Janez Janša je parlamentarnim strankam poslal vabilo na koalicijska pogajanja. Poglejte, kaj je zapisal!

Foto: Nova24TV

Predsednik republike Borut Pahor je danes, v skladu s pričakovanji, predsedniku Slovenske demokratske stranke Janezu Janši ponudil mandat za sestavo vlade. Janša ima zdaj po dogovoru teden dni časa, da uradno sprejme ali zavrne mandatarski položaj, dvakratni predsednik slovenske vlade pa se bo o tem odločil v prihodnjih dneh, ko se bo sestal s predstavniki vseh parlamentarnih skupin. Kot je Janša napovedal že pred volitvami, za razliko od drugouvrščene Liste Marjana Šarca, ki se na vse pretege mimo zmagovalca volitev trudi vzpostaviti svojo koalicijo, vnaprej ne bo izključeval nikogar, zato je vsem strankam poslal vabilo na pogovore o usklajevanju koalicijske pogodbe s simboličnim imenom »Za Slovenijo«, ki bodo predvidoma potekali v ponedeljek in torek prihodnji teden. Če parlamentarne stranke ne bodo pripravljene za pogovore o morebitni koaliciji s SDS oziroma se bo Janša seznanil z dejstvom, da ne more sestaviti močne koalicije, ki bi Sloveniji zagotovila stabilno vlado, ki jo v naslednjih štirih letih nujno potrebuje, mandata ne bo sprejel.

Kot je znano, državljani Republike Slovenije na državnozborskih volitvah volijo sestavo parlamenta in ne mandatarja, nepisano pravilo pa je, da predsednik države venomer možnost za sestavo koalicije najprej ponudi relativni zmagovalki volitev. Letos je bila zmaga SDS še kako prepričljiva, saj je stranka osvojila 25 poslanskih sedežev, medtem ko si je drugouvrščena Lista Marjana Šarca zagotovila zgolj 13 poslanskih sedežev. Vseeno je poskušal Marjan Šarec, še preden bi mu Borut Pahor uradno podelil mandat za sestavo vlade, sestaviti svojo koalicijo. Izključeval je samo Slovensko demokratsko stranko, in čeprav je pred volitvami razlagal, da je čas za nove obraze, je na sestanke vabil tako Zmaga Jelinčiča kot tudi predsednika dveh strank z najdaljšim stažem v slovenskih vladah, SD in DeSUS.

Preberite še: Nemški mediji se skrivajo pred resnico: Trump kritičen do Nemčije zaradi nespoštovanja zavez o obrambnem proračunu

Janez Janša je, za razliko od Šarca, počakal na odločitev predsednika države, danes kmalu po sestanku z Borutom Pahorjem pa je vsem parlamentarnih strankam poslal vabilo na pogovore. Iz njegovega pisma je razvidno, da je za SDS prizadevanje za večjo blaginjo Slovenije temeljni cilj, ki se mu z ustavno prisego ne nazadnje zaveže vlada Republike Slovenije. “V aktualnih razmerah ga bomo uresničevali z odpravljanjem ovir za hitrejši in geografsko enakomernejši razvoj države, z več svobode, varnosti, odgovornosti in pravičnosti, z vzpostavitvijo reda v zdravstvu, uveljavljanjem strateških odgovorov na demografski problem ter sooblikovanjem evropskih rešitev,” piše Janez Janša svojim političnim kolegom v državnem zboru.

V SDS opozarjajo, da je pred nekaj tedni začelo v Tallinnu v Estoniji delovati prvo komercialno omrežje 5G. Pojavljajo se namreč nove tehnologije, ki bodo v naslednjih dveh desetletjih v moderno družbo prinesle večje tehnološke spremembe, kot jih je svet doživel zadnjih 200 let. Odgovornost vladnih resorjev, pristojnih za šolstvo, raziskave ter gospodarski in tehnološki razvoj, za pravočasen prenos potrebnih znanj v javno financirane programe se je zatorej drastično povečala. Že enoletne zamude in spregledi pomembno vplivajo na gospodarsko rast, konkurenčnost posameznikov in blaginjo prebivalstva. Po mnenju SDS so zato tudi dnevi zelo pomembni.

Edina koalicija, ki ni razpadla, je bila tista v času prve vlade Janeza Janše med leti 2004 in 2008. (Foto: STA)

Slovenija potrebuje močno koalicijo, doslej ni razpadla samo tista pod vodstvom SDS med 2004 in 2008
Janša svoje kolege opominja, da koalicija s SDS terja še najmanj 2 koalicijska partnerja. Koalicija brez SDS pa najmanj 6 parlamentarnih strank. “Vsaka koalicijska vlada je zahteven projekt, kar dokazuje tudi dejstvo, da v celotni zgodovini slovenske parlamentarne demokracije, z izjemo koalicije pod vodstvom SDS v mandatu 2004-2008, nobena druga povezava ni končala polnega štiriletnega mandata,” dodaja.

Kot je razvidno iz njegovega pisma, predsednik Slovenske demokratske stranke pred dokončno odločitvijo o sprejetju formalnega mandata za sestavo v dvodelnih pogovorih najprej želi izvedeti, ali obstaja načelna pripravljenost za usklajevanje programov za koalicijo, ali potencialni partnerji podobno gledajo na ključna vprašanja, ki jih je treba reševati v tem mandatu in ali imajo koalicijski partnerji na voljo dovolj kvalitetnih kadrov za opravljanje vladnih nalog. “Zaželeni so predlogi ljudi, ki imajo ne samo ustrezne izkušnje z zahtevnim vodenjem doma, ampak tudi v Evropi. Ministri vlade RS bodo morali namreč v tem mandatu v zelo zahtevnih okoliščinah voditi ustrezne zasedbe Sveta Evropske unije. Slovenija bo Svetu EU predsedovala v drugi polovici leta 2021,” še piše Janša, pod čigar vodstvom je Slovenija v prvi polovici leta 2008 že uspešno predsedovala Evropski uniji.

Marjan Šarec je mimo zmagovalca volitev več tednov neuspešno poskušal sestaviti svojo koalicijo. (Foto: Nova24TV)

SDS že objavil seznam strokovnjakov, ki bodo vodili pogajanja različnih resorjev
V primeru zadostnega načelnega soglasja za oblikovanje koalicijske zaveze Za Slovenijo in po formalni podelitvi mandata bodo v drugem delu s strankami, ki načelno želijo oblikovati koalicijo Za Slovenijo, pri SDS preverjali skladnost programov po posamičnih resorjih, organizacijsko obliko prihodnje vlade in ustreznost kadrovskih ponudb. Janša predsednike strank še prosi, naj v primeru pripravljenosti na resna pogajanja določijo vodje ekip za resorno usklajevanje programov oziroma poglavij koalicijske pogodbe.

S strani SDS bodo ekipe sicer vodili; na področju financ mag. Andrej Šircelj, na področju gospodarstva in dela mag. Andrej Vizjak, Romana Tomc se bo ukvarjala z družino in socialno politiko, z zunanjimi zadevami njen evropski kolega dr. Milan Zver. Pravosodni resor prevzema dr. Vinko Gorenak, Aleš Hojs pa obrambnega. Božo Predalič bo vodil pogajanja na področju notranjih zadev, Zvonko Černač na področju infrastrukture, z občutljivim zdravstvenim resorjem pa se bo ukvarjala priznana zdravnica dr. Alenka Forte. SDS je pogajanja na področju šolstva zaupal Mojci Škrinjar, kmetijstva in okolja Matjažu Kočarju, Slovencev v zamejstvu in po svetu pa Miru Petku. Kulturo najbolje pozna dr. Vasko Simoniti, v kislo jabolko javne uprave, kjer bo prednostna naloga odpravljanje administrativnih bremen, pa bo ugriznil Fidel Krupič.

Borut Pahor stranke poziva k prenehanju izključevanja in pogovorom v korist ljudi. (Foto: STA)

Pahor: “Če bi se stranke končno pogajale v korist ljudi, bi Janša sestavil vlado!”
Janša je v pismu parlamentarnim strankam sicer zatrdil, da njihova programska izhodišča načeloma pozna, po potrebi pa je tudi po volitvah pripravljen na dodatno izmenjavo gradiv. Naj spomnimo. Predsednik republike Borut Pahor je po današnjem sestanku z Janezom Janšo predsednike strank ponovno prosil, naj izberejo pogovore in vključevanje, tudi če na koncu ne izberejo določene koalicije. Po njegovih besedah je namreč potrebno izbrati kulturo dialoga in vključevanja, saj ta vodi v strpno iskanje rešitev. “V nasprotnem primeru bi na našo veliko nesrečo prevladala nestrpnost in izključevanje, tega pa si ne zaslužimo,” je povedal Pahor.

“Če bo Janši uspelo sestaviti parlamentarno večino in vlado, bi to glede na povolilno aritmetiko pomenilo dvoje. Da je končno prišlo do dogovarjanja na podlagi skupnih stališč v korist večine ljudi. Drugič, da je sploh lahko prišlo do dogovora, je bilo treba sprejeti vzajemna zagotovila o izogibanju levim in desnim skrajnostim,” je še povedal predsednik države.

Predviden urnik pogovorov s SDS:

Ponedeljek, 16. julij 2018
Lista Marjana Šarca: ob 10.00
Socialni demokrati: ob 12.00
Stranka modernega centra: ob 15.00

Torek, 17. julij 2018
Levica: ob 9.00
Nova Slovenija: ob 10.00
Stranka Alenke Bratušek: ob 12.00
Demokratična stranka upokojencev: ob 15.00
Slovenska nacionalna stranka: ob 17.00

L. S.

 • Antonius

  Pogajanja na področju šolstva ??? Strel v že pohabljeno koleno!!!

  • stajerc5

   Poznas ali ves kaj vec?

   • Antonius

    Kot vztrajnik sem bil osebno trikrat deležen njenega *nesprejemljivega* početja.
    Posedujem celo nekaj obremenjujoče korespondence z njo. Nesprejemljivo sem dal v narekovaje, da se izognem bolj podrobni razlagi nesprejemljivega.
    Bolj zadržano v diplomatski *latovšini* laganju rečemo sprenevedanje.
    Vem kar precej, ker so mi njena ravnanja dostopna tudi prek osebno prizadetih, drugih.

    • stajerc5

     Ok, Hvala.

 • luckyss

  Ampak priznajte…tista skupinska fotografija bi z lahkoto nosila naslov..
  “Otroci s posebnimi potrebami nas tudi v odrasli dobi niso razočarali”..
  Da vidim vaš smisel za humor ?

  • rrrrr

   Tvoje pisanje spet kot ponavadi, ni kaj prida, je pa vsaj sakramensko dolgočasno in votlo. ..
   Celo prebiranje lastne osmrtnice v Delu nudi poštenemu pokojniku več življenjskih radosti in zabave….

   • rubec

    Ne spomnim se več kdaj sem se tako kot zdaj njegovemu humorju nazadnje smejal. Mogoče takrat dolgo nazaj, ko sem izvedel da imam tumor.

 • FORT WORTH

  In zakaj “enotni” levaki mimo JJ ne morejo sestaviti koalicije ???
  Ce bi jo lahko, bi jo ze…
  Zgleda, da se vedno bolj zavedajo, da so enostavno NESPOSOBNI za kakrksnokoli resno in odgovorno delo.
  Samo in zgolj JJ lahko uspesno vodi vlado. Toda ne za vsako ceno.
  Kakrksna koli ze bo nova oblast, ne bo docakala konec mandata.
  Najverjetneje bodo potrebne nove cimprejsnje volitve, ki bodo pometle z vecino strančic…in tako se bo koncno skristaliziralo javno mnenje, mimo veleizdajalca in koruptivca st.1 iz Murgelj…

  • luckyss

   In če bi se volitev udeležilo npr. 80% volilnih udeležencev…SDSovc pa je itak le 12,%..
   Spet vam ne gre matematika, ampak upate na še slabšo volilno udeležbo…

   • FORT WORTH

    Ti si itak cist mim…
    Clovek bozji zajemi sapo in dihaj skozi nos…

    • luckyss

     Ja, kaj pa sem tukaj napačno povedal…No, saj razumem..če si ne znate izračunati koliko posojila lahko najamete….Vam je še težje razumeti , da 12, 5% volilnih upravičencev ob 50 % udeležbi pomeni 25 %…Ob 80% udeležbi pa le 15 %…

  • anzek

   Menda je Juncker poklical Cerarja in mu zabičal, da levice v vladi ne sme biti. Res pa je, da nimam podatka ali je bil v času pogovora trezen ali opit. Na spletu se močno norčujejo iz njega. Še protokolarna preproga mu je bila preozka ob nedavnem obisku Therese May.

  • Aurelius

   Zaradi Murgelskega sindroma zdaj kar naenkrat nimamo več levega bloka, ki so ga vsi od države požegnani mediji oglaševali kot levi pol slovenske politike – ne, zdaj so te stranke in strančice kar naenkrat del “leve sredine” in bi torej rade bile sredinske stranke – malo morgen: volk dlako menja, čudi pa nikdar !!! Zato dragi moji nikar ne nasedajte kaviarkomunistični propagandi, kateri je edini cilj ohranitev že zdavnaj pridobljenih privilegijev. Prosim vas, zavedajte se dejstva, da vzdrževanje sistema, kot so ga vzpostavili dovčerajšnji komunisti oz. današnji kaviarkomunajzarji, pomeni le eno: še nadalnje siromašenje Republike Slovenije, pretakanje denarja iz državne blagajne v privat žepe in manjše možnosti vseh državljanov za dostop do zdravstvenih storitev in storitev javne uprave in zadnji čas je, da nekdo temu naredi konec !!!

   • FORT WORTH

    +++

   • karlina

    + 10 , PODPIS ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Krtača 20

  Pa kerga to zanima….

 • Olga2345

  Povezovalno in preudarno kot vedno! Bravo Janez Janša! Za Slovenijo gre! Srečno!

  • luckyss

   Gre za politično moč in vpliv, kar je nekaterim kot heroin ..
   Gorje državi pod vodstvom psihopata..

   • tohuvabohu

    Psihopat si ti, ovca garjava.

    • luckyss

     To je bolezen, nihče ni namenoma postal tak kot je…
     Tudi ovce ste butaste po naravi…

     • branči

      bele ovce in rdeče riti! ni dileme, kaj je bolj naravno.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • tohuvabohu

      S tabo na čelu, ovca ostrižena.

   • branči

    kaj bi rad, da drvarska koalicija izvozi ves les v avstrijo? blesimeter je za vas levake še pruhuda merilna naprava za ugotavljanje prištevnosti!

    • Hun

     a tko k je AO vs kvalitetn les iz Krasa zvozila pod Benetke

   • if

    Ne uporabljajte besed, katerih pomena ne razumete. To škodi vašemu ugledu.

    • Borut Stari

     Mitja Iršič:”Psihopat je oseba, katere naključna genetska nesreča je, da se je rodila z deformiranimi možgani. Psihopatskim možganom fizično primanjkuje tisti del nevronske mašinerije, ki v našo zavest pričara občutek sočutja do soljudi, živali in okolja nasploh. Raziskave so odkrile, da se tipičen kratek stik v glavi psihopatov pripeti v dveh delih možganov – v ventralnem striatumu in prefrontalni skorji. V zapletenih medsebojnih odnosih med obema možganskima centroma se poti, ki bi morale v vodnjak zavesti pošiljati sporočila o empatiji, preprosto izgubijo. Za psihopata je empatija do drugih tako enigmatična kot barve za nekoga, ki trpi za barvno slepoto. Zaradi specifične narave svoje motnje pa so lahko psihopati izredno destruktivni za ljudi, s katerimi si delijo življenje”. V puljenju za mandatarstvo in vodenje države edini Janša ne kaže psihopatska nagnjenja.

