Je Marjan Šarec spet postal Ivan Serpentinšek?

Foto: Nova24TV

Sredina vložitev kandidature za predsednika vlade s strani Marjana Šarca s 43 podpisi poslancev je ali pa tudi ni presenečenje. Preseneča to, da je peterček kandidaturo vložil, ne da bi imel 46 glasov, o čemer je Marjan Šarec do sedaj govoril kot o pogoju za svojo kandidaturo. Preseneča tudi to, da se je to zgodilo menda prvič. Vsi dosedanji resni kandidati, ki so bili na ta položaj tudi izvoljeni, so imeli ob vložitvi kandidature zagotovljenih 46 ali več glasov. Je Marjan Šarec v svoji neizkušenosti ali zaslepljenosti in hlastanju po tem položaju skočil v bazen, za katerega ne ve, koliko vode je v njem? To je ena od možnosti. Druga možnost pa je seveda ta, da mu je levo politično zakulisje globoke države povedalo, da so že dovolj upognili hrbtenico Luke Mesca.

Koalicijske pogodbe ni
Na hudo neusklajenost že samega peterčka kaže tudi to, da o koalicijski pogodbi le govorijo, vsak želi v njej videti to, kar misli, da bi bilo dobro zanj, a nobenega podpisa nikogar od peterčka pod kakšnim dokumentom z naslovom Koalicijska pogodba ali kaj podobnega sploh še ni. Da ne govorimo o sodelovanju z Levico. Tisti, ki mislite, da tam odloča Luka Mesec, seveda nimate prav. Tam odločajo vsi, tako kot v samoupravljanju, vprašanje je le, kdo je bolj glasen. Pogosto je to Miha Kordiš pa tudi Violete Tomič ne zapostavljajte. V tem pogledu je, za sedaj, jasno le to, da Levica v vlado ne želi dati ministrov, torej v njej ne želi sodelovati, bi jo pa v obrambi pred Janezom Janšo začasno podprla, a za koncesijo vlado malo komandirala. Pravim začasno. Ta “začasno” je treba razumeti v časovni dimenziji do takrat, ko bo ocenila, da na novih volitvah lahko dobi veliko več, kot ima sedaj.

Luka Mesec (Foto: STA)

Politična poligamija
Me pa tale peterček spominja na politično poligamijo. V nesrečnem in aprila razpadlem političnem poligamnem zakonu so sodelovali SMC, SD in DeSUS. Takrat so ugotovili, da se ne ljubijo več in da se bodo razšli. To se je tudi zgodilo in na volitve so že odšli skregani in ločeni. Že takoj po volitvah pa so ugotovili, da se zelo ljubijo, da pa želijo večji politični poligamni zakon, zato so v tega povabili še LMŠ in SAB. Tudi to jim ni bilo dovolj, zato so najprej v ta zakon novačili NSi Mateja Tonina, ko pa jim je ta dal košarico, pa so povabili Luko Mesca. No, ta pa ne ve, kaj bi. Malo bi – pa tudi ne bi.

Alenka Bratušek se je nekaj naučila
Že takoj po vložitvi kandidature Marjana Šarca za predsednika vlade, tudi s podpisi poslancev SAB, pa se je oglasil njihov generalni sekretar in povedal, da resno razmišljajo o tem, da v vlado Marjana Šarca ne bi dali ministrov. Praktično to pomeni, da bi vlado podpirali tam, kjer bi ocenili, da jim to ustreza, tam, kjer pa ne, pač ne. Torej bi bila Alenka Bratušek neke vrste Luka Mesec. Motite pa se, če mislite, da sta si enaka. Luka Mesec še ne ve, kaj je politična poligamija, Alenka Bratušek pa to dobro ve in ve, da stvar na dolgi rok sploh ne more funkcionirati. Išče morda drugo možnost?

Kaj pa Karl Erjavec in Dejan Židan
Karla Erjavca
 “boli džoko”. Do penzije ima še štiri leta. Zanj je vse nepomembno, razen tega, da bi bil minister državotvornega resorja, kjer bo imel varnostnike in službeni avto. Dejan Židan pa je v svoji naivnosti in nesposobnosti ter kratkovidnosti tako ali tako najmanjši problem tega poligamnega zakona. Nasmiha se mu celo položaj predsednika državnega zbora in če bi se to zgodilo, bo on dobro nadaljevanje tega, kar smo imeli z Milanom Brglezom, ki je bil do sedaj najslabši in najnesposobnejši človek na tem položaju.

“Boli ga džoko”. (Foto: STA)

Muke Mira Cerarja
Po ločitvi z Milanom Brglezom ima Miro Cerar še nekatere težave. Če kaže verjeti nekaterim virom, s svojo glavo razmišlja njegov poslanec Zdravko Počivalšek, kar Miru Cerarju niti malo ni všeč. Njegova želja je seveda postati drugi Borut Pahor. Do tam mu manjkata še položaj predsednika DZ in položaj predsednika države. Ne verjamem, da je za sedaj čisto opustil misli na mesto predsednika DZ. Po drugi strani pa se zaveda popolnega amaterizma in nesposobnosti Marjana Šarca, a je ujetnik svojih lastnih izjav in ujetnik tistih, ki jim je služil zadnja leta.

