Javnomnenjska anketa: Obeta se srdit spopad za zmago na volitvah. Židan strmoglavil in ni več v igri za prvo mesto

Foto: STA

Nedavna javnomnenjska anketa, ko jo je za Nova24TV opravila agencija Parsifal, kaže, da velika večina (kar 60,1 odstotka) ne podpira vlade, ki opravlja tekoče obveznosti. V primeru, da bi bile predčasne volitve to nedeljo, bi večina volivcev največ podpore namenila največji opozicijski stranki SDS, takoj za njo je Lista Marjana Šarca, medtem ko je stranka SD že izpadla iz igre za zmago na volitvah. Podpora stranki SDS je nekoliko višja v primerjavi z zadnjim merjenjem, padec pa je zaznati pri strankah SD, SMC, NSi, DeSUS in ZD. Na drugi strani se je povečala podpora Levici, SNS in SLS, vidno pa je tudi pridobivanje podpore Liste novinarja Bojana Požarja in stranke Bojana Dobovška Dobra država.

Anketa, ki je bila opravljena med 3. in 5. aprilom, je razkrila, da kar 60,1 odstotka vprašanih sedanje vlade ne podpira, kar kaže na to, da volivke in volivci niso pozabili na vladno apatijo in napake koalicijskih strank, zaradi katerih se je Slovenija znašla v času izgubljenih let. Podpira jo zgolj 33,2 odstotka vprašanih, 6,7 odstotka pa je neodločenih.

 

V primerjavi z zadnjim merjenjem v mesecu marcu se je sicer podpora vladi dvignila (z 24,6 odstotka na 33,2 odstotka), a še vedno ni dosegla priljubljenosti, ki jo je vlada imela pred prejšnjim velikim padcem.

Med opredeljenimi volivci ima največjo podporo stranka SDS
Nezadovoljstvo z delom vlade, ki opravlja tekoče obveznosti, je mogoče videti tudi v rezultatih podpore političnim strankam. Na vprašanje, »Katero stranko bi volili v slovenski državni zbor, če bi bile volitve to nedeljo?« je večina opredeljenih (23 odstotkov) svojo podporo namenila stranki prvaka Janeza Janše, ki je v času Cerarjeve vlade najglasneje opozarjala na neuglašenost in nesposobnost koalicije. Stranki SDS z 22 odstotki podpore sledi stranka Lista Marjana Šarca, tretje mesto pa zaseda stranka SD Dejana Židana z 10,7 odstotka, ki je več kot prepolovila rezultat izpred dveh mesecev. Židanovi Socialni demokrati tako očitno niso več v igri za zmago na volitvah.

 

Na podlagi rezultatov aprilske javnomnenjske ankete se je na četrto mesto zavihtela stranka Levica (10 odstotkov), v vrstnem redu pa ji sledijo Stranka modernega centra (8,3 odstotka), Nova Slovenija (6,8 odstotka) in DeSUS (6 odstotkov). Glede na tokratne rezultate parlamentarnega praga (vsaj 4 odstotki) ne bi uspelo preseči naslednjim strankam: Slovenska ljudska stranka (3,3 odstotka), Dobra država (3 odstotke), Slovenska nacionalna stranka (2,3 odstotka), Lista novinarja Bojana Požarja (1,7 odstotka), Stranka Alenke Bratušek (1,7 odstotka), Združena desnica (0,9 odstotka), stranka ReSET (0,2 odstotka) in stranka Janka Vebra Sloga (0,1 odstotka).

Podpora Stranki SDS nekoliko višja
Podpora stranki SDS je nekoliko višja v primerjavi s prejšnjim merjenjem, padec pa je zaznati pri strankah SD, SMC, NSi, DeSUS in ZD. Na drugi strani se je povečala podpora Levici, SNS IN SLS, vidno pa je tudi pridobivanje podpore Listi novinarja Bojana Požarja in stranki Bojana Dobovška Dobra država. Medtem ko Lista Marjana Šarca ohranja rezultat preteklega meseca. Očitno se obeta se srdit spopad za zmago na volitvah med SDS in LMŠ. Prav tako pa bo zanimiva bitka za vstop v parlament, kjer bo potrebno preseči štiriodstotni prag.

Rezultati na vrhu lestvice priljubljenosti strank so pokazali, da večina bolj zaupa stranki s tradicijo (stranka SDS), ki ponuja konkreten program z rešitvami, kot pa stranki novih obrazov (Lista Marjana Šarca), ki programa sploh še nima. Glede na to, da imajo koalicijske stranke SD, SMC in DeSUS podporo, ki se giblje v rangu od 10,7 odstotka do 6 odstotkov podpore, je več kot očitno, da so se te volivcem zamerile, saj so se po sagi nedela odločile za medsebojno obtoževanje, ki pa več kot očitno ni obrodilo sadov.

Kot drugo opcijo, bi največ anketirancev izbralo stranko SD
Kot drugo opcijo bi največ anketirancev (11,4 odstotka)  izbralo stranko SD, sledita stranka Marjana Šarca (7,9 odstotka) in stranka SDS (6,1 odstotka). 4. mesto bi zasedla stranka SMC (6 odstotkov), sledile pa bi ji NSi (5,2 odstotka), Levica (4,5 odstotka) in DeSUS (4 odstotke).

 

Če pogledamo prvo in drugo izbiro skupaj, se na prvo mesto zavihti stranka Lista Marjana Šarca (22,6 odstotka), sledijo pa SDS (21,5 odstotka), SD (18,6 odstotka), SMC (11,6 odstotka) in Levica (11,2 odstotka).

 

Telefonsko anketo je za Nova24TV opravila agencija Parsifal, in sicer med 3. in 5. aprilom 2018. V raziskavo je bilo zajetih 703 anketirancev, od tega 50,2 odstotka žensk. Povprečna starost znaša 50,1 leta, največ anketirancev je iz najstarejše starostne skupine (40,2 odstotka), nekoliko manj je zastopana srednja starostna skupina (38 odstotkov) in najmanj je najmlajše starostne skupine (21,8 odstotka). Največ anketirancev je z dokončano srednjo šolo (34,6 odstotka), sledijo tisti s poklicno šolo (23,4 odstotka), 23,3 odstotka anketirancev ima dokončano višjo, visoko izobrazbo ali več, 18,7 odstotka anketirancev pa ima dokončano osnovno šolo ali nedokončano osnovno šolo.

N. Ž.

 • Slovenec 33

  Okupatorji in izdajalci slovenskega naroda ne morejo iz svoje kože in bodo naredili vse, da se bo okupacija slovenskih dežel nadaljevala, slovenski narod pa zatiral in ropal..

  • Milan Muhič

   Na pragu je nova, prenovljena “inernacionala,” katera temelji na 73 letnem ropanju, pobijanju in zaničevanju slovenskega naroda. Moraš jo poslušati! Zato narod slovenski, prebudi se iz drugorazrednega spanja, edino volitve so ti še poslednje upanje, da se znebiš potomcev zločinskega komunizma in, stopiš, brez lažnih pravljičnih obljub na realna tla.

 • Roman

  pa kdo podpira te takoimenovane leve stranke s tako velikimi procenti?
  Pa Šarca brez programa?
  Narod,še nimate dovolj?t

  • Johan

   To so umetne umestitve, ki testirajo bolane Slovence

 • mginko

  V 20 letni vaši vladavini vseh vaši dosedanjih vlad in koalicij, ste ukradli nam državljanom državo, uničili bančni sistem, uničili vojsko, uničili zdravstvo, spravili ne rdeče drugorazredne upokojence na beraške pokojnine. Več so vam migranti kot domači drugorazredni državljani. Ker hvala Bogu, nam ne morete več blefirati in blokirati RESNICE, zato zopet lažete z vašo reklamo ” Boj proti neenakosti “, katero ste prav sami naredili z vašim preudarnim in planiranim načinom vladanja – vse samo za NAŠE – za svojo korist.

 • učko

  SD je najbolj režimska stranka, stranka RDEČKARSKE FAŠISTOKRACIJE !!!!!!

  • Capi

   Pozno ti je to kapnilo…….SD = SZDL = KPS/KPJ (DeSUS,LDS,SMC,Bratušca,Janković,Šarc,Levica,Veber………….to pa so njihovi somišljeniki)

 • učko

  U glavnem bo koalicija strank levuharjev in rdečkarskih fašistov zopet imela v parlamentu ustavno večino, kot sedaj. JaJo, LUZER !!!!!!!

  • komar marko

   spet kaltiš norosti.LUZER je SLO narod, ki ne dojame kdo krade. Ustanovljene so bilep reiskovalne komisije . Vodili so jo tako rdečki kot beli.POVSOD pa se v večini 90% najdejo samo rdeče.TOREJ,LUZER koga boš volil?

   • Miro

    Jajo, veliki “zmagovalec” bov novem mandatu ponovno v opozicije, čeprav tja ne paše…. da ne bo napake: ne paše tudi v parlament ne…..v zaporu bi moral bit

    • komar marko

     Pokaži mi en sam razlog za arest. LOPOVOM se briše dokaze, stvari zastarajo in vi rdečkoti to drugi dan pozabite, Edino MAŠKARADE in Lažgoše so vam ljube, ker tam padajo SPOMENICE!

     • Miro

      to, da imamo zakonodajo,kot jo imamo in ta ščiti barabe, še ni razlog, da on ni kriv za krajo pri Patrijah. na Urh pojdi pa boš videl “spomenice” ta belih in župnikov

     • lukamiha

      Zavedeni lipe!

    • Capi

     Od leta ’85 se trudijo na vse pretege, pa mu ne morejo nič dokazati………..se ti ne zdi to malo čudno? Ostala rdeča elita pa krade nemoteno, vsem na očeh, narod preko DUTB odplačuje njihove pufe(Tudi Jankovićevih privatnih – 16MIO) pa se nič ne zgodi…….

   • učko

    Rdečkarji kradejo in plenijo, njihovi nasprotniki so pa krivi. Narod pa na volitvah voli rdečkarje! Zakaj? Ker so za njih desnuharji še večji drek. Jest nimam koga vol’t !!! JaJo ne zasluži mojega glasu, ker je lenuh in tepec. Se mu vidi, da mu ni do zmage na volitvah, ampak samo za lastno rit skrbi, lepo v senci opozicije lenuharit in mal špukat. Ko ga jebe kretena !!!!!!

    • komar marko

     Pokaži mi v čem so večji drek. Ali to, da namesto rdečkotov vlagajo zakone,ki ščitijo SLO?.Ali so slabši v programih? Ko Je JJ hotelmenjati ljudi so rdečkoti tulili o revanšizmu. Samo poglej si provladne medije kako so TULILI in vam prali možgane, če jih sploh imate!

     • učko

      Jest sem zmeraj volil “desne” stranke oziroma vedno SDS in enkrat SLS. Zdej mam pa teh “zgub” in luzerjev poln kurac, ker ni nič z njimi, spet bojo popušili na volitvah, pa so kar zadovoljni s tem, boli jih kurac, važno da cuzajo poslanske plače. Kurc jih gleda !!!!!

     • Capi

      Močan vpliv imajo nate tvoji rdeči kameradi…….se vidi da si zelo labilna oseba in se ne držiš svojih prepričanj

  • MižekFiga

   Ne serI !!!

 • tetka z ozadja

  Desnica še nikoli ni imela toliko medijev kot jih ima danes in tako nizke podpore kot jo ima danes, tudi ne.

  • Ali se tolažiš, kaj ?
   Pregovor pravi, “stara navada železna srajca” saj se je ustaljenih navad zelo težko znebiti oziroma . se vedno znova avtomatično vračamo k njim.
   http://www.rolefit.si/stara-navada-zelezna-srajca/

   • tetka z ozadja

    Tako jaz kot ti veva, da bo janšek pač ponovno opozicija. Razlika je samo, da ti tega pač nočeš sprejeti, čeprav ne moreš popolnoma nič proti temu.

    • komar marko

     LUCKASTI, trudi jaz trdim, da morajo rdečkoti zagati. Kajtile to je zagotovilo, da jih dobijo z gorjačopo hrbtu. Namreč zavest počasi raste in bo prišlodomeje,ko bo KONEC!

     • Miro

      hahaha in tudi bodo……. dokler bo Janša v SDS ta nikdar več ne bo zmagala

     • lukamiha

      Če par takih cepcev kot ti ne gre na volitve, bo zmaga še višja!

  • učko

   Ja, tole bi bilo zanimivo vprašanje za JaJota, če bi mu ga zastavila kakšna novinarka iz RTVS. Me zanima, kaj bi v odgovor naklobasal JaJo.

  • Krtača 20

   Pa vsak dan različnih javnomnenjskih raziskav tudi ne. Zanima me, katera od teh raziskav je sploh prava?

