Irena Joveva, Angelika Mlinar in Gregor Perič mislijo, da so nad zakonom?: Nezakonito financiranje kandidatov za evropske poslance iz LMŠ, SAB in SMC?!

Foto: printscreen

Skupina zavezništva liberalcev in demokratov za Evropo (ALDE) je na svoji Facebook strani več dni objavljala oglase za vodilne kandidate list za evropske volitve – Ireno Jovevo iz LMŠ, Angeliko Mlinar iz SAB in Gregorja Periča iz SMC. Vse tri omenjene politične stranke iz Slovenije sodijo v skupino ALDE. Ta je sicer umaknila oglase potem, ko so nezakonito financiranje strank iz tujine začeli preverjati pri spletni strani 24ur. 

Sporni oglasi, za katere obstaja sum, da je šlo za nezakonito financiranje iz tujine, so bili na Facebook strani skupine ALDE vse od 9. pa do 11. maja, verjetno pa bi bili še dlje, če o nezakonitem financiranju političnih strank v volilni kampanji ne bi začeli poizvedovati na 24ur. Financiranje iz tujine je namreč prepovedano po 14. členu Zakona o volilni in referendumski kampanji, kjer je jasno opredeljeno, da je “poleg denarnih prejemkov prispevek za volilnkampanjo tudi vsak nedenarni prispevek, brezplačna storitev za organizatorja volilnkampanje, prevzem obveznosti oziroma opravljanje storitev za organizatorja volilnkampanje ali prodaja blaga organizatorju volilnkampanje pod pogoji, ki organizatorja volilnkampanje postavljajo v bolj ugoden položaj kot druge koristnike storitev oziroma kot kupce blaga teh oseb“. Jasno je torej opredeljeno, da je prepovedano vsako posredno in neposredno financiranje političnih strank, prav tako pa je prepovedano financiranje strank in njihovih kandidatov iz tujine: “Organizator volilnkampanje ne sme pridobivati sredstev za volilnkampanjo od tujih fizičnih in pravnih oseb.”

Gregor Perič, poslanec SMC, bi očitno rad ugotavljal zlorabe v DUTB. Kaj pa zloraba, ki si jo je domnevno privoščil on kot kandidat za evropskega poslanca?! Foto: printscreen

Očitno je, da si nekatere slovenske politične stranke zakon razlagajo po svoje, nekatere pa gredo celo zavestno mimo njega. V javnosti namreč še vedno odmeva primer iz volitev leta 2014, ko je Računsko sodišče ugotovilo, da so Židanovi Socialni demokrati prejeli nezakonito financiranje, in to potrdilo z besedami: “Če je stroške za nastanek videov, ki se objavljajo na Twitter računu politične stranke SD, plačala evropska politična stranka Progressive Alliance of Socialists and Democrats (S&D) in jih dala v brezplačno uporabo stranki SD, bi lahko šlo za druge oblike prispevkov politični stranki SD in s tem za njeno financiranje.Tako obstaja tveganje za nezakonito financiranje te stranke iz tujine. Odvisno od tega, kdaj se videi predvajajo.” Spomnimo, Socialni demokrati so predvajali promocijske videe, ki niso nastali v Sloveniji, stroške izdelave, tudi prevoda v slovenščino, je plačala S&D, evropska politična skupina torej, ki ji pripadajo slovenski Socialni demokrati, so zapisali na 24ur. Takrat je Dejal Levanič, glavni tajnik Židanovih Socialnih demokratov, vztrajno zavračal vsakršne trditve o nezakonitem financiranju, češ, da tega ni bilo, “ker ni nobenega finančnega toka, poleg tega je to povsem v skladu s pravili Evropskega parlamenta, kjer se poslanska skupina na tak način promovira po vseh članicah Evropske unije.” Vendar, kot že citirano, 14. člen Zakona o volilni in referendumski kampanji prepoveduje tudi vsakršno posredno financiranje političnih strank in kandidatov.