Za zaključek
Je Marjan Šarec danes ponovno postal Ivan Serpetinšek, sem se vprašal v naslovu. Zdi se mi, da je odgovor na to vprašanje pritrdilen. Vprašanje je le, kdaj nam bo to povedal on, tako kot nam je to pred leti povedal namišljeni predsedniški kandidat Artur Štern, ki mu je nasedlo veliko ljudi. Je pa to manj pomembno vprašanje, pomembnejše je vprašanje, koliko bomo s tem izgubili državljani Slovenije.

Vinko Gorenak

 • stajerc5

  Ker sem malo outside off the moon, kdo je bil ali je ta Artur Stern?

  • samotoje

   Nemogoče na kratko opisati tipa, zato poguglaj.

 • karlina

  DA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • samotoje

  Šarec nikoli ni zares nehal biti Serpentinšek, ker v resnici je Serpentinšek. Njegov največji igralski dosežek. Drugih ni.
  Štern je sicer nor, je pa izjemno inteligenten in tu mu Šarec niti do podplatov ne seže.

 • montyamp

  Ne , to je Stalin in bo to tudi ostal .

 • VERRZIFIKATOR

  M. Nevemkdosem

  POVRNJENA IDENTITETA

  Zgodaj jo izgubil je v celoti,
  svojo lastno vso identiteto,
  ko bilo mu je ime privzeto,
  v novi znašel ko se je enoti.

  Konja so iz njega naredili,
  dali mu oznako pasme šarca,
  ne vedoč, da so sprejeli jarca,
  ko v domači hlev so ga spustili.

  Zdaj se zdi, da se identiteta
  mu vse bolj in vse hitreje vrača,
  saj konjička vedno bolj obrača
  tista, ki bila mu je odvzeta.

  So zaman s konjičkom se trudili,
  ko za svojega so si ga vzeli,
  kar doslej so v hlevčku z njim imeli,
  tisto naglo so porazgubili.

  Lasten jaz se končno je povrnil,
  tisti, ki brez barve je in vonja,
  niti malo ki obraz ni konja,
  se za drugo čredo je obrnil.

 • Krtača 20

  Butaste fore mate. Jaz se recimo vsak dan sprašujem, je janša danes spet kradel? Koliko in kje?

  • macon

   Tvoji levi so danes kradli, vendar so tebe in podobne butce naučili, da je kradel Janša.

  • Mojca pokraculja

   In še nisi dobil odgovora?

  • mona lisa

   Spet en bolni levak.

 • mali49

  Mogoče je Šarcu šlogala kakšna šlogarica, da bo postal predsednik in on trmasto vstraja pri tem.

 • dk

  Kot klovn Serpentinšek se je rodil, in kot tak bo tudi umrl.Vso to debilno nastopaštvo pred TV kamerami kaže na to, da bo Cmerar sedaj odšel na smetišče zgodovine kot drugi najslabši predsednik vlade takoj za serpentiškom.
  Že sedaj v svetu Slovenija nima skoraj nobenega ugleda več, s tem debilom pa ga bomo izgubili še tisto malo kaj nam ga je preostalo. Bog se nas usmili.

 • Miro

  če bi bil Jajo tako sposoben, kot se dela in ga imate za sposobnega nekateri, bi sam za šalo sestavil vlado in že zdavnaj “vladal” Tako pa, ker je nesposoben drekomešalec, tega ne bo storil in potuhnjeno čaka na napako Šarca. tudi druge volitve ga ne rešijo, razen če bo udeležba pod 35%. pa tudi da recimo sestavi vlado z Jelinčičem in Toninom, ta ne bo stabilna. Tonin željan dokazovanja, mu bo povzročil kar nekaj sivih las kolikor mu jih je še ostalo.

  • mona lisa

   Kako naj JJ sestavi vlado ko je zakon tako trapast da lahko drekači (Šerpentinšek, Cmero, Židan, Mesec, Bratovškova in strici iz ozadja) vse minirajo ker se JJ na smrt bojijo ko vedo da bo njihovim traparijam in krajam odklenkalo če bo vajeti prevzel JJ.

 • Franjo Trojner

  Človek je narcisoidni šizofrenik, kar nedvomno dokazuje lik Serpentinška.
  Ta zmedena oseba predsednik niti manjšinske vlade ne bo nikoli, kar se za Serpentinška nikakor ne more dobro končati, meni se ta človek v bistvu smili.
  Glede na dejstvo, da z načrtno vsiljeno politiko novih obrazov, za katero stojijo režiserji globoke države v politiko prihaja vedno več škart robe, bo potrebno premisliti kako izboljšati filter/volilce, da raznoraznim Serpentinškom vstop v politiko na demokratičen način preprečimo. Sam mislim, da bi pred pridobitvijo volilne pravice vsak državljan moral opraviti nek test, kdor testa ne bi opravil bi nekaj časa na volitvah moral trenirati v prazno in komaj z neko zrelostjo po ponovljenem uspešno opravljenem testom na naslednjih volitvah na polno, tistim, ki se ne odeležujejo volitev pa bi se davčine morale avtomatsko dvigniti za 20%.

