Janez Janša: Samo v letu 2017 je bilo v Evropi več kot 200 terorističnih napadov

Foto: Demokracija

To, da migracije med različnimi civilizacijami ne delujejo, je bilo dokazano že tisočkrat. To dokazuje primer Nigerije; ista država, obstajal naj bi tudi isti narod, ki pa je razdeljen, severna Nigerija – muslimani, južna Nigerija – kristjani, stalni konflikti, ne gre skupaj, kljub ustavi, ki določa participacijo, enakopravnost in tako naprej, je nedavno v državnem zboru izpostavil prvak SDS Janez Janša. “In to je eden od glavnih razlogov za to, da namesto da bi ta država cvetela, je ena od glavnih izvornih točk za migracije v bogato Evropo. In namesto da bi tako imenovani Zahod, jedrne države, na katere se sklicujete, te stvari pomagal urejati, zgolj izkorišča ta kaos za to, da tam poceni kupuje nafto in ostale surovine.” V luči pogovorov o Globalnem dogovoru o varnih, urejenih in zakonitih migracijah je Janša javno postavil vprašanje: “Kje sta solidarnost in človekoljubnost levičarjev, ko je potrebno pomagati Slovencem v Venezueli?”

Kar se tiče slovenske solidarnosti: Slovenija je imela bistveno nižji GDP v letih 1992–1994, ko smo pomagali več kot 70.000 beguncem iz Bosne in Hercegovine, civilistom, v glavnem so bili starejši moški in ženske z otroki, ne glede na to, ali so prihajali iz srbskega dela, muslimanskega, hrvaškega, od povsod so prihajali, pač, imeli smo jih za begunce. V naših begunskih centrih, ki so bili pod ministrstvom za obrambo, kjer je bil minister Janša, smo skrbeli za 35.000 ljudi. “Zanima me, kdo od vas je kdaj skrbel za kakšnega begunca ali za ta problem v tem času? Nihče v Sloveniji takrat ni temu nasprotoval. Vedeli smo, da gre za begunce, da ne gre za izkoriščanje, in smo pač pomagali. Tudi mnoge slovenske družine so jih sprejele in jim pomagale,” je izpostavil Janša.

Stranka SDS je dvakrat ali trikrat formalno predlagala, da bi Slovenija izdelala poseben program za repatriacijo tistih Slovencev, ki so morali po II. svetovni vojni, ali v strahu pred smrtjo in sankcijami ali s trebuhom za kruhom, oditi, da se ti ljudje vrnejo, tudi zaradi tega, ker so mnogi v tem času v svetu uspeli, postali vrhunski znanstveniki, zdravniki, profesorji, umetniki, športniki. Nikoli pa ta predlog ni šel skozi. “Celo ko smo mi imeli vlado in koalicijo, v koaliciji ni bilo soglasja o takšnem programu in zato nismo imeli večine. Sedaj je bil nekajkrat predlog, da bi se pomagalo nekaj desetim Slovencem, ki želijo iz Venezuele, iz tistega socialističnega raja v normalno življenje. Kje sta tukaj vaša solidarnost in človekoljubnost? Naenkrat so ušesa gluha,” poudarja.

Trenutne razmere v Venezueli izjemno težke
Prevladuje splošno pomanjkanje, primanjkuje hrane, mesa ni dovolj, še toaletnega papirja se ne dobi, izklapljajo elektriko. Poleg tega imajo Slovenci v Venezueli velike težave s pridobitvijo slovenskega državljanstva. Tamkajšnja minimalna mesečna plača je namreč komaj dovolj za pokritje stroškov uradnega prevoda rojstnega lista in potrdila o nekaznovanosti v slovenščino, kar lahko uredijo le pri dveh prevajalcih v Argentini. Urejanje državljanstva v Venezueli stane več kot 300 evrov, skoraj dvakrat toliko kot v Sloveniji. Poleg te izjemne razlike v ceni je med rojaki slišati tudi pritožbe o nefleksibilnosti veleposlaništva. Veliko odstopanje je v ocenah števila v Venezueli živečih oseb s slovenskimi koreninami – po oceni tamkajšnjih rojakov naj bi jih bilo med 1.200 in 1.500, po oceni Vlade RS pa od 500 do 600; novembra 2016 je bilo registriranih 289 oseb.

Hipokrizija na vidiku
Pred nekaj tedni je bila podana uradna prošnja, katera država bo ponudila zatočišče Asii Bibi, ki jo je pakistansko sodišče obsodilo na smrt, ker ni hotela prestopiti v islamsko vero. “Ali ste se ponudili? Za enega samega človeka je šlo. Ko je šlo za Ahmada iz Sirije, evo, tukaj je bilo njegovo zatočišče, v državnem zboru ste ga skrivali. Ko je šlo za ta svetovno znani primer, čista tišina,” je kritično izpostavil Janša. “Torej, ko gre za to hipokrizijo, predlagam, da molčite in da se ne prepričujemo tukaj v tem smislu, kdor je proti temu sporazumu, je skrajno desnica. Mimogrede, 70 odstotkov prebivalcev te države razglašate s tem za skrajno desnico. Kdor je pa za, je pa človekoljub, je pa napreden, je pa ne vem kaj. To je vse skupaj popolnoma iz trte izvito.”

Globalni dogovor o varnih, urejenih in zakonitih migracijah nedvomno iz dneva v dan vedno bolj deli svetovno, evropsko in tudi slovensko javnost. Namreč, gre za akt, ki ima lažen naslov, ker ne gre za globalni dogovor – po besedah Janše gre pravzaprav za akt, ki mu prepričljiva večina ljudi na Zahodu nasprotuje, se ga pa kljub temu skuša sforsirati tudi s trivialnim izgovorom, češ da gre za nekaj, kar nima pravne veljave, in da bo to sprejeto 10. decembra v Marakešu z aklamacijo, se pravi s ploskanjem. Ob tem pa opozarja, da je 17. decembra ta resolucija na dnevnem redu Generalne skupščine OZN, kjer se bo glasovalo. “Se pravi, gre za formalen akt, za katerega mora država po neki proceduri sprejeti stališča, tako da njena delegacija potem odloča na Generalni skupščini Združenih narodov.”

“Rekli boste oziroma rečeno je bilo, to je nepomembna stvar, neformalna zadeva, pravno ne obvezuje. Ni res, glejte, ta tema je v ospredju razprav, vsaj na Zahodu. Ta tema je tema, ki vsak dan povzroči, da kakšna država odstopi, izstopi iz tega kroga. Govorjenje o tem, da 150 držav podpira ta akt … Glejte, to je tako, kot včasih, ko je Jugoslavija govorila v Generalni skupščini Združenih narodov, ‘imamo neuvrščeni večino’, pa so sprejemali resolucijo in obsojali Izrael, nič pa od tega potem ni veljalo, ker Varnostni svet Združenih narodov tega potem ni potrdil in to je organ, ki v OZN dejansko odloča o realnih ukrepih. Generalna skupščina vam, seveda, daje usmeritve in v tem tako imenovanem globalnem dogovoru so, seveda, usmeritve in s tem dogovorom se države na 46 mestih, tiste, ki bodo za to glasovale, obvezujejo, da bodo nekaj naredile. Se pravi, so neke zaveze, ki so politične na začetku, kot vedno pri vsaki resoluciji ali pa deklaraciji, če bo to sprejeto na Generalni skupščini Združenih narodov in bomo mi glasovali za to, so to obveze, ki članice OZN zavezujejo, in to se bo potem začelo prelivati v pravne akte.”

Porast pritiska ilegalnih migrantov na Slovenijo dramatičen
Eno je blaženje slabe vesti, drugo je političen interes pri socialistični opciji, po besedah Janše pa obstaja še tretji interes za forsiranje takšnega dogovora, to pa so dobički. “Trgovina z ljudmi je danes v svetu eden od najbolj profitabilnih poslov. Nekaj dni nazaj smo od slovenske policije na komisiji za nadzor tajnih služb slišali podatek, ki je javen, pa ga slovenski mediji skrivajo kot kača noge. Dva podatka pravzaprav, drugega še bolj skrivajo. Prvega, da je ta porast pritiska ilegalnih migrantov na Slovenijo dramatičen, da tudi sosednje države sedaj ne vračajo več enega, dva ali pa nekaj deset, ampak nekaj sto ilegalnih migrantov, še posebej Italija, da gre tukaj za petkrat večje število letos kot lani v celem letu.”

Cenzuriran način poročanja s strani sredstev javnega obveščanja
Najbolj zaskrbljujoč podatek je, da je slovenska policija samo v letošnjem letu odkrila 169 tihotapcev ljudi. Se pravi, v letošnjem letu je slovenska policija odkrila 169 posameznikov, ki organizirano tihotapijo ilegalne migrante v Slovenijo in čez Slovenijo. Če jih je odkrila 169, potem jih je najbrž še mnogo več, ki jih ni odkrila. In poleg teh ilegalnih migrantov, ki so jih odkrili, jih je verjetno še mnogo več, ki jih niso odkrili in ki jih bodo sosednje države, še posebej Italija, v Slovenijo vračale. “To je tisto, kar piše v tem dokumentu, češ, sredstva javnega obveščanja morajo o tem poročati cenzurirano, po domače rečeno. To se v Sloveniji že dogaja. To se v Sloveniji že dogaja in, glejte, potem se pojavljajo tudi špekulacije in lažne novice v drugo smer. Ker če ljudem ne poveste, da gre za 500, lahko nekdo reče, da gre za 5.000, in se bo verjelo. Torej edina obramba proti lažnim novicam je resnica. Povejte po resnici, povejte, kaj bomo naredili, kaj se da narediti in ljudje ne bodo nasedali lažnim novicam. In tukaj ni težava pri slovenski policiji, ki je na skrajnih mejah svojih zmogljivosti obvladovanja tega problema, ampak pri vladi in tej politiki,” je prepričan Janša.

