Janša nagovoril večtisočglavo množico: “Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da Slovenija dobi vlado, ki bo Slovenijo postavila na prvo mesto”

Predsednik SDS Janez janša (vir: Demokracija)

Prvaka SDS in zmagovalca zadnjih državnozborskih volitev Janeza Janšo je v Bovcu z bučnim aplavzom pozdravila večtisočglava množica. Ko je stopil pred njo, je dejal: “Ko smo se lansko leto zbrali tukaj – vidim mnogo obrazov, s katerimi se srečujemo vsako leto – sem vam dejal, da je pred nami leto, ko bo kar nekaj preizkušenj. Dejal sem, da nameravamo na državnozborskih volitvah zmagati. To se je tudi zgodilo.”

Predsednik SDS je v Bovcu pozdravil številne člane njegove stranke, kljub zmagi na državnozborskih volitvah pa je dejal, da je najlepša novica ravno ta, da se SDS krepi: “SDS raste in se krepi, kot se ni od leta 1996 naprej!”

Večtisočglava množica, navdušena nad prvakom letošnjih državnozborskih volitev Janezom Janšo, je vidno srkala njegove besede z odra. Janša je namreč na začetku spregovoril o čudovitem zadnjem obdobju, ko je SDS zmagala na državnozborskih volitvah. “SDS je na zadnjih volitvah v DZ zmagala v 75 od 88 volilnih enot. In zmagali smo z veliko razliko.” To je tudi slikovito ponazoril – ko je bila SDS že v cilju, drugo- in tretjeuvrščenih “sploh še nismo videli za nami”. Potolažil pa je tudi vse člane SDS, naj se ne razburjajo, če novinarji pišejo “relativni zmagovalci”. Imamo namreč sistem, ki še nikoli ni dal absolutnega zmagovalca. “Nič hudega, tehnično gledano smo relativni zmagovalci, imamo pa tudi absolutne poražence.” Ljudje so ob koncu govora bučno ploskali ob predsednikovih besedah in mu namenili dolgotrajne ovacije: “Janša, Janša, Janša, Janša!”

Janez Janša je dejal, da so absolutne poraženke zadnjih državnozborskih volitev tri stranke dosedanje vladajoče koalicije. “Vsi skupaj niso dobili toliko glasov kot mi. Kljub temu zdaj ravno te tri stranke aktivno vsak dan sestavljajo novo vlado.”

Predsednik SDS je povedal, da smo v nekem času, ko se poskuša v drugem delu, ki je pomemben v proporcionalnem volilnem sistemu za oblikovanje oblasti, ne le zaobiti voljo volivcev, ampak dati tudi pojmom nov pomen. “Trud v to smer je neizmeren, zato da na koncu, ko bi poteklo nekaj mesecev, ljudje ne bi niti več vedeli, kdo je zmagal, kdo je izgubil, kaj so sploh volili.” Manipulacija in potvarjanje sta res neizmerna, a se to Janši in njegovi SDS ne dogaja prvič. Zato sta na to odporna, predvsem pa vesta, kaj je zrno in kaj so pleva. “In zaradi tega se nikoli ne bomo izneverili pravilu dr. Pučnika, da nam gre za stvar. Oblast je za nas instrument za to, da delamo za dobro Slovenije, kadar je to možno. Za nas oblast ni delitev funkcij, stolčkov in ne prepiri okoli tega, koliko ministrskih mest bo v vladi. Naš cilj je sestaviti učinkovito vlado, ki bo sposobna delati za dobro cele Slovenije, ne le centra in tistih, ki  so vedno korak bližje denarju, in če nam to ne bo uspelo, bomo še malo počakali. Ne bo treba dolgo.”

Prvak SDS Janez Janša: “Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da Slovenija dobi vlado, ki bo Slovenijo postavila na prvo mesto, ki bo delala v dobro Slovenije, ki bo odgovorna do našega sosedstva, EU, Nata. Vemo, kaj so plusi in minusi, vemo, za kaj smo glasovali na referendumih – tako za samostojno Slovenijo kot za Evropsko unijo in zvezo Nato.” Opomnil je, da je bila prav SDS na oblasti, ko je Slovenija vodila EU – to je bilo v mandatu 2004-2008. SDS je na ponoven tak izziv pripravljena.

Strici iz ozadja ne sestavljajo oblasti, ker to že imajo
Opozoril pa je tudi na tiste, ki poskušajo iz ozadja vplivati, da se sestavi mesečna koalicija, leva-leva koalicija, torej ki poskušajo narediti vse, “da bi Slovenija dobila neučinkovito in obvladovano izvršilno oblast in vlado. Pravzaprav oblast že imajo. Saj v tem mandatu, ki je praktično minil, ni vladala vlada. Dajala je le fasado, na to pristajala, nekateri so vedeli, za kaj se gre, drugi so bili ministri nevede.” Tisti, ki poskušajo nekaj podobnega sestaviti za v prihodnje, torej ne sestavljajo oblasti, ker to že imajo. In če bo do sestave nove vlade minilo še nekaj mesecev, jih to še zdaleč ne skrbi. “Še bolje. Nihče ni odgovoren,” je dejal in za primer navedel tožbo proti Hrvaški. In ko bo na vrsti sodba? “Pravijo: ‘Takrat pa nas ne bo več.'”

V primeru novih volitev nameravajo zmagati s še večjo razliko!
Na koncu je predsednik SDS opozoril še na lokalne volitve in kako pomembno je, da ima stranka korenine tam, kjer živimo in kjer je treba reševati dnevne probleme. Kar 212 front bo, razmere pa so od občine do občine popolnoma različne. “Čaka nas veliko naporov. Če je treba k temu dodati napore za predčasne volitve, jih bomo pač dodali. SDS je tega sposobna.” Poudaril je še, da ne kličejo novih volitev, a tudi ne vidijo rešitve v tem, da se nadaljuje vlada, kot je bila do sedaj. “Skratka ne delamo na tem, a če se bodo te volitve zgodile, nameravamo zmagati – in to s še večjo razliko.”

M. S.

 • Samo Miklavčič

  naj se čimprej delo začne

 • Osti jarej

  …..a res….so se končno zmenili,kako si bodo položaje razdelili?…pyzda…če bi ne bilo žalostno,bi bilo smešno…..

  • stajerc5

   Zakaj bi si SDS delila polozaje, saj pod rdecimi levaki vse fantasticno funkcionira, a ne!?

   Slovenski mornarji obtičali v pristanišču
   Ljubljana, 21.07.2018, 10:24

   Vojaška ladja Triglav je na misiji v Sredozemlju postala ujetnica političnih odločitev in že od 9. julija ni izplula na nalogo. Tako je misija, na katero jo je na vrat na nos poslalo ministrstvo za obrambo, v nasprotju s predlogom generalštaba, postala popolna polomija.
   Tako so bili nič krivi mornarji v treh mesecih na morju le 16 dni, opravili pa so le eno operativno nalogo. Preostali čas so pluli od Kopra do Sicilije, predvsem pa popravljali vse tri pokvarjene motorje Triglava.
   Slovenska vojska je našo informacijo o dolgotrajnem čakanju v pristanišču Augosta potrdila in zapisala, da so opravili štiri od 11 načrtovanih plovb. Za primerjavo, v prvem kontingentu operacije Eunavfor Sophia je bila ladja VNL Triglav 11, pod poveljstvom Andreja Pečarja, na morju 58 dni. V tem času so pregledali dve plovili, jih devet onesposobili in zasegli osem motorjev, ki so jih uporabljali za nelegalne migracije. Sodelovali so v devetih reševanjih na morju.
   Da je drugi kontingent v tej misiji opravil manj kot tretjino dela prvega kontingenta, je kriv evropski spor med novo italijansko vlado in državami, ki prebežnikov ne želijo sprejemati. Zato je svoja vrata z ustavitvijo aktivnosti v operaciji Sophia priprla tudi Italija. Misija, v kateri sodeluje slovenska vojaška mornarica, je letos rešila več kot polovico vseh morskih prebežnikov in brodolomcev v Sredozemlju.
   Tako v vojski odgovarjajo, da je ‘9. julija kontingent Slovenske vojske prejel ukaz nadrejenega poveljstva, ki je opredeljeval, da do nadaljnjega na naloge ne izplujejo, 15. julija pa so prejeli dopolnilo omenjenega ukaza, s katerim so posadki z ladjo odredili 12-urno pripravljenost za izplutje na nalogo.’
   Ker ladja izpluje proti Sloveniji 29. avgusta, je tako zgodba druge napotitve v operaciji Sophia praktično končana. Na edini nalogi je 37-članska posadka med petdnevno plovbo proti Malti nadzirala pomorski promet in preprečevala poskuse nelegalnih migracij, večjih reševanj ali posredovanj pa ni imela.
   Vrh obrambne politike je skupaj z ministrico Andrejo Katič povsem potiho izsilil odhod Triglava na to misijo. Vojska je sprva svetovala, da se izplutje prestavi, saj ima ladja nedelujoča top in raketni sistem, a je ministrstvo vztrajalo. Kako velika napaka je to bila, se je pokazalo kasneje, ko sta med plovbo proti Siciliji odpovedala dva motorja, kasneje pa še zadnji, tretji. Prva misija je vojsko stala okoli milijon evrov, cena te pa naj bi bila podobna.

   • Olga2345

    Luka mesec bi pa vojski vzel še 1,2 miljardi (!) evrov in jih dal za “socialo” (nezakonite migrante)!!

    • Osti jarej

     …ne naši vojski…natu..volga…..da nas bo zbombal,če in ko bo treba,ko in če bo treba

     • rrrrr

      Ti si, ko je , kot je bilo treba, pa ni ravno treba..in …če bo pa nebo..ko bi blo ..ena velika mala potreba skupaj z malo večjo manjšo potrebo…… ..

   • Bozz

    Ošabni in arogantni politiki so dostikrat v zgodovini bili odgovorni za marsikateri poraz vojsk. Če bi jaz bil general vojske bi slekel uniformo in prisilil Katičevo, da jo obleče, potem bi jo pa brcnil na ladjo Triglav, pa naj vodi to neoperativno kanto na morju in dojame svojo lastno nesposobnost in posledice svojih odločitev, da se malo zbrihta in prizemlji.

 • Soave

  + + + + + +

  vendar pa, če ne boste k tem svojim naporom pridružili še napore ostalih desnih strank, bo rezultat enak, ali celo manjši.Kajti ljudje imajo dovolj vsega. Tudi nenehnih obljub in trkanja po prsih desnakov.

  • antimur

   Pa da nisi ti slučajno Sunčička.

   • Soave

    Zakaj ? Ali kaj pretiravam, če se takole vprašam ? Dobronamerna kritika še nobenemu ni škodila. Tudi g. Janši ne bo.

 • antimur

  Kučanisti, ki vseskozi vpijete kakšen ekstremnež je SDS in Janša, bodite hvaležni, da stoji ta domoljubna in umirjena stranka med nami, ki nismo tako spravljivi z vami, antislovensko ,pedersko-lezbično, lažnivo, spletkarsko in roparsko drhaljo. Bilo bi neprimerno bolj vroče in vaši gobci ne bi več trosili sovraštva po Sloveniji.

  • Osti jarej

   …res so umirjeni….kot bi bili že mrzli

  • Krtača 20

   A to je ta ta nov program k si ga zdele v Bovcu dobil od janšota. Si že ušteku usb v rit, pa je tole ven padl?

   • Steiermark

    Janša ne uporablja vaše srbske znanosti in tehnike, vi ste še ostali pri “faxu”, ko si morte iz tazadnje vleči papir….. tehnologija na višku!

    • Hun

     Jansa ceb su DNK delat je zih Srb…Slovenci niso temne polti kot Jansa in Rajko

  • Hun

   ti si na gobcu mocn drgac si pa umirjen k te gazda guzi na sihtu…no sj mal si mors dt duska..zato pa ma Jansa ta portal..za sproscanje frusteacij..da vid kok so pitbuli razjarjenji

 • črnaovca

  Samozavest serijsko

  • Lustrator

   Se je že kdaj zmotil pri teh napovedih? Kljub temu, da nima v rokah niti enega samega državnega podjetja ali banki, niti enega mainstream medija, večine na niti eni sami sodni inštanci, se je doslej zelo zelo malokrat zmotil.

 • Osti jarej

  ….a je povedal,kako bo zlimal koalicijo…..bo povabil k sebi serpentinška al cmerarja,ki je že davno tega “dal odpoved” ,pa še kar meglo meša in za to celo plačo dobi ??!!

  • Lustrator

   Janša je edini slovenski predsednik paralmentarne stranke, ki je na pogovore VEDNO (bodisi s pozicije vlade ali opozicije) vabil predstavnike ostalih strank z namenom iskanja konsenza za reševanje ključnih problemov države – ali se ti odzovejo ali ne, pa je odvisno izključno od njihove stopnje domoljubja in demokratičnost. ter seveda njihovih volivcev, ki so jih na te položaje sploh izvolili.

   • Osti jarej

    ….bla

    • Krtača 20

     Bla……

     • Lustrator

      Ti vedno zaštekajo možgani, ko prebereš nekaj kar se ne vklaplja v tvoj partijsko sprogramiran algoritem “resničnosti”, ali le ko si na Novi?

  • šmentanamuha

   In kdo naj po tvoje vodi vlado?

 • Olga2345

  Bravo Janša! Bravo SDS! ZA Slovenijo! Srečno!

 • Krtača 20

  Vidim da je prihodnost sdsa jasno začrtana. Glede na podmladek na sliki pa tudi dokaj kratka….

  • Lustrator

   Jah tako je žal povsod – ko človek odrašča, je naiven in voli prazne populistične puhlice komunistov, ko človek odraste, voli z možgani.

   • Krtača 20

    Kje pa pol desni kupite možgane? Na ponterosi? Pa to šele pol, pr 60+? Ne me sprašvat, bom probu ugant. Montira vam jih pa janšot.

    • Lustrator

     Možganov se ne kupi, možgane se razvija s kritičnim razmišljanjem, neodvisnim od vplivanj družbe in medijev. Kdor tega ne prakticira, ne bere knjig in družbenokritičnih medijev, lahko tudi pri 60ih ostane z možgani 10-letnika. Cirka polovica slovencljev, ki še danes, 27 let po odcepitvi od Juge še vedno častijo morilskega diktatorja kljub vsem objektivnim dejstvom o njemu, je živ dokaz za to. Pionirček pred 50 leti – pionirček še danes. In taki še posebej močno zavidate tistim, ki s(m)o pionirčki bili, a smo odrasli, zadegali rutke in rdeče zvezde na najbližje stranišče in se možgansko osamosvojili od Velikega brata.

     • Krtača 20

      Vidim ja. Definitivno ti jih je janšot montiral…..neodvisnim od vplivanj družbe in medijev. Kdor tega ne prakticira, ne bere knjig in družbenokritičnih medijev, lahko tudi pri 60ih ostane z možgani 10-letnika. Hahahahahahahaha

     • xtc

      Ja kot levičarji celo življenje otroci s posebnimi poterebami odvisni od države.

     • šrauf

      Evo ti si živ primer tega.

    • xtc

     He,he in ti trdiš ,da jih lebvi celo premorete,saj veš ono,o Titu,ko je hotel pogostiti Bokasso z mogani od komunistov-po treh urah in hudi jezi Tita,mo pomočnik prišepne Tito ne moremo več pobili smo skoraj cel CK možanov pa ni in ni.

   • Hun

    ko odrastes volis z modrostjo..ko su mlad moras z mozgani…danes vecino mladih ni ideolosko obarvanih in ne volijo, ker jih ideoliska pilitika ne privabi in zanima..plesast Jansa ne pritegne nit z pojavo nit z besedam mladih

    • Lustrator

     Odvisno katerih mladih – tistih, ki so jih vzgajali jugonostalgični starši in okostenele ideološko preverjene javne šole, prav gotovo ne. Tiste, ki so bili vzgajani v demokratičnem, domoljubnem in krščanskem okolju polnim vrednot, pa zelo hitro. In prav zato totalitarni režim takoj za pravosodjem in gospodarstvom tako pozorno bdi nad izobraževalnimi ustanovami in celo krši osnovne človekove pravice in ustavo, da ohranja državni monopol nad njimi.

     Omenjaš ideološko politiko Janše – se slučajno spomneš kdo je na soočenjih na dan vlekel ideološka vprašanja in kdo je celo večkrat voditelje pozval naj se usmerijo k aktualnim vprašanjem in problemom Slovenije? Si si prebral vsaj en stavek iz programa SDS-a? Se mi je zdelo. Naredi nama obema uslugo in molči na temah o katerih nimaš pojma. Tvoja janšefobijam je že dolgočasna in je že davno prekoračila meje normale.

     • Hun

      lustrator nism clovek da dolgovezim..sm bl za hitre in jasne odlocitve…filozofija me se ne zanima sm premlad…prevec dolgovlacis kot kak politik brez ucinka..oprost

     • Hun

      Jansa je pristn vzor za tradicionalno krscansko vzgojo svojih otrok…ocitno dela popravni izpit pr 50letih z novimi otroci..

      Tvoj jansofan(at)izm je v mejah nenormale…verjet oblubam politikov je zapravlanje casa…

 • tramal

  Vsekakor smo najboljši in smo v porastu ,teh komunističnih mumij pa je vsak dan manj ker za njih pospešeno dela matilda.Bravo Janša in SDS.

  • Osti jarej

   …celo sds.ov podmladek,so mumije….pol se pa zalet

  • šmentanamuha

   Motiš se. Komunizem ima vsaj dva podmladka: Sd in Levico, dejansko pa so vsi volilvci levih strank podporniki komunizma, hote ali nehote, to so otroci socializma, ki imajo v glavi komunistično-socialistično matrico.

   • Steiermark

    Žal, se ta drhal razmnožuje kot podgane, ko v 1 letu 1 podgana reproducira 200 mladih podgan…….

 • Krtača 20

  Drgač je pa kle na sliki cca 150 zablodelih ovc. Tko da mi ni jasn kje janšot vidi večtisočglavo množico? Tud 1000 jih ni blo. Zgleda da je že mal v deliriju.

  • Bozz

   Prej bilo na 1 programu RTV… aprila okoli 280 prošenj za azil, maja okoli 300, junija okoli 260. Počasi se nabira. Ne skrbi. Kmalu boš poslušal alah akbar po ulicah.

   • Krtača 20

    Al pa hvaljen jezus, men je čist ist kurac. Boste mel vsaj cerkvenjaki del en z drugim. Mi bomo pa vmes v mir popil kakšen kafe in opazval in se režal. Ker po normalni poti se desnim ne da dopovedat….

    • Lustrator

     Pozabljaš, da je zahod prav zaradi Hvaljenega Jezusa danes to kar je, alahuakbar in smrt-fašizmu države, pa prav tako – tam nekje 10 nadstropij spodaj.

     • Krtača 20

      Teb neki dopovedvat nima smisla. Sam tko bi rad ti pa zahod prkazu, je pa čist drgač. Madona še številke smo se od arabcov naučl. Rimske nam niso ble všeč….

     • Lustrator

      Kako drugač? Zahodnjaki slučajno masovno migriramo na bližnji vzhod in sever Afrike v iskanju lepšega življenja ali obratno?

    • Bozz

     Ja, čist isto je ane:
     https://www.youtube.com/watch?v=XrkHG1br37k

     Kar si želiš boš dobil. Recimo, da postane Slovenija Islamizirana in da bomo doživeli kako na cestah kamenjajo prešuštnice, boš potem rekel, “oh, čisto isto kot prej v krščanstvu?” Pa ti si res en neumen lažnjiv debil. Tako sovražiš krščanstvo, da še lažeš o njem.

 • Krtača 20

  Kaj pa pasulj je kuhala slovenska vojska al janšotova garda?

  • xtc

   A ti to o levih,senvičih,pol kranjske in starem Union piru kot vsakič na Rožniku?

   • Krtača 20

    Ne, jest o enajstmetrovkah pr šahu.

    • xtc

     A zato se javljaš iz Studenca?

 • Caetano

  Samo SDS je resni garant za to, da bo udbomafijska globoka država enkrat doživela poraz in razgradnjo.

 • xtc

  SDS se le še krepi-dogajanje podivjanih izključevalnih prepirljivo hujskaških levakov je ljudem počasi pričelo odpirati oči.

 • xtc

  Levakom fuzla podpora SDS u rase in je ne morejo zaustaviti,njim pa usiha,Šarec jim je še dodatno znižal podporo z nesposobnostjo in vedenjem,Židan pa je ITAQ grobar SD.

 • bednick

  Reku eden, pa ni bral Biblije:
  Janša ima dva aduta v rokavu:
  1.domoljubje
  2.migranti
  Manjka še tretji , najpomembnejši:
  3.velika revščina

  • Krtača 20

   4. Cerkvenjaki pa bogati in živeli ko bubregi u loju….

   • Lustrator

    Mi znaš,tkaole iz glave, našteti 3 bogate “cerkvenjake” v Sloveniji, ali (če ne gre) kar na svetu?

    • Krtača 20

     A začneva z Rodetom?

     • Lustrator

      Lahko, izvoli, kar na dan s številkami – sam ga na seznamu 100 najbogatejših Slovencev nisem našel in najbrž ni niti med prvih 10.000, sem pa prepričan da imaš ti boljše podatke, glede na vehementnost trditve.

      Ko končava z Rodetom, pa začni že kar razmišljati o preostalih dveh.

     • Krtača 20

      Narobe gledaš. Poglej pod proračun za rkc pa pod vatikan. Pa kakšne nevladne organizacije cerkvenjakov. Da ne omenjam zvon1,2 pa gozdovi, samostani itd. Velik je tega. Sam če ni naveden na enem mestu, še ne pomen da ne obstaja. Hudič je bil vedno mojster preobleke.

     • Lustrator

      Ne nabijaj. Katoiliška cerkev ima po zadnjih podatkih okoli 1.300.000.000 vernikov (to je 1,3 milijarde – vem da komiji niste ravno prijatelji z matematiko, brez zamere) in premoženje Cerkve je premoženje vseh nas. Te čudi ali celo moti, da ima institucija, ki obstaja že 2000 let, je prisotna na vseh celinah in obsega eno petino človeštva toliko premoženja? Razumem, da te boli, ker ste komunisti totalitarno vladali celotni Aziji in polovici Evrope in v cirka 40 letih zafučkali praktično vse, zaradi česar je od lakote umrlo več deset milijonov ljudi, a včasih je potrebno tudi priznati lastno nesposobnost in ne togotno zavidati tistim, ki s premoženjem gospodarijo skrbno. Zvon 1 in 2 sta delniški družbi, tako kot katerikoli drugi – bogati sta bili toliko kolikor so vanj dali njihovi delničarji – česar seveda komunisti prav tako ne razumete. kakor tudi ne razumete, da sta obe družbi ob krizi zaradi nasedlih naložb (ne pa goljufije, kot je to pri državnih podjetjih) celo bankrotirali, ti pa tu govoriš o bogastvu?

      Vprašanje torej ostaja: Kje so vsi ti “bogati cerkvenjaki”, ki se jih tako bojiš. Sam v Sloveniji ne poznam enega samega katolika milijonarja, poznam pa kar precej duhovnikov in med njimi prevladujejo reveži. Seveda so tudi izjeme, a v povprečju živijo s precej nižjimi prihodki kot povprečen Slovenec. Toliko o “bogatih cerkvenjakih”. Ima udba drugačne podatke od nas vernikov, ki smo del Cerkve?

