Srhljivo: To je človek, ki je novinarju Jožetu Možini grozil s smrtjo – v slogu nedavnih terorističnih napadov

Jože Možina in Safet Alibeg (foto: STA/Twitter).

Nekaterim levičarjem zabaven, običajno pa kritičen do vladajoče politike in brez dlake na jeziku. Safet Alibegić, ki je znan po tem, da se rad vtika v vse in v vsakogar, svoja mnenja redno izraža na Twitterju. Pa ne samo mnenj, tudi grožnje. Po tem ko je član stranke SD Mitja Crnkovič s smrtjo grozil poslancu Anžetu Logarju, je zdaj podoben izpad doživel tudi Safet in s smrtjo, v slogu najnovejših terorističnih napadov, zagrozil novinarju Televizije Slovenija in voditelju Jožetu Možini. Če ga sreča, ga bo po vsej verjetnosti povozil z avtomobilom, sporoča njegov tvit. Možina mu s svojimi Pričevalci, kjer javnost ozavešča o travmatičnih časih iz slovenske zgodovine in o revolucionarnih povojnih pobojih, očitno pošteno načenja živce. Ali ga Alibegić želi utišati tako, kot želijo muslimani utišati nevernike? Na odzive RTV in policije še čakamo, Jože Možina pa je preko socialnega omrežja Twitter že sporočil, da je pisca grožnje ovadil. “Predaleč je šlo,” je zapisal.

Alibegić, ki so mu na Valu 202 posvetili posebno oddajo, zase pravi, da časopise sicer bere, a najraje v roke vzame tistega, starega pet dni. Tako se mu v dogodke ni treba vživljati, jih spremljati od začetka in se živcirati, ko je o njih obveščen, pa so večinoma že mimo. Vendar mu sprotno komentiranje na Twitterju kljub temu “uspe”. To, da naša država, kot je vsem znano, ne deluje ravno najboljše, je zanj ugodno. Razveseli se vsake krize, afere in luknje v sistemu, ker meni, da če bi “funkcionirali dobro, če bi bilo vse dobro, potem bi na Twitterju bil dolgčas”.

Na prvi pogled gre sicer za večini Slovencem precej neznano osebo, za psihologa, ki ima o vsakemu in o vsem nekaj za povedati, sam pa ne stori ničesar. No, vsaj tako je bilo do zdaj. Glede na grožnje, da bi Možino povozil z avtomobilom, pa je videti, da temu ne bo več tako. Zamisel, da bi sebi neljubega človeka kar povozil, je v slogu zadnjih terorističnih napadov. Le spomnite se vseh terorističnih napadov in teroristov, ki so sedli v avtomobil, pritisnili na plin in zapeljali v množice. Očitno je Alibegić te nekaj dni stare časopise kar dobro naštudiral.

S tvitom s smrtjo javno zagrozil Jožetu Možini
Skupnost, ki ga spremlja na Twitterju, je njegovih komentarjev, ki v marsikaterem pogledu gredo predaleč, že navajena. Z zadnjo objavo pa je tudi svoje privržence, kolikor jih še ima, pustil odprtih ust. “Stojim pred prehodom za pešce pri TV SLO. Gneča. Čez gre Ivo Milovanović. Kar je v redu. Ne vem, kako bi miril konje pod pokrovom motorja, če bi šel Jože Možina. Bi imeli pričevalci kaj povedati,” je zapisal. Očitno bistvo njegovega tvita leži drugje, kakor v srečanju gospoda Milovanovića. Je Alibegić pravzaprav s smrtjo zagrozil novinarju Jožetu Možini? Čeprav je znan po svojih neslanih šalah, je ta več kot neokusna. Še več, Alibegić se tokrat ne šali, za svojimi besedami pa še vedno stoji. Najhuje pri celotni grožnji na življenje priznanega novinarja je dejstvo, da ga niso zaščitili v nobenem novinarskem združenju, Alibegićevo grožnjo na tviterju pa je všečkala celo novinarka Jedrt Jež Furlan. Očitno je za boj proti političnim nasprotnikom dovoljeno vse in sicer po vzoru nekdanjih komunističnih pobojev, ko so se nad drugače misleče komunisti spravili kar z nasiljem.

Komunistična ali islamistična grožnja?
Mnogi so se na Twitterju začeli spraševati celo, ali gre za komunistično ali islamistično grožnjo. Vnele so se goreče razprave, vsi, ki so objavo videli, pa so nad zapisanim pretreseni. Je to res odkrita grožnja novinarju in kaj namerava storiti RTV? Alibegić je omenil tudi Možinove Pričevalce, serijo dokumentarnih pričevanj, ki jo je Možina začel pripravljati leta 2004, v njej pa gostil več kot sto oseb, ki so spregovorile o svojem življenju in travmatičnih obdobjih slovenske zgodovine iz časa druge svetovne vojne, dotika pa se predvsem povojnega revolucionarnega nasilja. Ali ga Alibegić želi utišati tako, kot želijo muslimani utišati nevernike? Ena izmed zgroženih uporabnic @jolandabuh je tvitnila: “Kaj vam je Možina takega storil? Starim ljudem, veselim, da so preživeli komunistično morijo, da možnost izpovedi. To vas moti? Vas, vojnega begunca? Vas ni sram?” RTV mnenja o tem še ni podal, prav tako se še ni oglasil nihče iz novinarskega kolektiva. Kot tvitajo, so mnogi grožnje že prijavili policiji, oglasil pa se je tudi Janez Janša.

Alibegić je leta 2007 začel pisati tudi blog. V njem se dotika različnih tem, med drugim vojne, ki jo je preživel, in različnih drugih spominov. “Itak preveč visim na Twitterju, bi žena rekla /…/ čeprav me spremlja vsaj v tistem delu, dokler je ne zaklenem,” se je pred leti bojda pohecal v pogovoru z novinarko Vala 202. Pa so zanj hec tudi morilske grožnje?

Foto: Twitter

In kaj je najbolj zaskrbljujoče? Tudi po vseh odzivih, ki so se zgrnili na Twitterju, se je Alibegić naredil neumnega, hkrati pa grožnjo ponovil z besedami: “Ne vem, o kakšni grožnji je govora. To je bila bojazen, da bi mi Jože preplašil konje.”

A. L.

 • karlina

  http://www.drugisvet.com/in-blog-veritas/bil-je-clan-zveze-komunistov-jugoslavije-in-to-ponosen.html
  http://4d.rtvslo.si/arhiv/tvit-na-i/151773108
  P…..c, isti je , kot je Murgljeva, drzava Slovenija mu je dala čisto vse-svobodo, izobrazbo, super dobro sluzbo. Ta je ze drugi musliman , ki je grozil nam, kristjanom, kajti, GOSPOD MOZINA je KRISTJAN. Ta p…c pa je pripadnik levičarjev, v intervjuju jasno pove, da sovrazi desničarje, govori tudi-moja drzava, fuj,p,,,,c, pojdi nazaj v svojo Bosno, kdo ti brani, no sedaj tudi po njemu vidimo, kdo so in kakšni so ti “begunci”, ki so prišli v Slovenijo po letu 91 in ti so najbolj glasni in ti najbolj sovrazijo-PRAVE, DOMOLJUBNE, KRŠČANSKE SLOVENCE !!!!!!!!

