Jankovićeva “Lady Keš”

Ljubljanski župan Zoran Janković in razvpita črnogorska Lady Keš, ki so jo italijanski organi pregona "ujel" v prisluhih med pogovorom z znanim mafijcem.

Pred kratkim smo objavili fotografijo, na kateri se trikratni župan Ljubljane Zoran Janković, ki je drugi mandat dobil tudi prek trupel prevaranih podizvajalcev v Stožicah, ob robu odkritja Njegoševega spomenika v Ljubljani leta 2014 zaupno pomenkuje z razvpito Dušanko Pešić-Jeknić.

Za Dušanko Pešić-Jeknić je leto po Jankovićevem druženju z njo črnogorski Monitor napisal, da so jo milanski trgovci zaradi gotovinskih plačil v najdražjih butikih poimenovali “Lady Keš”, kar bi pri nas prevedli v Gospa Gotovina.

Povezava do organiziranega kriminala
A Lady Keš še zdaleč ni samo ženska, ki rada zapravlja v dragih trgovinah in kupuje drage izdelke kot npr. Ursula Gawish, žena starejšega Jankovićevega sina Damijana, ki se z dragimi torbicami in v dragih oblekah na lokacijah, ki si jih glede na to, da je njen mož na zahtevo upnikov v osebnem stečaju, ona pa je po poročanju medijev nedavno šele odprla svoj posel, ne more financirati. Dušanka Pekić-Jeknić je ženska, ki je v preteklosti službovala na visokih črnogorskih političnih pozicijah, tamkajšnji portal Vjesti Online pa je leta 2014 iz poročila tožilstva v italijanskem Bariju, v primežu katerega se je znašla Pešić-Jeknićeva, povzel zapis, da jo je treba obravnavati kot vplivno osebo, ker je imela bližnje odnose tako s predstavniki institucij Črne gore kot s ključnimi predstavniki italijanskega in jugoslovanskega organiziranega kriminala. V članku je objavljena fotografija Pešić-Jeknićeve z moškim, ki so mu sicer zameglili obraz, a postava in oblačila hitro razkrijejo vplivnega ljubljanskega politika. Fotografija, ki jo objavljamo, je nastala leta 2008, ko je imela v prostorih črnogorskega veleposlaništva v Sloveniji Pešić-Jeknićeva tudi nagovor.

Črnogorske Vjesti Online so k tej fotografiji Pešić-Jeknićeve, posnete leta 2008 v Ljubljani, pripisale, da si je blizu tako z jugoslovanskimi kot z italijanskimi mafijci. Moškega na sliki kljub zamegljenemu obrazu ni težko prepoznati, mar ne?

Črnogorci: Kot scenarij za film Boter
Črnogorski portal je opisal preiskavo, ki so jo italijanski organi 19. julija 2003 izvedli v stanovanju Pešić-Jeknićeve v Milanu, kjer je opravljala funkcijo trgovske predstavnice Črne gore. Takrat so ji zasegli rokovnike, telefonske imenike, dokumentacijo, fotografije in še druge materiale. Po poročanju črnogorskih medijev so v okviru preiskave našli dokumente, ki so prek telefonskih številk v zaseženih materialih vodili vse do črnogorskega premierja Mila Đukanovića. Po treh letih zaslišanj se je februarja leta 2013 v Italiji začelo sojenje za tihotapljenje cigaret med Črno goro in Italijo. Med obtoženimi se je poleg Branislava Mićunovića, Veselina Barovića, Branka Vujoševića in Andrije Draškovića znašla tudi Jankovićeva prijateljica Pešić-Jeknićeva, primer proti premierju Đukanoviću pa je bil zaradi njegove politične imunitete arhiviran. V obtožnico so preiskovalci dodali tudi prepise petsto telefonskih pogovorov, kar je pomenilo več tisoč strani na papirju, ki so jih večinoma posneli v prisluhih Pešić-Jeknićevi.