   • Stane

    Zato se pa tako cudno komunajzarji obnasate,ker ste polni heroina,sovrastva,zlocini ,ki jih delate vas preganjajo,sami sebe. Fuj kucanisti. Cvrli se boste v peklu!

   • Borut Stari

    Še večje gorje pa je klika psihopatov ustvarjena na CKZKS v Murglah.Klika, ki jo navzven vodi predprogramirani adlatus M. Šarec.Po sprejemu smernic antijanšizma se je izpostavila vodilna klika hudo motenega butlsocializma.

  • karlina

   TOČNO, samo PRAVI, DOMOLJUBNI SLOVENCI vemo, da gre edino in samo gospodu Janši ZA SLOVENIJO IN SLOVENCE, vsem ostalim strankam pa za samo in edino-NJIHOV ZEP !!!!!!

 • RATATA

  Kako zelo ne maram:
  Lista Marjana Šarca
  Socialni demokrati
  Stranka modernega centra
  Levica
  Stranka Alenke Bratušek
  Demokratična stranka upokojencev

  • karlina

   HVALA ENAKO !!!!!!

 • stajerc5

  “5G”, tudi Svica je zacela ta mesec, s tem da je Estonija neokronana kraljica IT-ja, ze vsaj deset let in to za celo Evropo.

 • tarantela

  Kaj pomaga prijazno vabilo, če pa prej ni bilo sodelovanja. Si je zapravil sodelovanje, skoraj vsi izgubljajo voljo do sodelovanja z njim.

  • stajerc5

   Vidim, da te tisti “skoraj” zelo skrbi, nje!?
   O ja, se bodo zvonili telefoni, prav tako kot je JJ rekel.

   • tarantela

    Živi bili pa videli…Skrbi me pa ne, nima nič od nikogar in ne bom na škodi, ne glede na to, kdo bo vodil kompletno ministrstvo. Saj so še kocke. Sicer se sama ne udeležujem takih zadev, naj se drugi drenjajo.

 • tarantela

  Glede na zgoraj napisano, bi imela SDS 14 ministrov. Koliko ministrstev pa sploh imamo?

  • Soave

   Ja. . . . po Šarčevo 17 !
   To so predlogi. Kako naj ima sam vseh 14 , no ??

 • Kučko pod pručko

  Pamet v roke ali pa kot knof od gat

  Ko je Janša, potem ko mu je Pahor podelil mandat za sestavo vlade, govoril na TV, smo se še enkrat več lahko prepričali, kako odličen politik je. Predsednik prepričljive zmagovalke zadnjih volitev je govoril s pretehtanimi besedi, nobenega zaletavanja ni bilo in nobenega izključevanja. Vsaka njegova beseda ima svoj pomen, vsaka svojo težo.

  Kako drugačen je od gobezdavega povzpetnika Serpentinška, sicer paradnega napihnjenca iz nove Kučanove konjušnice, ki se je že vse od volitev držal, kot da drži Boga za jajca. Napihnjenec brez primere, kar je pa še najbolj žalostno je, da sploh nima nobenega programa, je pa s pomočjo Murgle Pressa nategnil dovolj ljudi, da hodi naokrog kot pav s privzdignjeno glavo.

  Janša je res svetlobna leta pred vsemi rdečimi prvaki strank, ki ne znajo drugega, kot se drenjati okrog murgelskega koriti in prerivati, da bo vsak lahko iz njega požrl več od drugih.

  Upam, da bo končno kdo od manj neumnih le spregledal, da je v preteklem mesecu blebetal neumnosti o zavračanju SDS-a in da bo zmogel toliko državotvorne drže, da bo stopil skupaj z Jnašo v rešitev Slovenije. Če pa nikogar ne bo srečala pamet, bomo jeseni spet volili in takrat bodo razni Desusi in PAB-i odleteli iz Parlamenta kot knof od gat. Prav lahko pa se zgodi, da bo tudi klovn Šarec gledal parlament samo od zunaj!!!

  • Vera

   + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + ++ + ! ! !

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ VSAK, VEREN, PRAVI SLOVENEC JE V SEBI JANŠA !!!!!!

   • Tone

    A se Janša že zna pokrižat?

 • tarantela

  Torej bodo vsa ministrstva zasedli sami.

  • stajerc5

   Ne se sramotiti, pojdi raje rozice zalivati ali fizolceka nabrati za vecerjo. Prav smesna vprasanja.

   • tarantela

    V rit se piši, sem štrudelj jedla, njami, njami! Aja: nabirat, zalivat, brez i-ja na koncu.

    • stajerc5

     Dober tek, tudi ce se pri temi ne znajdes prav dobro.

     • tarantela

      Hvala! Kar se pa teme tiče, ima beseda dva pojma in ste desni bolj v temi.

     • rrrrr

      ,,..desni ste bolj v temi.” je globoko pod zemljo zazvilil črviček in prosil Boga, naj mu razvije vid, sluh in razum!

     • stajerc5

      Spet si se za-zazala. Mi imamo vedno svecke zraven, a ne, nje- de!???

    • Bemu

     Jedla že jedla, ampak važno je, kdo ga je pripravil.

     • tarantela

      Jimy s 24 ur kitchen.

     • Bemu

      Ha, ha, ha, se mi je kar zdelo, da so imele tvoje češnje preveč pečk, da bi ga sama pripravila. :)

     • komar marko

      v češnjah so že črvi. saj poznaš serpentinškovo prerokbo. Čim so babe in jabolka zrela, so v njih že črvi!

     • Bemu

      Ha, ha, …. dobra je ta.
      No, za nekaj pa je le dobro, da se je šel najprej Serpentinška, :)))

  • Bemu

   Spet brundaš tarantela. Ja tebi pa zmeraj neki manjka, kaj ?

   • tarantela

    Eno zabavo pa moram imeti, še tega mi ne privoščiš, saj ste imeli 3 mesece pred mano mir,

    • Bemu

     Jaaa, vidim ja. Danes si oblekla staro uniformo. :)

     • tarantela

      So mi novo kupili, prav za tole priložnost.

    • Soave

     + + + pogrešali smote, no !!

 • lokec

  G. Pahor pozitivno si me presenetil, nisem ti zastonj dal svoj glas.

 • Krtača 20

  A bo janša sestavu koalicijo arestantov? A ma mal premal arestantov? A rab še kakšnga iz Doba? Al pa če gre kar tja sestavljat koalicijo bomo najbolj veseli.

  • sprehajalec

   Še bolj bi bili pa veseli stare levičarske navade, likvidacije.

   • Krtača 20

    Zgleda da sam še pahor pa janša ne vesta da sta že odpisana iz politike ja. Pa seveda pet desnih sektašev.

    • sprehajalec

     Jih je centrala KNOJ odpisala? Slovenski volilci očitno ne….

 • žogica

  Ne vem, kaj je počel zdaj 6 tednov?

  • Krtača 20

   Češljal jaja?

   • komar marko

    za razliko od vas, ki ste brezjajčni ljubitelji bulmastifov! KAPIŠ!

  • Bemu

   Praskal te je, praskal. Nisi nič občutila ?

   • žogica

    Ne, očitno ne zna on praskati.

   • karpelec

    trdokožce je težko spraskati,

 • Jožef

  Ljubi komentatorji, kje vidite SDS-ove bodoče ministre.
  Vsi, ki so našteti v komentarjih in članku bodo enda vodili samo pogajanja s sodelujočimi strankami, kar pa za gotovo ne pomeni, da bodo ob morebitni vladi ministri.
  Vsaj jaz tako razumem.

 • boogin1

  Žal spodaj omenjenimi razuma ni mogoče pričakovati, prav tako ne voditi normalnega dialoga in razumete edino takle način odgovora:
  Komunajzarsko fašistično ekstremistično totalitaristični izdajalski, lažnivi skrajni levičarji spoštovanemu gospodu, domoljubu, junaku in osvoboditelju Janezu Janši ki ima edini program za dobro vseh SLO državljanov in napredek SLO, podtikate kot vedno v preteklosti laži in izmišljotine, ki razen programa biti proti stranki SDS niste sposobni vsi skupaj spacati ene same točke za dobro državljanov in SLO. Državljane SLO bi moralo biti strah pred takimi skrajneži, ki delujejo v škodo in ne v korist državljanom SLO.
  Težko komentiram blodnje komunajzarsko fašistične levice. Vsi levaki skupaj ne spacate ene same točke zmagovalne SDS in mislite, da je edini pravi program biti proti SDS In spoštovanemu g. Janši, heroju in osvoboditelju SLO.
  Sicer pa razen tega, da je pravi program biti proti Janši in SDS nimate drugih argumentov.
  Ste bolezensko nastrojeni proti SDS-u in Janši, ker bolezen imenovana “fašistično komunajzarsko levi sindrom obstaja” ali imate kakšne konkretne argumente in ne ugibanja, indice, torej samo dokaze. Kaj pa so dokazi pa najbrž veste.

  • jovan jovan

   Čas je za tabletko. Bodi priden in ko vzemi. Saj veš, da te ima mamica rada tudi, če si drugačen…. Če še enkrat prebereš svoje nebuloze, ti bo jasno zakaj vas 85% Slovencev ne mara!

   • branči

    a si ti tud v šoli imu popravce, ker si očitno skregan z matematiko! aja, po rdečem populizmu se reče, kdor in izrecno proti, je za nas! beda!

  • karlina

   PODPIS, ČE NE BI IMELA GOSPODA JANŠE, BI SI PA IZMISLILI NEKOGA, ZE KOGA.

 • komar marko

  samo za rdeče KMERE. Sosedova Francka je pravkar sporočila, SEPTEMBRA so nove volitve! Kapiš!

 • komar marko

  sam da te infarkt ne bo prizadel od same LJUBEZNI! kapiš!

 • jovan jovan

  ivan bo z lahkoto zbral vsaj 96 glasov. sekta+zmago+tonin. Ostale glasove bodo prispevali na Dobu. Nikoli več ne bo mandatar. Tudi, če bodo volitve ponovljene.

  • komar marko

   vam verjamem. SVIZEC preverjeno drugi dan organizira vstajo. slučaj IVANČKA je samo opozorilo. VEDO in se zavedajo. Nio čudno da ste zadnji kurili ČAROVNICE na svetu! kapiš!

   • jovan jovan

    Ne. Čarovnice so imeli čez vaši cerkvenjaki.

    • komar marko

     njet RDEČKOTI so kurili na neki postaji 54 leta. kapiš!

     • jovan jovan

      Ni to ivanov letnik?!

     • komar marko

      toje vaše čarovništvo. Spet lažeš! Imaš laž vgenih??????????

     • jovan jovan

      Naše? Kdo pa smo mi?!

     • jovan jovan

      ivanov letnik?

 • Bemu

  EDINA IN RESNIČNA….. tako je !!!

  • žogica

   Ja kaj se pa greš, tudi tvoja ljubezen je JJ?

 • UDBA

  Janša je poslal vabila parlamentarnim strankam. Na njegovo žalost se 99% strank, ne bo odzvalo, na ta vabila. :)

  PS: Karma is a bitch! :)

  • komar marko

   jap pa kamel trajbarji in ljubitelji bulmastifof ste slabši od BITCH. KapiŠ!

   • UDBA

    Ko vas te “kamel trajbarji” zagrabijo za vrat……Janšisti, bežali boste, kot ovce pred vukom. :)

    PS: Tema Burkinim je pokazala kako ste strupeni in pokvarjeni. Start praying. :)

    • komar marko

     ste bežli in se skrival k 91. kapiš!

     • UDBA

      To “kamel trajbarji” so druga sorta. Oni se vas, ne bodo usmilili. :)

      PS: Ko bo Ođa zapel, boste zmočili svoje plenice. :)

     • komar marko

      ne boj se,KITAJSKI zid je in BOOOOOOOOOOOOOO zakon. vas pa bomo dali v jarke pred zidom za njihov FUTER! kaipiš!

     • karlina

      + 10

     • Bemu

      misliš hođa ?

     • UDBA

      Piši kao što govoriš. :)

      PS: Razumiješ? :)

     • Bemu

      Potem tudi govoriti ne znaš in se tule drenjaš in nam zapravljaš dragoceni čas !
      LOTI SE DELA !!!

     • jovan jovan

      Ti boš meni l.91?! Skrivač. Si se ti tudi skrival v kleti CD?! Tako kot ljubljeni….

     • WISKY 1000

      bolek

    • Bemu

     Nismo pomehkuženi tako, kot ste levaki.

     • jovan jovan

      Niste. Vi ste znane ritke. Še od domosrancev dalje.

     • Bemu

      Ti že veš, saj si se z nami boril, he, he… Jovane, “da te ne poznam, skupo bi te platio”.

     • komar marko

      uf in to pravite pobratimi iz TRBOVELJ. BRUH!

 • komar marko

  Rdečkoti od samega strahu ponoči ne zatisnejo očesa. Bojijo se programa JJ kjer piše, da bo v SLO POSTOTERIIL areste in pripeljal AVSTRIJSKE sudije, ki ne brišejo dokazov! Kapiš!

  • jovan jovan

   Lej, rdečkoti se podelajo na pleško ljubljenega vodje. Pod avstrijskimi sudijami bi mu trda predla…

   • komar marko

    res? a sploh znate sestaviti obtožnice brez podtikanj in laži???????????????

    • žogica

     A greš v arest?

     • komar marko

      bumbar, a to je vse kar premoreš?

     • žogica

      komarček, ne razburjaj se, samo vprašam?

  • žogica

   Res hudo, samo bo Janez prvi na vrsti, hudo!

   • komar marko

    če bi imeli rdeči kmeri argumente bi bil že v arestu. tako imate pa samo laži in montirane procese. KAPIŠ!

    • žogica

     ON ni bil nikoli obtožen, nikoli oproščen, ker je Patrija ZASTARALA! KAPIŠ?

     • komar marko

      spet izpadeš BUMBAR! žal pravo ni v vaši domeni, ker imate VAKUUM na podstrehi!

     • žogica

      Tvoj vakum v glavi je tako močan, da imaš sedaj prazno glavo, kupi si klobuk!

     • komar marko

      Hja, glede vas rdečkotov nikoli nisem imel težav. vedno izpadete bumbarji!

     • žogica

      Pri meni je pa ravno obratno, zanimivo! Klobuk si pa vseeno kupi!

     • Bemu

      Hja, toča pa to. :)

     • žogica

      Toča je bila, zato imaš luknje v glavi, bogi si!

 • žogica

  Brez JJ mi živeti niiiiiiii, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !

  • Bemu

   Nisi edina.

   • žogica

    Ti tudi, torej je na moške tudi naravnan?

    • Bemu

     To veš ti, ker se rada preoblačiš, he, he

     • žogica

      Večkrat na dan se preoblečem.

     • karpelec

      …iorej plenica ne zasdošča?

     • žogica

      Pleničke smo prerasli pri naši bajti.

 • Krtača 20

  In sledi še sedem dni zavlačevanja. Po tem obdobju pa sledijo janezova polena pod noge. Janeza imamo že v malem prstu.

 • METULJ

  JA, V DRŽAVAH, KI OBVADAJO NEK NORMALNI KODEKS OBNAŠANJA POLITIKOV V NAVEDEMEM PRIMERU, JE POSTOPEK G JANEZA JANŠA EDINO PRAVILEN !!

  RDEĆI LUZERJI PA KAŽEJO SKUPAJ Z ZELENIM, NEDORASLIM POLITIKOM ŠARCEM, KAKO BEDENO JE NJIHOVO POČETJE V TEM PRIMERU SESTAVLJANJA NOVE VLADE!!

  SLOVENCI, UPAM, DA VIDITE TO MALOVREDNO IN ŠKODLJIVO PREMETAVANJE RDEČUHOV! PFUJJ!!

