Italija z Madžarsko sklepa posle, nam pa zaradi nekompetentne vlade zapira mejo!

Peter Szijjarto, Matteo Salvini v Trstu (Foto: Facebook)

Poslanec Grims je opozoril na zmešano slovensko vlado, zaradi katere nam je Italija odnesla posel z Madžarsko pri drugem tiru, ob tem pa nam zapira mejo. Prav danes je na delovnem obisku v Trstu italijanski notranji minister Salvini, ki je bil navzoč ob podpisu pogodbe z madžarskimi investitorji v tržaško luko.

Danes je italijanski notranji minister Matteo Salvini obiskal Trst, kjer je bil med drugim navzoč pri podpisu pogodbe z madžarskimi investitorji, ki želijo vlagati v tržaško luko, prisoten pa je bil tudi madžarski zunanji minister Peter Szijjarto. Prav tako se je sestal s predsednikom Furlanije – Julijske krajine Massimilianom Fedrigo, s katerim se bosta pogovarjala o ukrepih za zajezitev nezakonitih prehodov migrantov čez slovensko-italijansko mejo, poroča STA. Salvini je namreč napovedal postavitev ograje na tej meji, če slovensko-italijanske skupne patrulje na meji ne bodo učinkovale. Glede omenjenega je poslanec Slovenske demokratske stranke mag. Branko Grims v izjavi za medije poudaril, da vsaka vlada počne tisto, kar je v njenem interesu. Italijanska vlada očitno želi zaščititi svoje državljane pred ilegalnimi migranti in zato želi postaviti ograjo na italijansko-slovenski meji, slovenska vlada pa ima očitno interes, da postavi ograjo okoli Šarčeve vile in da se posel z ilegalnimi migranti dela naprej.

Posel med Italijani in Madžari, vreden prek 100 milijonov evrov, bi lahko bil naš
Kot je v izjavi za medije povedal poslanec SDS Grims, bo današnje srečanje v Trstu spremljal podpis pogodbe, pri čemer gre za več kot “100-milijonsko pogodbo, ki bi jo lahko imela Slovenija, če ne bi imela zmešane leve vlade, ki je spodnesla sodelovanje Madžarov pri drugem tiru. Rezultat tega je bil, da so se Madžari obrnili na Trst in da bo sedaj Trst dobil posel, Slovenija pa zaprto mejo in težave”. Aktualno dogajanje v odnosih z Italijo je po besedah poslanca popolna katastrofa in dokaz, da imamo varnostno in razvojno impotentno vlado. “Braniti bi bilo treba južno mejo. Pri tem bi morala biti ustrezno varovana že bosansko-hrvaška meja, s strani Slovenije pa schengenska meja, torej slovensko-hrvaška meja, kajti če bi se to mejo ustrezno zaprlo, potem vse te poteze sosednje Italije in Avstrije, ki so že nekaj časa prisotne, ne bi bile potrebne,” je prepričan poslanec. Obenem izpostavlja, da slovenska vlada še vedno govori, da obvladuje razmere na južni meji, dejstvo pa je, da imamo skupne patrulje in da se napoveduje bodeča žica na italijansko-slovensko meji. “To je dokaz, da Šarčeva vlada ne obvladuje ničesar,” je poudaril Grims.

