Izobčenec z nami delil spomine od začetka vojne do danes: “Vsi v levici so prvorazredni in nedotakljivi, žalostno pa je, da jih ščiti tudi sodišče”

Foto: STA

Izobčenec M. P., čigar polno ime hranimo v uredništvu Nova24TV, je z nami delil spomine od začetka 2. svetovne vojne do danes in ob tem poudaril, da ker ni bil sin nobenega borca, ni imel nobene možnosti, poleg tega pa se je počutil zelo zapostavljenega. “Ko sem služil vojsko, so me hoteli vključiti v komunistično partijo, ker pa tega kljub hudim pritiskom nisem želel, cela kasarna ni kontaktirala z menoj. Bil sem izobčenec.”

Uvodoma je spomnil na začetek vojne, ko je bil star sedem let in je poslušal ljudi okrog sebe. “Spraševali so se, ‘Le kaj nas čaka?’ ter pripovedovali, kako je bilo v 1. svetovni vojni, kako so prišli iz ujetništva Rusije.” Vsak večer so se zbirali pred hišo, skrbelo jih je, kako bodo preživeli, kako bi zaščitili sebe in svoje najbližje. Organizirali so vaško stražo in ob tem opazovali, če se morebiti kdo približuje naselju.

Ko so Nemci 6. aprila 1941 napadli Jugoslavijo, so avioni preletavali Slovenijo, kmalu pa se je približala tudi italijanska vojska. “Začeli so zapirati vse moške in jih voziti v taborišča na Rab, Gonors, Renicci in drugam.” Nekateri so se po besedah izobčenca uspeli skriti, da jih niso ujeli. Ti so se začeli družiti in tako postali domobranci, partizani, bili so bratje, sestre in starši družine, branitelji domovine in doma. Večinoma so bili kmetje, ki so podnevi obdelovali zemljo in skrbeli za svoje družinske člane, ponoči pa so morali biti na postojanki. Izobčenec M. P. poudarja, da noben domobranec ni vabil Italijanov, da naj pridejo, ti so namreč morali kontaktirati z njimi, kljub temu, da so bili okupatorji.

Foto: Wikimedia

Komunisti so se pojavili med partizani in prevzeli oblast nad njimi
V času med vojno so se tudi pri nas srečevali partizani in domobranci, ki so bili verni kristjani in so živeli v velikem strahu za svoja življenja in življenja bližnjih. Komunisti so se pojavili med partizani in prevzeli oblast nad njimi. Nad slovenskim narodom so se pojavile tri vrste zločincev: fašisti, nacisti in komunisti, pri čemer so komunisti tisti, ki so izrabili partizane, da so ti morali pobijati verne in napredne družine, pri čemer niti otroci niso bili izvzeti. “Če niso izpolnili ukaza poboja družine, ki so jo določili komunisti, so sami postali žrtve poboja. Največ partizanov je bilo ubitih v hrbet, ali pa s kakšno zvijačo. Pošiljali so jih, da so na primer prenašali pošto na določne kraj, kjer so bili ubiti iz zasede.”

Kosti so nem, vendar zgovoren dokaz krutega zločina. (Foto: STA)

Kaj ima Slovenija od komunizma, ki vlada že 75 let?
“Več kot 650 zamolčanih grobov, preko 100.000 pobitih kristjanov, domobrancev in partizanov, ki so bili pošteni in delovni ljudje,” poudarja naš sogovornik in dodaja, da kar je ostalo živih partizanov, so jih odpeljali na Goli otok. Po koncu vojne so si komunisti lastili imetje ljudi, ki so bežali, da so si rešili življenja. “Več mesecev pred koncem vojne so šli voz za vozom na Koroško, več kot 300.000 beguncev je takrat odšlo čez mejo s trebuhom za kruhom, da bi ohranili svoja življenja. Sledila je obvezna oddaja, popis kokoši, prašičev, krav, pridelkov, od krompirja do žita in podobnih živil. Spomnim se, da smo posadili krompir, pa so nam skoraj vsega pobrali.”

“Ker nisem bil od nobenega borca sin, nisem imel nobenih možnosti, počutil sem se zelo zapostavljenega. Ko sem služil vojsko, so me hoteli vključiti v komunistično partijo, ker pa tega kljub pritiskom nisem hotel, cela kasarna ni kontaktirala z menoj. Bil sem izobčenec,” je povedal M. P.

Goli otok (Foto: Wikimedia)

Komunistična partija ni tolerirala prestopa cerkvenega praga
Po prepričanju izobčenca, ki se je odločil spregovoriti za nas, je vsa levica ista, vsi so povezani in zaščitniški med seboj. Vse leve vlade so sovražne do kristjanov, otrokom so vzeli sanje, saj ne priznavajo Miklavža, božiča in velike noči. “Če si bil član komunistične partije, si bil ves čas pod strogim nadzorom, če si prestopil cerkveni prag in hodil k maši, so te že izločili. Vsi v levici so prvorazredni ljudje, nedotakljivi, predvsem žalostno pa je, da jih ščiti tudi sodišče.” 

Drugorazrednim ljudem sta bila odvzeta duša in razum, je prepričan naš izobčenec, ki ob tem dodaja, da imamo v 75 letih komunizma že klonirane komuniste (levica). “Slovenci, prebudite se in se borite za svoj dom in za domovino Slovenijo, kot so se predniki pred nami. Pomagajte Anžetu Logarju in Jelki Godec, ki raziskujeta področje bank in zdravstva. Hočemo vedeti, kje so ukradene milijarde našega denarja, hočemo imena in priimke vseh vpletenih. Pojdimo na volitve vsi, to je naš referendum, da se rešimo ljudi, komunistov, ki so storili genocid nad kristjani. Preko 100.000 mladih fantov in deklet je bilo pobitih, čeprav niso bili nič krivi. Ko danes gledam mlada dekleta in fante, se mi srce trga, ker prav takšni so bili po nedolžnem pobiti. Mojo sestro so hoteli ubiti, ker je pela v Marijini družbi,” nam je še zaupal naš sogovornik.

N. Ž.

 • Aron

  Samo jamranje in tarnanje… Nevem, kako lahko ti ljudje sploh preživijo ob vsem tem sovraštvu in želji po maščevanju. Je pa seveda jasno, da gre za domobranski bot.

  • stajerc5

   Mozganski spacek, saj nisi sam kriv, da so te tako vzgojili!

  • Olga_10

   Kaj če boste jutri na istem?

   • Aron

    Na čem istem? Da za svojo sedanjo nesposobnost krivim dogodke izpred 70 let? To je že na meji normalnosti…

  • Franc Šink

   Želja po maščevanju?To mnoge drži pokonci.

   • Aron

    Precej nekrščansko.

  • sprehajalec

   Tudi Angleži bi jamrali, če bi imeli Ultralevičarje na oblasti in v vseh sferah družbenega življenja. In da bi jim propadala država.

   • Aron

    Angleži precej jamrajo, ravnokar jim propada zdravstvo, napovedana mizerna gosp. rats, pada jim mednarodni ugled, grejo se nezakonite vojne… Ni razloga za biti Anglež trenutno.

    • sprehajalec

     Angležem je že Marx v tistih časih napovedal propad.

     • Aron

      Narod zgrajen na kolonializmu in genocidu. Nic cudnega.

     • sprehajalec

      Rusi pa seveda ne….

     • Aron

      Ti si omenjal Angleže.

     • sprehajalec

      Ti si pa preskočil na kolonialiste pa imperialiste.

  • xtc

   Ti ne jamraš ti ,greš v SEKULARNI iran s fantom na pir in to je to.