 • cosmosjasnovidec

  Taki begunski migrantski strahopetni gnoji se potem,ko pobegnejo iz strahopetnosti iz svoje države namesto,da bi se borili za njo in jo branili najbolj hraborijo.
  Svoje konje bi naj uporabil v svoji domovini ne pa,da je gnida strahopetna raje pobegnil.
  Driska strahopetna kamelotrajbarska čefutarska.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Korenjak

  Diplomirani “spiholog” iz Filozofske fakultete. Saj to o tem indoktriniranem levičarju vse pove (pa o študiju psihologije tudi, kakšne bebce tam ustvarjajo). Slovenščina mu po 20 letih, odkar je strahopetno pobegnil iz Bosne še vedno dela težave, zato mu je najboljše povedati, kar mu gre v njegovem, materinem jeziku: Sikter, Safetiću, sikter!
  Namesto, da bi bil hvaležen novi domovini, ki mu je dala zatočišče, kje se je izšolal (pardon, indoktriniral) za psihologa, dobil službo, kjer dela nič in za to prejema plačo, na svojem blogu pljuva po slovencih in slovenskem jeziku. In takšen nehvaležni pritepenec, večni “jugoslovanar” še agresivno promovira tujo kulturo na slovenskih tleh in se norčuje iz Slovencev, ki so mu tukaj omogočili lagodno življenje na davkoplačevalske stroške.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • sloustava

  Kako bi se policija, tozilstvo, Kucan, Cerar, Murglova, ..odzvali, ce bi tako groznjo prejel Safet? In spet smo tu, pri ljudeh. Volivci in volivke, ce ne bomo zdruzeni, enotni pod slovenskim grbom in s slovenskim jezikom, bodo safeti, porici, jankovici, kucani, golobici, zemljarici, presstitutke in presstituti iz Slovenije naredili Venezuel-ISISvenijo. Tako dalec smo prisli, da nas bedaki ogrozajo na odprti sceni. Je pa se eno vprasanje: kdo se je sklonil, da mu Safet gleda ven? In za to pac placa doloceno ceno! Ce ze ne dela, vsaj binglja…

  • karlina

   TOČNO

 • Lilika

  To pa je seveda dovoljeno, ker je njihov. Normalno.

 • Steiermark

  Kakšna pa je razlika med braćo islama in komunizma? Nobene! Oboji, združeni v zlu, se trudijo, za uničevanje naše dežele , našega naroda in to tudi že javno obljubljajo, pa naj bo to s strani alahovih porićev ali veprovih in tomićkinih ideoloških, protislovenskih idrološih psihopatov! Resnično se moramo zamisliti, mi Slovenci, gospodarji Slovenije, da nas nebodo dokončno preplavili in izpodrinili ter po alahovo “justificirali” eni in drugi oz. te zveri – družno ter nas ponovno spremenili v njihove sužnje, če bodo “milostni” do nas!

  • karlina

   TOČNO, ampak to lahko delajo samo v komunistični Sloveniji, nikjer drugje v Evropi, zato se moramo domoljubni, pravi Slovenci zamisliti, ali bomo res takšno ravnanje še kar dopuščali, kajti enkrat mora biti konec, vrč hodi po vodo, dokler se ne razbije in v Sloveniji je vrč ze skoraj razbit.

 • von Rhein

  Od kje in kdaj se je ta alibeg privlekel v Slovenijo?In kaj počne tukaj. Je plačal 600sit ali je še vedno državljan nerazvitih?

  • KIKI

   Po moje si narobe razumel(a): tovariš Alberg misli na konjsko moč motorja svojega
   dragega avtomobila !!!!

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • kresnik

  Prvič slišim za tega Albega. Ne pričakujte preveč. Take slovenska policija in sodstvo ščiti.

  • KIKI

   Ščitijo jih tovarišice, kot je Murglova i,pd.! Se ve zakaj!

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   ITAK

 • Pesjan

  Takšne Safete,Fekalije in druge Izmete bi bilo potrebno po hitrem postopku odstraniti iz Slovenije,to so potencialni morilci po vzoru muslimanskih glavosekov,poznam kar nekaj Bosancev to so pošteni lojalni državi katera jim je ponudila zatočišče,sram jih je takšnih pokvarjencev kot je ta potencijalni klavec.

  • karlina

   Mislim, da so takšni izmečki , oz. gnoj, le tisti, ki so prišli nepovabljeni v Slovenijo po letu 91, ne tisti, ki so tudi prišli nepovabljeni po letu 45 !!!!!!

 • antimur

  Ko se bomo znebili, kučanistov, moramo vso to neasimilirano balkansko in muslimansko golazen najmanj kar je, izgnati. Kam smo pa prišli, da bo pritepenska primitivna drhal grozila Slovencem in to nekaznovano. Konec je s takšno toleranco.
  P.S.: Kako voliti? Tako, da na predsedniške volitve niti ne gremo, ker je to samo podlo mešetarenje kučanistov, na državnoborskih volitvah pa glasujmo za pravo stranko, nikakor pa ne za kakšnokoli kučanistično podtaknjenko. Kajti kučanisti so za vse, proti čemur je slovenski narod, so za pedre, lezbijke, tretji spol, segregacijo, najbolj neusmiljeno kar je možno, za divjaške migrante, za krajo otrok, za ropanje bank, za vse kar je nemoralno. Torej pohodimo jih že dokončno.

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!

 • centurion

  To pove vse o islamističnih bosancih, ki so se
  integrirali v slovensko okolje in evropsko kulturo.
  VSI bosanci v Sloveniji so potencialni
  kamionisti iz Nice ali Berlina.
  R A U S !!!!!!!!!!!!

  • von Rhein

   Dodam…MARŠ.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • MEFISTO

   Še več pa pove o slovenskih levih izdajalcih, ki vsako srbsko ali muslimansko budalo spustijo h koritu.

   • karlina

    TOČNOOOO

 • janez zorman

  In toti bi radi imeli Manjšino ?

  • Stajerka

   se bojim, da bomo za manjšino kmalu zaprosili Slovenci…..tak je, lewak bi za lastne koristi prodal tudi lastno mater, zakaj torej ne bi naroda???…
   realen dokaz so voditelji v Sloveniji, ki imajo od Slovenije/Slovencev radi samo denar in osebe koristi…..in za te cilje so se pripravljeni spečat tudi s hudičem ali alahom……

   • karlina

    TOČNO, se tudi jaz bojim, da smo v bistvu pravi SLOVENCI ze manjšina, mladi bezijo iz Slovenije v tujino in tam bodo tudi ostali, v Sloveniji pa bomo manjšina-sami starci in to jim je tudi namen.

  • karlina

   Točno in boš videl, da jim bo uspelo, takšna , kot je on je tudi Murgljeva in vsi njej podobni !!!!!

 • Stajerka

  kaj porečejo na njegove besede in početje bratje bošnjaki (http://arhiv.bosnjak.si/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=36)??….so ponosni ali bodo le-to obsodili??….bodo tiho kot kot ostali muslimani, ko prihaja do nestrpnosti in nasilja??…..al boli samo nestrpnost nemuslimanov, muslimanska pa je celo zaželjena??…..
  je pa osebek ZAGRIZEN KOMUNIST, zato reakcija in način nista nobena znanstvena fantastika, ampak realna slika zagriženih komunistov in udbovcev!!!…..

  sicer pa KAJ se Iset praska po jajcih slovenske zgodovine???? bil je sprejet odprtih rok, če mu kaj ne štima, vrata so odprta 24 ur na dan – 365 dni na leto!!!

  Komunist
  Bil sem. V partiji. Član Zveze komunistov Jugoslavije. Za razliko od vseh velikih slovenskih, verjetno tudi hrvaških in bosanskih demokratov, ki so jih praktično prisilili, da so bili člani Partije, sem jaz v partijo hotel iti.
  http://saal.blog.siol.net/2014/01/24/komunist/

  • Olga_10

   “Bratje” Bošnjaki so se radikalizirali in ženske začele pokrivati! Plačajo jim pa “bratje” iz Katarja, Saudove Arabije….

   • karlina

    TOČNO, po celi Sloveniji hodijo zenske oblečene v tisto nagravzno njihovo rjuho, pokrite od glave do pet, prihajajo iz Jesenic, kjer jim to mastno plačujejo, pa so taisti ljudje, kot ta smet zgoraj, zivijo v Sloveniji ze najmanj od lete 91 dalje in se sedaj tako norčujejo iz nas, domoljubnih Slovencev in seveda, s tem nam izkazujejo “hvaleznost”, banda smrdljiva !!!!!

 • Olga_10

  V zapor in izgon za zmeraj! Islamisti nimajo kaj početi v Sloveniji!

  • ogledalo

   Kje pa piše, da je islamist?!

