Ivan Kenda, nekdaj Šarčeva desna roka v Kamniku: “Ves čas smo ga morali brzdati, da ni ljudem obljubljal neumnosti. Ves čas pa je sanjal, da bo predsednik!”

Ivan Kenda je bil gost voditelja Luka Svetina v sredini oddaji Tema Dneva. Šarec se z njim ni želel soočiti. Foto: Nova24TV.

“Šarc, šli bomo od dokumenta do dokumenta!!” je na socialnem omrežju Facebook zapisal nekdanji direktor občinske uprave Kamnik, na katerega je kamniški župan in kandidat na državnozborskih volitvah Marjan Šarec prevalil vso odgovornost za netransparentnost vodenja 40-milijonske nadgradnje čistilne naprave in kanalizacijskega omrežja. Za vodenje projekta je občina namreč najela podjetje CSE Invest brez javnega razpisa in v dveh zneskih pod 20 tisoč evri, prav tako so na občini Kamnik podjetju plačevali pred prejetimi poročili o izvedbi. Šarec je na komercialni televiziji POP TV zanikal, da bi šlo za drobljenje naročil, pri poročilih pa, da so zamujala in da je za to krivec Ivan Kenda. Zato naj bi nekdanjega direktorja občinskega uprave, svojega tesnega sodelavca, odpustil. Kenda ga je nato javno pozval, naj se z njim sooči na Televiziji Nova24TV, pa si tega predsednik Liste Marjana Šarca ni upal storiti.

Naj spomnimo. Kamniški nadzorni odbor je odkril številne nepravilnosti pri izvedbi nekaterih projektov v času županovanja Marjana Šarca. Šarcu očitajo razmetavanje 40.000 evrov občinskega denarja. Po dveh letih nadzora so namreč ugotovili drobljenje naročil, s čimer so zaobšli zakon o javnih razpisih pri 40-milijonskem projektu nadgradnje čistilne naprave in kanalizacijskega omrežja v letih 2014 in 2015. Šlo je za skupni projekt šestih okoliških občin, ves denar pa se je pretočil prek največje, kamniške občine.

Trboveljskemu podjetju CSE Invest, ki nad projektom izvaja tako imenovani kontroling, so na občini napisali dve naročili, obe pod 20 tisoč evri, čeprav naj bi šlo za isto stvar. Zato nadzorni odbor zdaj zahteva, da svoje mnenje o tem poda računsko sodišče. A Šarec nepravilnosti zanika, potrjuje samo, da so bila plačila izvedena, preden so prispela poročila, in da je to napaka Ivana Kende, saj da je na njem kot občinskemu direktorju vsa odgovornost. Toda Kenda trdi, da ga župan nikoli ni nagnal in da je občino zapustil sam.

Foto: Nova24TV.

Kenda Šarcu od leta 2015 dalje očita tudi paktiranje z nekdanjim poslancem Pozitivne Slovenije Branetom Golubovićem, ki se ga prej na občini ni smelo omenjati, saj sta bila s Šarcem sprta, danes pa je celo na njegovi listi. To naj bi bil eden izmed glavnih razlogov, da je januarja 2016 občino zapustil.

Kaj vse je v Temi dneva o Marjanu Šarcu razkril dolga leta njegov najtesnejši sodelavec Ivan Kenda, si lahko še enkrat ogledate na spodnji povezavi:

Šarec: “Bilo bi smešno, če se nadrejeni na televiziji sooča s svojimi bivšimi zaposlenimi”
“Bilo pa je pomanjkanje poročil, ta poročila so bila potem vnesena naknadno. Kot nadrejeni sem ugotovil, da zadeve niso bile pravilne, zato sem ukrepal. Direktor občinske uprave je zadolžen za zakonitost delovanja teh poslov. Kenda je bil zaposlen še v sektorju za družbene dejavnosti, kar je opravljal hkrati z direktorsko funkcijo,”
nam je v svoji pisarni v občini Kamnik v sredo popoldne razlagal Šarec, a zavrnil prihod v večerno oddajo, kjer bi se lahko soočil s Kendo. “To bi bilo skrajno smešno, da bi se nadrejeni na televiziji soočal z bivšimi zaposlenimi, ki jih je odpustil,” nam je pojasnil Šarec. Zanimivo, samo dva dni prej pa je očital predsedniku kamniškega nadzornega odbora Robertu Kokotcu, da se z njim ne upa soočiti na POP TV.