  • MOSTISCAR

   so bolni na duši

 • Olga_10

  Volimo SDS in rešimo Slovenijo pred lopovlukom komunistov in nezakonitimi migracijami!

 • pajot

  Ko bo prišel čas in prišel bo,se bodo komunisti skrivali v mišje luknje. Ne bi bil rad v njihovi koži.

  • Slovenka

   Iz tvojih ust v božja ušesa.

 • Vladimir

  Slovenci zbudite seeeeee

 • Jan Kovalski

  V Jugoslaviji so bile vsako leto enodnevne “orožne” vaje za vse vojne obveznike in seveda torej tudi za vse bivše rekrute JLA. Enkrat na 4 leta pa so bile obsežnejše več dnevne vaje (cca 7 dni), v Sloveniji npr. na Blokah. Zadnji dan (ali zadnjo uro enodnevnih vaj) ob koncu vaj se je obvezno zaključilo s pozivanjem vseh mlajših (nad starejšimi so že obupali), ki niso bili člani komunistične partije, da se udeležijo sestanka na katerem so jih na vsak način želeli vpisati med člane. To se je v Sloveniji dogajalo vse do samega konca Jugoslavije torej tudi še leta 1989.

  • opazovalec

   Jan, to pa sploh ni res, vem iz lastnih izkušenj. Odvisno predvsem, kje si imel razpored, sploh ni bilo nujno imeti razpored v vojaški enoti. Sicer je pa to nekaj normalnega za vsako državo z naborniškim sistemom. Vojaški obvezniki morajo pač vsake tolko zmigati riti, ali jih pa sploh ne potrebuješ. Če hočeš vedeti kaj več v vsakoletnih vajah rezervne sestave, povprašaj kakšnega Švicarja. Da pa je takšen sistem boljši od poklicne vojske se vidi zadnja leta.

   • Jan Kovalski

    Nisi napisal čemu oporekaš. Kaj naj ne bi bilo res, kar sem napisal?

    Vsekakor pa nisem ničesar napisal o nekakšnih “zmiganih ritih”.

    O Švicarjih pa vem verjetno več kot ti ker imam tam bližnje sorodnike že več kot 50 let, ampak, še enkrat o “zmiganih ritih” nisem pisal. To si ti dodal in skušal meni pripisati. V bistvu polemiziraš sam s seboj, o nečem o čemer jaz sploh nisem pisal.

    • opazovalec

     Dobro preberi kar si napisal:

     #V Jugoslaviji so bile vsako leto enodnevne “orožne” vaje za VSE vojne obveznike in seveda torej tudi za VSE bivše rekrute JLA.#

     In na ta VSE se nanaša moj zapis. Preprosto to ni res. Sam sem imel dolga leta po vojski mir, pač nisem imel razporeda, potem sem se preselil in kmalu sem bil v nekakšni partizanski brigadi, kjer sem se ob edini 3 dnevni vežbi zgrozil nad “znanjem” in fizičnimi sposobnostmi povprečnega rezervista, sem imel namreč dober trenig v gardnih desantnih enotah. In potem sem imel mir do konca Juge, razpored v službi. seveda so pa rezervni oficirji imeli nekoliko več vežb, sem to videl pri mojem bratu.

     Torej vidiš, da VSI očevidno ne drži. Vsekakor si pa vojske z rezervno sestavo brez vežb ne znam predsatvljat, verjetno tudi ne noben vojaški strokovnjak. In ker poznaš razmere v Švici bolje kot jaz (jaz sem samo videl trume oboroženih rezervistov na postaji v Zurichu, in nekoč rezervno letališče na neki hitri cesti). Torej to ni obena značilnost socialistične in nedemokratične ureditve. To je vsa poanta mojega pisanja.

     • Jan Kovalski

      Kot prvo, če bi se tvoj zapis nanašal samo na tisto, da niso vse vpoklicali na vežbe, ne bi ti na široka razpredal še o tem kako naj bi bilo to koristno za razmigati riti in zraven tlačil še Švico. Torej je jasno, da se sedaj ven vlečeš in se obešaš na VSE.
      Gre za princip, da so bili vsi obvezani hoditi na vojne vaje, če pa kdo ni bil poklican pa je bilo to zaradi tega ker JLA ni imela svojega spiska obveznikov in sistem ni deloval dobro. Edino za rekrute so se potrudili rezervisti pozneje jih niso več tako zelo zanimali. Evidence so imele občine, in če se je kdo preselil so ga pri JLA lahko izgubili. Sistem je deloval značilno socialistično. To je Sloveniji tudi omogočilo lažjo osamosvojitev leta 1991, JLA namreč že leto prej ni mogla vpoklicati niti rekrutov iz Slovenije, ker niso imeli svojih evidenc.
      Princip je bil, da bi morali VSI imeti vojne vaje tudi po odsluženju vojnega roka v vojski.
      (V Švici, ki mi jo vsiljuješ, imajo rezervisti doma tudi brzostrelno orožje in pravo municijo, in celo samoinciativno nekateri radi hodijo na strelske vaje)

  • SIMON ROZIC

   Spomnim se, ko so se oficirji in njihovi pribočniki
   na smrt pijani valili iz bližnjih gostiln, oblajali vsako
   ženšče, ki še ni imelo 100 let in pobruhali vsak vogal
   vsake nasproti prihajajoče hiše…Slava jim!

   • montyamp

    To je bila najjača vojska v Evropi .
    JNA društvo oboroženih pijancev .

 • Tweety Bird

  Levico ščiti sodišče? Koga pa ščiti Ustavno sodišče?… En namig… nekoč je bil preprodajalec orožja, denar pobasal v svoj žep…danes pa ne zna pojasniti izvora svojega premoženja!?!?

 • Antonius

  Kar danes revolucionarno partijo najbolj dokumentirano postavlja med morilce, počasi pospravljajo iz vseh skrivanih morišč. Prehudo jim je breme, da bi moriščem priznali status pokopališč in zraven umorjenim v spomin zapisali imena žrtev, ki bi jih zlahka poiskali z DNK. Seveda se Dežmanova komisija v sozvočju z ZZB še enkrat norčuje iz umorjenih in njihovimi svojci. Dežman za DNK zbira kosti tisočev stegnenic, ker se načrtno izogiba zobem v katerih je sto procentno ohranjen DNK. Hramba kostnega materiala je povsem neprimerljiva z zobmi, ker je zobe z lahkoto hraniti v nekaj gospodinjskih hladilnikih.
  Vsega prezira je vredna tudi slovenska cerkev, ker je molče pristala na temeljito pospravljanje revolucionarnih morišč. Najdene kosti bodo sanitarno zmetali na nekakšen odpad in s tem poskrbeli, da stvarni dokazi morilskega odija izginejo iz spomina slovenskega naroda. Storilci genocida bodo večno krvavi, njihovi dediči in slovenska cerkev so pa z lažno moralo do vrata in čez zasvinjani.

  • Vrhovni sodnik

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

  • Slovenka

   Zdaj me je spreletelo. Ko so hoteli izbrisati spomin na Celjske grofe, so prav tako odstranili njihove posmrtne ostanke. Herman II. Celjski je bil pokopan v Pleterjah, toda njegovo truplo je izginilo, v začetku 19. stol. so odstranili truplo Barbare Celjske, mislim, da je bila pokopana v Pragi, in v dvajsetih letih 19. stol. so odstranili okostja ostalih članov rodbine, ki so bili pokopani v minoritski cerkvi v Celju, obdržali so samo lobanje, toda tudi pri njih manjkajo spodnje čeljusti.
   Zanimivo, kajne.