Da zakona ne poznajo politične stranke, ki so na oblasti, je še toliko bolj zaskrbljujoče, saj je znano, da Državni zbor v tretji obravnavi razpravlja in glasuje o predlogu zakona v celoti. Zakon torej sprejmejo poslanci. Sprašujemo se, ali poslanci instant političnih strank, kot so SAB, LMŠ in SMC, poleg njih pa tudi SD, ki so bile očitno nezakonito financirane iz tujine, sploh sledijo dogajanju DZ ali pa le pritiskajo gumbe po navodilih svojih šefov, ne da bi sploh prebrale, o čem glasujejo?

Dejan Levanič, glavnik tajnik SD, ima veliko dela, predvsem pa mora imeti ves čas pripravljenih kup izgovorov … (foto: STA)

To pa ni edina afera, v katero so bili v zadnjem času vpleteni v stranki Socialni demokrati. Računsko sodišče je namreč tudi ugotovilo, da je stranka Solidarnost neupravičeno prejela sredstva od stranke SD. Spomnimo, Solidarnost je pred parlamentarnimi volitvami v letu 2014 s SD-jem sklenila dogovor o skupnem nastopu na volitvah, stranki sta se dogovorili, da bodo njuni kandidati nastopili na kandidatni listi SD-ja ter da si stranki v razmerju 85:15 delita sredstva iz državnega proračuna, ki jih prejmeta na podlagi zakona o političnih strankah. Na podlagi dogovora in dopisa, ki sta ga stranki posredovali v državni zbor, je ta od leta 2014 nakazoval del sredstev stranki Solidarnost. V letu 2016 ji je tako nakazal 6.524,82 evra. A že v reviziji pravilnosti poslovanja SD-ja v letu 2014 je Računsko sodišče ugotovilo, da v tem primeru ni šlo za skupno listo obeh strank, temveč je SD vložil samostojno kandidaturo, so poročali na spletnem portalu RTV Slovenija. Zgodba še ni zaključena, saj je Računsko sodišče vložilo obdolžilna predloga za obe stranki. Tudi v tem primeru pa je Levanič trdi, da je bil “dogovor sprejet v dobri veri”.

Vendar pa nazaj k trenutni aferi, ko naj bi bili Irena Joveva, Angelika Mlinar in Gregor Perič nezakonito financirani iz tujine. Se bo tudi ta, tako kot pri SD, končala na sodišču? Bo Računsko sodišče ustrezno ukrepalo? V SAB, LMŠ in SMC sicer trdijo, da jim je skupina ALDE brezplačno delala reklamo kar sama od sebe, torej brez njihovega vedenja in soglasja. Glede na to, da danes nič ni zastonj, pa je jasno, da ta izgovor ne pije vode …

J. G.

 • AlojzZ

  Irena Joveva, Angelika Mlinar in Gregor Perič mislijo, da so nad zakonom?

  Ja, tako je. Ne samo da mislijo, tudi so! Mogoče bo jutri drugače, danes pa je tako.

 • Zgornji

  HUDIČICA MLINAR, WARUM GEHST DU NICHT DORTHIN ZURUCK WOHER DU GEKOMMMEN BIST – ZU AUS3A ??? !!! ??? A SM TI PROV PUVEDU ??? !!! ???

  • von Rhein

   Teufelsweib…

   • Zgornji

    Teufels… Waaas ??? Teufelswas ??? Was ?? Ih kan nicht verstand . Ich bin nicht deutsche mann.