  • Miro

   ja in po tvoje bi bili za testiranje odgovorni pri SDS in oni bi podeljevali “certifikate” o volilni sposobnosti…. na podoben način so razmišljali Jajotovi vzorniki KPJ

   • WISKY 1000

    lolek,ti že vročina škodi

   • Franjo Trojner

    MIRO NAJ NAS TESTIRAJO ŠVICARJI!

  • pajot

   Zelo pameten predlog.

 • Joško

  “Marjan Šarec” je Ivan Serpetinšek, ki je samo igral Marjana Šarca!

  • WISKY 1000

   uradno je serpentinšek

  • pajot

   Nič ni samo igral,še vedno ga igra.

 • tasilo

  Na sestanku šestih levih strank:

  Šarec: — Odprite no okno, slab zrak je tu notri …
  Cerar: — Res je zatohlo, kar duši me.
  Židan: — Ja sem prepričan, da so nam desničarji podstavili smrdljivo bombo!
  Bratušek: –Tudi meni je ta vonj sumljiv, verjemite. Uff, ogabno!!
  Erjavec: — Od tega nagvavžnega smvadu me bo gvišn zagvabilo pvi svcu!


  Violeta : Ja kva?? A vas tako moti, če si jo mal’ preluftam!?

  • karpelec

   Ona bi bolj rabla raufenkirerja.

  • pajot

   Dej,nehej…ha,ha,ha….

 • tasilo

  Če Šarec postane premier, bo zelo zaneMARJAN.

  • VERRZIFIKATOR

   ZaneMARJAN, praviš, malo vpliven,
   s tem v celoti se bom s tabo strinjal,
   in še tole vsakič pripominjal,
   da pokrIVAN bo skrbno in skrIVAN.

 • if

  Šarec je nesposobnež, dioplomirani norci so tisti, ki so ga volili, in tisti, ki z njim sestavljajo vlado.

 • tasilo

  S šestimi popravci na holcarski šoli Šarec res ni primeren za predsednika vlade.

  He he …naj se raje grebe za polažaj direktorja UKC.

  • Miro

   morda ne veš, da imajo izredno inteligentni ljudje, lahko na enem področju zelo velike težave, ko pa na drugem blestijo. Primer je Einstein ki je imel težave z jeziki…..

   • tasilo

    Ha ha ha … ja lepo te prosim, no … ho ho ho … nikar ne tlači Šarca v isti koš z Einstenom …

    • WISKY 1000

     ta miro je brihten kot mirko

   • mona lisa

    Ja samo Šarko blesti samo na dveh področju. Na neumnosti in požrešnosti. Saj je že kot komendijant imel bolj žalostne in bedne fore ( v glavnem norčevanje iz žensk) pa je mislil da je smešen nekateri bedaki pa so se mu smejali.

   • WISKY 1000

    v politiki tako ne bo dolgo,hribar ga pa tudi ne bo vzel nazaj na šiht,po moje bo pristal na socijalcu.

  • resnicaboli

   daj no šolo za univerzitetno diplomiranega igralca pa je naredil iz prve. ali pa je ta šola tista kjer igra denar glavno vlogo??

  • Mojca pokraculja

   Tooo, bo kuj zrihtu lesene noge, kolke, kolena, opornice… žiga žaga, cirkularka ze laufa.

   • WISKY 1000

    a misliš,da bi mu ratal?Jaz zelo dvomim.

    • Mojca pokraculja

     Ma kakšen dvom, lepo prosim. “Tišlaraj” zadaj komaj čaka…

     • karpelec

      Vse izdelano iz obnovljivih virov, pač pa takih . ki se hitro lomi.

  • WISKY 1000

   za psihiatrijo bolj primeren

 • tarantela

  Karkoli se bo zgodilo, bo rezultat pozitiven za Levico. Tudi ob morebitnih ponovnih volitvah.

  • xtc

   Vprrašanje.

   • tarantela

    Komunizem se je povzpel zaradi izredne revščine na eni strani in bogatenja na drugi strani. Sedaj imamo podobno stanje.

    • Krtača 20

     3/4 Slovenije baje na minimalcu. Pa kaj desnuhi mislijo da bo rezultat?

     • macon

      Mislimo, da bo rezultat še več ljudi na minimalcu oziroma brezposelnih.

     • učko

      Tole ti dam pa za +++++++ ! Že 2 leti nabijam o tem, da je to glavna tema, ki ljudi zanima, Jajo pa še kar naprej vlači kosti iz jam, k misl, da bo tko vladal, majmun blesau.

     • mona lisa

      Kdo se oglaša.

     • WISKY 1000

      kva si pa šluknil,veš da ne smeš pit v vročini.

     • mona lisa

      Levaki so naredili to.

     • WISKY 1000

      krastača in drugi levi komunajzarji,vozite na vašo 24 kurnik sračkat in pamet solit

    • Mojca pokraculja

     Aleluja tarantela! V nulo si zadela! Pa pravjo da nimamo komunizma!!

    • učko

     Jah, sam pr’ nas so bogati tisti, ki kradejo davkoplačevalski denar, ne pa kakšni super podjetniki. Pol jih glupavi balkanski folk pa še izvoli na volitvah, oziroma njihove “politične zastopnike” kot je Šaro in ostala levuharska golazen !!!!