Šarčeva vlada nadaljuje s financiranjem nevladnih organizacij, ki uvažajo migrante
Poslanec tudi meni, da bi se Slovenija morala odzvati z dejanji. “Trdno sem prepričan, da sta slovenska policija in vojska, če bi jima vlada dala vsa potrebna pooblastila in vso potrebno podlago, brez težav sposobni zaščititi našo južno mejo in Slovenijo kot celoto, kar si Slovenke in Slovenci tudi zaslužimo in za kar imamo tudi ustavno pravico,” je poudaril poslanec. Glede na to, da se meja na jugu ne brani, je po besedah poslanca povsem logično, da se postavljajo meje na severu in zahodu. “Treba je vedeti, da so poteze, ki jih vleče levičarska Šarčeva vlada, popolnoma zgrešene z varnostnega vidika. Šarčeva vlada je pristopila k marakeškemu sporazumu, kar je zelena luč za vse ilegalne migrante, da je Slovenija zanje obljubljena dežela, in zavrnila je zaostritev azilne zakonodaje. Prav tako Šarčeva vlada še vedno financira tiste nevladne organizacije, ki očitno pomagajo pri tihotapljenju ilegalnih migrantov v Slovenijo, ki jim pomagajo pri vdoru na naše ozemlje in pri zavlačevanju postopkov. Namesto da bi tem nevladnim organizacijam prekinili financiranje in jih kazensko preganjali, skladno s slovensko zakonodajo, se jih financira še naprej. Vlada se ob tem še celo hvali, kako dobro sodelujejo z njimi,” je opozoril poslanec SDS.

Poslanec SDS Brank Grims (Vir: STA)

V interesu Italije je, da zaščiti svoje državljane
“Če seveda naša vlada ne ukrepa, ukrepajo sosednje vlade, saj vsaka vlada dela tisto, kar je v njenem interesu. V interesu Italije je, da zaščiti svoje državljanke in državljane, v interesu Slovenije pa je očitno zgolj to, da postavijo ograjo okoli Šarčeve vile in da se dela posel z ilegalnimi migranti naprej. To je nedopustno, je škandal in je, gledano v razvojnem smislu, prava katastrofa,” je nadaljeval poslanec SDS  Grims. Poslanec ob tem tudi poudarja, da bodo nadaljnji koraki zaostrovanja na italijanski meji pomenili težave tudi za državljane, ki bodo ob postavitvi ograje ponovno stali v vrstah na meji in zaradi ograje imeli težave pri dostopu do svoje lastnine. “Bo pa seveda to dogajanje imelo tudi velike gospodarske posledice. To izrinjanje iz schengenskega območja, čemur smo priča, bo še bolj negativno vplivalo na morebitne investitorje, ki bi morda želeli investirati v Sloveniji, ker bodo raje odšli drugam, saj bo naša država v njihovih očeh neperspektivna,” je povedal Grims. “Tudi če ne bomo pravno izločeni iz schengengskega območja, pa bomo izločeni dejansko. To se že dogaja z mešanimi patruljami.  Rezultat bo, da se bo gospodarski razvoj še bolj upočasnil. Zato še enkrat ponavljam, da je ta vlada za razvoj Slovenije dolgoročno prava katastrofa,” je zaključil Grims.

Rok Krajnc

 • soc

  Našo mlado državo bi bebave domače ofce rdeče barve in vedno številčnejši balkanci radi čim preje vrnili nazaj na Balkan, v srbsko Jugo tretje iteracije. Upam, da se Hrvati ne bodo pustili, so edina ovira murgelskemu projektu.

  • učko

   Jah, Hrvati so res, žal, edini, ki nas varujejo, da nas ne priključijo nazaj na Beogradski pašaluk. Desnuharska “opozicija” je totalno nesposobna in lena kt fuks !!!!!!

  • bubamara

   Slovenci smo še vedno prvi ba Balkanu. In na to so ponosni volilci rdeče buržuazije. Gnili zahod in Višegrajska skupina jih ne zanimata. Slovenija je od leta 1918 na Balkanu. 100 let lenobe in uživancije se pozna na vsakem koraku naše družbe. Lako ćemo.

  • Slovenec

   Tudi mi ne smemo pustiti, kaj bomo gledali samo Hrvate.

   • lokec

    Pri nas ni kritične mase ljudi ki so zavedni. Skoraj vsi, ki jih poznam so jugo nostalgiki. Hrvatje so naše zadnje upanje.

