Izobraženci, podpisani pod izjavo Zbora za republiko, od Marjana Šarca zahtevajo, da preneha s polarizacijo političnega prostora in omogoči zmagovalcu volitev pogovore z vsemi strankami!

Marjan Šarec (Foto: STA)

V Zboru za republiko so s posebno izjavo izrazili pričakovanje po oblikovanju kompetentne vlade z ministri, ki bodo od začetka svojega mandata delovali strokovno in odgovorno. Kritični so do drugouvrščenega na volitvah Marjana Šarca, ki “prehiteva” s sestavljanjem koalicije mimo zmagovalne SDS. Šarec je namreč že v predsedniški kampanji poudarjal, da je dovolj delitev na naše in vaše, sedaj pa v politični prostor vnaša novo polarizacijo, ki tepta večinsko voljo volivcev. 

Vedenje prvaka na volitvah drugouvrščene LMŠ Marjana Šarca, ki se je “začel v javnosti vesti kot mandatar in sestavljati nekakšno koalicijo”, je “nenavadno in sprto s povolilnimi postopki v demokratičnih državah”, menijo v Zboru za republiko.

Prepričani so, da ob neupoštevanju volje volivcev, ki so namenili več glasov neki drugi stranki, ne pa njegovi, Šarec “vnaša v politični prostor novo polarizacijo, ki tepta večinsko voljo volivcev in korektno demokratično kulturo”.

Izboljšave ključnih problemov v državi s polarizacijo niso mogoče
Ocenjujejo namreč, da so volivci stranke poklicali k medsebojnemu sodelovanju, predvsem pa k sodelovanju s stranko z najboljšim rezultatom. Izboljšave na področjih od financ in obrambe do zdravstva in zunanje politike pa po njihovih navedbah s politično polarizacijo niso mogoče.

Spomnili so, da je zmagovalka volitev SDS izrazila željo po sodelovanju z vsemi strankami. Zato pričakujejo, “da se nevarno prehitevanje konča; da bodo zmagovalcu volitev omogočeni pogovori z vsemi strankami, ki bodo brez predsodkov upoštevale in seveda predlagale racionalne predloge za čim boljši uspeh države”.

C. Š.

 • Aron

  Nevem no, so intelektualci doživeli skupinsko amnezijo in ‘pozabili’ na izključujoč in mestoma sovražen odnos do političnih nasprotnikov, ki ga goni SDS in aktivisti? Svašta.

  • Krtača 20

   Težko bi rekel kam niso plunili. Tud u lastno skledo bi, če bi jim to kej pomagal….

  • rabbit

   Vidim da napreduješ Marjan Šarc župan občine Kamnik dal denar namesto za vrtec za talno gretje v Cerkvi.Lepo vidim, da RKC daješ tolikšno veljavo.

   • SIMON ROZIC

    Ah, Aron, to so limanice za verne osle, ki ne ločijo
    bika od vola….scenarij hinavstva pa je Kučanov….
    Še danes ga imam pred očmi, kako je za prvi
    Božič po osamosvojitvi , s svojimi izbuljenimi
    volovskimi očmi zabodeno gledal v tla…živa
    natega za ubogo, naivno ljudstvo!

  • macon

   Eno so politični nasprotniki, drugo pa kriminalno delovanje levega režima. Kako kaj napreduje pregon bančnega kriminala, bodo kaki rezultati še v tem stoletju? Stoletje je še dolgo, komaj se je dobro začelo.

   Levi ste doživeli skupinsko amnezijo in o tem sploh nič ne veste, pokonci skačete samo na najnovejšo afero, ki jo servirajo levi osrednji mediji. Na eni strani milijoni in milijarde, na drugi oster stavek ali dva, ki kažejo na “fašizacijo družbe” prosto po levih.

   Neverjetno se mi zdi, da ste levi glasniki “normalnosti”. Vaša normalnost je Baričevićeva garaža.

   • SIMON ROZIC

    A bojo po bankrotu molzli pse? To je v modi levih
    modernih sil kulture!

    • Aron

     Je mar v modi desnih fafanje deških penisov? Je to nivo debate, ki jo ustvarjate ‘konzervativci’?

   • Aron

    O takem aktivizmu govorim:) Na žalost ste precej glasni, vaša echo soba odmeva daleč naokoli, tako da resna debata na temo sovražnosti in podtikanja sploh ni možna. Ker so zate in tvoje kamerade vsi drugačemisleči pasjejebci v Baričevičevi garaži. Bolano in ogabno.

    • macon

     A vi levi sploh mislite? V zagovarjanju levega režima in kriminala se vseskozi zapletate in ponavljate otročje leve laži. Le kdo vas lahko sploh resno jemlje? Koliko ste sploh stari? Enih stvari niste nikoli predelali in prerasli v puberteti (očetovske figure in avtoritete, razvoj moralnega kompasa), ko je bil čas za to, prosto po Ruglju ste sami falirani pizdeki.

     • Aron

      Od kje kakršnokoli zagovarjanje kogarkoli? Vidiš, v svoji ideološki slepoti sploh ne vidiš gozda ampak samo svojo ideologijo, ki ti vsak dan pere možganje.

      Rugel je med drugim zapisal tudi sledeče:
      … o vseh, ki sem jih osebno poznal (domobrance), sem ugotovil eno ali obe od naslednjih dveh značilnosti: bili so zarukani ali/in psihopati (motene osebnosti); s psihiatričnega vidika štejem za psihopate tudi vse ljudi, zlasti razne pisune – sedanje zagovornike belogardizma, ki so tako predrzni in nesramni, da zagovarjajo njihovo klečeplazenje Hitlerju; s svojim zagovarjanjem belogardizma razodevajo svojo brezmejno sovraštvo in maščevalnost do upornikov proti okupatorju, seveda pri tem ne upoštevajo temeljnega dejstva izdajstva, da so belogardisti prisegli Hitlerju in so zato zaslužili smrtno kazen.

      Se slučajno najdeš v opisu?

     • macon

      Ne prenašam diktatorjev in ne vidim nobene razlike med čaščenjem Hitlerja in čaščenjem Stalina. Tebe najdem med častilci Stalina, Tita in podobnih oblastnih motencev.

      Rugelj je bil uresničen posameznik, ki ni prenašal lenih pizdekov, ki so nekje ležali in čakali, da se bodo drugi zmigali za njih. Jaz sem se do sedaj toliko zmigal, da bolj cenim njega kot tiste, ki jokajo, da se nič ne da.

      Komunistično početje med vojno in po vojni se da tudi enostavno opredeliti kot izdajstvo slovenskega naroda, konec koncev so zganjali državno krajo nacionalizacijo, oblastni teror in v mirnem času zagonili del narodnega ozemlja v korist Hrvaške. To je precej huje kot priseganje na štadionu, kar naj bi bilo tisto neodpustljivo dejanje nakar naj bi vse pobili. Komunisti so pobili tudi TIGR-ovce, ki niso prisegali nobenemu okupatorju.

      Tvoja beli-rdeči binarna logika in rdeči-dobri, beli-zli, ne zdrži kratkega premisleka. V najboljšem primeru je zagovarjanje tega otročarija, v najslabšem pa levi fanatizem in zagovarjanje levega kriminalnega režima, ki zdajle krade.

     • Aron

      Vidiš, sam od sebe si mi nadel neke opisne pridevnike, pa čeprav iz mojega pisanja to niti približne ne izhaja. Od kje tebi, da zagovarjam katerikoli režim in pa da sem fanatik? In oa cvetka, da častim Stalina. To je problem vas vernikov, da je vsak, ki ni v vaši liniji najmanj komunist, če ne že kar Stalin:) In to je precej zaskrbljujoče.

 • Krtača 20

  Nekam osamljeni ste janšisti…

  • Franc Šink

   Dokler ne bomo pokazali zob.

 • SIMON ROZIC

  Tale Kamniški traktorist ali karkoli že je, Šarac je kar sam prevzel
  socialistično komunistično raboto v svoje parklje in že se vidi na
  prestolu z vsemi dvornimi norci okoli sebe, od Židana, Cerarja,
  Mesečnika, z ubogo odvrženo šiviljo Alenčico in še s skrajnim
  proruskim krakom Levega pakta imenovanega Desus …
  Dragi moji, če se nam pa to zgodi, pa sem pripravljen preliti
  zadnjo kapljo svoje krvi ali pa, če ostajam sam – pod pod noge in
  ADIJO JUGOVINA, PARTIJA GNILA !!!! Od mojega prihodka ne boste
  nikoli več dobili niti centa!
  Vse bom odnesel v prvo demokratično novo domovino!

 • UDBA

  Stanka SDS predstavlja njene privržence. Njeni privrženci so neizobraženi, nekulturni in ne znajo se obnašati kot normalni ljudje, kar so velikokrat to tudi dokazali. Zakaj bi se nekdo normalen pogovarjal s tako stranko?

  PS: Poslanec Dr. Trček vam je nadel pravo ime → spoštovana SDS-ovska svo…t :)

  • SIMON ROZIC

   Trček je ta pravi potrčko….siromak !Upam, da so mu otroke
   študentje naredili, da ne bo še več debilov v “Maribori….”

  • komar marko

   No ja, pridi in na glas povej to kar si tukaj povedal v bilo kateri OŠTARIJI na vasi po SLOVENIJI. da vidim ali imaš oneta ali imaš zaprtke, ker iz ekrana pod tvojim zapisom strašno zaudarja!

   • UDBA

    Večina “ta desnih” komentarjev na tem forumu je polna sovraštva, nasilja, grožnje z državljansko vojno, grožnje z smrtjo, poniževanje, poveličevanje nacistov,… Ne vem katera normalna oseba piše take komentarje.

    PS: Ne bojim se vas “ta desnih”. Spomnite se leta 1945 in vaših izdajalskih domobrancev :)

    • komar marko

     čudno, svoja dejanja pripisuješ drugim in opozarjaš an leto 45 ko je slovenski NAROD ječal pod roko morilcev. A te ni sram. Le kdo ti kaj hoče, problem je v tvoji glavi, da si IDIOT! še vedno rabiš partizančke in domobrančke in globoke rove. Ni čudno, da ste se leta 91 poskrili in pobegnili preko KARAVANK!

     • UDBA

      “Vojna v Sloveniji” → Slovenski pijanci so streljali v zrak in nagnali nabornike JNA. To je vaš uspeh.

      PS: Račun za razbijanje SFRJ, bo še prišel. Ne skrbite. :)

     • komar marko

      uf tole je pa sporočilo za pravi naslov. Bodo preverili. PRAV!

     • janez cepec

      ne, ne, to pa ne bo držau. za “izgon” JNA vojske so zaslužni, zgol in samo, ljubljeni vodja, samozvani general Krko, njegov mladoletni sin, en pjen teritorjalc pa en star miličar. za Bavčarja pa nism čsit sigurn

  • Vlado77

   Očitno ne razumeš niti kaj pišeš. Svojat je res izgovoril dr. po nazivu vendar je to kulturno? Po mojem se je radikalni levičar Terček kmalu po izjavi Gorenaka zavedal ,da je šel krepko predaleč. Svojat je skratka žaljivka , ki ni izrečena na ulici ali prek nekega tviteraša s popačenim psevdonimom temveč “uglednega” poslanca. Samo malo logike : kakšen bi bil parlament če bi se obmetavali s takimi besedami. Pa ni edina s strani levice

   • šmentanamuha

    UDBA tega ne dojema. Za takšen razmislek bi mu morala delovati tudi desna polovica možganov.

    • Lustrator

     Ali pa sploh katera.

  • Olga2345

   S tem dokazujete, da ste sami svojat (po Trčku!)!

  • Mary

   Meni je pri g. Trčku všeč samo njegov priimek – je namreč tako zelo primeren, saj težko najdeš bolj trčenega človeka.

   • janez cepec

    koko j’ to lepo, de okarakteriziraš človeka po njegovmu priimku. jeba je ta, koko nej mi, na podlagi tvojga imena skrlepamo, de si totln debil?

   • Luiggi

    Torej,se ti nedopade samo priimek ampak tudi to da je trcen do amena!

  • šmentanamuha

   Če to pove trčen človek, potem vemo, kolikšno težo ima njegova izjava.

 • SIMON ROZIC

  Kaj ste tako surovi, levaki? A vam že kuzla v rit skače ?
  Tako se temu pri nas brez olepšav reče…vprašaj kmetavza
  Serpetinška , če meni ne verjameš!

 • TOML

  Kučanov kravjak Šarac kar leta na okoli kot butl.
  Če bi bile volitve 14 dni kasneje sploh ne bi prišel v parlament.

  • janez cepec

   Toml, pejd na dva deci, pa enga pržgi, se boš mau skuliru

   • Olga2345

    Mislite sebe?

    • janez cepec

     Olga, šporget, krtača, desc, gate, pa politko pr gmah pust. pa desc ti nej ketno usen mau popsti, urng ti zraka zmankuje u tisteh par siveh celicah, ki ji, če jih, sploh maš

     • Steiermark

      Tvoje, srbske metode tretiranja žensk v Sloveniji, med Slovenci niso sprejemjive , zato jih boš moral kar osebno ponovno odnesti v svojo otačbino srbijo….. zraven pa vzami vse takšne kot je opankar, serpentinšek itd. socialistični kulaki, ki drugega niste vajeni, tako kot musliji, zatiranja poštenih ljudi, predvsem žensk…. Vi balkanci ste “dase” samo pri vas, na balkanu, pri vašh ženskah, ki tako kot vi, ne vedo kaj je to evropska civilizacija, ker imate v genih samo turške manire – muslimanske!

  • dob

   Kravjeku se po novem reče muki.
   Primer: sem stopil v muki.
   Ali pa: vegetarijanska pica je muki!

  • Slovenka

   To ga še čaka. Brez skrbi.

 • Olga2345

  Pravilno!

 • totex39

  Šarec je največji polarizacijski nevednež, zato se pa tako obnaša.

 • Vlado77

  Šarec je izrazito kratkoviden. Verjetno on tega ne Janša in ne SDS si ni izmislil. Zagotovo so to skuhali v Murglah. Namreč gospa iz mediane je izjavila, če pride do ponovnih volitev bo lahko SDS prišla do 50% . Vprašanje kje bo LMŠ na 3-4% . Leva vlada je možna le ob sodelovanju Nsi, ki pa upam ni tako nora, ker bi si tako ustrelila v koleno.

  • Lustrator

   Tu ne gre toliko za norost ali kratkovidnost, ko govorimo bodisi o Šarcu, Nsiju ali katerikoli drugi izmed lutk Globoke rdeče države. Gre preprosto za upoštevanja navodil – oni tudi če bi imeli lastne možgane, niso na svojih mestih zato da razmišljajo, ampak zato da ubogajo. In dokler skupaj s hlapčevskimi režimskimi mediji tako pridno ubogajo dirigentsko paličico iz zaodrja, jim je ne glede na imena strank ali poslancev v parlamentu (le ti so popolnoma nepomembni, kakor že omenjeno), zagotovljena večna dvotretjinska večina v parlamentu vse od osamosvojitve dalje. Partijo sicer boli, da v državnem zboru nimajo več 100% monopola in kontrolirane opozicije kot v Jugi, zato se na vsak način skušajo znebiti še edine prodemokratične, prozahodne, proSlovenske stranke v parlamentu, a tudi z dvema tretjinama se da brez večjih problemov sistematično spreminjati ustavo, jo kršiti in nesankcionirano pošiljati nedolžne v zapore, ter znova in znova svoje rabote državnih bank in podjetij financirati z desetmilijardnimi dokapitalizaciji iz naših žepov.

   • Borut Stari

    Tako je.Bravo.

   • Janko Gedlička

    Žalosti me, da imate prav.

   • PIA PlA

    Ne, če se LMŠ, SMC, SD in Levico preprosto ignorira. Če jih Janša postavi na mesto opozicije s svojimi 42 skupnimi glasovi ne bodo mogli podpirati Kučanovih ukazov. Po njih je, adijo rdeči, bye bye

 • rubec

  Če bi bili tile zares izobraženci bi od tega debila zahtevali naj se vrne v rejo in za sabo zapahne vrata.

  • janez cepec

   maš prou, tam je ene par zblojenih klerikov (Štuhec, Cukjati, no ja, ta se je tud tle premislu, ga je baba zamikala), ene par fuknenih sodnikov (Šturm) , pa de ne naštevam dalje. skratka luzerji

  • Slovenka

   Ne, zahtevali bi, da se izobrazi, kot se spodobi, da prebere kakšno pametno knjigo, prelista pravila lepega vedenja, da se poteguje za kvalitetne gledališke vloge in da Serpentinška postavi na hladno.

   Presneto malo me briga, ali je posvojen ali ne, ne morem pa biti ravnodušna ob prostaštvu, s katerim lomasti po DZ in sestavlja vlado, čeprav njegov zmagoviti tekmec še ni rekel zadnje besede.

   Kaj res še ni v življenju slišal nobene o dostojnosti, oliki spodobnosti. Serpentinšek s kožo in kostmi. Bog se usmili Slovenije, če bo ta po kakšni ironiji usode res predsednik vlade.

 • janez cepec

  kot prvo: pa koji je kurac zbor za repuliko, de se utika u izid volitev? pravjo, de Serpentinšk prehteva. kva pa poj deva butasti Barbika, ki bi mogu se kot taprv posvetvat z vodji poslanskih skupin in na podlagi tega dat madat človeku, k’ ma šanse sestavt vlado. ne pa, de zdej ljubljen’mu vodji u rit leze, ko usakdor ve,de ni šans, de bi ta luzer vlado sestavu. Barbiko bi blo treba procesirat že zarad pizdarij, k’ jih je devu kot prime minister, to kar pa deva kot predsednik države, ga pa uhka popele še sam u Begne, al pa na Studenc

  • komar marko

   ne berem, janez, janez CEPEC na četrto dimenzijo! Kapiš!

   • janez cepec

    komar, komar, komar, komar marko, kreten, usen si me prebrav. kapiš?

    • komar marko

     njet, NOROSTI IDIOTOV pa res ne rabim brati! KapiŠ!

     • janez cepec

      ja pa jih očitno bereš, Durak

     • komar marko

      vem da bi žele, da jih, pač jih ne. Nisi kuturen pa še na nivoju nisi, skratka rabiš terapijo BUTN SKALA enako kot KRTAČA ali as PRLE ali as luckasti……..

     • janez cepec

      teb, pa teb podobnim SDS kretenom, tud to ne pomaga

     • komar marko

      žal ne dojameš. Nisem bil na volitvah, ker kar ste volili še spacajte do konca in vladajte v IDIOTIZMIH.

     • janez cepec

      sej prou de nis volu, usk majmun pa tud ne spada na volišče

     • komar marko

      res si IDIOT!

  • Pesjan

   )berem pa berem in nikakor ne razumem kaj pišeš,ni mi jasno kaj dela Barbika v tej vaški burki,slovenščina za idijote oziroma za cepce,še Trubarjevo slovenščino bi razumel tega pa ne,drugič si daj tvoje umotvore lektorirat predno jih objaviš.

   • janez cepec

    če si nepismen idijot, ti pač ni pomoči. pejd na forum kjer so slikce, mrbit ti bo tam kej jasn, al pa ne?

 • Stajerka

  Krajncem vremena se bistrijo……če bodo se zbistrila bo pokazal čas……

  Prvak DeSUS Karl Erjavec bo v petek organom stranke ponudil svoj odstop, so nam potrdili v stranki. Stranka DeSUS je na letošnjih volitvah osvojila pet poslanskih mandatov, kar je precej manj kot pred štirimi leti.

  • komar marko

   ne morejo se bistriti, samo poglej zapis komentatorja UDBE. Opozarja na leto 45. In koga je polno sovraštva?

  • totex39

   Ni dovolj samo odstop, potrebno ga bo kazensko ovaditi in izdajalca izgnati iz države.

   • Luiggi

    Don’t worry,ga bodo poslal v Buselex,baje cveka tud po Francosk!

 • totex39

  V kolikor bo Šarec sestavljal vlado imamo še letos ponovne volitve in stranka SDS bo dobila volitve z 50+ in ne rabijo v vladi nobene stranke zraven, s tem bi v Sloveniji bila postavljena nova demokratična zakonska pravila.

  • komar marko

   to so volilci ki so bili pri CMERKOTU oziroma javna uprava smer FDV. te se upirajo normalni SLO, njihov sindikat je pri MESEČNIKIH. In to je rezultat. Sami dajejo POGAČO sebi! In delovna raja še ni spregledala.

   • janez cepec

    smer FDV je diplomiru tud vaš ljubljeni vodja

  • janez cepec

   a u Begnah beljo, a si čez orgajo spizdo, ker takle idijoti se pa ne morjo prosto šetat po krugu

   • Anton

    Imaš slabe iskušnje s bolnico begunje?