Foto: Nova24TV.

A Kokotec pravi, da je nadzorni odbor svoje delo korektno opravil. S Kendo sta bila zelo dobra prijatelja, pa sta se očitno skregala. “To je res smešno, da bi me kdo obtoževal, da je poročilo politično motivirano,” je povedal član stranke SDS. “Nadzorni odbor, vseh sedem članov, je potrdilo to poročilo, čeprav nam je občina odgovorila, da ni šlo za drobljenje naročil, mi še vedno smatramo, da je šlo,” je bil jasen Kokotec.

Kenda, bil je gost v oddaji Tema dneva, sicer pravi, da se s poročilom sicer ne strinja, ker v času preiskave, ta je potekala med letoma 2016 in 2018, ni bil niti enkrat povabljen na zaslišanje. A bolj ga je razhudil Šarec, ki na POP TV ni direktno omenil njegovega imena, za vse nepravilnosti, za katere je kot župan po slovenski zakonodaji objektivno najbolj odgovoren prav sam, pa je obtožil svojega nekdanjega direktorja.

Kenda: “Šarec se ni zanimal za občino, ves čas je sanjal, da bo predsednik!”
“Če greš v javnost s takšnimi izjavami in obtožbami, bi človek pričakoval malo več poguma. Bila sva zelo dobra prijatelja, saj sva skupaj na dan preživela 8, 12, kdaj tudi 16 ur, zaradi česar sem imel v zakonu težave, saj me nič ni bilo doma. Skupaj sva bila praktično na vsaki procesiji, zaupala sva si skoraj vse, Šarec je vedel za vsak projekt, vse mu je bilo podrobno razloženo, a se nikoli ni kaj dosti zanimal za to, kar se dogaja v občini,” je v temi dneva voditelju Luki Svetini pojasnjeval Kenda.

In razkril je nekatere zelo zanimive podrobnosti iz časa njunega skoraj petletnega sodelovanja. “Sanjal je, da bo nekoč predsednik države, sem mu dejal, daj na počaka še dva ali tri mandate kot župan Občine Kamnik, da si pridobi še nekaj izkušenj, pa je dejal, da se mu tako dolgo ne da čakati,” je povedal Kenda, ki trdi, da se je Šarca za vstop v politiko pripravljalo vse od leta 2008 in že prej, ko je kot imitator deloval na Radiu Ga Ga in so ga ljudje poznali kot izmišljeni lik Serpentinška.

Bili smo tudi na obisku pri Marjanu Šarcu v Kamniku. (Foto: Nova24TV)

Odpustil ga je, potem pa prosil, naj ostane na občini in mu pomaga na drugem delovnem mestu …
“Ves čas smo ga morali brzdati, da ni ljudem obljubljal stvari, ki jih ne bi bilo mogoče realizirati. Skupaj pa sva bila na vseh možnih sestankih, smatral me je kot svojega najtesnejšega zaveznika,”
je Kenda opozoril, da Šarec ni sposoben župan, zato se ga je treba paziti kot morebitnega predsednika vlade.

“Sam sem bil torej deklica za vse, zaradi česar sem imel tudi težave z zdravjem. Ko me je odstavil kot direktorja, jasnega razloga nikoli ni navedel, je dejal le, da nisem kaj veliko naredil. A po mojem odhodu iz Občine Kamnik niso storili že dve leti ničesar več. Zanimivo pa je, da če se bil tako slab, zakaj me je potem prosil, da vseeno ostanem na nižjem položaju še do avgusta naslednje leto, bojda zaradi pomembnosti projektov, ki so še aktivni. Z menoj je nato celo podpisal anekse k pogodbi, pa dodatke k plači. Podpisala sva celo pogodbo o povečanem obsegu dela za šest mesecev,” se je še spominjal Kenda, ki pravi, da je imel Šarca januarja 2016 dovolj, zato je občino zapustil. Mesto direktorja je sicer opravljal do oktobra 2015.

Glede razdiralne politike Marjana Šarca, ki pred volitvami, čeprav sploh še ni prišel v parlament, javno trdi, da s Slovensko demokratsko stranko oziroma Janezom Janšo nikoli ne bi šel v koalicijo, pa je Kenda povedal sledeče: “Njegov moto je bil vedno zelo odkrit: Če lahko ljudi skregaš, jih lažje obvladaš!”

Pa si Slovenke in Slovenci res želijo imeti takšnega predsednika vlade?

