Grims in Brščič v luči podpisa marakeške deklaracije: “Kam vse to vodi, lahko v teh dneh vidimo v Franciji, v Parizu, kjer je popoln kaos!”

Foto: Demokracija

V luči podpisa marakeške deklaracije se je v stavbi Mestne občine Kranj v organizaciji Občinskega odbora SDS Kranj in slovenske Generacije identitete odvila okrogla miza Migracije in človekove pravice, na kateri sta kot gosta nastopila poslanec SDS Branko Grims in analitik ter publicist mag. Bernard Brščič.

Podpisana sporna marakeška deklaracija, ki je izredno problematična, zahteva od ljudi, da govorijo o migracijah samo v pozitivni luči, opozarja Brščič in poudarja, da migracije niso človekova pravica. “Republika Slovenija je nastala na podlagi neodtuljive pravice naroda do samoodločbe. Republika Slovenija je slovenska nacionalna država, katere poslanstvo je skrb za Slovence in ne za Pakistance, Afganistance oziroma druge tujce, kar zahteva sporna marakeška deklaracija. Marakeška deklaracija je napad na sistem nacionalnih držav!”

Podpis marakeške deklaracije s strani predstavnikov slovenske države, Šarčeve vlade, Brščič označuje kot veleizdajo Republike Slovenije in slovenskega naroda. Ob tem poudarja, da je laž, da so migracije za Evropo nujno potrebne. “Migranti iz Afrike in z Bližnjega vzhoda so večinoma socialni turisti, ki želijo živeti v Evropi na račun evropskega socialnega sistema. So nekateri tudi taki, ki s seboj prinašajo znanje, a ti so redke izjeme. V resnici v Slovenijo prihajajo večinoma ljudje, ki nimajo nikakršne ustrezne izobrazbe. Niso inženirji, kot nas skušajo prepričati levičarji,” je prepričan Brščič. “Kmalu se nam bo začelo dogajati, da nam bodo Nemci začeli vračati migrante, ki smo jih leta 2015 popisali, ko so vstopili v našo državo. V skladu z dublinsko uredbo.”

“Laž je nesmrtna duša komunizma,” je prepričan Grims, ki v duhu marakeške izjave opozarja, kako v Slovenijo dnevno prihajajo nezakoniti migranti, a se o tem ne poroča. V preteklih dneh je policija namreč aretirala veliko nezakonitih migrantov. “O podpisu marakeške deklaracije bi moralo odločati slovensko ljudstvo na referendumu. Slovenija se mora ponovno osamosvojiti. Pri tem opozarjam, da smo dnevno priča cenzuri na socialnih omrežjih, na Facebooku. Je to svoboda govora? So to človekove pravice?”

Foto: Demokracija

Resnica največji sovražni govor za levičarje
Po besedah Grimsa resnica predstavlja največji sovražni govor za levičarje. “Dejstvo je, da bo marakeška deklaracija zavezujoča, saj vseskozi v njej govorijo o tem, da se ‘zavezujejo’. Marakeška deklaracija je nadomestilo za dublinsko uredbo 2, do katere pa ni prišlo, saj je z njo Angela Merkel želela razporediti migrante po celotni Evropski uniji.” Tako kot Brščič tudi Grims podpis marakeške deklaracije označuje za veleizdajo. “Kam vse to vodi, lahko v teh dneh vidimo v Franciji, v Parizu, kjer je popoln kaos. To marakeško deklaracijo bo nato potrdila še Generalna skupščina Združenih narodov 17. decembra 2018. Če bi bili na oblasti desni, tega seveda ne bi podpisali. Ljudje, to morate imeti v mislih, ko greste na volitve.”

Na oblasti imamo predsednika vlade Marjana Šarca, ki nima nikakršne legitimnosti. Njegova stranka je namreč na lokalnih volitvah dobila zgolj dva odstotka volilne podpore. Nima pa niti enega župana. V normalni državi bi moral tak premier odstopiti. Pri nas pa se ne zgodi nič. “Če bi bil na oblasti recimo Janez Janša, bi ga novinarji vsakodnevno spraševali, kdaj bo odstopil. V primeru Šarca pa nič,” opozarja Grims. Evropska unija je na prelomni točki svojega razvoja. Ali bo obstala ali pa bo razpadla. Ohraniti jo moramo kot zvezo suverenih nacionalnih držav. Pri tem pa se moramo potruditi, da bomo kot narod, kot Republika Slovenija, obstali. Hkrati pa moramo pred roko pravico pripeljati vse, ki delajo v nasprotju s slovenskimi nacionalnimi interesi.

Šeriatsko pravo in islam v nasprotju z evropsko racionalistično civilizacijo
Šeriatsko pravo in islam sta po besedah Brščiča v nasprotju z evropsko racionalistično civilizacijo. “Islam ni religija. Islam je način življenja. Je politika. Islama se ne da popraviti, recimo z renesanso. Obstaja samo islam, ki je hkrati pravo, ki je hkrati politika. V Evropi je vera ločena od države, v islamu tega ni. Islam to v Evropi izkorišča. Multikulturnost je kot AIDS, ki uničuje evropsko družbo. Islam pa je totalitarizem, saj zagovarja podreditev.” “Problem je, da se je začelo tolerirati pedofilijo, ki je nekaj najbolj sprevrženega,” ob tem opozarja Grims. Mohamed je bil namreč poročen z Ajšo, ko je bila stara samo šest let. In Evropsko sodišče za človekove pravice po svoji nedavni razsodbi to tolerira, češ da je v skladu z njihovo tradicijo in kulturo. Namesto da bi se prišleki prilagajali Evropi, se je Evropa začela prilagajati migrantom.

Grims opozarja, kako neverjetna je Slovenija, namreč, če vas policija dobi, da nezakonito prevažate migranta, vas bodo zaprli. Če pa boste kot predsednik vlade nezakonito “prešvercali” čez Slovenijo pol milijona migrantov, pa boste postali slovenski zunanji minister. “Neverjetno je, da bogate arabske države ne sprejemajo migrantov iz sosednjih držav ali Afrike. Mora jih pa sprejemati Slovenija. Savdska Arabija raje gradi moderen zid, ker jih noče, čeprav je to neverjetno bogata naftna država,” izpostavlja Brščič.

Za Slovence se zbira zamaške
Slovenija ni bogata država, zato ne more odprtih rok sprejemati tujerodnih migrantov, saj se standard slovenskega naroda znižuje. Prav tako se znižuje standard slovenskih upokojencev. Najprej je potrebno poskrbeti za pripadnike slovenskega naroda, za slovenske otroke, za katere se pa zbira zamaške, kritično poudarja Brščič. “Govorjenje o segrevanju zemlje je velika laž. Sem geolog in vem, da temu ni tako,” navaja Grims in dodaja, da se zemlja v resnici ohlaja. “Črni panter, simbol Karantanije, je izumrl, ker se podnebje v Evropi ohlaja, saj je bil črni panter navajen na bolj toplo podnebje. V primeru migracij gre za lažni humanizem. Vse skupaj je velik biznis, predvsem za tihotapce, ki s tem na veliko služijo.”

Foto: Demokracija

Interesi Republike Slovenije potrebni zaščite
Potrebno je zaščititi interese Republike Slovenije in Evropsko unijo, je prepričan Grims, ki poudarja, da si stranka SDS prizadeva in brani interese slovenskega naroda, ki morajo biti vedno na prvem mestu. Medtem pa Brščič opozarja, da Evropska unija že razpada. “Deli se na zahodno in vzhodno Evropo, s tem, da je sedaj vzhodna Evropa bolj normalna kot pa zahodna Evropa, ki je preveč okužena s kulturnim marksizmom. Kljub vsemu sem optimističen, ker se dogajajo spremembe. Samo poglejte Francijo in Macrona, ki pretepa lastne državljane in ti se mu upirajo. Francozi ga bodo prej ali slej vrgli s prestola, saj se obnaša kot diktator. V nasprotju z njim je Orban pravi demokrat. Problem je tudi politika Evropske ljudske stranke, ki je okužena s kulturnim marksizmom. Bojim se, da tudi Manfred Weber, tako kot Jean-Claude Juncker, ni del rešitve, ampak del problema. Prihodnost Evrope je v novi desnici, v identitarnem gibanju, ki se zaveda svojih evropskih korenin.”