  • Slovenka

   Vsi smo brali Visoško kroniko. Polikarp Kalan je umoril svojega prijatelja in zaradi greha trpel do zadnjega trenutka, ko ga je odrešil duhovnik s predlogom, kako lahko svoj greh vsaj nekoliko popravi. Toda senca greha je še naprej visela nad rodbino kot Damoklejev meč, tudi Polikarpov sin Izidor je delal pokoro za očetov greh, epidemija pa je umorila Izidorjevega brata Jurija in njegovo starejšo hčer, kar je Izidorjev sin pojasnil kot božjo kazen. Če bi Tavčar napisal še preostala dva dela načrtovane trilogije, sem prepričana, da bi se pokora za storjeni greh nadaljevala v obeh delih.

   Zakaj to razlagam? Taka pokora je huda stvar in le redko kdo ima dovolj poguma, da svojemu otroku prizna, kaj je počel, in otrok res potrebuje veliko moč, da do takega starša ne začuti mešanice groze in prezira.

   Na levi strani se je nakopičilo toliko zločinov, da morilci in njihovi potomci čisto preprosto ne zmorejo soočenja z resnico. Zločinov je preprosto toliko, da bi lahko levica dvesto let delala pokoro za storjeno zlo in ne bi bilo dovolj, razen tega pa je oblast tako hudo mamilo, da preglasi vest, človečnost in vero, zato pa je njihovo krščanstvo na ravni Šarca in Cerarja ter drugih lažnih kristjanov. Ne trdim, da sta zavestna hinavca, trdim pa, da ju nakopičeni levakarski grehi in privilegiji držijo v šahu in jima onemogočajo vestno ravnanje. In to velja tudi za preostalo levico.

   Tej težavi niso kos. Naložili so si preveliko breme.

 • RATATA

  Prva vrsta pred zid
  naprej
  marš!

  • Broni

   Polni, nameri….dokler ne gre zadnji k hudiču….

   • RATATA

    Joj no, kaj bi pa ti polnil, a paprike(?) In kaj bi nameril se mi tudi ne sanja…
    Pred zidom objokavanja se le objokava, če slučajno ne veš… pa take.

  • Slovenka

   Jaz bi bila manj drastična, ker spoštujem življenje. Delati in živeti bi morali kot navadni smrtniki brez vseh privilegijev, za mnoge med njimi bi to bilo hujše kot smrt.

 • SIMON ROZIC

  Onim iz prve vrste

  Poglej, poglej te v prvi vrsti,
  že mnogi morali bi gniti v krsti,
  da ne bi zasmrajal’ domovine,
  da ne bi pokradli vse lastnine !!!!

 • montyamp

  V prvi vrsti so UDBOVSKA DECA , vajenci stalinove glistavosti , ki se hranijo z bankroti .
  Kako jih ni sram , banda lažnivcev in parazitov , uničevalci slovenskega naroda , mešanci med ovaduhi in politkomisarskimi kurbami .

 • totex39

  Lahko bi rekli, da v dveh vrstah pogumno stojijo naši uničevalci in še ponosni so na vse to, kar se dogaja, ker njim se zelo dobro gode.

 • Valter BraniSlav

  Komunisti in istospolni so krivi da desni nimajo oblasti.
  Pravilneje: fiksacija desnih s komunisti in istospolnimi odbija trezne obcane da bi volili desnico.
  Zal….

 • milanček

  prva vrsta in mitraljez, uspeh je zagotovljen

 • Slovenka

  Jutri se uradno začenja predvolilna kampanja, časa ni dosti. Ne nasedajmo levim provokacijam, ampak postavljamo trezna vprašanja o naši prihodnosti. Pustimo maškare pri miru in se ukvarjamo s pametnimi stvarmi.

  • Tweety Bird

   Zato vsi volimo Janeza Janšo…ta pravega. Naj zmaga LEVICA…naj nam MESEC sveti :)

   • Slovenka

    Zdaj ga pa biksaš.

 • Tweety Bird

  Iz tistih kosti…tam zgoraj na fotografiji…bi jaz vam desnosučnim domobrančkom skuhala takšno fino juhico…s peteršiljčkom in luštrekom…pa domače haloške rezance :)

  • sprehajalec

   Tako kot tisti Borci NOB na Koroškem, ki so tisto mlado punco pojedli? Zadnjič je bil članek pa spletna stran poziva na razjasnitev skrivnosti.

   Ste Ljudožerci Levičarji ali pa ustvarite pogoje za to. Primerov kanibalizma pod levičarji je kar nekaj, med veliko lakoto v Ukrajini, pa pod Maotom na Kitajskem.

   Nič novega torej, ta tvoja juhica. Levičarska specialiteta.

   teptanje vseh moralnih in civilizacijskih norm, to nam ponujajo Združeni Levičarji.

 • Stric iz ozadja

  Kaj ti pomaga porocilo ce so bistvene stvari: POSLOVNA SKRIVNOST, BANČNA TAJNOST po 125. členu ZBan-2, torej so vse najbolj obremenilne stvari itak skrili.

 • Tweety Bird

  Najbolje bi bilo, da volimo vsi SDS in se komplet preselimo v senco in temo srednjega veka. Lahko bi začeli znova loviti čarovnice … pa to… :)

  • Tweety Bird

   Pa še narod zamenjajte…kajti ta narod vas ne mara !

  • sprehajalec

   Ali pa Volimo Meseca, pa se ponovi kambodža 1977/78 in polja smrti Pol Pota. Dva milijona mrtvih v nekaj mesecih….

   ravno toliko je tudi Slovencev.

 • Tweety Bird

  Dol s svečkarji… izdajalskimi, lažnjivimi.

  GOR Z LEVICO…NAJ NAM MESEC SVETI :)

  • sprehajalec

   To je bilo tudi geslo Mesecevega ideološkega predhodnika Pol Pota. V kambodži.

 • Slovenka

  Pravkar si ogledujem sliko. Vse lepo in prav, sonček sije, glavni kalibri so se zbrali v prvi vrsti, pogrešam pa Štefko Kučan, Mijo Janković in Turekovo Barbaro. Mogoče pa kuhajo golaž in čaj, da se bodo lahko njihovi gospodje okrepčali po naporni proslavi, kjer so ponosno postavili na ogled svojo ideologijo in svoje vrednote.
  Takih in drugačnih maškarad se bomo nagledali v predvolilnem času.
  Še enega takega mandata Slovenija ne bo prenesla. Poljub smrti in pogreb obenem.

 • Slovenka

  Komunistična rdeča maša?
  Vaja za opero Rdeče maske?

 • ĐĐ Style

  Nova24, prva v službi laži. Izobčenec I.J.J. se želi maščevati ker so ga krivično vrgli ven iz partje zaradi preveč ekstremnih idej.

  • Olga_10

   Mislite Hanzi in Murgleoneja?

   • ĐĐ Style

    IJJ

    • Olga_10

     Ja, ljudem dati dobre pokojnine, očistiti banke in pokojninsko blagajno, pomagati mladim druzinam, vrniti vojski mesto, ki jim pripada, zaščititi državo pred nezakonitimi migranti so res “ekstremne” ideje in ga zato tudi ekstremno podpiramo!

     • ĐĐ Style

      Prepustiti državo mladim in ne bivšim komunistom

     • Olga_10

      Mladim iz ZL, ki so ukradli celo identiteto….Hahaha…

     • ĐĐ Style

      SDS-ovcem, ki skrivajo partiske knjižice

     • Olga_10

      Demokratom ni treba skrivati partijskih knjižic! Raje pojdite h Kučanu, ki jo je zamrznil!

     • ĐĐ Style

      Komisar Janez naj gre počasi v pokoj in prepusti SDS mljašim.

     • sprehajalec

      zakaj ne gre Vodja levice Zoki? Saj je starejši od Ivana janeza.