 

Po poročanju Monitorja se je njen vzpon začel poleti 1997, ko naj bi se bila vključila v tihotapske posle, ki so aktivno potekali med letoma 1994 in 2001. Obtožnica se po oceni črnogorskih medijev bere kot scenarij za film Boter, Pešić-Jeknićeva, ki je bila formalno v Milanu v službi trgovske predstavnice Črne gore, pa je imela, o tem pričajo podatki, pridobljeni s prisluhi, stike dejansko z vsemi − od premierja Đukanovića prek njegovega telesnega stražarja Zorana Jovanovića do drugih obtoženih. Leta 2003 so preiskovalci ugotovili, da je imela telefonske stike tudi z mafijcem Francom Della Torrejem. Do 2001 naj bi bila Pešić-Jeknićeva med drugim tudi po dogovoru z Della Torrejem in ob soglasju Mila Đukanovića dokazna gradiva zoper Della Torreja uporabljala za to, da bi upravičila več sumljivih finančnih transakcij. Tožilec v obtožnici piše, da je Pešić-Jeknićeva občasno od Della Torreja prejela večje vsote denarja, v enem primeru pa tudi avtomobil znamke Audi, za katerega je Della Torre leta 1997 plačal več deset tisoč evrov. Ob tem opozarjajo, da je bila v tistem času Črna gora pod sankcijami, Pešić-Jeknićeva pa je živela v luksuznem hotelu s petimi zvezdicami Principe Di Savoia. Če vas opisovanju luksuza, ob katerem se najprej vprašate, s čim ga plača, spomni na katero od žensk iz Jankovićeve družine – niste edini.

V Italiji obtožena, v Črni gori povišana
Da ni samo ženska, ki troši velike vsote gotovine v dragih butikih, ampak je politično Jankovićeva prijateljica res vplivna, priča na primer dejstvo, da je bila že po začetku sojenja imenovana za generalno direktorico direktorata za gospodarsko diplomacijo (in kulturno sodelovanje) pri črnogorskem ministrstvu za zunanje zadeve. Črnogorska vlada o imenovanju ni obveščala javnosti, mediji so imenovanje “opazili”, šele ko so se med podatki o premoženju državnih funkcionarjev pojavili tudi njeni. Mediji njeno dobro povezavo s premirjem Đukanovićem pogosto strnejo v oznako: Đukanovićeva oseba za zveze.

Skupna točka z Jankovići: Ciper
Črnogorska druščina ima v dokumentih, ki so objavljeni na spletu, z Jankovićevo družino poleg poznanstva družinskega poglavarja in osebe za zvezo še eno skupno točko: poslovanje na Cipru. Iz dokumentov, ki so jih spisali italijanski organi pregona, izhaja, da je za tobačno kriminalno združbo, o kateri pišemo, denar pral Stanko Subotić, in sicer tako, da ga je prevažal z majhnim letalom. Preiskovalci so let denarja opisali: iz Švice na Ciper. To pa je tudi država, v katero se je pod težo očetove predvolilne kampanje ob koncu prvega županskega mandata pred sumi spornih poslov z ljubljanskimi nepremičninami in upniki skušal umakniti Jankovićev mlajši sin Jure Janković. Pod lupo urada za preprečevanje pranja denarja se je znašel najprej njegov posel iz maja 2009, ko je Jure Janković postal na Cipru direktor podjetja Blue Train Investments Limited. Drug nepremičninski ciprski posel Jureta Jankovića, ki je zanimal preiskovalce, je bilo njegovo lastništvo nad ciprskimi podjetji Disonco Investments, ki so imela v Slovenji podjetja Tabia, Hotel Cubo in Trstenjak 2000, vsaj eno od njih pa je imelo v Ljubljani parcele, ki so postale zazidljive v županskem mandatu očeta Jankovića. To pomeni, da je čez noč vrednost kvadratnega metra narasla z 20 na 300 evrov, kar je petnajstkratna podražitev.

Simona Dimic, Roman Horvat in Dušanka Pešić-Jeknić; partner Simone Dimic Roman Horvat je danes stalno prijavljen v Združenih arabskih emiratih, kamor so črnogorske oblasti napotile tudi Dušanka Pešić-Jeknić.

