Janez Janša o odločitvi sodišča, da ustavi blokado njegovega premoženja: Maske padajo, Milan Kučan je samo z nakupom hiše ukradel 400 tisoč evrov slovenskim delavcem!

Janez Janša (foto: STA).

“Tožba za odvzem mojega premoženja oziroma doma moji družini je vsebinsko zlagana, formalno pa brezpredmetna. Zato je odločitev nižjega sodišča, ki je zavrnilo blokado, samoumevna. Vrednost mojega premoženja, če odštejem dediščino, je manjša od tretjine prihodkov, ki sem jih zaslužil zgolj preko rednega delovnega razmerja (brez avtorskih honorarjev),” se je odzval prvak SDS Janez Janša na odločitev sodišča, da zavrne blokado zaznambe na njegovem premoženju. V nadaljevanju objavljamo celoten zapis.

 

Tožba za odvzem mojega premoženja oziroma doma moji družini je vsebinsko zlagana, formalno pa brezpredmetna. Zato je odločitev nižjega sodišča, ki je zavrnilo blokado, samoumevna. Vrednost mojega premoženja, če odštejem dediščino, je manjša od tretjine prihodkov, ki sem jih zaslužil zgolj preko rednega delovnega razmerja (brez avtorskih honorarjev).

Če pustimo ob strani neustaven zakon in se delamo, kot da je z njim vse v redu, potem morajo njegove določbe veljati v enaki meri za vse stranke v postopku, torej tudi za tožilstvo. Zakon v 18. členu izrecno določa, da mora biti finančna preiskava končana najkasneje v 18 mesecih. V tem roku mora tožilstvo vložiti tožbo ali pa preiskavo zavreči. Ta rok je v mojem primeru potekel že spomladi leta 2015, natančneje 14. aprila 2015. Takrat sem se na tajno finančno preiskavo tudi javno odzval (http://www.demokracija.si/fokus/jansa-imam-velike-dileme-sprejeti-okuzeno-posiljko-iz-hise-korupcije.html, že prej na očitke KPK – magnetogram izredne seje DZ 26. 2. 2013).

Roki so v pravosodju pomembni. Če npr. zamudite s pritožbo na prvostopenjsko sodbo za eno uro ali celo eno samo minuto, bo pritožba brezpredmetna, sodba pa bo postala pravnomočna. V mojem primeru pa je tožilstvo “zamudilo” z vložitvijo tožbe več kot dve leti. Trdijo, da zanje izrecno predpisan rok v zakonu ne velja. Takšna razlaga bi pomenila, da lahko tožbo vložijo tudi 5, 10 ali 15 let po končani preiskavi, kar je seveda absurd.

Tožilstvo pod vodstvom Zvonka Fišerja je dve leti “zamujalo” z vložitvijo tožbe zato, da bi javni del postopka (sojenje) čim bolj približalo naslednjim volitvam. Da bi ponovilo “tepihovanje” iz procesa Patria, ko se je vsaka faza predkazenskega in kazenskega postopka začela tik pred volitvami. Sodstvo pod taktirko Damijana Florjančiča seveda igra enako igro, saj gre za izbranca predhodnika Branka Masleše. Namesto, da bi dve leti zamujeno in vsebinsko zlagano tožbo zavrglo, jo je sprejelo v postopek in mi jo skušalo vročiti. Vročitvi se seveda nisem izogibal (tako kot Fišer ali Zalar v kazenskem postopku), ampak sem okuženo pošiljko zavrnil. Zato ta ni bila vročena, kot številni mediji napačno poročajo. Je pa sodišče razglasilo “fikcijo” vročitve, zato lahko seveda s farso nadaljujejo. Vendar brez mene. Tožba bo v vsakem primeru na eni od višjih stopenj padla, vsi tisti, ki to berete in tolerirate takšno zlorabo prava, pa boste skorumpiranim in/ali nesposobnim tožilcem in sodnikom plačevali visoke zamudne obresti, ko bo prišlo do odškodninskih tožb. Če bodo torej tovariši tožilci zakonske roke s pomočjo krivosodja samovoljno prikrajali predvolilnim časom in opravilom, bodo pri takem ravnanju ostali sami in zanj nekoč tudi odgovarjali pred ljudstvom, v imenu katerega se danes norčujejo iz vladavine prava.

Verjetno pa so tožilci poleg koledarja pomešali tudi številke in osebe. Janez Janša nima za 400.000 € nezakonitega premoženja. Ima pa Milan Kučan v lasti nekoč državno hišo v Murglah, ki je bila v času nakupa vredna 400.000 evrov več, kot je zanjo plačal. Fišer, Jenull in Pintar so imeli najbrž v mislih Kučana, ki je slovenskim delavcem ukradel za 400.000 evrov premoženja samo v tem primeru.

Pa na sorodstvo ministra Gorana Klemenčiča so tožilci pomislili, saj je za obnovo svojih graščin prejelo za cca 400.000 evrov nepovratnih sredstev (beri: denarja iz vaših davkoplačevalskih žepov). Pa desetkrat toliko iz zajetnih pogodb z državnimi podjetji, ki jih nadzoruje vlada hik ministra. Mogoče so mislili tudi na lastnike ali upravnike medijev, kot so Siol.net, POP TV, Dnevnik, Delo ipd., ki praktično vsi po vrsti razpolagajo s premoženjem, ki enormno presega njihove poštene zaslužke.

Posebnih težav pa tožilci nimajo samo z zamenjavo oseb in koledarja, ampak tudi s številkami in prioritetami. Janez Janša nima za 400.000 evrov nezakonitega premoženja, so pa banksterji v dveh ropih državnih bank v roku 20 let Slovencem ukradli za več kot 4.000.000.000 evrov premoženja. Velikokrat po 400.000 evrov so morali tako ali drugače plačati posameznim slovenskim sodnikom in tožilcem, da za te največje rope v slovenski zgodovini kljub očitnim, nedvoumnim dokazom ni bil še nihče niti obtožen, kaj šele obsojen. Najbolj aktualno ravnanje sodnice Dunje Franken, ki z vsemi močmi zavira delo Logarjeve komisije, je samo vrh ledene gore.

Janez Janša

 • opazovalec


  Milan Kučan je samo z nakupom hiše ukradel 400 tisoč evrov slovenskim delavcem
  _____
  Povsem legalno v skladu z Jazbinškovim zakonom, ki ga je sprejel DEMOS. Polse jebanja nema kajanja.

  • KAPIBARA

   Žal ti moram dati prav in “+”

   • bozgom

    Se oba motita. Kučan je bil v kadrovskem in ne najemniškem stanovanju/hiši za katere Jazbinškov zakon ni veljal. Kar nekaj časa po začetku veljavnosti Jazbinškovega zakona so spremenili pogodbo najema, da je potem lahko kupil predmetno hišo.
    Pa, da ne bo pomote- niso pogodbe spremenili le njemu ampak je takih bilo kar nekaj visokih partijskih funkcionarjev.

    • KAPIBARA

     Če te prav razumem so kadrovsko spremenili tako, da ga je lahko, “pod Jazbinškom” kupu- torej drži, o olepšani- posredni “kraji”, njegovih 400+ ostali koritniki

    • ahnenpass

     Če je to res, živimo v največji ciganariji v Evropi.
     Nujno rabimo revizijo Jazbinškovega zakona, zgleda je vsak primer posebna sodna praksa, očitno ni bilo nobenih univerzalnih zakonskih pravil in se je vsakdo znašel kot je pač kdo kradel in lagal. Zdaj imamo pa del Slovencev, ki živi bolje kot švicarji, ostali smo pa cigani ki si ne lastimo niti svojega doma, vse so nam fašisti stolkli, pokradli in zarubili, dol zaprli, smo brez vsakega kapitala, očitno se ne moremo več igrati demokracijo in kapitalizem.

  • tramal

   Bedak ,vsi po jazbinškovem zakonu smo morali plačati štirideset procentov vrednosti stanovanja on pa je za vilo samo deset procentov.A to zate ni kraja?

   • Bozz

    Vsi po Marksovem zakonu katerega je Jazbinšek povzel.

  • dob

   Pejt molit na Sabotin, tam je zdaj Brozje ta take.
   Tam se lahko zahvališ, če ti je uspelo legalno nategnit sodržavljane.

  • dež

   Kučan, Drnovšek in Stanovnik sploh niso bili upravičeni do nakupa hiše v Murglah. Tako kot Golobič ni bil upravičen do nakupa državnega stanovanja.

   • ahnenpass

    To bi nujno morali natančno raziskati, če je to res, je treba cigane takoj deložirat.

    • dež

     Prvi trije so odkupili funkcionarske hiše/stanovanja, v lasti države. Takšna stanovanja pod Jazbinška ne spadajo. Po končanem mandatu PD bi morali hiše vrniti. Tako kot se iz poslanskega stanovanja po koncu mandata izseli poslanec, minister, državni sekretar, …
     Golobič pa do takšnega stanovanja sploh ni bil upravičen, ker ga je dobil kot generalni tajnik LDS, kar ni državni funkcionar. Za dodatek ga je še odkupil. Gre za čisti kriminal, morali bi odgovarjati vsi vpleteni in tisti uradniki, ki so jim to omogočili.

 • Gavnar

  No pa bo ta komunistično Avnojska pešhodka lahko zopet jamrala in basala svoje ovce, ko bodo “kvazi” desni ponovno zgubil naslednje volitve.

  • Janez

   Sanja svinja o koruzi.Ura dela tik-tak tik -tak.Volitve bodo kmalu,potem pa izsušimo to močvirje.Gospod Janez Janšša ne daj se.Več kot polovica SLOVENCEV je s teboj.Na roke jih bomo polovili.

   • TomTom

    Ne bo držalo. Johnya podpira mogoče 10% opranoglavcev, ki so ga spremenili v kult osebnosti. Desnico pa podpira veliko ljudi samo je ta desna opcija zelo neokusna predvsem zaradi vašega johnya.

 • Bozz

  “Čas je, da izsušimo to močvirje!”

  Veste kdo je avtor tega izreka, ki ga je uporabil Trump (potem pa še bolj napolnil močvirje) in tudi Janša? Angleški puritanec/protestant Oliver Cromwell.

  • Franc Šink

   Bog ne daj.Naj se utopijo.

 • Hun

  Slovenske ovce lomijo svoj hrbet za politicne obracune Jajota in Kučkota

 • Antonius

  Treba je vedeti, da je Kučan za 40.000 evrov kupil protokolarno hišo, ki je bila v lasti države in ne stanovanjskega sklada. Po odsluženi funkciji bi moral murglski veleizdajalec izprazniti protokolarno hišo, da se v njo vseli predsednik države, dokler ima mandat.
  Jazbinškov zakon je bil s strani partijskih izbrancev zlorabljen, ker je bil izglasovan samo za vse tiste, ki so z odločbo živeli v *svojih* stanovanjih.
  Zakon je namreč kupcu stanarino prištel k že plačani odkupni ceni, ko je odkupoval *svoje* stanovanje.
  Zato so imela starejša in stara stanovanja bistveno nižjo ceno.
  Kučan ni odplačeval NIČ. Plačal je zgolj stroške bivanja /elektrika, voda plin, odpadki/, ki jih je imel z uporabo protokolarne hiše.
  Kolikšno vrednost si je prikradel bivši prvi CeKajevec, nam dopoveduje prodaja enake protokolarne hiše, ki si jo je v Kučanovem sosedstvu za drobiž uspel prigrabiti Janez Stanovnik. Kot govorijo viri, jo je prodajal za pol milijona.
  Janša ima prav. Kučan je v primerjavi s ceno, ki sem jo plačal jaz za 60 let staro stanovanje, ukradel kar za dobrih 400.000 tisoč evrov, vreden protokolarni objekt.

  • Imaš prav.
   Tisti, ki so bili lastniki hiše, ali stanovanja pa z “Jazbinškovim ” zakonom, niso dobili NIČ.

   • ahnenpass

    Točno tako, nekdo je okraden, lepo bi bilo izpostaviti prave lastnike oziroma imetnike predkupne pravice.

   • RATATA

    In od plač so ves čas trgali prispevek v stanovanjski sklad prav vsem, tudi tistim, ki so ziveli v svojih bajtah.

 • BIG MAMA

  Kdo bi bil v tej državi grešni kozel, če ne bi bilo Ivana Janeza??!

  • KAPIBARA

   Če bi bil še živ – Krambergar

  • samsara

   Kako se je že pridušal oni sodnik, ‘tepihovalec’?
   “Sfukati ga je treba, totalno sfukati.”
   Pa zemljarič, kako je že vpil na sestanku v njegovih poslovnih prostorih?
   “Janšo je treba ubit, ubit, ubit!”

   • BIG MAMA

    Samsara, v ljudeh se nabira in enkrat bo mera polna! Upam, da se bo to zgodilo kmalu.

 • Franc Šink

  Janez ne daj se. Tiste polene ki ti jih mečejo pod noge boš sigurno preskočil.Nisi sam.

 • Krtača 20

  Janez je svojo masko že zdavnaj izgubil. Sam še njemu ni to jasno pa petim ovcam na tem portalu. Ostali smo že zdavnaj spregledal.

  • xtc

   To ,da se ti je glava zataknila v Milanovi r…… in ,da vidiš njeno notranjost ne pomeni ,da si spregledal.

  • KAPIBARA

   Spregledal ??
   Vidiš pa sigurno NE !!

  • Janez

   Dokazi so merodajni,ne pa tvoje meketanje tja v en dan.

  • garfi

   ti si od kriminala slep leviĆar
   spregledali smo te

  • sprehajalec

   Boš nazdravil s šampanjcem Krtača, sedaj ko je pravica zmagala?

   • Krtača 20

    Ne. Me pa zanima kdaj greste prižgat svečke pred pokvarjeno sodišče. Ne vem kako morte to sramoto gledat?

    • sprehajalec

     verjetno bodo svečke prižgane, svečke radosti.

  • Olga_10

   Seveda, Kučan je zločinec! Res je!

 • Slovenka

  Ne morem verjeti, da je sodišče razsodilo, kot je razsodilo. Le kaj se dogaja?

