Hinavski mediji: V primeru Kanglerja krvoželjno ščuvali k nasilju, pri Arsenoviću pa iz njega delajo žrtev!

(Foto: e-maribor.si)

V zadnjih dneh lahko opazimo, kako mainstream mediji poročajo o vandalizmu na mariborskih ulicah, konkretneje nad lokali v lasti aktualnega župana Saše Arsenoviča. V zapisih lahko opazimo, da izražajo izrazito sočutje do vandalizma, povzročanje katerega je sicer nekaj povsem nesprejemljivega, a vendarle lahko glede na njihovo poročanje v času mariborskih vstaj proti nekdanjemu mariborskemu županu Francu Kanglerju opazimo, da je razlika več kot opazna.

Ko je na začetku novembra leta 2012 v Mariboru prišlo do začetka množičnih vstaj, so mediji bolj kot o vandalizmu, ki so ga povzročali nasprotniki tedanjega župana Franca Kanglerja, poročali o vzroku protestov, torej o projektu postavitve radarskih merilnikov hitrosti v prometu, ki je razjezil občane, ter o domnevni koruptivnosti. Nasilje se je stopnjevalo do te mere, da so celo obešali lutke takratnega župana in svetnikov z dravskega mostu, grozili so jim celo na njihovih domovih. Mediji so tako s stopnjevanjem takšnega poročanja poskrbeli za odhod Kanglerja z mesta župana, prav tako pa je to vplivalo na sprožitev protestov v drugih slovenskih mestih.

Gre za samonapad? 
V primeru Arsenoviča iz vrst stranke SMC lahko opazimo zapise, kako mariborski politični krogi obsojajo napade na lastnino mariborskega župana, ki je bil v zadnjih mesecih deležen že kar treh napadov. Pri zadnjem, ki se je dogodil v četrtek, je namreč neznani storilec na steklo mariborske restavracije Rožmarin nastavil eksplozivno sredstvo, najverjetneje pirotehničnega izvora. V eksploziji sicer ni bil poškodovan nihče, je pa pri tem nastala premoženjska škoda. Odkar so iz Policijske uprave Maribor sporočili, da v zvezi z dogodkom policisti preiskujejo kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti, pa se kar vrstijo obsodbe politično motiviranih napadov na Arsenoviča. Mnogi zato ugibajo, da bi bili napadi na premoženje Arsenovića lahko celo povzročeni s strani njegovih ljudi, da bi sebe predstavil kot žrtev. Motiv za to je precej znan: v njegovem županskem mandatu ni storil nič omembe vrednega, zato potrebuje medijsko publiciteto.

Še pomnite? Primer hudega nasilništva, posledica hujskaškega poročanja proti Kanglerju.

Mariborska poslanka iz vrst LMŠ Lidija Divjak Mirnik je za Maribor24.si povedala, da ima ničelno toleranco do političnih napadov na nosilce javnih funkcij, saj je tudi sama že na lastni koži pred lokalnimi volitvami občutila stisko in materialno škodo, ko so ji na avtu prerezali gume in ji na vetrobransko steklo obesili lutko z njeno fotografijo. Tudi v Levici so poudarili, da pojave vandalizma ostro obsojajo in ob tem dodali, da jih bolj kot za materialno škodo, ki je nastala, skrbi za to, kakšno je stanje duha v družbi.

Z obsodbo vandalizma pa ni skoparil niti nekdanji mariborski župan Kangler, ki sicer v času vstaj ni bil deležen takšnega sočutja. Kangler je namreč za Večer povedal, da vsekakor obsoja napade na Arsenovičevo premoženje, saj zagovarja prepričanje, da se v demokraciji moči merijo v politiki. Ob tem pa je dodal, da bo prej ali slej tudi znano, ali je za napadi drugačno ozadje.

Foto: STA

Korektnost pa taka
Glede na to, da vandalizem škodljivo vpliva na vsakdanji način življenja, na medsebojne odnose in prispeva k rušenju občutka varnosti, kazenski zakonik pa ga definira kot nesprejemljivo obliko ravnanja v družbi, se ga lahko obravnava kot prekršek ali kaznivo dejanje glede na namen izvršitve dejanja ter posledico oziroma posledice tega dejanja. Vandalizmu v 21. stoletju ne bi smelo biti mesta, zato je prav, da se ga najostreje obsodi. Je pa neverjetno žalostno, da mainstream mediji izvajajo takšno hipokrizijo, ko je žrtev vandalizma nekdo, ki jim ni pri srcu. Od medijev bi pričakovali dosledno zasledovanje novinarskih standardov, očitno pa je to le utopija, ko gre za poročanje s strani mainstream medijev.

H. M.

 • Anton

  ej Trček, al si že kaj seznanjen, kdaj bodo organizirane vseslovenske, spontane stranke v Mariboru. Lahko me daš na seznam protesnikov. pridem s prevozi.org!

  serkazem press

 • Duhec

  Policaj ne more prebolet poraza.

 • Kučko pod pručko

  Poziv uredništvu Nove24TV

  O vseh mogočih tipih in uničevalcih, od Kučana naprej pa do kamniškega Lubadarja, pišete, kar je sicer prav, niti z besedo pa niste omenili dveh današnjih zanimivosti, ki sta veliko bolj pomembni za Slovence.

  Na današnji dan leta 1874 se je v Kamniku rodil eden največjih Slovencev, general Rudolf Maister, ki je bil tudi pesnik. Brez njega bi bila Slovenija precej manjša, kot jo imamo danes. Prav bi bilo, da bi se na pogumnega generala spomnili s primernim člankom.

  Spomnili pa bi se lahko tudi sprejetja slovenske himne, kar se je prav tako zgodilo na današnji dan leta 1989. Naj gre za Zdravljico, kakor piše v Ustavi, ali Zdravico, kot je domoljubnno pesem najprej naslovil naš pesnik, pri tem ni najbolj pomembno. Bolj kot to je pomembno, da so njegove besede vtkane v našo himno, ki jo pojemo po notah Stanka Premrla.

  • Boco

   General Rudolf Maister v Maribori ni kaj preveč čislan. Mariborčani imajo o njem mnenje, da jih je “zajebal”.

   • Kučko pod pručko

    Če pri tem misliš na nemškutarske Mariborčane, ki pa so v primerjavi s pravimi domoljubnimi Štajerci v manjšini, jih je res zajebal. Zaradi generala Maistra morajo danes govoriti slovensko in ne nemško!!!

    • Boco

     Ostanke nemškutarjev so po morilcu Meistru detaljno spucali še osvoboditelji partizani. O tem, da bi bila meja južneje pa sanjajo zdajšni prebivalci. Prebivalci, ki jih je Slovenija pustila na cedilu in so vsakdanji kruhek našli v Avstriji.

     • Steiermark

      Na Štajerskem ni bilo nemškutarjev ampak smo še vedno ostali, čeprav v veliki manjšini, Štajerci nemškega porekla in kulture!