Povezana tudi s Simono Dimic in njenim partnerjem
Poleg Zorana Jankovića se, če sodimo po posnetkih, Pešić-Jeknićeva v Sloveniji dobro razume tudi z nekdanjo vodjo kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja Simono Dimic in njenim partnerjem Romanom Horvatom, ki je po propadu svojih podjetij (formalno so se ukvarjala s turizmom) in aferah s poceni posojilom, ki ga je v času, ko se je v državni banki NLB oprala iranska teroristična milijarda evrov, predsednik vlade (in šef Simone Dimic, ki je to poceni posojilo dobila) pa ni bral poročil Sove, ki so na to opozarjale, iz Slovenije praktično izginil. Stalni naslov je prenesel v Združene arabske emirate. Zanimivo, na diplomatskem predstavništvu Črne gore v Združenih arabskih emiratih naj bi po poročanju nekaterih črnogorskih medijev in zapisu na spletni strani kot svetovalka višjega ranga delala tudi Dušanka Pešić-Jeknić.

Demokracija

 • Kučko pod pručko

  Kar dva ć-ja ima Balkanka plehka,
  ko Zoki z le enim se ponaša,
  pa vseeno z nečem jo on prekaša,
  njegova zgodba v hlačah mehka.

 • večni srb

  Ne samo črnogorci, vsi, ki so se pridružili Nato so ista mafija, tako pač zgleda nov svetovni red, vsaj na zahodnem balkanu.

 • večni srb

  Zanimivo, v Črni gori so zgleda pokradli narod tako, da so nafilali z denarjem poštne nabiralnike razočaranih gospodinj v srednjih letih, običajno so ves denar pobrali največji kmetje in politični direktorji, vsi ostali so pa njihova fašistična horda, ki dela za povprečne plače. Črnogorci so pa zgleda malo razbili model, očitno ni vse odvisno od par posameznih družin, pa bi to od njih najprej pričakoval, zgleda ima tam še kdo drug kakšno besedo oziroma denar.

 • bubamara

  SDV je leta 91 ostal na strani izven zakona. Mafija ima v SLO svojo državo. Italijanska, slovenska, črnogorska ? Mafija je mafija.

  • Simon Novak

   2018 smo

   • Capi

    In? Mafija je Mafija.

    • Simon Novak

     Katera?

     • Capi

      Tista, katero nonstop zagovarjaš, ščitiš in se trudiš biti enak njim……..za njih si nepomemben, samo izkoriščajo tvojo nevednost in praznino………

     • Simon Novak

      Ja, ti si pa pri puklastem zapisan z zvezdico, ha ha ha

     • Capi

      Ja, si fouš, hahaha

     • Simon Novak

      Sploh ne veš, kako, in nikoli ne boš vedel

 • VERRZIFIKATOR

  Zoran Levičnik

  LEVIČARJEV KONEC

  »Keša nimam, tudi nimam čekov,«
  v strahu se levičar izgovarja,
  zlog posebej vsak tako poudarja,
  da opran v nebesih bil bi grehov.

  »Verjemite mi, sem brez denarja,«
  prepričuje roparja prestrašen,
  včeraj aroganten, samopašen
  zdaj zaman kot revež se pretvarja.

  »Daj denar, sicér boš ob življenje,«
  sliši zadnje roparja svarilo,
  sliši, dal mu je zagotovilo,
  da prikrajšal ga bo za trpljenje.

  Ne, levičar se je brž odločil,
  žrtvoval se bo, naj ga ubije,
  črna zemlja naj telo prekrije,
  čaka, kdaj ga tolovaj bo počil.

  Dal življenje svoje bo poceni,
  dal ga bo, četudi bo za vedno,
  saj brez keša je povsem brezvredno,
  saj denar mu vendar vse pomeni.

 • Steiermark

  jugoudbovska mafija še pa kar naprej “hara” ….

  • zokispoki

   Ciganska posla, de !

   • Simon Novak

    Kaj pa ima puklasti s tem?

  • Simon Novak

   Samo lajajte

   • Steiermark

    da neboš ketne strgal, imaš nagobčniki, ker je steklina hudo nevarna za ljudi….

    • Simon Novak

     Sedi, Floki

 • Miro

  invazija Nore TV se nadaljuje… do volitev , potem pa streznitev in Kučan bo kriv za Anžetov debakel

  • von Rhein

   Kučan je kriv tudi za tvoj debakel čeprav se tega nočeš zavedati.

   • Miro

    jaz se imam fino in to mi je najbolj pomembno

    • von Rhein

     Privoščim ti.Samo še to napiši kam si se prilepil kot parazit.Ker nisi edini me ne moreš jeziti,preveč vas je.

