Janša o Šarčevi izvolitvi: Sile v ozadju so uspele popoln poraz na volitvah spremeniti v nov mandat!

Predsednik SDS Janez Janša (Foto: Urban Cerjak)

Potem ko je bil Marjan Šarec v petek na izredni seji državnega zbora potrjen za novega predsednika vlade s 55 glasovi, tudi z enim iz opozicije, se je predsednik Slovenske demokratske stranke, ki je junija na predčasnih državnozborskih volitvah zanesljivo zasedla prvo mesto, odzval na izvolitev nekdanjega kamniškega župana. Janez Janša ne izključuje novih predčasnih volitev, predvsem zaradi dejstva, da bo funkcionalnost, pa tudi že sama potrditev ministrske ekipe, odvisna od skrajne Levice. Janša je tudi opozoril na še delujoče sile iz ozadja, ki na politiko v Sloveniji vplivajo še iz časov prejšnjega režima.

Zapis predsednika SDS in zmagovalca junijskih državnozborskih volitev Janeza Janše:

Včerajšnjo potrditev mandata predsednika vlade Marjanu Šarcu, da oblikuje slovensko vlado, je omogočila stranka Levica, katere ideal je venezuelski socialno-politični sistem. Levica zahteva višje davke, nacionalizacijo privatne lastnine, odhod Slovenije iz zavezništva Nato, nasprotuje pa tudi prodaji Nove ljubljanske banke v lasti države, ki jo zahteva Evropska komisija.

Z izvolitvijo Marjana Šarca za predsednika vlade se je v Sloveniji spet pripetil nov politični fiasko, ki v tej nekdanji jugoslovanski republiki ni nikakršna novost. Toda prvič v zgodovini te države je bila formulirana manjšinska vlada po principu 5+1, s tem, da se je ekstremistična Levica pridružila na volitvah poraženi koaliciji Stranke modernega centra. Tako je izvolitev novega predsednika vlade omogočila Levica, ki je po vseh kriterijih pravzaprav ekstremistična leva stranka.

Stranka, ki je bila med organizatorji divjih uličnih protestov pred nekaj leti in ki vidi venezuelski socialno-politični sistem za enega svojih idealov, zahteva višje davke in odhod Slovenije iz Nata. Nasprotujejo tudi prodaji Nove ljubljanske banke, za katero se je Slovenija z Evropsko komisijo dogovorila v času, ko je financirala dokapitalizacijo z davkoplačevalskim denarjem.

Ko je Slovenska demokratska stranka 3. junija zmagala na volitvah, je prejela 24,92 odstotka vseh glasov, medtem ko je drugouvrščena Lista Marjana Šarca, stranka izvoljenega mandatarja, prejela samo 12,60 odstotka glasov. SDS je dobila več glasov kot druga in tretja stranka skupaj, saj so tretjeuvrščeni Socialni demokrati, nasledniki komunistične partije Slovenije in Jugoslavije, prejeli samo 9,93 odstotka glasov. SDS je tudi osvojila več glasov kot vse tri stranke, ki so tvorile koalicijo v vladi Mira Cerarja, skupaj. Mandat teh treh strank se je končal zaradi notranjih razprtij in nesoglasij, kot tudi nesposobnosti, kar je vodilo v predčasne volitve. Zdaj pa gredo te stranke znova v skoraj identično koalicijo.

Novi predsednik vlade Marjan Šarec nima nikakršnih izkušenj v politiki in celo ne pozna razlike med svetom Evropske unije in Svetom Evrope, v Sloveniji pa je bolj poznan kot imitator in poceni zabavljač, ki si je svojo popularnost gradil s posnemanjem politikov in drugih oseb, ki ga je pogosto zaznamoval poceni humor, včasih celo žaljivke, predvsem na račun ženskega spola.

Takšna goreča želja izključiti zmagovalca volitev, izvolitev novega mandatarja in sestava koalicije so posledica še vedno izjemno močnih sil v ozadju, ki skozi politične marionete in s podporo režimskih medijev še vedno prevladujejo v Sloveniji. To vplivno ozadje ima svoje korenine v prejšnjem režimu, komunistični partiji in njeni tajni policiji. S svojimi dejanji in vplivom so uspeli popoln poraz na parlamentarnih volitvah spremeniti v pozicijo, ko še vedno ohranjajo svojo oblast in privilegije.

Novo izvoljeni predsednik vlade ima zdaj 15 dni časa, da predstavi vlado, ki jo mora z večino potrditi tudi državni zbor, ta pa bo odvisna tudi od podpore ekstremne levičarske stranke. Še vedno ni povsem jasno, ali bodo slednji glasovali z da ali ne ali pa se bodo preprosto vzdržali glasovanja. V takšnem primeru bi morala Slovenija znova na predčasne volitve.

L. S.

 • Stražar

  Tole ne bo držalo, takoj po razglasitvi rezultatov je bilo jasno, da je levica zmagala volitve, desnica pa izgubila. Kot stranka je SDS sicer dobila največ glasov, vendar je to posledica uničenja pluralizma na desnici, za kar je pa odgovoren Janez Janša. Vprašanje je, koliko časa bo desnica še talec Janeza Janše, ki hoče vse ali nič in vsega očitno ne more dobiti. Desnica se je znašla v mrtvem kotu, kjer ni več poti naprej, Slovenija pa potrebuje določene vrednote, cilje in interese desnice pri ustvarjanju bodoče politike, vendar tega ne more dobiti, ker nobena desna stranka nikoli ni v vladi in v nedogled se čaka, da se bo leva “hiša iz kart” sama sesula, vendar se nikoli ne sesuje in levica vedno znova prevzema oblast.

  • Desnica NI talec Janeza Janše, ampak je talec izključno nesposbnosti politikov in programov NSi ter vseh ostalih (samooklicanih) desnih strank. Pri 1/2 volilnega telesa, ki ostaja doma, je absurd trditi, da je JJ kriv. Ne, krivi so tisti, ki ne znajo ponuditi alternativo SDS na desni (in desni sredini) ter za to potem krivijo Janšo.

  • soc

   Dokler ZDA ne ustavijo petokolonaštva drugega najvplivnejšega medija v RS, kar bi lahko z levo roko izza kulis storili že zdavnaj, pa očitno Mussomeli ni prepričal nikogar v Obamovem State Departmenut, je kakršnakoli možnost desnice za zmago nična.

   Desnica brez Janše – ja, bravo, čestitam, to so pa Kučanove mokre sanje. Žlahtna desnica, ki jo bo skrbno in ljubeče gojil kar on sam.

 • učko

  Jah, JaJo, pa to smo vsi že vedli pred volitvami ! Vse ankete so kazale na to, kar se je dogajalo med in po volitvah, vključno s to Šarčevo vlado. To je bilo vse že servirano od tebi neljubih medijih, ki si jih podcenjevalno okrcaval, no pa so le imeli prav. JaJo je dobil največ glasov, Šarec pa sestavil vlado !

 • Soave

  + + + ++ ja, vse drži, ampak sedaj vidimo, kaj se pravi stopiti skupaj. . . . za vsako ceno . ali ne ?

 • Black_hawk

  Bivša jugoslovanska republika. Lepo povedano.

 • Vera

  Janez , kar mirno in modro naprej , saj še vlada ni ustolićena , saj se že grabijo za ministrske stolčke . Bojim se pa, da jih bo najmanj 6 starih ministrov, ki se s svojim delom niso proslavili . Velik problem je ” LEVICA “, ki je bila jeziček na tehtnici . Nikoli si nismo predstavljali, da lahko o naši usodi odločajo ljudje, ki jim je ljuba Venezuela !

  • učko

   Pah, tud prasci iz Ihana so zadost dobri za tole vlado, če bi le šteli kot poslanci.

 • Black_hawk

  Kateri je bil 55. glas, je bila novačka?

  • Vera

   To niti nič ne spremeni .Bolj zaskrbljujoče je, da bo vlado podpirala ” LEVICA”, ki nima pojma kaj je delo , kaj pomeni dobro gospodarstvo itd.

   • Black_hawk

    Vseeno me zanima

    • Vera

     Vprašaj Šarca .

  • učko

   Ja, bla je Ludomila !!!

 • Cicada 3301

  Spodobilo bi se, da Janša čestita novemu predsedniku vlade, ne glede na paranoidne blodnje, ki jih ima.
  To je osnova političnega bontona, a ne, Janezek?

  • učko

   Ja, ampak bolj je pomembno kako mu bo čestital. Če mu bo čestital na zajebantski način, kar si Šaro vsekakor zasluži, pol bo to O.k. ! Porinu mu bo sredinca v dlan pol pa roko umaknu. Nekako tako se rokuje Janković, ki roko umakne še predno mu jo drugi dobro prime.

  • FORT WORTH

   In ti prenapetez bos tu pisal o bontonu ??!!
   (:-DDDDDDDDDDDDD

 • leva desnica

  Inovator je Jansa, saj prav tako,kot poraženec sestavil vlado,zmagovalec je pa bil Jankovič.Ne razumem zakaj je bilo takrat vse vredu danes pa to ni vec demokratično.
  Sicer je pa ves cas trdil, da bodo v ponedeljek po volitvah brneli telefoni v pisarni Sds.
  Verjetno ga je globoka drzava izklucila

  • Zvone Cernac

   Inovatorji so bili že DEMOS. Takrat so na volitvah 1990 komunisti dosegli 17,4 %, ZSMS 14,5 %, tretjeuvrščena Peterletova stranka pa nekaj manj kot 14 … uganite, kdo ni sestavljal vlade :D

   • Djuro Sumar

    Zmagala je predvolilna koalicija DEMOS, v kateri je Peterletova stranka dobila največjo podporo. Pred volitvami je bilo v DEMOSU dogovorjeno, da bo mandatar predsednik stranke z največjo podporo.

 • Zvone Cernac

  A lahko nekdo kolegu Ivu pove, da “relativna” zmaga na volitvah ne pomeni, da postaneš absolutistični vladar? Da se lahko vse stranke, ki dosežejo 4 %, med seboj demokratično dogovarjajo o sodelovanju, če tako želijo?

  • Prle

   Ne bo zastopil, oz. ne bo hotel zastopiti.

   • Nšo-či

    Hmm..če bi ti ponudila stavo, koliko časa biodo zdržali, pol leta, eno leto, dve leti, tri leta za katero obdobje bi se odločil

    • Prle

     Dobra 3 leta, nakar ponovno zmagajo na volitvah.

     • Nšo-či

      Se pravi pričakuješ, da bo Šarec zapustil ladjo tik pred brodolomom kot Cerar , taktično, kar bi omogočilo preživetje njegove stranke? Hmm.. torej staviva.

     • Prle

      Kaj pa tvoja stava?

     • Nšo-či

      Jah, da nimaš prav…a ne. Tko, kot običajno. Ko si v zmoti.

     • Prle

      Draga indijanka, še kar čakam, na tvojo stavo.

     • Nšo-či

      A to ti ni všeč, vse preostalo kar ni tvoja trditev?

     • Prle

      Ne, čakam na tvoje mnenje.

     • Nšo-či

      Obdobje vladanja bo krajše od treh let. Ravnovesje interesov okrog II. tira in pohlepa Levice je krhko.

     • Prle

      Za kaj pa staviva?

     • Nšo-či

      Lahko za kavo :).

  • lokec

   Tudi ti i zelo nesimpatičen zato te bom blokiral.

   • Tanja Bor

    TUdi jaz sem ga.

 • totex39

  Saj z nekim bi Šarec lahko dokazal, da ni bebec, da ne potrdi nobenega od ministrov, ki niso do sedaj nič pametnega naredili in da vse stranke morajo predlagati nove ministre in ne stare, ki so že vse zaje*bali v prejšnji vladi.

  • Vladimir

   ni šarec bebec so pa tisti kateri so dali glas za njega

   • Djuro Sumar

    Tudi Janša ni bebec, krasno živi na račun bebcev, kakršen si ti.

   • totex39

    Tudi to je res, vendar sedaj je izvoljen in naj dokaže, kar je nenehno zatrjeval, da na pomembnih položajih ne bodo ljudje iz prejšnje vlade, kar že naprej vemo kakšen je odgovor.

 • žogica

  Res moraš biti inovator, da zmago spremeniš v poraz! Mu je že Orban čestital?

  • Zvone Cernac

   Orban zahteva denar nazaj, z obrestmi vred …

   • žogica

    Brez skrbi, Orban ga bo že postavil na realna tla!

 • Edi Puc

  .. svoje bo tu naredil pritisk USA in EU. JJ si naj odpre pivo in počaka, ta vlada bo kratekega daha.

  • Djuro Sumar

   ZDA in EU zanima samo denar. Kaj misliš, da bodo izvedli državni udar. Ne ga no srat.

  • žogica

   Jajo še bo dolgo čakal, edino njegovo orodje, ki ga obvlada je twiter!

 • Djuro Sumar

  Ma kakšne sile v ozadju. Volivci so desnici namenili 31 poslanskih mest, ostalo so dobili levičarji. Janša je pač luzer, tisti, ki ga podpirate pa butci na kvadrat. To je vsa resnica. Tudi če bomo imeli predčasne volitve, bo rezultat zelo podoben, ker ste totalno nesposobni.

  • Republic Commando

   Ajga Đuro, malo razmisli (če si sposoben) koliko je levih in koliko desnih strank in potem boš videl, da je 6 levih strank dobilo komaj 15 % več kot 3 desne :)))

   • Djuro Sumar

    Število strank ni pomembno. Katere pa so tri desne stranke, jaz vem samo za dve.

   • Vojteh Dovč

    zakaj so zdej drugi krivi-
    sej -ste- zmagali na volitvah.
    malo vas je pičkice –hvala bogu ??

 • Borut Stari

  Tole je bil tvoj popolnoma nepotreben komentar, V čemu je popolni poraz levice? Levosučni imajo 52 poslancev od 90 tih, Janša ne zna šteti.Imel si možnost ampak te hiče, celo tvoji, ne mara. Premisli zakaj je tako. Imaš za plezanje na vrh pač pretežek nahrbtnik. Kot gornik bi to moral vedeti.

  • Djuro Sumar

   55 poslancev.

  • Anton

   “Janša ne zna šteti.Imel si možnost ampak te hiče, celo tvoji, ne mara”

   daj Borut vzemi si počitek, očitno ti vročina nagaja

   sarkazem press

   • Borut Stari

    Anton ne bluzi.13. vlada in 9. PV sta nastala z izjemno dobro skonstruirani spletki zrežirani v paradržavnem omrežju. Takoj, ko so ankete nakazale zmago SDS je po scenariju zrežirani reality show “Anti Janša” takoj po volitvah postavljen na pladenj DZ. Hitro so izračunali, da desna opcija v DZ nima dovolj svojih poslancev, da končni izid volitev spremeni v korist relativnega zmagovalca za mandatarja. Volivci so ponovno strahopetno omogočili znani slovenski tesni binarni izid volitev, ki omogoča zadržati staro kontinuiteto na oblasti.

 • Primož

  Kaj delaš ti administrator? Zakaj ne brises provokatorjev? A IP je si zapisujes? Si ti administrator kak izdajalski rdeči podtaknjenec?

  • Republic Commando

   Blokiraj

  • žogica

   Nimajo zaposlenega administratorja, jajo ne pusti!

 • soc

  Sorry, JJ, nakladanje, nekaj minut po objavi preliminarnih rezultatov sem užaloščen zapisal tule, da je edini uspeh desnice, da Kučanovi nimajo več ustavodajne večine. Volitve so bile klavrn poraz slovenske tradicije, narodne zavesti in normalnosti. Če bo ta državna sramota, Šarčeva vlada v nastajanju, zdržala štiri leta, popravnega izpita ne bo več. Murgelski mediji, pravosodje in izobraževanje bodo poskrbeli za to.

  • Djuro Sumar

   Pa menda ja ne misliš, da spadaš med normalne.

   • Nšo-či

    On spada med najboljše.

  • Tanja Bor

   Janša je zamudil priložnost, da bi bil tiho.

 • Lisjak

  Kakšen signal je poslal Janša nam volivcem,da sam kot parlamentarec noče volit in obenem poziva nas volivce,naj gremo na volitve!

 • Vojteh Dovč

  zakaj so zdej drugi krivi-
  sej -ste- zmagali na volitvah.
  malo vas je pičkice –hvala bogu ??

 • O’Brien

  Uspeh desnice je, da levica nima 2/3. Obtoževanje SDS za zmago na volitvah je neumnost.

 • Marija

  Samo takšen butel lahko sprejme mandatarstvo, da bo podpisoval lopovščine levega režima, kaj bo podpisal bodo odločali na vrhu mafije. Tudi če samo vrečo držiš sodeluješ pri ropu. Da se mu ne bo zgodil Koder ali Šrot, enkrat bodo prišli pred poštene sodnike. Mafija potrebuje le fasado in podpis za katerim se skrije.

  Za noben denar, normalen človek, ne bi bil na vrhu vlade pri takem sestavu parlamenta, ki ga dirigira leva mafija.