     • Olga_10

      Vas žuli, ali ne?
      Gospod Janez Janša je demokrat, osamosvojitelj in domoljub! Na volitvah dobiva sam toliko glasov, kot vse vaše stranke skupaj! Kdaj bo šel, ne boste odločali vi, ampak sam in člani njegove stranke!

     • ĐĐ Style

      Domoljubi ne veličajo dela domobrancev, gnojne vojske ki je lizala rit okupatorju. Mi res ne bomo odločali kdo bo vodja SDS-a. Bomo pa odločali kdo bo mandatar in to Janša ne bo.

     • sprehajalec

      Džidži, Himna partizanske vojske;

      Slovenija svobodna,
      sovjetska bodeš ti.

      ni večjih izdajalcev kot komunisti, ki so hoteli Slovenijo priključiti Sovjetski Zvezi. In je bil njihov glavni politični cilj.

      Glede tvojega karakterja je pa tako, ko iščeš besede z katerimi bi provociral in žalil. Si pač šola Ivana mačka matije in Semič Dakija. Ki sta bila znana po svojem besednjaku. Glup si ko točak pa še prostak si, takšni ste lahko samo levičarji.

      zato slovenski levičar naprimer nikoli ni bil v Dunajski operi, ali pa na Novoletnem koncertu. največji kulturni domet slovenskega levičarja je performans, v smislu valjanja po asfaltu na tleh pred tribuno v light šovu, pa Borčevska proslava v Dražgošah.

      miting kultura.

     • šmentanamuha

      Hm, mislim, da je za politika v najboljših letih. Saj menda ne misliš, da sta oni slinavi bejbifejs Lukec in njegov škorec Kordiš tista, ki te bosta popeljala v boljšo prihodnost?

     • antimur

      Ti se ukvarjaj z zamrznjeno gnido Kučanom, Janšo pa prepusti nam.

     • pupa

      Pa kaj hudiča vas toliko moti JJ? Mene prav nič ne moti, če uživa zaupanje v svoji stranki tako kot me ne moti noben strankarski lider vse je odvisno kako razmišlja članstvo stranke. Včlani se v SDS in postavise ob bok s svojo kandidaturo. Pa da vidimo kolikšnega zaupanja si vreden.

     • janez cepec

      ni šans, ne morjo se ga losat, on bo odšu sam z nogam naprej, u trugi

     • sprehajalec

      ne boš džidžija prepričala Olga, levičarji so polni sovraštva do vsega kar si naštela. Saj veš da so našteto nekoč uničili in pobili. Ne splača se ukvarjati z njim, saj vidiš da je psihič, pa še glup po vrhu. Očitno najboljše, kar premore levica. Poleg Zokija.

  • sprehajalec

   Edina laž na Novi si ti džidži, pa rdeča tovarišija, Krtača pa Tuppek,ljubitelj koz.

   • Marko Markov

    In kozojebcev

 • piko8

  Pred prvo vrsto postavit 3 mitraljeze; pa udri brigu na veselje!!!
  Kako lepa Slovenija bi bila po tem PLESU !!!

 • Olga_10

  Sliko povečati in narediti lustracijo! Ukiniti vse priviligirane pokojnine in ukiniti teroristično organizacijo ZZB, ki deli Slovence!

  • ĐĐ Style

   Ukinimo domobranske proslave

   • sprehajalec

    Misliš tisto v Dražgošah? Ko vsako leto levičarji pridejo branit dom? Verjetno imajo v mislih Dom španskih Borcev.

    • Bastian

     Tit Turnšek je zadjnič bleknil: še premalo smo jih. To je verjetno mislil posledično za dražgošane?

     • sprehajalec

      To jim uide, v navalu besa, če jim kdo poskuša vsaditi dvom v njihovo Vero v NOB. In jo omajati. Postanejo nasilni. Prvi je pa to javno bleknil Plemeniti Zmago 20 let nazaj. potem pa skeširal, da so uničili posnetke.

    • Slovenka

     Letos bi lahko šli na Kolpo.

   • Adolf Hitler

    A je tebe gdo kaj vprašal žid komunaserski potem pa zapri to greznico ki jo imenuješ gobec ti paraziti israna iz južnaške riti ko bo treba pa brant bo pa spizdi v Host kod njegov predniki z polnim gatam mrš smrad židovski velik gobez nič od oduzadaj poznam take posrance ki še PRI svoji židovski stoki živi

   • antimur

    In jih nadomestimo z mitingi resnice, kjer ti bodo čarapani ukazovali, kako živeti v naši domovini, pa procesije pedrov, lezbijk, pa multi-kulti golazni, pa levaških roparjev, pa “hrabrih borcev” z njihovimi omejenimi podporniki, pa še bi se našlo, ti bi živel kot v raju, saj procesij ne bi bilo konca in to same takšne po levaških merilih. Verjetno ti v tvojo rdečo tikvo ne prodre, da imamo tudi mi v mislih domoljubne procesije, kjer se bo s ponosom vihtela slovenska zastava in grb, na katerih bomo z veseljem in radostjo obujali velikane slovenske zgodovine, peli slovenske domoljubne pesmi, od Prešerna, Ipavcev, Slomška, do Gregorčiča. Te procesije zagotovo ne bodo oskrunjene z okupatorsko zastavo, z rdečo zvezdo, z jugoviči Jankovićevega kova, z ljubitelji multi-kulti, niti z Internacionalo. To bo balzam za dušo in telo, po dolgoletni okupaciji in maltretiranju Slovencev.

   • Krtača 20

    Bomo.

 • tetka z ozadja

  Mi levičarji smo vsemi žavbami namazani, jah, vi ste pa pač drugorazredni.

  • sprehajalec

   Če je to najboiljše kar premorete, džidži spodaj, pa Lider slovenske levice Zoki, potem bodi raje tiho.

   • tetka z ozadja

    Ampak naslednja vlada bo spet leva vlada, no ja pa saj ti to že veš. Zakaj bo pa tako, se pa vprašajte vi na desnem polu.

    • sprehajalec

     Dokler bo imel vsak populistični levičar možnost z migljajem roke pognati Javne na cesto, pod parolami iz leta 1947, je brez veze poskušati ustvarjati neko normalno državo. Tamle poslušam, Klemenčič ni imel pristojnosti (minister!) Kolarjeva ni imela pristojnosti (ministrica), Serar ni mogel (premijer!) se upravičeno lahko vprašamo kdo sploh vodi tole državo in ali ima vlada kakršenkoli vpliv. Lahko menjaš sto serpentinškov, lahko je Serar še 100 let, pa ne bo nič bolje. ker očitno so marionete nekoga ali nečesa. Jaz osebno to razumem kot popolna nesposobnost in strah spopadati se z močnimi lobiji in silami kontinuitete iz prejšnje države, četudi imaš morda pošten namen. Ki lahko z migljajem roke spravijo učiteljice, žerjaviste, trenerkarje, kulturnike na cesto. da ne omenim ZZB NOVJ, pa Vstalo primorsko. Pa raznorazne tetke.

     Eden pa je, ki se ga te sile in lobiji bojijo in ga sovražijo, zato je moja izbira. če mi ti pokažeš nekoga drugega, pa gre njemu moj glas. Ne govori, da potrebujemo poštenost, pa dobre namere. Proti lobijem bodo pušnile. Kot bi se z rožco spravil na bando razbijalcev.

     Zato še ni čas za Desnico. Finančna situacija, ki bo sama po sebi rešitev, hočeš nočeš, bo tudi streznitev.

    • xtc

     Slaba vam kaže Hrčki vas bodo v EU sheblali,še EU se nagiba k njim.