Foto: Twitter

“Predvsem pa je treba odgovoriti na trditve, da se od leta 2006 ni nič spremenilo. Saj se je spremenilo. Pokažite mi v tem aktu, v tem tako imenovanem globalnem dogovoru en sam stavek, kjer si svet prizadeva za odpravo revščine, kar je bil takrat temeljni cilj, ker revščina je glavno gonilo migracij, glavni motiv teh migracij. Naenkrat se je na to pozabilo,” poudarja Janša in dodaja, da ne bomo odpravljali revščine v državah izvora in vzrokov za migracijo, ampak jih bomo sprejemali tukaj. “Stvar se je postavila na glavo in še enkrat, ne nam očitati, da smo leta 2006 podprli in podpisali nek dokument, ki ste ga naredili maja letošnjega leta. Mislim, tako sposobni res nismo,” je Janša izpostavil pred kolegi poslanci. Kaj se je še spremenilo? Leta 2006 so bile migracije velik problem za Avstralijo. Od takrat naprej so zelo velik problem za Evropo. Samo v letu 2017 je bilo v Evropi več kot 200 terorističnih napadov. Veliko teh, ki so jih izvedli, je ilegalno prišlo v Evropo. Veliko tudi preko Slovenije v tem valu, ki smo ga baje tako dobro obvladali.

V tem dokumentu je jasen namen, da se pravica do migracije počasi naredi za človekovo pravico, beri: življenje na račun žuljev drugih se naredi za človekovo pravico, in to je konec neke resne civilizacije. Države, ki bodo prej prišle k pameti, bodo pač toliko na boljšem.

H. M.

 • soc

  Kje ste bili poslanci SDS, ko smo v ponedeljek protestirali proti Marakešu? Le dobrih 200 nas je bilo…

  • rrrrr

   SDS je pozvala na protest 21. novembra pred parlament, na dan, ko jih je je levičarska hunta preglasovala in sprejela Marakeško izdajo. Takrat nas je prišel, prav tako 200 ljudi, pozdravit g. Breznik.. Si bil takrat z nami?
   V ponedeljek je PO NOVNO ! ,,organiziral” proteste Ladislav Troha, bolj znan kot tisti, ki naj bi ga v Kočevskem pragozdu ugrabil in mučil J. Janša . Pojoči major je dobil nalogo, da kamarila še zadnjič preizkusi, koliko je še upornosti v Slovencih. Rezultat: 2 x 200 upornikov = nula koma Jozef.
   Odličen rezultat, zaradi katerega bodo lastniki Slovenije mirno spali.

   • večni srb

    A res, to je pa dobra novica, torej Troho niso ugrabili Janša oziroma njegovi civilni agentje, kdo je pa bil? Lahko bi bili edino še marsovci.

  • janez cepec

   več vas pa ni

 • BlackOpsSystem

  A bomo MI Evropejci teroristi, če udarimo po teh kozjejebcih???

  • Flower Power

   samo debil ker serješ neumnosti iz kavča…..

   • Imperial Commando

    On ma svoj kavč, ti pa kozlaš iz maminega laptopa.

   • BlackOpsSystem

    ti sinko po poklicu, jz iz fotelja v pisarni tipkam….sam svoj….ti pa še kar prsesan na mamico….no, ko ni hišnika na njej!!!

 • Foglof Tunek

  HALOZE EXPRESS – V pravi službi resnice !!!

  Čujte, strelec naj bi bil 29-letnik, rojen v Strasbourgu, ki ga je policija že dlje časa nadzorovala. Identificirali so ga kot Cherifa Chekatta. Iskali naj bi ga zaradi ropa, med hišno preiskavo pa so pri njem našli granate, poroča BBC.

  Kot poroča BBC je moški zaradi kriminalnih dejanj že prestajal zaporno kazen v Franciji in Nemčiji, med tem časom pa naj bi se radikaliziral. Varnostne službe so mu dale oznako Fiche S, ki jo dajo osebam, za katere sumijo, da so se radikalizirale. Ima obsežen dosje. Večkrat je bil v zaporu in med bivanji v zaporu smo zaznali radikalizacijo, vendar pri izvajanju verskih obredov, nikoli v smislu dejanj. Samo zaradi tega mu je obveščevalna služba sledila, kot sledi še številnim drugim posameznikom.

 • Foglof Tunek

  HALOZE EXPRESS – V službi prave resnice

  Čujte, v tem hipu je treba biti previden. Ne vemo še, kakšne so okoliščine streljanja. V tem trenutku je še nemogoče reči, ali gre za teroristično dejanje. Morda je bil celo član SDS-a…morda? Ne ve se še !!!

 • Foglof Tunek

  HALOZE EXPRESS – V službi prave resnice

  Čujte, če bi v ZDA zaradi vsakega streljanja zaprli pol mesta in ustavili ves javni promet, bi imeli neprestano pol države blokirane. In to ne zaradi islamskega terorizma, da se razume.

 • Foglof Tunek

  HALOZE EXPRESS – V službi prve resnice

  Janez Janša oz. Princ Teme spet seje seme zla in laži po Sloveniji. Dol z janšizmom!!!

  • PLavi-mil

   Ti si pa princ levičarskih idiotov.

 • Aron

  Migracije ne delujejo: indijanska plemena, aborigini, Palestinci, se strinjajo.

 • The Obliterator

  Koliko terorističnih napadov je bilo v letu 2017 v Sloveniji? 0, nič, nobenega.

  Zdaj pa zapri tisti znaveličan, ostuden gobec in nehaj sejati lažni strah za svoje politične točke. A bo šlo Ćelavi Ćoban?

  • macon

   Levi ste bojda internacionalisti, jokate o utopljenih migrantih v Mediteranu in lačnih črnčkih, ko pa je pizdarija, je pokol v Strassbourgu lokalna francoska zadeva, tukaj pa itak ni bilo napadov in je vse super.

   Enkrat tako, drugič drugače, po agendi, navadna hinavščina in sprenevedanje. V hujši varianti pa levičarska shizofrenija.

   Če se nas tiče Marakeš, potem se nas tudi vsi teroristični napadi po EU. Lažni strah? Pojdi na sprehod po migrantskih četrtih na zahodu, da se ti bo spremenil v realni strah.

   • večni srb

    Ni take panike, turiste je strah migrantov, migrante pa do zob oboroženih policijskih tolp, saj se zmenijo. Pa še ceneje je kot, da bi vsi živeli normalno, ker tudi ni jasno kam bodo z njimi, tako živeti pa dolgo ne morejo.
    zakaj jih Francija sprejema, njihovi so, zakaj pa mi sprejemamo balkance?

    • sodnikisozločinci

     Ti je morda znano, a imajo v pariških hotelih božično novoletne popuste?

  • Imperial Commando

   Zakaj imaš v avatarju simbol agresorja nad Slovenijo???

   • Nesporni luzer 2018

    Ti butl nerazgledani, to je simbol enakopravnosti.

    • Imperial Commando

     Ti butl pejt na kure štet komentarje v prid levićarski vladi.

     • Nesporni luzer 2018

      Jih ne rabim. Dovolj mi je pogled na ankete mediane in ninamedie. In predno se spakujes, naj te spomnim da sta omenjeni agenciji do sedaj vedno z veliko tocnostjo napovedali rezultate. Medtem ko od nore tv placana persifal agencija, napove zmago Logarju in Kangli:)))))

    • DEATH TO COMMUNISM

     Samo v CCCP je pod tem simbolom v Gulagu umrlo 20 mio enakopravnih! Budala!

     • Nesporni luzer 2018

      To pa zato ker izmecek Stalin sploh ni bil ta prav komunist, ampak norec ki je izrodil marksizem, kakor ste domoljupci izrodili pojem domoljubje.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Mrš pička ti materina pokvarjena!!!

 • tezak

  vedno bolj na slabo gre temu Janezu.
  Je to drzavniska drza?
  Namesto da bi se izjasnjeval glede bistvenih zadev, kako bo vodil drzavo recimo…
  ga slisimo o nekih neumnostih govorit, okrajnih stvareh
  ki bi naj ble v normalni drzavi samoumevne.
  s temi stvarmi se ukvarja policija, ki izvrsuje zakone.

  naj predstavi svojo vizijo
  aje, onkraj
  jaz bi vladal
  je nima

  skoda

  se en v vrsti

  • pajot

   Ti si teslo,še več ti si težko teslo.

  • Andrej

   Težak Težak.

  • sodnikisozločinci

   “Namesto da bi se izjasnjeval glede bistvenih zadev, kako bo vodil drzavo recimo…”

   Ti bi rad poslušal pravljice? Kako bo vodil državo? Imaš Lubadarja pa se mu smej.