   • Olga_10

    Komunisti=Islamisti=teroristi! Denarnica: Soros, Saudijci, Katarci…

   • Korenjak

    Kje piše? Kar preberi sam, na glas prosim: Safet Alibeg. Nestrpen do Slovencev in vsega slovenskega, redi pa se na plečih davkoplačevalcev.

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • opazovalec

  Ne bi škodilo, če bi se uredniki ORBANOVE TV 24 malo posvetili komentarjem na njihovem forum. Skorajda devno se najde zapise, da je potrebno določene ljudi ali del populacije likvidirat, izselit, odvzet pravice, etc…. Najprej je potrebno pomest pred svojim pragom, potem se pa vtikat v posle drugih. Vsekakor pa ni primerno komurkoli groziti z umorom etc….

  • DJURO SUMAR

   Olga je tipičen primer nestrpne desničarke, ki bi pobila vse kar ne hodi k maši.

   • sumljivislon

    ….si že kupu sliko ubežnika pred roko pravice ..v Sarajevo BiH../ welcome.. one way ticket ;)!?

  • Korenjak

   Pozabljaš, da je to le reakcija na odkrite grožnje z umorom novinarja. Ali na zapise na njegovem blogu, v katerem se norčuje iz slovenskega jezika. Pozabljaš tudi to, da se je Safet v Sloveniji, ki mu je ponudila varno zatočišče, izšolal za psihologa na davkoplačevalske stroške in da se še vedno redi pri državnem koritu.
   Poskusi v Avstriji kot tujec pljuvati po avstrijcih in njihovem jeziku. Hitro boš izseljen in ti bodo odvzete pravice.
   Tako da – škilavi opazovalec – premisli, preden daješ zavetje Sloveniji in Slovencem sovražnim osebkom.

   • opazovalec

    Ne blebetaj, malo preglej forume ZA NAZAJ, vsak teden nekaj pozivo na likvidacije, pregon, odvzem pravic etc. In to ne nekim emigrantom, temčev delu slovenske populacije!

    • Korenjak

     Komunisti niso Slovenci, so le izdajalci slovenskega naroda. Zatorej: SMRT KOMUNISTOM, SVOBODA NARODU!

     • opazovalec

      In kaj je rekla [email protected]:
      “Le kaj razmišlja in čuti v sebi človek, ki je sposoben, da svoje NEUREJENE MISLI na tako krut način,
      celo zapiše ?
      Mislim, da je treba takšnemu človeku pomagat.
      Po moje…..,
      je najprej potrebno napotilo do zdravnika in naj ta odloči, ali človek rabi medicinsko terapijo, ali policijo.
      V vsakem primeru, je ukrepanje tu nujno potrebno, da ne bo prepozno !”

   • karlina

    TOČNOOOO !!!!!!!

  • bednick

   “Skorajda devno se najde ZAPISE, da je potrebno določene ljudi ali del populacije likvidirat,……..”
   ____________

   Dodaj kakšen konkreten zapis.

   SAMO TOLIKO, DA VIDIM, KOLK SI VERODOSTOJEN.
   A bo šlo?

   • opazovalec

    Pred 21h urami je MižekFiga napisal v komentarjih na odločbo US

    “….Ddr. ……, ki se še vedno skrito izpostavlja in poriva Slovenijo po
    svojih avtokratično komunističnih načelih nekam na Balkan in proti
    Rusiji je nujno odmrzniti in politično upokojiti, ali pa zakopati na
    skritem mestu.”

    Če se ga naj zakoplje pomeni, da ga je potrebno najprej ubit, takšen je pač naravni tok stvari. SI ZADOVOLJEN, ali naj še brsklam naprej!

    • bednick

     Hvala za odgovor.

    • pajot

     če se ga zakoplje,ne pomeni,da ga je treba ubit. Lahko umre naravne smrti,potem pa se ga zakoplje na skrivnem kraju,da ne bo postal njegov grob cilj komunističnih romarjev.

     • opazovalec

      Obstaja pa še ena možnost, da se zakoplje živega, tudi to se je v zgodovini že dogajalo.

     • pajot

      da o zakopani eni nogi niti ne govorim.

  • von Rhein

   Grožnje izzovejo odziv v stanju povišanega krvnega pritiska.Sploh,če grozijo ljudje,ki so prišli v Slovenijo po zaščito ali zaradi izboljšanja svojega in družinskega osebnega standarda.In tukaj so “mimovrste” dobili več kot Slovenci,ki leta čakajo na uslišanje svojih prošenj. Stem “več” mislijo, oz.celo lastijo si pravico,da ponižujejo Slovenijo in Slovence, nekateri tudi grozijo.
   Torej…treba je pomestiin to krepko pred pragom izzivalcev.

   • ogledalo

    Se pravi, da grozi lahko zgolj t.i. “avtohtono” prebivalstvo?!

    • von Rhein

     Slovenci ne grozimo,dovolj kulture in dobre volje smo pokazali priseljencem ob svojem času. Izzivanje z grožnjami tistih,ki so bili deležni humanega sprejema,oz.prenašajo mnenja svojih staršev,ki sovražijo Slovenijo,je samo posledica.

     • karlina

      VELIK PODPIS !!!!!!!

   • karlina

    VELIK PODPIS !!!!!!

 • totex39

  Očitno se bosanski islamisti že oglašago v Sloveniji, ker imajo potuho v levičarski vladi in za take pri nas ni takojšnjih ukrepov, to je izgon iz države.

  • karlina

   točnooo

 • althar

  Jaz sem njegov tvit kot grožnjo prijavil na Twitter. Če nas bo to storilo dovolj, mu bodo ukinili račun. Tako se začne vzgoja.

 • Da groziš pa ne morš met dost v glavi. Safeti pa Poriči želijo utišat Slovence. To pa ni lepo.

  • slosin

   participiram za enosmerno karto….takih je v slo že zdavnaj preveč..

   • karlina

    HVALA ENAKO !!!!!!

 • Ana Job

  Jože Možina je pokončen in zaveden Slovenec, da je malo takih. S svojimi oddajami Pričevalci dela šefom precej sivih las in pogosto se bori, da mu česa ne cenzurirajo. Želim mu veliko nadaljnjih uspehov.

  Glede muslimanske gamadi, se pa ne bi sekirala, če bi bila Možina. Od takih, katerih sonarodnjaki glave režejo in ženske pokrivajo z žaklji, ni za pričakovati evropske civiliziranosti nikjer, niti v izražanju ne.

  • von Rhein

   Sekirati? No,jaz se jezim,ker se mi ta golazen približuje kot temni oblaki na vremenski napovedi.

   • RATATA

    Protimuslimanski ščit.

    • von Rhein

     Rakete:-)

   • Ana Job

    Predlagam tečaj ravnanja z orožjem in nabavo primernih pripomočkov. Oborožitev med narodom se povečuje.

    • KIKI

     Razumem Trumpa in Ameriko da dovoljuje ljudem posedovati
     orožje, saj je tam toliko izmečkov, da si normalni ljudje ne upajo
     na cesto ob vsaki uri! Tudi pri nas bo počasi tako, tudi sredi belega
     dne bomo ogroženi od raznih fanatikov, ki jim dajemo celo podporo iz
     nekega usmiljenja…

    • slosin

     Ana, če ti bo kdaj zagustilo, ti moram povedati, da je na mojem avtobusu prostor tudi za tebe…

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Ana Job

    Hvala, draga Karlina.

 • Kerfatik

  kot pravim dragi slovenci…v ljubljani bo potreben slovenski žur ter malo zdemolirat fasade določenih organizacij

  • Korenjak

   Se strinjam. Ampak problem slovenske desnice je v tem, da na zborovanjih z nageljni v rokah pojejo domoljubne pesmi in se ne znajo zoperstaviti levici, ki zamaskirana prireja zborovanja z granitnimi kockami, katanami, verigami in palicami.
   Drugič povedano: popolnoma se strinjam s tabo. Vrag je šalo vzel ob teh agresivcih in slej kot prej bo nastopil čas, da jim vrnemo z njihovimi metodami in jih preprosto “splužimo” na smetišče zgodovine. Saj so nas pa tako učili, mar ne? Vsaka revolucija (po njihovo) je krvava in nasilna. Torej? Uporabimo njihova sredstva, edina, ki jih razumejo.