    • janez cepec

     ne, de b’ vedu, a jih maš ti?

     • Anton

      Še te bojo pelal ke.

    • komar marko

     piše iz prve roke.

   • Jaka Sraka

    Slab dežurni si, ne boš prestal preizkusa na začasno

  • bednick

   A je inekcija popustiva?
   Tkole se je pr moj star mam začel.

   • komar marko

    uf janez, janez CEPEC!

   • totex39

    To je resnica, ki za vas ni izbežna.

    • bednick

     Ne poznaš moči globoke države.

 • Jaka Sraka

  Saj ni res, pa je….

 • Krtača 20

  S 25% bi desniluzerji vladal. Ma za burek vam nebi dal, pfej svojat pokvarjena.

  • Jaka Sraka

   Katera beštija pa je tebe skotila?

   • Krtača 20

    Najprej je mene skotila, takoj za tem, si pa kot ausšus ti ven padu.

    • Jaka Sraka

     a je bla rdeča koza al črna ofca

     • Krtača 20

      Svojo rit poglej pa boš vedel.

     • Jaka Sraka

      Pa menda ja nisi toplovodar

     • Luiggi

      Vcasih so razgrajale crne koze,zato bejste stran od krtace!

    • Pesjan

     Krtačo ni nihče skotil niti povrgel,njega so skup nametali kot Frankenštajna,malo lesenega ,malo dlak od crknjene podgane in zalepljeno skupaj z murglskim govnom in eto vam krtačo za čiščenje picajzlov iz jajc komunističnih botrov Serpentinška oziroma Baba je žaba.

     • Luiggi

      Pr mej dus pesjan,hvala,se zdaj se smejem,sem se mal od smeha poscal,zdaj pa letim v skret,da se ne bom od smeha se posral!!

  • Spy

   Ti potem podpiraš, da bi vladali poraženci volitev z 13%!?
   Tipično enopartijsko komunajzersko razmišljanje puhloglavca.

 • rubec

  Če bi jaz imel takega bika v štali kot je šarec bi hlev nazidal če me spomin ne vara v Črnomlju.

 • učko

  Šaro je pod Udbo-komando, tle ni mrdanja in odstopanja od tega. To se je vedlo že pred volitvami !!!!

  • janez cepec

   pa Janša tud, sam de se Šaro tega ne zaveda, Janša je pa prostovolno, koristolovsko, bi se temu djal

 • šmentanamuha

  Podpiram to izjavo. zelo dobro, da so to napisali.
  Marjan Šarec že peče zajca, ki še teka po gozdu. Pri naslednjih volitvah bo pristal na robu parlamenta, če sploh.

 • Franc Šink

  Ta mochte gerne diktatorček nam žuga z kazalcem. Če ne bomo previdni nam bo enkrat pokazal srednji prst.In to celi Sloveniji.

  • komar marko

   če so mu pa STERICI rekli da bo on komandant. tako to gre. ŠERIF, Butlškova, Cmerko in sedaj BABA je ŽABA!

   • Franc Šink

    Dober nadimek za njega.

   • Franc Šink

    Pričakujem nove volitve in to zaradi njega.

 • rubec

  Jaz te izjave ne podpiram. Če bi jo bi to pomenilo da si dopisujem z debilom. V tem primeru bi rubec ki ga od vseh še najbolj cenim mislil da sem tudi jaz debil.

  • Slovenka

   Šarcu bo to šlo skozi eno uho noter, skozi drugo ven.

  • Slovenka

   Prihrani si sapo. Šarcu gredo vsa opozorila o nedostojnosti in sramotnosti njegovega početja skozi eno uho noter in skozi drugo ven.

 • komar marko

  vrag bo odnesel šalo, ko bo BABA je ŽABA spoznal, da so ga stričkoti nategnili in ima peto kolono, v koliko že ni njen član!

 • šmentanamuha

  Šarec se vedno bolj kaže kot neinteligenten bolestno ambiciozen povzpetnik. Streznitev pride – kmalu.

  • komar marko

   prosim, piše se Baba je ŽABA! Kapiš!

 • komar marko

  ha, ha, ha, janez, Janez Cepec, BEGNJE pa to, IZKUŠNJE! ha, ha, ha

 • Krtača 20

  Bom še enkrat, boljš par zdrizastih slinastih nesrečnih domobrančkov po tujin, kokr da majo desnaki celo državo za talko.

  • komar marko

   spodaj te sprašuje če si toplovodar?

  • sprehajalec

   Levičarji so imeli 70 let državo v rokah, pa je enkrat bankrotirala, drugič je pa pred bankrotom.

   Tukaj se pa najde nekdo, ki tumba, da so težava Slovenije desničarji.

  • Anton

   Tunnek pojdi na kozo.

  • Anton

   ti si se že premnogokrat v svojih mislih, izkazal kot neverodostojen sogovornik, tako, da, kar nadaljuj z monologom

   sarkazem press

  • Franc Šink

   Drugega odgovora nimam kot da te pošljem v pm

   • župnik cefizelj

    še ena katolibanska zguba. z lažnjivo, manipulatorsko svinjo, kot je ivan janša noče nihče v koalicijo. katolibanska svinja hoče državo prodat mađaru.

    • Bozz

     Pri nas so pa državo levi prodali mafiji, kradejo nas pa na vse možne načine, ampak to ni važno a nje?

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Imam napotnico za na Pole. Boš lahko doživljensko na 5 m2.

  • Pesjan

   Uboga Slovenija če se po njej sprehajajo barabe tipa krtača ,otrok komunstičnih morilcev in sedaj pametuje,nikjer v Evropi otroci in drugi sorodniki pošastnega stroja za klanje nedolžnih nimajo pravice žrtve teh morilcev imenovati z nazivi kot domobrani ali podobno,med tem pa so sami vpeti v zhodovino rdečega morilnega stroja.

  • Bozz

   Desno ne pomeni avtomatsko domobranstvo. V Nemčiji za časa Hitlerja je bilo 20.000 – 30.000 t.i. desnih, Nemcev, ki so se uprli Hitlerju, se na takšne in drugačne načine borili proti njemu in bili poslani v koncentracijska taborišča, kjer jih je Hitler dal pobiti ali pa jih je pobil na kengurujskem sodišču z giljotinami, itd. Torej ne s tako širokim čopičem barvati, ker nimaš pojma. Pa da ne pozabimo TIGR-ovcev pri nas, ki ste jih tako levi kot “desni” preganjali.

   In Hitler ni bil desen, bil je Marksist – socialist, s Stalinom sta predstavljala dve strani istega kovanca, če smo že pri tem.

   • Lustrator

    Tudi med domobranci ni bilo enega samega Hitlerjevega somišljenika, kaj šele oboževalca. In prav tako kakor Nemci, katerih usodo opisuješ, so se tudi oni znašli pred strelskim vodom, drugi pa v koncentracijska taborišča. A to je tisti del zgodovine, ki v naših učbenikih “naključno” manjka.

  • WISKY 1000

   te žre po vampu še bolj te bo,SDS100%https://disqus.com/embed/comments/?base=default&f=nova24tv&t_i=263274%20http%3A%2F%2Fnova24tv.si%2F%3Fp%3D263274&t_u=http%3A%2F%2Fnova24tv.si%2Fslovenija%2Fpolitika%2Fizobrazenci-podpisani-pod-izjavo-zbora-za-republiko-od-marjana-sarca-zahtevajo-da-preneha-s-polarizacijo-politicnega-prostora-in-omogoci-zmagovalcu-volitev-pogovore-z-vsemi-strankami%2F&t_e=Izobra%C5%BEenci%2C%20podpisani%20pod%20izjavo%20Zbora%20za%20republiko%2C%20od%20Marjana%20%C5%A0arca%20zahtevajo%2C%20da%20preneha%20s%20polarizacijo%20politi%C4%8Dnega%20prostora%20in%20omogo%C4%8Di%20zmagovalcu%20volitev%20pogovore%20z%20vsemi%20strankami!&t_d=Izobra%C5%BEenci%2C%20podpisani%20pod%20izjavo%20Zbora%20za%20republiko%2C%20od%20Marjana%20%C5%A0arca%20zahtevajo%2C%20da%20preneha%20s%20polarizacijo%20politi%C4%8Dnega%20prostora%20in%20omogo%C4%8Di%20zmagovalcu%20volitev%20pogovore%20z%20vsemi%20strankami!&t_t=Izobra%C5%BEenci%2C%20podpisani%20pod%20izjavo%20Zbora%20za%20republiko%2C%20od%20Marjana%20%C5%A0arca%20zahtevajo%2C%20da%20preneha%20s%20polarizacijo%20politi%C4%8Dnega%20prostora%20in%20omogo%C4%8Di%20zmagovalcu%20volitev%20pogovore%20z%20vsemi%20strankami!&s_o=default&l=#

 • branko

  Kva desnjaki cvilite ko vam teče vodo v grlo.

 • miki

  ha ha, desna golazen prosjači, i like it

  • župnik cefizelj

   točno tako. po toči zvoniti je prepozno. edina razdvojevalna svinja je ivan poscani janša, strahopetec in konvertit.

   • učko

    Dober da ga nis obtožu da je tansvestit !

   • WISKY 1000

    tebe dudek 2 bo Janez našel,boš dobil lekcijo,da ne boš vedel od kot,naslov je v uredništvu.

    • Miro

     hahahaha, bebec grozi…. čisto komunajzarska metoda

  • Anton

   Tunnek pa nisi že nabit?

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Svinja komunistična.

  • WISKY 1000

   kaj si na drogi

 • župnik cefizelj

  verodostojnost te izjave pooseblja kar prvopodpisani dimitrij rupel. to pove vse!

  • bednick

   Kaj pa Alenka Puhar?

   • župnik cefizelj

    Misliš udbašico angelo puhar, ki je v 80tih pohajkovala po zda in uživala na račun državnih subvencij. dej zresni se! vsak ki da kaj nase se ne podpiše tam, kjer je svojo kraco pustil dimitrij rupel.

    • bednick

     Angela je bila Vode.
     Zgoraj je podpisana Alenka Puhar.

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Laž nesmrtna duša zabitih komunistow.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Bebec brez možganov.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Trapasti Tunnek s 33 nicki.

  • WISKY 1000

   Ti pa svojo kuharco porihti

 • PIA PlA

  Šarec je pakt Erjavec Jankovič začel širiti v bolj mili obliki, a še vedno dovolj agresivno, da se tega ne da spregledati. Ker na volitvah ni zmagal, misli, da mu bo mandatarstvo kar poklonjeno. Kučan ga ma rad.

  Še vedno mislim, da je najboljša kazen za njegova prizadevanja to, da Janša sestavi vlado popolnoma brez strank LMŠ, SD, SMC in Levice. Tipi dobijo takoj ošpice in pa tako drisko, da jih pol leta ne bo na spregled. Zdaj igrajo na samo še eno struno, ki jim je edina ostala cela: “Janša ne bo mogel sestaviti vlade.” Če Janša sestavi vlado, jim bo spodnesel rdečo preprogo pod nogami. Nič več jim ne bo kar samo po sebi dano, ker so rdeči. Skrajni čas je, da se jih znebimo.

  • Janko Gedlička

   Se pravi, da bi moral sestaviti koalicijo z vsemi strankami, razen tistih, ki si jih naštela. Tako bi imel 46 poslancev v koaliciji, če ne bodo izstopali iz strank. Težko jih bo fural, če sploh. Sicer se lahko nadejamo, da se bo večina poslancev bala predčasnih volitev, kar bi mogla biti posledica eventualnega razpada dokaj raznorodne koalicije. Ampak Janša bi zmogel furati takšen vlak. Je pa potrebno vedeti, da sta že tako plemeniti, kakor Tonin že delala usluge Kučanu v parlamentu, Bratuškova pa je sploh pletla po njegovi meri. Sicer pa bi po drugi strani bilo več kot polovico poslancev v sami koaliciji iz SDS – a. Rdeča trdnjava bi bila res kar dobro načeta.

   • PIA PlA

    Dobro razmišljaš. Odpadnike bi janša obvladoval z levico. Če prišteješ še dva glasova manjšin, ima Janša v taki koaliciji kar 6 glasov več od opozicije, kar ni malo. Glede na to, da sta iz igre izpadla večna mešetarja Erjavec in Bratuška, bi za ministrsko mesto požrla vse besede, ki sta jih dala do zdaj. Tonin ima tudi probleme, a on je praktično desni, čeprav je njegov glas prevladal za Kučanovo izredno penzijo. Tisto je bilo tudi mešetarjenje, torej bo na to pripravljen tudi zdaj. Vsi trije bi se bali, da izgubijo ministrsko mesto, zato Janši ne bi več metali polen pod noge. Ignorirati LMŠ, SMC, SD in Levico, bi bilo še najbolje.

 • Bozz

  Kako je tega Šarca težko poslušati, ko nastopa pred kamero. Tako umetno in naučeno govori, da je prav neznosen in antipatičen. Lutka.

  Naj mu eden svetuje naj se malo sprosti in naj ne bo tako smrtno resen pred kamero in naj pove kak vic, oponaša Janšo, itd.

  • Lustrator

   Očitno še vedno ne zadosti, da bi uspel s svojim odvratnim brezvsebinskim nastopom razbiti narodnokolektivni Pavlovov kompleks po imenu “samo-da-ni-Janša*”

   *vstavi poljubni priimek katergeakoli pokončnega politika, ki se v življenju ne bo nikoli prodal partiji

   • Borut Stari

    Sindrom Pavlova, Vcepljen brezpogojni refleks. Sindrom velja za večino slovenskih politikov

    • Lustrator

     Ne politikov, pač pa državljanov, ki rdeče politike zaradi tega sindroma brezpogojno in na ukaz izvolijo. Kandidati, ki službujejo partiji NATANČNO vedo kaj je res in kaj ne, a jih prav nič ne briga, igrajo pač svoje umazane vloge kot kmetje na šahovnici v zameno za drobtinice z mize na kateri se gosti Globoka država – udbomafijsko omrežje.

  • macon

   Igralec napačno domneva, da bo z naučeno pozo lahko odigral svojo vlogo, ampak politik si 24/7 in nihče ne more ves čas igrati. Tega scenarija ni. Razpoke v fasadi se že kažejo in bo skoznje pogledala žalostna notranjost.

  • totex39

   Pazi na besede in na obnašanje, da se slučajno ne bi “prelevil” v Serpetinška.

  • WISKY 1000

   saj ne zna en stavek normalno skupaj sestavit,štimo ima pa pravo za GA,GA,GA,GA……

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Lewuh je lewuh. Svojeglav in nepremišljen. To je Šarec.

  • Luiggi

   In povrhu se Hrcek!!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kaj pa je za pričakovat od pokvarjenega lewuha.

 • Gor Pri

  Slovenija bo še naprej tonila!

 • Minovak

  Kretenizmi levega, podnormalnega komika, je podpis pod izjemno nizek IQ dela Slovencev, ki so ponovno volili levo plenilsko združbo, ki bo v hipu naredila iz te države – tragedijo. In še misel zgodovine:

  Kdor ni zadovoljen s tem, kar ima, ne bi bil zadovoljen s tistim, kar bi imel.
  Sokrat

 • holzer

  Kdor je na teh volitvah volil za levake,pomeni nekako tako,kot bi rekel ves čas sem bil tepen,sam premal si me tepel,kr dej me še.

  • WISKY 1000

   te levake je treba nažgat

 • mona lisa

  Šarec je stvarno kreten in izdajalec naroda.

  • Miro

   a res…..ti si pa teslo

   • Republic Commando

    Ajga miro, teslo te je naredu :)

  • WISKY 1000

   šarac bo odletu kot kahl

 • Tweety Bird

  Zbor za republiko??? Pobudo za ustanovitev ZR je dalo 25 prvopodpisnikov, večinoma članov Slovenske demokratske stranke??? Torej podaljšana roka SDS-a… desničarska falanga brez verodostojnosti in kompetenc.

 • Miro

  Kalimero Jajo že cvili….. pa naj sestavi že to koalicijo enkrat….

 • Tweety Bird

  Zbor za republiko je volivce nagovarjal k podpori SDS-a, NSi-ja in SLS-a. In ta isti Zbor za republiko daje “lekcijo” Šarcu??? Ne me jebat !!!

  • WISKY 1000

   tebe nobeden si pre tup

 • Tweety Bird

  Dokler je NLB slovenski, si SDS želi priti na oblast in potalati še nekaj kreditov tajkunom brez kritja. Potem bi jo prodali… Gamad !!!

 • Tweety Bird

  Zbor za republiko naj zapre gofljo…ali pa pove, da smo po letu 2008 padli v brezno zaradi janševanja, ko smo se zadolžili čez glavo in je šlo vse slovensko gospodarstvo v nič in posledično v roke tujcem.
  Zadnja Janševa vlada pa je v nemoči klicala trojko in nas po visokih obrestnih merah zadolževala.
  Janša je rekel, da se upokoji, če bo imela naslednja vlada takšno gospodarsko rast, ko jo imamo danes. Ni bil mož beseda.

  Torej, bili bi nori, če bi v času gospodarske rasti in okrevanja h koritu spustili SDS, ki je pokazala da ne zmore… Šarec, pošlji jih u 3 piz*** mat****… in sestavi svojo vlado !!!

  • if

   Totaliotarist ste! Demokracije ne razumete, jo razstreljujete!

   • Miro

    saj ima možnost sestaviti vlado, pa naj izvoli

    • WISKY 1000

     vozi

    • if

     Če bi razumeli kaj je možnost, neumenosti ne bi izrekli!

   • WISKY 1000

    kaj to kuro vikaš

  • Peter Leskovar

   Svojim staršem nisi ravno v ponos kajne ružna ptičurino?

  • WISKY 1000

   pa tebe zraven komunajzarca,vozi tam,kjer ti je mesto,kaj se tu sliniš na poštenem portalu

 • Miro

  ko je na volitvah zmagal Jankovič in je potem vlado sestavil Jajo je bilo vse v najlepšem redu. Sedaj pa ko je ta isto doletelo Jajota pa je Šarec sovražnik naroda in ne vem kaj še…. pa vi niste normalni

  • if

   Za 2% je zmagal Janković. V času Jankovićevega sestavlanja JJ ni rovaril mimo volilnega rezultata.

   • Miro

    in potem?

    • WISKY 1000

     ti tak nimaš pojma

  • WISKY 1000

   kje si videl rdečko,da imajo klovna za predcednika

   • jovan jovan

    V sekti? Sam prašam….

  • Olga2345

   Jankovića nihče ni izključeval! Janković enostavno vlade ni bil sposoben sestaviti, kljub večini! Z njim tudi levičarji niso hoteli, ker je bil brez programa!

   • Miro

    in kaj je razlika sedaj? sedaj se vsi tepejo, kdo bi lahko sestavil vlado z Janšo? prevelika gužva tudi škodi

   • Slovenka

    In ker je bil nesramen do svojih morebitnih partnerjev.

 • Puki

  Smrdi po naftalinu…

 • luckyss

  Kakšen butast naslov članka…
  Vsak ima možnost pogovora z vsakim..obstajajo telefoni….
  Vi bi kar prepovedali pogajanja med strankami razen SDSu…Idioti, se vidi, da vas je Hitler učil “demokracije”…

  • Aron

   Sem bil istih misli. Se ne smemo več pogovarjat med sabo, dokler ne sestavijo koalicije? :D

   • luckyss

    Kaj pa telepatija je dovoljena, ali pa če se ti prikaže nekdo s krili in ti diktira navodila…
    Jebi ga, to so resne zadeve ;(

  • WISKY 1000

   kaj pati tu gor smetiš,JANEZ JE ZMAGAL,vse leve stranke nagnat,to ste sami paraziti slovenije,NAJ VLADA SAMO SDS Z JANEZOM.

   • Miro

    pa dajte, naredite tako….. volitve ste zmagali….hahahaha

   • luckyss

    Janez ima za sabo 12, 5 % volilnih upravičencev…Od tega je tretjina starih mam, ki jim je župnik zapovedal koga voliti…
    Ostali ste polpismeni idioti…

    • Slovenski štor

     Ti sploh veš kdo in kaj je župnik in kaj dela?Mislim,da se tebi niti ne sanja.Bodi raje pri gospodarju,poslušaj pravljice in tu in tam zabevskaj.Če bi tvoj gospodar imel 12% volilnih upravičencev,za sabo,bi ti imel kosti za( glodat) štiri leta.Tako pa ne bo nič.Boš pač lajal na vsak stavek na NOVI,ki tvojemu gospodarju ne bo všeč.Na koncu pa še rep med noge in v kot.

   • jovan jovan

    Kar naj vlada sekta! Saj ste vendar zmagali! O parazitih bi se pa dalo razglabljati!

 • if

  Levičarj dokazujejo, da lahko vladajo le z uzurpacijo.
  Pošteno ne zmorejo, ker so ponor demokracije!