 • Flower Power

  noriški kralj je napisal 200 napadov……verjetno če se migrant vserje na pločniku tudi šteje za napad…….naj raje napiše koliko je bilo mrtvih letos v evropi zaradi terorističnih napadov……manj, kot pri nas umorov zaradi vaških pijančkov……

  • Jann SI

   ja točno tko, jaz se bojim vedno na cesti bolj teh pijanih teroristov, ki dejansko sejejo smrt. ampak seveda tega nihče preveč ne polemizira. pijani beli slovenčki so ok, tudi ko greš k maši, se noben ne sprašuje če morda ravno ta župnik ne zlorablja njihovih otrok. da ne govorim kaj naj korporacije potikajo v slabo hrano, da bomo vsi fasali raka na koncu. pol imaš še razne mendežerje, ki te gonijo za minimalca, oni pa nove jathe kupujejo. torej za vse resnične tegobe so večinoma krivi beli moški zahodnega sveta, te migrantje so še najmanjša skrb.

   • janez cepec

    ejga, tko pa ne boš govoru. statističn je dokazan, de pjančki povzročimo 30 posto nesreč in jest se resn sprašujem, kdaj bodo ostalim 70 posto kretenom prepovedal vozet

   • pajot

    Potemtakem pričakuješ,da bojo bele moške spravili v red migrantje. Oni ne pijejo,ne zlorabljajo otrok,ne kupujejo si jaht. Krasni novi črni svet,kenede?

  • Imperial Commando

   Upam , ampak resno upam, da ti postrelijo celo familijo. Ampak takrat bo tudi Janša kriv??

 • janez cepec

  učeri. pozn zvečer, sm neki šaltu kanale pa pridem na Novo 24, ne vem, a j’ bla ponovitu al u živo. skratka, Branko G- glupi in Bernard B-utasti sta pričala, o migrantih sevede. bla sta kot une dva tastara pr Muppet Show-u, k’ na balkomu modrujeta. moderatorka je bla taka ket Miss Piggy, umsko sicer na nižjem nivoju. Butasti Brščič je sicer govou u samih tujkah, kar se sicer lepo sliš, sm ne vem kok cilnega folka ga je zastopil, k so itak debili. .mal ga pa zemljepis jebe, namreč ugotovu je, da sta Afganistan in Pakistan u soseski z Emirati in Katarjem. iz vesolja, mrbit. Glupi branko je govoru o veleizdaji naših vodilnih, nism pa slišu, de bi kešnga ovad. neki sicer serjejo z ustavno obožo, sam če so taki kriminalci, bi mogl odgovarjat za te rabote, in to ne ne politično. je pa Glupi Branko ugotovu, de očitno ni tadrug u vrsti za Princem teme, da ga Logar klub fijasku na volitvah še vedno prehteva, zato je u svojem klobasanju in zaljenju nadmašio svoj’ga firerja, upajoč, de se mu bo s tem prkupu. skratka, en kup klobasanja od obeh protagonistov, miss Piggy pa tko ni vedla zakuga se gre.

 • Antonius

  Kozarec Janševega čistega vina zavračajo samo tisti, ki pijejo veleizdajalčevo scavnico.
  Danes se bodo v bran Kučanove scavnice kar drenjali pod tem prispevkom.

  • rrrrr

   Light motiv dneva, vi in Andrej ! Mon compliment !
   Maloumne, napol pismene in za svoje debilizme tukaj razmeroma slabo plačane loleke lahhko polulaš, pokakaš, pobruhaš, nategneš, našopaš, utopiš ali sežgeš, le ignorirati jih ne smeš. Potem replicirajo sami sebi.

  • VERZIFIKATOR

   Kaj čakaš, paša, kaj stojiš,
   to vas napasti se bojiš?
   V tem letu dvesto le napadov,
   v naslednjem štiristo prepadov!

   Kaj čakaš, sosed, kaj stojiš,
   si mar resnice se prestrašil,
   da drugo leto boš bombašil,
   in zdaj kot tele v kot strmiš?

   Tone Aškerc

  • Nšo-či

   Hvala..ljubezen moja, ker si v ponedeljek pred parlamentom stal z dvignjeno glavo, zaradi lastne vesti, predvsem pa brezpogojno in z zaupanjem, da je J.J. pogled na migrantsko politiko pravi.

   • Antonius

    Veš, draga moja, tam sem v mislih stal tudi za Tebe, tvoje najdražje, ker si bolna, pa služba kljub temu ne zmore brez tebe.

 • Mare

  Blablabla naj raje pojasni zakaj je tako uničil desnico pri nas. Ljudje desnici več ne zaupajo.

  • tomnidari

   Ma ne blebetaj! SLS sta uničila brata Podobnik! SKD je uničil Peterle! NSi je samo žlahtna desnica!

   • Cucurbita Pepo

    SDS je uničil Ivan Janez

  • macon

   Levi režim ves čas demonizira opozicijo, da vlada in krade. Pri tebi mu je uspelo.

 • Andrej

  Vidim, da je Janša zadel v bistvo. TAKOJ so se tukaj pojavili butli, ki z butlarijami utrujajo. Ampak, obstaja -> IGNORE.

 • Lea Pralines

  cvika dupe,pa si zapisuje napade…ha ha haa

  • Andrej

   Škoda, da ni zdaj kakega Ježka. Bi te uporabil za odlično osnovo za BUTALCE.

   • Lea Pralines

    ti si izredno pameten,neverjetno kako se najde bebec..

    • Andrej

     Pa, te najdem. Saj sem pameten. Obratno je bolj težko.

 • Andrej

  Janša je razložil, zakaj po njegovo nezakonite migracije za Slovenijo niso dobre. Ali lahko še kak zagovornik razloži, zakaj so nezakonite migracije za Slovenijo dobre?
  Morda pa ni treba, ker po novem nezakonitih migracij ni več. So samo še zakonite, kot pravica.

  • Imperial Commando

   Sem jih večkrat vprašal, dobil pa samo lajanje in floskule o človekovih pravicah. Pojma nimajo.

 • Rožle

  V bodoče se tudi pri nas izogibajte velikih trgovskih centrov ..
  .. sploh pa ob velkih razprodajah ..

  P.S.
  Uvoz lahko še naprej nemoteno poteka …

 • Nesporni luzer 2018

  Pristinski doktor spet joka. Tega, da ni na mestu Sarca in da luzer in njegova domosralska falanga ni pri koritu da bi spet kradla, (kot 2004-2008) enostavno ne more in ne more prebolet. Ivan, popokaj svojo druzino in kufre in pojdi v Avstralijo, da bomo imeli koncno mir pred tabo. Aja, ups, sem pozabil da bi ga najbrz zavrnili, kot ustasa Leljaka.

  • janez cepec

   še skoz mu ostane DOB, tam ga ne bojo zavrnil

   • Cmerko

    Nekaterim begne kajne

    • janez cepec

     uhka greš pa na Stedenc, u Pole, če t’ je bliži

  • nevtrino

   Tam ima klinični oddelek za vas in vaše blodnje, ne ?

 • Rožle

  Na Kurah vedno po terorističnem napadu sledijo fenomenalni prispevki, ki govorijo o tem..
  .. kako so se po statistiki taki terostični dogodki že v preteklosti dogajali
  in jih po številu ni nič več kot prej
  .. .. BLA..BLA…BLA

  • Cmerko

   In te kure beres

   • Rožle

    Predno je nastal tale portal sem bil tam ..
    .. tam so vse poštene enostavno zradiral ..

 • xla

  JJ, si se javil za Asii Bibi, ali kot vedno samo prenašaš odgovornost in slabo vest na druge??

  • garfi

   xla, si se javil za Asii Bibi, ali kot vedno samo prenašaš odgovornost in slabo vest na druge??

   • xla

    si se ti? Če JJ javno obsoja druge, kot politik, predsednik SDS, bi lahko pokazal zgled vsem nam.

  • Cmerko

   Torej vreme bo.

   • xla

    bo, bo, nč bat

 • Nesporni luzer 2018

  Siptar ivan luzer noriski, ki ze od leta 1990 razdvaja narod, hujska, laze, igra vecno zrtev, podtika, krade in tozi Slovenijo…nato je tukaj psihopatski herr grims grimasa goebles, ki je ze pred volitvami napovedal 50.000 migrantov, katerih se danes ni od nikoder in kateri je tako obseden z migranti, da mu brez njih ziveti ni….pa nori fasist Brscic, ki zanika holokavst….pa z lgbt obseden Franci v-danko-dan Donko, pa metalec svinjskih glav Biscak, pa mali fasistek, baby face Mahnic, black tie expert, pa zgonjena porno starleta Marjanca, ponoreli ustas Leljak in se en ustas Sokic, pa oba topla Vinka, rdeci milicnik Gorenak in argentinski migrant Vasle….
  Lepa druscina se zbira okrog tega sdssa, ni kaj.

  • nevtrino

   Vaša obsedenost pa vam ne da pameti, ne ?

  • Cmerko

   Banane so po 79 centov.

   • nevtrino

    Slaba malica pa po 99 centov, ki očitno sproducira ta blebetanja o enem samem krivcu za vse …

  • janez55

   sami radikalizirani janšisti.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Proti klavcem Slovencev nimas pa ocitno nic. To veliko pove o tebi, bolimekurcnik zakompleksan!