     • Simon Novak

      Ja, hudič je, če si na socialni podpori, pa se lahko samo jeziš

     • von Rhein

      ?? Annoying louse!

     • Simon Novak

      Jaz ne, ti pa 100 %

  • hojladri

   HA-HA-HA pobožne želje!

   • Miro

    po volitvah bo tale “HAHAHA” slišat drugače

    • Simon Novak

     Ne bo, ker ga 18. 11. zvečer ne bo na spregled

  • Simon Novak

   Kučan, Tito, Venezuela, in seveda ukradene volitve, vse že videno

 • luka globus

  Prometna policija pa nič:)
  Balkanska favela

 • sloustava

  Jankovic se noce zavedati, da ima vsaka stvar, vsako zivljenje, vse v naravi svoj zacetek, kulminacijo in konec. Njegov konec je prisel hitreje, kot si je Jankovic mislil in od tod gnev nad Ljubljancani, volivci in dr. Logarjem. Jankovic se bo moral sprijazniti z dejstvom, da je konec…” nic se mi ne more zgoditi, dokler bom sovrazil Janso…” , kajti celo rdeca Ljubljana ne mara, da ji krades denar iz denarnic tako, da Ljubljancana zadolzujes! A zalostno dejstvo je, da so tvoji otroci vzgojeni na nacin “ odgovor enak prejsnjemu “…

  • Simon Novak

   Mogoče konec čez 4 leta, Anže s svojo falango luzerjev (Tonin, Podobnik, Jelinčič, Požar in “za otroke gre” Primc) nima za burek proti Zokiju

   • sloustava

    Le tolaži sebe in tiste Ljubljančane, ki si morajo na roko napisati zaporedno številko na volišču!

    • Simon Novak

     Na roko, na nogo, vseeno, Anže nima za burek proti Zokiju, puklasti ga je dobro nagnil

 • Kučko pod pručko

  Se z dvema mehkima in svojim stasom,
  ponaša s ć-jema Srbjanka,
  on prvega ima kot ta Balkanka,
  drugi pa mu mahedra pod pasom.

  • Simon Novak

   Kot vaša Dijana ĐuĐić

 • Simon Novak

  Boljše ta Lady Keš, kot pa Orban ali Dijana ĐuĐić

  • macon

   Boljše nagačen majmun kot đebil Simon Novak.

   • Simon Novak

    Vzemi tablete, ki ti jih je predpisal veterinar…pa kaj si že na malici, mislim, da bo kmalu mimo, jarek se ne bo izkopal sam od sebe, hitro delat, zahojeni

 • Grog

  Aha se ena reklama za Jankovica ;)

 • althar

  Zokun povezan z balkansko mafijo? Napišite še kaj, česar ne vemo.

 • BlackOpsSystem

  Kaj to pomeni, da razumejo samo mafijski jezik??? Ker potem je razumljivo, da so pičke lopovske in jim je treba stvari razložiti na mafijski način!!!

  • Simon Novak

   Bejži, no

 • KAPIBARA

  Res me zanima, od kje je prišlo grozilno pismo, napram otrokom, direktorici DURS-a ( FURS-a), ko je obelodanila dogovor- odlog plačila DDV, v višini 6 milj. evriĆa, koncernu janković.. ??

  • Simon Novak

   Kateri direktorici=?

   • KAPIBARA

    Si pozabil ali hočeš pozabiti ?

    • Simon Novak

     Pozabil, daj me razsvetli

     • KAPIBARA

      Če nisem v zmoti, se danes piše Šircelj ??, kako se je takrat, pa treba mal pobsrkat..

     • Simon Novak

      2018 se piše

     • KAPIBARA

      ??
      Saj nisi spraševal po letnici !!

     • Simon Novak

      Za vas je že dolga leta 1945

     • KAPIBARA

      za vas pa 41

 • Franc Šink

  Ali ni ona “Keš pička” Prevedite še to.

  • Simon Novak

   Malo si zamešal pojme, Franček

   • Franc Šink

    Daj povej kaj več o tem.

    • Simon Novak

     To moraš ti, Franček

     • Franc Šink

      Ah ja ti ne razumeš. Oprosti.

