fbpx

Iz nekega slovenskega časopisa: Kako so partizani “pomotoma” umorili očeta deklice, ga v vrgli v ogenj ter požgali domačijo

Foto: STA

“Tole iz včerajšnjega časopisa mora ostati za zgodovino: Partizani so deklici “pomotoma”(!!!) umorili očeta in ga vrgli v ogenj ter ji požgali domačijo…! je poslanec v DZ Branko Grims, spomnil na časopisni zapis, ki razgalja kruto resničnost glede partizanskega “boja proti okupatorju”. 

“Odgovornost za nepojmljiv zločin… in še sto tisoč takih, ko je bila vojna že končana in je prišla rdeča “svoboda”?? Nič. Motiti se je človeško…” je zapisal poslanec v DZ Branko Grims. Tudi predsednik države Borut Pahor je pred dnevi, skupaj z veleposlanico Republike Nemčije, odprl spominsko ploščo, da so v Vidmarjevi vili v Ljubljani 26. aprila 1941 ustanovili Osvobodilno fronto.

“V resnici pa so ustanovili Protiimperialistično fronto za boj proti Angliji, Franciji in Ameriki – torej za kolaboracijo z nacizmom in fašizmom v boju proti demokratičnemu svetu.” Preimenovali so jo po nareku iz Moskve šele potem, ko se je večletna sramotna kolaboracija internacionalnih in nacionalnih socialistov ter fašistov neslavno končala z napadom Nemčije na Sovjetsko zvezo.

Poslanec v DZ Branko Grims je izpostavil zanimiv spodrsljaj v časniku, ki razgalja kruto resnico o partizanskem “boju proti okupatorju”. (Foto: Facebook)

“To smo se učili še v jugoslovanskih časih v Gimnaziji v Kranju, pisalo je v knjigah.” To pomeni, da danes levičarji demokracijo zlorabljajo za to, da še bolj nesramno lažejo o naši zgodovini, kot so v socialistični Jugoslaviji!!

Domen Mezeg