Prava pot je pot revolta, poudarja Brščič. “Pot upora. Za zgled pri tem so nam lahko Francozi, ki so se uprli višjim davkom. Macron bo, če bo nadaljeval tako kot v zadnjih mesecih, končal kot Ludvik XVI. Potreben je domoljuben in miroljuben upor, potrebno je povedati, da smo se osamosvojili zato, da bomo sami odločali o svoji usodi. Da ne bodo drugi odločali o nas.” Grims izpostavlja, da moramo biti odločni v svojih prizadevanjih.

H. M.

 • kraljica vesolja

  A je Grims slovenski priimk. Al pa Brščič. Podtaknjenci. A gledam, kdo je bil tam, sami starci, k so že z eno nogo u grobu pa par deblov. Pa u Kranju, kokr jst vem, so sami čapci. In to je tud prov.

 • kraljica vesolja

  Treba je zaščititi interese Slovenije in EU. Pa ti si hlapec EU, ti nas uničuješ v imenu EU. EU nas je totalno uničla s svojimi zakoni, ki jih mi slepo sprejemamo. Uničil ste narod s temi vašimi evropskimi zakoni in načinom lajfa. Sama zastrupljena hrana pa vse firme v rokah tujcev. EU, Eu, hura. Fašisti so vas uničil, Slovenci, nihče drug.

  • Steiermark

   Pojdi ddomov, na balkan, tam te nebo nihče “uničeval”, ko boste enaki, med enakimi – balkanci!

 • Bandit123

  Dva drekača in poln avditorij starčkov. Rada bi podkurila, da bi se tudi pri nas dogajala Francija, a pozabljata, da Slovenci nismo Francozi.

  • Jann SI

   ja stara taktika.. vzela sta primer Francije, čeprav nima skoraj nobene povezave z migranti.. ampak ja tako se ustvarja psihoza, strah.. a jima tako nihče več ne verjame, saj vidiš v občinstvu kup zgodlgočasenih starčkov, večinoma neizobraženih.

   • no112358

    Franciji je miljone migrantov, o cem ti govoris?? V parizu jih je vec k belcev.

    • pajot

     Mah,ta tip,Jann SI je pač eden od faliranih študentov FDV. Faliranih pravim,ker kdor je končal FDV je za mene faliran študent. Napolnili so mu glavo z levičarskimi frazami in zdaj misli,da je najpametnejši na svetu. Pozablja pa,da bo tudi on končal kot mnogi,z noževim rezilom pod vratom. Pa ne od sonarodnjakov,ve se od koga.

   • pajot

    Bogi fant. le kdo te je rodil?

   • hle

    Uvažanje znanstvenikov ni poceni in nekdo mora to plačat zato je potrebno nabijat davke in prispevke do onemoglosti zaj pa še trdi da to ni povezano

  • Steiermark

   Pa banditi , tudi ne!

 • Jann SI

  lol.. slike občinstva :))).. to pa je cvetober lol

 • xtc

  Brščič je zelo dobro povedal;”Rešitev za EU je v revoltu”,definitivno vo treba če EU želi civilizacijsko in drugače,da ne razpade narodi morali začeti vstajo in počistiti svinjarijo na vseh nivojih in vzpostaviti red in povrnitev h koreninam EU,to pa žal vedno pelje čez orožje,peči ipd zadeve.
  Dejstvo je,da EU,žal ne more več postati normalna brez vojne in očiščenja.

  • kraljica vesolja

   A poziva k uporu. Ja, kje bo pa on takrat. Naj gre prvi pol.

   • Steiermark

    Tokrat, če bo in ko bo, upor, bo proti golazni, kot si ti in tisti ki nas uničuje kar z oblasti, ki si jo je prisvojila, potem, ko nam je vkradla Slovenijo, za katero smo se avtohtoni v Sloveniji, tudi borili!

    • kraljica vesolja

     TI nisi tle avtohtona, Osterajharka.

     • Steiermark

      Jaz sem avtohtona Štajerka, nemškega rodu, pa se kljub vsemu borim za avtohtonim v Sloveniji (torej ne srbski gamadi….) prijazno deželo! Pa nauči se pisati pravilno, saj s tvojim kozlanjem – pisanjem, te nihče normalen v Sloveniji ne razume, najbrž pa se tudi ti, srbska pokveka, ki si tujka v Sloveniji, ne razumeš!

     • kraljica vesolja

      NO, jst sem pa SLovenka slovenskega rodu, tko da bom bl jst tle avtohtona, kok sovražim to besedo, kokr pa ti. Germani ste itak neolikani divjaki. TKo da se pokrij po glavi, dečva.

  • Jann SI

   pa daj no kake neumnost so to. zdaj folka že kar neki poziva k vojni? zakaj, da bi obračunal s tistimi ki drugače mislijo? potem z migranti, potem kaj gayi? intelektualci? opozicijo?.. res kakšne neumnost tu prebereš. kaj pa so korenine eu?
   potem pa je neko zborovanje proti marakešu, pa pride 100 zdolgočasnih starčkov. če pišeš komentarje po internetu to še ni revolucija. ustanovi stranko in naredi spremembe.

   • pajot

    potem pa je neko zborovanje proti marakešu, pa pride 100 zdolgočasnih starčkov.

    Idiot. Jasno,da pridejo starčki,ker Slovenci,kar nas še je,delamo,da lahko preživimo tebe,ki si na državnih jaslih in ostalo gamad,ki se tihotapi v Slovenijo,da bi živela na socialni podpori. Eh,primitivec z diplomo FDV…

    • Jann SI

     tvoj veliki vodja ima drugače diplomo FDV. jaz jo namreč nimam, ampak te razumem, rad blatiš z nekimi lažmi. to je tvoj način dela. če te že zanima imam diplomo iz informatike, in sam zaslužim svoj kruh. slovenčki pa je res ja veliko delajo, a kaj dosti ni od tega. večinoma jih neki menedžerji gonijo za minimalca. ni čudno so vsi pijanci.

     • pajot

      Obožuješ pa kordiša in luko mesca,kenede? Da o kućanu niti ne govorim. Služim si sam svoj kruh? Kdo si ga pa ne? nekateri celo na državnih jaslih,je li tako,brate?

     • RATATA

      kolk ti še manjka do diplome mulc?

   • Common Sense

    Izgleda, da si funkcionalno omejen. Ne poziva k vojni. Mini vojna je že. V Parizu. To je v Evropi. Ne tako daleč stran. Razlogi so različni. Med drugim Marakeška deklaracija nima veliko s tem. Folk pač nima za jest. A pa res misliš, da bodo po še sproščenem in “reguliranem” uvozu migrantov (deklaracija) ti isti imeli kaj več za jest? Double the trouble.

  • pajot

   In vojna bo. Neizbežna.

 • Caetano

  Bravo za jasne besede gospod Grims! Vi že dolgo opozarjate na pasti islamizacije in imate s tem veliko izkušenj in znanja. Jasne so tudi vaše besede za nekatere zmedene državljane, ki jih vleče v smer vsegliharstva. Pod Janšo nikoli ne bi podprli Marakeške deklaracije.