     • joško

      Pokazali ste v dveh svetovnih vojnah vašu kulturo,ki je na psu

     • Steiermark

      En podn od podna z eno joško, nemore govoriti o kulturi, ki je tebi nesprejemljia in nerazumljiva . Srbi in jugosi ste se pokazali v svoji veličini, že v 1. sv. vojni – klavci, da po 45 letu sploh ne govorimo, saj ste vendar ravno vi, “ustvarili” več kot 725 množičnih morišč in pustili svoje žrtve brez pravic, do civilizacijskih norm, ki jih vi pač necivilizirani divjaki, kot tudi vaši rdeči pripadniki, pustili brez dostojnega pokopa oz. zadnjega počivališča! Enkrat divjak srbin, vedno divjak srbin, pa še komunist!

    • macon

     Vsak z malo soli v glavi je govoril nemško in slovensko kot danes govorimo angleško in slovensko pa še kak jezik. Totalni butlji pa nikoli niso znali niti slovensko.

     • Steiermark

      pa še vedno ne znajo….

     • SIMON ROZIC

      Moj sin je rekel v 5. razredu OŠ: “oči, klinopisa pa se ne bom učil,
      pa če mi t’ršica “šus” prilepi!!!

    • Steiermark

     V Mariboru in po širni Štajerski, danes, skorajda ni več avtohtonih Štajercev, nemškega rodu, ker jih je večinsko pregnal, poklal, onemogočil , pometal iz služb, prav maister, na njihovo mesto pa pripeljal neuke čiče in srbe! Današnje stanje, ne samo na Štajerskem, v celotni Sloveniji, kjer ste tudi Kranjci, ne samo avtohtoni Štajerci, le še za “vzorec”.

   • totex39

    Mislim, da tudi zaradi tega, ker je Slovenijo združil z Hrvati in Srbi v SHS in tega se pol nismo mogli več otresti, to je bila njegova velika napaka.

    • macon

     Pojma nimam, zakaj je bilo za Slovence tako dobro naenkrat gledati proti Beogradu namesto proti Dunaju kot smo počeli okoli 1000 let. Ekonomsko smo pod Beogradom 73 let samo stagnirali.

     Maister je naredil glavno napako, da je namesto proti jugu prodiral proti severu, torej zajebal je kar smer prodiranja. Reka pa Istra, pod katero rubriko damo to veleizdajo slovenskega naroda? Predstava, da je normalno, da je vse pripadlo Hrvatom, mi smo pa dobili en košček obale, je samo v praznih komunajzarskih beticah.

     Aja, slovenske železnice so milostno upravljale istrske železnice pa koprski Istrabenz je imel črpalke po celi Istri, realno jurisdikcijo nad vsem ozemljem pa je dobila kar Hrvaška.

     Koliko smo izgubili proti Hrvaški pove tudi to, da imamo na Hrvaškem slovensko narodnostno manjšino in več narečij, medtem, ko hrvaške narodnostne manjšine pri nas ni.

     Vse to se je izvedlo v funkciji komunistične raznarodovalne politike, ki se izvaja še danes. Danes smo spačen pohabljen narod, ki mu vladajoči komunisti vsako domoljubje blatijo s fašizmom, Slovenci pa večinoma ponižno sklanjajo glave in se sramujejo samih sebe.

     • Vera

      Prav ste napisal, saj bi imeli delavci pod Avstrijo boljše plače, upokojenci pa dostojne pokojnine , da o mladih niti ne pišem . ” Če bi bil Maister vedež, ne bi bil revež ” , ter bi nas pustil raje tam kamor smo po kulturi in veri spadali .

     • Steiermark

      …štajerci pa tudi , ne samo po veri in kulturi, tuddi po rasi! Če pa njega imenuješ nevednež, mislim, da je bolj primeren izraz, če že ne rasist, pa revež v glavi! Nekdo, ki se speča z divjaki in nas nasilno pridruži njim, si ne zasluži drugega, kot to, kar se je kasneje zgodilo z njim……srbi so ga takoj odstavili, pričeli s srbizacijo in potem je še od avtohtonega Štajerca, ki se s to divjaško in nam vsiljeno drhaljo, ki še vedno hara po naši deželi, dobil šus, za posledicami katerega (kar pa “uradna zgodovina” noče priznati) tudi umrl! Sedaj smo pa prišli že tako daleč, da nam “vlada”, v Mariboru, srbski ludožerec, kaj se bo šele zgodilo, ko ga bodo spodrinili novi “prihajajoči” okupatorji, s kamelami…..

     • Boco

      Plebiscit je bil planiran tudi za Maribor in Štajersko. So pa srbi s Francosko pomočjo uspeli doseči, da se ni realiziral.
      Zdaj pač imajo v MB dneve srbkse kulture.

     • Steiermark

      V Mariboru oz. na Štaerskem so prepovedali plebistic, ker se je že vedelo, kakšen bi bil rezultat, glede na to, da so Korošci po skrivnih kanalih raznašali propagando proti priklučitvi divjakom, posiljevalcem in morilcem, jugo slovanom. Medtem so srbijanci, ki so bili pregnani iz Koroške, dobro vsidrali nna Štajerskem…..in uspešno izvajali pogrom nad avtohtonimi….. rezultate pa vidimo ddanes, bolj kot kdajkoli prej, ko je bilo na Štajerskem ca od 85 – 90 % Štajercev z nemškim poreklom! Danes pa vidimo še samo , v glavnem in večini, potomce divjakov in ludožercev, ki se še vedno niso integrirali! Pozabil pa si na “plebiscit” 46 leta, ki so ga zmanipulirali, tako kot to delajo še danes, jugosi in levaki!

     • Steiermark

      Ni čisto tako kot ti praviš, ker resnica je nekje drugje . Ko so Avstrijci uspeli pregnati nasilno srbsko podivjano in posiljevalsko ter morilsko drhal in jo porinit do tam, kjer je ostala Koroška in do Štajerske – spodnje, potem so se srbski divjaki znesli in takoj uvedli nasilni režim nad Štajerci, zaradi česar, so nepropustno zaprli meje in preprečili vsaki kontakt z rojaki , ki so uspeli ostati v svoji matični domovini, Avstriji, kjer so se rešili srbskih divjakov. In nihče drug, kot srbaki in maister, niso odločali o plebiscitu, ampak so ga oni sami, z nasiljem prepovedali! Sicer pa, tudi Kranjci imate, enako, kot mi Štajerci, srbske dneve kulture – z žretjem in plenjenjem, vsega, kar jim ne pripada! Lublana vam je lep primer!

     • joško

      avstrijci so na koroškem pokazali kako ste Slovenci pri njih čislani.

     • Steiermark

      Joško, Mi Štajerci, nemškega rodu, smo avtohtoni in smo samo zasužneni od Slovencev in srbo…..nismo pa Slovenci oz. Kranjci! Malo razgledanosti ti nebi škodilo, preveč si podn – podn, kot jugosi!

     • Boco

      V okviru EPK je bila v MB razstava “Nemci v Mariboru”. Na razstavi je bil članek iz časopisa ki je izšel okoli 1910. Članek je govoril o rezulatih ankete o “Zedinjeni Sloveniji”. Čez 90% anketirancev ni bilo naklonjenih ideji Zedinjeje Slovenije.
      Razlog: Ne bomo se združevali z obubožano Kranjsko!
      Evo, pa imamo 100 let kasneje, obubožano Štajersko.

