Gregor Golobič odpira šampanjce: Preko satelitske stranke Alenke Bratušek dobil resorje, kjer se pretaka največ državnega denarja za velike posle!

Ob vseh teh tragikomičnih obratih pri sestavljanju leve vlade pa se najbolj smeje prav Gregorju Golobiču, ki je pred dnevi v nekem ožjem krogu izustil, da “imamo vlado na naslednja tri leta in pol”, ter bivšemu šefu razvpite Ultre Milošu Urbaniji. Največ si obetajo preko satelitske Stranke Alenke Bratušek, kjer so dobili najbolj donosne resorje.
Stranka Alenke Bratušek je za Marjana Šarca pripravila “jagodni” izbor sledečih ministrov: Alenka Bratušek bi prevzela infrastrukturo, Marko Bandelli kohezijsko politiko in razvoj in Peter Jožef Česnik Slovence v zamejstvu in po svetu. Grožnja Bratuškove se sicer na prvi pogled zdi bizarna, a verjetno le ne tako iz trte zvita, glede na fiasko, ki ga je pri glasovanju za predsednika DZ doživel Dejan Židan z zgolj 49 glasovi. Njen namen je s takšnim pogojevanjem le eden – povedati svojim koalicijskim partnerjem, naj dajo roke proč od Bandellija in Česnika in naj se ne vtikajo tja, kamor ni treba.
Seveda pa takšno javno opozorilo Bratuškove niti ni presenetljivo – Bandelli namreč v nobeni normalni državi ne bi mogel postati minister, to je mogoče samo v Sloveniji, ugotavlja Bojan Požar na svojem portalu. Pa ne zato, ker Bandelli po prihodu iz Trsta v Slovenijo ni poslovenil svojega priimka, ali pa zato, ker okrog vratu nosi zlato verigo v slogu balkanskih mafijcev, temveč zato, ker je kot podjetnik in lastnik družinske betonarne Bandelli d.o.o. ter politik v eni osebi nenehno v navzkrižju interesov. Pa tudi zato, ker je očitno izredno primitiven, kar lahko sklepamo po njegovih izpadih na družbenih omrežjih. Še več! Požareport celo razkriva, da naj bi (pre)pogosto pogledal v kozarec.

Ekipa Alenke Bratušek, del katere je tudi Bandelli, na čigar zapestju se blešči zlati Rolex.

Ogromno masla pa naj bi imel na glavi tudi Česnik, nekdanji avstralski Slovenec, ki je s 73 leti najstarejši poslanec sedanje sestave državnega zbora. Prvotno naj bi bil sicer kandidat za člana stranke Socialnih demokratov, kjer pa ga menda niso sprejeli, nato pa se je zavihtel vse do mesta podpredsednika Golobičeve stranke Zares. Očitno se njegova kariera na stara leta nadaljuje, saj naj bi minister v Šarčevi vladi postal izključno zato, da bi z njegovim odhodom iz DZ nadomestna poslanka postala nekdanja poslanka Jankovićeve Pozitivne Slovenije ter dobra prijateljica Bratuškove Maša Kociper. Ob tem pa je naravnost škandalozno, da novinarji, čeprav se dobro zavedajo zapisanega o Bandelliju in Česniku, molčijo.
Ob vseh teh tragikomičnih obratih pa se najbolj smeje prav Gregorju Golobiču, ki je pred dnevi v nekem ožjem krogu izustil, da “imamo vlado na naslednja tri leta in pol”, ter bivšemu šefu razvpite Ultre Milošu Urbaniji, ki že odpirata šampanjce. Očitno so “stare” zamere iz junija 2018, ko je Golobič prekinil vse stike s Šarcem, ker je Šarec omogočil izvolitev Mateju Toninu za predsednika DZ, že pozabljene. Propadli politik Golobič pa po zanesljivih informacijah ni nikoli prenehal biti stric iz ozadja Šarcu, saj je ostal v stikih z generalnim sekretarjem LMŠ Branetom Kraljem ter vodjo poslanske skupine LMŠ Branetom Golubovićem tudi v času “tihe maše” s Šarcem. Kar pa niti ne čudi, glede na to, da je Stranka Alenke Bratušek nekakšna izpostava propadlega Zaresa – predsednik sveta SAB je namreč Roman Jaklič, znan kot dolgoletni tesni sodelavec Gregorja Golobiča, Jakiča pa zadnje čase menda pogosto videvajo v poslovnih prostorih podjetij bivše Ultre.

Alenka Bratušek (Foto: STA)

Na koncu pa nikakor ne smemo pozabiti, kako je Bratuškova prevarala volivce. V času predvolilne kampanje je namreč ves čas govorila samo o zdravstvu in pokojninah. In ne le to – prekinjala je celo takratna televizijska soočenja, kakor, dajmo se raje pogovarjati o čakalnih vrstah v bolnišnicah in upokojencih, ki komaj shajajo s svojo pokojnino. Bratuškova na koncu sicer ni bila izvoljena za poslanko, je pa v parlament prišla njena stranka. In sedaj, ko je del Šarčeve koalicije, se Bratuškova ni “zagrebla” za ministrstvo za zdravje ali za ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, kar bi glede na njeno predvolilno nabiranje pik pričakovali, ampak je “z vsemi rokami ter po zakulisnem navodilu Golobičevega kroga zagrabila za tisti resor, kjer se pretaka največ državnega denarja za velike posle – skratka, infrastrukturo, drugi tir in energetiko. Na zdravstvo in upokojence pa kar pozabila …” ugotavlja Požar. To pa je tudi odličen kazalec, kako kredibilna je Alenka Bratušek.