  • kraljica vesolja

   Men njegov priimk na nemškega vleče. On sam fila.

   • Caetano

    Njegov oče ali dedek je bil eden prvih ki je v Kranju nastopil proti nacistom.

 • Rožle

  Pa kaj je zdej ..
  A se je glasovalo al NE?

  • Caetano

   To ni važno. Pristopilo se je.

 • kraljica vesolja

  Joj, kok mi gredo tile fašisti na jetra, mamicu jim hebem u usta. Filajo folk na polno. In res bo vojna. Ja, super, no. Če bodo Ameri tle kej sral, verjemte, da Rus nav gledu.

  • ZatonMesecnikov

   Šta je Kraljice, ujde nađi nekog pa ga stavi u usta….

   Sva si zdrmana bez toga…

   • kraljica vesolja

    Al stvarno moram da ti priznam, znaš ti dobro, da pričaš po naški. Verovatno i bolje od mene. Gde si se učio našeg jezika, mogu da ti kažem brate moj. Hahaha.

    • Steiermark

     Srbakinja v Slovniji, bo šlo tudi brez “brate moj”, ker tiste si moraš poiskati okrog sebe in ne pri Zatonu Mesečikov!

     • kraljica vesolja

      MIdva z Zatonom sva si všeč, kva naj zdej. Ve model, kva je dobr. Hahah.

    • ZatonMesecnikov

     pač posledica srpske hegemonije v bivši državi….

  • Steiermark

   Coprnica srbska, kaj se usiraš tukaj, tebi je mesto nekje, globoko, na balkanu – po miselnosti in DNK! Mi, normalni in avtohtoni v Sloveniji, bomo pa poskrbeli, da se bo ta svojat slej kot prej zavedla, kje je tudi njim mesto – pri nas ne! V opomin , bo potrebno pred parlament postaviti, tako, kot so to storili Francozi, giljotino!

   • kraljica vesolja

    AJd, kurvetino osterajharska, skini mi se s kurca, hahaha. Preskoč moje komentarje pa bo. Ti men enkrat nisi kej normalnega napisala, ampak znaš sam žalt. Lepo si se pokazala. Ajde, jst sem kao čefurka, za vas logično, da se ne znam obnašat, ampak ti civilizirana kulturna Evropejka, hahaha, bi se morala tud tko obnašat. Sam si pa navadna Balkanka, kar ti ne štejem v slabo.

    • antimur

     Vsekakor je bolje imeti osterajharsko kulturo kot turško, predolgo ste bili pod muslimanskimi primitivci, tako da vas tudi pravoslavstvo ne uvršča med normalne in napredne narode.

     • kraljica vesolja

      Mrš od mene, osterajharski hlapec. POglej si o vinčanski civilizaciji pa se pokrij po glavi. IN mi smo že z vilco jedel, k ste se v še z rokami basal. TO je dejstvo, sicer je pa citat iz enga filma zlo krutga Lepa sela lepo gore. Poglej si ga. Jst ga ne morem več gledat, k mi je pretežek.

     • antimur

      Slovenca čefurska driska nikakor ne bo pošiljala po marš, svetujem ti, da zapakiraš ter spizdiš proti tvojemu smrdljivemu balkanu, dokler še lahko.

    • Steiermark

     Pri vas, “srbskih kurbetinah” se je pač, žal, potrebno spustiti, na vaš “kulturni ” nivo in vam odgovarjat v tonu! Ker še tako ne razumeš, kaj bi šele bilo, če bi te enostavno ignorirala oz. ne komntirala, ker že sedaj trosiš svoje iztrebke po Slovencih oz. avtohtonih v Sloveniji, kar pa ti nikoli neboš, pa če se še 1000 x rodiš ali skotiš, kakor ti je ljubše! j…..bo ti pas m….. in tebe!

   • Common Sense

    Ma pusti jo. Saj vidiš, da je nevrotična do amena. Naj lepo dalje časti svojega mesijo Lukca Mesečnika in se pali na nebuloze wannabe mlečnozobih revolucionarjev tipa Kordiš. Itak ji bo life pokazal, da iz te moke ne bo veliko kruha. Sicer jo daj na ignore.

  • antimur

   Upam, da bo vojna, da vam bomo pokazali kam ste s svojo levofašistično norostjo pripeljali svet, saj se vam gre še samo za pedre, lezbijke, dvospolnike, muslimanske migrante, ropanje, laži, spletkarstvo, za normalne in svete stvari, kot je domovina, narod, jezik, se vam pa jebe od zločinca Kučana do Šarca in takšnih idiotov kot si ti. Da, bolje vojna, kot živeti v takšni ogabni in pokvarjeni družbi kot je okupirana Slovenija s kučanističnimi krvoločneži in divjaki.

  • Rožle

   Itaq … levi fašisti so višek fašizma ..

  • Nesporni luzer 2018

   Mah tem rusom tud ni nc za verjet. Kje kurac so bli 99tga ko je nato teroristicna zveza napadla BG zaradi usranih sipcov. Ma na nobenga se ni vec za zanest. Odkar ni vec druze Tita, smo prepusceni samemu sebi.

 • kraljica vesolja

  Vidim pa, da so mel tud učer rumene jopiče oblečene naši protestniki, hahaha. A vse to Soroš plača, ovce.

  • no112358

   Se tazadnjic ti povem, obvezna oprema v avtu je rumen jopic baba zarukana. Soroš je pa sovražnik, ne vem od kje vlečeš tvoje neumnosti. Pa neki o fašistih sanjaš, po moje si ena od unih k je fašist, vsaj vidt je tko k gobc obračas sto na uro.

   • kraljica vesolja

    Oblečeš si ga pa kr tko mal zarad lepšga. Ajd mali, ne bluzi mi. Ja, kdo pa pol to financira, no. Nimaš pojma, mulo.

    • no112358

     Obleces si ga v znaku protesta proti nepravicni drzavi. Tko kt tisoče Francozov, sam da v Sloveniji še neki cajta ne bo tok grozn kokr je tm. Pa nehi bit pametna pička glupa, sm ti ze povedu da si mlajsa od mene.

     • kraljica vesolja

      Aja, sori, ne morem vas vse spremljat pa si vas zapomnit. A kar se tiče tega, naj neham bit pametna, ne morem, to je men čist naraven proces. Jst ne mislim za nbenga protestirat. Jst bom z Brščičem sedela pa gledala, kako vas cajci tepejo. Ker spremenil na bolj itak navste nič.

     • no112358

      To zato k si budala k te boli kurac za vse. Tipicna baba sam nase gledas in ukazujes in jebes druge v glavo. Odjebi krava

     • kraljica vesolja

      Prov maš edin to, da me res boli k za vse. le enkrat se živi, dečko. Uživi dokler lahk, moj moto. Dons recimo sem kr kul volje, jutr bom pa spet v depri.

     • Common Sense

      Ma pusti jo, no. Itak je nevrotična do amena. Dopoldne sovraži sebe, popoldne pa cel svet.

 • Anton

  prosim za video, hvala za razumevanje

  sarkazem press

 • Micka
  • Mimoidoči

   Jasno je, da so to levičarski starši, znani po svoji aroganci in ignoranci in pomanjkanju pameti. Kar sejejo to žanjejo.

 • ZatonMesecnikov

  O nakladanju v zvezi z podpisano deklaracijo včeraj, je bilo marsikaj izrečenega, pa kako odpravljati vzroke. vendar niti ena beseda ni padla o glavnem vzroku teh migracij. in edinem. Prekomernega razmnoževanja populacij določenih držav. zaradi katerega se ta planet uničuje.

  Kretenski levičarji so izumili nov pojem, “podnebni begunci”. Če vzamemo en primer.

