Javnomnenjska anketa: Če bi bile danes volitve, bi prepričljivo zmagala SDS

Foto: STA

Podatki agencije Parsifal razkrivajo, da večina zdajšnje vlade Mira Cerarja ne podpira in da bi, če bi bile volitve to nedeljo, svoj glas namenili Slovenski demokratski stranki, ki bi jo volilo 30,4 odstotka opredeljenih volivcev, SD bi volilo 20,1 odstotka anketiranih, DeSUS še skoraj polovica manj, 11,8 odstotka. Največja vladna stranka SMC bi pristala na četrtem mestu, z 11,5-odstotno podporo, parlamentarni prag pa bi prešli tudi Levica, SNS in NSi. Štiriodstotnega praga ne bi dosegle stranke SLS, ZAB, NLS, GOD in ZL-DSD. Zgovoren je tudi podatek o tistih, ki še niso odločeni, ne bi volili nobene stranke ali se volitev ne bi udeležili – teh je kar 44,4 odstotka.

Anketa, ki so jo za Novo24TV naredili pri omenjeni agenciji, razkriva, da kar 54,4 odstotka volivcev ne podpira zdajšnje vlade Mira Cerarja. Cerarjeva vlada je naredila več napak, ki jim jih volivci ne bodo mogli kar tako zlepa oprostiti, še manj pozabiti. Eden izmed njihovih kiksov je tudi zadrževanje migranta iz Sirije Ahmada Shamieha v Državnem zboru, saj se večina strinja, da je treba spoštovati odločitev sodišč in ga deportirati na Hrvaško, ker ne izpolnjuje pogojev za podelitev azila. Da naj se Ahmada izžene na Hrvaško, namreč meni kar 43 odstotkov vseh anketiranih. Anketa pa je razkrila tudi to, da bi večina vprašanih volila SDS. Daleč za njo je SD in še dlje, lahko bi zapisali, da je viden zgolj na obzorju, DeSUS.

Vir: Parsifal

Anketa je razkrila, da večina (54,4 %) ne podpira zdajšnje vlade Mira Cerarja, podpira jo zgolj 34,8 odstotka.

Graf razkriva, da ima Cerar več kot odličen razlog, da ga zagrabi panika. Ne podpirajo ga niti moški niti ženske, nad njim niso navdušeni niti mladi niti stari, niti izobraženi niti tisti, ki imajo končano samo osnovno šolo ali še tega ne.

Tako bi glasovali opredeljeni volivci.

Ljudje si v Sloveniji želijo sprememb na bolje, zato bi na naslednjih državnozborskih volitvah kar 16,9 odstotka vseh vprašanih volilo SDS, SD bi volilo le 11,2 odstotka anketiranih, DeSUS še skoraj polovica manj, le 6,6 odstotka. Omenjena agencija še razkriva, da bi, če bi bile volitve naslednjo nedeljo, stranka SDS dobila kar 30,1 odstotka glasov. Štiriodstotnega praga ne bi prestopile stranke SNS, NSi, SLS, ZAB, NLS, GOD in ZL-DSD.

Vir: Parsifal

 Raziskavo javnega mnenja je opravila agencija Parsifal med letošnjim 4. in 6. decembrom. V anketi je sodelovalo 729 polnoletnih državljanov Republike Slovenije, od tega 50,3 odstotka žensk. Njihova povprečna starost je 49,3 leta, večina jih je z dokončano srednjo šolo.

Marjanca Scheicher

 • Vrhovni sodnik

  Porazno je to, ker nimamo večinskega sistema, smo spet obsojeni na rdeče osle.

  • tetka z ozadja

   Volitve v državni zbor pač niso po sistemu 666.

   • Majda

    Koza!

    • karpelec

     Kaj misliš, a je krščena ali ni? Koza mislim.

     • Hun

      se mi zdi da bi ti levicarsko kozo daroval zidiovskemu Bogu

   • Franc Šink

    Kaj misliš na akopolizem.

  • Franc Šink

   Da pri večinskem sistemu manipulacija ni mogoča.Ne bodo popustili.

   • Janko Gedlička

    Vrteli nas bodo naprej.

  • Janko Gedlička

   Pokojni Zagožen je storil rdeči kamarili neprecenljivo uslugo, ko je odločilno prispeval, da je bila povožen večinski volilni sistem, izglasovan na referendumu. Me zanima, kako se to kaj pozna njegovi družini.

 • ahnenpass

  Če bi zna SDS portalu, za SDS volilo samo 30% volilcev… uh…

 • ahnenpass

  Resnica je taka, da smo najmočnejši v državi iz stranke nevolilcev, katere član seveda nisem, ker ni nihče, bi pa gladko zmagali na vseh zadnjih volitvah in nam podpora še raste.
  Se je pa trg nevolilcev počasi zasičil in se bo kmalu zaprl, na volitvah bo sodeloval edino še cel naš politični prostor, s članstvom, ovaduhi in sodelavci vred. Tako se bomo vrnili v stanje pred osamosvojitvijo, ko so bile edine volitve v državi partijske, za člane komunistične partije. Kaj pa je naš politični prostor drugo kot sekcije nekdanje komunistične partije, zdaj pač ni celovitega organizma ampak so se razdelili na posamezna interesna območja,sicer državljani med strankami praktično ne vidimo razlike. Večina bi dejansko podprla SDS in SD skupaj, kot celoto, domobranci, komunisti,… saj to je res vse isto sranje. Pa še Cerar naj gre zraven, oziroma, Rop, Jankovič, Brazuškova, oni tajni agent, ki je bil še pred njo, saj to je ja nekdanji ZSMS, podmladek od komunistične partije. Ostali res niso niti za v parlament, so opice, nekateri so celo za v Hag, ker pač ne poznamo smrtne kazni, lahko poslušajo, itak samo ubogajo kar se jim reče in poberejo plač(il)o.
  Kaj to pomeni, večina v državi podpira demokracijo in zavrača vojaško policijsko diktaturo, le svoje stranke nimamo.

 • MEFISTO

  Vprašam vas, kdo pa naj sicer zmaga na volitvah, če ne SDS na čelu z Janezom Janšo!?

  Mar naj nas še naprej uničujejo razni rdečkarji, raztreseni po množici avanturističnih levih strank, ki čakajo samo na kolače iz državnega proračuna in imetja!

  Vsi bomo šli na volitve in vsi bomo glasovali za SDS!

 • sloustava

  NSI, GOD, Kangler, SLS, stopite vendar skupaj! Kaj vas ovira? Verjamem, da mavricarji; verjamem, da krti v SLS; verjamem, da stare zamere; verjamem! A vendar gre zdaj za Slovenijo! Boste videli levake od Levice, pa Zdruzene levice, pa SMCja, kako bodo hiteli po Kucanovem dekretu k Sarcu in nato sem pristejte se SD in Erjavca, pa bo Slovenija zaradi vas, desnakov, vas DESNAKOV, ponovno Kucanov plen. Isto in enako kot je to NLB! Dokler bo imel od vas koristi, bo s pomocjo presstituov VLADAL udbas! Follow the money!

 • Kučko pod pručko

  Nova panika v Murglah

  Ne vem sicer, kakšne so ankete Parsifala, vem pa, da v vsaki anketi, ki jo izvaja Episcenter odgovorim popolnoma isto

  – da so Miro Cerar, Karl Erjavec, Dejan Židan, Brglez, … zelo slabi
  – da bi, če bi bile danes volitve, svoj glas dal stranki SDS, Janeza Janše

  Doboljubov, ki že dogo vedo, da se edino SDS boro za boljšo Slovenijo, itak ni treba prepričevati v nič. Vsi smo zanesljivi volivci stranke Janeza Janše.

  Razveseljivo pa je, da se vedno več ostalih volivcev, ki vidijo, da je za katastrofo Slovenije kriva murglo-udbovska Cmerotova vlada. Tudi rezultati zadnje objavljene ankete bodo Kratkonogemu povzročile glavobole, mu povišale pritisk in še poglobile gube okrog njegovih plavih potuhnjenih oči!!!