  • večni srb

   Komuniste še vedno družita slovenska komunistična celica,oni so komunistični odpadniki balkana in morajo držati skupaj. Saj jim nihče odkrito ne zameri,d a so razbili partijo, a vendarle, izdajalcem ne moreš nikoli povsem zaupati. Poslovno zaupanje pa precej stane in ga je treba tudi neprestano obnavljati in varovati,kar je dobro, saj tako družijo še več ljudi, ki sicer ne bi znali nič drugega delati z rokami.

  • Miro

   pa kaj cviliš kreten. Naj sestavi vlado

   • WISKY 1000

    kaj ti je tablet zmanjkalo

   • if

    Norec ima več vprašanj, kot modrec odgovorov!

 • večni srb

  Hja, precejšen kos pogače si bodo odrezali, tak je pač sistem, zdaj se pa ne ve na čigave stole se bodo vsedli. Verjetno od SD in cercev, drugih praznih pa ni.

 • večni srb

  Največji problem Šarca je, če Janša ne bo,kaj je bilo sploh narobe s Cerarjem?

 • bisabre

  Izobraženci Zbora za republiko naj si nedelajo utvar, da se bo Serpentiška, preoblečenega v Marjana Šarca kaj prijelo, saj so bili na levici vedno neomajni v boju za “našo stvar”.

  Mislim, da bi Pahor lahko presekal to politično neodgovorno ravnanje, če bi javno povedal, da se s tovrstnim početjem LMŠ in vpletenih strank ne strinja, zato bo posledično, če Janši ne uspe zbrati dovolj partnerjev, mandatarstvo za sestavo vlade ponudil tretji, ali kateri drugi stranki, saj se Šarec vede politično nehigienično, že skoraj absoliutistično, ker še pred uradnim povabilom oz. podelitvijo mandatarstva sklepa koalicijo.

  Mislim, da bi s takšnim javno izraženim stališčem, če hočete grožnjo, ohladil pregrete politične glave, Šarca pa postavil na realna tla in mu dal vedeti, kdo v tej državi ima prvi takšno pristojnost. Ne nazadnje je nekoč podobno, čeprav takrat skrajno nekorektno, ravnal že bivši predsednik republike Danilo Türk.

  • jovan jovan

   Če ivanu ne uspe, sta kriva Šarec in pahor! Veleumno!

 • Miro

  predlagam da “veliki zmagovalec” volitev pokliče na pomoč US, ki resnici na ljubo ni več tako rumeno modro, ali pa se pritoži kar na sodišče za človekove pravice ….

  • WISKY 1000

   kaj bolek te peče v vampu

 • luckyss

  Dobro, pa naj SDS sestavi vlado…Ampak med ministri morajo biti obvezno…Kangler, Požar, Primc in še nekaj podobnih idiotov, da pobegnejo še zadnji migranti….ampak ne zaradi proti migrantske politike, ampak zaradi ubobožane države..

 • UDBA

  Vi “ta desni” in SDS to, kar ste si skuhali, boste tudi pojedli. :)

  PS: Karma is a bitch! :)

 • Olga2345

  Levičarji! Ne bodite nestrpni! Vlado bomo imeli in to Janševo!

  • Miro

   hahahaha, dober vic, eden boljših

   • luckyss

    Mislim, da je to ona “fake” Olga…

 • Pombar Pombar
 • rubec

  Šarca so volili sami izobraženci predvsem pa njegovi kolegi diplomanti z univerze Hrastvard. V samo petih poizkusih so na vprašanje profesorja iz katerega lesa je narejen železen stol vsi odgovorili z odliko.

  • Miro

   ja vidiš in na to vprašanje Jajo ni našel odgovora, zato pa je postal obramboslovec

   • branči

    si bukov trot, ki razume samo trhle veje! ti ni pomoči, pa tudi ne vem, zakaj bi se kdo sploh trudil s tabo

   • Slovenski štor

    kje si se pa ti našu…ti še danes ne veš pravega odgovora…sem iskal med poklici,ki so vsi častni…pa te ne najdem.Si morda lenuh?Tudi klošar biti je častno,če to počneš dostojanstveno in upoštevaš zlato pravilo.

  • luckyss

   “Iz katerega lesa je narejen železen stol”
   Zelo duhovito……podobno kot bi vprašal za koliko stopinj se lahko obrne eden najbolj ekstremnih in zagretih komunistov bivše Juge…

   • Miro

    ne da se obrne…. vseskozi se obrača…. po vetru

   • rubec

    Ni duhovito je pa zate koristno. V Tušu so danes briketi v akciji.

    • luckyss

     Hja…butast odgovor ne skrije dejstva, da je bil Janša eden najbolj zagrizenih Titovih “omladincev”…

     • Miro

      in še vedno je…

     • luckyss

      Psssst..
      Ne okol govort…Ovce morajo še Orbana odplačat…

 • Tweety Bird

  Zbor za republiko naj zapre gofljo…ali pa pove, da smo po letu 2008 padli v brezno zaradi janševanja, ko smo se zadolžili čez glavo in je šlo vse slovensko gospodarstvo v nič in posledično v roke tujcem.
  Zadnja Janševa vlada pa je v nemoči klicala trojko in nas po visokih obrestnih merah zadolževala.
  Janša je rekel, da se upokoji, če bo imela naslednja vlada takšno gospodarsko rast, ko jo imamo danes. Ni bil mož beseda.

  Torej, bili bi nori, če bi v času gospodarske rasti in okrevanja h koritu spustili SDS, ki je pokazala da ne zmore… Šarec ti kar sestavi vlado…slabša od Janezove ne more biti.

  • Slovenski štor

   Če bi socialisti razumeli ekonomijo,bi ne bili nikoli socialisti,je rekel veliki Friedrich Avgust von Hayek.Kaj pa ti veš,kaj je ekonomija.Ti veš samo za zrnje,ki mora biti vsak dan v kletki,vsak dan ti morajo počistiti,morda vodo dati in pa po komandi moraš vreščati….a ti je danes,gospodar naročil,da moraš razgrajati po Novi…

 • jovan jovan

  Bedarija. Kot, da je Šarec prepovedal ivanu, da se pogovarja z ostalimi strankami in formira vlado?! To, da si je ivan že davno zaprl vrata dialoga je izključno njegov problem. Šarec nima nič s tem, da nihče noče “sodelovati” s sekto.

  • Miro

   hahahah, Jajo bi podpisal pakt s hudičem ali pa bi Kučana vzel za ministra, samo da bi bil mandatar

  • xtc

   Nihče zunaj noče več sodelovati z Kučanovo sekto Avstrijci vam bebci zapirajo mejo.

   • jovan jovan

    Nam zapirajo mejo? Vam ne? Misliš, da če bo ivan predsednik vlade, da bodo Avstrijci meje odprli? Revše intelektualno!! Ne vem zakaj zmerjaš Avstrijce z bebci? Morda si se pa v ogledalo pogledal.. .

    • FUCK COMMUNISM

     Tele zabito, Jansa jih bo ravno tako zaprl in izgnal vse nelegalne migrante, za razliko od vas pofukanih izdajalskih levuharskih kretenov, ki jih se kar sprejemate in ne zaprete meje! Budala!!!

  • FUCK COMMUNISM

   Zalil je in izkljuceval?!?!? A dej?!? Dej navedi eno samo njegovo zalitev

   • rubec

    Evo dve. Enkrat je na kongresu enemu tipu rekel jovan jovan.

 • xtc

  Mislim ,da bo JJ kmalu mandatar,samo ,da se tile levi bebčki naložijo v koalicijo in da Trump Nemčijo tisne z carinami ,da EU zaškripa takrat bodo razpadli kot kurnik,ko nebo pufov.

  • Miro

   ja na Sveti Nikoli…..

  • luckyss

   Ja, pa Goebbelsa obudite iz mrtvih, da vam “pošlihta” ta hitlerjevski portal..
   S tem jamranjem in neznanjem se le smešite…

   • branči

    ja rabmo enga tacga, da pošlihta take komentatorje, ko si ti, žogca, pa rdeča kura, pa miro..

    • Miro

     ja najbolje da nas pošljete po vzoru komunajzarjev, na goli otok…mi smo namreč krivi da demokrat in povezovalec Jajo ne more sestaviti vlade…

     • branči

      si odkrit, ko poveš, kam spadaš!. res pa, da mentalno zaostalih niso zapirali tja, ampak v toplice. če ne veš, kako se sestavi vlada, raje utihni, kot pa, da procesiraš drisko na drisko

   • xtc

    Tud ta želja se ti bo izpolnila,ko se bo boš pa jokal.

    • luckyss

     Poglej kakšen nesmisel si napisal…
     Poln gobec vas je domovine, pa ste večinoma zgolj polpismeni…sramota!!

     • xtc

      Želel si slišal si pa tud dočakal boš kaj butli levi kličete-ste pač idioti,drugač pa levi nebi bili.

     • luckyss

      To je že malce bolje…še vejica ali dve in kakšen razmak med besedami, pa bom verjel, da vam je kaj do jezika in domovine;)

 • FUCK COMMUNISM

  Ne more, ker ga bo dal njegov gospodar, meterzwanzig, za jajca obesit… prasci levuharski!!!

 • Miro

  Kdaj pa bo slovesna zaprisega Jajota kot mandatarja???

  • luckyss
   • FUCK COMMUNISM

    Ti pa si en brezmejen kreten! Levici na kongresu spila Internacionala, ti pa potvarjas castno protikomunajzarsko zaprisego! Jest bi vas levuharje dal vse pospravt!!!

    • luckyss

     Samo linke do dejstev sem posredoval…

     Nisem snemal teh dokazov…

     • FUCK COMMUNISM

      Pol nam pa se dokazi, da je Jajo vas levuharje zalil, kdaj, kje, kaj je rekel, da zdaj vi levi izdajalci nocete v vlado z njim! Ajde, z besedo na plano!!!

     • luckyss

      Noben normalen človek ne bo šel v koalicijo s takšno stranko ali osebo…pa ne me silit, da napišem vse vaše strankarske katastrofe in osebne od JJa…
      Monty Python SDS Show …bi bil še najboljši približek..;)))

     • FUCK COMMUNISM

      Ne gre, a ne?!? Torej kvakas neumnosti! Floskule, puhlice, bullshit!

     • luckyss

      No, Mr. Bean bi tudi bil tu nekje …

     • FUCK COMMUNISM

      Rekel sem ti, da mi dokazes kdaj, kje in kako vas je Jajo zalil… to so pa tvoji odgovori… jebiga, prav inteligenten nisi nikoli deloval, zdaj ni pa nic drugace…

     • luckyss

      Jajo lahko zaliva paradajz in svoje ovce..
      Ti pa uživaj v uradni himni SDS
      https://www.youtube.com/watch?v=WTg5QncjD3U

     • FUCK COMMUNISM

      Za take kretenizme si ne zasluzis drugega, kot zaljivke, ce ne se kaj hujsega! Se enkrat: polni gobci so vas levuharje parol, floskul, puhlic in dreka!

  • jovan jovan

   Menda jutri. Samo ta “jutri” nikoli ne pride. Jutri….

   • luckyss

    Moj znanec ima oštarijo in je izobesil napis “Jutri pivo gratis”…
    Sedaj je ta oštarija zbirališče SDS ovc…

 • Olga2345

  Je Trump lepo obdelal evropske pobaline! Vsi bi se šlepali na Ameriki zastonj! Bravo Trump!

  • jovan jovan

   Kar culico na rame, pa v Ameriko! Ali pa na Madžarsko. Je bližje. Obljubljena dežela .

   • Olga2345

    Nam ne bo treba! Boste šli sami v “celico”!

    • jovan jovan

     Jona potkivanom.
     Hiba a szovegben.

 • Borut Stari

  Šarec kot igralec le igra dobljeno vlogo. Scenarij? Pišejo ga. kot vedno scenaristi 73 letne kontinuitete.

 • Olga2345

  Gelca je bila čisto paf…je stala pred Trumpom kot trola…

 • xtc

  Trump je pravo zdravilo za podivjane EU bebce.

  • jovan jovan

   To bo ja! Ha ha ha ha…

   • xtc

    Seveda bo malce počakaj boš videl kmalu.

  • Slovenka

   Spet Amerika rešuje Evropo pred propadom, tako kot v prvi in drugi svet. vojni.

   • FUCK COMMUNISM

    Amerika je tako v 1. kot v 2. sv. vojni vstopila v vojno na strani zidovskih interesov in to pocne se danes! Brez zidovskega vtikanja v evropsko zivljenje bi vsi lazje ziveli. Ne bi bilo oderuskih obresti, ne bi bilo tako visoke umetne inflacije, ne bi bilo te kretenske multikulti neumnosti, ne bi bilo promoviranja pedrov in lezbac na vsakem koraku in, bolj aktualno, ne bi bilo te kozjejebske islamisticne drhali v Evropi, posledicno bi pa mi vsi bolje ziveli!

 • RATATA

  Serpentinar bo zaigral vlogo trdega diktatorja
  in nihče mu ne bo mogel nič.
  Tako je, če režiserji prepotentne pankrte nacilajo za vodje.
  ab je glih taka, tudi cmero …..

  • karpelec

   Ni kaj, v murglah imajo dober nos, da odkrijejo takle exemplarje za širitev svojih idej.

   • RATATA

    Ni kaj, res, oni točno vedo, kaj in kako je treba ubrisanemu folku predstaviti preko njihovih razvejanih agitpropagandnih medijev, da bodo sprejeli kot golo dejstvo. To je to(!) bo reklo dve tretjini volilnega telesa. Glava volilnega telesa je volila drugače!

 • Olga2345

  Če bo Šarec sestavil vlado na podlagi svojih 14-ih šarčevk, bomo naredili referendum za priključitev k Avstriji!

  • Slovenka

   Samo, ali nas bodo hoteli?

   • Olga2345

    Brez komunistov za gotovo! Komuniste bodo pa skupaj z nezakonitimi migranti izgnali!

    • Slovenka

     Dodaj še balkaniado in ciganiado.

     • FUCK COMMUNISM

      A si predstavljas, da bi sami lepo ziveli brez ciganov, cefurjev in kozjejebcev!? Raj na zemlji!

     • Slovenka

      Moj kolega bi se vsekakor strinjal s tabo. Živijo namreč precej blizu Strojanovih. Moja kolegica je v Krškem in to ljubko mestece poka od ciganije. Zoprni so kot sto vragov.

    • janez cepec

     kam bo pa Janša poj šou?

  • FUCK COMMUNISM

   Jaz ze leta govorim, da bi morali nasi pohlevno Avstrijce prosit, da nas nazaj vzamejo!

   • luckyss

    Tudi, če je takrat pobegnil je Hitler vsaj zaradi “emša” že davno mrtev…torej boste morali iti svoje kolaborantske riti nastavljat kam drugam,…

    • FUCK COMMUNISM

     S tabo se nimam kej zgovarjat, ker si prevec zabit!

     • luckyss

      Dolgo si rabil ;))

  • janez cepec

   taki kot si ti, in teb podobni, so že 45. ga letel uJodlland, ket snete skire, pa so vas Jodlarji vrnil, na žalost. zakuga misleš, de bi vas, potomce izdajaucev zdej sprejel. malo morgen

   • Olga2345

    Volja ljudstva! Pred komunističnimi zločinci so tudi Korošci z referendumom izglasovali Avstrijo!
    Komunistično luknjo bodo, če ga bodo komunisti naprej srali, lepo razdelili med sosede, pa bo…Tam boste lahko šli spet v ilegalo…

    • janez cepec

     ma boli me đoko za Jodlarje, pa njih referendum, jest sam povem, de vas tud Jodlarji niso in tud zdej vas ne marajo. pa kva bi stako bando? na žalost, zato vas mormo mi prenašat

     • Olga2345

      Nas spoštujejo! Ne marajo komunistov in islamistov!

     • janez cepec

      kdo ste to vi, ki vas spoštujejo? potomci kolaborantov z Dolfetom in izdajalci lastnega naroda? pa zakuga so vas poj nazaj trajbal, če vas tko spoštujejo?

     • Olga2345

      Ne, mi smo pošteni, delavni in ponosni Slovenci! Vi ste pa še v hosti…?

     • janez cepec

      jest sm šu že 39.ga u hosto, pa ni blo tam nubenga, pa sm šu damu, dones mi pa nečjo prznat, de sm biu prvoborac. a je to pravica?

     • Olga2345

      Bi morali dva sebi enaka dobit….

     • janez cepec

      ???

     • Olga2345

      Tako so delali “borci” NOB…Trije so drug drugemu pričali, kar so hoteli….(potem pa zarota molka, tako kot pri zločinih)!

     • luckyss

      Na kaj ste ponosni banda primitivna…na sodelovanje s Hitlerjem ?!

     • Olga2345

      Vi ste tudi Bajuka, konje bil rojen po vojni, proglasili za domobranca…
      Kučana in Turnška pa pri dveh letih za “veterana” .(v plenicah)…
      Torej spet levičarske laži, širjenje sovraštva, podtikanje in izključevanje…kot vedno!

     • luckyss

      Seveda….desni in levi skrajneži ste isti kurac…
      Ti si “razstavni primer” bedastega parolastega propagandnega blebetala, ki se ga sramuje precej tukajšnjih desničarjev, ki premorejo kakšno “piko” več..
      Na dejstva odgovarjaš s parolami….Verjetno so tvoji starši po Ljubljani pacali “OF”…
      pa prav tako kot ti niso imeli pojma za kaj se gre..

 • Sredina

  Vsak se ima pravico pogovarjat s komerkoli. Šarec pa je javno izjavil, da je prav, da prvi dobi priložnost Janša, in jo, če bo želel tudi bo. Ne vem, kje je problem.

  • FUCK COMMUNISM

   Sarec bi moral imet toliko domovinskega obcutka, da bi delal za Slovenijo in ne samo za levo stran. Kle je problem. Jaz pa sprasujem levuharje s cim jih je Jajo zalil, kdaj in kje, luckyss mi pa v odgovor posilja musko iz Pat & Mat risanke… toliko o levuharskem nivoju in inteligenci!

   • luckyss

    Jebi ga..sedaj pa še uradno himno zanikaš—;)

   • Miro

    hahaha kašna primitivna: “domovinski občutek”… pa kaj si ti komunjar da take primitivne treseš—

    • FUCK COMMUNISM

     Jaz komunjar?!?!? Ocitno si bolj zabit, kot bi clovek najprej mislil…

     • Miro

      ali pa imaš to v genih in niti ne veš

     • FUCK COMMUNISM

      Ne skrbi ti za moje gene…

     • luckyss

      Stavim, da se kakšen od tvojih “stricev” piše Brajdič…

     • Miro

      ne žali ciganov…

     • luckyss

      No, saj niso tako nerodni….le blizu jih ne smeš spustit…
      Enako je s temi komentatorji…verjetno so čisto v redu kadar so tiho ali kadar spijo…

   • Sredina

    Janša se je izključil sam…zato trenutno situacijo ni kriv popolnoma noben drug kot on sam, in to igranje žrtve in maska s katero nastopa od 3. maja naprej mu ne bo pomagal…najprej se bo on opravičil vsem, ki jih je v preteklosti žalil oz. v njegovem imenu stranka, Nora24TV, Brščič, Mahnič, Ušajeva itd.

    V kampanji se kljub mnogim vprašanjem na to temo, ni distanciral od teh zapisov…

    • FUCK COMMUNISM

     Hahahaha, kdaj se boste pa levuharji njemu za 26 let jebanja po sodnijah, rezultat je pa “na neznanem kraju…”?!? Znas ti povedat s cim so vas omenjeni zalili?!?

     • Sredina

      Zato ni odgovoren nihče od trenutnih vodilnih politikov, še najmanj pa Šarec, odgovornost za to naj terja kje drugje, sicer pa je bil v zadevi patrija obtožen, nato pa je postopek zastaral, tako da ni bil na ponovljenem sojenju nikoli oproščen obtožb

     • FUCK COMMUNISM

      Hahahahaha a ti resno verjames idiotizmom, katere pises?!?

     • Sredina

      Ti maš tko preveč oprane možgane…

     • FUCK COMMUNISM

      Dej ne kvasi bedarij!

    • Jan Kovalski

     Vloga žrtve je slamnati mož, ki si ga ti ustvaril in se z njim pogovarjaš.

     • Sredina

      Ja tebe tko ne jemljem resno, ker imaš samo vodo v glavi

     • Jaka Sraka

      ..ti pa urin…

 • Tweety Bird

  Zbor za republiko naj zapre svojo gofljo…ali pa pove, da smo po letu 2008 padli v brezno zaradi janševanja, ko smo se zadolžili čez glavo in je šlo vse slovensko gospodarstvo v nič in posledično v roke tujcem.
  Zadnja Janševa vlada pa je v nemoči klicala trojko in nas po visokih obrestnih merah zadolževala.
  Janša je rekel, da se upokoji, če bo imela naslednja vlada takšno gospodarsko rast, ko jo imamo danes. Ni bil mož beseda.