  Afrika je leta 1950 imela 220 milijonov ljudi. In recimo 1 milijon vodnih virov. Leta 1950 je prišlo na ta vodni vir 220 prebivalcev.

  Afrika ima danes 1200 milijonov ljudi, pa 1 milijon vodnih virov. Danes torej pride na vsak vodni vir 1200 ljudi. Ker na tem vodnem viru seveda ni dovolj vode za 6x več ljudi, pa zaradi intenzivne izrabe vodni vir morda presahne, levičar cvili, češ voda je presahnila zaradi podnebnih sprememb, za kar pa krivce najde v razvitih državah in kolonialistih. Pa korporacijah.

  Še otroški vrtec je sposoben boljše logike, kot jo je pa sposoben producirati levičar….

  • pajot

   Nekdo je rekel,pa se ne spomnim kdo,da bo naslednja vojna zaradi pomanjkanja vode. Ta,ki zdaj prihaja,bo zaradi Sorosa in njegovega židovskega zaledja.

   • Morala

    Vojne za pitno vodo in ne več za nafto – to sem tudi jaz prebrala…

    http://www.renton.si/vojne-za-vodo/

    • pajot

     Če zmanjka nafte,še zmeraj lahko preživiš. Brez vode nikakor.

    • ZatonMesecnikov

     S to vojno za pitno vodo strašijo levičarji že svojih 30 let. Tudi Izrael naprimer nima pitne vode v izobilju, vendar ni suše….

  • macon

   Danes imajo kvečjemu pol milijona vodnih virov, ker jih je povečana horda zasvinjala in izsušila. Recimo Čadsko jezero. Torej imajo desetkrat in manj vode na človeka kot pred 60-70 leti.

   • ZatonMesecnikov

    Seveda bo levičar okrivil Coca Colo za to izušitev, Mačon.

    • Common Sense

     Pa Janšo;) On je itak kriv za vse. Pa naj bo še za to.

     • ZatonMesecnikov

      To pa itak. če bi levičarjem dal v anketo, kdo je kriv za podnebne spremembe, bi nesporno zmagal Ivan Janez.

   • Common Sense

    Seveda je vse zastonj. Levičar ne vidi, ne sliši oz. to kar sliši (in mu ne paše kar sliši) je po defaultu sovražni govor. No, ena nedo*ebana kraljica pa medtem plava v neizmernem vesolju svoje prazne glave. Dopoldne sovraži sebe, popoldne pa cel svet. Takim ti poskušaš kaj dopovedati? Forget it. Nič hudega. Life jih bo počil po glavi z vso silo, ko bodo najmanj pričakovali. No, kraljico v vesolju je povsem očitno že;)

  • Ivan

   Kar se nekontroliranega razmnoževanja tiče samo en podatek, za boljše razumevanje tega problema.V 60tih letih prejšnjega stoletja,ko sta se Broz in Naser začela politiko neuvrščenih, sta takratna Jugoslavija in Egipt imela približno enako število prebivalcev in sicer cca 20 miljionov.Danes,po dobrih 60 tih letih, v državah bivše Juge živi nekje 23-24 milijonov ljudi,v Egiptu pa že dobrih 80 milijonov.

   • ZatonMesecnikov

    Tako je Ivan. leta 1950 je Sirija imela 3 milijone prebivalcev, še enkrat več kot Slovenija takrat. danes jih ima 12x več. 25 milijonov. Če bi se Slovenci plodili kot Sirci, bi nas bilo danes 12 milijonov. pa 450 milijonov Nemcev, pa 25 milijonov Hrvatov, pa 220 milijonov Italijanov itd. In to samo od leta 1950 naprej.

 • zan marko

  Ima kdo link za video ?

 • kraljica vesolja

  NO, vidte, novovci, dobri ste. Prov pokažete, kok folka si želi vojne. SEj jo bodo tud dobil, a je tko. Pa te grožnje uperjene proti men, vse se to dokumentira, mar ne.

 • Common Sense

  Berem komentarje nekih kraljic v vesolju, pa nekih Janijev, pa jih samo pomilujem. Če za trenutek pustimo ob strani interno slovensko politiko in folkloro (tudi meni Grims ni simpatičen, če smo že na temu), mi je fascinantno, da fantje in punčare dejansko mislijo, da je uvažanje “negroidnih kirurgov”, in “futranje” le-teh v neskončnost, res tako zelo dobra ideja. Posebno še, ker Slovenija nikoli ni bila kolonialna sila, niti ni z ničimer prispevala k bedi na jugu. Fascinantno mi je, da ne pomislijo, da bi nemara bilo bolje, da bi s tem istim (!) denarjem, ki ga sedaj trošimo za namestitve, hrano, ogrevanje, eko živila, LCD televizorje,….. pomagali kar direktno tam od koder prihajajo ti nesrečniki. Človeška neumnost in kratkovidnost res nima meja.

  • kraljica vesolja

   Ti se lahk men sam klanjaš, dečko. Lej, če ti je kej lažji, jst nikogar ne maram, nikogar, zarad mene, če svet ta trenutek propade.

   • KAPIBARA

    A djeca ti tvoja.. kaj z njimi ?

    • Black_Raven

     sej jih sploh nima ker je jalova drolja…

  • Ivan

   Tile “nesrečni levaki”,ki podpirajo uvoz rjavine in črnine (ne metliške),ki jo bosta morala preživljati slovenski delavec in upokojenec,oba z nizkimi dohodki,se sploh ne zavedajo,da oni pokojnin sploh ne bodo imeli.Kučko,s penzijonom cca.4.000 ojrov, je (bil) samo eden.

   • Common Sense

    Največja nebuloza ja, da ko je treba dati upokojencem kakšen evro več, je to cela štala, pa predmet usklajevanj, pa sestankov koalicije….Vsi jamrajo kako ni denarja. Okay. Ko pa je treba “odkintati” novih 8,6 mi EUR za eko hrano, LCD televizorje za uboge ilegalne migrante z iPhoni, je pa to pi*kin dim. Dvojna merila. A jebi ga, upokojenci so si sami krivi. Pač volili so Korla in Lenčico, sedaj pa imajo kar so hoteli. Slovenceljna moraš udariti po glavi ali po žepu, da se zdrzne. Sicer živi v sanjskem svetu.

    • pajot

     Bojim se,da se slovencelj upokojeni ni niti malo zdrznil ob tem podatku. Če ga je sploh kje prebral. Da je 8,6 miljona evrov izginilo iz njihovih žepov za zadovoljevanje potreb pritepencev iz Afrike.

    • Tone

     Migrantov je ene par, upokojencev pa skoraj milijon.

     • Common Sense

      Toliko slabše. Če so sposobni samo za ene “par” migrantov porabiti 8,6 mio sredstev, je to toliko slabše. Pa to sploh ni vse.

     • Tone

      Saj, že zaradi teh številk bi ti lahko potegnilo, da gre za fake. Ampak če ne vleče, tudi ne potegne.

     • Common Sense

      Enim pač ni pomoči. Uživaj v svoji vzvišeno-vsevedni ignoranci.

     • Tone

      Jaz nisem vzvišen, ampak ne razumem, kako si razumen odrasel človek lahko ob podatku, da je vlada odobrila 8,6 mio sredstev za prehrano migrantov sploh kaj misli, dokler ne ve, za koliko oseb je mišljeno, oziroma za koliko časa bo to zadostovalo. Iz same številke ne moremo sklepati ničesar. Ker dinamika prihodov v naprej ni znana, vlada običajno odobri oziroma rezervira določena sredstva za ta namen, ni pa rečeno, da bodo kdaj tudi porabljena.

      Policisti na mejnih območjih so lahko preobremenjeni tudi zato, ker jih je premalo in morajo nadzirati velike odseke meje, ni treba, da je vzrok veliko število migrantov.

