Hinavščina brez primere: Kako SD-jevci za namene politične propagande zlorabljajo mlade, a prav njihova stranka je najbolj onesnažila Slovenijo!

Jernej Pikalo, Tanja Fajon in Greta (Foto: STA, Twitter)

V stranki SD očitno res ne poznajo sramu, prek družbenega omrežja Twitter kar mladoletne dijake pozivajo k špricanju šole, da bi zanje opravljali politično propagando. K temu sta tako pozvala ervoposlanka Fajonova in celo minister, pristojen za šolstvo, Pikalo. In to kljub temu, da njihova stranka že vse od leta 1945 onesnažuje, prav oni pa so največji krivci tudi za zloglasni projekt TEŠ6!

Iniciativa Mladi za podnebno pravičnost je pozvala mlade, naj se ji pridružijo na današnjem protestu za “podnebno pravičnost”, ki se bo istočasno odvijal v Ljubljani, Mariboru, Kopru in še nekaterih drugih krajih v Sloveniji. Pri tem gre v resnici za politični propagandni shod nekaterih levičarskih strank, ki s svojo “zelenostjo” pravzaprav reciklirajo stare socialistične ideje, s katerimi želijo še nadalje krepiti vpliv države v družbi, omejevati svobodo posameznika in dušiti gospodarstvo. V skrajni Levici tako kar eksplicitno poudarjajo svoj ekosocializem, ni pa presenetljivo, da so tudi nekateri vidni člani stranke Socialni demokrati Dejana Židana, ki je politična izpostava slovenske globoke države, mlade pozvali k protestu oziroma jih podprli pri teh aktivnostih. A to je ne le bizarno, pač pa tudi hinavsko, kot bomo videli v nadaljevanju. Največ pozornosti sta tako vzbudila zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki jo plačuje zlobni židovski milijarder George Soros, in minister, pristojen za šolstvo, Jernej Pikalo, ki je pred tem kot profesor na stroške davkoplačevalcev izvajal indoktrinacijo na režimski FDV.

https://twitter.com/tfajon/status/1106128639622594567

Stranka SD že od leta 1945 onesnažuje Slovenijo in kot taka je glavni krivec za onesnaženost
Znano je, da je stranka SD pravna naslednica komunistične partije, ki se je v Sloveniji na oblast povzpela leta 1945 po krvavi revoluciji in tisočih smrtnih žrtvah. Tudi po osamosvojitvi je s takšnimi in drugačnimi zvijačami na oblasti večino časa. V vsem tem obdobju po letu 1945 je bil pri razvoju slovenskega gospodarstva velik poudarek na za okolje zelo obremenjujoči težki industriji. Tudi za velik del okoljsko spornih projektov po osamosvojitvi je direktno (so)kriva stranka SD. Ti projekti so rezultat socialističnega planiranja in so po tržni logiki nevzdržni in brez pomoči države po vsej verjetnosti ne bi bili realizirani. Takšna projekta sta na primer drugi tir, katerega izgradnja bo nas, davkoplačevalce, stala prek milijarde evrov, stranka SD pa je ena največjih podpornic tega projekta. Ni presenetljivo, posle na račun tega si namreč obeta Kolektor Stojana Petriča, ustanovnega člana Foruma 21. Prav tako je bila stranka SD v koaliciji, ko je bila podeljena subvencija za Magno.

Magna v Gradcu ni dobila novega okoljevarstvenega dovoljenja, zatočišče pa bo očitno našla na sončni strani Alp. (Foto: YouTube)