   • Nesporni luzer 2018

    Kaksnim klavcem ti retard? Klavcem izdajalske sodrge? Ne, proti njim zagotovo nimam nic. Ce pa mislis slucajno na “klavce” iz leta 1991, pa naj te razsvetlim da je bila takratna JLA sestavljena TUDI iz Slovencev.

    • DEATH TO COMMUNISM

     Izdajalske sodrge! Med to “izdajalsko sodrgo” leta 2018 spadas ti. Torej, ko pride cas, ves kaj te caka…

    • večni srb

     Napadli so nas pa hrvati, ki so se raje spokali kot, da bi jih dobili od nas po pički, potem ko so srbi dezertirali in šli raje skrbet za svoje ljudi.

 • garfi

  kućanov Cmerar, šefic, plačani sorosovi nevladniki, plačana rkc….
  so uvozili 500.000 nevarnih islamistov in teroristov in še vedno so na oblasti
  ukvarjajo se pa z ekstremizmom “desnih”
  USRANA BANDA LEWIČĆARSKA IZDAJALSKA

  • janez cepec

   takle mate

 • Mimoidoči

  Ana Job, ki je bila na protestih pred parlamentom, je rekla, da je od 90 poslancev 80 glasovalo ZA Marakeš. To pomeni, da je najmanj 18 SDS poslancev glasovalo ZA, in če je to res, to pomeni, da tudi Janša eno naklada, drugo pa počne. Eno so besede, drugo dejanja.

  • tomnidari

   Ma tudi če so vsi glasovali proti, jih ne opere blamaže, da niti enega ni bilo na protestu! Ni opravičila!

   • nevtrino

    Ne ločite občutljivosti dela aktivnih politikov, ne ? Premislite malo, no,…

  • nevtrino

   Četudi bi to bilo res, bi pa v primeru neglasovanja vi tulili, kako vsi delajo samo pod taktirko enega Janeza, ne ?

  • janez cepec

   ja a ti še ni prebil, de princ teme deva eno, govori pa drugo, uglavnem pa deva to, kar mu Kučko ukaže, sej je njegov ubačenc

   • nevtrino

    Ja, ja, in Kučko je pa pravzaprav Trumpov in Merklin vsadek, ne ?

    • janez cepec

     ne, Kučko dirigira obema

     • nevtrino

      No, potrdili ste svojo “genialnost” , ni vam pomoči.

     • janez cepec

      ja, takle mamo, kva češ

    • Mimoidoči

     Še niste nikoli slišali za prostozidarje? Nekoč se je dosti pisalo v Sloveniji o njih…

     • janez cepec

      ja, cele Murgle so pozidal

     • DEATH TO COMMUNISM

      Kurcman ni prostozidar. On je samo komunajzarska usrana pizda!

   • Mimoidoči

    Mi je ja, samo povem.

 • nevtrino

  Poglejte si sami, ljudje, tudi po Strasbourgu hodijo do zob oborožene vojaške patrulje, kakor da smo v vojni. Se bomo še naprej sprenevedali in povrhu vsega še uvažali cigojnerje vseh vrst in čakali na “lepšo” prihodnost ??

 • Krtača 20

  Kje pa je mel ta nori govor? Na Dobu? Tam ga bo mogoče še kdo poslušal.

  • janez cepec

   nk, tud tam ga ne marajo, u Begnah je govoru

   • Krtača 20

    Haha. Pa prot koncu se vid da so mu že mal dozo u žilo pojačval…

    • janez cepec

     tud to ne pomaga, sam še štrom, pa je 220 premau

   • DEATH TO COMMUNISM

    Tvoj rajon je nekam hudo omejen na Begne. Zih se sam tam okol motas, debil zabit!

    • janez cepec

     ti maš u Polu več placa

     • DEATH TO COMMUNISM

      A od pijanosti ne mores vec pisat?!?!

     • janez cepec

      nč bat, še mi laufa, en per Komunajzar Janez stisnem, pa bo

  • DEATH TO COMMUNISM

   Ej budala, vec kot 200 teroristicnih napadov je zakrivila svojat, katero vi rdece pizde uvazate v Evropo! Kaj te boli kurac kje je Jansa to govoril! Kreten!

   • Krtača 20

    Škoda da tud en od teh napadov ni tebe trofnu. Res škoda.

    • nevtrino

     Ah, kako “sovražni” govor, ne ?

    • DEATH TO COMMUNISM

     Dobr, da ti je zal, da me ni trofnu. Vsaj vem, da trpis. To je pa dobr!

   • Imperial Commando

    Ker levićarji nimajo NOBENEGA argumenta , se morjo v nepomembne stvari vsajat.

   • Nesporni luzer 2018

    A nisi ti vceraj napisal da nisi jansist in za sds sekto? Nekam cudno se vleces za tega luzerja, glede na to da “nisi” jansist. Retarde nakladaski, ze tvoj stil pisanja te izdaja in kaze na zagrizenega jansista. Me spominjas na onega debila vojeta. Isti stil pisanja.

  • nevtrino

   Vam je težko, ker niste bili prisotni ?

 • tomnidari

  Okoli leta 90 je v Mladini bil objavljen članek enega od predvojnih dijakov ljubljanske gimnazije: Dijakom je predaval tudi neki Nemški učitelj, ki je Slovence zaničeval in jih imel za strahopetce. Jezni dijaki se dogovorijo, da mu bodo družno tega večera razbili okna na hiši. Ob dogovorjenem času se pred hišo znajde samo pisec članka. Od togote ob spoznanju, da je imel Nemec prav, mu je razbil eno okno. Naslednji dan v razredu Nemec pove, da ve da se je več fantov dogovorilo, da mu razbijejo okna, ampak je prišel samo eden in temu nameni dolg pomenljiv pogled. Torej BRŠČIČ me spominja na tega fanta.

  • nevtrino

   In ?

  • janez cepec

   dvomem, de bi Brščič to upu, je bel za gobec vrtet, ke u tri krasne

   • nevtrino

    Kar ne razumete, je za v “3 krasne”, ne ?

    • janez cepec

     kdo prav, de ne zastopem, sam Brščič mi ne deluje, kao neki razbijač. gobec zna vrtet, če bo pa zagistil, bo i pa prou hitr spizdo na varno

   • DEATH TO COMMUNISM

    Vrti ga pa vseen tolk dobr, da ti pritisk dvigne. Mogoce mu uspe enkrat tvoj pritisk tolk dvignt, da te pobere. Dobro delo – na daljavo!

  • sodnikisozločinci

   Kdo je bil ta dijak?

 • Grog

  ” severna Nigerija – muslimani, južna Nigerija – kristjani, stalni konflikti, ne gre skupaj,”

  Hm torej je potrdil , da za nastalo situacijo kriva vera in ne vse kar naklada po temu stavku ;)

 • janez cepec

  učeri. pozn zvečer, sm neki šaltu kanale pa pridem na Novo 24, ne vem, a j’ bla ponovitu al u živo. skratka, Branko G- glupi in Bernard B-utasti sta pričala, o migrantih sevede. bla sta kot une dva tastara pr Muppet Show-u, k’ na balkomu modrujeta. moderatorka je bla taka ket Miss Piggy, umsko sicer na nižjem nivoju. Butasti Brščič je sicer govou u samih tujkah, kar se sicer lepo sliš, sm ne vem kok cilnega folka ga je zastopil, k so itak debili. .mal ga pa zemljepis jebe, namreč ugotovu je, da sta Afganistan in Pakistan u soseski z Emirati in Katarjem. iz vesolja, mrbit. Glupi branko je govoru o veleizdaji naših vodilnih, nism pa slišu, de bi kešnga ovad. neki sicer serjejo z ustavno obožo, sam če so taki kriminalci, bi mogl odgovarjat za te rabote, in to ne ne politično. je pa Glupi Branko ugotovu, de očitno ni tadrug u vrsti za Princem teme, da ga Logar klub fijasku na volitvah še vedno prehteva, zato je u svojem klobasanju in zaljenju nadmašio svoj’ga firerja, upajoč, de se mu bo s tem prkupu. skratka, en kup klobasanja od obeh protagonistov, miss Piggy pa tko ni vedla zakuga se gre.

  • Grog

   Kje pa se skriva Logar??

   • janez cepec

    še enkrat glasove šteje, mrbit bi pa usen še uhka zmagu

    • Krtača 20

     Mogoče je šel pa med logarje?

     • janez cepec

      to bo ja, šeta po bukovi šumi, pa poje: Moja generacijo

     • Krtača 20

      Haha, pa gleda smreko pa: jebote migranta!

  • Krtača 20

   Hahahaha. Jajo je skoz hotu bit urednik Pavlihe. Zgleda da nekak mu je pa le ratal….

   • janez cepec

    tud slepa kura zrnnajde

  • slosin

   cepec, ja že spet kup tvojega klobasanja…

   • janez cepec

    pa kva morem, če ne zastopeš, debilko jedan

    • Krtača 20

     Vse s mu zjebu. Do dons je vse slepo verjel.

 • Imperial Commando

  Za vse napade in žrtve ste levićarji sokrivi.

