fbpx

Janković ni bil ujet zgolj v prisluhe zlorabe farmacevtke – za svoje politične apetite je zlorabil celo otroke!

Janković v politične namene zlorabil otroke. Vir: facebook stran Glasila Ljubljana

V glasilu Mestne občine Ljubljana je Zoran Janković presegel samega sebe. Če je do sedaj veljal za ljubljanskega šerifa, se v bodoče skoraj zagotovo ne bo mogel izogniti primerjavi s severnokorejskim diktatorjem Kimom Jongom Unom. Glede na način politike, ki jo obožuje, še bolj pa na način, s katerim vodi ljubljansko občino, mu ta primerjava morda celo godi. Nikakor pa ni dopustno, da za svoje politične namene zlorablja otroke. Starši teh otrok sploh vedo, kakšni Jankovićevi apetiti se porajajo v ozadju?

Janković, kot kaže, ne namerava izpustiti oblasti tako hitro iz rok, čeprav ga v zadnjem času redno spremljajo afere. Samo spomnimo se afere farmacevtka, ki pa ni dobila pravega epiloga, saj so bili policijski prisluhi, ki so potrjevali, da je farmacevtka v zameno za spolne odnose z Jankovićem dobila službo, kasneje sodno uničeni. Za to je poskrbela kar državna tožilka Blanka Žgajner, ki je zamudila rok za vložitev obtožnice ter tako poskrbela, da je ljubljanskemu županu s hrbta padel velik del bremena.

Nekaj je jasno: Gre za grobo zlorabo otrok v politične namene
Znano je, da je v vojni in v ljubezni dovoljeno vse, očitno pa tudi v politiki. Kako naj si drugače razlagamo zlorabo ljubljanskih najmlajših šolarjev, med katerimi se je Janković slikal, fotografija pa je končala na veliki naslovnici glasila MOL Ljubljana, da je nihče, ampak res nihče ne bi mogel zgrešiti. In če bi se slučajno našel kakšen tak, je poskrbel, da je ta ista fotografija tudi na naslovni strani Facebook glasila Ljubljana. No, ko človek malo bolje pogleda, vidi, da se na fotografiji smeje le “Zoki”, otroci pa imajo bolj kisle obraze.

Zoranu Jankoviću se na čelu Mestne občine Ljubljana izteka že tretji mandat. Kot je lahko opaziti pred upravnimi enotami, se podaja v boj še za štiri leta oblasti v največji slovenski občini, ki velja tudi za tisto, ki prejme največ proračunskega denarja. Kljub temu je bila Mestna občina Ljubljana na dan 31. december 2017 zadolžena za 180 milijonov evrov:

Ob številkah je, da ne bi Ljubljančani zagnali panike, pojasnjeno: “Če bi načrtovane investicije ustavili, bi dolg lahko v celoti odplačali v enem letu, vendar je pomembno vlagati v razvoj mesta za višjo kakovost življenja Ljubljančank in Ljubljančanov, zato bomo tudi v prihodnje zadolženost zmanjševali postopoma.” Vir: www.ljubljana.si

Pa še nekaj komentarjev s Twitterja – verjamemo, da bolj nepristranskih kot je Steinbuchov:

Vit: Twitter

Vir:Ttwitter

J. G.