Stranka SD je tudi glavni krivec škodljivega projekta TEŠ6
Prav v času vlade SD pod vodstvom Boruta Pahorja se je gradil šesti blok termoelektrarne v Šoštanju, katerega cena je poskočila s predvidenih 600 milijonov na 1,4 milijarde evrov, gre pa za okolje izredno obremenjujoč projekt. V TEŠ6 namreč kurijo lignit, ki ima v primerjavi s črnim ali rjavim premogom nizko kaloričnost in posledično se v okolje za enako količino energije spusti veliko več emisij. Prav tako je bila izbrana tehnologija, ki ne omogoča zamenjave goriva. A glavni razlog za izgradnjo TEŠ6 je bilo protekcionistično ohranjanje delovnih mest, pri čemer se ocenjuje, da je bilo v eno delovno mesto vloženih kar 345.000 evrov. Pri tem gre za delovna mesta z nizko dodano vrednostjo, za njihovo ohranjanje pa vsi porabniki elektrike v Sloveniji plačujemo dražje račune. Kljub ogromni investiciji TEŠ6 namreč prinaša izgubo in projekt po tržni logiki v nobenem primeru ne bi bil sprejemljiv. Bolj smotrna bi bila na primer postavitev nove jedrske elektrarne oziroma izgradnja drugega bloka NEK. Jedrska energija je namreč cenejša in čistejša, a socialistom pač ne prinaša poceni političnih točk.

Foto: STA

Prav bizarno pri vsem tem je, da se bo protesta udeležil tudi Pahorjev sin Luka Pečar Pahor, prav tako pa je svoj prihod napovedala tudi do nedavnega “nepristranska novinarka” POP TV, zdaj pa prva kandidatka na Šarčevi listi za evropske volitve Irena Joveva.

https://twitter.com/NevaGrasic/status/1106256210045648896

V normalni državi bi takšnega ministra za šolstvo takoj odstavili
A ker je Pikalo pristojen za šolstvo, je njegova podpora protestom sporna z več vidikov. Prav on bi moral mladoletne dijake pozivati k temu, da se učijo, in jih odvračati od neupravičenih izostankov. V normalni državi bi morali takšnega ministra nemudoma odstaviti že zato, ker se na funkciji vede povsem neodgovorno. A še huje je, da mladoletne dijake in šolski sistem zlorablja za pozive, naj namesto, da so v šoli, gredo na proteste, ki so pravzaprav politična propaganda, namenjena levi opciji, torej tudi njegovi stranki SD. Takšnemu primeru v Sloveniji še nismo bili priča.

Hinavščina stranke SD vzbudila tudi pozornost javnosti
A tudi javnost se zaveda, da gre pri vsem tem za hinavščino brez primere. Pozivi Fajonove in Pikala so vzbudili veliko pozornosti na družbenih omrežjih, v nadaljevanju prilagamo nekaj zanimivih odzivov. Edini, proti katerim bi morali danes protestirati udeleženci protesta, so levičarji. Protestirati bi torej morali proti samim sebi!

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

J. Ž.

 • DMB

  In če bi šli v vrtec raje kot da kvarijo mladino????

  • SIMON ROZIC

   Vrtec še pride na vrsto za 25 maj- Dan mladosti ! Bojo že kje našli kakšen kip
   diktatorja in skakljali okoli njega kot opice!….(že videno)

   • janezxy

    Rdečuhi vedo,da je mladina gnetljiva.

 • Vera

  Mladi naj skrbijo za sedanjost, ker le tako bo tudi prihodnost lepša in čista. Vsak naj svinjarijo ,ki jo naredi, za sabo pospravi , ne da vidimo igle po grmovju in še marsikaj . Minister Pikalo pa naj raje odpika , ker takega ministra, ki ščuva mlade k izostankom od pouka, ne potrebujemo !Za čisto okolje , je treba malo noge stegnit in iti raje peš ali z javnim prevozom ne , da se vsak froc z atijevim avtom ali celo že s svojim pelje v šolo.

 • Ryuk

  Zdaj, ko se je šaleški lobi že okoristil s projektom teš6, ga ne potrebujejo več. Na protestih bodo zahtevali zaprtje.

 • Vlado77

  Ti “štrajki” so seveda vodeni s strani levih – mnogi mladi so zavedeni in nekateri nimajo niti pojma zakaj so tam. Gre za indoktrinacijo mladih ,ki naj bi postali njihovi nasledniki. Pod komiji smo imeli ogromno fabrik ,ki so onesnaževale okolje. Mežica, pa tudi Talum s velikansko porabo elektrike. So pa proti čisti energiji kot so veternice

  • SIMON ROZIC

   Zvečer pa na žur za moj in tvoj denar! …pa vse pokozlat od
   vrat do vrat !!!