  • Janko Gedlička

   Ampak zmerom pa si izmisli kaj rešilnega, zdaj bodo tiščali naprej Šarca. Težka bo, kot vedno.

   • Soave

    Ne bi bila prav nič težka. . . . .ko bi, da bi, če bi. .. . . . . .!!

  • Janko Gedlička

   Udbomafija ima vse naštudirano.

 • MEFISTO

  Glas vpijočega v komunistični puščavi!

  Moja starše sta se rodila v rajnki Avstroogrski, ki so jo vodili modri presvitli cesarji, ko sta še veljala red in disciplina za vse.

  Jaz sem se rodil v tretjem rajhu, ko je Hitler še veliko obetal, dokler njegovih dobrih namenov niso prekrižali partižani, ko so kruto premagali Nemce v legendarni Lažgoški bitki, katere obletnico bomo na kosteh in pepelu s požrtijo, muziko, plesom in petjem svečano proslavili okoli Svetih treh kraljev, ko so se komaj rešili z begom v gozdove in ko je njihovo zmago kruto plačalo z življenjem in z internacijo preko sto civilistov ter do tal požgana vas.

  Zdaj živim kot drugorazredni državljan neskončnih 72 let v komunistični anarhiji, ko zmagujejo pohlep, sleparstvo, plenilstvo, laž, prazne obljube in demagogija, človeška neumnost ter brezizhodnost in čakam, da nam bo SDS znova prižgala lučko na koncu tunelov zlatega drugega tira.

  Znova je skrajni čas za SDS in Janeza Janšo, slovenskega narodnega junaka in mučenika in najboljšega slovenskega politika, premiera in obrambnega ministra vseh časov.

 • realnost

  V glavnem nove voltve danes nebi prinesle nobene spremembe. Noben nebi sestavil stabilne vlade in tako bo ostalo dokler si bo 40% volilcev privoščilo abstinenco. Kot kaže stanje še ni tako slabo kajti če bi bilo slabo bi bila abstinenca vsaj pol manjša.
  Si pa nikoli nebi mislil da Slovenci nebi znali razbrati zrna od plevela, vendar kot kaže se je plevel že tako razrastel da obvladuje manjšino zrn….

  Nič dobrega se ne obeta Sloveniji v bližnji prihodnosti.

  • Janko Gedlička

   Bližnja prihodnost pa je podlaga za daljnjo prihodnost. Včasih smo živeli od svetle prihodnosti.

 • tetka z ozadja

  Všečno mi je, ker bo SDS neka manjša strančica v opoziciji tudi po
  naslednjih volitvah. Toda nič se bati za janšeka bomo dobro poskrbeli,
  dali mu bomo lepo poslansko plačo. Na šiht itak ne hodi tako, da kakšne
  zgage ne more početi. In volk bo sit koza pa cela. Pred Evropo si bomo
  pač umili roke in rekli “kako, da ne?, saj imamo tudi opozicijo”

 • tetka z ozadja

  Ne bojte se pazili bomo na janšeka, saj ga krvavo potrebujemo za zmago na naslednjih volitvah.

  • MEFISTO

   Danes so na sporedu same take teme, da se boš lahko razpočil.

 • MEFISTO

  Jebi ga, pa taka strokovna reputacija.

  MiraCerarja, nad merskega ustavnega pravnega strokovnjaka in obče priznanega etika ter moralika, ne bi voli niti nepismeni volivci in mali vagabundi.

  • Jurko

   Hej Mefo jest kot mladi liberalec bi ga volil. XD Izpeljal nas je iz gospodarske krize.

   • MEFISTO

    Mislim, da nas zaradi njega čaka najhujša gospodarska kriza doslej,čim bo Nemčija zakašljala.

    Mar pri mladih liberalcih nimate zgornje starostne meje?

    • Jurko

     Saj to je bila Cerarjeva gospodarska diplomacija ki je požela uspeh. Podprli smo Nemčijo pri izterjavi dolgov od Grčije Španije Portugalske ipd. Dotok denarja v Nemčijo je pognal gospodarstvo. Ker je naša ekonomija dosti vezana na nemško smo tudi mi izplavali iz krize. Problem so sicer dolgovi za nazaj.

 • tetka z ozadja

  Plesali boste tako, kot bomo mi špilali.

 • črnaovca

  Kolikor anket toliko rezultatov, volilci bodo povedali svoje

  • tetka z ozadja

   Na vseh anketah zmeraj stranka SDS vodi, no, ko so pa volitve je pa dosti drugače.

   • Olga_10

    Malo morgen! Konec je…tika taka levaki…Nemci že preganjajo vaše iz Antifa… do Kučana ni daleč…

    • tetka z ozadja

     Kaj je ti vaška kuzla te sladkorna še ni uničila.

     • lokec

      Nagravžen komentar. Bolezni se ne privošči nikomur.Tudi tebi želim zdravja.

     • Olga_10

      Sem vam stopila na udbaški žulj? Vem, saj vi za “naše” delate na zračni pogon…

 • MEFISTO

  Dragi volivci, na spomladanskih volitvah poskrbite, da bomo iz sužnje posestniškega reda končno vstopili v novi vek, četudi bo osebek, ki se podpisuje kot črnaovca in teka iz ozadja morala začeti delati za vsakdanji kruhek,

  • tetka z ozadja

   Miro ti si bil pol svojega lenega življenja prijavljen na zavodu.

   • Olga_10

    Udbaši, NE štrajkate? So vam že vrgli kako drobtinico?

   • MEFISTO

    Mihael, jaz sem pa razmišljal, kje sva se srečevala.

   • Olga_10

    Cerar? Res bo drugo polovico življenja na zavodu…s svojim “delom” je dokazal nesposobnost in nekompetentnost!

 • Olga_10

  SDS je edina opcija za prihodnost Slovenije! Njeni poslanci razkrivajo vso umazanijo levičarjev – komunistov, ki nas vlečejo v balkanski kotel in kradejo na vsakem koraku!
  Podpora SDS pomeni pravno, gospodarsko uspešno, socialno in varno državo!

  • tetka z ozadja

   Kako to misliš socialno varno, ko pa podpirate privatno zdravstvo in šolstvo.

   • MižekFiga

    Privatno, kajpak in to brez čakanja !!!

    • tetka z ozadja

     Pa saj lahko greš, plačaš in to je to.

    • MižekFiga

     Specialno za “tetko”.
     Torej plačam posebej, kar sem že enkrat.
     Drugič bo še zate ali kaj?
     IN če bo kdo kam šel, greš ti iz Slovenije v svojo Vukojebino.

   • Olga_10

    To je tudi socialno varno! Če država nekaj predpise kot obvezno, mora tudi financirati, saj smo vsi davkoplačevalci in plačujemo za šolstvo!

    • tetka z ozadja

     In zakaj si inzulina sama ne plačaš

    • Hun

     men je drzava povrnila vse stroske nakupa zdravil v Avstriji dokler Lek ni spet pricel z proizvodom dolocenega zdravila

     • pupa

      Se mi je kar zdelo, da jemlješ kar zahtevna zdravila. še dobro, da jih sploh izdelujejo za take težke bolnike kot si ti. Sem predvidevala, da izdelujejo manjše serije, ker tako težkih bolnikov je zelo malo.

  • MižekFiga

   Predvsem je SDS edina velika stranka neprestreljena s starimi in novimi udbaši !!!, ali brez murglskega vpliva zamrznjenega skrivača ddr. Milana Kučana.

   • Janko Gedlička

    No, to je pa kar nekoliko počez povedano. Krti so povsod.

  • Jana učak

   Nore gobe že navsezgodaj!!! Kaj še bo,????