T. F.

 • Frank Novak

  a vi ne znate nic druzga da serjete po drugih ?
  vi ste eni kakci pokakani

  • bolimeđoko

   ¨kaj pa ti zdaj počneš ??

   • olaf

    Hahaha, tocno to! A zal ta tovaris ne vidi niti svojega prsta pred nosom, vidi pa to, kar zahteva od njega komunisticna gamad!

   • Frank Novak

    Jaz se trudim da bi vam malo odprl glavo… da bi se vi malo manj smilili sami sebi. Vam bo koristilo na volitvah.

 • bubamara

  Biti župan v Kamniku res ni nek presežek. Nategniti 10% volilnega telesa: vsaka čast.

  • Amerikanc

   Pozabi. Spomni se Viranta, Kardeljevega nečaka, Zokita drugič,…

 • AlojzZ

  Oh! Še enkrat urednikom teh spletnih strani povem, da pravzaprav delajo reklamo starim silam globoke države, ko govorijo o njihovih kandidatih. Sicer negativno reklamo, ampak reklamo!

  V vaši propagandi je najbolj neumno sklicevanje na moralo, etiko ljudi, ki so brez tega. Če bi Slovenski človek imel moralo, etiko, ne bi volil onega gospoda iz Murgelj, ki je bil zadnji poglavar UDBE na Slovenskem.

 • Joško

  Šarec je ves čas sanjal, da bo predsednik; pa sem se spomnil starega reka: ” Sanja svinja o koruzi.”
  Bi pa lahko postal predsednik kakšnega amaterskega gledališča ali pa turističnega društva.

 • montyamp

  Šarec:
  “Bilo bi smešno, če se nadrejeni na televiziji sooča s svojimi bivšimi zaposlenimi”
  Stalin :
  LAŽ IMA VEDNO VEČJI UČINEK KOT RESNICA .

 • montyamp

  Podobnosti s Stalinom niso naključne .
  Žvepleni je kot otrok imel opravka s Stalinovimi vajenci , ki so bili njegovi mentorji .
  Danes mu na stara leta nostalgija s svojim kastriranim LDS-ZARES kompostom ponuja izhod v sili s Šarcem , katerega psihološka natura kaže zaskrbljujoče vzporeddnice s stalinističnimi prijemi .

 • Amerikanc

  Šarc, še je čas, da priznaš napako in tudi to, da si nesposoben za župana ! V Kamniku se nerešene zgodbe na področju okolja in prostora, gospodarstva, komunale in ostalega, samo kopičijo in NE rešujejo !

 • montyamp

  Vsi na volitve ! ! !
  Volimo SDS .
  Stalinizem , banditizem Kurćanizem , ………….. na odpad .

 • sloustava

  Da bi se Sarec spametoval , ni sans! Ce nimas pameti, se ne mores spametovati! Zato je tip tako lahek plen Zaresnega LDS! Ze videno- jaz nekaj bom, enkrat, a nisem sposoben, znam pa lagati in se napihovati…ce mi to omogocijo!! Tako, za pokusino, kdo pa pri njemu doma fura z denarjem?

 • VERRZIFIKATOR

  KAMEN IN KONJ

  Tam, kjer kamen kalno vodo čisti,
  Bistrica da ta se imenuje,
  tam v bližini šarec konj domuje,
  no, saj veste, kdo je, torej tisti.

  Tisti, ki nečiste svoje noge
  v vodo bistro vedno rad pomaka,
  da čez kamen kalna se pretaka,
  jezdec pere zraven si ostroge.

  Čiščenje da vode bo potrebno,
  ne zadošča kamen več navaden,
  speljal slap čez rob da bo prepaden,
  šarec konj si mislil je zasebno.

  Okrog kamna vse da bo nategnil,
  jim čistočo zaračunal mastno,
  je razmišljal šarec konj oblastno,
  ko mu uzdo je nekdo zategnil.

  »Šarec, hi, konjiček, čakaj malo,
  najprej stran od vode tace svoje,
  za denarje pral ne boš se moje,
  ne imej nikogar za budalo.«

  Tam, kjer kamen kalno čisti vodo,
  tam nemara to se bo zgodilo,
  kar bo konja šarca prizemljilo,
  jasno mu odmerilo usodo.