     • Steiermark

      Tako se zgodi, če se družiš ali si celo podjarmljen od revežev, v glavi! Moraš pa vedeti, da je bilo v tistem času, večinsko prebivalstvo na Štajerskem , nemške narodnosti, le kakšnih 10 do 15 je bilo drugačegovorečih…..čeprav so bili tudi tisti enakopravni in spoštovani….

     • Steiermark

      Seveda imamo obubožano Štajersko, ko pa so nas zasužnjili Kranjci in srbi!

     • SIMON ROZIC

      Odlično macon!

   • Steiermark

    Ne samo Mariborčane ampak, predvsem, celo Štajersko in poledično, ko je privlekel krvoločno braćo iz srbije, tudi Slovence oz. celo Slovenio! Danes se pa “boj” za osvoboditev izpod jugomafijskih krvoločnih , tudi ludožercev, nadaljuje!

   • SIMON ROZIC

    Pa še prav imajo; danes reveži ne bi tekali v Avstrijo na delo, ker bi bili že davno
    tam.Sicer pa Maister ni mogel predvidet toliko Slovenskih izdajalcev na teh nekaj
    kvadratnih kilometrih ozemlja! O komunizmu pa se mu, revežu, niti sanjalo ni!

  • Amerikanc

   General Rudolf Maister ima po Sloveniji še kar nekaj spomenikov in celo Maistrov razgledni stolp, v Zavrhu nad Voličino.

 • Olga101

  Kanibal Arsenović=mafija! Maribor je hotel postati tak kot Ljubljana, mafijsko mesto! Zdaj jim je očitno ratalo!

 • Amerikanc

  Tega tipčka se, tudi če ga obesijo z nogami iz dravskega mosta in namakajo v vodo – tako kot Kanglerja, ne bodo rešili, ker je njihov – KAPITALKOMUNIST – enako kot njegov “bratec” v Lj.

  • me

   dva lopovska ćifurja

 • učko

  To niso samo hinavski, pač pa “REŽIMSKI MEDIJI” !!!!

 • antimur

  Vsi zavedni Slovenci se moramo z vso silo, tudi fizično, upreti tej rdečezvezdaški golazni, začeti moramo od Murgel do zadnje goebelskove lažnive medijske drhali, torej v paketu zbrisati od kučanistov, levih fašistov, kruhoborce in vso golazen, ki več kot očitno deluje proti Sloveniji. V strupenem rdečem obdobju so za izdajo domovine kaznovali z najhujšimi kaznimi, ker se zgodovina ponavlja, upam, da se bo tudi z rdečezvezdaško smrdljivščino to zgodilo.

  • Boris

   Sieg heil !

  • joško

   Gobbels sedi v neki drugi stranki

 • Franjo Trojner

  Ja Kangler je ja desničar, zato je v rodeči Sloveniji vsej zakonodaji navkljub čisto normalno, da se je po njem streljalo z vsemi topovi.
  Arsenovič desni pač ni!

 • pesjanar

  V 21stoletju ni prostora za vandalizem, madona kaj se je vandalizem levih kriminalcev in njihovih izprdkov proti Kanglerju dogajal v 18 stoletju,a ja tisto ni bil vandalizem ker so kocke metali rdeče uvoženi govnači tipa Terček,ja tisto je bil protest skoraj kot procesija v Brezje,če pa so se lotili tega Jankovičevega ljudožerca pa je cel cirkus ,bolano….

 • Antonius

  Tako, kot si postelješ, tako boš spal, nas uči stari pregovor.
  Mariborčanom! Kar ste si izvolili, zdaj prenašajte! Iz ljubljanske zgodbe s kleptomanskim penismankovićem se niste popolnoma nič naučili.
  Kučanovi so vas spravili ob vso strojno tehnično industrijo, delate v Avstriji, doma volite pa veleizdajalčeve kleptomane.
  Pod most, kjer je poleg Kanglerja visel tudi domoljub Janša, si obesite kakšno karikaturo mariborskega volivca.

  • Peter

   Ovco v vijoličastem dresu.

 • tramal

  Vsekakor je to zrežiral sam srbin ,da bi krivdo zvalil na desnico.

  • Steiermark

   stari jugoudbovski in stalinistični triki!

 • Darth Vader

  igranje žrtev, iskanje žrtev, igranje žrtev…..to je del levičarske psihe, zato da se vedno lahko predstavljajo kot žrtve, ko se jim kaj sfiži….

 • Andrej

  SLO medijem so vcepili DNK komunizma. Zato bodo VEDNO režimski. A samo, ko je komunizem na oblasti, da ga podpirajo in kadar ni, da ga nazaj na oblast postavijo. To je njihov razlog obstoja.

 • ZatonMesecnikov

  Pravljica, ki jo režimski mediji širijo okoli, češ, da je Arsenović žrtev, ker je kot župan očitno nekomu napoti, je samo pravljica.

  Noben resno razmišljujoč človek ne verjame, da imajo ti napadi kaj skupnega z Arsenovićevim županovanjem. Ampak gre za klasične mafijske medsebojne obračune.

  Sramota Štajerci in Maribor. Sramota za režimslke medije. kot da bi New York nekoč izvolil Lucky luciana za župana, potem bi se pa New York Times hudoval, češ da je Lucky luciano stopil mafiji na prste in ga sedaj napadajo..

  Do kam gre lahko levičarski kretenizem?

 • Duhec

  A ta bivši policaj je sam gojil travo al je dilal?!

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA
   O
   TEBI DOBRO ZNANIH
   TVOJIH “PRIJATELJČKIH”
   ŠALA
   3. del šale o “JANEZU CEPCU” visečem za šankom
   “PARLAMENT-puba” NA ŠUBIČEVI V LJ.

   JANEZ CEPEC bulji v svoj mobi, bere in se zadere:
   “PA SAJ TO NI – RES
   – 90 LET STARI EX KP, ZK LJUDJE ŠE VEDNO MIGAJO IN
   SLUŽIJO MILJONE EVROV
   , IMAJO PO VEČ TAUŽENT EVROV PENZIJE.
   Men,
   k jim že več deset let služm – pa komej za PIR – dajo.
   Kakšn
   CEPEC sem jest – JANEZ CEPEC !

   Zdej
   čist OK J: JANŠA RAB VEČ – PODPORNIKOV, ČLANOV – grem kar k SDS in k OK J: JANŠI.
   V lokal
   PARLAMENT pub
   vstopi šobast, trebušast večji hecen možakar in pozdravi J. CEPCA.
   “DELU ČAST IN OBLAST”
   JANEZ CEPEC
   se kolega provokatorja – nič ne razveseli. In se zadere nanj:
   DEJ NEHEJ
   S TEMI BUDALOSTMI O DELU, OBLASTI – JEST RABM DNAR. Še za PIR nimam dost”
   “pa kwa
   TI govoriš o DELU? Sej t TI nis – NIKOL DELOV . Pejt ti mau u “BEGNE”.
   Šobasti
   kolega provokator – REČE: ” DONS SI PA RES NE PRIJAZEN -JANEZ CEPEC.
   KAJ TE PA MATRA?
   SEVEDA NISEM NIKOL DELAL
   – KO JE BIL PA MOJ FOTR DESNA ROKA OD MARŠALA TITA,
   A BOŠ ŠE EN PIR – TE JES ČASTM – JANEZ CEPEC”
   JANEZ CEPEC
   – SKRAJNO SLABE VOLJE, SE ZADERE:
   “.Nehej mi govort JANEZ CEPEC
   – jest nism noben CEPEC. Dost vas mam TITO privilegirancev
   -ODHAJAM
   – K _ OK SDS IN h OK J: JANŠI. On je vsaj normal dedec,
   vi ste pa ene navadne cote.
   Pejte vsi skp – mau u “BEGNE”.
   Šobasti
   ex KP;ZK provokator reče:
   “JA, ČE ODHAJAŠ K – SDSJU, ki nam hoče vzet ex KP; ZK privilegije
   in
   k J. JANŠI – potem TI PA NE PLAČAM – PIVA, PIRA” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC 3. DELA – ŠALE
   O JANEZU CEPCU,
   SE NADALJUJE

 • gorjanc

  Kam nas peljejo neavtohtonci ,ali res nimamo nobenega kremenitega Slovenca ,da bi na listi SAB kandidiral namesto jalove UVOŽENKE

  • Amerikanc

   Tiste prihajajo s kontra smeri.