  • Djuro Sumar

   A si plačana da kvasiš bedarije?

  • lokec

   Vejžde! Saj bo tudi njemu kaj kapnilo. Odgovarjal pa ne bo nihče.

 • Sredina

  O tem, da se “globoka država” boji Janše….če bi želeli, bi lahko janšo spustili v vlado in zraven poslali LMŠ, SMC in SAB, ki bi imele v takšni vladi večino in s tem tudi nadzor nad SDS. Še en dokaz, da globoka država ne obstaja, in da je to samo iskanje notranjega sovražnika, s katerim SDS upravičuje svoj neuspeh in nesposobnost.

  • Tanja Bor

   SDS ne morejo nadzirati, zato so ustoličili Šarca, prej pa Cerarja itd.

   • Sredina

    Z večino v vladi in parlamentu?

    • Tanja Bor

     Preberi kdaj B. Mrevljeta in videl boš, da se denarju v zdravstvu ne bodo odpovedali. Brez težav kupijo predsednike strank, pa še za dvomljive poslance ostane.

     https://www.portalplus.si/mobile/2854/uboji-na-pediatriji-mednarodno-porocilo-5-del/

     • Sredina

      Torej se da kupt tut Janšo…no pa sej to ni nč novga, sej je bil pravnomočno obsojen zarad tega

     • Tanja Bor

      Ja, za neznano obljubo na neznanem kraju ob neznanem času. Da je zadeva na Ustavnem sodišču padla z 9:0 pa nisi slišal?

     • Sredina

      Pa ne zaradi vsebinskih razlogov…

     • Tanja Bor

      Vsebine sploh ni bilo.

      Preberi Koto 101.

 • Duhec

  Neumna izjava politika, ki o diplomaciji nima pojma. Bolš bi blo, da bi se držal krampa in lopate.

  • Prle

   Ha,ha,ha,s krampom v roki si ga ne predstavlajm. Kramp s krampom v roki, ha,ha,ha.

 • Bandit123

  Janez lahko tuli v luno in išče neke zarote, ki so samo v njegovi glavi. Stvari grejo naprej tudi brez njega. To bodo počasi spoznali tudi njegovi oprode in ovčke in ostal bo sam pozabljen od vseh.

 • moon

  No, ce smo realni imajo levaki 60%+ poslancev, torej porazeni niso bili, samo malo prevec so se nadrobili..
  Perspektivno gledano v Sloveniji desnica realno nima sans. Torej vsim kateri vam (nam) tu ne pase, bo treba pot pod noge, ker narodove volje se pac ne da spremeniti!

  • Vinti Oto

   Levaki nikakor nimajo toliko glasov, kar se bo videlo na naslednjih predčasnih volitvah, ki bodo določene v roku največ treh mesecev po 13.9.2018.

   Od takrat naprej Serpentinšku in podobnim nikoli več ne bo uspelo narodu prodati lažne “sredine”, ki jo sedaj po navidezno uspelem nategu končno imenujete z resničnim poimenovanjem “levaki”, uspešnost natega pa slavite še celo pred potrditvijo nove vlade.

   Serpentinšek se je narodu prodajal kot sredinski populist in ne kot levičar, to kar mu je včeraj navidez uspelo pa bo v zgodovini vsekakor zadnji uspeli nateg levakov v zgodovini samostojne države, preden se bo konec tega leta svetovna zgodovina trajno, drastično in za vedno zamenjala.

   • merim

    A spet na naslednjih volitvah? Pravili ste ze za te da bo janez korenjak pa spet ni

   • moon

    Lepo, da si (se vedno) optimist.. jaz pa mislim, da se celoten narod v SLO nagiba v levo.
    To pa je posledica dejstva, da cedalje vec ljudi dobiva neke socialne transferje,(vecinoma brez razloga) in posledicno podzavestno zacnejo voliti dajalce sociale.

 • komar marko

  SUPER. Razplet je tak kot sem si ga želel. Včeraj sem že spremljal izvajanje DRNIJEVE prerokbe. Se je že začelo. lepo. Bo končno čez nekaj let MIR!

  • merim

   A ta prerokba bo sele cez nekaj let

   • komar marko

    ti si pa slabo dojemljiv v zapisanem! Pa še veolilno pravico imaš. Vidiš, tu je prvi osnovni problem SLo populacije kamor sodiš!

    • merim

     Jah vi bosanci mate pa v bosni volilno pravico kaj bluzis spet. Kdaj in kaksna je ta prerokba. In kdo je drni? Kak vaski zapitek mogoce?

     • komar marko

      Lej sem ti že večkrat zapisal LUCKASTI da so predpisane terapije obvezne. Pojdi in izvedi BUTN skala, potem pridi nazaj, bo pomagalo!

     • merim

      Luckasti? Butn skala? Drnijeva prerokba? Daj prevedi v slovenscino ce ze pises na slovenski strani

 • pajot

  Janša je za vse levuharje bog,batina pa še bo,ko pride na oblast.

  • komar marko

   v špajzah imajo njegove slike, da jim otroci ne kradejo marmeljada.

 • merim

  Eee janez ti si uspel popolno zmago spremenit v popoln poraz. Neverjetna sposobnost desnih

 • komar marko

  No Serpentinška čaka prvi problem. Ali podaljšati ograjo in jo spremeniti v KITAJSKI ZID, ali na stežaj odpreti vrata, tudi z nočninami v parlamentu!

  • merim

   Na mejo bo poslal janezove patrije

 • Davor

  Kot rečeno: Bomo pač še malo počakali, ne bo treba dolgo.

  • merim

   Vi cakate ze 200 let pa bi se kar cakali. Potrpezljivi pa ste

   • Vinti Oto

    Potrpežljivost vedno zmaga, domišljavko. Ko bo šlo zares, se boš skrival posran v gate, kot vedno vsi tvoje sorte.

    • merim

     Saj ves kdo se je skrival ko je slo zares, vi domobranci pogumni mozje izdajalci nekaj podobnega je pa sedaj

    • komar marko

     ne ubadaj se s siroto, pod vsak komentar se ti bo prilepil, kot otrok ki ne dobi lizike. Ne boš se ga rešil, razen po UŠESIH!

    • merim

     Glasni na forumu ko je treba pa janezu pomagat pa strahopetci pac domobranska narava

    • xtc

     A za to ste moralinponaredit zgodovino?

   • xtc

    Samo eno vprašanje zakaj je EKO socialist najprej v lagre vtaknil ruskokomunistične socialiste,a mi to lahko razložžiš-sovražil jih je huje kot Jude,bil pa socialist kot oni?

    • merim

     Vprasaj kakega desnega zakaj mene sprasujes

     • xtc

      Desnih socialistov ni butelj.

 • bubamara

  Ja Janez. Takšno sestavo nove vlade in mandatarja sem predvidel že letos spomladi. Tudi Levico sem postavil v vlado. Ne moreš verjet. Dokler bo Janez v SDS, tako dolgo bodo novi obrazi levičarjev prihajali do oblasti. Narod raje postavi opico za mandatarja kot, da bi volil SDS. Tako je. Ebi ga.

  • merim

   Vi ste res sami jasnovidci. Vse to ste predvideli ze spomladi. Zakaj zaboga ker ste vse veseli kako bo niste pomagali janezu da ne bi blo tako mot je zdaj? A vam je vsec ko je janez porazen al kaj ne razumem vas glede na vase jasnovidne sposobnosti

  • komar marko

   katerikoli bo postal predsednik bilo katere DESNE stranke, vsakega boste popljuvali in zahtevali zamenjavo. BIT rešitve je, da DESNI ne hodimo na volitve. KAPIŠ!

  • lokec

   O ja ja bubamara JJ je star 60 let ti pa pišeš kot da bo operativen do 100 leta. Ali ti ni jasno, da mu je že sedaj vsega dovolj. Ne sekiraj se. Poiščite si novega sovražnika.

   • bubamara

    Janezu ne nič dovolj. Preveč gleda nase in živi v letu 91.

  • večni srb

   To s onaši dragi pionirčki in srednješolčki.

 • komar marko

  Lepo je da rdečuharji sanjajo JJ. lepo je, da zaradi nejga ne morejo sparti. Lerpo je, da jim je naliv čistega vina in pokazal kdo v SLO KRADE!!!!!!!!!!!!!!!

  • merim

   Lepo je ko janez in njegovi verniki popusijo pol pa na forumih vsi pogumni pa pametni. Po bitki ste vsi generali ha deskoti

  • večni srb

   Kdo krade, mogoče delavci, ki vsako leto pridelajo večjo izgubo in kmetje, ki jim mora država doplačat za hrano, katere je še zase ne pridelajo dovolj.

 • xtc

  Težava je,da bo tem levo fašističnem kurniku hitri klonec naredila EU realnos in ekonomska realnos-kot je Yugi.

  • merim

   V sanjah je vse mogoce.

   • xtc

    Ja vaših levih mokrih,žal se vam podirajo.

    • merim

     Kje to vidis. Ravno vceraj je komedijant postal vladar vse po planu

     • xtc

      Netežava je da propasete vedno po istem receptu-finančno-butelj.

     • merim

      Eh butelj si samo ti. Kdo je pa ze propadel?

     • xtc

      Vaš idol na katerega se sklicujete Tito in Yuga,kje sta?
      Eden je zgnil drugee ni več najti na zmljevidu.

     • merim

      Titi je mrtev kaj se repencis? Milan je u penziji sam se janez vztraja od ostarelcev

     • xtc

      Kočani nič v penziji v penziji bo ko se bostegnil upam da čimprej in večina bande zraven.
      Sicer pa čefurček,vašega idola ,ki ste mu prirejali stadionske orgije niti vaše domovine ni več zapravil ste jo požrli-ha,ha,ha looserji,kot vedno.

     • merim

      Ko se bo stegnil boste nasli pa drugega dezurnega krivca za svojo nesposobnost. Ze videno

     • xtc

      Ti kje je vaa čudovita uspena yuga,kam ste jo dali.če je bila tako uspešna nikjer na zmljevidu jo ni-PROPALO,Hja logično looserji zavozite vsako državo,

  • komar marko

   je že. DRUGI tir bo nova streznitev. Naši socialistis o prepričani da je pri EU sredstvih NORMALNO poslovanje v skladu z običaji in navadam ljudstva hlapcev.

   • merim

    Jutri pri masi vsi zmolite eno za janeza da bo na naslednjih volitvah zmagal. Vsaj tako mu pomagajte ce ste ze drugace nesposobni

    • xtc

     JJ ne rabi molitev za zmago dovolj je vaša neumnost.

     • merim

      Vidimo kako zmaguje

     • xtc

      Kmalu,saj veš ,kaj prihaja nato,urbano pohištvo pa to za nagrado,za trud.

     • merim

      Aja saj res kmalu. Kmalu pa bo ja. Kmalu. Cez 5000let kmalu

     • xtc

      Zelo kmalu,preje kot misliš.

     • merim

      Saj pravim kmalu zelo kmalu.

     • xtc

      Ja res,sploh ko ne bo za penzije in plače.

     • merim

      A takrat ko bo janez na oblasti? To bo kmalu xtc zelo kmalu. Tam cez enih 200 let, kmalu zelo kmalu

     • xtc

      Ni potrebe kmalu,to je AB rešila tako ,da je naredila novih 6 miljard pufa tokrat pa ne bo šlo.

     • merim

      2008 24 miljard pufa ob najvecji gospodarski rasti. Zato bo pa janez zmagal kmalu, zelo kmalu

     • xtc

      In to na plečih Kučanove tolpe podkrepljeno z dokumenti,smešno a ne?

  • lokec

   Ne bo. Oni smatrajo da imamo demokracijo.

   • merim

    V sds je nimate tam je diktatorstvo

    • xtc

     A v Kučan fevdu?

    • lokec

     Ravno zaradi dveh, treh desnih strank v EU smatrajo, da imamo demokracijo, ki pa močno slabi.

     • merim

      To smatras ti ali kdo?

     • lokec

      To smatra evropski parlament.

     • merim

      A pol majo sami sebe za nedemokraticne? Jej jej desnicarji

     • lokec

      Enopartjskih držav ne smatrajo za demokratične.

   • xtc

    Ki se zatakne v ekonomski logiki.

 • Kju-a-non

  THE PLAN TO SAVE THE WORLD

  http://youtu.be/KgYsNuzZnIs

  The world will change for ever very soon…on much much better.

  Also in Slovenija.

  • komar marko

   kva jih bomo naložili na vagone in odposlali v Sibirijo?

   • Kju-a-non

    Pink Floyd: The Wall

    What should you do?

    • večni srb

     Zruši ta zid!

  • merim

   A jehovci tk pravjo?

   • Kju-a-non

    You will see, asshole. The time will come also for all of you, bastards.

    Remember: until end of this year.

    • merim

     And you looser

     • Kju-a-non

      It is very exclusive information, not for bastards of your kind, asshole.

     • lokec

      Excellent

 • Lon Wolf

  Sprememba, ki si jo žlite za Svet in sLOVEnijo, bodite Vi sami, spoštovani gospod Janša, odpuščajte in oproščajte tistim ki vam nasprotujejo. Vzdržite se vsakršnih obsojanj soljudi in zaupajte v Božjo vseprisotnost in vsevednost. Lahko Vam samo iz globine Srca božjega zaželim ponižnost, iskrenost, čistost in ljubezen. Kdor se povišuje bo ponižan Zgodilo se bo natančno to, kar je zapisano v Božjem načrtu. Volil sem Vas samo zato, da Vam pomagam pri duhovbni rasti v Ljubezni do soljudi. Mir z Vami in vašimi najbližjimi.

  • merim

   Bravo wolf

  • komar marko

   veš, sam težko nastavim še desno lice, ko jih dobim po levem. Meni je teh pridig dovolj. Pač takoj nazaj, pač še zobe. KAPIŠ!

   • merim

    Pa tako si navajen udarcev ce si desnicar ne jokaj

  • večni srb

   Tako razmišlja in govori zgleden katolik.

 • večni srb

  Bojim se, da imamo vsi, ki smo starejši od 30 let, korenine v bivšem sistemu. Nismo pa bili vsi v partiji in del represivnega aparata, tudi to je pomembna razlika.

  Saj to že vse vemo, tako ne pridemo nikamor, treba je začeti kritizirati celotno osamosvijitev, šele potem bomo videli, da so bili nacional socialistični komunisti barabe prej in danes.

  • komar marko

   in kaj je z osamosvojitvijo narobe. Jaz sem jo namreč delal pa nisem v nobenem združenju zaradi dolgega gobca!

   • večni srb

    Prvih par let nič,dokler se ni pokazalo, da nismo vsi enaki in enakopravni, za ene je veljal en zakon, po navadi poljuben, za tretjerazredne pa sploh ne ali zgolj v njihovo škodo.
    Tebe so pustili verjetno pri miru, ker si bil niko i ništa, nič te ni zanimalo ne prej ne zdaj, saj zaradi takih je pa vse stalo in se še danes ne premakne.

 • totex39

  Šarec raje ustanovi še eno ministrstvo, da ugodi SMC, ki spet predlaga Počivalška za ministra gospodarstva, nesposobneš mora še naprej uničevati tisto kar ni dokončal.

 • komar marko

  pa kaj je OBLAST res tako sladka. Za vsako ceno, samo da je IDIOT in da se ga onika. kako sovražim take ljudi in jih meljem v prah, postanejo ničeti.

  • merim

   Kmalu zelo kmalu bo janez zmagal na volitvah. Kmalu zelo kmalu

  • žogica

   So

  • žogica

   Sovraštvo te uničuje in na koncu te uniči!

   • večni srb

    Ta čas te drži pokonci.

    • žogica

     Bedno mora biti tako življenje…

     • večni srb

      Niti ne, najbolj bedno je, če se spremeniš v ščuirka.

     • žogica

      Ti že veš…

     • večni srb

      Ja, jaz se raje pri priči ubijem kot, da bi šel skozi tako metamorfozo, ampak tebi se zgleda ne zdi tak podn.

 • večni srb

  Janša ima prav, on je zmagal, Slovenija je demokratična dražava, po vsejl ogiki bi moral zmagati popularni večinski glas.
  SDS je osvojila kar četrtino glasov, od polovice vseh volilcev, ki so oddali glas, kar spremeni četrtino v osmino. Ne da se valiti krivde na nevolilce, ki smo daleč največja skupina v državi, ljudje nismo šli navolitve zato, ker nas nihče ne zastopa. Nismo mi krivi, če vse stranke vlečejo korenine iz bivšega sistema in so si podobne v svojih zablodah. Niti nismo mi krivi, če cel politični prostor skupaj ni uspel ustvariti nacionalne enovitosti, nevolci zgleda ne maramo vaše države in zahtevamo novo ali pa bi radi močno popravili obstoječo. V vsakem primeru to pomeni neke čisto druge ljudi, v nekih drugih javnih službah, ki bodo sanirali zločine osamosvojitve in nad tako pravno spravo zgradili nove družbene odnose, cela obstoječa politika pa bo najbrž v opoziciji.