  • karlina

   Ne, na Balkan, postali bomo nova RUSKA REPUBLIKA, to je strašljivo, saj so levičarski bedaki vedno bolj in bolj prorusko usmerjeni. Mimogrede, koprska luka bo postala kmalu neuporabna. Se bodo rajši posluzevali trzaške in reške luke, verjemite. Skratka, nihče, res prav nihče nas v EU noče več videti, niti slišati, ne jemljejo nas resno. Kaj šele v svetu. GROZA IN KATASTROFA-NOVA VENEZUELA JIM RES RATUJE.

 • antimur

  S takšnimi rdečezvezdaškimi kreteni kot je naša vlada, se nihče več ne pajdaši, razen Erjavčevi Rusi (Lavlov), Šiptarija, Srbija, normalno Bosna in pa zvezda repatica za Levico, Venezuela, toda samo njen pokvarjen komunajzerski del.

  • Caesar

   Putin je obiskal Italijo, za naše rdečkarje pa se sploh ni zmenil, čeprav bi se lahko spotoma ustavil. Vzel si je čas za srečanje s prijateljem Berlusconijem, ki je desničar, za Kahla se pa ne zmeni.

 • Beličič

  Toti Grims je en lušten pubec!Kam v politiko sili!Če se ne pusti porašit,nima v politiki kaj iskat!

  • Beličič

   Privat stranke so brez ddv!

 • Beličič

  Grimsi Jaz vse verjamem!Zadnja obrambna vrsta!Nimaš kaj!

 • Foglof Tunek

  Dejansko pa ste desničarji šli naravnost v klavnico na evropskih volitvah. Velja si zapomniti njihove kisle obraze, ko so jih razkrinkali. Kako nonšalantno jih je Macron javno ožigosal, razkril vzhodnoevropsko igro, s tem pa jih seveda razorožil. Potem so jim ponudili to, kar so ves čas… taktično, ne iskreno… zahtevali: naj komisijo vodi predstavnik Evropske ljudske stranke. In koga so jim ponudili? Nemško obrambno ministrico Ursulo von der Leyen. Niso mogli reči ne, čeprav so jim ponudili Timmermansa na kvadrat. Tisto ministrico, ki ves čas zagovarja ravnanje Merklove in Nemčije v času begunske krize. Ministrico, ki o beguncih govori sočutno. Ministrico, ki je na prejšnjem položaju (ministrice za delo in socialo) zahtevala uvedbo ženskih kvot v Nemčiji in stala za uvedbo očetovskega dopusta. Ministrico, ki je bila ves čas podpornica izenačitve pravic gejev, tudi poroke istospolnih partnerjev.

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …smo vas in še vas bomo. Desnosučni, GOTOVI STE !!

  • Foglof Tunek

   Vzhodnoevropejci so taktično ves čas govorili, da bi podprli kandidata Evropske ljudske stranke iz Nemčije. Merklova jim jo je dala… ministrico, ki je Orbanovo ravnanje z begunci označila “za nesprejemljivo in v nasprotju s tistim, kar naj bi Evropa bila.”… he he :)… GOTOVI STE !!!

  • Zombi Gartner

   Ti pa si pravi borec na levi.
   Čestitam.

 • Beličič

  Škoda da se Janez poslavlja!Mladi gor rinejo!

  • Beličič

   Mlada pamet tudi šteje!Če ne bomo vsi senilni!

 • Joško

  Slovenija je del problema, ker v njej vladajo levaki.

  • Beličič

   Če bi te Tito slišal bi na klavirju drek pustil!

 • Antonius

  Ne bodimo naivni. Šarec proti šerijatarjem ne bo naredil nič, ker je po Cerarju, tudi njegova zapravljiva vlada ujeta v nižjo obrestno mero za najete kredite. Saj vendar levičarjem volilno bazo na *kredo* plačuje tudi opozicija.

  • Beličič

   Če misliš da je denar problem,ti povem da ni!