      Ti, ki te to zanima, bi lahko vedel natančno število prijetih nelegalnih migrantov, saj o tem policija redno obvešča in tudi kaj z njimi naredi. Po mojem vedenju jih večino vrne, nekateri pa lahko vložijo prošnjo za azil. Ti so nameščeni v domovih. Lahko bi vedel natančno število. Jaz je ne vem, ker me te stvari ne zanimajo v detajle. Zadnja leta prestrežejo okoli 2000 migrantov na leto.

 • xla

  Kakšno vezo ima deklaracija z dogajanjem v Parizu? Hujskača!

  • RATATA

   Ti verjameš le eRTeVeSlo.

   • Tone

    Macron v včerajšnjem govoru, s katerim je protestnike pomiril, ni omeni Marakeša.
    Ne verjemi Nnovi in podobnim, ti vedno dodajo kaj takega, za kar menijo, da rad slišiš.

    • hle

     Preberi si tistih 25 zahtev protestnikov pa ne boš govoril takih neumnosti od kje pa misliš da pride denar za novopečene znanstvenike

    • RATATA

     Na N24TV najmanj verjamem tvojim komentarjem.

    • Common Sense

     Marakeš nima neposredno s protesti nič. Folk je lačen, Makron jim je nabil davke, pa še nove je napovedal. Pa se je uprl. S po novem “reguliranim” uvozom “negroidnih kirurgov” davki ne bodo nič manjši, in folk nič manj lačen. Kvečjemu obratno. Pač, double the trouble, ki ga nihče v Evropi sedaj ne potrebuje.

   • xla

    vsekakor ne Breibartu

  • Mimoidoči

   Takšno vezo:

   Gilets Jaunes Marrakech c’est non!
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=px67g00j7oU

  • Lustrator

   Predvsem s sprejemanjem odločitev mimo volje ljudstva – nič takšnega, kajne?

   • xla

    tvoje ali moje ljudstvo?

    • Lustrator

     Enega in edinega ljudstva, ki samovoljni absolutistični vladi v proračun preko davkov vplačuje milijarde za njihove plače ter takšne in drugačne projekte, ki jih vodijo v NAŠEM imenu in zanje odgovarjajo NAM.

     • xla

      ok, torej samo tvoje ljudstvo

     • Lustrator

      Samo “moje ljudstvo” v proračun vplačuje davke in upošteva zblojeno zakonodajo RS?

     • xla

      a bejž no :)

     • Lustrator

      Svetujem ti, da se naučiš brati. Glede na to, da znaš tipkati, mislim da ne bi smelo biti pretirano težko.

     • xla

      se bom potrudil, hvala za opozorilo :)

     • Tone

      1. Za neplačevanje davkov je predpisana kazen.
      2. Za neupoštevanje zakonov je predpisana kazen.
      3. Koliko kazni si že plačal ali odsedel zaradi neplačevanja davkov in
      neupoštevanja zblojenih zakonov?
      Pred svojim pragom najprej pometi, potem pa boš lahko zviška gledal na “tvoje ljudstvo”. Pokvarjenec!

     • Lustrator

      Ste res vsi komiji imuni na funkcionalno nepismenost ali gre le za neko lokalno virozo, ki si jo podajate med sabo? že v samem začetku sem napisal zelo jasno enopomensko poved:

      “Predvsem s sprejemanjem odločitev mimo volje ljudstva – nič takšnega, kajne?”

      Nato se je prvi komunajzl obregnil ob to, da naj bi imeli več ljudstev, čeprav je jasno, da je mišljeno eno samo – to je tisto katerega Šarec &CO niso vprašali popolnoma nič predno so šli v marakeš podpisat smrtno obsodbo Evropi in Sloveniji. Niso torej vprašali ne mene, ki jih videti ne morem, ne vas, ki ste jim navdušeno pomolili v roke krmilo države. Vprašali niso NIKOGAR. In v tem je problem!

     • Tone

      Koliko kazni si že plačal oziroma odsedel, ker nisi plačeval davkov in upošteval zblojenih zakonov?

 • Beličič

  Jebo vam Pas mater!

  • Beličič

   Ščit naret!

 • Franc Šink

  Vsak politik se mora zavedati, da ko nekaj podpiše je to lahko njegova lastna smrtna obsodba.

 • RATATA

  Prihodnost Evrope je v novi desnici, v identitarnem gibanju, ki se zaveda svojih evropskih korenin!!

  • lili pili

   In potem v nadaljevanju vojne, ki smo jih v evropi ze videli…

   • RATATA

    Ne, premog in jeklo bomo tovorili na krpanovi kobilici.

 • Nesporni luzer 2018

  Herr grims grimasa goebles ma spet halucinacije. Migranti se mu prikazujejo ze kljub mocnim tabletam. Grimasa, kaj danes klaftras, vceraj bi prisel podpred tistih svojih 100 plenicarjev pred DZ.

 • Nata

  Po toči zvoniti !!
  Pa saj nikogar ne zanima. Žalostno.

  In zato lahko gredo zadeve naprej, kot so si jih zamislili !

 • francelj3

  Strinjam se, da gre za komunistično veleizdajo Slovencev in nasilno spreminjanje bistvenih (kulturnih, rasnih, jezikovnih itn.) značilnosti in karakterja slovenskega naroda. Marakeška deklaracija pa je v nasprotju s slovensko ustavo, saj omejuje oziroma izničuje njen 39. člen – svobodo govora. Ampak po tistem, ko je cmera v prejšnji “vladi” zagrešil toliko kršitev ustave, se mu najbrž zdaj ena več zdi mačji kašelj.

  • pajot

   Ne pozabimo,da so bili in so komunisti vedno internacionalci. jebe se njim za svoj narod. Internacionalci imajo tudi svojo himno: internacionalo. Pa proletarci vseh dežel združite se. To so v bistvu apatridi. Ljudje brez svoje domovine. Ljudje,ki ne čutijo pripadnosti svojemu domu. Domu in družini. Osnovni celici življenja na tem planetu. Tako kot je rekel Bog Adamu in Evi: Pojdita in plodita se…Žal sta zaplodila tudi levičarsko golazen.

   • Tone

    Internacionala ne pomeni, da ni narodov, ampak da je za vse narode. Narode poudarja.

    • tomnidari

     Ja, ampak samo če se združijo v socijalizmu, če ne pa v jamo.

     • Tone

      Ne, Internacionala poziva k mednarodni solidarnosti delavcev, ki jih delodajalci izkoriščajo. Internacionalo še danes prepevajo na kongresih vseh levih strank in delavskih sindikatov. Danes ravno ta solidarnost manjka.

     • RATATA

      A jo prepevajo tudi v državah izvoznicah migrantov?

     • Tone

      Seveda, če imajo kako socialistično stranko.

     • tomnidari

      Seveda, če imajo kako socialistično stranko.

      Torej je socijalizem ugrabil internacionalo, ki je sedaj dovoljena samo socijalistom drugim pa ne! Saj to sem tudi sam trdil.

     • Tone

      Od koga so jo ugrabile? Internacionala je pesem in glasba, ki so jo v 19. stol. delavska gibanja in njihove stranke ustvarile zase.

      Nikomur ni prepovedana – vsakdan jo lahko prepevaš. Zakaj pa jo bi hotel imeti zase kdo drug, ki se ne identificira z izkoriščanjem delavcev, pa ne vem.

      https://sl.wikipedia.org/wiki/Internacionala

     • Common Sense

      Glej ga zlomka, nimajo je. Kako tudi ni, to je privilegij zavaljenih nažrtih zahodnih salonsko revolucionarnih riti. Teh pa v Afriki ni.