J. G.

 • McBobo

  Kaj bo dobila pa stranka, ki je zmagala na volitvah? Kakšen je to volilni sistem?
  Upam, da čimprej ukinejo kredite za ta zagaman komunajzeraj. Zdržali naj bi 3,5 let na oblasti? Bodo moj q….

  • Borut

   SDS nihče ni preprečeval da sestavi vlado. Ampak Jajo se je raje praskal po jajcih.

   • Miro

    Jajo si jih lahko izpraska, pa ne bo nikoli mandatar

    • rubec

     Hvala bogu. To pomeni samo to da boš prej crknu. Teslo.

   • Fosa Stefan

    Se zavedaš, da nisi povedal ničesar v zvezi s temo? V kurcu je tvoja pamet.
    1. zakaj je praprotnik napisal v dnevniku tisoč laćnih člankov o janšatu
    2. po povelju lažnivca, kradljivca (koder je sedel izključno zaradi laži kučana) in izdajalca kučana, morajo sodniki obsoditi nedolžnega

    3. kdo je branil titu, kardelju kučanu, da jugoslavija postane država, kje bi radi živeli američani, švicarji, japonci,… SAMO NJIHOVA LENOBA, NESPOSOBNOST NEZNANJE, zato tudi je slovenija kreditojemalka in ne KREDITODAJALKA in to je kriv janša

    • Miro

     hahahaha…….

     • Fosa Stefan

      hahahaha
      moj brat je stavbni klepar. živel in delal je v nemčiji in ima osnovno penzijo 1800 € +še nekaj dodatkov, da mu pride cca 2200 €. z to penzijo se tudi v nemčiji lepo živi ali kjerkoli.
      njegov vrstnik pa je delal in živel v sloveniji in ima sedaj za polno penzijo 589 €

      hahahahahahah, pa laži in časti izdajalce slovenskega naroda, to ni janša, že danes je naseznamu 10 največjih morilcev človeštva tito, jutri pa semu bodo še pridružili, kardel, kučan,….pa morda tudi ti
      hahahahahahah
      resnica je samo ena in ni od nikogar, zato je RESNICA
      ti in tvoji komunisti te besede RESNICA NE PPOZNATE, ker ne veste kaj bi z njo
      vsi normalni ljudje spoštujejo resnico, fiziko in naravo, razen komunisti, ki niti ne vedo kaj je RESNICA FIZIKA, NARAVA

      HAHAHAHAHAAH

  • Novakec1

   Boli jih qr.., zabijajo žeblje v krsto slolandije.

   • McBobo

    Upam, da jih čimprej do konca zabijejo. Da se država čimprej resetira.

 • Srce

  Zdržali bodo do razdelitve glavnega oziroma največjega denarja, ko bo potrebno polagati račune, jih ne bo več.

 • Novakec1

  Najmlajši stric iz ozadja

 • Mara

  Ravno pri sestavi vlade se je izkazala nesposobnost Janše. Naredil je dva sestanka s skrajnima strankama SNS in NSI in to je to potem pa nič. Šarec pa je delal in rezultat je tukaj leva vlada.
  Zdaj pa jockajte in pluvajte po njem, namesto da bi poiskali krivca za desni fiasko. Z Ivanom na čelu desnica ne bo nikoli vladala.

  • Fosa Stefan

   ti pa si kapaciteta, katero minesterstvo boš vodila???
   ne ne ti si bolj sposobna, tebe bom predlagal za vodenje podjetja BMW, 600.000,00 MESEČNE PLAČE si predstavljaš

   cmerar bo tvoj šofer, janša pa tvoj kelner
   potem bo cena slovenske vinjete samo 45 €, kakor švicarske,
   kako je nesramno draga avstriska vinjeta 88 €, slovenska pa samo 22o €

  • rabbit

   Zakaj bi Janša vodil vlado v kateri bi sedeli Cmerarjev Mirko za katerega je še njegova lastna mati rekla da je nesposoben, večni minister Karl in nesposobna Bratuškova , da je nesposobna so ji morali povedati v Bruslju, ker v Sloveniji ji tega nihče ne pove.

 • Miro

  hahahah Jajo je zmagal na volitvah, Golubič pa pobral smetano…..

  • Fosa Stefan

   ja smej se samo to smetano boš ti plačal, pa bom videl, kako se ti bo smejalo

  • McBobo

   Tudi komunističnega sranja bo enkrat konec. In to v momentu, ko bo denarja iz tujine zmanjkalo. Takrat se bodo komi sanje razblinile kot miljni mehurček.

 • VERRZIFIKATOR

  ALI SMEM PREDLAGATI TAKOLE:
  IGNORIRAJTE BEDAKOV KOMENTARJE,
  SAJ SO EN SAM STRUP, NESNAGA, GARJE,
  KDO SE MENIL BO ZA TAKŠNE TROLE.

  • merim

   Ne smes.

   • david23

    Pa, saj si s tem komentarjem vse povedal!

    • merim

     Manj je vec. Da tudi ti razumes bistvo

 • VERRZIFIKATOR

  Grga Taubič

  ŠAMPANJEC IN BOTER

  Je s šampanjcem boter spet proslavljal,
  bil sam sebi je neznansko všečen,
  kot da bo le on edini večen,
  neženiramo se je postavljal.

  Kot da bi golob igral po pavje,
  dvignil je perjanico visoko,
  češ, strukturo glejte zdaj globoko,
  čas je za botrinstvo, čas za slavje.

  Zdaj pritlehneža sem jaz zamenjal,
  stari spričo let je že v zatonu,
  jaz pa ravno pravšnji, ves v zagonu,
  tega sicer javno ni omenjal.