 • rrrrr

  Ni humano objaviti članek J.J. na začetku vikenda. Nekateri ljudje imajo pač nemirno črevo. Zajedalcem raznim hunom, krtačam, ogledalom , bozom in kosobrinom bo skupaj s komentatorsko drisko odplaknilo še trakulje…. Kamor je šla pamet, naj gre še trakulja.

  • Slovenka

   Pokvarjen konec tedna za izprijence in veliko olajšanje za poštene ljudi.

 • xtc

  V celi zadevi je nekaj jasno,ve se ,da gre za političen konstrukt,podoben Patriji,če bi bilo karkoli otipljivega bi kučanova druščina to pogumno storila.
  Ker je očitno sodeča sodnica malce pametnejša od Klajnškove je raje postopek pustila-zaradi Kučana,blokado pa umaknila.
  Seveda je jasno ,da iz zadeve ne bo na koncu nič ali pa bo JJ masno kasiral,vendar pagre v tej zadevi zopet za predvolilne race levih.
  Dejstvo je ,da bi bila ponovitev vaje iz Patrije(od katere širom EU ni ostalo nič) pomeni preveliko tveganje je treba najti nekaj novega za bebave ovce.
  Seveda se te bebave ovce ne zavedajo ,da ta preseravanja kučanove druščine plačujejo tudi one v obliki taks,davkov,višjih položnic in zadolževanja v tujini.

 • garfi

  komunajzli poskrbijo za svoje rdeĆe riti
  upam, da so z gnusom zavrnili božičnice

 • rubec

  Si sploh kdo v tej pofukani državi upa reči ŽIVEL JANEZ JANŠA? Ne, kajne da ne. Razmišljam, da se na ognjišče svojih starih staršev nikdar ne vrnem ampak v svojem novozelandskem domu odprem centralno.

  • sprehajalec

   Ne upajo rubec. Ivana Janeza so tako demonizirali, kot nekoč ta bele. Socializem je gradil novega človeka, tako so vpili nekoč. rezultat pa imamo, kloaka Europe je postala Slovenija. To je ta novi človek.

   • čips

    Jaz, vedno ponosno in z dvignjeno glavo povem, da je JJ moj prvi in zadnji izbo.

    • ahnenpass

     Dokler ne boš znal razložiti tudi zakaj, sta tvoja brezpogojna vsanost in brezmejno zaupanje malce otročji in brez veze.

  • Slovenka

   Naj ti nekaj povem. V službi sem nekoč omenila, da podpiram SDS. Posledice: vsi so zelo prijazni, če kaj potrebujem, tisto brez težav dobim, sem pa izolirana. Tisti, ki podpirajo SDS, se ne upajo družiti z mano, že vedo, zakaj. Toda veš kaj? Ničesar ne obžalujem.

   Pogosto pa slišim kolege, ki se pritožujejo nad slabim standardom, nad brezposelnostjo svojih otrok in drugimi težavami, ki so v pomembni meri zasluga levakarske vladavine, in si mislim: sranje imate, sranje, največje sranje po vašem pa je, da Janše ne morete kriviti za to sranje. Imejte se lepo. In živim naprej.

   • rubec

    Naj ti nekaj povem. Moj objem za tole.

  • janez.pokoncni

   Upamo, upamo, ampak ne na tem forumu. Tu imaš licenco za ŽIVEL JANŠA le ti. Vsak tak vsklik izpod prstov kogarkoli drugega … plagiat.

   • janez cepec

    ja zadnč je pravu edn, de se gor u Begnah, pa u Polu derejo živel Janša, to j’ pa tud use

    • In ti moraš tole tudi poslušat, ko tamkajšnji oskrbovanci takole vpijete ?
     Hmmmm, bogi, bogi…

     • janez cepec

      eee wrong, jest nism gor

   • rubec

    Cenim tole maj frend.

   • pajot

    jebenti a zdaj sem pa jaz plagiator,če občasno podprem s tem znamenitim vzklikom neponovljivega rubeca? A?

    • janez.pokoncni

     Ja. Na tem forumu od samega začetka to počne Rubec. Sam imam Janšo tudi zelo rad, ampak Živel Janša “kričim” 2x na leto po RTV forumu, ko se spravim provocirati komi idiote.
     Skratka – žal prijatelj, lahko podpiraš kogarkoli, a “živel Janez Janša” je tukaj v domeni zgolj in samo našega Rubca.

 • šmentanamuha

  Komunajzli so paraziti, tako kot trakulje in ostala golazen, zato je tudi deratizacija dolgotrajna in naporna, ampak vsi vemo, da je treba postopek izpeljati do konca, če se jih hočemo rešiti. Torej, ne tolk jamrat, akm se boste izselili, ampak vsak naj deluje, tako kot je prav, tam, kjer je, brezkompromisno.

 • učko

  Tako se govori ! Kučan je samo v primeru Elan “bil deležen” daril v višini 400 tisoč DM. No, s Kacinom sta privlekla iz Izraela tud’ rabljene haubice, na novo preštrihane, katerih ena je ubila vojaka na Počku. No, pol je pa Milči s pomočjo sojih pajdašev še banke izpraznu. In kdo mu dons kej more ???!!!

  • Capi

   Čist lahko mu kdo kej more,…………enkrat se bo men zluštal mal izleta po Murglah, pa eno molotovko bom mel zraven…..

 • Slovenka

  Malo sem pogledala na 24kur in slutnje me niso varale. Kup sovražnih izjav izpod peresa žolčnih tipov, ki bi Janšo utopili v žlici vode in ki ne morejo verjeti, da se ne bodo mogli naslajati nad zaplembo Janševega premoženja, se pa najdejo tudi izjeme.
  Primer:
  jan333 15.12.2017 10:41:20 11
  21
  10
  Volitve se bližajo, pričakujemo vse več takih člankov na dnevni ravni in obravnave na sodišču vsak teden. Trenta se namreč ni obnesla. Šerif Zoki je že rešen, mediji ga bodo pustili pri miru, končno so uničeni so vsi dokazi, za to so poskrbeli isti tožilci. Počasi bo vse pripravljeno za svež veter, po receptu Zares, Zaab, PS, SMC ter drugih klonov pogorele LDS, za nov obraz v visoki politiki, za novega mesijo – to bo čas za slovenskega Kurza iz Kamnika. Laboratorij eminentnega člana F21 ga je že postavil na prvo mesto anket, na naročilom, da se pumpanje v medijih lahko prične, enako kot na vseh prejšnjih volitvah. In folk bo volil Antijanšo, ki ne bo nič obljubil, kot Cerar ni. In vse bo po starem, bančne svinjarije se ne bodo preiskovale, Slovenija bo vedno na vrhu EU lestvice korupcije po ekonomski svobodo med Nikaragvo in Burkino Faso, po desni pa nas bo še naprej prehitevale države vzhodnega bloka in počasi še Balkana. Vsa do naslednjih volitev ko mož novega Kurza uplahnela, za ovce pa bodo ustanovili novo stranko, še je rezerv, Stranko Violete Bulc ali Listo Nataše Pirc Musar ali Stranko Tanja Fajon. Samo treba je pogledat na lestvico priljubljenosti levih politikov, ki ga pripravlja Delov laboratorij.

  Temu dodajam samo eno: če bo na levi zmanjkalo kadra, imajo v rezervi še NSI in SLS, tako da ni panike. Lahko zrejo z zaupanjem v prihodnost.

  • ahnenpass

   LDS so zadnja generacija udbašev, se bodo že nekako po0vezali v neko stranko, dobijo signal in točno vedo koga morajo podpreti. Tako pač deluje demokracija v vojaško policijskih džamaherijah.

 • ahnenpass

  Pa kakšen Kučan neki, v našem kraju imamo cel breg poln nacional socialističnih direktorjev, ki si skupaj lastijo par milijard evrov Slovenskega kapitala, sama fašistična golazen in psihopati, pa sem v 20 letih zasledil o njih mogoče 10 nepomembnih zaznamkov v medijih.
  Janša preganja Kučana, miši pa ta čas plešejo, drugih pori nas itak ni več, ki bi to sploh opazili, kaj šele skušali zaustaviti.

  • Olga_10

   Kučan je alfa in omega vseh problemov v Sloveniji! Sodi do smrti v zapor zaradi udbaških zločinov in komunističnega kršenja človekovih pravic s političnimi procesi! Je veleizdajalec Slovenije in tat orožja TO!

   • TomTom

    A je kučan na zadnjih volitvah oddal vseh milijon glasovnic?

   • ahnenpass

    Zakaj, če pa nima nobenih realnih pooblastil in politične moči, zgleda so komunisti ustvarili neke sorte mesijo, ki jih združuje zgolj s svojim kultom osebnosti. Dokler verjamejo v Kučana, so enotni in močni, take podpira tudi sam Bog. Isto so govorili za Jezusa. To sta potem fanatizem in blaznost, ne pa politika.

 • Krtača 20

  Neverjetno! Udbovsko sodišče se je spet zblamiralo. Zdaj se postavlja vprašanje (ker gre v primeru Janeza za precedenčni primer), če je potrebno odmrzniti premoženje tudi drugim barabam?

  • Olga_10

   Če iščete “barabe”, se obrnite na svoje v Murgle!

 • TomTom

  Janša, dej spoki že enkrat iz stranke, da bomo že enkrat dobil desno vlado. Veliko jih osebno poznam, ki ne volijo/nebi volili sds samo zaradi janše. Če hočete priznat ali pa ne, Janša dela največjo uslugo levakom.

  • ahnenpass

   Absolutno, dokler bo Janša edina opozicija, se popolnoma nič ne more spremeniti.
   Pa nimam nič proti njemu, samo v ospredju ne bi smel biti, kot stric iz ozadja bi lahko delal kar hoče in podpiral svoje marionete.

  • Olga_10

   Boste vi s Kučanom postavljali predsednike strankam?

   • TomTom

    Raje nehaj da ti ne bom sramote naredil….

  • Joža Gabroža

   TI NE BOŠ NIKOLI VOLIL SDS.A KER SI PAČ LEVAK Z KUČKOTOM NA ČELU

   • TomTom

    Kako zrel odgovor. A si ti še v oš da je to vse kar premoreš v diskusiji? Takoj je vsak levak ker se ne strinja z vašim velikim johnyem? Najprej se nauči kritičnega mišljenja, potem pa retorike. Ker tole premore moj 4letni mulc

    • ahnenpass

     Tvoj 4 letni mulc se je komaj naučil govoriti, pa ga že zaviraš z nekimi pravili. Izhajaš pa iz stališča močnejšega, tvoj otrok bo verjetno isti. Toliko o retoriki in dialektiki s takimi.

     • TomTom

      Tebi velja enak odgovor. Mucek…

     • ahnenpass

      Ne razumeš, rad bi te opozoril samo, da si priviligiran in ne dojemaš realnosti, dokler ne boš trpel pod fašističnim režimom države, ne boš jezen in obupan. Tvoj sin pa, če misli živeti v taki norišnici.

     • TomTom

      In ti vse veš. Zdaj celo mene poznaš in moje privilegije. A temu ti praviš retorika? Jao jao…

     • ahnenpass

      Če bi vedel, ne bi nabijal na portalu, ker pa sem žrtev sodobnega fašizma na Slovenskem, seveda ločim normalno življenje od realnega, na katerega bi te rad opozoril.
      Žižek se norca dela, bontona se lahko držimo edino, dokler je fer play, ko bi njega fuknili ven in bi lahko bral tiste svoje knjige kje sredi hoste, bi pljuval in žalil vse po spisku kot najslabši bosanec in cigan.

    • rubec

     Bebec, za začetek, kdo pa je to johny?

     • TomTom

      Tebi velja enak odgovor zgoraj. Mucek…

     • TomTom

      No no, pomiri se da ti ne bo zavrela tvoja janšeljubna kri. Johnylover. Zanimivo je da se iz desnice delajo norca prav zaradi takšnih kot si ti, ki enačijo blaginjo, prihodnost in desnico z enim in edinim, vsemogočnim, nikoli zmotljivim Johnyem. A, ker jaz tega bučmana ne podpiram pa misliš da nisem privržen desni opciji? Še kako sem. Samo zaradi vaših otročjih izpadov,, ki včasih mejijo že na tragokomedijo, me je sram da bi se razglašal za desničarja.

   • ahnenpass

    Mogoče je naš, iz stranke nevolilcev, potem ne bo volil nikogar dokler se ne razčistijo njegovi problemi, ker pri nas nikomur ne moreš zaupat.

  • Aton

   Očitno komaj čakaš, da boš volil Grimsa ali Gorenjaka!

   • TomTom

    Glede na katero mojo izjavo si prišel do tako “očitnega” zaključka? Pa daj se potrudi, ker me res zanima. A bo šlo?

  • sprehajalec

   V Sloveniji volijo ljudje face, ne stranke. Stranka je nepomembna.

   Serpentinšek vodi na lestvicah kot najnovejši Novi obraz, pa sploh še stranke nima. Ko bo pa treba, jo bo pa sklanfal za šankom skupaj.

   • TomTom

    Mogoče imaš prav. Ja potem pa očitno johnyeva faca na deluje več tako dobro.

    • sprehajalec

     Zakaj pa ne, 30%-50% Slovencem je všeč.

     Če bi uvedli elektronske volitve. Tako pa hodijo volit samo “naši” penzionirani ZZB samoupravljalci pa žlahra zaposlenih v javni upravi in službah.

   • ahnenpass

    Marsikomu Šarec ni všeč, pa ga bodo vseeno podprli, saj ni važno, samo da ohranijo položaje in so enotni v zločinih.

    • sprehajalec

     “Naš” je.

 • Rotar Jakob

  kurćanovo zločinsko komunistično krivosodje genocidno zatira slovence dokler kurćan na kratkih lažnivih nogah kot musolini ne zvisi v haagu in odreši slovence nagravžnega zločinca!

  • ahnenpass

   Ne samo to, saj Janši ni posrkal celo pamet sveta, fašisti nas neprestano nadzirajo in mučijo, zato si ne upa nihče izpostavljati, ker si lahko še ob glavo. Ni upora, na tisoče lobotomizirtanih idiotov po cele dneve nadzira vsakogar, ki bi jim bil samo teoretično nevaren. Pa ne v mestih, po celi Sloveniji, tudi v najbolj zahojenih rovtah, mi smo prava vojaško policijska džamaherija, kakršne cel svet še ni nikoli prej videl.

