fbpx

Janša o patetičnih poskusih KUL opozicije: Golf sem igral tudi z direktorjem in uredniki POP TV, a to nima nikakršne zveze z nobenimi posli

Janez Janša (Foto: Siol)

Premier Janez Janša je glede fotografij njegovega druženja s poslovnežema Andrejem Marčičem in Božom Dimnikom, ki jih je objavil POP TV, za Planet TV povedal, da je “v dvajsetih letih, ko je imel čas, igral golf s praktično vsemi, ki so takrat golf igrali v Sloveniji, tudi z omenjenima gospodoma“. “Igral sem ga tudi z direktorjem POP TV, uredniki POP TV, z mnogimi ljudmi, in to nima nikakršne zveze z nobenimi posli.”

Za omenjeni portal je predsednik vlade Janez Janša še dejal: “Z gospodoma, ki jih omenjate, nisem nikoli sklepal nobenih poslov in je žalostno, da samoimenovana KUL opozicija, ki nima nobenega programa, zdaj prek tega ustvarja nek vtis, da nekaj počne. Ničesar ne počne. Sproža afere in namesto da bi se pripravljala na gradnjo alternative za prihodnje volitve, misli, da bo s takimi patetičnimi poskusi kakorkoli vplivala na volivce.

Spomnimo, da naj bi po poročanju Požareporta sicer bila decembra 2003 z Marčičem, Dimnikom in Janšo na Mavriciju tudi Andreja Zabret, danes poslanka LMŠ, prej pa solastnica oziroma soustanoviteljica podjetja Aico-Med, znanega po aferi prodaje operacijskih miz UKC Ljubljana. Zabretova naj bi bila takrat na Mavriciju skupaj z Igorjem Zabretom, svojim nekdanjim možem, s katerim sta se kmalu potem tudi razšla.

Sara Kovač