  • Janez Kepic-Kern

   POJDI NA
   “STRANČICO” – SAB – PA JI TO – RECI !
   TISTI
   SE ZDI –
   V ANSTRIJI
   – “VEN IZ NJE EX STRANKE -NOGIRANI” ANGELIKI MLINAR !?
   IN?
   KDO JE BIL PA TISTI
   MLAJŠI LEPOTEC – NA SOOČENJU,
   KI
   JE CELO – PO SLOVENSKO GOVORIL ?
   Ali ga kdo pozna ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • Zgornji

    Pravkar sem šel pogledati na strani teh Debilnih krav in prašičje krastače bratuškove , … Sama Beda, res, ti povem !!! ! !!!
    Zdaj mi je že skoraj žal, da sem šel tja …
    NIKOLIVEČ ne bom šel spet tja !!! ! !!!
    DOVOLJ IMAM TE BABJE PATOLOGIJE !!! ! !!!

 • Common Sense

  To filozofijo je najbolje ubesedil Luka Mesec: “če levičar laže, je to v obrambo civilizacijskih pridobitev”.

 • rubec

  Gregor Perič želi, da se mu piše. Očitno me še ne pozna. Ke teslo.

  • tebe ne, mene pa ja

  • RATATA

   Mene tud FB stalno sprašuje “o čem razmišljaš?” in ko mu povem, me izblriše ali pa blokira za trideset dni!
   Sami prasci!

 • rubec

  Da imajo pa v avstriji take trube kot je angelika mlinar, si pa nikoli nisem mislil. V nadaljevanki Gorski zdravnik bi bila uporabna kvečjemu za lopato, ko na lokaciji snemanja zapade prvi sneg.

  • JANEZ GUS

   Ta Mlinarjeva spada v komunistično kvoto.Da ni z Velikovca.To bi vedel drugorazredni.

   • Janez Kepic-Kern

    Pustimo
    te
    “blodeče dušice” – kakršna je – se zdi – Angelika MLINARJEVA.
    SE
    BO ŽE VIDELO – KAJ JE Z NJO.
    Morda je po hotelih živeča oseba?
    Pustimo te stare FLANCE,
    kaj je bilo in kaj ni bilo.
    ZAČNIMO RAJE – NA NOVO !
    Okrepimo
    volilno in podporniško bazo – obehpravih pomladnih strank SDS in SLS.
    PRIDRUŽITE SE MI.
    ZELO OK SEM. Bivši “VZTRAJNIK” – ODBORA 2014 !

    Toplo vabljeni k
    osebni seznanitvi z menoj.- Janez Kepic-Kernom !
    Imam
    namen s pozitivnimi – društvi “SLOVENIANA”
    OKREPITI
    TEMELJE
    SEDANJIH T.I. POMLADNIH STRANK.
    Podbno
    kot so npr.
    “ORLI” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
    OPIRALI
    TEDANJO – LJUDSKO STRANKO !

    Oglasite se mi kaj.
    OK,ex “vztrajnik Odbora 2014” – sem. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

    PRILEPIM
    MOJE SPODNJE – VABILO,
    POD
    VAŠ E- POST,
    DA NE MOTIM VAŠEGA IN OSTALIH ZAPISOV. L.R JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

    VABILO.
    K SODELOVANJU Z MENOJ – Janezom KEPIC-KERNOM !
    MOJE OSEBNO SPOROČILO VSEM BEROČIM !

    Jaz osebno nekaj
    zares dobrih sodelavcev zlasti
    – RAČUNALNIKARJEV
    in
    enega profesionalnega HERALDIKA – že imam.
    Za
    ustvarjanje moje mesečne revije “SLOVENIANA”

    Kot vidite
    tudi na tek OK E- PORTALU NOVE24TV
    tudi kar precej-
    – POLEMIZIRAM,
    – PIŠEM POLEMIČNE “ŠALE” ITD.

    VSI,
    KI BI SE MI RADI PRIDRUŽILI
    STE
    TOPLO VABLJENI:

    zlasti kakorkoli že uveljavljeni
    pisci
    s področij
    – raznih STROK ter kulture in politike.