  • TomTom

   Če je kučan vsega kriv, zakaj ljudje ne volijo desnice? Aja, ker smrdi zaradi johnya.

   • ahnenpass

    Ni res, komunisti so jim zrihtali vse kar imajo v življenju, nekaterim celo družine in otroke, če se jim zamerijo, ostanejo v tej norišnici sami, niti Janša jih ne bo branil, zato je tako.
    Janša živi pa v svojem svetu, po moje, dela za novo veliko nemčijo ali kdo to podpira, on se oklepa svoje širše vizije, nenazadnje je bil tudi predsednik Evrope in mora malo paziti na svojo javno podobo.

 • totex39

  Po znanem scenariju Janši spet mečejo polena pod noge, komunistična mafija pa milijone krade pa noben v državi nič ne ukrepa in to samo zaradi tega, ker je vse podkupljeno in skrompirano iz strani FURS-a, policije do sodstva.

 • ahnenpass

  Janša ima načelno vedno prav, hudič je v detajlih.
  Tožilstvo oziroma pravosodje se mora brezhibno držati rokov, o tem ne sme biti nobenega dvoma, ker je absolutno priviligiran organ, s praktično neomejenimi finančnimi sredstvi, človeškimi kadri in vsemi ostalimi viri. Ker je država tako nesorazmerno močnejša, lahko deluje edino v izredno strogem okvirju jasnih pravil, ki jih pod nobenim pogojem ne sme kršiti, sicer bi lahko delali z nami karkoli,tudi masovno pobijali, pa bi bilo še vedno vse legalno in po zakonu.
  Civilni državljani pa ne, za nas ne veljajo nobene take omejitve,ker vedno obstaja življenjska okoliščina ali poseben razlog zakaj nekaj nismo mogli ali znali. Nihče ne zamudi postopkov v svojo korist ker bi sam tako hotel, če pa, potem itak ni problema, a ne. Ljudje so namerno onemogočeni, sodišče pa se obnaša, kot da živimo v idealnem svetu in smo si enaki, kar nikakor, nikoli ni res. To je tudi glavni razlog zakaj skoraj VSE sodbe tudi naših najvišjih sodišč redno padejo na Evropskih sodiščih, tam se zavedajo, da birokratske omejitve ne pomenijo nič, dejstva so važna, dokler se spori ne razčistijo, ne more biti konec, NE SME biti konec!

 • Franjo Trojner

  Očitno je vodja demokratične opozicije, demokrat, velik domoljub, osamosvojitelj, osvoboditelj, predsednik stranke SDS pokončni in kljub vsem podlim napadom vedno, kot špricer hladen g. Janez Janša tako velik trn v peti nelustrirancev, da ga ti želijo za vsako ceno in z vsemi sredstvi ofstraniti s političnega prizorišča. Ko gledam, spremljam, kaj vse mu počnejo danes baje v demokratični samostojni državi, mi je hipoma jasno kaj bi z njim počeli v bivši totalitarni jugi. Vpiknili so se v njegovo povprečno bajto in danes star avto srednjega cenovnega razreda, čemu vas vprašam? Bil je predsednik vlade in minister, piše in prodaja knjige itd. in bi moral biti revež??? In v resnici je pravi revež, če pogledamo ves kapital rdečih tajkunov varno skrit v davčnih oazah, ali ga primerjamo z bogatimi rdečimi tajkuni, ki imajo v lasti več deset metrov dolge jahte, vile po celem svetu in se prevažajo v pregrešno dragih osebnih avtomobilih, ki pogosto presegajo vrednost celotnega premoženja g. Janše. Tudi v primerjavi z nekaterimi ministri, poslanci te Cerarjeve vlade je g. Janez Janša pravi revež, mar ne? Zakaj torej se preganja venomer samo njega?? TO JE NENORMALNO in je danes lahko prav vsakemu poštenemu državljanu jasno, kdo to počne in zakaj. KAKOR NI NORMALNO, DA nas delavce v gospodarstvu, kot ovce venomer in vedno bolj strižejo vse leve vlade, čeprav nam v isti sapi zatrjujejo, da delajo v našo korist, se zadnjih 25 let nas položaj, plače, delavska zakonodaja in penzije samo še slabšajo.
  HALO !!! DELAVCI V GOSPODARSTVU VRAG JE ŠALO VZEL, javni sektor bo 14. februarja znova stavkal! Štrukelj:” Gre za največjo stavko v javnem sektorju v zgodovini samostojne Slovenije”.
  Zahteve:
  -zvišanje bruto plač vsem
  – izplačilo bruto 1200 € regresa v letu 2018
  Država je pričakovala, da bo na plečih izobraževanja reševala javne finance.
  ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!????????????
  Pa saj to je neverjetno! 1 milijon Slovencev živi skromno iz meseca v mesec, od tega jih 400 000 živi pod pragom revščine, kljub temu, da so zaposleni, ker prejemajo minimalno plačo ali dlako več. Enako ali še huje se godi naslednjim 300 000 upokojencem z mizernimi penzijami pod 500 €, kar ne onemogoča človeka vredno, dostojno preživetja meseca. Še posebej, če jim je umr zakonec in živijo sami. Zato so nekateri upokojenci tudi danes lačni in pozimi zmrzujejo. Tako drastično razslojevanje naroda in vedno večji razkorak med zaposlenimi v gospodarstvu in v javnem sektorju, kot ga z abnormalno davčno in plačno politiko peljejo vse leve in tudi ta leva Cerarjeva vlada gotovo vodi do konfliktov v družbi, še posebej med zaposlenimi v preobdavčenem realnem sektorju in med zaposlenimi v javnem sektorju. Kaj zdaj bo vlada znova nabila zaposlenim v gospodarstvu, gospodarstvenikom še večje davke, da bo lahko potešila apetite po večjih plačah in večjem regresu uslužbencem javnega sektorja? Ali vi vladni levičarji, uslužbenci in sindikati javnega sektorja sploh razumete, da velika večina zaposlenih v realnem sektorju tudi zaradi velikih davkov lahko samo sanja o izplačilu regresa in če že je je minimalen, da naše plače v veliki večini ne dosegajo slovenskega povprečja? Kaj je zdaj? Ali moramo imeti mi zaposleni v realnem sektorju zaradi vedno novih in večjih obdavčitev še manjše plače, da boste vi zaposleni v javnem imeli še večje??? Jaz te logike ne razumem več! Kakor nikakor ne morem razumeti vodstva sindikatov, ki bi naj zastopali delavce v gospodarstvu, ki javno podpirajo sindikate javnega sektorja pri njihovem štrajku. Pa kdo je zdaj tu nor in kdo koga zastopa in kdo za čigave pravice in boljše plače bori??? Izgleda, da smo delavci v gospodarstvu razdrobljeni med različnimi panogami in podjetji brez vsake moči lahek plen vseh. Le zakaj imamo delavci v gospodarstvu sindikate in koga ti sindikati zastopajo, je vprašanje za milijon $, še posebej, če vemo, da so se pravice delavcev v gospodarstvu v zadnjih 26 letih zelo okrnile in je prav v tem sektorju največ kršitev delavskih pravic, zakonodaje. Lahko bi začel tudi temo o očitni v nebo vpijajoči razliki med odsotnostjo delavcev zaradi bolniškega staleža v gospodarstvu in delavci v javnem sektorju in posledično o umrljivosti, lahko bi načel temo o poklicnih boleznih in skladu za njihove odškodnine, pa ne bom, ker v tej državi ne ministrstev, ne leve Cerarjeve vlade in ne sindikatov, kakor tudi dominiatnih medijev ne to očitno ne zanima, briga! Pa bi jih moralo, mar ne? Pogosto se vprašam, ali je Slovenija res del EU in se pri nas vsaj minimalno spoštujejo vsaj osnove zakonodaje EU????

  • ahnenpass

   Kdo naj bi pravzaprav ogrožal Janšo, saj ga državljani niso volili niti, ko še ni bilo afer.

 • MEFISTO

  Se sme k tej temi oglasiti tudi kdo, ki ni nick enega in edinega moža tisočerih nickov?

  Če se bom smel, bom nekomu zavezal gobec nekoliko kasneje.

 • Olga_10

  Kmalu bodo volitve! Spet podtikanja, laži…. nič novega! Sindikati so se tudi zbudili….. Komunisti nimajo kaj pokazati, razen vse bede marionetne Cerarjeva vlade, kraje, teptanje zakonov in ustave! Vse kar z”znajo” je uničevanje in anarhija!
  Pogumno naprej gospod Janez Janša! Vsi pošteni domoljubi smo z vami!

  • Hribouc

   Podpis, cara Olga!

 • ahnenpass

  Iz Janše spet delajo simbol, njemu se je zgodilo vse kar je narobe v tej deželi.
  Mi imamo svoje izkušnje, on je pa pokasiral celo porcijo, za nas, na Janši je mogoče izdelati natančno študijo modernega fašističnega totalitarizma. Brez zamere, ampak to so gola dejstva, kar naj enkrat pokaže cel kup sodne pošte, naj ljudje malo vidijo na lastne oči kako zgleda povprečen kup dreka, s kakršnim dušijo cel Slovenski narod,ne le Janšo.
  Ker to je očitno drek, če pa še do Evropskih sodišč ni prišel, pa so že vse razveljavili, drek od dreka drek, vse kar so mu zadnjih deset let delali. Ko bo šel na EU sodišča, bodo poslali v Slovenijo Nato in Modre čelade Združenih narodov, smrt fašizmu!

 • Aton

  Kaj pa bolnica v Avstraliji?

  • ahnenpass

   Kaj pa nova burekđinica v mestu, kjer živiš?

  • branči

   drek pa taka finančna preiskava, da to zgrešijo..

  • Olga_10

   Jo ima bivši predsednik SD, Lukšič v Mozirju….

 • TomTom

  “Ubogi sem, poglejte kaj mi delajo, trpim za vas, umrl bom za vas,….” Podobnost s Kristusom je zgolj naključna.

  • janez cepec

   ja maš prou, njega jebejo tele primerjave, sam se primerja, no u stvari kopira vzornika Tita, pa se boji, de b’ mu nogo odrezal, ti ga primerjaš s Kristusom, jeba j’ ta, k so Džizusa križal.

   • antimur

    Baraba komunajzerska, zaslužiš si par krepkih čez tvoj usran gobec, seveda samo za uverturo, potem pa naprej.

    • janez cepec

     de se nau’š usrou, ejga, ti kr naprej meketej tam u Begnah,kjer si stacioniran to, kar ti tvoj pastir naroči,

  • ahnenpass

   Isto sem spodaj že prej opisal odnos komunistov, pardon, nacional socialistov do Svetega Kučana.

 • ahnenpass

  Vsi konstrukti totalitarnega režima proti nekdanjemu predsedniku Evrope so padli, vse skupaj je bila navadna laž, navaden sistemski terorizem, zakaj se nam ne reži cela Evropa in cel svet?
  Slovenija je očitno totalitarna, fašistična država, tudi ostale sodbe Evropskih sodišč to nedvoumno potrjujejo, zakaj se to Evropskemu parlamentu ne zdi problem?

 • janez cepec

  pa kva nas boli Đoko kok je bla uredna Kučkotova hiša, če pa res misle, de je Kučko kradu, pa nej še sam pove kok je pr švercu orožja pokradu dnarja. aja use, sej ni nubenga dnarja nikjer.

  • ahnenpass

   Saj pri državljanih rezrega razreda, ki jih je Kučan posredno deložiral in rubil, tudi niso našli nobenega drobiža, samo smeti, pa jih je vseeno fuknil ven in jim uničil vse kar so še imeli od življenja.

  • Hribouc

   Te še vedno dajejo živci al so te spodil iz Idrije?

   • janez cepec

    ti moreš bit preci visok gor u govcih, de takele klateš, al te pa mal veter jebe?

  • Kučko pod pručko

   Cepec ali Krtača ali Bilderberg ali kdorkoli si že danes. Kaj se spet greš, ti uboga zguba? Ali pa kar Mihael Skumavc iz Belce 14, 4281 Mojstrana. Res se ne čudim, da te je Janša zabrisal iz SDS-a, ker si tak bumbar. Ti pa kažeš svoj mizerni značaj in se znašaš na prvaka opozicije. Ena velika bedna rit si, nič drugega!!!

   • janez cepec

    zdej ne vem, a s’ ti res tok fuknen, al se mau devaš. lepo sm ti reku, de nkol nism biu u noben strank, še najman u SDS, pa de iz Mojstrane tud nism, ti pa kr tišiš svoje. isti kreten si, kot tvoj veliki vodja, k’ že četrt stoletja klobasa eno in isto mantro ke u tri dni, ene par zblojenih ovac tvojga tipa mu pa še vedno “pele”

 • janez.pokoncni

  To, kar je kaviar socialistična mafija v zadnjih 30tih letih naredila JJ, zmore prenesti zgolj peščica ljudi na svetu. Zame je JJ največji heroj “ever” že zgolj zaradi tega, da jegovih ostalih izjemnih kvalitet niti ne omenjam.

  btw.,
  Res pa je. Redki imajo v svojem življenju priložnost pokazati kaj vse lahko zdržijo. Toliko priložnosti, za demonstracijo izjemne notranje moči, kot jih je kaviar socialistična mafija “dala” JJ, je bila deležna skozi zgodovino le peščica ljudi.

  • ahnenpass

   Vsi se strinjamo, ampak poslušaj SDS-ove poslance in politike, saj nihče ne omenja totalitarizma in vojaško policijskega terorja, pred EU se obnašajo kot, da se pri nas ne dogaja nič nenormalnega.