  Stavil bil na pravega je konja,
  pravzaprav je na kobilo stavil,
  z njo zajeten kupček v žep pospravil
  in še večjega vnaprej že vonja.

  Je visoko neslo v golobnjaku,
  mel si roke, si mastil je brke
  in delil poglede boter mrke,
  obvisel je zadnji na smetnjaku.

  Zdel se ta mu filmska je scena,
  boter kot bi se v zrcalo gledal,
  tega kajpak drugim ni povedal,
  a pomislil, kolikšna je cena.

  Se takole boter je zamislil:
  bogve, kakšen konec me še čaka,
  kdo ve, kaj v šampanjcu se pretaka,
  kot golobček rep med noge stisnil.

  • merim

   Ojoj kero sranje

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Največje budalo si pa ti.

 • Olga2345

  Bratuškova ni nič drugega kot navadna murglska lutka in skorumpiranka! Če bi bili v pravni državi, bi sedela!

  • Miro

   z jajotom skupaj v celici 2×2 m

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Pa z Milanom, Zokijem, Zemljaričem, Golobičem ipd…

 • totex39

  Neverjetno kakšne nesnage in prevaranti rinejo vedno na oblast in še bolj žalostno je, da jim tudi uspe, ker jim volilni sistem to omogoča. Opozicija mora takoj predlagati referendum o spremembi volilnega sistema, če res hočemo, da nam ta banda ne bo več vladala, kajti drugače se jih ne bomo znebili.

 • merim

  Katere resorje bo vodila pa sds?

  • RATATA

   Dom za obešanje.

   • merim

    Kaj boste spet svoje obesali?

    • RATATA

     Vsak sam se bo obesil, ko bo ugotovil, da ni druge.

     • merim

      Zacni

 • merim

  Celoten zunanji bruto dolg države najbolj rasel v času Janše
  Skupna zunanja bruto zadolžitev Slovenije se je najbolj povečala v času mandatarstva Janeza Janše. Ta dolg je najbolj naraščal v časih pred nastopom gospodarske krize, to je med letoma 2005 in 2009. V tem času je celoten zunanji bruto dolg narasel za 25 milijard evrov.

  Lahko samo molimo in prosimo boga da nam nikoli vec ne vlada janez.

  • Darth Vader

   to da ne ločiš med dolgom države in dolgom zasebnikov smo že obdelal…..in to da misliš, da lahko narekuješ zasebnikom, koliko naj se kreditirajo, tudi že vemo……

   • merim

    Celoten zunanji bruto dolg države najbolj rasel v času Janše 2005 2009 25 miljard.

    Je res al ni?

   • opazovalec

    In vendar smo morali večino tega “privatnega” dolga poplačati davkoplačevalci. Je pa čista resnica, da je vlada IJJ 2004-2008 povečaja javni dolg za preko 100%. resda je bil znosen, toda vseeno so bili zelo uspešni v grmadenju javnega dolga. In tudi rast BDP ni bila ne vem kakšna, zadnje leto vlade samo 3,3%!

    • večni srb

     Ampak zakaj sploh dolgovi, kaj smo kupili s tistimi krediti, ko smo s sredsvi državljanov pravkar dokončali popolnoma zanič in trikrat preplačane nove avtoceste?
     Zgleda je šlo vse za vojaško policijsko državo, ki se je pripravljala na širitev Evrope in vojne na bližnjem vzhodu, za kar smo žrtvovali kar tretjino naroda in celotno prihodnost, ker pri nas ga ni denarja, ki bo odpravil tretji razred državljanov in te družine naredil spet primerljive z evropskim srednjim razredom, če pa jim je gnila fašisitčna država vzela in uničila čisto vse kar so imeli na tem svetu. Samo zato imamo največ sodnikov v Evropi, da so lahko vse tretjerazredne procesirali in kriminalizirali, državni teror vedno stane največ.

  • večni srb

   Ostali so bili pa čisto tiho, ubogali so ga kot kralja zgleda. Seveda, če se pa vsi okoriščajo s krediti.
   Številke govorijo same zase, že za Drnovška bi semorali vprašati zakaj se zadolžujemo, če smo imeli gospodarski deficit, ko smo izvažali več kot uvažali ter prejemali razna nepovratna sredstva, pa se za tiste čudne milijardne dolgove ni nihče sekiral, češ saj so vse države zadolžene. Tiste kredite nismo nikoli poravnali, Ropova in Bajukova vlada sta dodali še nove, vse skupaj pa ni bilo še nič proti dolgovom, ki jih je ustvarila Pahorjeva totalitarna vlada in vse po njej, Vključno s Cerarjevo, ki je dala vsaj tretjerazrednim revežem nekaj stran, s tem izjemnim povišanjem socialnih prejemkov. Vsi so se navadili prejemati zastonj denar,najbolj delavci, ki vsako leto pridelajo večke izgube in kmetje, ki še za sebe ne pridelajo dovolj hrane, služimo pa edino z izvozom v Nemčijo, od katere smo postali vsaj tako odvisni kot nekoč pod nacistično okupacijo.
   Govoriti, da je to stanje izključno posledica napak enega politika, je slaboumno.

 • Hm, ampak ‘rečte kr čte’. Meni tale Golobič in Bratuška delujeta kot (pol)brat in (pol)sestra. Ista barva oči, zelo podobne gube na čelu, svetlejši (blond) lasje, mesnate ustnice, večja postava, …. Se sprašujem kdo je resnični biološki oče obeh?

  • merim

   Milan?

 • BlackOpsSystem

  Gamad. Na grmado njih žive in vse kar so pokradli, pa naj si vse v večnost odnesejo!!!