  • jugaXD

   seveda gre za zavajanje. Ni mogoče, da bi bila cela vlada(in levica in desnica) pokvarjena in skorupcirana. Ni šans da delajo samo za dobro sebe krivijo pa staro jugoslavijo, 30 let nazaj problemi, ki naj bi jih kapitalizem rešil pa so isti in se slabšajo :^)

 • totex39

  Kaj pa ta enajstnica Greta ve o podnebju. Hujskači so že na delu tudi v tem segmentu.

 • Hunyađi

  Soros kot da je bogat šejk s polno druščino političnih odalisk.

 • Andrej

  To je možno samo zaradi državnih šol, ki so kakor zastonj. V takih primerih učni načrti ne veljajo. Pikalo, ali je v planu ur taka odsotnost? In kdaj bodo nadomestili manjkajoče ure?

  • SIMON ROZIC

   T’ršice pa bojo lahko že ob 10 uri doma !…..

   • Andrej

    Ne ne, poznam to. Za tovariše in tovarišice je udeležba obvezna. Brez nadomestil. Učitelji bolj gor plačajo kot se nam zdi.

    • SIMON ROZIC

     Nobene nisem ne srečal, ne videl! Tudi ravnateljev
     ne! Mogoče so šli po nakupih!

    • SIMON ROZIC

     Ne verjamem! Pouk je bil do 10 ure…

 • RATATA
  • ZatonMesecnikov

   Ja, lep prikaz demografske tranzicije v razvitih državah. Otroci so razvedrilo revežev in tam kjer je revščina je največ otrok.

   če imaš v Čadu 10 otrok, je povsem normalno, ker je cela soseska raztrgana in razcapana. Ni stroškov za šolanje, ni smučarske opreme, ni rolerjev, ni drsalk, ni obiskov Mc Donaldsa, ni rojstnodnevnih zabav, ni končnih izletov, šol v naravi, ni obiskov kina, ni telefonov vsako leto novega, ni računalnikov, ni nove opreme za sobo, ni morja poleti, ni nedeljskih izletov, itd. itd.

   Na Unicef greš po riž pa makarone, pa skuhaš zvečer.

   Če jih boš pri nas imel 10, oziroma jih boš imel 10 le v kolikor si boš lahko zgoraj našteto privoščil. pa da bo soproga ves čas doma. Drugače jih pač ne boš imel. tako razviti svet razmišlja.

 • Anton

  https://www.rtvslo.si/svet/najmanj-49-mrtvih-v-teroristicnem-napadu-na-novi-zelandiji/482696

  vzrok v tem dejanju je treba iskati v veliki večini pri levičarjih in v njihovi politiki. S priseljensko pollitiko v Evropi ,katere smo priča, ki je izrazito nepravična do domordnega prebivalstva in daje privilegije novoprišlekom, omejitev svobode izražanja misli in govora predvsem do drugače milsehič ljudi, vse to in še kaj kar levičaska agenda prakticira, je pripeljalo do tega tragičnega dogodka, ŽAL.

  sarkazem press

 • šmentanamuha

  To je zloraba šoloobveznih otrok v politične namene.

  • Andrej

   Starši bi mirno lahko rekli: danes ne greš v šolo. Ampak, ti starši izpolnjujejo ankete za Šarca in volijo komuniste.

   • jugaXD

    jaja, če je otrok bolan in ne gre v šolo bo zrasel v komunista ki bo ubival ljudi

 • šmentanamuha

  Iz Švedske prihajajo zadnje čase samo še slabe novice.

  • SIMON ROZIC

   Mi se lahko primerjamo samo še z Albanijo, pa še tam so
   komunizem iztrebili!

   • jugaXD

    pri nas hvala bogu niso, samo čakat je treba kdaj bomo spet dosegli socializem in se bojo tvoji problemi rešili

    • SIMON ROZIC

     Lolek !

 • Olga101

  Levičarjem verjamejo le bedaki! Moji otroci dobo doma!