  • Capi

   Koliko medijev ima levica in koliko desnica?

 • komar marko

  Očitno SLOnarodu ni dovolj ropanja.Čudime,da HANŽEK ni našelv TEŠ nobenih desnih! NOBENIH. Torej ali so samo slučaji ali pa so DEJSTVA!

  • Capi

   Zakaj te čudi? A bi moralo biti drugače?

 • tetka z ozadja

  Slovenci smo na pravi poti, počasi a zanesljivo izrivamo stranko SDS.

  • črnogled

   Tetka,a ti pride na Janševo sliko?

 • sloustava

  A je Fajonova ze sprejela kaksnega migranta, brivca, v in svoj dom?

  • Johan

   Ne more seksat, abart mašina je kaput

 • Tweety Bird

  Agencija Parsifal? Who the fuck is that?… Ker je tudi Parsifal v službi resnice, moramo tem podatkom verjeti !?!? Njen direktor je bil med prvimi podporniki predsedniškega kandidata Milana Zvera s SDS-a. Vzorce dela na cca. 300 vprašanih… namenoma se izbirajo starejši in neizobraženi ljudje ki po defaultu volijo klerodesnico. Parsifal je tista agencija, ki je registrirala domeno spletne strani usekaj.si, povezane s famoznimi predvolilnimi brezplačniki.

  • Tweety Bird

   Šef poslov je bil življenjski sopotnik nekdanje tiskovne predstavnice ministrstva za šolstvo in šport, ki ga je vodil Milan Zver. Vse ankete so bile že takrat seveda “zakonite” in predvsem učinkovite, zato “verjamemo,” da so bile raziskave javnega mnenja, ki kažejo fenomenalen rezultat SDS in kot najodločnejšega in najboljšega premiera tistega iz vrst SDS, narejene “nepristransko in strokovno,” še zlasti zato, ker so objavljene na straneh skoraj edinega portala, ki ni v službi Murgel :)

  • črnogled

   Who the fuck are you?

   • Capi

    Čivkač brez perja…….

 • rubec

  Zakaj stranka Sami Debili krajša svoje ime. Pano je dovolj velik da bi šlo vse gor.

 • Edi Puc

  PM… zdaj se bo pa vsipalo.. vsi DEŽURNI levičarji bodo to, vseeno VSEM Dobro Jutro

 • Tweety Bird

  Agencija Parsifal je dobro poslovala z državo oz. Janševo prvo vlado leta 2006. Za ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo je Parsifal opravilo delo v vrednosti 874.800 tolarjev, za šolsko ministrstvo pa so izvedli tudi raziskave javnega mnenja v skupni vrednosti 7.920.000 tolarjev; seveda ne prek javnega razpisa… Torej bomo verjeli gnilim in lažnivim anketam????

  • Tweety Bird

   Če imate nekaj minut časa in če se vam da, izberite naključni prispevek, ga spustite skozi strička googla, ajpes, supervizorja in še kaj in zabava se lahko začne. Pravi resničnostni šov.

   PS: Za vas desnosučne to tudi velja :)

  • centurion

   Krava zabita…
   TOLARJEV, krava leva, TOLARJEV.
   drugi znesek= 33.000€
   prvi pa ušivih 3645€
   Krava RDEČA.

   • Tweety Bird

    A te resnica boli?

    • centurion

     Kaj misliš na KRAVO RDEČO?
     Niti, ne.

     • Tweety Bird

      Laži Novetv in agencije Parsifal?

     • centurion

      Psički in garaža niso iz novic Nove24TV….

     • Tweety Bird

      Ankete pa so :) Izgubili boste :)

 • rubec

  Nekoč je vsa vas s koli pretepala Orbančkovega Joža ker so ga zalotili da boža svinjo. Židan jih osemenjuje i nikome ništa kot bi rekel Pučnik. Pa jih je Joža samo za ušesi božal.

  • centurion

   PESEKE LEVIČARJI V GARAŽI NAJRAJ OSEMENJUJEJO.

   • Wizeman

    Joj, teci hitro, da ne boš osemenjen.

  • Tweety Bird

   A je bolje, da Židan osemenjuje svinje…ali farji 10 letne deklice? Samo vprašam kaj je huje.

   • centurion

    Pesote, peseke.
    BULMASTIFE.

    • Tweety Bird

     A so kužeki hujši od mladoletnih otrok?

     • centurion

      Vaša, leva, to je Baričevićeva in Siničkina stranka
      pofuka vse-
      od pesa, do koze in dojenčkov.
      Seveda fantkov.
      Buzi, buzi in hovhov šov, levica….

     • Tweety Bird

      Vidiš, in prav zato boste spet volitve izgubili :)

     • tetka z ozadja

      Po volitvah bomo pa še vas jebali.

     • Capi

      Nobenga ne boš ti jebala, ker boš po volitvah sama najebala………

     • pesjanar

      Mojega peseka ne boš nategnila še preden bi ga pobožala po jajcih bi kur…zahojena ostala brez sprednje tace.

     • Capi

      To boš ti najbolje vedel……….

   • alojz

    Do danes ste čivkali, da imajo raje dečke. Pač pišete kar vam prvo pade v tiste redke celice.

 • Tweety Bird

  Vse te napovedi o priljubljenosti SDS in njenega šefa so preproste in prozorne floskule in pesek v oči njegovim sledilcem.S komurkoli se človek pogovarja, je mnenje za to stranko in Janšo skrajno negativno. Neverjetno je, kdo ga vzdržuje na robu politike, da že ni odletel. Ljudje, zlasti šolani, ga skratka ne marajo, eni se ga celo bojijo.

  • tohuvabohu

   To bo to, ja, bojijo se ga, že vedo, zakaj. Janša je smrt za rdečkarje.

  • Capi

   Saj je povsod tako……..rdeč senilen star kader v podjetjih se boji šolanih, zato pa ti odhajajo v tujino….

 • Tweety Bird

  Bralci in komentatorji Novetv ste izpostavljeni enostranski masaži možganov in včasih celo izrazito sovražnim in primitivnim hujskanjem nekaterih najbolj vplivnih dreserjev javnega mnenja. Žal ni videti, da bi se lastniki, uredniki in neuspešni propagandisti Novetv, iz teh za svoje delovanje nespodbudnih izidov, česa naučili. Praviloma vztrajajo pri lažnivi tezi “Pekel so drugi…mi pa smo najboljši, volite nas.”

  • lukamiha

   Revše, um se ti mrači vedno hitreje in globlje!

   • Capi

    Saj ja prav napisal, sam teli levuharji vse kontra obrnejo……se pravi da napisao velja za rdečuhe s ptičurino vred

  • pesjanar

   Kakšno barvo si dala na sebe danes tista zadnjič ti je prav pristajala,samo da nisi naga,veš nekateri imamo slabe želodce….

 • Krtača 20

  A ni škoda dnarja desni? Domobranci vam darujejo, vi pa tkole dnar čez okn. Učink ne bo nič boljši. Vi lepo upokojite vašega jajota in ostale jajčeglavce, boste najbolj učinkoviti. Narod bo pa plosku taki odlični potezi desnih.

  • lukamiha

   Revše , kaj sikaš v zadnjih vzdihljajih, tvojih norosti in neumnosti imamo že čez glavo! Upokoji se in miruj ter moli, da ti mogoče možgani le preidejo v normalnejše stanje! Vse je mogoče, tudi tvoja umska transformacija!

  • pesjanar

   Domobraci furt na furt domobranci,madona kje še najdeš v množici rdeče levih kriminalcev uboge domobrane,že davno je zadnji žal izpustil svojo dušo,umirali so za Slovenijo osvobojeno komunističnih zločincev,ni jih več ostali so samo tisti proti katerim so se borili,te rdeče gnusobe nikakor ne moremo spraviti iz obličja zemlje,naj bo suša ali poplave nič jim ni da ne bi rastli od bogvekod,KZ Murgle dobro skrbi za svoje prašiče imajo sicer rdečke ,ampak ni važno levo rdeči so trdoživi in navajeni uživati strup pa tudi govno katero na veliko proizvaja KZ Murgle.

 • lado

  tvitić ima raje levake in musliće!nič prida golazen

 • RATATA

  A narod sploh ve, da so te gnusobe
  (židan,han, fajonka,katićka,mrakarca..in drugi lopovskolažnjivi stremuhi)
  torej eSDe,
  preko stranke demokratične prenove preimenovani komunisti torej zks (preds. kiićan)?
  To je treba vedet, saj so zelo proti narodu, čeprav narodu lažejo, da so za narod.
  Ti povampirjenci naroda, sploh slovenskega ne priznajo in ga ukinjajo kolikor le zmorejo,
  saj se učijo in delujejo skuzi speransa(EK).
  Vsi ti so že zelo dolgo za na smetišče zgodovine, ker že 120 let prinašajo nesrečo, žalost, bolezen, revščino in smrt.

  • totex39

   Povsem tem je res čudno, kakšni ljudje živijo v Sloveniji, očitno nam ni pomoči.

 • Prdo

  Desni muđahedini so že davno izpadli iz igre

 • Krtača 20

  Preden se je stranka preimenovala v sđs patria d.o.o., je bilo takole:

  Stranka je bila kot Socialdemokratska zveza Slovenije (SDZS) ustanovljena 16. februarja 1989. France Tomšič je bil prvi predsednik te stranke, novembra 1989 pa ga je zamenjal Jože Pučnik. Istega leta se je na prvem kongresu preimenovala iz zveze v stranko: Socialdemokratska stranka Slovenije (SDSS). Na tretjem kongresu maja 1993 je bil za predsednika SDSS izvoljen Janez Janša, ki je bil ponovno izvoljen za predsednika na kongresih stranke leta 1995, 1999, 2001, 2005, 2009 in 2013, 2017. [1]

  Leta 2003 se je stranka preimenovala v Slovensko demokratsko stranko.

  Kot večina večjih strank ima tudi SDS svoj podmladek. Slovenska demokratska mladina je bila ustanovljena oktobra 1989. Njen prvi predsednik je bil Matej Makarovič, trenutno pa jo vodi Žan Mahnič.

  • Krtača 20

   Jan Makarovič Je brat umetnostnega zgodovinarja Gorazda Makaroviča (*1936), pesnice Svetlane Makarovič in oče publicista Mateja Makaroviča.

 • komar marko

  Problem SLo so rdeči telebani in opranoglavost volilcev. Spodaj še vednomislijo, da od nedela in gobezdanja lahko živiš in vzameškolikor rabiš. Tipično za FEVZADLIZEM in njihovo jaro gospodo. Torej NAROD gorjačev roke in jim poravnati hrbte!

 • komar marko

  Za TUNKOTA. Koza Julika ga pozdravlja ,

 • VERRZIFIKATOR

  Tiček Tič

  NAJBOLJ PA JE SMEŠNO

  Najbolj pa je smešno, kadar v jato
  kamikaz in strašnih bombarderjev,
  eden najubožnejših pozerjev,
  mali ptiček vtakne svoje blato.

  Prav bolestna je njegova igra,
  tak kanarček, ni ga za dva grama,
  brez peruti, glave, koža sama,
  hvali se, da bo pohrustal tigra.

  Hvali se, da v žlahti je z junaki,
  on da sam je eden tistih glavnih,
  da izbran je izmed samih slavnih,
  kogar imenuje, so bedaki.

  Pravijo, da mali tič je trezen,
  a da druge so stvari posredi,
  naj gre v obdelavo k tisti vedi,
  ki določi reveža bolezen.

 • totex39

  Normalni človek ne more verjeti takim anketam, ki se prikazujejo, kajti kako je možno, da imajo te uničevalske stranke še vedno toliko procentov in neka lista M. Šarca, ki je povsem neznana na tako visokem mestu, kaj takega se ne dogaja nobeni državi, samo očitno naši, kjer imamo res debilno volilno telo.

  • komar marko

   Lista ŠARKOTA je zelo poznana. Okoli njega se lepijo Lopovski Dečki Slovenije. Praksa in poslovanje v skladu z običaji in navadami. Maketa drugega tira , prazne banke in TEŠ 6 je samo overtura v dokončen prevzem.

   • totex39

    Skratka spet uničevalci države. Ljudje pa očitno vse o tem premalo vedo.

 • Prdo

  Razlika med desnimi Amebami in nami Slovenci je v tem da mi lahko kritiziramo desne in leve pa še koga vi amebe pa počnete vse po navodilih iz greznice na terstenjakovi
  Dolga pot evolucije vas še čaka preden boste dobili svoj možgan

  • komar marko

   Čudno. V LJUBLJANi SLOVENCI izvolijo šerifa! ČUDNO, Kot drugo razlika je v tem, da vi imate VAKUUM in ste prisesani na koritio. Ko se vas odreže, preprosto krepnete.