  • mona lisa

   Kje živiš? A mogoče na Marsu? A niso levaki že naredili dovolj lopovščine in državo spravili v totalno sranje? Vsaj pameten narod ki je v večini bo vsaj zdaj spregledal. Ti ne spadaš mednje.

  • sprehajalec

   še več pokradenega v žepih levice. definitivno pozitiven rezultat….

  • WISKY 1000

   nikoli

 • xtc

  Gorenak je izpustil bistvo;kako bo zadeva reševala probleme,ki jih bio treba rešiti na zahtevo tujine in ,ki jih prinašajo globalni izzivi ter spremembe v konjukturi EU gospodasrstva ,ki sse obetajo?
  Da o Slovenskih mukah ne govorim,ko oa bi bili vsi malo not in predvsem zunaj vlade?
  Torej kdo bo delal?

  • Miro

   kaj je gnoj, a ne boš nič napisal da ni primeren ker je posvojenček….ti pa debilček

   • sloustava

    Mince, Mirce, v Murglah imajo cajcek za take hlapce, kot si ti. Take butca namrec Palcek rabi, jih upogne kot sibo….

   • alojz

    Eno je dejstvo. Jaz nočem takih levaških prostakov kot si ti. Drugačnih levakov pa NI.

   • učko

    Jah, bosanc si ga je na roko fuknu in na tla zdrkal, snažilka je pa pjana brez gat ležala u cunah za brisat, use ostalo so pa muhe nardile in ratal je Serpentinšek !!!!

    • WISKY 1000

     ho,ho,ho…..

   • sprehajalec

    Kolikor se spominjam, je xtc napisal da ni primeren, ker je imel šest popravcev.

    vendar levičarji daste vsakomur priložnost, predpogoj je, da je “naš” in za “naše”.

   • WISKY 1000

    kaj je mujo,još nisi kod kuče

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Takšnih trotov so v LMŠ zeloooooooo vesei.

 • Mislim, da je z izborom šarca Slovenija dosegla svoje dno.

  • alojz

   To smo mislili že večkrat.

  • mona lisa

   Točno in volivci ki so ga volili nimajo niti toliko možganov kot kura na gnoju.

   • WISKY 1000

    enako,kot takrat z bratovšco.

   • alojz

    Oo imajo. Te volijo tisti, ki nič nimajo in vedo, da bodo samo pod takšno vlado lahko nekaznovano kradli.

  • sprehajalec

   Dno ne bo doseženo, dokler bo še kdo dal kakšen kredit.

  • WISKY 1000

   ne misli,res je

  • alojz

   Ko misliš, da je naša športnica dosegla nov globinski rekord ga že drugi dan preseže druga. V politiki je isto. Le v Gunesovo knjigo ni vpisan.

  • karpelec

   Nikol ni blo dovolj globoko, da ne bi bilo lahko še globlje.

  • pajot

   Mislim,da še ne. Dno bo dosegla,ko bo kandidiral “izlapeli” starec,milan kućan po imenu. Ne boš verjela,koliko glasov bo dobil.

  • tohuvabohu

   Ti si optimistka!?

 • sloustava

  Solskega, poslovnega in politicnega butca ni tezko upogniti! Se posebej, ker vemo, da je popolna nesposobna kreatura. Prav imajo tisti, imamo tisti, ki trpimo danes! Verjamemo pa, da to rajanje, ta kucanizem na podlagi presstitucije ne more , ne sme in ne bo trajal! Slovenec si zasluzi uresnicitev sanj dedov in pradedov! Samostojna Slovenija je vedno bila intimna opcija postenih ljudi, ki zivimo v Sloveniji! NIKOLI, ampak res nikoli pa ni bila intimna opcija Kucana! In se danes ni!!!!

 • Antonius

  Človeka žalosti spoznanje, kako malo politikantskega blefiranja je volivcem dovolj, da si v parlament in vlado izvolijo lažnivce, prepisane magistre, moraliste brez morale, slabe humoriste, manekene in nove veleizdajalčeve obraze kleptomanskih navad.

  • karpelec

   To je sedaj najnovejša moda in zelo kuul-mi moramo biti za vse zajčki.

  • pajot

   Posledica napačne vzgoje po letu 1945.

 • luckyss

  Kaj je Vinko…kaj komunisti nikoli ne greste v penzijo ?!
  Šarec je vsaj igral lik kakršnega komunistični bumbarji živite..

  • Gr Enze

   A TE BOLI A ?

   • luckyss

    Pa ne more mi en butast bivši komunistični policaj soliti pameti..

    • ԻմՏերնուիմԱստվածը

     Seveda da ne, saj ga niti ne bi razumel.

     • luckyss

      Ja, res je…tudi, če odmislimo njegovo govorno “napačo”…
      V njegovih časih slo šli v Tacen itak le tisti, ki niso izpolnjevali normativov niti za poklicne šole..

     • WISKY 1000

      zase se brigaj,pa delat se zgubi mujo.

    • Gr Enze

     SEVEDA NE ČE JE NIMAŠ TI NITI SOLNI CVET NE POMAGA ! HAHAHA

     • luckyss

      Dobro…okrog “pameti” se lahko pogovarjamo v nedogled, ker ste prebutasti, da bi kaj razumeli…torej pustimo to..
      Govorim o vaši stranki, ki ima v vrhu same zaprisežene komuniste…ovce butaste klerske..