 • Zgornji

  AAAAAAAJJJJJJJ, ŠARKO, ŠARKOOOOOOO … :-P NO, EVO, ZDAJ PA IMAMO , … ŠMOREN NA KUBIK :-P :-( :-P
  PA SMO ŽE MISLILI DA BO KEJ IZ TEBE .
  ŽAL …
  ŽAL SLABO KAŽE Z TEBOJ …
  Z TAKIMI FORAMI SI ŠEL PA ŽAL PREDALEČ …

  • joza joza13

   ++
   Pazi na s/z, zna biti moteče…

 • mona lisa

  Menda ljudje spet ne bodo nasedli enemu Kučanovem gnilem jajcu. Kakorkoli upam da ljudje ne bodo toliko neumni in nasedli temu lažnivemu kljukcu ki mu ne bi dala voditi niti javnega WC ne pa državo.

 • mona lisa

  ne rabimo še enega Cerarja. Je že eden naredil dovolj škode.

 • Novakec1

  Vprašanje za 1mrd €: koga med temi klovni voliti da Slovenija ostane Slovenija. Pa ne Jajota predlagat, isti šmorn.

  • Očitno je, da bi morala zmagati SSSS = Socialna Stranka Srba u Sloveniji, da vas bo vse po butic, ker “kdorkoli samo da ni Jajo” volilna izbira ne daje rezultatov.

   • pajot

    Imaš prav. Slovenceljne je treba direktno udarit v betico,pa še takrat ni nujno,da se bojo spametovali.

   • Hun

    ti iz ene skrajnosti v drugo…drgac ne znas, kajnede bebo

    • joza joza13

     Je še kdo večji bebo z osebnimi interesi, kot ti BEBBO?

     • Hun

      sektas obracunal bos ti sam sabo k ze po cipresah smrdis

     • joza joza13

      Hahaha… ne moreš ti iz svojih cipres, a?
      Veliko mlajši sem od tebe, osebno nič nimam z II WW. Zgolj otroke imam in ni mi vseeno za niihovo prihodnost. Obračunali bodo verjetno tisti, ki imajo zapadle terjatve hahaha… A imaš zapadle obveznosti??? Pripravi se. Spovej se in opravi pokoro… hahahaha

   • Novakec1

    Ne razumeš; koga med temi klovni voliti da Slovenija ostane Slovenija, še trikrat prečitaj boš mogoče pol kapiru.

    • Jaz sem že kapiru, samo ti nisi.

  • pajot

   janšo in nikogar drugega. Jajo je v tvoji glavi,cepec.

   • Novakec1

    Kam smo prišli , za zmerjanje dobivaš pluse, nič čudnega da gremo u maloro.

  • joza joza13

   Samo JJ! Kdo drug si upa v mafijo posegati? Del mafije je tudi sodišče! Ti, novakec1 – ali karkoli že si, če se hočeš iti političnega komentatorja, moraš obvladati veliko širšo sliko – poligon, kot ti ga mediji določajo.
   Gre za mafijo! Kaj tebi ni jasno?

   • Novakec1

    Izobrazba ti ne pomaga če si že po naravi butast.

    • montyamp

     Hahaha , res je , imamo izobražene mladiče komunist-fašistične zazidarije v vseh državnoupranih – javnih službah in prav zaradi ultra idiotov je država spet BANKROT .

   • bi jo

    volumen denarja ene milijarde je odvisen od vrednosti bankovcev ali bog ne daj, kovancev ….

    • joza joza13

     Uporabil sem besede enega bankirja, ki je podal za plastično predstavo primer 1 mrd = 1 vagon.
     O katerih apoenih je bilo govora, se ne spomnim.

 • Franc Šink

  Šarec je edino sposoben za pomočnika pastirja na Veliki planini.To mu je skrajni domet.