   • Prdo

    Kaj tebe moti Šerif saj so bili vaši tudi kandidati pa so doživeli samo posmeh

    • komar marko

     posmeh s strani trakit telebanov kot si ti! Čudno, sedaj sem dojel, naši so SLOVENCI. Ti pa si s pridobljeno….. Mi je jasno. hvala.

     • Prdo

      Ja takšnih kot sem jaz vas je itak sam 2% in bi bili radi tune ste pa navadne amebe s kolektivnim možganom

     • komar marko

      vidiš, dejstva so te ranila, zato prosim PREVOD!

     • Prdo

      Haha me z desne nč ne rani ste pa posmeh 98%slovencev

    • Borut Stari

     Tvoj prdec je šel mimo.

  • tohuvabohu

   Znanstveno je dokazano, da so vsegliharji latentni rdečkarji.

 • Krtača 20

  Moja hitra anketa je pokazala, da so desni zapustil ta portal in zdaj komentirajo na 24kur in rtv…. težko bo jjotu padlo…

  • komar marko

   Pameten človek že leta ne povoha kure. Tam so samo taki kot si sam ogrožen od bolezni ki se ji pravi JANŠIZEM. Upam, da diagnozo poznaš!

   • Krtača 20

    Poznam diagnozo. Začne se potihem, sprva s ponavljanjem janša janša janša pred ogledalom, potem gre pa samo še navzdol. Edina delujoča terapija je količek in jamsko zdravljenje.

    • komar marko

     Pravolno si zapisal. Imam pripravljen štil od lopate. Ti bo pomagal, preverjeno!

 • Borut Stari

  Osemindvajset let po osamosvojiti še vedno nismo opravilno sposobni imeti normalnih volitev. Zaradi neizvedene lustracije pri osamosvojitvi imamo na volitvah kopico retardiranih strank, ki jih vodijo intelektualno invalidni voditelji z zaostalo socialistično miselnostjo prejšnjega stoletja. Problem slovenskih volitev je v slabi ponudbi. Vse so na podlagi ideologije, nikjer pa ni opaziti državništva. Pri vseh je osnova izvolitev v pozicijo pri državnem koritu. Delovatii v korist države in njeni prebivalcev je pri skoraj vseh znanstvena fantastika. Katera država evroatlantske skupine ima stranko upokojencev? In še to, da je v vladajoči koaliciji jeziček na tehtnici odločanja.Skratka. Pogrešam v volitvah tekmo enega največ dveh tekmecev ( ne sovražnikov) z državniško miselnostjo. Miselnostjo in držo pokojnega, ki jo je imel dr. Jože Pučnik. Slovenski V.aclav Havel. Mogoče tu leži vzrok današnje polovične volilne udeležbe , glede na prve demokratične volitve v Sloveniji.

  • Prdo

   Če bi izvedli lustracije tudi nore 24 ne bi bilo

   • Borut Stari

    Še veliko drugega ne bi bilo. Za primer. Komunistične ideologije in butl socializma.

    • Prdo

     A si v greznico na terstenjakovi poklical za navadila

   • Borut Stari

    Pa tvojega prdeža tudi ne.

  • Wizeman

   Ne se slepit. če bi lustracijo dejansko opravili, SDS-a ne bi bilo

   • Vera

    Ne zavajati naroda . Prvi premier je bil Lojze Peterle , lustracije pa ni dovolil France Bučar , ki je takrat dejal : ” Lustracija samo preko mojega trupla ” ! On je že vedel kdo vse bo v DEMOSU ( vrinjenci iz nekdanje ZKS ) . Kaj ima stranka SDS s tem za opraviti ? Že prej je bila ta stranka , katero je vodil g. Tomšič, potem pa jo je za nekaj časa prevzel g Jože Pučnik .

    • Prdo

     Ne seri vera v sđs je največ komunistov

     • tohuvabohu

      Ni pa nobenega rdečkarja.

   • xtc

    A bi šlo brez neumnosti teslo?
    Veš kaj je lustracija v V Evropi naredila in koga je zadela?
    Vse višje in visoke partijske uradnike,tajno policijo,sodnike in ostale ,ki so kršili človekove pravice-no bebo kje to najdeš JJ in Pučnika?

   • Borut Stari

    SDS tedaj ni bilo. Lustracijo bi moral izvesti DEMOS, k je s 54,8 odstotka glasov zmagal kot koalicija novo nastalih demokratičnih opozicijskih strank, Tedaj DEMOS ni imel potrebne ustavne večine za spremembe ustave. Polkovnik KNOJ.a in partijski komesar tedaj predsednik Skupščine Socialistične Republike Slovenije, France Bučar je izvedbo lustracije preprečil. Na žalost. Ostalo ti je v svojem odgovoru dala Vera.

 • Prdo

  Je vođa ukazal da morate k maši

  • Krtača 20

   Potem pa branje prvega psalma in učenje na pamet noriškega kraljestva…

   • Prdo

    Hahaha dobra na pamet jao se nasmejau

 • Prdo

  Sretan vaskrs

  • FUCK COMMUNISM

   Goni se u tri pizde materine s tvojim vaskrsom!

   • Prdo

    Krščanska milost je brezmejna a ne

    • tohuvabohu

     Kaj ti pomaga? Rdečkarju nihče in nič ne more pomagati. Ostane vam klanje in ropanje.

 • Prdo

  Se mi pa dopade kak vas je vođa nategnu pokazal je da je sposoben dobit 500k kredita vendar zakaj bi ga pa uzeu če ima pa svoje pridne ovčke hahaha res te debili

  • FUCK COMMUNISM

   Zakva ti ne spizdis nazaj v Cuprijo? Dokler je se cajt…

 • xtc

  Kdor voli levico voli ZA BANKROT Slovenije.

 • FUCK COMMUNISM

  Naravnost bizarno je kako levuharji s svojim (ne)razumevanjem pomena lustracije nazorno kazejo svojo zabitost!!!

  • ĐĐ Style

   A nimate pedofili danes zbor

   • xtc

    A si bil vabljen?
    Kje imate zadevo?
    V Avstraliji pri Židanovih sorodnikih v hribovju Wallesa?

    • ĐĐ Style

     V najbližji cerkvi, Stanko Racek bo slavnostni govornik

     • xtc

      A ,torej si ti kak pedofil,ki je užaljen,ker ne sme k Sv maši?
      Ja taki definitivno ne smete tja.

     • ĐĐ Style

      Se gremo obrnjene psihologije, ti si sigurno eden od tistih, ki radi božajo mlade dečke.

     • Prdo

      Ja zdaj si ga čist zmešau mora v greznico poklicat za odgovor

     • ĐĐ Style

      Za pedofile je potrebna ista kazen kot za domobrance

     • Prdo

      Tisto s tabelimi sploh ni bila kazen ampak iz usmiljenja

     • xtc

      Vem ,da imate levi radi vse kar je progressivno ot otrok,homotov,ovc,koz,cuckov no Šami vas vadi še za kamele tako ,da ni čudno ,da vam župniki popravljajo babe,ki so baje po mašah in “obhajanju” tako srečne in zadovoljne kot še nikoli zato opažam ,da čedalje več žena levih hodi k maši.

     • ĐĐ Style

      Naše žene niso ljubiteljice mehkih cur. Levičarji to počnemo s stilom in liberalno. Vi desni (mehki) pa ste vedno bili malce čudni, konzervativni-zaprti vase. Vedno ste bili kao anti-gay nastrojeni. A v resnici ste največje pederčine.

     • xtc

      Točno tako zato župnikov žegnanzaleže za tri vaše,poznam kar nekaj babnic levakov,ki so zaradi tega “goreče” vernice.

      Hja kdo pa še mara levake,ki imajo večinoma titov sindrom uvelega pimpeka.

     • ĐĐ Style

      Janša se približuje 60-tim letom, misliš da mu še stoji. Le kje bo sedaj Urška našla kaj tršega.

     • xtc

      Lej levi ste le še taki kot Danilče in Milče ,le še slinite se lahko,kaj več ne no razen če vas kak potepuški cucek še počaka ali koza ali ovca.

     • ĐĐ Style

      Lahko pripelješ svojo gospo, če jo imaš. Bo takoj volila za SD, pa še ti boš ko boš videl njeno srečo.

     • xtc

      Moja gospa je še bolj trd kapitalist kot jaz,bi pa leve z veseljem zaposlia za fizična dela pod nadzorom,da kaj ne ukradete,lopate,krampi in samokolnice so prava orodja za vas meni,sploh če ste študirani in to s FDV ja. ali delate v JS.

     • ĐĐ Style

      Torej si copata, ona pa je Hilda Tovšak

     • xtc

      Ona ima svojo firmo jaz svojo ,he,he,he-ke en bebo-še posebej rada ima levo nazorske te še posebej špana na delo.

     • ĐĐ Style

      Ja levi so navajeni delati, desni pa vedno iščejo neke izgovore, pravne akte, da ga sploh prepričaš da začne delat mine polovica šihta ker se vedno nekaj izgovarjajo. Tudi jast raje vzamem levičarja.

     • xtc

      Vidim ,da se spoznaš na zadeve in kako in kaj-res si pravi levi prograssivec.

     • ĐĐ Style

      Berem iz medijev kaj se dogaja pod Vatikanskim blagoslovom. Evo zadnja novica https://www.zurnal24.si/svet/zaradi-pedofilije-aretirali-diplomata-svetega-sedeza-307867

     • xtc

      Vidim ,da so perverzije zelo zanimive zate torej levi izrtirjenec?

     • ĐĐ Style

      Nisem obiskovalce ustanov kjer se molijo in klanjajo pred kosom lesa v obliki križa. Tej ustanovi v Vatikanu pravijo ljubkovalno bordel za starejše z mlajšimi. Samo da tisti,ki konzumira to perverzijo dobi dnar

     • xtc

      Definitivno nisi ,saj veš kakšne so nalepke na vratih trgovin in kaj je prečrtano in piše “Jaz bom počakal tukaj”.
      No lahko pa hodiš markirat na NOB spomenike,v Dražgošah si nekaj dvigoval nogo tam okrog spomenika.

     • ĐĐ Style

      Za svoja pasja leta, znam še dobro zavohati domobrančka in se poscati nanj. WUF WUF

   • FUCK COMMUNISM

    Take izlocke kot si ti in tebi podobne je v nacionalnem interesu nujno zacet pospravljat! Nujno in cimprej!!!

    • ĐĐ Style

     Lahko me za K povlečeš

   • FUCK COMMUNISM

    To ne, imamo pa zbor, kjer skupaj cistimo orozje in brusimo noze in sekire namenjene tebi in tvoji levuharski rdeci svojati!

    • ĐĐ Style

     Čistite analne kanale in brusite penise, to sem prebral v tvojih šifrah. Mater ste perverzni, za zlatega Stojana. Boste potem imeli 2 v SDS-u

  • Krtača 20

   Skrbi nas za desne. Komu se bomo pa pol smejal če vas lustrirajo?

 • soc

  Noro. Dvotretjinska večina Murgel, vnovič? Dežela zabitih telet, pametni in mladi jo zapuščajo.

 • ĐĐ Style

  Srbska
  Demokratska
  Stranka

 • Artur

  Butalska bebavost Šarčevih podpornikov meji že na norost . Teleta kot teleta če, pridejo oni na oblast potem se državljani pripravite na Sodomo in Gomoro .

 • Krtača 20

  Počas prpravte rokavčke pa vesla desni. Plavat bo treba…. Via Brazil….

  • dr Janez Sveti

   Veš, če si gledalec pred TV še nisi nogometni zvezdnik z milijoni v žepu. Tako je tudi tvoje navijanje za politične strani podobno pijancu, ki se dere pred tv ekranom ter svetuje, kako naj brcnejo žogo. Tudi intelektualno si mu blizu. Pijancu.

   DR Janez Sveti genij

  • totex39

   S tem si povedal vse, da imate raje migrante in priseljence iz bivših Republik.

   • ĐĐ Style

    Bolje šiptar za soseda kot SDS-ovec

    • učko

     Ja, ker ste sami čarapanci, pa ste jih navajeni, da vam jebejo vse po spisku.

     • ĐĐ Style

      Res je SDS-ovci so res tečni za soseda

     • WISKY 1000

      spokaj kuči

     • ĐĐ Style

      Pri tebi sem bil a te nažalost ni bilo, sva se malce s tvojo poigrala

    • totex39

     Ti sigurno nimaš pošlihtano vse v tvojih gnilih možganih. Provokator si, da veš!

     • ĐĐ Style

      Imam pravico do svojega mnenja, Albance vsaj ne razumem, vas pa razumem, vendar večjih bedarij že dolgo nisem prebral in slišal.

     • totex39

      To mnenje si ti nekam vtakni!