   • Hun

    se huj…njej na suh mede

  • Hun

   in ko pride na oblast SDS paktira v koaliciji z komunisti…vse za ablast!

 • Sadako

  In s kom bo SDS sestavila vlado? Za vlado rabi še SNS, NSi in SLS. Brez teh treh ne bo šlo, ker na levi stalno razpadajo in nastajajo nove stranke.

 • Anton

  Torej bo zmagal šarac.

  • Olga_10

   Od odzadaj…

  • MižekFiga

   Dveh strank Satanovnikovi 100 letni jurišniki ne bodo podpirali ali organizirali podporo. Mislim na SMC in DeSUS, če bodo kandidirali iz varne tujine, pa sploh ne!
   Šaracu ne bo pomagalo niti javno kazanje riti ddr. Kučana.

  • MižekFiga

   Poba a tebi manjka domobranska zavest?

   in

   Domobranstvo ali aktivni odpor komunistični revoluciji NI KAZNIVO DEJANJE po razsodbi “Evropskega velikega senata za človekove pravice”, te razsodbe ne objavlja nihče kakor tudi ne EU deklaracije o totalitarnih (najbolj komunističnega) političnih sistemih v Evropi in svetu tudi.

   • Anton

    Še kako močno domobransko zavest imam. V naši vasi so komunisti po vojni pobili 1/4 prebivalstva….kot povsod po slovenskih vaseh. Kako je mogoče da so komunisti ravno nas Slovence tako nategnili in nam skisali možgane sploh ne vem. Vidimo pa da ta gonja proti peščici slovencev ne misli ponehati. S Šarcem se sedaj spravljajo še nad nas kristjane, ko bo slovenski papež hodil na kurčeve borčevske proslave po jutranji maši. V Kočevski rog ga verjetno ne bo. Zmagal bo saj ga 24 ur že plasira na trg nevtralno opranih Slovencev (živel tito vsaj delo smo imeli….blbablabla).

 • Božobožo

  Kakšno podporo ima SDS je bilo videti na predsedniških volitvah ko so dosegli sramotno 3 mesto.

  • MižekFiga

   Ddr. Kučan ni dosegel brezveznega prvega mesta, kar vpliva na psiho vsemogočnega zamrznjenca rdečega ritkazača.

   • Hun

    se prav Kucan vlece niti od pozadi pri SMC, SD, NSi, ..zdj po tanovem v stranki Šarca…Kucko je res don Politiko Murglleone

 • Olga_10

  Slovenci, vsak glas šteje! Vsi na državnozborske volitve! Postavimo komuniste, s Kučanovimi kukavičjimi jajci, kot sta Šarac-Serpentinsek in Ljudmila Murglska, na smetišče!

  • Hun

   edina opcija od ostarelih komunistov ti preostane kot vedno Ivan Janez Komunjara

   • MižekFiga

    Imaš priliko, da ga ponavljaš z vsakoletnimi obiski Lažgoš.

 • Olga_10

  Tetka iz ozadja asiciira na Spomenko Hribarjevo s svojo “ustavite desnico”…Jaz pa klicem: USTAVIMO LEVICO! Levica – komunizem je rak, ki razjeda Slovenijo!

  • MižekFiga

   Da bo bolj razumljivo povem, da je Spomenka čistokrvna srbijanka.

   • Hun

    vsi na ić so zanić…kajnede

 • totex39

  S takim volilnim zakonom, ki ga imamo sedaj se ne bomo nikoli rešili komunistov, potrebno bo sprejeti NOV volilni zakon, ki bo volivcu omogočal, da voli osebo.

 • Kosobrin

  Ko pride Šarac, SDS nima šans.

  • MižekFiga

   Kaj pa je na Šarcu dobrega za slovenskega domobranca?
   NIČ na kratko in dolgo, če pomisliš na srbijanski pregovor: “Pola sebi, pola Šarcu daje”, ki ga uresničuje osovraženi ddr. Kučan, ki priprqavlja Slovenijo za Rusko-Srpsko druženje.

  • sprehajalec

   Vi volilci Novih obrazev ste kot đunkiji, zasvojeni z igrami na srečo. “ta bo pa taprav” se tresete.

   Raje se vprašaj, bo Serpentinšek Novi Cipras, ali bo naslednji na vrsti?

  • Olga_10

   Obratno! Šarec – stranka samo, da lahko komunisti kradejo, nima šans!

 • Franc Šink

  Še vedno je preveč levičarjev da bi desnica zmagala ker smo preveč razdrobljeni.Preveč samovšečni preveč je marginalnih strank preveč, preveč…!

  • MižekFiga

   Več kot 40% ne voli? So zastrašeni alli vsegliharsko nalagani ali ???
   Edino uporabno Cerarjevo je: “Ne jamram, grem na volitve za domobransko protilevo koalicijo”.

 • Sloven”c

  Če bo g.Janša v ospredju zagotovo SDS nima pogojev za zmago. Naj deluje kot “stric iz ozadja” bo več uspeha, saj so ga, splošno gledano ljudje siti kot g. Kučana. Ljudje si želijo sprememb, saj je bil dober pokazatelj rezultat predsedniških volitev, ga. Romane Tomc. Z njo, lahko SDS žanje še naprej dobre rezultate in to je dejstvo, katero je treba dobro izpeljati. Priznajmo si, da SDS nočejo “nekateri volilci” voliti, ravno zaradi g. Janše, govorim za tiste nekako neopredeljene in zmerne levičarje z zdravim razumom, kateri se zavedajo kam so jih “ta njihovi” pripeljali z ideologijo migrantov. Te se pripravljeni kaznovati svoje stranke ravno z izvolitvijo SDS-a. Sam proti g. Janezu Janši nimam nič proti in sem na desnici vendar pa je treba stranko absolutno osvežiti z “novimi” obrazi in morda mlajšimi kandidati. Možnost zmage pa se definitivno povečuje kot v preteklih obdobjih.

  • centurion

   Ti si an mal zmeden.
   Pravzaprav čist zmeden.
   Taku mal na Janeza Pogorelca dišiš….

   • Hun

    taki osebki kot si ti in teb podobni odganjate volilce SDS…samo zato, ker se egoisticno pocutis pomebnega

    • centurion

     Če sem odgnal tebe, sem zadovoljen.

     • Hun

      mene ne odganja desnicarstvo…odganja me od SDS ..egoizm, hujskastvo, rasizm, ki ga sirite skrajni privrzenci SDS

  • MižekFiga

   Včlani se in predlagaj, ne čakaj!

  • lukamiha

   Brez Janše na čelu bi SDS razpadla, Janša je lepilo, ki drži vse domoljubne ljudi skupaj, brez njega bi šlo na volitve še manj ljudi, ker vidijo sedanjo enoumno situacijo podobno tisti v prejšnjem režimu! Za boljši odstotek SDSa je edini recept razbitje propagandne nadvlade komunističnih sil! Za to pa je potreben določen čas in seveda denar, to so komunisti s podlago še iz predosamosvojitve res kvalitetno izvedli! Sedaj je jasno, da so imeli stvari vseskozi pod svojo komando! Pomagače so pa imeli v Hribarjih, Ruplu, Bavčarju,Pirnatu, celo Bučarju, ki so po razpadu Demosa odšli pod okrilje komunistov in bili nato nasprotniki Pučnika in Janše!!

   • MižekFiga

    Dr. Rupla zanimal in to še velja, samo zunanja politika.
    Bavčar se je kar precej polakomnil.
    Pirnata ne razumem.
    Bučar je bil v vseh pogledih posebnež, zato velja za “-” in “+” demokratičnega presežka!

    • lukamiha

     Kakorkoli, ti ljudje so nasedli bivšim ZK mladincem, ki so kasneje prevzeli oblast s podtaknjenim Drnovškom in rezultat je, da so procesi tekli povsem drugače kot na Poljskem, Češkem, Estoniji, itd.! Krediti so se povzpeli v višave in Slovenija je ob neodločnih volilcih postala sama sebi težava, na žalost vse večja in izgleda dodobra brezizhodna!