   • Minovak

    Tako tudi bo, ker je to še edina stvar, ki jo razume njihova neandertalska glava, čeprav je kultura in izobrazba doma izključno na desni. Ne maram nasilja a to hočejo oni, ko pa bodo kole v roke vzeli dolenjski gozdarji, takrat bodo rdečkarje samo pete (že videno)!

 • Balkica

  Neverjetno, kaj si vse nekateri ljudje dovolijo objaviti. Res je, da imamo demokracijo in svobodo govora, ampak to ni to, to je primitivnost, žlehtnoba in privoščljivost. Policija bi morala take grožnje jemati resno!

  • karlina

   TOČNO

 • dr Janez Sveti
 • dr Janez Sveti

  “Za razliko od teh Safet Alibeg sodi med bolj poštene in načelne ljudi; svojega članstva v zvezi komunistov ne zanika, niti ga javno ne skriva.

  Nasprotno, na svojem blogu predstavlja slikovito zgodbo, kako je pri šestnajstih letih kot marljiv dijak zadostil kriterijem za sprejem v partijo, kamor ga je povabil pristojni “politkomisar”. Safet pa ga je presenetil z odgovorom, ki je možaka spravil ob živce. Kljub vsemu njegova inavguracija ni bila vprašljiva in postal je ponosen komunist.

  V partiji je vztrajal vse do svojega 19. leta. Ni je zapustil iz oportunističnih razlogov, ampak iz načelnih, saj je kot bodoči vojaški častnik čutil dolžnost, da ni član politične stranke.”

  avtor Blog Veritas

 • Franc Bizjak

  Musliči in komunisti isti. Vsi so enako obsedeni od sovraštva do resnice, pravne države in civiliziranih ljudi. Edina sreča, da so in bodo vedno ostali na različnih bregovih. Ko bodo začeli iztrebljati eni druge želim obema taboroma veliko uspeha.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • ogledalo

  Vsaka grožnja bi morala biti sankcionirana. V Avstriji je zagrožena kazen do enega leta zapora zgolj za grožnjo s smrtjo. Tudi nekateri anonimni osebki s tega portala bi se lahko zamislili o svojem primitivizmu in grožnjami. Čudno, kako se pogled na grožnjo spremeni, če prihaja z nasprotne strani!?

  • Krtača 20

   A ne?

   • ogledalo

    Pezde (t.i.korenjak) se je oglasil in potrdil moj post!

  • Korenjak

   No, ko tako dobro poznaš Avstrijo, potem tudi veš, da na grožnjo s smrtjo smeš odgovoriti z žaljivko, kot naprimer “spizdi čefur”? Seveda lahko, kar pobaraj malo. Ali misliš, da bodo ljudje mirno stali v pozoru, medtem ko se bo priseljenec norčeval iz slovenskega jezika in naroda, ki mu je plačal šolanje in mu daje službo? Pa kaj misliš, da s(m)o ljudje že tako otopeli, da se nasilju in žaljenju niti upreti ne smemo več?
   Nihče ni tega Safeta prvi napadel. Poglej njegov blog, poglej njegov zadnji twit. Dobil je samo, kar si je skuhal sam, nič drugega.

   • karlina

    VELIK PODPIS

 • Zima prihaja
 • Anonimni_Profesor

  Že po faci se mu vidi, da je pripadnik krvave komunajzerske bagre. Verjetno se udeležuje tudi njihovih vampirskih balov, ko častijo Tita, Kardelja in podobne morilce.

 • FORT WORTH

  Tip je psihopat in kup nesrece.
  Zgleda, da je njegov vzornik revolucionar Mosa Pijade. (:-DDD

 • montyamp

  Slovenija je fenomen kateremu ni najti para .
  Po nacistih fašistkomunisti , danes napadajo pasjejebci in zbudili so se alibeg kozojebači .
  Slovenska strpnost vodi v propad nacije .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • mona lisa

  Safrt Alibeg. Ime in priimek govorita sama zase. In nič se mu ne bo zgodilo. Morda nekega dne svojo grožnjo udejani in njegovi nemirni konji v avtu zgazijo kar nekaj ljudi. vse v slogu.

  • karlina

   Musliman ostane musliman in ni nič drugačen, kot ti muslimani, ki prihajajo iz vzhoda !!!!!!!

 • mginko

  Obrezana golazen. Naš narod še kar spi.

  • karlina

   Ja, se tudi jaz sprašujem, kdaj se bomo KONČNO zbudili-DOMOLJUBNI VERNI SLOVENCI.

 • centurion
  • Artur

   Če se precizno uporabijo ni treba nobenega zdravljenja na takšen način se učinkovito izvaja “deratizacija ” takšnih podgan.

 • Artur

  Že po faci se mu vidi, da je protinarodni element .

 • Le kaj razmišlja in čuti v sebi človek, ki je sposoben, da svoje NEUREJENE MISLI na tako krut način,
  celo zapiše ?
  Mislim, da je treba takšnemu človeku pomagat.
  Po moje…..,
  je najprej potrebno napotilo do zdravnika in naj ta odloči, ali človek rabi medicinsko terapijo, ali policijo.
  V vsakem primeru, je ukrepanje tu nujno potrebno, da ne bo prepozno !

  • Artur

   Psihopatom ne pomaga medicinska terapija ampak policijski in pravosodni pregon a glede na modus operandi naše policije in sodstva se mu ne bo niti las skrivil na njegovi tikvi , še v bran ga bodo vzeli. Na Poljskem recimo bi takšen komunistični frik s takšnimi njegovimi javnimi grožnjami že v progastem za rešetkami ždel.

  • samotoje

   On čuti in razmišlja na osnovi svoje vzgoje in okolja, iz katerega izhaja. In tega se v bistvu ne da spremeniti. To je problem. In naj dejstvo, da je psiholog, ne zavede. Diploma na oddelku za psihologijo FF nima kakšne posebne dodane vrednosti.

   • No, jaz sem imela v mislih strokovnjaka iz MF in ne FF. Tam itak večina njih rabi pomoč strokovnjaka iz MF.
    Naša policija pa je prevečkrat nepredvidljiva – odvisno čigav je. :(

  • von Rhein

   K zdravniku? Ja,ampak v Prnjavor.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • montyamp

   Treba mu pomagat .
   Kozojebec ki bi rad letel in stoji na robu prepada , mu pač pomagaš uresničiti sanje ki bodo trajale par sekund .

  • karlina

   Vsekakor pod ključ !!!!!!!

 • Morala

  Kaj si ja nor, kaj si dovolijo in takšne psihologe imamo v Sloveniji…Sem že napisala, da imajo mnogi v Sloveniji psihične težave in ta človek bi potreboval psihiatra!!

  • karlina

   TOČNO !!!!!!!

  • Artur

   Še prej bi moral vrniti diplomo Brajdiču iz Žabjeka.

 • Franjo Trojner

  Našo pravno državo in z njo vso etiko in moralo je tudi po zaslugi stranke SD vrag vzel, to kar imamo sedaj je pravi kaos! Zato me takšne necivilizacijske izjave članov SD niti ne presenečajo več. Znova se je potrdilo dejstvo, da volk dlako menja, a zlo naravo nikoli!

  • karlina

   TOČNO

 • Kosobrin

  Možina mi je všeč, odkar je začel intervjujati tudi tiste, ki so doživeli grozote fašizma, belogardistov in domobrancev. Vendar pa vseeno ne more skriti, s katero stranjo simpatizira. Sem pa odločno proti takim grožnjam, ki jih je natvezil Safet. In seveda tudi proti vsakemu žaljenju na twitterju, katerim smo v zadnjem času priča, tudi žaljenju drugih novinark RTV Slovenija! Saj vemo, katerih! In od koga!

  • Olga_10

   Pijanke? Na račun davkoplačevalcev?!

   • ogledalo

    Odjavi TV!