  • merim

   Ljubljana – Janez Janša bo moral dokazati, da je za slabih 400.000 evrov premoženja, o katerem je specializirano tožilstvo prepričano, da ga je pridobil na nezakonit način, čistega. Dve leti po končani finančni preiskavi je tožilstvo zoper prvaka SDS vložilo tožbo za odvzem premoženja nezakonitega izvora

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Pokvarjenec lewuharski. Sram te bodi.

 • rubec

  Bandelji bo kot minister najprej poskrbel za razvoj svojega trebuha. Paršut na kavalet jenu en pikč merlota bo zdaj poseben menu za njega u parlamenti.

  • Miro

   ta je za tebe gospod ti pa kreten. človek je pač sposoben in je z lastninim delom zaslužil kar ima…. to pa seveda vas nesposobnjakoviče moti in merite čevelj po sebi, ker se vam zdi čudno, kako lahko nekdo kaj ustvari, ker sami ne morede

   • rubec

    morete majmun, morete.

 • Zgornji

  HVALA NOVA24 , ZA RAZKRITJE TEH PARAZITSKIH POKVARJENCEV KI ZNAJO SAMO KRASTI IN KRASTI NARODU !!! ! !!!

  • merim

   In kaj bos sedaj?

 • večni srb

  Neverjetno je, da imamo do danes še vedno udbo in politične direktorje. Čudno je zato, ker je ta država nastala na totalitarizmu, takoj po osamosvojitvi so ukinili vsa javna sredstva in dotacije, ki niso bile usmerjene v izvoz, ki so ga hoteli narediti kompaktibilnega z našim edinim zunanjim poslovnim partnerjem ter diplomatskim mecenom Nemčijo. Temu so levi fašisti rekli, da je treba dobiti denar od zunaj, izven državne ekonomije. Tako je propadlo oboje, domače dejavnosti so ukinili fašisti, ki so kmalu zatem tudi sami propadli, ostala je edino zajedalska smetana, ki jo zdaj že 25 let gledamo na vrhu vseh vlad. Takega monopola med komunizmom niso imeli, po uspešnosti njihovih podjetij pa se lahko primerjajo edino z nekdanjim Kosovom, ki naj bi bil največji zaviralec razvoja v Jugoslaviji. Ampak drugih preprosto ni in jih tudi ne more več biti. Svežega kapitala ni, novih podjetij in storitev ne bo, razen čejih ne bodoodprliisti, država pa mora neprestano vzdrževati podjetniško mrežo državljanov prvega razreda, sicer bi čez noč vse propadlo in bi se znašli v srednjem veku. Perspektive ni, razvoja ni, kvaliteta storitev je na samem dnu, kdor si lahko privošči in bi rad imel nekaj od življenjea pobegne ven, državni posli pa se prenašajo iz roda v rod, po nepostističnih družinskih drevesih.
  Temu se reče vojaško policijska džamaherija, kjer je vse pod totalnim nadzorom in vsak problem državljanov stvar politike.

  • večni srb

   Zelo na kratko, sicer živimo kot podalpski cigani, ampak državo pa le imamo.

   • Zgornji

    Aja, … a Srbi jo imate tudi tukaj, kajneda ?

 • večni srb

  Zadnjih 30 let je svet doživel višek blaginje, denar je bil zastonj, vsakdo si je lahko odprl neko podjetje in začel z nekim poslom. Kdor si do danes ni nič usvaril in nima nobenega kapitala, bo večno reven, ne bodo si opomogli niti njegovi otroci.

  Zakaj bi vam Golubič, Bandell in ostali kaj dali, saj smo dobili državo, še te si nismo zaslužili, če smo pustili takim vladati.

  • Zgornji

   Ja, a na srečo bo prej konec sveta, tako , da bo ” Global Reset ” poskrbel za Pravično Prerazporeditev premoženja/sredstev/bogastva .

   • večni srb

    Ne bo, ne more, ljudje se postarajo in zbolijo, umrejo revni in sami.

   • merim

    Teb ga pa ze zutri seka ejga

    • Zgornji

     Tebe pa kar fseskozi, čuj .

     • merim

      No pa saj si iz maribora kako ti ne bi sekalo ejga

     • Zgornji

      Ma, nism iz Marburga, aaajga … .

  • totex39

   Veš samo z zvišanji različnimi davki hočejo uničiti še tiste, ki so si nekaj ustvarili.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

    • totex39

     Ja, pol bo pa res AMENNN za večino.

     • Zgornji

      Ja, in ne . Kajti, po Koncu Sveta bomo naredili Pravi Red na tem planetu , ne pa tak Zloben Nered kot je zdaj .

     • merim

      A samo drsnicarji ostanete po koncu sveta?

     • Zgornji

      Ja in ne. Nekje vmes samo malo bolj proti Desni .

     • merim

      To bo bog izbral kdo ostane po koncu sveta?

     • Zgornji

      Da.

     • merim

      Kateri bog? Bog, alah, buda…?

     • Zgornji

      Samo Eden je Stvarnik Gospod Bog od Večnosti do Večnosti .

     • merim

      Muslimani pa pravijo drugace

     • Zgornji

      Ja, ker jim je Mohi Grdo Lagal in tako naplahtal vse po vrsti Zaradi njihove naivnosti iz njihove Zlobe . Žal.

     • merim

      Ker prasec tale mohi. Haha ti pa si zanimiv

     • Zgornji

      Ja, Zlobnež je šel kopirati Biblijo , z namenom toliko jo spremeniti, da bo njemu ustrezala za njegov Zlobni namen prevarati voditelje stare Arabije .

     • merim

      Kopirali so pravljice iz biblije in napisali se vecje pravljice?