     • Krtača 20

      Evo. Imamo samo en otoček in tega je dala država cerkvi: https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/blejski-otok-ostaja-cerkvi/289577 To je samo en majčken primer. Pa rodetov tepih v vrednosti stanovanja, pa rodetov dvorec, pa zvon1,2 kjer so pokradl ljudem imetje, zemljo, denar itd. Tega je veliko. Verjetn je boh vzel h sebi…

     • sprehajalec

      Gre za staro sovraštvo nefarških do farških. Pa očitke iz tega naslova. nefarški so kasneje postali Komunisti in se polastili premoženja farških.

     • Hun

      ideologijo cerkve in komunizma…v Avstriji ne poznajo…take debate so neproduktivne…

     • sprehajalec

      V Avstriji ni komunizma. Obstaja pa neke vrste kreg med paptisti in nepaptisti. vendar za božič pa grdo k maši in se nihče ne obrega čez Božič.

     • Hun

      Kdo se pa v Slo obrega cez Bozic.. dj ne serga…Vpras Vinkota Gorenjaka kolkrat je bil v cervi ko je bil milicnik. milicnik se je moral v staru odpovedat katoliski veri in sprejet clanstvo partije…’91 so pa vero fanaticno zagovarjal ocitno je moral bir tok gorec vernik, da je nadoknadu zamujena lera v KP…..medtem ko smo ostali ze v yugi mase redno obiskal

     • sprehajalec

      nde obregajo se, ker so pobrali coca cola božička iz Avstrije. vendar karščanstvo ni samo božič. Je 10 božjih zapovedi in način življenja z lastno krivdo in kesanjem ter moralo. tega pa levičar ne prenese. njemu so vedno vsi drugi krivi.

      Gre za prvenstveno tole percepcij;

      kriv sem, ker sem naredil pizdarijo.
      krivi so drugi, ker mi niso preprečili, da sem naredil pizdarijo.

      Ob taki percepciji in načinu ni zakona, ki bi preprečeval delanje pizdarij.

     • Lustrator

      Država Cerkvi?? Pa se zavedaš, da je ta država najprej za pol stoletja protipravno odtujila (ja, ukradla) otok Cerkvi, nato pa ga vrnila – pri čemer bi morala pasti še nekajmilijonska odškodnina? Ne, komi, zgodovina se ni začela leta 45, ko ste poklali in pokradli že večino Slovenije – vse stvari, ki si jih je SFRJ “lastila” so prejk pšripadale pravim lastnikom in vsaka nacionalizacija ni drugega kot kraja.

      Glede Zvonov sem ti enkrat že razložil, a ker si pač rdeči proletarec brez najmanjšega pojma o ekonomiji, še enkrat: Zvon 1 in 2 sta delniški družbi v katero je imel pravico (ne pa dolžnost) vplačati vsak, vedoč, da lahko s svojo investicijo bodisi pridobi ali izgubi. Zvona sta prej dolgo časa poslovala odlično, ob krizi pa se je porušil bančni in gospodarski sistem in investicije so padle v vodo. Posledično so delničarji izgubili svojo naložbo in za to ni kriv Zvon, ampak je to logična posledica gospodarske krize. Vsakemu normalnemu odraslemu človeku je jasno, da je delniški trg izmed vseh najbolj labilen in so v njem možni visoki dobički in visoke izgube, zato se navadno z borzo ukvarjajo le tisti, ki jo dobro poznajo in se zavedajo, da morajo imeti v rezervi dovolj denarja, da pokrijejo morebitne izgube. Tudi sam sem v času krize preko skladov izgubil skoraj 2/3 svojega premoženja, p anisem nikomur jokal, da so me ukradli, ker pač nisem dojenček z rdečimi možgani, ampak odrasla oseba, ki se zaveda, da mora SAM prevzeti odgovornost nad svojimi dejanji. Če takrat gospodarske krize ne bi bilo, bi imel danes vsaj še enkrat toliko premoženja, ker pa se je kolo obrnilo v drugo smer, sem bil ob njega. Tako pač je na kapitalskih trgih. Kdor tega ne razume, je bolje da se teh igric ne igra, še bolje pa bi bilo, da ne bi imel niti volilne pravice preko katere lahko s svojim nerazumevanjem ekonomije ogrozi celotno državo.

     • sprehajalec

      Slabo si seznanjen krtača. Ni zastonj Ljudski pregovor Reven kot cerkvena miš. Ker tam ni bilo denarja…

     • Kosobrin

      Seveda ga ne najdeš, saj si on bogastva ne pridobi z delom. Njemu je vse podarjeno! Denarja Zvon 1 in Zvon 2 pa nikjer in nihče nič kriv, vsem odpuščeno, ker ni dokazov. Denarja pa ni, je izpuhtel kdo ve, kam!

     • Lustrator

      Bravo, ti si še čisto pravi komunist stare šole – klinc gleda dokaze, mi vemo, da so kradli, v zapor z njimi! Naj te spomnim, da imamo v Sloveniji še vedno nelustrirana torej komunistična sodišča in le ta niso Zvonovoma dokazala nikakršnih goljufij. Ste komunisti res tako blesavi, da ne razumete, da so delnice tako kot karte – enkrat dobiš, drugič izgubiš, ali le trosite floskule naokoli v upanju da še bolj poneumite ljudstvo?

     • Hun

      ze ze …z delnicam trguj in spekuliraj, rizkiraj ampak s svojim denarjem…

     • Ana Job

      Prav je, da se pod drobnogled vzame tudi cerkvene investicije.

  • šrauf

   Velika revščina LEVAKOV ,oz. že nezmožnost financiranja njihovih privilegijev bo dovolj.

   • Lustrator

    Dovolj bo že, da se prodajo državne banke in podjetja, pa sem PREPRIČAN, da komiji ne bodo niti več kandidirali na volitvah, kaj šele zmagovali.

    • Krtača 20

     Hmmm, pejd u Helios vprašat kolk se majo zdej fajn k so pol leta pod švabi pa pol leta pod kitajci. Ne vem če t bojo še kej verjel….

     • sprehajalec

      Delajo dobiček, prej so pa samoupravljali. Če se gre nekdo globalno gospodarstvo, mora sprejeti pogoje globalnega gospodarstva.

      Poznam te firme starega kova. “naše”. nabutani z režijo, tehnologi, administratorji, vodje, sindikalisti, Na dnu hierarhiče lestvice pa nekaj Bosancev v proizvodnji. Kot v slovenski vojski, kjer potem zmanjka vojakov ob toliko častnikih podčastnikih in birokratih…

     • Lustrator

      Spet pišeš neumnosti. Helios je pod obema tujima lstnikom (glej no glej) izrazito zrastel. V le nekaj letih se je njihov dobiček povečal za 300% (!!!) Misliš, da se to ne čuti v podjetju? V naših državnih socialističnih podjetjih se odpirajo šampanjci, če se ob koncu leta sploh realizira dobiček, ob 20% že govorimo o gazelah, podeljujejo se raznorazna managerska priznanja, tiskovne konference, slavja, tam pa 2 tuja lastnika v 5 letih naredita toliko kot prej država ni zmogla v 20 letih!

      IN ker je v tvojem komentarju spet narobe prav vse, si seveda Nemce zamešal z Avstrijci in Kitajce z japonci. Ob takih šlamastikah se pravzaprav sploh več ne čudim, ko ste med vojno vaške stražarje imenovali kar z belogardisti, pri čemer ste zgrešili ne le čas, ampak tudi kraj za kakšnih 2000 km.

    • Hun

     nevem kaj je zgubu odlocnost leta 2004- 2008..danes vec parazitov neb blo…vazn da on floskurlira o uspesnem vodenju EU v tistem obdobju

     • Lustrator

      Si pozabil, da je imel v parlamentu le 1/3, komunisti pa (kot prav v seh mandatih od osamosvojitve dalje) 2/3? Brez zamere, ampak prismojen si, če misliš, da se udbomafijsko omrežje,ki se je v Sloveniji gradilo več kot 70 let, da počistiti s 30 poslanci v parlamentu, proti sebi pa imeti 60 rdečih, celoten javni sektor, vse sindikate, vse mainstream medije, borce, civilne iniciative in javne izobraževalne ustanove.

      Še enkrat: ti to resno?

     • Hun

      ja sm ze sisal…in zdj bi spet pododobno vlado uspel sestavt…Jansa mora vladat z desnimi pomlajenimi strankami..ne z mocnim zanosom ideje ampak produktivne vizije

     • Hun

      placu samo picke…oprost

      levica je te volitve pogrnla kot ze dolgo ne…desnica je pa danes samo SDS in njen Jansa…kot je Fidez in njen Orban z razliko da on zmaga z velko vecino. Ocitno se na evropski sceni prebuja nov trend desnicarstva…vladat z eno partijo, ki na volitvah dobi vecino..Jansi za enkrat to se ne uspeva..upa na druge volitve…

     • šmentanamuha

      Ne nabijaj, vprašaj se, kaj lahko ti storiš za svojo domovino, seveda če Slovenijo čutiš kot svojo domovino, sicer je jasno, da se boš prodal najboljšemu ponudniku.

 • šmentanamuha

  Janša je edini pravi voditelj v tem trenutku. Ne gre za to, ali je popoln in brezmadežen, je pa najbolj sposoben voditelj, ki ga ima Slovenija v tem trenutku. Jaz bi na njegovem mestu imela še bolj tršo linijo. Vodje je vodja zato, ker zna voditi, deliti navodila in izdajati jasne ukaze, sicer ni vodja. Kdor mora najprej vprašati svoje strice, kaj naj naredi, je marioneta. Čas, ki se vrača, pa zahteva pogumne, smele in odgovorne voditelje, ki imajo jasno vizijo in smer, kamor plujejo. Kralj, ki ni ubranil svojega kraljestva, ga je izgubil.

 • METULJ

  SLOVENCI ŽELIMO, DA PREVZAME VODENJE SLOVENIJE ZMAGOVALKA DRŽAVNOZBORSKIH VOLITEV – SDS Z VODJEM JANŠO JANEZOM NA ČELU ZDAJ, ALI PA NA NASLEDNJIH PREDČASNIH VOLITVAH!

  SEVEDA SESTAVLJA ZDAJ VLADO TUDI LEVI PAKET RDEĆIH LUZERJEV – VSI “RAZLIČNI” , VENDAR VSI ENAKI IN EDINI V TEM, DA BODO ŠE NAPREJ ŽIVELI KOT PARAZITI, UNIČEVALCI SLOVENSKE DRŽAVE IN SLOVENCEV! PFUJ, BEDA RDEĆA, ZLOČINSKA, NESPOSOBNA.

  BANKOMAT RDEĆE BANDE V PAKETU JE NLB, KI JO RDEĆUHI ČUVAJO, KAJTI BREZ NJE SO “GOTOVI”, HE HE!!

  TROBILA RDEĆA TV1, TV2, TV3, A KANAL,POP TV , LOKALNE TV POSTAJE, TISKANI MEDIJI, TUT DESNO ” OGNJIŠČE , ETC…DAN ZA DNEM PEREJO MOŽGANE ŽE ITAK OPRANIH SLOVENCEV! PFUJ BANDA UDBOVSKA, ZLOĆINSKA!!

  NOVA TV 24 UR, NOVA TV 24 UR!! SUPER TO!!

  DOBRO JE TO, DA NEKAJ SLOVENCEV SPREMLJAMO TUDI ODDAJE EDINE TV HIŠE V SLOVENIJI- NOVA TV 24 UR – , KI KAŽE ZRCALO, RDEĆI BANDI, KI UNIČUJE SLOVENIJO PO DOLGEM IN POČEZ!!

  ZAKLJUČEK ZA SEDAJ: BOLANO, TO PREMETAVANJE GNILIH POLITIČNIH RDEĆIH RIBETIN IN NJIHOVIH ISTOTAKO GNIJOČIH JAVNIH MEDIJEV IN ISTOTAKO ŽE GNILEGA SODSTAVA KATERO VODI UDBOMAFIJSKI KLANN!!

  STRAN S TO LEVIČARSKO MAVRIČNO VLADO RDEČE TOLPE V NASTAJANJU,, KI ŽELI V PAKETU, ŠE NAPREJ PREKO NLB, KRASTI SLOVENCEM DENAR!!

  IN KDAJ BO VLOŽEN OBTOŽNI PREDLOG PROTI KORUPTIVNIM OSEBKOM V NLB, KI SO DAJALI “POSOJILA” RDEĆIM TAJKUNOM, KI SEDAJ OD SLABE BANKE KUPUJEJO POCENI, PODJETJA, KI SO JIH UNIČILI TAISTI RDEĆI PREVARANTI! BOLANO, SPREVRŽENO, MOŽNO SAMO V SLOVENIJI, KI JO VODIJO RDEĆI MAFIJCI, PFUJJ!!

  SLOVENCI ZAHTEVAMO :

  RDEĆO KRADLJIVO TAJKUNSKO MAFIJO V NLBA, ZRADIRATI, ODREZATI IN V ZAPOR Z NJIMI, ZAPLENITI PREMOŽENJE!!

  BO KAJ, ALI PA BOMO MORALI SLOVENCI UDARITI NA CESTI, VSO TO RDEĆO ZALEGO IN JO STRPATI V ZAPOR IN RAZRUŠITI NJIHOVA GNEZDA!! HE HE, TO BO PRAVO!!

  SLOWENCI SE NE DAMO, RDEĆUHI, ZAVEDAJTE SE TEGA!!

  BRIS, BRIS?!! HE HE

  • Kosobrin

   Oglejte si malo oddajo RTV Slo SPOMINI, pripovedovalec Janez Winkler, da vas malo razsvetli!

  • Hun

   Jansa se ne more otrest “rdeckarjev” ker se prerad spusca na njihov nivo…

 • Krtača 20

  Tole bi mel janša tud u Sloveniji. Vse prste bi si obliznil. Medtem njegove ovce fanatično ploskajo:http://rs.n1info.com/a178406/Biznis/Danas-I-u-Geoksu-savetuju-pelene-radnicima.html

  • sprehajalec

   Gre za komunistično propagando.

 • Zaskrbljen

  Slika v bovcu je pa precej monotona. Same stare mame in ateji, ki pritiskajo na svoje potomce, da je treba volit njihovo stranko. Ata, je pa ja treba spostovat in ubogat.
  P.S. Avstrija je v kurzu. Po novem zakonsko omogocajo tlako – 12 urni delovnik. Arbeit macht frei!

  • sprehajalec

   Čisto drugače Zaskrbljen, kot ti v socializmu, kjer si bil že ob 12tih čez ograjo. Pa na 20 let delovne dobe si dobil 1000 Eurov penzije.

   Viva socialismo je zavpil Castro…

   • Zaskrbljen

    Eh, tehnologija napreduje, vse se avtomatizira, robotizira. A zdaj bodo pa podaljsevali delovnik?? Skregano z logiko.

    • Lustrator

     Zablodel socialist brez kančka znanja o gsopodarstvu podučuje ta hip najbrž najbolj gospodarsko zdravo državo EU o gospodarski politiki?

     Neprecenljivo.

     • Zaskrbljen

      Poslusaj kmetic, ni vse v delu in produkciji. Super, da imamo taksne poznavalce zivljenja.

      Neprecenljivo.

     • Lustrator

      Seveda da ni – obstajajo tudi sadovi, ki jih človek požanje, ko je delo uspešno opravil. In teh sadov je zaradi avstrijske podjetništvu in posledično malemu človeku usmerjene politike, približno 2,5x toliko kot pri nas. Si ponosen na to, da pri nas praktično 2/3 prebivalstva živi pod avstrijskim pragom revščine?

     • Zaskrbljen

      Nisem ponosen na to, da zivim v 21. stoletju, kjer se odstranjuje delavske in clovekove pravice, ki so bile pridobljene v krvi in znoju nasih prednikov. Ta boj poteka ze od suznjelastniskih casov in ti, vitez, si jasno na strani gospode, da bos kot priden valpet, dobil tisti plesnivi koscek kruha, katerega imenujes zlato.

     • sprehajalec

      Ti si ta boj izgubil leta 1982, ko je šla juga v bankrot pa IMF.

      sedaj pa pusti druge, da si po svoje uredijo in po svoje živijo.

     • Hun

      Avstrija pridnim migrantom iz bivse yuge ne zavira da se cez nekaj let sami odlicijo za podjetnistvo…V Avstriji je vedni vec uspesnih podjetnikov, ki so migriral v Avstrijo. .med njimi tud veliko Stajercev

     • sprehajalec

      Ker v Sloveniji imajo “naše” na glavi in “zaskrbljene”.

      Ki jih skrbijo delavske pravice….

     • Hun

      Avstrija koristi samo sposobne in pridne delovce…zato jih nagradi..ne pa izkoristi in zavrze

     • Lustrator

      Heheheh kakšne kvasiš – kakšne delavske pravice neki, kakšna kri in znoj, lepo te prosim? Jugoslavija je imela najnižjo produktivnost v celotni Evropi, ker plačilo ni imelo nikakršne zveze z naravo dela, pridnostjo , izobrazbo in sposobnostjo delavca, ampak je bila vezana na uravnilovko po krilatici “vsi enaki” – razen seveda tisti, ki so bili “bolj enaki”, torej prijatelji, znanci in sinovi partijskih veljakov. No, ti navadno niti delali niso.

      Ni zanimivo kako so prav v komunističnih državah delavci dobivali najnižje plače na celem svetu, ponekod celo 10x nižje kot njihovi stanovski kolegi v “pokvarjenem kapitalizmu”? Enako velja za nadomestila v primeru poškodb pri delu, bolniških dopustih, odpuščanjih brez razloga in podobnem. Ni zanimivo, da je prav vsak delavec, ki je imel možnost, ob prvi prilikui ušel iz tega “delavskega raja” v “pokvarjen kapitalizem” od koder se ni nikoli več vrnil in prav nihče ni ubral nasprotne smeri? In to žal velja še danes – velika večinamladih in sposobnih migrira na sever in zahod, medtem ko se mi hvalimo s “socialno državo” in mahamo s srpom in kladivom v imenu “delavskega ljudstva”.

      Ni zanimivo, pač pa žalostno. Upam, da vas bo komije nekdo nekoč poklical na odgovornost za uničene generacije sposobnih delavcev, ki so si kruh morali najti v tujini zaradi vaše pokvarjene nesposobnosti.

     • sprehajalec

      Plače so bile 300 Dem, pa še to so bile prevelik strošek za Fabriko. Ob planskem kadrovanju seveda….

     • Zaskrbljen

      Eh, 300 dem ja… mogoce za nakup dobrin v sosednji drzavi. :D

     • sprehajalec

      300 mark je bila plača v železarnah.

     • Zaskrbljen

      Kaksna juga neki no?? Delavske pravice so produkt zahoda, saj je fevdalno-cerkvena ureditev ubila duha vecini ljudi.
      Neverjetno, da v casu rojstva umetne inteligence(!!), debatiramo o pravicah cloveka, ki so danes (se) samoumevne.

     • Lustrator

      No, pri nas niso ravno samoumevne, glede na to, da imamo pod nelustriranim rdečim krivosodjem največje število kršitev človekovih pravic glede na št. prebivalcev v celotnem EU.

     • pajot

      Ej,nehaj pisariti…se vidi,da si bumbar.

     • Zaskrbljen

      Ok, pa se pejva.
      To si ti, kaj sm pa jz? :P

     • pajot

      Z otročarijami se ne ukvarjam.

     • Zaskrbljen

      Saj si ti prvi zacel z bumbarji. ;)
      Sicer pa, malce drugacne ideje od SA kadra in je takoj ogenj v strehi. Ze videno.

     • pajot

      Človekove pravice so začeli uveljavljat šele po osamosvojitvi,bebo. In kdo jih najbolj krši? Tvoji rdečkarji,majmune jedan.

     • sprehajalec

      V Avstriji je turizem vedno potekal z nadurami. ker za dve izmene žičnice niso niti ljudi dobili niti bi bilo smiselno. Pa še ti bi pizdil, ker bi bila karta tako draga.

      To je NA PREDLOG delodajalcev in zaposlenih samo uzakonitev in prilagoditev obstoječega stanja.

      pamet v roke Zaskrbljen, izbij si že enkrat sedem in pol urno gobcanje na delavskem svetu ali pa kolegiju. Banka pa potem puf za plače dala, ko ni bilo produkta.

     • Zaskrbljen

      Kaksnih 7 ur in pol :D Ze 4 bi bilo danes, ponavljam v svetu avtomatizacije, vec kot dovolj.
      Ti hiperprodukcija ne poda tega odgovora?

     • sprehajalec

      ker ste vse popapcali samoupravljalci, fabrka pa zagonila za stanovanja in infrastrukturo, potem ni nič ostalo za avtomatizacijo in dvig produktivnosti zaskrbljen.

      Vse “naše” firme, vkolikor še živijo, obratujejo na starih pajklnih.

     • Hun

      Jansa zame ni Kurz..Kurz je veliko sposobnejsi od Janse…mlajsi z drugacno vizijo..kurc ni politik idej kot Jansa. Kurz je pragmaticni vizionar

     • sprehajalec

      Tudi Ivan janez je. Le sneti moraš ideološka očala, ko ga gledaš in poslušaš…

      Ivana janeza so slovenski levičarji demonizirali. tako kot nekoč slovensko desnico.

     • Hun

      Jst nism zaslepljen z ideoligijo..sm ti ze enkrat povedal sprehajalec da prevec studiras zgodovino nezanimive 2.svet vojne…Janso loh volim ko bo imel se nekaj pomlajenih desnih strank okol sebe, ki jih izkljucno zanima zdravo jedro podjetnistva, ki bo pravicno in uspesno na dolgi rok

     • sprehajalec

      Žal je v Sloveniji junak Športnik, Dohtar in Sestra pa Gasilec. njim je vsak dan namenjeno polovico TV dnevnika. Privatnik je pa od leta 47 razredni sovražnik. Zato takšnih stran zaenkrat še ni na vidiku, ki jih omenjaš.

      Glede moje zgodovine je pa pač minule delo in to zelo ljubiteljsko.

     • Hun

      nevem zakaj je v Sloveniji tok uspesnih privatnikov…

      V zivlenju je treba pustit ljudi kar jim pase…loh jim nuds najbolse popolne pogoje za podjetnistvo pa se vsen ne bodo drasticno odlocal za mozgansko delo…velik ljudi mi prav lej ti si za mislt in brat nacrte, jst sm pa za delat…svinjam biserov metat je brez veze, ker jih zacnes vznemirjat…Eni mulci sraufajo avte ceu dan in so vesel, da pr 25letih vozjo spedenanga audija u nulo ..drugi se pa s kolesom okol vozjo pa delajo manj kot 8ur..zivijo skromno, ker jim je ljubse poslusat pticke v gozdu…
      tretji pa vecno studirajo, pri 30 ze tri fakse koncane…in cakajo da se uturijo v JU, DU..dojamejo, ce si politicno aktivn, prlezs do bol drzavne sluzbe, seveda ce je stranka uslepesna…ti zadnji diplomiranci, magistri in doktorji..vecni teoretiki in inventar prsesan na drzavnih ministrskih stolckih so najvecji paraziti..s tvojo domoljubno stranko vred.