     • sprehajalec

      Vsa Levičarska filozofija je koncentrirana v naslednjem stavju: #ker ste prebutasti, da bi kaj razumeli…torej pustimo to..#

      kot tisto za Kardelja, ko so dejali, da imamo super sistem, le ljudje so bili prebutasti….

     • WISKY 1000

      slika ti kar pristoji,hov,hov,kolkrat si jo nabrisal

    • WISKY 1000

     ho,hi,na cesti si pa plačal,pa ni bilo malo,hi,hi…….

  • WISKY 1000

   TA TVOJA KOMUNAJZARSKA VLADA TI BO DALA PO P….,saj ti jo PRIVOŠČIM

  • xtc

   A nisi v penziji,komunistek?

   • tohuvabohu

    Je, ampak vsak evrček se prileže.

 • Gr Enze

  ZA POSRATI IN POKOZLATI TALE SERPENTINŠK PA NJEGOVA BUTALSKA VLADA Z LUNATIKI IN MOJŠKRO NA ČELU !

  • učko

   Jah, kurbica Alenkica bo po potrebi spet zrihtala astronomsko drage pufe, da bomo davkoplačevalci sanirali vse lopovluke in kraje denarja s strani kučanističnega Udbo-mafijskega režima.

   • Mojca pokraculja

    prej nas mora še rešiti od petorke:))

  • WISKY 1000

   nisi lepo napisal,je pa 1000% RES.

 • domovina mili dom

  Kako lahko Levica podpira bralca evangelija, če ne prenese povedi:Bog živi Slovenijo. Vse za ohranitev udbomafije.

  • WISKY 1000

   ja res čudno,se vidi,da se jim gre samo za položaj paraziti komunajzarski.

  • alojz

   Serpentinšek tudi v cerkvi igra komedianta. Tudi Turnšek je bil v desni stranki in hodil na Brezje.

   • tohuvabohu

    Šarec slovi kot spreten lažnivec. Enkrat so ga prosili, naj se na hitro znebi kakšne laži. Pa je lump odvrnil: “Zdajle ne utegnem, se mi mudi v cerkev zavese obešat”.

   • abc

    Tudi Janša in Gorenak sta bila komunista .

 • hribovc

  @Je Marjan Šarec spet postal Ivan Serpentinšek?
  … ne, zakaj, sj on ni n’kol nehu bit komedijant !!!

 • učko

  Očitno je AGRFT+lubadarska boljša šola kot pa FSPN-smer “abramba” !

 • Republic Commando

  Kaj je socializem:

  https://www.youtube.com/watch?v=vnbVu8QXCMY

  Poglejte si vsi, še posebej najbolj goreči podporniki sistema, ki itak ne veste za kaj se gre :)))

 • lado

  ZA POKOZLAT STE VSI , KI STE GA -JIH , LEVE RDEČUHE , VOOOLIIILIII , AMPAK VAM SE NE DA VEČ NIIIČ DOPOVEDAT V KAKŠNO SRANJE STE SPRAVILI OSTALI ” PAMETNI ” FOLK !!!ZATO PREDLAGAM , DA SE UGASNETE , KER STE KRETENI , KI IMATE RAJE LEVO MAFIJO Z ZVEZDO !!!! SEDITE NA PORTALIH IN ČAKAJTE , DA VAS PRIPELJEJO V ” BLAGOSTANJE VENEZUELE IN SEV. KOREJE !!!!! STE PAČ SLABOUMNI NEBODIGATREBA !!!!!!!! ZATO UUUUŽŽŽŽIIIIVAAAJTEEEE V ČAKANJU NA “BLAGOSTANJE ” , KI SE HITRO BLIŽA !!!!!!!! ZGINTE ….LUKI IMA PA PRAVI FRIS RDEČIH GOLAZNI – AMPAK PRIDE ČAS , KO SE BOJO TAKI SKRIVALI KOT SO SE NJIHOVI IDOLI GOŠARJI !!!!! ANE FOLK!!???????

  • alojz

   Najprej moramo pasti na standard Venezuele. Takrat bomo vsi volili leve (vse druge stranke bodo prepovedane). Zametki 133 člena so vedno bolj živi.

 • mona lisa

  Vsi našteti zgoraj so in delajo Sloveniji toliko hudega in škode da bi morali za to krepko odgovarjat in nikoli več biti v nobeni javni službi kaj šele v politiki. Verjetno se nam že največji bedaki v svetu smejijo. Še Butale se lahko skrijejo. O tem Serpentinšku pa ni vredno besed.Je totalni idiot .

 • Franc Šink

  Tašča bo neizmerno ponosna na premierja za 24 ur.

  • tohuvabohu

   Meni se gospa smili, ker je čisto na koncu z živci. Mislim, da bo kmalu rešena iz te godlje.

 • učko

  Serpentinšek bo največji “mandatarski pofukanc” do sedaj.

 • plavi-mil

  Le s čim smo si zaslužili to drago komedijantsko predstavo?

  • lokec

   Z volitvami. Pa lahko stvari še tako spreobračamo.

 • Lisjak

  Pravijo,da je smeh pol zdravja.S smejanjem boste oddajali pozitivne vibracije tudi v okolico ljudje bodo ob vas srečnejši.Vse slabo je za nekaj dobro!