  • dUSAnSlovenia

   Hvala za pameten komentar in Lep pozdrav D.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Franjo Trojner

  Nove volitve so nuja in realnost.
  Če malce bolj podrobno in resneje vzamemo pod drobnogled nove obraze v zdajšnem parlamentu res niso neki presežek. Kar kaže, da v parlament prihajajo vedno bolj podpovprečni kadri in takšnim kadrom volilci zaupamo vodenje države in pisanje zakonov, kar bi nas res moralo že resno skrbeti. Med totimi novimi še Cerar, Bratuškova in Židan izgledajo pametni, kar je zaradi vsega znanega absurd, a na žalost resnica.
  A je res vsa pamet, ki jo v Sloveniji premoremo skoncentrirana v in okoli stranke SDS in nekaj okoli Nsi? A vsi ostali pa so pobegnili v tujino al kaj?
  Parlament naj uzakoni večinski volilni sistem, pol pa ga naj Pahor razpusti in jeseni razpiše nove volitve.

  • dUSAnSlovenia

   Pametne misli in želje. Hvala in Lep pozdrav D .

 • antimur

  Bravo Janša, končno se bo izkazalo kdo so tisti sovražniki Slovenije, ki podpirajo kriminal in atislovennstvo. Zagotovo so to vse tiste levaške stranke, ki se vabilu ne bodo odzvale. Torej bo izbor na nnasledjih volitvah kristalno jasen.

  • karlina

   ++++++ 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Bemu

  Bravo Janez, tako se dela !!!
  Naj vidijo Šarčevi, kako to gre !!!

 • UDBA

  Škandal24 poroča, da se bo Janez Janša, udeležil volitev za predsednika Zaporniškega sindikata v Sloveniji, katerega bi zvesto vodil in pomagal bratom zločincem. :)

  PS: Edino v tem, ga čaka svetla prihodnost. :)

  • Bemu

   samo, da si nisi pozabil prilimat smeška “Udbin Škandal”

  • komar marko

   jap potem ko bodo postoterili kapacitete arestov in dobavili NEMŠKE sudije. To bodo pokazale NOVE VOLITVE septembra. kapiš!

   • UDBA

    Če pridejo nemški sodniki, Janši ne uide mandat v zaporniški celici na Dobu. :)

    PS: Več bi izgubil, kot dobil. :)

    • Den456

     Udbič, zakaj že si tvoji udbo-idoli tipa Kučan, Zemljarič, Ertl in podobni ne upajo v Avstrijo? Umori ne zastarajo in Avstrija ne pozna odprtih oddelkov zaporov, kar uporabljajo za levuhe na Dobu. Levuharji lahko samo sami sebe označite za kriminalce!

  • branči

   tudi tam bo demokratično izvoljen, pol se boste pa levuhi spet metali na trepalnice, ko bo jankovič izgubil volitve! v vsakem primeru vas naščijemo, samo tega se ne zavedate!

   • UDBA

    Kolikor je meni znano Janković ne kandidira. Na vaše primitivne opazke pa nimam odgovora, vendar mislim, da župnik ne bo zadovoljen. :)

    PS: Čakajo vas, kozje molitvice. :)

    • branči

     scanje proti vetru, bevskanje v zid! edino taki komentarji vam sproščajo frustracije, drugo vam ne pomaga in vam tudi ne bo! sočustvujem s tabo!

  • elh.

   Lej, ti stanuješ v plesnivem kevdru, še internet ti komaj vleče, tvoji pa crkljajo migrante.

   Ti maš vsaj državljanstvo in nekaj evrov odškodnine za izbrisanost, ki pa bodo žal pošli, če že niso, nobenih novih socialnih dodatkov za državljane na obzorju, ker bo treba crkljati migrante. Še na Švedskem, ki so (bili) bogataši v primerjavi z nami nimajo več. Daj, vsaj zaračunaj svojim šefom to prizadevno gobezdanje na portalu desnice. Pozanimaj se kako s takim kibicanjem prideš do Soros podpore.

  • sprehajalec

   Tvoji svi u Hagu Udbice. Šta kaže Ćale, nepravda a?

  • dUSAnSlovenia

   BEDAK!!!!!!

 • totex39

  Janša je res dokazal, da je pravi državnik, ki ga Slovenija mora imeti. Vse drugo je zelo slabo za nas, kajti že sedaj se med sabo prerekajo, kako bo pa šele, če bodo morali odločati o pomembnih stvareh.
  Če Janša ne bo mogel sestavite vlade, drugo ne pride v upoštev kot takojšnje predčasne volitve.

  • žogica

   S čim je dokazal, konkretno?

 • UDBA

  Če bi bila jaz na Janševem mestu bi me bilo sram. Samo poglejte njegove volivce. Polni sovraštva, žaljenja, primitivizma, neizobraženost, nerazgledanost,… celi dan bi lahko naštevala. :)

  PS: Janez Janša, smiliš se mi. :)

  • Bemu

   Ha, ha, rdeči provokator bi rad nekaj obtoževal….. SEBE POGLEJ !

   • UDBA

    Za vas “ta desne” je resnica, pravokacija?

    PS: Vam ni pomoči. :)

  • sprehajalec

   Če bi bil pa jaz na tvojem mestu udbice, bi me bilo pa sploh sram.

   Spodbujanje sovraštva do judov, bošnjakov, Hrvatov, demokratov, župnikov….

   Srpkinja?

  • Nšo-či

   Ali ti ljudi, ki se ti smilijo zmerjaš in ponižuješ?
   Čudna si res.

   Je pa res, da mi tvojega sočutja ne potrebujemo. Jasno se zavedamo, da nas je v tej prelepi domovini največ takih, ki razmišljamo enako. Ki si želimo, da se vladavina birokratske mafije, ki duši družbo zaključi.

   • UDBA

    Samo 12,5% vas je. :)

    PS: Čez 10 let vas bo 5,6%. :)

    • stajerc5

     Tebe ne bo cez pol leta, ko bo JJ naredil red! Staviva!???

  • jovan jovan

   Potem se pa čudijo, da jih 85% ljudi ne mara.

   • UDBA

    Na žalost sektaši živijo v svojem svetu. Edino, kar izvejo o realnem stanje je Nova24TV. :)

    PS: Potem veš, kakšno predstavo imajo. :)

 • sprehajalec

  #Janez Janša je parlamentarnim strankam poslal vabilo na koalicijska pogajanja.#

  Ponujena roka sodelovanja. In ne izključevanju. Bliža se kriza, denarja ne bo za bogato slovensko javno nadgradnjo, rente in penzije. Prav bi bilo, da se sestavi vlada, ki zastopa interes večine Slovencev.

 • sodnikisozločinci

  Zelo lepo izražaš svojo ljubezen, nekoga je vendar treba imeti rad.

 • žogica

  ON je res nabasan s svojim egom, 6 tednov po volitvah se je zbudil in strankam poslal vabila. Mogoče je pa imel zimsko spanje, kot medvedi pozimi.

  • sprehajalec

   Od nekdaj so glupe levičarke slovele,
   al bolj glupe od Žogce bilo ni nobene.
   nobene očem manj zaželjene,
   na Portalu je temle, ne dekleta, ne žene…

  • UDBA

   Na Škandalu24 sem brala, da je bil na psihiatričnem zdravljenju, zaradi živčnega zloma. :)

   PS: Izguba volitev in Orbanov denar. :)

   • sprehajalec

    Nije Ivan Janez Mladić Ratko udbice….

    • UDBA

     Ivan Janjez Jansha potomac majke šiptarke i oca šiptara.

     PS: I onda je, on Slovenac? :)

     • sprehajalec

      Udbina propaganda Udbice. Ćale bio bezbednjak?

     • UDBA

      Moj čale se borio protiv izdajlnika, kao što si ti, Srbine. :)

      PS: Kako te nije sramota, da se stidiš svojih Srpskih korjena. :)

     • sprehajalec

      Vratio se 95te traktorom? Pa našao, da je izbrisan?

     • UDBA

      Tvoj tata se vratio. Jeli dobio papire?

      PS: To je več prošlo. To bi trebo prije srediti i dobio, bi nešto para. :)

     • sprehajalec

      Slovenci znaju, da su sa tvojim Ćaletom finansirali balkanske ratove?

   • branči

    polpismeni psihič!

    • žogica

     Imaš težave z pisanjem?

   • žogica

    Aja, sigurno bo Nova24 jutri ekskluzivno poročala o tem tragičnem dogodku!

 • žogica

  Izdal si nam skrivnost o JJ, ki je v javnosti še nismo zasledili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • dUSAnSlovenia

  Zadrti “levičarji” Delajo natančno to, kar očitajo opoziciji. SAMO OBLAST! za slovenske državljane jim POPOLNOMA “Dol visi”. So pogreb za slovensko KULTURO. S primitivcem Šarcem na čelu. Rad bi, da se Slovenija razvija in, da bi “politika” pragmatično delala v korist Slovencev. Zdravih in bolnih. To je Moj komentar in Lep pozdrav dUSAn. (agnostic, malo tudi evgenik). Be well, all of U.

  • karlina

   AMEN

 • Jovo Jamnica

  No, končno so začeli deževati konstruktivni “komenti”…

  • sprehajalec

   Ja, komsomolci in komsomolke so se pojavili Jovice…

   • Jovo Jamnica

    Ja. Klikof ni blo dans glih dosti. Pa tut mene več dans tu nebo…

    • sprehajalec

     In? Kam se odpravljaš? Saj ne igra hrvaška danes.

     • Jovo Jamnica

      Tut fčera me niso zanimali. Nisn gledo. Navijo pa sn za Engleže… Dans sn enga fprašo, čuj, ki te Brazilci so?

     • sprehajalec

      Sramota Jovice. Navija se za soseda, če pač sam ne igraš.

     • Jovo Jamnica

      Jas navijam za one, keri so mi simpatični. Nič nea razmišlam polek.

     • sprehajalec

      Imam vtis, da si potem z vsemi svojimi sosedi skregan….

     • Jovo Jamnica

      Z dobenim. Za dobenga nea navijam sploh, zato mam mir.

 • dUSAnSlovenia

  Večina Levo usmerjenih komentatorjev je arogantna, brez SLOVNICE, primitivna, skratka. SMRT KOMUNIZMU in fašizmu in nacizmu, seveda. SVOBODO LJUDEM.
  Lep pozdrav dobronamernim.

  • Jovo Jamnica

   Dušan silni?? ROTFL

 • dUSAnSlovenia

  Nikoli ne bom razumel ŽENSK, ki volijo.primitivca ŠARCA. Ali je: BABA JE ŽABA, ŽABA NI ČLOVK….kompliment ????? Uboge punce in Gospe.

  • Krtača 20

   Šarc je sam špilu tipično zabitega janševika. Janšek je pa zares zmerju novinarke rtv.

   • Brutus

    JJ ni zmerjal novinark, ampak je razkril le gola dejstva….

    • Krtača 20

     Nekak mu je zmanjkal golih dejstev in je vsaki novinarki plačal 6000 njegovih golih dejstev.

    • dUSAnSlovenia

     Tako je.

   • dUSAnSlovenia

    PRESStitutke SO. RES SO. kdor tega ne dojema, je AS LUNO, Mesecem. ŽAL. low IQ?

    • Krtača 20

     Janša je zmerjal tudi svoje volivce z zombiji. Zdaj mu zombiji kažejo fakiče.

   • WISKY 1000

    Krastača,spat bo treba,ti že malo špila

  • žogica

   To je bil njegov poklic! Tako zabit si, pa tako lep!

  • WISKY 1000

   Šarac je prava žaba,pri Hribarju mu je mesto.

  • karlina

   PODPIS

 • Demokristjan

  Naj si Janša ne domišlja preveč: Preveč grdo se je obnašal in vlade ne bo sestavil.

  • xtc

   Bo bo,sam vi morate najprej propast,kar vam izvrstno uspeva.

   • žogica

    Sploh ne, se kar v redu držimo!

    • xtc

     Če šteješ razpadanje za to ,da vam gre dobro pa naj bo po tvoje.

     • žogica

      Kaj ti razpada?

     • Demokristjan

      Čez en teden boš že padel na trdna tla.

     • žogica

      Upam, da se ne razbije revež!

     • Demokristjan

      Utvare se mu bodo razblinile.

     • žogica

      Zadnji čas, je že v transu janšizma.

     • žogica

      Vsi smo celi in zdravi, nobeden ni v fazi razkroja……, res!

  • WISKY 1000

   Ti boš plesal kak bo Janez špilal

   • Demokristjan

    Ne hvala njegove muzike pa ne maram!

 • UDBA

  Poglejte si profil volilca SDS-a v centru Zagreba!
  LINK: https://www.youtube.com/watch?v=xzM98Njcb5w

  PS: Smeh zagarantiran. :)

  • stajerc5

   Seveda se Slovenci smejimo, ko gledamo Balkanijado! Se kar vam kumrovski sloser blodi po prazni lobanji!!!

   • UDBA

    To so vaši bratje ustaše, kateri igrajo v finalu SP. :)

    PS: Ste že kupili kockaste drese, hlapec? :)

    • stajerc5

     Jaz se ne zanimam za fusbal. OK, a kada i od koga ste vi ispali iz ove primitivne pizdarije?

    • WISKY 1000

     Vozi lolek na 24 kur

  • Ponosen Slovan

   @disqus_V4RzOLzNX4:disqus “Ja nemam pola glave…”. No, je vsaj iskren.

   • UDBA

    Ta stavek me spravi do solz. :)

    PS: :) :) :)

   • stajerc5

    Kateri del mu manjka, srpski ali kockasti!?
    Ehhh, saj je vseeno, cez Kolpo imate vsi prazne piksne na vratu!!!

    • Krtača 20

     Teb tud zgleda pol glave manjka….

 • boogin1

  Djuro Sumar, UDBA in ostali vam hočejo povedati, da je v glavnem nepismenim čefurjem spodletela čefurizacija SLO v smislu uvedbe neke južnjaške spakedranščine in mutaciji v tipičen izgled čefurja, ki ga karakterizira: oblačenje, obnašanje in razmišljanje, kar mu ni zameriti, ker se ti to zgodi, če ne poznaš in se ne družiš z inteligentnimi bitji, na primer orangutanom ali pavijanom in celo življenje živiš v osami kot “ćoban” na planini med ovcami.
  Kar ni uspelo kar vam hočejo vsekozi s komentarji dopovedati: Djuro Sumar, Krtača20,… in ostali, bo uspelo nelegalnim prišlekom, s pomočjo fašističnih komunajzarsko ekstremistično toltalitarističnih skrajnih levičarjev.
  Kar počasi se navadite na to in se pospešeno učite Swahili, ki zna biti kaj kmalu uradni jezik v SLO in EU. Vizija komunajzarsko, fašistično ekstremistično totalitarističnih, izdajalskih, lažnivih skrajnih levičarjev je nadomestiti avtohtone prebivalce z jebci ovc in kamel. Jankovičeva, Fajonkina in levičarska vizija s pomočjo zgoraj omenjenih pa je-na primer Ljubljana leta Alahovega 2025:
  Na magistratu množične poroke 6 letnih deklet s starimi kamelojebci,
  Na mestu, kjer je stala stolnica stoji minaret, na bivši Čopovi, ki se bo po novem imenovala Šeriatska ulica se sprehajajo pojave oblečene v dolge žaklje, za sabo vodijo kamele, namesto Prešernovega spomenika opazite množico ljudi, ki pravkar po šeriatskih zakonih, ki bodo takrat v veljavi sekajo dlan tatu, naslednji v vrsti čaka na kazen, da mu odrežejo spolni organ, na strehi bližnje stavbe pa se pripravljajo, da z metom s strehe kaznujejo spolno drugače usmerjenega, na tromostovju medtem pojave v črnih žakljih na pobudo staršev, ki jih je še nepolnoletna hčerka osramotila do smrti kamenjajo nedolžno deklico.

  • stajerc5

   Dobro si opisal situacijo, ampak pozabil si, da ko crni zaklji izginejo, jih Trubaci zamenjajo!