     • Hun

      mene ideologija ni zaznamovala kot tebe in podobne…ideoligija se vsidra v clovesko podzavest ocitno…yugo pogosto omenjajo samo se starcki..eni ta rezim hvalijo, drugo grajajo v vsakem primeru vs je del upokojencev k vs je mocno zaznamoval

     • Hun

      Kurz ma babico Srbkinjo verjetno je zato sposobnejsi od IJJ…

     • sprehajalec

      To si zamešal z Bismarckom. Pa sploh je šlo za mit, babica je bila lužiška srpkinja.

     • Lustrator

      O resnični sposobnosti bomo lahko govorili, ko bo s cca 20% podpore 30 let na listi za odstrel STASI-ja, pa kljub temu preživel in zmagal na volitvah. Lahko je biti pragmatičen, ko zmagaš z 31% v državi, ki nima v parlamentu niti ene same komunistične stranke in je mogoče sklepati koalicijo praktično s komerkoli. V Avstriji precedens, da se kvazidemokratične stranke že vnaprej odločijo, da NE BODO sodelovale z zmagovalcem volitev, enostavno ni možen in zato je Avstrija (poraženka 2. sv. vojne) tam kjer je, mi (“zmagovalci”) pa tam kjer smo.

      Evviva il comunismo e la libertà!

     • Hun

      no temu se rece uspeh in odlocnost mladih..ki ne iscejo izgovorov v nespisobnosti levicarstva, ki dusi drzavo oz ljudi

     • Lustrator

      Ne, tistemu se reče Avstrija, ki ni imela komunistične ureditve niti en sam dan v celotni svoji zgodovini, nacizma pa so se odkrižali takoj po vojni, medtem ko v Sloveniji že 70 let monopolno vlada ena in ista totalitarna klika, ki je ugrabila državo pred 70 leti.

     • Hun

      Avstrija je takoj po 2.svet vojni sprejela ogromno turkov..ceprav je nacionalno nastrojena…jansisti ste posvoje hecni..mel bi kapitalizm..izredno tezka dela pa Slovenc neb delal..radi bi se jebal al da vam ne uđe

     • Lustrator

      Brez zamere, ampak na tvoje včerajšnje komentarja več ne vidim smisla odgovarjat, ker zdaj sem pa že res prepričan da trollaš. Ali pa si res na nivoju povprečnega mesečnika in je vsako nadaljnje debatiranje brezpredmetno, ker ne govoriva istega jezika. Zares grozljivo pa je, da ne le da nimaš pojma o zgodovini, ekonomiji in filozofiji, ampak imaš tudi divje zaničljiv odnos do lastne domovine, tvoj zadnji stavek je pika na i. Da ne rečem še kaj več, raje kar tu končam. Uživaj še naprej v deželi pridnih Turkov in lenih Slovencev.

     • Hun

      neb mel Avstrijci najraj od vseh pridnih migrantov ravno Turke, ceprou so velki nacionalisti jodlarji..

    • sprehajalec

     Ti si bil direktor zaskrbljen, zato teh stvari tam ne poznaš. gre za prilagoditev urnika storitvenih dejavnosti v Avstriji, predvsem v turizmu. da ti kelnar po 8 urah sredi večerje ne reče adijo, šihta je konec.

     Ker teh 12 ur je relevantno v glavnem za turizem. če ti žičnica dela od osmih zjutraj, pa do petih popoldne, pa priprava pa pospravljanje, potrebuješ 2 izmene potem. Maja so pa vsi frej doma.

     pamet v roke, pusti komunistične floskule. Dovolj si že star. Avstrijci že vedo kaj delajo.

  • Lustrator

   Kajpak. Veliko manj monotono je spremljati kongrese SD-ja ali levice, kjer vidiš nažgane potomce množičnih morilcev in tajkunčkov, kako mahajo z rdečimi zastavami, zadeti pojejo internacionalo in ostale jugo hite in se opijanjajo z dragimi šampanjci financiranimi iz davkoplačevalskega denarja, kajne?

   • Zaskrbljen

    Nisem se bil na mitingu levice ali sdja, tako, da se strinjam s teboj, kmetic.

  • Franc Šink

   Kljub starosti še nisi prišel k pameti.Kakšna tlaka neki???

  • Hun

   omogocat 12h delovnik ne pomeni prisilna tlaka..v Avstriji ti nadure dobro placajo..Kurz spodbuja produktivnost in jo poskusa regulirat po vseh pokrajinah ne samo v tirolu, ki je bogata pokrajina zarad turizma in se gradi neprestano

   • sprehajalec

    Točno tako je Hun.

   • Zaskrbljen

    Malce se pozanimaj kako bo zgledal ta “prostovoljni” delovnik. Delavec bo lahko odklonil, vendar bo kmalu tudi izgubil sluzbo.

    • sprehajalec

     Bo pač našel sebi in svojim zahtevam primerno. Avstrija ima malo morje potreb po delavcih…

    • Lustrator

     Si že kdaj slišal za podatek, da ima Avstrija zgolj 5,5% brezposelnih – statistike koliko izmed njih je socialnih migrantov, ki dejansko NOČEJO delati, pa žal ni, sicer bi bila številka še precej nižja.

    • Franc Šink

     Če si ti normalen Potem ne vem.

     • Zaskrbljen

      Ce je po tvoje normalno to, da se hodi v gostilno, tepe zeno in hodi v cerkev, potem nisem. ;)

  • Lustrator

   Med OMOGOČAJO in ZAPOVEDUJEJO je velika razlika. V Avstriji na primer lahko država OMOGOČI najnižjo plačo 300€, pa bodo pridni pometači cest še vedno dobili 1500€. Odločitev o tem je izključno v rokah delodajalca, ki postavi pogoje in delojemalca, ki jih bodisi sprejme ali zavrne. Pri nas te dinamike pač ni, ker imamo enkrat višjo brezposelnost od Avstrijcev in je vsaka izguba službe za delojemalca velik problem.

   • Zaskrbljen

    OMOGOCALO delodajalcem in ZAPOVEDOVALO delavcem ;)

  • stajerc5

   Ce bi se v nemski soli malo boljse naucil jezika, bi vedel, da je 12 ur na razpolago vsakomur, ki sam hoce! Izgleda, da ti je se mescanska sola delala probleme…

   • Zaskrbljen

    Uh, ni razlike med zatohlimi nemci(germani) in svobodoljubnimi slovenci(slovani)? :D

    • komar marko

     svobodoljubni mESEČNIKi.

     • Zaskrbljen

      No ja, nebi ravno hvalil meseca. Moram pa priznat, da je vnesel kar nekaj svezine v nas politicni prostor.
      Upam, da se bodo pirati, na naslednjih volitvah, zavihteli cez parlamentarni prag.

     • Lustrator

      Svežine, ki zaudarja po trohnobi marxovih idej iz sredine 19. stoletja?

     • Zaskrbljen

      Lahko gledas kot kup plesnivih smeti ali pa kot sir s plemenito plesnijo. Stvar percepcije. :)

     • Lustrator

      Mi znaš takole iz glave povedati eno samo plemenito stvar, ki jo je v preteklih 100 letih rodil marksizem kjerkoli na planetu? Eno samo!

     • Zaskrbljen

      Bom izpostavil eno, katero je uvedel neoliberalni svet preko globalizma. Internacionala :D

     • pajot

      Ti nisi normalen. Kakšne svežine pa?

    • stajerc5

     Saj sem vedel, da ti manjka izobrazba. Pravi, cisti Slovenec nima niti pol balkansko-slovanskega gena!

     • Zaskrbljen

      Cistih slovencev ni. Kaj naj bi sploh bil cisti slovenec? Smo barvita mesanica slovanov s primesmi vseh evropskih narodov + turskih pritepencev.
      Zase lahko trdim le, da nimam turskih elementov. ;)

     • stajerc5

      Eh, nic ne bo, nivo ti pada, nima smisla…
      Ampak, ostani zaskrbljen, nad sabo!

     • Zaskrbljen

      Ja, kvaliteten komentar “nemca”, ki ga je ocitno zplodil hitler osebno.

     • pajot

      No,pa smo tam. ker nimaš pametnega odgovora,si precej hitro našel Hitlerja. Jebenti pamet zaskrbljenih slovenčkov.

  • Hun

   Avstrija ima osnovno placo neto 1700 evrov…ce delas zravn vsako soboto in pokazes nekaj vec kot samo fizicno moc imas hitro neto 2400 do 3000€… zmatran si…ampak vsaj ves zakaj…s tem da so gradbeniki, ki delajo zunaj, 2 mesca pozimi na dopustu..pa vseen dobi placo 1500€

   • Milomilo

    Tu te je pa nekdo vredi napizdo

    • Hun

     res je da 1700 ni postavka za 8h..v avstrij se placa racuna za 10ur..in za placo bos garal ce si fizikalc..

   • Nšo-či

    Prav imaš :). Monterji tudi. Le samozaposliti se moraš. Pomagajo ti pri vseh papirjih.

  • pajot

   Slika v Bovcu je super. In zmeraj bolj bo. Ti pa kar jokaj,starček s rdečo zvezdo v možganih.

   • Zaskrbljen

    Rdeca zvezda mi je vsec na heinekenu. Tebi ni?

    • pajot

     Ne,ker je heineken za en qurc pivo. Jaz pijem Pilsner urquell…češko pivo,ki poščije vse slovenske.

     • Zaskrbljen

      Ja, potem pa ni problema, kaj se sploh oglasas.

     • pajot

      Paše mi. Imaš kaj proti?

     • Zaskrbljen

      Privosci si pivo, uzivaj.

   • Nšo-či

    :) nisi tam?

    • pajot

     Sem bil.Pa rubec tudi. Sva popila vsak en pir. Pa nisva bila prav nič zaskrbljena,tako kot en idiot tukaj gor.

     • Nšo-či

      Oo lepo. Pozdravi ga.

 • mimi1953

  O, uboga krtača in ostali! Kako vas jezi!

 • Sonja

  Kaj pomaga, če Vlade ne moreš sestaviti. Zakaj že?

  • Franc Šink

   Zaradi komunistov. Oni imajo vedno predpravico.

  • komar marko

   ker se rdečkoti ne morejo odpovedati marmeljadi. KAPIŠ!

 • Zgornji

  DOOOBERRR – ČE BO LE DRŽAL OBLJUBE , JE ŽE ZA SILO PRAVI JANEZ ZA SLOVENIJO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • komar marko

  Uf rdečkote to jezi.Kuj bospet zbor pod rdečo zvezdo. Samo sedaj so na zasluženem dopustu, da se malo odpočijejo od NOROSTI!

 • ☠️

  Povprečna starost ljudi na sliki miličnika Vinka je 70 let. In strinjam se, nobena beseda ni več potrebna ob taki sliki.
  Sicer pa je bil tam, max 100 ljudi. Ne vem, kje vi vidite »večtisočglavo množico«.
  Res ste patetični.

  • sprehajalec

   Na Rožniku vsako leto ob dnevih Majskih norosti je še višja, Kadaver.

  • Republic Commando

   Malo poglej povprečno starost na vaših zborovanjih pod zvezdo :)) Drgač pa, delat se sprav, bednik smrdljivi na socialni :)))).

   • večni srb

    A ti bi rad celo delal za fašiste?

  • Lustrator

   Neizkušeni, naivni, zapoznelo pubertetni in nesposobni (sposobni namreč pre dnjimi bežijo v kapitalistični zahod) pač kupujejo dobro zveneče floskule in volijo komuniste, modri in izkušeni (z izjemo komunističnih priviligirancev) pa SDS, saj je vse jasno. Mlade trole, ki se celo hvalijo s tem, da jih politika in gospodarstvo ne zanimata, lahko nategneš 1000x, nekoga, ki ga je totalitarni sistem gazil 40, 50 let, pač veliko težje.

  • Black_Raven

   boga mati katera te je skotila…

  • Franc Vidrih

   Na daleč slabo vidiš, na blizu si pa slep.

 • Hun

  Jansa mora nagovarjat mlado produktivno mnozico…njegova ideologija domoljubnega privabljanja mnozic pritegne upokijonce…s tem ni nc narobe ni pa neka vizija produktivnosti…

  • komar marko

   jap,pravi vizija je v LAŽGOŠAH.

  • Racman

   Jajo je popušil in še nekaj drek meša, kmalu pa bo lepo plačko prejemu in ga bo kurc brigalo za Slovenijo.

 • Racman

  Maršal Jajo se ne more sprijazniti, da je popušil. Naj se raje posveti svoji prelestni ženički, lohk pa da je prestar in ni več dober za fuk. Potem lohk tud jaz vskočim.

  • sprehajalec

   Močno dvomimo, da bi se ti dvignil Racman. Veš kako pravijo tvoji na jugu, Vani sjajac iznutra jadac….

   • tona

    Saj željo ima, ampak zdaj še ne bi – mogoče kdaj drugič, če se mu bo še dalo he, he…

  • tona

   Racmani so že od rojstva bolj nerodni za takšne spretnosti.
   Kar v miru se še malo odpočij, da te slučajno ne fršlok zadane, he, he
   – kako bi Nova24TV brez tebe ? :)

  • Luiggi

   Z racmanom se pa ze ne bo fukala!

 • totex39

  Neverjetno kako ste tupasti vi bedniki, ki tukaj tako zagovarjate komunistična stališča, čeprav so državo že zapufali, vi jim pa še vedno držite štango in jih hvalite kako so fajn. Vi ste šele zacoprani z njihovo bolano ideologijo in vam očitno ni več pomoči.

  • Steiermark

   Temu se reče: indoktrinacija.

   • Luiggi

    pr nas so rekli pranje se tisto malo mozganov,ki jih je ostalo!!

 • Anton

  haha levaki pa vsi zavistni ker pač niso sposobni, kot NAŠ spoštovani, eminentni Gospod Janez JANŠA

  sarkazem press

  • Gavnar

   Ta “Vaš eminentni Gospod Janez JANŠA”,
   je v bistvu,
   Naš partijsko Avnojski politkomisar ?

 • Tweety Bird

  Janez Janša: “Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da Slovenija dobi vlado, ki bo Slovenijo postavila na prvo mesto.”

  Kaj naj rečem na to…????… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • Luiggi

   Ja,zate je hahahahahaha,zame pa,keje s tem kar je reku narobe??Pa nisem desnak!

   • večni srb

    Boj proti Kučanu in komunizmu je na prvem mestu. Potem pridejo na vrsto udbaši in družine pripadnikov JNA, za likof še par osebnih zamer, šele nato je na vrsti Slovenija oziroma kar bi odnje ostalo.

    • Gavnar

     In zato ste pobrali same komunajzerje ?

 • Tweety Bird

  Leto 2018: Ljudje so ob koncu govora bučno ploskali ob predsednikovih besedah in mu namenili dolgotrajne ovacije: “Janša, Janša, Janša, Janša!”

  Leto 1939: Ljudje so ob koncu govora bučno ploskali ob firerjevih besedah in mu namenili dolgotrajne ovacije: “Dolfe, Dolfe, Dolfe, Dolfe!”

 • Zaskrbljen

  No, vsaj lepo sliko vodje ste zbral. Redko je javno viden njegov nasmeh.

  • Tweety Bird

   In zakaj si “zaskrbljen”? :)

   • komar marko

    ker ima TUMPKO mekanog! Pobratim!

    • Tweety Bird

     Kdo pa je tebe kaj vprašal?

     • komar marko

      vidiš RESNICA! Kapiš!

     • Tweety Bird

      Desnosučni, GOTOVI STE…Kapish?

     • komar marko

      ne boš verjel. GOTOVI ste rdečuhi. Preprosto. DRNIJEVA prerokba se uresničuje. KAPIš!

   • Zaskrbljen

    Uh, se vprasas. Cel planet krici po spremembah, a hkrati imamo tam nekje 15% populacije, ki to na vse nacine zavira in se bori proti izgubi privilegijev.
    Bogati so res ubogi, pomilovanja vredni revcki. Vse kar imajo je le denar.

    • komar marko

     imajo tudi BULMASTIFE! kapiš! Tumpko pa Kozo JUliko, sedaj pa DERSANKO za božanje. kapiš!

     • Zaskrbljen

      Pa naj imajo, njihove spolne prakse me ne ganejo. Saj zoofilija ni nova pogruntavscina. Na podezelju so te prakse se kako zive. Tudi incest.

     • komar marko

      prvič slišim zakaj takega. Da se pa to redno dogaja v mestih, pišejo cajtngi! Kapiš!

     • Zaskrbljen

      Hm, osebno poznam vec starejsih porocenih parov, ki so tudi v sorodstvenem razmerju. Zivijo pa na podezelju.

     • komar marko

      uf takoj pokliči BOLNICO v AVSTRALIJA da te ozdravijo. Pazi vrste so dolge. A bele miške tudi prihajajo?????????????

     • Zaskrbljen

      Nikar ne zanikaj sodomije, ki jo prakticirajo nekateri podezeljani. Dobre stare prakse, kot verouk in ideje o soncu, ki konec dneva zahaja v blatno luzo.
      Saj niste sami krivi, ste le produkt 1000 letne indoktrinacije.

    • Tweety Bird

     Se strinjam :)

     • komar marko

      ja saj ti pa imaš FRULICE Tumko.

     • Tweety Bird

      Jaz “sviram” samo Tunekovo “frulicu”… KAPISH?

    • večni srb

     Imajo tudi državo, ki jih ščiti in jim ne vzame krvavega denarja.

     • Zaskrbljen

      Ali je kaksna razlika med politikom in podjetnikom?

     • večni srb

      Podjetnik rabi politiko, zaradi stabilnega poslovnega okolja.

     • Zaskrbljen

      Politik rabi podjetnika?

     • večni srb

      Ni nujno, politika je lahko karkoli, ljudje se lahko odločijo recimo žrtvovati par devic ali jedo človeško meso, kar pa ne bi bilo dobro za biznis.

     • Zaskrbljen

      Ok, ce ze zahajava v globine, je vsak clovek politik, celo podjetnik. Bori se z drugimi politiki-podjetniki. Jaz sem! :)

     • večni srb

      Seveda, mene motita edino kanibalizem in nekrofilija, sicer je to njihov problem.

     • Zaskrbljen

      Dodal bi se umor, krajo in, hm, laz.

  • komar marko

   spodaj pišeš o svežini MESEČNIKOv na političnem prostoru. Jaz sem res zaskrbljen, tako mladi pa taki IDIOTI. Zakskrbljen sem, kje najdejo podpornike. A so to LOPOVI, lenuhi, ki raje baker kradejo kot pa delajo????????????

   • Zaskrbljen

    Mladi pocasi dojemajo, da imajo druge prioritete kot visoko leteca kariera in jahta parkirana za bajto.

    • komar marko

     JAP PRIORITETA JIM JE mobi V DRUŽBI ZA SKUPNO MIZO IN SE
     POGOVARJAJO PREKO mobija. NE PAMETUJ! ŠE SOLATE SI NISO SPOSOBNI PRIDELATI!

     • Zaskrbljen

      Pozabljas, da je vse vedno bolj avtomatizirano. Se nekaj desetletij in dela kot ga danes poznamo ne bo vec. Ostal bo mobi in zabava. Gnil svet prihodnosti, mar ne?

     • komar marko

      pa ti si iz sekunde v sekundo bolj kontradiktoren samemu sebi. Si še slediš?

     • Zaskrbljen

      Kaj je tukaj kontradiktornega?
      S pojavom osebnega racunalnika, so se delovni procesi popolnoma spremenili, toda pc je le orodje. Umetna inteligenca je nekaj cisto drugega. Nov svet, dragec.

     • komar marko

      trdiš da se mladi znajdejo, potem pa pišeš o mobiju. Mimogrede. od zabav ne bo solate. Od FDV ne bo BDP. Od prodajalcev laži ne bo javnega zdravstva. kapiš!

     • Zaskrbljen

      A ti se vedno ne razumes, da ne zivimo vec v svetu petrolejk in parne zeleznice??

     • komar marko

      uf kako si ti učen. FDV stroka?

     • Zaskrbljen

      Ne, fdv je za buzerante. Za prave dedce je ff. :D

     • komar marko

      a ti imaš mekanog?

     • Zaskrbljen

      Vcasih tudi. Ti?

     • komar marko

      moj PRIIMEK je pravi SLO, brez raznih vejic in strešic! Kapiš!

     • Zaskrbljen

      Moj tudi, celo ime je brez stresic.

     • Soave

      Ja, kakšno solato bomo pa potem jedli ?

     • Zaskrbljen

      Verjetno bodo takrat vecinoma jedli beljakovinsko pasto, pridelano iz zuzelk. Beljakovine, brez nepotrebne dolgotrajne in pogubne zivinoreje.

     • Soave

      Bljak. Še dobro, da verjetno ne bom dočakala.

     • komar marko

      pusti strokovnjaka FDV. Jaz uživam v svojem vrtu, še nekaj desetletij ne bo PAŠTET!

     • Soave

      Hvala Bogu!!

 • komar marko

  zanimivo. Imam prijatelja ultra rdečuhA, SICER PA PAMETEN MOŽ. kO ZASLIŠI dejana ALI PA KAKEGA MESEČNIKA, PORINE GLAVO V zamrzovalnik, DA MU JO NE RAZNESE, zaradi NOROSTI ki jih trosita! Kapiš!

  • Tweety Bird

   In kdo je ta prijatelj?

   • komar marko

    Ultra UBRISAN, še bolje od tebe, če želi prepir ga dobi. Samo je toliko pameten, da se politike v moji družbi ne dotakne. Kapiš! Sicer si pa mnogo slišal o njem po tV!

    • Tweety Bird

     No, te pa povej…ali pa nehaj gobcat :)

     • komar marko

      to je moj prijatelj TUNEK, sviralec FRULIC, ljubitelj Koze Julike. ja pa saj ga cela SLo pozna! Kapiš!

 • komar marko

  z dnem ustoličenja rdečuhovske vlade, stopi na snago DRNIJEVA prerokba. Kapiš!

 • Tweety Bird

  LEVICA: Z odločitvijo za sodelovanje z NSi in izključitvijo Levice iz pogajanj je peterica sredinskih strank razkrila vsebinsko usmerjenost. Pokazala je pripravljenost sodelovanja z radikalno neoliberalno stranko, ki zahteva privatizacijo zdravstvenega zavarovanja, ki bi še več javnih sredstev prelila v žepe zasebnih zavarovalnic, ki zahteva razprodajo javnega premoženja, siromašenje javne blagajne z davčnimi darili najbogatejšim in dodatno širjenje prekarnosti ter spodkopavanje delavskih pravic.

  • Luiggi

   Ja,le kdaj si spremenu svoj stav,prej si reku,da te bo levica blagoslovila,ce jo bos podpiral.Ali je levica zare samo Mesecnik??

 • Tweety Bird

  LEVICA: Koalicija v nastajanju bo nadaljevala z brezglavo razprodajo javnega premoženja, začenši z NLB. S prodajo javnega premoženja pod ceno, kot je bila praksa do sedaj, bo javno blagajno oškodovala za več milijard evrov, omogočila odtekanje denarja v davčne oaze in ogrozila delovna mesta. Spomnimo na primere privatizacije Heliosa, ki mu je sledilo odpuščanje in šikaniranje sindikalistov, Mercatorja, ki ga je novi lastnik brezglavo zadolžil, NKBM, ki jo je država špekulativnemu finančnemu skladu prodala za 250 milijonov evrov po tem, ko jo je dokapitalizirala za 870 milijonov evrov, Adria tehnike, kjer je vodstvo prekinilo kolektivno pogodbo, odpuščalo sindikalne predstavnike in kjer šikanira zaposlene z grožnjami o odpovedi pogodbe.