     • ĐĐ Style

      Iz moje rit v tvoja usta, a gre nekako tako stari pregovor

     • WISKY 1000

      đ, lepo te je majka vzgojila,kreten

     • ĐĐ Style

      Tudi ti ne kažeš znakov drugačne vzgoje, a ni to paradoksalno

     • WISKY 1000

      đ,pojdi ti kuči pa dole seri.

     • ĐĐ Style

      Sem že doma butec

    • WISKY 1000

     šiptarja si domov pripel butec.

     • xtc

      Sej ga ima in oni ga podmazuje.

    • xtc

     Svoji k svojim.

  • Prdo

   Argentina maj hom

 • puki

  a tistih 3000 za slovenske mamice je bruto ali neto??
  sam vprašam…

 • dr Janez Sveti

  Šarac? hahahahahaha Ne se hecat.
  DR Janez SVeti genij

  • Rožle

   A Miki Šarac ? …

   • dr Janez Sveti

    Oba sta iz zabavne industrije. Samo se Esmeralda manjka.
    DR Janez SVeti genij

   • WISKY 1000

    Janez prihaja,levaki se že tresejo

 • PIA PlA

  Volilni zakon je tako priročno urejen, da ne zmaga tisti, ki je izvoljen, temveč tisti, ki je postavljen na glavo politične skupine. Zato imamo eRjavca v vseh vladah in se nikakor ne moremo znebiti enih in istih frisov.

  Tisti, ki navijate za “vsi na volitve” ne poznate volilnega zakona. Preberite si ga!

  S tem volilnim zakonom se nikoli, ampak res nikoli, ne bomo rešili zajedavcev. To je tudi teoretično čisto nemogoče. Dokler ne bomo spremenili volilnega zakona, smo obsojeni na globoko državo oziroma strice iz ozadja. Po obstoječi zakonodaji so izvoljeni v parlament tudi tisti, ki v svoji volilni enoti sploh niso bili izvoljeni. Tudi, če ne dobijo niti enega glasu, dobi pa dovolj glasov njihova stranka, lahko pridejo v parlament. Morajo biti le visoko na volilni listi svoje stranke in jim je parlament zagotovljen. Tako se že vsa leta šlepa Erjavec, Židan in še kdo.

  • totex39

   To je čista resnica, SDS stranka je že dvakrat predlagala spremembo, vendar ni bila uslišana, škoda da niso nadaljevali v nedogled, kajti tak način volitev res ustreza levičarjem.

 • Sale

  Zato, da razmeroma majhne slovenske stranke ne bi prišle pod tuji vpliv, je v slovenskem zakonu o političnih strankah zapisano, da je »prepovedano pridobivanje sredstev stranke iz prispevkov tujih zasebnikov, fizičnih in pravnih oseb, iz prihodkov od premoženja stranke iz tujine, iz volil in daril iz tujine oziroma vsakršno drugo pridobivanje sredstev ali opravljanje storitev za stranko iz tujine«.

  • učko

   Upraš ti svoj’ga Zokija kolk dnarja je dobil od Katarcev, da ni zajebaval in je celo pomagal pridobivati vsa dovoljenja in lokacijo za đamijo ! Največji korumper pa je trenutno Erjavčev Kahlo, ki ga poleg Arabcev, mastno plačujejo tudi Turki in Rusi.

   • Prdo

    Vprašaj ti svojo maškaro Rodeta kok denarja dobi iz pedofiskega gnezda Vatikana za slo cerkev niti evra vse mi častimo

    • učko

     Če nič ne neseš v cerkev, pol ti ne daš nič. Ti rajš nos svojim pravoslavcem, če že hočeš, če ne, pa ne.

     • Prdo

      Ti dam za prav ti pa pust muslimane pri mer pa sva zmenjena simply kot pasuj

     • Sale

      Srbi ne sovražijo muslimanov

     • Burek Burecki

      Pravoslavni cerkveni red se vsaj z pedofilino ne ukvarja. Zakaj? Zato ker mores biti porocen ce hoces bit na visokem polozaju….

     • Sale

      Bolje kot pedofilom bije vam zadnja ura pedofili

     • učko

      Ti si pedo-bumbar.

 • Sale

  Po interpretaciji notranjega ministrstva, kjer so pristojni za ta zakon, tuje organizacije, tuje stranke ali vlade slovenskim strankam ne smejo namenjati daril ali nuditi brezplačnih storitev. Ravno to pomoč pa v SDS že leta in leta prejemajo od Mednarodnega republikanskega inštituta na primer v obliki komunikacijskih treningov, v katerih ameriški trenerji stranko in njen kader učijo volilne kampanje, uporabe negativne kampanje, odnosa do medijev in uporabe javnomnenjskih raziskav. Pred leti so v SDS za to uporabili celo javne prostore slovenskega parlamenta.

  • FUCK COMMUNISM

   Teb ocitno dela samo pol mozganov, ker za vse ostale levuharske stranke nisi prebral nic. Najbrz zato, ker bi te ob branju na vsake pol minute stisnl srat!

   • Sale

    A si lačen vidim da rad ješ drek .če nimaš kosti za glodanje iz Hude jame ki ti jih meče gospodar Janša hahhaha

 • lokec

  Spopad poteka samo na levici. Desnica pa??

  • ĐĐ Style

   Je v kurcu, tistih 25% si bodo med seboj potalali 8/10 SDS , ostalo pa NSI,SLS, pa Pat in Mat

 • Franc Šink

  Vsi molijo na gornji sliki.

  • Vera

   Izgledajo tako, kot bi bili ” na sedmini ob mrliču ” .

   • Franc Šink

    Bravo Vera.

 • ĐĐ Style

  SDS-ovci so kot Jehove priče, veš da jih je malo, tečni so, utrujajo in mislijo da imajo prav.

  • WISKY 1000

   SDS 100%zmaga,druga varijanta ne obstaja.

   • ĐĐ Style

    O pa obstaja, tudi če bi po nekem čudu zmagala mi razloži kak bi dobila parlamentarno večino.

 • Tweety Bird

  Agencija Parsifal? Who the fuck is that?… Ker je tudi Parsifal v službi resnice, moramo tem podatkom verjeti !?!? Njen direktor je bil med prvimi podporniki predsedniškega kandidata Milana Zvera s SDS-a. Vzorce dela na cca. 300 vprašanih… namenoma se izbirajo starejši in neizobraženi ljudje ki po defaultu volijo klerodesnico. Parsifal je tista agencija, ki je registrirala domeno spletne strani usekaj.si, povezane s famoznimi predvolilnimi brezplačniki. Skratka, gnoj od agencije !!!

  • ĐĐ Style

   Torej so zelo neodvisni in pod nobenim pogojem niso pod vplivom SDS-a.

   • Tweety Bird

    Eh, kje pa…

  • učko

   Starejši ljudje so izkušeni in modri in vejo, kdo v tej državi je skorumpirano fašistično rdečkarsko govno !

   • Tweety Bird

    Čuj učko smrdljivi… šef poslov je bil življenjski sopotnik nekdanje tiskovne predstavnice ministrstva za šolstvo in šport, ki ga je vodil Milan Zver. Vse ankete so bile že takrat seveda “zakonite” in predvsem učinkovite, zato “verjamemo,” da so bile raziskave javnega mnenja, ki kažejo fenomenalen rezultat SDS in kot najodločnejšega in najboljšega premiera tistega iz vrst SDS, narejene “nepristransko in strokovno,” še zlasti zato, ker so objavljene na straneh skoraj edinega portala, ki ni v službi “Murgel”… Šus v glavo, in zagrnit v jamo…ad acta!!!

   • Burek Burecki

    Mladi pa vejo, kdo je v tej drzavi skorumpirano komuno- fasisticno domobransko govno…

    • Tweety Bird

     Čuj Burek, to misliš na SDS? Samo vprašam, sem nevedna mala rumena ptička :)

     • Burek Burecki

      Z sladoledarjem na celu….
      Kao desnicarji, demokrati, posteni a vodi jih nek lopovski postkomuno-domobranc. Sđs nima svoje identitete daj je izvlecek vsega od komunizma do vatkanizma… Kraja, zavajanje, laganje, pedofilija….

      Ce pride sladoledar na oblast bomo sele lacni in potem bodo krivili kitajce ter ruse ker ne uporabljajo dolar za nafto posledicno pa new yorska borza drvi v prepad…

     • FUCK COMMUNISM

      “Z sladoledarjem…”?!?!?!?!?!? Najprej se slovnice nauci, potem pa razmisli o pametovanju!

     • Burek Burecki

      JA! ta revez milijonar je sladoledar. Njegove korenine segajo vse do pristine… Nej naredi dnk test jaz mu ga placam pa da vas vidimo….

     • Sale

      Slavist.brez slave ti si podkovan slovnično kot šiptar janez

     • Sale

      Ziher si Šlosarjev

     • FUCK COMMUNISM

      Ti si pokvarjena primitivna smrdljiva pička! Nic vec in nic manj!

     • Sale

      Hhahajahaj zgubljas ne samo živce tudi malo pameti ki ti jo je ostalo še nisi naredil samomora spij tablete in ulezi se in vsega bo konec hajhajha

   • Prdo

    Sm slutu da je vse skupaj povezano sa štrumfima

  • Cucurbita Pepo

   Po mnenje tobačne industrije tobak ne škoduje zdravju. Tako nekako izgledajo članki Janezove24.

   • Tweety Bird

    Janezovi privrženci kadijo travo…in snifajo kokain :)

    • Sale

     In natepavajo faranove fantke

 • Tweety Bird

  Čujte desnosučna gamad… če imate nekaj minut časa…če ne nadlegujete kakšnih otrok, in če se vam da, izberite naključni prispevek o agenciji Parsifalu, ga spustite skozi strička googla, ajpes, supervizorja in še kaj in zabava se lahko začne. Pravi resničnostni šov.

  PS: In ta gamad nam bo prodajala bučke. Ne me jeb***

  • Prdo

   Uni bi prodajali pamet pa jim ne gre je pa potrebno priznat imajo voljo

  • ĐĐ Style

   Danes je nedelja, desni imajo danes Happy Hour cel dan

   • Tweety Bird

    Desni še danes jedo ostanke žegna :)

    • Sale

     Ali pa natepavajo ministrante

   • Burek Burecki

    Kaj majo sladoled na popustu?

 • Burek Burecki

  Trideseta anketa letos a mene se vedno noben ni poklical in uprasal. Verjetno imajo ciljno skupino za katere se ve, da so jansisti, saj le tako pri ßЧ dobijo ugodne rezultate…

 • Tweety Bird

  Laži Novetv in in njene podaljšane roke…agencija Parsifal?

 • ĐĐ Style

  Čudno mi je ,da SDS-ovci niste objavili ankete znotraj stranke. Pa bi se lahko tu kurčili s 102% podporo

 • dr Janez Sveti

  SDS bo opzicija.

  DR Janez Sveti prerok

  • ĐĐ Style

   S tem tempom, čez 4 leta ne bo niti praga za vstop v parlament prestopila. Fizičnega praga parlamenta niti volilnega praga.

   • dr Janez Sveti

    Mislim, da ima SDS stalno volilno bazo in bo v parmamentu sigurno. Ne bo pa vladala.
    DR Janez SVeti

    • ĐĐ Style

     Volilna baza se jim vsake volitve stara in odmira.

    • Prdo

     Misliš jaz pa mislim da je preveč strank na desni in si bojo delili glasove tak da bo SDS majhna opozicija

 • WISKY 1000

  SDS je rešitev

  • dr Janez Sveti

   Mogoče. Žal nima možnosti za zmago na volitvah.
   DR Janez SVeti prerok

   • Prdo

    Sviđa mi se

    • dr Janez Sveti

     Nima zveze z ljubeznijo ali simpatijami. Janša bi rekel: “To so dejstva!”

     DR Janez SVeti genij

    • WISKY 1000

     prdec,spokaj kuči

 • Tweety Bird

  Prdo učko • 16 minut nazaj

  Vprašaj ti svojo maškaro Rodeta kok denarja dobi iz pedofiskega gnezda Vatikana za slo cerkev niti evra vse mi častimo.

  Čuj Prdo, a so res klerodesničarji in njihovi farji takšni pedofili? Zakaj nam oni potem očitajo bulmastife, če pa je večji greh se spraviti na otroka, brez dildotov, s pravim kur***? I mean WTF??????

  • dr Janez Sveti

   A imaš vsak dan-slab dan ali kakšnega preskočiš?

   DR Janez SVeti genij

   • komar marko

    včeraj mu je zmanjkalo FRULIC!