  • janez cepec

   ja res je revček, taprav disident, že leta nazaj, čeprou je unikum u svetu, u glavnem je biu skoz pr korit, kot komunajzar in zdej kot kvazi demokrat, pa se proglaša za disidenta. treba bo tale termin (izraz) mau drgač definirat

 • antimur

  Grozljivo, kaj počne ta levofašistična banda z Janšo. V ozadju pa pod Kučanovim vodstvom ropajo še tiste najrevnejše državljane. Golazen kot so rdeče fašistični tožilci in sodniki, pa zmetati v najgloblje temnice, sploh barabe kot so Fišer, Zalar, Masleša, Klajnškova, Žgajnerca, Ravnikarca in podoben tožilski in sodniški poden pa na prevzgojo, ki pelje v večnost. Kaj je s kriminalci kot je Janković, Kos, Praprotnik ter cel niz teh antislovenskih barab, katerim mora za vsako ceno soditi ljudstvo, ne pa nekakšno kriminalno tožilstvo in sodstvo, ki je v devedesetih odstotkih v kučanističnih krvavih rokah.

  • ahnenpass

   Po moje, imajo reformirani nacional socialisti en tak sistem, razslojili so nas na tri razrede državljanov, vsakega državljana posebej so popisali in mu ukrojili usodo, zdaj hočejo pa do konca izkoristiti in pogubiti državljane tretjega razreda, pod posebno zaščito države ter jih nadomestiti z ustreznejšimi.

 • ahnenpass

  Janša je pravkar preživel hujši teror in mučena kot za časa najhujšega Jugoslovanskega komunizma, kako je to mogoče?
  Še bolje, zakaj se Janša tega kot prvi ni zavedal?

  • Za Janšo vemo, ker mediji o tem pišejo, ampak takih “janšev” je po Sloveniji še veliko……, kako pridejo na ta spisek pa se ne ve ???

   • ahnenpass

    Seveda, ampak na tej točki tudi sam menim, da bi se bilo treba združiti okoli Janše. Najprej zato, da se sam pri sebi zave kaj se mu je dejansko zgodilo in kaj je on delal nedolžnim Slovencem, ko ni vedel kdo je v resnici sovražnik in terorist, predvsem pa zato, ker je bil predsednik Evrope in želim, da se oči celega sveta obrnejo v nas. Tudi zaradi prve dame Amerike, ki je verjetno povezana z našo skupno usodo.

    • Je tudi on kdaj delal hudo Slovencem …. to pa ne vem.
     Če misliš, ker je bil član partije ??? Tudi med temi je bilo veliko poštenih – zamerim pa tistim, ki niso nikoli spregledali in še sedaj kradejo iz skupnega imetja.
     Jaz Hvala Bogu nisem bila nikoli v partiji, sem pa bila zaradi tega zelo prikrajšana – to pa ja.

     • ahnenpass

      Naj jih on imenuje, komunisti pa naj povejo, če je res, kar naj se zmenijo med sabo.
      Zame je najbolj pomembno, da ima narod dovolj in bo lahko cel svet videl kaj se pri nas dogaja, jaz tudi nisem bil v partiji, mi jim sami ne moremo nič, sploh ob takem pravosodju in vojaško policijskih organih ne.

 • Osti jarej
 • Hribouc

  Masleša, Fišer, Florjančič, Zobec Hrastan, zdaj še Dunja Franken in miličar na sodniji, ki je ustavnega sodnika Jana Zobca z nasilnim ukrepom vlekel iz sodnije – ista rdečuhasta kriminalna sodrga!

  Apokalipsa UdboKučanistana je blizu, vi kar gonte svojo, banda!

  • ahnenpass

   Ampak to ni res, prosi Janšo, da ti pokaže kdo vse je podpisan pod pravosodnimi in policijskimi konstrukti, ker to so osebe, ki so kršili zakon in človekove pravice, kaj nas briga zakaj in za koga, bodo že oni povedali, ko se bodo zavedli v kaj so jih vmešali.

 • Božobožo

  Zapreti barabo desničarsko.

  • soc

   Prej neprijavljeni božo, zdaj neprijavljeni božobožo, bebček zadaj ostane isti.

  • Stajerka

   le kje sta med in mleko levakov??…..

 • Jožef

  Močvirje, močvirje in močvirje, žabe kva, kva kva !!!!!!
  Naj živi Janez Janša in (nekoč ko tudi bo) svobodna Slovenija

 • Kučko pod pručko

  Kriminalci in modrooki angel

  V bistvu ne gre za to, ali je Janša v vsej svoji delovni dobi zaslužil toliko, da je s prejemki lahko prišel do očitanega premoženja. Gre preprosto za to, da hoče murgelska udbomafija onemogočiti prvaka opozicije in SDS, da bi lahko še naprej nemoteno ropala in uničevala Slovenijo. Za dosego tega cilja si izmišljuje najmogočnejše finte, da ga spravi na sodišče, tam pa ga murgelske vlačuge obsodijo.

  Ker Janša že dolga leta žre živce kratkonogega pritlikavca, bi ga ta najraje poslal v večna lovišča. To mu sploh ne bi bilo težko, saj ima v oblasti celoten represiven aparat, poleg tega pa bogate izkušnje z eliminacijo svojih političnih nasprotnikov. Sicer pa je že sam napovedal, da po diskalifikaciji pride na vrsto fizična likvidacija. Janša ima edino to srečo, ker si Kučan tega le ne more privoščiti, saj bi bil umor glede mednarodne javnosti le prehud tudi zanj.

  Kako prozorni so tardeči, se vidi iz tega, da se največjim kriminalcem, med katerimi prednjači prav ljubljanski opankarski župan, ne skrivi niti las na glavi. Pa Balkanec ne poseduje lastnine, primerljive z Janšino, ampak ga z več kot destkratnikom tudi presega. Toda Opanković ni edini, v murgelskem brlogu jih kar mrgoli, vsi pa so pred roko pravice varni, saj nad njimi bedi modrooki angel!!!

  • Stajerka

   jp……o šerifovih 3 milijonih čez noč, pa nič……nikomur nič…..najmanj še šerifu…..

 • Slovenka

  Sodnica svojega sodišča ni hotela spremeniti v hišo sramote.

 • Stajerka

  zakaj mam občutek, da bodo volitve nekje marca, najkasneje v začetku aprila 2018…….lejte, to kar počno glede teh vrednosti, je dokaz, da levaki obvladajo samo plansko gospodarstvo, kjer je 10 let star avto cenovno bil primerljiv z novim…..zakaj??…..ker novega nisi mogel dobit, če nisi bil pripravljen čakat 2 leti……in nepremičnine: a sedaj bodo vsakega delavca, ki mu je narastla vrednost nepremičnine zaradi trga – oglobili, zarubili in postavili na cesto??…..

 • Krtača 20

  Pa je šel desnim še en vikend cugrunt. Cel vikend prihajanja na janšo……ali uhajanja v pleničko…..

  • janez cepec

   ja u pondelk se bojo pa hvalil, kok so fukal čez vikend, sam desna roka jim bo pa mau zatekla, pa kocine jim bojo po dlan pognale. dristavi so pa tko ket tko že ceu cajt

   • Krtača 20

    Hehehe. Reveži…. Zdej lahko čakamo kdaj bojo spet lansiral kako janezovo lepljenko kjer bojo razvidni Štefkini miljoni + piškotki s čajem in tortico iz Zvezde….v oazi XY.

    • janez cepec

     Janez bi že dau kešno lepljenko ven, pa mu je unga dnarja od šverc že zmankal, plača pa, sej veš, bel za en kurc. čeprou za tok kot deva, še preveč dobi

  • Olga_10

   Milanu…baje že kupuje pleničke….

 • svoboda sloveniji

  JANEZ JANŠA NE MOREJO SE TE DOTAKNITI !!!
  ZMAGA RESNICE !!!
  PREBUDI SE SLOVENIJA – ČAS JE
  PAMET SLOVENCEM
  SVOBODA SLOVENIJI

  • janez cepec

   Janez aus Begne, use to že imamo, tist, ki smo normalni, ti svobode maš mau manj, k si u Begnah zaprt, sam usen ti ni hudo, jeba je pa ta, de PAMET, videš te, ti pa tud Janša ne more zrihtat. pa nuben drug tud ne, tko j’ to, si pač fuknen do amena, ni ti pomoči.

   u fak, šele zdej sm porajtu, de ne odgovarjam Janezu aus Begne, očitno sm naletu na enga še večjiga kretena. mora, de si cimer od Janeza u Begnah, a?

   • učko

    Pol je treba dopount reklo, da partija ti sreče ne more dat, pa pamet’ tut ne !

    • janez cepec

     partija ne kaj pa veliki vodja?

 • JozeZorc-Brooks

  Spomlad bo polna “štrajkov” pred volitvami. Krivi bodo pa tisti kateri bodo izvoljeni! #butale

  • Krtača 20

   Ja kot vsak pošten prodan sindikalist greš štrajkat mal pred koncem mandata, je največ šans da kej pokasiraš ne. Drugač morš šter leta migat pa glavo nucat. Al pa kokr helios, kjer sindikalisti niso vedl da njihovi delavci štrajkajo. Tolk o “sindikatih”.

   • Mojca pokraculja

    Prodan sindikalist B. štrukelj se je že zmenu s Koprivco, da bodo uprizorili fejk štrajk učiteljev 14. 2 2018, tko da nč se bat za druge sindikaliste.

    • Šolniki zahtevajo plače, kot zdravniki.
     Ali je tudi njihov faks tako dolg in zahteven, kot faks zdravnika specialista.
     Pa še nekaj.
     Ali bodo imeli tudi zdravniki toliko dopusta, kot ga imajo šolniki.
     Včasih so se sodniki bunili, da hočejo imeti plače, kot zdravniki, zdaj so tiho, ker imajo oblast nad zdravniki in še višje plače.

   • Olga_10

    To bi govorite komu drugemu….

 • janez zorman

  Yugosudje so mislili, da mo bojo kar pobrali vse, kar si je pošteno prislužil v štiridesetih letih in “polastninili”.

 • ljubinica

  Kucan je naslednik Macka. Pri njem se je naucil komunisticnih metod. Najprej diskreditacija, nato likvidacija, ce je potrebno tudi fizicna …
  Vladajo nam krvni in idejni dedici povojnih morilcev in roparjev ….

  • samsara

   Udbopati!

 • Kučko pod pručko

  Najbolj mi je všeč del Janševega pojasnila, ki pravi naslednje: ” zanj nekoč tudi odgovarjali pred ljudstvom, v imenu katerega se danes norčujejo iz vladavine prava”.

  Prepričan sem, da bo tudi v Sloveniji nekoč prevladal razum in da bodo Kučan in ostali njegovi kriminalci odgovarjali ljudstvu. Ob tem si samo želim, da bo do tega trenutka prišlo sorazmerno hitro, saj se te prelomnice ne bi rad veselil na stara leta!!!

 • Miro

  Maske padajo, Milan Kučan je samo z nakupom hiše ukradel 400 tisoč evrov….

  Janša ti resnično potrebujesš strokovno pomoč, če že ni prepozno

  • dež

   Milan do te hiše sploh ni bil upravičen, kupil pa jo je za drobiž.

  • PLavi-mil

   Miro , ti jo potrebuješ, pa ne samo strokovno pomoč, ampak tudi Zaloško.

  • Olga_10

   Seveda..Plavi iz Murgel je eden od vas Udbašev, on ni kriv…jasno…njega se ne sme preverjati… Hčer mu je šolal Smelt, od Elana je dobil 400.000 DEM, službena hiša mu pripada po partijski liniji, agresorski JLA je izročil orožje TO…… Komunistični zločinec in veleizdajalec!

 • Omer Mujkovic MADRIDISTAS CR7

  To je komedija ta kucan ne zna nehat tezit naj pusti na mir folk i drzavo upam da jansa kmalu pride na oblast da nazene rdeco bando

 • slosin

  a je v teh 400.000 zajet tudi akumulator za volva, al bo to posebna tožba…?
  Ja, ja, izgleda, da bodo volitve prej…

 • Stajerka

  V reviji Demokracija: S primerom Novič in stanjem v slovenskem pravosodju seznanjeni tudi v Ženevi

  Minulo sredo bi moralo Višje sodišče v Ljubljani odločati v primeru pritožbe dr. Milka Noviča, potem ko je ga letos spomladi prvostopenjsko sodišče brez dokazov spoznalo za krivega umora direktorja Kemijskega inštituta dr. Janka Jamnika. Odločitev višjega sodišča je bila iz zdaj še neznanih razlogov prestavljena na 20. december, sejo pa bodo odprli celo za javnost. Še preden pa je bila omejena seja prestavljena, smo v uredništvo prejeli tudi uradno izjavo mednarodne opazovalke za človekove pravice Michelle Laure Kling, ki že dalj časa budno spremlja sojenje dr. Milku Noviču.

 • Kučko pod pručko

  Lahko ga že poznate, jaz sem ga šele dobil

  MIRO CERAR SE SPREHAJA PO LJUBLJANI. ZAUSTAVI SE PRED ENO IZLOŽBO, GLEDA CENE IN SE ČUDI, KAKO VISOKE SO POSTALE CENE OSNOVNIH ŽIVLJENJSKIH POTREBŠČIN, KAJ ŠELE CENE LUKSUZNIH ARTIKLOV. IN NAENKRAT DOBI NAŠ PREMIER ČUSTVEN NAPAD. V OČI MU STOPIJO SOLZE. V TISTEM TRENUTKU PRISTOPI POLICAJ:

  – GOSPOD PREMIER, A JE KAJ NAROBE? VIDIM, DA JOČETE…
  – MA, GLEDAM CENE IN SI MISLIM, KAKO HUDO MORA BITI NAŠIM PENZIONISTOM, SPLOH SI NIČ NE MOREJO PRIVOŠČITI S TISTIMI UBOGIMI PENZIJAMI. TO JE STRAŠNO, GROZNO…

  ** V TISTEM TRENUTKU PRISTOPI PENZIONIST IN VIDI JOKAJOČEGA PREMIERJA TER VPRAŠA POLICAJA:

  – EJ, ZAKAJ PA NAŠ PREMIER JOČE ?

  POLICAJ GA KRESNE S PENDREKOM PENZIONISTA PO GLAVI:

  – ZARADI TEBE, PIČKA TI MATERINA…ZARADI TEBE !

  • janez cepec

   sej veš, zakuga j’ Kajn Abla ubu, ane, Bunksl naumn?

   • slosin

    ..zakaj je Kabl Abla ubil…?..no povej nam…

    • janez cepec

     ti ko ne boš skontu, kva se čem poj matrat

     • A tudi ti ne veš ? Joj si brihten cepec. Delaš Janezom sramoto.