     • Simon Novak

      Ti oprostim, Franček

 • Simon Novak

  Anže s svojo falango luzerjev (Tonin, Podobnik, Jelinčič, Požar in “za otroke gre” Primc) nima za burek proti Zokiju

 • Simon Novak

  Črnogorske Vjesti Online so k tej fotografiji Pešić-Jeknićeve, posnete leta 2008 v Ljubljani, pripisale, da si je blizu tako z jugoslovanskimi kot z italijanskimi mafijci. Moškega na sliki kljub zamegljenemu obrazu ni težko prepoznati, mar ne? PUKLASTI ALI ANŽE?

  • tohuvabohu

   A boš spet cel dan tle gor visu, govedo zarukano?

 • karpelec

  Holiwud, kje si? Mi živimo scenarij, imamo glavne igralce, ni da ni, samo za posneti in slava zagotovljena. Ne morete si vi Holiwudu privošćiti tega, kar mi živimo, pridite in se prepričajte in obnemeli boste.

 • Simon Novak

  Malo so se đesnjaki umirili pri komentiranju, zgleda, da je konec malice, ulice se ne bodo pometle ali prekopale same od sebe…ko boste odložili metle in krampe, pa ste spet lahko malo za tipkovnico.

  • Olga2345

   Čas je, da sami vzamete krampe in metle in začnete delati za svoje divjaske goste!

 • Andrej

  Kdor ima vsaj malo želje po resnici bo z lahkoto ugotovil, kako velika nesreča za Ljubljano je Zoki. Vsaj malo željo po resnici.
  Ampak, resnica ni mafije nikoli zanimala in volilci mafije nimajo svoje, ampak mafijsko pamet.
  Ukradli so nam glavno mesto, ukradli so nam državo.

  • Simon Novak

   Andrejček, vzemi tablete, ki ti jih je predpisal veterinar…sedaj te nekam dolgo ni bilo, si bil na zaprtem oddelku?

   • Olga2345

    Zaradi takih kot ste vi je podtalnica v Ljubljani polna droge!

    • večni srb

     Prilika za kmetavzarje iz SDS, da še sami pristavijo svoj piskrček, na betonu ganđa ne raste. Ne mi govorit, da ni res, pri nas so vaši podmladki prodajali kar v študentu, danes imajo vsi dobre službe in lepe družine, ne bi jih preiskovali niti, če bi dilali direktno na policiji.
     Levica tišina, ker ste isti, priviligiranci obeh polov ponavadi skupaj dilajo.

    • lili pili

     Podtalnica ne kanalizacija pa ja od lulanja in bruhanja…

  • večni srb

   Na tak način, vedo ljudje manj kot prej.

 • Borut Stari

  Sramota, da ji ni para. Že 4. kandidira za župana prestolnice osebek s tako izmaličenem karakterjem, kot ga ima Z. Janković.

  • Simon Novak

   Sramota, da ji ni para, ste samo zahojeni đesnjaki, ki promovirate Anžeta z njegovo falango luzerjev, ki nima za burek proti Zokiju

   • Olga2345

    Torej zagovarjate mafijske posle in genocid?

   • Mimoidoči

    Odvračanje pozornosti od dejstva, da zagovarjate in navijate za človeka, ki je žensko prisilil v sex za korist, da vseh njegovih koruptivnih poslov, utajanja davkov na Cipru, odpisa dolgov, nedokončanih Stožic, itd. itd. ne omenjamo.

    Komunjare nam zvišujete davke in težite kako moramo plačevati vaše davke, medtem ko vaši lastni komunisti (Janković) svoj keš skrivajo v davčnih oazah, da jim ni treba plačevati komunističnega davka v Sloveniji. Potem pa za vsak 1. maj na Rožniku nabijajo puhlice o delavcih.

    • Simon Novak

     Odvračanje pozornosti je specialiteta zahojenih đesnjakov…Anže s svojo falango luzerjev nima za burek proti Zokiju, puklasti ga je dobro nagnil, kmalu mu bo izginil tisti bebavi nasmeh z obraza

     • Mimoidoči

      Odvračanje pozornosti od dejstva, da zagovarjate in navijate za človeka, ki je žensko prisilil v sex za korist, da vseh njegovih koruptivnih poslov, utajanja davkov na Cipru, odpisa dolgov, nedokončanih Stožic, itd. itd. ne omenjamo.