     • Zgornji

      Ne, kopiral Je Zgodovinske Zapise iz Biblije , zato da je ustvarjal Svoje pravljice .

     • merim

      Hodil po vodi vstal od mrtvih to se je res zgodilo ali je samo pravljica?

     • Zgornji

      Žal je to Resnica .

     • merim

      Pa mislis da je to mozno?

     • Zgornji

      Pri Vsemogočnemu je Vse Možno in Izvedljivo .

     • Zgornji

      Preživeli Bodo : Manj Zlobni ljudje, katerih Osrednja Tematika njihovih pogovorov je Bog . Pa še tisti bodo morali … no, ne smem preveč razkriti .

     • merim

      Kdo doloci manj zlobne ljudi? A to mate desnicarji narejen prav nacrt za konec sveta?

     • Zgornji

      Ne, Načrt ima Bog . Manj Zlobni so tisti ki Niso Bolj Zlobni …

     • merim

      Bog ne obstaja

     • Zgornji

      Potem tudi ti kmalu neboš več obstajal/a. Žal.

     • merim

      Zapisi si in povej svojemu bogu da me ne bo pozabil

     • Zgornji

      On Večno Nikoli Ničesar ne pozabi , kajti Vsi Procesi v Vseh Njegovih Vesoljih se dogajajo Znotraj Njegovega Območja .

     • merim

      Pa kje je ta bog? Ga lahko predstavis? Pride kdaj na zemljo?

     • Zgornji

      Ja, pride čez cca 9 let , z “toleranco” +/- 5 let .

     • merim

      Datuma nimas?

     • Zgornji

      Ne (še) . Se bo videlo/vedelo natančneje po letu 2022 (oziroma, že prej … po 2020) .

     • merim

      Kako se bo videlo/vedelo?

     • Zgornji

      Po poteku (+ hitrosti) dogodkov glede na Prerokbe .

     • merim

      Prerokbe haha. Wtf

     • Zgornji

      Wts .

     • merim

      Prerokbe babe vange? Tvoje prerokbe? Kaksne pravljice iz biblije?

     • Zgornji

      Vanga je Prevarantka !!! ! !!! Svojih prerokb pa žal še Nimam .
      Deloma pa se v Bibliji tudi nekaj omeni , se mi zdi da pri Izaiji , če se ne motim, ampak, itak tisto razume le zelo malo ljudi . Več ti pa za sedaj še ne smem povedati .

     • merim

      Saj mi ne rabis. Ne verjamem v pravljice. Svoje zgodbice prihrani za svojega psihiatra

     • Zgornji

      Psihia3 hodijo k psihologom na terapije, ne k meni . Jaz zdravim drugačne paciente .

     • večni srb

      Če ni bilo mogoče ustvariti posebne, višje razvite vrste človeka z evgeniko, pa bo koristne mutacije mogoče sprožila radiacija.

     • totex39

      Se strinjam, takrat se bo začelo vse od začetka in vsi bomo enako siromašni.

     • Zgornji

      Ja, “standard” se bo znižal z tehnologijo nekje na leto 1957-1959 . Žal.

     • merim

      Zakaj ne v leto 233-235?

     • Zgornji

      Zato ker bi bilo potem preveč Mrtvih .

     • merim

      Ja ani to tvoj namen s koncem sveta? Da boste ostali samo desni verniki

     • Zgornji

      To ni moj namen . Je pa Problem, da so se tudi Desni Že Preveč Pokvarili , … in Zato bo Problem Večji kot se zdi … ampak, bo pa tudi Rešljiv. Na srečo. Ker, drugače bi preživelo komaj 10 – 15 % Človeštva , namesto načrtovanih 45 % rešenih.

     • merim

      Kdo ima te nacrte? Kdo bo izbrisal 85% ljudi namedto 55. A mate spet kakega hitlerja v planu

     • Zgornji

      Zgleda da nisi razumel . Ali si tako nepoučen, ali omejen , pa sem jaz preslabo razložil , da ti potem ni uspelo .

     • merim

      Preberi kaj pises in oceni kdo je omejen

     • Zgornji

      Torej bom probal malo bolje razložiti : Pomrlo Bo cca 55 % Človeštva . Če pa ne bi bilo tako Ogromne Stvarnikove Milosti , pa bi pomrlo cca 85 – 90 % prebivalstva na planetu !!! ! !!! Razumeš zdaj kaj bolje ?

     • totex39

      Če bo šlo še tako naprej, nam zaradi priseljevanja teh migrantov napovedujejo, da bo že leta 2040 v Evropi stanje kot je bilo v 17. oziroma v 18. stoletju.

     • merim

      Js mam resitev za tebe. Izseli se cimprej. Po moznosti do leta 2019. Npr v venezuelo vas desnicarski raj

     • totex39

      Malo si se zmotil to je levičarski raj, že od nekdaj.

     • Zgornji

      Ja, kako , … kdo ima zdaj prav tukaj ? Torej, a je Venezuela desničarski ali levičarski raj ???

     • Zgornji

      Na srečo bodo že okrog 2027 Odstranjeni dol z planeta !!!

     • merim

      Samo ti bos ostal?

     • Zgornji

      Ne. Ti grem pa zdaj spodaj podrobneje razložiti še še enkrat .

     • Zgornji

      AMENNN – AAAMPAK – SIROMAŠNI BOMO SAMO NA VIDEZ – NA ZUNAJ, ZATO PA NA ZNOTRAJ TOLIKO BOLJ BOGATI !!! ! !!! IN TO ŠELE BO PRAVA NOVA DOBA – ZLATA DOBA , Z DRUGIM PRIHODOM !!! ! !!! ALELUJAAA !!! ! !!! Lp do tedaj :-)

   • večni srb

    Ustvarili kako, iz česa, kdo je pa delal?
    Ne ti meni, kdor je bil njihov, so ga poklicali na občino in je dobil nepovratna sredstva ter poslovni objekt, delajo pa do danes samo za istega botra.