  Janša je zmagalna volitvah, osmina državljanov je še vedno dvakrat več podpore kot imajo vsi ostali.

 • komar marko

  ANOMALIJE penzionerskega sistema. Različna odmerna stopnja za tiste ki so šli pred 20 leti v penzijo in tistimi ki gredo danes. Stopnja penzije se odmerja od 24 letnega povprečja, včasih od zadnjega leta. V penziji iz naših vplačil dobivajo ljudje denarce za NIČ let delovne dobe. Ženske živijo 10 let dlje od moških in imajo isto osnovo za izračun penzije. Kdo bo to odpravil.

  • merim

   Janez. Kmalu, zelo kmalu

  • Anton

   če se odmerja od najboljših kao let povprečje za pokojnino, se postavlja vprašanje, kje oz komu dajo denar razlike do 40 let?

   sarkazem press

   • merim

    Tebi?

    Toncek press

  • večni srb

   Pahorje je napovedoval še bolj brutalne reforme, čeprav že obstojče spremembe upokojitvene starosti niso prinesle nobenih ugodnih učinkov, samo več si sposojamo kot prej.

 • komar marko

  Neka Spomenka je šla v penzijo s 25 leti delovne dobe s poslansko penzijo in nam še vedno serje na glavo iz naših denarcev.

  • merim

   Bo janez porihtal. Kmalu, zelo kmalu

 • Sredina

  A mi zna kdo naštet katere konkretne korake je naredu IJJ, v smeri oblikovanja koalicije, s katerimi bi pokazal, da si dejansko želi, da SDS oblikuje vlado in ne še en mandat sedi v opozicji brez kakršnekoli odgovornosti?

  • merim

   Ozmerjal in zalil je vse po vrsti?

   • Sredina

    In kdo si želi, da ga ves čas nekdo žali?

    • merim

     Ja nihce zato so ga pa vsi odpikali

    • komar marko

     in kdo si želi, da te nekdo ves čas OBTOŽUJE, ti podtika, uprizarja montirane procese, obračunava s tvojimi otroci. Kdo si tega želi??????????????

     • merim

      Mogoce ti?

    • večni srb

     Kakšna svinja že, besede ne bolijo, od denarja imajo pa velike koristi.

   • večni srb

    Edino pravilno, se vsaj norca niso mogli delat iz njega.

    • merim

     Ja sam ni pomislu da ko bo razzalil vse noben ne bo hotu sodelovat z njim?

  • bubamara

   Janez ve več podrobnosti glede igric v ozadju, zato se niti ni trudil. Lulanje proti vetru ne gre.

   • merim

    Naj razkrije podrobnosti iz ozadja in zajebe vse? Logicno?

  • Republic Commando

   Poslal je vabilo vsem strankam? Kaj misliš , da bo na kolenih šel prosit leve debile ala cmero, židan in korl???

   • Sredina

    A bi se šou ti pogovarjat z nekom, ki te 4 leta žali?

 • bubamara

  Nič Janez. Bo treba počasi oditi v tople kraje. Naredi uslugo svoji družini in narodu. Velik politik ve kdaj je čas.

  • lokec

   Prej boš ti šel rakom žvižgat kot pa JJ iz politike.

 • večni srb

  Mene ne zanima kaj je zraso načigavem zelniku, ker sem iz stranke nevolilcev, mi sprejemamo vsekar se bo preostanek vladeodločil. Imam pa svoje mnenje.
  Naša vojska oziorma ministrstvo je za v Hag, krivi so nezaslišane korupcije in kršitve človekovih pravic lastnemu narodu, z osamosvojitvijo pa nimajo nobene veze. Tako je moje mnenje, tisti MORS tam je ena težka beznica, ki jo mora nekdo razgnat. Policija že ne, ker jim držijo štango zgleda. Sodišča že ne, ker oni legitimizirajo njihove zločine. Torej lahko to storijo Evropska sodišča in parlament. Moral bi pa Nato, zato nisem proti, če levica želi izstop, očitno teh svinjarij ne tolerirajo zastonj, ker ne bi imeli od akearmije določene koristi. Torej ven, čeprav načelno nisem proti Nato, njihovi zavezniki pri nas mi smrdijo.
  Zakaj nacionalna banka da ali ne, menda je jasno, da vsak narod rabi neke lastne prihranke, če hočemo financirat projekte, ki so pomembni izključno samo za slovence.
  Ne podpiram pa razno korupcijo, s katero so omogočili osamosvojitvene, denacionalizacijske zločine in korupcijo, ta denar je treba vzeti nazaj in z njim sanirati lastno banko, pač ne bomo imeli toliko denarja kot prej, lahko pa tudi več, udvisno kaj so strici z denarjem naredili in se jim bo vzelo, ker to ni njihovo. Če lahko oni deložirajo reveže za par sto evrov, lahko menda tudi narod deložira cele oligarhije, za par deset mlijard, to je menda jasno, torej denar je.
  Z Venetuelo mimamo veze, prvič nismo nobeni sopcialisti, drugič nimamo nafte, tretjič, mii nismo potomci španskih in Portugalskih kolonizatorjev, večina slovencev južne Amerike ni nikoli videla, Mango je od tam, tam hodijo po njemu, pri nas je vreden pa suhega zlata.

  Višje davke za post socialistične oligarhije, ki se vlečejo še iz prejnjega režima in so pokradle družbeno lastnino, seveda, kaj pa drugega. Naj vsaj plačujejo kurbe pokvarjene!

  • komar marko

   zdrav projekt ti financira vsaka banka. Zakaj je naša prala TUJ denar? Zakaj je nastala LUKNJA? DVE komisiji sopotrdile lopovščino!

   • Duhec

    Ne bodi bolj papežki od papeža. vsako banko zanima profit.

    • večni srb

     Nacionalno banko ne bi smelo, ker gre za koist celega naroda in nadgradnjo obstoječe ekonomije, razen če politika ne zahteva od njih, da se obnašajo kot mrhovinarji, da lahko prikrijejo korupcijo ali pač nafilajo svoj žep.
     Varčevanje v nacionalni banki zanima le investitorje, ki se jim nikamor ne mudi in so zadovoljni s skromnim, a zanesljivim dobičkom.

     • komar marko

      VIDIŠ, ni nacionalnih bank. to je preživeto!

     • večni srb

      Seveda so, kam pa tebi nakazujejo prihodke?

     • komar marko

      Nacionalna banka je VLADA. ONa zagotovi denar na tak ali drugačen način!

     • večni srb

      Ne morejo, če nimamo nacionalne banke, potem že vsi varčujemo pri tujcih in financiramo kar pač njim prinaša dobiček. Recimo Piranska uvala, nuklearka ali vsi kraji ob meji, pa borza tudi.

     • komar marko

      če je država dobra,dobi poceni puf. To pomeni da je dobra tudi vlada in obratno! Jejhata, SOCIALIZEM šeni odšel iz tebe.

     • večni srb

      Odvisno kako zelo nekaj rabimo, zastonj pri tujcih ne bo nič, narod pa lahko kreditira posamezne projekte tudi brez garanta oziroma pač zastavi prihodnost svojih otrok. Če nekaj nujno rabimo, potem se ne moremo zanašati na tujce, ki itak izkoristijo vsako priložnost za nateg, kar se narod zmeni med sabo, je bolj trdno, potem smo vsi v istem loncu.

   • večni srb

    Zakaj zdrav, kaj je pa za tujce na slovencih zdravega, lepo te prosim.

 • Sredina

  Torej ni naredu nič, da bi oblikoval vlado in je iniciativo prevzel nekdo drug. Zakaj se zdej razburjate? Če imate nesposobnega šefa stranke, je to vaš problem.

  • Duhec

   Kratko in jedrnato. Pa sej to njegovo kvazi zgražanje je sam za njegove ovce, da mu bodo zagotovili spet sedež v parlamentu.

   • komar marko

    in zakaj so MESEČNIKI postavili še TRI enake z njegovim imenom.

  • večni srb

   Ne vem kaj čaka, mogoče bo čedalje bolj mlad in zdrav.

  • Cicada 3301

   Točno tako. Sploh pa je biti opozicija Janšev plan od začetka…

   • komar marko

    o TUMPKO. A ti DESANKA že laufa????????????

   • Republic Commando

    Zato ker??

  • Republic Commando

   No daj mi ti že razloži, zakaj bi se trudi , ko pa so mu že vsi levi debili na začetku odrekli sodelovanje?? Trobiš to celi dan že , debilček rdeči, pa še kar ne odgovoriš..

 • Sredina

  Očitno ste brez besed, ko je treba povedat, kaj ste sami nardil, da bi blo kej drugače

  • komar marko

   Jaz sem nažagal REMLNE! Bojo prav prišli! Kapiš!

 • Matija

  Treba je povdariti, da je zmagovalec volitev sam zavrnil ponujeni mandat.

 • komar marko

  sem poslušal zaslišanje glede praznjenja NLB. In bivši direktor banke,ko naj bi bil odgovoren za dajanje spornih pufov na komisiji ugotovi, da je PODPIS posojilne pogodbe nečitljiv in da ne ve kdo je kaj podpisal. In kdo je sedaj NOR????????????

  • lokec

   we

   • komar marko

    sem remlne nažaga, zato bodo previden. Ne WE, bo AV; AV!

    • lokec

     Ali sploh razumeš “We”
     Si pa krajnc

 • rubec

  ŽIVEL JANEZ JANŠA.

  • Nšo-či

   Lep komentar.

   • rubec

    Hvala. Čisto nov po večletnemu razmišljanju.

    • Nšo-či

     Nisem te hecala. Pasal je.

 • žogica

  Odkrito povedano: spet vas je nategnil!!!!!!!!!!!

 • Tweety Bird

  Janez Janša: “Sile v ozadju so uspele popoln poraz na volitvah spremeniti v nov mandat!”

  Foglof Tunek: “Sile v SDS-u so uspele popolno zmago na v volitvah spremenit v nov poraz!”

  Kdo je zdaj tu bolj fukjen…levica ali desnica? Mislim, da vsi poznamo odgovor !!!

  • komar marko

   MESEČNIKI s tabo, ker si še vedno za MESECEM! kapiš!

  • komar marko

   Nekam dolgo rabiš za zamenjavo NICKA. A si vmes še frulico sviral???????????

   • Tweety Bird

    Na desnici ste totalno nesposobni :)

    • komar marko

     Res je, ne lažemo,ne znamo krast,podtikati,producirati afere. Mi samo ustvarjamo ,da vi prihvatizirate.

     • Tweety Bird

      Vseeno mi je. Ste nesposobni in luzerji…ad acta!!!

    • tramal

     Te bom vprašal čez pol leta.Vsekakor je sds dobila več kot tri komunistične stranke skupaj.A si nepismena kura.

  • večni srb

   Bo pa čez štiri leta, ali pa čez osem, mogoče bomo čakali dlje kot bo obstajalo vesolje .

   • Tweety Bird

    Takrat bo že pravi starček. A ne vidiš, da je vsako leto bolj puklasti? :)

    • večni srb

     Telo je šibko, ampak duh je močan, ja vidiš, da z lahkoto spleza na Triglav.

     • Tweety Bird

      Tudi duh se bo postaral. Tudi Urška ga bo prej ali slej zapustila…otroci pa se ga bodo sramovali :)

     • večni srb

      Mogoče res, še vedno bo prišel skozi bolje kot midva in večina tle.
      Kot lahko vidiš, Janez ne komentira na portalu, ni tako patetičen,on ima svoje življenje in mu nič ne manjka.

 • Tweety Bird

  Nekdanji komik, ki se je zresnil, je postal slovenski premier !!!

  Nekdanji Titov pionir in komunist…ki mu je Pučnik vse pripravil za oblast, je postal slovenski luzer !!!

  • večni srb

   Eh,kaj bo Janez luzer, saj ja vidiš, da mu nihče nič ne more, poleg tega je bil že dvakrat predsednik vlade in tudi predsednik EU.
   Malo je že v letih, lahko bi postal predsednik države, kaj ti praviš? To še ni bil, odloča pa popularni glas.

   • Tweety Bird

    Janez Janša ne bo NIKOLI predsednik države… NIKOLI !!!… Kučan ga premaga v prvem krogu !!!

    • večni srb

     Dejansko je bolj popularen kot Pahor, statistično gledano, celo bolj kot Jezus kristus. Bolj popularnega politika pri nas tah preprosto ni in vse delajo, da ga tudi ne more biti. A misliš, da te bi ljudje kar tako podprli, še tvoja lastna žlahta ne vsi, kaj šele, da bi se za tebe izpostavili. Ustvariti legendo je velik in dolgotrajen projekt, ogromno stane.

     • žogica

      Najboljši, najlepši…………., no nehaj!

     • večni srb

      Statistično gledano…. zagotovo je imel več žensk kot midva.

      Že pri ženskah se pozna politika, ne sleče se vsaka in gola valja po postelji s tujcem, preden ga dobro spozna.

     • žogica

      Torej je odslužen žrebec….

 • komar marko

  TUMPKO. Namaži DESANKO, bo lažje. Nekam zapeto deluješ!

  • Tweety Bird

   Smo vas…z levico…po levi… Tudi srce je na levi :)

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Smešno pri tej zgodbi je, da je zmagovalec volitev, te volitve izgubil. :)

  PS: Hilarious! :)

  • lokec

   Za tebe je smešno ker si bedak in ne razumeš nas komunistov.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Mislim, da ste s tem komentarjem dokazali, kdo je bedak. :)

    PS: Povem vam, da jaz nisem. :)

    • lokec

     Ti še ne poznaš nas komunistov si nevaren Hitler.

  • večni srb

   Italijanski model.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Mislim, da ste se zmotili. Mislim, da je Janez Janša “albanski oz. šiptarski TOPmodel”. :)

    PS: Zagrizen “Slovenec” albanske nacionalnosti. :)

    • bubamara

     Nekaj potem imata skupnega s Šarcem.

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Za novega predsednika vlade ne vem. Vem pa, da ima Janša albanske korenine. :)

      PS: V Albaniji so mu nadeli ime – Zet slloven. :)

     • bubamara

      No, no. Prikrivat resnico pa ni lepo.

    • večni srb

     Saj italijani so vsi zažgani, morda je imel v mladosti kodraste, strunaste lase.

 • Olga2345

  Vse spoštovanje Janezu Janši in SDS za neumorni boj za demokracijo v Sloveniji!
  In en velik FUJ za skorumpirance, ki ščitijo udbomafijo z veleizdajalcem in zločincem iz Murgl!

  • Tweety Bird

   Vse spoštovanje Janezu Janši in SDS, da so popolno zmago spremenili v popoln poraz :)

  • večni srb

   Če bi imeli večinski sistem, bi komunistični sateliti razpadli in bi se volilci organizirali okol iistih politikov kot danes, le da bi imeli spet eno samo partijo.

  • žogica

   Res si zasluži spoštovanje, spet vas je potunkal hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

  • Miha

   Saj je ravno Janša največji garant za zmago levice. Go Janša

 • Tweety Bird

  Tiskovna agencija Reuters, ki navaja politične analitike, piše, da je pred novo vlado Marjana Šarca težka pot. Premagal je skrajnega desničarja, ki tega ne more preboleti, in mu bo metal polena pod noge.

  • Tweety Bird

   France24 pa izpostavlja, da je Šarec najmlajši predsednik slovenske vlade v zgodovini. Omenjajo tudi, da je premagal nekdanjega zapornika in komunista.

  • večni srb

   Če bo dober in bo pomagal odpraviti tri razrede državljanov, mu bomo pomagali in iz njega naredili legendo, sicer bo izpadel težak debil, kdor ga je nastavil pa še večji.

 • Tweety Bird

  Ameriška televizija NBC je poročala na igralsko preteklost mandatarja ter da si je pridobil slavo z impresijami vodje SDS Janeza Janše. Za NBC je Šarec zatrdil, da bo svojo novo vlogo vzel resno in da je že položaj župana prevzel z vso resnostjo.

  • Tweety Bird

   Medtem ko je NBC Janšo primerjal z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom, je Šarca primerjala z Barackom Obamo.

   • večni srb

    Obama pa res nima biti na kaj ponosen, če je pa pobiljal ljudi preko letečih robotkov in lagal vsem po vrsti, da so končno dali mir.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Zato, ker se bila odsotna 20 dni me zanima, kje je tistih 50 tisoč migrantov, kateri čakajo pred Slovensko mejo? :)

  PS: Ko sem se peljala skozi Veliko Kladušo, sem videla migranta, kateri je imel oblečeno majico SDS-a. Kaj nam Janša prikriva? :)

  • ĐĐ Style

   To samo oni vidijo, blodnjava motnja ali prividi jih jebejo

   • Republic Commando

    Ko bo novi migrantski val ,se raje skrij mami pod joško, da si ne boš svetovne sramote naredu :))

    • ĐĐ Style

     Bla bla strah bla bla 50.000 beguncev v Kladuši “Ja malo morgen” Zapel se do dol pa poglej. Maš 2 urci vožnje. Iz Dalmacije smo se zapelali čez Bosno, v Kladuši smo videli par črncev z dredi in par Arapcev in to je to. 50.000 ljudi je teško skriti, nevem kako so vaši lažnivi novinarji prišli do takih številk. A ja saj res , zastraševanje ovčic.