    • Tweety Bird

     Jaz sviram frulicu mojemu Tuneku. Lepo mu je :)

     • dr Janez Sveti

      Komentar primitivnega bedaka.
      DR Janez SVeti genij

     • Tweety Bird

      To je resnica…make love not war :)

     • dr Janez Sveti

      Vsaj nekaj pametnega si skopiral..
      DR Janez SVeti

   • Tweety Bird

    Danes je eden mojih boljših dnevov :)

  • Prdo

   Verjetno je razlika kdo je greh nardiu
   Če pobiješ v Iraku 1400000 civilov se temu reče širjenje demokracije če pa v Londonu poči bomba in ubije dva glupa Angleža je pa to terorizem

   • FUCK COMMUNISM

    Aha, kozojebec si! Preklet pizdun!

    • Prdo

     Tebe Mahnič garant

     • FUCK COMMUNISM

      A ti posljem kaksen video kako se vi kozojebci med sabo?!? Spizdi iz drzave dokler se lahko!

     • Prdo

      Haha Argentina maj hom

     • FUCK COMMUNISM

      Zarad mene ce gres v pizdo materino, mi je vseen. Sam zgin iz drzave, kateri ocitno nisi naklonjen!

     • ĐĐ Style

      Mislim, da bo kmalu nastopil čas ko boš ti pakiral kovčke. Če boš imel dovolj časa.

     • Sale

      Padel bo v dobro jamo

     • Sale

      Smrt zloveniji in zlovencem Bog podari jim kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte Janševi

  • Soave

   Ja, kaj pa ti častiš, revše ubogo ?? Tisto kar ti komunisteki dajo za tvoje pljuvanje tule, verjetno še za dva piva ni !!
   Maškare se pa tule vsak dan nabirate. Seveda samo ob določenih temah . . .

   • Sale

    Si oglodal kosti iz dobre jame

 • Janez

  Matr boste presenečeni po volitvah ko bo SDS šele tretja. Janša se bo itak na Kučana zgovarjal.

 • Tweety Bird

  DR Janez Sveti misli, da je MOGOČE SDS rešitev??? Bogi :)

  • dr Janez Sveti

   Kakšen je tvoj IQ? Zmrznjene žabe? Poskusi pozorno prebrat in ne pisat, kaj se pač v tvoji prazni glavi zakadi.
   DR Janez Sveti genij

   • Tweety Bird

    Mogoče. Žal nimaš možnosti proti mojemu IQ-ju…si zelo nizko odspodaj :)

    • dr Janez Sveti

     To lahko ocenijo samo tisti, ki so pametni. To nisi ti.
     DR Janez SVeti genij

    • komar marko

     ha, ha, ha.SVIRANJE frulic je domet mesečnikov!

    • FUCK COMMUNISM

     “Nizko odspodaj…” ?!?!?!?!? Hahahahahahah in ti krota levuharska gobcas o IQ-ju?!?! Hahahahaha

     • komar marko

      pusti ga, če je pa besen ko je brez Koze Julike, DESANKA sedaj plačuje pobeg KOZE!

     • WISKY 1000

      levake že bolijo zeljniki,krka je že pospešila proizvodnjo lekadola

     • ĐĐ Style

      Pa vazelin ud štancajo kot nori, saj vas bomo zjebali do konca

     • Tweety Bird

      Se opravičujem… “od spodaj”… :)

     • FUCK COMMUNISM

      Opravici se tvojemu fotru, ki je zaplodu tak izlocek!

     • Tweety Bird

      A ti šumnikov ne poznaš? Si čefur?

     • Prdo

      Ne on pove tak kot mu je for reku

     • Tweety Bird

      Potem pa je on čefur :)

     • Prdo

      Ja svira kurcu

     • Sale

      Hhahajahaj cefur celavi

     • Sale

      zdaj te slovenci zmerjajo s cefurskega hahhahahah ti pa se toliko zrtvujes za venckehhajhahaaaa

     • Prdo

      Nabijem te od spodaj

     • komar marko

      jap verjamem da ste potrebni. LGBT združba je spodaj!

     • Tweety Bird

      Ga bo far nabil od zadaj…brez vazelina :)

     • WISKY 1000

      bird,prdec vidva že vesta kako to gre to, imata prakso

     • Sale

      Retard družina Janša je poginila med tvitanjem zgrmeli so v jamo hajhahajha

     • Tweety Bird

      Sale, sem ti že rekla…odnehaj. Njegovo družni pusti pri miru.

     • Sale

      Ne mi pusti a ta drek Janša in njegova retard družina pušča 2milijona slovenskih družin na miru .naj crkneta Jakob in črt dvakrat amen naj jim Bog podari smrt amen in jansi

     • WISKY 1000

      prdo je pravi pedro

     • Prdo

      Vse je bolje kot jebena ofca

     • Sale

      Ne se pustite tem spedofiliran sem kot je jebač komunizma

     • ĐĐ Style

      A še prikrivaš, da si gay???

     • Sale

      Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal hhahahhahah

     • Tweety Bird

      Sale, sedaj pa si šel malo predaleč. Pusti otroke pri miru.

   • komar marko

    ali mi lahko razložiš, kako senaj v VAKUUMU kadi????????????

 • komar marko

  Tunkoj e mnenja, da so MESEČNIKI rešitev. In še en SVRALEC FRULIC, ki zagovarja norosti v STILU 1 bule KAPITALA, kje vzameš kolikor rabiš! Posledičnoprazne banke, TEŠ 6, NIZKE plače in penzije in 70.000 revnih. Samošenisem pogruntal, zakaj je TUNKO za MESECEM!

  • WISKY 1000

   seveda je edina rešitev in Janez bo tvoj šef

 • sprehajalec

  #Židan strmoglavil in ni več v igri za prvo mesto#

  To je namen te stranke kontinuitete in progresa. da je v ozadju, v vseh vladah pa nič kriva.

 • Tweety Bird

  Agencija Parsifal je dobro poslovala z državo oz. Janševo prvo vlado leta 2006. Za ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo je Parsifal opravilo delo v vrednosti 874.800 tolarjev, za šolsko ministrstvo pa so izvedli tudi raziskave javnega mnenja v skupni vrednosti 7.920.000 tolarjev; seveda ne prek javnega razpisa… Torej bomo še vedno verjeli gnilim in lažnivim desničarskim anketam????

  VSI VOLIMO LEVICO…NAJ NAM MESEC SVETI :)

  • Prdo

   Zdaj spet vsi v greznico kličejo da jim vodja sestavi komentar na to

   • Tweety Bird

    Greznica je na Trstenjakovi…brez čistilne naprave. Smrdi, smrdi, joj kako smrdi :)

    • Prdo

     Hahaha ja bo prišu muskolo iz murgelj

     • Tweety Bird

      Dezinfekcija :)

 • Tweety Bird

  Ostro protestiram temu zapisu. Moderator, prosim to odstrani:
  ——————————————————————————————

  VERRZIFIKATOR • 2 uri nazaj
  Tiček Tič

  NAJBOLJ PA JE SMEŠNO

  Najbolj pa je smešno, kadar v jato
  kamikaz in strašnih bombarderjev,
  eden najubožnejših pozerjev,
  mali ptiček vtakne svoje blato.

  Prav bolestna je njegova igra,
  tak kanarček, ni ga za dva grama,
  brez peruti, glave, koža sama,
  hvali se, da bo pohrustal tigra.

  Hvali se, da v žlahti je z junaki,
  on da sam je eden tistih glavnih,
  da izbran je izmed samih slavnih,
  kogar imenuje, so bedaki.

  Pravijo, da mali tič je trezen,
  a da druge so stvari posredi,
  naj gre v obdelavo k tisti vedi,
  ki določi reveža bolezen.

  • Prdo

   Haha ti bi mudoratorja ga ni sa je pri maš

   • Tweety Bird

    V spovednici s farjem :)

    • Prdo

     Ja upam

     • ĐĐ Style

      Se je šel analno spovedat

     • Prdo

      On se lahko tudi vaginalno ker je navadna piška

 • matjazr7

  Židana bodo mediji napumpali teden ali dva pred volitvami, sedaj se mora iti ilegalo, da ne priteče preveč gnoja na površje. Šarca mediji vsake toliko malo pokažejo, ampak rabi še malo časa, da naštudira vlogo kako si slovenski volivec predstavlja predsednika vlade. Drnovška je naštudiral, sedaj pa študira še Jankovića, pa bo naredil odlični performans obeh, igralskih sposobnosti mu ne očitam. SDS dosega svoj resnični cilj – tretja, mogoče druga najštevilčnejša stranka v parlamentu in spet 4 leta svaljkanja v opoziciji. SDS še vedno ni jasno, da bo treba vsaj na videz zamenjat pristop do volivcev, teh na žalost ne moreš zamenjat, to lahko samo levica z uvažanjem novih državljanov, ki jih zlahka kupiš z vizo in socialnimi prihodki. Ne vem, požrite malo dreka in začnite trobit, da so partizani edini borci za svobodo, da ste proti prodaji “slovenske srebrnine”, da ste za višje plače javne uprave. Če vam rata in po volitvah dobite večino, pa naslednji dan vse spomenike pretopiti v pleh in prodati vse, kar se še da, pa pol javne uprave na cesto. Ko si na oblasti, to pomeni, da lahko ti odločaš in seveda pozabiš na vse obljube :).

  • matjazr7

   Da ne pozabim, penzionistom je treba obljubit 1200 evrov pokojnine :).

 • Prdo

  Sa pa mir ker bom spet napisal sovražni govor

  • ĐĐ Style

   Ne upaš

   • Prdo

    Ne haha glej

    • ĐĐ Style

     ajde

 • Prdo

  SOVRAŽNI GOVOR

  • ĐĐ Style

   YES

   • Prdo

    A si vido

    • Tweety Bird

     Ne mi rečt. Nova24tv te bo ovadila :)

     • Prdo

      Oni mene ljubijo

     • Tweety Bird

      Seveda, saj tolerirajo SOVRAŽNI GOVOR :)

  • FUCK COMMUNISM

   Ej govno kozjejebsko, v rit si zabij sovrazni govor!!!

 • Tweety Bird

  Čujte, najpogostejša pesem med protestniki marca leta 1968 na Poljskem je bila internacionala, za katero težko rečemo, da je protikomunistična. Študentje so se tedaj uprli totalitarni diktaturi in cenzuri, ne pa komunizmu kot takemu. To je pomemben poudarek, saj skuša zdajšnja poljska oblast oris zgodovinskih dogodkov tistega časa prikrojiti po svoje… Pri nas pa to poskuša Janez Janša in SDS. Ne pustimo potvarjat zgodovine… VOLIMO LEVICO V ČIM VEČJEM ŠTEVILU !!!

  • ĐĐ Style

   SDS je največje leglo komunistov.

   • Tweety Bird

    Enkrat komunist, vedno komunist :)

  • macon

   Študentje so takrat hoteli “pravi socializem”, “pošteni socializem”, “družbeno enakost” po besedah parol, ker so bili tako zabiti, da niso razumeli, da so bile zlorabe in kriminal partijske vrhuške in tajne policije edini pravi socializem, parole pa samo prazne besede v veter.

   Vrhuška je pač z represijo in terorjem prilezla na oblast in živela blagodati zahodne buržoazne družbe, proti kateri so se na gobcih tako zavzemali in borili, večini pa namenili garanje in revščino.

   Ja, volite Levico, ki je garancija za represijo in revščino kot prej. Teoretski fafljači bi pisali dekrete in posledično nujno pohabili in osiromašili družbo. vendar nimajo klavskega treninga (čeprav so zadosti psihopati) in zadaj nobene vojne in ruskih tankov, da bi prilezli na oblast. Razni bebčki kot je zgornji pokvarjeni bedak pa jih kar volite, ker demokracija pač to dopušča.

   Ekstremiste, ki grozijo z zaplembami in nasiljem je pod nujno prepovedati in zapreti, to tudi dopuščajo demokratični zakoni.

 • ĐĐ Style

  Zoran Janković na smrtni postelji reče svoji tajnici: “Izpiši me iz moje stranke ter me vpiši v SDS!”

  Tajnica: “Kakšen smisel pa ima to, da pred smrtjo zamenjaš stranko?”

  Janković: “Bolje se boste počutili če umre eden od njihovih, kot eden od naših.”

 • Prdo

  A veste kako Janša lepo kresne

  • Tweety Bird

   Ne vem…povej :)

   • Prdo

    Nikakor

    • Tweety Bird

     He he…Pimpekpau, bi mu rekli kitajci :)

 • ĐĐ Style

  Kakšna je razlika med pedofilom in desničarjem

  • Prdo

   A je?

   • ĐĐ Style

    Ni razlike

  • Tweety Bird

   Povej? :)

   • ĐĐ Style

    Nikakršna

    • Tweety Bird

     OK…razumem. Sem nevedna mala ptička :)

 • Sale

  Zbiram zamaške za slovenske otroke umirajo zaradi številnih venčkov.trosujo denar za referendume levi geji desni pedofili.medtem pa otroci umirajo bravo smrt zloveniji in zlovencem Bog pobij jih vse pusti pa dobre skromne nevoščljive drugim podari kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte zlovenci.