    • Olga_10

     Bom po volitvah, ko jih bomo ukinili, saj prej legalno ni mogoče! Sama gledam tuje televizije in Novo 24, zato bi morala plačevati njim in ne Hanzi!

  • Soave

   Saj vse vemo. Ne vem pa, zakaj te moti, da ne skriva kam paše ?

   • Kosobrin

    Me ne moti, sem samo povedal, da ne more skriti, kam paše.

    • samotoje

     Kako je šele moteče, ko je treba kar naprej na tej isti nacionalni TV iskati ljudi, ki so profesionalni in objektivni. Te je pa res težko najti.

    • Soave

     In prevsem nacionalna Tv je moteča, ja imaš prav !! 70 let buljimo eno in isto. Te to ne moti ? SI pa posrečen, no ??

     • Kosobrin

      Nič ni eno in isto. Je vsak dan nekaj novega. Eni in isti so samo politiki!

    • karlina

     In zakaj bi morale na murgelj tv biti oddaje, ki so samo lezne-levičarske in jo PRISILNO plačujemo vsi drzavljani, samo vprašam

 • Olga_10

  To je zahvala, ker smo jim rešili riti pred smrtjo! “Miroljubni” islam po Poriću!

 • Olga_10

  Tudi mi si bomo zapomnili: Porić, Alibeg, Kamal….

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Krtača 20

  Portal nova je pač samo zelo svetla zvezda kjer se pretaka sama ljubezen, razumevanje in resnica. O grožnjah, podpihovanju, žaljivkah itd sploh ni govora in jih uredniki redno brišejo. Že samo komentarji pod tem člankom dokazujejo to….

  • Kosobrin

   Kakšna resnica! In kako žalostno!

   • Krtača 20

    Seveda. Prav imaš. A nova sebe vidi kot tako. Popolnoma imajo izkrivljen pogled na vse skup.

  • janez zorman

   Težko je komunicirati z tipčki, ki se skrivajo za “partizanskimi imeni”, saj ne vemo niti, ali si WC metlica, ali si sirkova krtača ali pa Milanov predpražnik. Treba se bo identificirati in za napisanim stati. Sem prepričan, da potem ne bo noben komentar “izpuhtel” !

   • Krtača 20

    Kaj pa če sem samo navadna krtačka ki samo drgne in polira vest vsem, levim, desnim itd?

    • janez zorman

     Mislim da si bolj WC metlica, ki skupaj z WC račko, brišeta riti, ne bom ugibal komu ali katerim, ker se iz postov vidi.

     • Krtača 20

      Ne ne. Sem bolj metlica ki briše prah ki se je nabral na vesti desnih komentatorjev. To pa baje boli in zbada pri srcu. Ampak določeni potem red redno vzdržujejo in bolečina mine.

     • Korenjak

      Wannabe brezposleni masturbator, ne pa metla vesti.

  • Soave

   Groženj ne bi bilo , ko bi zvezdice kot si ti in tebi podobni nehali svetiti tule.

  • delaware

   glavno da ti nimaš abramkov okoli anusa…

  • MEFISTO

   Zato pa ti tako marljivo objavljaš svoje prebavne posledice na njem, ki si pa sploh utelešena ljubezen, razumevanje in resnica.

   Sicer moraš pa priznati, da na tem portalu pretiravajo s toleranco, sicer bi tebe in ostale tvoje nicke že zdavnaj odklopili in pognali na gnojišče MMC ja.

   • Viktorh

    ..no, on je na svojem gnojišču, za hišo…

   • karlina

    podpis

  • karlina

   A bejz, malo si se zmotil, mi ne grozimo, grozi pa ta bosanski izmeček !!!!!!!!

 • samotoje

  Kaj pa ta človek sploh še počne v Sloveniji? Bosna je varna država, zanj in za njemu podobne. Peta kolona.

 • TOML

  Take nelojalneže do Slovenije smo pozabili leta 91 zmetat na trajekt.
  Bo kmalu prilika, da Slovenijo osvobodimo od takih muslimanov
  in socialistov, ki te skrajneže podpirajo.
  Slovenci zavihajte rokave!

  • Veliko jih je prišlo sem po letu 91. Mi vse sprejmemo in jih razumemo.
   Matr ja – mene pa nihče ne razume pa čeprav govorim že od rojstva slovensko.

   Upam, da bo Možina deležen posebnega varstva.

   • Viktorh

    Marta, ne bo!
    Oba veva, da je Možina na RTV nezaželen, da ga aktualna rdeča oblast ne mara…Veseli bi bili, če bi se ga znebili.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • delaware

  Mirovni inšitut? DNS? …anybody?….

 • domovina mili dom

  Kaj čemo, živimo v rdečem primitivizmu z odtenkom Bolšoj Teatra na državnih proslavah. Komunisti mislijo, če v prvih vrstah sedijo in gledajo Labodji spev, da so kulturniki. Boš hudiča, tako se izdajo, da so navadni agresivni primitivci.

 • tramal

  Ne vem kje se je skrival ta muslim ,da je preživel srbijansko klanje .Skrivači so potem najglasnejši.

  • Korenjak

   V Sloveniji, po kateri sedaj pljuva, se zgraža nad dvojino, zaimki, sklanjatvami, štetjem…. kar poglej njegov blog.
   Mimogrede: ko je Safet prišel v Slovenijo, so ga sošolci na FF klicali Safer (ang.: suffer). Jaz bi ga raje imenoval lažnivec, glede na to, da se je hvalil z junaškim deminiranjem minskih polj, v resnici pa je pred vojaško uniformo “pogumno” pobegnil v Slovenijo.

  • Hun

   zate bi loh sam reku: svasta picka rodi

   • tramal

    Zmotu si se.Tebe so rodili iz riti.

    • Kerfatik

     hun je sin tisočih očetov jna vojakov in prav vsi so prasci prav taksni kot je on sam…

 • Viktorh

  Različni smo.
  Eni pač iščejo pozornost na najbolj ogaben način.

 • rubec

  Čifur. Vse povedano.

 • Hun

  Možina je novinar, ki ga s spostovanjem spremljam….se mi pa zdi da Nova24 napihuje in kuri po nepotrebnem neke jalove konflikte

  • Korenjak

   Hun, poglej si Saferjev (Safetov) blog, kjer se zgraža nad slovenskim jezikom, poglej si njegov zadnji primitivni izpad na twiterju. Potem pa dobro razmisli, ko tukaj napihuje in kuri konflikte. Safer (Safet) očitno ne pozna – tako kot jezika ne – slovenskega pregovora: “Kdor seje veter, žanje vihar”. Bosanec se pač nikoli ni prilagodil okolju, v katerem se je znašel – narcistični psiholog, ki se mu zdi, da se mora okolje prilagajati njemu in ne obratno.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • šmentanamuha

  Nezadovoljnim muslimanom v Sloveniji sporočam, da vas nihče ni vabil, da pridete sem, kljub temu pa smo gostoljubno poskrbeli za vas. Prijazno vas tudi opominjam, da se lahko kadarkoli vrnete v svojo domovino, ki bo vesela vaših pridnih rok. Samo kakih 7-8 ur vožnje (en dopoldan) pa ste doma. S svojo primitivno kulturo in nasilno religijo tukaj niste zaželeni. Vedno boste samo tujci, nezaželeni tujci.

  • karlina

   TOČNO, VELIK PODČRTAN PODPIS !!!!!!

 • Mihec

  Ne razumem. Vedno komentirate o tej “hanzi tv” da so samo leglo “udbo maficev” in ne vem kaj še.
  A ta Možina je tudi “rdeči kučanov”. Mislim, ker dela na hanzi tv?

  • Korenjak

   Mogoče pa je komentiranje tukaj dokaz, da nismo nekritičen navijaški tabor, ki nekoga popljuva samo zato, ker ni na “partijski liniji” – takšno črno-belo razmišljanje prepuščam leftardom, kamor spada tudi predmet tega članka, Safet “Safer” Alibeg.

  • Kosobrin

   Ne, on jim je všečen. Zaradi tistega, kar sem že napisal spodaj.