  • komar marko

   bolje da imajo TUJCi banko, kot pa rdečuhi marmeljad. KAPIŠ!

   • Tweety Bird

    LEVICA: Nemudoma zaustavili privatizacijske postopke, zagotovili sodelovanje zaposlenih in civilne družbe pri upravljanju javnega premoženja ter sprejeli novo strategijo upravljanja kapitalskih naložb države, ki bo v prvi plan postavila socialne in okoljske standarde ter skladen regionalni razvoj Slovenije.

    • komar marko

     vse mesečnike je potrebno takoj poslati na zdravljenje v BOLNICO v Avstralčiji! Kapiš!

     • Tweety Bird

      LEVICA: Ukinili dopolnilno zdravstveno zavarovanje in ga nadomestili s solidarnostno dajatvijo ter okrepili javni zdravstveni sistem z vlaganji v modernizacijo zdravstvenih domov in bolnišnic, omejitvijo dopolnilnega dela v zasebnem sektorju zdravnikom, zaposlenim v javnem sektorju.

     • komar marko

      ha, ha, ha. V sviranje frulic. NEEEEEEE!

  • Luiggi

   Ja,ce boste prodajali juznjako (cefurjem),lahko pricakujete nebesa!

 • Tweety Bird

  LEVICA: Na področju zdravstva namerava koalicija v nastajanju spodbujati pretakanje javnega denarja v žepe zasebnikov s privatizacijo zdravstvenega zavarovanja in izdatnim subvencioniranjem zasebnih ponudnikov zdravstvenih storitev.

  • komar marko

   sedaj pa gre v financiranje žilnih opornic, ki se plačuje tednik MLADINA za laži in NOROSTI. To zagobvarjate mesečniki!

   • Tweety Bird

    LEVICA: Poskrbeli za dvig plač, začenši z najnižjimi, okrepili nadzor nad kršitvami delavskih pravic in se zoperstavili širjenju prekarnosti ter dvignili minimalno plačo in iz njene definicije izločili vse dodatke.

    Dvignili socialne prejemke in pokojnine.

    Spodbujali sodelovanje delavcev pri upravljanju podjetij in njihovo udeležbo pri dobičku.

    • tona

     Sanja sv*nja kukuruz.

    • komar marko

     ha, ha, ha. Dvig plač iz PUFA imperialistov. HEBE se vam za delvčka. kapiš!

    • večni srb

     To delate že 30 let, zgleda so rezultati ravno nasprotni, nekaj je narobe z vašo politiko kot tako ali z razumevanjem golih osnov delovanja sistema.

     • komar marko

      posluš, le kako naj stvari izboljšajo če pa so še vedno za MESECEM!

     • večni srb

      Ko vsaj ne bi naredili še slabše.

  • šmentanamuha

   Mater si ubrisan. Tebi ni pomoči.

 • večni srb

  Pomembno se je osredotočiti na lokalne voitve, SDS lahko zamenja vse župane SLS, ki so samo še sramota za zdrav razum in ovira za vsako osnovno civilizacijo, potem bo tudi pot do parlamenta neprimerno lažja.

 • bisabre

  Z Janšo se strinjam, a vseeno bi bilo prav, da tukaj objavijo tudi kakšno fotografjo, te več tisoč glave množice, saj predsednika stranke vidimo vsak dan.

  • večni srb

   Bilo kuda, VInko svuda, spodaj je link na twiter, kjer je slika.

  • Tweety Bird

   Bilo jih je samo 300. Preverjeno !!!

 • Gavnar

  Samo čisto pravi komunajzer po »Zmagi ?« na volitvah ni sposoben sestaviti ene ušive vlade !
  Še kuri Bratuški je to uspelo ?

  • večni srb

   Janša je edini politik v Sloveniji, ki lahko nastopa pred intimno izbrano publiko, ki pride tja izključno zaradi njega.

   • Tweety Bird

    Janša Diktator !!!… Sieg Heil !!!

    • večni srb

     Ni problema, diktatura danes nima več negativne konotacije.
     Pahorja si poglej, če bi nekoč vlada SFRJ uvedla tako vojaško policijsko dijtaturo, bi jih narod obesil na kandelabre, tako pa ni problema.

    • Gavnar

     Janša je demokratično izvoljen predsednik SĐS-a.
     Na tajnih volitvah je kot edini kandidat dobil 666 glasov.

     • janez cepec

      ti, a ni tale številk nekam magična in a ne predstavla hudiča?

     • Gavnar

      Načeloma bistvene razlike ni,
      čeprav bi hudič zlahka sestavil eno usrano vlado ?

   • Gavnar

    Očitno je dobro podedoval sposobnosti njemu tako ljubega tov. E. Kardelja.
    Seveda pa obstaja tudi možnost, da publika pride izključno zaradi brezplačne porcije Srbskega pasulja.

    • večni srb

     Janša je za te ljudi očitno intimna opcija, odkar so se osamosvojili, še niso bili lačni.

     • Gavnar

      To misliš od leta 1945 ?

 • Tweety Bird

  Violeta Tomič: “V času medvladja je vlada v odhajanju nezakonito potrdila prodajo NLB in Cinkarne Celje. Obe poslujeta s solidnimi dobički.”

  Foglof Tunek: “Banda desničarska!!!”

  • večni srb

   Dolžni milijone, služijo evre.

  • šrauf

   Foglof Tunek: “Banda levičarska!!!”

 • Gavnar

  Kaj pa tradicionalni Srbski pasulj ?
  Pa ja niso privržencev SĐS pustili brez njihove najljubše jedi ?

  • janez cepec

   letos jim ga vojska ni hotla skuhat, še ta lanskiga ljubljeni vodja ni plaču.

  • večni srb

   Morda so jedli kranjsko klobaso in pili kraški teran.

   • Gavnar

    Ne verjamem, take hrane niso vajeni, bi množično bruhali ?

  • Krtača 20

   Domoljubje je domoljubje. Zato so jedli madžarski paprikaš.

 • Tweety Bird

  Violeta Tomič: “Danes, ko v imenu sprave odlikujejo domobrance, brišejo rdečo zvezdo in retuširajo zgodovino, ko v Italiji delijo odlikovanja fašistom, se nam zdi, da je fašizem močnejši, kot kdajkoli po koncu 2. sv. vojne. Nikoli si nismo mislili, da bodo naši otroci v samostojni Sloveniji prva generacija, ki živi slabše od svojih staršev, da bodo otroci v šolah lačni in da bodo naši dedki in babice, ki so celo življenje delali, morali hoditi na Rdeči križ po humanitarno pomoč. Veliko je brezposelnih, a še huje je to, da tudi mnogi zaposleni ne morejo pokriti vseh življenjskih stroškov. Plače so miloščina, pokojnine socialna pomoč. Ali so se za to borili? So zato dali premnoga življenja?”

  Foglof Tunek: “Banda desničarska!!!”

  • slosin

   brdek, pa kdo je na oblasti v Sloveniji….A niso tisti, ki mahajo z rdečo zvezdo…?

  • šrauf

   Violeta Tomič: “Poslance na minimalce!”
   Foglof Tunek: “Banda desničarska!!!”
   Tweety Bird:”Khm?????????????

 • Tweety Bird

  Violeta Tomič: “Še hujše od tega pa je, da so te nezadovoljne množice ljudi potem tarča desnih ekstremistov, ki jim napolnijo glave s sovraštvom do vseh drugačnih, drugače mislečih in drugače čutečih. V medijih in na socialnih omrežjih je ogromno nekaznovane nestrpnosti, sovražnega govora in odkritih groženj. Pojavljajo se fašistični in nacistični simboli. Zanikanje holokavsta. Naša oblast pa to opazuje in tolerira. Priča smo reviziji zgodovine, potvarjanju zgodovinskih dejstev. V šolah je popolnoma izginila zgodovina NOB, partizanski boj je označen kot nekakšen ideološki obračun komunistov proti vsem drugače mislečim. Prepovedati želijo rdečo zvezdo, simbol upora.”

  Foglof Tunek: “Banda desničarska na kvadrat!!!”

  • večni srb

   Temu procesu se reče razmišljanje, sovražni govor je tisto, kar se plete tem violetam po bosanski buči.

  • Brutus

   Tipično za levake! To kar sami delajo pripisujejo grugim! Samo spremljajte židanove intelektualo verbalne umotvoje in boste morda tudi sami ugotovili kdo razdvaja, širi nestrpnost, sovražni govor, podpira kriminal v državnih institucijah itd…

  • šrauf

   Foglof Tunek sodi po Tweety Bird-u

  • šmentanamuha

   Otroci socializma zamrznjeni v času, to so naši levičarji.

 • Tweety Bird

  Violeta Tomič: “RKC zaradi neizmernega bogastva, ki ji ga podarja politična desnica ob tihem pristanku sredine, postaja vse bolj močna. Zato ne čudi, da se nikoli ni opravičila za medvojne zločine.”

  Foglof Tunek: “Banda desničarska klerikalna!!!”

  • večni srb

   Ozemlje je verski republiki Vatikan prepisal parlament, kjer sodelujejo vse stranke, na podlagi neustavnih in neveljavnih zakonov iz časov fevdalizma. Nazadnje je to nedavno storil tudi Cerar,nekaj ozemlja pa je prepustil tudi nekdanjim okupatorjem ustašem.

   • šrauf

    Kaj pa tvoj zemljak Karadžorčević na Brdu pa v Kamniški Bistrici…?

  • Brutus

   Oprostite nespoštovani levaki! Desnica ni ničesar podarila RKC in ostalim denacionalizirancem! Samo vrnili so tisto, kar so jim komunisti ukradli! Upam, da je vaš opranoglavi intelekt v stanju dojeti pomen dveh slovenskih besed: ”ukradeno” in ”vrnjeno”!

   • janez cepec

    dej povej, koko so pa farji pršli do usega tega posvetnega bogastva?

    • komar marko

     Triglav so KUPILi!

     • janez cepec

      tle ti pa morem dat prou, vsaka čast Aljažu, sam kešne silne kvadrature pa ni gor, ali pač?

 • Franjo Trojner

  Ma toti naš Janša je res državnik, da se šika!
  Prav na smeh mi gre, ko gledam kako se okoli njega s strahospoštovanjem plazijo raznorazni cincatori in praznoglavci tipa Cerar, Židan, Rjavec in po novem še Šarec.
  Ttojček, sestopljenih in med seboj skreganih v svojih vrstah nima kadra, ki bi segel Janši vsaj do kolen! Kr Kučana vprašajte on je imel težave že z Janševimi gležnji, domet podtaknjeneca Šarca pa bi bil Janšev morebiten platfus.

  • večni srb

   Imajo kader, skoraj celo obstoječo javno upravo,ki je tudi največji razlog za vse hujše nezadovoljstvo državljanov nad lastno domovino.

   • komar marko

    jap SVIZEC že pripravlja VSTAJO, če JAJo zasede prestol. Palček Smuk pa si bo zrihtal privatno milico, da ga bo čuvala!

 • Gavnar

  Po SĐS slikah sodeč bi rekel, da je bila minimalna starost 75 let ?

  • komar marko

   a si ti še vedno v LAŽGOŠAH??????????????

   • janez cepec

    a s ti glih iz Bouca prturiru, pa si še ves blažen od modrih misli ljubljen’ga vodje?

    • komar marko

     o janez, janez CEPEC! Kapiš!

     • janez cepec

      ne ne kapim, kapiš ti uno: janez, janša KOMUNAJZAR?

     • komar marko

      da smo odšli iz JUGE ni je jasno, samo JUGA ne more iz vas! Kapiš!

     • janez cepec

      ne KAPIM, kapiš?

   • Gavnar

    Samo vaše slike gledam.

    • komar marko

     lepo, da ne boste več kradli MARMELJADE. Lepo bodo visele v vseh ŠPAJZAH. Uf pa podrobnost, areste bomo kapacitete namreč POTISOČERILi! kapiš!

 • janez cepec

  parav ljubljeni vodja, de ne bo nkol pozabu besed Pučnika, de “mu gre za stvar” in da je za njega ablast orodje za dobrobit Slovenije. jest kurac. taparu je Pučnika zjebu, mu stranko preuzeu in preimenovou, poj je pa pokazu, de mu res gre za ablast, sam za dobro njegove rit in dobrobit njegovih ritoliznikov. Amen

 • Krtača 20

  Zore ne more maševati partizanom. Banda klerobanditistična! https://www.dnevnik.si/1042735481

  • šrauf

   Na katerem partizanskem nagrobniku je pa križ? Seveda sedaj Turenškovi komiji spet frizirajo zgodovino,češ v gozdovih je za vse bilo dovolj prostora?

 • Krtača 20

  Iščem večtisočglavo množico. Pol pa na sliki 150 pleničkarjev na eni gasilski veselici.

  • komar marko

   asi mislil pod RDEČO zvezdo z LAŽGOŠAMI naprej????????????????????

  • lokec

   Ali si že slišal za panoramski posnetek.

  • xtc

   To niso Dražgoše,kjer vas je za pet kombijev.

 • ☠️

  Janez Janša: “… to je, da nam gre za stvar. In nam gre za stvar!”

  Iz zbirke “Globoke Misli Našega Vodje”.

  • Osti jarej

   ..in stvar je v tem,da jim gre zgolj za stvar…jaoooo

  • branči

   svašta pička rodi!

 • totex39

  Na kozlanje ti lahko gre tako preseravanje z številkami 5+1, čeprav nobena od teh strank ni vredna. da bi bila v vladi. Res se nam slabo piše brez Janše.

  • Zaskrbljen

   Ja, res je. Svobodno bomo lahko izbirali svojo veroizpoved, imeli moznost visokosolstva, “izbiro” spolne usmerjenosti, svobodo umetnosti…
   Slabo se nam pise.

   • Franjo Trojner

    svobodno se bomo odločali katero vrste travo bomo pasli……in kako dolgo kamenje kuhali ….
    Čuj glede spolne izbire usmerjenosti si pa čisto mimo tresno, tu ni kaj za izbirati, že od evih gre ded na babo, baba pa na deda mar ne? A si imel v mislih, da se en teden ded zagreva za blondinke, drugi teden za rjavo lase itd.?

    • janez cepec

     ne ne, dobri pastir vam bo, ovcam zblojenim, povedu, kero travo boste pasl, pa kdaj uhka meketate. kapiš?

     • komar marko

      glede na to, da imaš v glavi ČIP, verjamem da MEKETAŠ po nareku. kapiš!

     • janez cepec

      ti še čipa nimaš u gvav, maš sam špago, de ti ušesa gor drži.

     • Franjo Trojner

      Čuj naš dober pastir piše svoje knjige sam, tvojemu žveplemu micenemu pastirju pa jih pišejo drugi, pa toliko o pastirjih in njihovih sposobnostih.

     • janez cepec

      njegov pisatelski opus obsega 5 knjig z rdečo partijsko knižco vred, s tem de sm glih zdej brav komentar dr.Boštjana Laharnarja, arheoloa in raziskovalca tistega časa, ki je precej skritiziru njegovo Noriško kraljestvo. prav tkole ( med drugim): ob branju Noriškega kraljestva sem naletel na številne kar zelo velike napake in se čudil, zakaj se avtor ni obrnil na katerega od arheologov po kakšen nasvet? Kaže, da se preprosto ni dovolj potrudiv.
      jebeš tak zgodovinski roman, ki ne temelji na dejstvih, pol je bol pravlica za otroke, al pa obvezno čtivo za vas, zblojene ovce. kapiš?

    • Zaskrbljen

     Ja, pa 1.000.000 beguncev je pred vrati.
     Kar se pa spolnsti tice. Hm, mene ne moti, ce imam za soseda ljubec par moskih ali zensk. Celo otroski smeh se slisi iz njihovega stanovanja.
     Imam tudi dobre, stare, cistokrvne slovence za sosede. Ata pogosto udari po mizi in vsi so tiho, le jok otrok se slisi.

     • janez cepec

      red more bit, pa če j’ tud slab. sicer se bo pa tole “tepežkanje” nehav, prhaja nov zakon, po kerem bojo starši moral dobit pisno dovoljenje od polnoletn’ga otroka, ki ga seveda imajo na stanvanu in ga futrajo u nedogled, če bojo hotel it na roditlsk sestank, al pa vedet kašne ocene ima. poj se pa čudjo, zakuga mularija pretepa prfokse.

     • Zaskrbljen

      Cudna so pota gospodova :)
      Mogoce bi se pa le strinjal, da so otroci vzgojeni v druzini, katero druzi ljubezen in odkrit pogovor, morda le malce bolj kvalitetni clani druzbe. Pas ki je visel na steni in posledicno razpokana rit, sta prinasala le nadaljnje nasilje.

     • janez cepec

      maš prou, pomaga pa tud klofuta ke okol kepe. mene j’ fotr zlo maukat nagonu, sam k’ me pa je, sm vedu zakuga, pa poj sm kešn let dau mir

     • Zaskrbljen

      Ma ja, sej klecanje na koruzi ali grobi soli, tudi prinasa resitve. Toda kaksne? Vojne, ideje o bitkah in herojstvu?

     • janez cepec

      tud na polenih z golimi koleni sm kleču, zdej vem, de nism po krivem, je pa res, de jest pr svojeh otroceh nism glih kopiru fotrove vzoje, pa mi je glih tko nekk ratau

     • Franjo Trojner

      Čuj to je tvoja stvar, če ti ljubiš moške! Jaz tebi tudi nea pod nos tiščim, da imam rad samo ženske, kot je bilo stoletja normalno na teh naših prostorih.
      Glede migracij si pa znova čisto mimo tresno, na stotisoče, jih čaka v Turčiji in na miljone v Afriki in v Arabskem svetu, da pridejo v EU. A ti nič ne spremljaš vrh in parlament EU?

     • Zaskrbljen

      Milijarde jih caka se v domacih dezelah. In kaj zdaj? Naj zganjam paniko?
      Nisem homoseksualno usmerjen, ce si pa ti morda pod krinko in te zaradi tega moti svoboda bliznjega buzija, je pa tvoj problem.

   • xtc

    Čudakom in iztirjencem in uničevalcem lastnega naroda verjetno res in to širom EU.

 • xtc

  Popolnoma narobe dobili bomo-ČE za par tednov ultralevo fašistično vlado,ki bo razpadla v prepiru aferah in medsebojnih spotikanjih v parih tednih.Kle ti vidiš v koalicijji 5 levih in ene desne stranke ,sredinsko vlado?Vse te stranke so normalno ostro leve če pa prišteješ še ZL dobiš ultralevofašistično vlado-ki nikjer v tujini nebodosegla nič,pa še nestabilna bo z zelo,zelo kratkim rokom trajanja.

 • Olga2345

  Tudi letos nam je v Bovcu slovenska vojska zastonj kuhala! Še dobro da ima Janša tako velik upliv! Vse pohvale!

  • Lustrator

   Ne trolaj, rdečko. Prijavi se z lastnim imenom, pa da te vidimo korenjaka.

  • janez cepec

   to ni vpliv, to je izkoriščanje, tko se začne, tapru pasul, poj bojo pa geveri pa patroni začel padat u žepe SDS

  • slosin

   teslo…lažnivo..

  • tona

   TROL-kač brez hlač.

  • branči

   je bil vojaški red, so bili vsi fižolčki “na desno ravnaj”

 • Jovo Jamnica

  Za spremembo sem prebral bombastičen članek. Marjanci bi svetoval, da bi Janševe besede mogla malo priredit, da bi ustrezale povedanemu v prispevku. Namreč… ““Ko smo se lansko leto zbrali tukaj – vidim mnogo obrazov, s katerimi se srečujemo vsako leto… in mnogo novih obrazov…. Tako nekako. Ob nadaljevanju branja sem zaznal tudi, da Gorenak, navklub tituli dr., ne loči med fotografijo in sliko…

  To je zaenkrat vse, kar sem se namenil napisat.

  • janez cepec

   moreš vedet, de je Vinko bivši polcaj, pa de je doktoriru na kranski Sorboni, pa ti bo use jasno okol intelektualnih dobrinah, ki naj bi jih imeu

   • Jovo Jamnica

    Ja. Taki so. Janša pa titulo pri spoštovanemu dr.Jožetu Pučniku, kar izpusti…
    —————-

    ”Nikoli se ne bomo izneverili tistemu pravilu, ki ga je v stranki že na samem začetku skoval Jože Pučnik, to je, da nam gre za stvar. In nam gre za stvar! Oblast je za nas orodje in instrument za to, da delamo za dobro Slovenije.”

    • janez cepec

     ma jebe se njemu za Pučnika, tok ga omen, de se lep’ga nardi, za rajo, drgač mu je pa stranko preuzeu, preimenvou in razjebu. Puč

  • acs

   Očitno ste se glede Gorenaka prenaglili: rezultat fotografiranja je slika (ravno tako kot fotografija).
   So pa slike lahko ustvarjene tudi na drgačne načine (z gravuro, risajnem, odtisom gravur izdelanih iz različnih materialov … in nenazadnje z nanašanjem raznovrstnih barvil na različne materiale).
   Še bolj zanimive pa so sodobne slike ustvarjene z elektronskimi kamerami, saj so nastale na osnovi delovanja svetlobe na snovi, občutlive na elektromagnetne žarke. Take slike (foografije) lahko vidimo le posredno na ekranih elektronskih naprav ali, če jih s tiskom ali kakšno drugo tehnologijo prenesemo na papir ali na kakšen drug material. L. p.

   • Jovo Jamnica

    Ja. Oni, kaj slabo vidijo, mislijo, da je njih odsev v ogledalu risba na steni… Slika, ustvarjena s pomočjo fotografskega aparata se imenuje fotografija. Če ne bi bilo tako, potlej bi se pač za vse počez uporabljal izraz slika. Kaj pa, če rečemo nekomu v hecu… “Ti si slika”???

 • xtc

  Ja Levi -JJ je CAR
  Skratka JJ je ZAKON in verjetno zelo kmalu tudi novi PM.

  • luckyss

   Kaj pomeni PM…vnovič v pi…mat….

 • xtc

  Levi nikjer več ne zberejo take množice,brez da bi plačevali avtobuse,talali stare senviče in krjnske ter ,pir,ter kuhali golažiz stare govedine iz Celjskih mesnin in plačajo udeležbo.

  • Goran Hvala

   ne vem kaj imajo zdej veze te mnozice… vlade se zdej ni sestavu… tip ze fantazira o naslednjih volitvah..
   kaj misle da je vse delo sam na volitvah glasove pobirat..

   • janez cepec

    ma nč ne misle, če b’ kej mislu bi šu u penzijo, al pa na Dob

 • luckyss

  No, tole z “večtisočglava množica” je precej beden poskus nategovanja…Bliže resnici bi stavek “tisočkrat topoglava množica”…
  No, kakorkoli že, tistih dvanajst % jamrajočih…si pač pišete usodo sami…
  Nekateri verjamejo v vile in čarovnike, drugi pa v božje poslanstvo skrajnega komunista..
  “Vsako tele ima svoje vesele”….s tem ni nič narobe…….le nas normalne pustite pri miru s svojim jamranjem in svečkanjem…

  • Rožle

   Tvoj cucek je nategnjen …

   • tona

    po uporabi zavrži …..