 • Zgornji

  Ta prašičja faca od bratušove kuzle kobilaste me vsakič navda z gnusom v pol sekunde … !!! ! !!! Ne vem kateri idiot jo sploh še lahko gleda … to Zlobno Čarovnico Krastačasto … ??? !!! ???

  • večni srb

   Ona je smao neka poslovna tajnica, za katero pred vstopom v politiko ni še nihče slišal, čeprav je upravljala s kritičnim državnim resorjem, za katerega se večina državljanov sploh ni zavedala, da imamo tudi to.
   Zako nizko so padli, da ne morejo zaupati nikomur več, zato so naredili politike kar iz svojih javnih uslužbencev.

   Vse za državo, nič proti državi, vse ostane v državi, država so pa oni, državljani smo danes samo njihovi gosti.

   • Zgornji

    Dobro povedano . Dobro si razložil. Ampak, dej ti men povej, a si ti večni srb , ali si tukaj rojen, ali si samo na obisku, ali pišeš iz Srbije, ali kaj boš , ali kako si si to predstavljal z “večnim srbom” ? Hvala.

    • merim

     Kaj ma to veze?

     • Zgornji

      No, ja, niti ne toliko, ampak, če je že tolk zagrizen Srb, kako to , da se potem tu po Sloveniji pase namesto pri svojih Srbih ?

     • merim

      A srbi bodo ostali po koncu sveta?

     • večni srb

      Nope, verjetno se bodo vsi preostali stisnili pod eno šljivo.

     • luckyss

      To sicer ne, obstaja pa možnost, da ga bodo povzročili…
      Itak se skoraj vsako večje sranje skuha v balkanskem loncu..

     • Zgornji

      Ja, bodo ostali .

     • merim

      Kdo bo pa pol izginu ko bo konec sveta?

     • Zgornji

      Neverniki in preostali Zlobneži .

     • večni srb

      Za Kučana vedno rečemo, da je srb, on se pa samo trapasto smehlja.
      Od vsega na tem svetu, se madžarski bosanec boji edino srbov. Pa mogoče tudi, da mu ne bi nebo padlo na glavo.

    • večni srb

     Slovenec sem, in veteran, večni srb zato, ker so srbske udbaše zamenjali hrvaški migranti, za njih pa nismo vsi enaki ampak podpirajo predvsem svoje hrvaške naveze.
     Zgodba okoli srbov je izredno pomembna za razumevanja razpada Jugoslavije in osamosvojitve, takrat seje usodno spremenil karakter slovenskega naroda, pa ne bi rekel, da na bolje.
     Poskusi videti stvari takole, slovenci smo vJugoslaviji postali ponosennarod gospodarjev, saj smo veljali za najbolj kultrne in razvite, nekdo nas je nalagal, da nas srbi zavirajo, sicer bi bili še boljši, zato smo jih izgnali in postali spet nazaj narod patetičnih hlapcev. Saj slovenci se ne znamo več skupaj upret, probleme se lepo izolira in vsak trpi sam za sebe.

     • Zgornji

      Aja, … čakaj, … kdaj smo jih izgnali , praviš ?

     • večni srb

      Začelo se je že v 80′, ko je postalo jasno, da bo Rusija izgubila hladno vojno in bo prišlo do razpada komunizma.
      Nekdo se je spomnil na staro nacistično propagando in začel ponavljati iste parole kot nekoč fašisti, srbi so se začeli počutiti nezaželjeni, mediji so jih ignorirali in obračali njihove besede na slabo, nastalo je neko čudno šovinistično vzdušje, ki je počasi razkrojilo tradicionalno bratstvo in edinstvo.
      Odgovorni so komunisti, kdo pa drug, ampak zakaj so to naredili, in zakaj na tak način, ko je postalo jasno, da bodo nastale samostojne republike, to je zanimivo.
      Kot že rečeno, to je zelo pomembna in obširna tema, verjetno so vse republike hotele ustvariti močna nacionalna gibanja in čim bolj ločiti jugoslovane, sicer se ljudje ne bi selili brez veze. Zakaj bi se sicer ločili, potem pa povezali v neko drugo unijo, mogoče niso videli smisla v nastanku 6 ali 7 istih držav, kjer živijo popolnoma isti in pomešani ljudje. Je bil ves tisti pekel popolnoma nepotreben in brez veze, po kakšni logiki bo jutri bolje, če bodo še številne generacije odraščale ob istih lažeh in neresničnih stereotipih.
      Še bolje, Slovenija bi lahko postala karkoli, ampak mi smo se odločili za najbolj zarukan, idilični oberkrajn, kot bi gledali scene iz filma Moje pesmi moje sanje.

     • Zgornji

      Aja, … čakaj , da preberem.

     • večni srb

      Slovenci smo z osamosvojitvijo izumljeni na novo, prej nismo bili nikoli taki, to sem hotel povedati. Mislimo pa, da smo bili od nekdaj taki in tako pač je kot je.

     • Zgornji

      Aja, … pa saj Slovenija je Nekoč Bila Ogromna Dežela od Velikega Kleka pa do Reke . Potem so jo pa poravbali in oskubili na današnjo oskubljeno kokoš ki je ostala od nje … Zakaj je iz nekoč Velikega nastalo sedaj to malo ki pa tudi že razpada ?