      Zato, ker ga je PREVEČ UDARIL. Si boš zdaj zapomnil ?

     • slosin

      …bunksl, kabl je bil pod napetostjo….

     • janez cepec

      se ti pozn, ja

 • Miro

  spomnim se Ivana 40 let nazaj, ko je bil že zelo premožen možak. Posedoval je zarjavelo stoenko, oguljen karirast suknjič in najemniško stanovanje. In poglej kaj je človek vse zaslužil z avtorskimi honorarji…..
  verjetno je mislil avtorski honorar od prodaje patrij…

  • slosin

   …izgleda, da so vsi Miroti pr nas zabiti ko šparkasa…

  • tohuvabohu

   Če bi imeli tekmovanje “najkreten Slovenije”, bi bil ti letos glavni kandidat. Siromak.

  • Olga_10

   Mislite Kučana in Kacina?

 • bednick

  “V času prve vlade Janeza Janše je njegova tedanja žena Silva Predalič dobila službo na Statističnem uradu, nato pa v državni družbi za upravljanje avtocest, na Darsu. V času njegove druge vlade je Predaličeva napredovala v vodjo službe za informatiko na Darsu.”
  Več v MLADINI:

  ……………………JANŠEV KLAN……………………

  • dež

   Potem je tožilstvo še toliko bolj mimo usekalo. Ker je tudi Janšina partnerica dobro zaslužila.

 • Miro

  ali so rumeno modri že našli naslednjega sovražnika velikega vodje, ko Kučana ne bo več… ali pa se mu bo ta še vedno kazal v sanjah….

  • dež

   Tu ne gre za sovražnike, gre za goljufe in kriminalce na funkciji predsednika države.

  • janez cepec

   sanjal ga bo še poj, ko Kučkota že davnej ne bo več. sej maršala in vzornika Tita tud, še skoz sanja, no ja, skoz bel ga oponaša.

   • janez cepec , preganjavica te daje. vzemi tabletko.

    • slosin

     …=be ga tudi slovenščina…’sanjal ga bo’ je balkanščina…

    • janez cepec

     pejd ti raj mal šporget spucat, lej kašna svejnarija maš. reč decsu nej ti mau ketna popusti, pa bo

  • sprehajalec

   Malih Kućkotov je polna Slovenija, vrtijo se v glavnem okoli Javnega, tam kjer se da kaj trpniti v žep. pa kjer se visi na javni dojki.

  • milanček

   s takimi idioti kot si ti mirči, se ne bomo ukvarjali! drugače pa mirči, probaj še alternativno zdravljenje, mogoče, ali pa tudi ne glede na izjave , ki jih kracaš!

 • Miro

  Tožilstvo pod vodstvom Zvonka Fišerja je dve leti “zamujalo” z vložitvijo tožbe zato

  Janša, samo nesposobnemu tožilstvu si lahko hvaležen, da si še zunaj, drugače pa bi moral že kar nekaj časa biti na Dobu

  • FORT WORTH

   Na Dobu ???
   Zaradi cesa, zaradi montiranih procesov zoper njega ???

  • dež

   O tem kdo gre na Dob, odloča sodišče in ne tožilstvo. Če se ne motim, tožilstvo v aferi Patria ni zamudilo, a je US Janšo oprostilo.

  • Pišeš iz Doba?

  • milanček

   mirči,revček mirči, ti pa v Polju-zaprti oddelek!

  • ogledalo

   Tožilstvo pod vodstvom brezigarjeve!

  • Olga_10

   Mislite Kučana in Jankovića?

 • totex39

  Trn v petah jim je Janša, kradljiva mafija pa se lahko spreneveda in krade ter laže kolikor hoče, to pač je domena današnjih komunistov.

 • Janez

  Ja?
  Kaj pa tistih R.SLO 70MILIJARD $ ?
  O
  KATERIH. ” SD ” POSLANEC Janko VEBER JAVNO NA TV -GOVORI, TRDI,
  DA
  SO BILE IZ R.. SLO – 70 MRD $ – ODPELJANE – V T.I. DAVČNE OAZE. .?!
  P.s.
  Ali kdo ve, na kakšne R.SLO MILIJARDE MISLI – SD POSLANEC J. VEBER !

  • Johan

   RADIKALNA LEVICA JE POKRADLA 130 MILJARD

  • ahnenpass

   Jaz tudi ne razumem o kakšnih 4 milijardah govori Janez, če pa se ves čas govori o desetinah pokradenih milijard, Tudi živimo tako, kot da bi nam manjkalo neprimerno več kot omenja Janša, mogoče še sam ne ve, pa je vodil že več vlad in bi bi spet rad vodja.

 • dež

  Je pa zanimivo, da še do danes nisem videl izračuna, kako je KPK prišla do zneska 210 K€ oziroma tožilstvo do 400 K€, kolikor naj bi Janša utajil. Kaj je vključeno v ta dva zneska, rad bi videl seznam sumljivih transakcij, ki so pripeljale do teh številk ?

  • Johan

   to ne moreš videt, to je fatamorgana radikalne levice in mokre sanje komunajzarjev !

 • milanček

  štefka kućan, kdaj boš doživela razsvetljenstvo, tako kot žena morilca oz sestra največjega morilca, pepca kardelj maček? štefka, tudi hčerki, prihaja zadnja ura, ki bo neskončno boleča, zato se spovej, ne boš edina, tudi vaša svetost, morilec tito se je na koncu spreobrnil!

  • janez cepec

   Milanček, kdaj boš ti h pamet pršu, nkol, ker si brezupn slučaj, tko fuknenih kot si ti, se tud u Begnh otepajo

 • tetka z ozadja

  Pri vsej tej stvari je pomembno samo to, da je v sloveniji okoli 88-92% ljudi,ki nikoli nebi glasovali za JJ. Samo to je pomembno in nič drugega.

  • janez cepec

   ergo, tardeči bojo spet zmagal

   • tetka z ozadja

    Ne, pomota, antijanšisti bdo zmagali in sploh ni važno kake barve so. Saj so itak vsi kameleoni.

    • janez cepec

     no ja, tle te pa podprem

    • učko

     To je res! Režim je zadevo tako pretkano zmanipuliral, da se je vse zreduciralo na “janša vs kontra-janša” !

     • janez cepec

      a misliš, de Janši to ne paše? pa use je zmenen, ejga, use

     • učko

      Ja, Janša je na to vlogo končno pristal, ker se drugač tut obrnt ne more več.

   • nevtrino

    Zakaj se pa tudi vi potem sploh obremenjujete s tem ?

    • janez cepec

     jest se sploh ne, jebe se men za Kučkota, pa Janšo, vas je pa fajn jebat na to temo, k se tok sekirate. pa še cajt mine

     • nevtrino

      Nimamo sekire za sekirat. :-)

  • nevtrino

   Zakaj se pa potem sploh obremenjujete s tem ?

 • branči

  razen rdeće ri5ti boste teško upravičili svoja čustva, “mama, o tem jebanju nimaš pojmqa

 • ogledalo

  Koliko je delavcem ukradel ivan se ne ve, ker vse njegove nečednosti zastarajo. Zagotovo več kot Kučan. Če Kučan umre pred njim, bo naredil samomor?

  • FORT WORTH

   Verjetno bos ti kupil 3m štrika…hehehe

   • janez cepec

    kašne tri metre, to j’ predoug, ne bo efekta, metr pa pu, bo dost

    • Krtača 20

     Sej ni za nč sposobn. A to pa kr mislš da b mu ratu? Jest kr mal dvomim.

     • janez cepec

      če bo tok deleč pršl, a misleš, de mu iz stranke nobedn ne bi pomagu. ima jih puno, k se b’ ga rad losal, sam še ne upajo, sej veš, pičkice. ko bo pa tok djelč, pa udri po siromahu.

     • Krtača 20

      Čak drug let k bojo volitve. Do volitev vsi sladki in gladki, po volitvah bo pa stolčku zmanjkal. Pol si bojo pa res kr med sabo štrike podajal ja.

     • janez cepec

      tako i treba

   • ogledalo

    Če si ga ivan ne more kupiti, pa bom! Tudi več, če ga rabi , samo da se ga losamo!

  • nevtrino

   Ogledalo zamegleno pozablja, kako se Milan nikakor noče javno soočiti z Janezom ?

  • ahnenpass

   Primeri mogoče res zastarajo, spomin zagotovo ne, verjetno poznaš kakšno janševo žrtev.

 • tetka z ozadja

  Ne vem pa zakaj si JJ želi v parlament. Saj na šiht ne hodi, a plačo pa vleče.

  • Johan

   Ti si dembil, on vedno dela tudi takrat ko počiva

   • janez cepec

    največ kar nardi je to, de zjutri ustane iz postle

  • nevtrino

   Se vam v sanjah prikazuje, a ?

  • ahnenpass

   Mogoče ga parlament spomni na Dob, tam je bil srečen, preden ga niso fašisti zvlekli nazaj v kletko prespat.

 • Artur

  Mi ne bomo izjema ko se bo začelo :https://www.youtube.com/watch?v=2VcFyex6M0s

 • Johan

  Janez ne daj se mafiji in radikalni levici

  • Krtača 20

   Pa sej se ne da. Sam oni mu bojo vseen šenkal lep oknčk s kromanim štangam napočez in pogledom na zid.

   • xtc

    Mokre sanje?

 • EOL

  Vesel sem, da se je končno našla sodnica, ki si je upala Janši pošteno soditi

  Končno sodnica, ki ni prostitutka kot tisti dve grdobi iz RTV. Zasluži si vse pohvale ljudstva!

  • ahnenpass

   Bomo šele videli koliko takih janš je še rešila, mogoče jih je več naredila.

 • ogledalo

  O nepotizmu v sekti pa ne boste pisali? Kako so si vodilni komunisti v sekti razdelili položaje in poskrbeli za svojce?! V novi Mladini je krasen članek, podprt z dokazi!

  • nevtrino

   Vi poznate razliko med izvoljeno politiko in javnimi službami ?

 • Artur

  Zelo pretkano, delajo se norca iz nas in nas odirajo kot ovce, “teater” laufa 200 na uro a Slovenčki se gredo kdo bo koga po strankarski pripadnosti namesto, da bi pamet vzeli v roke : https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/589-kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jana-in-kakno-vlogo-igra-e-od-afere-jbtz-1988-naprej-

  • ahnenpass

   No, pa se je le enkrat zgodilo, da ne limaš linkov na kak butast hrvaški portal.

   • Artur

    Od kot ti to ,da bi jaz kdaj limal linke na hrvaške portale ne razumem v čemu je fora v tvoji pripombi ?

 • Krtača 20

  Eeeeh janezek janezek, enkrat bo tud lukenj v zakonu zmanjkal….takih na dveh nogah in takih v zakonu….

  • nevtrino

   In za vas je JanezJ edini in najhujši problem, nje ?

   • Krtača 20

    To lih ne. Vsekakor pa ni del rešitve.

    • nevtrino

     O rešitvi se pa ne odloča kar tako …

     • Krtača 20

      O rešitvi se ne odloča tako kot hoče odločat janez, ki je del problema.

 • Rožle

  Cerar pred srečanjem v Zagrebu: V pričakovanjih ostajam realist
  Cerar bo Zagreb obiskal 19. decembra…

  • nevtrino

   Bo še premislil in preučil…

  • ahnenpass

   Ne obstaja niti ena zadeva, za katero bi se lahko Slovenci dogovorili v Zagrebu, verjetno spet dela kaj pod pultom.

 • Caetano

  Lahko se rece, da je v formalno demokraticni Sloveniji Jansa dozivel vsaj toliko krivic, kot takrat ko je bil disident v casu udbovske diktature.
  Poskus politicnega umora v Depali vasi, lokava medijska gonja v zvezi trgovine z orozjem, politicna izkljucitev iz Pena, poskusi da bi ga bivsi udbasi utisali in obrali preko sodisc, politicni proces in zapor v zadevi Patria ipd. In se se nadaljuje s to politicno preiskavo premozenja.

  • janez cepec

   čaki mau, de nisi ti neki iz zgodovine pomešu, al pa prešpricu. kdaj, pa kašn disident je biu Janša? u času udbouske diktature je biu vaš ljubljeni vodja član edine zveličavne komunistične partije, boriu se je za predsednika podmladka le-te. pa so ga tardeči prokužil, pa vun fuknil, sam JJ, veliki trpin in Kalimero se ni dau in je prošne pisu, de bi ga nazaj uzel. pa ni uspeu. če je to disident, bo treba ta termin redefinirat.

   • Kučko pod pručko

    Daj, daj Miha. Daj že enkrat mir, pa pojdi v Begne!!!

   • nevtrino

    Ne razumete, kajne, nje, da če si se hotel v nekaterih obdobjih ukvarjati z aktivno politiko, ni bilo nobene izbire, … mogoče pa SZDL, enakopravnejši tovariši ?

    • janez cepec

     ma ni res, kdor je šu u partijo je biu koritar, zlo mu jih je blo iz prepričanja, tist so padl u vojsk. jest nism biu u partij, pa mi ni blo nč hudga.

     • nevtrino

      Ja, ni blo hudga, ampak tudi ni bilo nobenega rezultata …

     • Oh, no… spet lažeš. Najmanj petkrat si napisal prošnjo za sprejem pa si dobil vedno zavrnjeno. Ljudje vse vedo povedat. Kaj se tule nekaj ” fin delaš” ?

     • tohuvabohu

      Amak pršu pa tud nis nkamr. Še dons s’ klošar.

   • Krtača 20

    Pa Spaso je v linku napisal da je bil član SDB-ja. Pa ne bojo oni sebe….

   • majda

    Odličen priimek, Cepec! Odličen in pravšnji zate,tov.. Cepec!

   • Caetano

    Udba je po nalogu CK-ja sledila Janši že zelo dolgo in po dogovoru med udbo in KOS-om je bil tudi aretiran, obsojen in zaprt po političnem procesu. Janša je res začel svojo pot, kot disident, ki je sprva še izhajal iz neke različice marksizma, kar danes levičarji zlorabljajo za manipulacijo, da je bil pravoverni komunist, vendar je že prav kmalu prešel na pozicije demokratične alternative.