  • karlina

   GROZLJIVA NAPOVED

 • Tečen dec

  Vsem je namenil dve uri, le Levici samo eno. Izključevanje! Diskriminacija!

  • žogica

   Nič novega, to je njegov način življenja!

  • stajerc5

   Uzaljeni Lunatik si je ze kupil strik in isce ustrezno vrbo!

  • sprehajalec

   Ocenil je, da bi mu požrli in popili vso zalogo “reprezentance” v omari in hladilniku. Zato raje manj, da kaj ostane….

  • Anton

   Levica ne bo prišla pa če ji dajo cel dan.

 • Krtača 20
 • Ponosen Slovan

  Janša, naslednjič poziraj pred slovensko zastavo, govno domobransko izdajalsko. Tako ceniš domovino?! Super!

  • Krtača 20

   Spet se je izdal za kerga dela. Za vse, sam za Slovenijo ne.

  • sprehajalec

   Ponosan Jugoslovan, domobranci niso imeli svoje zastave. Komunisti, Borci NOB so po direktivi Kominterne prišili na zastavo slovenskih narodnih barv rdeč pentagram.

   Tisto, kar misliš, da je domobranska zastava je zastava dežele Kranjske..

   • Ponosen Slovan

    @sprehajalec:disqus *slovanskih narodnih barv.

    • sprehajalec

     Slovani so izum panslavistov in komunistov. Zgodovina do 19. stol jih pozna kot Slovene.

    • stajerc5

     Slovenci so sloveni, slovani so pa bizantinski balkanci!

  • stajerc5

   Danes si pa na siht zamudil! Spet bos dobil po prpi oz. ne bo dosti za cike in piveka!

 • UDBA

  Janšisti smilite se mi. Žogica, Krtača 20, jovan jovan, Ponosen Slovan, Tweety, UDBA, in ostali, razkrivamo laži “Imperija Nova24TV” in čez čas ga bomo uničili. :)

  PS: Lahko noč. Vidimo se jutri, ko bom razkrivala nove laži Nove24TV. :)

  • sprehajalec

   Istinu? Ko SRNA nekad, kad Radovane in tvoj ćale harali po Bosni?

  • stajerc5

   Pa ne da si si izmislil spet novo “lozinku”, Bog te jebo, neumoran si za ovih par centica!

  • šrauf

   Žogica, Krtača 20, jovan jovan, Ponosen Slovan, Tweety, UDBA…. isto sranje,drugo pakovanje, vsi ste padli iz Peinkihrčine riti.

   • sprehajalec

    zavezniki Udbe in republike srpske pač…

   • žogica

    O kom ti to, brez mojega dovoljenja, me ne omenjaj več, kapiš!

  • WISKY 1000

   Vozi,pa da se ne zbudiš

 • Tweety Bird

  Barbika posrana je povsem pod vplivom Velikega Diktatorja Janše. Že pred volitvami so vsi predstavniki strank povedali, da se ne gremo več politike, ki jo vodi podli tviteraš Janša, da to ni primerno za današnje standarde. To smo potrdili z veliko večino tudi na volitvah, potem se pa gredo neke procesije in sprenevedanja…Prekprokleta gamad…od predsednika države do SDS falange !!!

  • Michael

   Ne se razburjat. Lepo po vrsti, če ne bodo pa spet cvilili o ukradenih volitvah

   • Tweety Bird

    Čuj Miha, desničarske podgane je samo potrebno deratizirat !!!

    • Michael

     Ja ok sam pol pa ne o demokraciji govort če sam levica še ostane

    • WISKY 1000

     Janez bo tebe deratiziral,fuj grdoba rdeča

  • WISKY 1000

   Fuj,škoda,da po tebi sonce sije,fuj………

 • Lon Wolf

  Dragi soljudje, povsem nepomembno je, kdo bo sestavljal zemeljsko vlado v Sloveniji ali širše. Planet na katerem prebivamo(mati zemlja) dožiivlja velike duhovne spremembe in resnično potrebuje samo dobre misli, dobre želje, dobre besede in veliko Dobrih dejanj, kajti to so neslutene energije, ki kreirajo usodo Zemlje in predvsem našo lastno. Opustite vsakršne zlobnosti do vseh bližnjih, ker se vam bodo vrnile kot bumerang nazaj. V kolikor ste na vaši duhovno – razvojni poti prišli že nekoliko višje, od vaših bližnjih, potem je vaša sveta naloga, da jim pomagate pri njihovem razvoju. Zato pa je potrebno veliko sočutja, potrpežljivosti, iskrenosti in predvem brezpogojne Ljubezni do bližnjega. Nihče izmed nas ni brez greha in resnično nimamo pravice nikogar zmerjati, ker s tem ponižujemo sami sebe. Eden pomagamo drugemu, vsem nam pa BOG. Mir in obilo življenjske radosti vsem.

  • Tweety Bird

   Moj kurac bo ti bog pomagal. Pomagaj si sam…kapish?

   • sprehajalec

    Tvoj kurac onesrečuje kozo Juliko….

    • Tweety Bird

     Moj Tunek ima luleka…jaz imam pa luliko :)

     • sprehajalec

      Tunek ima luleka…lulek ima pa kozo Juliko, bi bilo pravilno…

     • Tweety Bird

      Nimaš prav :)

     • Bemu

      Pa umazan kljun :)

   • WISKY 1000

    Ti si zrela za v Begne

   • Anton

    Zelo intelektualno! Zelo kul! Zelo FDV!

   • slosin

    za tebe boga ni, batina bo pa prov gotovo…

  • Krtača 20

   K se pa takile začnete dret en bog pa en alah, že vem da bo spet velik mrtvih. Tko da SHTFU!!

  • stajerc5

   Kako pa kaj drugace? Vse v redu? Si ze na meji in jim peres noge?

 • Tweety Bird

  Na desni menjajte Janšo…vedeli ste dobro, da nihče ne bo šel z njim v koalicijo. Ne moreš vsa leta napadat političnih nasprotnikov, potem pa pričakovat, da te bo kdo imel za normalnega in šel s tabo v koalicijo. Poglejte samo tviter, še sedaj Janša ne more iz svoje kože in že lepi Šarca s komunističnimi obeležji in Kučanom. A je to normalno?…Volk v ovčji koži nas bo požrl… Kapish?

  • sprehajalec

   Tudi s Toninom vaša Levica noče v koalicijo.

   Slovenija se mora znebiti levice, takšne in drugačne, pa bo…

   • Tweety Bird

    Ne more moja levica v koalicijo z budalom ki v parlamentu govori o bogu, že prvi dan. Kler posrani !!!

    • Bemu

     Boš raje hođo poslušala, ko ti bo prepeval 25 x na dan pa še tiho boš morala biti, da ti ne bi vzel mere od vratu.

    • Demokristjan

     Tudi Zdravljica omenja Boga. Minili so časi ko je bila skupščina sedež sovražnikov krščanske vere.

     • Tweety Bird

      Jebem jaz tebe, zdravljico, desnico in vse pedofilske klerike…kapish?

     • Demokristjan

      Ti si kar misli. Še bo odmevala Zdravljica iz parlamenta in tudi o Bogu se bo govorilo. Časi diskriminacije vernih so mimo.

     • Tweety Bird

      Na grmado z vami…kapish?

     • Demokristjan

      Grmade danes kurimo samo še ob dnevih sv. Janeza Krstnika.

     • WISKY 1000

      Fuj đubre levo

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • WISKY 1000

      Ti nisi baba,ti si đao

     • karlina

      PODPIS +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • WISKY 1000

     Fuj grdoba rdeča brez kulture,fuj……

   • Hun

    znebit se mormo mi korupcije dokler spet slaba kri ne pride na povrsje…Jansa v koaliciji z SD in Desus-om…ne bo mel dejanske moci…

    • Tweety Bird

     Čuj Hun…še Luda Mila se odvrača od njega. JJ mora biti pa res poden oseba, da ga še desni pol politike ne more. V NSi so morali napraviti celo menjavo na vrhu, in to na silo. Banda oprodarska :)

     • Hun

      ne poznam Janse osebno, da si upam trdit kaksn podn od osebe je…
      Treba se je zavedat, da je politika umazana obrt in nekateri prevec custveno jemlejo Janseve Twite

     • Tweety Bird

      Ne more neki verodostojen politik takšnih tvitov pisat. Tako se lahko mi, tu na forumu tako pogovarjamo…ne pa wannabe premier. Ne me jebat !!!

     • slosin

      saj te noben, no…še nisi opazu?

     • WISKY 1000

      Ti pa večerjo kuhat za bogega tvojega tuneka

     • WISKY 1000

      Če ne poznaš kaj potem pišeš palamudiš komunajzar.

     • Franc Vidrih

      Luda Mila je za v vaš brlog.

     • karlina

      Pa z njo Peterle !!!!!!

    • xtc

     Definitivno kučana in vso levo drhal na odpad zgodovine z kramo vred.

    • sprehajalec

     Sedanja oblika javnega in državnega je leglo korupcije. Da pa to spremeniš, moraš pa zamenjati svetovni nazor na oblasti. Ali pa jim zapreti vire financiranja…

     • Hun

      korupcijo totalno znebit se ne mors…ker korupcija so ljudje in najbl na udaru, ki podlezejo vsoti podkupnin so politiki in drzavni uradniki..
      Jansa se ni mel te moci in tud trenutno jo nima, da bi bil nasi mlaki krokodilov kos…vprasanje je se eno, ce je Jansa res tok posten in nesebicn kot ga ti in njegovi volilci poznate

     • sprehajalec

      Če odreže nekaj vrhnjih, bivši CK ZKS, pa bo že dovolj…

     • macon

      Ni več dovolj, ni od 2000, imajo mladiče.

     • karlina

      Če samo teta Matilda pride po glavne murgeljske akterje, pa bo takoj SLOVENIJA zadihala, ampak očitno so tako zleht, da se jih tudi na zalost, Matilda izogiba.

     • sprehajalec

      Žal Partijci vedno vzgojijo svoj kader za njimi. Ga je danes polna Slovenija.

  • učko

   Šarac je pač Kučanovo govno, kaj tukej ni jasno ?!

   • Tweety Bird

    Janez pa je vaše govno…kaj tu ni jasno ?

 • Bemu

  Pahor je predsednik vseh Slovencev
  Šarec in njegova kompanija pa nas hočejo zasužnjit. Tega ne smemo dovoliti.
  Nekaj podobnega se v sodobnih in normalnih demokracijah ne dogaja.

  • sprehajalec

   To so zadnji zdihljaji levičarjev. Še ene krize ne bodo preživeli, ker se jim bo spuntala volilna baza na javnem in penzionerskem. Po zadnji krizi so nas zapufali za 27 milijard Eurov v zadnjih 9 letih.

   Sedaj je plafon zapufavanja dosežen in to je njihov konec. naj imajo Novega Ciprasa. Osebno bi glasoval za Polmeseca, kot Novega Ciprasa. vendar noče in se izmotava….

   • xtc

    Ti bodo razsuli samega sebe na polno delajo to.

    • sprehajalec

     Ker nihče izmed njih v življenju ni pošteno služil denarja…

     • karlina

      TOČNO, samo mo to in edino to je pravi odgovor !!!!!

    • karlina

     TOČNO !!!!!!

   • karlina

    Veliko pametnih ljudi sem ze slišala, da so dejali, da moramo res pasti čisto, čisto na dno, da se bomo zopet dvignili, očitno še nismo padli, glede na to, koliko ljudi še vedno voli Levico, kar je grozljivo.

    • sprehajalec

     Vsaj milijon Slovencev želi obstoječe stanje, ker jim ustreza. Oni so problem.

 • xtc

  Realnost je pač taka,Levaki bodo pod Kučanovim diktatom zavrnili sodelovanje IZKLJUČEVALSKA ne državotvorna politika,nič novega pri njih od WW2 naprej.
  Posvojeni Bosanček bo skušal zlepiti ultra levo koalicijo a se bo zadeva končala,ker so apetiti preveliki stollčkov pa premalo,sledil bo prepir razprtija spotikanje drug drugega in polom
  Kučan bo skušal zadevo lepiti z Tehničnim mandatarjem-Levakom,ki pa brez podopre SDS kmalu doživi usodo prosulega Bosančka in December nove volitve in JJ za PM.

  • žogica

   Vsi bojo lepili, ali ti prodajaš lepila?

  • karlina

   Najbolj je grozljivo, da ti levičarski bedaki govorijo, da ne bodo šli z gospodom Janšo, ker razvaja narod, v resnici pa razvajajo narod prav oni, mislim, neumnost levičarjev pa res ne pozna meja.

 • Roman Benedik

  Prej bo šla kamela skozi šivankino uho,kot bo JJ sestavil vlado.SDS je dobila veliko manj kot 2004 ,2008 ali celo kot 2011

  • xtc

   Se ti spet blede?

   • Michael

    Nč se mu ne blede. SDS je dobila 1/3 manj glasov

    • xtc

     Hudo.

     • Michael

      Ja za nepoznavalce in izključevalce itd

     • xtc

      Glej Šarčevo,kučanove vlade NEBO in to je dejstvo sprijaznite se–če morda nekim čudežem par tednov in razpad.Vendar bo razpad že preje.

  • sprehajalec

   Naj jo sestavijo levičarji. naj bodo Novi Ciprasi.

 • Anton

  srčno upam, da bo mandat dobil spoštovani, eminentni Gospod Janez JANŠA. Hvala Janez,ker te imamo! Za vse tiste , ki Vas ne “obrajtajo”, molim k srcu, da jih presvétli Božja modrost.

  sarkazem press

  • žogica

   Anton, srčno upam, da greš v posteljo, ker tvoje srce ne zdrži takega pritiska in se ti bo razpočilo!

 • učko

  Politika se ukvarja sama s sabo, kot že skoz do sedaj, mafija pa vlada. Bolj ko je politika “out”, bolj je mafija “in”. Sedaj resda nimamo več enopartijskega sistema, imamo pa “eno mafijski” sistem !!!!!!

  • sprehajalec

   Mafija ima v rokah politiko od 2009 naprej. Jimnajbolj ustreza, če nikogar ni v politiki, oziroma je vseeno če je ali pa ni. Tako je že od 2009.

   • Hun

    zalis besedn pomen MAFIA

   • karlina

    Od leta 45 dalje !!!!!!!

    • samotoje

     Saj, ampak zdaj se jim reče mafija.

  • žogica

   Kaj pa, če dobimo janšizem, kakšen sistem bo to?

   • učko

    Smo ga kao že imeli 04-08. Jest bi prosu za repete tistga, čeprav JaJota glih ne obrajtam !

    • žogica

     Se ga ne spominjam.

     • pupa

      Te že daje demenca? Kakšen BIOBIL si nabavi ne bo nič škodilo.

 • Jurko

  Po mojem niti Janša niti Šarec nista najboljša izbira. Je pa Šarec boljši od Janše. Ker ima pa premalo izkušenj sem jaz za to da vlado še naprej vodi dr. Cerar.

  • rubec

   Dr. kdo? Da si pa ti budala vidijo oboji, tisti z izkušnjami in tisti brez.

   • Nšo-či

    Jurko pa tega ne vidi. Slep in gluh je.

  • Tanja Bor

   Samo če ostane tudi Milojka.
   Seveda se šalim. Kot vi.

  • karlina

   O, ljubi Jezus in sveta Marija, ti to resno, ali sarkastično, res me zanima.

 • Anton

  saj bi odprl kako razpravo na temo levičarji, pa mi v tem trenutku tega srce ne dopusti

  sarkazem press

  • žogica

   Anton, srček peša, se splača vse to za godpoda JJ?

 • Bemu

  ŠAREC & skušajo z IZKLJUČEVANJEM DESNO USMERJENIH in s kršenjem Ustave RS

  OKTROIRATI SVOJO VLADO !