  • Clemen J.

   Isis-ovci popolnami nič drugega niste. golazen

   • tetka z ozadja

    In vi boste svoj poraz morali stojično prenašati-zopet.

    • Clemen J.

     takrat ko ste pobijali se jaz se nisem rodil, tako da sedaj bodo stvari potekale drugače. Je pa res kar pravijo, podgana cvili ko ga mačka stisne v kot.

  • branči

   moraš biti namazan, na suho je preveč trdo pravijo!

   • Krtača 20

    Zgleda da vam na suho kar paše.

 • Olga_10

  Mesec z ZL sporoča volivcem: danes kradejo identiteto Janezu Janši in gredo s takim plagiatorjem na volitve, jutri bodo kradli vam krvavo zasluženi denar, saj njim pripada,ker so nasledniki “naših”, ki so izvedli genocid in okradli slovenski narod! Oni bodo nadaljevali njihovo revolucionarno delo!

  • antimur

   Mesec in njegova golazen to počne že danes, za te skrajne leve fašiste sploh ni pomembno, so v vladi ali ne, saj ne spoštujejo niti Ustave RS, kradejo s pomočjo zločinca Kučana na veliko, nekaj jim pa doda tudi zločinec Soros

  • Slovenka

   Kraja jim je šla vedno najbolj od rok.

 • Adolf Hitler

  Tle Jim tudi bog nebo vač Moral pomagat ko pride ljudo vlada in ukaže KRAMOLO potem je njihovo vladanje v totalem kurc židi komunaserski TIFUS mrš smrad

 • Olga_10

  Pijanki Gobčevi delajo reklamo na Hanzi….

  • žogica

   Gobčeva je bila pijana, ti pa bolana v glavo, vidiš razliko?

   • sprehajalec

    hihihihi Žogica prosvetniki ga cukate v šolah a? Nič takšnega….

   • Olga_10

    Zgleda, da danes še ni nič popila….”abstinenco” bodo šli proslavljati v spodnji bife…kot vedno…

    • žogica

     Gravža si, pokvarjena do nezavesti !

    • Slovenka

     Danes smo malo zlobni, ampak ta misel se ti je zelo posrečila.

 • Olga_10

  ETA se je opravičila in razorožila! Kdaj se bodo teroristi iz ZZB in Antifa?

  • žogica

   Kdaj se boš pa ti opravičila v imenu svojih izdajalcev in kljukastega križa?

   • sprehajalec

    najprej ga ubijejo, pa ne na navaden način. Zvežejo po tri z žico, pa nad breznom streljajo v kolena skrajnemu. Da ostala dva potegne s seboj, živa.

    V Ljubljanski Mladiki ranjence kotalijo iz postelj jih kotalijo po stopnicah, vržejo na kason kamiona, ki jih potem strese v Toško čelo. Ker se potok zastrupi čez nekaj časa, pripeljejo 60 nemških vojnih ujetnikov, ki morajo čelo prekopati. Ko je končano, postavijo vseh 60 v vrsto in jih postrelijo ter zmečejo na ostanke prekopanih.

    potem se najde Učiteljica, čez 70 let, ki ji je to samoumevno zgoraj, da so pač zaslužili, da se tako dela. Pa napade nekoga, ki obžaluje ta dejanja, da se mora v imenu teh mrtvih celo Učiteljici opravičiti.

    narobe svet….

    • Krtača 20

     Do 18. Leta so bili pomiloščeni, razen če dokazano da so ubijali itd. Spet lažeš. Ej ti ti kvargl pokvarjen.

     • sprehajalec

      Moji viri pravijo drugače. Jih je bilo kar nekaj mlajših od 18.

      Praviš če je pa 18 star, se pa lahko vse pobije, brez sodišč, brez porote, advokatov…. Stara krvoločen pizdun si, ki še danes s svojo Borčevsko penzijo prisiljuje mladince, da morajo v tujino iz Slovenije.

      prešvercal soi se skozi življenje na mitu NOB pa partiji.

     • Steiermark

      Tudi 16. letnike so rezali po koščkih in jih mučili pred smrtjo, medtem ko so ti otroci prosili usmiljenja in kričali v neznosni bolečini, so se tvoji bastardi oz. titove zveri zabavali in naslajali nad njihovim trpljenjem….. Raje vtihni, ker si ne samo zlobnež, najhujše je da si ponosen butl in tega ne razumeš…….

   • Olga_10

    To so vendar vaši bratje nacisti in njihov znak, ki je enako krvav kot rdeča zvezda!

    • žogica

     Vi ste se spajdašili z nacisti in kljukastim križem in kljukasti križ je postal krvav, izdajalci !!!!!!!

     • montyamp

      UDBOVSKI DECI , komunistom in levici ne preostane drugega, kot da lažejo in sovražijo. Sovraštvo ni znak sedanjega zla, temveč je posledica medvojnega in povojnega velikega zločina.

     • žogica

      Ki ste ga ustvarili, ko ste se spajdašili z kljukastim križem.

     • montyamp

      Saj danes ko zbeži 8000 ljudi na leto iz države , se lepo vidi kaka golazen je “zmagala” dobila oblast in orožje z izdajo in prevaro v roke.
      Revolucija ultraidiotov uspela , država bankrot

     • žogica

      Slovenija ni bankrotirala, si je pa Janez srčno želel trojke, pa mu na srečo ni uspelo. Vse, kar si Jaanša želi je maščevanje, fučka se njemu za Slovenijo in zate, ne delaj si iluzij….

  • Slovenka

   Nikoli.

   • Olga_10

    Pride čas tudi za to!

    • Slovenka

     Božji mlini meljejo počasi, ampak zmeljejo. Upam, da mi bo dano to videti.

 • Slovenka

  Sem, sem. Mislim, da bi morali SDS vsi skupaj bolj stati ob strani, vsaj do 3. junija, potem pa bomo videli, kako naprej. Vsekakor od SDS pričakujem, da se bo izjasnila glede migrantskega vala, ki smradi Slovenijo, in trdno zagotovilo, da si bodo prizadevali za povezave z Višegrajsko skupino.

 • Slovenka

  Še to, zaposleni na stranki garajo, garajo, garajo, ne upam si uporabi močnejšega izraza, zato je prav, da stranko podpremo. Seveda pa pričakujemo že v predvolilni bitki nekatera zagotovila.

  • Ana Job

   Verjamem, da dajejo vse od sebe. Želim si pa, da bi dali tudi kaj bolj od sebe, ko bodo zmagali. Nazadnje nam je D*DV zvišal, ki je ostal in v sodstvu ni bilo sprememb, ne glede na Št*urma.

   • Slovenka

    3. junija bo vse jasno.

    • Ana Job

     Upam, da z nastopom desnice prihajajo za nas boljši časi. V sodstvu, z znižanjem DDV – ja, ki so nam ga dvignili in da se bo jug malo zabremzalo in pokazalo, kaj je naše in kaj je njihovo, ker stvari trenutno niso definirane.

   • Slovenka

    SDS bo dobila večino, o tem ne dvomim, bolj me skrbi, s kom bodo sestavljali vlado in kakšne gnile kompromise bodo morali sprejemati, če bodo morali sodelovati npr. z NSl, Požarjem ali Jelinčičem, če bi se ta po kakšnem čudežu privalil v DZ. In kako je s Šiškom? Čudno se mi zdi, da ničesar ne slišimo o njem niti na Novi niti na rtv.slo.

    • Ana Job

     Vlado bo vsekakor JJ-ju težko sestaviti. Šiš*kota pa volijo ljudje, ki so jih razočarale obe strani in upam, da se mu bo dalo besedo, da kaj pove. Ši*ško z Jan*šo ne bo šel v koalicijo, pa tudi z levico ne!