   • Beličič

    Šarec je z misleci povezan!Za njih še slišal nisi!Nič hudega!

    • učko

     Ja, Šaro je samo “glumački output”, razmišljajo in odločajo čisto drugi !

     • Beličič

      Kar sklenemo potrdi in to je to!

   • Zombi Gartner

    Če misliš da bojo Madžari in Italjani denar stran metali, se motiš.
    Enostavno nam kot Slovenskemu narodu ne zaupajo več.
    Vse kar pride v državo denarja zgine neznano kam.
    In kdo bo vlagal v nekaj kar nikoli ne bo.
    Sam Slovenske ovčke plačujejo davke za to razbohoteno lopovsko druščino.

    • Beličič

     Več virov je!

  • zokispoki

   Ali je v nasi petokraki vladi sploh kdo normalen ???

 • Beličič

  Od nekje naprej ne moreš nič!Sistem vzdrži!

  • Beličič

   Resnica je čudna,je pa naša!

 • Franc Šink

  Če gledaš te rdeče norce po Ljubljani nas je lahko upravičeno strah.

  • Beličič

   Kaj se rdečih bojiš!Saj tvoja nima več menstruacije!

   • Franc Šink

    Seveda ne, ker je že davno umrla.

    • Beličič

     Sem vedel,da je nisi zjebal do konca!

     • Franc Šink

      Prosto po Makarovički:PAS TI JEBO MATER.

     • Beličič

      Mi smo že mrtvi!Ti si še živ!Si naše upanje!

  • karlina

   TOČNOOOO !!!!!

  • lili pili

   No lepo, da se bojite…

 • Beličič

  Če kateri slučajno nima denarja,naj listje grabi!

 • Dragan Krstič

  Jest Poklukarju in Cerarju popolnoma zaupam.

  • Dragan Krstič

   Samo poglejte kakšno ograjo je Miro postavil na južni meji in to za mali denar.Je hermetično zaprta, Salvini bi rekel zapečatena.

 • Lea Pralines

  GRIMS ENI USRANETI STE,ŠE VLADE NISTE SPOSOBNI BILI SESTAVIT,KER VAS ŽE VSI SLOVENSKI POLITIKI POZNAJO DA STE NESPOSOBNI MALINOVCI,SEDAJ PA PAMETUJETE.GRIMS TI PA ŠE POSSEBNO NISI ZA V PARLAMENT SI PREVELIK KIKIRIKI….PODN

  • Dragan Krstič

   Le praline sodi naj Pralines.

  • rubec

   Zate je opica oče majmun po imenu Riki rekel, da je najboljša hrana bananakiki.

 • bubamara

  Mi ne rabimo Madžarskega denarja. Mi gremo na Wall Street in nam ga posodijo kolikor hočemo.

  • Beličič

   Zamenjamo za elektriko!

 • Beličič

  Narod ni tako ponosen kot se dela!To je en čisti fuk!

 • Beličič

  Vse ste mi omogočili!Hvala vam in hvala meni!

  • Beličič

   Res ste prva liga!

 • Beličič

  Eden gre za nulo,dva pa nazaj!Čudna so pota Gospodova!

 • Beličič

  Idi medveda rašit!Pizda ti materina!

 • Beličič

  Ko boš sam na Svetu se boš spomnil,kako dobri smo bili!

 • Beličič

  Nema jebane stranke v Državi!Ker gre vse po hitrem postopku!Piss!

  • Beličič

   Če kateri slučajno spizdi,no problem!

   • Beličič

    Je Božja beseda in je skrivnost vere!

 • Beličič

  Za navadne ni sprememb!Na vrhu pa niso možne!

 • Lisjak

  Vredi Grims se strinjam,kar si spesnil,ampak mene zanimajo akcije in dajte že enkrat zbobnat ljudi za kakšen protest,če ne pa nehajte trobentat.