  Torej, bili bi nori, če bi v času gospodarske rasti in okrevanja h koritu spustili SDS, ki je pokazala da ne zmore… Šarec ti kar sestavi vlado…slabša od Janezove ne more biti.

  • Soave

   Lažnivka si !

   • luckyss

    Hja…ptička je včasih malo “naspidirana” kadar ji Tunnek odreče “zakonske dolžnosti”, ampak tu navaja zgolj dejstva..

    • Soave

     Dejstva po njeni presoji.

 • Tweety Bird

  A kaplar Janez je kar obupal? Se niti ne trudi sestaviti koalicije in potem bo spet jokal, o zarotah, stricih, murglah. Janković je imel vsaj pogum in je padel v parlamentu, medtem ko Janša niti ne proba. Stisnil je rep med noge in zbežal na twitter. JJ je največji blefer slovenske politike… Roko na srce, Janez se boji sestaviti vlado…raje bo v opoziciji. Samo, da je folku pokazal, da je njegova stranka prva. Voluhar smrdljivi:)

  • branči

   dej tvoja jajca spremenit v pirhe. večjega efekta ne bo, bo pa bolj pisane barve

  • janez cepec

   pa sej je use zmenen, Džej Džeju paše opozicija, fajn plačo dobiva, u službo ne hod, šimfa vlado, ke se pa babe nauliča se pa da mau zapret na Dob, pa kva češ bolšga?

  • čopkovseved

   JJ je trenutno v očeh zavednih Slovencev OČAK SLOVENSKEGA NARODA ! Ti pa Jugonostalgik, revež , mladine Juga niti malo več ne zanima! Vozi se Miško preko Kolpe.

   • janez cepec

    eee, wrong, Džej Džej je jugonostalgik, ljubitelj in gojitel lika in dela druga Tita, če bi mu blo kej za Slovenijo, bi počas spizdo na smetišče zgodovine kamor sodi. vsa čast mu za osamosvojitven dejanja, poj je pa use razjebu. Ablast ga je pokvarla.

    • Soave

     Ja, kaj pa pol šimfaš ?? Pol je pa tvoj !

 • Miro

  bo treba še enkrat tisto peščico starčkov zbrat in iti se boriti pred parlament v dobro povezovalca in demokrata Jajčkota …..

  • Olga2345

   Mogoče boste pa sami stali pred to ustanovo….Časi se spreminjajo! Perković in Mustać, udbaska zločinca, obsojena v Nemčiji na dosmrtni zapor, se želita baje obrniti na sodišče za človekove pravice!??? Kdo bi si mislil, da se morilci in kršitelji človekovih pravic, sklicujejo na človekove pravice…

  • sprehajalec

   levičarji nimajo tega problema in se jim ni treba truditi z zbiranjem. njihovi starčki so na pozicijah še od zadnjega Kongresa ZKS v Ljubljani 1986 leta.

   • Soave

    + + + + + +

 • Jan Kovalski

  Zgornja fotografija:
  Šarec dvignil roko in prst, se javlja za popravni izpit: “Tršica, sem že pripravljen”

  • Miro

   in moraš priznat, da se je veliko naučil od takrat…..

 • Olga2345

  Levajzli! Vas spet skrbi, če boste morali na “spontano” vstajo? Težko bo, vašega financerja Sorosa so Madžari nagnali, sedaj ga bodo Italijani… Avstrijci izganjajo njegove divjaške goste….Meje bodo zaprte….

 • Jan Kovalski

  Če bi Janša tako hitel na prejšnjih volitvah, ko je bila SDS druga, tako hitel s pogovori o sestavljanju koalicije mimo zmagovalca, bi vsi dominantni mediji že na veliko trobili, da pripravlja državni udar.

  • Sredina

   To je že storil leta 2011 če si pozabu…

  • karpelec

   Točno, dimilo bi se brez ognja.

  • luckyss

   Torej se parlamentarne stranke ne bi smele med sabo pogovarjati o možnosti sodelovanja ali kaj ?!
   Pa to ni Berlin leta 1939 …

   • Jan Kovalski

    A sem kje kaj takega napisal?

    • luckyss

     Govoril si o”nepristranskih medijih”…pa sem ti dal “vzporednico”….
     Ti še narišem, da boš doma pobarval in morda celo razumel ? ;)

     • Jan Kovalski

      Ne, ne drži, napisal sem “dominantni mediji”, angleži rečejo temu Main stream media (MSM).
      Barvice obdrži zase in si barvaj slikanice pa si naslikaj zgodbico o pilotu Mrlaku.

     • luckyss

      Obema je jasno kaj si mislil..;))

     • Jan Kovalski

      Mislil sem to kar sem napisal, in ne tega kar ti misliš, da sem jaz mislil.

     • luckyss

      Ne bluzi…si verjetno eden tistih, ki misli, da je bila kolaboracija s Hitlerjem “nujna” ;))

     • Jan Kovalski

      Adijo

     • luckyss

      No, končno…

     • sprehajalec

      V državljanski vojni si je vsak izbral stran, ki mu je bila na voljo. Komunisti so vzeli za zaveznike Komuniste, Antikomunisti pa pač Antikomuniste.

     • luckyss

      Anglija, Francija, ZDA…..sami komunisti mar ne ?!

     • sprehajalec

      Tisto so bili Stalinovi zavezniki, ker mu je šlo za nohte. Protiimperialistična fronta je bila uperjena proti njim. Do Barbarosse. kako je že rekel Matej Bor v originlu?

      Na klic kominterne združite se v čete –
      v boj za svobodo, v boj za Sovjete.
      Rdeče smo fronte bojevniki mi,
      ker naše je geslo,
      Sovjeti sveta.

     • Soave

      Hudir te pocitraj ! Ko drugega odgovora nimaš, privlečeš kolaboracijo vedno znova in znova na plan.

     • Jan Kovalski

      On bi uvedel miselni delikt. ;)))

     • luckyss

      Verniki bi morali biti bolj poučeni o zadevah kot je npr. izvirni greh…;)

     • Soave

      Ja, kje pa ti vidiš izvirni greh?

   • sprehajalec

    Oziroma Vidmarjeva Vila 26.04.41….

    • luckyss

     Ja, to je primerljivo..

     • sprehajalec

      Izključevanje….

  • Novakec1

   Mal si v temo brcnu z državnim udarom, to sploh ni več država in ne more bit državnega udara.

 • čopkovseved

  Me samo zanima, kakšno je poreklo tega rdečega zagrizenca, ki se udeležuje sv. maše, pa ne dovoli blagosloviti svojega doma. Mar res ni nikogar tu gori iz Moravč, da nam pove to skrbno varovano skrivnost!

  • janez cepec

   kva boš pa poj djau za druzga rdečuha, ki se tud po cerkvah vala, use z glasove naivnihzblojenih ovac? mislem na ljubljen’ga vodjo, luzerja, ki je sicer zmagu, pa ne bo nkol več vladu. ima Boga

   • čopkovseved

    Vlado bo sestavil prej kot ti misliš. Av, bo booooooolelo!

    • janez cepec

     sanja svinja o koruzi, av boooooooooooooooli

   • sprehajalec

    kwaj janez, a ste levičarj k kominterna, kje prepuvedala združvane z desnim strankam, kso se delale ljudske fronte? K naš Partijc, kso uzel u protiimperjalistično fronto sam levičarje?

    Bo tko Serpentinšek sestaulu koalicijo? izklučevane?

    • luckyss

     Tole “slenganje” ti ne gre najbolje, pa že itak se tukaj bolj smešiš kot ne…
     Samo dobronamerni nasvet….
     V resnici mi je nerodno za nekatere tukaj…Olga, ti, ipd…;(

     • sprehajalec

      Naj ti bo zase….

      nekatere stvari so znanstvena fantastika zate, ker pač čitaš samo NOB literaturo in “našo” resnico…. zato ta tvoja distrofija.

     • luckyss

      Seveda smo vsi brali bajke o NOB kot osnovnošolci….
      Kasneje smo nekateri prebrali tudi zavezniške ter nemške vire kar se tiče 2.sv. vojne…
      Smo pa seveda vsi, ki obiskujemo te strani primorani brati tudi vašo verzijo teh zadev…Po eni strani je to celo žalostno….Kako nekomu ni jasno, da so pobijali oboji…Komunisti in hitlerjev kler…
      Samo ena razlika je…domobranci so pobijali izključno le Slovence..

     • sprehajalec

      Tudi Komunisti se niso preveč izkazali s 1000 umrlih vojakov osi na naših tleh. Odpor pa je povzročil smrt najmanj 83.000 Slovencev, ki so se pobili med seboj in umrli v represalijah na ta odpor/revolucijo. Čisto brez veze. Še Vietnamsko razmerje je bilo bolj ugodno za Vietnamce.

      zavezniška literatura je zgodaj govorila o komunističnem puču v Jugoslaviji, partizane ni nikoli drugače označevala kot Komuniste. Tam kjer so komunisti, pa so tudi Antikomunisti, logično. Zadnjič se je Liberalec poskusil na mednarodnem forumu z vašimi tezami, pa so ga hitro odpikali. O genocidu nad Slovenci, je probal in domnevnem nemškem načrtovanem iztrebljenju balkancev.

      Dolga leta čitam te stvari in moje trditve so povsem identične Hrvaškim in Srbskim trditvam o NOB. Pa ustna izročila, ki sem jih slišal v življenju. Žalostno je to, da se pa komunistične razlage dogodkov še trdno oklepa ravno v sloveniji. Seveda z razlogom, saj komunistična tranzicijska levica še trdno kontrolira vse segmente te družbe. Še hudo jamo jim je uspelo zapreti nazaj. Prokomunistične sile so še kako močne v tej Državi in kreirajo javno mnenje. Tudi tvoje.

     • luckyss

      Da ne boš na pamet ugibal, kot je običaj na teh straneh
      Tu imaš uradne podatke, ki ne “prizanašajo” nobeni strani..
      https://www.dnevnik.si/1042535335

     • sprehajalec

      Zakaj se je pa začela državljanska vojna pri nas med Komunisti in Antikomunisti in pa na Norveškem ne?

      ker jih očitno ni bilo, komunistov. zato samo žrtve okupacije tam. minimalne.

     • luckyss

      Ta ti je pa dobra…v stilu “a je to”…
      Lahko bi vprašal tudi zakaj na Antarktiki ni gozdnih požarov ali v Sahari poplav ;))

     • sprehajalec

      na antarktiki ni gozdnih požarov, v sahari ni poplav, na norveškem ni 700 prikritih grobišč.

      v Sloveniji je pa vse to…. izhajam iz tega.

     • Soave

      Kaj ti če bit nerodno, no !! Saj vemo kdo in kaj si. Nič se ne sramuj ! Ti kar piši .

    • janez cepec

     se pa matra, ni kej. zdej, če mu pa glih ne rata, sov vat, sej ljubljen’mu vodji tud ne bo ratau

     • sprehajalec

      Poujo pa spet volitve Janez. Spet boš nabit….

   • Soave

    Ima. . . . . ima. . . . . pa tudi kakšen kol za tvojo rit se bo našel !

    • janez cepec

     se vid, de si pederajs, kou je za ke okol kepe ne pa u rit

     • Soave

      Ker si en packonder, vedno najslabše misliš!

 • domovina mili dom

  Dragi moji Slovenci, nič ne bo. Don Murgleone je tako odločil in pika. Dokler bo rdeča hidra opletala samo še z eno glavo, ne bo miru.

 • domovina mili dom
  • Soave

   + + + + + + + No, ravnokar sem brala tam, na njegovem portalu. In hotela pripeti. Dobro, da sem prej pogledala , kaj pišete drugi !!

 • Občasni Komentator

  Kaj je točno spornega v početju Šarca? To da se meni z vodilnimi iz drugih strank ni prepovedano. Nenazadnje je ob zmagi Jankoviča tako nastala vlada mimo stranke, ki je zmagala, in takrat ni bilo nič spornega v tem, da se stranke pogovarjajo tudi brez zmagovalca. Tako pač je. Nam to ne ustreza, ampak ne delajo pa prav nič neobičajnega. Nekako logično je, da levica poskuša sestaviti svojo vlado, desnica na čelu z SDS pa svojo. Pismo se mi zato zdi kar nekaj. In seveda so spet tu centri iz ozadja, strici, tete in druge klasike.

  • zokispoki

   Nenavadno je to, da luzerji sestavljajo vlado. Tudi Sarec je namrec luzer. Svojega cilja, da bi bil relativni zmagovalec, niti slucajno ni dosegel.Zaradi tega je to, kar pocne, sila nespodobno. Narod je dal mandat Jansi, vsaka drugacna interpretacija ne zdrzi. Je pa to
   levajzarsko oklepanje oblasti, za vsako ceno, za pocrkat.
   Res je, da je scuvanje k nesodelovanju skrajno nedemokraticno in skodljivo. To pa je sovrazni govor !

 • žogica

  To so ta desni “izobraženci” ! Če je možno sestaviti vlado z 25%, jo pa sestavite!

 • Novakec1

  Tišlar se popiša na take izobražence.

  • zokispoki

   Tislar je genetsko okvarjen in pokvarjen !

 • xtc

  Ob vseh teh idiotizmih levih,ki jih pišejo je vsakemu povprečnemu jasno ,da je “raufnk industrija” vse bližje le da sedaj bo bolj avtomatizirana in produktivna,bodo pa si morali Judje in normalni Evropejci složno z ramo ob rami stopiti skupaj,če bodo želeli preživeti in obstat in se obraniti vsega hudega.

 • Olga2345

  Kahl je ponudil odstop…Tudi v Novi Sloveniji bodo jutri odločali o Toninovi usodi…

 • Olga2345

  Pop spet nadaljuje z murglsko “Zvoncevo” in izključevanjem…

  • slaipowi

   Zakaj pa gledaš pop? Glej noro24tv. Tam vas bodo mogoče naučili šteti do 46.

   • janez cepec

    pravjo, de bo Nova 24 uvedla drug program. bojda bojo predvajal reprize ponovitev od ponovitve iz 1. progarama

 • Burek Burecki

  Clovek se pripravlja saj vsi vemo, da albanc ne more sestavit vlade…

 • Stražar

  sds je sicer zmagala kot stranka, desnica kot politična struja je pa izgubila.. desnica je dobila 36,29% in od tega sns ne spada pod tradicionalno desnico.. janša je sicer zmagal s svojo stranko, vendar na račun uničenja desnega pluralizma

 • Olga2345

  Policaji lovijo sardelice, ki so se “okoristile”s pridobitvijo kreditov…, med njimi naj bi bili zaposleni v NLB…morski psi še vedno harajo po NLB!

  • slaipowi

   Si dobila tak sumljivi kredit v času vlade tvojega idola? Povsod se oglašaš na to temo. Malo pa te je strah, a ne? OKM pa ne popušča. Lahko ti dam kakšen Helex ali Apaurin, če ti misliš da ti bo pomagal. Ostali so mojemu kužku od novega leta. Veterinar mu jih je predpisal ker se zelo boji pokov. Bodo kar pravšnji zate. Šteti do 46 pa te ne bodo naučili, to pa menda razumeš…

   • Olga2345

    Sumljive “kredite” (nepovratna sredstva) iščite pri Murgleoneju in njegovih! Helex in apaurine pa jejte sami!

    • janez cepec

     al pa u Bosni, baj de vej, Olga, a si decu že oprala gate?

     • slaipowi

      Nima deca. Je nepotešena. Tudi noben SDSovec je ne mara ker je tko zahojena

    • slaipowi

     Sumljivi krediti so domena stranke Sloveniji Delam Sramoto oz. Stranke Drekačev Slovenije. Isto govno, drugo pakiranje. Saj vem, tebi niti Apaurin niti Helex ne pomagata. Mogoče če bi vzela celo škatlico naenkrat. Vsake od njih lahko pol dobiš. Kot rečeno so ostali od mojega boječega kužka. Drugo leto bom nove nabavil. Z veseljem ti jih odstopim.

 • Krtača 20

  Če bi Slovenija rabla dobre bremze, sam sđs izglasuje, pa vse stoji. Sam res ne vem če lih rabmo tako bremzo zdele.

 • ney

  Ni mi jasno…Samo govorjenje o izključevanju SDS nič pa o tem ZAKAJ, kaj v programu SDS moti Šarca&Co. o tem se niso zjasnili…, naj konkretno razložijo volivcem Z ARGUMENTI…ZAKAJ ne z SDS. KAJ konkretno jih moti v tem:https://twitter.com/JJansaSDS/status/1006189388919988224 ???

  • Krtača 20

   Nazadnjaštvo. Simp ko pasulj pardon paprikaš.

   • Lustrator

    Nazadnjaško je znižati davke, zmanjšati javno upravo, prodati nerentabilna državna podjetja in banke, odpraviti birokracijo, ukiniti borčevske privilegije, razbiti monopol javnega zdravstva in izobraževanja? Zanimivo, potem so očitno v ZDA, nemčiji VB, Franciji, na Japonskem, Singapurju, Hong Kongu, Finski, Švici, Belgiji,… sami nazadnjaki, medtem ko Belorusi, Kubanci, venezuelci, Rusi in Severnokorejci predstavljajo svetilnik naprednjaštva s svojim precejšnjim političnim ujemanjem s floskulami, ki jim “antijanša-koalicija” pravi “program”?

    • Krtača 20

     Hrušk pa jabolk lih ni treba primerjat. Drugač pa ja, nazadnjaštvo. To kar desni hočete, smo že imel pred drugo sv vojno pa se očitno ni lih obneslo.

     • Lustrator

      1. To niso nikakršne hruške in jabolke – to so tiste ključne točke v katerih se Slovenija in ostale postkomunistične greznice razlikujejo od najrazvitejših držav sveta. Najrazvitejše države sveta niso nikoli imele komunizma, Slovenija pa žal že tričetrt stoletja ne pozna drugega kot komunizem.
      2. Tega NISMO imeli pred 2. svetovno vojno, smo imeli pa definitivno bolje urejeno sodstvo, demokracijo in gospodarstvo kot danes – to je bilo hkrati tudi zadnje obdobje, ko smo bili s sosedo Avstrijo gospodarsko še primerljivi. Potem pa so oni doživeli očiščenje totalitarizma, pri nas pa seje šele dodobra začel.
      3. Vitka država, nizki davki, svobodna podjetniška pobuda, učinkovito sodstvo in prosti trg se delomrznim in nesposobnim komunistom prav gotovo “ne obnesejo”, saj je pač veliko lažje živeti na bremenu delovnega ljudstva v okviru debele partijsko vodene diktature.

  • janko

   Netopirji ne prenesejo svetlobe, edino v temi jim paše!

 • rubec

  Dve stvari mi niso jasne. Zakaj ne zadenem sedmice kljub temu da loto igram že leta in leta in kako si ta smrkavec sploh upa omenjat ime heroja Janše ki je v času ko je ta smrkavec razbijal kinder jajčka da bi končno zagledal traktor, za domovino tvegal svoje življenje.

  • luckyss

   Ja, ko je Marjanček še bil ministrant je Janša že pisal stihe “drugu” Titu..

   • janez cepec

    je pa res, de dones Marjan berila bere, Džej Džej pa uhka le u prvi vrsti sedi u cerku. bližji oltarju ga ne spustijo, uhka kej zmanka

   • Krtača 20

    Levica se je že mal prečistla, edin jajo misle da bo dosmrtni predsednik.

    • luckyss

     On ne misli ampak ve….
     Ni slučajno nabral skupaj najbolj butaste ovce na planetu..

     • janez cepec

      on bo šou iz mesta predsednika sam z nogam naprej, u trug, kot njegov uzornik Tito

     • luckyss

      Ja, edina razlika bo v nogah…

     • janez cepec

      sej tega se ljubljeni vodja boji, glede na to, de je živ imitator druga Tita, de b’ mu nogo odrezal

   • Olga2345

    Pameten človek se iz napak kaj nauči in napreduje, bedak pa rigidno ostane bedak, tako kot ste sam!

    • janez cepec

     sam sebe si opisala, na žalot, se ti tud ne boš nč naučila

     • Olga2345

      Hahahahaha

     • janez cepec

      jest mislem, de to ni za smejat, je bel žalostn

    • luckyss

     Napako lahko narediš npr., ko računaš kolikšen kredit lahko vzameš, pa še to je sramota za pismenega človeka…
     Sicer pa načel ne menjamo kot spodnjega perila…enkrat komunist…vedno komunist..in lopov redko postane kaj drugega…razen če se mu finančno splača ;)

    • slaipowi
   • rubec

    Potem si janšist ker Tita tudi ti pogrešaš.