  • lojze

   vidiš, ker tako razmišljaš si Mihec.
   Torej;
   oni Mihec, ki je na glavo skočil
   in se potem možato odločil,
   da na glavo ne bo skakal
   toda kaj, ko se je že pokakal.

  • janez cepec

   ne on je zato na Hanzi, de jo bo od znotrej zjebu, na to finto je šu tud Janša u partijo

 • neny

  nehajte s temi klamfami,…. ZA BANČNE ROPARJE se raje pobrigajte.

  • Korenjak

   Bi se radi, pa ne moremo. Linč je namreč kazniv.

  • šmentanamuha

   Torej naj tole grožnjo kar preslišimo?

 • PLavi-mil

  Tako kot se tale Safetič oglaša in grozi, tako se bojo začeli groziti musliči,( eden je že dobil krila in je že grozil tistim, kateri niso podprli džamijsko ulico) katere ta vlada na veliko uvaža.

 • Kerfatik

  kaj pa če se mi zberemo in preprosto vkorakamo v prostore roga v ljubljani in si ga polastimo in razglasimo svojo bazo??? kdo za??’

  • Korenjak

   Absolutno za. Brez antifa mask, ampak kakšna baseball palica bo pa prav prišla – za samoobrambo. Dovolj so pokazali, kako si predstavljajo nasilne zasedbe ali demonstracije. Z nageljni v rokah in slovenskimi domoljubnimi pesmimi na ustih na žalost ne bomo daleč prišli.

  • Kosobrin

   Kdo ste to MI?

   • lojze

    MI nismo VI!!!

    • Kosobrin

     Sem pa mislil, da smo vsi MI! Škoda!

   • Kerfatik

    hemeroidi ki visijo okol šupka svetlane makarovič in nadležno grickajo na vse strani hahah

    • ogledalo

     Dobro si se opisal, verjetno pa Makarovičeva ni imela nikoli tako zdelanega anusa, da bi bil VAM podoben.

 • Olga_10

  Alibeg je le še en dokaz več, da so Islamisti enaki komunistom v zločinu! To je vzrok, da jih motijo oddaje gospoda Možine!

  • karlina

   TOČNO

 • montyamp

  Revežu pomagat .
  Kozojebec ki bi rad letel in stoji na robu prepada , mu pač pomagaš uresničiti sanje ki bodo trajale par sekund .

 • dr Janez Sveti

  Safet Alibeg, prišel si v mojo domovino po pomoč? Dobil si bivališče, varnost in brezplačno šolanje do visoke izobrazbe? Nisi se vrnil v domovino, da bi tam pomagal svojim bratom in sestram?
  Sedaj se nam Slovencem zahvaljuješ tako, da groziš slovenskim novinarjem, ki niso po tvoji politični liniji?
  Počutiš se celo tako varnega, da javnom nastopaš in nas žališ?
  A res misliš, da so Slovenci takšni kekci, da si lahko to privoščiš?
  A ti dejstvo, da smo sami zelo kruto pobili na desetisoče lastnih bratov ne pove nič?
  KAJ MISLIŠ, DA TEBE NEBI?
  Malo se zamisli in se opraviči!
  DR Janez Sveti Dobri

  • lojze

   DR. Janez Sveti in Dobri, tu, pod ta post pa se ti podpišem v celoti.

  • šmentanamuha

   Odlični si povedal, samo Kekca več ne omenjaj v takem kontekstu, prosim. On je zgled in junak slovenskih otrok

   • dr Janez Sveti

    Vem, ampak sem napisal z malo začetnico, saj kekec v slengu pomeni slaboumen naivec.
    DR Janez Sveti Bedanc

  • karlina

   PODPIS

  • France

   Ali obstaja tudi druga verzija dogodkov v BiH: https://zlj13051967.wordpress.com/2014/12/25/genocid-nad-srbima-u-srebrenici/ ker so vmes med “priznanimi” žrtvami Srebrenice tudi padli vojaki iz bojev, pa tisti, ki so videli zločine, (vse opisano v tekstu na povezavi) tako, da BiH uradnim oblastem bošnjaške strani ne verjamem prav nič Še posebej zato, ker niso prevzeli 70.000 BEGUNCEV, ki so kljub podpisu Daytonskega sporazuma ostali v Sloveniji, Bošnjaki jih niso marali, na srbsko stran se pa ne upajo vrniti. In na njihove domačije, ki so na bošnjaških območjih se naseljujejo vahabiti, ki bodo prav kmalu začele krvavi ples po Balkanu. Glavni krivec pa bo bošnjaška oblast, ki ne naredi nič, da to kriminalno bando izžene iz Evrope. Že leta 2010 so se spraševali, ali je možno v Sloveniji vzpostaviti šeriatsko vlado. http://www.publishwall.si/aktualno/post/144533/muslimani-v-sloveniji-kako-vzpostaviti-sarijo-seriat-v-sloveniji In namesto, da bi slovenska oblast reagirala z izgonom takih, ki to podpirajo, saj se noben islamski verski voditelj iz Slovenije ni ogradil do takih pozivov k rušenju ustavne ureditve, bi Slovenci morali pripraviti “slovensko pomlad” pod vodstvo “zmerne opozicije”. Naša oblast je pa podelila še možnost izgradnje verskega objekta v Ljubljani, čeprav vsak razgledan ve, da za muslimane to pomeni, da so osvojili ozemlje. Mogoče bojo še v Fužinama začeli pisati” Ubi Vlaha u ime Alaha, kot to že pišejo po BiH in Sandžaku ki je v Srbiji https://plus.google.com/106299373531175233020/posts/FVgj9F2rsQM
   https://www.youtube.com/watch?v=jpdBhmxN4t8&feature=youtu.be

 • milanček

  Kdo ima naslov od tega čefurja, bo majmun videl, koga bo on povozil v Sloveniji!

  • ogledalo

   Revše. Te ni toliko v plenicah! Naslov ni težko dobiti. Ne glede na moje nestrinjanje z njim ima, za razliko od tebe, jajca! Se ne skriva za anonimnostjo.

   • milanček

    A je ta muslija tvoj partner-buzita?

 • janez cepec

  pustmo to, kok je Joško kredibiln novinar, za enga bolj, za enga menj. nesporno dejstvo je, de je imu neki kr dobrih oddaj, neki jih je blo pač obarvanih bol rumeno-modr. vseglih je pa dejstvo, de je treba tacgale čifurja k grozi poštenim Slovencem naučit kozjih molitvic. Mujo sicer prau, de ni groziu, de se j’ bau, de mu Možina ne bo konju splašu. predlagam kazen:,u katran povalat, u perje namočet, pa na konja al pa osla posadit, poj pa osla, še bolš pa oba (Mujota tud) s kolom ke čez hrbet ogrnt, pa pravac Bosna.

  • šmentanamuha

   Poglej, poglej, kako se strinjava.

   • janez cepec

    zakuga se pa ne bi, jest zmeri govorim po resnic, smo djal učas in to m’ je ostau: laže pa ne Ciciban

  • Janez

   Bi šlo z lesenim oslom,živega je škoda,pa preveč inteligenten je za v Ćefuro -vukojebino.

 • lokec

  Kdo pa sploh je ta Safet. Samozavesti mu ne manjka. Boste videli, da bo drugo leto sedel v parlamentu. Potrebuje reklamo.

 • FRANC3

  Jože Možina, bodi pokončen in se ne ukloni levakom, ki samo izzivajo. Ko jim boš stopil na rep, bodo utihnili.

  • karlina

   TOČNO !!!!!!

 • garfi

  iĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆć
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • šmentanamuha

  Mirovnice, ki se rade dajejo dol z džihadisti, so zdajle verjetno še bolj narajcane, celo tako zelo, da niti ust ne morejo odpreti.

 • šmentanamuha

  Tale Turek je postal nekam glasn, bitka pri Sisku iz leta 1553 je že malo daleč nazaj, pa je mal pozabu vse skupi.