  • BlackOpsSystem

   ja, samo njih boli kurac in kradejo dalje, ker to je ta njihov pravi motiv, da se vladanja tako oklepajo. sej ni nikomur od politikov v interesu, da bi dejansko narodu bilo bolje. Niso političari skorumpirani krivi, da je narod nezaposlen oz. zaposlen in životari…..ampak je kriv narod, ker njim daje zaposlitev!!!

  • Krtača 20

   Se delno strinjam. Zato ker toleriramo vas desničarje ki jih organizirate in nato krivdo valite na druge. Bomo mogl bl dosledno zadevo zrihtat.

   • Imperial Commando

    Spizdi stolpnice štet.

   • BlackOpsSystem

    krtača….verjetno konjska!????!

    • Krtača 20

     Konjska je za vas luksuz. Več od drek krtače si ne zaslužte.

    • Imperial Commando

     Ignoriraj tega kretena, model ki izjavi da je S . Koreja uspešna država ker ima veliko stolpnic , sploh nebi smel imeti dostopa do interneta. Sodi na zaprti oddelek.

 • Kataklizma

  No, kateri so tej vrhunski znanstveniki, umetniki, ŠPORTNIKI???! Se pravi, po 2. sv. vojni so zbežali, DANES so pa vrhunski športniki? :D

 • Nesporni luzer 2018

  Zalostna resnica je namrec ta, da si skrajni desnicarji prav ZELIJO da bi tudi pri nas bili teroristicni napadi, posilstva in ropi s strani migrantov, da bi tako dokazali pomembnost svojega obstoja in svoj prav. Toliko o domoljubju. Izdajalci, tega v filma v Sloveniji na VASO zalost NE boste doziveli.

  • janez cepec

   seveda si želijo migrantov, Marjanca recimo ,upa, de b’ jo pa usen kešn zumbač hotu žvajznt

   • Nesporni luzer 2018

    Za taksne rasisticne bjonde, se pogosto izkaze da imajo rade samo crne tice. Za v posteljo crnc s 30cm batino, za finance in za navzven pa situiran belec. Preklete hinavke:))))

    • Common Sense

     Lej, očitno imaš fetiš na faluse in to je okay. Oglasi se na Legebitri, ti bodo razložili, da je še pol poslancev Levice na istem in da to ni nič hudega.

     • Nesporni luzer 2018

      Si malo pomesal, sds je tisti ki ima cel kup legebitrovcev. Oba topla Vinka, Vasle in Gorenak, pa se Franci v-danko-dan Donko.
      Ce kaj, bi se moral prav SDS borit za pravice LGBT, saj jih imate malo morje.

     • Common Sense

      :))) Poglej si svoj post. Očitno se razumeš na negroidne faluse. 30 cm pa to. Včasih človek izda o sebi več kot hoče. A da ne boš mislil, da te obsojam. Res te ne. Bolje, da si mahnjen na črnske faluse kot, da streljaš naokoli kot je to storil tvoj kolega v Strassbourgu.

     • Nesporni luzer 2018

      Ti raje skrbi za svoje legebitrovce v sdsu. Jaz sem 100% hetero, nimam pa prav nic proti gejem. Bolj sumljivi so tisti ki se pretirano ukvarjajo z lgbt tematiko, kot npr Franci Do(A)nko.
      Da ima pa mnogo crncev +30cm tice pa lahko vidi vsak v pornicih. In ja, gledam hetero pornice crnc+bjonda s kitkami:))))

     • Common Sense

      Lepo, da se zabavaš. To je res lepo, prav primerno predprazničnemu času. A glede na da, kot sam praviš, sovražiš desnico, bi nemara zamenjal roko, medtem, ko se zabavaš s tebi priljubljenim žanrom porničev. Tako, da boš tudi ti usklajen. Kot Fajonkini rdeči nohtki, rdeča oblekca z rdečo zvezdo. Uživaj še naprej, pa ne stiskaj premočno.

     • Nesporni luzer 2018

      Vidim da nisi razumel mojega sarkazma, ki se je nanasal na vase tematike, fobije in rasizem….(bjonda s kitkam in crnc)..
      No ja, tudi prav.

     • janez cepec

      pa Aleksandr Rant, ups, Buza Rant

     • Common Sense

      Če to drži, jih nekam natačno oba poznata. Previdno s prstki po tipkovnici, ker so očitno hitrejši kot vajina pamet. Človek izda o sebi več kot si želi;) Kar pogumno naprej, saj geji pri nas so vsepovsod. Kot že rečeno, tretjina poslancev Levice sodi v to skupino, pa jim ni nič hudega.

  • slosin

   mišek, ne hvali dneva pred nočjo in ženske pred jutrom….

   • Nesporni luzer 2018

    PREVOD: “upam da se motis in da bo v Sloveniji cimprej kak hud teroristicni napad, da bo folk uvidel da ima sds prav in da bo Sarec padel, na mesto njega pa prisel JJ. Klinc pa zivljenja Slovencev, zrtvujmo jih za sds oblast”

    Poznamo vas v nulo, pokvarjenci desnjakarski

    • slosin

     mišek, menu je ful prov, da niso na oblasti ta desni….in nisem edini ….tega dreka, ki ste ga v 20+ letni vladavini (na 50 podlage) nasral po Slo, ni sposoben skidat nihče….Kar pa migrante zadeva…kr tako naprej….oni prvo počistijo nevernike…pazi, vera v komunizem vas ne ‘spašava’….

  • Lustrator

   ??? Kdo vabi islamiste v Slovenijo? Dokazov o nekompatibilnosti zahodne civilizacije in islama je nešteto in to v vseh zgodovinskih obdobjih, dokazov tu ne potrebujemo. Jih bi pa očitno nekateri turški konjušarji radi še enkrat doživeli na naši zemljici.

 • Krtača 20

  Kermu boste zdej desni doniral? Jajotu al domobranski matici v Venezueli?

  • slosin

   hudiča, kaj ne poveš….a tud v Venezueli imajo domobrance…Jest sem pa mislu, da imajo same komuniste, ker jim gre tako dobro…

   • Nesporni luzer 2018

    Ej ti ksiht zgubani, Venezuelo ni zjebal komunizem, ampak izrojeni pokvarjeni voditelji, ki ne poznajo pojma “komunizem” in ki se jim gre samo za denar. Razni izmecki ala Maduro in Stalin, ki svinjajo pojem komunizem, tako kot vi svinjate pojem domoljubje.

    • Common Sense

     In ti seveda veš kaj je “pravi” komunizem;) Se vidi.

     • janez cepec

      taprav komunajzar je Janša

     • Common Sense

      Valjda. Janez Cepec, potolaži se. Saj si že najmanj 1000x potožil, da je grdi zli Janša bil nekoč komunist. Vemo to. Bo kaj novega tudi prišlo iz tvojih lepih ustec in nežnih prstkov?

     • janez cepec

      nkol nism reku, de je grd, čeprou kešne posebne lepote pa res ni u njem in na njem

    • slosin

     aha, komunizma ne furajo pravi ljudje…Bolj pravilno bi bilo obratno….komunizem je zasvinjal kar veliko ljudi….najbolj s krvjo, ne pa z demokracijo, dobrim standardom…

  • janez cepec

   a zamaške?

   • Krtača 20

    Ja. Ampak sam ta črni štejejo….

    • janez cepec

     a uni od pira komunajzar Janez?

     • Krtača 20

      Se jim zmeša. Mogoče bi zberal une pokrovčke od grškega jogurta brez križa.

     • janez cepec

      ja ne vem, križ bi usen mogu bit, sej je princ teme siln vernik in kristjan.

  • star profi

   A si ti mal obseden z domobranci?

 • Duhec

  Torej, Janša bo naslednjič protestiral. Al vas bo pa prišel vsaj pozdravit, če bo slučajno premrzlo. Hahaha, keri SDS debili.

  • janez cepec

   NNNP – nič nas ne sme presenetiti. pridemo, če ne bo slučajn premrzlo

  • slosin

   janša, kaj svinjam bisere trosiš…

   • Krtača 20

    Mal zlo kromperjasti biseri so to. Pol jih je pa treba tolk brusit da nč ne ostane. Kva češ pol s takimi biseri….

    • slosin

     tvoj mozak so brusili tako dolgo, da ni ostalo nič od njega…rdeči brusni kamni pa to…

     • janez cepec

      kok cajt so mogl tvojo tastaro bruset, de s’ ti tak kreten ratu

     • Krtača 20

      Jebal so se na mrtvo pa še ni vse skp nč.

  • Lustrator

   Si pozabil na to, da je omenjeni osamosvojitelj dvakrat v zaporu sedel za tvojo nehvaležno komunistično rit, ti pa svoje ne dvigneš niti ko gre za tvojo LASTNO rit, ki bo kmalu spremenila lastništvo od komunističnega vopžde do talibanskega?

 • totex39

  Ni potrebno, da so razbijaške demonstracije take kot v Franciji in drugod na zahodu, lahko bi se zgledovali po vzhodnih državah, kjer so potekale mirne demonstracije več tisočih in tudi dva tedna, dokler niso dosegli, da je vlada padla. Zato so potrebni pri nas pravi voditelji, ki bodo ljudi pripravili do tega, kajti drugače bo težko kaj spremeniti.