    • if

     Narode poudarja takole: “Edvard Kardelj v svoji knjigi Razvoj slovenskega
     narodnega vprašanja: “Komunizem bo odpravil narod in tako pripravil
     spajanje narodov.””

     • lili pili

      Ni slabo samo mi tega ne bomo do…..

     • Tone

      Midva sva diskutirala o pomenu Internacionale in ne o tem, kaj misli Kardelj o prihodnosti narodov. Ne delaj se francoza in ne preskakuj!

      Kardelj pravi, da se bo to zgodilo v komunizmu, torej v neki oddaljeni, nejasni prihodnosti. Po mnenju strokovnjakov se bo to v bodočnosti zgodilo s komunizmom ali brez njega, ker ta proces teče že 10 000 let.

    • RATATA

     Poudarjaj ti narode komu drugemu Tone. Kje pa je jugoslovanski narod? A ni uspelo?

     • Tone

      Jugoslovanski narod so forsirali Srbi, ne komunisti. Za to so se v glavnem opredeljevali otroci iz mešanih zakonov, kjer je bil eden od staršev Srb.

     • RATATA

      Z OrJuNa-ši so se naši knapi v Trbovljah fajn stolkli pred Delavskim Domom tam na “Njivi”.
      Seveda, z ujedinjenjem 01.12.1918 je nastalo eno skropucalo.
      Po nastanku radikalnih organizacij, kot so SRNAO (Srbska narodna odbrana) in HANAO (Hrvatska narodna omladina) je morala nastat še Orjuna.
      Hrvati niso nikakor zmogli dojeti dejstva, da jih je Kraljevina Srbija morala okupirati in se z njo, ker niso imeli državnosti niso mogli “ujediniti”, kot so se slovenske Dežele, saj je bila tako hrvatska kot Slavonija sestavni del celovite Kraljevine Ogrske, ki jo ni bilo mogoče deliti (tako v karlovem Manifestu z dne 16.10.1918!!).
      In v tej ribariji med Srbi in hrvati (med pravoslavjem in jezuitstvom) smo se znašli tudi mi.

     • Common Sense

      Ki si jih ti osebno anketiral, pa so ti povedali.

     • Tone

      Tudi iz osebnih izkušenj. Sicer pa se je o tem veliko pisalo in diskutiralo. Še posebno ob razpadu YU so se ti ljudje počutili opeharjene, saj je država s katero so se nacionalno identificirali, prenehala obstajati.

 • hle

  Kaj samo cvilite ali je pobuda za referendum že vložena ?

  • Lustrator

   SDS je v parlamentu že zdavnaj vložil pobudo o posvetovalnem referendumu, a so ga tvoji komiji gladko zavrnili. Bo pač treba spet obremeniti občinske enote in prostovoljce za zbiranje podpisov, pri tem trošiti čas in denar, ker rdeča kamarila tako iz srca sovraži vse demokratične vzvode odločanja ljudstva, žal.

 • McBobo

  Čas je za predčasne nove volitve.

  Sicer pa situacija dela v prid domoljubom.

  • lili pili

   A bi jajo zdej lahko sestavu vlado, ce ne je brez veze…

 • Lea Pralines

  POGLEJ POGLEJ SAMA SMETANA SDS,SKUPAJ V DVORANI IMAJO 48OO LET,SAMI MODRECI,SPREDAJ SE VIDITA DVA HUJSKAČA ČISTZO ZADAJ PA NEKA STARA NAGUBANA BABA…LE KDO JE TO?? ha ha ha ha ha ha podn

  • ZatonMesecnikov

   Lea, si kdaj seštela koliko let ima Židanov svet modrecev, ki ga je pred leti hotel uzakoniti kot samostojno vejo oblasti in ne več skrito? Sami bivši člani Centralnega komiteja Zveze komunistov….

   • Lea Pralines

    se mi sladko je.. koliko let,samo žleht niso tako kot te belčki pokvarjeni…

    • Mimoidoči

     Še ena ki sovraži svojo belo kožo. Dobro so te oprali.

     • Lea Pralines

      sem ponosni musliman

     • exposingthetruth1111

      pa veš da muslimanke ne smejo odločati in komentirati politike ?
      V Saudski Arabiji ti tega ne bi dovolili, da tukaj komentiraš, muslimanka, drži se svojih predpisanih navad.

     • Lea Pralines

      NE KOMENTIRAM POLITIKE,KER ME NE ZANIMA NE LEVI IN NE DESNI,KOMENTIRAM HUDO BOLANE PORTALE…

     • McBobo

      Vse jasno.

     • Lea Pralines

      TOČNO TAKO….

     • Lea Pralines

      ..kr naj ti bo!!!!!

    • ZatonMesecnikov

     belček je leninistično boljševiški pojem, ki ste ga rdeči in njihovi potomci uvedli na naših prostorih za nasprotnike v državljanski vojni.

     zato, da se ne bi udomačilo njihovo pravo ime, Antikomunisti. kot so se imenovali.

 • RATATA

  EU ni subjekt internacionalnega prava!! Subjekti so posamezne države, ki pa se EU-ju preveč podrejajo.
  Odnos nikakor ne sme biti podrejen!
  Če bo šlo tako naprej, kot je zastavljeno in v kombinaciji s tistim migracijskim nesporazumom ter EU vojsko in dodatno EU banko do svojih pravic ne bomo mogli nikoli več priti!
  Uresničen bo PLAN
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=228&v=V5d3afW7peU
  DAS PAN-EUROPAISHE MANIFEST
  Mešanje narodov in ras
  PRAKTISCHER IDEALISMUS
  Raznolikost narodov zamenjati za različnost posameznikov
  Himna in zastava EU
  Tudi nagrada EU voditeljem poimenovana po Kalergiju
  http://www.panevropa.si/index.php/panevropsko-gibanje/zgodovina-panevropske-ideje

 • totex39

  Opozicija je premalo proaktivna, samo z govorjenjem se ne doseže prava aktivnost in to bi morali vedeti.

  • Lustrator

   Še kar ne moreš dojeti, da je opozicija DEMOKRATIČNA in želi na oblast priti na legitimen način, z argumenti, intelektom, ne pa razbijanjem avtov in izložb ter obešanjem lutk z mostov (pa naj se to sliši še tako mamljivo)? Nekateri kvazidesni tule me sumljivo močno spominjate na dirigirane “vseslovenske vstajnike” iz leta 2012/2013.

   • totex39

    Ne mislim na razbijanje, ampak bi se včeraj vsaj pokazali med narodom, da to kar zagovarjajo tudi podpirajo skupaj z narodom, ki smo bili tam. Med ljudmi je bilo slišati veliko razočaranih. Očitno nisi bil tam, bi to drugače razumel.

    • Lustrator

     Njihova fronta je V parlamentu, naša pa PRED. SDS je svojo vlogo V njem opravil odlično, koliko pa so državljani opravi svojo nalogo PRED njim, pa si sam odgovori.

     • lili pili

      Sami stari prdeci in glupa masa to je odledalo sds

     • Lustrator

      Če je kdo tule prdec, so to mladi, ki so vzgojeni v poslušne nekritične kimajoče lutke namesto, da bi biloi glas razuma in pobudniki nujno potrebnih sprememb v družbi – tu smo dobesedno svetovni unikum. Blizu je le Severna Koreja, pa še tam bi se mladi nedvomno uprli rdečemu diktatorju, če bi vedeli, da s tem ne tvegajo življenja.

     • lili pili

      Ti bi iz ljubljane naredu pariz…

     • Lustrator

      Niti ne, francoska demokracija je pred slovensko svetlobna leta – če je torej tam upor, bi morala tu divjati dobesedno kontrarevolucija.