    • Olga_10

     Bučar je bil stražar iz Teharij! Ti pove vse! Zločinec!
     Ostali so koristoljubi, levičarskih korenin!

     • MEFISTO

      Ni bil stražar na Teharjah.

      Temu sanatoriju je samo dobavljal žrtve.

  • Olga_10

   Janez Janša je simbol osamosvojitve in edina garancija za demokracijo v Sloveniji! Pošteni Slovenci to razumemo, bedaki bodo pa razumeli, ko bodo hodili v Avstrijo in Italijo kupovati živila in bencin!

   • učko

    To kakšen simbol je komu JaJo je totalno brezpredmetno. Važno je to, kdo zmaga na volitvah in sestavi koalicijo! Majku vam butasto vsem, ki tako razmišljate kot ti, Olga ! Za to pa je tako kot je. JaJotu je dovolj, da lagodno živi od posrankse plače in v opoziciji glumi majmuna ! Kurc ga gleda !

    • Olga_10

     Sem stopila na vaše levaške žulje?

     • učko

      Vi hod’te po lastnih nogah, za to pa ste večni “politični” luzerji !! Jaz samo pravim: potrebno je zmagati na volitvah ! Ker gorje premaganim, to velja od nekdaj ! Desnuharji nimate mentalitete zmagovalcev, za to imamo komunjare še vedno na oblasti !!!!!!

   • Burek Burecki

    Kaksen simbol osamosvojitve? Skrival se je v bunkerju nedtem ko so pravi samosvojitelji prelivali kri…

    • Olga_10

     Izdajalec in skriva iz hotela v Avstriji se oglaša?

    • MižekFiga

     Kučana kot novozgodovinsko potrjenega glavnega FAK osamosvojitelja je UDBA skrivala v nekem veekendu ob vrbskem jezeru v Avstriji.

     Kje si bil (se skrival?) če nisi vsak dan 2x gledal poročil iz terena in Cankarja?

  • Burek Burecki

   Se strinjam. Jaz osebno nebi volil sds prav zaradi kriminalca janseta…

 • Hun

  agencija odlocno “nepristransko” delujoca v sluzbi desnice

  • MižekFiga

   Torej končno agencija “ZA SLOVENIJO”!

 • MižekFiga

  Predlagam “NOVO DOMOBRANSKO ZAVEZO” maja 2018 pred volitvami, ker je ozračje v državi podobno kot leta 1943. Laganja kraje ali KOMUNISTIČNEGA POLITIČNEGA KRIMINALA JE PREVEČ!
  ZA SLOVENIJO GRE !!!
  TOREJ ZA DOMOBRANSKO VOLILNO ZAVEZO se moramo pametno odločit, nič čakat!!!

  • učko

   Domobranci-posranci so kanonfuter za komunjare in za to komunjari rabijo domobrance, da lahko s tem opravičujejo vse svoje svinjarije !!!!!

  • Vojteh Dovč

   >Prisegam pri vsemogočnem bogu,bom zvest,hraber in svojim nadrejenim pokoren,da bom v skupnem boju (z nemško oboroženo silo,stoječo pod poveljstvom vodje velike nemčije,SS četami in policijo)))) proti banditom in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko (????) domovino kot del svobodne evrope(???). Za ta boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje živbljenje. (kaj res )..
   Tako mi bog pomagaj (pa še kdo drugi ).

   • MižekFiga

    Imaš Mladino naročeno? Oni bodo prvi objavili NOVO protikomunistično (protikriminalno) zavezo!

 • učko

  Danes bi na volitvah stranke komunističnega režima spet dobile 2/3 večino in zmagale ter sestavile vlado. Kurc gleda pol SDS !

  • MižekFiga

   Nehaj se skrivat, ker si skriti in poštemplan rdečkar.
   FUJ, tvoji narejeni in lažnivi koleriki! FUJ!

 • Burek Burecki

  Kr rajcajte se sej samo to vam se ostane….

 • Vojteh Dovč
 • RATATA

  Katastrofa!
  Po vseh dokazih o Slovencem in Sloveniji škodljivem in celo zločinskem delovanju, imajo pokomunisti še vedno trdno v rokah večino.

  • Olga_10

   Kakšni pokumunisti neki? Komunisti!

   • RATATA

    A se niso prenovili v pokomuniste?

    • luckyss

     Ja, ne vem..nekateri so šli v “desnake”…poglej strukturo SDS poslancev ;)))
     Da “brezmadežnega” niti ne omenjam..

 • soc

  Mah, grozljivo. 40,2% za desnico in 59,8 za murgelsko hobotnico. Pri vseh svinjarijah, ki jih je slednja delala včeraj in jih dela danes – a seveda izza dobrohotne medijske krinke. Topost slovenske ovce je onkraj umevanj, lutkarsko poznavanje in usmerjanje ovčje psihologije pa vredno Nobelove nagrade. Prevedeno v parlament ob ustrezni pomoči volilnih komisij mi to kaže na še en ustavodajni mandat Kučanove aristokracije.

  • Olga_10

   Malo morgen! Tudi Hillary je kazalo odlično, pa je pogorela!
   Slovenci imamo dovolj ropanja in uvažanja divjakov s strani Kučana in komunistov – “levice”! Večina ljudi izraža podporo SDS in njihovemu delu!

   • lokec

    Na žalost je tako. Ker poznam veliko ljudi, vendar nihče se ne spreobrne. So veliki verniki Kučana. Ti, ki pa ne hodijo na volitve svojo volilno abstinenco po vsakih volitvah izražajo svojo odločitev z “vidiš, da se ne spremeni nič” Pa naj razume kdor je dovolj pameten, jaz ne.

   • soc

    Kakor pravijo sosedje, da ti se riječi pozlate… Čez pol leta bo obema jasno, ali je na mestu tvoj nekoliko religiozni optimizem (no pun intended) ali moj vsega tukajšnjega že naveličani cinizem.

  • Janko Gedlička

   Kako mi je žal, da imaš prav.

 • luckyss

  Ja, ja..potem pa en “Serpentinšek” dobi več glasov kot celotna desnica ;))

  • Janez

   Zunaj je sneg !
   POJDI MALO VEN – PA KYKO URO TIŠČI GLAVO V SNEG !
   Mogoče
   bo pa potem tvoja glava kaj bolje delovala ?
   Probaj a ne?
   ZOPRNO JE BRATI TVOJE BREZ SMISLA KOMENTARJE !
   Saj ti še logika ne dela več !
   Volitve za
   – PREDSEDNIKA – so ena reč,,
   – STRANKARSKE VOLITVE? So pa druga rečč.
   A še tega ne razumeš? Ja – pivo poneumlja. L.r. Janez K. KOMENDA

   • luckyss

    V bistvu se motiš…Desnica je na predsedniških volitvah krepko popušila, čeprav ste imeli (tudi po mojem mnenju kar sposobno kandidatko)….Torej bi to moralo na vaši strani prižgati “rdeči” alarm, ker vas Slovenci očitno ne jemljemo resno..
    Jebi ga, to so dejstva..Ampak pri vas le jamrate in sanjate..

    • Janez

     Ah daj no !
     To pomeni samo to,
     DA JA ŠE NAD 50 % POVEZANIH S
     – povojnimi komunističnimi nesodnimi morijami !
     – z protekcionističnim življenjem po 2. vojni, ko je bilo vaažno,
     da si bil ” partizanskega” izvora.
     – zdaj po 1991. JE PA V ” MODI” BITI MULTI ” NEKULTI” POKOMUNIST.
     IN?
     DA TE KAKA EX KOMUNISTIČNA ŽLAHTA – ZRINE H KAKEMU
     – JAVNI SEKTOR – ” KORITU”
     ALI
     – K ” DRŽAVNI SEKTOR” KORITU .
     Pogoj
     JE SEVEDA, DA SI POKOMUNIST.
     Da ne problematiziraš EX KP, ZK KOMUNIZMA, SOCIALIZMA ! L.r. Janez K. KOMENDA

     • luckyss

      Počakaj na vizito in po terapiji poskusi še enkrat..