  • Nesporni luzer 2018

   Seveda, saj za razbijaske akcije je treba imet jajca. Teh pa sektasi nimate. Te imamo samo levicarji, katerih se nas lahko v 2 dnevih zbere skup na tisoce in takrat poka.

   • Imperial Commando

    Zakaj se potem cela antifa skriva za rutami in maskami, če pa mate taka jajca?

    • Nesporni luzer 2018

     Jaz ne spadam med antifo, tam so sami golobradi mladci, jaz sem stara jugo sola levicarjev in nikdar si ne zakrivam obraza na protestih.

     • Imperial Commando

      Potem se pa obnašaj letom primerno. Itak pa spet nakladaš.

     • slosin

      kaj se pa tle skrivaš za Janšo?

     • Nesporni luzer 2018

      Kaj se pa ti skrivas za tem zgubanim frisom?

     • Rožle

      To ma on tvojo mamo v Avatarju … kaj se spet sprenevedaš ..
      da je ne poznaš

     • slosin

      za razliko od tebe se ne hvalim, da ne zakrivam obraza na protestih….skrivaš pa najbrž kakšen kol pol jakno…poznamo mi take ….od l. 41 se niste nič spremenil…

     • Common Sense

      Mehka cura torej, z dobro pokojnino, ki dopoldne sovraži sebe, popoldne pa cel svet? Lej. Verjetno to ni najhujše kar se ti lahko zgodi. Lahko bi te šicnil kakšen negroid s 30 cm falusom (ref. tvoj komentar spodaj). Vidiš? Še dobro si jo odnesel!

     • Nesporni luzer 2018

      Pri 55 pa se nimam mehce cure. Je kar fino trd, za zeno seskat po ritnicah:))

     • Common Sense

      To je lepo. Lepo je videti človeka, ki je uspel v življenju.

     • DEATH TO COMMUNISM

      Pizda mora bit nagravzna levuharka, da ima tebe rada. Fuj!!!!

     • Nesporni luzer 2018

      Prekleti klosar jansisticni, ti bos se kri scal zaradi svojega gobca. Malo glej bestgore.com kaj se zgodi s takimi izmecki

     • DEATH TO COMMUNISM

      Torej ne delas, si socialc, da imas cajt po protestih skakat. Boji se te tko noben ne. 55 let star… pizda, te pretepem kot merjasca, preklet idiot!

     • Nesporni luzer 2018

      Ti kreten, pocasi te imam poln kurac. Naj te moja leta ne zavedejo, imam penzijon, pred 2 leti sem prisel v penzijo, zasluzeno. Sicer pa te imam ze oreng poln kurac ker se delas nekega jakega, ajde da vidimo frajer, se dobiva kje? Pridi v LJ pred slovenijales. Mas jajca?

     • večni srb

      Ker si idiot in verjameš v sistem, ki obstaja samo na butastih tv nadaljevankah.
      Poslušaj ljudi kaj ti govorimo, lahko delajo vse kar hočejo, nič jih ne ovira, noben zakon ali pravica, nihče ti ne bo pomagal, vse bodo obrnili proti tebi.

     • Nesporni luzer 2018

      Kaksnih nadaljevankah osel trapasti? Sploh ne gledam nobenih nadaljevank. In v kaksen kos ti mene dajes? Me sploh poznas? Ne, torej ne klaftraj. Mene na kotnikovi ni bilo, kot ze 100x receno, ne spadam med antifo golobradce (ker menim da izkrivljajo pojem anti-fasizem) in 100% zagovornike migracij. Sem stara jugo sola levicarjev, jugonostalgik in titoist. Na tem portalu mi je idejno najbolj soroden Valter Branislav.

     • večni srb

      Jaz ti govorim, da sploh ni pomembno kje si bil in kaj si delal, isti pič* dim si kot vsi mi ostali tukaj. Ne razumeš, ne moreš verjeti dokler ne doživiš, mediji pa o takih stvareh pri nas ne pišejo oziroma lažejo za fašiste.
      To je vojaško policijska džamaherija, nihče ni varen.

     • Nesporni luzer 2018

      Zato pa ne berem nasih medijev ampak tuje. Ne verjamem niti proameriskim ne proruskim medijem se najmanj pa nasim desnjakarskim. Svoje izobrazevanje pridobivam sicer iz razlicnih, na meni pa je da izluacim ven resnico.

   • totex39

    Poleg dobrega politika, ki ga sicer imamo, moramo imeti še tako dobrega retorika za izvedbo takih demonstracij.

   • DEATH TO COMMUNISM

    Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poka ja… iz vasih slampastih usranih riti! Tam pa poka ja!

    • Nesporni luzer 2018

     Dol sem.te povabil da se dobiva v zivo. Cez vikend sem v LJ, jaz placam tvoje stroske. Da te vidimo gnida jansisticna

   • luis

    ti si ubogi bogi stvor ti si res nor jebali te rdeči pavian

    • Nesporni luzer 2018

     Si to ti Adi?

  • sodnikisozločinci

   Pozabi na demokratično rešitev. Ko imaš matičnega naroda samo še 50%, od katerega jih polovica podpira multikulti, imaš samo še en recept, da se skriješ v kot in jokaš, to je naravno in v zgodovini neštetokrat potrjeno.Ko je žival stisnjena v kot se preda.

 • Imperial Commando

  “se nas lahko v 2 dnevih zbere skup na tisoce in takrat poka.”

  Ja res poka, ampak samo kante za smeti pa izložbe. Pa še takrat vas rabi polovica medicinsko pomoč .

  • Krtača 20

   In kaj ti je hudga nardila kanta? Se bojiš da te fuknemo not in odpeljemo v jamo?

   • Imperial Commando

    Noben se levićarjev ne boji, čisto noben.

    • Krtača 20

     Tud kanta pa izložba ne. Se pa desničarji bojite tud kante pa izložbe. Le zakaj….

     • Imperial Commando

      Koliko je stolpnic v Venezueli?

     • Krtača 20

      Za propadlo državo kokr jo hočte desničarji prkazat preklet velik.

     • Imperial Commando

      Super , potem so vse tiste , da ljudje nimajo za kruh bile laži. Komunizem deluje.

     • Krtača 20

      Socializem.

     • Imperial Commando

      Isti shit. Važn da deluje, ljudje ne stradajo, stolpnice rastejo.

  • Nesporni luzer 2018

   Ja ja, smo videli 2012 na ljudskih vstajah, ko ste se jansisti poskrili kot misi.

   • Imperial Commando
    • Nesporni luzer 2018

     Na zalost ne odpiram linkov, tako da…

    • Nesporni luzer 2018

     Pa kljub temu je JJ odletel. Torej so bile ucinkovite.

     • Imperial Commando

      Pol si odprl link.

     • Nesporni luzer 2018

      Sem sklepal kaj bo. Je prevec fishingov tukaj na nori, da bi odpiral linke. Sicer pa, kangla in jj sta odletela, torej mission accomplished.

 • AlojzZ

  Janez Janša: Samo v letu 2017 je bilo v Evropi več kot 200 terorističnih napadov

  Ker nisi bil na demonstracijah, pravzaprav bi moral organizirati referendum, umolkni.

  • večni srb

   Koliko jih je bilo pa pred migracijami? Verjetno vsaj sto na leto, takih Breivikov je po Evropi še veliko, le da niso bili tako sprovocirani kot danes.

  • Nesporni luzer 2018

   Pa vam se ni potegnil zakaj? Ker se noce zamerit Webru, saj je EPP se edina ki krije hrbet SDSSu. Se je pa s tem ivan pristinski hudo zameril Orbanu. Nekomu ki dolgujes denar, pa se zameriti ni prav dobra ideja.

 • večni srb

  Ne razumem, zakaj bi se srbi selili nazaj v državo, iz katere so komaj pobegnili? Hrvati, bosanci in albanci zagotovo, čeprav tudi teh migracij ne razumem, kar dve tretjini Hrvaške ni nihče napadal, še turizem je deloval bolj kot ne normalno, pa so se vseeno selili v Slovenijo, Evropo in naprej po planetu. Isto velja za bosno, če so hrvati hoteli mir, zakaj niso imeli mir, v svojem delu bosne, nihče jih ni silil, da se pajdašijo z Nato soldatesko in nagajajo vsem ostalim narodnostim.
  MORS je bil od nekdaj kup dreka, oni so se ukvarjali z izbrisanimi, ni bilo časa za migrante, nenazadnje so bili največje stanovanjsko podjetje v državi, samo v Ljubljani je bilo praznih več deset tisoč stanovanj, po celi Sloveniji več sto tisoč, ki so jih zapustili oficirji, razni drugi uslužbenci in preprosto slovenci, ki niso videli perspektive v začetku konca pri nas. Kdo si je olastninil tista stanovanja, kaj so naredili z zakonitimi lastniki in koga so naselili v njihove domove? To so resne stvari.

  Sicer pa nismo sprejeli samo 70.000 beguncev, kjer pa, v tistih letih je dobilo slovensko državljanstvo par sto tisoč ljudi, vseh migrantov iz Jugoslavije skupaj, pa je bilo par milijonov, Janša nima pravih informacij.

  • Nesporni luzer 2018

   MORS in Jazbinsek je bil eden najbolj donosnih poslov na nasih tleh.