      Komunjare nam zvišujete davke in težite kako moramo plačevati vaše davke, medtem ko vaši lastni komunisti (Janković) svoj keš skrivajo v davčnih oazah, da jim ni treba plačevati komunističnega davka v Sloveniji. Potem pa za vsak 1. maj na Rožniku nabijajo puhlice o delavcih.

     • Simon Novak

      Anže nima za burek proti Zokiju, zahojenec

     • Borut Stari

      Ma pa za kebab.

     • Simon Novak

      To ti praviš

     • večni srb

      Žensko se da prisiliti v seks isto kot tebe, ko si enkrat pripravljen prodati rit, se lahko meniš samo še za ceno.

    • večni srb

     Nihče ti ne verjame, nobenih dokazov ni, da je Jankovič koga posilil, samo ti to nabijaš brez veze in te seveda vsi takoj razkrinkajo.

  • Simon Novak

   In spet bo zmagovalec, Anžeta z njegovim bebastim nasmehom bo povozil kot hitri vlak

   • Borut Stari

    Če bo zmagal bo to slika nizkega intelektualnega nivoja nekega dela ljubljančanov.

    • Simon Novak

     In?

     • Borut Stari

      In sedaj vidimo in občutimo posledice načrtnega povojnega priseljevanja jugo balkancev v Slovenijo. in sedaj imamo etiko in moralo na nivoju pritlehnega sejemskega mešetarstva.

     • Simon Novak

      In?

    • Simon Novak

     Ne če, tu ni niti sence najmanjšega dvoma

 • Olga2345

  Mafijca in posiljevalca pa podpirajo Porić, Kućan in ostala levičarska svojat (po Trčku)!…… Dajmo mafiozom nogo!

 • Simon Novak

  Razvpita črnogorska Lady Keš??? Če bi bila razvpita, bi kdo kdaj slišal za njo

 • Janez

  Bodite pripravljeni,da boste videli,kam bo “spizdil”Mafi-Jankovič,ko bo pogorel na volitvah.V sekundi ga bo zmanjkalo.Ima že vse spokano za ta primer.Kovčke in vrečke je že poslal proti “Čefuristanu”

  • Simon Novak

   Ja, mogoče leta 2022, zahojenec…si natovarjal njegove kovčke in vrečke, da veš=?

   • Mimoidoči

    Saj boste še obžalovali, da ste stali ob strani Zokiju:
    https://www.jihadwatch.org/2014/08/uk-1400-non-muslim-children-exploited-by-muslim-rape-gangs-authorities-did-nothing-for-fear-of-being-thought-as-racist

    Ste pač nizkointeligentni idioti, ki nimate sposobnosti predvideti kaj se bo zgodilo pri nas, če gremo po poti Londona in Anglije.

    Stali ste ob strani nekomu, ki je prisilil žensko v sex za korist, potem bodo pa vaše hčere in žene prisiljene v sex od teh novih prišlekov. Vse se vrača, vse se plača.

    • Simon Novak

     Vse je boljše kot Anže in njegova SĐS falanga “pobratenih” luzerjev

     • Mimoidoči

      Spomni se na to, ko vam bodo Pakistanci, Afganistanci in ostali divjaki posiljevali ženske in otroke po Ljubljani in še kje drugje tako kot v Angliji.

     • Simon Novak

      Se bom, hvala

     • Mimoidoči

      Mimogrede, Janković je tak luzer, da mora žensko prisiliti v sex, drugače ne bi dobil. In posledično, Janković je tak luzer, da vara svojo ženo. Janković je tak luzer, da brez EU sredstev in brez odpisa dolgov ne more ničesar zgraditi in dokončati in uspešno poslovati. Janković je tak luzer, da še Stožic ni dokončal. Janković je tak luzer, da je Ljubljančane zadolžil za 114 milijonov eur. Janković je tak luzer, da morajo zanj uničevati dokaze na sodiščih, drugače ne bi zmagal na sodišču.

      Janković je definicija luzerja! :) Potem boš pa ti govoril o luzerjih in se izmikal hahaha, ko je pa tvoj kandidat v resnici luzer nad luzerji! Cesar (Janković) je gol!

     • freedomfighter

      Noben luzer v zgodovini se ni obdrzal toliko casa na oblasti…kot da bi rekel da je stalin bebec

     • večni srb

      Šrot v Celju, ki je uničeno mesto in zapufano za naslednjih sto let, recimo.