  • bubamara

   A, bosanka. Pa kako, bolan?

   • ĐĐ Style

    Tvoj odgovor nam veliko pove o tem ,kakšna oseba si. Gnojnica Slovenska in sramota. ki vse žali napovprek.

 • ĐĐ Style

  Raje vidim komika kot bivšega zapornika za mandatarja. Po kateri formuli JJ smatra 25% za popolno zmago

  • Tweety Bird

   Dejansko je Jajo dobil samo 13% vseh volilnih upravičencev…

   • ĐĐ Style

    Po njegovem mnenju je to večina. Ko bo dobil 51% naj se oglasi. Čas je , da se javi na Zpiz. Njegova kariera je končana.

    • Tweety Bird

     Za vekomaj… amen !!!

  • Republic Commando

   po taki, kjer so levi nesposobneži dobili vsak po okoli 10% ali še manj :))

 • Tweety Bird

  Britanski časnik Financial Times piše, da je Šarec z nominacijo za premierja premagal desnega zaveznika madžarskega premierja, ki je sicer zmagal na junijskih parlamentarnih volitvah. S tem pa se lahko pomirijo v Bruslju, kjer so se bali, da bi lahko skrajni desničar Janša sicer proevropsko državo potisnil bližje Višegrajski četverici.

 • tramal

  Brez skrbi .Teh šest komunističnih strank se bo v pol leta razletelo na dvanajst komunističnih strankic ki bo požrlo ena drugo.

  • žogica

   Še prej bo pa Orban vgriznil jajota.

   • tramal

    Tvoje mokre sanje.Pojdi h kučanu da te sprevije.

    • žogica

     Jajo je twitnil, da mora vsak dati jurja, si že dal?

 • ĐĐ Style

  Največja ovca je ispadel Tonin , ki je sam sebi grozil, da bo odstopil.

 • Cicada 3301

  OK, SS-ovci… recimo, da ste zmagali na volitvah. Recimo, da je 12,9%, kolikor volilnih upravičencev je glasovalo za vas, zmaga. Recimo… For argument’s sake…

  Kako je možno, da niste sestavili vlade? Kako je možno, da je tak politični genij, kot je Janša izvisel na celi črti? Kako je možno, da tako gigantska in močna stranka, kot je SDS ne uspe privabiti k sodelovanju še vsaj 2 strank? Kako je možno, da najbolj izkušeni in veleumni politik v Sloveniji popuši, kot pizda mala usrana?

  Je možno, da točno to želi? Da je njegov cilj ostati v opoziciji in vleči državni denar brez kančka odgovornosti? Je možno, da vas je nategnil kot usrane debilne ovce?

  Jap. Je možno. Sprijaznite se s tem. Janša vas je nategnil, zlorabil, pojebal v dupe.
  Noben migrant, komunist ali član Foruma 21 ni kriv za to.

  Krivi ste sami. Deal with it.
  Pa lahko noč!

  • ĐĐ Style

   Zato, ker so popluvali vse po vrste, celo svoje nekdanje poslance so tožili ko so zapustili stranko. Lokalna diktatura na delu.

  • večni srb

   Točno tako, kako je možno, da slovenci sploh ne gremo več na volitve, koga pa zastopata vlada in opozicija?
   Namig. Nas nevolilcev zagotovo ne.

   Nihče ni zmagal, mi nismo več enoten narod in nimamo več skupnih nacionalnih ciljev.

 • realnost

  Levičarji, to so večkrat prebarvani kameleoni se lahko obdržijo na oblasti samo s goljufijami, prevarami in lažjo. Z zlorabo demokracije se uspejo obdržati na oblasti, kar jim omogočajo tudi naivni levi volilci. No ta njihova umazana igra se bo ta mandat klavrno sesula kot hiška iz kart!
  Čestitke Janezu Janši da na kratek in preprost način pove bistvo, ki je razumljivo tudi naivnim levim volilcem.
  Dejstvo je da bo SDS na naslednjih volitvah prejela sama med 40-50% glasov vseh volilcev!!

  • večni srb

   Ne bo, volitve so pokazale, da ne gremo trikrat na led. Janša nima dobrega programa, saj zato se trudimo s kritikami, vprašanje, če je pripravljen zlezti iz svoje kože.

   • ĐĐ Style

    Cel negov program temelji na nasprotovanju levice. Človek je obseden z oblastjo. Star je že 60 let in v teh volitvah je videl svojo zadnjo priložnost. Uporabil je Ameriško taktiko napadanja vseh in Orbanov denar. NI SE IZŠLO

    • Republic Commando

     Hmmm , kaj je že program levih? Aja, SAMO DA NI JANŠA :))) bebček

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Janez Janša, kdaj bomo videli članek, kateri bo govoril, da se poslavljaš od politične kariere. Ne moreš biti priklopljen na državne jasli CELO ŽIVLJENJE. :)

  PS: O socialni pomoči in delo govori človek, kateri v življenju, nima enega dneva delovne dobe in ni nikoli legalno, zaslužil denar. :)

  • Tanja Bor

   Luka Mesec.

 • Tweety Bird

  Predsednik SDS-a Janez Janša je v odzivu na izvolitev mandatarja Marjana Šarca ocenil, da se je Sloveniji zgodila nova politična prevara.

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …pa da mu posrane gate ftrga :)

  • ĐĐ Style

   Vsi , ki niste volili za SDS ste prevaranti, to ni moje mnenje , to je mnenje vsakega genijalnega desničarja.

   • Tweety Bird

    Problem SDS-a…. Z Ivanom iz Grosuplja nihče noče v koalicijo… Brez Ivana, pa SDS ne dobi niti 10 %…. SDS so gotovi !!!

    • ĐĐ Style

     Podobno so se obnašali Berlinčani leta 45, upirali so se do konca.

     • Tweety Bird

      Pol pa bili kaznovani… eni kot naši domobranci :)

   • žogica

    Pokaži mi vsaj enega “genialnega” desničarja?

 • Tweety Bird

  Kako že pravijo?…Ne joči Janez!

  • xtc

   Kako e pravijo?
   Levi,kje ja vaša uspena Yuga?
   Ne obstaj.

 • Cicada 3301

  Zakaj Janša enkrat na mesec pretepe Urško?
  Ker ima »ta rdečo«.

  • Tweety Bird

   On jo “always” pretepe :)

 • ĐĐ Style

  Gospod Janez, ki ima odgovor na vse je genijalec. Čudno v tej zgodbi je edino to , da tak veleum in politični genije ni mandatar

  • Republic Commando

   Ja , zelo čuden volilni sistem imamo , prilagojen seveda levim nesposobnežem, ki na volitvah dobijo po 10 % :) Bo treba spremeniti in takrat bodo levi paraziti gledali parlamentarne seje samo še na SLO 3 :))))

 • Cicada 3301

  Zakaj Janša nikoli ne miži?
  Kdor miži, se mu vse rdeče zdi.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Velikemu vodji svetujem, da kandidira na Kosovskih volitvah. Glede na to, da bodo proti vodilnih članov Kosova, sprožene kazenske ovadbe zaradi vojnih zločinov. :)

  PS: Upam, da bo dovolj zaslužil, kot župan “Kosovskega sela”. Kredite bo treba vrniti. :)

 • žogica

  Kaj pa, če bo kandidiral za župana Velenja, je že kaj znano?

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Ima veliko možnost za zmago, zato ker je Velenje polno njegovih bratov in sester. :)

   PS: Naj vam namignem. To so šiptarji. :)

  • merim

   Ne baje bo predsednik ks sentilj

   • žogica

    To bi pa bilo za njega, predsednik si pa sigurno želi biti!

    • merim

     Sam tut tam bo konkurenca tk da bo tezka glede na to da povsod pogori

 • if

  Realnost je kriterij, ki bo zadevo postavil na pranger zgodovine.
  JJ ni mandatar, ker Slovenija ni demokratična država.

  Levičarska oblast je na potezi, sledi poteza Realnosti, ki bo izražena kot mat.

  • merim

   Narobe ponovno jj ni mandatar ker slovenija ni diktatorska drzava

   • realnost

    Ravno obratno: če bi bila Slovenija demokratična država bi danes Slovenijo vodil JJ v koaliciji s zmagovalnimi strankami… Ker pa je diktatorska država globoka država poskrbi da so na oblasti večno ta “pravi” pujsi……..

    • merim

     Ni res janez je zalil vse po vrsti in to je razlog da se nihce noce niti pogovarjagi z njim. Kapis?

    • žogica

     ZAKAJ je pa ne vodi??????????????????????????????????????? Kaj še tebi ni jasno?????????????????????????????

 • realnost

  Bedake enostavno blokiraš in se komentarje spet da brati in ne izgubljaš časa s norci.. haha

 • Anton

  A mi lahko kdo pove kaj se dogaja z Reporterjem?

  • realnost

   Sovražni prevzem? Sunčićka prav herojsko zadnje čase napada JJ… Že dolgo pa nič več ne napada večno vladajoče….

 • Aresnica

  Leve Ovčke – večino od teh je plačancev se trudijo _ ne bo pomagalo_ rok se bo hitro iztekel.
  __________
  Lep pozdrav

 • Cicada 3301

  Janševa SDS letno iz proračuna dobi nekaj več kot pol milijona evrov davkoplačevalskega denarja. Pol milijona.
  Točno enako vsoto bi dobila, če bi Janša sestavil vlado. To pa pomeni odgovornost in tveganje.

  Torej: pol mio € brez odgovornosti in nič dela ali pol mio € z odgovornostjo in trdim delom.

  Mislim, da je zadeva celo za desničarje dovolj jasna.

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Z ovcami SDS-a ni tako enostavno. One se držijo načela → več bo sral po nas, bolj ga bomo imeli radi. :)

   PS: Tako mi je povedal znanec zdravnik, kateri je zaposlen v psihiatrični bolnici v Polju. :)

   • Cicada 3301

    @disqus_0dusyZ911j:disqus zadeva izvira iz krščanskega patosa.
    Krščanstvo pa temelji na trpljenju. Če ne trpiš ne greš v raj. In obratno.
    Zabavno, če ne bi imeli volilne pravice.

  • Republic Commando

   in kaj potem?? kot , da samo oni to dobivajo. res, patetika na vrhuncu, neveš več kaj bi debilček napisu, pa kar nekaj cviliš :))))

 • Krtača 20

  Kaj je mislil s silami v ozadju? Da ga tišči kakat?

 • Aresnica

  Me ne moti, da je Marjan Šarec posvojenec – porekla šiptar, kar je
  sam priznal – moti pa me, da se je prodal SLOmafijskotajkunskemu
  omrežju.
  ___________
  Lep pozdrav

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Zelo bi bila vesela, če bi lahko navedli dokaze, da je Šarec izjavil, da je šiptar. :)

   PS: Upam, da ni vir Nova24TV. Vsi vemo, kako rada piše “resnico”. :)

   • Aresnica

    Ga osebno poznam._ Tovariš Marjan se je neverjetno spremenil.

    _____________
    Lep pozdrav

    • žogica

     Za dobro Slovenije!

 • Tweety Bird

  Veseli me, da je mandatar postal Marjan Šarec. Očitki, da nič ni povedal in, da nima programa so smešni. Tisti desničarji, ki neprestano govorijo, obljubljajo in mahajo z “najboljšimi” programi, so državo pripeljali na rob propada. Najbolj žalosti pa dejstvo, da se desnica namesto z državo in prihodnostjo, ukvarja s komunisti, partizani, domobranci in migranti.

  • montyamp

   Avstrijci se tudi ukvarjajo s takšnimi stvarmi , samo da na oblasti nimajo komunističnih zločincev.
   Hahahaha , HLAPEC NA OBLASTI , volitve se bližajo .

  • macon

   Koliko popravcev si imelo, teslo, da se tako zavzemaš za podobnega debila? ;)

   Levi posebneži ste pač dobili sebi podobnega predstavnika na premierskem mestu.

 • realnost

  Me prav zanima kako bodo izpeljali matematično računico razdelitev ministrskih stolčkov, glede na to da vsi obstoječi vladajoči pričakujejo nadaljne stolčke zase….
  Svinjsko korito ima omejen dostop ali pač ne…..

  • bubamara

   Kahl hoče še vedno imet svojega šoferja in 24 urno varstvo. Pizda. Vsaka čast, kaj dela z butalci. Vsaka čast.

 • montyamp

  Rdeči prasci se bodo grizli med seboj , otroci bodo umirali v skorumpirano kleptomanskem zdravstvu , udbosodje bo naprej krivo sodilo , Kučan bo naprej praznil NLB , ………………………………………
  Slovenija še ni zrela za pravo demokracijo , ravnovesje še ni vzpostavljeno , preveč so se namnožili morilcev mladiči .

  • bubamara

   Demokracija in SLO ne gresta skupaj.

   • Krtača 20

    In zato je rešitev jajo a ne? Hahahaha

    • žogica

     Jajo je velik egoist, vedno rešuje samo sebe!!!!!!!!!!!!!

     • Krtača 20

      Res je. Ampak ti časi so zdaj za vse večne čase papa.

   • realnost

    Naivni ljudje imajo v glavi še vedno vgrajen čip da je enopartijski sistem bil pravičnejši od demokracije. No ti bodo pristalli na trda tla ob beton….škoda za izgubljeni čas….

 • sprehajalec

  #Sile v ozadju so uspele popoln poraz na volitvah spremeniti v nov mandat!#

  Ne bo dolgo trajalo.Glede na slovensko zadolženost je situacija podobna, kot če streseš futr v korito, ki je premajhno, okoli se pa gnete preveč pujcekov.

  • merim

   Ta stavek lahk uporabis tudi drugace. Naprimer janezu je uspelo iz popolne zmage popusiti na celi crti

   • sprehajalec

    Nikakor, ker je Levica na predvolilnih srečanjih uporabila taktiko Protiimperialistične Fronte izključevanja iz leta 1941. Ko so 70% volilnega telesa Dravske banovine proglasili za kolaborante in izdajalce in pod kaznijo smrti prepovedali združevanje z njimi….

   • realnost

    SDS je zmagala v praktično vseh volilnih enotah po Sloveniji. Vlade ni mogla sestavit saj je prišel diktat iz murgelj da se nobena levičarska stranka ne sme pogovarjat z zmagovito stranko o prihodnji usodi Slovenije!!

    • merim

     Vladd ni sestavla zarad nesposobnosti janeza. Pa kaj vam ni jasno? A ste vsi desni zabiti kot telegrafstange?

     • sprehajalec

      Levica je na predvolilnih srečanjih po ukazu od Zgoraj uporabila taktiko Protiimperialistične Fronte izključevanja iz leta 1941. Ko so 70% volilnega telesa Dravske banovine proglasili za kolaborante in izdajalce in pod kaznijo smrti
      prepovedali združevanje z njimi….

     • realnost

      Evo dam te na blokiranje, ker imaš nizek IQ.

   • WISKY 1000

    si ponosna na svojega vodjo z šestimi popravci,hi,hi,hi……

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  “Ta desni” nič ne bo z nastopi “Tupsona” v Sloveniji. Vem, da ste se tega veselili. :)

  PS: Potomci zločincev in izdajalcev so → zločinci in izdajalci. :)

  • Zgornji

   … hmmm, … titko, … a si se ti zombi iz groba nazaj priplazil ??

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Najlepše je to, da “ta desni” še danes trepetajo pred Titom. :)

    PS: Kje so časi, ko so izdajalci države končali v ……. Vsi vemo, kje. :)

    • Zgornji

     Nič ne trepetajo, … le ti si zdaj začel bruhati zombijevsko bruhanje .

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Ko Tito spregovori, izdajalci države, sami skočijo v brezno. :)

      PS: Deluje. Spomnite se leta 1945. :)

    • macon

     Obsedenec se hvališ s klanjem in smrtjo. Smiliš se mi, revček.

  • bubamara

   Doći će Dino Merlin. 112 zovi Švajcarska,aaaaaaaaa.

  • macon

   A to je tvoj avtobiografski moment? Pokvarjen si, omejen, nekaj drkaš po forumu… reci hvala demokratičnim desnim, ker te prenašajo na svojem forumu, da izražaš levičarsko primitivno debilnost, bebček. :)

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Tebe smatram “malo manj neumnim” od ostalih članov foruma. Pa mi povej, kdo normalen podpira “Tupsona”. :)

    PS: Brez primitivnosti. :)

    • macon

     Jebe se mi za kaj me ti smatraš, motenec.

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      To je ta kultura “izobraženih desničarjev”. :)

      PS: Kdaj začnete čistiti ceste. Ob 5:00? :)

     • WISKY 1000

      ka lapaš tu gor ti zločinc

  • garfi

   mrtvak

   • jajo absolutni luzer

    janša je politično truplo, to pa to

    • Tanja Bor

     Pri komunistih je vse laž, torej je Janša še kako živ. Na to kaže histerični odziv levakov tukaj.