   • večni srb

    Ne nasedaj populističnim floskulam.
    Glej, vse je bilo NAŠE, tudi stanovanja, kmetije, hiše, graščine,… VSE! Pravzaprav od komunistov, moje ni bilo nič, razen stanovanjske pravice tam, kjer sem se pač rodil.
    Potem so pa preprosto prepisali bajte in kmetije na tiste, ki so tam živeli, ne glede kako so si olastninili ali zgradili tisto. Eni so dobili z agrarno reformo, drugi so se preprosto vselili, tretji so si priposestvovali preko podjetij, mogoče tudi iz varnostnih razlogov, marsikaj. Le pošteno ni bilo, ker se tudi ni dalo normalno kupiti zemljo in pridobiti vsa dovoljenja, ekonomsko ni bilo možno, ker nihče ni smel imeti toliko več denarja. In vsi ti državni “rezidenti” so preprosto dobili v last cele ogromne flike zemlje in razkošne hiše, čez noč, ni jim bilo treba nikamor, mogoče so pokazali kakšne stare fotokopije ali klicali stare mamke za priče, da so povedale kako je bilo pred 80 leti.
    Jazbinškov zakone je bil krivičen do delavcev v mestih, ki so bili solastniki podjetij, ki so zidala socialistična stanovanja. Saj brez meščanov se ne bi naredilo nič, zato smo imeli tako nizke plače, ker so podjetja financirala vse. Potem so jim pa še enkrat zaračunali stanovanje, v katerem so bili rojeni in so ga financirali, nato pa tudi neprestano vzdrževali, sicer za simbolično ceno par tisoč evrov, ampak vendarle, če to množiš z milijoni, ni malo denarja. Ne vsi, do danes se vlečejo razne osnovne zahteve slovencev, ki še vedno niso miogli odkupiti svojega doma, nacistični gnoj jim pa še sponaša, da so dobili stanovanja zastonj. Oni so bakte res dobili čisto zastonj, sponašajo ljudem, ki so poleg svojih mest, pošiljali denar še na kmete, da rovtarji niso pocrkali od lakote, ker v naših hribih ni kmetij, to so ciganske, vojaške, karavle.

    MORS je pa poseben primer, s katerim bi se moral ukvarjati Hag. Ne vem kje naj začnem, tam so si delili stanovanja kot bombončke, kar po pet so si jih prepisali nase in na družinske člane, deložirali so več deset tisoč ljudi, cele družine. Do danes perejo denar preko svojih propadlih gradbincev in upravljalcev, to je taka banda, da človek ne ve kje bi začel. Brez besed, za v Hag so, čim prej.

    • Nesporni luzer 2018

     V glavnem poln kufer imam ljudi ki se hvalijo kako so vse prigarali in zgradili z “lastnimi” rokami, potem pa zves da so ali kupili nepremicnino po Jazbinsku za 10% trzne cene, ali pa dobili nazaj z denacionalizacijo. In takih je ogromno.

     • večni srb

      Ne pozabi tistih hinavcev, ki so dali pol plače za ves gradbeni material in jim je pomagalo graditi bajte pol vasi, papirje bo pa že. Za vse te mojstre, je nacionalna jugoslovanska banka najela kredite, ko so zgradili bajte, so plačali za položnice več kot je znašal obrok kredita, vse ostalo bomo še dolgo odplačevali vsi. Pa poglej kam so šli zarukanci zidat, na vrh skale, sredi najbolj odročne hoste, v največji gnoj, slabši so od neandertalcev, še dolgo ne bomo mogli zravnat hribe z zemljo in tam omogočiti neko osnovno civilizacijo. Pa ne grejo dol, raje gnijejo v tisti zabiti in eden drugemu vsakič ko se vidijo dopovedujejo, da je lepo živeti na kmetih, Kmetij pa nobenih, en sam kup dreka, vse kar zaslužijo, dobijo iz mest.
      Bloke so ljudje visoko preplačali, v to si lahko prepričan, desetletja se je samo plačevalo in trgalo od plač, menjavale so se pa samo žarnice na hodniku.

  • koza

   he he, prvo glasuješ za osamosvojitev Slovenije, pol pa maš dve leti časa, da si zrihtaš državljanstvo, enim je uspelo, enim pa niso hoteli dajati izpiskov iz državljanskih knjig, le katete ex države tega niso hotele, kdo je imel največ problemof, he he, naj ti namignem Makedonija, Srbija, Bosna, Herceg Bosna mogoče

 • večni srb

  Nisem vedel, da se je toliko slovencev selilo v džunglo, tam je ja vse gnilo in strupeno, pa sami divjaki plezajo po palmah, nažokani s koko. Selili so se pa prav v Venezuelo, najbolj socialistično državo na kontinentu, če ne štejemo zraven zblojeno Kubo, pred komunizmom, so bežali v primitivno komuno.
  Dokler so beli ljudje služili z nafto in spremno ekonomijo, je bilo še kar v redu, saj so vozili avioni na vse konce sveta. Zdaj pa ni več, Čavez spi z ribami, ekonomija je odrezana od okolice, zahod pritiska, treba bo ločiti ljudi in stabilizirati industrijska področja.
  Kaj lahko naredimo za našo bogato venezuelsko slovensko družino, karitas ima na voljo par bivalnih kontejnerjev, nekatere občine imajo mogoče prosto kakšno bivalno enoto, sicer se lahko pridružijo našim deložiranim državljanov, ki čakajo zvečer na sprejem v domu za brezdomce. Sicer spijo zunaj, tudi v takem mrazu. V Venezueli, ni nikoli tako mrzlo.

 • branči

  SDS ima odgovornost do 25 % slovencev, ki vas je volilo! dejanja štejejo in ne populistični nastopi! upravičite zaupanje!

  • Lustrator

   Morda te bo to šokiralo, ampak ne boš verjel, SDS je v opoziciji, demokrati imajo v parlamentu eno ubogo tretjino, o kakšnih DEJANJIH neki govoriš? Na gobec vse komije v parlamentu? Misliš da bi to pomagalo trdobučnim multikulti marksistom?

   • večni srb

    Pa če ne bi imeli nobenih pametnih procentov, v parlament so se prebili, stranka so, njihov vpliv ni odločilen, ima pa zagotovo ogromno politično težo in lahko vplivajo na vse.

    • Lustrator

     Kaj jim pomaga vso silno prizadevanje, vse dolge seje, sklicevanje izrednih sej, organizacija soočenj, debat, pisanje knjig, ko pa imajo komiji še vedno v rokah glasovalni aparat, ki vsa ta prizadevanja gladko poteptajo, ko gre za zakone in državne odločitve.

  • večni srb

   25% od 50%, ki jih še hodi na volitve = 12,5% načelne podpore.

  • Andrej

   Odgovornost nosijo tisti, ki že ves čas govorijo: ne bomo niti sodelovali s tistimi, ki imajo 25% Slovencev za sabo. To so tisti, na katere se obrni s svojimi traparijami.

 • večni srb

  Če prav razumem Janšo, rešile se bodo edino najbolj fašistične države, ki bodo uvedle vojaško diktaturo in policijsko uro. Nič zakaj te migracije, kaj je delala vojska, ki je prisotna v vseh tistih regijah in kontrolira premike po celem planetu, nič o razlogih za zavzemanje papeža in odkritem povabilu Merklove, ki bi rada uvozila še najmanj par milijonov hlapcev, o geo politiki se sploh ne pogovarjamo več. To pa zato, ker vsi vemo, da gre za širjenje sodobnega Evropskega imperija oziroma kar bo ostalo od njega po brexitu. Britanske kolonije kot je Izrael bomo morali pustiti pri miru, sicer je cel nekdanji rimski imperij naš, pripravljen za okupacijo in asimilacijo, ki bi se morala zgoditi že pred sto leti. Cel bližnji vzhod je isti kot je bila Jugoslavija, vojska jim mora desetkrat na dan povedati, da se imajo radi, sicer bi se šli pobijat med sabo, za prazen nič, ampak so tako skregani med sabo, da je itak vseeno kdo je začel.
  Velja izpostaviti tudi stereotip o primitivnih domorodcih, ampak arabska velika mesta so neprimerno bolj sodobna kot recimo Ljubljana, problem je periferija, kjer ni nič, nobene civilizacije, nobenega betona, samo kamenje. Množijo se pa kot zajci, vsakič ko ga ataman porine noter, je ženska noseča. In zdaj so si prišli gor, da življenje ne pomeni nujno zgodnjo smrt, v Evropi niti ne.
  Vsi ti ukrepi proti migrantom neprimerno bolj obremenjujejo nas, evropske državljane kot tujce. Policija je vedno na skrajnem robu svojih zmožnosti, saj zato je pa Slovenija kronično obsojena na Evropskih sodiščih in največja kršiteljica človekovih pravic. Če bi jim še pomagali, da se čim prej spokajo tja, kjer se v EU da lepo živeti, bi naredili še največ, pa še pol manj bi jih rabili. Brez skrbi, dobro vedo kdo je kdo, niti Janša ne omenja 40.000 hrvatov, hrvaških bosancev in albancev, ki se vsako leto skrivajo po Sloveniji, edine statistike, ki jih zajemajo ,so osebne beležke naših propadlih gradbincev in specialne ciganarije.