 • WISKY 1000

  še sreča,da bo to s tem klovnom muha enodnevnica.

  • komar marko

   hja ne bo držalo. Za koloradske hrošče od 45 namreč še danes plačujemo. Še danes poslušamo pravljice in razne pamflete katere oddaje je potrebno ukiniti.

  • Soave

   Ki se vsak dan znova izleže ??

 • mona lisa

  Ko vidiš te face zgoraj moraš takoj na WC.

  • Anton

   diareja je zagotovljena

   sarkazem press

 • Anton

  ok predpostavlajm da omemba dr. Arturja Šterna ni mišljena kot primerjava z Šarcem, ker to bi bilo pa malce prehudo, resda da je imel prvoomenjeni svoje trenutke slabosti, ki se pogosto sovpadajo z več ali manj prazno flašo/kozarcem pa je pri tem treba le vzeti v uvidik da je Artur v stanju opitosti še evdno zmožen dojemati informacije vsaj za kak nivo višje kot Šarec, predvsem pa kvalitetenjejše ,v svoji osebni agendi ima naslov doktor znanosti in to ne iz družboslovja,kar kaže, da imamo osebo ki ima močno razvite kognitivne spretnosti, kar navsezadnje ponazarja tudi njegovo članstvo v držbi “okrogla miza”. Šarec nima nič od tega ima zgolj tišlarsko šolo v njegovo diploma AGFRT pa močno dvomim. Glede kognitivnih sposoobnosti Šarca pa močno dvomim, vsaj po dosedaj slišanem, sem razbral, da je njegovo razmišljanje zelo površno.

  sarkazem press

 • Joža

  Vročina je. pa mu je spet na Serpentinška potegnilo, seveda.

  • Zgornji

   No, tudi brez vročine mu že vleče na Serpota .

 • Olga2345

  Vsi, ki s svojim politikantstvom koruptivno kalkulirajo, bodo osebno odgovorni za ropanje Slovenije in poseljevanje z divjaki, ki jih niti bogati saudijci, niti Katarci ne marajo in ogrožanje Slovenije in slovenskih državljanov!

 • milanček

  naj si bo šarec ali serpentinšek, 100% je idiot, oz psiho! Ne zastopim ljudi, ki so volili tega debila, še manj pa razne “plačane” nazive dr. magister itd! Ja, cerar daleč si ti od intelektualca!

  • Zgornji

   Amennn – Žaaal !!!

 • Vera

  Čista resnica je , da je Šarec spet postal ” Serpentinšek “, samo levo stran ustnic poglejte, kaj mu je ostalo od imitiranja več oseb . Igra je pustila vidne posledice , da o obnašanju na splošno niti ne pišem .

  • Zgornji

   Ja, Dobro si to opazila , … Amennn. Žaaal. je Res tako. ZELENCI NAM VLADAJO !!! ! !!! Natančno po Prerokbi iz Izaije .

 • žogica

  Očitno vam Šarec kravžlja živce, še vam jih bo, brez skrbi….

  • sprehajalec

   ne bo glasov Žogica hihihihihi. levice, ha, ha, ha, ha….

  • Olga2345

   Nam ne…Milan že diha na škrge, kmalu ga bo kap..

   • žogica

    Bo prej tebe, od same histerije!

  • tohuvabohu

   Tudi vam jih še bo, brez skrbi. Pravzaprav jih že, hehehe.

  • Den456

   Tebi jih ne more, nima kaj kravžljat, ker v kroglici nič ni. Napihnjenec votel v glavi si.

   • žogica

    Z hudičem pa res nočem imeti opravka.

 • Ros

  Slovenci ste navadni pezdeti, ko vam komići drogirajo in posiljujejo mladoletne hčerke (manj kot 14) jim śe ploskate in krićite naj jih še bolj; za 5 € centov nagrade, ki jih nato še izgubite ob poti. Ali zapravite za narkotike. Ker vas drugaće nobena ne povoha, če je ne zadrogirate. Ker se na daleč vidi, da ste povsem nori zli psihopati. Poosebljeno zlo in beda, ki se je vsi izogibamo in vas preziramo. Komunistke so le še bolj zahrbtne. Se jih velja izogibati na daleč. Žal so vse leve in sredinske stranke v Sloveniji komunistične.
  Desnica vam je v svoji zgodovini le uredila državo in močno izboljšala blaginjo za vse (tudi levico). Saj razumem, ker ste povsem noro zlo, jim tega ne boste odpustili.
  Komunisti ste navadni podivjani zli psihopati. Množični morilci in leni kradljivci. Kleptomani in slabiči.
  Čas je za svobodo. Ne komunistično demonsko suženjstvo.
  Naj nam Bog pomaga.

 • SmashFascism

  Pravi klovn je.

  • tohuvabohu

   Klovn, ki še išče cirkus, kamor se bo udinjal.

 • Zgornji

  JA, TUDI NAM SE VSE BOLJ TAKO ZDI, PA TUDI PRIJATELJI IZ KAMNIŠKIH KRAJEV NAM JAMRAJO DA JE TAKO … Žaaal.