  • branči

   je zraven še vsak pripeljal eno ščene, pa se številka takoj podvoji! hov, hov

   • luckyss

    Če bi to bilo res, bi se SDSovcam v povprečju IQ dvignil..
    Po članku sodeč se to ni zgodilo…

    • branči

     ne vem zakaj stalno ponavljaš ta IQ? očitno imaš pasjo dresuro, pa smatraš, da se to ceni več, kot ostalo! da te razveselim, še noben pes ni bil pametnejši od gospodarja, pa tudi luks ni!

     • luckyss

      A zato noben SDSovc ne upa imeti psa ;))

     • Olga2345

      To ni res! Vinko Vasle ima psa in to pudeljčka!

     • Jovo Jamnica

      Po slovensko je pudlček… kodrček. :-)

     • Ana Job

      Pse je treba paziti in dobro bilo, da imajo naritnik, saj nikoli ne veš kdaj pobegnejo in pridejo v roke posiljevalski eliti na Oražmovi, noremu Seničarju & co.

     • Jovo Jamnica

      Uf. Nebi rajši f toti smeri…

     • Ana Job

      Ja, tudi jaz ne maram ljudi ki zlorabljajo pse.

     • luckyss

      Tebe imam na sumu, da si debel prikriti pedofil “s pogledom” na zoofilijo…
      Običajno se ne zmotim prav veliko…mogoče pa nisi debel ;))

     • Ana Job

      Moram ti priznati, da sem “moškofil”. Ni ga čez mojega sexy ljubčka.

     • luckyss

      Priznaj raje sebi in ne jamraj tukaj..

     • Ana Job

      Torej me ne ogovarjaj. Odgovarjam tistim, ki me vprašajo.

     • luckyss

      Vinko je “mavričen”…on ne more imeti npr. nemškega ovčarja…
      Takšni veliki psi ne ubogajo nekoga brez testoterona..

     • branči

      a za to jih imajo rdečkoti za svetovalce in življenske partnerje! jeba je hudičeva strast, ki se teško prikrije!

    • janez cepec

     ma ne dvigneta se jim ne kurac, ne IQ

     • luckyss

      Če bi se jim dvignil IQ, bi spoznali, da ne rabijo kurca…
      Ker njih razplod pomeni zločin proti človeštvu..

 • Mitja Mazini

  J bi naredu vse da bi on spet vladal. Deluje mimkot človek pijan od želje po oblasti. Ampak so va povruntal in en je reku da s tisitimi ki v srcu dobro ne mislijo ne gredo v vlado. Zgleda da resnica prihaja.

  • luckyss

   Glej…v stroki za takšno stanje obstaja diagnoza..in tudi bolj ali manj uspešno zdravljenje..

   • šmentanamuha

    Vidva pacienta, oglasita se čimprej pri takšnih strokovnjakih, da vama pomagajo, če je to sploh mogoče.

    • luckyss

     Popravi si pravopis, da ne izpadeš še večji idiot kot si …čeprav je je to skoraj nemogoče..

     • šmentanamuha

      Hvala, sem že popravila.

     • luckyss

      Vtis ostaja ;))

     • šmentanamuha

      Oh, kaj pa zdaj:((

   • šrauf

    luckyss,ali si pospravil mrvo?

    • luckyss

     Ne ločiš med travo in mrvo…
     Nimaš pojma kje raste denar ;))

     • šrauf

      No pol me pa mal razsvetli.

     • šrauf

      No luki ali si pokosil travo….mislim z AK-jem?

     • luckyss

      Šparam z “okvirji”…
      Nekam čudno zagorele videvam zadnje čase v okolici…

     • šrauf

      No pol pa ne zapravljaj čas tule gori,mašina mora laufat!

     • luckyss

      Samo zaradi ogroženosti lastne družine bi bil sposoben streljati na človeka…
      Nikakor pa zaradi kakšnih političnih ali verskih bedastoč..
      To je za tukajšnje ovce..

     • šrauf

      Ja pol si pa kakor oni,kako se jim že reče… vaške straže.
      Vojaki partije so se borili zaradi političnih bedastoč, mater maš srečo,da si še toliko mlad…

  • šmentanamuha

   To pravico, da Janša vlada, smo mu dali volivci, dočim jo Šarcu in ostalim levim šarlatanom nismo dali.

   • luckyss

    Le 12, 5 % od vseh volilnih upravičencev vas meni, da je JJ primeren za mandatarja…
    Približno tolikšen procent je tudi v vsakem narodu “bolj počasnih” milo rečeno…ali “drugačnih”..svečkarji ali kakorkoli že to deviacijo ali odklon od normalne inteligence poimenujemo..

    • šmentanamuha

     Po tvoji matematiki, vas zgolj 6,25 % meni, da je Šarec primeren za mandatarja, enako Cerar in Mesec še malo manj.

     • luckyss

      Res je tako…
      Ampak vsi ti vedo da JJ ni primeren za takšno funkcijo..

     • šmentanamuha

      Stvar je prav obratna, on je v tem trenutku edini, ki je primeren za vodenje vlade. To smo potrdili tudi na volitvah.

     • luckyss

      Ja, prav posrečeno…Saj je Janša tudi hotel postati urednik “Pavlihe”…
      Sedaj jo ima tukaj ;))

  • Slovenski štor

   A si ti danes na glavo padel?Kaže,da se ti še kar naprej vrti in ti megla na oči pada.Ti sploh ne veš kaj pomeni dobro v srcu mislit,še manj pa glavni politiki levih strank.

 • Sodni dan

  Bravo Janez le tako naprej!

 • Tweety Bird

  Večtisočglavi množici??? Ne me jebat…bilo jih je samo 850… 850 ovc. Kapish?

  • Sodni dan

   Odpri si sliko pa poglej še enkrat. Definitivno čez 1000!

   • Tweety Bird

    Po preverjanih podatkih…okrog 850!!!… Janez in Nova24tv spet lažeta…kapish?

    • branči

     da so kure skregane z dobrim vidom, je splošno znano in ti nisi nobena izjema!

    • šrauf

     Bird iz ptičje perspektive,Tunek pa iz žabje,preverjeno.

  • antimur

   Ti si tako in tako omejen, če vidiš v Levici, SD, SMC svetlo vizijo, potem si opravilno nesposoben , kje bo potem takšen trot zmožen oceniti kaj je tritisoč glava množica in kaj osemstopetdeset.

   • Tweety Bird

    Vem iz prve roke. Definitivno okrog 850 ljudi. Ovca gor ali dol ni pomembna :)

  • luckyss

   Pojma nimaš…spet in spljoh …
   Koliko dobiš, če pomnožiš 850 ljudi z dvema očesoma, ki zaradi cvička vidijo dvojno?!

   • Tweety Bird

    1700…pol pa se še za 100% zlažejo…in smo tam.

    • Krtača 20

     Kaj pa če so štel noge? Glede na videno populacijo imajo vsak po tri. Eno leseno.

    • luckyss

     “z dvema očesoma”, torej 3400 ;)

     • Tweety Bird

      Saj sem rekla…1700…potem se pa 100% zlažejo in dobimo 3400..ha ha ha ha …

     • ĐĐ Style

      Verjetno so šteli skupne možganske celice

     • Tweety Bird

      Kakšne možganske celice??? :)

     • ĐĐ Style

      več tisoč, najmanj 2000 možganskih celic, na sliki je v množici skrit pes.

 • šmentanamuha

  Levičarji ustvarjajo totalitarno državo. Zdaj gre za biti ali ne biti oz. totalen kaos.

 • Tweety Bird

  Violeta Tomič: “RKC zaradi neizmernega bogastva, ki ji ga podarja politična desnica ob tihem pristanku sredine, postaja vse bolj močna. Zato ne čudi, da se nikoli ni opravičila za medvojne zločine.”

  Foglof Tunek: “Banda desničarska klerikalna !!!”

 • Tweety Bird

  Violeta Tomič: “Še hujše od tega pa je, da so te nezadovoljne množice ljudi potem tarča desnih ekstremistov, ki jim napolnijo glave s sovraštvom do vseh drugačnih, drugače mislečih in drugače čutečih. V medijih in na socialnih omrežjih je ogromno nekaznovane nestrpnosti, sovražnega govora in odkritih groženj. Pojavljajo se fašistični in nacistični simboli. Zanikanje holokavsta.”

  Foglof Tunek: “Pred zid z bando klero-desničarsko in klero-fašistično…ratata ratata.. !!!”

  • luckyss

   Nekaj takega misli Jelinčič…
   Pa ja da ni Tunnek plemeniti osebno…samo potem je treba priznati, da je kupil dobro “kozo”..

   • Tweety Bird

    Si že dobil šus proti steklini? Se še vedno peniš okoli gobca? :)

    • luckyss

     Tista pena je od piva…baje..;))

     • Tweety Bird

      Laško ali Union?

     • luckyss

      Karkoli teče ;))

     • Tweety Bird

      Bolje Laško…potem ščiješ Union :)

     • janez cepec

      čez pir Komunajzar Janez ga pa ni

     • ĐĐ Style

      Polit komisar Janez, ta pir je zakon

     • luckyss

      V bistvu najraje Heinekena…
      Ko se zaderem kelnarci naj mi da tistega z rdečo zvezdo, par ovc takoj spizdi domov..
      Tako vsaj nimam problemov z mizo oz, stoli…

   • šrauf

    Poje Bird na veji ono:”Šaaansooon damuuur….

    luckyss pa nazaj s AK-om:¨”Raata-ta-ta…” https://www.youtube.com/watch?v=ARfARi-gpWc

 • Tweety Bird

  Danes, ko v imenu sprave odlikujejo domobrance, brišejo rdečo zvezdo in retuširajo zgodovino, ko v Italiji delijo odlikovanja fašistom, se nam zdi, da je fašizem močnejši, kot kdajkoli po koncu 2. sv. vojne.

  Ustavimo fašizem in janšizem !!!

  • šrauf

   Violeta Tomić:”Vse se vrati,vse se plati! Pa poslance na minimalca!!!!!!!!!”

  • Minovak

   Kaj so že imeli avijoni in tanki narisano na trupih, ko so napadali in ubijali naše ljudi l. 91…? Ja, tisti rdeči zmazek v obliki rdeče zvezde, ki je po koncu 2. sv. povzročil genocid in ga taki debili častijo, sicer pa spada v isti rang kot svastika, le da je pod njim, rdečim zmazkom umrlo mnogo več ljudi.

   • luckyss

    Napadli so nas ljubitelji Heinekena..

 • Krtača 20

  Desni, da vas vidim matematičare, česa je več? Imam pet hrušk, dva jabolka, 11 kolerab, 6 ananasov in 4 pomaranče. Torej, česa je več?

  • šrauf

   Za eno tako opico kot si ti premalo sadja.

   • Krtača 20

    Janša prav da je 11 kolerab več.

    • luckyss

     Zakaj imenuješ “runkl” koleraba ?!

     • Krtača 20

      Sori.

 • ĐĐ Style

  In kaj pametnega je komisar povedal pred več tisoč glavo množico?Je mogoče bilo slišati vzklike Ein Volk, ein Reich, ein Führer?

  • Krtača 20

   Rekel je, vsi skupaj niso dobili toliko glasov kot mi…. Krneki v glavnem….

   • ĐĐ Style

    Torej je 25% več kot 75%, Dobska matematika.

    • janez cepec

     je reku zadnč, de je 25 posto večina folka. mau je manku, pr matematk

     • ĐĐ Style

      Baje je to 7mil ljudi od 2 mil.

     • Tweety Bird

      A ni to rezervirano samo za Chuck Norris-a? Da bi lahko Janša bil celo večji? Ne morem verjeti..no :)

     • ĐĐ Style

      Chuck Norris je do neskončnosti preštel dvakrat, Janez je trikrat , pa baje 60 sekund spravi v 50.

     • Tweety Bird

      Baje je v Bovcu modras ugriznil Janšo. Po petih dneh huduh bolečin … je modras umrl :)

     • ĐĐ Style

      Janez ni izgubil nedolžnosti. On nikoli ne izgubi.

     • Tweety Bird

      Janez Janša ima medvedjo kožo v svoji dnevni sobi. Medved ni mrtev, sam boji se premaknit :)

     • janez cepec

      Janez je pršu na Dob nedoužn, tko pravjo tisti, k so bli tam zaprti, ko j’ šu pa ven, pa ni biu več, nedoužn namreč. zgleda, de je junfer zgubu, pod tušem, bojda

    • Tweety Bird

     Janša ne potvarja samo zgodovine…tudi matematiko. Baraba plešasta :)

    • antimur

     SDS vas je nažgala po celi fronti, vse tri stranke za SDS niso zbrale toliko glasov. Pa računaj po katerikoli matematiki, lahko tudi po kumrovški. To je začetek, ostalo, tisto konkretno pa še sledi, potem ne boste več mogli otresati svojih gobcev.

     • Tweety Bird

      Desnica 25%…levica 75%…he he …

     • ĐĐ Style

      In kje je sedaj ta zmagovalna stranka?

    • slosin

     teslo….

 • Djuro Sumar

  Zmagovalec brez zlate medalje. Po mojem so ga ujeli na doping testu.

  • Tweety Bird

   Koka :)

   • centurion

    Ne.
    K kot Kučan.

 • Tweety Bird

  Pssst…prodam 2kg koke. Za SDS imam dodaten popust :)

  • Minovak

   Se mi je zdelo, da je levica zbegana, ker ji manjka šusa, ki so ga šparali za “sestavo vladnih lopovov”… in kdaj ti jo je uspelo suniti…?

   • Tweety Bird

    Podmladek SDS…snif snif snif…

  • centurion

   Geslo LABRADOR.
   Lozinka anton p.
   A karan.

   • Tweety Bird

    Ti in tvoj posrani Peinkiher :)

    • šrauf

     Si se tuneku na glavo vsedla?

 • rubec

  ŽIVEL JANEZ JANŠA, SLOVENSKA IKONA.

  • janez cepec

   a u Begnah beljo, al s’ pa čez ograjo spizdu?

   • ĐĐ Style

    Za vikenda imajo free wifi

   • Rožle

    .. pa ti sploh znaš kaj novega povedat …
    .. maš sorodnike notr, .. k veš kako to gre

  • Jovo Jamnica

   LOL. Ikona je pravoslavna nabožna podoba…

   • janez cepec

    ja sej je glih za na zid nabit

   • Aresnica

    Res je -_- ampak spodaj komentira veliko cepcev, ki nosijo krvavo rdečo zvezdo.
    ________
    Lep pozdrav

    • janez cepec

     kva ma to zveze i ikono pa Janšo. aja, sori, ima, Janša je tud častiu rdečo zvezdo, njega dni

     • Aresnica

      Ho,ho,ho- en (CEPEC) se je že oglasu.
      _____________
      Lep pozdrav

    • križ na gori

     Janez je krvava pičkica komunjarska šiptarska, kravata so njegovi kriminalni orožarski posli

     • rubec

      Zahvali se bogu za janšo. Če bi jaz bil v njegovi poziciji bi ti odletel čez mejo prvi dan peder pederski.

   • rubec

    Ma ne ga srat, a potem janša ni šiptar?

    • ĐĐ Style

     50/50

    • Tweety Bird

     17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj.

    • luckyss

     Ne mešaj verstva,porekla in politične opredelitve…
     To je lahko takšen mix, da te še lastni lasje preventivno zapustijo…

     • rubec

      Kaj hočeš ti meni povedat? Daj probaj še enkrat mogoče mi kapne.

     • luckyss

      Pokliči vsaj še dva člana SDSovc…mogoče bo potem kapnilo, ko boste skupaj imeli IQ kot Einstein…

     • rubec

      Sem ti nekaj hotel odpisat pa ne bom. Vzemi to kot žalitev.

    • Jovo Jamnica

     Ni panike…

     Pravoslavnih vernika u Albaniji ima između 260.000 i 520.000. Božić
     se slavi 25. decembra, za vreme bogosluženja uglavnom se sedi na
     stolicama nasred crkve, a saradnja sa Grčkom crkvom je do te mere
     izražena da mnogi misle da su pravoslavni Albanci zapravo Grci

   • Hun

    hehrhe pust budalo

 • ☠️

  A lahko pokažete samo eno fotko večtisočglave množice iz tega srečanja. Samo eno. Hvala!

  • ĐĐ Style

   Jutri bo več milijonska množica ljudi, Kim Jong Janez

  • Tweety Bird

   Zaman prosiš…te fotke ni :)

  • rubec

   Pokaži ti svojo fotografijo pederčina. Pa ne celo že polovica bo več kot preveč.

  • Rožle

   Svojo rit leno bi dvignu … pa bi šou fotkat ..
   kva zdej cmeraš ..

   • janez cepec

    rajš dvigne rit, pa gre fukat

    • Rožle

     ja, seveda … rit more u luft dvignt, da ga lahko nabrišejo …

 • Zaskrbljen

  HA! Pa pravite, da na tej strani ne brisejo komentarjev.
  Ja, bojte se, verjetno bo bolje.

  • Tweety Bird

   Meni so včeraj izbrisali tri… Banda desničarska!!!

   • janko

    kaj pa če jih nisi prav preštela, Birdy?

 • Andrej

  Naj te Bog usliši Janez !

  • ĐĐ Style

   Bog mu je obrnil hrbet leta 92, ko si je zaželel odprti spopad in zrušil helikopter v Rožni dolini.

   • Tweety Bird

    Ubil je sina slovenske matere :(

    • ĐĐ Style

     Vse v imenu samopromocije in samoherojstva. Narcisoidnost je zajebana zadeva.

  • Tweety Bird

   Janez ima neposredne stike s samim Satanom…Luciferjem…gospodarju muh !!!!

   • šrauf

    Pa praviš ,da si ateist.

 • milanček

  Slovenija, zavedni slovenski narod, gremo naprej!!!

  • Tweety Bird

   Z LEVICO !!!

   • šrauf

    Violeta Tomić:”Poslance na minimalce!”

    žejni bomo ,siti pa ne press

 • Jovo Jamnica

  Ni čudno, da je folk zmeden… 7:25 am – 21 Jul 2018 Twitter

  Janez_Mezan:
  »V zadnjih treh mesecih se nam je dnevno povprečno pridružilo 15 novih
  članov. Sedaj nas je že preko 20.000 članov in simpatizerjev.« #taborSDS

  • ĐĐ Style

   Hitlerjunge

 • ☠️

  Ljudje so ob koncu govora bučno ploskali ob predsednikovih besedah in mu namenili dolgotrajne ovacije: “Janša, Janša, Janša, Janša!”

  Ti ljudje so bolj nori od Severnih Korejcev. Pa sploh ne pretiravam.

  • ĐĐ Style

   To je pa naš lokalni diktator.

   • janko

    Pa ja de, rdeča zvezda na buči vam je čisto popikala pamet. se mi zdi.

   • slosin

    ..ti pa globalni serator…

  • dob

   Jugoslovanski pasoš ti je potekel! Pejt si ga podaljšat na jugoslovanski konzulat.

   • ☠️

    @disqus_qArOkrdA4R:disqus Arh, ti si pa tako “duhovit”, da me sploh ne čudi, da si ločen in samski.

    • dob

     Mene pa čudi, da en posran udbovec kakršen si, operiraš z izmišljenimi podatki o meni. Te laganje zabava?

     • ☠️

      @disqus_qArOkrdA4R:disqus vem v veliko o tebi, teslo primorsko. Ne le, da si Goran Arh, ampak še marsikaj drugega. No, bolj ali manj vse.
      Najbolj ironično pa je ime ulice, posebej za takega desničarja, kot si ti.

     • dob

      Nekoč mi je tukaj na portalu že nekdo grozil tako kot ti zdaj. pa pred časom, ko sir ekel, d ase lahko zapelješ do pšrimorske in me nalomiš. Tedaj sem na portalu napisal svoje ime in naslov, da me lažje najde. Zato moje pravo ime že dolgo ni nobena skrivnost, ne umetnost kako prideš do njega. Ni treba dosti raziskovati, ker sem ga sam povedal. Ne skrivam se. Moj nick je dob, in je takšen že od vsega začetka mojega pojavljanja na portalih najprej na forumu Financ, potem pa še tukaj na Novi in na blogu. Na Facebooku lahko vsak vidi po sliki, ki spremlja pojavno ime, kdo sem.
      Ali obstaja kaj bolj podlega, nizkotnega in strahopetnega od tega, kar ti tu zdaj počneš?! Izza varne krinke ikone človeške lobanje groziš meni, govoriš da o meni veš marsikaj (o meni ni kaj dosti vedeti), med podatke, ki so sicer resnični, dodaš še kako laž in insinuacijo, da je tu še kaj več (desničarstvo) itd. itd., ….
      na kar ti lahko odgovorim le tole, ti pezde usrano strahopetno:

      Moj oče je bil partizan! Njegov brat, moj stric, ki ga nisem poznal, je padel pod nemškimi streli v boju. Vsa očetova družina je bila izseljena v Nemčijo na prisilno delo. Mojh oče se je šel borit proti okupatorju, ne pa delat revolucije!

      V družini koje mamae, so bilio vsi prevdojni komunisti! Tortej, bili so komunisti po lastni izbiri in ne pod prisilo. Slišiš, ti usrane?!

      Sam nisem nikdar bil v NOBENI stranki! In nikoli ne bom.
      Ločen nisem bil (kot si ti napisal), otrok nimam, nikomur nisem nič dolžen, nimam kreditov, nisem zadolžen. Kar lahko reče le malo Slovencev danes. Tortej? Nisem parazit, nikomur nisem nič naredil, nikomur ne grozim, ker v tem ne najdem nobene potrebe ne zadovoljstva.

      Aha, še nekaj. Ne hodim v Cerkev, ne maram Vatikana in njegove crkujoče vladavine, kjerkoli že ta je, odkrito ali podtalno!
      Mrzim diktaturo, katerokoli in vse, ki jih poznamo in ne poznamo. Mednje spadajo nacizem, fašizem, komuinizem in zdaj še Islam.

      Zate, ki si tepec, sem (vsaj mislim tako) dovolj jasno navedel vse bistvene podatke o sebi in ti tako olajšal tvoje umazano delo.
      Diktaturam se čas izteka in zato uporabljajo take bedne kreature kot si ti, da strašijo ljudi in jim grozijo, ampak to se mene ne prime. Nedvomno je med oboževalci napisa na Sabotinu dovolj tistih, ki so pripravljeni o meni raziskati vse, kar je tebi potrebno, da tule javno serješ po meni, medtem ko sebe skriješ za – lobanjo?!

      Si me razumel, ti usrane usrano? Upam da sem bil dovolj jasen. Če pa rabiš še dodatno pojasnjevanje, ga boš pa dobil.

     • ☠️

      @disqus_qArOkrdA4R:disqus “Želeli se, pojejte!” bi parafraziral znani radijski stavek. Torej: napisal si, da sem udbovec, ki »operiram z izmišljenimi podatki«. Kaj od tega, kar sem napisal, je bilo izmišljenega?! Da si samski, oz. doooolgo bil?! Da te je Robi nagnal iz Artija? Da ti bi Peršič odsekal glavo, če se 12 let v zaporu ne bi predolgo vleklo? Kaj točno ni res?