  • MižekFiga

   Ddr. Kučan NI ZMAGAL, OK !!!

   • luckyss

    Jebeš Kučana…zmagal je “fant” (prostovoljni gasilec, imetnik vseh zakramentov cerkve in njen obiskovalec od malih nog), ki vam bo krepko zarezal v podeželsko desnico..

    • xtc

     Šarec je navaden blefer in nič več narejen po starem kučanovem receptu-leve ovčice pač tropno sledite pastirju Milanu-tropni nagon je nagon socialistov,ki ga tudi vzgajajo v šoli -reče se mu kolektivizem.

     • luckyss

      Kakorkoli že…pobral vam bo pol glasov iz desnice ;))

     • xtc

      Meni nobenega,je pa vprašanje,do volitev še marsičesa,prisilna prodaja NLB lahko hudo zmeša kučanove plane in kot kaže EU vztraja pri prodaji zaveze pa že kršimi pranje denarja v NLB pa je očitno dalo še dodaten pospešek zahtevi po prodaji.

     • luckyss

      Po moje to ne bo imelo velikega vpliva, razen tega, da se ukinja komunistični bankomat..
      Sicer pa se praktično vse zahodne banke ukvarjajo s pranjem denarja..tudi Iranskega….ker je to pač donosno..

     • MižekFiga

      Provizija (za rusofila ddr. Kučana) je bila donosna “0”.

     • xtc

      Zelo velike,kajti finančno bi zadeva celo stvar hudo zapletla,četudi bi levim uspelo sestaviti vlado bi se sleje kot preje znašli v resnih sporih,saj bodo težave in zahteve ravno v nasprotju tistega kar so obljubljali,kar pomeni razkol in razpad koalicije zelo kmalu.

     • luckyss

      Še nobena vlada ni uresničila tistega kar je obljubljala, ker je to nemogoče dokler hodijo rit nastavljat v Bruselj…In ne bo razkola in razpada ne na desnici, ne na levici dokler bo politikom uspevalo ovce obdržati v skreganem stanju..

     • xtc

      Nehaj zavajati vsi dobro vemo,če vam zmanjka denarja bo leva vlada pogorišče v minuti to so dokazale vse v Sloveniji kot tudi Yuga.
      Ko levaki nimate več pufov oz. jih nedobite preprosto crknete,ker niste zmožni reševati zadev.

     • luckyss

      Ne me povezovat z “levaki”, ker bi jih volil, če bi videl v njih neko rešitev…
      Pa pustiva to, ker ni pomembno..
      Bolj me zanimajo “rešitve” desnakov ;)))

     • xtc

      No naj ti prišepnem,popolna privatizacija je le prva izmed rešitev.

     • MEFISTO

      Spet težave s predlogi.

      Ne reče iz desnice, ampak z desnice.

      Če je bila posebej izstopajoče dobra, sem ga tu in tam imel tudi v levičarki..

    • učko

     …. v podeželsko (beri: kmetavzarsko in neumno) betico..

     • luckyss

      “Kmečka” logika je še vedno najboljša…in ne poniževat sredine, ki edina skrbi za ohranjanje podeželja in samooskrbe..
      Bo kmalu prišel čas, ko boste svojega BMW-ja pri kmetu zamenjali za 100 kg krompirja…če boste imeli srečo…

     • Krtača 20

      Sori se morm oglast pa popravt. Sto kil krompirja bo lih za dva bmwja….če bom dobre volje.

    • tramal

     Ja od kdaj se pa tebi bedaku komunističnemu ,dobro zdi da hodi v cerkev .Ti pa ja cerkev sovražiš po drugi strani se ti pa dobro zdi ,če gre komunajzer v cerkev .Res si pravi idiot.z opranimi možgani.

 • MEFISTO

  Rezultati 20,1 % za SD, 11,8 % za DESUS, 11,5 % za SMC, in 8,6% za Levico dokazujejo, da je pri nas še veliko religioznih ljudi.

  Do smrti bodo verjeli v čudeže in jih nikoli dočakali.

 • Olga_10

  SMŠ – stranka Marjana Šarca bi morala imeti slogan : gradimo most s komunisti, da dokončno uničijo in oropajo Slovenijo!

  • luckyss

   Ja, ovčka…vendar on gradi most z ruralnim podeželjem, kjer narod razmišlja po “kmečko” in hodi v cerkev le toliko, da se ohranjajo tradicionalne vrednote..

 • MEFISTO

  Rdečkarji so pravi Samaritani, še sveti Martin bi zardeva zaradi njih.

  Z drugorazrednih bi slekli zadnji plašč, zadnje hlače in zadnje gate ter jih podarili migrantom.

  Prvorazredne jim pa kar same uhajajo k postopačem z jutrovega.

 • MEFISTO

  Še boljši kot Cerar bo Šarec.

  Šarec je namreč župan Kamnika, kjer so žandarji leta 1912 lovili nekega Josipa Broza s Hrvaškega, ker je kradel.

  Če se le ne bo izneveril tej svetli tradiciji!

  • slosin

   pred kratkim mi je starejši gospod razlagal, da je kradel s Hacetom. Med drugim so menda švercali
   tudi s saharinom…

 • MEFISTO

  Volitve 2018 bodo kot čebelji panj, v katerem so levi troti in desne čebele delavke.

  Kaj naredijo čebele delavke s troti, pa itak že veste.

 • xtc

  Nekaj je treba realno;SDS je lahko največja stranka in tudi lahko dobi največ glasov,a se zavedajte tega;levi se bodo takoj naložili v veliko koalicijo,ker Kučan ve ,da je domet Šarca premajhen,kot tudi tak je bil Zokija nujno rabi ,čim več satelitov ,da se zaradi iztirjenega proporcionalnega sistema nato nalagajo v koalicije,ki so majave.
  Treba je namreč vedeti ,da Slovenci nikoli in nikoli ne bodo volili stranke,ki bo zahtevala uvedbo nujnih sprememb v državi ,pa naj se stranka imenuje SDS ali XY al ZXYU ali kako že.
  Slovenci preprosto nočejo od dvoživkarstva,ki ga je treba nujno odpraviti z privatizacijo vsega,lustracijo ureditvijo delovnih razmer,časa,davčne in še kake politike.Slovencelj ne bo volil stranke za spremembo volil bo stranke ,ki zagotavljajo status Q,ki jim ustreza a vzdrževanje le tega je vse bolj misija nemogoče.
  In tudi nujne spremembe v Sloveniji NE bodo delali Slovenci ampak tujci ,ko bo zmanjkalo denarja državi in bodo reforme in spremembe realnost,saj nas bodo preprosto prisilili vanje
  Zato si moramo biti na jasnem;dokler si bodo levaki lahko še kaj sposodili kje jih je z oblasti skoraj nemogoče spraviti,razen ,če se ne bodo zapletli v spore z EU in ZDA,ko pa bo denarja pač zmanjkalo pa bodo razpadli kot v Yugi in nikakršna nova stranka desna nima možnosti,saj Slovenci preprosto brez prisile nočejo od socializma oz dvoživkatstva oz,koliktivizma in našizma s katerima so oprali možgane Slovencem.

  • OrangeHitler

   Kako se mora Janši smejati, da ima take opravičevalce in klečeplaznike

   • xtc

    Vidim ,da resnica boli to pa je dobra stvar.