 • Osti jarej

  Je v zabavnem pogovoru povedala Serpentinškova svetovalka za odhod na Žale Katja Damij, da bo prednostna naloga nove osnovnošolske vlade tudi 5G. V ZDA, kjer to že obilno čutijo in zbolevajo, poznavalci odkrito povedo, da je to Peta Generacija Hitlerjevega Gestapa. V dveh smereh, zaradi katerih imajo ta smrtonosni 5G. Najprej je popoln nadzor nad vsemi državljani, v vsakem trenutku, kjerkoli in jim vzeti v primeru nepravilnega razmišljanja vse – od denarja do zdravja in življenja. Vendar pa tudi zelo poslušnim ta novi Gestapo povzroča nenormalna sevanja, kar je skladno s Papeževo študijo o človeškem rodu, saj je tega kar 7 milijard preveč. Torej nova vlada ima nalogo, da ustvari odlične pogoje farmaciji in njihovim sevanjem, policiji in vojski, predvsem pa korporacijam, ki imajo na kratek rok največji interes pokrasti narod, dokler je živ. Da bodo to strokovno in dosledno izpeljali bodo morali stolpe postaviti na vsakih 100m ali na vasi za vsakih največ 10 hiš, da ne bo nikjer izpuščenega niti dojenčka, kaj šele prejemnika suženjske plače. Seveda pa bo nori del ovac od veselja ponorel, saj bodo lahko tudi v krsti spremljali igrice, dogodke in prijatelje na pametnih telefonih in bodo vedeli, da ne morejo več smrtonosno zboleti. To je pa prednost novega sistema, zaradi katerega bo poleg e-zdravljenja in e-naročil, torej brez zaposlenih, komik lahko v imenu neznanih gospodarjev obvladoval te ovce. Nekaj časa!

  Ampak prisebni Slovenci tudi teh nekaj dni ne bi smeli dovoliti, saj vendar tako nazorno že ves čas predvolilne in pred vladne tragikomedije komik pove, da je zgolj nižji uslužbenec korporacijskih zločincev.

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/409181/5g-prednostna-neumnost-nove-vlade

  • šrauf

   Ti pa žabjek sta ubrisana.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Lewuhi, butli ste, butli so, butli bodo, dokler bodo obstajale trapaste ovce beeeeeeeeeeeeeeeeeee, ki jih bodo volile.

 • Osti jarej
 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kar naj sestavi vlado, saj dlje k do novega leta ne bo obstajala

 • garfi

  posnel je nekakšno reklamo kjer se predstavlja kot prihodnost proti preteklosti
  v resnici pa hoče vladati s komunajzli, ki so na oblasti 70 let in imajo morje svinjarij na vesti

 • WISKY 1000

  prosim umaknite te frise,grem na kosilo.

 • Osti jarej
 • Jameson

  Lahk pljuvate po njem, ampak odkar je g.Šarec župan Kamnika je zdaj prav lepo biti kamničan!

  • večni srb

   Kaj je bilo pa prej narobe, premalo hrvatov v občinskem svetu mogoče?

  • rabbit

   No pa tako iz glave naštej 5 stvari, ki so se s prihodom Šarca izboljšale v Kamniku. Pa pri miru pusti tiste projekte, ki jih je že Smolnikar zastavil.

 • večni srb

  Točno tako, komunisti gojijo nove pahorje, kaj pa je Mesec drugo kot njihov hlapec,ki ga žlahta od rojstva naprej vzgaja za politiko. Njegov čas pride šele čez 20 let, ko bo Pahor prestar za diktatorja.

 • domovina mili dom

  In Levica bo podprla navdušenca nad knjigo Mein Kampf. Torej levičarji sedaj ste priznali, da ste, so vaši predniki, v preteklosti pobili sobrate zato, da ste lahko kradli, ropali. Tudi sedanjik je z istim namenom, poveži se s klerikom, navdušencem nacija, samo, da delate revolucijo.

 • Hun

  Mesc ma vsaj lustno dečvo…kaj pa junfr Mahnić in Breznik, ne stopata po poti tradicionalnega desnicarstva?!

 • Rafaeluss

  Meni je pa ZELO žal da g. Gorenjak ni v VLADI.

  • Kosobrin

   Malo povprašajte, zakaj ga niso volili …..

 • Novakec1

  Pa nehajte že s tem klovnom in cirkusom.

 • Kosobrin

  Res je. Imate prav. Marjan Šarec je postal ponovno Serpentinšek. Toda, samo na Nova TV! Drugače se mu je potrebno pokloniti, koliko truda je vložil v to, da bi Slovenijo dobila vlado. Ker drugi tega niso hoteli, so gledali iz ozadja, niso mogli ali niso znali.

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   A zato ste lewakarji že pred volitvami kupčkali in med predvolilno kampanjo na svoji
   strani imeli VSE medije.
   Prvi dan po volitvah pa že začeli izvajati PEKLENSKI NAČRT. ???
   Kateri PAMETEN bi se šel ukvarjat s PEKLENSKIM ŠEFOM ???
   Naj zdaj pokaže, KAJ ZNA !!!

   • Kosobrin

    Bejžte. no, kaj takega!? Jaz nisem ne levakar, ne desnakar in nimam kaj kupčkati. Bravo, Šarec, ima 52 glasov podpore! Je že pokazal, da zna! Aja, tega Nova še ne ve …..!