 • Steiermark

  Isti jugobanditi, ki jim civilizacijske norme v Sloveniji – Evropi, ne ustrezajo, pač uporabljajo “kamnite” metode, pa naj bo to v prid njim samim ali njihovim “gazdam”, ki jih potem okronao z svetniško krono, kot “žrtve zlobnih slovenaca”, ker so se oni že zdavnaj vsidrali v svojih mafijskih metodah……Zakaj so po istem postopku ravnali proti Kanglerju? Zato, ker on ni bil “vešč” jugomafijskih komunjarskih poslov!

 • SIMON ROZIC

  No, no, no, stičku Saši bojo že poplačal vso škodo, Kanglerju
  pa žal nikoli v življenju! Ali se veliki Sašo nikoli ne vpraša, če pošteno
  plačuje svoje delavce, če je pošteno plačeval izvajalce del, ali mogoče
  tiči še kje kakšna zamera iz naslova pridobitništva? General Maister
  ne more biti njegov zaščitnik; moral bi se postaviti pred Njegošev spomenik.!..

 • Franjo Trojner

  V Maribori bombe pokajo, izbranci politične levice se bijejo za marmelado med seboj.
  A ve kdo katera mafija obvladuje Maribor?

  • Novakec1

   Zaho in viole

   • Franjo Trojner

    Ti nisi resn, iz tebe faušija vun seka, ti si iz kluba -10.

    • Novakec1

     Si dobu odgovor na vprašanje , zdej pa u nezavest padaš.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Banda levuharska! Če se jih ne bomo kaj kmal znebil, bo ta leva drhal zanetila državljansko vojno!

 • DEATH TO COMMUNISM

  Saša Arsenović, avtohton Slovenec…

  • tonite falco

   Ja ta je pa dobra … ha ha ha ha, hi hi hi …!

  • Get Smart

   Zlatko morda ni ravno na mestu v tem seznamu, saj je igral pošteno za Slovenijo in če je še kak tak na seznamu.
   Razen če se je kasneje pridružil in če sedaj dela za MURGL KOMI JUGO.
   .
   Vsi ostali pa so 100 % MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki, vojaki revolucije, watchdogovi, lažnivci, roparji … so člani SD SMC DeSUS LDS Zares ŠARAC Bratušak i tako dalje do tokija.

   PO DELIH jih spoznavate.
   Tudi BOSANSKI RADNICI, ki jih je MURGL KOMI JUGA uvozila, da so zidal STOŠČE nje, so na ić, pa NISO člani MURGL KOMI JUGE,
   ki jih mimogrede ni plačala za delo, ampak jih je “socialno čuteči” Z.JANKOVIć poslal domov BREZ PLAČILA.

   • Get Smart

    Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
    IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €
    in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

    • Get Smart

     Država VAS NE ROPA … država ne dela, država samo je,
     je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
     transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
     DRŽAVA OBSTAJA kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
     (ali pa kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH
     in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
     skupnih poslih.

     Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
     MORATE povedati, katera!

     =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
     =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
     =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

     MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
     VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
     MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
     KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

     ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
     resnicoljubno …
     .
     Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
     JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL
     JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
     predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina revolucije.

   • DEATH TO COMMUNISM

    Čefur Zahović je zafukal slovensko reprezentanco takrat, ko je to najmanj rabila. Ko ga jebe!!!

  • Get Smart

   Vzemimo recimo MURGL JUGOKOMI Semulićeve SINDIKATE in sindikate KUćANOVEGA zeta:
   utroše, uroševići, lukići, jerkići, rajići, trifunovići, ščernjavići, miščevići, vukadinovići …
   pa vse fejk SUDIJE nje:
   masleša, đorđević, popivoda, potparić, pavlić, knežević, marković, lušina, likić, suknaić, vuksanović, zimić, milić, stanić, vrebac arifin, rojić, pavlić, rakočević, draganić…
   i tako dalje do tokija.

   Za fudbalere lako ćemo nje.

  • janezxy

   Joj joj sami slovenaci ,pa odakle.

  • janezxy

   Pa ti avtohtoni slovenaci imajo daljši seznam.Verjamem,da se ti ta čefurska govna ne da naštevati.Samo mogoče še mađaruna skopljenca Milana Kurčana.

   • Iztok Pušnik

    Obešanje na neslovenske priimke je neumno. Le kaj bi potlej dejali Austrijci o svojih kanclerjih… Kreisky, Sinowatz, Vranitzky, Schuschnigg…

    • Steiermark

     Če še nisi opazil, se nihče ne obeša “na priimke” ampak na njihovo izrojeno in nadmudraajučo mafijsko kulturo! In še to: nisem zasledila, da bi se kdo spotikal ob g. Brščiča Bernarda, ki čeprav je njegov oče Hrvat, še mu ni nihče pameten , ki ga sledi po njegovih kolumnah in delovanju, očital pripadnost neslovencem – njegova mati je čistokrna Slovenka in poštena oseba, kot tudi njegov oče! Spotakni se raje ob tvojega ludožerca, ki nima nič slovenskega, kajšele štajerskega!

  • Steiermark

   Ampak to je morda ena promila od vseh “atohtonih slovenace”, ki nam hodijo po glavi…

 • Skrajno Desni

  Vsem tem čefurjem granato pod rit ne pa županovanje.

  • Steiermark

   Vsi ti ćefići so izurjeni v “nadmudravanju” in v nasilju, s katerim dosežejo vse, da ne govorimo o nakupovanju in uvažanju “volilcev”, ki sta si jih verjetno, kot izgleeda, tistih 30.000 z de de nje vzajemno posojala! Rezultat pa je očiten!

 • MEFISTO MODRI

  Vedno sem trdil, da revni Maribor ne bo prenesel nekakšnega drugega Jankovića.

  In zdaj je Maribor prišel k sebi.