    • OrangeHitler

     A to si rečeš vsakič ko stopiš pred ogledalo? :D:D
     Sicer pa, preveč se ceniš za tak cicibanski komentar

 • Janez

  BRAVO SDS !
  KAR
  TAKO NAPREJ !
  DOBRE,
  NAJBOLJŠE POSLANCE V PARLAMENTU IMATE.: odlični dr. A. LOGAR, gospa J. GODEC ITD.
  Kar še
  dopolnite ekipo z nekaj mlajšimi, akademskimi ljudmi, z že priznanimi PRAVNIKI ! Itd.
  Treba
  BO PRIPRAVITI – ZAKONDNSKE OSNOVE
  ZA
  – URADNO, SODNO R E H A B I L I T A C I J O NESODNIH ŽRTEV ” ZLOČINSKEGA TITO KOMUNIZMA” !
  TER
  – URADNO, SODNO – O B S O D B O – DOKAZANIH NESODNIH “TITO KOMUNISTIČNIH RABLJEV”
  DO
  VOLITEV 2018 – UPAJMO
  SE
  BO ŽE ZAČELO – URADNO, SODNO – OBSOJANJE
  KRIVCEV ZA
  – BANČNE LUKNJE : NLB, NKBM, PROBANKA, FACTOR BANKA ITD. TER
  ZA
  – “IRAN NLB GATE” !
  Po
  VSEM TEM SE BO MENDA TUDI
  NAJBOLJ TRDOGLAVIM IN NEMISLEČIM PREBIVALCEM R. SLO – P O S V E T I L O !
  KDO
  JE
  1. – KRIVEC SLABEGA STANJA
  IN
  2. – ZAVIRALEC POBOLJŠEVANJA RAZMER V R. SLO.

  NEDVOMNO IN DOKAZLJIVO SO KRIVI IN “BREMZA” EX KP, ZK – SD, ZL, DESUS, SMC ITD.

  MAG. B. G R I M S !
  PA JE DVA DNI NAZAJ V ” O D M E V I H ” PRI S. BOBOVNIKU NA RTV SLO !
  ZELO
  POSREČENO POVEDAL :

  ” S D” – STRANKA – JE ” G. N. I. L. O JEDRO ” R. SLO NEUSPEŠNE TRANZICIJE !

  ” S D ” STRANKA JE NEPOSREDNO ALI POSREDNO ” K R I V A ” ZA VSE !
  Ali
  ZA VEČINO TEGA – KAR JE ” G N I L E G A ” – V NAŠI. R. SLO. L.r. JANEZ K. KOMENDA

 • OrangeHitler

  Še en članek za grupiranje SDSovih ovčk na eno mesto, da jim družno lezejo v rit in se medsebojno zadovoljujejo, češ kako so oni “edini” normalni.

  Slovenski Breitbart

  • MEFISTO

   Res je, da so SDS – ovci v Sloveniji edini normalni ljudje.

   • OrangeHitler

    Na tem portalu je skrajna desnica nekaj povse normalnega, to razumem

  • MEFISTO

   Znova nov nick.

   Kako se mora Hitlerju smejati, da ga slovenski komunisti še vedno hranijo v lepem spominu.

   • OrangeHitler

    1. WTF? Imam ga že več mesecev
    2. patetičen poizkus zamegljevanja teme

 • Olga_10

  Kadar se aktivira Jelinčič, komunistom kuzla v rit skače in ga spustijo s ketne!
  Torej Slovenci! Volite SDS, ki je edina zanesljiva in nepodkupljiva stranka!

  • ahnenpass

   Odkar ga je vzela v roke Kresalova, je Jelinčič zombi, lahko si predstavljaš kaj vse mu je delala.

  • Janez

   IMATE PRAV !
   Pri
   JELINČIČU JE TREBA BITI POZOREN !
   Brezsmiselen “oboževalec” NESODNO MORILSKIH KP STALIN PARTIZANOV – JE. baje?
   In? Bogvezakaj – zločinca Tita.
   Ne mara – vere, RKC.
   TUDI CENJENI
   PREDS. KANDIDAT A. Šiško – ima o Z. Jelinčiču? Slabo mnenje.
   Z. Jelinčič
   “SVAŠTARI”,
   KAJ ŽE REALNO POVE, V GLAVNEM JE PA NEPREDVIDLJIV, In 70 let star je. L.r. J. KOMENDA

 • Olga_10

  Levaki, tika taka….

 • ahnenpass

  Dejstvo je, da SDS ni sposobna izvoliti ne predsednika države, ne zmagati na referendumu in si verjetno tudi ne more izvoliti vlade.
  Kje misli SDS poiskati nove volilce, to me zanima.
  Ker situacija je taka kot sem napisal prej, samo še člani volijo za svoje stranke, nihče več ne verjame v volilno farso, prestopali pa ne bodo, razen kadar se ustanovi nova partijska sekcija, kot poskušajo s Šarcem in ob enem dol zapirajo Cerarja.

  • Janez

   Hja ?
   NOVI
   POSODOBLJEN – ” G O L I OTOK” !?
   ZA PREVZGOJO EX KP, ZK POKOMUNISTOV – V NORMAL NEINDOKTRINIRANE LJUDI !
   Se
   ZDI – RABIMO !
   A?
   Se javiš za – PREVZGOJEVALCA ?!
   Za
   PREVZGOJEVALCA :
   ” TITOISTO,
   – KUČNISTOV, ZZVB ,
   – SD, ZL, DESUS ,
   – EX KP, ZK T.I. ” GNEZDAŠEV =PENZIONIRANI EX KP, ZK SISTEMČIKI” ITD. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   DELA TI NE BO ZMANJKALO.
   KO BODO ZGORAJ NAŠTETI – PREVZGOJENI ?
   BO R. SLO MORDA KONČNO SPET -NORMALNA DRŽAVA.
   A?
   NAJBOLJE BO TE EX KP, ZK DOKAZANO KRIVE LJUDI,
   KOT TO DELAJO V – SRBIJI !
   TOŽBE NA EU – SODIŠČE V STRASBOURGU. Se zdi.

   http://www.blic.rs/vesti/tema-dana/potomci-zrtava-komunista-spremaju-tuzbe-za-strazbur/jcx25t1

   • ahnenpass

    Zapomni si že enkrat, Goli otok imajo Hrvati, mi imamo pa Barbaro.
    Ker smo Slovenci, oni so pa Hrvati, to ni isto.

    • MEFISTO

     Pole Barbare še druge rudniške jaške, fojbe, brezna, tankovske jarke in plitva gobišča.

     • ahnenpass

      Saj tudi Hrvati nimajo samo Goli otok.

 • Janez

  SRBI
  POSPEŠUJEJO RAZREŠEVANJE
  – PROBLEMOV NEGATIVNE DEDIŠČINE ” TITO KOMUNIZMA”
  VLAGAJO
  TOŽBE
  NA EU – SODIŠČE V STRASBOUGU ! V R. LO SE – ZGLEDUJMO – PO SRBIH ! L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  LETA 2015 SO V SRBIJI REHABILITIRALI – DRAŽO MIHAJLOVIĆA.
  ZDAJ
  REHABILITIRAJO TUDI OSTALE NESODNE ŽRTVE
  “ZLOČINSKEGA TITO KOMUNIZMA” – V SAMI – SRBIJI.
  TOŽBE
  S SPISKI ŽRTEV – VLAGAJO TUDI NA EU – SODIŠČE V STRASBOURGU.

  http://www.blic.rs/vesti/tema-dana/potomci-zrtava-komunista-spremaju-tuzbe-za-strazbur/jcx25t1

  • ahnenpass

   Koga pravzaprav tožijo ti srbi, verjetno ne Srbijo, če pa je bila komunistična partija Jugoslovanska, ne samo srbska.
   Mogoče tožijo pa nekdanjo Zvezo komunistov Srbije, ker jih ni zavarovala oziroma so sodelovali z okupatorjem in tiranom, ampak se mi ne zdi logično.

 • lili pili

  Hitro sestavit vlado, da si kdo ne premisli…..

 • MEFISTO

  Desnica bo spomladi zmagala brez napora.