  • žogica

   Kaj si napisal, daj še enkrat lepo počasi.

 • Tweety Bird

  Ni levica kriva, da Janša ne more sestavljat vlade… ovce ste krive, ki ga volite…pa bi lahko koga drugega.

 • rubec

  Bratušek pride točno opoldne, tako kot na filmu. Tudi tam je Geri Kuper privezal svojo kobilo točno opoldne in po makadamu odkorakal v legendo.

  • RATATA

   Hecno za videt kobilo, ki kobilo jaha.

  • xtc

   A bo Gari prišel?
   In AB privezal?

  • Nšo-či
   • slosin

    …GARY COOPER AND GRACE KELLY , WONDERFUL FOR EVER.

   • rubec

    Hvala. Bržkone ima bratuškova tudi sestro saj se tukaj lepo vidi da kočijo vlečeta dve kobili.

    • Nšo-či

     Dobro poznaš podzemlje. Res je. Vesno. Oče sodnik, mama profesorica, Alenka šivilja, partner zidar. Divji zahod.

 • Tweety Bird

  Nekaj odstotkov slovenske desničarske populacije, in nekaj komentatorjev na tem portalu, trpi za psihopatsko motnjo. Psihopat je oseba, katere naključna genetska nesreča je, da se je rodila z deformiranimi možgani. Samo poglejte SDS in vašega liderja :)

  • Hun

   patologije se ne prenasajo samo z genetiko…

   • slosin

    ….tud z uživanjem rdečega klistirja….

    • Hun

     se mi zdi, da so psihopati prsli sam na svoj racun prek komunizma

     • macon

      Psihopati zmerom pridejo na svoj račun v kaotičnih vojnih razmerah in v brezzakonju.

     • Hun

      se najhuj ce so oni predstavniki zakona

     • žogica

      Res je, psihopati še danes vidijo komuniste!

     • slosin

      …a je to samo trenutni preblisk, ali se ti stanje res izboljšuje…

     • Hun

      loh ti napisem da so psihopati prsli na svoj racun tud v monarhicni ureditvi..
      Da bom pa sovrazil mlade fante partizane, ki so prostovolno stopil v OF in umiral za domovino…do te mere se mi pa stanje ne more poslabsat

  • slosin

   hudimana, a ptiči po ta novem obvladate tud psihoanalizo…

  • Den456

   Na drugi strani imate pa možganske malo posestnik. Zaradi primanjkljaja možganskih celic ne morejo biti niti psihopat. Lahko so samo kučanove lutke. Poglejte vašega ljubljenega Šarca. Faliran komedijant bi rad bil mandatar.

 • xtc

  Realnost je kruta;sedaj je že popolnoma jasno ,da Šarac mandatar NE BO,niti bande ni sposoben krotit,je nesposoben in z karizmo =0 in volilnim rezultatom klot ostali levi siroteki z enakim % to pa poraja abnormalne apetite,zahteve in ajmranja,ki jih Bosanček lahko zadovoji le z potopliranim DZ,ministerstvi in ostalo birokratsko kramo-NO GO.
  Izhod v sili je le Tehnični mandatar-seveda kak levak,ki pa bi brez podpore SDS dočakal isti plenilski konc kot Bosanček-to je realnost,zato levi norijo-Kučan koalicije,ki bi bila stabilna NE more zložiti,ravno zaradi izenačenosti levih strank,torej enakih apetitov,ki peljejo k spotikaju drug drugega v stilu “mi smo boljši,več nam pripada” nato oni drugi vrnejo.

  • karlina

   V nobeni drugi drzavi EU, ne bi bil nikoli in nikdar izvoljen, niti predlagan za predsednika nekdo, ki niti triletne srednje lesarske šole ni spacal, ki se hvali, da je imel nič koliko popravcev in da rajši oponaša stol, kot ga naredi, pa to je noro in mozno edino in samo v tej drzavi SLOVENIJI, ki jo ze od leta 45 dalje vodijo komunistični, butasti norci !!!!!

 • Lon Wolf

  Bog, duhovni(miselni) Stvarnik vsega stvarstva, nima nobene veze z današnjimi religijami, ki jih obvladuje kozmični Upornik in jih zlorablja za doseganje svojega cilja, da bi vse ljudi speljal na krivo pot(sovraštva, bolezni, hudobije, vojn itd. in popolnega uničenja prečudovite matere zemlji, ki jo je Bog resnično za vse nas ustvaril kot božji vrt, kjer se bodo šolali Njegovi brezmejno ljubljeni otroci). Vse zemeljske dobrine so minljive in ne prinašajo resnične življenjske radosti, ko bo prišel vaš Čas,(prej to ni mogoče) boste to kar vam pišem lahko sprejeli v svoja duhovna Srca in tudi živeli v skladu z božjimi zakoni.

  • Demokristjan

   Ni temu ravno tako. Če je Bog dober kot praviš potem iz tega sledi, da je že poskrbel za odrešenje preko svojega Sina Kristusa.

   • Hun

    Bog je dobr tolk, kot ga ima clovek v srcu

    • Demokristjan

     Govorimo o Stvarniku, ki je suveren sicer ne vem kako bi bil Stvarnik.

 • Hun

  moje mnenje je da Jansa na enak nacin laze njegove volilce kot ostale stranke..
  Sprenevedanje je da bo koalicija z Janso na celu odpravla velke napake v sistemu, ce bo v koaliciji SD in Desus k sta total kontaminirani stranki s korupcijo

  • KP

   Zanimaj se ti za svojo Kosovo polje,ok?

   • Aresnica

    KP – ta plačani tovariš je Hun. _-ha,ha,ha.

    _________
    Lep pozdrav

   • Hun

    bot desc pa na konc prlimj klicaj…sj te ne bom za usesa nc bat

    • KP

     Ti pa bodi dec,pa ne lapaj v tej spakedrano počefurjeni slovenščini.

     • Hun

      zakaj si nastrojen prot cefurjem..

 • Bemu

  Iz zanesljivega vira:
  “Marjan Šarec med pogajanji in usklajevanji ne more brzdati svojih koleričnih izpadov.
  V nekem trenutku naj bi,… popolnoma izbruhnil in se petnajst minut drl na novopečenega poslanca….. ”

  hmmmmm…… ……………strašne stvari se gode, da bi komaj veroval človek……….

  • xtc

   Posvojeni Bosanček je zgodovina,Kučan lahko edino proba še s tehničnim mandatarjem,ki pa bo brez podpore SDS kmalu v istem d****** kot Bosanček.

   • Hun

    Sarec je tok bosanc k Jansa siptar

    • xtc

     He,he realnos t je pač k*********

     • Hun

      se bl kruta zna bit realnost, ce te zarad zaljivk kak bosanc po gobcu mahne…

     • xtc

      Ga zlomim kot piksno laše pivovarne.

     • Hun

      glasno gobcanje je odraz sibkosti

     • xtc

      Jep,Kar pridi pa bova videla.

     • Hun

      sj ti ne rabm jst hodt…pjt v svojem kraju v kako gostilno kjer se zbirajo cefurji pa jim povj s svobodo govora kot to pocnes preko tipkovnice v vsem svojem sijaju

    • Aresnica

     Šarec je posvojeni šiptar-to je sam priznal_a to mene ne moti._Moti
     me , da je tako lahkotno postal lutka SLOmafijskotajkunskega
     OMEŽJA.-_- Gospod Janez Ivan Janša pa je SLOVENEC.

     _______________
     Lep pozdrav

     • Hun

      kaj je zdj bosanc al siptar

     • samotoje

      Nekaj od tam dol.

    • KP

     Kdo se je oglasu… Ti pa si?

     • Hun

      marsovc

     • Hun

      ti kr blod v svojem prepricanju kaj sm…da ti ne kvarm razpolozenja..
      biserov je neucinkovito metat svinjam, ker jih bom samo vznemirjal

     • KP

      Ti pa si en biser,res…

 • Caetano

  Naši levičarji besnijo že če predsednik države podeli zmagovalcu volitev mandat za sestavo vlade. Demokratične norme so jim tuje zanimajo jih le tekovine jugostalinizma in filoislamizem Sorosa in Merklove.

  • žogica

   Zmagovalca volitev čakamo že 6 tednov!

   • xtc

    Decembra bo zadeva razčiščena.

    • žogica

     Čez koliko let?

     • xtc

      Kdaj je december 18 tepko?

     • žogica

      Letos ne bo nič iz tega, zato vprašam, katerega leta?

     • xtc

      Nič se ne boj resnica vas dohaja-odhajate.

     • žogica

      Resnica prihaja na velika vrata, še malo.

     • xtc

      Jep baje se menjava rostov širom EU že dogaja.

     • žogica

      Zamenjali boste, koga?

     • xtc

      Kolk kcal imaš?
      Cukr ne šteje.

     • žogica

      Nimam cukra.

     • xtc

      Dvomim zaradi blodenj.

     • žogica

      Blodnje so tvoja fantazija, jaz nimam nič s tem.

   • KP

    Kaj čakaš,bebček? So se ti sped tangice zataknile??

    • žogica

     Ti bebček res nosiš tangice?

     • xtc

      Levi perverzneži nositer babje tangice,zadnjič je enega ujela nadzorna kamera v trgovini,ko jih je skušal obleči.

     • žogica

      Punce nosimo samo ženske tangice, fantje pa nosijo moške tangice, kapiš?

     • xtc

      He,he,he She maili niste punce pač pa spake in šala narave.LP!.

     • žogica

      Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, spaka si ja, jaz nisem kriva, če se je narava s tabo poigrala.

     • xtc

      Boli resnica ko vas razkrijemo sorosovi Freeaki?
      BtW Freinkeinsteini.

     • žogica

      Razumem, da te boli, ampak jaz ti ne morem pomagati, to se dogaja porednim fantom.

     • učko

      Jah, zdej je u modi, da mal zamenaš zadeve, jih mal pomešaš, pa različni štumfi na nogah, pa čevlji itd. No, pa partnerja občasno, obvezno, no !

     • žogica

      Tako moderna pa jaz nisem.

     • slosin

      fantje ne nosimo tangic, nosijo jih toplovodarji….kapiš?

     • žogica

      Ti nisi fant, vidim na sliki, si toplovodar?

     • slosin

      dobro poglej avatar: lupčka, cmok,cmok…

     • žogica

      A prihajaš z unimi, ki hodijo ilegalno prek meje?

     • KP

      ahaha

     • Tone

      A take fantaziraš, med tem, ko masturbiraš?

     • KP

      JŠe nikoli. Pač pa ti,saj trdiš,da si ženska. Bolnik.

     • žogica

      Jaz sem že dokazala, da sem ženska, ti si pa zafrustrirani moški, ker ne nosiš tangic.

     • KP

      Dokazal si s tem ,da se obnašaš kot p….!

     • žogica

      Povej, če se upaš zlagat!

  • Hun

   zakaj po tvoj razlag potem ni sel SDS v koalicijo z demokraticno izvoljenem, zmagovalcem Jankovicem, ce SDS dela za dobrobit Slovenije

  • karlina

   Še dobor, da je predsednik drzave Pahor, hvala Bogu, res.

 • Sodni dan

  Stokrat omenjen pregovor ‘zarečenega kruha se največ poje’ še kako drži. Janez Janša politični strateg svetovnega kova dela dobro ime sebi in stranki,ko ne izključuje nobenega, niti ZL ki v 1000 letih ne sestavita koalicije. Bravo Janez sem te volil nisi me razočaral, jeseni te volim spet! !

  • Hun

   bratenje z levimi strankami ocitate Ljudmili

   • Tone

    Prihodnji teden se bo z levimi strankami bratil tudi Janša, če se bodo one hotele z njim.

    • Hun

     Ce se brati Jansa je to povezovalno, ce se kdo iz Nsi je izdajalsko…dvojna merila

  • karlina

   HVALA ENAKO !!!!

 • xtc

  Težava levih idiotov tule je v tem ,da bodo levaki spotaknili samega sebe kot vedno inzelo kmalu.

  • Sodni dan

   Točno to se dogaja. Serpentinšek bedak svetovnega kova, Janeza bi poklical v ponedeljek, ne da igra vlogo serpentinška pri šank koaliciji. Opekel se je. Iz praha si v prah se povrni! Amen.

   • Tone

    Šarec je res svetovnega kova. Tako sestavlja vlado kot v starih demokracijah Italiji, Belgiji ali Nemčiji.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Tanja Bor

   Imajo večino in ne znajo sestaviti vlade. Jaz bi rekla, da so se že spotaknili.

 • Krtača 20

  Pahor bi lahko rekel: veš kaj janezek, cela Slovenija in pol Afrike ve da nimaš šans. Sam k sva že lih kolega in navijam za domobrančke te bom podprl….

  • Sodni dan

   Politika izključevanja vam očitno ne leži.

  • KP

   Kaj si spet zaužil,majstar? Ups,Krotača..

 • Tanja Bor

  Levica ob devetih zjutraj? Saj to je sovražni govor.

  • rubec

   Prej nima smisla. Do osmih običajno bruhajo potem pa z metelkove ni več daleč.

 • Sodni dan

  Šele zdaj razumem kaj je mislil Janez z ponedeljkom.

  • Krtača 20

   Nam je že dolgo jasn da se dela norca iz vseh volivcev. Tudi iz desnih ovc. Drgač pa a ti to seriously da ti je šele zdele jasn? No ja, bolj pozn kokr nikol.

   • Sodni dan

    Haha, kaj so bili vaši preglasni na pop tv o politiki izključevanja. Novih volitev se bojijo kot hudič križa!

 • KP

  Levuharji se preveč ne sekirajo,če je spodletelo z Cerarjem in s Šarcem . En kolega,ki je bolj kot ne le infiltriran pri voluharjih,mi je povedal,da imajo sedaj naman sprožit plan C. Damjan Murko! Ja uganili ste. Ampak res,to zaenkrat zadržite e sam zase,ok?

 • xtc

  Kučanu je spdletelo tisti hip ko je Bosanček pristal cca na istih sramotnih % kot ostali levaki-od tod naprej NI boga ni Kučana,ki bi to hordo hijen ukrotil.To je njih konec.

 • učko

  JaJotov problem pri njegovem morebitnem “vladanju” bi biu u tem, da bi ga rdečkoti kuj na Dob odšlajsal, pol bi moral pa od tam vodit svoje Noriško kraljestvo.

 • Krtača 20

  Zametki desne silne koalicije: Jelinčič SNS – arestant + janša SDS arestant + milko novič arestant + …….?

  • učko

   No, glavne skupne imenovalce že imajo! Če jim zrihtajo tam rezidence bojo velik skupej, pa bojo lahko bolj “brainstormovski”, pa bolj bojo sodeloval, JaJo ne bo mogu kar tako šihta špricat, jah, to bi blo idealno !

   • Krtača 20

    Pa še đuđić za financ ministra vzamejo pa za utajo davkov snežića pa bo.

    • učko

     Evo, bol kompletne in kompetentne vlade svet ni vidu !

    • Hun

     Snezic je utajil davek od dobicka nedavkoplacevalskega denarja…to je velka razlika od tistih, ki so na celu drzavnih firm in utajijo davek

    • xtc

     Hja slabša kot Križanič,Gaspari in Čufer ne moreta bit.

  • KP

   Sostanovalci? Mislim,tvoji?

 • Sodni dan

  Soočenja na pop tv. Politika izključevanja, blatenje čez dr.J.J, vse skupaj je privedlo do pat pozicije, ki jo imamo. Edina stranka ki se jim resnično gre za blaginjo ljudi v Sloveniji je SDS. Janez že pošilja vabila na nove volitve. Vsi proti enemu, eden proti vsem. Vendar kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.

  • žogica

   Kaj je pa počel do sedaj, mesec in pol od volitev je? Do zdaj bi mu pa že moralo kapniti, da ga nihče, res nihče (razen njegovih par zblojenih ovc) ne mara! In danes je ON začel pošiljati vabila, a bejž noo !