 • Janez Kepic-Kern

  KAKOROLI – DOSLEJ
  DALEČ NAJBOLJŠA VLADARKA NAM – SLOVENCEM
  JE BILA – SPLOŠNO PRIZNANA – MARIJA TEREZIJA, 1717–1780.
  OBNOVIMO
  NJENE VREDNOTE IN NJENE PRINCIPE
  DOBREGA GOSPODARJENJA.
  Večino dobrih stvari, ki jih Sovenci še imamo – so od MARIJE TEREZIJE.
  Kompleten članek
  iz moje revije “SLOVENIANA” L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.MARIJA TEREZIJA
  JE ZNALA IMETI RED
  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2018/10/SlovenianaRevija_mesecnikJULIJ2018_webFINALMarijaTerezija.pdf

 • Katarina

  Za časa Primoža Trubarja je bilo območje Slovenije takšno: obseg tega prostora, te izjemno raznolike in dinamične dežele, je tedaj približno obsegal sedanjo matično Slovenijo z vso Istro in Kvarnerskimi otoki vred, Opatijo in Reko in naprej proti vzhodu po približni meji s sedanjo Hrvaško, tja do stika z Madžarsko. Potem pa, spet približno, je meja Dežele Krajnske potekala vzdolž sedanje avstrijske Štajerske tja do Solnograda(Salzburga), potem prek Velikega Kleka (Grossglockner) do Tirolske kot najbolj severozahodnega dela avtohtono naseljenih Slovencev. Na zahodni strani se je ustavila ob Benečiji, čeprav so trudi tam že v času beneške republike živeli Slovenci in govorili slovensko. Na jugu je segala do Trsta, ki je imal skupaj z okolico še leta 1900 več slovenskih prebivalcev in tudi slovenskih institucij kot katerokoli drugo slovensko mesto, vključno z Ljubljano.
  To je dobesedni prepis in knjige ISKANJA SLOVENSKE POTI avtorjev: dr.Julij Bertoncelj,dr.Stane Granda,Vitomir Gros, dr.Janko Kos, dr.Marko Kos,dr.Anton Perdih.
  Zdaj pa presodite sami, koliko ozemlja smo zaradi politike izgubili!

  • Get Smart

   Ja, toda zaradi KATERE/čigave/KAKŠE politike?

   Zaradi kaviaržidoKOMINTERNISTIČNE oz. lokalno MURGL JUGOKOMUNISTIČNE politike.

   POLITIKA = pomeni DELO za/SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
   POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO = DRŽAVO.
   POLITIKI se razlikujejo po tem, ZA KATERO DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO,

   ne kot vsegliharsko posplošeno podtika kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNA AGITPROPAGANDA.
   .
   Ne daje nogomet golov Španiji, ampak MESSI, ki dela za ARGENTINO oz. ne daje nogomet golov Realu, ampak MESSI, ki dela za Barcelono.

   • Get Smart

    Pomni, kaj so ti položili v zibko:

    SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
    seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
    vrednotami.
    Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
    ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
    = poštenost,
    = pravičnost,
    = resnicoljubnost,
    = prijateljstvo do ljudi,
    = domoljubnost,
    = rodoljubnost,
    = svobodoljubnost
    in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
    Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

    • Get Smart

     Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

     KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
     = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
     = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
     = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
     in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
     sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
     poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
     FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
     = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
     = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
     kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
     kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
     ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
     ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
     potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
     ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
     kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
     samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
     in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
     = enako velja za ostale -izme =
     = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
     KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
     njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
     = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
     = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • Get Smart

      SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
      = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
      = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
      so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
      ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
      =SUŽNJELASTNIŠTVO =
      =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

      Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
      = FORUM 21 =
      = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
      predsednik pa je MILAN KUćAN,
      ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
      in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
      = uradno preimenovan v LDS =
      DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
      i tako dalje do tokija,
      pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
      MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • MOSTISCAR

  Gospodje bolni na duši, mešate jabolka in hruške.

 • Skrajno Desni

  Bi pa lepo zgledal da bi namesto lutk čefurji bingljal na tistem mostu.

 • Miki Miška

  banda

 • Frank Novak

  Vsi clanki NOVE24 imajo to poanto:
  GODI SE MI KRIVICA, V AVSTRIJI, V ZDA JE VSE LEPO.
  CE NE BI PRI NAS BILO KOMUNISTEKOV BI BIL SRECEN, TAKO KOT SO SRECNI AVSTRIJCI IN AMERIKANCI.
  SEM PRODUKT NESRECNIH OKOLISCIN, ZATO NE BOM NIC MIGAL IN SE NIC TRUDIL, KAJTI VSE ZAVISI OD DRUGIH, OD MENE NIC.
  SE NAPREJ BOM PASIVEN IN SE JOKAL, JOKAL, JOKAL… tako kot se za katolika spodobi.
  To da sem sam len pa si ne bom nikoli priznal….
  In vse kar napisejo levi je prav tako bedasto:
  MI SCITIMO DELAVSKI RAZRED PRED IZKORISCEVALCI.
  MI SCITIMO MIGRANTE PRED JANEZEM JANSO.
  MI SCITIMO MUSLIMANE PRED SAMIMI SAMO.
  MI SMO NAPREDNI, DESNI (POVECINI KRISTJANI) SO NAZADNJASKI. KER MUSLIMANI SOVRAZIJO KRISTJANE, BODO MUSLIMANI NASI AVTOMATICNI ZAVEZNIKI PROTI DESNICI…
  In pri tem levi pozabljajo da verni musliji nikogar ne sovrazijo bolj kot prav levakov. Levi ne sedijo v prav nobenem parlamentu islamskih drzav bliznjega vzhoda, pac pa islamske teokracije z njimi polnijo morisca.
  Ko bo muslijev v SLO dovolj da bi uvedli Serijo, bodo prav levim najpreje oddrobili glavo. Zakaj?
  Zato ker levi ne verjamejo v boga, pac pa v enakost spolov in spolnih orientacij: to pa so tri stvari ki se vernim muslijem najbolj gnusijo in to prav v tem vrstnem redu.
  Vendar levim tako dalec ne kapne… samo da so proti Jansi je edino kar steje.
  Slovenija in cela EU ze zelo dolgo nista imeli vojne. Zivljenje v EU je zaradi sociale neprimerno lazje kot v ZDA kjer si moramo sami placevati izobrazevanje in velikokrat tudi zdravstveno zavarovanje.

  Na kratko, lazje je lenariti v EU kot pa v ZDA.
  In zato ima EU vec odstekanih sanjacev, tako levih ki igrajo “humaniste’ kot desnih ki igajo “zrtev”…

  • Janez Kepic-Kern

   HA, HA !
   Kako si ti – pameten.
   Ni za verjet.
   Še za mojo “SLOVENIANO” – KAJ – NAPIŠI.
   Samo ne piši kot ena “zmedena kura”
   – ampak normalno, brez prehitrih sklepanj.
   In take stvari – ti – premišljuješ in pišeš – tam
   v daljni – ha, ha . Floridi. Ni za verjet – ha, ha. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Franjo Trojner

  Kaj si čisto nor, končno smo doživeli, da je POP TV po 6 letih v informativni oddaji javno obsodila vandalizem, nasilje kockarjev v času MB vstaj. Tudi nad grobim šikaniranje svetnikov na domovih in obešanje njihovih lutk z njihovimi obrazi iz MB mostu so se na POP TV zgražali, škoda, da 6 let prepozno.