  • stane

   Najprej je treba narod osvestiti,oz.info.
   To je pa pri neinfo.inzavedenih zelo tezko. Pripraviti teren s takimi nejevernimi tomazki je misija “nemogoce”.

 • Beličič

  Vse pod kontrolo,vse O.K!Vse pod kontrolo! https://www.youtube.com/watch?v=LHcP4MWABGY

 • Beličič

  Tako sposobnega človeka,kot je G.Grims se bi dalo konstruktivno uporabiti!

  • stane

   Samo eden ali par ,je premalo. Mnozice se morajo zgoditi,da pohodmo nezazeljene invazivce in domaco izdajalsko sodrgo.

 • Caesar

  Zanimivo je, da se Putin in Rusija odlično razume z Orbanom in na Madžarskem gradijo jedrsko elektrarno in z Italijo, ki jo je obiskal včeraj, slovenskih rdečkarjev pa ni niti povohal.

  • Beličič

   Rdeči vam zaklonišča gradijo!Da ne bodo sami ostali!

 • marker

  Bratuškova je izjavila, da lahko sami brez Madžarske izgradimo drugi tir. Tega tira sedaj sploh ne potrebujemo, ker ga bomo uporabljali sami mi in nihče drug. Zaradi te nespametne poteze bo upadel tudi promet v Luki Koper, ki se bo preusmeril na Trst in dalje po hitri železnici severno po Italiji v Avstrijo na Madžarsko in ostale severne evropske države. Mi smo oaza, mimo katere se bodo vodile glavne infrastrukturne povezave. Pa to sploh ni važno. Važno je da se je sredi Ljubljane spet častila rdeča zvezda.

  • Beličič

   In pitna voda!

 • Beličič

  Lajanje v Vesolje je zmeraj z obrestmi!

 • VERZIFIKATOR

  Salvij Inij

  RIM IN BARBARI

  Tam, kjer mesto rimsko je Tergeste,
  daleč ni od slavnega Ogleja,
  tam je blizu limes, rimska meja,
  tja antične so speljane ceste.

  Tja v Tergeste je prišel rešitelj,
  Salvij, znani rimski vojskovodja,
  iz rodu Salvinijev, orodja
  s sabo je prinesel kot graditelj.

  Tule zid obrambni se postavi,
  je bilo povelje skrajno skopo,
  pred barbari, ki prodro v Evropo,
  trden limes, skratka rimski pravi.

  Toda, Salvij, tamle čez na Krasu
  vendar je provinca še evropska,
  resda majhna, a ne mikroskopska,
  mar ostala bo v zunanjem pasu?

  To sprašujejo ga Tergeščani,
  ko naj že graditi bi začeli,
  čudijo se, saj tam čez hoteli
  tudi biti so ljudje Rimljani.

  Biti del Evrope in v svobodi,
  zdaj pa leglo je pri njih barbarov,
  je od tam na Rim vse več udarov,
  vsak barbar svobodno tamkaj hodi.

  Vam povem, kot brat bi rekel bratu,
  Salvij dal odgovor je odločen,
  tisti čez ostajajo svet ločen,
  pač Slovani v rdečem rezervatu.

 • Philip Morris

  še vedno morajo čez slovenijo do trsta…….se pravi po naših tirih…hehehehe

  • bubamara

   Zemljepis ti ni močna stran. Malce odpri karto železniških poti. Naj ti pomagam: glej Trst_Villach_Graz…..

   • ZatonMesecnikov

    Tako je, pot ki traja še enkrat manj, kot tista čez Ljubljano in Divačo.

    • bubamara

     Povprečna hitrost tovornih vlakov čez SLO je 28km/h. Vsaka pot okoli SLO je hitrejša.

   • Stric iz ozadja

    Zaenkrat moras it cez Murtal in ne cez Graz, bo pa kmalu drugace ko bo tole http://www.fcp.at/sites/default/files/images/projects/mainimages/06-1014_koralmtunnel.jpg narejeno.