     • lili pili

      Ja pol pa jo sprozi in ko ti bodo policaji razbijali po glavi in nepridipravi plenili premozenje se potesi s tem, da smo dosegli nivo francoske demokracije, dodaj se scepec streljanja in to bo tooo

   • Aron

    LOL, sploh nisi prebral članka:

    Prava pot je pot revolta, poudarja Brščič. “Pot upora. Za zgled pri tem so nam lahko Francozi, ki so se uprli višjim davkom. Macron bo, če bo nadaljeval tako kot v zadnjih mesecih, končal kot Ludvik XVI. Potreben je domoljuben in miroljuben upor, potrebno je povedati, da smo se osamosvojili zato, da bomo sami odločali o svoji usodi. Da ne bodo drugi odločali o nas.” Grims izpostavlja, da moramo biti odločni v svojih prizadevanjih.

    Morš it prepričat opozicijo, da naj te poslušajo, no :)))))))

    • tomnidari

     Tako je. Že prejšnji teden bi za soboto opozicija morala pozvat k mirnemu protestu in ne ponedeljek. Na protestu bi tudi morala aktivno sodelovat, ne pa da pošlje Brščiča med tri upokojence in štiri nezaposljive.

     • Lustrator

      Bravo “bistrica”, odličen recept za politični samomor. Če nisi ravno s kakega drugega planeta namreč dobro veš na kakšen način bi bil shod prikazan s strani medijev, ki bi spet poročali o nekakšnem dirigiranem strankarskem hujskaškem mitingu in ne spontanem uporu Slovencev vseh političnih prepričanj proti izdaji Slovenije. Že tako so skušali shod na vsak način asociirati z SDS in s tem marginalizirati skupino zavednih državljanov, ti bi pa tja pripeljal še kar celoten demokratični politični pol z zastavami in avtobusi? Se nekateri na vseh preteklih dogodkih in izkušenj z mainstream mediji niste res popolnoma NIČESAR naučili ali se vam je samo preprosto zrolalo? če je slednje, bom nekoliko bolj prizanesljiv, obljubim.

     • tomnidari

      Potem pa sploh ne rabimo opozicije ampak ilegalo!

     • Lustrator

      Natančno tako so si rekli komunisti v Rusiji leta 1917, v Jugi 41, v Sloveniji pa 91 in 2012/2013 predno so izvedli državni udar, po domače : revolucijo. Zdaj pa se odloči ali bi se rad boril PROTI takim metodam ali Z njimi.

     • tomnidari

      Z mojstri ilegale se ilegalno borit je brezveze. To pa kar ti zagovarjaš, pa vidimo kam pelje, saj je vsak dan slabše. Seveda bi vse zvrnili na podivjane SDSovce, ampak bi jih bilo vsak dan več, tako pa jih je vsak dan manj.

     • Lustrator

      “Seveda bi vse zvrnili na podivjane SDSovce, ampak bi jih bilo vsak dan več”

      Po kakšni logiki vendar?? Večina slovencljev je popolnoma apatičnih do družbenega dogajanja, politika jih ne zanima, o gospodarstvu, ekonomiji, morali, zgodovini nimajo pojma, edino kar jih občasno oplazi, so mainstream mediji (ostalih niti poznajo ne) in preko njih vsakič znova izvejo nekaj v stilu kako je SDS odgovorna za vso sranje, ki ga počne VLADA, kako gre za nekakšne nacifašiste, malodane sekto, ki ljudi hujska v proteste. Se ti zdi da bi se veselo pridružili tako predstavljeni množici SDS-ovcev ali kaj?

      Recept je izredno preprost, čeprav se zdi oddaljen svetlobna leta: vsak razgledan in domoljuben Slovenec bo moral v svojem okolju poskrbeti za širjenje resnice in poskrbeti za čim večjo udeležo na volitvah in podobnih shodih – ne stranka, NAROD mora sprožiti spremembe, sicer se doseže ravno nasprotno od želenega cilja. Cilj ni da SDS za ene volitve prevzame oblast, ampak da enkrat za vselej iz parlamenta, ustave, državnih služb, podjetij, medijev in sindikatov izženemo VSE ostaline socialističnega sistema in njenega omrežja. Ne gre za boj za stranko, ampak boj za narod, za državo, za vrednote demokracije.

     • tomnidari

      V tem primeru besede podivjani SDSovci nisem mislil v slabšalnem pomenu, ampak, bi tako nalepko prilepili vsem udeležencem protesta, pa tudi tistim z dudo v ustih. Mi ni treba povedat kdo bi to bil. Na Gandijevski način se lahko to dela v Indiji, v Evropi, pa ne verjamem da lahko. Smo ta način uporabili po osamosvojitvi, pa lahko danes na vsakem koraku vidiš kam nas je to pripeljalo. Če bi takrat takoj lustrirali vse, bi danes lahko živeli v drugi Švici, tako pa že 25let živimo nov dan.

     • Lustrator

      Se strinjam. A zagotavljam ti, da bo do RESNIČNIH sprememb prišlo šele takrat, ko bo organizacija tovrstnih protestov vsaj formalno, navidezno APOLITIČNA. V totalitarne cepce vzgojena slovenceljska raja pač politiko in vladanje dojema kot nekaj negativnega (čeprav je za vsako družbo bistvenega pomena), zato se bodo širše množice pridružile le, če ne bodo mediji prav nikjer v ozadju zavohali SDS-a. Ne pravim da je tako prav (prej nasprotno!), a tako pač je pri nas. Kar spomni se Krambergerja in njegovo popularnost – čim bi se politično JASNO in ODLOČNO opredelil za ponosnega Slovenca, demokrata in protikomunista (temelji na katerih gradi SDS), bi se večina sledilcev odvrnila od njega. včina mu je sledila izključno zato, ker je deloval poštenjak in je bil v svojih nastopih zelo apolitičen. Pa naj bo to še tako skregano z osnovno logiko vsake normalne demokracije, kjer se od politikov seveda pričakuje, da so POLITIČNI.

    • Lustrator

     Kaj ko bi pred repliko meni raje najprej napisal repliko samemu sebi, da se potem ne spotikaš na svoje lastne citate?

     “Potreben je domoljuben in miroljuben upor, potrebno je povedati, da smo
     se osamosvojili zato, da bomo sami odločali o svoji usodi.”

     Sem sam slučajno povedal kaj drugače?

     • Aron

      Seveda da si. Beri za sabo.

 • DEJSTVO !

  Blebetanje je POCENI za ovce ki kimajo pa je ti dovolj !!!!

  DEJANJA so spet izostala

  Je jeba ko ti EU šef namigne da bod pridkan in TIHO……jah kvizling kot kvizling a ne da SDS !!?

 • Duhec

  Aja, Grimsa ni blo na protestu, ker se je pripravljal na to okroglo mizo. Da ne bote v zmoti, da je bil prehlajen.

 • RATATA

  Od slovenske Generacije identitete si želim le obrazloženo jamstvo, da niso povezani s telimi http://www.panevropa.si/index.php/panevropsko-gibanje/zgodovina-panevropske-ideje

  …moti me namreč, ko piše v njihovi predstavitvi, da so podružnica panevropskega gibanja.

  • Tone

   Ne samo piše, tudi so podružnica panevropskega gibanja. Nekakšna internacionala.

   • RATATA

    Tone , od Generacije identitete obrazloženo…!

  • Lisjak

   Spet so nas nategnili!!!

   • RATATA

    Eh. To pa ne!

    • Lisjak

     Vseh ne,večino pa!

     • RATATA

      Manifest za domovino pove mnogo. Dolgo sem ga čakal.

     • Lisjak

      Tukaj mi pa nekaj ni jasno,če je Generacija identitete podružnica panevropskega gibanja,ki se zavzema za Kalergijev plan kaj je potem Manifest za domovino?