 • Waltter

  Ne pozabit da je Afero sproduciral POPTV, kar pomeni da je vrzena ven z namenom in zato da se skoncentrirajo vsi ostali na to afero. Kot prvo malo bode v oči da gre pa ne gre za drobljenje denarja, po eni strani gre za naročilo nadzora, ki je bil pod 20.000 eur vendar pomanjklivo narejen in nato še dodatno naročen. Tukaj lahko računsko sodišče poda mnenje in si misli da gre za drobljenje ampak to je njihovo mnenje zakon take svinjarije dopušča.
  Se je pa Kenda malo nepripravljen noter potegno in se vidi da sedaj hoče nekaj dokazovat in mu nekako ne uspeva. Pa kaj nimate nobenega analitika ali svetovalca na tej TV da bi ga vodil normalno skozi dokazovanje ne pa da sam skače iz ene skrajnosti v drugo. Najprej je vdaril da ga niso odpustli pa da je sam šel pol sporazumno pol pa da ga je odstavil pa prestavil na drugo delovno mesto.
  Požar bi lahko tudi malo Kendo nekak pripravil do tega, je res da ima Kenda prav, vendar bo stalno bolj sam sebe pokopaval in upam da ima kaj boljšega. Kenda zavedaj se da če POP TV ki favorizira kandidata vrže nekaj ven kot afero ima vse pripravljeno da pohodi na tej poti vse akterje in pazi Kenda da te ne bodo dobili na levi nogi.
  Brez veze je sploh razglabljat ker gre tako ali tako za človeka ki ga goji omrežje in ga pripravlja na nekaj kar sploh ni sposoben, sicer so zato svetovalci ponavadi ampak v tem primeru mu jih bo priskrbelo omrežje, če ne verjamete je zadnji 4 letni primer bil natanko to.

  • joza joza13

   Strinjam se s teboj. Zelo malo je slučajev…

 • Vin Dizl

  Pred nami je nova najnižja udeležba na volitvah. En bolj tumpast kot drug, nimaš kaj volit. Pa brez argumentov “če ne voliš nimaš kaj jamrat”. Enostavno ni kaj volit. Kogar voliš, je jebeno isto. Tega je dost.

  • joza joza13

   Počakaj na müslije, boš imel večjo izbiro …

  • stajerc5

   Dizl, preidi na super benzin, da si malo ventile ocistis!

  • samotoje

   Še en vseglihar. Dober izgovor, če ti ni nič jasno.

 • karpelec

  Marjan Šarec preskuša svoj domet iz svoje domišljije.

 • Suljo

  Janseka zamenjat pa bo dobila sds ustavno vecino…

  • joza joza13

   Ni še koruze svinja… prezgodaj sanjaš…

  • Mare Kranjc

   Turćin Buljo, zamenjati je treba tvoje možgane. Se popravljam, treba jih je vstaviti v tvojo prazno lobanjsko votlino. Sicer me pa zanima, zakaj te ni v Bosni, kjer bo imel tvoj predsednik Erdogan predvolilno hujskanje?

 • joza joza13

  Nisem vedel, da je temu tako. Šarac je bil videti zgolj čuden. Te besede Kende, pa čeprav gre delno za revanšizem, niso videti izmišljene.
  Pa kdo ga bo volil no? Kdo?
  Milan je štrikal in se zaštrikal…

  Pajnkiher, kje si? Ni argumentov, ali nisi plače dobil?
  Doma so se ti odrekli, še domačija se ti podira … piši kuči … “propalo” …
  hehehehehe

  • Dragan Krstič

   Tone smeti iz morja pobira, zato nima cajt pisat.

   • joza joza13

    A je v morje padel?
    -;)

    • Dragan Krstič

     Lahko da je. Včeraj je kar dobro šmarnico tolkel.

     • ĐĐ Style

      Kaj boš za Dodika volil, Dragane

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharska logika: “pozremo vsak drek, samo da ni Jansa!” To ne meji na dusevno bolezen, to JE dusevna bolezen!!!

 • centurion

  “…Kenda ga je nato javno pozval, naj se z njim sooči na Televiziji Nova24TV, pa si tega predsednik Liste Marjana Šarca ni upal storiti…”
  Marjan Šarec (otrok, ki so ga že starši zavrgli v smeti) si upa
  JAVNO nastopiti le na kakšni GASILSKI veselici, seveda
  za plačilo v kešu, na črno.
  Serpentinšek skratka.
  Klovn second class.

  • Suljo

   (otrok, ki so ga že starši zavrgli v smeti) si upa
   Ti pa si, da ne napišem kaj…vrjetno si ze spil kasen litr šmarnice…ker trezen ne mores takšnih bedarij pisati

   • centurion

    suljo bosanac, tut tebe mat vrgla v kanto za smeti?
    Komunala boy…

 • dr Janez Sveti

  Po mojem opažanju, je Šarac naštudiral lik Drnovška, ki ga sedaj igra. Bodite pozormjni in boste hitro ugotovili, da ga kopira skoraj do popolnosti.
  DR Janez Sveti recenzist

  • Novakec1

   Dobro si ugotovil, Drni je pa fejst zavozu slolandijo. (LDS)

   • bolimeđoko

    Zato pa mu je župan postavil doprsni kip. Eh, boli me đoko.