     Kdo ostane? Po*žar? Kang*ler? Pr*imc? Vsi skup ne bodo dobil 12% .
     Jeli*nčič v vladi ne bo, ker ima nalogo nepremišljene šank nacionaliste ja*nši pobrat!

     • Slovenka

      Se strinjam. Pred Slovenijo so hude preizkušnje. Res upam, da nam Bog ne nalaga več, kot smo sposobni prenesti.

     • Ana Job

      Če premagamo levico na volitvah bo ogromno narejenega. Zato bi morali vsi na volitve.

    • Slovenka

     Čudno se mi zdi tudi obnašanje SLS, nikakor nočejo v povezavo s Primcem in Kanglerjem, se pa družijo s Popovičem, čeprav je malo upanja, da bodo sami prišli v DZ. Kot da so pobrali denar ali se dali podkupiti s kakšno ugodnostjo, ki bo odtehtala njihovo bivanje izven DZ. Kot v reklami za odstranjevanje smradu v greznici: Smrdi, smrdi, smrdi.

     • šmentanamuha

      Šiško je med prvimi vložil kandidaturo za vseh 88 okrajev al kolko jih je že.

 • Aresnica

  Ha,ha,ha -ZADETEK-Zgoraj na sliki je dejansko golazen, ki uničuje našo lepo SLOVENIJO. Večina na tej sliki je bila proti samostojni SLOVENIJI.
  _________________
  Lep pozdrav

  • Slovenka

   Kakšna golazen? Cvet slovenskega naroda.

 • garfi

  psihopatski zloČĆinci mafijci in kriminalci
  če jim dovolimo bodo vse izropali in uničili
  NA VOLITVAH 3. JUNIJA GRE ZA PREŽIVETJE SLOVENIJE IN NARODA !!!

 • xtc

  Ja resnica je boleča,zato levake tako skrbi Hrvaško zborovanje v Bleiburgu,seveda je zanimivo to -da naše “Leve osvoboditelje” v EU nihče ne j**** in se zanimivo EU postavlja v arbitraži na stran “fašističnih Ustašev”,očitno pri teh razlagah levih nekaj ne štima,da EU ščiti “Ustaše” naše “zmagovalce in osvoboditelje “pa tepe po bučah.
  Očitno je narod toliko butast,da ne dojame,da imajo SLO levakov in njih komunizma vsi poln k*********.

 • xtc

  He,he,he,he Opankar se je usra****** in ne upa na volitve s svojo stranko,pi******* pos***** opankarska,brez jajc.
  Prav je rekel oni dal JJ glede njega,da je pos***** ,ki si ne upa več na državnozborske volitve.

 • freedomfighter

  Pise notri da komunisti ne priznavajo miklavza, bozica in velike noci…no jaz nima prav nic s komunisti pa vseeno ne priznava obstoja miklavza, bozicka niti pomena velike noci…praznujem vse te praznike vendar v posvetnem druzinkem duhu ne pa v verskem…drugace pa ja dosti je bilo teh protiglobalisticnih komunistov…tisti ki je proti prostemu trgu je za zapret

 • Marko Markov

  Izdajalci slovenskega naroda na kupu

  • Krtača 20

   Po sskj: izdajalec med narodnoosvobodilnim bojem okupatorjev sodelavec; domači jezik jezik lastne jezikovne skupnosti; domači kapital; domači turizem turizem, ki ne

   • xtc

    Ne to niso osvoboditelji-proruski okupatorji in izdajalci,ki jih Hrčki v EU vse bolj považajo

    • Krtača 20

     To pravi sskj

     • xtc

      A to ,da so vas Hrčki v Bruslju nabili na k*****?
      Še preje pa EK brcnila v r****.
      Ja nič čudnega večni luzerji,če vam se je med drugo vojno šlepanje še izšlo sedaj vse bolj ostajate na čistini in sami,kot garjavi cucki z peterokrako na r****.

 • Krtača 20

  Sej ni treba velik. Drugorazredni bojo sami sebe nardil za tretjerazredne. Mi se sam čudimo desnim neumnostim. In seveda smejimo.

  • xtc

   Ja mi se smejimo onim,kako vas Hrčki v Bruslju degradirajo na nivo umskih hendikepirancev,vi pa še kar govorite,kako boste zmagali,še EK vas je brcnila v rit.
   A ne razumete beboti,da postajate tretjerazredni?

   • Krtača 20

    Vsi smo v prvi vrsti. Vas je pa vedno manj. Na proslave sploh niste več vabljeni, še manj zaželjeni s takim odnosom.

    • xtc

     Kateri prvi?
     Zate je to prva,da vam vaš Koroški komunist ni mogel preprečiti hrvaškega zborovanja v Bleiburgu,mu je Kurz nategnil ušesa glede svobode govora in izražanja.
     Seveda ste v prvi vrsti v Bruslju,ko vam vsi od EU sodišča,do EK razlagajo ,da ste popušili luzerji in ,da so vas “Ustaše”kot jih zmerjate nabili na k***** nikogar nimate več “zmagovalci”.

 • janez cepec

  pa kje ste zdej našl, tega M.P. a je z Begnu ušu, al s Pola? nism vedu, de take kretene tok cajt držijo zaprte. sicer ne verjamem, de do zdej ne bi upu povedat svoje kalvarije, k’ jo je preživlu, zato, k ni biu od “nobenega borca sin” . pa kok borcu je pa rabla nejgova mat, de so naredl tacga idijota. jest tud nisn od borca sin, pa tud u vojsk nism hotu u partijo, pa nism mu nobenih problemov, rezn kadar sm u mest spizdu, pa zato še nism biu izdobčenc.

 • Sodni dan

  Haha Janša mel prav da Zoki ne upa kandidirat. Usral se je v gaće. Smo še kaj drugega pričakovali?

  • Slovenka

   Zagotovo bo mastno plačan za svojo požrtvovalnost, če levici 3. junija še enkrat rata.

 • Slovenka

  Opažamo, da Zoki s svojo stranko ne bo šel na volitve. Požrtvovalno se je odločil, da bo pomagal drugim levim strankam. Kakšna požrtvovalnost! Po drugi strani pa mu je komunistična oblast naredila toliko uslug, da bi bil super neumen, če ne bi ubogal. Smilijo pa se mi vsi tisti njegovi verniki, zlasti 25, 26 uglednežev, ki so ga pred sedmimi leti na kolenih rotili, naj kandidira, ki jih je več kot teden dni pustil v veselem pričakovanju, zato da jim je danes uničil sanje. Veliko grmenja, nič dežja. Ali: Veliko hrupa za nič.

  • xtc

   Zakaj ne?
   Ker je Srb, in levak,veliko lajanja,ko pa je treba v akcijo pa rep med noge,kot oboji znajo.

   • Slovenka

    Lahko pa pričakujemo z Zokijeve strani nekaj dobro merjenih udarcev pod pas. Desnici priporočam maksimalno povečano dozo previdnosti. Zoki je navihan.

  • žogica

   Tebi se naj smili Janez, pusti ti druge pri miru.

   • pupa

    Velja tudi zate. NAJPREJ POMETAJ PRED SVOJIM PRAGOM!!!!!!!!!

    • Slovenka

     Občudujem te, da zapravljaš čas s tem prostaškim osebkom. Sama sem ga blokirala in zrak je takoj boljši.

     • žogica

      Saj si itak nevidna, ne trudi se !

    • žogica

     Ko boš ti pometla vso svinjarijo izpred svojega praga, se pa oglasi !

     • pupa

      Se trudim po svojih močeh.