  • Iztok Pušnik

   Napihljive plastične lutke so nato čez dober dan že odstranili, a mariborska in siceršnja slovenska javnost je bila nad takšnim ekstremistično sovražnim dejanjem zgrožena in osupla. Takrat se je oglasil celo takrat novopečeni predsednik države Borut Pahor in tovrstno početje označil za nesprejemljivo. Policija je bila tedaj o dogodku obveščena in si je kraj tudi ogledala, ni pa v dogodku zaznala znakov kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.
   Politokis pa danes ekskluzivno razkriva, kdo je nabavil te lutke, ki so jih potem obesili na Dravski most. Kupec lutk je bil nihče drug kot Darko Berlič, sicer vodja volilnega štaba aktualnega (nadomestnega) mariborskega župana Andreja Fištravca, ki mu misli volilno kampanjo voditi tudi letos, sicer pa ves čas Fištravčev tesni sodelavec. Darko Berlič je lutke kupil kar s svojo kreditno kartico, kar so ugotovili tudi mariborski kriminalisti. Berlič se sicer zadnja tri leta preživlja preko svojega s.p.-ja, kjer se ukvarja s “produkcijo filmov, video filmov in televizijskih oddaj”.
   Po naših informacijah bosta zasebno civilno tožbo proti Berliču v naslednjih dnevih zagotovo vložila najmanj Stojan Auer in Milica Simonič Steiner. Županu Fištravcu smo že poslali vprašanje, kaj meni o početju vodje svojega volilnega štaba in njegovemu sodelavcu, ter če je kaj takšnega pričakovati tudi pred letošnjimi (rednimi) lokalnimi volitvami…

   ————–
   Vir: Politokis – 1. Sep 2014
   ————–
   In vse tiho je bilo… recimo v Odboru 2014, ki se je v času te novice shajal v Lublani pred sodnijo. Jah… koga pa briga za Maribor

   • Steiermark

    Ali si bil kdaj na shodu Odbora 2014?

 • Iztok Pušnik

  Berem nakladanje o Maistru… Maister bi danes Arsenoviča ustoličil za župana brez pardona.
  Pri Maistru je šlo le za, za Slovence neroden motiv, ko je podil nemško govoreče Štajerce proti severu. Če bi se ustavil v Schladmingu, na skrajnem severozahodu Štajerske, bi ne bilo nič narobe, saj smo Slovenci Schladmingu dali avtohtono ime Slapnik. To je moč brati tudi v Ennstal Wiki… Leto 1180: Konrad von Wolfsegg (Volšek), seine Frau Helwiga und dessen Tochter Adlheide hatten zu Slaebnich in Enstal bzw. am Berge Slaevenich ein Gut, das zwei Höfe umfasste… Obstaja celo verjetnost, da so Nemci prevzeli besedo – das Tal – po slovenski besedi – dol – in od tukaj najdemo v nemškem uradnem besednjaku tudi besedo – die Doline – z razlago… Herkunft – slowenisch dolina = Tal
  Kakorkoli… Nemško govorečih je bilo več in so postopoma preplavili vso Štajersko. Avtohtonim pa prepustili zakotne zaselke in ruralno obrobje. Maister je bil jugoslovansko usmerjen. Boril se je za Državo Slovencev, Hrvatov in Srbov in pozneje za združitev s Kraljevino Srbijo.

  • Janez Kepic-Kern

   NIMAŠ POJMA
   IN ŠE ZAVAJAŠ – KOMAJ KAKŠNA STVAR – DRŽI. LR. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • Iztok Pušnik

    Podravla te Vuk Slavić s sinom Hrvojem…

 • Janez Kepic-Kern

  NOVICE IZ LJUBLJANE ZA
  IZTOKA PUŠNIKA

  ŠALA
  3. del šale o “JANEZU CEPCU” visečem za šankom
  “PARLAMENT-puba” NA ŠUBIČEVI V LJ.

  JANEZ CEPEC bulji v svoj mobi, bere in se zadere:
  “PA SAJ TO NI – RES
  – 90 LET STARI EX KP, ZK LJUDJE ŠE VEDNO MIGAJO IN
  SLUŽIJO MILJONE EVROV
  , IMAJO PO VEČ TAUŽENT EVROV PENZIJE.
  Men,
  k jim že več deset let služm – pa komej za PIR – dajo.
  Kakšn
  CEPEC sem jest – JANEZ CEPEC !

  Zdej
  čist OK J: JANŠA RAB VEČ – PODPORNIKOV, ČLANOV – grem kar k SDS in k OK J: JANŠI.
  V lokal
  PARLAMENT pub
  vstopi šobast, trebušast večji hecen možakar in pozdravi J. CEPCA.
  “DELU ČAST IN OBLAST”
  JANEZ CEPEC
  se kolega provokatorja – nič ne razveseli. In se zadere nanj:
  DEJ NEHEJ
  S TEMI BUDALOSTMI O DELU, OBLASTI – JEST RABM DNAR. Še za PIR nimam dost”
  “pa kwa
  TI govoriš o DELU? Sej t TI nis – NIKOL DELOV . Pejt ti mau u “BEGNE”.
  Šobasti
  kolega provokator – REČE: ” DONS SI PA RES NE PRIJAZEN -JANEZ CEPEC.
  KAJ TE PA MATRA?
  SEVEDA NISEM NIKOL DELAL
  – KO JE BIL PA MOJ FOTR DESNA ROKA OD MARŠALA TITA,
  A BOŠ ŠE EN PIR – TE JES ČASTM – JANEZ CEPEC”
  JANEZ CEPEC
  – SKRAJNO SLABE VOLJE, SE ZADERE:
  “.Nehej mi govort JANEZ CEPEC
  – jest nism noben CEPEC. Dost vas mam TITO privilegirancev
  -ODHAJAM
  – K _ OK SDS IN h OK J: JANŠI. On je vsaj normal dedec,
  vi ste pa ene navadne cote.
  Pejte vsi skp – mau u “BEGNE”.
  Šobasti
  ex KP;ZK provokator reče:
  “JA, ČE ODHAJAŠ K – SDSJU, ki nam hoče vzet ex KP; ZK privilegije
  in
  k J. JANŠI – potem TI PA NE PLAČAM – PIVA, PIRA” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC 3. DELA – ŠALE
  O JANEZU CEPCU,
  SE NADALJUJE

  • Janez Kepic-Kern

   ŠE MALO NOVIC IZ LJUBLJANE
   ZA IZTOKA PUŠNIKA
   ŠALA

   4. DEL ŠALE O VSEM NAM
   DOBRO POZNANEM – “JANEZU CEPCU” visečem na šanku “PARLAMENT- puba”
   na Šubičevi LJUBLJANI
   O “ŠOBASTIH” IN O
   “PLAŠČKASTIH” EX KP, ZK PROVOKATORČKIH.