    PONUJAM
    VAM MOŽNOST SODELOVANJA
    PRI MOJI “SLOVENIANA” reviji.
    ter na mojem e-portalu “SLOVENIANA”

    VSE MOJE
    AKTIVNOSTI SO USMERjENE
    V
    OPORO – POZITIVNIH POMLADNIH STRANK – SDS, SLS, DOM ,

    – NSI-JA
    POD VODSTVOM M. TONINA IN Z LJ. NOVAK – pa NE OPIRAM.
    Sem podpornik, nisem pa član SDS.

    VKLJUČITE SE
    VSI ZAINTERESIRANI, POZITIVNI LJUDJE
    S TEGA PORTALA ITD.

    Ko bivši, priznano OK KNJIŽNIČAR – JAZ – JANEZ KEPIC-KERN
    ZELO
    DOBRO POZNAM
    – ORGANIZACIJO – VSEH OBLIK ZDRUŽEVANJA,
    KI
    SO UREJENA – NA VČLANJEVANJE: društva, klubi, združenja itd.
    Tudi
    knjižnice – delujejjo – na – ČLANSTVO – PAČ, to vemo vsi.

    VABIM VAS – KOT SODELAVCE
    TUDI
    V MOJA ŽE OBSTOJEČA
    – RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO IN KLUB “SLOVENIANA
    TER
    V
    SPODAJ
    ORISANA – NAČRTOVANA – DRUŠTVA
    v
    – “DOMOZNANSTVO “SLOVENIANA” : za pišoče, poznavalce naših slovenskih reči
    IN v
    – “DVOJINA” “SLOVENIANA” : društvo za korektno slovensko družabnost, prireditve, plese

    VSE TU
    BEROČE IN PIŠOČE
    POZITIVNE LJUDI
    NA TEM OK E-PORTALU NOVE24TV
    OBVEŠČAM,
    da jaz Janez Kepic-Kern, 67 let, nekaznovan, nealkoholik,s 4o let dela
    SEM
    ČLAN
    GZS,
    – imam tudi podjetje “SLOVENIANA” Janez Kepic-Kern LJ, d.o.o..
    – zmogljiv e- portal “SLOVENIANA”, NA: sloveniana.si
    in
    1. ŽE USTANOVLJENO RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
    IN
    2. RAČUNALNIKARSKI – KLUB- “SLOVENIANA”
    Moje
    podjetje
    TI DVE DRUŠTVI – OPIRA.
    3.
    V pripravi na registracijo imam
    tudi
    DRUŠTVO ZA KOREKTNO DRUŽABNOST, ZA kULTURNE, PLESNE PRIREDITVE ITD.
    “SLOVENIANA-DVOJINA”.

    VAM
    TU PIŠOĆIM IN BEROČIM
    PA
    ZNA BITI Z A N I M I V O –
    MOJE

    – D O M O Z N A N S K O, DOMAČNOSTNO društvo “SLOVENIIANA”,
    ki
    ga te tedne
    TUDI PRIPRAVLJAM – NA URADNO REGISTRACIJO.
    Namen
    in glavna dejavnost tega pripravljanega
    društva
    “DOMOZNANSTVO, DOMAČNOST – SLOVENIANA”
    bo
    PISANJE, TVORJENJE KOREKTNIH, KVALITETNIH POLJUDNO STROKOVNIH TEKSTOV, VIDEOV, PREDAVANJ ITD.
    Z
    DOMOZNANSKO, S SLOVENSKO DOMAČNOSTNO TEMATIKO.
    S
    področij – približno tako
    kot so na tem OK PORTALU NOVE23 TV:
    – starejša in novejša zgodovina nas SLOVENCEV,
    starejše in aktualnosti s področij strok in politike.

    Vse
    KONTAKTNE PODATKE Z MENOJ, Z Jnez Kepic-Kernom najdete na mojem
    e- portalu
    “SLOVENIANA”, NA:sloveniana.si.