 • Tweety Bird

  Iz tistih kosti…tam zgoraj na fotografiji…bi jaz vam desnosučnim domobrančkom skuhala takšno fino juhico…s peteršiljčkom in luštrekom… in domače haloške rezance :)

  • pupa

   Ti tako juhco natepavaš od kar si rojen, ker si boljše nisi sposoben zaslužit. Rezultati o juhci so vidni iz tvoje pojave.

 • Tweety Bird

  Levico ščiti sodišče? Koga pa ščiti Ustavno sodišče?… En namig… nekoč je bil preprodajalec orožja, denar pobasal v svoj žep…danes pa ne zna pojasniti izvora svojega premoženja!?!?

  • xtc

   A oni ;Hasan Čengić :”Milane šalji ono oružje koje si nam obečao in koje smo ti platili”-Tega misliš?

  • pupa

   Tak halo potem vse tiho je bilo. Še vedno čakam na slike in verodostojne informacije o Urškini kliniki v Avstraliji.

 • Tweety Bird

  Najbolje bi bilo, da volimo vsi SDS in se komplet preselimo v senco in temo srednjega veka. Lahko bi začeli znova loviti čarovnice :)

  • Sodni dan

   Tako je #SDSZASLOVENIJO

  • xtc

   Kot jih lovijo Kučan,Kos,Kremenko,Praprotnik,Šurc in Zgaga itd.

  • pupa

   Tebe so že določili da boš podkuril pod ritjo čarovnic.

  • Clemen J.

   temni vek prihaja k nam, so že nekje na hrvaškem, vabljeni s strani levičarjev.

 • xtc

  Če me,kaj zabava me zabava to,SLO levaki vehementno hrvate neprestano zmerjajo z Ustaši in mahajo z rdečimi HackenKreutzi in se derejo da so premagali “Ustaše”,degenerirani,debilni levaki,so še grozili s sodiščem EU itd.
  Seveda je zanimivo vprašanje zakaj sta se tako EU,EK,ZDA kotEU sodišče,ki pravi da je nepristojno,po stavili na stran “izdajalcev”,”Ustašev” ne onih ,ki so “osvobajali Evropo” in ,ki “so Zmagovalci” in “narodni uporniki” zanimivo vprešanje zakaj bolj cenijo “izdajalce” in “Ustaše”?
  Ob tem bi morali Slovencem brneti vsi zvonci v glavi,da je nekaj narobe z levimi vladami in Slovensko retoriko,do Hrčkov(pa naj bodo že kakšni so),v glavnem Levaki so zapravili že dobljeno Arbitražo in vse kar bomo dobili vnapreje pod levimi vladami v pogovorih s Hrčki bo manj,manj in manj.

 • Vojteh Dovč

  Najbolj v zadnjem času mi gre pa na živce Janša.

  Kaj tip sploh še hoče doseči? Sedaj je bil idealni čas, da se desnica prenovi in prepusti to nekomu drugemu. Stem bi Slovenija dobila nov potreben veter za začetek sprememb, ki se dogajajo povsod po EU in po svetu.

  In sedaj bo tip dobil 10% al pa res v odlično najboljšem primeru bo lahko naredil vlado z 51%, kjer ga bodo razni Karli spet izsiljevali.

  Res Janša katstrofa, zaradi tebe ne moremo vspostaviti ene normalne desne vlade, ki bi imela 60% večine in bi lahko dejansko kaj naredila. Tako pa bo Slovenia leta potrebna največjih spremeb prebrodila z levico.

  Katastrofa!

  • Valter BraniSlav

   Janso v penzion, Romano Tomc na celo SDS pa boste zmagali.

   • pupa

    Tudi zate velja! O tem bo odločalo članstvo SDS kdaj bo pravi čas za to. Ti pa , če te je kaj v hlačah se, pa postavi na razpolago , da vidimo koliko “vagaš”. Lahko ustanoviš svojo stranko namesto čaraparja.

    • Valter BraniSlav

     Strank je ze itak prevec.

     • pupa

      Pol pa kandidiraj!

  • macon

   Kaka desna vlada in 60%, ko ti vlada levi režim, ki oblasti ne bo prepustil nikomur nenjihovemu, ker se mu gre za oblast in krajo? Ne morem verjeti, kako nezreli ste eni. Kdorkoli bo režimu nevaren in mu ne bo pokoren, bo popljuvan kot Janša in boste ovce spet ponavljali, da ta pa že ni v redu, ker se tako govori in piše. Vse podsisteme nadzirajo levi, sodstvo lahko kreira nove politične procese, mediji lahko serjejo karkoli, na ulice lahko pošljejo študente, sindikate in kvazi civilno družbo. Hkrati bodo pa tulili o fašizmu in se delali zaskrbljene za Slovenijo.

   Slovenija bo najprej morala bankrotirati, da se bo lahko kaj spremenilo, ker bedaki razumete samo najtrše šole. Bodimo veseli, če bo ob tem samo malo mrtvih.

   Dojemite levo režimsko stvarnost, namesto da fantazirate. Koliko primerov pa še rabite? Pokradli so pet milijard in zgodi se NIČ. Vi pa le skočite pokonci na naslednji KREDIT za par sto tisoč, ker ste idioti.

   • Slovenka

    Upam, da bo 3. junija zmagala desnica, drugače bo šlo v Sloveniji po načelu: Pijanec se spreobrne, ko se v jamo zvrne.

    • žogica

     Slovenija gre naprej, brez izdajalskih domobrancev.

     • šmentanamuha

      Majhen popravek: brez izdajalskih komunistov.

     • žogica

      Domobranci so bili izdajalci lastnega naroda, s tem boste večno živeli, na srečo se večina ljudi tega zaveda.

 • Tweety Bird

  Sekta vsa presrana…heheheee …Zoki kljun odpre in ste čisto poscani… belouške svečkaste…

  • Tweety Bird

   Zoki je samo stavek povedal ….pa ste vsi poscani v sekti…

   • xtc

    Kaj je povedal ,da nima jajc iti s kandidaturo na volitve navaden seronja.

    • Tweety Bird

     Zoki ima muda !!!…Mater ste zaostali desničarji…. skoraj se mi že smilite..Zoki pa vas jebe v glavo…ha ha ha ha ha …

     • xtc

      Heta nima MUD pa ga je sheblala za čas posla.

     • Tweety Bird

      Svečkarji domobranski ste čisto posrani… še Jankoviča se bojite pa sploh ne bo kandidiral… ha ha ha ha ha ha …

     • xtc

      Ti Heta je z Opankarjem opravila v parih minutah-Tip-Top,torej Opanković je v normalni državi tretja ali še nižja liga Heta je to pokazala.

     • Tweety Bird

      Nekrofilček xtc…zakaj pa se ga kaplar in vi tako zelo bojite…

     • xtc

      Nič se ga ne bojimo pedofil,če ima MUDA,bo KANDIDIRAL s STRANKO -ker je pos*** si NE UPA.

     • Tweety Bird

      Žal …ali morda na srečo?… se je Zoki ponovno izkazal kot nekdo, ki ima v glavi več kot kompletna SDS sekta skupaj.

     • xtc

      Sem ti že povedal ,da nima jajc in si NE UPA kandidirat,ker bi bil poražen kot piksna.

     • Tweety Bird

      Ima ima jajca…nategnil je farmacevtko…pa še marsikatero :)

     • xtc

      Če bi jih imel bi KANDIDIRAL,ker jih nima je POS****.

     • pupa

      Težko bi verjela, da se enega cepca od zokija bojijo tisti. ki so nagnali iz Slovenije vso jugovojsko.