  • janez cepec

   na lotu ne boš zadeu, zato ke si butl, una ta druga stvar ti pa ni jasna za to, ke si butl

  • žogica

   Tebi še veliko stvari ni jasnih, ne samo dve!

  • janko

   Na drugo stvar bi si upal odgovoriti. Človek ki je kot govedo, nima nobenih premz, ne razglablja dosti, ni mu mar če pohodi črička. Simpl živijo, kot naši levičarji, pa kot je Hitler, pa …

 • Tweety Bird

  Preberite vse tvite Janeza Janše…VSE…in si postavite vprašanje…”a je takšen človek res lahko predsednik vlade?”… Tako se lahko pogovarjamo komentatorji na raznih portalih, ne pa verodostojen in kulturen politik. Zakaj se čudite, da nihče noče z njim v koalicijo… A ste takšno retoriko lahko slišali od Pahorja, Cerarja, Židana, Alenke, Milana, Drnovška, Peterleta, Ljudmile, brata Podobnik,… ????

 • Olga2345

  Šarec bo zlagal vlado iz betonskih kock (blokov)? Hahahaha

  • žogica

   Janez pa iz vaših slamnatih glav!

   • Olga2345

    Po komentarjih vidim, da se vam je vžgala…Kocke so pa tudi orodje levičarjev….že videno…

    • žogica

     Da imaš slamo v glavi dokazuješ iz dneva v dan, še za Janezovo vlado ni primerna.

     • slaipowi

      Olga tudi slame nima več. Je zgnila

     • žogica

      Aha, ima luknjo okrog pa nič!

 • Tweety Bird

  Tisti, ki so se rodili v času, ko je Kučanova partija sestopila z oblasti, so danes stari že več kot 25 let, teme, ki jih Janša odpira, zanje niso teme politike prihodnosti. Današnja SDS v političnem prostoru ne pomeni resne, sredinske, programske alternative. Današnja SDS spada na smetišče zgodovine.

  • janez cepec

   ah dej no, sej so čist simpatična združba, bi reku rahlo omejenih al pa totalno zblojenih ovac, ki sledijo svojmu fuknen’mu pastirju u prepad

   • Tweety Bird

    beeeeeee baaaaaaaaa janšaaaaaaaaaa :)

    • janez cepec

     za domovino, z Dži Džejem nazaj

     • Tweety Bird

      Janševi tviti so zelo ogabni, neokusni, žaljivi, demagoški. Janša za novinarke trdi, da so prostitutke, po njegovem mnenju sodniška kasta deluje, kot je nekoč delovala JLA, zarotniški Milan Kučan pa je zločinec prve kategorije in vodi omrežje, ki ima še danes skritih 7000 kosov ilegalnega orožja, bomb in strupov…Ma kdo bo sploh šel z njim v vlado?

     • janez cepec

      opcija je Padalc, pa mu to, hvala Bog, ne bo pomagau

   • luckyss

    Meni delujejo kot Monty Python show….
    Tako bedasto, da je res smešno….vsekakor najboljši črni humor daleč naokrog…

    • janez cepec

     ja, bo držau, najlepši so bli na kongresu u Cjelu, kot debilčki, k jim čekolado oblubeš, pa de se zastopmo, nč hudga čez przadete, ker ta združba je tko fuknena, de ni primerjave, SDS mislem

 • xtc

  Glede na trenuten razvoj dogodkov ,carine na Nemške in EU avtomobile v razponu 25-30 % so relnost,se na JJ jevem mestu nebi naprezal za mandatarstvo.
  Ko bo zaškripala Nemčija bo v EU masakr ali nemara razpad,SLO levaki na vladi pa v bakrotu z kupom ubljub in nič denarja ter nezmožnosrjo sposositi kaj,ker nihče nebo nič posodil takrat pride finančni masakr za narod,ki mora priti in udariti čim trše in neusmiljeno takrat,jih je treba povprašat ali še bodo volili Kučana in bebce,ko bodo izgubili vse.

  • janez cepec

   a ste že stisn rep med noge, pičke jedne. kot po navad, vladal bi takrat, ko so “leta debelih krav”, ko je pa jeba, pa u opozicijo. kot rečen, pičke

   • xtc

    Ne počakaš da norci izgubijo glave zaradi lažnih obljub in laži narodu.
    Ko bo narod obubužan zaradi levakov bo voljan za pospravo in to temeljito.
    Pametni počakamo ,da idioti zagreznejo v lastnam d*** kot levi vedno.

    • janez cepec

     ne vem, tale čakanje pr vas traja že kešnih 73 let. pa še ni videt konca

     • xtc

      V Yugi ste hitr riknl od zadnjega kredita tako da……..

 • Olga2345

  Šarec, zdaj je čas mature….pravi Lukšič…

  • slaipowi

   To pravi tista, ki ne zna šteti do 46. He he he

   • Olga2345

    S šestimi popravci težko bo….

    • slaipowi

     “Olga2345 • nekaj sekund nazaj
     Svstestimi popravci težko bo…”

     Kaj je pesnik želel povedati?
     To pa samo zmešana Olga razume

  • žogica

   Ti še veš ne, kaj je matura.

   • Olga2345

    Ne, pa tudi ne vem, kaj je diploma, pa tud ne vem…

    • žogica

     Sigurno si se šolala z Đijano v Bosni!

     • luckyss

      Ne šali se s temi zadevami…za diplomo morajo te “dečve” kar nekaj časa imeti noge “v luftu”…

     • Olga2345

      Đijano is Bosne boste pa dobro plačali! Malo počakajte!

     • luckyss

      “iz”
      Dajmo se malo potrudit s Slovenščino “domoljubi”

    • janko

     Tudi če je res nimaš, draga Olgi, je ne rabiš! Ne mature, ne diplome, ne doktorata. Imaš vse kar ti nazivi dajo in še več! Mnogim tega primanjkuje, sploh levuharjem in zato trpimo vsi.

    • Jani Steiner

     A so naše diplome sploh kaj vredne? Mislim tiste na fspn.

 • Tweety Bird

  Kdor sledi zgolj Janševim tvitom, hitro verjame, da je Slovenija država, ki ne pozna demokracije, saj jo 25 let po sestopu komunistične partije z oblasti še vedno obvladujejo s krvjo poškropljeni kripto-komunisti.

  • sprehajalec

   Kdor pa živi v njej, pa sam to spozna. prej ali slej.

 • Olga2345

  Kdor sledi zgolj Židanovim tvitom, hitro verjame, da je Slovenija država, ki ne pozna demokracije, saj jo 25 let po sestopu komunistične partije z oblasti še vedno obvladujejo s krvjo poškropljeni kripto-komunisti (strici iz ozadja)!

  • Tweety Bird

   Janša je doslej preskušal različne taktike… najprej je želel NSi prevzeti s svojim kandidatom Alešem Hojsom, potem je stranko, strančico pomiloval, ignoriral, ji pripisoval udbovske korenine… kot jih pripisuje vsem, ki ga kritizirajo…nato je napadel njeno predsednico Ljudmilo Novak. Gnida SDS-ova :)

   • Olga2345

    Uboga Birdy, slama res “deluje”! Brez Janševe pomoči, bi NSI sploh ne bilo v parlamentu! Dobesedno jih je za pete vlekel, ko so izpadli in prosil volivce, naj NSI podprejo, ker se zaveda, da rabi partnerje na desnici…Seveda, je najlaže obdolžiti za nesposobnost Janšo…
    Kar naj gredo Tonin in NSI v levo vlado, bodo imeli direkt izstop iz parlamenta na naslednjih volitvah…Staviva?

    • slaipowi

     No no. Kdo v tem članku koga obdolžuje za nesposobnost? Zbor za republiko obdolžuje Šarca, da je kriv, ker nihče noče govorit z Janšo. Poudarek je na Janši. Naj se umakne pa bo SDS imel vlado,

     Drugače pa: Kaj boš zastavila? Slamo, ki je že zgnila ali protezo?

   • Jani Steiner

    A niso gnide komiji in njihovi priveski, saj oni pijejo kri…?

  • luckyss

   Bravo za nov “umotvor” …kriptokomunisti
   Ne bi verjel, če ne bi prebral na lastne oči ;)))

   • učko

    Jah, počas bo tud že starostna slabovidnost.

   • Olga2345

    Pejte v Zvezdo…

   • sprehajalec

    Nova iznajdba slovenske progresivne levice. poleg agrarnih komunistov Pol pota, realnih komunistov, samoupravnih komunistov, demokratičnih komunistov, smo dobili še kripto komuniste.

    komunist v tisočerih pojavnih oblikah….

    • luckyss

     Kaj pa SDS komunisti ;))

     • sprehajalec

      so izstopili iz partije. 120.000 po spisku zadnjega kongresa leta 1986 pa nikoli….

     • luckyss

      Ja, pokojni Ivek mi je nekoč dejal…..boj se tistih, ki se po vetri obračuvljejo, tisti so nartahujši…

     • sprehajalec

      Predno so ga udbovci sneli…

     • Olga2345

      Huda bolečina…so vas ravno dobro naštudirali in vas zapustili… Iz maščevanja jih napadajte…kar poglejte, kaj ste naredili Magajni!

     • luckyss

      Mogoče pa nas niso zapustili…glede na to, da po zaslugi SDS še vedno vladajo rdeči in ni ne duha ali sluha o normalni desnici?!
      Si se kdaj vprašala, če si morda celo bolj butasta kot te jaz označujem ?!

    • Jani Steiner

     Komunisti so kot amebe, razmnožujejo se na potenco.

  • rubec

   In to v ukradeni bajti.

 • UDBA

  Vidim, da je SDS-ovska svo…t spet na delu. Večina komentarjev je polna primitivizma in groženj.

  PS: Se opravičujem zaradi vulgarnosti :)

  • sprehajalec

   Če levičar laže in grozi, to počne v obrambi civilizacijskih vrednot. Če desničar to počne, gre za sovražni govor.

   (Luka Polmesec, POP TV 30.05.2018)

 • Ludviq

  Desnica nima 46 glasov v parlamentu. Ste pač zgubili volitve, kaj zdaj jokate? SDS ne mara levakov, novinarjev(razen nove24), gejev, lezbijk, pravoslavcev, muslimanov, umetnikov, znanstvenikov, uglavnem vseh ki niso SDS. Zakaj bi si potem kdo želel z vami v koalicijo?

  • rubec

   Jaz bi spisku dodal še tebe majmun. Ludvikov s qujem enostavno ne prenesem.

   • Ludviq

    Če ne preneseš, zakaj bi potem šli v koalicijo?
    p.s. V resnici je Ludwique :)

    • sprehajalec

     Kaj tako te tvoj kliče v ljubezenskem zanosu?

     • Ludviq

      Ja :)

     • sprehajalec

      No vidiš, mi smo pa na tem portalu proti, da posiljujeta s svojimi spalničnimi skrivnostmi in pikantnostmi. Drugače pa delajta kar hočeta. V tem je poanta našega nasprotovanje gejem….

     • Ludviq

      Ne razumem kaj posiljujem? Ti si začel s tem in me označil za geja.
      Očitno si to podzavstno želiš, če to povsod vidiš..

     • sprehajalec

      Ti si pa začel s trditvami, da desničarji ne marajo gejev. lepo sem ti razložil, kaj nas moti pri tebi in tvojem..

     • Ludviq

      Kdo pa je moj? Kar nekaj si zmišljuješ. Vidim da ti arašidek v galavi slabo dela.

     • sprehajalec

      ja tvoj in jutri boste trije z maltežančkom. tisti ki te kliče Ludvique v ljubezenskem zanosu…

     • Ludviq

      Od kje ti ideja da sem gay?

     • sprehajalec

      imaš morda kaj proti gejem?

     • Ludviq

      Nimam, ampak nisem gej. To sploh ni poanta mojega vrprašanja na katerega niste zmožni dati odgovora.

     • sprehajalec

      če tako skočiš v Luft, potem ti zagotovo ni bila dana neka možnost v tvojem odraščanju, da bi sam izbral svoj spol.

      odkod ti pa ideja, da desničarji ne marajo pol Slovenije?

     • Ludviq

      Ne marate “levakov” (iz komentarjev). Več kot polovica nas je levičarjev v Sloveniji (glej volilni rezultat.)

     • rubec

      Če vas je več kot polovica kako to da je janša zmagal?

     • Ludviq

      Saj ni, če nima večine v parlamentu. hehehehe

     • rubec

      Seveda nima če vas je pa gejev več kot polovica. Logična stvar.

     • Ludviq

      No in? Torej ni zmagal. hehehehe

     • sprehajalec

      gre za mladostno distrofijo. Ko boš končal na avstrijski žagi (če ne boš imel dobrih zvez na javno upravnem tukaj) boš postal desničar. Življenje tako naredi.

     • Ludviq

      Celo življenje delam v privat sektorju v Sloveniji. Če se prodaš in avstrijcem nastaviš ritko je tvoj problem. :)

     • sprehajalec

      potem imaš očitno korist od tega da si levičar. Si jim nastavil ritko?

     • Ludviq

      Če si neizobražen in nesposoben itak da ni dela zate. hehehehe. Kar pograbi vazelin in nazaj v avstrijo

     • sprehajalec

      Iz tvojih prispevkov ni zaznati kakšne posebne izobraženosti? imaš kakšen tehten razlog, da se imaš za takšnega? Ti tvoj to šepeta?

     • Ludviq

      Očitno sem bolj kot ti, če dalš na žagi. Neke fakultete zato ne rabiš. Če bi bil bi bilo tukaj zadosti dela zate. Kadre iščemo z lupo.

     • sprehajalec

      denar šteje Ludovique. da zaslužim kot avstrijec, moram več delati več kot oni, ker so levičarski davki v Sloveniji, ki ohranjajo “naše” in “socialno” višji kot v Avstriji.

      pa tudi “naše” in “socialno” ima več od mene, davkov mislim…

     • Ludviq

      Sej, ekonomski migrant, v glavi imaš tako kot tisti ilegalci. Jaz raje delam tukaj in v Sloveniji ustvarjam delovna mesta za Slovence. Ne šteje samo denar. Šteje za koliko ljudi poskrbiš in kje. Če misliš da je so tovje roke bolj koristne da hlapčujejo tam gor ti to kar počni.

     • sprehajalec

      Si pač nastavil rit tvojemu, ki ima veze. Vsi tega ne moremo storiti, niti nočemo….

     • Ludviq

      Kakšne veze? Če si inženir ali imaš kakšno drugo znanje iz tehnologije služba in plača ni problem v slo. Ko si boš potegnil iz tazadnje Hanzov one in delal za Slovenijo se pa spet javi.

     • Ludviq

      Migrant. isti kot tisti ta temni.

     • rubec

      Zakaj pa povdarjaš da nisi gej. Mar oni niso ljudje?

     • Ludviq

      Če ne marate več kot pol Slovenije zakaj bi si kdo potem želel z vami v koalicijo?

     • rubec

      Kdo pa pravi da si želimo koalicijo?

     • Ludviq

      Janez Janša in zbor za republiko.

     • rubec

      Že res ampak ne z vami. To je samo finta ki je ti ne štekaš. Izšlo se bo pa takole. Janša bo imel svojo vlado vi pa svojo. Jaz se bom prijavil da od njih dobijam položnice ti se pa svojim prijavi. Upam da si za, pa še svojo vlado boste imeli.

     • rubec

      Ne ga begat z dovtipi. Jutri s partnerjem kupujeta maltežančka kjer mora biti človek skoncentriran. Hitro ti podtaknejo kakega buldoga.

    • tramal

     Pravo pedersko ime si si zbral.Ja pa saj si peder ,a ne.

   • Ludviq

    Tako kot ti ne uporabljam pravega imena. Izbral sem si ga po mojem najljubšem glasbeniku.

  • tramal

   Mi te odpadnike ne sprejemamo ker smo Slovenska domoljubna stranka.Povej mi drekonja ,kje v evropi pa je še kakšna leva stranka na oblasti in kje na svetu komunistična ,tako kot pri nam.

 • učko

  Šaro ima lahko v svoji vladi vse stranke, vključno s SDS, ki pa jo seveda ne mara, po Udbo komandi. Šaro, ob pomoči Udbo-mafije lahko naredi koalicijo voljnih s 75 % vseh sedežev v parlamentu !!!!

 • Stajerka

  PRELJUBI SLOVENCI…..primte se za denarnice in nabavite orožje za obrambo!!!

  Če se bo sestavljala levosredinska vlada, bi Židan v njej rad videl tudi Levico
  Seja predsedstva stranke
  11. junij 2018 ob 19:39
  Ljubljana – MMC RTV SLO, STA
  Prvak SD-ja Dejan Židan je povedal, da se vodstvo stranke po volitvah počuti zmagovito, saj so izboljšali svoj rezultat.

  • sprehajalec

   Vprašanje je le, kdo bo Cipras II. ker to je edini način, da se glave v Sloveniji streznijo. najprej bo pa seveda nekaj rajanja po cestah, pa ikonografije preteklosti, pa gesel iz preteklosti. Ampak ko bo tošel prazen, se bo pa marsikatera glava streznila.

   • Stajerka

    se bojim, da bo naslednja ladja s 700 migranti zaplula v Koper…..ni čudno, da Avstrijci brusijo pete na Šentilju……..ko bo ta novica prispela do Dunaja, bo Schengen na slovenski severni meji…….

  • žogica

   Itak nimate nič v denarnicah, tako, da nič bat!

 • UDBA

  Vi “ta desni” poglejte si posnetek, na katerem Janša laže in zavaja. To je potem ta “pošten” človek. :)
  LINK: https://youtu.be/nuw6TLOEm7Q

  PS: Novi hit! :)

  • sprehajalec

   Kaj pa Šerif Konjević? Ti je tudi všeč?

   https://www.youtube.com/watch?v=e-mkgf5Ey-w

   • UDBA

    Bolj so mi všeč domoljubne in patriotske slovenke, katere pojejo v hrvaškem jeziku. :)

    PS: Brat Stojke se vam zahvaljuje na ogledu. :)

    • sprehajalec

     Misliš na Belokranjke? ne gre za hrvaščino, ampak slovensko narečje, ki je zelo blizu hrvaški kajkavščini, ki so jo hrvatje ukradli Slovencem.

     • UDBA

      Govorim o Nini Donelli. :)

      PS: Lepa je, pameti pa nima. Kot večina slovenskih deklet. :)

     • sprehajalec

      Praviš srpkinje pa jo imate?

  • rubec

   Zakaj za vraga rineš sem gor ko se ti forumaši tisti ta butasti samo še posmehujejo. Od ta pametnih si že zdavnaj fasal blokado.

   • komar marko

    on ima MEKANOG. KapiŠ!

    • rubec

     Kapim.

   • UDBA

    Kako lahko potem vidite moj komentar? :)

    PS: Vi potem spadate, pod neumne? :)

    • rubec

     Da. In tega ne skrivam tako kot ti.

 • komar marko

  prelubi SLOVENCELJNI. ŠTIRI preiskovalne komisije tako leve kot desno so nedvoumno ugotovile da kradejo samo RDEČI. Pri TEŠ 6 so ukradli 500 MIO EUR. Glavni odgovorni lopov kandidira za poslanca in IDIOTI volijo LOPOVE. Torej nagradno vprašanje.Kdo lahko voli LOPOVA????????????????

 • Pombar Pombar

  pač ne vem zakaj bi morala biti leva vlada kdor želi enostransko vlado ne želi pravice in delati za ljudi ampak zase zato išče točno določene ljudi ki ga pri tem ne bodo ovirali oziroma jih bo zlahka prepričal da ima prav in naj ga podprejo … če bi želeli res dobro za nas in za državo bi stopili skupaj levi in desni … če gre leva stranka v koalicijo z desno stranko še vedno lahko zastopa svoje interese … ampak pri nam itak hoče nekdo nasprotovati volji ljudstva in imeti vse pod nadzorom ter delati kar želi … poleg tega mi gre pa najbolj na živce ker nam vedno lažejo da ima ljudstvo oblast to je največja laž v celotni zgodovini človeštva tako nikoli ni bilo in nikoli nebo

  • komar marko

   ha,ha,ha. POglej kaj so ugotovile ŠTIRI preiskovalne komisije. KRADEJO samo eni. Kakolahko z LOPOVI sestaviš koalicijo.

  • sprehajalec

   levica od sestanka v Vidmarjevi vili v Ljubljani 26.04.41 izključuje. To je njen način političnega boja za oblast. takrat je izključila 70% volilcev dravske banovine in jih razglasila za kolaborante in izdajalce.

   sedaj poskuša to isto narediti z milijon volilcev desnice in podpornikov.

   • komar marko

    sam kuj za tem so začeli padati domoljubi, samo v ljubljanski pokrajin 178 in DVA okupatorja, TIGROVCI so izginili. Kaj si hotel nam dopovedati????????????

    • sprehajalec

     še enkrat preberi….

