fbpx

Grims in Brščič v luči podpisa marakeške deklaracije: “Kam vse to vodi, lahko v teh dneh vidimo v Franciji, v Parizu, kjer je popoln kaos!”

Foto: Demokracija

V luči podpisa marakeške deklaracije se je v stavbi Mestne občine Kranj v organizaciji Občinskega odbora SDS Kranj in slovenske Generacije identitete odvila okrogla miza Migracije in človekove pravice, na kateri sta kot gosta nastopila poslanec SDS Branko Grims in analitik ter publicist mag. Bernard Brščič.

Podpisana sporna marakeška deklaracija, ki je izredno problematična, zahteva od ljudi, da govorijo o migracijah samo v pozitivni luči, opozarja Brščič in poudarja, da migracije niso človekova pravica. “Republika Slovenija je nastala na podlagi neodtuljive pravice naroda do samoodločbe. Republika Slovenija je slovenska nacionalna država, katere poslanstvo je skrb za Slovence in ne za Pakistance, Afganistance oziroma druge tujce, kar zahteva sporna marakeška deklaracija. Marakeška deklaracija je napad na sistem nacionalnih držav!”

Podpis marakeške deklaracije s strani predstavnikov slovenske države, Šarčeve vlade, Brščič označuje kot veleizdajo Republike Slovenije in slovenskega naroda. Ob tem poudarja, da je laž, da so migracije za Evropo nujno potrebne. “Migranti iz Afrike in z Bližnjega vzhoda so večinoma socialni turisti, ki želijo živeti v Evropi na račun evropskega socialnega sistema. So nekateri tudi taki, ki s seboj prinašajo znanje, a ti so redke izjeme. V resnici v Slovenijo prihajajo večinoma ljudje, ki nimajo nikakršne ustrezne izobrazbe. Niso inženirji, kot nas skušajo prepričati levičarji,” je prepričan Brščič. “Kmalu se nam bo začelo dogajati, da nam bodo Nemci začeli vračati migrante, ki smo jih leta 2015 popisali, ko so vstopili v našo državo. V skladu z dublinsko uredbo.”

“Laž je nesmrtna duša komunizma,” je prepričan Grims, ki v duhu marakeške izjave opozarja, kako v Slovenijo dnevno prihajajo nezakoniti migranti, a se o tem ne poroča. V preteklih dneh je policija namreč aretirala veliko nezakonitih migrantov. “O podpisu marakeške deklaracije bi moralo odločati slovensko ljudstvo na referendumu. Slovenija se mora ponovno osamosvojiti. Pri tem opozarjam, da smo dnevno priča cenzuri na socialnih omrežjih, na Facebooku. Je to svoboda govora? So to človekove pravice?”

Foto: Demokracija

Resnica največji sovražni govor za levičarje
Po besedah Grimsa resnica predstavlja največji sovražni govor za levičarje. “Dejstvo je, da bo marakeška deklaracija zavezujoča, saj vseskozi v njej govorijo o tem, da se ‘zavezujejo’. Marakeška deklaracija je nadomestilo za dublinsko uredbo 2, do katere pa ni prišlo, saj je z njo Angela Merkel želela razporediti migrante po celotni Evropski uniji.” Tako kot Brščič tudi Grims podpis marakeške deklaracije označuje za veleizdajo. “Kam vse to vodi, lahko v teh dneh vidimo v Franciji, v Parizu, kjer je popoln kaos. To marakeško deklaracijo bo nato potrdila še Generalna skupščina Združenih narodov 17. decembra 2018. Če bi bili na oblasti desni, tega seveda ne bi podpisali. Ljudje, to morate imeti v mislih, ko greste na volitve.”

Na oblasti imamo predsednika vlade Marjana Šarca, ki nima nikakršne legitimnosti. Njegova stranka je namreč na lokalnih volitvah dobila zgolj dva odstotka volilne podpore. Nima pa niti enega župana. V normalni državi bi moral tak premier odstopiti. Pri nas pa se ne zgodi nič. “Če bi bil na oblasti recimo Janez Janša, bi ga novinarji vsakodnevno spraševali, kdaj bo odstopil. V primeru Šarca pa nič,” opozarja Grims. Evropska unija je na prelomni točki svojega razvoja. Ali bo obstala ali pa bo razpadla. Ohraniti jo moramo kot zvezo suverenih nacionalnih držav. Pri tem pa se moramo potruditi, da bomo kot narod, kot Republika Slovenija, obstali. Hkrati pa moramo pred roko pravico pripeljati vse, ki delajo v nasprotju s slovenskimi nacionalnimi interesi.