    Sedaj moras pa iti okoli skozi Murtal in Judenburg da prides prek St. Veita v Klagenfurt in naprej v Villach. http://www.erlebnis-bahn-schiff.at/ebs/map-at.php

    • bubamara

     Ja, ko bo hitra železnica Celovec-Dunaj narejena, bodo SLO železnice samo še Koper pokrivale. Ves promet iz Italijanskih pristanišč bo šel čez Avstrijo.

 • Olga101

  Butale! Bravo Italijani, bravo Madžari! Spet bomo lahko hodili čez mejo na Ponte Rosso in v Lenti! Kupovali bomo kavbojke, prasek in kavo v razviti Evropi!

 • Rožle

  A je Šizo končno škripnu ? .. vidim, da ga pa tukaj cel kup šiznjenih podmlatkov nadomešča ..

 • Luckyss

  Madžari bi radi imeli za sto milijončkov ekskluzivo pri tiru in poleg tega še svoj pomol v Kopru..Tega banda s forinti plačana seveda ne boste napisali…
  To, da Italijanom pomagamo pri tem, da nam migranti ne pobegnejo iz države je morda celo dobro ker je to signal, da morda pot čez Slovenijo le ni najboljša…
  Sicer pa se na tukajšnjih straneh ovce lahko javite šele , ko bo imela Slovenija toliko migrantov na tisoč prebivalcev kot Madžarska, kljub z Orbanu in njegovi ograji…

  • bubamara

   Torej tega v Trstu nimajo? Japajade.

   • Luckyss

    Nimajo…Je pač treba preko Slovenije in Madžarske…;)
    Očitno si blond…

    • bubamara

     Če greš z vlakom iz Trsta v Graz potrebuješ 7:06h (čez Avstrijo). Iz Divače v Graz pa 7:12h. Iz Graz-a do Madžarske meje je par kilometrov. Tovorni vlaki v SLO vozijo s povprečno hitrostjo 28km/h (relacija Koper-Divača ni upoštevana). Koliko potrebuje tovorni vlak do Graz-a? Če si blond bo težko za razumet.

     • Luckyss

      O.K..Povej to strategom Nata…;)
      Morda bi bilo dobro da veš kako to poteka ob “nujnih zadevah”…

     • bubamara

      Avstrija ni članica NATA, tako da…..

     • Common Sense

      Ti pa si nek hud strateg, ne?

  • ZatonMesecnikov

   je pač ne bodo imeli in pač ne bo madžarov. Važno da se ohrani Vstala primorska pa da se bodo plače v Luki našle iz proračuna.

   Imaš kakšen plan, koga boš privabil v luko, ali boš samo gobec gonil, kot Komandant Stane pred pohodom 14te divizije?

   • Luckyss

    Sicer sem bolj zagovornik Putina, ampak s poslovnega vidika bi sprejel ponudbo NATA…
    Oni bi financirali ves projekt zaradi tega, da bi imeli možnost hitrega prevoza vojaških sil do ruskih meja…
    Ovce tega seveda ne veste…Zakaj ?!
    Zato ker ste ovce…

    • Common Sense

     Pateticen si v svoji samopodobi veleumnega pomembneza, vsi ostali so pa kao ovce. V psihologiji obstaja izraz za to.

    • ZatonMesecnikov

     Vi Borci strategijo in koncept Sremske Fronte in bitke na kolubari nikoli niste prerasli. To se je pokazalo v slavoniji leta 91, pa Krajini 95.

     Koncept dobrih želežniških povezav zaradi mobilnosti vojsk je iz Prve svetovne vojne. danes to nadomeščajo rakete in letala. leta 1999 ni en Nato vojak stopil na kosovo. niti v Irak leta 1990.