 • Norm Kinley

  Spet en napolciviliziran čefur. Slovenci, a ne zasledite trenda, kako to socijalna drhal, ki hodi z juga nas parazitirat, da so vecinoma oni zdraharji? Tega cefurja samo nagnat iz Slovenije, dajte si ze dopovedat, da so to low life primitivci. Vsi cefurji.

  • šmentanamuha

   Mhm, s katerim dekretom je to možno napraviti?

  • Poštenje velja

   Veš kaksen je dobr ćifur……

  • karlina

   PODPIS

  • milanček

   pa jankovića , kućana, zemljarića. kocjančića ravno tako čez mejo, varianta 2. na kol!

   • !

    KuČan, KocjanČič, so slovenski priimki.

    • milanček

     kućan je madžarski priimek, če se že oglašaš!!!! Kocjančić nikoli ni slovenski priimek!!!

 • šmentanamuha

  Medtem ko nas bosanski muslimani prepričujejo, kakšna krivica se jim je zgodila v Srebrenici, nam tisti, ki so v Sloveniji poiskali zatočišče, grozijo s smrtjo, nam ki jih velikodušno gostimo na naših tleh in jim omogočamo udobno in mirno življenje gostiteljem, ki ni na njihovi liniji …
  Tale butelj Safet, je samo toliko bolj prizadet v svoji tumasti buči, da to pove na glas in celo zapiše. Kar je dobro, tako z gotovostjo vemo, kako razmišljajo o nas, kakšni so njihovi načrti, za primer, ko nas bodo “humanitarni” teroristi in oni tajnik z ženo, prepričevali, kako je njihova vera miroljubna. Cerar pa ima spet enega idealnega kandidata za svojo propadajočo stranko.

 • Olga_10

  Ga bo treba v rit nasuvati in poslati tja, od koder je prišel! Še prej pa naj malo na Dobu odsedi!

  • karlina

   PODPIS

  • Janez

   O nikarte na Dob.Tam bo spet na naš račun živel.Ne bo pa življenja na Dobu imel za zapor.Saj cigansko življenje,katerega živi že od rojstva,se skoraj ne razlikuje od zaporniškega.Je pač takega navajen.Nagnat čez Sotlo brez možnosti vrnitve.Če pa se vrne,pa “šus” v čelo,pa čao Pepi.

 • lokec

  Nihče mu ne bo nič naredil. Še opomina ne bo dobil. Pa res ne vdite ,da je on ki sovraži Slovence v prednost,

 • kar je zinil, ni smešno.

 • naše babe

  vse več žensk si izbira južnjake, ne pa slovenske moške http://odkrito.svet24.si/clanek/govorice/kdo-je-oce-njenega-otroka-506871

  • ogledalo

   Se bo treba izkazati v postelji, namesto na norem portalu.

   • karlina

    No, no, si se ti pogledal v ogledalo, kajti našim Janezom, prav nič ne manjka, nasprotno, ti pa zase ze veš, kako in kaj, kajne.

  • karlina

   Tiste, ki v glavi nimajo mozganov in pa seveda-SLOVENSKEGA PONOSA !!!!!!!!!!!

 • _

  “Ena izmed zgroženih uporabnic @jolandabuh je tvitnila: “Kaj vam je Možina takega storil? Starim ljudem, veselim, da so preživeli komunistično morijo, da možnost izpovedi. To vas moti? Vas, vojnega begunca? Vas ni sram?”

  Sicer pa bravo tej ženski, ki mu je dobro zabila nazaj.

  • Kosobrin

   Je pozabila napisati, da je dal možnost izpovedi tudi tistim, ki so preživeli belogardistično, domobransko in fašistično morijo. Tudi to in prav je tako! Se pa strinjam s to gospo, da ga je lahko sram!

   • Anthon

    Tega ni treba posebej pisati. Hudojamci lahko svobodno po vseh medijih lupetajo o svojih “hrabrih osvobodilnih” rabotah v posebnem, predpisanem tovarišijskem jeziku že 70 let (bela garda, fašističen, nepotrebna raba besede okupacija namesto vojne…). Mainstreamovski mediji jih prav vabijo k sebi. Psihološko razgledani v nakladanju hudojamcev že od daleč vidijo travme zločincev, ki projicirajo zločin v nasprotnika, da bi njim bilo lažje. Ne vedo pa, da to psihološko ne pomaga in so zato zaciklani v hudo duševno trpljenje že desetletja. Kot bi prilivali olje na ogenj. To je njihova strašna kazen!

    Nekateri znani psihologi trdijo, da se ta nezdravljena travmatičnost prenaša tudi na potomce.

   • karlina

    Muslimani in islamisti, ter komunisti-vsi so isti, besede sramu ne poznajo, tega jih njihovi starši niso naučili.

 • _

  “Ena izmed zgroženih uporabnic @jolandabuh je tvitnila: “Kaj vam je Možina takega storil? Starim ljudem, veselim, da so preživeli komunistično morijo, da možnost izpovedi. To vas moti? Vas, vojnega begunca? Vas ni sram?”

  Sicer pa bravo tej ženski, ki mu je dobro zabila nazaj

  • centurion

   Ne ni ga sram.
   Ni ga sram niti fukat koze, kot je za njegove muslibrate
   nekaj normalnega.
   Integriran bosanc in muslikamelojeb safet alibeg

  • karlina

   TOČNOOOO

 • neny

  Butalski policaj in Cefizelj

  To delo je v javni lasti, ker so avtorske pravice potekle.

  Bolj na ono stran leži vas, se ji pravi Butale. Butalci so gadje; tisto leto, ko sta bili dve kravi za en par, so se Butalci skregali s pametjo, pa so zmagali Butalci in ne pamet: takšni so.

  V Butalah so imeli občinskega hlapca, ob delavnikih je goved pasel in lenobo, ob nedeljah in praznikih pa si je na glavo poveznil kapo, ta kapa je bila rdeče obšita, v roko je vzel helebardo ali sulico in je bil policaj, strah vseh tolovajev. O tem policaju je slišal tudi grozanski razbojnik Cefizelj, ki so pravili, da je že sedem ljudi zadušil in tri ženske. Pa je zasrbelo Cefizlja, da si gre ogledat policaja, in je bilo tisto nedeljo, ko obhajajo v Butalah vsakoletno žegnanje in poboj, pa je šel v Butale in se nastavil policaju tik pod nos.

  Policaj je rekel: »Hop, Cefizelj, te že imam! Marš v luknjo! Imamo krojača, se mu pravi rabelj, ti bo vzel mero okrog vratu.« Cefizelj ni rekel ne bev ne mev in je šel s policajem. Pa prideta mimo peka.

  »Oh,« je vzdihnil Cefizelj, »dokler še lahko požiram; en sam edini koruzni hlebček bi rad snedel, tako dobrih, pravijo, ne peko nikjer nikoder kakor v Butalah.«

  »Nu!« je pritrdil policaj. »Pri nas imamo masten gnoj, naša moka iz naše koruze je kakor zabeljena.«

  In ker je bil pek za občinskega moža., mu policaj ni maral odjesti dobička in je pustil Cefizlja v pekarijo in se je s helebardo ali sulico postavil pred vrata, da ga počaka. Čaka in čaka, pa ga ni bilo Cefizlja — šent je bil odšel pri zadnjih vratih in se niti ni poslovil. Policaj hud — krščen Matiček — tako je bil hud, da je kar pljunil. Ali Cefizlja ni bilo in ga ni bilo in ni vse nič pomagalo.

  Poteče teden, potečeta dva, pride tretja nedelja, pa je Cefizlja spet zasrbelo, da gre v Butale, in je šel in se nastavil policaju pod nos.

  »Hop,« je rekel policaj, »ali te imam! Zdaj mi več ne uideš!« in ga je prijel za rokav.

  Cefizelj je prosil zamere: »Tujec sem,« je rekel, »deželan, pa sem zadnjič pot zgrešil od peka, da Vas nisem našel. Ali mi je bilo malo hudo!« — in je šel s policajem kakor jagnje za materjo.