    Vsi zainteresiirani – toplp vabljeni !
    Kar brez zadrege se mi s čistimi, s pozitivnimi nameni – javite !
    In
    se mi predstavite s pravimi osebnimi podatki,
    ki
    jih pri “SLOVENIANI” varujemo
    PO POSEBNEM ZELO STROGEM – PRAVILNIKU,
    KI
    JE OBJAVLJEN NA
    NASLOVNI STRANI
    MOJEGA E-PORTALA “SLOVENIANA”
    Kar
    BREZ ZADREGE
    SE MI JAVITE – NIČ SLABEGA VAS NE BO DOLETELO – Z MOJE STRANI.
    Po
    prvem, seznanitvenem srečanju – bž
    BOSTE SODELOVALI Z MENOJ
    V OKVIRU – VAŠIH MOŽNOSTI
    IN VAĐEGA INTERESA.
    Jaz Janez Kepic_kern – nekaj osnovnih sodelavcev – ŽE IMAM,

    DPBRODOŠLI
    PA MI BOSTE VSI,
    KI IMATE RES RADI NAŠ SLOVENSKI NAROD, SŽ
    NAŠE SLOVENSKE LJUDI
    IN
    NAŠO SLOVENIJO !

    Vaše sodelovanje,
    ki bo imelo značaj pravega DELA,
    BO TUDI KOREKTNO – PLAČANO. L.r. Janez Kepic- Kern KOMENDA
    P.S.
    e: [email protected], GSM 041/559-589 OD 10H-21H VSE DNI.
    ODGOVORIM S POVRATNIM KLICEM. Motenje prijavim organom MNZ.
    MOJ E- PORTAL “SLOVENIANA”
    https://sloveniana.si/

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!! HEH !!! ;-))

 • Peter

  Jovoveva je pa “an award winning journalist”, kot piše zgoraj.
  Nagrada za uspešno poročanje je kandidatura, rajtam, no.

  PS, v resnici je bila nagrajena s strani lokalnega združenja družbenopolitičnih delavcev, za voćdog diletantko leta.

  • Nšo-či

   Je Joveva že našla čas in se včlanila v stranko LMŠ?

   • Peter

    Če misli nadaljevati v politiki, je bolje, da ne. Se ji vsaj ne bo treba prepisovat ko ta najnovejša nova zabloda od stranke propade, no.

    • Nšo-či

     Prav imaš. Strah, da se to primeri že v EU mandatu , ji preprečuje vstop v stranko. Ambiciozna je. Raa bi zamenjala Junckerja.

     • Zgornji

      P.s. : N’š Oči je Najboljši Oči … :-) <3 :-)

     • Nšo-či

      p.s pozdravček in poljubček

     • Zgornji

      Ooo, hvaaalaaa :-) Sem po (daljšem) premoru zopet nazaj prišel na tole Novo24 , … Sem že mislil, da ne bom več prišel , … Lep pozdrav iz istega kraja, čav :-)

 • JANEZ GUS

  A si Slovenija s tem babJim kvotam ni že naredila dovolj sramote v EU.Samo poglejmo to kuro od AB,ne uporabno Bulčevo,paBetteto,pa zdaj to ciganko ne pismeno Tomičko,pa zdrogirano Kresalko,ki so jo zlajdrane stare komunistične vlačuge proglasile celo za SLOVENKO LETA.Kuge lakote in zblojenih bab,REŠI NAS O GOSPOD.

 • xtc

  Komunisti in anarholiberali so zlo in kup prevarantov in goljufov.