 • Osti jarej

  Bruseljska zahvala protestnikom

  Bruselj: Dragi naši plačani protestniki, ki se boste danes zbrali tudi v Ljubljani, pošiljamo vam prelepe pozdrave preko naše TUI letalske družbe, tudi Ryan air se je pridružil, saj je uničenje CO2 izjemnega pomena za razgozdovanje.
  Vi odlično zagovarjate prehod na zeleno hrano, saj CO2 ne bo več in bomo to proizvajali le še v GSO laboratorijih, zato se vam je Cortezova že zahvalila, saj je ona vaša plačana nadgradnja.
  Pa, da ne boste omenili nobene letalske družbe ali HAARP postaje!
  Globalno segrevanje je pač naravni pojav, kar je že Al Gore neštetokrat povedal in smo mu zato namenili milijone, tudi vi boste prejeli donacije, vaša zvita kolegica, 16 letnica iz Švedske, pa je že nominirana za Nobelovo Finančno nagrado.

  Zavedati se morate, da gre denar za peščico le skozi nove atomske tehnologije, 5G in delovanje naših letalskih strupenih družb, vi pa morate zvito zagovarjati depopulacijo, pri kateri pa zavedete naivne s prehodom na zeleno hrano.

  Ta je sicer izjemno koristna, a zgolj brez pesticidov in chemtrailsov, za kar pa smo dogovorjeni, da v vaših čvekih ne bo prostora.

  Če pa se med vami v času protestov najde kdo, ki bi hotel povedati resnico o lažnem globalnem segrevanju in navesti resnične podatke, tudi o avtorjih teh zločinov, ga morate takoj ustaviti.
  Vaš protest mora biti prijetna zabava, da vas sprejme tudi kakšen minister in počvekate o prihodnosti elite, kajti nastavljeni politiki ne samo, da nimajo pojma o vremenskem orožju, tudi vedeti ne smejo. Hvala vam, naivčki, pa ne glejte danes v nebo, da se komu ne odprejo oči!!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/457242/bruseljska-zahvala-protestnikom

  • Andrej

   Ja, tako nekako je to. Če srečaš kakega “demonstranta” ga vprašaj, kdo je bil prvi predsednik slovenske vlade. Tako, čisto iz radovednosti, ali jih v šoli učijo OSNOV državnosti. Ta mladina je politično popolnoma nepismena.

 • Osti jarej

  …ne mislite,da janša ne ve

 • SIMON ROZIC

  Saj ne morem verjet, da se ta jalova Fajonka spravi na otroke za
  svojo umazano eksistenco.
  Vsa leta nazaj so imeli otroci iz višjih letnikov OŠ in srednješolci akcijo:
  “Očistimo Slovenijo!” Kapo dol inovatorju akcije, ki je umrla tako hitro
  kot umira naša država z leglom podganarjev , ki lezejo iz vseh lukenj,
  zamašenih gnojnih genitalij razprodanih in prostituiranih prijateljic
  socialističnega raja za eno osebo!
  Sram vas je lahko, vse po vrsti, predvsem domišljavega, nesposobnega,
  Pikala, ki je vzdrževalec šolskega “podna” in vse duše prodane za
  vladarje “usrane” !

  • janezxy

   Zločinskega rdečuha še nikdar ni bilo sram,je brez morale in srca,za to bando so otroci predmet za dosego svojih podlih ciljev .Poglej samo Gabra.Ta smrdljiva marksistična pošast,je zajebala celo generacijo z njegovimi komuno expirimenti.Najboljši komunist je mrtev ups crknjen komunist.Še tam bo onasnježeval naravo.

 • Minovak

  Levičarji NIKOLI v preteklosti, do tega trenutka, niso naredili ničesar dobrega, ker to ni njihov namen.
  Levičarjem manjka poštenosti, kulture, dostojanstva in domoljubja, torej jim manjka vse!

  Hudiču lahko prodate dušo samo enkrat, nato ste del te zgodbe.

 • rabbit

  Posnemite smeti po koncu demonstracij.

