Hipokrizija Socialnih demokratov na kvadrat: Včasih so ilegalce vabili, danes pa obsojajo njihovo nasilje, da bi se izognili odgovornosti za kriminalne posledice ilegalnih migracij!

Datum:

Socialni demokrati kar ne morejo nehati zavajati javnosti. Danes trdijo, da ostro obsojajo napad na taksista in policista s strani iraškega ilegalca na Vogrskem, še nedolgo nazaj pa so njihovi poslanci ilegalce skrivali v parlamentu pred policijo, se udeleževali shodov v podporo ilegalnim migracijam in zahtevali odstranitev žice, ki je na nekaterih segmentih meje sploh edina ovira! S sporočili se želijo na vsak način izogniti odgovornosti za kriminalna dejanja in druge posledice ilegalnih migracij.

Spet smo priča neverjetni hipokriziji stranke Socialni demokrati Dejana Židana. Na družbenem omrežju Twitter so se na brutalen poskus umora taksista s strani iraškega ilegalca odzvali takole: “Ostro obsojamo incident pri Vogrskem. Gre za kriminalno dejanje, ki je povsem nedopustno! Pozdravljamo hiter odziv policije in poškodovanemu policistu želimo hitro okrevanje. Nobena oblika nasilja kogarkoli nad komerkoli ne sme imeti domovinske pravice v Sloveniji!”

Ilegalce so pred policijo skrivali celo v parlamentu
Njihov današnji odziv je prav bizaren, če samo pomislimo, v kakšne razsežnosti so se pripadniki te stranke spuščali, da bi podprli ilegalne migrante, ki nas v najboljšem primeru stanejo 1.963 evrov po osebi mesečno. Takšen primer je tudi ilegalec Ahmad Šami, ki dela na črno kot brivec in frizer ter pri tem v popolnoma neprimernih prostorih ogroža zdravje ter varnost svojih strank. Ko bi moral biti deportiran, so ga v parlamentu pred policisti skrili Miha Kordiš iz skrajne Levice ter poslanca SD Jan Škoberne in Matjaž Han, vse skupaj pa je podprl radikalni Milan Brglez, takratni predsednik državnega zbora, ki se je po izključitvi iz zdaj propadle Stranke modernega centra tudi sam priključil SD.

Ahmada je v prostorih SD obiskal sam predsednik državnega zbora Milan Brglez. (Foto: Twitter)

Na Kotnikovi so levičarji ilegalcem pripravili pravo zabavo dobrodošlice, Fajonova ni manjkala
Leta 2016 so levičarji na Kotnikovi ulici v Ljubljani pripravili pravo zabavo dobrodošlice, na njej so bili nekateri bolj skrajni pripadniki celo resno oboroženi, izostali pa niso zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, poslanec Marko Koprivc in neformalni šef SD Milan Kučan.

Fajonova na shodu za podporo migrantskemu centru v središču Ljubljane. (Foto: Twitter)

Štromajer se je zavzemal za odstranitev žice, ki jo je postavila njihova vlada
Namesto da bi pravočasno postavili ustrezno ograjo, tako kot je to storila na primer Madžarska, in tako resnično preprečili nevarne in množične nelegalne migracije, se je vlada Mira Cerarja raje odločila za neučinkovito bodečo žico. Glede tega se je ugibalo, da je bila bolj kot zaščiti meje namenjena zaslužkom prijateljev SMC, a namesto, da bi ga motila njena neučinkovitost, je državni sekretar na ministrstvu za izobraževanje znanost in šport Jernej Štromajer še oktobra lani zahteval, naj se kar umakne!

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Nemčija: V napadu z nožem ranjenih več dijakov

V šoli v mestu Wuppertal na zahodu Nemčije je...

Škandal: Vpliv komisarke Jourove na RTV želijo pomesti pod preprogo

Evropska komisija je s skrivanjem dokumentov o vsebini pogovorov...

Rutte dobil podporo ZDA pri kandidaturi za generalnega sekretarja Nata

Ameriški predsednik Joe Biden je za novega generalnega sekretarja...

Levi mediji napadli kmete s “potujočo razstavo”

Kmetje se zaradi nevzdržnih razmer za kmetovanje zbirajo po...