  Koalicijskim partnerjem se že mudi iz Cerarjeve vlade.

 • Osti jarej

  …ankete o politiki so isto,kot statistika…ena sama velika laž….

  • MEFISTO

   Ti si pa res brihten!

   Si že odtipkal v GOOGL čarobne besede?

 • MEFISTO

  Odtipkajte v GOOGL: Josip Broz s Hrvaškega kradel v Kamniku

  Čaka vas veliko presenečenje.

 • MEFISTO

  Če boste v Googlov iskalnik odtipkali geslo: Josip broz s Hrvaške kradel v Kamniku, boste prebrali tudi tole, da ne bo kak Titov častilec trdil, da si izmišljam:

  “Josip Broz Tito, častni občan občine Kamnik
  castni.nakamniskem.si/tito/
  Josip Broz Tito, častni občan Kamnika. … V Zagrebu se je zaposlil kot kovinarski delavec in oktobra 1910 postal član Socialnodemokratske stranke Hrvaške in Slavonije. Med 1907 in 1913 je delal v … Večinoma pa je Tito prihajal na lov v Kamniško Bistrico ter se le poredko in le za krajši čas ustavil tudi v samem Kamniku.
  Manjka: kradel v Kamniku.”

  Ali pa tole:

  “Slike za poizvedbo Josip Broz s Hrvaškega kradel v Kamniku
  Rezultat iskanja slik za Josip Broz s Hrvaškega kradel v Kamniku
  Več slik za Josip Broz s Hrvaškega kradel v Kamniku”

  Pri prenašanju besedila na ta portal mi računalnik ni hotel kopirati tudi pripadajočih slik, zaradi česar se častilcem lika in dela Josipa Broza s Hrvaškega iskreno opravičujem.

  • ahnenpass

   Tito je rekel, znajdi se.

   • MEFISTO

    Vendar ni računal na internet, ki ga je izdal.

    • ahnenpass

     Kdor na internetu išče, ta tudi vedno najde. Večina vsebine je itak drek.

   • slosin

    Rankovič pa ‘pazi se’…

    • ahnenpass

     Preko vode, do slobode, bi nemara pripomnil Dolanc.

  • Viktorh

   No, bil je brez vsake izobrazbe – poklicni lenuh in potepuh.

   • karpelec

    …kar je odlično vnovčil.

   • MEFISTO

    To drži za Josipa Broza s Hrvaškega, kaj boš pa rekel za tovariša Tita, ki je igral klavir kot Pogorelič, plesal kot salonski tiger, jahal kot kavboj in sabljal kot mušketir.

    • Olga_10

     To je delal plačani dvojnik!

 • svoboda sloveniji

  ČAS JE
  PREBUDI SE SLOVENIJA
  ZMAGA SDS
  PAMET SLOVENCEM
  SVOBODA SLOVENIJI

  • ahnenpass

   Samo dva všečka za tako modro, pogumno in odločno misel, na SDS portalu?

 • ogledalo

  In kako bi ćelavi prišel do koalicije, parlamentarne večine? Nikakor. Sicer pa se bo sekti “zgodil” Šarec, ki bo zmagal! In spet bo žalostno kolo ob pesmi “Mi se imamo radi…”! :)

  • učko

   Ja, velika možnost je, da se bo zopet zgodila kakšna taka groteskna scena !

  • MEFISTO

   Mar nisi prebral, kaj bodo na volitvah naredile desne čebele delavke z levimi troti?

   • učko

    Naredile bojo veliko meda, potem se bojo pa pustile nategn’t in nagnat iz panjega raja ven v zimo ! Vodil jih bo pa nihče drug kot slavni JaJo ! Sam, on bo potem šel nazaj notr’ na toplo !

    • MEFISTO

     Trot, nič ne reši pred čebelami delavkami!

     • Novakec1

      Čebele delajo troti- levaki se pa redijo.

     • ahnenpass

      Varoje pobijajo samo čebele delavke, grinje pobijajo tudi trote.

  • Olga_10

   Počakajte, pa boste videli!

   • Janez

    Tik tak,tik tak…

 • Novakec1

  Mokre sanje.

  • Olga_10

   Šarca?

 • Novakec1

  Bo zoki zrihtu da bo šarac zmagu.

  • luckyss

   Če nekega kandidata podpre Zoki ali pa Janša…je to zanj velik minus…
   Tudi politika “napreduje”, ampak ovce očitno ne zmorete več sledit ;)
   Bo treba pisat boollj poooočaaas…;))

  • Olga_10

   Bomo mi zrihtal, da ne bo!

   • luckyss

    Šarec vas je vse desničarje “zrihtal” z levo roko…s tem, da je precej očitno pazil, da ne bi zmagal v “bitki” za predsednika ;)

    • Olga_10

     Volili so ga zato, da jim ne bi bilo treba voliti Pahorja! To pa ne pomeni, da bodo volili na državnozborskih volitvah tega komedijanta!

     • luckyss

      Saj ste imeli svojo predstavnico…po mojem mnenju dostojno in inteligentno…zakaj nje niste spravili v drugi krog..s svojo “volilno premočjo”…
      Ovce pravljičarske..nesposobne..

     • ahnenpass

      Zakaj misliš, da ne more zmagati, ja vidiš, da ste spet nastavili Pahorja.

     • Janez

      Tudi vrgli ga bomo,kot smo ga postavili.

     • ahnenpass

      Naslednji pir častim jaz.

     • janezivan

      zakaj pa niso volili predstavnico SDS Romano Tomc ?

    • Se tolažiš, kajne ?

  • Janez

   Nikoli.Slovenci se prebujajo.

 • Olga_10

  Levaki so spet živčni! Tlači jih mora… Tika..taka…

  • Tadej Bratuša

   Makaki živčni že nazdravljajo…
   Malce procente seštej…

 • Olga_10

  Edina garancija za demokracijo v Sloveniji sta nepodkupljiva SDS in njen predsednik!

  • luckyss

   Ti ga pihneš ;)))
   Saj pravim, te strani so boljše od vsake Pavlihe….;)

  • ahnenpass

   Ja, res, zakaj ne poslujejo vse stranke enako kot SDS, očitno so iznašli čudežno finančno formulo.

   • Tadej Bratuša

    Ker so izdajalci naroda in niso bli lustrirani.
    Tudi če bi hoteli delat v dobro države nebi mogli ker ne znajo…

 • Olga_10

  Udbaši so zelo slabo plačani, a imajo raje svojo bedo, kot dobre plače pod demokratično oblastjo!

  • ahnenpass

   Za Slovence zatirat, zagotovo dobijo premalo. Pa nisem mislil denarja.

 • Rožle

  Sam še Murglav je treba pod prste gledat …naslednje volitve ..

 • Vojteh Dovč

  KRVOLOČNA ZVER IN NAJVEČJA NESREČA, KI JE DOLETELA ČLOVEŠTVO IN GA BO TUDI UNIČILA JE kapitalizem !!!!!! TOLIKO

  • sprehajalec

   Vojc, v kateri dimenziji ti živiš? Komunizem je povzročil človeštvu toliko žrtev, da je za las preživelo. če pa seštejemo še žrtve levičarskih delavskih socialistov, pa to presega vse številke seštete do takrat, vključno z žrtvami črne smrti, Kuge, v srednjem veku.

   • Vojteh Dovč

    no no kar naredi kakšen pregled za kapitalizem pa še dolgo bo trajal.ljudi se da ubijat tudi drugač.

    • sprehajalec

     S čim pa, da delajo pa plačo dobijo?

     Zmešana glava Vojc, v kapitalizmu je Avstrijec trpnil v žep 1500 Dem, samoupravljalec pa 300. zato so pa gastarbajterji samoupravljalci tako veselo drli k kapitalistom na sever…

    • Darth Vader

     stari internet je kapitalistični produkt….prav tako telefon preko katerega komentiraš…..in tudi svoboda govora, katero uporabljaš…..vse plod kapitalizma in demokracije…..