 • Andrej

  Tile naši mladci so veseli, da jim ne bo treba v šolo. Ostalo jih ne zanima. Na floskule jih pa dobiš kadarkoli, ker nimajo lastne pameti. Oni so produkt naših državnih šol. Zato jih pa ne dajo iz rok za nič na svetu.

  • rabbit

   Menda je McDonalds po demonstracijah nabito poln.

   • xtc

    Je samo pri podnebni enakosti tudi tega nebo več.

 • xtc

  Tem “topoumnim Gretam” je treba samo za en teden odvzeti mobilnike,prepovedat avtobuse ,vlake in vozila,PC je,korjava leše naravno elektrike za pralne stroje in ostalo ni moramo varčevati za industrijo itd in te “grete” po enem tednu “podnebne enakosti” povprašat kako se jim ta dopade.

  • rabbit

   Točno poglej si slike iz demonstracij pa vidiš mladež, kot na modni pisti, ni da ni. Pa najnovejši mobilniki.

   • xtc

    Navada topoumna mladež,ki če ji daš za preživetje vrečo krompirja,da naj si ga nasadi ,da bo preživela,ga bo požrla in nato prišla po novo,ker je lačna in mora živet,ker je to njegova pravica.
    IQ idiota.

    • rabbit

     Ta mladež ne preživi niti enega izpada elektrike se še spomniš redukcij iz bivše Juge. Starši to mladino zavijajo v vato in s svojo sposobnostjo niso sposobni preživeti z redkimi izjemami, ker je vzgoja doma drugačna.

     • xtc

      Kar naj jo,počakaj samo to da udari kriza in poči po Evropi pa bo videno, pol jih bo poflikalo od lakote,neodpornosti in bolezni in nesposobnosti,še četrt zraven pa od strahu.

 • garfi

  leWiČĆarji so Lokalna in gLobalna prevara, torej tudi vsi njihovi “boji”
  od osamosvojitve je že tako dolgo, da lahko ponovno nategujejo kogarkoli
  in seveda še bolj nevedno in naivno in opranoglavo mladino

 • rabbit

  Tisti roza Roza je spet čez Janšo udirhal.

 • xtc

  Protesti “neke Grete”(umskega invalida) in tistih ,ki jo kao podpirajo v “PODNEBNI ENAKOSTI”,lahko mirne duše uvrstite na listo idiotov in bedakov oz. opravilno nesposobnih.
  ZAKAJ?
  ZATO ;KER JE ZEMLJA ŽE SAMA GRAJENA NA PODNEBNI NEENAKOSTI-debile teh sort pa je treba na psihiatrijo,saj ne razumejo niti osnov.
  Kako hudi idioti so levičarji in tisti ,ki hodijo na take sejme bebavosti povedo vsaj dve stari-prva je bebavost,da je spol družbeni konstrukt zadeva z relacijami je bila vzpostavljena že davno preden so ljudje sploh nastali in tole drugo je enako Zemlja je zaradi fizikalnih lastnosti in zakonov PODNEBNO NEENAKA in taka je bila že davno pred nastankom človeka-seveda bi radi levi bebci zopet z nekim dekreto CK ja razglasili,da je Zemlja podnebno enaka-kar je v zasprotju z vsemi fizikalnimi zakoni,kot tudi natavnimi,v bistvu gre za pobebavljanje ljudi na nivo ovac.

 • Boco

  Ne se sekirat. Bodo mladini zagravzali to podnebno sranje. Mladina navadno zavrne poglede starejsih. Ta glabalna histerija pa je izmisljotina starejsih generacij.

  • macon

   Mladi so danes leni vase zagledani konformisti, ki jih mamice vodijo na fakultete.

   Mladina bo samo živela slabše kot starejši in razumeli bodo še manj kot danes, ko že tako ne razumejo nič. Sistemski narek pa pretežno sprejemajo dobesedno kot jim ga laže sistem.

   Individualizacija je naporen proces, ki nujno pripelje do konfliktov, bolj udobno je kimati z glavo.