  • sprehajalec

   Potomec Političnega komisarja in sekretarke za grmom Kočevskega pragozda je pač rdeče seme…. Komunist in levičar…

  • WISKY 1000

   kake leve budale ste tu gor,šarac vas bo dobro nategnil,hi,hi,hi……

 • Krtača 20

  Če imam na izbiro sam isis pa sds, mejduš da rajš izberem isis. Nej se mal med sabo tolčejo z sds. Pol pa vse skup fuknemo v jamo.

  • bubamara

   To pa sigurno. Ta rdeči ste vedno bili za kozejebce.

   • Krtača 20

    Spet ne dojameš. Zame je isis al pa sds isti qrac. Isis so vseen še mejčken mejčken boljš….vsi pa glih fuknjen.

    • Zgornji

     Torej imaš še vedno rajši kozjejebce .

     • merim

      Med slabimi opcijami pac izberes tisto ki je manj slaba

     • sprehajalec

      In upaš, da te bo kakšen 2x zapečeni od zadaj. Sanje levičarjev….

   • Aresnica

    Pusti Levo LGTB golazen oziroma levo mafijsko omrežje – naj se med sabo kozjejebajo._Sem prepričan , da se bodo.
    ____________
    Lep pozdrav

    • WISKY 1000

     saj se že dolgo

  • sprehajalec

   Prava izbira Krtača. isis bi te postavil na vrh stolpnice v predstavi Ikarov let. Ateiste in istospolne poženejo potem iz stolpnice, ter če vzletijo pač preživijo…

 • Tweety Bird

  Janez Janša: “Vlado sestavlja koalicija šestih strank, od katerih nobena ni dobila volitev, za mandatarja pa je podprla poraženca volitev!”

  Boli, boli…joj kako vas boli !!!… Ne morete in ne morete prebolet, ha? Sfukali smo vas do konca..,.Janez Janša NIKOLI več !!!… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

 • tetka z ozadja

  Desničarji, ali to sedaj imenujete “Jankovićev efekt” ali “janšev efekt” ?

 • garfi

  ob stotisočih Butalcev in z ugrabljeno rtv jim je seveda uspelo
  kriv za vse bo še naprej JJ

 • Zgornji

  VEČ KOT OČITNO JE, DA SO SE NA VLADAJOČE POLOŽAJE PRIGREBLI SAAAMI POKVARJENCI KI DELUJEJO PROTI NARODU IN PROTI NARODOVI VOLJI !!! ! !!!

  • Zgornji

   IN, KAJ MAJ MRTEV NAROD NAREDI Z TEMI SVOJIMI IZRODKI KI GA HOČEJO UNIČITI ???

   • jajo absolutni luzer

    odstavi Janšo z vrha stranke, za začetek

    • Zgornji

     GLEDE NA TO DA JANŠA ŽELI ŠE NAJMANJ ŠKODE NARODU, JE OČITNO , DA SO NAJBOLJ NUJNI ZA ODSTAVITI LENI POKVARJENI ZLOBNI LENUHARSKI LEVUHARJI !!! ! !!! ŠELE ZATEM BO POSIJALO SONCE SREČE TUDI NA TA NAROD . PREJ PA NE .

  • tetka z ozadja

   In kateri so?

 • Franjo Trojner

  Pišite levičarski malari neresnic kar želite, neizpodbitna resnica je, da bi po na referendumu že potrjenem, a še ne uzakonjenem večinskem volilnem sistemu vlado stavila stranka SDS sama!
  V vseh volilnih okrajih je premočno zmagal program stranke SDS! Volilci so torej glasovali za spremembe in proti sestoljenemu vladnemu trojčku, ki je v svojem skoraj štiriletnem mandatu zajebal vse kar se je zajebati dalo. Čujte levičarji samo o demokraciji mi ne tvezite, v demokraciji se ne izključuje, temveč povezuje! Sicer pa samo v BUTALAH BUTALCI lahko verjamejo, da bodo med seboj skregani nesposobni in nespodobni politiki levice, Židan, Cerar in Rjavec v Šarčevi manjšinski vladi naenkrat začeli delati za državo in državljane. Mater vam vidim, kljub USTAVNI večini niste v živlenje spravili niti ene samcate reforme. A vi levičarji računate, da bosta Bratuškova in Mesec gonilna sila leve Šarčeve manjšinske vlade? A ste vi levičarji zdravi v glavo? Čujte Bratuškova in Rjavec sta pogorela na volitvah, zdaj bosta pa v Šarčevi manjšinski vladi ministra! NARODU GRE NA KOZL pri tako zelo očitnem sprenevedanju podtaknjenca Šarca, ki se je ves čas volilne kapanije na ves glas dr, da z starimi političnimi etabliranimi obrazi/strankami ne bo sodeloval, da je prišel čas za nove mlade ljudi in stranke!!!??? A vi na levici ne znate držati obljub? A res ne premorete niti trohice časti? Čujte , za program Desusa je glasovalo 40 000 volilcev od cirka 1800 000 volilcev in Desus bo do dobil 2 ministra, torej bo teoretično imelo 40 000 volilcev 2 ministra in kup pomebnih odločevalskih direktorskih in nadzornih mest, TEMU Vi LEVIČARJI PRAVITE DEMOKRACIJA, ves demokratični svet pa temu pravi velika svinjarija. Enaka zgodba velja za stranko ZAB.
  Sicer pa O VAS LEVIČARJIH POVE VSE izjava Cerarja za RTV SLO , da je skoraj štiriletni mandat njegove vlade minil BREZ AFER IN ŠKANDALOV, KAR JE tako velika LAŽ, da bi ga pravi novinarji morali takoj RAZTRGATI!! TAKO PA JE FAKE NOVICA znova našla pot na baje neodvisno nacionalno TV.
  A na vse plagiate, dodatke za stalno pripravljenost, mednarodni škandal, ki sta ga zagrešila veleTELEfonista in preveč brbljiv zunanji minister, pa na zapravljen Židanov TERAN pa ste že pozabili??? Kaj pa na kršenje USTAVE v letu 2015, ko so k nam NEZAKONITO drli ilegalni migranti IN JIH JE CERARJEVA VLADA Z VLAKI BREZPLAČNO DO AVSTRIJE VOZILA ste tudi pozabili?? Pa na dvakrat obračunane potne stroške Cerarja tudi, itd?
  Sram vas naj bo vse vas, ki ste zaobšli demokracijo in vladavino prava ter namesto vlade po želji volicev postavili svoj CENTRALNI KOMITE ali IZVRŠNI SVET, kot se ta Šarčeva manjšinska vlada v resnici imenuje. Vas zanima samo državno korito in kako največ nagrabiti iz njega, kar je glavni razlog, da se z vsemi silami fanatično trudite zadržati na oblasti, kar počnete tudi na nezakonit, neodkrit in vsakega poštenega človeka nevreden način.

  • tetka z ozadja

   Z janišisteki in cigani, pač ni dobro imeti opravka.

   • Tweety Bird

    Z cigani še gre…z janšisteki pa vsekakor ne :)

    • Dragan Krstič

     Tudi s plagijatorji kot tovariš Anton Peinkicher ne gre. A imama prac Tweety?

     • WISKY 1000

      KVA SI PA ŠLUKNIL,SE TI ŽE VRTI NEPISMENI

    • tohuvabohu

     Ti že veš, ciganček, ki si ciganom padel z voza, ko so migrirali po Halozah.

    • WISKY 1000

     LEVAKI BOGI,JANEZ PRIHAJA SLEJ KOT PREJ.

  • merim

   Alo cigu migu diktatorstva pa ni vec. Diktatorstvo je izumrlo sedaj je demokracija

 • žogica

  Jaz samo upam, da na Urgencah po Sloveniji deluje tudi psihiatrija, ta vikend bodo imeli fuul gužvo!

  • sprehajalec

   Žogica, je že zazvonil telefon od Štruklja, kdaj se spet najdete na ulici in štrajkate?

   Ali sedaj ne bo treba na Ulico?

  • jajo absolutni luzer

   Janez prvi, se že preriva v vrsti. tudi v ponedeljek ne bo nihče klical, gremo stavit

 • merim

  DEJSTVO:

  janezu je iz popolne zmage v vseh volilnih enotah uspelo popusiti na celi crti.

  • sprehajalec

   rdeča Fronta zmaguje, kot leta 1945….

   • merim

    Ja izdajalci si pa zasluzijo kazen, se ne strinjas?

    • sprehajalec

     Vabim te, da me poskušaš poriniti v brezno. plačam ti, da me poskušaš poriniti v brezno, tako kot so počeli tvoji predniki. Edina razlika naj bo, da ne bom zvezan z žico….

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Ti penzioneru. Nemoj ti, da prijetiš. Reko sam, više puta, kad ti ja, opalim šamarčinu bacio bi te u komu. :)

      PS: Nemoj, da pričaj bajke. :)

     • sprehajalec

      opali ti večeras šamarčinu svome kurcu, koji neče da se diže više…

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Diže se meni, samo pitaj svoju čerku. :)

      PS: Dobra je riba, al glupa kao toćak. :)

     • sprehajalec

      Diže ti se na sopstvenu kevu. I to od najranijih godina….

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Moli Boga, da te ne nađem penzioneru. Kad te nađen, razbiču ti njuško. :)

      PS: Sakrij se u jamu, kao tvoji preci. :)

     • sprehajalec

      Ha, ha, ha, ukakio bi se da me vidiš….

     • montyamp

      Hehe titobandito pederčina :
      »… Pokraj mosta imao sam sagrađenu baraku, koja je služila kao spremište cementa i gdje mi je kažnjeni
      Anton Belobrajić, zidar, izrađivao betonske konzole za naslon mosta, kod kojega je Broz češće ulazio i iza zatvorenih
      vrata ostao dulje vremena. Ovo njegovo ulaženje u baraku postalo mi je sumnjivo, pa sam jednog dana zavirio kroz pukotinu,
      gdje mi se je ukazao stravičan prizor, kako Broz vrši spolni akt s kažnjenikom Belobrajićem. Nakon odlaska Broza
      upitao sam ga kako može imati ovako gnjusan dodir sa čovjekom, ovaj mi je stidljivo odgovorio, da nema novaca, a Broz
      da mu dobro plaća …«

     • WISKY 1000

      ti pa vozi nazaj u rodni kraj,komunajzar

     • merim

      Ne sprejmem tvojega vabila haha

     • sprehajalec

      zakaj pa potem groziš opoziciji z brezni in likvidacijami?

      #Ja izdajalci si pa zasluzijo kazen, se ne strinjas?#

      je to načrt nove Vlade?

     • merim

      Kje pa jaz grozim? Daj skopiraj sem moj post kjer grozim

     • sprehajalec

      #Ja izdajalci si pa zasluzijo kazen, se ne strinjas?#

      Tole je grožnja in poziv na obračun z opozicijo, kot leta 1945. stvar zrela za organe. Pa ne slovenske…

     • merim

      Izdajalci si zasluzijo kazen morilci si zasluzijo kazen tatovi si zasluzijo kazen se ne strinjas?

  • garfi

   žagate vejo na kateri sami sedite

   • merim

    Janez si je vejo sam odzagal

    • garfi

     žagate ga in ne odžagate luzerji

     • merim

      Vidis da je celo zivljenje v opoziciji

     • tohuvabohu

      Pa je kljub temu strah in trepet. Ubogi janšafobi, skrijte se, da vas ne požre.

     • merim

      Kdo se boji janeza naj dvigne roko.

      Vidis sam desnicarske roke so u luftu

  • WISKY 1000

   levaki,poglejte sliko na desni kaj ste izvolili,hi,hi,hi……..

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Naslednja 4 leta bomo priča lajanju poslancev SDS-a in metanja polen po noge ljudem, kateri hočejo narediti BOLJŠO Slovenijo. :)

  PS: In potem se stranka SDS zavzema za “boljšo” Slovenijo. :)

  • garfi

   čez štiri leta dajte Butalcem 10€

  • sprehajalec

   ne bo 4 leta. Cipras je imel nekaj mesecev….

   • tetka z ozadja

    Ja, ampak Cipras že dolgo vlada.

    • sprehajalec

     Troika vlada….

     • tetka z ozadja

      Misliš tista trojka, ki jo je janšistek tako klical v Slovenijo?

     • sprehajalec

      ja, tista, ki bi Sloveniji prihranila 800 milijonov Eurov letno iz naslova obresti zaradi EU kreditov.

      tako se boste pa pujceki drenjali pri koritu, ker bo premalo za vse…

      narod bo pa najebal.

     • merim

      Jah desni ste vedno radi izdajali

     • sprehajalec

      800 milijonov letno stane vse Slovence za neizdaja in “naše”. Da je lahko skrila Šivilja levičarske mafijce po Bankah….

     • merim

      To so pufi iz 2004-2008

  • tohuvabohu

   Ljudem, ki hočejo narediti revščino ZA VSE (razen za svoje riti).

 • jajo absolutni luzer

  kalimero bil , kalimero ostal, janša šiptarska piškica iz najbolj možgansko osiromašene veje FDV, obramboslovja. on se ni nič naučil in še vedno krivi druge. toliko bolje za vse ostale, on je pa luzer in ostaja luzer

 • tetka z ozadja

  Tisti, ki ste proti beguncem. Imam en predlog. Vzamemo npr. 300 beguncev in izženemo 300 janšistekov, ali jih pa zmečemo ( mi že vemo kam)

  • garfi

   Tumpek spet groziš

  • Tweety Bird

   Bom jaz povedala… V BREZNA !!!

   • Dragan Krstič

    Peinkicher. Ti veš kje so brezna. Ali ti je fotr povedal kje so. Štiri leta je kot nemškutar služil v Wehrmachtu, po vojni je pa v Teharjeh in Teznu ljudi pobijal da bi se odkupil rdeči oblasti.
    Imaš gene po njem. Metamorfoza iz ene skrajnosti v drugo pri ljudeh tvoje baže ni problem.

  • sprehajalec

   Pod pogojem, da se 300 komunistov na čelu s tetko ogradi v ograjo skupaj s 300 begunci.

   potem se pa pogleda, kaj je ostalo čez kakšen mesec..

   pa če je tetka še tam…

   • tetka z ozadja

    Moraš priznat, da je dober predlog. – 300 janšistekov.

    • sprehajalec

     Še boljši je 300 2x zapečenih na tetko in levičarje od zadaj….

    • WISKY 1000

     vidim,da ste levaki res bolni na umu,izvolite šaraca s popravci,hi,hi,hi……

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Jaz bi bila za, da plačamo 300 migrantom, da izženejo vse Janšiste iz Slovenije. :)

   PS: Janšisti so strahopetni. Poglejte leto 1945. :)

  • holzer

   Vi levaki ki vabite migrante k nam,si jih kar domov peljite,tetka lahko kar ti začneš.
   Kar futrajte jih,vzdržujte,delajte namesto njih itd.
   S tem boste celemu svetu in Sloveniji pokazal vašo dobroto.

   Daj ti tetka razloži mi,kaj to zate pomeni janšist.A to pomeni cela Janševa žlahta,prijatelji al kaj.

   To da boste nekoga nekam zmetal,to pomeni grožnjo.
   Jaz na tvojem mestu,se s tem ne bi glih zajebaval in grozil.

   • merim

    Migrante se bo futralo s tvojim dnarjem al ne placujes davkov?

    • holzer

     Ja tako levaki znate,nič novga,vas poznamo.

     S tujim kurcem po koprivah tolčt.

     Ma niste vredni da vas pes poščije.

     • merim

      Ti bos futral migrante s svojim dnarjom pa ves kaj ne mores cisto nic ti srednjeveski neizobrazen holzer

   • WISKY 1000

    to tetko sem že prijavil,misli,da je anonimen budalo levo.

 • garfi

  levuhi kaj boste naredili za naslednje volitve
  10€ bo premalo

  • realnost

   za 5€ bodo po cele dneve tu smetil in drukal za nov sveži obraz, mogoče bo to TOF ali pa roza???? Kandidatov iz nabora dvornih klovnov jim ne zmanjka….

   • tetka z ozadja

    Vsekakor boljše kot janšistek.

   • garfi

    mogoče bo res potrebna kriza, da se jih znebimo

   • merim

    Realnost: za janeza je vsak klovn premocan

  • merim

   Sj bo diana posodla

 • Tweety Bird

  Slovenija ni Amerika…v Sloveniji zmagujejo levičarji !!!… Desničarji so samo relativni zmagovalci !!!
  A ste kdaj slišali, da je v boksu “relativni svetovni prvak?”… Ne, je absolutni svetovni prvak :)

 • garfi

  levuhi tečejo zadnji krog
  koliko jih bo še prišlo v parlament
  izključevalci bodo izključeni

 • xtc

  SLO levičarji so vse bližje Ferdotu in njega koncu.