 • zaton

  Zakaj se naša desnica ni zoperstavila podpisu marakeške deklaracije?

  • večni srb

   Mogoče čakajo, da bodo dali drugi iniciativo, saj papež in Weber tudi nista bila proti, svoje volje pa naša navidezna desnica nima.

  • klopotec

   Saj se je. Celo 250 jih je bilo, skupaj s policist, novinarji in firbci!

  • klopotec

   Poštene desnice ni, odkar je R.Žerjav odstopil z mesta predsednika SLS!

   • večni srb

    Haha… nihče od gospodarjev slovenske zemlje, raje takoj pozabi, ne ohranjajo kar tako političnega vpliva, kljub temu, da jih narod očitno ne mara in si z vlado načelno nimajo kaj pomagat.

 • klopotec

  Zadnji teroristični poskus napada v Sloveniji je bil v ponedeljek, ko je skupina “nadobudnih” seratorjev poskušala blokirati Ljubljano. Na njihovo veselje, se je vse skupaj skrčilo na eno ulico in dva prehoda za pešce. “Drang nach Laibach” ni uspel. Mesto heroj se je, tako kot vsakokrat, obranilo!

  • večni srb

   Saj proti Mussoliniju so italijanske socialistične vasic tudi dolgo zdržale, ampak na neki točki so ljudje izgubili voljo do boja in so se predali volji fašističnih oblasti, ki jih je takrat že podpiral cel preostanek katoliško zavrte Kraljevine Italije.

   • klopotec

    Se pravi, da cca 88% Slovencev nima prav?!

    • večni srb

     Ne vem, ne razumem, očitno živimo v pravih paralelnih svetovih, ki so nastali na popolnoma različnih temeljih, to ni samo ideološka indoktrinacija ampak prava zavrtost.
     Znanost je samo ena, ni edina resnica, je pa zelo prepričljiva.

     • večni srb

      Nekdo bo moral priznati, da je bil velik idiot in si je vse narobe razlagal, skratka.

  • janez

   debilko posrani to je mesto po——v

   • klopotec

    Posranci debilni so/ste se zbrali, vas 250! In Mesto vas je izpljunilo kot najbolj nagravžno smet iz ust! Kot vedno. Ljubljana in druga mesta niso za vas, vam ostane vukojebina! :D

  • Andrej

   Tipičen klopotec. S plašnicami. Da slučajno ne bi opazil, da ti lažejo. Moti te tisti, ki ti resnico odkriva.

   • klopotec

    Čudno?! Vas 12,5% izgubljenih v času in prostoru ste “poklicani” k resnici?! Ostali pa živimo v laži. :))

    • Andrej

     Ti, ki si poklican k resnici, razloži nam, kaj je Janša narobe povedal, kaj ni res, kje se je zlagal…. Pa ne z zmontiranimi posnetki. To je na Serpentinškovem nivoju.

   • klopotec

    Resnico odkriva?! Topla voda je bila že zdavnaj odkrita! https://www.youtube.com/watch?v=ZAwVoaiCec0

    • Andrej

     Zdaj si razložil vso resnico o sebi. Če temu verjameš in širiš kot resnico bo še tapravi klopotec zgrožen nad teboj.

   • slosin

    ropota ko klopotec, pa nič ne pove…no, mogoče pove to, da je bedak…

 • Garbage man

  Pizdek, ali bos sel bolj desno ali se bos skrival za “demokracijo”?

 • klopotec

  “Povejte po resnici, povejte, kaj bomo naredili, kaj se da narediti in ljudje ne bodo nasedali lažnim novicam.”, je rekel “tvorec” lažnih novic. Večje hinavščine pa še ne! Še sedaj čakamo na grimsovih 50.000 beguncev, ki pritiskajo na slovenske duri!

 • Get Smart

  Razen redkih izjem in novih članov, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

  VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

  Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
  kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
  .
  Prosto po Pavelu:

  “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

  • Get Smart

   Jih pa LUZRSKE MURGL JUGOKOMI pse, najso LUZR tunfek KLOPOTEC obliterator oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma,
   kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

   Poglejte samo tega LUZR-ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
   –da je opranoglav,
   –da je govno
   –da ima štiri petke šnelkurska
   –da je od natepavanja v tazadno že pujsoglav
   –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
   –da si raztureno dupe zdravi s svečko (u dupe, kakopak)
   –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
   –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
   –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
   –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
   –da je v rito pičen transićiran ritard
   –da mu je pas jebo mater
   –da pa danes njega pas še ni pojebo, zato drka na portalu in sere=pripravlja dupe za gazdo nje=za MURGL JUGOKOMI gazdu spremni nje
   –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

   Vse to so spovedi ubogega psička, watchdoga, kot si sam pravi.

   Saj ni lahka tem MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM SOCIALISTIČNIM ZARES LDS BRATUŠKO SHOLTES DeSUS LEVI ŠARAC psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

   Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=MURGL-JUGOKOMUNIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    =FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Olga2345

  Bravo Janez Janša! Levičarji ne morejo priti k tistemu, česar nimajo! Namesto zdrave pameti imajo vsajeno komunistično ideologijo!
  Fajonka v evropskem parlamentu propagira Francijo z masovnim terorizmom pred Madžarsko, kjer ljudje živijo v miru in ni terorizma! Po njihovo (Kučan) je prav, da se ljudje “navadijo” in “sprijaznijo” s terorizmom, saj je terorizem “kulturna obogatitev” (po Cestnik Grmicu) njihovih potencialnih volivcev, ki želijo Evropo islamizirati in uvesti šeriatsko pravo! Do takrat se lahko pretvarjajo, da so “socialni demokrati” (prebarvani komunisti), ki jih Porić podpira (Janković). Cilj opravičuje sredstva?!

 • Dado

  Venezuela in Argentina je pristojnosti SDS, sploh Argentina, ker je SDS podpornica ostankov bele garde in domobrancev. JAnša bluzi in gradi svojo politiko na Nigeriji. Pri nas ni treba strašiti , ker ni teroristov. NIHČE nikogar Ne vabi. Marakeš je podpisan in vsi smo živi in nič se ni zgodilo. DOL Z JANŠO in bluzatorji…..

  • slosin

   …..bravo, že en dan je od sprejetja deklaracije, pa se ni še nič zgodilo …evo dokaza, da nam zapečeni niso nevarni…za žrtve v EU se ti pa heba…cepec…

  • tohuvabohu

   Butelj, a šele danes si opazil, da gradi politiko na Nigeriji? Saj to dela že 40 let, a ne, čombe?

  • RATATA

   Bela garda in domobranci so pomemben en (1) odstotek promila volilneha telesa v Arđentajni. Odločilni en odstotek.

 • Black_hawk

  Se je kdaj kakšen Bosanec že zahvalil, da smo jim pomagali? Če ne naredimo džamije, nam bojkotirajo izdelke, no to je zahvala.

  • koza

   kaj bo zahvala, če pa so dani Erdoganu v amanet oz. zaščito, beri SA

 • xtc

  JJ tole je pa čisti sovražni govor,teh 200 dejanj je bilo čisti izraz miroljubnosti in strpnosti ter ljubezni religije miru in ljubezni.

  • Zgornji

   ;-)

 • Darth Vader

  dobr je softić janez povedal par dejstev in resnic…..sam tole kulturno izmenjavanje mnenj in stališč traja in traja in taja…..ter traja in traja in traja……čas pa trenutno ne dela v korist Slovenije….pa za nikogar od ljudi, ki imajo slovensko državljanstvo…….JJ ti si preveč demokratičen, preveč mehek in preveč človeški preveč uglajeni gospod in intelektualec…..čas bo, da si nivo testosterona v telesu podvojiš, ker prihajajo precej turbulentna leta našega življenja in vsak zaveden slovenec nam bo prišel prav….

  • sodnikisozločinci

   Uzdaj se use, i u svoje kljuse.

  • maxbernie

   Itak, da je softić. Ne more čez svoje govorit. Šiptar, ki najema kredite pri Srbih. Res ste sekta, SĐS-ovci, ha, ha, ha!

 • skorpijon93

  bravo Janša ! naš heroj ! preprosta razlaga nam pokaže: kjer ni islama ni nasilja ! poglejte v Ljubljani gradijo mošejo z minaretom, kjer pa mislite da se bodo muslimani radikalizirali ???! naivneži volivci, zbudite se

 • sodnikisozločinci

  Janša piše o odpravi revščine. Revščine v Afriki in ostalem nerazvitem svetu se ne da odpraviti drugače kot da mi postanemo revnejši. Med revnimi državami so nekatere bogatejše od drugih, pa še nisem slišal, da bi se katera odpovedala svojemu standardu v korist drugi. V Sloveniji je mnogo revnih ljudi, posebno med starejšimi na podeželju, pa ne poznam človekoljuba, ki bi postal “boter” Slovencu, ki si z zasluženo pokojnino ne more plačati doma in mu zato država vzame premoženje, katerega bi morali dobiti njegovi dediči. Delavcem oblast krade denar za pomoč tujcem pri kolonizaciji Slovenije, ko ostarijo jim pa rubi premoženje, ker imajo zaradi vzdrževanja parazitov premajhne pokojnine. Kakšen smisel ima v tej državi sploh še delati? A hočete biti sužnji tujcem in narodnim izdajalcem?