 • Janez Kepic-Kern

  Ti
  ljudje se meni
  zdijo
  POPOLNOMA
  NEUSKLAJENI
  Z
  NAMI – NORMAL SLOVENCI – tako se meni zdi.
  Malo bolj
  sem se pozanimal o tisti – A. MLINARJEVI.
  Stara je cca 50 let, iz ene koroške vasi. V Avstriji.
  Baje
  je
  v Avstriji v njeni ex stranki – ne “rabijo, ne želijo” več?
  Pa
  je prifrlela k nam – v Slovenijo.
  Baje je 100% levičarka, liberalka, v vezi z t.i. ALDO.
  Nekaj let je imela podjetje in je PEKLA IN PRODAJALA piškotke “ANGELIKA”
  PEKO
  PIŠKOTOV – JE OPUSTILA.
  KAJ
  SI TOREJ LAHKO OBETAMO OD CCA 50 LET “ANGELIKE” M.
  Slovenke
  iz
  ene koroške vasi, ki pa se zdi zelo “ego” usmerjena. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • pajot

  Kakšni majmuni so šele volivci,ki volijo te kreature.

  • Zgornji

   DOOOBRO POVEDANO !!! ! !!! AMPAK ONI SE TEGA NITI ZAVEDATI NEZMOREJO , TAKO SO “BOLANI NA DUHU” !!! ! !!!

  • šmentanamuha

   Dobro povedano.

  • Janez Kepic-Kern

   TOLIKO VEM.
   SAB – ANGELIKA MLINAR – JE POVEDALA, KAR JE LEPO,
   DA
   JE SLOVENKA. Iz ene slovenske koroške vasi v AVSTRIJI.
   NI
   PA POVEDALA
   KAJ
   BI NAREDILA – ZA NAS – SLOVENCE. Najbrž – nič?
   Kot se vidi na internetu
   je
   pri sloraj 50 letih – LEDIK,
   MORDA
   IMA KAKEGA OTROKA. Skratka?
   Nenavadna – svobodno – letajoča Angelika !
   Morda živi – hotelih, Bog ve?
   Baje so jo iz njene
   ex AVSTRIJA stranke “vun dali” – pa je prišla – v Slovenijo. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   AJA !
   PAR LET JE BILA – PODJETNICA.
   PEKLA
   JE PIŠKOTE – “ANGELIKA”.
   Pa se ji ni izšlo v denarju.
   Zato piškotkov “ANGELIKA” ne prodaja – več. Se zdi.
   Toliko
   sem o tej “blond” A. našel na internetu.

  • sodnikisozločinci
 • sodnikisozločinci
  • šmentanamuha

   :):)

 • sodnikisozločinci

  Vrhovno sodišče že preiskuje do-tično zadevo:

  https://www.youtube.com/watch?v=RdqiF3m8AjU&has_verified=1

 • Janez Kepic-Kern

  POMLADNIKI SE NE ZNAMO POVEZOVATI.
  OSTALI – EX KP, ZK POKOMUNISTI – SE ZNAJO,
  MI PA SAMO – POGOSTO – SAMO – JAMRAMO.
  TOLE
  JE
  RESEN PREDLOG, POZIV VSEM ZAINTERESIRANIM, A LE POZITIVNIM LJUDEM.

  TOLE JE SEVEDA – ZASKRBLJUJOČE –
  PODPRIMO
  OK
  POMLADNI STRANKI – SDS IN SLS
  S
  PODPORNIMI DRUŠTVI — KAKOR PREDLAGAM SPODAJ !

  Pustimo tiste stare FLANCE,
  kaj je bilo in kaj ni bilo.
  ZAČNIMO RAJE – NA NOVO !
  Okrepimo
  volilno in podporniško bazo – obeh pravih pomladnih strank SDS in SLS.
  PRIDRUŽITE SE MI.
  ZELO OK SEM. Bivši “VZTRAJNIK” – ODBORA 2014 !

  Toplo vabljeni k
  osebni seznanitvi z menoj.- Janez Kepic-Kernom !
  Imam
  namen s pozitivnimi – društvi “SLOVENIANA”
  OKREPITI
  TEMELJE
  SEDANJIH T.I. POMLADNIH STRANK.
  Podbno
  kot so npr.
  “ORLI” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  OPIRALI
  TEDANJO – LJUDSKO STRANKO !