  • Aresnica

   BOLNIK- a veš kaj pišeš.? – beda
   ____________
   Lep pozdrav

  • Common Sense

   Ah daj nehaj ze s to glupo stevilko na tisoc prebivalcev. Da ti plasticno prikazem, da % niso vse. Ce ti recem, da bos dobil 5% povisico, koliko se ti bo poznalo? Odvisno:) Ce imas placo 10.000 evro vec, ce imas 1.000 bruto pa manj. A oboje je 5% povisica. Tako da nehaj ze s to glupo statistiko nabijati, ker si ze dolgocasen.

  • stane

   Slovenija ima samo slaba 2 MIO prebivalcev. Od tega je SLO 1.5MIO.
   Tvoji klavci nas bodo pozrli,tako tudi sami najavljajo.
   Premalo nas je,zato je nasa nacija tako obcutjiva na te divje migracije.

 • ZatonMesecnikov

  na RTV Hanzi je bila pol urna ofenziva zgroženosti nad Salvinijem.

  Cviljenje in jokanje, v stilu Hlapca Jerneja. Češ meja ne potrebujemo, pa da meje ločujejo. Pa fašisti, pa da je europa brez meja itd….

  povsem enako cviljenje, kot ob tistih merkurjevih zelenih panelah na Kolpi pred dvema letoma. kako bo belokranjski turizem propadel, pa kako naj raje odpremo srca in hišne dveri za Alžirce, afganistance in maročane.

  ko se bo čez nekaj mesecev ograja postavila, v stilu madžarske, bomo imelu tukaj hlapca Jerneja na potenco.

  vendar ene besede ni bilo slišati, da naj Slovenija prepreči pretok migrantov v italijo z zavarovanjem svoje meje. Tega pa ni bilo slišati….

  • bubamara

   Nej postavijo dvojno ograjo kot Madžari. Bodo vsaj rdeči Primorci spet zadihali v vzdušju njim ljubljene Jugoslavije.

  • stane

   Ja,da nas bodo lazje poklali!
   Prekleti pitbuli!

 • sveta preproščina

  bunga bunga

 • Sonce

  Da bo Trst glavna luka in ne Koper je bilo določeno že dolgo nazaj.
  Pa če se Slovenija na glavo postavi.

  in Robert Časar, sds, je aktivno delal na tem v Luki Koper, žal.

 • Morala

  Slovenijo bodo z vseh strani ogradili z ograjo, razen na južni strani ne…kot samotni otok…..

  • RATATA

   Sramotni

  • stane

   Nekje pa mora biti prost vhod v sengen,ne!

 • Foglof Tunek

  Ma ko jebe fašiste ogre in makaronarje…dejansko ste desničarji šli naravnost v klavnico na evropskih volitvah. Velja si zapomniti njihove kisle obraze, ko so jih razkrinkali. Kako nonšalantno jih je Macron javno ožigosal, razkril vzhodnoevropsko igro, s tem pa jih seveda razorožil. Potem so jim ponudili to, kar so ves čas… taktično, ne iskreno… zahtevali: naj komisijo vodi predstavnik Evropske ljudske stranke. In koga so jim ponudili? Nemško obrambno ministrico Ursulo von der Leyen. Niso mogli reči ne, čeprav so jim ponudili Timmermansa na kvadrat. Tisto ministrico, ki ves čas zagovarja ravnanje Merklove in Nemčije v času begunske krize. Ministrico, ki o beguncih govori sočutno. Ministrico, ki je na prejšnjem položaju (ministrice za delo in socialo) zahtevala uvedbo ženskih kvot v Nemčiji in stala za uvedbo očetovskega dopusta. Ministrico, ki je bila ves čas podpornica izenačitve pravic gejev, tudi poroke istospolnih partnerjev.

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …smo vas in še vas bomo. Desnosučni, GOTOVI STE !!

  • Franc Vidrih

   Makaron je razorožil francosko vojsko in policijo, da so mu šerijatari lahko zasedli državo. V Nemčiji se krepi Wermcht, ne hodi jim blizu, levuharjev ne ne štejejo za normalne.