      Že tako bi se najraje zapeljal do Solkana in ti razfukal faco, ampak kako te mora sovražiti šele tvoja družina?! So tvoji bližnji padli zaman?! Govno izdajalsko. Ni čudno, da te nihče ne mara.

      Zafrustriran projektant greznic si, to je vse. In nisem govoril o Mizarski, ampak o Prvomajski, teslo zafukano debilno.

      Pa še nekaj tvojih »oh tako sem razumevajoč« cvetk:

      “majmun iz garaže na Viču je progovorio!”

      “Žica, žica, drma mi se Srebrenica…”

      “Nujno je treba uvoziti islamistične horde v EU, ker obstajajo določena dela, ki jih denimo Slovenci, preprosto ne želijo več delati. Recimo, podstavljati bomb ali menjati ustavo.
      Uf, pardon! Sem pozabil, da kučanovi komunisti tudi podstavljajo bombe in menjajo ustave.”

      Zdaj pa odjebi, Goran Arh.

     • dob

      Nič ni res od tega, kar tukaj govoriš, mene nihče ni nagnal, to si si ti izmislil, da me je kdo nagnal. Firma ni mogla poslovati z nami vsemi, ker smo imeli pogodbe podelane, plačil pa nismo dobili za opravljeno delo, ker je 2008 nastopila finančna kriza, sistem je pa zaščitil dolžnike pred upniki!
      Ti pa tukaj serješ, češ da me je kdo nagnal. Meni bi Peršič odsekal glavo? Zakaj pa? Peršič je dovolj moža, da mi to sam pove. Prepričan pa sem, da bi mi do zdaj svoje zamere, ki obstajajo samo v tvoji pokvarjeni udbovski glavi, sam povedal.

      Govno udbaško! Sam sebi se studiš, lažnivec in skrivač! Strahopetec!

     • dob

      Mimogrede: tole sem si spravil. Slejkoprej te bom dobil ven in izvedel kdo si. Strahopetec! Govno od človeka si.

     • ☠️

      @disqus_qArOkrdA4R:disqus kaj ti ni več zabavno? Eh…
      Sicer pa ne… nikoli ne boš izvedel kdo sem. Lahko pa narediš “shot listo” kandidatov, si dovolj pametnen.

     • ☠️

      @disqus_qArOkrdA4R:disqus morda pomaga tudi to, da zelo dobro poznam Robija Vrtovca. A ne…

     • dob

      Ne poznaš ga bolje od mene, ti strahopetec skrivaški.

   • Nšo-či

    Ha..ha. Luškana. Nasmejala me je do solz.

  • janko

   Ovacije si zasluži, pripadajo mu! Ni pretirano, res je zaslužen. Kakšne so pa kaj tvoje zasluge svoji domovini in narodu?

  • xtc

   Samo še Kučanovi jih presegata za 100000000000000000000000000000miljonkrat.

  • Mojca pokraculja

   Kim Džong-il, Kim Pyong-il, Kim Man-il sprašujejo kva tle delaš ! Pravjo da prit nazaj domov Kim Smrt -il !

 • šrauf

  Pa pismo levaki, kaj vam je, da vas tisoč mandelcev tamle v Bovcu spravi na rob živčnega zloma! Malce več samozavesti prosim, saj ste ja ciganska avantgarda, tako rekoč zgodovinska nujnost od Alaha poslana.

 • Rožle

  Kje ste sedaj tisti glasni lewaki, ki ste na veliko pametovali na tem portalu ..
  “z Janšo na čelu SDS ne bo nikoli več zmagala na volitvah” ccc

  • ĐĐ Style

   In kje so sedaj slavni zmagovalci??

  • janez cepec

   ja in, kva vam nuca taka zmaga. Pirova zmaga j’ to, luzerji, kdo bo pa vlado Janši sestavu?

 • Rožle

  Levak bo vse kontra delalal demokraciji …
  PA SAM, DA NI JANŠA !!!
  pa tut, če se potem vse podre ..!!!

  • Djuro Sumar

   To je zato, da se nam ne podre.

 • TOML

  SDS je zakon.
  Vse ostalo je daleč zdaj.
  Zelo daleč.

  • janez cepec

   ti s’ pa še dalj

   • TOML

    Mnenja levičarjev se ne upoštevajo več.
    Ostane ti vazelin, garaža in psi.

    • janez cepec

     ti že veš, zgleda, de si že probu

     • xtc

      Janez saj veš ,da ste v garažah najboljši Oražmova-Barsos pa to neulovljivi ste.

  • ĐĐ Style

   Naprime ti, ti si zelo ozadaj. Kretenček, ki glumi znanega twitteraša in po celodnevnem razmišljanju izvrže stavek ven iz sebe. Beden si.

   • TOML

    Ajde bre komi…mnenja socialistov se ne upoštevajo.

    • xtc

     To najbolje obvladajo.

    • ĐĐ Style

     Janšin rioliznik, ki upa in čaka na boljše čase.

   • xtc

    He,he,Krtačjek,to ti ne boš nikoli-pretumast.

 • Rožle

  “Trump in Orban sta že dala svojim levakom po Pi….
  .. Janša jih tudi ne bo ujčkal ..”

 • luckyss

  https://www.youtube.com/watch?v=N86_-LdQBsc

  Ja in na koncu posnetka je v bistvu poanta vsega tega…naboje imate narobe obrnjene ;))

  https://www.youtube.com/watch?v=ZAwVoaiCec0&t=13s

 • komar marko

  pravkar je sosedova Francka sporočila, da Paček Smuk zahteva odstop ministra makaronarjev, ker soposodili vojaško kuhinjo za pasulj! Sam KOHL pa je že poslal protestno noto!

  • janko

   A bo WW3?

   • komar marko

    ni še zihr, išče kišto od piva, da bopreko ŠANKA kaj videl!

 • komar marko

  če bi ORBAN prišel v LEPENO,bi rdečuhi doživeli INFARKTE! Možganskih kapi ne bi bilo- PREVERJENO!

  • luckyss

   Zakaj bi Orban paradiral po Sloveniji, ko mu je edini “produkt” antimigrantska politika …Ima pa Slovenija pod Mirčekom 0.4 migranta na tisoč prebivalcev in Madžarska 0,7..

   • komar marko

    nisi upošteval, da ima pošteni ROD Slovencev na grbi tudi vas. Vi ste kot koloradski hrošči in desetkrat hujši odmigrantov. TOREJ! Kapiš!

 • rubec

  Da še z malimi črkami zapišem. Živel Janez Janša. Ikona Slovenije ki se te žal ne zasluži.

  • Zaskrbljen

   To je hitler ugotavljal v zadnjih dneh obcutka bozanskosti. Zgleda, da si ga res niso zasluzili.

   • rubec

    Bedak. Ti teslo primerjaš janšo s hitlerjem? Kaj si ti bedak ali si teslo? Ne rabiš odgovarjat, ti si oboje. Ke majmun majumunski , škoda slovenske zemlje po kateri hodiš teslo zabito.

    • Zaskrbljen

     Cel kup praznih besed…

     Zakaj taksna jeza? Te bo se infarkt!

     • Rožle

      Ja, ne bit zdej še užaljen .. kar je res je res ..

     • rubec

      Pošiljam ti malce bolj polne besede. Skini mi se s kurca majmun majmunski.

     • Rožle

      Ha :)

     • Zaskrbljen

      Evo, ze spet. Ti mas sigurno previsok pritisk?

 • Rožle

  ʟᴇᴠᴀᴋɪ…

  Aᴊᴅᴇ..ɢʀᴇᴍᴏ ᴇɴ ᴢᴀ ᴅʀᴜɢɪᴍ …

  NA ʟᴇᴠᴏ ᴘᴏʀᴀᴠɴᴀᴊ sᴇ….

  ɪɴ…MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

  ŠŠŠŠŠŠŠŠŠ…

  ───────███———————————————————————————————————————————–

  ───────███———————————————————————————————————————————–

  ▄█████▄█▀▀———————————————————————————————————————————–

  ─▀█████——————————————————————————————————————————————

  ──▄████▄—————————————————————————————————————————————-

  • ☠️

   @disqus_UFFN0V0PZl:disqus nope.

 • Rožle

  Le kaj bi lewaki brez Janeza Janše …
  komentiranje vam zanesljivo pade pod 90% …

  • Tweety Bird

   Mi držimo ta portal pri življenju…kapish?

 • Tweety Bird

  Ta desni morate nekaj vedeti… oblast boste dobili takrat ko vam levi dovolimo.

  • luckyss

   Ne razumeš bistva…
   Vse vodi Kučan….tudi JJ je kot eden najbolj zagnanih komunistov infiltriran v srce klera in tam daje vtis borbe proti ostalim komunistom…S tem onemogoča razvoj prave in zdrave desnice kakršna bi zrasla pod dr. Pučnikom…
   Ovce pa butaste, da glava peče ;))

   • Tweety Bird

    Se pravi, da je Milan Janezov šef…Janezov stric iz ozadja? OK !!!

    • luckyss

     Ja…dejstvo…

   • Zaskrbljen

    Kdo je pa kucanov gospodar?

    • luckyss

     Kučanov in Janšev idol ter vzor je pokojni JB…mogoče bi bilo res bolje, če bi to bil Whisky, ampak tako pač je..

     • Zaskrbljen

      Dvomim, da je kucan vrh piramide. Povelja prihajajo izven nasih meja. ;)

     • luckyss

      To je res..NWO si ne bi nikoli privoščil, da ima tako nepomembna državica lahko svoja stališča…
      Zato pravim, da je Cerar kar dobro fural zadevo, ker se je postavil na plat spoštovanja prava…
      Vprašanje je le za koliko bodo nas državljane prodali njegovi nasledniki..

     • Zaskrbljen

      Ma brezveze. Ko prides do tega, da desnicarji povabijo tujce, kateri budijo strah domacinom, s katerimi desnica pride na oblast po ostalih evropskih drzavah. Ti bedaki pa se ploskajo bodocemu zaporu. :D
      Sicer pa,… ja, nwo.

     • šrauf

      Dobro ,da nisi napisal,da je vzor AH….,ker bi bila ovca Zaskrbljen potem res zaskrbljena.

     • Zaskrbljen

      Takim tipom, tezkim alfam, so vzor avtokrati podobnega kova. Sej je trump tud a ne.

  • ĐĐ Style

   Se podpišem

   • Tweety Bird

    Smo jih in še jih bomo :)

  • garfi

   levi FAŠIST in profesionalni lažnivec

 • ĐĐ Style

  Rad bi opozoril Janezove ritoliznike, da Janez NE BO sestavil vlade in lahko v miru uživajo v vikendu. Ne boste dobili novih služb v javni upravi in skakali s kavice na kavico. Lizali ste napačne riti, lep dan še naprej golazen izdajalska.

  • Tweety Bird

   Se podpišem :)

  • garfi

   levi FAŠIST in profesionalni lažnivec

  • sprehajalec

   Džidži, nas ne skrbi. Troika je že ne vidiku….

  • Republic Commando

   kaj je, si toliko obupan da ti gredo samo še žaljivke ven ? Daj mi povej zakaj smo izdajalci? zato ker nismo za serpentinška, nesposobnega klovna?? :)))))))

 • Tweety Bird

  Večtisočglava množica? Zborovanje črno srajčnikov …pa kdo to sploh plača? Odkod? Samo domobranci zborujejo po prekopani zemlji z krvjo preliti…in se trkajo po prsih. Nehajte pokvarjenci desnosučni !!!

  • slosin

   brdek, na vejo, pa tam serji….

  • ĐĐ Style

   Orban plačuje, vprašanje je kaj so mu obljubili v zameno.

   • Tweety Bird

    Račun še pride…in če Janša prevzame vlado…bomo plačali vsi.

    • garfi

     levi FAŠIST in profesionalni lažnivec

   • garfi

    levi FAŠIST in profesionalni lažnivec

  • navigator15

   domobranci smo 91. rešili Slovenijo in tebe zraven, in še jo bomo enkrat, samo tebe….!

   • Tweety Bird

    Slovenijo sta rešila dr. Janez Drnovšek in Milan Kučan… Kapish?

    • garfi

     levi FAŠIST in profesionalni lažnivec

    • navigator15

     na kateri fronti si bil takrat….kapiš ?

 • Tweety Bird

  V Sloveniji je edina desna stranka Jelinčičeva (žal). Ostali ste le potomci belih izdajalcev !!!

  • slosin

   vi pa potomci rdečih klavcev…

  • Rožle

   Veleizdajalec Milanov Kućan ..

   • Tweety Bird

    Kdo je ubil pilota…sina slovenske matere…ki je prevažal kruh?

    • tona

     Raketa. Si pa tepka, no.

     • Tweety Bird

      Čuj Tona, res je…you got me here… Sam kdo je sprožil raketo?

     • tona

      Sprožilec. Kwa dej ? Baba zmešana. To bi lohka vedva sama.

     • Tweety Bird

      Čuj Tona, res je…you got me here… Sam kdo je sprožil sprožilec?

     • tona

      Čuj, ti tičja podrepna muha . A dons ni Fugla dama, da tle mene buzereraš.
      Jest nimam cajta s taboj se ukvarjat. Dob si enga osla, da te poštima.
      Tko !!!

     • Tweety Bird

      Tunek me vsak dan poštima…tko :)

     • sprehajalec

      Tuppek se poštima ko gre scat. Misli da ga julika drži. Koza julika v štali revica mu ga namreč ne more prijeti.

      poskusi z znano finto, ki jo je nekoč izpovedal mladostni vrstnik pokojnega levičarja in socialista Adolfa nekemu soborcu v jarku nekje v Rusiji. Poredni sovrstniki so mu natrli oneta s soljo in kozel ga je ugriznil. Menda je imel potem zaradi tega celo življenje težave.

    • slosin

     granata, bebo…

     • Tweety Bird

      A ti bi rad “bebo”?…Koliko staro?

  • garfi

   bela je samo murgelska podgana kućan

   • Tweety Bird

    In javil se je slavni mačkon “GARFI”… kastriran in spucan…ha ha ha ha ha ha …

    • garfi

     ja rad sem čist
     kastriran si ti levi fašist

  • sprehajalec

   Gre za percepcijo, ki so jo komunisti in njihovi sledilci tiščali 45 + 28 let. levo = dobro, Desno = slabo. In vse svoje zločine naprtili desnim.

   zato so našli jelinčiča za figurico in privid navidezne demokracije. V resnici pa gre za kontinuiteto dobro znanih sil progresa in kontinuitete iz preteklosti.

   • Tweety Bird

    No, kolikokrat sem ti napisala…SMO VAS IN ŠE VAS BOMO !!!

    • sprehajalec

     Ste zvezane in nemočne. starce, ženske otroke.

     Mi se pa zvezati ne bomo dali….

     • Tweety Bird

      Ste bili zvezani in še boste. Brezna spet samevajo…

     • sprehajalec

      velikokrat sem te povabil, da me prideš zvezat pa sunit v brezno. razkrij se, številko daj, ime priimek, pa se dogovoriva za poskus. plačam ti vrednost javne dnevnice, tiste od 14-24 ur.

     • pupa

      Morda bo v kakšnem breznu prostora tudi zate receptorček.

    • slosin

     ..kdo vas bo vodil…a Maduro?

    • šrauf

     No, kolikokrat sem ti napisal…

     Tweety Bird,ali si pozabil, ti si Julka….bolje da nehaš za danes… koncentracija pada.

  • šrauf

   V Sloveniji je edina leva stranka Primčeva (žal). Ostali ste le potomci partijskih lažnivcev!!!

   poslance na minimalce press

 • garfi

  levi FAŠIST

 • Tweety Bird

  Ali si desničarji res želite, da se leve stranke združimo v eno? Če da Milan takšen ukaz, je takoj večinska vlada sestavljena… A to razumete? Janezek je za Milana pravi amater.

  • sprehajalec

   Samo kaj ko je denarja zmanjaklo. Bo to neka repriza Juge iz 80tih let v malem? zapufani do grla, banke pokradene, družbeno gospodarstvo v kurcu in zgubi.

   kar pokliči Milana…

   • Tweety Bird

    Marsikaj smo že uredili…ostalo pa še bomo. Sam da Janez Janša vsega ne zajebe…potem bomo spet na začetku.

    • sprehajalec

     Uredili ste rente kocjančiču pa tovarišiji. Pa dobre posle, ki zdravstvene storitve podražijo 3x.

     bi morali imeti še večje marže in rente ali kaj?

  • garfi

   Tweety Bird pravi, da bodo levi fašisti izpadli iz parlamenta
   združeni

   • Tweety Bird

    To pravi kastrat mačkon :)

    • garfi

     popušili ste in nikoli več ne boste vladali
     razen, če Butalci drugače odločijo

 • slosin

  na taki prireditvi lahko tvoje podjetje samo skrete puca pa drek odvaža…

 • Rožle

  Samo lewak zna tak drek na portalu za sabo pustit …

 • garfi

  leWiČĆarji popušili ste in nikoli več ne boste vladali
  razen, če Butalci drugače odločijo
  Tweety Bird pravi, da bodo levi fašisti izpadli iz parlamenta
  združeni

  • Tweety Bird

   Torej ste Butalci desničarji? :)

   • garfi

    levi Butalci

   • lokec

    Torej ste Butalci levičarji? :)

 • Rožle

  Pa nisem jest lewak, da dam naprej vse v usta potem pa šele povoham ..

  • Slovenc

   Prvo povohas in nato das v usta…

   • Rožle

    Ja, lewaku u usta …

  • luckyss

   Tvoja nič ne povoha, ga da takoj v usta..

   • Rožle

    Ne sklepaj tega po svoji ..

 • sprehajalec

  Kadaver, pomivaš posodo v tem podjetju?

  • ☠️

   @sprehajalec:disqus, ja. Zakaj?

   • sprehajalec

    Ker je treba verjetno posodo še dodatno razkužiti….

 • luckyss

  Spodaj spet le nekaj nakladate, očitno ste nočni varnostniki začeli s svojo službo..
  Je pa dejstvo v tem…..
  Kot prvič…tile čuneki, ki so prišli do korita ga ne bodo kar tako izpustili izpred rilca “v imenu demokracije” torej novih volitev ne bo !!
  Kot drugič….Tonin je bil Janšev trojanski konj, na drugi strani pa Mesec…
  Kot tretjič…Edini pameten je Šarec, ki je šel na dopust in bo kasneje tudi mandatar, čeprav sem osebno mislil, da bo to pametno prepustil Cerarju..
  Kot četrtič jebite se tile instant komentatorji, seveda vsi ki se boste prepoznali ;))
  Ovce butaste ;))

  • garfi

   Pesjan luckyss se je vrnil z ogleda Merlakovega helikopterja
   nanj je naslikal rdeč križ

   • luckyss

    O tem križu se ti verjetno sanja in blede…
    Dejstvo je, da je tudi Janša vedel za nameravani prehod Mrlaka…
    Dejstvo je, da je bil sestreljen, ko se je oddaljeval od centra Ljubljane in kleti kjer se je skrival JJ..
    Dejstvo je, da se na gazeli zelo dobro vidi kdaj je oborožena in kdaj ni..
    Dejstvo je, da je bil to napovedan let sporazumno s TO.., mislim da eden izmed enajstih..ta dan ..
    Dejstvo je, da so “junaki” sestrelili ravno tega s kruhom, ker so vedeli, da s kruhom ne bo streljal nazaj…ali kot je povedal Janša..”Za splošni vtis, da ne bodo mislili, da smo brez ustreznega orožja”..

    • šrauf

     Ma dej ne politiziraj. Dejstvo je ,da je TO eno uro prej sestrelila MI na Barju in Merlakov nadrajeni ja to VEDEL.
     Dejstvo je,da je bil takrat helikopterski desant pri Trzinu.
     Dejstvo je,da je Merlak imel priložnost preleta na drugo stran in to sam(sem bil očividec)
     Dejstvo je ,da bi lahko letel tudi kje drugje.
     Dejstvo je ,da država SLOVENIJA njegovi družini priznala vse bonitete padlega teritorijalca,čeprav to ŠE NI bil.
     Dejstvo je ,da se take napake dogajajo v taki profesionalni armadi kot je ZDA.
     Dejstvo je ,da se ta tragedija politikansko izrablja za deskreditacijo političnih nasprotnikov.

     .

    • garfi

     Pesjan ti si oborožen z lažmi
     vsakič te bom sestrelil

  • centurion

   Garažniki pa pravkar zapustili šiht.
   Mal na široko hodite, pa to.

   • luckyss

    Te zadeve sva že predelala, spoznala tvoja zoofilska nagnjenja, predlagal sem ti terapijo…kaj bi sploh še rad…?!
    Da ti vse pišem še enkrat medtem ko si ga mečeš na roke ?!
    Ne hvala….zmeni se jutri z župnikom, če nisi prestar..

    • centurion

     Boli, boliiii.
     Levaki pač.
     Kozojebi, pesojebi ali pedri.
     Kr neki izbire….
     Ti pa multi,…

     • luckyss

      Opaa, koz do sedaj nisi omenjal…
      Nov “hobi” mogoče ?!

     • centurion

      Prvezal so jo pred garažo.
      Si tuk zgonjen, da si jo spregledu?

     • luckyss

      ;))
      Sej bo…tudi tebi bo ena zameketala…;)
      Res si bolan…vse ti vleče na fuk z živalmi…Daj se malo zbrat in probaj to ozdravit…Konec koncev je to le bolezen…Ali pa si le žleht in prfuknjen ?!
      ;))

     • centurion

      QWA ti ni jasno, fukač psov?
      NA ORAŽMOVI SO V BARIČEVIĆEVI GARAŽI VIDNI
      ČLANI LDS PORIVALI PSE, RIGHT?
      POŽAREPORT OBELODANIL.
      VSI OSTALI STE TO GOLAZEN ZOOFILSKO POKRIVALI.
      SMRDIŠ PO PSU, KOT BI TE PSICA SKOTILA.
      SE JE PR TEB DARWIN ZMOTU O NEMEŠANJU VRST.
      SPEL IN PARKORAJ V GARAŽO!

     • luckyss

      Ja sedaj nekaj nakladaš…
      Kje si bil ko se me na MMC brisali za dve leti, ker sem zahteval posnetke kamer na ulicah…
      Kje si bil takrat, da bi me podprl, mater ti kolaborantsko…

     • centurion

      Pri fašistih sm smučal.
      Smo kolaboriral v Dolomitih….

  • xtc

   In ti si intiligenten kot tvoj posvojen Bosanček,ja bravo.

   • Slovenc

    Tis svojo inteligenco pokazal na tem portalu ze najmanj 1000x. Potrjeno da imas IQ pod lediscem…

    • xtc

     Glej bebček levi,levaki se oklepate zadnjih slamic upanja pred neizbežnim-sicer pa račune “herojsko zločinske ” zgodovine in “nje dosežke” bo treba sleje kot preje poravnat-do tu pa vam IQ še ni potegnil kot tebi sedaj ,ko IQ ju prilivaš antifriz ,da ne zamrzne.