     • Tweety Bird

      Slovenijo sta rešila Kučan in Drnovšek… JJ se je skrival v kleti Cankarjevega doma:)

     • montyamp

      Kje se je med osamosvojitveno vojno skrival žvepleni halbmadžarski pritlikavec ???
      A veste kje se je skrival med osamosvojitvijo, ko je bil Janša na poziciji?
      V Konjšici nad Zagorjem na vikendu Štefkine sestrične, ki se piše Dolanc in je neposredna sorodnica Staneta Dolanca.

     • pupa

      Saj si prestar za pravljice, bodi malo bolj resen.

     • Tweety Bird

      Jaz sem ženska… žena Foglovega Tuneka…kapish?

     • xtc

      Kučan in Drnovšek?
      Če bi prvi ,ki je lazil po kanalizaciji Ljublane in Drugi predsednik predsedstva SFRJ-osamosvajala Slovenijo,bi bil Miloševič v 3 minutah v Sloveniji mi pa še kar v SFRJ. gulagu.

  • Clemen J.

   zoki se usrao.

 • Tweety Bird

  SVEČKARJI pozor… Jutri je obletnica smrti Tita….človeka, ki je imel največji pogreb in poklon od celotnega sveta…tako, da se spodobi prižgat eno SVEČO.

  • montyamp

   Škoda da ni vsaj stota .

  • xtc

   Že imamo nakupljeno,meso gajbe pira fešta se začne ob uri riknjenja nato pa ples in zabava ter Lili Marlen in “naše”,od veselja ,da je skrepal-ampak vsaj 40 let prepozno.

   • Tweety Bird

    Domobransko himno boste tudi peli?

    • montyamp
     • Tweety Bird

      Gamad domobranska :)

     • Slovenka

      No, no, lepše se obnašaj in pij manj šmarnice.

     • Tweety Bird

      Moj Tunek pije šmarnico…jaz imam rada sivi pinot :)

     • Slovenka

      Tudi te količine zmanjšaj. Sploh se raje izogni alkohola. Na ta način boš imela možnost končno čivkniti kaj pametnega.

     • Tweety Bird

      Ti si Slovenka…jaz pa Haložanka :)

     • Slovenka

      Obe sva Slovenki, obe Štajerki, ti Haložanka, jaz pa Mariborčanka. Čudim pa se, da se nisi čisto nič zresnila. Že toliko časa žvrgoliš po Novi, toliko pametnih komentarjev lahko prebereš, tebe se pa nič ne prime. Malo bolj se potrudi.

     • Tweety Bird

      Samo Haložanke raje seksamo. Friški luft…pa to… :)

     • xtc

      Zato izgubljate v Evropi proti Hrčkom.

     • pupa

      MOJ DOM JE PRVI!!!!!!!!!!!!

     • Tweety Bird

      A ti si tudi ZA DOM…SPREMNA?… No ja…ustaši, domobranci….vse isto sranje :)

     • pupa

      Pol je tudi ameriški predsednik ustaš in domobranec.

     • Tweety Bird

      Trump is a fucking redneck from the south. Capish?

     • pupa

      Trump ima več zlata kot tehtaš ti in cela tvoja žlahta. Verjamem, da svojega kapitala ni ustvaril s krajo bank.

    • pupa

     Mene domobranska himna nič ne moti, ker je vsebinsko zelo lepa in enkratna melodija.

     • Tweety Bird

      Oproda domobranska :)

     • xtc

      Seveda Domobranci branijo dom,komunisti so pa ruski okupator.

     • centurion

      Kurba štabna!!

     • Tweety Bird

      Jaz sem “kurba” samo mojemu Tuneku…kapish?

     • maksimalno

      Podmetača brezrazumna

    • xtc

     Vse “naše bomo” tud God save the Qeen in Ameriško himno samo antikomunistične.

  • centurion

   A boste nosili nogo po Ljubljani namest štafetne palice ali qwa???

   • Tweety Bird

    Nosili bomo rdečo zvezdo :)

    • xtc

     Torej prhek šlegl.
     A boste tud arome od njega inhalirali?

  • Clemen J.

   v rito da ne boste po pomoti naredili kakšnega kriminalca ali celo opico

 • žogica

  Zakaj Jankovič ne bo kandidiral? Da ne bo razpršil glasove levice, a ni to pametno in logično?

 • montyamp

  Solatar ne bo kandidiral ker ve da bo popušil .
  Saj ne zna šteti do 46 .

  • šmentanamuha

   To je vsa zgodba. Zdaj izvaja neke piruete in renči kot brezzobi lev. Konc je Zoki, spoki!

   • Slovenka

    Pazi, ne hvali njegovega dejanja pred 3. junijem.

 • Tweety Bird

  Veste kaj…grem v posteljo… Tuneku spet lulek stoji…lepo nama bo. Lahko noč :)

  • xtc

   A greste šlegl izkopavat?

  • pupa

   Če ima tvoj tunek samo lulek boš imela ob njem morečo noč.

 • Božidar Rodica

  Vojteh Dovč ti si ena katastrofa VELIKA

 • Slovenka

  Za levico ta veseli dan ali Zoki ne gre na volitve.

 • Valter BraniSlav

  Zoran je diplomirani ekonomist, tako kot jaz in Romana Tomc.
  Vendar je izdal Slovenijo s forsiranjem dzamije
  ZOKI USTANOVI LGBT PRIJAZNO DZAMIJO !!!!

 • Slovenka

  Berite. Zapis, ki res dvigne moralo in daje upanje, da slovenski narod še ni zapisan pogubi:
  Uros Bukovec
  Ha povezovalno bo delal na levici. A tako se reče skrajšano za nadaljno islamizacijo in yugoslovanizacijo ljubljane in slovenije. Potem naj dobi nazaj jasno sporočilo da bomo slovenci povezovalno delali za zaustavitev yugoslovanizacije in islamizacije slovenije in Ljubljane na levici , sredini in desnici.
  https://reporter.si/clanek/slovenija/jankovic-bo-janso-ustavljal-tako-da-ne-bo-sel-na-volitve-636573
  Pa še eno tehtno mnenje na isti strani:

  Janez Rožič
  Šerif iz Saraorcev je ves besedni zaklad postreljal prvega maja, ko se je iz turbo kapitalista v hipu kot govorec na proslavi spremenil v socialno čutečega socialista. Vse o njem pa povedo številke, tako glede kazenskih ovadb, ki se čudežno brišejo, odpisanih dolgov in maximalno zadolžene Ljubljane.

 • lili pili

  Pri navajnju stevila zrtev je ta skrivni vir kar sestel vse zrtve ki so jih povzrocili nemci, italijani, domobranci, partizani in zavezniki, ki so slovenijo bombardirali.

  Ni cudno, da so se ga ljudje izogibali, ce je trosil polresnice in lazi, govori samo o mladih fantih in dekletih, pomorjenih pa je bilo tudi veliko starejsih ljudi.

  Ko govori o 300.0000 ki so zbezali verjetno misli na vse, ki so se izselili od leta 1900 do danes

  • xtc

   Ne tumbaj bebo,85% žrtev WW2 na slovenskem je na plečih komunistov.

   • noričan

    podatki uradne štetja, ki ga je opravil Dežman kot direktor Muzeja novejše zgodovine, pravijo, da je 2/3 Slovencev umrlo na protiokupacijski strani. bi ti morda navedel vir, ki govori obratno? prosim, vir, vsaj enkrat na Novi, če že tretjerazredni pisunčki in Biščak Pujsoglav, borec za podnebne spremembe, ne operirajo z dejstvi, ki bi veljala izven noriškega kraljestva in tamkajšnjih škratov, prej komunajzarjev

   • lili pili

    Ja v knigah, ki jih pise jajo, poglej enciklopedije budalo..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!