 • Tweety Bird

  PROTESTIRAM !!! … Jaz nisem nobena “Anton Peinkicher”…ampak Julijana Tič…po haloško Foglova Julika… v srednji šoli sem bila Tweety… Kapish?

 • Krtača 20

  Če bi imel na izbiro satana al pa sds bi sigurn izbral satana. Slabi od sdsa ne more bit…..

 • tetka z ozadja

  Janšisteki, kaj boste pa sedaj, boste protestirali ali cepetali s svojimi nožicami?

  • garfi

   cepetali boste Banditi
   folk vas ima počasi dovolj

   • Jovo Jamnica

    Sn pogledo skoz okno… nikjer dobenga…

    • garfi

     ker ti visim za vratom

     • Jovo Jamnica

      Eh… ti ne obetaš…

     • merim

      Ti si prestrahopeten

   • tetka z ozadja

    vladamo vam že 70 let in še nekajkrat toliko bomo. Razočaran?

  • slosin

   nč od tega! Gledal bomo, kako se utapljate v lastnem dreku…

 • garfi

  revija Demokracija: vlada ni 5+1 ampak 1+5

  • Tweety Bird

   He he…moja LEVICA bo vodila celotno igro :)

   • garfi

    ja zadnjo

    • Tweety Bird

     Še vas bomo…še naslednjih 70 let !!!

     • garfi

      70 dni

     • ĐĐ Style

      Hvala, 70 let in 70 dni

  • žogica

   SDS je pa 0!

   • garfi

    kaj potem iščeš tukaj Bandit

    • žogica

     garfi, zakaj si slabe volje?

     • garfi

      to je moja dobra volja

     • merim

      Ubogi ti

     • žogica

      Zakaj si pa dobre volje?

     • garfi

      ker imam rad sovražnike

     • žogica

      Zakaj si dobre volje?

   • merim

    Ne sds je 1+0,ker nihce noce sodelovat z njimi

    • žogica

     Tako so pametni, najboljši……………….., pa jih nihče ne mara.

 • montyamp

  Slovenija mora na dno .
  Nikjer na svetu se napredek ni zgodil na lep način , vedno je bilo krvavo , da se je človekova morbidnost potamanila s čim boljšim .
  Dobro da imamo norce , ki nas rapidno s prostim padom vlečejo v brezno , ki je nujno in potrebno zlo ,da se nekaj pametnega zgodi .
  Gremo žveplena banda , ura teče tikataka ………….

  • merim

   Sj ves uno vaso: na naslednjih volitvah pa bo janez…spet popusil

 • garfi

  globoka država bo globoko zabredla

  • merim

   Kaj je to globoka drzava?

   • garfi

    tvoja rit

    • merim

     Papagajcki ponavlate besede ki jih sploh ne znate pojasnit

     • garfi

      čevelj imaš v riti

   • Krtača 20

    Mogoče misli Barbara rov?

  • žogica

   Koliko km je globoka?

 • tetka z ozadja

  Desničarji, saj, če vam kaj ne paše, v Švici izvajajo legalno evtanazijo. Če je pa to predrago za vas, imamo pa še nekaj placa, da vas zmečemo ( mi že vemo kam).

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Janšisti vaše fantazije o vladanju so se danes končale. Svetujem vam, da najdete najbližje drevo in vzamete vrv. Ostalo pa že veste. :)

  PS: Šarec vas bo pokopal. Še ga boste sanjali. :)

  • montyamp

   Tito je 5. maja 1941 v glasilu KPJ pozval komuniste naj čim bolj stopajo v nemške službe. Kasnejši prvaki OF in KPJ, odvetniki dr. Aleš Stanovnik, dr. J. Pokorn in dr. J. Vilfan so v tem obdobju delali v Šentvidu pri Gestapo (selitvena komisija!). Kasnejši notranji minister SFRJ, Stane Dolanc in edini slovenski admiral v SFRJ, Stanislav Brovet sta v Avstriji prostovoljno vstopila in bila dolgoletna člana Hitlerjugend, Brovet, ki je vstopil v Celovcu, kar do januarja 1945.
   http://www.casnik.si/index….

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Nimam namena brati teh “nebuloz”. :)

    PS: Sram vas je lahko. :)

    • montyamp

     Dosmrtni vodja nekdanje komunistične Jugoslavije in vodja partizanskega gverilskega odpora med 2. svetovno vojno Josip Broz Tito je imel tudi temno in okrutno plat svojega vladanja. Že pred vojno je leta 1935 deloval v Moskvi, kjer je bil član sovjetske tajne službe NKDV in se je tajnih morilskih metod učil od tovariša Stalina. Že v Moskvi je ovadil vsaj 15 svojih sodelavcev iz partije, ki so jih nato zahrbtno likvidirali. Med vojno je njegova partizanska vojska sodelovala pri pobojih nedolžnih kmetov, obrtnikov in drugih razrednih sovražnikov. Po vojni je bilo maščevanje še hujše, saj je za seboj pustil kar 600 množičnih morišč samo na območju Slovenije. Številne žrtve so okrutno pobili z noži in topimi predmeti ali pa jih žive zazidali v rudniške jaške. Skupno je odgovoren za preko 600 tisoč pobitih nasprotnikov komunizma na tleh Jugoslavije.

   • Jovo Jamnica

    Čuj sina, to smo dans obdelovali pot drugim člankom. Cilaš na taužnt komentof ???

    • montyamp

     Nena vem kaj ste delali gnes , toti broz udba pač naj vidi kaj je za imenom .

     • Jovo Jamnica

      Eh, njemi se dopade, če ga kiclaš…

  • garfi

   mrtvak

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Retard alert! :)

    PS: Prijava na spletno-oko zaradi grožnje s smrtjo. Bomo videli, kdo se bo smejal. :)

    • garfi

     kje je kakšna grožnja
     broz je mrtev

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      To boste pojasnili organom pregona. :)

      PS: Pazite, kaj pišete. :)

     • garfi

      1.
      LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
      Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)
      2.
      LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
      Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)

      zapor levim fašistom press

  • RATATA

   Hranim nogo broza. Če želiš ti jo lahko prinesem in te z njo brcnem v smrdljiv gobec.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Hrabri mož pojdi spat. Tvoja hčerka je ravnokar prišla k meni domov. :)

    PS: Me bo obdelala, profesionalno. :)

    • RATATA

     Naučena je kako naj s takimi.

 • garfi

  zombi broz razsaja

 • Tweety Bird

  Ko vas jebe…grem raje spat. Mi levičarji smo itak zmagali…bom vsaj imela lepe sanje. Vi desničarji pa strašne more…v noriškem kraljestvu… LAHKO NOČ !!!

 • xtc

  Realno,če b bil TitoYuga in KPJ sposobni nebi propadli in zbankrotirali.

  • tetka z ozadja

   Ampak vladamo pa kar 70 let+

   • xtc

    In ljudje vam s******* na Titove in Kućnove slike,nato…… prideše lekcija urbanega pohištva.
    Treniraš?
    kako je zrba ,da zadeva gre z zadevami čim hitreje in kolilocm ti bo dodeljeno po sosbi naroda prazne sklede?

    • Jovo Jamnica

     Hahahahaaaaaaaaa
     ————

     Treniraš+
     kako je zrba ,da zadeva gre z zadevami čim hitreje in kolilocm ti bo dodeljeno po sosbi naroda prazne sklede?

     ———-
     Tako je!! Magari nea vem , zakaj se gre… LOL

     • xtc

      še najbolje.

 • Dragan Krstič

  TweetyBird, pardon Anton Peikicher, kdo bi si mislil da si tako pokvarjen človek. Še Ljubica Jelušić se te sramuje ker si plagijator in si se hotel dokopati do naziva magistra s prepisovanjem oziroma krajo intelektualne lastnine. Tweety kdor krade tudi laže in obratno. Kapish!!!!

  • merim

   Kaj se pa ti bosanc mesas u nase slovenske pogovore?

   • Anton

    No pa smo spet pri rasni nestrpnosti, ki jo tako želite pripisati desnici.

    • merim

     Rasna nestrpnost? A niso in slovenci in bosanci belci?

     Toncek press

     • Anton

      No pa nestrpnost do drugih narodov…..
      Čaki mal, sej lewaki sploh ne priznavate naroda..?

    • slosin

     klasika komunistekov: kar sami počnejo, podtikajo drugim…

     • merim

      Desnicarji zaboga dejte se mal izobrazit preden kaj napisetr no delate sramoto celi desnici ne sam sdsu

     • centurion

      Muslim-odjebi in RAUS.

     • slosin

      kaj pezde, sem ti stopil na rep , a?

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Vsem “ta desnim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “FUCK COMMUNISM”. :)

  PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)

  • garfi

   1.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
   Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)
   2.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
   Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)
   3.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 8 minut nazaj
   Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?
   4.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 5 minut nazaj
   Saj, vas desničarsko drhal lahko skamenjamo…in vas zmečemo v brezna. Ne bo prvič. Kapish?
   5.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird
   Za drhal in izdajalce ne moreš biti kaznovan. Kapish?
   zapor levim fašistom press

  • Anton

   Kako je brez noge in s suhim lulčkom?

  • bednick

   Kaj je z njim, me zanima?

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Ovaden je bil s strani policije. :)

    PS: Moten osebek. Čaka na obravnavo. :)

    • bednick

     Če je moten, me ne zanima več.
     Hvala.

  • garfi

   Vsem “ta levim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “Fogloff Tumpek”. :)
   PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)
   Ovaden je bil s strani policije. :)
   PS: Moten osebek. Čaka na obravnavo. :)

 • Tweety Bird

  Sedaj pa res moj zadnji komentar: SDS je z Janšo na čelu s svojo agresivno retoriko, lažnivimi mediji in svinjanjem po zgodovini požgala vse mostove. Zdaj sami užaljeni čemijo na svojem zmagovalnem otočku, izolirani od vseh. Iz otočka letijo strupene puščice v salvah na vse strani. In potem jočejo, da jih vsi izključujejo…Gamad zabita desničarska !!!

  LAHKO NOČ…

  • garfi

   1.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
   Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)
   2.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
   Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)
   3.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 8 minut nazaj
   Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?
   4.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 5 minut nazaj
   Saj, vas desničarsko drhal lahko skamenjamo…in vas zmečemo v brezna. Ne bo prvič. Kapish?
   5.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird
   Za drhal in izdajalce ne moreš biti kaznovan. Kapish?
   zapor levim fašistom press

 • Black_hawk

  Janša dobro zadel s tem twitom se že tresejo.

  • žogica

   Janša vedno dobro zadene, rani pa sam sebe!

  • jajo absolutni luzer

   on sam je pa vzel tablete za pomiritev, res ni smeha, ni pa permantne groze luzerja, ki je zamočil stranko in volitve

 • garfi

  Vsem “ta levim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “Fogloff Tumpek”. :)
  PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)

 • Tečen dec

  Pisec tega jokavega pamfleta pozablja na svoje korenine: član Zveze komunistov Slovenije od 17. leta starosti, politični komisar 1. čete Ivo Lola Ribar brigade Avnoj 77, diplomant Fakultete za politične vede,…
  Morda pa je on tista politična marioneta, postavljena od močnih sil v ozadju, ki SDSju vedno znova preprečuje, da bi zmago na volitvah pretvorili v vladanje.

  • garfi

   tečen si s temi manipulacijami

  • janez cepec

   zadeu si žeblico na glavico. use je zmenen, jebe se JJ za Slovenijo in vlado. važn, de ma fajn plačo, nč ne deva, jebe use po spisku, za nč ni odgovorn, na šiht ne hod, ko se pa babe navliča, se da pa mau na Dob zapret. tipičn komunajzar

  • realnost

   Vidim da si pravi borec proti komunizmu? Si že katerega vadil za zločine proti lastnemu narodu?? Ali pa te motijo samo mladeniči ki so pravočasno spoznali svojo zmoto s kom se družijo?? Predlagam da pričneš boj proti tistim ki se še danes priklanjajo komunističnim zločinskim simbolom…

   • janez cepec

    ko je ON, kao spoznou svojo zmoto, ni biu več mladenič. druga stvar, ni spoznou zmote, iz partije so ga fukn, ker je biu ON že takrat trabl mejker, poj je pa joku pa prošne pisu, de bi ga nazaj uzel. pa ga niso. dones se pa po cerkvah vala, pa nabira glasove naivnih ovac, pa tud to mu ne pomaga. za partijo pa prau, de je not šu zato, de b’ jih od znotrej zjebu. to bo ja.

   • merim

    Kaj pa ti koliko si jih ze ovadil?

   • Tečen dec

    Zgolj proti tistim, ki pijejo Heineken, ker je zanič pivo.

 • janez cepec

  veliki vodja, ups, veliki luzer spet igra Kalimerota. prav, de so ble volitve spet prevara. zakuga? prav, de Šarc ne pozna razlike nekih levih inštitucij u UE. pa za koji kurac nej bi jih? mu bojo že povedal dko je kdo. sej veliki luzer tud ni usega vedu, še dones ne ve, predvsem teg, de je passe. prav, de je pocen komediant, ki je u svojem humorju žaljiv. pa ni bol žaljivga človeka, kot je veliki luzer, pa ne u humorju, ampak u svojih tvitih, besadah in dejanjih. Kalimero ne more pozabet, de je kljub “absolutni” zmagi popupio. in prou je tko. ima Boga

 • montyamp

  Slovenija je na dobri poti .
  Volilno telo mora dobiti udarec s topim predmetom in to je nova vlada v kateri razsaja cerebralna paraliza .
  Pametni vedo da se minimalni psihološki napredki dosegajo z maximalnimi žrtvami .
  Na juriš banda murglosrbskih hlapcev in udbovskih marionet , na juriš novemu bankrotu naproti ,…………….

  • merim

   Desnicarji ne grozit zgodovina pravi da ste strahopetci in porazenci

   • montyamp

    Ravnovesje se vzpostavlja , število dežurnih smetilcev in plačanih provokatorjev narašča .
    To je indikacija alarmantnega stanja v centralnom komitetu saveza komunističke partije .

    • merim

     Pise se leto 2018 ce si slucajno ostal tam nekje v sestdesetih

     • montyamp

      Hehehe , tam si ostal ti , jaz sem Swiss ………………….

     • merim

      Aha ok tele tumarije ki si jih skupi spacal govorijo drugace

     • montyamp

      To si ti reku .
      Nima teže , Švicarji pravijo drugače .

     • merim

      Ti pa res nisi svicar. Oni so pametni kn razumni kot mi slovenci.

 • bednick

  QUIZ
  Vsi vedo kaj je globoka država, ampak nobeden jo pa še ni vidu.
  Vprašanje se glasi:
  kaj je to?

  • merim

   Nihce ne ve. Desni cakajo pa na janeza da jim pove kaj je mislu

   • garfi

    močno smrdi torej je tvoja rit

    • merim

     Ma ti pa mas dobre fore. A je argumentov zmankal zdj pa so na vrsti zaljivke, kot tvoj vodja?

     • garfi

      kje je kakšna žaljivka

     • merim

      Jej jej a desnica nima kakih meril za sprejemanje clanov npr dokoncana osnovna sola al pa vsj kako popoldansko izobrazevanje?

     • garfi

      jej jej kar si skuhal

     • merim

      Kopiras se

     • garfi

      kapiraš me

     • merim

      Ti pa res nimas nekega besednega zaklada? Kopiras rit sank kelnarca spricer pir jansa to je to?

     • garfi

      jansa kaj je to

   • janez cepec

    nč ni mislu, če b’ kej mislu, bi odstopu

   • garfi

    močno smrdi torej je tvoja rit

    • merim

     Sj si ze dvakrat isto odgovoru a s mau pjan ejga

     • garfi

      za vsak slučaj, da me kapiraš

   • slosin

    a so ti dal v Murglah dovoljenje, da tu spet bluziš..?

    • merim

     A ti rabis dovoljenje za pisat po greznicastraneh? Ja vem veliki vodja ti je zajeban

  • garfi

   močno smrdi torej je tvoja rit

  • žogica

   Janez v jamo pade, pa reče, da je globoka!

  • Jovo Jamnica

   Jas sn najrajši Brščića poslušo o globoki državi. Ponovit nea znam. Saj res, kam je splino Brščić???

   • bednick

    Nea vem.

    • Jovo Jamnica

     Zadni pinned twitt 29. maja:
     Aleksander Solženicin: ‘Ljudje smo različno obdarjeni. Če smo svobodni, nismo enaki. Če smo enaki, nismo svobodni.’

     Pol pa 12. junija zadni:

     Zakaj levičarji svojih multikulti kumbaja zamisli ne uresničijo v Afriki? 1,3 mlrd Afričanov jih nestrpno pričakuje. Imajo veliko skupnega.

     • merim

      Cuj zgleda je spakiro pa sol u afriko

     • Jovo Jamnica

      Tut tam majo internet…

     • merim

      Cuj neka je zuckerberg poiskusu pa se zgleda ni priml premal racunalnikof pa ni zalafalo

     • Jovo Jamnica

      Nimam pojma o fejsbuku…

     • merim

      Ma kaki fejsbuk.. zuckerberg jim dol po afriki gradi brezzicni internet pa sd zgleda nea prime je premal racunalnikof

     • Jovo Jamnica

      Kolk jas vem, je Afrika pretežno na linuxu. Kaj je sd??