   • Sodni dan

    Cela drama je voda na njegov mlin. Zakaj bi se zaletaval v steno, če lahko počakaš da se podere sama od sebe.Premisli malo.

    • žogica

     To je pa približno tako, kot je izjavil , da bo v ponedeljek (po volitvah) ON čakal na klic, pa ga očitno ni nihče klical, razen njegovih desničarskih kolegov. Nobena stena se ne podre sama od sebe, še kako se bo zaletaval….

  • karlina

   TOČNO, PODPIŠEM.

 • Morala

  Če ne bodo prišli na pogajanja, potem vemo kdo deli narod in komu ni za dobrobit Slovenije!!

  • Krtača 20

   Zanimiv pristop jajota. Pod prvo, on rabi koalicijo in ne koalicija njega. Pod drugo, a mu bo krona z glave padla in se bo ponižal in šel sam na pogajanja h strankam?

   • RATATA

    Nad prvo in nad drugo je pa kaj po tvoje? Res me zanima!
    S tem bi lahko eSDeeS še izboljšal program za dobrobit Slovenije in Slovencev.

  • janko

   Ja, definitivno!

  • Hun

   zate je narest nekaj za dobrobit Slovenije sestava koalicije z SD in Desus
   Sam sm preprican da je velik volilcev k so volil SDS in jim custva ne meglijo razuma, ki se dobro zavedajo da bistvenih sistemskih sprememb ne bo, ce bo zravn SDS v koaliciji SD in Desus…

  • žogica

   A ti še pa kar pometaš?

   • Morala

    Veliko smeti je…

    • žogica

     Pohiti ja, sicer se bo Nova24 utopila v lastnih smeteh in lažeh.

 • učko

  JaJo se tako sladko kezi (smehlja), da mu je tako bolj sladko, kot pa da bi “vladal”. Pol bi biu pa ves živčen, pa skoz bi tarnal, da ga udba jebe, da ne more normalno delat itd.

  • Morala

   A ti pa kar tekmuješ, da boš čimveč pljunkov napisal?!

  • Hun

   moje mnenje je da program SDS-a ne bo izvedljiv, ce misli vladat ukp z levimi Strankami…Da se SDS opira na- mi ne izkljucujemo…je zame nc drugega kot populisticn prijem klica v sili

   • garfi

    A ti pa kar tekmuješ, da boš čimveč pljunkov napisal?!

    • Hun

     v tej bitki si me premagal

 • ljubinica

  Jansa lahko mirno caka, naj se levaki pobijejo med sabo. Ce bodo raje izbrali nove volitve kot normalno vlado z JJ kot PV, tudi prav. Jansa bo se mocneje zmagal, levaki se bodo se bolj razsuli.

  • učko

   Ah, kje pa! Oni sam glumijo, da se kregajo. Tam je vrhovna komanda, ko je treba, da je konc zajebancije !

  • Hun

   trikrat v postu omenis Janso…fanaticna zalublenost?

 • Lon Wolf

  Dragi bližnji, katere ovce se pastir bolj razveseli, tiste ki jo ima vedno na očeh, ali tiste ponovno najdene, ki je bila izgubljena? Napake so dovoljene zato, da se smemo iz njih naučiti razlikovati, kaj je prav in kaj ne…Mi vsi ljudje, smo sami prešibki, da bi se lahko iz lastnih moči zoperstavili preizkušnjam, ki nam jih pripravlja življenje. Potrebujemo eden drugega, vsi skupaj smo ena velika Božja družina. Jezus je človeštvu pred 2000 leti pokazal pravo pot, ampak če ne gremo po njej n ji sledimo je vse zaman.

  • Krtača 20

   Ježeš marička. Teb so že zdavni vse ovce ušle….

  • učko

   Đizus si je takrat glih rt brisau, pa je odvrgu papir na drek, eni so ga pa od deleć gledal, pa so mislni, da je z roko pokazal pot človeštvu. Jah, če bi tist dejansko bla “pot človeštva”, no mogoče tud je, pol se nam res slabo piše, kajti gremo samo še globlje v drek !

 • Bemu
  • totex39

   Juncker pa je bil sigurno pijan in tak naj bi bil predsednik EU, to pa je res noro.

   • Krtača 20

    Po moje ste desn ta zadn k boste dojel za kakšne norce nas imajo vse skup.

   • učko

    Hehe, Đunker se ga je že zgodej dopoldne nasekal pa afne gunca…

   • karlina

    JUNKER JE VEDNO PIJAN !!!!!

  • Krtača 20

   Hehe junker prav da on je trezen, sam EU se maje….

  • Morala

   Cjo, kaj sploh še dela v Bruslju,,,to je za odpoklic…

   • Hun

    Slovenci smo med zadnjimi k loh pametujemo o zadrzanosti do alkohola

  • žogica

   Odlična reklama za EU!

 • dob

  Če bi z referendumom ugotavljali ali je Židan idiot ali ne, bi vrgli denar stran, saj vsak normalen vidi, da je.

  • učko

   Židan je pameten tako kot vsak sociopat !

  • karlina

   TOČNO, DOBRO POVEDANO, KOT VEDNO, DOB.

 • Zgornji

  NA ZGORNJI SLIKI JE ŠARO KOT EN ZLOBEN NOJ , OZIROMA ČLOVEŠKA INKARNACIJA NOJEVSKIH DUŠ !!! ! !!! Žaaal.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • učko

  JaJo al pa Šaro, to je zdej uprašanje !

  • Sodni dan

   Bomo videli na volitvah je vse mogoče.

  • garfi

   JaoJao

 • učko

  JaJo paŠaro bi lahko nardila skupno koalicijo edin tako, da bi za začetek zamenala babe, oziroma bi vsi štirje mal zaswingal. Pol bi pa šlo velik lažje.

  • Sodni dan

   Prepozno šank je zaprt za vse udeležene.

  • xtc

   Zamenjal RR za Roburja? ali Zila?.

  • Slovenec

   Nesramnost in neumnost.

 • janko

  Židan ni naredil doslej v vladi nič dobrega, prej slabo, se ve kaj vse! In bi spet rad bil v vladi?! Fuj! In kako so znali biti SD nesramni, desni da so golazen, za stran… Židan bi ukinil osnovno svobodo govora in določil, kdo sme voliti in kdo ne!? Sedaj pa na vso moč spet sili v vlado!? NO MORE!
  Cerar je jamral in odstopil, pa bi spet rad vse vodil?! NO MORE!
  Arjavec, pojdi na pir z Zokijem. NO MORE!
  Upam, da bo tokrat končno konec agonije večnih levih vlad in s tem ugonabljanja Slovenije in slovenskega naroda – da bo končno uspelo Janši sestaviti vlado!! NSi, LMŠ, SNS in LAB – stopite skupaj, za našo prihodnost in dobrobit se gre; za naše otroke se gre; za naš obstoj se gre! Resnično! Na vidiku so težji časi!
  V minulih lahkih letih vlade niso dale rezultatov, še manj je možno pričakovati izboljšanje v prihodnje!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • realnost

   Šarcu je eno figo mar za Slovenijo. Njemu je pomembno samo ,da poravna račune, ki so jih vložili njegovi murglmafijci za njegovo izstrelitev v orbito…..Zato je priden pudelček!!

   • janko

    Izgleda da murglmafija izgublja. Nujno pa bo sestaviti koalicijo 46+, sicer – se vidimo naslednjič.

  • Darth Vader

   židana naj nekdo na ulici prefuka kot opico, ker bi bil že čas, glede na njegov gobec, kaj je trobil in glede na to, kaj je tip naredil slovenskim kmetom, je za na kol za napičit in fuknit v savo, da ga odplakne v njegov omiljen beograd

   • janko

    Samo VOLITI NE VEČ luzerjev!! Edino to je potrebno, edino to je prav in povsem dovolj! Samo to in ničesar več ni treba! Nobenega gneva več, čuti i pamti, samo na volitve se vedno odpravimo – in to bo VSE!!

 • xtc

  Na ja,Levi obupno upajo na čudež ki ga ne bo,bo pa kmalu JJ PM,njih kruta realnost.

  • realnost

   Upam da še letos nove volitve, kjer bo SDS dobila vsaj 40%, da jim ne bo potrebno delat gnilih kompromisov s levimi radikalnimi strankami..

   • Tone

    Na ponovljene volitve gre praviloma manj volivcev.
    Poleg tega se Janši in SDS volilno telo iz leta v leto manjša.

    • realnost

     ….mokre sanje levakov… iz 21 na 25 je zate manjšanje…

     • Michael

      Število glasov na volitvah pa iz 180000 na 120000 je pa zate večje

     • realnost

      Odvisno koliko ljudi se volitev udeleži..

     • Michael

      A se sprenevedaš al ne razumeš. Število glasov je za 1/3 manjše. Govorim o volilni bazi, kar pomeni da je toliko glasov nekam ušlo. Kapiš

     • realnost

      nč bat k levakom že niso šli, ker komaj še prilezete čez parlamentarni prag. No vidiš mladenič s tem se ukvarjajte bi rekel vaš kapodibanda haha..

     • KAPIBARA

      Ušlo ? Da so ostali doma..

     • Hun

      Jansa vedno dobi volitve, ko mocna stranka, ki je vladala totalno popusi …

 • karlina

  Če bi bila takšna vlada in ti ministri zgoraj, potem bi bila SLOVENIJA KONČNO NA PRAVI POTI !!!!

 • garfi

  RADIKALNI komunajzelj židan-sd obtožuje JJ izključevanja
  resnica je seveda ravno obratna že od začetka volilne kampanje
  KOMUNISTI NAJVEČJI LAŽNIVCI V VSEJ ZGODOVINI

 • Dragan Krstič

  Le zakaj bi Janša prosil levakarje za vstop v desno koalicijo. Če NSI odpove levakarjem poslušnost naj Šarec povabi Levico, vendar Mesečnik ne bo zlahka prodal svoje kože. Izneveril bi svoje volivce če bi se pridružil levim “reformatorjem”. Seveda bi ta vlada razpadla zelo kmalu, ploskal bi ji le Štrukelj s svojimi sindikati. Na predčasnih volitvah bi zmagala z ogromno prednostjo desnica, ki bi z lahkoto sestavila svojo vlado. Pa še to levakarji iz tega portala: na kurah so desni vlogerji skoraj popolnoma prevzeli portal, parim levakarjem, ki so še aktivni se popajo minusi, pred nekaj meseci pa je bilo stanje popolnoma v korist rdečkarjev.

  • Hun

   tole ne razumm cist dobr…Jansa prosil levake v desno koalicijo…
   trenutno imamo brez vladje…kako pa narest desno koalicijo z levim strankam mi pa ni nit mal jasn

   • centurion

    Jeseni pejt na popravca kot Serpentinšek in
    ti bo v drugem razredu jasn…

    • Hun

     to je kot da grem na razprodajo stare zaloge, izberem stvar, k ne bo sluzila mojmu namenu

   • janko

    Mešano bo, torej ne bo ajnfoh. Je pa nujno za sestavo koalicije.

    • Hun

     vazn da se vlada…program stranke je itak sam za manipulacijo volilcev

  • realnost

   Ja precej verjetno je da bomo dobili levo vlado s radikalno levico vendar bo to kratkega daha saj tudi murgl lumperiat nebo zmogel voditi in dajati navodila šestim strankam, ki bodo vsaka po svoje vlekle voz proti prepadu…..

  • Darth Vader

   lastništvo medijev v tujini in vsebinska politika se je spremenila……ni pomembno, če je klele ena kokoš Slokar Kos alpa ostali papki…..ko pride direktiva lastnikov iz ZDA, se o tem poroča……zato se je vse obrnilo v desno,ker se je cela amerika obrnila v desno

 • sunday

  eeee šarčina zate je dobra samo “šamarčina” !!!

 • centurion

  En sam problem je v Sloveniji prihodnje mesece.
  Tako kot v preteklosti.
  NSi.
  Puckizem.
  Rešimo problem z eno (ne)znanko, rešena je SLOVENIJA.

  • janko

   Ne bo lahko. Morda lahko pomagamo, da svetujmo, opozarjamo, več ljudi več ve….
   Za sestavo 46+ je nujno pritegniti NSi, LMŠ in SNS.

 • Krtača 20

  Mal izven konteksta, ampak če se jim ni u eu do konca odpelal, pol pa tud ne vem no: https://youtu.be/WKujJYyWlSE

  • KAPIBARA

   Kaj pa govori- o čem.. ??

   • Hun

    da nm bodo Hrvati prej al slej zasegl tisti koscek slovenske mlake

 • samotoje

  Janša je dal ponudbo, ki je ni mogoče zavrniti. Kdor jo bo, je oplel. SDS je spet potegnila odlično potezo. Pahor pa tokrat izjemoma (in ne glede na to, kaj si sicer mislim o njem) deluje umirjeno in državniško.

  • Krtača 20

   Star pregovor pravi, če ne gre gora h Mohamedu, gre Mohamed h gori. Z drugimi besedami, če hoče janša vladat, bo račun zelo visok. Predvsem pa na njem ne bo njega hahahahaha

   • tohuvabohu

    Janša ne bo nikomur nič računal, kar mirno kri.

    • Hun

     bo pa obracunal

     • janko

      Tudi ne! Evropska omika+krščanska drža.

     • Hun

      krscanska drza…kdaj se naucis krscanske drze, ko vrzes v pec partijsko knjizco?

     • tohuvabohu

      Ne boj se, s tabo si nihče ne bo mazal rok.

     • Hun

      a dj ga lomt

 • tohuvabohu

  Šarec nikoli ne bo predsednik. Rdečkarji ne bodo dopustili, da jih vodi en vaški burkež, ki nima pojma o ničemer. Cmero je sicer popolna zguba, a prekaša Šarca v vsem razen v duhovičenju, saj v štirih letih ni izustil niti enega zapomnljivega stavka, če odmislimo tistega “Slovenec sem, ne jamram …”.

 • Dragan Krstič

  POZOR somišljeniki ter sovražniki rdečih lažnivcev in kleptomanov. Na portalu Slovenske novice si oglejte
  podporo političnim strankam ki jo dajejo bralci.Odprite kolumno nove volitve; kdo bi bili osmoljenci novih volitev. Podpora SDS KAR 47%. Tudi vi lahko pripomorete k še boljšemu rezultatu Če NSi odkloni snubljenje rdečih pokvarjencev so jesenske volitve blizu.

 • Gr Enze

  KDOR NI ZA SDS IN JANEZA JANŠO NI SLOVENEC , DA VAM JE JASNO !

 • Darth Vader

  5G omrežje je omrežje za manipulacijo možganskega valovanja in prenekateri tehnološki strokovnjaki odsvetujejo njegovo uvedbo……

 • Mitja Mazini

  Problem od Janeza je, da mu nihče več ne verjame, tud če kaj zapiše. Račune iz preteklosti je treba poravnati, a ne.

  • Mediji levo usmerjenim strankam zelo pomagajo….sploh ko gre za NLB. Tem račune iz preteklosti ne bo potrebno nikoli poravnati, ker jim pa slo. volivci verjamejo.

  • xtc

   Za to pa mu vse ankete napovedujejo še več pri predčasnih volitvah s Šarcem pa je že konc s pogajanji še huje pa na ponovnih volitvah.

  • Mariza Petrovcic

   Kaj pa napake levih (banke, pranje denarja, kraja v podjetjih, Dutb) ali se to pozabi?Vsi delajo napake tudi zaradi osebnih koristi, vendar sedaj smo drzavljani predvsem upokojenci razocarani na vladanje 10 let in je potrebno nekaj narediti, mogoce pa vi imate dobro placo ali dobro penzijo, da tako razmišljati

  • Miro Jereb

   On jih je še preplačal….