     • Slovenc

      Lol. Lej ti povem eno skrivnost. Na leve komunajzerje se poscijem in leve crnisrajcnike kot si ti pa posirjem. Ti nikoli in nigdar ne bos desnicar ker desnicar sem jaz. Ti si navadna janezova ovca, ki nea zna razmisljati z svojo ritjo…

     • xtc

      He,he,he ti bi bil desničar?
      NIKOLI.
      Koliko vagaš?’
      100 ,10000000 kil teže v eur in z firmo ne pripeto na državo?

     • Slovenc

      Ja lolek in bolek v enem. Ti nikoli nisi desnicar. Niti v milijon letih nebi bil, ker janezova politika je dimljen social-komunizrm zapakiran v podelano pelenico…

     • xtc

      Spisal levo zahojen idiot,težava bebcev tvoje sorte umskih in denarnih revčkov je v tem ,da nisem član SDS -idioti ste pač idioti in nič več.

     • Slovenc

      Oooo se pravi furas zastojn, da nebi clanarine placeval….

     • xtc

      Mi ni ttreba,bebček nisem član to razlagam tvojem retardiranm IQ.

 • garfi

  Pesjan luckyss se je vrnil z ogleda Merlakovega helikopterja
  nanj je naslikal rdeč križ

 • sanguis sacrum

  Skrajni čas za defenestracijo leftardov….

  • Slovenc

   Zacnimo pri janezu…

 • Tweety Bird

  Janša se polula proti desni…a mu levo nese. Leta v paritji so svoje naredila… Enkrat komunist, vedno komunist :)

  • luckyss

   Jebi ga…
   Ni važno kam mu nese, svoje ovce vedno “trofi” ;)

   • lokec

    Jebi ga…
    Ni važno kam mu nese, svoje ovce vedno “trofi” ;)

  • lokec

   Kučan se polula proti levi…a mu desno nese. Leta v paritji so svoje naredila… Enkrat komunist, vedno komunist :)

   • Slovenc

    Itak. Vsi v partiji postran scijejo. Od janezka do kuckota…

  • pupa

   Kam pa tebi receptorček nese v čevelj?

  • Tweety Bird

   Tud Milan misli, da če je rdečo bukvico zamrznil, da je ni več. Kje pa.
   Ko se mu je skrinja pokvarila, je začela ven teči rdeča, he, he

  • Mojca pokraculja

   In kaj je s tem narobe ?

 • xtc

  Če se realno SDS krepi se levaki vse bolj drobijo in razletavajo,Program Anti JJ pač ne gre na EU in svetovnem nivoju in tam pač z levimi deliriji pač ne moreš opletat.

 • Slovenc

  Bo poskrbel on, da bomo kruha lacni. Enkrat 10 let nazaj nam ga je ze stisnil sedaj hoce pa se repetirat…

 • xtc

  Groza levih bebčkov je v tem ,da toliko in vse več folka skupaj levi ne morejo več spravit razen še s zastonj starimi kranjskimi, golažem iz mesa z potečenim rokom in podobmnim pirom,zastonj avtubusi in senviči pred pretekom roka in plačano udeležbo in to je boleča grozljiva resnica za leve.

  • Slovenc

   Janez ni zmozen enega posojila vzet in on bi rad vodil naso drzavo… LOL…

   Pride janezek v drzavni zbor nabirat baker…

   • xtc

    Levi se obupno tolažite pred kruto neizbežno realnostju,uživaj-Tik-Tak.

    • Slovenc

     Janez bo sel v pemzijo do konc leta…

     • xtc

      Ubup je edina tolažba,ki vaš še drži skupaj.

     • Slovenc

      Seveda. Zato pa blejes na tem portalu po celi dan…. Jaz vem, da pri nas prave desnice ni je pa samo komunizem zavit v celofan katerega to je janezek prodal za polno ceno…

     • xtc

      Bebček?
      Upanej umira zadnje-IZGINATE TREAJNO in NEPREKLICNO le še brcate kot konj ,ki crkuje-NIČ NE morete pred usodo,ki ji zrete v oči in se je ne morete izogniti.
      Dragi moj levi bebo, če samo poledaš registrsko tablico mojega vozila boš hitro ugotovil ,da z levico imam približno toliko skupneha,kot Lenin i Trump.

     • Slovenc

      Jao samo 12% vas je. Kaj ti je janez prodal zravrn tudi neostik, da se vedes tako nepritrjeno k zemlji?

     • xtc

      Ne nas je 25 dokaži da ni tako bebo-ah ja bebček,tisti,ki niso volili ne štejejo NIKAMOR-TEPČEK.

 • rubec

  Ti si moj mucek.

 • sanguis sacrum

  Čimprej volitve. .za dobro Slovenije…

  • xtc

   Nič bat kmalu.levaki so itaq umsko retardirani ko zavohajo politično crkovino kot je Šarec ,takrat se začne klanje in grizenje med sabo do smrti to jim je prirojeno.

  • luckyss

   Ne vem, če je to ravno pametno za vas SDSovce…
   Vsega skupaj premorete le dobrih 12% vseh volilnih upravičencev..
   Itak morate vedno voliti vsi….in če bi sedaj bila volilna udeležba npr 20% višja, ker vas imajo že vsi poln kurac….ste popušili ;)

   • xtc

    Zopet serješ pos** heroj no kdaj prideš v hišo,z zaušnicami,da te nabrcam v pos*** strahopetno levo pos*** rt?
    Nadalje od kod ima JJ 12% ,če je dobil 25?

    • Slovenc

     Ti pa imas matematičo…

     • xtc

      Tud zate Luskys.,pridi čakam pos**

     • Slovenc

      Nabildan kot držalo (štil) od metle…

     • xtc

      Pridi in preveri levo pos**,ki grozi z zaušnicami-samo v vaser vagi oddideš iz moje hiše zaradi groženj,če v njo stopiš,brez mojega soglasja.

     • Slovenc

      Zakaj bi jaz v tvojo hiso sel? Ah ah to kar je tvoje je tvoje in to tudi spostujem…
      Ce ti vstopis v mojo bi dobil za pir in bila bi najboljsa prijatelja dokler pira ne zmanjka…

     • xtc

      Komentarji pod kupom nickov ne odražajo tega.

     • Slovenc

      Ne jaz nisem on… Sem pa burek burecki samo mi je telefon crknu pa se nisem spomnil passworda za google account…

     • xtc

      Ah,ja bebčki.

     • Slovenc

      Sej tis vredu clovek samo imas prevec casa in si si janezka prevec k srcu vzel. Idi malo delaj na njivi in razmilsjaj o svoji prelepi zeni in otrocih ce jih seveda imas nepa na enga celavga siptatja ki ni vreden pol deci kisle vode…

     • xtc

      Ah ja moj levi bebček,jaz imam z njivo bolj malo skupnega že 60 let živimo od lastnega znasnja in trga tako ,da si hudo mimo.

     • xtc

      Torej tvoja logika-LMŠ 6%,SMC,4,5%,SD,4 % itd.

     • Slovenc

      Ja no tte salate se manj podpiram. Jaz bi da vajeti vzamemo v roke drzavljani ne pa ti cirkusanti ki jih imamo…

 • Tweety Bird

  Je kdo videl mojga Tuneka ? Iščem ga in iščem, al njega ni.

  • Slovenc

   Janez ga je prodal kot staro zelezo…

   • Tweety Bird

    Ah, ne. Tolk pa spet ni.

  • pupa

   Vprašaj pri Radojčiču bojda sta skupaj pila pivo v ADRII.

   • Tweety Bird

    Grem gledat. Hvala.

   • centurion

    Tweety briše sled.
    Je presedlal na drugi nick.
    Sam drek smrdi do neba.
    Tut burja primorska ga ne spiha.

  • centurion

   Je,je.
   Z Radenkom pije pivo.
   Karlovačko.

   • Tweety Bird

    Grem pogledat. Hvala.

  • xtc

   A je tablet zmanjkalo?

   • Tweety Bird

    Ti pa res nič ne razumeš :(((

    • xtc

     Zelo rabiš strokovno pomoč iz Studenca ,razcepljena osebnost.

     • Tweety Bird

      Nočem bit žleht, ampak vseen ti prvoščm tud teb eno takšno stisko.

     • xtc

      Hvala nisem levi psihopat.

   • Republic Commando

    Kaj se sploh ukvarjate s takim debilom? :))

  • sprehajalec

   Pojdi v štalo Juliko preverit…..

  • Anton

   Ga ni ker si to ti
   Ker on je ti
   In ti si isti

  • lokec

   evo me

 • lokec

  Ne vem, če je to ravno pametno za vas SDovce…
  Vsega skupaj premorete le dobrih 6% vseh volilnih upravičencev..
  Itak
  morate vedno voliti vsi….in če bi sedaj bila volilna udeležba npr 20%
  višja, ker vas imajo že vsi poln kurac….ste popušili ;)

  • centurion

   Levica nit pol tega, debilče.
   Manj kot 3%(triprocente)….

   • lokec

    HAHA Dobro preberi kaj sem napisal

    • centurion

     SSSSSSSSSSSSSSSSSS
     ++++++++++++++++

  • sprehajalec

   Se strinjam za SD. če bi dvignil vstop v parlament na 20% je samo SDS noter….

  • Republic Commando

   Kok je % dobil najbližji zasledovalec Serpentinšek :))) . Saj vem , da se tolažiš in nekaj računaš v tri krasne :)).

  • luckyss

   Daj se vsaj potrudi in me kopiraj kompletno…
   Tole ni za nikamor spljoh…
   Če si mi bo danes ljubilo voziti tako daleč proti vzhodu, bova to uredila..
   I.P. ni probljem ovce ;)

   • lokec

    Le pridi čakam te. Brez psa, osel

    • luckyss

     O.K ni problem…
     Se oproščam ostalim za dolžne odgovore…

     • Republic Commando

      Vsak izgovor je dober, da ne odgovoriš. Levaki ste totalni papki, brez argumentov in pameti , eno samo lajanje v prazno vas je :))

     • lokec

      Tje strah tvojih a hahaha. Bojiš se svoje sence.

  • xtc

   Jep!
   Za leva še poraznejše 4 stranke skupaj koma 1% več kot SDS.

 • xtc

  He,he tolažba in upane umirata zadnja-ampk-RESNICA VAS DOHAJA,TO PA ŠTEJE in NE MORETE PREPREČIT.

  • Slovenc

   Mah tvoje besede ne jemljem resno in nikakor me ne mores uzaliti. Imam dost dela z 3mi otroci pa se en prihaja na svet tako da jah meni je zivljenje lepo brez stresa, ti ga pa komuliras samo zaradi tega portala…

   • xtc

    Se ne sekiram!
    Realnost vas dohaja tako ali drugače-SPRIJAZNIT se BO treba.

 • xtc

  hJA ,JA DELAM KAR PAČ DELAM IN DOBER SEM,IN TOLAŽI ME TO KAR JE VAM neizbežno ODHAJATE,V ZGODOVINO IN TO ME POMIRJA IN NIČ NE MORETE.
  Ne se napenjat -NEIZBEŽNO.

  • Slovenc

   Oho mislim da ce ti delas za sebe ze 60 let si ze z eno nogo v grobu tako da bom jaz tle se najman 30 let ko tebe nau vec?

  • Slovenc

   Zdej pa grem. Dost imam humorja. Hvala za nasmejanih pol ure in se malo vec. Lep vecer se naprej…

   • xtc

    He,he,he,ja humor je pol zdravja,samo tolaži pa me ,da vas “humor” vse bolj sdavi in ves bolj agresivni ste revčki nesposobni,hvala bogu tesnica vas považa.

 • sprehajalec

  Kadaver, si pričakoval kumrovec ali kaj? kjer še kar hodijo iz goše?

  https://www.zagorje-international.hr/wp-content/uploads/2018/05/Dan-mladosti-Kumrovec-18-1-722×640.jpg

 • xtc

  Levi se oklepajo vseh sort odrešilnih bilk,vpijejo ,da je 50 % ,ki ni volilo avtomatsko proti JJ,seveda pa ne pokažejo,da enak % ni proti Levici-NEOPREDELJENI-pač NE ŠTEJEJO in levi bebčki težko razumejo,osebno bi neopredeljene zazumel,kot PROTI levim strankam,saj so le te vladae 2/3 SLO neodvisnosti.

 • xtc

  Kaj je realnost SLO Levakov?
  To ,da brez nakradenih miljonov NE zmorejo aktivirati podplačane volilne baze.

 • Mojca pokraculja

  Jelč ?!
  Razkrinjkaj ga da konca da nau več gor visel, ampak dol. Z glavo, kot mussolini !

 • pupa

  In te “ovce” so uživale s sardelami ki jih je izvrstno pripravil ribič Silvano ter malvazijo pripeljano iz slovenske ISTRE. Naše “ovce” znajo uživati pri dobri hrani in rujni kapljici.

  Pred levičarji moraš pa skriti pse in drobnico kajti kaj kmalu se lahko zgodi, da te uboge živalce zlorabljajo v kakšni garaži.

 • Občasni Komentator

  Ne maram JJ, ampak danes je imel dober govor v Bovcu. Prijetno druženje.

 • totex39

  V kateri državi je še to mogoče, da poraženci na volitvah sestavljajo vlado, samo še v komunizmu.

 • Ashtar Sharan

  Nenaklad nared že enkrat kaj

 • Tweety Bird

  Ali si desničarji res želite, da se leve stranke združimo v eno? Če da Milan takšen ukaz, je takoj večinska vlada sestavljena… A to razumete? Janezek je za Milana pravi amater.

  • Tweety Bird

   Kdo sploh hoče imeti komunističnega konvertita.za predsednika vlade ???????

  • montyamp

   Leta 1988 je UDBA naredila amaterski neuspeli atentat na Hrvata Štedula , na Škotskem .
   Kdo je bil takrat šef partije v Sloveniji .
   Nihče drug kot halbmadžarsko murklosrbski prekmurec žvepleni pritlikavec .
   A ni to mogoče PLAVI — Milan Kućan ???

   • večni srb

    Takrat je bila še SFRJ, ni razloga, da bi se mi danes sekirali zaradi enega ustaša.

    • montyamp

     Sekirati bi se moral zaradi izdajalcev , ki se obračajo po vetru .
     Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

  • lokec

   Izvolite če si upate.

  • Slovenski štor

   Ko bo dal tov.Milan takšen ukaz,bom ploskal!To je rešitev.Ti tič bedasti,nič ne razumeš,takšnega ukaza o združitvi vseh levih strank, si tvoj tov.Milan ne upa dati,ker nima več socializma za seboj.Nima več sile,ki bi sejala strah,prisiljevala,”jebala u mozak”(razumeš ti tič zarukani),”prijazno vsiljevala zgodbice”….Če pa tvoje leve stranke,kljub temu sestavijo vlado,kar lahko,bom izredno srečen človek v tej “nori”(na žalost)Sloveniji.Vprašaj,tvojega tov.Milana?Žmirkal in pihal bo,ker ve,da se brez žlahtne desnice, ne da več “jebati” Slovenije.
   O amaterjih bodi raje tiho,ker si hudo “kratkoviden” in imaš v glavi “prepih”.
   Če bi tvoj zadnji stavek držal,nebi nihče JJ pozival k odstopu,umiku,in podobne “budalaštine”.Na levici se vam vse trese,ko se omeni JJ in SDS.Ne slučajno.

 • Veritass

  Po naslovu sodeč,
  kdor ni čakal v kolini na južni meji, je bil v Bovcu.
  Ampak ljudje jaz sem bil doma in moji sosedje tudi??
  Očitno pisun za Nora24TV ne zna šteti do 100 in še nekaj čez.

  • stajerc5

   Vas ze pri 46 zjebe!

 • montyamp

  UDBA več ne upa montirati političnih procesov .
  To je že napredek .
  Tudi atentati so vse redkejši , se pravi da SAVEZ KOMUNISTIČKE PARTIJE CENTRALNOG KOMITETA NKVD-KOMINTERNE SOCIALISTIČKE VUKOJEBINE MURGLOSLAVIJE crkuje .
  Češnjica na tortico pa je , rdeči prasci se grizejo pri praznem koritu .

  • večni srb

   Zdaj te ne likvidirajo ampak umreš zaradi nesreče ali naravnih vzrokov.

   • montyamp

    Močvirje je vse manjše .
    Kaj praviš na kozoroge ?????
    Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

    • večni srb

     Pravim, da si naštel eno dvanajstino pomembnih zgodovinskih osebnosti in da so starši omenjenih očitno največ fukali pomladi.

     • montyamp

      Praviš da so vsi ljudje enaki ???

     • večni srb

      Pravim, da smo vsi različni.

     • montyamp

      Ja , eni pa vemo kako različni …………..

 • stajerc5

  Jao, crknil bom od smeha!!! Poglejte si to!!!
  .
  Šok za televizijsko ekipo: nagnali so jih s Pokljuke!
  Nadzornik Triglavskega narodnega parka ni dovolil snemanja proslave.
  Že več kot tri desetletja se v drugi polovici julija združijo vse veteranske in borčevske organizacije Slovenije in se na spominskem pohodu skupaj podajo na Triglav. S pohodom na očaka počastijo spomin na partizanske patrulje, ki so med drugo svetovno vojno na vrh ponesle jugoslovanske zastave, od lani pa se spominjajo tudi devetmetrske slovenske trobojnice, ki so jo izobesili leta 1991, prvič v samostojni državi. Čeprav so pohodniki vsako leto starejši, je pohod množično obiskan, še bolj množičen pa je obisk na vsakoletni proslavi na Pokljuki, ki je po tisti na Dražgošah druga najbolj množična te vrste. …
  .
  Naprej je pa v SN samo za budale, ki ga kupijo!!!
  Ce vas zanimajo pa slike z yugozvezdo na WC cotah, si pa lahko se slike pogledate…:
  https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/sok-za-televizijsko-ekipo-nagnali-so-jih-s-pokljuke-71944
  Hanzi, gotof si!

 • rrrrr

  Lansko leto nam je v Bovcu Slovenska vojska za strankin denar skuhala pasulj. In državni mediji so ponoreli.
  Letos nam je Italijanska civilna zaščita za strankin denar spet skuhala pasulj. Pa spet jim ne bo prav.

  Jutri bo državna STA objavila novico:
  Fašisti kuhali pasulj domobrancem!

  • Jovo Jamnica

   V bistvu me kar zmrazi, ko pogledam tole fotko, izkupiček sodelovanja fašistov in MVAC…
   http://axis101.bizland.com/RSI02b.jpg

   • rrrrr

    Drži, mene tudi. Take kape so danes v Bovcu nosili italijanski kuharji, nož pa jim je posodil sin od Arse Jovanovića….Častna pionirska..

    • Jovo Jamnica

     Arso Jovanović je častil Stalina, ne Mussolinija.

     • stajerc5

      Ka si pa zej tak aklih, glavn da je bla caklija, bre!

     • rrrrr

      Drži. Če sta Hitler, Tito in Mussolini paktirala s Stalinom, zakaj ne bi tudi Arsa , via fakti, občudoval Mussolinija. Ista nacional – socialistična pašta, moj Jovek.

    • Jovo Jamnica

     an hour ago Detected as spam
     ————————
     Ne drži. Arso je malikoval Stalina in zategadelj so ga tudi skrajšali
     za glavo po resoluciji Informbiroja. Arso je v bistvu spoštoval
     Stalinovo voljo, istočasno pa v dno duše sovražil Lahe, ker je bil
     Črnogorec po rodu. Arso je bil po duši vendarle vojak operativec, v
     majnši meri pa politik in se je striktno podrejal komandi Stalina. Ni
     odveč omenit tudi njegove vloge pri napadu na Drvar, kjer je s svojo
     prisebnostjo rešil glavo Brozu. Broz je koj sumil, kako mu za hrbtom
     govore, kakšen strahopetec da je izpadel ob desantu na Drvar. Zato se
     tudi ni osebno zavzel za rešitev Arsovega težkega položaja v tistih
     prelomnih časih, leta 1948. Pred desantom na Drvar je Broz gojil visoko
     spoštovanje do Arsa. Na zahtevo Kardelyja, ga je leta 1942 celo izbral
     in poslal v “Slovenijo”, urejat vojaške zadeve.
     ————–
     Kardely piše l.1942 Brozu:

     “Glede poveljevanja so bili tudi slabi primeri, nedisciplina in nenehno bežanje pred sovražnikom Poveljniški sestav, s katerim smo že prej imeli delo, se je deloma pokazal kot zelo slab, v veliki večini pa precej slab. V tem je naša največja težava. Na žalost, dejstvo je, da se je naš. Glavni štab izkazal slabo, celo zelo slabo. Tu ni niti enega človeka, ki bi bil sposoben voditi tako velike operacije…

     • rrrrr

      Dobro.Mene so vposebni osnovni šoli dresirali, da nam je tovariša Tita obvaroval volčjak Luks, ko je s svojim telesom prestregel drobec bombe. Dobro, potem pa naj bo čivava Arso. Častna pionirska….

     • Jovo Jamnica

      Ja. Podobno je v tistih časih dojemal svet okoli sebe tudi miličnik Vinko. Celo več. On je bil prepričan, da živi v raju na zemli… Te razumem.

     • rrrrr

      Tudi jaz tebe: torej, miličnik Vinko takrat in nikoli več, je spregledal. Opranobradi Jovo pa takrat , danes , še vedno in bo jutri tudi …Tako preproste stvari celo miličniki enkrat dojamejo..

     • Jovo Jamnica

      Motiš se. Nikoli nisem verjel oblastem in jim tudi danes ne. Nikoli se nisem čudil, ampak sem od nekdaj bil vesel, ko sem sam našel skrita dejstva. Ponosen sem nase. Sevea, na mene nemre fplivat neki f puberteti zakompleksan Janša is Grasupla… Nisn lolek bolek.

  • FRANC3

   Našim levičarjem vse smrdi, kar ni njihov drek.

   • stajerc5

    Ampak,tega svojega imajo pa radi se pa se, vsak dan je v meniju! Samo Vijolicasto vedno vprasajo cez mizo, si ti danes “zacinila”!?

  • Hun

   stos je o pasulju..JNA je vcas na dan odprtih vrat enkrat na let pasulj kuhala…Slovenci majo bograc, golaz , jespren, joto…ne pa srbski prebranac….kaj vm ni jasn zavedni Slovenci jedo “PASULJ”..

   vsaj minestro al pa pasta suto bi vm lahi skuhal.

   itak vm pa s tem zborovanji in zastonjskim pasuljcetom SDS sam pesk v oci mece..

   • rrrrr

    Razumem da nič ne razumeš, ampak to moraš enkrat sam razumeti.

    • rubec

     On vse razume saj je že dolgo na tej Zemlji. On je namreč ValjHun sin Kajtipasulja.

  • Soave

   Sijajno !!

   • rrrrr

    Bohlonej, draga Soave.

 • stajerc5

  A si mislil, da bodo samo zate prinesli Kockasti teran?

  • ☠️

   @disqus_OcoJnNeFC7:disqus , poglej … če nimaš ideje, kaj napisati ali odgovoriti, ti res ni treba. Že tako si genetsko neuravnovešena karikatura kloakalnega parazita, in res ni potrebe po nadaljnji samodegradaciji. Ja? Super.