 • ĐĐ Style

  Očitno so desni na pranju možganov, sedaj imamo priliko da jim zasvinjamo komentarje.

 • Sale

  Enkrat izdajalec vedno Janša

 • Tweety Bird

  A bomo zapeli Internacionalo, v novi verziji ? Tri, štiri:

  Že se ljudstvo je zbralo,
  v zadnjo borbo že hiti,
  da z internacionalo
  prostost si od janšizma pribori.

  • učko

   Janšisti, strah in trepet rdečuharske fašistokracije !!!!

   • Prdo

    Haha malo vas je

    • Sale

     Dost za dobre jame

 • ĐĐ Style

  Tam nekje med svobodnimi polji,
  kjer iz zemlje klije mlada rast,
  njemu, ki vodnik nam je najbolji,
  smo zložili pesem to na čast.

  Tito, naša svetla bojna slava,
  Tito, naša dika in naš vzor,
  koder vodi tvoja nas zastava,
  za teboj pojoč gremo navzgor!

  Naša misel širi svetla krila,
  mlada moč nam v srcih živo vre,
  razorana zemlja obrodila,
  bo na jesen kruha nam za vse.

  Tito, naša svetla bojna slava,
  Tito, naša dika in naš vzor,
  koder vodi tvoja nas zastava,
  za teboj pojoč gremo navzgor!

 • Soave
 • Prdo

  Desničarji nimate šanse za v nebesa še za v pekel bi potrebovali dobree veze

  • Tweety Bird

   Baje, da se sam Lucifer boji Janše. JJ bi v peklu prevzel oblast…saj je na kongresu zmagal s številom 666 :)

   • žogica

    Saj bo, v peklu bo prevzel oblast, njegovi peklenščki mu bojo pa kurili pod rit.

    • Prdo

     Upam da ne gre še kmalu k potem brez šihta ostanem

     • žogica

      Ne, ne, saj je še mlad in lep…

     • Prdo

      A ok men je tudi lep

     • žogica

      Gologlav in lep, kot počen pisker…

 • učko

  Rdečuharska, levuharska golazen !

  • Tweety Bird

   A se nisi ti malo zmotil ? :)

 • xtc

  Ni čudno ,da priljubljenost SD upada,če pogledate Židana v oči in sliko onega ubogeha otroka iz South Wallesa v oči delujetta skoraj kot sorodnika.

  • žogica

   Ti se raje brigaj za SDS, za nohte vam gre, saj vas tudi na desnici nihče ne mara….

   • xtc

    A ti si tud žlahtnik teh?

    • Prdo

     Njo pusti pri mer ona je moja

     • xtc

      A ona dva brata,ki se med sabo?
      Ja imej ju.

     • žogica

      Si hodil v pomožno in imaš probleme s spoli : žen., moš., srednji spol.

     • xtc

      Ja Židan je že tak sploh ko ga pogledaš v fris in oči,kot on Avstralček (degeneriran),sicer pa a niste vsi levi bolj ali manj taki?

     • žogica

      Vsi levi smo blaženi, ker vi desni ste bebčki, ki jih svet nima, samo Slovenija.

     • xtc

      Seveda ste blaženi-kot oni iz Wallesa,za katerih prakse se zavzemate v levi družbi,bravo tepček.

     • žogica

      Bolj ali manj si ti degeneriran desničarski voluhar.

 • Tweety Bird

  OPOZORILO:

  Avtoritarni Orban bo najverjetneje še štiri leta žugal Bruslju. Najbolj odkrito nacionalistični evropski premier, se na današnjih volitvah poteguje za tretji zaporedni mandat… Slovenci poskrbimo, da se isto ne bo zgodilo pri nas!!! Odločno rečimo NE Janezu Janši in njegovi nacionalistični SDS !!!

  • žogica

   NE NE NE NE NE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  • Prdo

   A to je Un ororban iz mađarije katera je priznala palestino

   • xtc

    Ja to neumnost je storila za časa socializma-danes je nebi.

    • Prdo

     Aja Islandija tudi? Zarad socializma

     • Prdo

      Pa vatikan oni so se tud zmotili

     • xtc

      Takrat je vlado vodila levica.

     • Prdo

      Saj te razumem tudi večina SDS vodstva je bila pod prisilo v partiji

     • xtc

      In kaj te to sedaj moti?
      Ljudje so videli ,da gre za degenerirance in so se oddaljili od njih to je storil tudi Pučnik.

    • Prdo

     Pa Saudijska USA friendovi

  • xtc

   Ja neizbežno prihaja-tvoj zadnji izhod iz obupa Perutnina Ptuj in tekoči trak.

   • Tweety Bird

    Čuj budala xtc… Orbanov raj?… kjer niso problem priseljenci ampak odseljenci. Desetina Madžarov načrtuje izselitev iz države. Po različnih ocenah je zdaj od pol milijona do 800.000 madžarskih emigrantov. Samo v Veliki Britaniji je že 86.000 pripadnikov prve generacije madžarskih priseljencev. V prihodnjih letih se bo v Veliko Britanijo preselilo še več Madžarov, tisti, ki se tja selijo z družinami, pa se najbrž nikoli več ne bodo vrnili.

    Tako deluje populizem. Nekateri, ki so nasedli migrantski histeriji pa pozivajo tule po Orbanu v Sloveniji (Janez Janša). Najprej moraš ustvarit državo iz katere ti ne bežijo lastni prebivalci… v revščino tudi migrantov ne bo.

    • xtc

     Naj tebe ne skrbi Madžarska-tja se selijo Nemci,Avstrijci in še kdo,skrbi te naj Slovenija iz kater beži vse sem pa se seli šudr-to te naj skrbi.

     • žogica

      Zbeži še ti……

     • xtc

      Bežali boste levaki ali pa boste delali za tujce kot nori,če ne vam bodo pa telege namontiral,mi bomo pa užival in vas nadziral ,da boste delali in nič kradli.

     • žogica

      To hočete vi teleti, vse razprodat, da vam vladajo tujci…., ne bo vam ratalo, telege vam bomo pa mi dali gor, pa boste rintali…., ja, ja, to je vaša prihodnost, nič ražnata !

     • xtc

      BO,Bo,že gre v tej smeri in še hitreje bo šlo ,prav trudite se zato,ja vas pa čaka pokora in kazen zato ,ker ste zapravili državo.
      Zanimivo vas bo gledati,ko boste arbali še pod minimalcem.
      Firme dnevno prehajajo v roke tujcev vse bolj in več in prav je tako edino to reši Slovenijo pred propadom.

     • žogica

      Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii, javni sektor odlično funkcionira, ti pa kar jamraj še naprej.

     • xtc

      Dokler države ne prevzamejo zaradi bankrota tujci-nato pride veselica,to se bomo režali JS,tako kot se je zgodilo v Grčiji.

     • žogica

      Me popolnoma nič ne gane, če boš bankrotiral, saj ni čudno, namesto, da bi delal, pa lapaš cele dneve tu gori…….pa pa !

     • Tweety Bird

      Nacionalisti kot si ti, so s pomočjo zahoda in RKC razbili bivšo jugo in povzročili eno izmed najbolj krvavih vojn v tem delu Evrope. Malo je zdravega nacionalizma, ker že dolgo ne obstajajo več države, kjer živi samo ena narodnost. Če druga ne, obstajajo vsaj avtohtone manjšine, na katere se nacionalisti radi spravljajo. Zato je pretirani nacionalizem škodljiv in nevaren….Zato si takšnega kot je Janša ne želim imeti v naši državi….SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

     • xtc

      Srečni dogodek se je zgodil 55 let prepozno.

   • Tweety Bird

    Pišeki Perutnine Ptuj so zakon :)

 • Sale

  Izrojena retard( družina)golazen Janša je poginila.ko bo Janša nehal zVeciti kosti iz dobre jame kako so bogi padli v jamo.takrat bom jaz nehal o njegovi izrojeni druzini .Bog jim podari kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte Janševi podporniki živeli trenirkarji

  • Goran Hvala

   Saleti ti jih pa tud otresas..:-)..jest nobenmu ne zelim da crkne…tud tistemu ki ga sovrazim ne..ceeprav tud sam napisem/kopiram clanek jansevika sam dolocene izraze spremenim…pa me itak vsi potem napadejo kolk sem grd in komunjara in bla bla…cudn da noben od njih ne prebere komentarja pred mojim..pac janseviki..nimas kaj…:!)

 • Sale

  Janša bo crknu v tem letu predvidevam da si bo vzel življenje amen

  • žogica

   Pusti ga, naj diha pokvarjen luft svojih SDSovcev.

  • Prdo

   Ne k pol bo čist brez veze

  • šmentanamuha

   Dragi Sale, ti že prižigam svečko, saj veš, kakšni so zakoni Vesolja. RIP

  • xtc

   Od kdaj on stanuje v murgljah?
   Malce si pomešal napoved.

 • Tweety Bird

  Kot sem včeraj rekla ob objavi naleta kombija v množico v Nemčiji, da je bil na delu skrajni desničar, danes je tudi potrjeno, da je imel storilec takšno ozadje…. Seveda, javno mnenje Novetv je diametralno nasprotno:)

 • herman

  Danes so še dovoljene sanje desnice…

  • žogica

   Po volitvah se jim bojo razblinile v vesolje in potem v jok in na drevo.

 • Tweety Bird

  Šibki posamezniki pač rabijo pastirja. Ko ima narod mnogo šibkih posameznikov voli Orbana, Erdogana, HDZ, Janšo…

  • šmentanamuha

   Vidiš, REsnica, ti imaš privilegij, da lahko objavljaš na MMC in na Nova24TV, Meni nočejo objaviti nobenega političnega komenta, ker seveda ne podpiram njihove zlagane navijaške levičarske agende. Torej je Nova 24 veliko bolj demokratična kot vaši levičarski cajtungi, ki jih MORAMO vsi plačevati. In zdaj triumfiraš tukaj v namišljeni zmagi.

   V bistvu ste reveži, vi levičarji, ki lahko zmagujete samo v neenoakopravnem boju. Vendar … nazadnje vedno zmaga RESNICA in ne REsnica. Samo ne vem, če bo tvoja šibka pamet to dojela.

   • Goran Hvala

    Kak to..jest pisem glih take na 24ur pa na mmc tud…pa me niso se nikjer blokiral ali da niso hoteli objavit komentarja…tak da zgleda da si na crni listi zaradi svojih “resnic”…

    • šmentanamuha

     Hočeš povedati, da se na MMC-ju se zavzemaš za SDS in njihov program? Ali si samo funkcionalno slabo pismen in nisi razumel, kar sem napisala. Sicer pa Tweety dobro ve, o čem govorim, za razliko od tebe. Ti pa ne blebeči, ker samo še bolj neumen izpadeš.

     • Goran Hvala

      Ne se ne zavzemam za nobenga…ne za desne ne za leve…a ti to kapiras tak cist mim grede…verjetn ne ce brz vse napadete da so levaki ker pac niso vasih misli…ti mi tud ne delujes neki brihta…ce po 2h letih pisanja vsakodnevno napisem da nisem za nobenga pa me se kar zmeri turis nekam..ne vem kak bi mogu vam jansevikom se naposat da bi razumel..cudno da zabiti levaki to zastopjo…a ni cudno…men je..

    • Luiggi

     Mene so dozivotno blokirali na delo.si,pa nisem nikogar zalil samo moji posti so bili nenamerno desno usmerjeni,to pa delo.si noce!

     • šmentanamuha

      Taki so ti “napredni” levičarji.

     • Goran Hvala

      Ej ne vem…poklic na delo.si….jst vem da bi…

  • Luiggi

   Tvoj pastir se je pa sategnu brez ene noge in je ze skoraj stiri desetletij pod ruso in to celo brez ene noge,morda pa ti njegovo nogo hranis v spirit namoceno?..Seveda,castis ha pa se vedno in je bil partijski veljak!

 • Prdo

  Kot zanimivost današnji levičarji so bili v partiji zaradi koristi
  Današnji desničarji pa pod prisilo poznan je primer ko je moral po vseh treh v jajce puzat

 • šmentanamuha

  Levi razgrajajo in onanirajo tu gor na portalu z namenom, da provocirajo desne. Da nimajo pameti je jasno že zato, ker se navdušujejo nad Mesecem in Levico, kjer pameti tudi ni doma. Meni na MMC danes od 6 komentov niso objavili niti enega, čeprav so bili povsem kulturni in brez žalitev. Res pa je, da sem napisala, da je SDS edina stranka, ki ima dobro izdelan program na vseh področjih in je zato tudi edina izbira, ko se odločaš, kdo bo napravil državi najmanj škode. In to je bilo za cenzorje očitno preveč.