     • komar marko

      jap mene zanima, ali so dovoljene skrajnosti. Spodaj je neki komentator tudi o temu pisal kaj nas čaka. Torej???”’

     • sprehajalec

      To vseskozi grozijo. Ker oni lahko grozijo, saj branijo civilizacijske vrednote (Luka Polmesec)

      Dejstvo pa je, da danes ne bi bilo več zvezanih….

 • šrauf

  Luko Polmesca z njegovimi na oblast, pa bo kmalu moral Tunek svojo Julko zaprežti v voz! Ode URSUS v maloro press.

  • komar marko

   URSUSI so pa ta naj ta buli trahtorji. Vsak pamet kmet ga ima doma.

   • šrauf

    Tudi Tunek ga ima, za pamet pa nisem čist ziher.

    • komar marko

     jap C 335. SUPER traktor!

     • šrauf

      Čez ZETOR3511 let.68 ga ni!

     • komar marko

      prelahek!

     • šrauf

      Prelahek??????? C335 2cl. Z3511 3cl.

 • dob

  Kurc pa Zdravljica, predlagam POJEM TI PESEM MATI, Staneta Vidmarja, za državno himno.
  Država je od mamice.

 • Olga2345

  Janša je osamosvojitelj, domoljub, odličen politik, državnik…Slovenija je lahko resnično ponosna nanj!
  Po njem pljuvajo, širijo sovraštvo in ga izključujejo tisti, ki se bojijo za svoje privilegije, ali pa se bojijo, da bi šli “klavir špilat” (po Podobniku)!

  • Pombar Pombar

   šarec dobi glasove samo zato da jih janša ne … če bi ljudje glasovali za programe ki se jim zdijo boljši ima šarec 0% glasov prav tako ostali nabirajo glasove žalostno

  • župnik cefizelj

   ivan janša je izdajalec in hujskač. takole je izdal to na zaslišanju:
   https://www.youtube.com/watch?v=Zh_tFm-zjcE

   poglej kako domoljub janša lapa po srbijansk in krivi druge in izdaja sovragu!
   toliko o domoljubju te grosupeljske katolibanske svinje.

   • Olga2345

    Kučan Goebbelsov agitprop…kot vedno! Smo že navajeni…Le verjame vam nihče več!
    Goljufati, lazete, podtikate…tudi na volitvah, a vam ne gre..

 • Olga2345

  Šarec kocke zlaga, Židan mu odmaga……Lukec pa priteče, jih obema v glavo zmeče… Nova vladna koalicija iz 14 šarčevk (kock)…

  • žogica

   Kako pa tvoja glava z luknjo, okrog pa nič!

   • Olga2345

    Vam je že slama pogorela?

    • žogica

     Saj pravim, zdaj imaš pa luknjo, okrog pa nič.

   • komar marko

    LUCKASTI,sosedova Francka mi je sporočila da v BEGNAH manjka eden naterapiji BUTN SKALA! KapiŠ!

    • žogica

     Pa, kako si pa pobegnil, kar čez ograjo?

 • komar marko

  FENOMEN SLO. Sindikalisti sočlani levice. SVIZEC, ki je volilrdečuhe bo del vlade. Torej komu bodo LEVE vlade poklonile denar. Malo bodo poštrajkali pa bodo dobili. Kdo koga FARBA. Kdo bo organiziral VSTAJE????????????????????

 • Olga2345

  Kahl, Alenka, kikiriki, iz Murgl pečenka se Štefki smodi…

 • sanguis sacrum

  Zanima me psiho in ostali profili idiotov, ki so tega volili… Res me zanima..

  • komar marko

   uradnili in ŠOLNIKI.

  • rubec

   Taka je pač evolucija oziroma revolucija po njihovo. Profil kretena so preskočili zdaj se razvijajo v imbecila.

  • župnik cefizelj

   profil, ki voli ivana poscaneta janšo:
   katoliban, ruralec in primitivec. velika verjetnost, da se je v otroštvu srečal z alkoholizmom in nasiljem v družini. po odgovore in odpuščanje hodi v cerkev. ne bere, ne govori tujih jezikom. je latentni homoseksualec, čeprav sovraži vse drugačne. dela pridno in trdo za okoli 1400eur, vendar se počuti izkoriščanega (saj je osnovna plača minimalec ostalo so dodatki na roke). prihodnosti nima, kar ga dela zagrenjenega.

 • sanguis sacrum

  Pa to ne more biti res, no.. …. … .

  • komar marko

   PETER kako si kaj?

   • sanguis sacrum

    Nisem peter, razen če so mi ukradli Nick..

    • komar marko

     torej TRDIŠ da SI! Kapiš! Jap LOGIKA!

     • sanguis sacrum

      Slaba logika

    • sanguis sacrum

     Kar pa je tudi možno… Kos.. Sova..Pa to..

 • FORT WORTH

  Podlo pohlepni Sarec in druscina pri prvi kraji in spletki za mandatarski polozaj…
  Pa Sarec razen 6-ih popravcev govori katerikoli tuj jezik ?
  Pri postenih volilcih je se zacel zgubljati kredibilnost.
  Tipicni balkankski sprenevedavi luzer.
  Hehehe

  • župnik cefizelj

   govori več tujih jezikov kot ivan poscani janša. njegova angleščina je legendarna, še vedno se ji smeji pol bruslja in evrope.

   • sanguis sacrum

    Ju dzst nid a gud sekret papir, kapis

   • Olga2345

    Smejijo se Alenki za predstavo na CNN?

   • FORT WORTH

    Aja katere jezike pa govori tale tvoj klopotec Sarec ?
    Hrvascino, bosanscini, srbscino !
    Aja, tola so ze trije jeziki…
    Hehehe

    • župnik cefizelj

     govori prijazno in spravljivo. tujih jezikov pa ne obvlada nihče od političnih veljakov. za razliko od ivana poscanega janše, ki seje samo sovraštvo in neti prepir. še pomnite katolibani: kdor seje veter, bo žel vihar!

     • sanguis sacrum

      Kdo te plačuje…

     • FORT WORTH

      Psihopate jim ni treba placevati, ker jih imajo prevec…

     • FORT WORTH

      Prijazno in sprajivo in pogubno…
      (:-DDDDDDDD

     • župnik cefizelj

      v pogubo vodi katolibanska doktrina! pomni leto 1945!

     • sanguis sacrum

      Isis te bo pomanjsal

     • sanguis sacrum

      Saj veš, glava, pa to..

   • xtc

    Samo tako pa ne kot AB,Cerarju in Zokiju ter Šarcu.

   • Olga2345

    Janša je bil ODLIČNJAK!

    • župnik cefizelj

     seveda ja!? hahahaha. angelca patička mu je šenkavala ocene. na fspn-ju in srednji šoli je bilo pa dovolj, da si bil politično aktiven, se pravi komunjara!

    • župnik cefizelj

     zato pa ima doktorat s prištinske univerze! hehehehehehe

     • sanguis sacrum

      Čipsa

  • Olga2345

   Ich brauche kein Geld, ich brauche Zeit….

   • župnik cefizelj

    Zur Hölle, halt deine Klappe, du verdammte Schlampe

    • sanguis sacrum

     Schkampe..

  • luckyss

   Končal je Agrft , tisti, ki veste kakšna avtoriteta je profesor Cavazza pri katerem je študiral boste vedeli, da gre za inteligentnega človeka…
   Boris še ni “spustil naprej” nekoga tipa Mahnić…ups, saj on ni študiral ;)

   • Olga2345

    Hahahahahahahahahahaha zato posnema Milana s pručko?

   • sanguis sacrum

    Cazzo

   • FORT WORTH

    Kdo Cavazza ???
    Si ti sploh normalen ??

    • luckyss

     Ne objavljaj javno svoje omejenosti…
     Da, profesor Boris Cavazza !!

     • FORT WORTH

      Mogoce bi bilo bolje, ko se ne bi smesil…
      Cavazzo so umetno napihnili…
      Izven Slovenije ni dosegel NIČESAR !!

     • luckyss

      Koji si ti kurac, da boš ocenjeval človeka o katerem pojma nimaš ?!
      In te tri stavke si pisal 4 minute ker nisi imel pojma o tej zadevi in si šel malo strica googla vprašat …idiot provokatorski…
      Spelji se nazaj v štalo pod pastirjevo rit…

     • FORT WORTH

      Tam si ze ti…
      Hehehe
      Cavazzo izven Slovenije ne pozna NIHCE…
      Klopotca Sarca pa tudi ne.
      Torej ???

     • luckyss

      Mogoče zato ker je igral v SLOVENSKIH gledališčih in filmih ?!

     • FORT WORTH

      Umiri se in izstopi iz okvirja…

     • rubec

      Poznajo poznajo. Ko sem vprašal neko skupino turistov kako jim je všeč slovenija so mi dejali da niso prišli občudovat lepot ampak je izlet bolj znanstvene narave. Prepričati da se hočejo ali je res možno da človek v jeseni svojega življenja oženi državni protokol ki se ga 50 let ni hotel nobeden niti dotaknit.

     • KP

      lavazza who ?

   • učko

    Tip je komaj naredu srednjo lesarsko, s 6 popravci. Kavaca je pa faca, brez dvoma.

    • luckyss

     Glej…inteligentnega človeka običajno ne zanimajo stoli ali mize, ne rečem, da so mizarji butasti, ampak vsak ni za to…Je pa zanimivo, da mu je ravno profesor na lesarski šoli predlagal AGRTF…;)

     • učko

      Lej, kakšno naključje. Jest sem biu sošolc na srednji strojni od Braneta Završana, igralca. Tip je že takrat igral v nekiih igralskih skupinah, strojništvo ga ni zanimalo in je v 2. letniku obupal in šel na AGRFT in študirat v Pariz. Jah, maš prou, ni vsak za kar koli ! No, tud njemu je en profesor pred vsemi reku naj gre rajš med igralce, ker ni za med strojnike.

     • Miža

      Talent za igranje ima še manj opraviti z inteligenco kot lesarstvo. Tudi ne sprejemajo kandidatov na podlagi preverjanja IQ. Rdeče gromovnice S. Makarović, V. Tomić in L. Janković so tudi AGRTF-jevke. Predvsem pa, od kdaj je AGRFT referenca za vodenje države?

   • šrauf

    Ja pa mal je kmetoval ,pa IMT-eja fural po Šmarci dokler se ni v politiko spustu.Zdaj je dal zemljo v najem….mah žejni bomo,siti pa ne…

   • sprehajalec

    Za študentke je veljalo včasih, da če nisi dal Rifletu ali Tofu, nisi prišel skozi….

    Je danes to vlogo prevzel Cavazza? Tudi Serpentinšek šel skozi to?

    • luckyss

     To veste bolj tisti, ki ste vajeni rit nastavljat…imate že v genih napisano…

     • sprehajalec

      Levičarčki imate radi geje in njihov specifičen kontakt od zadaj…

     • luckyss

      Geji naj bluzijo po svoje dokler ne bodo postali nasilni;)
      Bolje bi bilo poskrbeti da vatikanski pedofili ne bodo več zaščiteni kot “kočevski medvedi”

   • KP

    kaj ti spet serješ? edini si do sedaj,ki ima Šarkeljna za pametnega. Ti si tudi pameten?

   • Miža

    Daj no, naštej vsaj enega študenta igre, ki mu zaradi Cavazze študija ni uspelo končati. Šarec je gotovo pokazal talent za igranje, nikjer pa ne piše in nobena pristojna stroka še ni nikoli trdila, da je igralski talent v korelaciji z visokim IQ, kaj šele s sposobnostmi za vodenje države.

 • rubec

  Ta je eden tistih redkih otrok ni niso nikoli shodili ampak sguncali.

 • žogica

  Desni izobraženci, bi radi med zvezde, sigurno jim je Janez obljubil nebesa!

 • Olga2345

  Šarec ma pa lepo pručko, lepo pručko Šarec ma, mu poklonil jo je Milan, ki na pručke se spozna…

 • učko

  Šaro ni neumen in ve kakšne karte ima v rokah. Te karte so rdečkarji namešavali že davno prej in takrat, ko je JaJo lagodno kraljeval Noriškemu kravljestvu, zdej se pa čudi.

  • župnik cefizelj

   ivan poscani janša je obstal v noriškem kraljestvu. tam vlada na veke vekov.

   • sprehajalec

    Gre se samo še za prestiž cefizelj. Kdo bo nosil bleščeč naziv Cipras II. Ali Serpentinšek, ali Luka Polmesec. Ostalo je pa vse znano iz grškega scenarija….

    • župnik cefizelj

     grčija je popolnoma druga zgodba. slovenija potrebuje razsvetljenega diktatorja. žal ga na trenutni politični sceni ni.

 • UDBA

  Hvala vsem, katerim ste si ogledali LINK: https://youtu.be/nuw6TLOEm7Q
  Brat Stojke se vam zahvaljuje na ogledu. :)

  PS: Vi “ta desni”, če vas jaz tako obračam, potem ima Janša, zelo malo dela z vami, ovce :)
  PS: Ne povejte župniku ali Janši, da ste si ogledali video, ne bodo vam odpustili, si mislim. :)

  • FORT WORTH

   Turška posla…

   • UDBA

    Turška posla? :)

    PS: Upam, da nisi član SDS-ovske svo…ti. Oni so zelo neizobraženi in primitivni :)

    • FORT WORTH

     Posabil si napisati :
     Zmagoviti !

     • UDBA

      Brat Stojke se vam zahvaljuje na ogledu. :)

      PS: Poglejte si, kako zveni prava glasba. :)

     • FORT WORTH

      Tisto je glasba ???

 • učko

  Ti silni intelektualci bi se lahko mal bol organiziral in tud kej nardil, ne pa da samo moledujejo Šarcu, naj se usmili Janše, LOL.

 • tramal

  Bedaka šarca ,pahor še za mandatarja ni predlagal ,on pa že sestavlja koalicijo ,tako gre se mu za oblast.Slovenija mu je deseta briga.

  • Olga2345

   Če bi bili pametni, bi vsi skupaj stopili, od Alenke (ki jo je Kučan odpoklical!?), Židana, ki je sam kritiziral strice iz ozadja, do Cerarja, ki je tudi govoril o “starih silah”.in s pomočjo Pahorja, ki ga je tudi Kučan klical k odstopu (!?) in sestavili vlado z SDS in postavili kriptokomunista iz Murgl na smetišče! Časi so resni in ni časa za norčevanje iz države in državljanov!

 • matjazr7

  V vsakem primeru gre za izgubljeno bitko za SDS. Narediti krog pogovorov, ugotoviti, da ne bo nič in vrniti mandat predsedniku. Čimprej. Četudi levim uspe sestaviti vlado, se bodo po parih mesecih požrli. A se splača sploh matrati za Slovenijo? Saj je to vnaprej izgubljena bitka pri teh volilcih. Koga bo dal Šarec za ministre? Čistilko na kamniški občini za ministrco za okolje in prostor? Mogoče bi se celo obnesla. Pa lahko bi še kdo drug opazil vzorec, ki se pojavlja že skozi vso samostojnost. Slovence je treba razdeliti na dva pola, se postaviti na levo in si zmagovalec. To se je Šarec verjetno naučil, ko je oponašal Drnovška, on je to obvladal v nulo.

  • Olga2345

   Ne bodite tako črnogled…mogoče bo pa Šarec nova Merklca, ko se bo vživel v vlogo… Levičarji rabijo samo čas, nakradenega denarja imajo pa dovolj v oazah…to je treba čuvati…zlatnino…zato pa taka gonja proti Janši!

   Vendar: Janša je zmagovalec!

   • učko

    Jah, on se zna “vživeti” v vlogo. Zdejle igra kandidata za premierja, ampak spet “izpade” govno.

   • matjazr7

    Bo uvozil milijon podsaharskih črncev v Slovenijo? Hja, bi kar verjel :)

    • Olga2345

     Kdo jih bo uvozil? Merkla je v Nemčiji vse bolj zadnja rupa…povozili so jo migranti in Trump…

 • ĐĐ Style

  Zbor za republiko je obstal v času in prostoru

  • xtc

   JeP!
   Levaki pa so že davno v kamneni dobi.

  • KP

   Ti pa v napačni državi.

   • ĐĐ Style

    Argentina , moj doma

    • KP

     Dvomim,da imaš kaj z Argentino,ker vem,da si nehvaležni prihajač. Eden med mnogimi. Kje pa je sedaj vaša Srbska stranka,pa vaše priznanje Srbske manjšine? Mimogrede,prihajači niste avtohtona manjšina.

  • učko

   Res je, dobesedno prignil je na umazana tla !

  • žogica

   Tudi Janez je okamenel v času in prostoru!

   • ĐĐ Style

    kalimero

 • FreedomAndDemocracyNOT

  noraTv je kriva, da albanc ne mora narest koalicije hehehe

  • xtc

   In Pedri spušil v ZDA na Suprime court-baje stradajo kruha-ha,ha,ha,ka debil.

   • FreedomAndDemocracyNOT

    kaj je pickica, se ze treses, cefurji prevzemamo vaso drzavo

    • sprehajalec

     Bo vsaj prej konec z njo. Se še spomnimo prejšnje države.

     • xtc

      Saj bo kmalu,pa raufnk industrija tud.

    • xtc

     Boleče,ko so vas zbrcal ,a ne?

    • KP

     Kot ste jo prevzel enaindevetdesetega. Lastoročno sem pomagal in pripomogel,da je niste. Pa tudi vaši udbo zoki familiji so šteti dnevi tepihovanja…

 • KP

  Če bi bili v normalni demokraciji,bi sedajle Šarko le sebe sestavljal naza po volitvahj,ne pa da prvi sestavlja vlado! Ampak žal nismo.

  • žogica

   Saj čakamo na vašega Janeza, pa nič od njega, nekdo pa mora!

   • sprehajalec

    Kominternina politika izključevanja. Kot pri OF Žogica hihihihihihi.

   • učko

    Cagau fant, tale JaJo!

  • ĐĐ Style

   Če je Janez nesposoben, na nekdo drugi sestavi

   • učko

    Jah, Zokić je meu bistveno boljši položaj, pa tud ni sestavu vlade. Pa ne zdej o tem, da je Zokić nesposoben, no !

    • luckyss

     Če sta dva sinova idiota, tudi foter ne more biti “Einstein”..

   • sprehajalec

    Za bleščeč naziv Cipras II se bosta očitno spopadla Luka Polmesec in pa Serpentinšek. Glumac proti Glumcu. Pošten boj.

    Ostalo pa poznamo iz grškega scenarija.

    • luckyss

     Janez je že klical trojko za grški scenarij…
     Za ustanovitev osebne vojske je najbolje,da je država čimbolj v kurcu…
     Vse ostalo gre po scenariju Leni Riefenstahl..

     • sprehajalec

      Šivilja je potem najela 10 milijard po 3,9%, in pljunila v oraz Toriki po 0,17%. Vse to v dveh letih. Razlika med obrestmi je 300 milijonov Eurov. Pičkin dim za cilj, ki je neprecenljiv. Rešila je mafijo.

     • luckyss

      Trojka niso le posojila ampak tudi vpliv na plače in penzije…
      Posojila itak nikoli ne vrneš, nadzora nad lastnim gospodarstvom pa tudi nimaš več…
      Grčija je npr. rezervirana za razprodajo…
      Vsak kurčev EU poslanec bi imel svoj otok…;(

     • sprehajalec

      Posojila itak nikoli ne vrneš,

      kaj ti še kar živiš v jugi ali kaj?

     • luckyss

      Bebo..poglej si malo dolgove evropskih držav …notranje in zunanje…
      In povej kdaj bo dolg izplačala npr. Italija ali Nemčija

     • FORT WORTH

      Nemcija ga lahko odplaca kadarkoli.
      Se vedno postavljajo na noge ex komunisticno vzhodno Nemcijo.
      To jih stane…ampak, delo bodo dokoncali.

     • luckyss

      S čim bi ga odplačala Nemčija?!….
      Bodo prodali migrante ;))

     • FORT WORTH

      Ne, izdelke in znanje.
      Ni Nemcije – NI EU.

     • luckyss

      Nemčijo bodo preko sociale in teroristične “ne” varnosti kmalu pojedli migranti…
      Če bo šlo za kemično ali za radioaktivno zadevo, niti ni važno, ves turizem in večina vlaganj se bo ustavilo..

     • FORT WORTH

      Ti, kar cakaj…
      Hehehe

     • luckyss

      Nič kaj z veseljem ne čakam…..Potem bomo mi obljubljena dežela in ne bomo imeli nobenih možnosti za branjenje..

     • sprehajalec

      Italijani dolgujejo Italijanom, Nemci pa Nemcem. Slovenci pa obojim pa še komu. V tem je razlika.

     • luckyss

      In kolikor vem, se Grčiji dolg povišuje, standard pa znižuje …toliko o “reševanju”..