     • večni srb

      Verjetno zaradi nacionalizma, ki se je pojavil z dobo narodov.
      Prej smo bili špica slovanskega imperializma, rinili so nas naprej tako srbi kot hrvati, potem se je pa tista inercija nehala, slovenske pokrajine so postale del sosednjih držav.
      Podobna zabloda se je zgodila po 1.sv, ko smo bili razočarani nad srbsko kraljevino in smo hoteli nazaj pod Avstrijo in Italijo, kar pa je popolnoma onemogočil proces delitve po 2.sv, ki so ga nekdanji gospodarji zavozili in smo bili tako rekoč prisiljeni v novo metamorfozo, ki je iz nas naredila neko novo slovansko etnično skupino.
      Ta teza je zanimiva zato, ker je pri nas toliko jugonostalgikov., ki mislijo, da obstaja pot nazaj.

     • Darth Vader

      začelo se je s koroškim plebiscitom….ta nesrečna zgodba, ki se jo pozna pod “bis hier hin reitet der serbische reiter und nicht weiter” :) tko da če te že res zanima, kakšno je mnenje slovencev o srbih, ti lohk povem par dejstev…..ena od njih je, da je bila najprej SHS kot Slovenija Hrvaška Srbija……druga od njih je, da smo zaradi srbskih nacionalistov izgubili koroško (serbische reiter in posledično plebiscit)…..tretja od njjih je, ta opevana viničarska civilizacija, kjer obupno iščejo neko edentiteto v preteklosti, a žal zgodovinski kontinuiteti slovencev ne sežejo niti do gležnjev, za nameček so bili še ene 200 let pod turško okupacijo izpod katere so jih rešili drugi……nato so prišli ekscesi v jugovini, kjer srbi jugoslavijo smatrajo za podaljšek ideje o veliki srbiji in tudi pri tem so, klavrno popušili…..danes srbi gradijo svojo “civilizacijo” na LGTBQ tuji nameščeni vladi, 6 homo parad na leto po celi srbiji in revščina, polno enih migrantskih opic, ter iskanje zavezništva z rusi, ki pa se vedno konča z enostranskim razočaranjem srbov, ko ugotovijo, da z rusi nimajo nič skupnega, kot pa pravoslavno vero, ki je neka veja rimskokatoliške cerkve…..tko da, če v letu 2018 iščeš šupak svijeta…..ga boš najbrž našel kje v afriki….ampak rinček okoli šupka svjeta je pa danes Srbija….smo se pa slovenci pokazali kot veliki dobrotniki, in sem ter tja kakemu srbu dali možnost, da se udejstvuje v civiliziranem narodu slovencev, ker si v lastni državi ne more ustvariti finančno-materialnega blagostanja, da bi lahko normalno in v miru živeli v svoji lastni državi…..res pa je, da ko stopite na tuja tla, vas vaš romantični etno-nacionalizem, kjer ob besedi “srbija” zaigrajo srce in duša, začne bruhati iz lonca, kot d bi imeli srbi kaj, na kar so sploh lahko danes še ponosni :)

   • Schemva Miro

    Sem pa tja pa udariš kakšno pametno.

  • luckyss

   Da se ne boš Junckerju zameril….je po tistem začel šlatati vse kar je slovenskega ;))

  • merim

   No kmetavzar ne zali zensk.

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Kdaj boste lewuhi normalni ljudje???

  • totex39

   Pa ta njen bodoči minister Bandelli je tak, kot si opisal njo, sigurno sta v sorodu.

   • Zgornji

    Hmmm, … mislim da ne, … je malo preveč razlike, dasiravno podobnosti res so. Ampak, faktor, faktor …

  • večni srb

   Kaj te briga, ti ne zgledaš nič manj čudno, nekako ne deluje kot strokovnjak ali manager, nima tiste ostrine in samozavesti, to je zanimivo.

 • if

  Demokracija: http://www.demokracija.si/fokus/skandalozna-laz-stranke-socialnih-demokratov-dokument-iz-parlamenta-razkriva-kot-kaj-so-prodajali-dejana-zidana-sicer-strokovnjaka-za-svinje.html

  23. avgusta so poslanci koalicijskih LMŠ, SMC, DeSUS, SAB, Levice in prvopodpisani poslanci SD, prvi podpisani Matjaž Han, v parlament vložili predlog za izvolitev predsednika državnega zbora z utemeljitvijo “leta 1999 je Židan izobrazbo nadgradil z znanstvenim magisterijem poslovodenja in organiziranja na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru”.
  Cobiss dokazuje, da študija tam ni končal. Seveda dopuščamo, da so poslanci koalicijskih strank,
  predlog je podpisal tudi predsednik vlade Marjan Šarec, tako nesposobni ali tako neuki, da niso znali preveriti, kakšno izobrazbo ima Židan.

 • Caetano

  Tako levičarji in socialisti pripeljejo državo do razsula. Primer Venezuela:

  https://www.youtube.com/watch?v=S1gUR8wM5vA

  • merim

   Venezuela oj ti obljubljena dezela vsi desnicarji te sanjajo venezuela venezuela

   • totex39

    Samo opozarja se, kam nas lahko levičarji pripeljejo z tako vsiljeno politiko.

   • ZatonMesecnikov

    Venezuelci uničujejo stari jugo mit, da če bi združili nafto in socializem, bi pa zmagali.

    Sedaj vidimo, da tudi nafta takrat Jugi ne bi pomagala….

 • luka globus

  ajde raziskovalni novnarji:

  dobite vozorec las alenke in gregorja in ju dajte na DNK analizo… grem stavit, da gre za prikrito družinsko povezavo…

  • merim

   V resnici so vsi ljudje v sloveniji razen desnicarjev druzinsko povezani z milanom

   • david23

    Kdo je pa rekel, da zgolj in le družinsko?