 • Artur

  Samo poglejte si te zombificirane idiote, ki že pri teh letih niso sposobni razlikovati med idiotizmi in zdravorazumskimi dejstvi in opozarjati na dejanske škodljive, nevarne namerno povzročene učinke za okolje, ki so evidentni in, ki jih doživljamo iz dneva v dan.

  https://www.vecer.com/mladi-za-podnebje-vstajamo-15-marca-protestiramo-na-vseh-celinah-6669225
  https://www.casnik.si/greta-thunberg-je-mobilizirala-mlade-po-vsem-svetu/

  Za to so ti idioti povsem čoravi ali pa nočejo videti in vedeti ničesar v zvezi s tem kaj šele da bi kdo kdaj opozarjal na to zločinsko raboto spotikajo pa se ob povečane količine CO2-ja (hrano za vegetacijo), ki se globalno spreminjajo po svojih naravnih zakonitostih že skozi milijone let in tako vplivajo v ciklih na podnebne spremembe še od neandertalca in dinozavrov.
  https://www.google.si/search?q=Chemtrails&tbm=isch&source=hp&sa=X&ved=2ahUKEwih5LDcn4ThAhWtl4sKHcaiCMMQsAR6BAgEEAE&biw=1344&bih=726

 • Franjo Trojner

  Po prvi majniški deklaraciji iz leta 1917 in drugi iz leta 1989 je dozorel čas za tretjo majniško dekleracijo v letu 2019!

  Izvirna majniška deklaracija 8.05.1889
  Nesporazumi, provokacije in tudi odkrite sovražnosti, ki jih danes doživljamo SLOVENCI v Jugoslaviji, nas prepričujejo o prelomnosti sedanjega zgodovinskega trenutka in nas obvezujejo, da v jasni obliki izrečemo voljo, iz katere sledijo dejanja v prihodnosti.
  Podpisniki te listine izjavljamo in sporočamo:
  1.
  DA HOČEMO živeti v suvereni državi slovenskega naroda.
  2.
  KOT SUVERENA država bomo samostojno odločali o povezavah z južnoslovanskimi narodi in drugimi narodi v okvirju prenovljene Evrope:
  3.
  glede na zgodovinska prizadevanja SOVENSKEGA naroda za politično samostojnost je SLOVENSKA država utemeljena le na :
  – upoštevanju človekovih pravic in svoboščin
  – demokraciji, ki vklučuje politični PLURALIZEM
  – družbeni ureditvi, ki bo zagotavljala DUHOVNO in GMOTNO blaginjo v skladu z naravnimi danostmi in v skladu s človekovimi zmožnostmi državljanov SLOVENIJE.
  Tej deklaraciji iz 8. maja 1989 bi se danes moralo še dodati :
  1. Nasprotujemo Globalnemu sporazumu o migracijah
  2. Nasprotujemo Združenim državam Evrope
  3. Nasprotujemo širjenju LGBT+P oznanila v državnih institucijah
  4. Vidimo Macrona, Merklovo, Junckerja, Webra & Co. kot uničevalce EU.
  In v izvirnem tekstu namesto Jugoslavije vstavimo v EU in doma v Sloveniji.

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++++++++, zelo OK povedano. L.r. JANEZ K.K.KOMENDA

 • Darko Bukovec

  KMALU PRIDEJO EKOLOŠKI DAVKI OD NAŠIH PLAČ…..TO JE VES SMISEL TEGA REKLAMIRANJA. NJIH SAMO ZANIMA KAKO NAM POBRATI DENAR, BOLI NJIH ZA EKOLOGIJO.

 • Artur

  Tisoč idiotov za neko zblojeno podnebno pravičnost, a niti eden od njih na protestih proti migrantski parazitski primitivni drhali, ki jih že zdaj udarja po, žepih kar se bo v prihodnje še stopnjevalo in kar že zdaj ogroža njihovo prihodnost drugo in tretje razrednih.
  https://www.dnevnik.si/1042878700/slovenija/po-vsem-svetu-za-takojsnje-ucinkovite-podnebne-ukrepe

 • Darko Bukovec

  EKOLOŠKI DAVKI, PODRAŽITI ELEKTRIKO, UKINITI GOTOVINO, ČIPIRATI VSE LJUDI S MIKRO ČIPI POD KOŽO, KONTROLA INTERNETA, KAZNOVANJE IN PREGANJANE DESNIČARJEV, KDO SE NE STRINJA Z MAINSTREAM MEDIJI JE SOVRAŽNIK LJUDSTVA…itd.