     • freedomfighter

      To ni šrot bebec ampak celjani…on mora biti zelo pameten da se obdrzi na oblasti glede na to da je kot pravis slab zupan

     • lili pili

      Ti si trot, srot pa je srot a ne

     • lili pili

      Mislis na celu stranke kot je jajo, ga ni v evropi…

     • freedomfighter

      Biti predsednik drugorazredne stranke ni enako kot biti vodja drzave ali obcine

     • večni srb

      A jo je, kje si bil pa ti ,da to zanesljivo veš, morda si čakal na vrsto in svečo držal.

     • večni srb

      Kdo jih je posiljeval pa do zdaj? največji tak porast smo beležili potem, ko so Slovenijo preplavili migranti iz hrvaške, bosne in Albanije.

     • lili pili

      Na anglijo pa ste jezni ze od leta 45, patoliko slovenk se vsako leto tja preseli, ocitno doma ne dobijo pravega sexa…

     • mginko

      Psihiatrija te vsak dan bolj zdeluje. Ni ti pomoči.

    • freedomfighter

     Ze to da beres jihad watch dosti pove o tebi

    • lili pili

     Saj moras doma tudi stalno dajat da kej dobis….hoooo

   • tramal

    Srbine .Mali kenguru se skrije v mamino vrečo ,ti pa v jankovičevo rit.

 • THOR

  lenuhi “PAMETUJETE” !!!!kaj pa če vaše gobcaške riti dvignete in ukrepate !!!! PLAČANSKA DRHAL !!! KJE SO ZDAJ KOCKE , BEDAKI ZARUKANI !!!! KAR MEJTE ĆEFURSKO -ŠIPTARSKO- ALAHOVO lublano !!!!!!!!!! SVETOVNA SRAMOTA STE CELEMU SVETU !!!!!! IZDAJALCI DOMOVINE !!!!!!!

  • Simon Novak

   Da te ne bo kap, pazi, zahojeni

 • Olga2345

  Čedalje bolj se mi zdi, da so si v Sloveniji vse stranke enake. Oni imajo Dušanko, mi pa Dijano, “Isto sranje, drugo pakiranje”. Koga naj zdaj sploh podprem. Logar, ali si ti tudi Sorošev?

 • Hun

  Jankovičeva betonska babilon đungla. Ni slabšega in gršega materiala kot je beton.

  • večni srb

   Armirani beton je najbolj obstojen material kar jih poznamo, lahko zdrži tudi milijone let, če sploh kdaj razpade.

 • Petrovc

  Banda, rdeča

 • Get Smart

  Vprašaš se:

  Kdor drži vrečo in svečo DOKAZANEMU MURGL JUGOKOMI lažnivemu lopovu, je?
  Saj ni težko, le oči morate odpreti.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje kurtzu = prodajanje magle=
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem =
    SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Goran Hvala

    zgoraj nasteto kar prekipeva na tem portalu…:-)

   • yello

    vsi so isti, levi in desni.
    Razumemo?

 • Aresnica
 • kar bi pri nas prevedli v Gospa Gotovina.

  torej črnogorska Ante Gotovina :D

 • lili pili

  A milota se rabijo, ker mu niso sodili neglede nato da vse niti vodijo do njega…

 • Dado

  Kako pa SDS kaj posluje z mafijsko bankirko ĐUĐIĆEVO, ha,ha,ha A je že jasno čigav denar je prala mafijska bankirka. KVAZI državnki posluje z KVAZI bankirko.

 • tramal

  A v Slovenijo prihajajo si grdi južnjaki ,ali pa so vsi tako grdi .S tem ne mislim Hrvatov.

  • Simon Novak

   To je samo ogledalo, pa saj se boš počasi navadil

 • Anton

  važn, da je Ljubljana lepa, da so fasade urejene v centru, da so tlakovci položeni, itditd, pa ni važn, na kak način in koliko denarja je bilo v to vloženo,kakšne provizije so se dajale itditd, važn je da je tovariš župan NAŠ, anje?

  ljubljanska pamet press

 • Svadreb

  Naveza da te kap ! Zaključek je jasen,naveza mafijskih združb je povezana s slovenskimi sodnimi organi.