  • sprehajalec

   Izgleda isti Trener na Public relations treningu.

 • Dragan Krstič

  Če je gospod Kenda iz znane in poštene staromeščanske družine Kendovih iz Kamnika, potem verjamem njegovim trditvam.

  • samotoje

   Ivan je v redu človek, ga poznam. In sem tudi videl, kako je Šarcu “rit” odnašal. Če ga Šarec na TV ne bi tako nesramno blatil, ne bi nikoli rekel besede. Tako pa je počilo in prav je, da je tako.

 • Dragan Krstič

  A Sredina se pa nič ne oglasi? Zgleda da piše potopis o dogodivščinah na Severnem polu.

 • montyamp

  Šarec bi moral biti malo bolj pazljiv .
  Kampanjo mu v “pozadini” vodijo pasjejebski kadri .
  Nekaj mora biti hudo narobe , ali je prestopil med garažarje , ali je zaslepljen s podrepništvom murglosrbskemu generalštabu , ali ga pa žvepleni preko udbosodja drži za jajca katera mu nosi novi marionetarski majmun .

 • montyamp

  Je pa res , da je Serpentinšek bolj inteligenten od Šarca .
  Vedno tolče po babah , komunistom bi pa v rit zlezel , najraje kar v nedeljo dopoldne pri sveti maši in to pred Bogom , ki ovaduhov ne bi smel spuščati v cerkev .
  Tako bi bila maša v prazni cerkvi , udba pa razkrinkana .

 • Pjevač tuge

  Serpertinšek bi zagotovo dobil vsaj 30 procentov glasov če bi bile parlamentarne volitve takoj po predsedniških.
  2 junija pa menim da bo dobil okoli 15 procentov se pravi se ne bo ponovil scenarij novih Kučanovih obrazev kot se je pri PS in SMC.
  Slovenci počasi odpiramo oči in to je zelo dober znak.
  Janša požen mi smo pripravljeni !

  • Joško

   Serpentinšek lahko dobi od 8 do 10% glasov. Eno so bile predsedniške volitve, čisto nekaj drugega bodo parlamentarne volitve. Na predsedniških volitvah je dobival glasove tistih, ki so šli na volitve in so bili proti Pahorju.

  • Ti pa si korajžen. Ali imaš titovko pa menažko ?
   Brez tega “orožja” ne moreš v boj. :)

  • Pjevač tuge

   Nimam titovke imam menažko in CZ M70, 7.65 mm in tudi kaj drugega se najde v sefu z orožjem.vse prijavljeno !

 • Vinko

  Šarec je nekoč izjavil: V deželi, v kateri je baba žaba, žabe pa je treba
  ubit, ženske na volitvah nimajo kaj iskati!!!!
  Taka levičarska marioneta in skrupocalo od Šarca ki zna žaliti lastni narod, še posebno ženske si ne zasluži da je predsednik države še manj pa da je predsednik vlade in stranke ki jo vodi. Žalostno za vse ženske ki ga imajo namen voliti in s tem pokažejo da nimajo v glavi niti gram pameti in spoštovanja do svojega spola. Vse pa je še dodatno podkrepljeno z njegovo lopovsko aktivnostjo in strahom pred direktnim soočenjem.
  Se vidi vsa strahopetnost, dvoličnost ki jo ima tako Šarec kot tudi velika večina levičarjev v krvi!!!

 • Franci Lavrič

  Marjan! Ne daj se. Sedaj ti hočejo naprtiti vse svinjarije, ki so jih skuhali drugi, ker se te bojijo tako levi, kot desni. Samo ne jemlji v kolalicijo Erjavca in Cerarja – pa bo vse v redu.

 • xtc

  Mali prepotentni posvojeni bosančić in oboževalec Adolfa z prevelioki m egom in kurjimi možgani-Skratka kot Opanković-BALKANAR.

 • Zgornji

  JAAAAJJJJJJJ, … ŠARKO, ŠMARKOOO , … ČIIIST SI SE POKVARIL … KONEC JE Z TEBOJ , … ŽAAAALLL … ŽAL. ZGUBKO IZGUBLJEN .
  A TE NIII ŠKODA ?? !! ??
  PA TAKOOO DOBER BI LAHKO BIL … !!! ! !!!
  ŽAL. Žaaal.

 • Križar

  Naslada za desnovrtljive ljubitelje Huna in Adija,da o Benitotu ne zgubljam besed!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!