   • ahnenpass

    Ampak to je dejansko res, ne bi ga tako mučili in napadali, če ne bi bil nekoč njihov. Zdaj vsaj ve kaj je zamudil, lahko bi on to drugim delal.

   • tohuvabohu

    Ker vidim, da si težek ignorant, malo poduka:
    Predsedniki mladinske organizacije so bili med drugim
    – Janez Kocijančič
    – Ljubo Jasnič
    – Sandi Češko
    – Jožef Školjč
    – Tone Anderlič
    Vsi so bili zvesti člani partije in so to s pridom izrabili, pa tudi danes uživajo sadove. Zakaj potem serješ in kozlaš po Janši, ki sploh ni bil predsednik in je imel od vsega samo škodo? Ti si tak gnoj, da mu ni para daleč okoli, smrdiš pa po celi Sloveniji.

    • janez cepec

     sevede ni biu, k ga niso izvolil, se je pa z usem štirim grebu, de bi to postau, pa je folk že takrat ved, de je trabl mejker, sam za položaj se mi gre.

     • tohuvabohu

      No vidiš, bumbar, potem pa trdiš, da ni bil oporečnik. Sam serješ v svojo skodelo.

     • janez cepec

      pa ti si pa totaln kreten, če se grebeš za predsednika podmladka komunajzarjou, pa te ne izvoljo, poj pa res nisi disident. pa kaj ti bom razlagu, vosu j’ vosu

     • tohuvabohu

      A ti bebček razumeš pojem disidentstva? Sicer pa prekleto dobro veš, zakaj ni bil izvoljen., pa bom vendar jasno povedal: ni smel biti izvoljen. Zakaj ne? Ja zato, ker je bil disident! Razumeš, bebček?

     • tohuvabohu

      Še malo poduka: Ko se je Janša potegoval za predsednika (a je po tvojem idiotskem gledanju vsak kandidat grebator in trouble maker?) so vsi mediji tulili in ščuvali, da Janša pa že ne sme biti. Zakaj že ne? Zato, ker kandidira? Ker se grebe? Idiot!

 • Caetano

  Ampak nekaj pa rdeci ne spoznajo Jansa ni navaden politik, ki se ga da odstraniti. Janez Jansa je drzavnik, osamosvojitelj, prekaljen borec in heroj.

  • sloustava

   Misel si mi vzel! Podpišem!! In ne samo to: je Človek, mož in oče! Gledala sem ravnokar na RTVSLO3 Sejo DZ o financiranju obveznega šolstva v privatnih šolah. Toliko bednosti, kot so jo pokazali Levica, s, kao, prof. Trčkom na čelu, ne premore noben levak v kakšni drugi državi. Celo v Severni Koreji ne!!

   • DJURO SUMAR

    Tudi jaz bi imel privatno firmo, katero bi mi v celoti financirala država.

    • ahnenpass

     Jaz tudi, bi lahko širil svojo novo religijo, kako bomo ustvarili umetnega Boga, ki bo ustrezal vsem.

     • DJURO SUMAR

      Ali res ne moreš brez religije? Poizkusi in živel boš popolnoma neobremenjeno.

     • ahnenpass

      Zakaj ne bi raje naredili religijo resnično, kaj pa je to takega, samo mogočnega boga moramo izdelati, pa bo vse res.
      Bog je nenazadnje dobra ideja, boš videl kako se boš bolje počutil, ko ga boš spoznal.

     • DJURO SUMAR

      Težko boš dokazal njegov obstoj.

     • ahnenpass

      Sploh ne, če ga bomo pa zgradili in sestavili, saj bomo shranili vse načrte in račune.
      Vprašanje je edino kako, ampak v brezmejnem in vsemogočem vesolju tudi to ne bi smela biti pretežka naloga, z Bogom nam bo vsem lažje kot brez njega.

     • DJURO SUMAR

      Žižek je dejal: Boga ni, kar je dobro, kajti, če bi bil, bi nam bilo še slabše. Jaz se z njim strinjam, kajti takoj bi se našli ljudje ljudje, ki bi ga izkoristili.

     • DJURO SUMAR

      Če ga bom spoznal, ne bo več Bog.

     • Horacij

      Ne moreš imeti Boga ki bi vsem ustrezal. V svetu ne deluje samo Božji duh ampak tudi Satan. Zato bodo vedno tudi lažni bogovi.

    • tohuvabohu

     Še en kilavi bebec, ki je nasedel propagandi. Tista revščina od denarja gre za šolski program in ki pripada vsakemu učencu! Kje pa je stavba, kje je oprema učilnic, kje je kurjava, kje je vzdrževanje?

     • DJURO SUMAR

      Ko sem imel firmo je šlo vse iz mojega denarja. Jaz za privatne šole nebi dal niti ficka. Kdor jo želi imeti, naj jo financira.

     • tohuvabohu

      Kakšen butelj, kot vsi rdeči poslanci. Saj država ne da čisto NIČ za šolo. Plačuje le za JAVNO VELJAVNO izobrazbo, ki jo mora pridobiti vsak otrok. In če ne da enako za vse otroke, je to DISKRIMINACIJA. Jasno, Šumski?

     • DJURO SUMAR

      Vsak otrok ima možnost obiskovati javno šolo in so privatne popolnoma nepotrebne. Jaz jih sploh nebi dovolil, ker vodijo v diskriminacijo.

     • tohuvabohu

      O kakšni diskriminaciji blebetaš, bedak?

     • DJURO SUMAR

      Če tega ne razumeš ti ne morem pomagati. Vprašaj kakšnega bolj razgledanega prijatelja, morda on razume in te bo podučil.

     • Steiermark

      đuro ne razumije dobro – je že od rojstva prizadet…..kot vsi jugo in rdeči bedniki

    • traktor

     Sej si jo imel, dva Petka. Pa si vse zajebal. Je le treba delat, če si privatnik.

     • DJURO SUMAR

      Dragi moj, sem že 8 let v penziji.

     • traktor

      No, ja. Če sem tvoj dragi, pol me pa v Nedeljo povab na kosilo. Drugač pa, stari, ne opletaj preveč na tem portalu, kar je blo, je blo. Brigaj se raje za vnučke.

     • DJURO SUMAR

      Ti le pridi v Radeče, imajo Pri veseljaku zelo dobre burgerje, plačam z veseljem, bova kakšno rekla. Vnučkom pa že sedaj vsi razlagamo kako lepo je bilo, ko smo bili mi mladi in smo živeli v prijazni socialistični ureditvi.

 • Krtača 20

  Spaso velik pove. Sej dons je pa isti šmorn: https://youtu.be/W3jJQgCI2mk

 • Viktorh

  Žal, komunistična golazen pač ne more iz svoje kože.
  Trudijo se, iščejo metode kako bi oblatili politične nasprotnike.
  Ne uspeva jim več.
  V tolažbo so jim le plačani bebavi komentatorji, ki celi dan spuščajo rjave klobasice skozi usta.
  To je to, drekači.

  • DJURO SUMAR

   In na volitvah boste zanesljivo zmagali, ter sestavili desničarsko vlado.

   • sprehajalec

    najprej Slovenijo čaka še Troika Đurice, pa streznitev. proces, ki so mu na Vzhodu Europe rekli dekomunizacija. tega pri nas za razliko od tam, ni bilo.

    brez tega ne bo šlo.

    • DJURO SUMAR

     Ko se boste desničarji streznili, bo prepozno. Za vas namreč.

     • Viktorh

      Takrat bo po vas, bedaki.

     • DJURO SUMAR

      Zelo dvomim, da se boste sploh kdaj streznili.

     • Viktorh

      zahojenec…

     • janez cepec

      kje se s’ pa ti zdej najdu, pizda UDBOUSKA, pejd nazaj u štalo, kamor spadaš

     • sprehajalec

      Đurice, s svojo mlahavo levico, ga že dolgo ne spraviš več pokonci, ne vem kakšne realne argumente imaš, da groziš desničarjem?

     • DJURO SUMAR

      Od kje ti ideja, da komu grozim?

 • Dragan

  Še bolj je pokradel veliki etik in moralist dr. Janez Drnovšek. Do nakupa vile v Murglah z razliko od Kučana sploh ni bil upravičen. Kupil jo je za drobiž. prodal pa za 450.000.-€. Cigane je pa želel “uturiti” vaščanom
  iz Dolenjske, k sebi jih ni želel vzeti, naj jih imajo tretjerazredni. Fuj in fej ta pokvarjenec, ki nam je nakopal
  LDS in Zares kleptomane in skoraj vsi banksterji so iz njegovega legla.

 • MEFISTO

  Kdaj bo procesiran Givanni Terrarssa, mentor in dobrotnik moža tisočerih nickov, ki je danes nastopal z nicki j

  – krtača 20,
  – janez cepec,
  – Rožle.
  – ogledalo,- tetka iz ozadja,
  – Nevtrino,
  – učko,
  – MIRO,
  -bednick,
  , Božobožo,
  – ahnenpass,
  – Tom Tom,
  – Oasti jarej,
  – Aton,
  – rubec in še pod kakim nickom, ki je tudi po upokojitvi zaradi nekdanjih funkcij kot stric iz ozadja “zaslužil” tako grozno veliko, da lahko dane s v pozni starosti svetuje (odpira vrata) le še “pro bono” za mastno provizijo.

  • sprehajalec

   Rubeca si vključil, ha, ha, sprehajalca pa pozabil…

   • MEFISTO

    Tako sta bedna in nepomebna, predvsem pa butasta, da sem vaju vključil pod ” in še pod kakim nickom.

    • sprehajalec

     Ha, ha, pa sem imel Đurota za nek limit, sedaj vidim, da je limit lahko še nižje…

     Oziroma sedaj mi je kapnilo. Mefisto NI Rubec ampak Đuro Šumar. Tako je, Đuro Šumar = Mefisto, kot Dr. Jenkyl in mr. Hyde iz Stevensona.

     Partijska krtica na portalu desničarjev.

    • sprehajalec

     Če nekaj ne razumeš Đurice, še ne pomeni, da je butasto.

   • rubec

    Rubec je Mefisto, sprehajalec je pa Đuro Šumar. Kaj tu ni jasno?

  • ahnenpass

   Samo mi smo še na portalu, zato te nihče tukaj ne lajka, če še nisi sam opazil.

   • MEFISTO

    Sem opazil, da me,če je le mogoče, ne lajkaš, česar se precej držiš pri tvojih nickih, ker se držiš srpskega pregovora “pusti lava dok spava”.

    • ahnenpass

     Veš, da te vedno preberem in večinoma tudi stisnem tisti bedni plus, saj si ga pošteno zaslužiš.

    • DJURO SUMAR

     Meni deluješ bolj ovca kakor lev.

     • tramal

      Ti pa meni deluješ bolj turško srbski bosanc ,kot srbsko turški bosanc.

     • DJURO SUMAR

      Vidim, da si izumil nekaj popolnoma novega, bi rekel norega.

    • Rožle

     Zakvaj mam jest edini piko na konc vsi ostali pa vejico …?
     Diskriminacija …

  • Rožle

   Rožlete moreš čist na vrh dat …kva je zdej to ?!!
   Sm šele na 3 mestu …

  • Viktorh

   Saj je že. Vsak dan mora biti v mlakuži skupaj s svojimi prasci za svojo kočuro.
   Smrdi kot pasji drek, smrdi mihač.

 • centurion
 • MEFISTO

  Nova rdeča delovna zmaga!

  Mož tisočerih nickov je sam osebno in lastnoročno rodil in napisal dve tretjini veh komentarjev.

  • Jurko

   pa zakaj tok nakladaš okol tega domnevnega tipa?

   • MEFISTO

    Et tu, Brute!?

    • Jurko

     Mefo to so navodi. Navodno je to tako bilo. A sud mora da utvrdi istinu. Kapiš?

  • ahnenpass

   22.664 komentarjev?
   Koliko vas pa piše tam Mefisto, verjetno tipka na radirko cela družina.

   • rubec

    hehe

 • Coeus

  Jansi gre vse kot po maslu: sodisce mu je spet ugodilo.

  Jansi se smeji: poglejte na kaksnih temeljih je nizje sodisce zavrnilo blokado…

  Za bebave “desne” komentatorje… to so samo naslovi, ki so bili na tem portalu s to razliko, da sem zamenjal protagonista Jankovica z Janso.

  Toliko o prvorazrednih in o krivosodju pri nas ;)

  • ahnenpass

   Haha… je res, lol :)

  • centurion

   Coitus, pejt no spet v garažo.
   Si ga spet do grla dobu, al qwa?

   • Coeus

    Ti to iz lastnih izkusenj? :D

    Sicer sem pa o taksnih bebckih, kot si ti, govoril ;)

    • centurion

     UUU, ugriznu v vabo.
     Sam še psa predstavi….

   • Dragan

    Coitus ni dons tko neumen kot misliš. Honorarja za deecemberske laži še ni dobil od Liberalne akademije. Dobil ga bo po Štefkini vrnitvi iz novoletnega izleta iz Meksika. Je pa zagrozil, da je pripravljen blogirati tudi za desno politično opcijo, če mu tako dobro plačajo kot ta rdeči. Za dober dnar je pripravljen prodati tudi lastno mater.

  • xtc

   He,he,he kak idiot na osnovi česa?
   Če bi bilo kaj na tem bi Kučan že zdavnaj uredil zadevo,ker gre za leve blodnje s katerimi se striže leve ovčice,se pač počne z delanjem megle.

   • Coeus

    S tabo nima smisla razpravljat, ker razen zivel Jansa nisi sposoben sprocesirat nic drugega… in ja tudi ti spadas med te “desne” bebcke :D

    • xtc

     Glej “wise guy” da ti razlžim bebo,če bi Kučan lahko s Patrijo utopil JJ bi tvegal tudi ESČP zakaj torej ni tvegal-če je JJ kriv očitanega bi ESČP pač prikimmalo levi varianti.
     No a bo šlo?