  • večni srb

   Kako je moogče, da nekdo pri nas 8 let hodi v vaško osnovno šolo, kjer se druži u istimi vaščani, pa nihče o njih nič ne ve?

  • Sem ravno to spodaj komentiral (prilagam C/P)
   Hm, ampak ‘rečte kr čte’. Meni tale Golobič in Bratuška delujeta kot
   (pol)brat in (pol)sestra. Ista barva oči, zelo podobne gube na čelu,
   svetlejši (blond) lasje, mesnate ustnice, večja postava, …. Se
   sprašujem kdo je resnični biološki oče obeh?

 • rubec

  Glih ena podobna tej gorenjski kobili je bila če se prav spomnim in prav se spomnim ki je polagala kamen temeljitac za džamijo v ljubljani tako da slovenci tiste kobile ki je podobna tej kobili ne bi nikdar dovolila zasesti položaja v vladi. Slovenci smo znani da smo vedno bili kremšniti al kako se že reče.

  • merim

   In kaj je narobe ce je polozila temeljni kamen za dzamijo?

   • ZatonMesecnikov

    Slušaj Merime, zakaj nobenega ne položi za novo Cerkev?

   • SIMON ROZIC

    …da z veliko lahkoto, poleg svoje vagine, prodaja tudi svojo umazano,
    pogoltno dušo!

   • Darth Vader

    če bo šlo tako naprej se bomo čez par let spet šli martine krpane in rezal muslimanom glave, le da tokrat ne bo cesarja na dunaju, mimogrede bodo pa odletele še glave socialistov in komunistov v sloveniji…..

 • Hun1978

  Tud IJJ ni bilo ocitno v interesu prodat drzavnih paradnih konjev, kjer se crpa preko javnih narocil, davkoplacevalski goldinarji…

  • večni srb

   Kaj sploh rabi država brez vizije, narod brez lastne identitete, vse si želimo si bomo lahko kupili s pobranimi davki od tujih lastnikov.

  • ZatonMesecnikov

   Vprašanje, kaj lahko človek stori v takšnih starih socialističnih sistemih. Z dolgo zgodovino “planskega” kadrovanja.

   verjetno še nisi bil v takšni situaciji. Ampak iz osebnih izkušenj ti povem, da imaš lahko še težave priti v firmo, če te vratar ne mara….

   • Hun1978

    kva ga vols pol ce ne more nc storit

    • ZatonMesecnikov

     Praviš Kahl, pa Šivilja, pa Židan pa Moralni so boljša izbira. Saj jih sedaj imate, pa še Polmeseca, kot češnjo na smetani…..

     • Hun1978

      isti smorn kot imas ti koga drugega

 • ZatonMesecnikov

  Bravo Golubič. Dolgo se je trudil, zaslužil si je. Sedaj bodo posli z javnim cveteli….

 • jaz mene

  V 27 letih nismo uspeli vzpostaviti sistema, ki bi nadzoroval porabo javnih sredstev?
  Če bi v privatnem sektorju tako delali, bi lahko že zaprli podjetja.
  …ah, pa saj ni naš denar, kajne?

  • stajerc5

   Tako mislijo se vedno vsi yugoslovenarji in posledicno njihovi, v tem duhu vzgojeni nasledniki. Se vedno mislijo, da imajo solanje, zdravstvo in blablabla zastonj. Rdeca megla je izredno gosta in v Sloveniji se nismo nasli meglenk, da bi narod spregledal.

   • samotoje

    Niti ne rabimo meglenk, ampak par dobrih brisalcev.

 • xtc

  Nič bat,bo kriza cse porihtala.

 • Miro

  ker je desnica popolnoma nesposobna , potem lahko tile delajo kar hočejo…. če pa bi desnica nagnala Jajota in se namesto z zgodovino ukvarjali s sedanjostjo, pa bi gladko zmagali na volitvah. Na njim je: Ali z Jajotom v opoziciji ali brez njega v vladi

  • ZatonMesecnikov

   #če pa bi desnica nagnala Jajota in se namesto z zgodovino ukvarjali s sedanjostjo, pa bi gladko zmagali na volitvah.#

   vprašanje Mirkoviću, če bi dobila potem 25%. Ne pozabi na vlogo sedanje desnice v tej obliki kot je, kot predstavnika zatiranih in drugorazrednih. Pa glas likvidiranih, ki bi za vedno potem utihnil.

   • Darth Vader

    ma oni se bojijo jajota kot hudič križa:)

  • KP

   Najprej bomo nagnali nehvaležne čefutarje,kot si ti.

 • tohuvabohu

  Tam, kjer se pojavi Roman Vojakič, je tudi denar. Veliko denarja.

 • črnaovca

  dajte pustite pustite ga malo h koritu saj je pri TEŠ6 odletel na celi črti,

  • učko

   No, mu je pač enkrat padlo dol z vilic. Bo pa drugič boljš !

 • Franc Šink

  Državni denar za politike ni nič vreden.

 • Marjan Šarac

  Gregor je zahojeno govedo, ki ga ne jemljem resno.

  • djoka bolime

   Tele noro. On te je sestavil. On je zmagal volitve, če še ne veš.

  • FUCK COMMUNISM

   On je pravi stric iz ozadja, ne Kurcan! On je pizda, katero je treba odstrant!

 • učko

  Ta blondinec je KADROVIK V DRŽAVNO BIROKRATSKI GOVNARIJI !!!!!!!

 • Thinfs

  Roka roko umije.Lačen ,lačen umere..Ni glih tako .Lačen hitro teče.Ker si ga na roko meče.Ni glih tako.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!