   “JANEZ CEPEC” že malo v rožcah od POPITEGA PIVA za šankom “PARLAMENT – puba”
   ostane sam in spet bulji v svoj “PAMETNI MOBI” in
   kolne nad v mobiju napisanimi “NOVICAMI”:
   – “OSEBNI, DRUŽINSKI ZDRAVNIKI ZGARANI -DAJEJO ODPOVEDI”,
   – ZA EX KP, ZK ZEMLJARIČEM
   SKRIVAJOČI SE “ZEMLJARIČI” SKUBEJO OBUBOŽANO ZDRAVSTVO ITD, ITD.
   in zatuli
   ” TO JE “TOO MUCH” – ZDRAVSTVO – NEJ PUSTIJO PR MIR. Jest bom dohtarje – še rabu”
   “ST SM TEH
   “TITO PRIVILEGIRANCEV” Ne bom več pisov provokacij – zanje.
   Kr sami nej se preklajo s temi zagamanimi “JANŠISTI”
   Kar k
   OK J. JANŠI – BOM PRESEDLOV”
   Janša je vsaj normal dedec – te ex KP, ZK – so navadne “ožete zoprne limone”
   Še
   kar možati JANEZ CEPEC – prijazno reče študentki-kelnarci :
   “PUNCA
   – PRNES MI ŠE EN TA VELK PIR – MATER S LUŠNA, – KJE S TKO DOBR GEŠTEL DOBLA?”
   Kelnarca se zasmeje in reče:
   ” Z GORENSKE SM, U HRIBIH SMO TAKE. A sem vam všeč?
   VI STE MEN TUD EN KAR OK DEDEC. Kuj vam prnesem en – PIR”.
   Janezu CEPCU
   se razleze obraz v srečen nasmeh, začne peti: “SAM PO PARKU SE SPREHAJAM ITD:”
   POSTAVNA ŠTUDENTKA-KELNARCA- PRINESE – VELIKO PIVO
   in šepetaje reče JANEZU CEPCU:
   ” a bi bil rad moj “junak”. Sonja sem, na moj GSM” in zasadi nohte CEPCU v dlan, mimogrede.
   JANEZ
   CEPEC navdušen, na ves glas zatuli: ” LEPO JE ŽVET – ŠE SO FAJN PUNCE – NA TMU SVET”
   V
   “PARLAMENT pub”
   spet vstopi “ŠOBA PROVOKATOR” v spremstvu nižjega, mladega tipa v usnje dolgem plašču
   in spet pozdravi JANEZA CEPCA
   Z – : “DELU ČAST IN OBLAST” . Janeza Cepca pograbi jeza
   in
   kar po domače nadere “provokatorskega kolega
   “: POSLUŠ TI KROTA MOČVIRNIŠKA.
   NEHEJ ŽE S TEM – “DELO, OBLAST , ČAST”
   – ti še nkol v u tvojmu živlenu – NIS DELOV.
   KWA B ZDEJ RD? Hit povej, se m ne lub pogovarjat – s tabo”

   Mali tip v usnje plašču – vpraša JANEZA CEPCA: ” ali boste res prešli
   – z naše strani na stran SDS?
   JANEZ CEPEC besno pogleda malega tipčka v usnje plašču
   in se zdere na šobastega “kolega”

   “KWA VAJ PA TO BRIGA… – S TABO “ŠPECKAHLA”
   – SE BOM PA DRUGČ ZMENU.
   Pusta me pr mir
   BUTLA. – NA FRIŠN SM ZALUBLEN”.
   “ŠOBA
   – DELU ČAST” reče: “pomir se no – saj samo vprašava”
   JANEZ CEPEC – se zadere:
   “TE NČ NE BRIGA – BUNKSL, PEJT TI MAU U BEGNE.

   Mali tip v usnje plašču – reče: “tole z odhodom od nas k SDS – NE BO TAKO – ENOSTAVNO”

   JANEZ CEPEC se zadere: “PA KWA ŠE. Ne vidmo se več, ob sv. NIKOLI.
   PEJTA U – BEGNE”
   Se Janez CEPEC
   – ŠE ZAREŽI IN REČE: “ZGINTA, DE VAJ NE VIDM,
   Ostanta
   v CVETJU – ROŽE SI PA SAMA KUPTA:”

   Mali tip v plašču reče:
   ” ta tip je pa res EN CEPEC – naj kar gre, tako in tako rabimo “trojanske konje”.
   “ŠOBA – DELU ČAST” reče: “NE VEM ČE BO TROJANSKI,
   VELIKO NAŠEGA BO SČVEKAL – TAM.” Ah ja. Ti “provokatorji” L.r.JANEZ K:KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   4. DELA O J. CEPCU
   se bo nadalevalo.

 • Iztok Pušnik

  NEPOZNATA ISTORIJA: Slovenački vuk, srpska vojska i oslobađanje Slovenije od Nemaca – 01.04.2014.

  SLOVENAČKI VUK KOJI JE VOLEO SRBE

  U Sloveniji se 23. novembar slavi kao državni praznik, Dan Rudolfa Majstera, slovenačkog generala koga nijedna vlast nije volela zbog njegovih ljubavi. O njemu se malo priča, a i kad se priča bolje da se ćuti. Tek od skoro stoje njegovi spomenici i tog jesenjeg dana na njih se stavljaju venci cveća. Ali, nijedan cvetić na grobove srpskih vojnika koji su poginuli za tuđu zemlju i tuđu slobodu, i to kada je Prvi svetski rat već bio završen…
  —————
  »Draga braćo, srpski vojnici,

  Šaljem vas u Špilje sa zadatkom da omogućite preuzimanje strateškog železničkog čvora…Vi doduše niste redovna srpska vojska, ali za nas ste isti borci koji su u balkanskim ratovima i svetskom ratu svetu dokazali izuzetno junaštvo. Teško bi bilo porediti ga sa sličnom hrabrošću bilo koje vojske…ubeđen sam da mi Slovenci nikada nećemo zaboraviti niti zatajiti vaš udeo u oblikovanju naše nacionalne i kulturne samoniklosti…Naše bratstvo skovano u istoriji neprekidne borbe za život dostojan čoveka je danas utoliko dragocenije…«
  ————
  I niko nije ni pitao odakle ti mladići idu,

  Ko sada za njima u strahu plače

  I niko nije ni pitao hoće li se oni ikada

  Vratiti pod voljene krovove domaće.
  —————-

  In nihče ni vprašal, s kod fantje gredo,

  Kdo v strahu za njimi zdaj plače

  In nihče ni vprašal, če vrnejo kdaj

  Pod ljube se strehe domače.

  Vuk Slavič

  • učko

   jebo te milošević

   • Iztok Pušnik

    To je zgodovina, “brale”. Nič drugega.

    • učko

     Zgodovina je ta, da smo Slovenci kot narod najbolj prosperirali pod Austrijo ! Tud dons je še tako, za to pa se izseljujejo v Avstrijo in Nemčijo, pa Srbi tud !!!!

     • Iztok Pušnik

      Kakor kdaj. Mislim, da je Slovencem kot ljudstvu, najboljše kazalo pod Karantanijo. Ko pa smo se Slovenci začeli obnašat kot nacija, je to pod Austrijo imelo za Slovence slabe posledice. Na prelomu 19. stoletja so se prav zato pojavile težnje po združitvi z južnimi “brati” po jeziku.