     • FORT WORTH

      Z levaki na oblasti, kaj drugega ni za pricakovati !

     • luckyss

      Tudi oblast postavlja EU….:)
      In krivi so levaki , kako ugodno za bankirje ;))

     • FORT WORTH

      Vedno !
      Zato v nobeni uspesni drzavi nocejo komunisticnih zablod.
      Nam pa posojajo denar za prezivetje…

     • tohuvabohu

      Saj so hoteli oblast, a ne, ovca garjava?

     • tohuvabohu

      To počnejo še vedno.

     • xtc

      SaJ SE VAM BODO URESNIČILE SANJE,MI VAM PA RAČUNE VI PA NAM POREAVNAVO SAJ VEŠ,PA TO.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  slovenci nej vam bo jasno, ta drzava je nasa. Lahko spokate v argentino, lahko se pa prilagodite in zacnete govort srbsk

  • xtc

   Baje Hrvati že pripaevljajo postrojenje za take s tvojimi idejami,plac je že le še z gradnjo morajo začet.

  • rubec

   Majmun očitno tudi tebi nekaj ni še jasno. Zate mesta na tovornem vlaku ne bo ampak boš navzdol kar plaval.

  • sprehajalec

   Se obeta nova traktoriada

  • Pombar Pombar

   ja saj polovica že govori srbsk druga pa šiptarsk

   • Pombar Pombar

    zdaj še tretja arabsko jaz sploh nevem več kateri jezik naj se učim da se bom lahko sporazumeval na slovenskih ulicah

  • Republic Commando

   Lah se pa ti vržeš iz mosta in nam vsem narediš uslugo??

  • Olga2345

   Če boste preveč kokodakali, vas bodo potalali po kvotah…

   • KP

    ahaha,dobra

 • xtc

  Glede na s***************+,ki se obeta Nemčiji ,Franciji in Bruslju se na JJ jevem mestu nebi naprezal,počakat je treba ,da si Kučan & Co ne bodo nič več mogli sposodit in da bo narod pričel crkovati brez penzij,plač,sociale takrat je treba pokazati na avtorje,ki so vladali in da je pač njihovo premoženje in žlahte pač lahko ljudsko,vključno z levo tajkunskim,ker so jih obubožali in počakat na razplet,veselo bo.

  • FreedomAndDemocracyNOT

   dougocajtn si

  • Olga2345

   Se je po srečanju s Trumpom vsem nos povesil…Bravo Trump!

 • UDBA

  Hvala vsem, katerim ste si ogledali LINK: https://youtu.be/nuw6TLOEm7Q
  Brat Stojke se vam zahvaljuje na ogledu. :)

  PS: Vi “ta desni”, če vas jaz tako obračam, potem ima Janša, zelo malo dela z vami, ovce :)
  PS: Ne povejte župniku ali Janši, da ste si ogledali video, ne bodo vam odpustili, si mislim. :)

  • Republic Commando

   Pozabil si sebi dati plus….

   • Republic Commando

    Aha, je že pritisnil :)))

  • KP

   o čem ti to bluziš,piki? piješ preveč?

 • žogica

  Leta in leta čaka na priložnost, zdaj pa en velik NIČ, kdo je to?

  • sprehajalec

   Serpentinšek? Polmesec?

  • KP

   Ti?

   • žogica

    Narobe, TI pa Janez!

 • xtc

  kO BO ZAKKREPALA NEMČIJA,BOSTE VIDELI REALNO SLO GOSPODARSKO RAST,TAKRAT RAČUNE LEVIM.
  Trump carine čim preje,da se levim skrajša gobce kot Bruslju.

  • KP

   se strinjam. Mi smo popolnoma odvisni od Nemcev,aja no pa od Husije z r-jem,kdor verjame propadlemu Kahlnu

   • xtc

    Z bebci gre le na trdo in suho.

 • Republic Commando

  Ej levaki, zakaj sovražite svojo državo??

  • KP

   To ni njihova država.

   • FORT WORTH

    Zanima jih samo samopostrezni bankomat NLB…
    Ostalo bodo vse prej prodali.
    Tako, kot zaliv…

   • Republic Commando

    Živijo v njej in si želijo , da se jo še naprej ropa, krči in prenaseljuje. In potem nam pravijo izdajalci :))

 • Olga2345

  Kako pa kaj kamniški migrantski center?

 • Olga2345

  Gremo 25.6.gledat na avstrijsko mejo, kako desna vlada s Kurzem brani državo pred nespametjo slovenskih levicarjev?

  • učko

   Levuharjev to ne zanima.

   • Olga2345

    Jih bo…ko bodo hoteli preko, pa jih bodo premetavali in pregledovali…

    • učko

     Jah, maš prou, nej jih šlatajo čim bolj grobo !

  • žogica

   Pred kom ali čim brani državo?

   • KP

    pred tako ritjo kot si ti,mogoče

    • žogica

     Ali pa pred takim drekačem, kot si ti, mogoče?

     • KP

      Si kdaj že kaj pametnega povedal,mogoče? Razen da si na splošno proti vsemu,kar je dobro za Slovenijo? Če nisi,si povsem zgrešil portal.

     • žogica

      Žogica sem, učili smo se, da je to ž.sp.Kaj želiš, da ti povem, da Janša ne bo sestavljal vlade, kar je dobro za Slovenijo!

     • KP

      aaaajaaaa,učil si se. Naučil pač nič. Razen,da se rad oblačiš v žensko

     • žogica

      Bebec desničarski pokvarjeni, ti je jasno, bebček!

 • učko

  Sedaj je čas, ko se bo JaJo moral soočati s “porazi” kar se tiče delanja koalicije. To bo zanj zelo mučno obdobje in na koncu bo obvisel v lagodni senci opozicije oziroma “vlade v senci”, kar je njegov najljubši položaj.

  • sprehajalec

   kdo se bo jebal s sestrami pa prosvetnicami na cesti….

  • žogica

   Mu vsaj ne bo vroče, revežu, ki že 30 let vedri v DZ na naš račun!

   • učko

    Na dobre stvari se hitro navadiš in za vedno, če ti je dana možnost.

    • žogica

     Aha!

 • UDBA

  SDS-ovska svoj..t mislim, da bi vas moral vaš pastir Janša že zapreti v hlev. Ura je že 22:00. :)

  PS: Vi “ta desni” svetujem vam, da se naučite pravila obnašanja. Če ne, bo treba klicati partizane. :)

  • KP

   zanimivo je videt,kako vas levuharje vleče na tale portal. kot neka magija,privlači vas

 • xtc

  Leve bebčke vedno uživam gledati v iluziji.
  Seveda se bebčki ne zavedajo,ko bo usahnil nemški izvvoz bodo iz Nemčije in Avstrije prileteli nazaj “nezaposljivi” torej ljudje,ki jim bo treba dati poleg domačih,ker pa kreditov ne bo je treba le pokazati na vladajoče koalicije zadnjih 8 let in ti so krivi in naj plačajo in zadeva steče,kot naoljena..

  • Ludviq

   Točno to. Izvoz je ahilova peta slovenskega gospodarstva.

   • Ludviq

    Hecam se. Upam da tudi ti.

   • xtc

    Tako bodi-po Kučanovem evangeliju-Amen.

    • FreedomAndDemocracyNOT

     dej sveckarji pejte raj naprej otroke zlorabljat

 • FreedomAndDemocracyNOT

  kok sede k vladamo drzavi, sedeeeee

  • xtc

   Jep!
   Tud Yugi ste,sam dons jo ne najdem na zemljevidu.

  • Ludviq

   Zdaje čakam da mi Kučan pozvoni in mi prinese 3000 eur. Ker sem plačanec. hehehe

   • luckyss

    Uredi si da drobiž pod 5000 evrićev nakažejo račun…Sam imam tako urejeno…
    Ko je toliko replik kot danes pa Štefka prinese gotovino, pa seveda obvezne njene kekse in čaj…
    Kdo sploh pije čaj pri teh temperaturah ?!

    • žogica

     Štefkin ledeni čaj, odličen je!

     • luckyss

      Meni je boljši “zimski”, ko doda rum ;)

     • žogica

      Ali pa kak zeliščni iz njenega zeliščnega vrta…

     • luckyss

      Pa ne da si videla tiste rožice desno od “štepiha”…
      Nikoli si ne bi mislil, da je tako “svobodomiselna” kar se marihuane tiče..
      Milanu pa se itak jebe..on se samo uleže pod “travco” pa je cel dan zadet…
      Zadnjič je hotel skozi prtljažnik v avto, če hoče vozit na desni strani je še kar “dober”..

     • žogica

      Štefka je odprta za vse, tudi daje nasvete glede marihuane, itak je Milanček že to vse sprobal.

     • luckyss

      Po moje je Milanček kriv, da je Janez prešel na trde zadeve..Pahor pa tudi ni bil ravno vzor..

     • žogica

      Ja, pri Janezu je itak vedno nekdo kriv!

     • KP

      a že mrzlo lula. bljak! fuj

     • žogica

      Oh kje pa, je odličnega zdravja in kuha odličen čajček.

     • KP

      kaj,a res že mrzlo lula? dec tudi? kmal bo…

     • žogica

      Nikoli se ne ve, kdo bo prej, pazi se!

     • KP

      res je,nikoli ne vemo. ampak od enih bi blo več koristi…če prej….pač,slišal sem to že od večih..aja,pazim naj se? koga že?

     • žogica

      Štefke, ona kuha odlične čaje, ampak….

   • tohuvabohu

    Kurbam se plača vnaprej.

    • Ludviq

     Sej to bo za objave jutri.

     • tohuvabohu

      Čestitam že vnaprej.

     • Ludviq

      In ti vse to verjameš. Kere brihtule. hehehe

    • Ludviq

     Saj veš kako to gre. Orban je tudi dal denar pred volitvami.

     • tohuvabohu

      Saj zato je pa premier.

     • Ludviq

      Samo Janša pa ni in ne bo.

  • KP

   kaj ti vladaš,piki??? ahaha,kakšen lolek

   • tohuvabohu

    Gotovo misli, da je RELATIVNI zmagovalec, ahahahahaha.

    • KP

     ahaha,zmagovalec svoje riti

  • Bozz

   kok sede, ko so nam pokradl 200 milijard ti ki vladajo državi, sedeeeeee.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  a vi sploh veste kok je hud filing k si sef drzave. janezki ste hlapci since 1991

  • KP

   ti še šef svoje usrane riti nisi,prihajaček

   • rubec

    Blokiraj narkiča. Jaz sem ga že.

    • KP

     nop ker je butast,da je že smešno. hvala vseen.

  • rubec

   To je že tvoj fotr vpil ko je 91 mahal s trajekta.

 • učko

  Kako bo zdej JaJo prepričal svoje nasprotnike oziroma sovražnike, da grejo z njim v koalicijo ?

  • Ludviq

   Presstitutke ne bo prepričal ker je Orban dal premalo dnarja. So predrage za JaJota

   • tohuvabohu

    Katere prestitutke ne bo prepričal? Tiste ODSLUŽENE? Jaz vem za dve.

    • Ludviq

     Sej jih cela javna hiša.

     • tohuvabohu

      Ja, ampak vse niso ODSLUŽENE.

  • FORT WORTH

   S svojim znanjem in drzavotvornostjo, sicer jih na naslednjih volitvah ne bo vec.
   Jansa pa bo.

   • Ludviq

    bo ja. in spet spušil kot zmeraj.. sej je Jelinčič tudi na vseh volitvah.

    • FORT WORTH

     Jelincic je udbo prevarant…

     • Ludviq

      Se strinjam, tako kot JJ. Isti lolek.

     • FORT WORTH

      Ti si tudi useglihar…
      (:-DDDDDD

     • Ludviq

      Bil je zagrizen član KPJ. Tako pač je.

     • tohuvabohu

      Ti si še vedno, revež.

     • Ludviq

      Raje revež kot osel.

     • WISKY 1000

      komunajzarji,a vas žre po vamplu

     • Ludviq

      Ja. Od smeha. hehehehe

     • žogica

      Koliko wiskya si požrl?

     • Aton

      Ali se jeziš čez šefe udbe (Zemljarič, Kocjančič, Kučan) ali pa ne maraš majhnih pomožnih lolekov, kot Zmago in Janša?

   • žogica

    Veš, kako je že star, tale vaš Jansa!

 • Zora

  Kakšna je podobnost med Janšo in Jankovičem? Oba imata enako iskreni nasmeh.

  • FORT WORTH

   Pa se to, da je yugomanagerju kriminalkovicu potrebno odpisovati milijone €.
   Manager stoletja. Hehehe

  • rubec

   Nekdo bi mogoče rekel da bo tebi zora svanula šele ko te bo pičil afganistanec. Jaz mislim da ne.

   • FORT WORTH

    Hehehe
    Slinasti lepotci in nevrokirurgi…

  • Nšo-či

   A to si vidla po televiiziji in kot poznavalka presodila? jankovičev nasmeh je sluzast…J.J. pa se prav prikupno nasmeji.

   • tohuvabohu

    Jankovič ga je natreniral, ko je bil konjski mešetar.

   • Rožle

    Janković se reži kot pečen maček ..hinavsko do konca

    • Nšo-či

     Meni je ogaben.

     • Rožle

      Ja u faco se ti reži in ti zraven še laže …

   • Zora

    Smo celo volilno kampanijo morali gledat njegovo zlagano prijaznost. Ti pa verjetno vsak večer mastrubiraš na njegovo sliko.

    • Nšo-či

     A ti poznaš sebe tolk kot poznaš druge ali sebe poznaš malce manj?

  • Rožle

   Jankoviću je treba iz glave zbit .., tole:
   ” ne može mi niko ništa “

  • tohuvabohu

   Jankovič v politiki je kot krava v salonu.

 • Marica

  Janša je čisto zmrznil, ker je ugotovil da je konec igre. Še NSI noče iti z njim v španovijo. Leva vlada prihaja.

  • rubec

   Moli za to ker če jaz gor pridem boš ti marica samo še mlahava kurčja glavica.

  • Nšo-či

   Kdo vas pa oskrbuje s temi parolami? Vam, da tut kej dnarčka, da jih razpečujete? Sej vam nihče več ne verjame.

   • Rožle

    Kaj se sploh obremenjujete s temi zasenčenimi Nicki …
    če nimajo niti jajc enega svijega profila skupi zmetat …
    krivec je pa Nova, ker omogoča tovrstno komentiranje …(kot gost)

 • jovan jovan

  Sektaška posla . Zgubljeni v času in prostoru .

  • KP

   ma ja,se strinjam. prežvečeni in izplunjeni komunizem,zgubljen v času in prostoru

  • xtc

   Jep!
   Levi res,kot Tito,Stalin;Kučan,;LEnin obstali najkasneje v 1945.

 • WISKY 1000

  komunajzerji,vozite iz poštenega portala na 24 kur,tam vam je mesto

  • Ludviq

   A še nisite pogruntal da ima ta portal večino obiskov komunajzerjev. Se pridemo malo smejat. :)

   • Ludviq

    Saj bi nova24 propadla, ker ne bi bilo dovolj klikov če ne bi komunajzerji brali to bistroumno komedijo.

   • Republic Commando

    Sem pridete zato, ker tu velja svoboda govora, na vaših “matičnih” portalih vas brišejo sto na uro . In ne hodite se smejat, ampak pokazat kakšni debili ste :)).

    • Ludviq

     Mogoče res. Ampak upravitelji so srečni da delamo promet na forumu,

   • samotoje

    Tudi normalni ljudje se hodimo sem smejat- vaši sorti.

    • Ludviq

     Super. Sestavite vlado pa se bomo nehal. hehehe

     • samotoje

      Jaz ne utegnem, to ima SDS čez.

 • tohuvabohu

  Šarec je fenomen. On lahko rigne, ne da bi prej kaj pojedel ali popil.

  • žogica

   Pošteno, da priznaš, res je fenomen!

   • KP

    fenomen ga je nastavil

   • tohuvabohu

    S čim je pa tebe navdušil?

    • žogica

     Mandatar bo postal, super ne?

     • tohuvabohu

      Odlično! Česar ni uničil Cmero, bo kamnikaze zanesljivo.

 • Aton

  Izobraženci s tišlerjem. Izgubljen čas.

  • žogica

   Ti si izgubljen v času!

 • Yolbe

  Vino pije Kraljeviću Marko, pola pije, pola Šarcu daje…

  • tohuvabohu

   Marjan skače, Marjan skače
   v prevelike hlače,
   aj aj ajajaj,
   v prevelike hlače.

 • Miža

  Nobene besede umnih ne pomagajo, ker so rdeči ugrabili državo in so jo pripravljeni prej potopiti kot da bi pristali na na njeno vodenje v dobro vseh.

  Kakšen zlodejevski zarotniški pakt samo danes kvasi Židan:

  “Če bi jim vabilo na pogovore poslal tudi SDS, ga po napovedi Židana ne bodo sprejeli. Kot je ponovil, ne gre za to, da bi izključevali posamezne stranke, ampak za to, da izključujejo “načine delovanja, ki temeljijo na širjenju neresnic, ustrahovanju in na neprimernih dejanjih”.

  Da bi kdaj konkretno navedli, katere neresnice naj bi širila SDS, koga konkretno ustrahuje in katera njihova dejanja naj bi bila neprimerna, to pa ne.

  http://www.rtvslo.si/slovenija/ce-se-bo-sestavljala-levosredinska-vlada-bi-zidan-v-njej-rad-videl-tudi-levico/457717

  • Republic Commando

   Rdeči nujno rabijo sovražnika in dežurnega krivca, pa tudi če je namišljen :)

  • samotoje

   Židana sem poslušal skoraj 4 leta in sem ugotovil, brez kančka dvoma, da je človek zabit. Ne nor, ampak preprosto zabit. Butast.

   • žogica

    Tako, kot ti?

 • Prihajam Slovenija

  J.J. lepo čaka, kakšen golaž LMŠ kuha, on bo pa čili dodal.

  • žogica

   Se je skril, hihihiiiiiiiiii…..

 • Slovenka

  SlovenskiMacron
  11.06.2018, 22:55:35
  +2
  J.J. nismo dorasli, sem mislu, da bo to igrica sestavt vlado, pa še v smodnišnici sem zamoču, bo nov lastnik azilni dom naredu, m,ater sem ga n.j.b.l

 • Dr. Ustavnega prava

  Lewaki itaq niso sposoben vlado sestavt, J.J. bo samo čaku, da se boste po kolenih k njemu priplazil, al pa nove volitve, na katerih sam dobi večino, v vsakem primeru je z vami konc lewaki.

  • žogica

   Janez že čaka, pa nič ne dočaka, res ste luzerji!

 • Vrhovni sodnik

  Lewaki so na rezervi, še pol leta, pol so pa guznil.

 • samotoje

  Zdaj bo verjetno Šarec ugotovil, da je Zbor za republiko en zbor, ki ne poje, ampak piše in se ne bo kaj dosti sekiral. Njemu so rekli, da bo mandatar in bo mandatar in pika.

  • žogica

   Se nima za kaj sekirat, samo naj dela naprej v tej smeri, zmagovalec bo!

   • centurion

    In ti boš zguba.
    Kot doslej.

 • Vrhovni sodnik

  Lewaki, Jelinčič igra balalajko in jebe vam majko.

 • Vrhovni sodnik

  Iz vsakega vogla doni, Janez vladaj nam ti in Šarec poberi se ti.

  • bednick

   Ne seri.

   • Vrhovni sodnik

    A po teb.

    • bednick

     Ne vem zakaj na novi ne brišejo debilnih rim.
     S takimi rimami serješ po seb.
     To še za v vrtec ni.

     • Slovenka

      Kwa ti vse tko resno jemlješ, za režat pa je, smeh je pol zdravja, ne pozab tega.

     • Rožle

      Melania sta z bednikom skupaj prišla ?

     • Slovenka

      On z lewe jaz iz desne

     • Rožle

      U kanti ga drugič pusti …

     • Prihajam Slovenija

      A on je pri 3 Adijo, terasa band, pa to

     • bednick

      Tebe sploh ne j.bem.

     • Rožle

      Kwa maš paranojo .. tuki je demokratičen portal .. napiš – jebem

     • bednick

      Pejt u r.t.

     • Rožle

      no, to je pa OK
      rt

     • Vrhovni sodnik

      Moj te mota oko plota, na 3m ostojanja, preko reke Drine u 3 p.m.

     • bednick

      Kdor se temu reži je prf.knjen.

     • Rožle

      prfuknjen napiš .. kaj cvikaš :)

     • RATATA

      On je elegantno prfukjen.

     • Dr. Ustavnega prava

      ITAQ

     • Rožle

      Če osliček to potrdi ..potem bo že držalo

     • bednick

      A ti boš men govoru kwa naj napišem?
      Eden izmed prf.knjencev.
      Da se ne bom po.cal od sm.ha.