   • žogica

    Skril se je…., za vsak slučaj!

    • Jovo Jamnica

     Zakaj bi se???

  • slosin

   to je pa tako, kot s himalajskim jetijem in pametnim levičarjem….yetija so menda že videli….

  • žogica

   Vprašanje se glasi: zakaj me blokiraš?

   • bednick

    Če imam slab dan, takoj blokiram.

    • garfi

     kapiraš pa

     • bednick

      Kapiram ne, kopiram pa na veliko.

    • žogica

     Sem jaz kriva za TVOJ slab dan?

     • bednick

      To, kdo je kriv, je pa najman pomembno.
      Prvi, ki naleti, je blokiran.
      Ni milosti!

     • garfi

      Ta komentar je prebrisan

  • garfi

   močno smrdi torej je tvoja rit

 • Mara

  Komedijant je povozil SDS in Jajota. To vse pove o njihovi nesposobnosti.

  • Tanja Bor

   Zaradi nesposobnosti vlade umirajo otroci. Kri je tudi na tvojih rokah.

  • Slovenec

   Povozil? Ni videti.

 • montyamp

  A je Šarec imel popravnega tudi na šnelkurs academy of Kumrovec ???

  • merim

   Ne mel je sam 6 popravnih a je dovolj prefrigan za janeza

   • jajo absolutni luzer

    v Kumrovcu je bil Janšari, in pot v Jajce je tudi dokumentiral v superlativih. rdeče prebarvani sds klopotci, bivši partijci, Šarcu vsaj koministične preteklosti ne morejo očitati. če so že na lastno pozabili, psihotiki noriški preoblečeni

 • merim

  Garfi zakaj s pa vse svoje poste pobrisu?

 • Tweety Bird

  SDS je z Janšo na čelu s svojo agresivno retoriko, lažnivimi mediji in svinjanjem po zgodovini požgala vse mostove. Zdaj sami užaljeni čemijo na svojem zmagovalnem otočku, izolirani od vseh. Iz otočka letijo strupene puščice v salvah na vse strani. In potem jočejo, da jih vsi izključujejo…V jame vas je treba fuknit, in dol zasipat. Saj od vas ni nobene koristi… LAHKO NOČ !!!

  • garfi

   sem ti napisal, da ne boš spal
   laž zasužnjuje

   • Tweety Bird

    Spat se spravi maček smrdljivi…

    • garfi

     jezen sploh ne boš spal pravi Silvester

     • Dragan Krstič

      2 litra šmarnice bo pomagalo.

     • garfi

      metanola

 • Tweety Bird

  V prihodnjih dnevih in tednih bo Janšev Imperij laži ustvarjal afere in napadal člane nove vlade na vsakem koraku. Naporno bo. Zaželimo novemu predsedniku vlade srečno roko pri izbiri ekipe in uspešno delo. Konec koncev gre za Slovenijo !!!… LAHKO NOČ !!!

  • slosin

   brdek, ptiči serjete na veji…

  • janez cepec

   DEJA VU

  • garfi

   sem ti napisal, da ne boš spal
   laž zasužnjuje

  • Dragan Krstič

   Še ene 5 ministrstev bi moral ustanovit da bi bili uspešni. Da bi bila vlada še trdnejša pa čimveč tem bolje. Za vsako rdečo barabo iz komunajzarskega elitneža po eno.Pol bo pa vlada zdržala vsa 4 leta.

 • Korl

  Nesposobni Janša se je spet izkazal. Šarec mu je pokazal kako se vodi državo.

  • Slovenec

   Šarec se ni vodil države.

  • Republic Commando

   Kdaj mu je pokazal? se sploh zavedaš kaj cviliš??

 • janez cepec

  zanimiv je to: oddanih je blo 87 glasovnic (trije posranci so že plavga udarl), 86 je blo veljavnih, ena neveljavna glasovnica. pa koko nej bo JJ predsednik vlade, če še glasovnce ne zna pravilno izpount?

  • Jovo Jamnica

   Janša sploh ni dvigno glasovnice. Možno, da nea več zaupa f sebe…

   • janez cepec

    tud to j’ ena možnost

    • Jovo Jamnica

     Itak se fsi delajo norca z nas. Problem je, da se eni zato ful sekirajo…

     • janez cepec

      jest se ne, jebe se men za JJ, Šarca, al pa Kučkota, važn de desnakarjem živce kravžlam, pa da prođe vreme

     • Jovo Jamnica

      Ja. Čudni so eni modeli tu… Je zabavno.

     • stane

      Verjetno jim ni vseeno zaradi zavojevanja crnuhov,nas ogrozajo. Jih je pa cedalje vec. Samo je vprasanje casa kdaj bo explodiralo. Na drzavo se ne mormo zanasat,ker je izdajalska. Danes sem bral,da so se na STAJERSKEM ze formirale vaske straze,na Primorskem pozivajo policijo naj jih zasciti,ob Kolpi za vaske straze. V prekmurju je pridelek na njivah unicen z cloveskimi iztrebki,pohojeno zito,pokraden pridelek,vlomi v hise,vikende. To povejo ljudje novinarjem in drugim. Zvecer se bojijo na sprehod. Jaz se za sebe ne bojim. Lahko se zgodi komu od domacih,kljub temu,da jih Sarplaninec cuva. Mislim v nocnem casu,ko delam.

     • Jovo Jamnica

      Čuj, jas nea spadam met paničare…

     • stane

      Panika je takrat ,ko nevarnosti ni,jo pa nekdo histericno prikazuje,kot resnicno.

     • Jovo Jamnica

      Prav dobro vem, kaj je delanje panike. Poduk mi ni potreben.

     • slosin

      problem je v tem, da so eni plačani, da bi se morali sekirat, pa se ne…

     • stane

      Hahahahaaaaaa…….

     • stane

      Mrtvo–hladno

   • stajerc5

    No ja, jaz bi jo vzdignil in jo po WC-ju vrnil!

    • Jovo Jamnica

     Ti bi z lapami marsikaj…

 • merim

  A mogoce kdo ve kaj se je zgodilo s strici iz ozadja? A je res globoka drzava ratala bol mocna?

  • garfi

   močno smrdi

  • bednick

   Strici iz ozadja so vsi popadal v globoko državo.

  • slosin

   frutek, kaj tumbaš o globoki državi, ko si pa še malo prej spraševal, kaj je to…

   • merim

    Bebo sprasujem vas desne enkrat vam strici iz ozadja strene mesajo enkrat globoka drzava pa me zanima kaj je zdj s strici iz ozadja a niso vec aktualni?

    • slosin

     frutek, strici iz ozadja so del globoke države….glup si ko šparkasa in cajt je že, da se nehaš smešiti…

     • merim

      Aha to ste se sam novo besedo naucili. Nisem slisal globoka drzava dokler jo janez ni izgovoril pred casom. Prej ste vsi trobli strici iz ozadja

     • bednick

      Glup ampak simpatičen.

     • slosin

      mamica mu še ni dala fruteka za lahko noč, pa je siten ko podrepna muha….rine pa rine v tebe, ko bajtar v zadrugo…

     • merim

      Bebo ti odgovarjas na moje poste asi mau pijan al nimas spomina

     • slosin

      dej rec mamici, nej ti že da fruteka, pa spat…dost te mam

     • merim

      Ti sam seb kontre devas. Ce bi podeljeval viktorja za neumnost bi ti bil med tremi nominiranci absolutni favorit

   • merim

    Bebo pa se kar sprasujem ker noben desn po treh urah se ni podal odgovora a mi lahk ti odgovoris kaj je to globoka drzava in kdo je to v sloveniji??

    • slosin

     frutek, res si pravo teslo….

     • merim

      Evo desnosucni namest odgovora pa zaljivka, namest branjenja domovine izdaja. Se se kar sprasujes zakaj ste ostali sami?

    • montyamp

     Murrglosrbija .

 • bednick

  Alora pridem več ksno.
  A gremo na 1000 komentof?

  • Jovo Jamnica

   Nič lažjega…

   • bednick

    Kako si?

    • Jovo Jamnica

     Ide, ide… pa stane… :-)

     • bednick

      Takšno je življenje.

     • stane

      Pa opet ide,si pozabu

     • bednick

      Pa onda stane, obavezno.

   • garfi

    težko noč

 • Hun1978

  vojna zvezd..temna sila se prebuja

 • montyamp

  Se pravi , da se eksekucije udbomafijskih sodnih krokarjev lahko nemoteno nadaljujejo :

  internetnega pedofila” A. Magajno – brez dokazov, ,,morilko lastne hčerke” D. Jalševec – brez dokazov, ,,roparja lastnega 35 let starega traktorja” F. Kanglerja – brez dokazov, ,,morilca onemoglih starčkov” dr. I. Radana – brez dokazov, ,,eksekutorja nedolžnega ” (s!)lovenca – izdajalca -pilota v helikopterju JLA – brez dokazov, ,,opravljivca fašista-komunista Pierazzija” Boštjana M. Turka – brez dokazov.

  A Balkanski bojevniki in njihovi tranzicijski botri mirno in na prostosti pijejo vsako dopoldne svoj zasluženi kapučin na Tromostovju, med tem ko trgovina z mamili na debelo cveti in se razvija – z vsemi dokazi!

  • janez cepec

   in kva bi blo drgač, če bi Janša postou predsednik vlade? a bi jih on obsodu? kretenu jedan

   • montyamp

    Hehe , Janša ne zaupa več udbosodju , kot 2006 .
    Kriza fantje .

  • Jovo Jamnica

   Gdo je sestrelil Mrlaka???

   • montyamp

    Heroj .

    • Jovo Jamnica

     Kateri???

     • montyamp

      Ne morem vsega vedet .
      Vem da je prvi helikopter sklatu Dernovšek .

     • Jovo Jamnica

      Ni res. Dernovšek je sklato onega na Igu…

     • montyamp

      Ja , čez 40 minut pa so Mrlaka .

     • Jovo Jamnica

      Kdo???

     • montyamp

      Ja napiši .
      Nimam cajta iskat .
      Letel je kjer ne bi smel , če hočeš vedet , Mrlak ni vedel da se strelja , namoču ga je Stamenković .
      https://www.youtube.com/watch?v=BYJyxx3o7x0

     • Jovo Jamnica

      Fse to vem. Sam zanimalo me je, ker tega podatka ni. Dernovšek pa je fse povedo, kak je blo.

     • montyamp

      Ja dobro , kdo pa je strelo ???

     • merim

      Neznan clovek na.neznani lokaciji ob neznani uri.z neznanim orozjem

     • bednick

      migrant!

     • Jovo Jamnica

      To sn jas tebe fprašo, ker si gori napiso…

      ,,eksekutorja nedolžnega ” (s!)lovenca – izdajalca -pilota v helikopterju JLA – brez dokazov,

      … pa sn mislo da veš.

     • montyamp

      Sn eno kopijo spusto .

     • merim

      Kopirat pa znas kot janez govore

     • Jovo Jamnica

      Kako kopijo???

     • montyamp

      Nekiga komentara .

     • merim

      Vi desni ne znate druga ko kopirat?

     • montyamp
     • Jovo Jamnica

      No ja. Inkognito komentar še ni doben dokaz za karkoli…

     • montyamp

      Saj pokradene miljarde v Rusiji bi tudi morale koga boleti , pa je težko priti do dokazov , ker so to bančne – davčne udbotajne .

     • Jovo Jamnica

      Raziskujem pač, kar je s pomočjo spleta mogoče. Nič drugega.

     • montyamp

      Se pa je vse vredi .

     • stajerc5

      Pa kaj se kregata, pizdeka, oba!??? Jaz bi sestrelil goloba, brez povelja, in ne samo en kurcev zvezdasti frcoplan, Bog vas nima rad!!! Vojna je vojna, ne pa ena runda biljarda!!!

     • Jovo Jamnica

      Gdo se krega??? Kaj bi ti dol fstrelo, je sevea tvoj problem. To je isto, ko da bi se ti jas hvalo, kak bi na tvojem mestu fstrelo kakega graničara po tem, ko so na vas šicali na meji po špilu v Desklah…

     • stajerc5

      In zakaj ne? Vsaka sola nekaj stane!

     • Jovo Jamnica

      No, zakaj si stisno rep, namesto, da bi z kerim obračuno???

     • stajerc5

      Obracuno, dobra beseda! Vidis pri obracunu vas zjebem vsako uro, vsak dan, vsako leto! Sej si zastopu, nje?

     • Jovo Jamnica

      Nisn…

     • stajerc5

      Vidis, tu je tvoj problem. Enkrat bos ze zastopo, no ja, ne vem koliko si star…

     • Jovo Jamnica

      62

     • slosin

      raketa…

     • montyamp
     • Jovo Jamnica

      Nea se delaj pametnega, ker jas sn o tej zadevi prečito en haufn stvari.

     • slosin

      jest pa ne, ampak vem, da ga je sklatla raketa…e jovo, nekam zadrt si danes, nič smisla za humor..

     • Jovo Jamnica

      Tu ni heca. Mene vedno zanima, kaj je res.

     • slosin

      tud men niso podrobnosti znane, vem pa, da je ukaz za izstrelitev rakete izdal Krkovič…

     • Jovo Jamnica

      Uradno tega podatka ne poznam.

     • slosin

      jest sem pa slišal Krkoviča, ko je izjavil, da če bi se ponovila ista situacija, bi dal še enkrat ukaz za sestrelitev…

     • Jovo Jamnica

      Glej:
      Jovo Jamnica en mesec nazaj

      Koliko besed… Raketka je v svojem pričanju seveda tudi povedal, da ga je naslednje jutro, po sestrelitvi Gazele, čakal novi ukaz!

      28.6.1991 zjutraj!

      Dobil sem tudi nove ukaze, streljati le ob napadu ali tako, da letalo
      (helikopter) ne pade na naseljeno področje. Zato sem tudi “spustil”
      lovca MIG-21, ki je preletel center Ljubljane vzporedno z Gradom, ker
      sem ocenil, da bi padel v sam center Zaloga. Tega lovca bi iz takratnega
      položaja lahko sestrelil.

      Zoran D Raketka > Jovo Jamnica 22 dni nazaj

      @Jovo Jamnica, seveda to ni čisto res, saj nikoli nisem sestrelil nobene Gazele.

      MI-8, ki je padel na Barju, je bil oborožen in na bojni nalogi. Po sedaj znanih podatkih je šlo tu za čisti primer sestrelitve v samoobrambi.

      Jovo Jamnica > Zoran D Raketka 22 dni nazaj

      Hvala za pojasnilo. Opravičujem se, ker sem se izrazil dvoumno. Prepričan sem namreč, da je bil motiv za novi ukaz, sestrelitev Gazele. Kdo jo je sestrelil, pa ne vem.

     • slosin

      zadeva je bila na sodniji in tožba Merlakove žene proti Krkoviču je padla….to mi zadostuje, vse ostalo je natolcevanje…..Sam pa veš, da so za marsikoga glavni akterji za samostojno Slovenijo KRIVI, ker smo se odcepili od juge..No, pa mogoče še ena pametna v tem kontekstu: inter arma silent leges …. (upam, da sem prav zapisal)…..

     • Jovo Jamnica

      No, malo po svoje zapisano. Kakorkoli. Zdaj veš, kaj mene pri tej zadevi zanima. Krkovič ni bil glavni.

     • slosin

      mogoče samo še to: zračni prostor nad tem območjem je bil zaprt za prelete. Kje se je pa to sprejelo, mi pa ni znano…sestrelitev je bila po tej logiki upravičena…

     • Jovo Jamnica

      Zaprt ja. Kdo ga je pa potlej na vrat na nos odprl 28.6. zjutraj??? Oni, ki ga je pred tem datumom zaprl??? Dvomim. Nekdo se je špilo privat vojsko…

     • slosin

      Jovo, trmast si! Imam te na sumu, da bi rad slišal, da je to odredil Janša…Ampak naj te že v naprej opozorim, da je Janša izjavil, da sta med vojno s Kučanom lepo sodelovala…..
      Pa da te vprašam, kdo je bil takrat vrhovni poveljnik TO-ja…

     • Jovo Jamnica

      Kučan po difoltu. Sam on ni operativo deloval.

     • slosin

      ja, torej je bil operativc (menda tudi pri švercu z orožjem), ukaze so pa sprejemal na višjem nivoju…Ampak Janša je po difoltu kriv za vse pizdarije v naši lepi vukojebini…

     • Jovo Jamnica

      Če je to res, se naj umakne.

     • slosin

      SDS brez JJ ni nič. Če se umakne, ostanemo brez prave opozicije…ostanejo nam še lepo število strank, ki v glavnem pihajo vsi v isti rog….

     • Jovo Jamnica

      Naša država ni demokratična. Zatorej je tudi opozicija brezpredmetna.

