fbpx

Hipokrizija socialnim demokratom ni tuja: Tanja Fajon zaposlila kar hčerko poslanca Matjaža Hana!

Tanja Fajon, Špela Han in Matjaž Han (Foto: Facebook/STA)

Evroposlanka Fajonova ne more več prekositi same sebe v spreminjanju stališč. Potem ko je nedavno nastopila tretji mandat evropske poslanke – kljub mnenju, ki ga je pred leti izrazila, da sta dva mandata dovolj -, je ravno na dan, ko so Socialni demokrati obsodili napad migranta, kakršne so pred leti pozdravljali na shodu, na površje prišla novica, da namerava kot asistentko zaposliti kar hčerko poslanca Hana, pa čeprav je še pred kratkim delovalo, kot da bi si želela, da bi morala biti vrata do funkcij otrokom funkcionarjev strank tesno zaprta.

Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon je bila v preteklosti ostra nasprotnica tega, da bi evropski poslanci kot svoje asistente zaposlovali sorodnike funkcionarjev svoje stranke, a ko je prišlo do hčerke Matjaža Hana, je očitno spremenila mnenje. Kot poroča portal 24ur.com, zdaj namreč namerava zaposliti Špelo Han, za katero je oče pred časom v državnem zboru dejal, da jo bo kar izpisal s Fakultete za družbene vede, kjer je študirala.

Hipokrizija Socialnim demokratom ni tuja
Fajonova je sicer že večkrat požrla besedo, pred leti je tako na primer dejala, da sta za evropske poslance dovolj dva mandata, a zdaj služi že tretji mandat. Prav tako se je njena stranka ujela v vrtinec hipokrizije, ko so prvi pri obsojanju napadov s strani ilegalnih migrantov, pred tem pa so ignorirali tveganja in opozorila in so migrante poslanci državnega zbora celo skrivali v parlamentu ali pa se zavzemali za odstranitev bodeče žice, namesto da bi bili kritični do njene neučinkovitosti.

Tanja Fajon v družbi Milana Kučana na shodu v podporo migrantom.

Prvi pozdravljali migrante, zdaj pa obsojajo njihove nasilne izpade
Prav Fajonova se je v družbi neformalnega šefa SD Milana Kučana in poslanca Marka Koprivca udeležila tudi shoda na Kotnikovi ulici v Ljubljani, na katerem so pozdravljali ilegalce.

Rok Krajnc