     • Coeus

      Glej bebo… Patria je Jansev konstrukt za strizenje bebotov, kot si ti, ki sedaj mislite, da je mucenik ipd. Ampak to presega tvojo sposobnost dojemanja… glej prvo repliko, zakaj.
      No, a bo slo? :D

     • ahnenpass

      Kaj je sploh Patrija, nismo dobili niti tisti kretenskih tankov, niti Janša ni dobil nobenega keša, kaj se je sploh zgodilo?

     • xtc

      BTW osem kolesniki niso tanki tako ,da je debata tu tschluss.

     • ahnenpass

      Isti drek, ne rabimo ne eno in ne drugo, za lasten narod zatirat pa sploh ne.

     • xtc

      Glej bebo ne naprezaj se Patrija na Finski=0
      Patrija v Avstriji =0
      Seveda so lažnivi levaki nahitro skovali konstrukt kako je avstrijska sodnica govorila javno kako je denar od Patrije šel k JJ in SDS,v kako hud d***************** so levaki spravili sodnico se je videlo ,da je moral tiskovni predstavnik sodišča vse te lažnive navedbe javno in pisno zavrniti.
      Nato se je pokazalo ,da je bil Riedl obsojen zaradi davčne utaje saj ni plačal davka od prejetega denarja in provizije .
      Nadallje Patrija Slovenija POLOM-BMZ je v hotelu lev držal govor levim sodnikom in Kučanom ,da naj za božjo voljo nikar ne gredo z Patrijo na ESČP ,ker bo le to razssulo slovensko sodstvo.

     • Coeus

      Sej ti pravim… ampak ti tega nisi sposoben dojet. Patria je Jansev konstrukt, da bi izpadel kot mucenik in bi s prevaro dobil volitve… ampak nesposoben kot je… mu je seveda spodletelo.
      No bebo, a bo slo? Ne bo, a ne. :D

     • xtc

      A bo šlo tole bebo.
      Masleša,Klajnškova,Rakočevičeva,zmešani Ferlinc in še kdo so na plačilni listi JJ.
      Ti a ti jemleš kaj opojnega?

     • Coeus

      Seveda so… a si mislil, da niso?

      No ja, saj zato pa si bebo. :D

     • xtc

      He,he,he ,he vidim ,da danes nisi vzel zdravil in domišljija je dobila krila.

     • Coeus

      Ne skrbi za mojo domisljijo… ta se tudi v najboljsih casih ne more primerjati s tvojo neumnostjo in vero v Janso :D

     • xtc

      Človek se tvojemu zdravstvenem stanjulahko le nasmeje,če seveda ne bi bil nevaren za družbo.

     • Coeus

      Svojemu zdravstvenemu stanju se smejim tudi sam… na sreco.
      Druzbi ste pa bistveno bolj nevarni taksni bebcki kot si ti in tebi podobni, ker imate kljub vsej neumnosti, ki jo premorete, iz meni neznanega razloga, volilno pravico… in Jansa zna to izkoristiti ;)

     • xtc

      Težava je v tem ,da bi taki kot si ti jo že zdavnaj morali odvzeti,zaradi prividov-tj-OPRAVILNE NESPOSOBNOSTI,in nevarnosti zase in družbi.

     • Coeus

      Ocitno ti to govoris iz lastnih izkusenj… a so te zaradi vseh teh lastnosti nagnali tako kot Francija Donko-ta?
      Ali tukaj komentiras pod xtc nickom? Priceless :D

     • traktor

      Piše se Francija Donka. A nisiobiskoval osnovne šole?

     • xtc

      On je izdelal prvi razred posebne kot Murko-

     • MEFISTO

      Najbolj ponosen je na UDBA – KOS – ove tečaje in rigoroze.

     • Coeus

      Sem, ne skrbi… ampak “desnim” bebckom sklanjanje ne gre od rok pa raje tako, da vedo za koga gre, ker bi mislili, da gre v primeru “Francija Donka” za drugo osebo ;)

     • xtc

      No posebej samo zate;JJ bi lshko patentiral in zaščitil svoje ime in tako služil kot muholovka za vas levake ,vtipkaš JJ in že se vsujete kot muhe na vabo.

     • Olga_10

      Finski novinar je bil kaznovan na Finskem sodišču! Vam to nič ne pove?

     • Coeus

      Seveda, da je bil tudi dovolj bebav, da je nasedel Jansevemu konstruktu… ampak ne dvomim, da je bil dobro kompenziran za to :D

     • montyamp

      Ti povej žveplenemu da si naj zrihta boljše provokatorje , ker mi je dolgcajt .

     • Coeus

      To mu lahko poves sam, ocitno sta dobra kolega. Da ti je pa dolgcas pa ne dvomim… s 4 spominskimi mesti, ki jih premores in so zasedeni, pac ne more biti ne vem kako zanimivo in razburljivo. eprav mi je zanimivo, da se tega zavedas… ali so ti tudi to vtepli v glavo? ;)

     • cosmosjasnovidec

      Pa koga boli za Patrijo?
      Tudi,če je kaj imel od tega ni imel niti toliko kot je pljunek v morje proti temu kolikor ste že in še vedno pokradete vi zahojene komunajzarske lopovske driske.
      Zapri gobec komunajzer levuharski in spizdi spat kreten zahojen.
      Ravno taki psihični bolniki kot si ti bodo nekomu tukaj solili pamet smet navadna katera živiš tukaj na račun davkoplačevalcev.

     • Coeus

      No, ti primitivni bebcek, sedaj se pa umiri. Se najbolj nesposobni levicarji so prevec sposobni za vas bebave “desnicarje”… kar se vidi na vsakih volitvah, referendumu,…
      Da se o normalnih ljudeh sploh ne pogovarjamo

      Toliko kot placujemo za Janseve pufe, ki jih je pridelal v samo 4 letih ne placujes za vse dosedanje vlade skupaj. No ja, ocitno so vsaj v kraji sposobni… pa se to ne, ker se ve, da so kradli. Ampak bebckom, kot si ti je to ok, ker so kradli nasi.
      .

  • MEFISTO

   Želiš s tem nickom zmesti bralce?

   Saj veš, da te modri in učeni Mefisto “zavoha” okrog vogala!

   • Coeus

    Kaksne bralce? A mislis bebote, kot si ti?

    Vas clovek ne more vec zmesti, ker uceni in modri, kot si ti, ste tako ali tako zmedeni do konca ;).

  • Olga_10

   Želim vam, da se vam hodi tako dobro, kot Janši in da vas zasujejo s 160 političnimi procesi, potem se pa oglasite! Kako bedasta izjava!

   • Coeus

    Ocitno se bodo res vsi “desni” bebcki oglasili pod tem komentarjem :D

    • tramal

     Ali te boli ,da ste si komunajzerji zopet zarinili prst v rit.

     • Coeus

      Smesno, pri taksnih kot si ti, je to, da si prst v rit zarivate sleherni dan… ce si ga sami ne, vam ga pa Jansa… ampak ste prevec neumni, da bi to porajtali. Torej si tudi po lastni definiciji “komunajzer”. Priceless

      Sicer pa v svoji navadi nisi sposoben argumenta pa s taksnimi nebulozami, kot vsi “desni” bebcki ;)

     • cosmosjasnovidec

      Bedak ti si toliko nepoučen,da misliš,da imajo vsi desničarji kar stik z Janšo.
      Ogromno je desničarjev samo za to,da niso pritegnjeni levaki kot si primer ti in ostali.
      Že ime samo po sebi ti pove “LEVAK=BEDAK”.
      Torej se ne glasi vzami tableto in ššššššc spat ali kot pravite vi bosanski musliči NA SPAVANJE.

     • Coeus

      JA vsi “desnicarji” imate stik z Janso. In vsi, ki se s psihopatom Janso ne strinjajo, se niso levicarji… ampak za vsegliharske bebcke, ki ste se zbrali okoli Janse, je to pretezak zalogaj.
      Dosti ves o bosanskih muslicih… It takes one to know one :D

   • Zofija Grm

    Tovariš Coeus je tudi pravi ja! Podpornik režiserja velikega poka Milana Kučana.

    • cosmosjasnovidec

     Kaj češ,če sta pa buzerantska ljubimca.

     • Coeus

      Pa homoseksualec si tudi? Zanimivo :D

  • cosmosjasnovidec

   Vidva z prismuknjenim “ahnenpass” sta si ziher sorodnika ali pa imaš ti oba nicka?
   Nemreč samo to teslo se strinja z takim bedakom kot si ti.

   • Coeus

    A sedaj pa ne jokate o prvorazrednih in o krivosodju? Kar naenkrat je sedaj sodisce posteno? Koliko moras biti prizadet, da nasedes Jansevim foram?

    Ocitno se en bebav “desnicar” :D

 • Zofija Grm

  Kučana naj preiskujejo bodo imeli veliko dela!

  • Olga_10

   Tovariša pa po njihovih mafijskih navodilih, NI DOVOLJENO preiskovati!??

 • ahnenpass

  Nekdanji predsednik Evropske unije oproščen vseh obtožb, sodbe razveljavljene že na domačih sodiščih, že vidim naslovnice v svetovnih medijih.

  Ali je šlo za sistemske konstrukte?
  Zanimivo vprašanje, zakaj bi lasten narod tako sovražil nekoga, ki nas je zastopal pred EU in celim svetom, pa še večkratni nekdanji predsednik vlade, minister za vojsko ter vojaški poveljnik je, iz časov osamosvojitve, ne vidim razloga.

  • Zofija Grm

   Ne narod tovariš ahnonpass tovarišija ga tako sovraži

   • ahnenpass

    Potem bom pa drugače vprašal, zakaj ga narod ne ščiti, če naj bi bil naš junak?

  • Olga_10

   Kučan ga iz vsega srca sovraži zato, ker jih ovira pri oblasti in privilegijih! Za procesi proti Janši, od procesa proti četverici JBZT, preko Depale vasi, in naprej stoji Milan Kučan, šef komunistične partije in Udbe! To je lepo povedal srbski udbaš!

   • ahnenpass

    Zakaj ga je potem Kučan nastavil za svojega obrambnega ministra in mu dovolil, da organizira TO, zakaj mu Janša ni pomagal uničiti Zveze komunistov Jugoslavije?

 • montyamp

  Tovariši in tovarišice , iz Elana sem odnesel 400 000 DEM ,
  http://www.politikis.si/?p=145987
  štirice so mi že od nekdaj všeč , zato JBTZ ,
  prali smo z našim murglosrbskim NLB bankomatom dnar za ISIS , da smo lahko z zasluženim plačali rušenje vlade Janeza Janše .
  Posli s koka-betonom sicer dobro tečejo , ruske banke tudi
  prinašajo prva sredstva za financiranje novih strank pred volitvami ,
  skratka Slovenci so narod katerega že 75 let murglosrbski banditi z udbopartijsko teroristično celico uspešno nategujemo .
  Podpis
  Žvepleni Halbmadžar

 • montyamp

  GORJE NARODU , KO PRIDEJO PODREPNIKI STALINOVIH HLAPCEV NA OBLAST

  • Burek Burecki

   Raje komunjaro za soseda kot domobranca v vasi…

   • benedikt

    Kje vidiš ti domobrance ? Si ti sploh normalen ?

 • Olga_10

  Komunajzlom barka tone! Spet isti scenarij… Pokazati nimajo nič! Pomoč iščejo pri “kristjanih” mostograditeljih kot sta Ljudmila in Šarec… Skušajo podtakniti Janši svoje blodnje, kot že 160 krat….prej, pa so vse padle…
  Sedijo na portalu s tisoč Nicki in cel dan klatijo neumnosti in natolcevanja…

  TIKA taka… Nemčija pa Murglskega mafijoza čaka….

  Živel Janez Janša! Živela SDS! Živela Slovenija!

  • ahnenpass

   Nemčija Kučana financira in podpira, verjetno so zadnji, ki bi se spravili nad njega.

 • xtc

  He,he,he,ko zapišeš “magični črki” JJ dobi leva domišljija bujna krila so kot oni iz Star Trecka ;Passing new frontiers ,Where no mans mind ,has gone”

  • Coeus

   “He,he,he,ko zapišeš “mačični črki” JJ dobi leva domišljija bujna krila
   so kot oni iz Star Trecka ;Passing new forontiers ,Where no mands mind
   ,has gone””

   Franci, Franci… za crknit… se slovenscina ti ne gre od rok, potem pa se z anglescino tukaj pametujes. Priceless.

   Sem pa tvoj komentar skopiral, da boste sedaj “desnicarji” lahko staknili glave in poizkusili s skupnimi mocmi popraviti ta tvoj umotvor v nekaj, kar bo imelo rep in glavo.
   Lahko pa razlozis, kaj pomeni: mačični, forontiers, mands,… ok mands bi lahko bil typo ker sta d in s skupaj in bi jih lahko v naglici oba pritisnil… za ostale pa ni drugega, kot dokaz bebavosti… vsaj google se nauci uporabljat, ce ti ze tuji jeziki ne gredo :D

   • xtc

    ????????????????????’

    • Coeus

     Lepo, da ste popravili… saj ce se vas dosti skupaj nabere pa spravite skupaj nekaj vsaj na pol inteligentnega :D

     • xtc

      ??????????????????????????

     • Coeus

      Dobro ti ves o cem pisem… svoj originalni komentar imas v moji repliki pod navednicami… rezultat staknjenih glav in popravljanja pa je sedaj v pod tvojim komentarjem.

      Ampak v pravi “desnicarski” maniri se sedaj delas norega… ampak midva veva kako je bilo :D

     • xtc

      ????

     • Coeus

      To ja :D

     • xtc

      ??

   • montyamp

    Lažite lažite lažite ……………………………………..
    Nekaj se bo že prijelo .
    Coeus

    • xtc

     Ja tud od njegovga fotra se je -najslabše,ostalo mu je steklo mimo v baterje ,ko mu je peračil mamo od zadaj,na gnoju za svinjsko štalo v temi.

 • xtc

  Če me kaj zabava,me zabava to kako daleč levi bebčki gredo v svojih umobolnih blodnjah,JJ se daje na sodišča vna Finskem,Avstriji,Sloveniji in rdeči sodniki v Sloveniji sodijo njemu na škodo,ob enem pa čestitajo drug drugemu za pogum po Twitterju,kako so pogumni ,da so obračunali z JJ.
  Skratka popolni norčki.