  Pa prideta mimo peka in Cefizelj se je spomnil, da je lačen, in je lepo prosil in policaj ga je spustil v pekarijo; mislil si je: »Ti si zvit, jaz pa se bolj, to pot mi ne uideš!« in se je postavil na zadnja vrata. In je čakal in čakal, pa ni dočakal, ker je Cefizelj to pot šel zbogom pri sprednjih durih; in je bil policaj sila hud, malo je manjkalo, da ni zaklel.

  Potečejo trije tedni pa Cefizelj spet v Butale in .policaju pod nos.

  »Hop,« je rekel policaj, »ali te imam! Jaz ti pokažem, kaj je butalski policaj, da mu boš uhajal!« in ga je prijel za rokav.

  Cefizelj je prosil zamere: »Ni Vas bilo pred vrati,« je rekel, »pa sem Vas iskal, kje ste; do današnjega dne sem Vas iskal in do tele ure,« in je šel s policajem in se ni nič branil.

  Prideta mimo peka in si je Cefizelj spet zmislil, da bi šel noter in si kupil koruzni hlebček, in je milo prosil, da nikoli tega. Pa je rekel policaj: »Tiček ti, bi mi spet rad ušel — pri tistih durih, ne? Kjer mene ne bo. Ne boš, Jaka! Daj semkaj groš, grem sam kupit koruzni hlebček, pa me ti čakaj tukajle!«

  In je policaj šel in kupil in prišel nazaj in ko je hotel Cefizlju dati hlebček, ni bilo več Cefizlja. In je bil policaj tako jezen, da je jezik pokazal za Cefizljem, in je še dobro, da Cefizelj tega ni videl; zakaj Cefizelj je bil grozanski ropar, ki so pravili, da je že sedem ljudi zadušil in pa tri ženske.

  • Peter

   Z Butalci Dolinčkov ne boš spravila k pameti. Dolinčki si predstavljajo da so Tepanjci.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Tako zahrbtno nasilje ponavadi izvajajo strahopetci in navadni pusiči.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.To so strahopetne begunske gnide katere pobegnejo iz strahopetnosti iz svoje države namesto,da bi se borili za njo in jo branili.
   Ko pobegnejo v drugo državo so pa naenkrat nenormalno hrabri,ker jim seveda ne grozi nobena nevarnost.Take begunske driske so potem najbolj glasne,ker jih dejansko matra komplex manjvrednosti in bi na vsak način radi pridobili kakršnokoli pozornost.
   Najbolj bi jo verjetno pridobili če bi prismuknjenci begunski objavili kako so v svojih državah naskakovali koze,ovce,kamele ter pedofili posiljevali otroke in istospolne osebe.
   Vsa ta čefutarska golazen je enaka ne glede od kod izvira.

   • karlina

    PODPIS

   • Zgornji

    TO NISO BEGUNSKE GNIDE, TEMVEČ KVEČJEMU MIGRANTSKE GNIDE PARAZITSKEEE !!! ! !!!

 • Peter

  Vidim, da obstajajo ljudje, ki sledijo Safetu. Safetu Alibegu.
  Pa hudiča, a res nimate kej bol pametenga za delat, no?

 • Peter

  Jest pa ljudje božji, sledim svojemu notranjemu vzgibu, ki mi pravi, hod u hribe, zdravo živi,,,itd..
  Nekateri pa sledijo Safetu Alibegu,
  Kdo je kle nor, Safet ali vi, no?

 • Lustrator

  V državi, kjer križarske vojne še danes veljajo za sramotne, čeprav so zaradi njihovega konca islamisti zavzeli, posilili, poklali, oropali in zasužnjili tretjino Evrope od Carigrada (ki je bil kulturno in etnično od nekdaj del Evrope!) pa do Dunaja, se ob tovrstnih izjavah nimamo kaj čuditi. Zelo podobne izjave bodo o Slovencih izjavljali tudi rojeni slovenclji z rdeče spranim možganom. Potrebno bo ukrepati – dokler nas je sploh še kaj na lastnih tleh.

  • Bald Eagle

   Drži vse, kar si napisal. O ukrepih pa tole: glede na stanje duha večine prebivalcev Slovenije, sem trdno prepričan, da po demokratični poti sprememb ne bo več mogoče doseči.
   Spremembe so pa nujno potrebne in to radikalne, ki pa se ne bodo zgodile, dokler je država ugrabljena s strani partijske nomenklature, ki se je preimenovala v politično mafijo. Ta pa mentalno in duhovno še vedno prebiva globoko v socialistični yugi in upravljaja državo in njene podsisteme z identičnimi vzorci, kot so to počeli v totalitarni yugi. V katero smer pa takšen način upravljanja z državo vodi in kašen je epilog tovrstne vladavine, pa vsi dobro vemo.
   Torej, če hočemo Slovenijo rešit pred gotovim propadom, nam ne preostane drugega, kot da jo iztrgamo iz krempljev politične mafije. Na kakšen način je to mogoče realizirat?
   Bojim se, da obstaja samo ena pot, da to dosežemo. Ponoviti bomo morali vajo iz leta 91. Jaz druge poti ne vidim več. Pa čeprav me obtožite, da sem militantna oseba.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • ljubinica

    1. Kako se bos uprl?
    Saj imajo antifa za obvladovanje “ulice” , za zatrtje resnejsega upora pa vojsko, policijo, sodstvo, medije, solstvo, banke …..
    2. Cela Evropa gre proti kolapsu … in nic ne mores …. Naslednja deserletja se bo EU razkrajala v notranjih konfliktih, drzavljanski vojni ….
    Multikulti ni mogoc …. hocejo ga uvesti na silo, kot v 20. st. komunizem …. kot je propadel komunizem, bo propadel tudi multikulti.
    Evropa je v resni nevarnosti …. kamor pride Islam, pohodi vse pod sabo …

   • Lustrator

    Obstaja tudi alternativa, ki pa utegne še nekoliko trajati; zahod končno sprevidi, da jih naši komiji dobesedno sovražijo in se veselo pajdašijo z Rusi, balkansko mafijo in teroristi, zaprejo nam pipico s krediti in v nekaj mesecih zmanjka razpoložljivega plena, ki napaja vso rdečo mašinerijo. Posledica je v tem, da se začnejo komiji med seboj gristi za zadnje drobtinice v državni blagajni in ko tudi te poidejo, nimajo več nikakršnega motiva po zajedanju Slovenije. Mafijski botri poberejo šila in kopita v svoje davčne oaze nakradenega državnega denarja, njihovi zvesti priskledniki pa pristanejo na sodiščih, kjer jim sodijo za njihovo vlogo pri več kot 100 milijardnem ropu. In ko sprana raja nima več na voljo rdeče zvezde, je dobesedno prisiljena voliti demokrtično opcijo.

    Ja, tako zapleteno je to, če narod pravočasno ne izvede lustracije.

  • karlina

   VELIK PODPIS !!!!!!

 • T-Rex

  on naj raje malo pazi, ko hodi po mestu….brez milosti s takimi opicami.

 • ljubinica

  Safet izhaja iz muslimanskega sveta ….
  V slovenscino bi bilo treba prevesti knjigo:
  Mohammed’s Koran
  Why Muslims Kill for

  • Zgornji

   OD TAKIH POKVARJENIH LJUDI LAHKO PRIČAKUJEMO SAMO ŠE SMRT IN TRPLJENJE !!! ! !!! ŽAAALLL !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • župnik cefizelj

  govori se, da jože možina vodi vsako oddajo z razpelom v riti.

  • bojan

   mater si ti prdec stari en velik osu

 • župnik cefizelj

  jože možina je peder in svina,
  s prstom v riti rad kaj zapoje,
  včasih sam , največkrat v dvoje.
  njegov kompanjon je grimsov branko,
  ki najraje od vsega na ogled postavi svojo danko.

  • AIRWAYS

   Si se končno pogledal v ogledalo in izlil svoje misli v komentar. Saj bo, saj bo.

  • Kosobrin

   Dajte no, tole pa ni za nikamor!

  • bojan

   lepo da si se izlil kaj si

  • FRANC3

   Si pravi prostak.
   Kaj ti je storil J. Možina, da imaš o njem takšno mnenje?