  Oglasite se mi kaj.
  SEM
  OK – ex “vztrajnik Odbora 2014” – sem. L.R. JANEZ K. KERN KOMEND

  VABILO.

  K SODELOVANJU Z MENOJ – Janezom KEPIC-KERNOM !
  MOJE OSEBNO SPOROČILO VSEM BEROČIM !

  Jaz osebno nekaj
  zares dobrih sodelavcev zlasti
  – RAČUNALNIKARJEV
  in
  enega profesionalnega HERALDIKA – že imam.
  Za
  ustvarjanje moje mesečne revije “SLOVENIANA”

  Kot vidite
  tudi na tek OK E- PORTALU NOVE24TV
  tudi kar precej-
  – POLEMIZIRAM,
  – PIŠEM POLEMIČNE “ŠALE” ITD.

  VSI,
  KI BI SE MI RADI PRIDRUŽILI
  STE
  TOPLO VABLJENI:

  zlasti kakorkoli že uveljavljeni
  pisci
  s področij
  – raznih STROK ter kulture in politike.

  PONUJAM
  VAM MOŽNOST SODELOVANJA
  PRI MOJI “SLOVENIANA” reviji.
  ter na mojem e-portalu “SLOVENIANA”

  VSE MOJE
  AKTIVNOSTI SO USMERjENE
  V
  OPORO – POZITIVNIH POMLADNIH STRANK – SDS, SLS, DOM ,

  – NSI-JA
  POD VODSTVOM M. TONINA IN Z LJ. NOVAK – pa NE OPIRAM.
  Sem podpornik, nisem pa član SDS.

  VKLJUČITE SE
  VSI ZAINTERESIRANI, POZITIVNI LJUDJE
  S TEGA PORTALA ITD.

  Ko bivši, priznano OK KNJIŽNIČAR – JAZ – JANEZ KEPIC-KERN
  ZELO
  DOBRO POZNAM
  – ORGANIZACIJO – VSEH OBLIK ZDRUŽEVANJA,
  KI
  SO UREJENA – NA VČLANJEVANJE: društva, klubi, združenja itd.
  Tudi
  knjižnice – delujejjo – na – ČLANSTVO – PAČ, to vemo vsi.

  VABIM VAS – KOT SODELAVCE
  TUDI
  V MOJA ŽE OBSTOJEČA
  – RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO IN KLUB “SLOVENIANA
  TER
  V
  SPODAJ
  ORISANA – NAČRTOVANA – DRUŠTVA
  v
  – “DOMOZNANSTVO “SLOVENIANA” : za pišoče, poznavalce naših slovenskih reči
  IN v
  – “DVOJINA” “SLOVENIANA” : društvo za korektno slovensko družabnost, prireditve, plese

  VSE TU
  BEROČE IN PIŠOČE
  POZITIVNE LJUDI
  NA TEM OK E-PORTALU NOVE24TV
  OBVEŠČAM,
  da jaz Janez Kepic-Kern, 67 let, nekaznovan, nealkoholik,s 4o let dela
  SEM
  ČLAN
  GZS,
  – imam tudi podjetje “SLOVENIANA” Janez Kepic-Kern LJ, d.o.o..
  – zmogljiv e- portal “SLOVENIANA”, NA: sloveniana.si
  in
  1. ŽE USTANOVLJENO RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
  IN
  2. RAČUNALNIKARSKI – KLUB- “SLOVENIANA”
  Moje
  podjetje
  TI DVE DRUŠTVI – OPIRA.
  3.
  V pripravi na registracijo imam
  tudi
  DRUŠTVO ZA KOREKTNO DRUŽABNOST, ZA kULTURNE, PLESNE PRIREDITVE ITD.
  “SLOVENIANA-DVOJINA”.