     • RATATA

      Sem jih najprej to vprašal in sem dobil odgovor, da nikakor nimajo nič s panevropejci kaligerijevci!!! Me je pa res zmotilo, ko pišejo o podružnici panevropskega gibanja…

     • Lisjak

      Bomo videli!Je rekel slep gluhemo.

     • Jovo Jamnica

      Si naj kupim ta Manifest? Priporočaš???

     • RATATA

      Toplo priporočam, ne le za zimske dni. 13 evrotov.

     • Jovo Jamnica

      Hvala. Pa 3€ za poštnino, ker vidim, da je v Mariboru ni za dobit.

 • Foglof Tunek

  Branko Grims Goebbels in judomrzneš Brščić !?!?…Prekprokleti gnoj fašistični in nacistični !!!

  • Common Sense

   Ti Tunek, a si glihkar prišel s šihta, ne? Pazite sedaj vsi ta veletok bistroumnosti od Tuneka, ki bo sledil. Sami biseri bodo, eden za drugim;)

   • Foglof Tunek

    Sn prišel iz službe. Zadnja moja današnja ura je bila mladinski pefski zbor. Peli smo božične in partizanske pesmi. Nekaj za fse :)

 • lili pili

  Ne junker, ne weber, ne angela, ne macron ni dober za sds vojscaka, ostajata samo se orban in putin in seveda ne pozabit na jajotttaaaa

 • lili pili

  Po sliki sodec je dogodek potekal v domu za pomoc ostarelim in psihicno prizadetim, pa sta jim polepsala vecer , jaa

 • freedomfighter

  Sam nekaj kaj imajo protesti v parizu z migranti…visje place in socialne dodatke zelijo migrantov noben ne omenja

 • gorjanc

  Naši mediji niso poročali ,da demonstranti ” zahtevajo tudi odstop od Marakeša”
  Visoki davki nizke najnižje plače so indikator požrešne države ,da napolni SOCIALNE TRANSFERJE,ki gredo v večini v roke nedelavnim migrantom v getih.

  • tomnidari

   Ne smejo o tem poročat, ker potem tunek in derivati ne morejo poročat o borbi levice za delavske pravice.

 • Ma, ko sem na tole naletel na YT, se nisem mogel upreti, da ne pripnem tule. https://www.youtube.com/watch?v=xHT2cQmvqw4

  Pa ne bit jezni name :-))

  • Rožle

   :) razprodaja po spletu ….

  • Lisjak

   Nikjer nisem videl Blejčanov!

   • tomnidari

    Mogoče pa si videl prihodnost?

 • Nesporni luzer 2018

  Herr grims grimasa goebles in brscic, dva najvecja fasista v tej drzavi. Zanikalca holokavsta in totalna psihopata.

  • Hribouc

   Niti nista tako hudo, ko sta daleč za teboj, narcisoidni levuharsko boljševiški nacional socialist!

 • totex39

  Čudno je še to, da v Lublani je vedno več Afričanov, Arabcev sploh ne vidiš.

  • tomnidari

   Ja, tako gre to. Čez čas se boš pa vprašal, od kdaj pa je belček sploh lahko Ljubljančan.

   • Novakec1

    Lublančani smo se že davno izselil iz lublane bulane, vsaj tisti normalni.

  • cosmosjasnovidec

   Ja saj pa trenutno v Slovenijo prihaja samo ta nigerska zapečena muslimanska golazen in ne arabska.Ti črnuhi imajo baje ogromne velike kurce kar pa čefutarke ter levakinje komaj pričakujejo.
   Rade bi bile take kot so po ZDA kjer se fukajo z nigeri zraven svojih možev.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • črnaovca

  Girms kdo bi ti verjel, saj si napovedoval 50000 migrantov a jih je peščica, manj kot za časa vojne na Balkanu

 • Hunyađi

  A niso levicarski revolucionarji Ludvika obglavl?

  • slosin

   …100 mio lastnega naroda v 100 letih…

 • Hribouc

  Vsa čast, g.Brščič!

 • Janez

  “NESPORNI LUZER”
  SE
  PA RES ZDI KOT ENA
  “REINKANACIJA KOMUNISTIČNEGA – HITLERJY”?!
  A
  se vam drugim – tudi zdi – tak? Kar povejte, a ne ? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • etrusk

  Granko , to pa da misliti –zbuditi se bo treba , drugače se nam slabo piše.

 • Olga2345

  Slovenija rabi rumene jopiče! Vse levake na kanto Triglav, pa v Rusijo z njimi, če jih bo Putin, ki je razpisal mednarodno tiralico za Sorosa, želel!

  • McBobo

   Ne, levake bomo kar tukaj obdržali. So do sedaj zadosti sranja naredili, pa naj ga enkrat še plačajo. Rabili jih bomo za kanon futer proti mohamedancem, ki jih tako pridno vlečejo v Slovenijo. Šele potem smo domoljubi na vrsti, da pospravimo sranje do konca za njimi.

 • Občasni Komentator

  Brščič – magistrček ima mnenje o nečem. Jebeš sekto, ki ji je on ideološki mastermind. Kakšno povezavo je našel med rumenimi jopiči in marakeško. Zahteve rumenih so zahteve čiste levice, in samo zato ker protestirajo proti Macronu, ki ga desni ne marajo, ker je levi, so vsi prepričani, da jih je treba podpret. Tako so ZDA podprle BinLadna, ker je bil proti Rusom, tako so podprle Islamsko bratovščino in druge islamske klerikale, ker je bil čas za arabsko pomlad. A je kdo slep, ali samo glup? Za Brščiča, ki niti doktorirat ni uspel, nima enega odmevnega članka, nihče ga ne citira, mi je jasno, da mu je vseeno….eh

  • cosmosjasnovidec

   Brščič se je vsaj udeležil protesta proti deklaraciji katerega se ni noben drug iz SDS-a kar je navadna sramota čeprav je bilo jasno kdaj bo.
   Ne rečem,da bi se ga moral udeležiti primer JJ ampak bi se ga lahko skoraj vsi drugi ne pa da je udeležba bila nikakršna.
   Prekleti slovenci posrani so glasni samo doma za računalniki sedaj ima pa res že vseh poln kurac.
   V pizdo materino naj gredo eni in drugi ter naj pometajo z temi strahopetci so si sami krivi.
   Kako bo pač bo jaz za sebe vem kako in kaj manjka pa mi ne in mi tudi nič ne bo kakršna koli situacija bo v Sloveniji.
   Ni smisla si jebati živcev nekomu za nekaj kar ne more narediti sam ostali so pa posranci.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • cosmosjasnovidec

  To je popolna resnica.Dva soseda katera imata hišo nedaleč stran od mene sta drugače zaposlena v Franciji in nedavno sta zaradi nevzdržnih razmer raje kar prišla domov v Slovenijo.
  Možakar si je pa sedaj pri kalanju drv polomil zobe,ker mu je cepilec vrgel drvo v obraz.
  Vsa sta v strahu,ker se sedaj morata vrniti zaradi zdravstvenih ureditev tako,da sta me prosila,če bi imel čas,da grem z njima kot telesni čuvaj kar sta pripravljena plačati kolikor zahtevam.
  Če mi bodo dopustile časovne razmere bom šel vendar ne zaradi denarja ampak,da razfukam nekoliko te muslimanske golazni kateri ne bi rad bil v koži,ko jo dobim v roke.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • MižekFiga

  “Laž je nesmrtna duša komunizma,” TO VEMO VSI in zato naredimo vse, da bo končno postala “Laž SMRTNA duša komunizma”.
  Torej, ZA DOMOVINO Z RESNICO NAPREJ !!!

 • Novakec1

  Pa najlažje je bit pameten v kaosu, vam še ni potegnil, mal poglejte pod domačo prag.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!