   • stajerc5

    Oh, lubcek, tvoj FDV bla-bla te ne more vec potegniti iz mentalne greznice v kateri se nahajas. Verjetno bos koncal kot tvoji predniki, nekje v lezeci osmici. Vse kar pride od tebe so samo milni mehurcki, ki so samo za en mali moment tu, potem pa nikoli nikjer vec.

    Smilis se mi.

 • večni srb

  Za Bovec mi je vseeno, iz gore pa spokajte čim prej, ker to ni igrača.

  Triglav je vendar naš izvorni Bog, avtohtona slovenska religija je poganska, malo več spoštovanja prosim.

  • montyamp

   Ki te mate Srbi Triglav ???
   Dedinje ???

   • večni srb

    Jaz pa ne razumem kaj delajo v naših gorah spominske plošče ustaških visokih svečenikov, zgleda nas še v naših poganskih nebesih jahajo katolibani.

    • montyamp

     Katolibani so s klanjem nehali pred 400 leti , Srbi ste žive zazidali 1945 .
     Razlike ne moreš skriti .
     Narod brez vere izvaža bolne otroke in vrši atentate na poštene .
     KRAMBERGER,SLIVNIK,GOLUB,JAMNIK,……………

     • večni srb

      Svoje ustaške katolibane pa ne šteješ zraven, čeprav so še pred 70 leti klali slovence.
      Slovenci so zazidali v rudniške jaške slovence, srbi so pa svoje, ne razumem zakaj so za zločine slovenskih miličnikov krivi srbi, ki sokrivi tudi za zločine hrvaških miličnikov, pred osamosvojitvijo, hrvati pač ne prenesete resnice.

     • montyamp

      Napiši koliko Srbov si poklali Slovenci .
      Napiši še koliko Slovencev so poleg Ivana Cankarja in KRAMBERGERJA poklali Srbi , ali si pa nick sfriziraj .

  • Slovenski štor

   Če si staroverec,ne moreš biti večni Srb.To ne gre skupaj .Razen,če si “pošandrcal”.Raje pazi,da ti kdo “ukrade” še Midžor(midžur).
   Avtohtona SLOVENSKA religija je krščanstvo.”Jebe” te zgodovina in sociologija.

 • ☠️

  “Absolutni poraženec je tisti, ki je zmagal, a ne zna prevzeti nagrade.”

  • stajerc5

   A ti to na svoje kockaste mislis?

   • Jaka Sraka

    Saj veš da je politično nepismen

    • stajerc5

     Pismen je ze, FDV jih vsaj pisati nauci, ampak drugace je pa druzinsko-politicno odrastel nekje v enem pufu ali Fuzinah.

  • montyamp

   CENTRALNI KOMITE bi si lahko našel boljše provokatorje , ne pa neke plodove politkomisarskih orgij , ki se iščejo med 50 očeti .

  • Slovenski štor

   Lobanja-Ponosni Slovan,premalo pozorno bereš,nagrada je prevzeta-beri ukradena.Zmagovalec je zadovoljen.Zakaj bi z levimi strankami mešal “govna”.Jih je dovolj.
   Vidim,da imaš interes-je vprašanje tvojega projekta:bebilov?

 • stajerc5

  Samo nekaj mi se povej, za finis: A te to kar sem napisal boli, ili te to stvarno booooli?
  PS.: Pa ne mi o genitalijah, ker nisem ginekolog…

  • ☠️

   @disqus_OcoJnNeFC7:disqus ne laskaj si, miško.

   • montyamp

    Fejst boli če si nor ???

    • stajerc5

     Tistga, ki je nor sploh ne boli…., zato je pa nor!

   • stajerc5

    Na izpitu si padel, tudi popravnega kot Sarec ne dobis.
    Ja, vidis, enkrat najde vsak svojega majstra, mi, na Stajerskem smo ga ze dobili, ko nas je vam prodal.

 • montyamp

  Zaj vidiš zakaj ti je mati nikoli rekla , jagnje moje .
  Ker si tele .

 • stajerc5

  Kak bi Stajerc reku: Tako si dober, da si se Katicko nesu! Koker ti zagusti, ti motorji crknejo…

  Sraka, kje si? Dober sma ga sesula, nje!!!???

 • Hun

  zmer pravm da kvalitetn in odlocn tekmec pokaze dejanja…premaga nasprotnika in podkupljenega sodnika..takrat mu raja vrjame..
  SDS nekak zmer z istim procentom zmaguje…trenutno je migrantska kriza na njen mlin mal bl prtisnla ne pa v nekih presezkih..SDS drzi neko konstanto volilcev od njenega obstoja.. zdj si je treba zamislt al je ta uspeh utrjene konstante dobr za stranko al za drzavo, ki ze kr skripa z zadnjimi mocmi po spremembah

 • učko

  Janša: “Naredili bomo vse kar je v naši moči ….. “. Nič konkretnega, tako kot naši pofukani politiki: “Zavzemali se bomo … “. Bull shit, spet ene najbolj ceneno populistične floskule. Še tolk se ni prpravu, da bi zgobcal kakšno bolj konkretno laž. JaJo, pička ti šiptarska, izdajalska, belogardistično komunistična domobranska golazen !

  • branči

   svašta pička rodi!

  • Hun

   “Naredili bomo vse kar je v nasi moci”…dokaj medlo..

   “Slovenci smo mocni, da nam nobena ovira ne pride do zivga”….hura, odlocno!

  • Slovenski štor

   Ko si to govoril,si se gotovo gledal v ogledalo in mislil na sebe in svoje levičarje.Lepo si se opisal.Ti “pamet” pleše,ko tako klatiš.

 • Hun

  ravno zato ker je levica popusila absolutno na celi crti…je SDS relativni zmagovalec, ker ni izkoristila svoje absolutne moci v danem trenutku, danes ne more sestavt vlade

 • Ales

  Od kdaj pa ovce jedo pasulj?

  • totex39

   Bedak ti si ovca, ker se ne upaš niti registrirati.

   • rubec

    On se je lahko registriral samo v kakem Kamerunu. Posebna vrsta majmuna.

  • Slovenski štor

   Si že bil na kmetih?Pojdi pa boš videl.Prepričan sem,da si ti prepričan,da so krave rdeče z zvezdo na čelu.Socialistično kmetijstvo-vir.

 • Ales

  Levakov bomo naredili vse, da dokler bo plešasti bivši zapornik vodja SDS, da ta ne bo v vladi.

  • rubec

   Teslo saj ni problem. Ti položnice plačuj levakom mi pa desni vladi. Pa da vas vidim junake koliko časa boste zdržali. Majmun majmunski.

  • Slovenski štor

   Aleš,ki jih sam pišeš, te postavljajo v položaj retarda.Kdo pa želi v vlado z levimi strankami?Si nor!Dediči komunistov ravnajo enako kot njihovi predniki.Vsakega so še nategnili.Spomnim: Kocbek najbolj “sveti”,nas Slovence so nategnili za 45-let in obresti. Vse vlade po letu 1991 so delovale po principu nategovanja,razen Janševe prve vlade,ki so jo nategovali s prefinjenim metanjem polen z druge ravni(nedolžna ni niti NBS!),druge Janševe vlade so se lotili toliko brezobrazno,da tega niso niti skrivali…Demos-Peterletova vlada je prva in posebna,tudi ona je bila vseskozi ovirana in vržena.Ozadja bodo slejkoprej javna,takrat bodo tudi “slepi” spregledali.
   Aleš,kronani buhtelj,Janez Janša ni bivši zapornik.Je pa bivši politični zapornik in vedno krivično obsojan.

   Aleš,podpiram tvoje napore,da nobena desna stranka ne vstopi v koalicijo z levimi strankami.To je dobro.Samo tako se lahko Slovenija reši levih strank.

 • Miran

  Ivan je bil vedno kreten, zdaj pa vidimo da je še nesposoben kreten.

  • lokec

   Serpentinšek je bil vedno kreten, zdaj pa vidimo da je še nesposoben kreten.

  • rubec

   Ti si bil pa vedno majmun. Če slučajno znaš sam olupiti banano si celo sposoben majmun.

  • Slovenski štor

   Miran,raje se skrij za svojimi ušesi.Takšnega buhtlja pa še ne!Ti si verjetno velik genialec.Prebijaš vse plafone.Tvoj IQ žvižga kot ekonom lonec.Spusti paro in se umiri.Skrij se!

  • VIKTORE

   Saj še govore in tvite krade, prepisuje diplomo, posnema način vladanja najbolj kontgraverznih predsednikov Evrope., laž mu ni tuja. Tudi “zgodovinsko delo” Noriški… je vprašljive kvalitete. Kdo še verjame , da bo verodostojni predsednik , saj se je preskusil že dvakrat, tudi kot minister-pa so ostali za njegovim vladanjem samo sumi in dolgovi. Manjka mu predvsem samokritičnosti in poštenja …pa tudi sposobnosti, da bi se prenehal ponujati kot najboljši…in bi svojo “politično-mafijsko “kariero kolikor toliko “častno” zaključil in odšel s političnega polja.

 • učko

  JaJo bo postavu Zlovenijo na prvo mesto, ta prau! Pa še kopira od unga oranženga kauboja !

  • Slovenski štor

   Revež!Če bi imel “jajca”,se Janše ne bi bal in ne klatil bedarije.Takšne bedarije klatijo slabiči,nekompetentni,”jebivetri”,”vampirji” vseh vrst,elite,ki živijo na račun drugih,lumpenproletariat…Janša,SDS,NSI in desničarji ter prava sredina(ne leve stranke,ki se proglašajo za levo sredino(kaj je to-oksimoron)),so rešitev za demokratično državo z velikim potencialom in razvojem.

   • učko

    Že četrt stoletja gledamo tole “partijsko sektaško govnarijo” med JaJotom in Kučanom. Rezultat: oplenjena in v dobršni meri sesuta država. Janša je enostavno produkt Kučanove mafije, kako vi vsi pametnjakarji tega ne uvidite ?!!!!

    • Slovenski štor

     Če gre samo za “partijsko sektaško govnarijo”,je to najmanjši problem.Kako ti ne uvidiš,da je problem mnogo širši,globji in pogojen z dediči komunizma?Da se razumeva,dediči komunizma niso samo bivši komunisti in ne vsi komunisti.Problem zaostruje dobesedno izpeljana indoktrinacija volilnega telesa(ne trdim da celega),ki se enostavno ne more osvoboditi.Dokler se ne izpelje socializacija(primer šolstvo,kultura…) posameznika in družbe kot celote,smo v govnu.Določenim interesnim skupinam in določenim levim strankam to paše in koristi,zato bodo proti.Zato bi bila dobra leva-leva vlada.Dovolj je bilo političnega životarjenja na račun desnice.Volilno telo se mora spopasti z levimi strankami.To je rešitev.

    • VIKTORE

     Nasprotno, JJ je prodkt neke čezoceanske “slovenske” mafije, ki je s hujskaštvom povzročila tragedijo slovenskega naroda in ni mogla pozabiti sramotnega pobega po vojni…

   • Gavnar

    Ja ampak imate 1/3 potrebnih glasov,
    Opcija Mesec pa preostalih 2/3 glasov.

 • tzt

  Ko sm pa ke pogledam kaj se v moji Sloveniji dogaja, opazim samo to, da lewakarski ščeneti še vedno bevskajo, nekateri pa bi clo rezgetali. Revčki pohabljeni in zaostali. Demokracija. Pod Brozom, če bi se pisal Čerčil, jim tega ne bi dovolil.

  Živel Janez Janša.

 • merim

  Janša nagovoril večtisočglavo množico: “Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da Slovenija dobi vlado, ki bo Slovenijo postavila na prvo mesto”

  kdaj bo janez odstopil??

  • rubec

   Zakaj bi pa janez odstopil? Poslušam.

   • Gavnar

    Ker bi marsikatera stranka takoj podprla SDS in vladne blokadne krize bi bilo v trenutku konec.

    Če bi Jajo mislil resno, da bi vse naredil za normalizacijo Slovenije bi to že storil.
    Ampak Jajo kaj takega ne bo storil, ker njemu in njegovi partijski golazni to stanje ugaja.
    So se desetletja trudili, da so ustvarili to stanje, to partijsko sranje.

    • rubec

     Če te prav razumem bi potem vse ostale stranke podprle SDS in sebe ukinile. Daj se malo bolj potrudi. Še vedno poslušam.

     • Gavnar

      Ne ukinile se nebi, gre vseeno le za dokaj polno korito.
      SDS močno snubi Stranko Nesposobne Kure Bratuške, in Stranko Bebavega Cmerota, pa tudi kamniškemu komedijantu oblast precej diši.
      Hitro (in seveda za $$$) bi hitro eden klecnil in pristal v sodelovanje s SDS.
      Te stranke bodo čez 3 leta itak zgodovina.

  • pupa

   To bo odločilo članstvo SDS in dokler jim “blagovna znamka” JJ prinaša najvišjo volilno uvrstitev bi bila nepopravljiva neumnost, ki bi jo članstvo naredilo, če bi tebe in tebi podobne vzelo za mar.

  • Slovenski štor

   Se tako bojiš za svoj položaj?Janez Janša je zagotovilo,da se bo “pometalo”.Do druge republike lahko pridemo samo z JJ in SDS in desnimi strankami.Z levimi strankami niso možni dogovori.Oni so kot Hrvaška.Vse se dogovorimo,potem se nič ne držijo(edino pri arbitraži imajo prav,ker v bistvu koristi nam.Edino tako lahko rešimo,kar so leve stranke z arbitražo zavozile).Skupna vlada iz desnih in levih strank je pogubna za Slovenijo in desne stranke.Zaradi volilnega telesa,ki še vedno trpi muke indoktrinacije,zavajanja,strašenja,manipulacij,je potrebno vmesno obdobje “rehabilitacije”.To pomeni:leve in leve stranke naj sestavijo vlado in začno vladati.Poleg tampona,bo to vladanje, zadnja šok terapija za volilno telo.Če ta šok terapija ne zagrabi in če se volilno telo ne ozavesti,potem smo dokončno propadli.Bolje tako,kot da desnica(kar bi drago plačala) spet rešuje levico in Slovenijo potiska v dolgoročno životarjenje.
   Kolikorat je že JJ in SDS reševal Slovenijo in levico?Zato je in še dobiva pluvanje,zmirjanje,preklinjanje,obtoževanje,še in še do že “ponarodelega”:Janša je kriv za vse!Mislim,da je zdaj dovolj.Koristno je,da se leve stranke medseboj tako in tako “zgarbajo” in potunkajo.Če bo kaj ostalo, bo imelo več smisla kot ga ima sedaj.Ko se to zgodi,je čas za drugo republiko in reforme,ki niso bile izvedene leta 1991.
   Merim,zato tvoje vprašanje razumem kot zlonamerno in strahopetno.Če si prepričana,ti in vsi tvoji kompanjoni,vase,potem si takšnega vprašanja ne bi nikoli postavila.

   • Matija

    na tak način in s temi akterji ne bo nič od druge republike

    • Slovenski štor

     Se veseliš?
     To ti misliš.Od kod levičar pozna desničarje?
     Ti sploh veš,ko človeka,ki je navajen na določen standard,zadene demokratični socializem,kaj se potem zgodi?Ti je jasno,da se povprečni Slovenec težko “premakne” in ko se,ga ne moreš “ustaviti”.Ti in tvoji levičarji in antifa se boste “pokenjali” in bo konec.”Naj se bati” to še ne jutri ali drugi teden.

  • Gavnar

   Točno ne vem,
   Vem pa, da bo to na največi slovenski praznik !

 • Get Smart

  Ponovimo za “našo” murgl jugokomi pussićko meri nje – na drugem mestu je pussić meri sicer onaniral o upokojitvi, je pa bistvo enako:
  zakaj bi nekdo, ki smo ga ljudje izvolili in VESTNO in POŠTENO in KAKOVOSTNO opravlja svoje delo, naj kao odstopil?
  ODSTOPANJA so drkancije za MURGL JUGOKOMI pussiće,
  pri čemer je jasno, da ljudje za medsebojna razmerja sklenemo pogodbe, ki jih potem spoštujemo,
  za razmerja (beri NASTOPLJANJA in ODSTOPLJANJA) MURGL JUGOKOMI lutk pa skrbi CENTRALNI KOMITE,
  ki prav tako ne predvideva odstopanja, ampak že omenjeno NAstopljanje in
  ODstopljanje (beri ODSTAVITEV, če kak pussić po nesreči zalaja na gazdo) nje.
  .
  V redu, pussić, si si naredil nov račun. Lepo. Toda jebe te naglasak nje.
  A ker si zmogel celo polovico resničnega stavka, se te tokrat usmilim.
  Ja, RESNICA je tisto, kar je.
  RES JE, da si je Človek Janez Janša svojo še ne celo pokojnino POŠTENO ZASLUŽIL s poštenim delom ZA SLOVENIJO, vendar pa
  SLOVENSKA KULTURA ŽIVLJENJA ne predvideva,
  da bi kogarkoli kamorkoli silili, tudi v (predčasno) penzijo ne.
  Ko bo izpolnil celotne pogoje upokojevanja, bo lahko šel “v penzijo”, če bo seveda želel. Lahko pa, kot to velja za vsakega opravilno sposobnega ČLOVEKA,
  svojo dejavnost opravlja dokler zmore in želi, če pri tem seveda ne povzroča kake škode sočloveku – tu pa nastopi kazenska odgovornost,
  ne pa FEJK DUŠEBRIŽNOST murgl JUGOKOMUNISTIČNIH pussik tipa meri nje.

  Seveda pa ljudje vemo, da vas pussiće moti ČLOVEK Janez Janša kot predstavnik EDINE SLOVENSKE in EDINE DEMOKRATIČNE stranke v
  sicer od MURGL KOMUISTIČNE JUGOSLAVIJE okupiranem
  Državnem zboru Republike Slovenije, vendar morate pussići ob tem razumeti, da smo ČLOVEKA za poslanca izvolili ljudje,
  ker ne le menino, pač pa vemo, da je še kako sposoben kakovostno opravljati delo poslanca v Državnem zboru kot tudi delo prvega ministra, kar je tudi že DOKAZAL.
  .
  Sicer pa nič bat, pussi, vsi gremo prej al slej v penzijo, tako da se bodo prej ali slej
  tudi vam, MURGL JUGOKOMI garažnim pussićem, uresničile vsakodnevne sanje oz. agitpropagandne zapovedi gazde, ki ji ti neutrudno mahaš z repkom, medtem ko lajaš na človeka.
  .
  Še en dobrohoten nasvet, pussić: naredi končno nekaj za svoje raztureno dupe = zapusti garažo, postani SVOBODEN, sprejmi RESNICO,
  da boš še za časa svojega bednega življenja okusil,
  kaj POMENI BITI ČLOVEK.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili
   svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
    detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
    sviranje kurtzu, prodajanje magle
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem,
    feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
    globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Slovenski štor

  Lobanja-Ponosni Slovan(oksimoron),hvala tebi,ker si iznašel novo skovanko “proizvoda”,ki ga proizvajaš in sam predstavljaš.Lobanja-Ponosni Slovan proizvod nove šolo bebilnov-prvi in edini.Tudi vi lahko postanete bebilni.Prijavite se v mojo šolo.
  Jaz pravim- ne,sem raje Slovenski štor!

 • Gr Enze

  BOG ŽIVI SDS , SLOVENIJO , SLOVENKE , SLOVENCE IN JANEZA JANŠO .

 • Jaka

  Jajo je še hujši cagavc kot Cmero. Sedi v kotu in joka kako ga nihče ne mara. Kakšen debil.

  • Gavnar

   Ni debil oba sta Kučanova hlapca.

  • Slovenski štor

   Kar tolaži se,da je tako kot pišeš.V resnici je obratno.Levi-levi ste tako “zjebani”,da še ene navadne vlade ne morete sestaviti.Slovenija je tako velika kot eno pošteno mesto v EU in ga zlahka vodi župan s skromno ekipo.Ene Slovenije pa ne more voditi predsednik vlade z najmanj 18 ministri plus še armada funkcionarjev(veliko “parazitov” zraven) in nebroj birokratov.Zdi se,da hodijo en po drugem in čakajo na mesečno plačo.Učinek je minoren.Levičarska
   “posla”!
   JJ se nima za kaj cmerit in jokat.Preveč je pameten,da bi se “zafrkaval” s “sranjem” na levici.Ker v Sloveniji sredine ni,se z levico nima smisla ukvarjati.
   Kdor se z levico ukvarja še “lepro” dobi.Stran od njih!Zdaj je vik in krik.
   Lobanja – Ponosni Slovan je “skoval” za takšne kot si ti,Jaka,novo označbo:bebil!

 • Slovenski štor

  LObanja-Ponosni Slovan,za zdravnika se ne spodobi tako pisati.Če pa si res takšen kot pišeš,me spominjaš na Josefa Mengeleja.Nekaj zadev sem bral o njem.Groza.In ti si tudi groza.
  Nesreča je,da nisi normalno bedast.Zato ne preseneča tvoja šola za bebile.To pa ni hec.Vidim,da si jih v levico,kar veliko plasiral.Upam,da v nameri ne uspeš.Bo šlo?

 • Miro

  @strankaSDS …Bovec….nobena beseda ni več potrebna ob tej sliki.

  res je Vinkec. 80% udeležencev je starejših od 80 let

 • Gavnar

  Zadeva je zelo preprosta, samo, če bi ta Avnojska pešhodka mislila resno.
  1. Jajo naj gre v penzijo,
  2. Iz SDS-a naj se spoka tudi vsa njegova partijska golazen.
  Tako bo marsikatera stranka podprla SDS in politične krize bi bilo takoj konec.

  Ampak Jajo kaj takega ne bo storil, ker njemu in njegovi partijski golazni to stanje ugaja.
  So se desetletja trudili, da so ustvarili to stanje, to partijsko sranje.

  • Slovenski štor

   Zadeva je res zelo preprosta:ti si buhtelj!
   Leve stranke niso sposobne sodelovati v resni vladi niti imajo interes.
   Za vlado levo-levo niso navdušeni niti levičarji,ker vedo kaj to pomeni.
   Politične krize ni!Zato ker leve-leve stranke lahko sestavijo vlado,ki se jo vsi bojijo.Zato ti in oni pišete, naj Janšo in njemu podobne odstavijo, in glej ga vrabca,SDS bo prava za ta pravo koalicijo.V takšni koaliciji bi “reformirano” SDS hitro “zbrisali”.
   Levičarji in vi,njihovi indoktrinirani zagovorniki,malo se” pomučite” in naredite nekaj.
   Na JJ in SDS se jezite,ker nočeta več biti kriva za vse in se več ne gresta vaših igric.Hvala Bogu,da je NSI srečala pamet in noče sodelovati v “nori” koaliciji.
   JJ ni ustvaril partijskega sranja kot pišeš ti.JJ že dolgo,dolgo,dolgo nima nič s partijo.Problem je v tistih,ki so bili v partiji,ki so sestopli z oblasti in so nazaj na oblasti in blatijo JJ.
   Pustite JJ in SDS,vi delajte svoje,če ste dovolj sposobni.Bojim se,da ste sposobni le za “vampirizem”,izkoriščanje,podtikanje,izmozgavanje….Pokažite se,junaki!

   • Gavnar

    Ma Jajo še ene položnice ne zna plačati !

 • Rada Muči

  RKC naj razmisi o predlogu g. Janeza Janšo za svetnika! Amen!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!