  • Bemu

   To položi Židanu na srce. Janez ima račune poravnane.

 • Ne vem če bodo levo usmerjene stranke za reševanje demografskega problema? Tisti ki so na ić ić in Slovenski izdajalci, ki prodajajo svoje riti za denar, jih to sploh verjetno ne bo zanimalo.
  SLOVENSTVO mora zmagat in bo dobro za vse!

 • Mariza Petrovcic

  Ne morem razumeti trme strank o nepovezovanju, ali kaj mislijo na naso domovino in njene drzavljane, razmisljanje nadega predsednika drzave je pravilno

 • xtc

  S Šarčevino je konc,baje,da nadira poslance in pogajalce in jih ponižuje,baje se Cerar in Židan sploh ne pogovarjata več in ne pogajata več GOTOFI SO.

 • Anton

  prepričan sem da tu ni dileme, inteligentnega človeka kaj hitro spoznaš, razbereš po dialogu znjim, kako razmišlja. Po predvolilnih srečanjih sodeč, kot sem imel priliko zasledovati, vkolikor mi je čas dopuščal, v tem komiku, kvazi umetniku nisem razbral niti trohice izvirnosti,zgolj populizem, želja biti všečen ljudem, nevsebinski, vse kar je povedal je bilo več ali manj povzetek idej/misli ostalih političnih tekmecev. Ne zna razmišljati, ne zna si ustvariti lastnega mnenja in na podlagi le tega se odločiti in kot tak je idealna marionette za “strice v ozadju”.Možna pa je da ves ta čas igra, ker pri igralcih hud.. nikoli ne veš koga imaš pred seboj

  sarkazem press

 • Novakec1

  Z zavlačanjem samo strici iz ozadja pridobivajo čas da dokončno potopijo slolandijo. Na lj. G radu bo v kratkem vihrala kozjejebska zastava, kdo jim bo to omogočil se pa ve, šerif in domači izdajalci ki jih kar mrgoli po slolandiji.

 • Miro Jereb

  Srečno Kekec.

  • xtc

   Šarčev?

   • Miro Jereb

    šarec je Rožle. cerar pa Bedanc in alenka teta Pehta, židan pa Kocobrin…

    • Capi

     Hahaha, dobra….

 • von Rhein

  “Ne Janša “stranke ne bodo popustile.Tudi na račun predsedovanja EU in apetitih po osebnih koristih. Spremljajmo dogodke,posameznike in njihovo nakladanje.

  • xtc

   Nič jim ne koristi so že razpadli,se baje med sabo že ne pogovarjajo več,posamezniki pa že povedali ne javno ,da za Šmrničarja ne bodo glasovali.

 • Capi

  Ojojoj, kaj izjavi ta Židan………ta človek sploh ne ve, kaj govori……bedak na potenco

  Izpolnili bomo predvolilne obljube….”Slovenija nujno potrebuje čim več sodelovanja, hkrati pa politiko, ki ne temelji na laži in na izključevanju. Politika, ki nekaj let deluje tako, nekaj tednov pa drugače zgolj zato, da bi dobila zadostno število glasov, je neverodostojna politika,” je za STA dejal Židan.

  Ja in katera politika deluje tako Židan? Malo poglej okoli sebe, analiziraj svojo izjavo in vaša dejanja, KRETEN ZARUKANI….

  • jovan jovan

   Saj se ti ni treba podpisati pod napisano! P.s. Židan je imel v mislih sekto. In prav ima!

   • Capi

    Jovan Jovice, odjebi, bi ti rekel sonarodnjak………

    Jaz pa bedakom kot si ti, pustim veselje……

    • jovan jovan

     Svoji k svojim . Če si se že podpisal, ti vsaj ni treba še svojega jugo porekla razkrivati.Bedak te je naredu…..

     • Capi

      Hahaha, jugoporeklo…. Nism vedu da smo Kozjanci jugoviči, za žabarje sem pa mal v dvomih….

    • Hun

     zavito govno v celofan je se zmer govno…ce razumes med vrsticam kar mocno dvomm

   • xtc

    Židan bo kmalu zamenjan zaradi slabega rezultata,še posebej pa pred novimi volitvami.

    • jovan jovan

     Get life.

 • Osti jarej

  …aahhh,saj se ne mudi….država z vlado ali brez nje,uspešno izvršuje ukaze iz bruslja

 • Osti jarej

  …politikantom gre pa zgolj za lastno udobje….država v podnu,na kolenih…..odgovarjal ni in ne bo nihče…nikoli

 • Dragan Krstič

  Da se Slovenija obrača na desno je razvidno tudi iz dejstva da portal 24kur vedno bolj posredno napada do pred kratkim zanje nedotakljivega Kučana. Danes spet pišejo o aferi Prosenc in s fotografijami in videom direktno namigujejo na pristno prijateljstvo med Prosenčevo in Kučanom. Sploh pa kure postajajo po vlogih bralcev vedno bolj desne. Samo še portal MMC je še vedno rdeče gnezdo.

  • xtc

   Težava je drugje na Pop TV in A kanalu je vse večji strah pred lastniki republikanci,ki naj bi baje počistili s levim gnezdom,ki tudi aktivno sodeluje pri Kučanovem oviranju prevzema medija oz. oviranju soglasja ,ministerstva,ki kljub uničujočim mnenjem izvedencev zoper ravnanje države v tem primeru na vse načine ovira prevzem ZDA republikancev rdeči propagandni kurnik,ker pa je slednje le še prašanje časa,so nekateri brezjajčneži že pričeli klesti v rit novim gospodarjem,ki so pa očitno precej močnejši kot Kučan.

   • Dragan Krstič

    Natančneje rečeno, lastniki KKR so trije, dva od njih sta žida. Že pred meseci ko je POPTV objavljala članke podpore Kohlu in rdečkarjem glede priznanja Palestine in prikazovanja Izraela kot fašistične države sem jih s komentarji opozarjal glede njihovih laži vendar so mi
    brisali vsako mojo pripombo o teh lažeh.Je pa neizpodbitno da se levakarjem močno majejo tla pod nogami in to vedo tudi uredniki kur. Poglej na Slo novicah kako bi danes glasovali volivci, podpora SDS bi bila 47%.

 • xtc

  Vse bolj jasno je ,da iz Šarčevine NE BO nič ne samo ,da sta Židan in Cerar vse bolj skregana,vsi hočejo samo pomembne funkcije in spori so vse hujši,Šarec izgublja živce in nadira pogajalce in poslance in jih zmerja,vse več prizadetih,sicer ne javno uizjavlja,da pač Šarca NE bodo podprli zaradi vedenja,kar pa je tudi signal Toninu ,da mora čimpreje iz Šarčevih pogajanj saj je jasno ,da postaja vse bolj žaljiv in neobvladljiv.
  Dejstvo ,ki je vse bolj jasno je ,da trdne vlade brez SDS,podpore ne bo zato je tudi “tehnični mandatar” obsojen na šarčevo zgodbo in pot.
  Skratka, Šarec želi Nsi v vladi a bi Tonin moral odstopiti in Nsi bi morda dobila zdravstveno ministerstvo in nič več ter odgovornost za nadaljnje levo ropanje po njem ,saj bi Šarec preprečeval vsake reforme tam,med rem ,ko hočejo biti predsedniki parlamenta kar Židanm,Erjavec ,Cerar,zraven pa še vsi hočejo imeti v rokah,finančno,gospodarsko in ministerstvo za infrastrukturo ter notranje zadeve in sodstvo,skratka nemogoča situacija,ki se je ne ,da rešiti.
  Šarec,bo kmalu lahko sestavljal le še ultra levo vlado,pa še ta se mu bo zaradi kadrovskih apetitov in izsiljevanj sfižila pred nastankom.

 • Osti jarej

  …po cmerarju serpeninšek…..reši nas,o gospod,vojne,kuge in politikantov

 • xtc

  Vse več je namigovanj iz zaupnih virov,da naj bi tuje obveščevalne službe bile v izrednem stanju zaradi dogajanj v Sloveniji in Pahor je dobil namige ,da leve ali ultra leve vlade pač ne sme biti,zato tudi pospešeno razmišlja o predčasnih volitvah,k temu pa naj bi še pritrjevala afera kraje,ropanja,izsiljevanja,podkupovanja in drugih lopovščin,v katere je v mednarodni škandal vmešan tudi Kučan,kot glavni ki usmerja zadeve,poleg kradljive forumašice F21 in sodnije povezane z njimi.
  Tako se lahko zgodi,da se bo v sodnih postopkih znašel ne samo Kučan in Prosenčeva pač pa tudi sodniki s katerimi je sodelocala utegne se pa razkriti celotno omrežje in njega delovanje pred mednarodno javnostjo Mayrejeva je res da,gonilbna sila te zadeve a zagotovo se za njo in sinom skriva Cia in NSA,ki sta se očitno vse bolj motečemu Kučanu in njegovemu klanu odločili narediti konec tako ali drugače.
  Kučan se je pred predčasnimi volitvami znašel v hudem precepu saj se njegova brezmadežna podoba v javnostjo pred očmi njegovih ovc vse bolj seseda in ne more nič.ko se bo zganilo še Avstrijsko tožilstvo(baje se je že) neuradno na pritisk ZDA pa je z njim in Prosenčevo in klanom konec,propagandno bo uničen in kot tak ne more več biti kapo levakov-je pa kučanova usoda svarilo vsem,ki bi skušali v njegove čevlje kaj jih čaka.
  Seveda lahko država stopi v bran Kučanu in Prosenčevi ,a je težava v tem,da bo le to še bolj poterdilo ,da je Kučan tisti ,ki zadeve vodi,država pa na udaru sankcij.

  • jovan jovan

   Go out. Get life! Ti bom jaz kupil svečko, če nimaš denarja.

   • xtc

    He,he,he boleča resnica,kmalu za vas leve ovčke boleče spoznanje,baje bo moral pred A tožilstvo tudi Kučan ne samo Prosenčeva tole bio zanimivo.

    • jovan jovan

     Lopov je lopov, naj mu bo ime milan, ivan ali pa tjaša. Meni je vseeno od kod prihajajo, so plešasti ali ne, komunisti ali bivši komunisti, kleriki ali ateisti, levi ali desni…. Lopov je za v arest! Boleča resnica je to, da sektaši zagovarjate svoje “lopove”, ki naj bi bili nedotakljivi. Maloumno! Ne vem kaj boste, ko Kučana ne bo več. Kdo bo potem kriv za vašo nesposobnost?!

     • xtc

      JJ bo PM kmalu,boš videl sedaj je v akcijo stopilo tuje ozadje te bitke Kučan ne levi preprosto ne morete dobiti.

     • jovan jovan

      He he he he…. Dobra šala. Nikoli več ne bo PM! Morda v…..

     • xtc

      Glej KMALU ZELO KMALU,pogoreli ste.

     • Hun

      ne sam lopove..hladnokrvne morilce

 • jovan jovan

  Je ivan že sestavil veliko desno koalicijo?! :))) Relativni zmagovalec, absolutni luzer.

  • Res si luzer, ki ne poznaš OSNOVNIH MANIR !!!
   Sramuj se ! Nič si nisi zapomnil, kar sta te mama in oče učila.

   • jovan jovan

    Malo preberi spodnje komentarje, pa se bova hitro strinjala, da je moj post ena sama “nežnost” glede na to, kaj pišejo sektaši na tem portalu. Očitno je to edini portal, kjer primitivci/sektaši lahko sproščajo svoje frustracije. P.s. Morda ni luzer?! Če bi bil tako korekten, kot se predstavlja zadnjih nekaj mesecev, bi ne imel problemov okrog sestavljanja koalicije. En tak janković!

   • Hun

    dost si stara, da bi morala poznat pregovor…”najprej pred svojim pragom pocedi”

    mal cudno, da te mora mulc opozarjat na to..se ti ne zdi

 • xtc

  Kdor opazuje dogajanje in vedenje levih,se jasno vidi ,da popuščajo živci in da je v igri nekaj precej večjega kot JJ,proti čemur ne morejo saj nimajo moči.
  In Kučanu-in prosenčevi ter F21 se že dogaja ura resnice.

 • Dragan Krstič

  Šarčeva koalicija se homogenizira samo še na antijanša sindromu.Večina njih, sploh pa SD se bojijo razkritja kako so v zadnjih 30 letih pokradli Slovenijo.

  • Saj v tem je ves problem. STRAH jih je svojih LASTNIH dejanj.
   Tako nezrelih kandidatov za sestavo NOVE VLADE, Slovenija še ni imela.

 • žogica

  Janša precej osamljen: zavrnili so ga eden za drugim!

  • jovan jovan

   Saj ni čudno!

   • žogica

    Se strinjam!

 • Dragan Krstič

  Uboga žogica in Jovan Jovan, poznata tisto Ezopovo basen o Lisici in kislem grozdju.

  • žogica

   Ti pa jajo sta uboga, še pogleda vaju nihče.

   • Dragan Krstič

    Uboga žogica, a to je vse kar znaš spraviti iz tvoje bedaste buče.

    • žogica

     Moja buča je čisto v redu, sebe poglej v ogledalo, čista beda si!

     • Dragan Krstič

      žogica, če mi takšen bedak kot si ti da tak kompliment sem izredno počaščen, res hvala.

     • žogica

      Me veseli, da se strinjaš!

   • xtc

    Žre vas žre,kljub temu ,da Kučan bremza in preprečuje,da bi JJ postal PM,bo ta kmalu to,Kučan pa zelo verjetno kje na avstrijskem tožilstvu in sodišču.

    • žogica

     Ti že veš, ker hodiš po sodiščih, jaz tam nimam opravkov.

     • xtc

      Tisto,kar ste s kučanom vred skušali podtakniti JJ ju v Avstriji ,se je sedaj vrnilo Kučanu v buču,sve se vrača,sve plača,sedaj bo on gost A sodnije.

     • žogica

      Nisem bila zraven, kaj pa ti?

     • xtc

      Navijali smo za JJ,ki je zheblal Milanovo laž.

     • žogica

      Na Trstenjakovi?

     • xtc

      Ni važno Patrija je propadla na vseh sodiščih v EU.

     • Tone

      Razen v Avstriji.
      In Wolfovo dvigovanje kovčka denarja tik ob Slovenski meji?

     • To je problem Austrije, če sploh je. Zakaj mešaš meglo ?

     • xtc

      Kaj če druzga,bledenje-pri Ridlu je bilo jasno od denarja ni plačal davka državi ,ki bi ga moral zadeva čista kot solza.

     • Tone

      Lahko da je Avstrijski problem, a so v tem procesu veliko omenjali tudi Slovenijo.

     • xtc

      Obsojen je bil Riedl zaradi utaje davka nima nič z JJ in SDS,boli?
      Skušali pa ste lažno izjavo podtakniti sodeči sodnici in jo skoraj spravili ob službo,tako ,da je moral celo uradni predstavnik sodišča zanikasti vaša lažniva podtikanja njej.

     • Tone

      Sedaj moraš samo še najti nekoga, ki ti bo to verjel.

     • žogica

      Patrija v Sloveniji ni propadla, ampak ZASTARALA!

   • slosin

    žogica…kaj boš revca ti golfala, nisi lepa, nisi zala….

    • žogica

     ….jaz sem lepa, jaz sem zala, lepe gvante bom nosila in se vate zaljubila…..

     • slosin

      a si tud vsaj mal brihtna, sicer bolš, da se ne zaljubiš v mene….neuslišana ljubezen pušča hude travme…

     • Bemu

      Žogica bi tudi Bedanca, če bi jo On hotel.
      Revica proba……… mogoče pa ji sem in tja le kaj rata, he, he….
      Probat ni greh, he, he….

     • žogica

      Jaz imam svojega Bedanca doma in je samo moj. Pošteno in prav je, da se brigaš zase!