 • Van Der Waals

  TE PODNEBNE SPREMEMBE LAHKO PRIPISUJEMOO VISOKIM DAVKOM NA FOSILNA GORIVA IN NIČ DRUGEGA… DRUGAČE REČENO NA TA NAČIN LAHKO LEVIČARJI ZVIŠUJEJO DAVKE!!!

 • Peter

  Roza je pa čist zblojen, no.

 • Olga101

  S podelitvijo okoljevarstvenega dovoljenja Magni, na vodovarstvenem področju (!), je levičarska vlada pokazala kako “resno” obravnava ekologijo!
  Janković pa tudi speljujejo kanalizacijo preko vodovarstvenega območja!
  Laž je nesmrtna duša komunistov (levičarjev)!

 • Janez Kepic-Kern

  EX LP
  STALINISTIČNI KOMUNISTI TITO, KARDELJ, KIDRIČ, M. RIBIČIČ ITD.
  SO
  “ONESNAŽILI” SLOVENIJO ZLASTI S CCA 700 NESODNIMI KOMUNISTIČNIIMI POLIT MORIŠČI.
  IN SEVEDA
  TUDI Z NJIH ZELO TEKNOLOŠKO PREPROSTO PROIZVODNJO
  V NJIH KP ZK POLITIČNO VODENIIH TOVARNAH. Dejstvo. L.r. JANEZ L. KERN KOMENDA
  P.S
  TITO MED KOMUNISTI
  NAJHUJŠIMI POLIT MORILCI SVETA, Finance
  https://www.finance.si/192580

 • RATATA

  !!!
  Za dijake Gimnazije Kamnik je bila udeležba obvezna!!!
  Ravnateljica jim je poslala okrožnico!!
  Vse spontano……

 • Janez Kepic-Kern

  NA TV JE BILO,
  DA VEČINA DIJAKOV SPLOH NI VEDELA – ZAKAJ SO TAM.Preprosto
  – so imeli – PROSTE URE OZ. ODPADLE , POUKA – PROSTE URE.. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • RATATA

   Na Gimnziji Kamnik je bila udeležba dijakov na protestu obvezna! Zahteva ravnateljice!!

 • šmentanamuha

  Zmanipulirana mularija je danes potrdila, da se strinjajo, da jim napravijo OGLJIČNI ODTIS. Jim ne zamerim, saj ne razumejo, kaj se v resnici dogaja v ozadju, oni so prepričani, da so počeli nekaj dobrega ali pa jim vsaj ni bilo treba iti v šolo.

 • Antonius

  Mlade pumpajo, ker se približujejo evropske volitve.
  CO2 je težji od zraka, rastlinje brez njega pa sploh živeti ne bi moglo.
  Za politikantske potrebe SD je k pumpanju šolarskih volivcev pristopila tudi znana klimatologinja Lučka Bogataj Kajfež. Včasih zaide tudi ona nekam tja, kjer se v javnosti zadržano pojavlja Milan Kučan.
  Isti politikantski tiči in jate, pa to.
  Zemlja?! Zemlja in njena klima imata svoje ritme, ki se na človeštvo v nobenem primeru ne ozirata. Ko bo zopet nastopila ledena doba, bo led zopet segel do severnega dela Alp pa, če tudi bodo Evropejcem v pomoč, celó Afriko ogrevali na centralno.
  Mladina in z njo svetovna javnost sta nalagani, ena izmed lažnivk je pa tudi dr.ica Lučka Bogataj Kajfež.

 • jugaXD

  “Nepristranska spletna stran za novice” so rekli. “LEVIČARJI SO KRIVI ZA VSE” so rekli. To je kašna zajebancija ta spletna stran al kaj