     • slosin

      Torej Janša in SDS dajeta videz demokracije….

     • Jovo Jamnica

      Recimo.

     • stajerc5

      Ce ga ne bi dal, bi bil najvecji izdajalec!

     • slosin

      drži! Zamisli si, da je helikopter izstrelil kakšen projektil na predsedstvo, mogoče parlament…Kakor koli obrneš, za te levosučneže ni nikoli prav….Glavni akterji za samostojno Slo so za mnoge KRIVI, da se nam je uspelo rešiti juge in tega nikoli ne bodo preboleli…

     • Jovo Jamnica

      Kedaj pa smo se Juge rešli??? Vse vzvode oblasti še vedno držijo bivši Jugo komiji…

     • stajerc5

      Yuge smo se resili, stare garde z malimi pingvini- nasledniki pa ne. Ko imas prav, imas pa prav!

     • slosin

      maš prov, osamosvojitev je navidezna…Torej, a daš prov Janši?…

     • Jovo Jamnica

      V čem??? Janše ne maram. Poznam ga osebno že od leta 1983…

     • slosin

      …da se juge nismo rešili….nič se ni spremenilo. Kaj je s tržno ekonomijo, sodstvom, demokracijo, korupcijo….Menda smo se odcepili zaradi navedenega in da se rešimo enopartijskega sistema…vse to je bolj virtualne narave, kot pa dejstvo..Janše ne poznam, vem pa, da je edini, ki je sposoben kolikor toliko parirati ‘starim zdravim silam’….

     • Jovo Jamnica

      Celo finto so začeli komiji, tudi Janša, pripravlat v začetku osndesetih. Klučna je bla recimo 57. številka Nove revije in nacjonalno vprašanje. Komiji so hotli svoj fevd, ker jih zveza več ni jemala resno. S Srbi so se zmenli za podporo štrajka Kosovskih rudarov in tudi za mitinge resnice, do katerih pa ni prišlo, ker so Srbi v dogovoru s Slovenci tako režirali zadevo. Srbski folk je bil jezen na Slovence in Slovenci na Srbe. Milošević nas je izganjal iz Juge v Filadelfijo in mi bedanci smo nasedli. Komiji so se na krilih ljudstva, naperjenega proti Srbom, povzpeli na tako zaželjeno oblast v lastnem fevdu. Vsi smo pozabili na sistem, ki so ga preje kakor po tem… furali isti patroni.

     • slosin

      v Filadelfijo nas je pošiljal organizator mitinga resnice, mislim da Šolohovič. Za Slobota pa nisem prepričan, da si je tega želel. Spomni se, kako je iz zvezne blagajne pokradel vse, kar smo Slovenci (pa tudi kockarji) v njo prispevali. Mogoče se spomniš primerjave, kako dolga bi bila v protivrednosti kolona golfov iz Vogošče… Dvomim, da si je želel odgnati molzno kravo. Danes imajo Srbi BDP nekaj čez 4 jurje, Slo pa kljub dolgim prstom naših komunistekov če 20 jurjev…Skratka, razlika v BDP je bila takrat bistveno manjša…V to, da bi imeli s Slobotom komiji tak dogovor, skoraj dvomim …..S padcem berlinskega zidu so se komijejem zatresle gate in ‘spašaval’ so se vsak po svoje. Naši so se za kratek čas najbrž že sprijaznili, da bodo ob fevd, ko pa so spoznali naivnost Demosa, so spet pljunili v roke in ponovno pokazali, kdo je gospodar…To niti ni bilo težko, saj so tako in tako imeli vse finance še vedno pod svojo kontrolo…Kučan s svojo kamarilo ni izgubil ničesar, čeprav je trobezljal, da odcepitev ni bila njogova intimna opcija. Z odcepitvijo je postal celo večji bos, kot prej pod komando Beograda….

     • Jovo Jamnica

      LOL… Z odcepitvijo je postal celo večji bos, kot prej pod komando Beograda…

      In kaj je bil Janša pod komando Belgrada??? Še predsednik ZSMJ mu ni ratalo postat.

     • slosin

      Kučan je dobil svojo državo (pa tudi mafijo), ki je prej ni imel….To je dejstvo. Ja, tudi Janša je postal večji bos, ampak ga je Kučan nadmudril, seveda s pomočjo naivnih Slovenčkov….Ampak izgleda, da te bolj muči Janša, kot Kučan….

     • Jovo Jamnica

      Ne enmu, ne drugemu nemrem nič, tak, da keri me bol muči je brespredmetno.

     • slosin

      Ja, tak je to! Odkar se beleži zgodovina se ve, da so eni jebal, drugi pa najebal… Danes ni nič drugače…pa lahko noč…

     • stajerc5

      Ce bi vedo kaj je res, bi se ze zdavnaj zaguncal…, glede na tvoje prepricanje.

     • Jovo Jamnica

      Nea zastopin, kaj si hoto poveat.

     • merim

      Da ga je snifal pa zdj halucinira

     • Jovo Jamnica

      Nea snifa. Je prevlki škrtica. Pa šajser najbrš tudi.

     • stajerc5

      V Mladini?

     • Jovo Jamnica

      Tudi tam. Nea gledam na vir…

     • stajerc5

      Na Beooooogradsko politiko ne pozabi, ce se izhaja, kaj pa jaz vem…

     • Jovo Jamnica

      Znam čitat švajsane črke. To za mene ni hendikep…

     • merim

      Hitro poguglaj da bos odgovoril in ne izpadu neumen

     • montyamp
     • merim

      Sj nism mislu dobesedno

   • janez cepec

    enota samozvanega generala, ki to ni, Krkota, na befel velikega diktatorja. da se zna, de mamo tud mi “vatrenu silu”. pa čeprov toučemo po svojih

    • Jovo Jamnica

     To vem. Sam jas sn mislo da monty ve, keri ga je sklato eksplicitno.

    • merim

     Pa se mnda so se v kleti CD skrival

    • montyamp

     Letel je kjer ne bi smel .
     Ni vedel , namočil ga je Stamenković .
     https://www.youtube.com/watch?v=BYJyxx3o7x0

     • janez cepec

      ma kašn Samenkovič, Janša je priznov, de je vedu za dogovore o prebegu, pa ga je usen ukazu dol vržt. kot rečen, da se zna,ko je gazda. za njega je to kolateralna škoda, pa če ga ne bi takrat bremzal, al pa, de bi biu učeri izvolen, bi blo kolateralne škode še pa još. kapiš?

     • Jovo Jamnica

      Mene zanima, zakaj skrivajo strelca, ki bi lahko povedal, kdo je dal ukaz. Raketka je fse povedo. Tut to, da je naslednjo jutro dobo novi befel, da se na one helikoptere in letala, kera nea neposredno ogrožajo… ne sme strelat.

     • stajerc5

      Pa kaksen befel, budala jedna! V vojni se najprej strelja, potem je pa vse tiho bilo! Vprasaj tvojo rdeco braco, kako to gre!

     • Jovo Jamnica

      Ja. In to govori oni, keri je bejžo iz Juge, tak ko kaki partizani f šumo pret Švabi…

     • stajerc5

      Tocno, zato tudi vem kaj je v slovoyugojebini vse narobe! Tako ste pametnoblesavi, da se vam ze cel svet smeji!!!

     • Jovo Jamnica

      Pa fseeno živimo na rojstni grudi…

     • montyamp

      Janša je bil naivn , pa je zrihtal penzijo vdovi .
      Kopmunistične svinje ste pa to zagrabli .
      Samo zabili ste zobe v dr..

     • merim

      Si spet skopiral?

   • stajerc5

    Tisti, ki je imel jajca in sreco, da je zadel!

    • Jovo Jamnica

     Ja. Ti ga ziher nebi, ker si prevlki šajser. Roka bi se ti tak pajtlala, da bi parlament mnamesto helikoptera trofo, če bi sploh upo na petelina prtisnat…

 • samotoje

  Upam, da ima SDS pameten načrt, kako bodo nastopili na predčasnih volitvah. Jasno je, da bo treba oblikovati pametno desnosredinsko koalicijo. S kom?

  • merim

   Zaenkrat ni kandidatov

  • janez cepec

   ga ni junaka, razn Jelinkota, k’ je pa itak isti kurac (komunajzar, arestant), k bi šu z velikim luzerjem u koalicijo

 • Valter BraniSlav

  In kdo je aktiviral sile iz ozadja?
  Penzionirani Kucan ali na vse pljuvajoci Jansa?

  • merim

   Alo valter nisi “in” sedaj se rece globoka drzava

   • Valter BraniSlav

    Je Jajo sam globoka drzava?

  • montyamp

   STRAH ZLOČINCEV .

  • stane

   Jansa ni pljuval v lastno skledo. SI pijan?

   • merim

    Stane preberi lepo pocasi besedo za besedo:

    ali na vse pljuvajoci Jansa?

  • slosin

   kje s pa to prebral o pluvanju. Tako kot ti, Janša pljuva po levosučnežih, ki so sposobni pri uzurpaciji oblasti in tujega denarja, za vodenje države so pa pravi luzerji…..

   • Valter BraniSlav

    Levaki imajo super ideje…
    DOKLER ZA NJIHOVE UTOPIJE PLACUJE NEKDO DRUG.

 • Slovenec

  Slabi izgledi za Slovenijo.

  • montyamp

   Vse gre po planu .
   Narod je razvajen , butast ,če hočeš .
   Streznitev pride samo po močnem udarcu .
   Ta vlada je pa res pravi udarec , se že veselim .

   • merim

    Ma dobre plane mate vi to da sami sebe zjebete

    • montyamp

     Še ni konc , predobro gre ljudem , še bolje bo , samo ne hitro .

     • merim

      Aja ta poraz je samo takticna poteza v tem master planu

     • montyamp

      Saj so likvidacije boljše , ampak v demokraciji ne pridejo v poštev .
      Ultraidioti zazidavajo žive , njihovim potomcem pa v zdravstvu umirajo otroci .

     • merim

      Ti bi kar likvidiral ljudi mars psihopat od koder si prisel teslo nesposobno

     • montyamp

      Kje si pobral kaj jaz bi ???
      Vem pa da vaši predniki “” SO “” .

     • Republic Commando

      Tako kot tvoji vzorniki???

     • merim

      Kaj vi desni zelite da bi ljudem slo slabo? Psihopati

 • merim

  Janša o Šarčevi izvolitvi: Sile v ozadju so uspele popoln poraz na volitvah spremeniti v nov mandat!

  Men se bolj zdi da zmagovalec volitev pac ni dovolj sposoben da bi sestavil vlado. Saj ga ze tri mesce ni kje se skriva. Pa majo poslanci tak dolg dopust al kaj?

  • Stric iz ozadja

   Nihce ga ne mara zato se raje ukvarja s familijo.

   • jajo absolutni luzer

    golta tablete in crknil mu je akumulator na volvu, zato ga ni

 • Sonja

  Nič ne pomaga. Sile bi morali napeti zmagovalci. Pa niso in niti niso mogli. Zakaj že?

  • Stric iz ozadja

   Kucan je bil.

   • Valter BraniSlav

    Ne, bil je Josip Broz

 • učko

  Naslov lepo pove, da so komunjari poraz spremenili v zmago. Tako kot leta 91 ! In še velikokrat potem in še bojo to počel, ker so pr nas namesto desničarjev pač desnuharji, totalno nesposobni, z JaJotom na čelu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Vojteh Dovč

  vlade ne more sestavit ker vlada proporcionalni volilni sistem in ne večinski, za kar večina folka sploh ne ve kaj je razlika … in zato imamo po vsakih volitvah “minešto”, vse skupaj je pa daleč od tistega kar je ljudstvo volilo … in po vsakih volitvah je recimo erjavec vedno v vladi, le kako je to mogoče, seveda tak je sistem, ki ga pa “globoka država” noče spremenit

  • Ivan Friderik Novak

   Ne fantaziraj!
   Zakaj ni hotel nihče z dr. IJ v koalicijo?!

 • Vojteh Dovč

  Glede na to, da je Janša bil spoštovan po pokončni drži, bi osebno pričakoval čestitke Šarcu, preoblikovanje, oziroma preimenovanje SDS v SDZ – Slovensko demokratsko združenje, umik v ozadje in imenovanje gospe Tomc za novo predsednico stranke. Ob tem prefinjeno reaktivirati odbore stranke na terenu z obravnavo sodobnih vsebin, zagotavljati pridobivanje sredstev za delovanje stranke na ‘vse možne’ načine in poskusiti znova.-

  -Revček. Že skoraj trideset let lajna isto melodijo in sepje v lastno skledo. Ta je največji komedijant!

 • učko

  JaJo je imel najboljše karte v rokah, “položen durhmarš”, pa ga je zgubu, bedak !

 • jakob kovač

  Če je kaka druga vlada na oblasti je to fiasko,mora bitiSDS vlada ,potem vse teče kot namazano seveda samo v glavah ovčk.

 • črnaovca

  Lahko tudi obrnemo in rečemo da je Janša uspel zmago spremeniti v poraz. Škoda, sedaj se je pokazala sposobnost dogovarjanja in povezovanja. Žal se Janzu čakanje kdo ga bo prišel prosit če ga vzame zraven ni izšlo in
  to bomo drago plačali. Vsekakor si je Janezovo držo treba zapomniti in na naslednjih volitvah glas nameniti Toninu ki ima sicer nekaj starih konj v stranki a je sam dosti bolj povezovalen. NSi je imela najboljši gospodarski program in ideje za ureditev zdravsrva. Žal se je drhal odločila drugače

  • moon

   Mas prav, JJ je kriv zato, da ste butli izvolili butla.. in kriv bo, ker bo tale butl dokoncno zavozil drzavo. Pravzaprav je JJ kriv, da ste se taki butli rodili, kajne??
   Matr idiotov!

   • Cucurbita Pepo

    Zadihaj

    • moon

     Ne mores verjet, kako svez zrak je na oni strani meje, v zibelki slovenstva..

 • Valter BraniSlav

  Uvedimo vecinski system.
  Tako kot je v ZDA

  • rippled

   Sanjaš če misliš da je zafrustrirancev s komunisti po 30 letih dovolj za osvojitev oblasti v večinskem sistemu.

   Vas še ni izučilo da kadarkoli resno zadiši po ĐĐjevi zmagi pride do aktivacije volilnega telesa, ki bi volilo brezdomca z metelkove, samo da janša ne bi prigural do oblasti in uvedel svoje druge republike? Za burek ima model izključno takrat ko je pred volitvami bolj ali manj povsem tiho in se glasovi levice razdrobijo.

   V večinskem sistemu bi glede na naše volilno telo konsolidirana levica vsake volitve flirtala z 2/3 večino.

  • Ivan Friderik Novak

   Zahojenc, ne mešaj predsedniškega sistema s parlamentarnim . . .

   • Valter BraniSlav

    Pri nas v ZDA deluje dobro.
    Vem nismo popolni kot are v SLO vendar boljse zivimo. Vsaj mi bogati.

 • jajo absolutni luzer

  zmagovalec je sestavil vlado, poraženec pa joka in se slini, ima preganjavico, ki je posledica noriškega obolenja, sicer pa tudi karakterna hiba psihotičnega šiptarja : on pač vedno laže in jamra in je zato okoli sebe inpod sabo zbral enake osebke kot je sam

 • Boris_j

  JJ morda res ni le teoretik zarot, ampak dejanski butec. Zdrava kmečka logika je zanj tako tuja zadeva, da je “skrivnostna sila v ozadju”.

  Prav ta preprosta kmečka logika vsaki stranki v parlamentu (razen SNS in Nsi) pove, da če gredo v pakt z SDS kot manjšinski partner in izvajajo desno in skrajno desno politiko – pogorijo do konca. Če je neko dejanje že v nasprotju s kmečko logiko, se običajno ne zgodi.

 • Cucurbita Pepo

  Janezek največji poraženec volitev.

 • Roman Benedik

  Edina poraženca volitev 2018 sta Janša in SDS.Levi blok je pač dobil večino

 • Franc Bizjak

  Kot gangsterska organizacija najvišjega ranga si je rdeča mafija uspela ohraniti oblast. Skoraj dvomim, da bi bilo karkoli drugače, če bi Janša s svojo SDS dobil 60 ali 70% glasov. Okupatorja se običajno težko znebiš samo z volitvami običajno je treba temu še kaj dodati. SDS bi moral svojemu sicer zelo domišljenemu programu za nadaljni razvoj Slovenije dati na prvo mesto točko “Kako se znebiti rdeče mafije”. Pred realizacijo te točke so vsi ostali napori za razvoj države nesmiselni kar so z vso verodostojnostjo dokazale Poljska, Češka, Madžarska, vse baltske države in še kdo.

  • diler resnice

   Dober prispevek, ki tolmači kako rapidno padamo v ta ideološki kaos, ki ga povzročajo tudi ti pamfleti plačanih komi provokatorjev ! Zato ne nasedajte z odgovori, ker jim je edini cilj da razumsko zdrava demokratična opozicija ne pride na oblast !?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!