  VAM
  TU PIŠOĆIM IN BEROČIM
  PA
  ZNA BITI Z A N I M I V O –
  MOJE

  – D O M O Z N A N S K O, DOMAČNOSTNO društvo “SLOVENIIANA”,
  ki
  ga te tedne
  TUDI PRIPRAVLJAM – NA URADNO REGISTRACIJO.
  Namen
  in glavna dejavnost tega pripravljanega
  društva
  “DOMOZNANSTVO, DOMAČNOST – SLOVENIANA”
  bo
  PISANJE, TVORJENJE KOREKTNIH, KVALITETNIH POLJUDNO STROKOVNIH TEKSTOV, VIDEOV, PREDAVANJ ITD.
  Z
  DOMOZNANSKO, S SLOVENSKO DOMAČNOSTNO TEMATIKO.
  S
  področij – približno tako
  kot so na tem OK PORTALU NOVE23 TV:
  – starejša in novejša zgodovina nas SLOVENCEV,
  starejše in aktualnosti s področij strok in politike.

  Vse
  KONTAKTNE PODATKE Z MENOJ, Z Jnez Kepic-Kernom najdete na mojem
  e- portalu
  “SLOVENIANA”, NA:sloveniana.si.

  Vsi zainteresiirani – toplp vabljeni !
  Kar brez zadrege se mi s čistimi, s pozitivnimi nameni – javite !
  In
  se mi predstavite s pravimi osebnimi podatki,
  ki
  jih pri “SLOVENIANI” varujemo
  PO POSEBNEM ZELO STROGEM – PRAVILNIKU,
  KI
  JE OBJAVLJEN NA
  NASLOVNI STRANI
  MOJEGA E-PORTALA “SLOVENIANA”
  Kar
  BREZ ZADREGE
  SE MI JAVITE – NIČ SLABEGA VAS NE BO DOLETELO – Z MOJE STRANI.
  Po
  prvem, seznanitvenem srečanju – bž
  BOSTE SODELOVALI Z MENOJ
  V OKVIRU – VAŠIH MOŽNOSTI
  IN VAĐEGA INTERESA.
  Jaz Janez Kepic_kern – nekaj osnovnih sodelavcev – ŽE IMAM,

  DPBRODOŠLI
  PA MI BOSTE VSI,
  KI IMATE RES RADI NAŠ SLOVENSKI NAROD, SŽ
  NAŠE SLOVENSKE LJUDI
  IN
  NAŠO SLOVENIJO !

  Vaše sodelovanje,
  ki bo imelo značaj pravega DELA,
  BO TUDI KOREKTNO – PLAČANO. L.r. Janez Kepic- Kern KOMENDA
  P.S.
  e: [email protected], GSM 041/559-589 OD 10H-21H VSE DNI.
  ODGOVORIM S POVRATNIM KLICEM. Motenje prijavim organom MNZ.
  MOJ E- PORTAL “SLOVENIANA”
  https://sloveniana.si/

 • Janez Kepic-Kern

  SAB ANGELIKA MLINAR ?
  KDO
  PA JE – ONA ?

  Ti
  ljudje se meni
  zdijo
  POPOLNOMA
  NEUSKLAJENI
  Z
  NAMI – NORMAL SLOVENCI – tako se meni zdi.
  Malo bolj
  sem se pozanimal o tisti – A. MLINARJEVI.
  Stara je cca 50 let, iz ene koroške vasi. V Avstriji.
  Baje
  je
  v Avstriji v njeni ex stranki – ne “rabijo, ne želijo” več?
  Pa
  je prifrlela k nam – v Slovenijo.
  Baje je 100% levičarka, liberalka, v vezi z t.i. ALDO.
  Nekaj let je imela podjetje in je PEKLA IN PRODAJALA piškotke “ANGELIKA”
  PEKO
  PIŠKOTOV – JE OPUSTILA.
  KAJ
  SI TOREJ LAHKO OBETAMO OD CCA 50 LET “ANGELIKE” M.
  Slovenke
  iz
  ene koroške vasi, ki pa se zdi zelo “ego” usmerjena. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!