  Kdor pa se navdušuje na Šarčevo prazno retoriko, pa mu tudi ni pomoči. Tako kot na primer moja mama, eden ma lepe oči in nasmeh, drugi pa lepo govori. Vsebina je nebistvena. Žal je socialistično pranje možganov imelo močan belilni učinek. Revčki, ki še vedno vzdihujejo za Jugo so pač obtičali v razvoju. Mladost ali starost ne igra pomembne razlike. Če samo pogledamo Meseca, Kordiša, Škobernta, Violeto, Brgleza, Ntoko … in Svetlanine rdečezvezdaše, vidimo, da je virus samo preskočil, tako kot AIDS, ki tudi ne izbira po starosti.

  • Luiggi

   Doibro si jim skocila na rit,prosim te ,ugrizni jih krepko tako,da se bodo vsaj njihovi pravnuki spomnili,kako so bili njihovi stari zlahtniki prsmojeni.Tvoj post je dokaz levakom,da so desnaki svetlobno leto pred levaki s pametjo!

   • šmentanamuha

    Iz lumpenproleratiata pač ne more nastati kaj več kot solata. Ne vem ali je blagor ali nesreča, da se svojega hendikepa sploh ne zavedajo.

 • Soave

  Jojmene, no ?
  Tole pogovarjanje naših pljuvalcev je pa višek !! So se nabrali, kot bolhe na psu !! Zaradi politike Nove, se jih ne bomo nikoli iznebili. Njihova glavna tema ? Janša . . . . Janša. . . . . . . .eno in isto. Pa je prav vseeno o čem članek govori. O volitvah, o migrantih v Bosni, o bančni luknji, o LGBT. . . . . . .mI pravzaprav ni jasno, zakaj ne izginejo na kakšen drugi portal ? Tam bi jih bili kar veseli. Seveda, pa tam ne bi dobili plačila. . . . . . .

  Ankete take in drugačne. Težko je postavljati prava vprašanja.
  Najlažje pa je z njimi manipulirati. Zmedejo lahko tudi anketiranca, ki ima veliko pojma o dogajanju pri nas.In , ki ve kaj hoče. Ki veliko pogleda in prebere. Ki ga stanje pri nas res zanima.
  Že dolgo na prav nobeno anketo ne odgovarjam. In ta množica strank vedno znova in znova pred volitvami !! Če kateri Slovenec še ne razume namena ustanavljanja le teh, je pa res malo žalostno.
  Pri nas ” novih obrazov ” ni ! Mala strančica ne pomeni nič, če se ne pridruži večji.
  Zato je vse skupaj brezupno mlatenje prazne slame.

  • žogica

   Še posebej so zanimive te Novine ankete, kjer vedno zmagujete, tako, kot na volitvah pred štirimi leti…. Od nemoči, razočaranja in besa, ste plesali kolo….

   • Soave

    Kako pa misliš o kateri drugi anketi ?
    Saj jih je nakupe ?
    Veš kaj , tisto plesanje kola si pa za klobuk zatakni ! Česa vsega se ti ne spomniš !

    • žogica

     No, no, ne razburjaj se, so pač plesali kolo, namesto polke ali valčka…

     • Soave

      Mislim, da sem si takrat ogledala ta video. In zelo dvomim, da je ” avtentičen ” z dogodkom, kamor so ga pripeli.

     • žogica

      Soave, ne bova delali problema, to je preteklost, gremo naprej !

     • Soave

      Ja, tristo mačkondrov. . . ?

  • Prdo

   Ljubim te

   • Soave

    Aja ?
    Ich liebe dich – sam de boš tih ?

    • Prdo

     Tiho kot rit

     • Soave

      Ti, ali jaz ?

     • Prdo

      Jaz

     • Soave

      Tako je prav !

  • Goran Hvala

   Jah a ni pr vas isto…bilo kaj je tema so krivi komunajzerji..al pa tito al pa kucan…sej sam stran odpres do komentarjev pa to ugotovis…delam na tem da odprem facebook profil kjer bom objavlav sam vase izume…:-)..vceraj je bla sploh huda tista o belih staroselcih v afriki…:-)..pa ves da se 3/4 slovenije smeji vasim neumnostim..po vasih podatkih bi reku da vas je nekako dobrih 1000 v slo…jansevikov mislim…tak da ne vem od kje vam razne javnomnenjske raziskave ce pa sprasujete sam tistih svojih 1000 darovalcev denarja…pa spet se cudim kak lahko tolk tisocakov naberete za neke stranke pa politike ko pa zbirate kes za vase otroke la se vreste neka botrstva pa komaj kaksnega 1000 nagrebete..a ni mal smesno vse skupi…men je no…pa tolk vam gre za otroke…:-)…je zgleda janezek se zmeri bel pomemben od vasih otrok..

   • Soave

    No, no ? Ne primerjaj naš portal s katerim drugim. Na svojem pa menda ja lahko pisarimo po svoje. Tako, kot mislimo.
    Jaz se pa čudim, da si se obesil samo na to raziskavo. Če želiš, da bi ti verjeli naredi nekakšen pregled tudi drugih anket.
    Meni ti že ne boš očital Janše !! Veliko si upaš. V prvi vrsti skrbim in me za naprej kar precej skrbi za mojo družino.
    Prav nič smešno ni, da mora največja opozicijska stranka takole nabirati denar.
    Žalostno pa je , ja !! Kar precej žalostno.

    • Goran Hvala

     Ja je zalostno…da obstaja folk ki temu naseda…uradna stranka v slo nemore po les na banko…dej ne seri…sam ce folk daruje ni treba vracat…pa razni davki itd…ce je darovano…ce te skrbi za tvojo druzino potem nameni denar njim ne pa politikom…a ti lahko drugim ocitas vse teb se pa nebi smelo..al kak si to razlagas?..glede anket in raziskav pa si razlagam tak kot vi napisete…v anketah vedno zajetih slabih 1000ljudi..ko darujejo jih spet daruje 1000..to so vasi podatki…tak da pol sklepam da vas je nekako 1000 jansevikov v slo…

     • Soave

      Prav. Nas je pa 1000.
      Zakaj se potem jeziš ?
      In ne piši o moji družini. Vse kar imam je namenjeno njim. Nikjer nisem napisala, da komurkoli kaj doniram.
      Kja pa tebi očitam ? Samo vprašam te večkrat, kako naprej ? Ker nisi v Sloveniji, verjetno nisi zadovoljen z življenjem tukaj , ali ne ?

     • Goran Hvala

      No vas je 1000…in od kje ideja da bo 1000 ljudi vecina v 2mil prebivalcev…a to imate janseviki kaksen posebno tabelo al kako:-)..zakaj mene vprasas kako naprej…men je vseeno kaj bos ti..seveda nism zadovoljen…tud leta 2006 nism biu ceprav je vas veliki vodja vodil tisto greznico od drzave..

     • Soave

      S teboj se sploh ne da normalno pogovarjati.

     • Goran Hvala

      A zato ker ti ne kimam?..

     • Soave

      Seveda. Prvo kresneš po buči, potem pa ” pihaš “?
      Moraš obratno. Prvo pobožaš, potem pa poveš,karkoli že. . .

 • Beli Medo

  Kaj je banda levuharska, malo na sonce pojdite za danes ste pokazali ves intelektualni repertuar!
  In tisto o naprednih bolj izobraženih levakih, ne drži bi rekel, da ste zabiti kot drva!

  • žogica

   Beli Medo, si se zbudil iz zimskega spanja, pa ne veš, kaj se dogaja? Drži tisto o levih, pa še kako drži, desni ste zabiti noter v drva, pa v hlode, vidite kako SDS cveti, čeprav se utaplja v Janezovih izzumih.

  • šmentanamuha

   To drži kot pribito.

   • Jovo Jamnica

    Kak zabit more bit šele oni, keri je prepričan, da drva mislijo??

    • šmentanamuha

     Tvoje duhovičenje je čist brezvezno.

     • Jovo Jamnica

      Zaminivo. Jas na brezvezno duhovičenje nea odgovarjan…

     • šmentanamuha

      …seveda, ti raje brezvezno duhovičiš.

     • Goran Hvala

      Lohk da je njegovo duhovicenje brezvezno…to ni nic v primerjavi z vasim brezveznim razmisljanjem..:-)

     • šmentanamuha

      Tisi en topoumni izdelek socrealitičnega izobraževanja in se mi s tabo ne da razpravljati.

     • Goran Hvala

      Ah saj ti ni treba..niti te nism prosu…se kar sam neki napenjas…a to mate janseviki fetis na to da nekomu ocitate nekaj za kar vas sploh noben ni prosu.?..

    • Luiggi

     Ti si ze eden od tazabitih,ker visis in serjes day after day na tem portalu!

 • Jovo Jamnica

  Portal Nova mora piskat tako, kakor Madžari želijo. Madžarom sta Nova TV in spletni portal, neke vrste lakmusov papir.

  • tetka z ozadja

   Ja, ampak po volitvah bo Orban rekel “đabe je bilo” in bo zaprl pipco. To na nova24 dobro vedo, zato pljuvanje po vsem kar ni janšističnega

   • Jovo Jamnica

    Možno. Anpak Orbanov finančni vložek v ta kanal je minorn. Njegovi analitiki se tu in tam pozabavajo, naprimer zgodovinar Luka Gabrijelčič, ki od znotraj razdira Sorosa na Madžarskem. Zato tudi ni admina, ker cenzura zamegluje pravi rezultat.

    • freedomfighter

     Ja potem je ta orban slabsi kot soros da se vtika v slo medije…nisem se slisal da bi premier ene drzave financiral medij v drugi drzavi…v ameriki dvomim da bi bilo to dovoljeno saj je pojem mnenju to vmesavanje v politiko suverene drzave

     • Luiggi

      Kolk so Omrikanci gnara poslal v Yugo,pa se ni noben pritozeval,da se vmesavajo v drzavo!

     • freedomfighter

      Americani se radi vmesavajo v tujo politiko ne pustijo pa vmesavanja v svojo…no americani se tako ali tako radi povsot vmesavajo

 • xtc

  Levi norijo,vedo da jim četudi prilezejo na oblast ta ne bo dolgega veka,kajti odhaja NLB, A banka,baje bo moral zaradi odškodninskih tožb na prodaj tudi Telekom-državna pomoč namreč ni dovolljena skratka brez tega pa njihove oblasti ni več.
  Zato tako divjanje levakov-saj so zadeve neizbežne.

 • Prdo

  Gospe in gospodje prenehajmo se kregat kateri je boljši desni ali levi ni razlike vsi so isti kriv je zahodni kapitalizem kateri ne izbira sredstev da utiša tako majhne kot smo mi
  Dokler mu služimo bomo njegovi sužnji potem nas bo pa odvrgel kot stare gate npr ukrajina

  • marker

   Vsegliharstvo ni prava izbira.

 • tetka z ozadja

  Desnica še nikoli ni imela toliko medijev kot jih ima danes in tako nizke podpore kot jo ima danes, tudi ne.

 • tetka z ozadja

  Je pa na nek način bizarno, desnica vlaga veliko v kampanjo, tiska jumbo plakate, prireja srečanja, okrogle mize, celo svojo tv je ustanovila pa jim nikakor ne gre in ne gre od rok. Levica pa skoraj nič od tega pa bo vseeno vladajoča stran.

  • učko

   Desnuharji se neumni. Zdej ti bom pa povedal, kaj delajo levuharji. Grejo se socialni inženirng v državnih podjetjih in JU. Tukej so predvsem na udaru ženske z visoko formalno izobrazbo, katerim dajejo jasno vedeti, da jih bo Janša nagnal, če pride na oblast. Babam se tresejo gate in še doma svoje dece nažirajo kako morajo volit. To sta mi tudi povedala dva znanca, da ju njune ženske strogo indoktrinirajo s tem. Imajo pa rdečkarji še polno vseh drugih fint, od homoseksualcev do čefurjev, vse so si lepo prilastili, ker so desnuharji pač neumni, žal !

   • marker

    Točno. Ves JS je levo usmerjen. Levica je vedno izvoljena v velikih mestih, na podeželju pa nima glasov.

    • freedomfighter

     Ja vecina ljudi zivi pa v mestih

    • Luiggi

     Podezelje sploh volit ne gre,kar so ljudje pametni in vejo,da se ne bo nic spremenilo!

  • garfi

   pa bo ?
   ja nič ne delate samo kradete

  • Luiggi

   Tetka,kje pa ti zivis,pravis,da levica nic ne dela,torej ti ne beres levih cajtungov,ker visis sto procentno na temle!