     • RATATA

      Še za tipkounco nimaš, pa se repenčič lawuhar.

     • bednick

      Rajš sem brez tipkovnice, kot pa matk.rba s tipkovnico.

     • RATATA

      Jaz sem pa resnično rad matkurba, matkurba! Tako krasno je pošiljat kumunajzrske prasice kradljive, primitevne u tri pizde matrne, uqurac in božjo matr zahojeno smrdljivo, da je res veselje.
      Ti prašič zajedalsk tega ne moreš zastopt, ker si zanikrno bedno in primitivno tele zaraženo in zato ti tvoj prfukjen mozak ne more sprocesirat niti navadnega sporočila, da si grintav pofukan kumunistični pesjanar, ki so te pohabili tvoji pokvarjeni kumunajzrski nadpsi, ki jim hlapčuješ za obrane kosti.

     • bednick

      Da se ne boš razčehnu.
      heh

     • RATATA

      Hehe, ne skrbi zame, tvoja pizda je v nevarnosti, ker si pokvarjen smrduh!

     • bednick

      Keri si ti primi.iven.

     • RATATA

      Keri ni nič! A ti ni učitlca povedala?

     • bednick

      Jest sm mu tršico.

     • Rožle

      hmm????

     • bednick

      Ojoj, keri primi.ivec je.

     • samotoje

      Ne morejo. mora najprej Boris A. Novak, nesmrtni narcisek, napisati mnenje.

  • Ludviq

   Saj mu je dal Pahor možnost pa naj vlada z “večino” in sestavi vlado če je sposoben.

   • mona lisa

    Kako če izdajalski Šarec s stari murgelskim prdcem vse minira in seje sovraštvo.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  albanc ma svojih 25% zabitih starih sveckarjev, k bojo te pocrkal, bo tud SDS crknla. Potem pa caka svoboda slovenskega naroda in zlata doba slovenije. Stari sveckarje so vajeni bit hlapci, jim je v genih zapisan, al so hlapci avstrijcem al srbom al italijanom, pac rabijo vladarje, tako kot vsak hlapec. Nova generacija bo hvala bogu izrinila sveckarje k jih je cajt povozu

  • centurion

   Trpiš v garaži ob bulmastifu?
   Levičarji ste tako al drugače jebači psov.
   Maš kej novga na repertoarju?
   Ne, fukaj pse dalje in lahko noč. Ne tb, ampak psetu.

 • Prihajam Slovenija

  šarec bo pušnu tako ali drugače…izdajalci niso bili nikoli priljubljeni. On kot premier bo isto kot osedlana molzna krava za levičarje. Za nikamor tole! Le kako si lahko pomagamo z ekipo v sestavi teranka, cmerka in murgeljskega tekača? Tudi če se doda mesečarja, babo in penzionista imamo še vedno le kup nesposobnežev.

  • 10mile30

   se strinjam. zato pa jj puši že tolk časa. in tisti izdajalci iz druge, njih tud noben ne mara. niti civilizirani angleži. adi bi jih pa itak potamanu

 • Slovenka

  ČIPIRANI TISHLER, bi bil mogoče, ampak malo verjetno, sposoben na Veliki planini kravce popast….. Ja so palčke v Murglah vlekl, pa glih njega trofl….

 • Dr. Ustavnega prava

  Jaz upam, da bo prenos v živo, ko bo šel Serpentinšek prvič v Bruselj in srečal Juncker-ja. Monthy Python, čisti.

  • plamen100

   Po moje ga bo Juncker koj zvlekel v prvo pisarno za vogalom in po tem srecanju bo Sarcu za vedno z obraza izginil tisti njegov prisiljen nasmeh!

  • samotoje

   Moram nova očala za Tv nabaviti. HD.

 • Vrhovni sodnik
  • Rožle

   hmm…
   še en Pjevač tuge ?

   • Vrhovni sodnik

    ITAQ, če šejtana ni, je tud on dober za jebat v glavo.

  • bednick

   Kar je pod 1000 000 ogledov me ne zanima.

   • Rožle

    hmm…. tale jih je imel na Kurah 6 ogledov na začetku ..
    pol smo mu mi pomagal ..mal rejting dvignit..
    še do danes nam je dolžen ostal ..

    • bednick

     Na začetku je imel nič ogledov.

     • Rožle

      on je fenomen … to je preskoču :)

   • Nšo-či

    ne spiš?

    • bednick

     Kolk je sploh ura?
     O, madona a smo že 12. ?
     P.s.:
     ti, a ma anajob en drug nick?
     Men se tako zdi.

     • Rožle

      Grem gledat tole …Umori na podeželju

     • bednick

      Če greš ti, grem pa še jest.

     • Rožle

      Zdej je že malo več predno si vprašal …

     • Nšo-či

      Mislim, da ne. Oddaljile sva se.

     • Rožle

      Ti pa velik uporabnikov tuki poznaš ?

  • Nšo-či

   ta vedno zmaga

 • Zgornji

  TRMOGLAVEC ZLOBEN ZELEN POKVARJEN GNIL SMRDLJIV PEKLENSKI OTROČJI SATANSKI NEDORASEL BEBAST ZABIT OGABEN !!! ! !!!

  • Rožle

   Aha …

   • bednick

    .,

    • Rožle

     jp

  • bednick

   A tako?

 • janko

  Vidi se, da ima Šarec za sabo VELIKO SILO – RDEČEGA ZMAJA!
  Ta zmaj SE NE OZIRA NA TO KAJ MISLIMO IN KAJ ŽELIMO LJUDJE!!
  Tule se jasno vidi, da LEVIČARJI ŽIVIJO SAMO ZA SEBE, za svoj elitizem, za svoje sanje, za svoje milijone! NE UPOŠTEVAJO IN NE SPOŠTUJEJO DRŽAVLJANOV IN NJIHOVE VOLJE! V juliju, sredi poletja bo Slovenijo prekril led sivega komunizma! In prvi njihov zakon, ki ga bodo sprejeli, bo prepoved govorjenja! Tudi, če bi Janša nekako sestavil vlado, bi rdeče horde non stop krulile, kot smo že videli, s stopnjevanjem (do pohodov z orožjem, nočnimi obiski – policija pa nič).

  • Silka

   Ta “zmaj” bi po zdravi pameti Slovencev, že davno moral biti obsojen za veleizdajo.

   • mona lisa

    Ja odvzeti bi se mu moralo vso premoženje in bi moral gnit v zaporu ampak res v zaporu in ne hotelu.

    • Steiermark

     On je že “gnil”! Sicer pa takšni satanovi iztrebki vztrajajo, če ne gre drugače pa kot zombiji……

  • Jakob Kovač

   Ja JJ je brezmadežen in rdečkarska kariera se mu oprosti,ker je dal cerkvi veliko!

   • WISKY 1000

    kovaček,pojdi na 24 kur,tam so samo tvoji komunajzarji

    • Jakob Kovač

     Nikoli nisem bil komunajzer za razliko od tvojih idolov v vodstvu SDS!

 • Miro Jereb

  To ni res…ŠAREC…to so res BUTALE. Naj on svoje oblance stresa po svojem vrtu ne pa po SLOVENIJI. 6 popravcev v LESARSKI šli…lepo vas prosim. Vsaka podobnost z mongoloidi je žal, samo naključna. Sramota in žalitev za slovenski narod.

 • Franjo Trojner

  Kaj imajo skupnega stranke:
  ZKS, SDP, SDU, ZSLD, SD, DESUS, LDS, ZARES, PS, ZAB, SMC, ZL IN LMŠ?
  Rep se jim vleče globoko v totalitarne komunistične čase in vsem politiko vodi plavi palček iz Murgelj.
  Po tem takem imamo v Sloveniji danes samo tri stranke :
  – kučanovo ZKS : SDP/SDU/ZSLD/SD/DESUS/LDS/ZARES /PS/ZAB/SMC/ZL/LMŠ
  – Toninovo NSI
  – Janševo SDS.
  Volilci smo 03.06.2018 na parlamentarnih volitvah glasovali ZA spremembe, ZA relativnega zmagovalca volitev g. Janeza Janšo in njegovo stranko SDS! In NE za levo koalicijo malega žveplenega v sestavi SMC, SD in DESUS, okrepljeno stranko z stranko ZAB in Listo Marjana Šarca. Čemu sploh imamo voltve, če pa mali plavi palček iz Murgelj s pomočjo dominatnih levici in njemu servilnih medijev, z že zguljeno staro foro novih obrazov vedno znova uspe nategniti volilce in postavljati leve koalicije, vlade? Ma v čem bo ta Šarčeva vlada drugačna od Pahorjeve, od vlade Alenke Bratušek in zadnje Cerarjeve????
  Vse skupaj že močno smrdi po totalirarnih komunističnih časih izpred leta 1991:
  – tudi takrat se komunistična partija ni pogovarjala z drugače mislečimi
  – tudi takrat je komunistična partija drugače mislečim na raznorazne inovativne načine nabijala nagobčnik,
  – tudi takrat je komunustična partija sodstvo in policijo izrabljala za obračun z političnimi nadprotniki
  – tudi takrat je komunistična partija grobo kršila tudi najbolj osnovne človekove pravice in svoboščine
  – tudi takrat je komunistična partija močno zlorabljala etiko in moralo
  – tudi takrat je komunistična partija obvladovala medije
  – tudi takrat so bile volitve farsa, predstava za Evropsko javnost
  – tudi takrat se volilci niso udeleževali volitev
  – tudi takrat je globoka država cvetela
  – tudi takrat so mladi in izobraženi bežali v tujino
  – tudi taktat je bila država prezadolžena
  – tudi takrat je družbrna lastnina politični levici služila za brezsramno in nenasitno bogatenje, salonski levi koritniki so se brezsramno in nenasitno nažirali iz državnega korita
  – tudi takrat so se vse ulice, trgi, mostovi , javne ustanove itd. imenovale po vidnih ptedstavnikih totalitarnega komunističnega režima
  – tudi takrat so nas kipi totalitarnih komunističnih veljakov strašili prav iz vsakega eka..
  – itd……..
  Slovenke, Slovenci spomnite se zahtev MAJNIŠKE DEKLARACIJE IZ LETA 1989:
  – Zahteva po suvereni državi slovenskega naroda
  – Zahteva po samostojnem odločanju o povezavah z južnoslovanskimi narodi in drugimi narodi v okviru prenovljene Evrope
  – Zahteva po spoštovanju človekovih pravic in svoboščin, vključno s političnim pluralizmom
  – Zahteva po taki družbeni ureditvi, ki bo zagotavljala duhovno in gmotno blaginjo slovenskim državljanom.
  – Spomnite se rezultatov PLEBISCITA izvedenaga 23.12 2190
  – Spomnite se razglastitve neodvisnoti, dneva državnosti 25. 06. 1991
  – Spomnite se OSAMOSVOJITVENE VOJNE , ki je trajala od 27. 06. 1991 do 06.08. 1991
  – Spomnite se vstopa v zvezo NATO 29. 03. 2004
  – Spomnite se vstopa v EU 01. 05, 2004.
  Te uresničene skupne ideje, ti datumi nas združujejo Slovenke in Slovenci in so plod naših stoletnih želja, prizadevanj, odrekanj tudi za ceno trplenja, za ceno živlenj mnogih domoljubov in tega si ne dopustite vzeti!
  Današnji čas znova zahteva od vseh SLOVENSKIH DOMOLJUBOV, da znova stopijo v prve vrste in odbranijo našo samostojno, demokratično državo Slovenijo vpeto v EU in zvezo NATO, pred vse bolj agresivnimi komunisti, ki združeni v raznoraznih totalitarnih levih strankah in civilnih gibanjih znova dvigujejo glave in demokracijo izrabljajo za ponovno vzpostavitev totalitarnega enoumja.
  Z tskšnimi kvazi demokrati SLOVENSKI DOMOLJUBI NIKOLI NE GREMO V KOALICIJO IN NE V VLADO!
  Naj podtaknjenec Šarec postavi in sestavi svojo levo vlado iz levih strank SMC, SD in Desus, ki so katastrofalni vladale v Sloveniji do svojega predčasnega sestopa iz oblasti! Če že morrmo, bomo pod pod to morebitno Šarčevo vlado doživeli podn, ki bo SLOVENSKIM VOLICEM KONČNO RSZBISTRIL MISLI, ODPR OČI!
  V izogib kaosu, tragokomediji po kučanovo, Šarčevo sam vidim rešitev v novih volitvah in to TAKOJ!

  • 10mile30

   nsijev tonin je takoj skočil v posteljo z janezom, tako da samo dve

  • Jakob Kovač

   Če ne voliš SDS si bil nategnjen od Kučana -haha!

   • Brutus

    Točno tako! Tega ne vidijo samo ”bedaki in konji”….

    • Jakob Kovač

     Torej si ti nategnjen od Janše?

 • opazovalec

  Izobraženi so žev tem zboru, ampak manjka jim modrosti…. Šarec lahko dela kar hoče, trenutno ima pač Janša možnost sestave vlade. Seveda ima pa velik problem, zmagal je že, kakor nekoč nek kralj po imenu Pir, vladat pa ne morejo, saj je velika večina volilcev volila proti IJJ. Kaj hočemo, tako se pač voli v Sloveniji, vendar s podporo slabe četrtine volivcev se pač ne da vladati, naredil pa še ni nobenega koraka v smeri sesatvljanja vlade. Pa je toliko govoril o telefonih v ponedeljek po volitvah…. Politika je pač samo umetnost možnega in nič več, česar se pa “izobraženci” iz zbora seveda ne zavedajo. Sicer ima pa prenekateri slab spomin. Kaj je že rekel Rupel o Janši? Kdor tega ne ve mu pomagam:

  “Dimitrij Rupel, 1995

  Janez Janša je demagog. V politiki nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike. Janšev načrt je spraviti slovenske oblasti v težave, pa naj nas stane kar hoče. Njegov cilj je Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov.”

  Vir: http://www.rtvslo.si/blog/na-tito/rupel-o-jansi/85394

  • macon

   1. Nihče od levih ne more v nič dati programov SDS in NSI, ker je v njih preveč točk za slehernike.
   2. Janša jim je odvzel tudi sikanje, da Janša pa ne, ker je ponudil koga drugega iz SDS za mandatarja.

   Režimcem torej ostaja samo poceni demagogija o nestrpnosti in grdih besedah, ki so jih sami raztrosili desetkrat toliko kot opozicija, ampak oni smejo, ker so oblast. Ostanejo jim tudi lutkovne predstave kot je tista s sto kriminalisti po bankah, hkrati pa se ne dotaknejo milijonskih in milijardnih kriminalcev, ker so levi režimci.

   Smo pać na spiralnem toboganu razpada, ko izgleda, da se dvigujemo, je samo bolj raven del spirale. Tako funkcionira režimska država in levi bodo poskrbeli za še več vulgarnosti, v isti sapi bodo pa vreščali proti opoziciji.

  • mona lisa

   Si levak iz Šarčevega klana? Kolikor smo videli na soočenjih so bili vsi nesramni in žaljivi razen Janšeja. Je že tako da se levi bojijo da Janša postane mandatar in izkoplje ves levaški drek in odkrije dolgoletne kraje in zločine levice.

   • 10mile30

    volk dlako menja, nravi pa ne

  • Vera

   Janša še od Pahorja ni dobil mandata za sestavo vlade .To se bo zgodilo 22.6. zato ne prehitevajte še vi nekateri komentatorji, saj ste isti kot Šarec, ki prehiteva po desni .

 • marko

  Čeprav sem zaprisežen anti Janšist bo Janša sestavil vlado in sicer SDS+NSI+SMC+Desus je 46 glasov.

  • Vera

   Ne z DESUSOM , ki je v razsulu, temveč raje z drugimi omenjenimi še SNS .

   • WISKY 1000

    najbolje bi bilo,da vlada samo SDS,to bi bila rešitev za slovenijo.

    • Vera

     Nismo še v diktaturi po 3-6 tem 2018 ! Levaki so vajeni sami vladati, tudi brez volitev ja . :(

  • KP

   kaj da si? Antijanšist? In kaj to pomeni? Da tud če gre vse skupaj v maloroje boljše,kot pa da bi Janša vodil uspešno vlado? Drži?

 • mona lisa

  Pravilno bi bilo Šarca popolnoma izključit iz politike saj dela samo škodo in proti slovenskemu narodu. Prenapeti komendijant si upa dosti preveč saj se zanaša na ateja Kučana ki ga je poslal na to poslanstvo. Treba bi ga postavit na realna tla in ga izklučit saj se to v politiki ne dela. Seje samo sovraštvo in minira voljo ljudstva.

  • KP

   V Sloveniji se pač pomaga in podpre vedno tiste,ki so proti Sloveniji. žal.

 • Caetano

  Tudi Trumpovi podporniki se veselijo zmage Janeza Janša:

  https://www.youtube.com/watch?v=VXQ4gfNZCPo

 • Jakob Kovač

  kdo pa so ti izobraženci?Kdo jim daje pravico da zahtevajo?

  • Vera

   Vsak, ki ima vsaj malo soli v glavi, si lahko vzame to pravico, da Šarca opozori na nečedne posle , preden je predsednik države podelil mandat za sestavo vlade zmagovalcu volitev. To pa je Janša SDS , ne Šarec, ki je dobil pol manj glasov volivcev ! Mandat bo pa predsednik države Janši dal 22.6, zato naj Šarec čaka .

  • Hribouc

   Imajo pravico.
   Preberi kaj pišejo, če ti še ne bo vžgalo, sedi in serji.
   Butli tega nočete vedeti, ne videti.

  • slosin

   Kako ti ni jasno…..v SLO vsi samo zahtevamo….

  • WISKY 1000

   pravilno,da zahtevajo,ne more nam vsem poštenim slovencem krojiti usodo slovenije neki humorist.

  • šmentanamuha

   In kdo si ti, ki misliš, da ne smejo zahtevati, da se ta pokvarjena igra preneha?

  • svoboda sloveniji

   VSI MI KI SMO VOLILI STRANKO SDS – ZMAGOVALKO LETOŠNJIH VOLITEV ZAHTEVAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • KP

   zahtevajo lahk samo dvakrat žgani pritepenci,a ne?

 • Hribouc

  Kurbe kupleraja Udbokučanistan so ga kar pripeljale na vse sorte srečanja, porivale v ospredja sluzavih rdečih medijev vseh vrst.
  Seveda, rdeča gonja se nadaljuje, on že kar,mimo pravil sestavlja kar so mu nastavili da sestavi.
  Stvar je očitna in prekleto načrtovana in bodo storili vse, v volilnem štabu ter v kadrovski službi CK ZUK
  (Zveze Udbokučanistov), da se to zgodi.
  Skurbana diktatura laufa kot namazana.
  Ob folku kakršen je, nič čudnega.
  Dokazali so, da se splača biti Baraba, ki laže in krade ter pljuva na vrednote.

 • slosin

  a da sta brata Podobnik tudi izobraženca…ne vem, prvič slišim…

 • WISKY 1000

  to je novi obraz,kateri nam bo slovenijo uničil do konca

  • šmentanamuha

   Mislim, da mu ne bo ratalo. Še kandidatom iz njegovih vrst se bo uprlo. Tole je zidanje stolpa na mivki.

   • von Rhein

    Nekaj časa je bil zabaven,vedno bolj je postajal smešen,danes je kot kamniček v planinskih čevljih.

    • KP

     meni je samo patetičen,od vedno

 • von Rhein

  Tako je bilo dogovorjeno. Da je način pravilen je sinoči klobasal tudi dipl.kmet Golobič. Seveda je za ta del goljufov in tatov normalno in pravilno vse, kar jim omogoča krajo tujega,svojega pa nikoli ne bodo dali.

 • Gr Enze

  HA HA HA BUČK IZ KAMNIŠKIH PLANINSKIH PAŠNIKOV NAVALI NA GOVEDO NE PA NA SLOVENCE !
  HA HA HA

 • Morala

  Kar nekaj se slini v ospredje, ima pa kar polovico manj volilcev kot pa SDS in JJ…spet so strici in tetke v ozadju…

 • Aton

  Zbor za republiko uvaja člen o verbalnem deliktu. Vsi isti, ki malo napenjajo mišice…

 • janko

  Takega butla brezobraznega nočem za premierja! Kako si predrzne mladec kregati z herojem Slovenije Janšo. In Bratuščka, da je vrgla Janšo iz vlade? In balkanski gangster iz Ljubljane bi rad tudi bil premier? In stari krvavi komunisti strici iz ozadja, pa ukradene milijarde levičarjev. LEVUHARJI ste križ in težava Slovenije, predvsem vi, samo vi, edino vi!!!

  • Jakob Kovač

   Ja vse je treba žalit razen brezmadežnega Jajota

 • Kapitalist

  Šarec se obnaša, kot da je on dobil volitve.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!