     • Janez Kepic-Kern

      ŠALA

      IZTOK,
      TVOJA LOGIKA – = FUČ.
      Jaz
      imam samo eno sestro, bratov pa nobenih.
      Jih tudi nočem imeti.
      Iztok – tebi je pa v tvojem življenju – se zdi – res dolgčas.
      A zdaj?
      Ti je celo tisa koza Julika – ušla – z enim smrdljivim kozlom?
      Ja?
      Kar zjokaj se sam nad seboj.
      Ti ne preostane drugega – se zdi. L:R: Janez Kepic-Kern KOMENDA
      P.s.
      KONEC ŠALE

     • Janez Kepic-Kern

      ŠALA

      “Elektronika=logika – v tvoji glavi je crknila” – se zdi.
      Ne piši o nas Slovencih.
      Piši o tvoji – se zdi – osebni “mizeriji – ki je ne posplošuj – na nas – druge Slovence.
      Kako
      kaj tvoja kpza Julika?
      A ti je “crknila”, al* ti je ušla
      s kakim smrdečim – ta pravim – kozlom.? L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • učko

  Zdejšnji “napadi” na Arsenovića so več kot očitna provokacija, da medijsko popluvajo “desnico”, ki naj bi bila v ozadju za tisto vrženo granitno kocko v šipo in razrezane gume. Vse je tako prozorno kot tisti narisani kljukasti križi v Novi Gorici, ki so jih dejansko narisali “podmladki Sociopat-demonkratske” sranke !!!!

 • Janez Kepic-Kern

  MORDA BODO NAŠI POLITIKANTI
  IN IZVAJALCI RAZNIH NEČEDNOSTI PRI NAS V SLOVENIJI
  NAŠLI SEBE V
  TEJ
  ZNAMENITI PESMI-TANGU, KI GA JE LETA 1934
  NAPISAL EDEN OD GLAVNIH TVORCEV NOVE GLASBE – TANGO

  E.S. DISCEPOLO.- glasbenik, pisec besedil, filozof itd.

  “CAMBALACHE”=STARINARNICA, ROPOTARNICA, BOLŠJAK
  – O “UMAZANIJI SVETA”
  CELOTA PRISPEVKA O PESMI
  “CAMBALACHE”
  V MOJI REVIJI “SLOVENIANA”. l.r. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  https://sloveniana.si/wp-co

  PREVOD BESEDILA PESMI
  O UMAZANIJI SVETA
  “CAMBALACHE”

  CAMBALACHE = STARINARNICA, BOLJŠJAK.

  Slovenski prevod te pesmi:JANEZ KEPIC-KERN, S SODELAVCI

  Da je svet bil in bo umazan, zasvinjan
  že vem, to vemo vsi.
  V letu 506
  in v letu 2000 bo tudi.
  Da so vedno obstajali jetniki, lopovi
  Machiavelliji in prevarantu.,
  samozadovoljneži in zagrenjenci.
  Vrednote in njih kičasti – ponaredki.
  Toda, da je dvajseto stoletje, je res razmah, je kot razstava
  predrzne, brezobzirne, brezobrazne zlobe,
  tega pa res nihče ne more več – zanikovati.
  Živimo zmetani v isti koš v valovitem merengu
  in z istim blatom prepojeni, popackani.
  Danes je, se zdi vse enako,
  enako prav je, če si izdajalec, ignorant,
  nevednež, modrijan ali pa lopov,
  radodaren ali pa goljuf.
  da je ta izdajalec,
  neznani, modri, “jet”,
  velikodušni, goljufi.
  Vse je enako; nič ni boljše;

  Osel je isto, je lahko – dober profesor.
  ni stališč in temeljev, ni lestev za vrednote,
  “CAMBALACHE” – Enrique Santos Discépolo
  “CAMBALACHE” – STARINARNICA, BOLŠJAK
  To slavno, še danes pogosto izvajano pesem Cambalache, ki
  se poje in inštrumentalno igra kot tango – je leta 1934 uglasbil
  in napisal besedilo eden od najbolj cenjenih tvorc
  nemoralneži so nas izenačili, so se izenačili z nami..
  če nekdo živi v goljufiji
  in drugi “ambiciozno” krade
  Vseeno, enako je, če človek je duhovnik,
  projajalec žimnic, kralj klubov, kvartopirstva,
  vsegliharski flegmatik, skrivaški slepi potnik..
  To pomanjkanje spoštovanja,
  preboleli smo – razum;
  zdi se kot – vsakdo je gospod,
  vsakdo – je tat..
  Pomešani smo s finančniki-goljufi kot Stavisky,
  verski učitelj Don Bosco in ugrabljenka Mignon,
  mafijec Don Chico in Napoleon, boksar Carnera
  In in ustanovitelj Argentine San Martin.
  Kot v nespoštljivem steklu na prodajem pultu
  starinarnic se je zmešalo življenje,
  Ob sablji brez zakovic vidiš jokati – Biblijo,
  zraven je za prodajo – bojler..
  Dvajseto stoletje je starinarnica, bolšjak,
  problematično, vročično, zatohlo
  dvajseto stoletje.
  Kdor ne joka ni mama, ni dojenček.
  Tisti ki ne krade je bebec.
  Kar naj, kar pusti ga naj krade,
  tam v pečici ognja v peklu – se bomo srečali.

  Ne razmišljaj več, kar pojdi v eno smer v »LAO«.
  Saj nikomur ni pomembno,
  če si rojen častno in za čast.
  Saj je tisti, ki dela kot bik – dan in noč –
  enak tistemu, ki ga preživljajo – drugi.
  Tisti, ki ubija je se zdi, enak tistemu, ki zdravi
  In tistemu, ki se požvižga – na – zakon !
  PREVOD – JANEZ KEPIC-KERN IN SODELAVCI L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  P.S.
  V MOJSTRSKI VLOGI ALKOHOLIČARKE,
  KI OBTOŽUJE SVET – UMAZANIJE
  TANGO DAMA Libertad LAMARQUE
  https://www.youtube.com/wat

 • Get Smart

  Ko se titovi pionirćeti mekanocurne pušionđije, ono pušniki, ono pušaći mekanihcurica kao učijo kao zgodovine na B92.
  Kukala ti majka nje.

  Ja, 150 ujetnikov, nači srbskih junaka, samih je oslobodilo Koroško, Štajersko i tako dalje do tokija nje.
  .
  Eno so ujetniki, ki jih je Maistr ponucal, ker so se vračali iz ujetništva, drugo pa je, ko je VELIKOSRBSKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA vlast nje poslala svoje lumpenproletere, da so na KOROŠKEM ustvarili vse pogoje (zganjali so seveda njim ljube ZLOČINE nad ljudmi in premoženjem ljudi), da je KOMINTERNA kao upravičeno prepisala SLOVENSKO KOROŠKO na novo Republiko AVSTRIJO,
  de je SLOVENIJI ODTUJILA upravno in duhovno središče:
  CELOVEC – KARANTANSKI GRAD – Sveško polje – Svatne

  .
  To je zgodovina,

  ne pa srbsko drkanje šnelkursađijskih pušanđij Pušnikov nje.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
    = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
    = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
    FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
    = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
    = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
    potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    = enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
    njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
    = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
    = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = »kultura smrti« =
     = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
     SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
     = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)
     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
     (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz. z njihovimi besedami,
     “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Vlado77

  Naslov pove vse. Imamo totalno odvisne medije. Neke lahko obešajo na most in jim tako grozijo, nekatere so obiskovali na domu ( svetnik) in jim grozili. Fištra je vse to vedel in kaj se je zgodilo?Za vsaj ta dva primerja bi morali ljudje pred sodnika. Ops ja Berlič je človek Fištravca – takih se ne obsoja pri nas.

 • Gašper Rozenstein

  pa kaj serete, ta častihlepni Kangler nas je hotel oskubit z radarji ko žide…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!