  • MižekFiga

   Kapitalisti pa nimajo tajnega Uradnega lista in Udbe. Imajo pa veliko več človekovih pravic, ki si jih ti tudi izmisliti ne moreš.

 • piko8

  Naslednje volitve: ustavna večina za SDS!!

 • Tadej Bratuša

  Se pravi ma levica 50%.
  SDS bi bila tako samo koalicija na papirju večino pa bojo spet meli komunisti in minirali vse kar bo zdravega za državo…
  Kaj folk vidi v tem rdečem sranju.
  Meni tile rezultati anket pridejo naprej kot samomorilsko nagnenje.
  Leva klientela pohabla otroke, družine vse kar predstavlja prihodnost države,folk pa jih voli…

 • janezivan

  očitno zopet nima SDS možnosti za zmago, vedno vodi po nekih anketah, pa vedno na volitvah izvisi…se sprašujem če so te raziskave javnega mnenja sploh resnična

 • Interkom

  Kakšen zavajajoč naslov. Ker je pri nas sestavljalec vlade koalicija, ki ima večino v parlamentu, bo levo usmerjena koalicija zbrala 57% glasov, desno usmerjena SDS; NSi in SNS pa 43%, če bosta SNS in NSi sploh hotela v koalicijo z Janšo. Pirova zmaga se Janši obeta tudi tokrat. ko bo sama SDS zbrala 55% glasov, pa pišite take triumfialne naslove, In od leta 2004 do 2008 smo pisarili, da naj uvede desna koalicija večinski sistem,pa ni bilo nič od tega.

  • Zakaj zavajaš ?
   Preko 20 let ste levi na oblasti……………….. zakaj se ne obrneš na svoje……. zakaj si po letu 2008 nehal pisarit svojim ???
   Vidiš, ti si kriv, da še zdaj nimamo večinskega volilnega sistema.

   • Interkom

    [email protected] = karta, karta je pa …. Poleg tega se nauči prej seštevati. In levi so na oblasti že 67 let, da ti bo jasno, jaz pa jih nikoli nisem podpiral, bil njihov član ali z njimi hodil v Jajce. In ker vem, da oni NIKOLI ne bi sprejeli večinskega sistema, ki je dober samo za poštene volitve, sem pisal SDS-u, naj uvede večinski sistem. In to popln, z možnostjo odpoklica poslanca z glasovi iz volilne baze. In ker so to vedeli, da je za poštenjake, tudi desni niso bili za.

    • Interkom = karton. Nič ti ne verjamem.
     lp

     • Interkom

      Pojma nimas. Interkom je vmesnik za prepoznavanje nove naprave. In vidim, da jih uspem prepoznati.

     • Interkom z veliko začetnico je lastno ime in ne vmesnik.
      No, lahko pa si tudi vmesnik, če te ženska vara, ali v kakšnem drugem primeru .
      Takrat pa te bom napisala z malo začetnico, ampak veliko si si sam izbral ;)

     • Interkom

      To sodiš po sebi, ker skačeš čez plot kot koza

   • Valter BraniSlav

    Ne morem si predstavljati kako bi delovale ZDA ce bi imele tak sistem kot v Evropi…

 • Valter BraniSlav

  Po mnenju Nove desni izgubljajo volitve zaradi datuma volitev…

  • MižekFiga

   Ni Levih in Desnih, so pa Komunistični kriminalci in normalni Demokratični evropejci. Kapiš izmišljeni Principović!

 • Valter BraniSlav

  KDO JE VCASIH HODIL NA BOZJO POT V JAJCE:
  V povojni Jugoslaviji je bil 29. november državni praznik, dan republike, priljubljena so postala potovanja po poteh slovenskih odposlancev na drugo zasedanje Avnoja v Jajce, kot so se imenovala. Te romarske pohode so običajno vodili partiji najbolj zvesti kadri. Med njimi je bilo tudi nekaj zdajšnjih slovenskih političnih voditeljev, tako z levega kot desnega političnega krila. Med najbolj vidnimi današnjimi politiki na desnici je bil to predsednik največje opozicijske stranke SDS Janez Janša, ki se je leta 1977 udeležil romanja kot odposlanec Zveze socialistične mladine Slovenije (ZSMS).
  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/danes-je-bil-dan-republike

  • MižekFiga

   KATERE ZOMBIJEVSKE POLITIKE DANAŠNJE DNI ŠE VEDNO VIDEVAMO NOŠENE ali SPREMLJANE Z MEDICINCI V LAŽGOŠE?

   Sodobnega in priljubljenega Jeklenega Janeza ni med njimi.

  • nevtrino

   In ? Mu zavidate ?

   • Valter BraniSlav

    Zavidam mu lepo zeno in uspesne otroke. Drugo ne

 • MižekFiga

  Kdor bo neudeležene razpolovil, bo premočno zmagal na volitvah. Dokazov o kriminalu komunistov je vsak dan več in kriminalci nimajo kaj iskati v vodstvu države.

  kRIMINALCI se zavzemajo za rusko Slovenijo na Balkanu.
  DEMOKRATI, za Slovenijo v EU gre. VOLITVE so prednami!

 • Anton

  pa kako?, to ni mogoče, Delo postavlja “Serpetinška” na prvo mesto, večnega bleferja Židana pa na 2.

  sarkazem press

 • KPS

  Laž in podtikanje tako deluje SDS in vsa ta vaša drobila vključno
  z nova24.tv, leglo korupcije

  • Joža Gabroža

   joj cerar ti je pa narodni heroj slovenijo je prodal hrvaški penzije je dvignil za 2e tebi ovci levi ki ga podpiraš pa je zagotovil 580e neto plače medtem ko ti šefii operirajo miljarde iranskegsa dolarja zgleda da sam na 24ur visiš tam tega ne boš zasledil kaj sem ti jaz napisal zaradi takih tebi podobnih ne bo nigdar bolje

  • nevtrino

   Hujše kot že kakšnih 70 let pač ne more biti …

  • Korupcija je na strani izrojene levice…

 • Interkom

  JA pa ja, moja stranka bi zmagala, tako kaže moja anketa. Delova anketa, ki pa podpira levo opcijo, pa kaže takole http://www.delo.si/novice/politika/anketa-dela-prva-etapna-zmaga-liste-marjana-sarca.html Res pa je, da nobena stranka ne bi dobila 50,1% glasov ali celo 67% glasov, torej se bo Korl spet lahko švercal s svojimi bedastimi glasovalci. VSI ZA JELINČIČA !!!!

 • škale

  evo, dokaz, da na Novi niti ankete niso sposobni speljati, kot je treba.trejerazredni, ki se delajo, da so drugorazredni. Šarec namreč po vseh ostalih anketah krepko vodi in dobi več glasov kot vsi desni skupaj

  • nevtrino

   Kaj je to ” evo” ? Mešanica začimb ?

  • To je čista laž, po zadnji anketi Šarec ne dobi niti pol glasov kakor JJ!!

 • Grenze

  Šarec je rdeča zarjavela trobenta bo imu polovično zabavo k bo imu Kučanpičko zravn.

 • PLavi-mil

  Če bi se le res to uresničilo.

 • Tom Žnidarčič

  Če potegneš povprečje vseh anket, je jasno, da SDS ne more sestavit večinske vlade

  Tako je tudi prav, ker če bi jo lahko, bi jo samo za en mandat. S tem pa bi samo še dodatno podaljšali agonijo za še ene dva mandata. Čas je, da se spametujemo in pustimo levici, da čim prej zafura kar ima za zafurat.

 • Ne, to je popolnoma napaćno razmišljanje… SDS bo dobila večino, trdno verjamem da smo Slovenci odgovoren narod in da se zavedamo resnosti trenutne situacije, ni časa za ekperimente…kdor ljubi svoko domovino bo volil SDS!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!