     • žogica

      Brihtna sem, brez skrbi, sicer si me pa povsem narobe razumel, jaz sem samo nadaljevala to lepo Slovensko narodno pesem (malček je prirejena). Ne rabiš preživljat travme, jaz sem svojo ljubezen že našla.

  • jovan jovan

   Mt5,4

 • Dragan Krstič

  Če bodo predčasne volitve jeseni Janši sploh ni potrebno razpravljanje in medijsko debatiranje z levaki. Za SDS bi bilo najbolje da se ne vpletajo ko se bodo na predvolilnih soočenjih levakarji kavsali med seboj, hahaha.

  • xtc

   Po jesenskih volitvah večine levakarjev ne bo več v parlamentu.

 • Dragan Krstič

  Bralci Slovenskih novic so izbrali Janšo, podpora njemu in SDS na morebitnih jesenskih volitvah je 47%.
  Če žogici in Jovanu Jovanu to ne gre v njune betice naj se pritožita na ljubljanski tramvajkomandi, bo Zoki zrihtal da bo pritožba uspela, hahaha.

  • xtc

   Djstvo je ,da se dogaja nekaj velikega in ,da je medijski lop po Kučanu izpod njegovih dovčerajšnjih hlapčkov stvar,ki kaže na neko zelo veliko dinamiko,ki je javnosti spretno zakrita in ta ,ki to dinamiko zaganja,mora biti bistveno močnejši od Kučana,da so njegovi zvesti hlapčki pričeli grizti in uničevati lastnega gospodarja.

   • Hun

    teb je sam dolgcas in bi se rad zjutraj zbudil v spremembi trajajoce rutine

  • Tone

   Koliko bralcev pa imajo SN in koliko bralcev je sploh glasovalo?
   Take časopisne ankete ne povedo ničesar.

   • xtc

    Hm?
    Ali pa še več pa pove to ,da so kučanovi do včerajšnji hlapčki začeli gristi njegove roka-a ti ne kane,leva ovčica?

    • Tone

     Od kod pa veš, da so Kučanovi hlapčki? Ali ti nimaš lastnega mnenja in stališča?
     In zakaj ga še kdo drugi ne bi mogel imeti?
     To vaše občudovanje Kučanovih sposobnosti je že kar smešno.

     • xtc

      Seveda so vemo kako je delovala Pop TV do nedavna.Ne sprenevedaj se kučanova ovčica.

     • Tone

      Nič ne veš, če nisi soudeležen. Samo ponavljaš floskule SDS medijev in Grimsa, Janševa ovčica.

     • xtc

      Ko bo vabilo za na sodnijo bosdte pa jokcali,da Milana se pa ne sme.

     • Tone

      Zanesljivo pa ne bo zbiranja pred sodišči in govora o krivosodju. Milan meni dol visi. Če bo česa obtožen, naj se zagovarja kot kdorkoli drug. Če misliš, da imamo levičarji Milana tako kot vi Janeza, se grdo motiš.

 • xtc

  Kdor dobro opazuje,se jasno vidi,da se je Kučan znašel v aferi,ki ga bo uničila,zadeva je dobro medijsko podprta,z zgodovinskimi dejstvi in dokumenti tole nebo preživel.
  Še naj huje pa je to ,da ga z drekom obmetavajo ,do včerajšnji njegovi novinarski hlapčki iz Pop a,ki so mu zvesto služili,kaj se dogaja?
  Nekaj zelooooooooo velikega.

  • Tone

   Ta afera še mini mehurček ni. Kisle kumarice pač.

   • xtc

    Izjava levega umskega invalida.

    • Tone

     Pa kljub temu resnična.

     • xtc

      Kaj boš ,ko bosta omenjena morala pred avstrijsko sodnijo zaradi korupcije-samomor?

     • Tone

      Nič, bral bom novice s sojenja.

     • xtc

      in izropal lekarno v soseščini.

 • xtc

  Ko dobro pogledate afero Prosenc in izjave tam,vam ne more uiti ena stvar,ne glede na ravnanja Prosenčeve,se da jasno razbrati,kdo je primarna tarča mednarodne afere in ,ki je izbruhnila ravno v najbolj neugodnem času za levake in Kučana-samo bebcem ni jasno.
  Vse pove izjava;”Ni nam mar toliko za denar,kot da se javno razkrije kaj se dogaja v vaši državi”. Samo levim ovcam še ni jasno sporočilo.
  Da pa bo mera polna pa je danes dodano še njuno članstvo v F21 mafiji,ki obvladuje državo.

  • Dragan Krstič

   Je pa škoda da ta afera ni prišla na dan 2 meseca prej. Kučan samo dobiva nazaj kar je sejal vsaj 30 let s podtikovanji laži o Janši. Kaj pa veleizdaja Slovenije? To kaznivo dejanje ne zastara.

   • xtc

    Mislim ,da ne gre za naključje ampak točno tempiran čas.
    Obveščevalne službe so čakale na ravnanja levih strank in ravnanja Kučana,ki je naredil očitno mednarodno napako in ni želel dati dovoljenja za sestavo desne koalicije,kvečjemu le še večje levo sektaštvo in afera je šla v vesoljno javnost.

 • tramal

  Šarec na sliki se drži kot da je na kučanovem pogrebu.

  • xtc

   Verjetno so mu povedalo ,da bo moral njegov ljubleni vodja CK ja na avstrijsko sodišče ali še kaj več.

   • Tone

    In česa bo Kučan obtožen?

    • xtc

     Sodelovanja v korupcijski verigi.

     • Tone

      Iz dozdajšnjih informacij ne sledi nič takšnega. Ti si tako želiš, da bi to bilo res, da se ti kar prikazuje.

     • xtc

      Se levi zopet tolaite v obupu?

     • Hun

      kot kaze se samo nekateri hranite z mrhovino kot hijene

 • Osti jarej

  …koalicijo bodo sestavili,če si jo bodo morali iz riti potegniti….saj niso nori,da bi tvegali svoje ,lagodne službice za tu mač denarja ugodnosti…par ekselons………samo o razdelitvi ministrskih resorjev se še morajo dogovoriti in o ostalih nagradah….janša mora samo dovolj obljubiti

  • Dragan Krstič

   Lahko sestavijo koalicijo z Mesečniki samo tudi dobro vedo, da bo takšna vlada katastrofa za Slovenijo in da bo naslednje volitve Janša dobil z ustavno večino, vladala bi SDS in NSi, Mesečniki bi bili pa edina stranka opozicije.

 • Dragan Krstič

  Če bodo levakarji hoteli imeti v koaliciji tudi Mesečnike menim da bi Cerar temu nasprotoval in zapustil to združbo. SMC bi šla v franže, če bi paktirala s cepci iz Levice.

  • xtc

   Definitivno Šarcu ne ostane druzga kot Mesci,jasno pa je,da se bo zadeva razpadla še pred začetkom resnih usklajevanj.
   Kot sem rekel afera Prosenc-Kučan ni naklučje glede na dogajanja.

 • xtc

  Mednarodna afera Prosenc_kučan je za Kučana ubijajoča,saj je predstavljen kot del korupcijsko,kriminalne združbe,ki izsiljuje denar in zlorablja državne organe za mafijske posle.
  Vse bi bilo za Kučana manj neugodno,če Prosenčeva nebi bila viden član F21,kot tudi nekaj sodnikov in odvetnikov in njegova osebna prijateljica ,v bistvu je Kučan del kriminalne združbe to je poanta prispevka iz Pop TV,ki je do včeraj še Kučana kovala v zvezde.
  Zanimivo kako ostali levi mediji molčijo.

 • xtc

  Levi drekomešalci bodo zelo,zelo ,zelo skorajda nemogoče zlimali stabilno ultralevo vlado.

 • Dragan Krstič

  Rdečkarji doživljajo orgazme ker je Židan danes zavrnil Janšo. Ne vedo pa tega da je Janša preden je poslal pismeno ponudbo ta rdečim, zmolil 5 očenašev da bi prejel negativni odgovor.

  • xtc

   SMC,SD,LMŠ po predčasnih volitvah ne bodo obstajale več,praktično bodo le še pogorišča in Kučan ne zmore več vzpostaviti nove stranke,še sploh pa če se bo Afera Prosenc_Kučan še razširila(kar kaže-na potenciranje Popa),bo zaposlen z drugimi zadevami Zna pa upasti tudi ZL,kajti ljudje bodo razočarani nad levimi prepirljivci in izključevalci ravno tisto,kar podtikajo JJ se jim že dogaja.
   Židan je grobar SD ja.

   • Dragan Krstič

    Mesečniki bi se v tem primeru okrepili kajti v Sloveniji je bedakov, ki verjamejo v Indijo Koromandijo ki jo obljublja Lukec veliko.

    • xtc

     Žal je vprašljivo,koliko jih bo zapustilo zaradi prepirlljivosti in koliko jih bo prišlo zaradi razočaranostjo nad prvimi tremi ali pa bodo abstinirali.

    • Hun

     pateticn ste da vm golobradi Lukec predstavlja groznjo

  • Tone

   Stavim, da Janša ne zna zmolit očenaša.

   • Hun

    oce nas kruh je nas..pravi kristjani..od kdaj pise v Novi Zavezi, da ni greh si ustvarjat materialno bogatstvo, ga pohlevno kopicit in dedovat…ravno nasprotno je zapisan da je to GREH…
    Tok jansisti pametujejo o Koranu pa kot kaze Biblije niso nit enkrat prebral

    • Tone

     So pa Koran, no! Vsak bere svoje.

 • xtc

  Če se Tonin in NSI le dotakneta Šarčeve koalicije po skorajšnjih predčasnih volitvah ne bosta več obstajala v parlamentu.

 • xtc

  Zanima me kako bo skušal Kučan utišati vse bolj neprijetno mu Pop TV,zelo verjetno še z kakimi ukrepi proti KKr,kar bo sprožilo le še hujše poročanje o čem.

 • Dragan Krstič

  Zanimivo kaj se dogaja na MMC portalu. Vsaj polovica komentatorjev zasmehuje SD in Žideana glede njegove zavnitve Janše. Tega prej ni bilo toliko.

  • xtc

   Karkoli se dogaja v ozadju tega Šarčevega letečega cirkusa na poti v propad se očitno dogaja nekaj precej večjega,če je kdo opazil Cerarja nihče ni šmirglal Na vrhu Nata,pristal je med babnicami voditeljev,med tem pa je Kolinda debatirala z Trumpom in Mayevo.
   Pa tudi živčnost in popadljivost levakov stopnjuje.

  • jovan jovan

   Propagandni stroj deluje . Toda zastonj. ivan ne bo nikoli več mandatar.

   • xtc

    Mokre sanje levih,scer pa kmalu britko streznenje.

  • Tone

   So pač janševci navalili tja.

  • Hun

   A dj ga lomt…seveda ce so vsi levaki na morju in bodo gledal finale u dalmacij k bo ludilo al pa vekanje odvisno od igre Hrvatov..
   Na MMC pa 98% vztrajnikov laja eno in isto prepoznavno floskulo-kucan, soros, komunusti…

   Najbl smesn je pa to da Jansa svoje vztrajnike pumpa prot komunisticnimi lopovi…, vztrajniki izkljucno voljo SDS da ja neb vladal SD in podobni…zdj pa farba svoje vztrajnike, da je za dobrobit Slovenije nujno povezovanje…povezovanje s kom z lopovi..se prav en bo drzal vreco, drug not metal, tret pa stran gledou…al kako si vi vztrajniki predstavljate da hijeno, trop podgan in volka spravte ukp v kletko koalicije..res bi mogla bit trdna kletka da neb raspadla v najkrajsem moznem casu…

 • xtc

  Židan je skoraj potopil Polaničevo Panvito,ta se gaje nato znebil v lokalno politiko,no sedaj bo pa potopil SD,po volitvah so ga že želeli menjati a,Kučan ni dovolil.

  • jovan jovan

   Pet mal na zrak, da ti pride v lobanjo malo svežega zraka namesto trohnobe. Get life.

   • xtc

    Raje vzami kako tableto ,da te strezne.

    • jovan jovan

     Tebi tablete ne nucajo več.

 • piko8

  g.Janez Jannša in njegova zmagovita stranka SDS je garant, da bo šla Slovenija na pot blaginje in napredka!!
  V nasprotnem primeru sestava levih delomrznežev se moramo Slovenci močno prijeti za denarnice, sledile bodo nenehne podražitve!!!

 • janez cepec

  Janša, de bi sestavu vlado? sanja svinja o koruzi

  • Franjo Trojner

   Janša je že in še bo sestavil koalicijo, vlado, Šarec je še ni in jo bo na sveti nikoli! Kdo zadaj sanja o koruzi?
   Glej levičarji prvo sovražite vse kar ni levo in sovražite se med seboj. Ni skrivnost, da se Cerar, Židan in Rjavec med seboj ne razumejo, ne marajo iz tega razloga je padla vlada in smo šli na predčasne volitve. V novi morebitni levi koaliciji se trojčku do amena skreganih pridružita še dva leva egota Šarec in Bratuškova, ki sta oba na veliko tolkla po prejšni levi vladi in Cerarju in ta tvoja leva koalicija med seboj skreganih bi naj postavila stabilno vlado in vladala Sloveniji??? A si ti zdrav v glavo???? Daj bodi vsaj malce bolj stvaren in manj naiven. Čuj najbolj ekstremne stranke na levici ZL niti omenjal nisem ker se je v borbi za oblast in volilce vse stranke levice otepate, kot hudič križa, pa toliko o vaši enotnosti in ljubezni na politični levici in o koruzi, ki jo sanjate tudi. Janši ni potrebno storiti nič, sami med zeboj se boste v borbi za oblast in s tem dostop do državnega korita spraskali do krvi.
   Janša mora samo malce počakati in na novih v vsakem primeru predčasnih parlamentarnih volitvah bo imel sam dobolj veliko večino, da mu bo že kakšna micena koalicijska partnerica glede na sedanji volilni sistem dovolj za sestavo vlade..
   Zdaj pa ti kr sanjaj in jej svojo koruzo! Pa dober tek.

   • Olga2345

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Hun

  Jansa je tocn vedu kaksn bo odgovor SD..treba je mal politicno spekulirat, manipulirat z javnostjo…

 • Bemu

  Narod si želi čimprej in strokovno čim boljšo vlado, ki bo reševala državo Slovenijo iz globoke krize .

  NE ŽELIMO VLADE v kateri bodo sedeli ljudje, katerim je v prvi vrsti samo do dobro plačanih položajev
  in NE REŠEVANJE DRŽAVE,……. SAJ TO VENDAR NI NJIHOVA INTIMNA ŽELJA.

  p.s. Zdaj nam je postalo že vsem jasno, koliko lahko verjamemo njihovim predvolilnim obljubam.

 • lado

  najboljša rešitev bi bile NOVE VOLITVE !!!!!!! TAKRAT BI BILA NAJMANJ 40 DESNIH POSLANCEV IN POSTAVIMO DOMOVINO NA NOVO !!!”MIGRANTE PA Z RDEČIMI PRIVRŽENCI MURGLIĆIĆA IZGNAT ,AMPAK V HITREM TEKU ČEZ KOLPO !!!! UPAM , DA BOJO NOVE VOLITVE !!!!!!!!!!!!!! ZASLOVENCE GREEEEEEEEEE !!!!!!!!

 • Marija

  Poglejte si samo oči levičarjev in jih primerjajte z člani SDS mogoče boste spoznali kaj mislim.Res slika pove več kot 1000 besed. Malo jih analizirajte,če pogledate Židana in Šarca,potem pa g.Janeza Janšo in Žana Mahniča.Vem vse pove kdo je kdo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  — poštenost,
  — pravičnost,
  — resnicoljubnost,
  — prijateljstvo do ljudi,
  — domoljubnost,
  — rodoljubnost,
  — svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili
  svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • jovan jovan

  Ubogi ivan…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!