  • ahnenpass

   Nevarni kriminalni umi, to so so sadistični psihopati, ne pa neki navadni norčki.

 • Vojteh Dovč

  NE ČUJEM DOBRO

 • xtc

  He,he leva domišljija nima meja,ko zaidejo v slepo ulico vse gliharjenje.Najpreje navijajo za oogum Klajnškove in Masleše in še koga ,kako je prav ,da j********* JJ,ko se zadeva zatakne se začne vseglihatjenje,da so vsi isti in da JJ obvlada tudi one ,ki so ga poslali v nezakonit zapr.
  Človek se le vpraša kako bolan mora biti um za take “iznajdbe”.

 • piko8

  Ko se omenita kratici “JJ” v murglah Štefka kliče rdeči križ, kjrer ji zmankuje plenic za poscanca milana kuçana!!

  • FORT WORTH

   Hehehe pa, caj za pomirjanje mu kuha…

  • benedikt

   A tako se to dogaja ? Neverjetno.

 • Burek Burecki

  Ja jajo ti ze znas legalno krast sej si tak sistem kot je z kucanom in bando splaniral ter uresnicil…
  Vsakic ko odpres tvoj smrdljiv siptarski gobec pride ven laz…

  • benedikt

   Ti pa si res smrdljiv siptarski gobec. Imaš prav. Lažeš bolj, kot pes teče.
   Pa od kje si se znašel tule burečina.

   • Burek Burecki

    Hahaha… haha.. ha! Haha? Ha? Prvo jaz nisem posvojen kot je janezek, jaz ne lazem kot to pocne janezek in sploh me ne poznas, da bi vedel ali lazem…. Haha haha ha
    ..

    • benedikt

     Ti lažeš, ker resnice sploh ne poznaš. Zapri tvoj lažnivi gobec!

     • Burek Burecki

      Poglej ga v faco. Damo se “kozna” jakna mu manjka pa je avtohtoni albanc…

     • benedikt

      Če je on albanc, si ti orangutan. Smrdiš po šiptarjih.

     • Burek Burecki

      Te vonjave sem se navlekel od janezka… Orangutan vsaj ve, da je janezek kriminalc in je problem danasnje slovenske druzbe z milanovo klapo vred…

     • benedikt

      IP se hrani.

     • Burek Burecki

      Naj se hrani lol
      Svoboda govora… A niste zagovorniki te anomalije?

     • Darth Vader

      kaj pa se bojiš? da bodo štartal pregon zaradu sovražnega govora pri policiji, ker imajo tvojo geo-lokacijo in mac adresso naprave katere si pisal? :) čeprav je na prvi pogled podobna, je slovenija še vedno svetlobna leta pred šiptarsko državo…

    • MEFISTO

     Jaz te poznam in lahko rečem, da ima benedikt prav.

 • Jana učak

  JJ naj že enkrat pokaže koliko je zaslužil in od tega plačal davke pa bomo hitro videli kaj si je lahko kupil!? Pa ne filozofirat o kakšnih knjigah, (saj ni naklada kot Harry Potter!).
  pa še vse, ki so po Jazbinšku kupili državna stanovanja prešteje in pokažite nove lastnike?!!!

  • Burek Burecki

   Da o roka roko umije ne govorimo. Usluga za uslugo pa take fore…

  • benedikt

   Fantaziraš. Spat pejd !

   • Burek Burecki

    Lej ga. Koliko si placan za moderiranje tega portala?

  • ahnenpass

   Revizija Jazbinškovega zakona bi bila nujna, ne le zelo zaželjena, eni so pokupili po več stanovanj,drugim še danes ni dovoljeno odkupiti svojega,očitno je to zločin neslutenih razmer. Sploh, če vemo, da so dali fevdalistom našo zemljo, cerkev si je prisvojila pa na silo, z lažmi in z zatiranjem, zakoni iz fevdalizma pri nas veljajo, moderni pač ne oziroma kakor za koga.

   Treba je narediti revizije tudi za lastnike hiš in kmete, agrarna reforma ne more biti podlaga za lastništvo.

  • dež
 • Janez

  Komentatorjem spodaj ?
  SE ZDI – SE NEKAJ MEŠA ?
  Ali pa pijani pišejo nesamnosti.
  Politik J. JANŠA ZELO OK ŽE 30 LET POZIIVNO JAVNO DELUJE ?
  TUDI KOT PRIVAT OSEBA JE ZGLEDEN FAMILIAREN ČLOVEK.
  V korist R. SLO
  IN NAS SLOVENCEV.
  Vodi stranko z nedvomno odličnimi, aktivnimi poslanci. TO SO DEJSTVA. L.r. J. KOMENDA

  P.S.
  KOMENTATORJI SPODAJ SO PA NAJBRŽ KAKI MALOSPOSOBNI FOVŠLJIVI,
  KI J. JANŠI NE SEGAJO NITI DO GLEŽNJEV.

  • Burek Burecki

   Vsi so lopovi od janeza in cerarja pa vse do milana in udba klape. So prikrita druzba ki kradejo iz korita. Videl sem jih tudi skupaj moliti
   na Brezjah pri Mariji itd…Skratka navadne prikoritniske svinje ki zrejo davkoplacevalski denar.

   Jaz osebno niti nocem bit tako “velik” kot je janezek. Upam da mu ne sezem niti do gleznja in naj imajo ta denar, nisem jim faus saj ga ne bodo odnesli s seboj v grob….

  • ahnenpass

   Denar je pri nas življenje, saj se brez njega ne da več preživeti, več kot ga ima prvorazredna oligarhija, več Slovencev bo pocrkalo od slabe hrane, bolezni in bede, od skrajne revščine skratka.

 • MEFISTO

  Komendski Janez ima prav.

  Če kdo napiše kar 300 bolnih komentarjev, to je 2/3 vseh komentarjev, ne more biti zdrav.

  K sreči ima blizu svojega doma norišnico Begnje, kot jo sam imenuje.

 • Darth Vader

  levičarskim komentatorskim aktivistom se meša zaradi Janeza Janše :D to pomeni, da je on 100% pravilni kandidat, da vodi vlado slovenije, sploh ni potrebno nobenih volilnih soočenj, da slovenci to vemo :)

  • Kosobrin

   Si danes dobro spal, zajček?

 • Miro

  dokler ima levica za nasprotnika levičarja Janeza Janšo, se za rezultat na volitvah nima kaj bati….

  • MEFISTO

   To si povedal že pod več drugimi nicki!

 • Kosobrin

  Nisem za to, da se odvzame streha nad glavo katerikoli družini. Menda se pripravlja nov Zakon, po katerem ljudi ne bodo smeli metati kar tako na cesto, ker je dom vsakega človeka nedotakljiva dobrina. Sem pa za to, da se odvzame denar, če je bil pridobljen na nepošten način.

  • Olga_10

   …sploh če ga ima Janša…saj ni “naš”….

 • rudi breznik

  ko je sodba v tvojo korist je sodisce velicastno ce ne pa krivosodje

  • Kosobrin

   To je pa res – potem so pa sodišča skorumpirana in nelegitimna. No, v tem primeru so v redu ….

 • xtc

  Prav zanimivo je opazovati leve bebčke ,kako nabijajo in vsegliharijo,ko ne morejo JJ najti nič uporabnega,kam gre ta norost kažejo komentatorji sami,bojda JJ obvlada Trumpa,ESČP ,slovenske komunistične sodnike,policijo,tožilstvo in sam sebe daje v sodne postopke ,ki so po komunistično luknjavi in ima podkupljene vse od Masleše,Junckerja in celo Trumpa.
  Tile leve norčki bi v svojih blodnjah res lahko s tako bujno domišlijo res začeli pisati uspešne SCI-Fi scenarije.

 • xtc

  Ko bi se levi tepčki s portala vsaj malo poglobili v bistvo prava,(kar je za njih obupno pretežko ,da bi razumeli),bi hitro ugotovili ,da kučanovo titovsko maslešovsko fišerskokllajnškovsko in še kateremu revolucionarnemu pravu v pravni državi in na normalnem sodišču ni mesta,preprosto ne gre skozi,kot je BMZ Kučana in levake v hotelu opozoril bo ESČP izdelke slovenske sodnije v zvezi z Patrijo zakurilo javno pred celo EU in svetom na grmadi-zato so tudi sodnice v novih kučanovo režijskih aferah vse bolj previdne pri izdajanju norih sodb,saj sumijo na potop levakov ,razen nekaterih popolnoma poblaznelih levih noric,pa se bojijo,da bi ob morebitni spremembi oblasti,ki se vse bolj nezadržno bliža zaradi noro izdanih sodb nebi ostale na cesti,brez licenc in prepovedjo opravljanja še kdaj službe v pravu zaradi tako teptanja pravic,krivega sojenja kot rušenja ugleda ceha.

 • Janez

  Ja !
  SE STRINJAM S SPODNJIM
  IN Z OSTALIIMI NEPROVOKATORSKIMI KOMENTATORJI.

  KER
  NEKATERI LJUDJE V R.SLO INSTITUCIJAH PRAVA – ŽAL !
  nam vsem očitno – delujejo tako zelo pod kakršnimi-koli standardi,

  se zdi absolutno
  NUJNO !

  IZVAJATI TUDI JAVNO, REGISTRRANO CIVILNO DRUŽBENO-OBČANSKO SPREMLJANJE
  IN
  OBIČAJNO OBČANSKO ” KONTROLO”

  VČASIH ZELO VPRAŠLJIVEGA “DELA” R. SLO INSTITUCIJ PRAVA.

  ZGORNJE
  SE ZDI ZLASTI VEČ KOT NUJNO
  TUDI ZLASTI ZATO – KER JE OČITNO,

  DA
  TUDI
  – R.SLO PARLAMENT EX KP, ZK SD, ZAL, SMC, DESUS – STRANKE !
  SE ZDI –
  PARLAMENTARNO DEMOKRACIJO ” ZLORABNO” UPORABLJAJO !?

  ZA
  KRŠENJE .SLO USTAVE – Z IZVAJANJEM VSEM NAM ZNANIH ” PREGLASOVANJ”

  V
  TEH PREGLASOVANJIH – IZVAJAJO MANIPULATIVNO NEKVALITETNO
  ODLOČANJE O ZAKONIH ! Dokazljivo.

  S
  “POMOČJO” NEKVALITATIVNEGA ORODJA” – VEČINSKEGA ŠTEVILA GLASOV !

  Tako
  ” VEČINSKO PREGLASOVANJE” JE NEDVOMNO – ZLORABA PARLAMENTARNE DEMOKRACIJE !

  Če
  se s preglasovanjem prepreči
  – bolj kvalitetno argumentirane predloge, amandmaje.
  Mislim, da je nekaj takega zelo strokovno razlagal tudi Ddr. JAKLIČ. Torej ? L.r. Janez K. KOMENDA

 • Janez

  GLEDE NA TISTO,
  KAR SEM ZAPIAL SPODAJ LAHKO DODAM SAMO ŠE TA SPLOŠNI – ARGUMENT !
  Ki
  je verjetno vsem oz. splošno sprejemljiv !

  1.
  POTREBA PO PRAVI, NEPOTVORJENI RESNICI IN PRAVICI – je nekaj stalnega !
  Informacije,
  odločitve držanih organov, institucij prava itd.
  SO ?
  POTENCIALNO
  VEDNO LAHKO
  – MALO KVALITETNE, CELO PONAVADI
  – PRIKRITO ZLORABNO MANIPULATIVNE –
  NAPRAM NAM,OBIČAJNEMU PREBIVALSTU,
  NAPRAM NAM LJUDEM, KI POŠTENO
  IN PRAVNO KOREKTNO PLAČUJEMO DAVKE, VSE JAVNE OBVEZE ITD.

  V R. SLO BOMO ZATO NEKATERI
  – NEKAZNOVANI IN Z NIČIMER
  – NEKREKTNIM NIČ OBREMENJENI – OBIČAJNI DRŽAVLJANI, OBČANI R. SLO !
  Na
  civilno družbeni način, v okviru registriranih in v skladu z R. SLO zakoni delujočih “društev”
  SEVEDA
  SPREMLJALI ” DELO” ALI ” NEDELA” R.SLO POLIT IN DRŽAVNIH ORGANIZACIJ, ORGANOV IN
  DOKAZLJIVO VPLETENIH “AKTERJEV”
  TER
  O
  NAŠIH UGOTOVITVAH
  IN STALIŠČIH – JAVNOST KOREKTNO? Javno obveščali.
  Mnoga
  ” malo-pravna” dogajanja
  iz odmaknjega in nedavnega javnega življenja – npr. zadeva “Patrija” !?
  So
  DOKAZ, DA JE KOREKTNO CIVILNO DRUŽBENO SPREMLJANJE
  JAVNIH
  IN ZLASTI POLITIČNIH
  IN AKTIVNOSTI DRŽAVE R.SLO – UTEMELJENO IN POREBNO ! Ex “vztrajnik” L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  STALNA, KONSTANTNA POTREBA – PO PRAVI RESNICI IN PRAVICI ? Je dokazljivo – potrebna.
  Ne
  Gleede na mnenja in prizadevanja spodnjih ex KP, ZK ITD. PROVOKATORJEV IN NE- POVEZANIH.
  Tudi
  ne glede na mnenje? Verjetno starostno obeleženega ex KP, ZK ” pedagoga” Tonija G..
  Naj piše nesmešne štose o svoji verjetno že pokojni ? ” Teti Mari” !?

 • Kosobrin

  IJJ nima za 400.000 evrov nezakonitega premoženja. Milan Kučan ga ima, pa Klemenčič ….. – kakor lahko razberemo v tem prispevku…. saj ne veš ali bi se jokal ali smejal. Mojega komentiranja je danes na teh straneh dokončno in čisto zares konec. Čisto zares ni vredno in škoda časa. Pozdravlja vas vaš Kosobrin!

  • xtc

   Poglej koliko je vredna samo kučanova hišav Murgljah ,o Klemenkotovem premoženju pa raje ne ga je krepko čez miljon.

  • MEFISTO

   Namesto tebe bo eden in edini, ki se tudi navidezno rad poslavlja od NOVE, poslal na portal množico novih nickov.

   V neumnostih te bodo pa težko presegli.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!