    • Morala

     Kaj le zna!? Podporo je dobil le zato, ker bodo drugi od tega imeli koristi za svoje riti…že od začetka se je ven metal in silil v ospredje…samo, da ni JJ in SDS. ..na ponovnih volitvah bi marsikatera stranka mnogo izgubila.…dve bi ostali pred vrati parlamenta…

 • Kosobrin

  Če ima lahko Evropa Junckerja, zakaj ne bi imela Slovenija Šarca? Smeh je pol zdravja, Šarec pa je delaven, pošten, pa še zabaven zraven. Bolje to, kot pa zmerjanje ali tožarjenje lastnega naroda!

 • Get Smart

  Šarac je lahko in je: delaven lopov, delaven lažnivec, delaven nastavljać dupeta MURGL JUGOKOMUNISTIČNI gazdi, je pussić, ki blati ljudi, smo rekli ljudi,
  ne blati pa svojih zločinskih MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH tovarišev.

  Smeh je lahko pol zdravja, toda MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pussić

  ŠARAC seveda ni smešen v karkršnemkoli občem smislu smešnosti oz. zabavnosti,
  ampak je pogojno rečeno lahko smešen v svojih ritardiranih poskusih ustvarjanja kao smešnosti iz LAŽNIVEGA blatenja poštenih delavnih ljudi in je seveda smešen, ko ko kot MURGL JUGOKOMUNISTIČNI izloček čisto malo kuka iz murglske tazadne, saj je tako smešno globoko noter, da za časa življenja ne bo prišel ven.

  Je žalostna serbusna MURGL JUGOKOMUNISTIČNA kreatura, ki nazorno kaže, kaj poemni biti ustvarjen za serbusovanje tekovinama jugokomunistične revolucije.

  Pogojno rečeno smešno in tabavno je onaniranje Kosobrinćeta nje, murgljugokomunističnega ćefurćija,
  ki nekemu neznanemu pripadniku nekega neznanega naroda očita nekakšno kao tožarjenje “lastnega” naroda.

  MURGL JUGOKOMUNJARE so kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI internacionalci in svoje kaste, ki zavrača kakršnokoli narodnostno poripadanost, seveda ne tožarijo ZA ZLOČINE PROTI ČLOVEŠTVU, ker so pač pussići,
  ljudje, ki pa so pripadniki kakega naroda,
  pa dejansko nimajo razlogov za tožarjenje lastnega naroda, saj pripadnik naroda po defoltu ne počne česarkoli, kar bi morali tožiti.

  • Get Smart

   Marjanka ŠARAC je MURGL JUGOKOMI LUTKA Lutkovnega gledališča Murglskega.
   Je za SERBUSA tekovina revolucije narejen transić = posvojeno pučko so gojili kot kakor
   fantka in jo futrali z moškimi hormoni =
   to, kar imate pred očmi, je tipičen izdelek kaviarŽIDO KOMINTERNE =
   lutko, ki sovraži sebe in ves svet, vse ljudi, še posebej ženske,* kot veleva njihova
   satanistična vera (ja, prav ste prebrali, te kreature so hudi verniki in hudo častijo
   svoja babilonsko egipčanska itd. zlata teleta in ostale kipe svojih kao božanstev), in ti
   pohabljenčki seveda sovražijo tudi svoje gazde, ki so jih pohabile, seveda pa se pussi
   gazdi ne bo uprla, kot so se uprli Atos, Joy, ampak bo gazdi nastavljala svoje serbusno
   dupe do konca in naprej in bo do konca in naprej delala PROTI ČLOVEKU.

   Samo še učke morate odpreti. Ni lahko, po vseživljenjskem pranju možgančkov, pa LUČ
   RESNICE lahko na prvi pogled peče, toda druge ni, če se želite osvoboditi kaviarŽIDO
   KOMINTERNISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE okupacije.

   • Get Smart

    * – ženska rodi ČLOVEKA po Božji podobi, kar je za kavirŽIDO KOMUNJARE seveda nedopustno,
    ni njihova opcija in je ne morejo smisliti,

    zato proti Bogu “prostozidajo” svoje lutke=robote,
    ki seveda morajo biti ravno obratni, kot tisti, ki jih je ustvaril Stvarnik nje.
    zato iz punčk delajo kao fantke (govorimo o NASILNI hormonski terapiji otrok)
    in iz fantkov delajo punčke (poglejte TENIS, ATLETIKO, PLAVANJE … sami transići in
    seveda vsi z žegnom kaviar žido KOMINTERNE),
    transići, s katerimi je KOMINTERNA je skoraj do konca IZRINILA ŽENSKE iz javne sfere,
    poglejte tekmovanja za MISS = sami transići = ni žensk = poglejte naslovnice vseh kao
    LEJDI revij (99 % teh revij na svetu in tudi v Sloveniji je v LASTI kaviar ŽIDO KOMINTERNE
    oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE = FORUM 21) –
    sami transići. Poglejte kao manekenke: sami transići …

    Če ne boste kmalu odprli učk …

 • Marjan Šarac

  Kdo pa so ti trije cepci na fotografijah

 • Kosobrin

  Nič novega. Od žaljenja v DZ do žaljenja na Novi. Nekateri brez tega pač ne morejo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!