Šeriatsko pravo in islam v nasprotju z evropsko racionalistično civilizacijo
Šeriatsko pravo in islam sta po besedah Brščiča v nasprotju z evropsko racionalistično civilizacijo. “Islam ni religija. Islam je način življenja. Je politika. Islama se ne da popraviti, recimo z renesanso. Obstaja samo islam, ki je hkrati pravo, ki je hkrati politika. V Evropi je vera ločena od države, v islamu tega ni. Islam to v Evropi izkorišča. Multikulturnost je kot AIDS, ki uničuje evropsko družbo. Islam pa je totalitarizem, saj zagovarja podreditev.” “Problem je, da se je začelo tolerirati pedofilijo, ki je nekaj najbolj sprevrženega,” ob tem opozarja Grims. Mohamed je bil namreč poročen z Ajšo, ko je bila stara samo šest let. In Evropsko sodišče za človekove pravice po svoji nedavni razsodbi to tolerira, češ da je v skladu z njihovo tradicijo in kulturo. Namesto da bi se prišleki prilagajali Evropi, se je Evropa začela prilagajati migrantom.

Grims opozarja, kako neverjetna je Slovenija, namreč, če vas policija dobi, da nezakonito prevažate migranta, vas bodo zaprli. Če pa boste kot predsednik vlade nezakonito “prešvercali” čez Slovenijo pol milijona migrantov, pa boste postali slovenski zunanji minister. “Neverjetno je, da bogate arabske države ne sprejemajo migrantov iz sosednjih držav ali Afrike. Mora jih pa sprejemati Slovenija. Savdska Arabija raje gradi moderen zid, ker jih noče, čeprav je to neverjetno bogata naftna država,” izpostavlja Brščič.

Za Slovence se zbira zamaške
Slovenija ni bogata država, zato ne more odprtih rok sprejemati tujerodnih migrantov, saj se standard slovenskega naroda znižuje. Prav tako se znižuje standard slovenskih upokojencev. Najprej je potrebno poskrbeti za pripadnike slovenskega naroda, za slovenske otroke, za katere se pa zbira zamaške, kritično poudarja Brščič. “Govorjenje o segrevanju zemlje je velika laž. Sem geolog in vem, da temu ni tako,” navaja Grims in dodaja, da se zemlja v resnici ohlaja. “Črni panter, simbol Karantanije, je izumrl, ker se podnebje v Evropi ohlaja, saj je bil črni panter navajen na bolj toplo podnebje. V primeru migracij gre za lažni humanizem. Vse skupaj je velik biznis, predvsem za tihotapce, ki s tem na veliko služijo.”

Foto: Demokracija

Interesi Republike Slovenije potrebni zaščite
Potrebno je zaščititi interese Republike Slovenije in Evropsko unijo, je prepričan Grims, ki poudarja, da si stranka SDS prizadeva in brani interese slovenskega naroda, ki morajo biti vedno na prvem mestu. Medtem pa Brščič opozarja, da Evropska unija že razpada. “Deli se na zahodno in vzhodno Evropo, s tem, da je sedaj vzhodna Evropa bolj normalna kot pa zahodna Evropa, ki je preveč okužena s kulturnim marksizmom. Kljub vsemu sem optimističen, ker se dogajajo spremembe. Samo poglejte Francijo in Macrona, ki pretepa lastne državljane in ti se mu upirajo. Francozi ga bodo prej ali slej vrgli s prestola, saj se obnaša kot diktator. V nasprotju z njim je Orban pravi demokrat. Problem je tudi politika Evropske ljudske stranke, ki je okužena s kulturnim marksizmom. Bojim se, da tudi Manfred Weber, tako kot Jean-Claude Juncker, ni del rešitve, ampak del problema. Prihodnost Evrope je v novi desnici, v identitarnem gibanju, ki se zaveda svojih evropskih korenin.”

Prava pot je pot revolta, poudarja Brščič. “Pot upora. Za zgled pri tem so nam lahko Francozi, ki so se uprli višjim davkom. Macron bo, če bo nadaljeval tako kot v zadnjih mesecih, končal kot Ludvik XVI. Potreben je domoljuben in miroljuben upor, potrebno je povedati, da smo se osamosvojili zato, da bomo sami odločali o svoji usodi. Da ne bodo drugi odločali o nas.” Grims izpostavlja, da moramo biti odločni v svojih prizadevanjih.

H. M.