   • stane

    Saj tudi niso normalni!
    Normalen clovek se ne obnasa SAMOUNICEVALNO!!

  • stane

   Macron s teboj, je samo izdajalska smet,nic drugega. Se bi lahko nasteval,pa nima smisla,saj vemo kdo so se.

 • RATATA

  Apsolutamente!

 • xtc

  Za nepoučene;2 Tir blef,Luka Koper blef.Sleje kot preje se bo vse povrnilo nazj na normalo-Koper ribiška vasica in tako je prav.

  • Stric iz ozadja

   Da. Sploh ne vem zakaj se obstaja. Eno veliko pristanisce je na tako majhnem prostoru povsem dovolj.

 • Slovenec

  Zapomnili si bomo spanovijo s komunisti, jugovici in
  migranti.

 • skorpijon93

  bravo višegrajci, ! sem z vami ČEŠKA JE SVETLOBNA LETA PRED SLOVENIJO

 • skorpijon93

  ČEŠKA REPUBLIK JE DALEČ PRED SLOVENIJO, NIMAJO EVRA, TUDI MUSLIMANOV SKORAJDA NIMAJO IN NE SPREJEMAJO , KER SE ZAVEDAJO DA SO TROJANSKI KONJ

 • Jan Kovalski

  Ker naša vlada neprestano prisega na to, da odlično varujejo mejo pred migranti, in ker pravkar berem, da so danes Italijani prijeli 29 ljudi ki so ilegalno prečkali slovensko italijansko mejo, sklepam, da ni šlo za migrante ampak za slovenske državljane brez dokumentov.

  • stane

   Haaaahaaa….

 • Jan Kovalski

  Primorci se najbolj razburjajo zaradi Salvinija, ampak:
  Primorci bodo sedaj lahko dobili v Italiji še kakšno drugo delo od čiščenja stanovanj in negovanja starih ljudi, lahko bodo šli na delo v Italijo pri varovanju meje z Slovenijo.
  Primorcem se odpirajo možnosti za nova delovna mesta.

  • bubamara

   Primorci so bili vedno najbolj zaeban del SLO družbe. Komunisti so to dobro vedeli in so po vsej Sloveniji organizirali Primorce v enote milice. Takoj po letu 45.

   • piko8

    Pregovor: ko sreča pes primorca se dol vsede, ker se boji, da mu v anus ne zleze!!

 • sveta preproščina

  nič bat, orbanofili, še bo kakšen ojro od hunskega šefa padel, samo, enkrat bo treba zmagat na volitvah. Aja, to pa bo problem.

 • lili pili

  Ja posel bi lahko bil slovenski, ce ga vili kovacic ne bi sral z referndumi in ga je sds z obema rokama podpirala.

  Tako je, ce nagajas oblasti pa ni vazno koliko stane…

 • Dragan Krstič

  Ko bodo Madžari dokončali svoj del luke v Trstu se bodo tudi oni enako kot Avstrija, Bavarska, Slovaška in Češka svoje tovore preusmerili na to luko. No ja skoraj, luko Koper in Slovenske železnice bodo uporabili le za prevoz nevarnih snovi kot je kerozin in podobno.

 • AlternativaZaSlovenijo

  To dejavnost ali nedejavnost slo vlade podpiram. Slovenija bo postala čista ekološka država. Gastarbajterji se bodo iz Kopra preselili v Trst, levici pa bo zmanjkala titoistična volilna baza.KRASNO! Hvala Madžarom in Italijanom.

 • Common Sense

  Ma sploh ni panike. Serpentinsek ima vse pod kontrolo. Skilavi notranji minister obvladuje razmere. Italijani, Avstrijci in Madzari pojma nimajo. Vse ostalo je fejk njuz.

 • piko8

  Škilavi poklukar še za svojo rit neve, ta vladna drhav je za slovenijo prava KATASTROFA!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!