 • Caetano

  Bojim se, da se bodo ljudje dali preslepiti z lažno sredino, ki pa je dejansko pod kontrolo udbomafije.

 • Soave

  Za boljše branje , lepa muzka

  https://www.youtube.com/watch?v=blZsfmAOW6A

 • garfi

  SPOMNIMO SE PREJŠNJIH NEIZPOLNJENIH OBLJUB “LEVICE”
  vladajo 70 let

 • SmashFascism

  Dons pe je gorenjski topli bratec zelo aktiven. Z vsemi možnimi nicki, je prispeval vsaj 2/3 komentarjev.

  • Jovo Jamnica

   Recept. Nova naj nea objavla tumastih člankof…

   • Luiggi

    Boga al pa Tita zahval,da te ni ze zdavnaj vun fuknla!

   • SmashFascism

    Aha, si torej eden od njih.
    To mi je jasno, si pa potrdil.
    Končno si priznal, prdec…

   • SmashFascism

    …in tvojih bebavih komentarjev…

    • Jovo Jamnica

     Ti je dugi cajt??? Nisi na mojem jedilniku… Jas sn gurman.

     • SmashFascism

      ..IN ŽREŠ LASTEN DREK, GOVEDAR…

     • Jovo Jamnica

      LOL. Tvoj stil me spomni na TikTak Viktorha. Morm te razočarat. Nisn Pohorc Brgles.

     • SmashFascism

      Tvoj jedilnik ja pač bolj preprost – seljački – glede na tvoj status, ki pa je močno vprašljiv.
      Ne primerjaj se z ljudmi, ki ne sodijo v tvoj nivo, bimbo.

     • Jovo Jamnica

      Peče???

     • SmashFascism

      Pob’č, veš, pokazati boš moral več izvirnosti, duhovitosti.
      Če peče tebe, to ni moj problem, namaži si rit, pa ti bo lažje. to je tipičen problem levičarjev iz garaže in podobnih okolij.,

     • Jovo Jamnica

      Jas sn malo bol napredn. Sn pred mnogimi letami, še v Jugi, gledo oni film – Zadni tango f Parizi. Pa je tam Brando rit mazo Šnajderci z margarino. Ker Šnajderca nič ni jamrala, te ji je že pasalo. Pametnome dosta… LOL. Nisn rabo držat riti f kaki garaži, da bi tešil svojo zvedavost. Zgleda, da si ti ful zašvican protestiro, ko so te prvič v garaži na suho…

     • SmashFascism

      Bebček, ni bila margarina ampak puter. Tebi je vseeno, ker ne ločiš.
      Pa saj je vseeno, važn je, da imaš občutek da si pommemben, a ne?

     • Jovo Jamnica

      Si vido napis na ovitku??? Glih Napoleon III. je naredo margarino popolarno. Puter za soldate je preveč koštau… Gdo bi si mislo? Verjetno pa je blo takrat tebi v garaži res fseeno. Sam, da ni več peklo! LOL

     • SmashFascism

      Aha, ti se izgovarjaš na Napoleona in se še vedno prepuščaš v garaži s ceneno margarino. Malo bolj moderni toplovoradarji prisegajajo na malo bolj moderna “mazila”, ti pa na fetno.
      Le uživaj, sa j si dovolj star.

     • Jovo Jamnica

      So ti ovitek prej pokazali, z čem so ti šupak namazali v garaži??? Neverjetno…

     • SmashFascism

      Aha, šele sedaj te razmem. Ti si tisti iz odvetnikovih garaž. Toda kot vem, ste tam uporbljali navadno vazelino z ognjičem. Zato še sedaj hodiš zelo narazen.
      Saj bo bolje, bebček.

     • SmashFascism

      Pa še to, takrat ste z bulmastifi uporablajli tudi pomirjevala – kokain, da ste lažje in lepše uživali…

     • SmashFascism

      Ti, pa še to, kako pa kaj koza. se še devata dol?

     • Jovo Jamnica

      Če si TikTak, pol mi je jasno, da veš, kaki so dejanski učinki belega praha, saj si dovol premožn. Tvoja penzija je proti moji plači pravo bogastvo. No, priznam, da sn si v živleju privoščo kaki kuki in pa spušo kaki đojnt. V elitne združbe pa me ne vabijo.

     • SmashFascism

      Moja plača je preko 2.500 evrov tako, da živim solidno in se mi ni potrebno prodajati kot se ti.Kakršen bednik si, ne boš nikolili v elitni družbi.

     • Jovo Jamnica

      Se mi je kuj zdelo, da projeciraš svoje izrojene iskušne na meni. No, zdaj pa naenkrat nisn več kandidat za elitne garažne perverzije???

     • SmashFascism

      Ti se kar jahaj v garažah s svojimi prasci, ne računaj pa na mojo podporo tvojemu ogabnemu nagnjenju, fuj.

     • Jovo Jamnica

      Na finančno verjetno res ni računat. Skopuh. Ob tvojih opisih pa kakega čudaka še ki res zaskomina…

     • SmashFascism

      Žal, boš moral sam poskrbeti za svoj standard, pa če tudi s honorji iz garaž s svojimi strankarskimi prijatelji..

     • Jovo Jamnica

      Mi je odleglo. Ni mi blo jasno, kak bi se iz ove godle vun zvleko, če bi mi slučajno ponudo kup gnara. Saj veš kak pravijo… fsi smo pedri, sam gnara ni…

     • Jovo Jamnica

      Maš kaj ogniča zadi za hišo, na vrti??? Baje voluhare odganja… LOL

     • SmashFascism

      Žal, tvojemu bimbeku ni pomoči. Ognjič ne pomaga za gonorejo in aids. Obrni se na tvojega odvetnika iz garaže.

     • Jovo Jamnica

      Nimam gnara za elitne advokate…

     • Jovo Jamnica

      Najbokša za tripera ozdravit sta Vibramicin in Sumamed. Pr ajdsi pa se še lovijo…

     • SmashFascism

      No, se mi je zdelo, da si le najet gobezdač, ki so bogato plačani.
      Pa srečno, bebček.

     • Jovo Jamnica

      Ja no…srečno tut tebi

 • FUCK COMMUNISM

  Dat glas levuharjem, ki preplavljajo Slovenijo s tujci, posiljujejo z multikulti sranjem, promovirajo pederajsanje in lezbastvo, prodajajo in izcrpavajo podjetja, je izdaja naroda!

  • marker

   Fajonka je preplavila Evropo s kriminalom migrantov celega Balkana.

  • Luka Marchessi

   @levicarnikoli:disqus odjebi.

 • sprehajalec

  kaj bi dale levičarske stranke, zbrane okoli jedra osebkov iz Socialistične Zveze delovnega Ljudstva in Zveze socialistične mladine Slovenije, ter kolektiva antifašističnih kleklaric in recitatorjev, da desnica dobi volitve.

  Potem bi se pa začelo rajanje po cestah, našuntane množice javnih. Kot Kulturniki v adidas trenerkah iz pjace v Kladuši in banja luki pred leti. Sestre, gasilci, policisti v ponošenih čevljih in zlizanih pnevmatikah, vojaki v ponošenih čevljih, vsi bi hoteli plačo kot jo ima Avstrijec.

  Kar naj levica posreba to župco, SD, stranka kontinuitete in progresa se je očitno že skrila.

  Da ne boste padli na foro volilci. slovenija potrebuje Novega Ciprasa, Levičarja. čim prej tem bolje.

 • freedomfighter

  Slovenija potrebuje vecinski volilni sistem in pa predsedniski sistem kjer ljudje direktno volijo najpomembnejso osebo v drzavi in za zmago potrebujes vecino ljudi ki pridejo na volitve…ta nas sistem mi ni bil nikoli vsec saj lahko stranke nastavijo za premiera kogarkoli hocejo npr. Alenka Bratusek…predsedniski sistem je veliko boljsi

  • Tweety Bird

   V večinskem violilnem sistemu bi vsi igrali violine :)

 • Tweety Bird

  Tako Orban kot Janša sta bivša komunista . Ni hujšega kot če se bivši komunist čez noč prebarva iz rdeče v belo z nameno, da se prigrebe do oblasti po kateri hrepeni. Orbanu je to uspelo ker si je podredil vse vzvode oblasti medtem ko so za Janeza to le mokre sanje. Tudi kompanija z Orbanom mu ne bo pomagala, da bi si kdaj pridobil absolutno oblast. Zakaj Slovenci vedno znova volijo nove obraze ? Zato ker so siti starih skorumpiranih obrazov in vedno naivno upajo da bo nov obraz drugačen… v prvi vrsti pošten. Biti pošten pa je največja rak rana klerodesničarjev :)

  • plavi-mil

   Katera dva sta spregledala, da komunizem vodi v revščinoin naseljevanje z muslimanskimi migranti, kateri bi radi pomuslimanili Evropo.

  • garfi

   laž na laž-absolutni leviČĆar

  • Luiggi

   Poklici sosedovega petelina,da te bo pofukal!

   • Luiggi

    Ca ga takoj ne bo,pa zacni kokodakat kot kura,potem bo sigurno prisel in ti ga bo zakrtacil tako globoko,da te bo rit stirinajst dni bolela!

  • Luiggi

   Al te ni sram,govorit vecini Slovencev tako ponizevalno?

  • joza joza13

   Ni boljšega, kot spreobrnjeni (ne preoblečeni!) komunist!!!
   Ker… samo tako lahko spoznaš oba pola, predvsem pa … iz izkušenj ugotoviš, da si uspel ubežati iz satanovih krempljev!!!
   A veš, Tonček? Ne, ti tega ne veš. Ti si še vedno v družbi satana.

   Po njih delih jih boste prepoznali…

 • garfi

  šarec ni brez programa
  njegov program je v murglah

  • Tweety Bird

   Bolje program iz Murgel kot iz Trstenjakove :)

   • garfi

    ja bolje vaših 2% višje pokojnine in plače kot 25% iz Trstenjakove (:

 • Tweety Bird

  Brejvik in tisti desničar s kombijem včeraj, sta navdušena nad Orbanovimi in podobnimi idejami.
  Taki bi tudi Kristusa križali, če bi prišel z begunskim valom k njim…Prekleti tujec brez dokumentov!!! Hvaljen Jezus…Amen !!!

  • Tweety Bird

   Orban in Janša bosta evropski Kim Jong-un?

   • joza joza13

    Kdo je slovenski Kim Jong un? … mali, debeli, pa fukjeni?
    Samo vprašam – hehe

 • Luiggi

  Le kdo rise te stupid zmesane grafikone,dajte ze enkrat nehat,se spametovat in drzati gobec o vseh politikih,ki so kdajkoli imeli kaj opraviti z vdstvom bilokake politicne funkcije,Ce tega ne boste spremenili ali sprejeli,boste po volitvah imeli isti drek in se kopali v njem,kot do zdaj!

 • Tweety Bird

  Vse več evropejcev ima podobna stališča ko islamski desničarji. Glede vere v politiki in družbi, vloge žensk, splava, istospolnih, drugačnih, drugih ver, tujcev, vojske in oboroževanja.. Pa saj imajo istega boga kot naši katoliki in židje…a ne?

  • garfi

   BETTER DEAD THAN RED

 • zoro

  ni tema pa vendar – v munstru moril ali, jens samo figura, ki so ga ubili in zbežali, vozil naj bi ali, očividci povedali, da je iz avtomobila izkočil tujec, ko še avto ni bil ustavljen, ko se je ustavil je bilo slišati strel, na to je izkočil še eden še temnejše polti od prvega – samo toliko, se opravičujem

 • garfi

  levi fašist Tweety Bird:
  bolje murgelske 2% višje pokojnine in plače kot 25% iz Trstenjakove (:
  bolje ptičje strašilo samo, da ni JAnez JAnša (:

  • Burek Burecki

   2% vecje place. To delajo samo kao ekonomisti. Potrebno je zmanjsati davke ne pa visat place….

   • garfi

    preveč bureka

 • garfi

  za murgelske plačance
  JAnez JAnša

 • marker

  Tanja Fajon je ponosna, ker je privlekla albanski in balkanski kriminal v vse pore evropske unije.

 • garfi

  in fogloff twety ne čivka več
  GOTOF SI

 • Luiggi

  Levaki pa desnaki pa levuharji pa desnuharji,pa kaj se boste se zmisn li?

  • garfi

   BETTER DEAD THAN RED

 • Luka Marchessi

  500€ NAGRADE V GOTOVINI ZA NASLOV UPORABNIKA @levicarnikoli:disqus .
  Izplačamo po preverjanju naslova. Samo resni.

  • RATATA

   Vetrinjsko polje št.1

  • garfi

   javi se na Studenec 48, 1260 Ljubljana – Polje
   preveri na 01 5872100

  • FORT WORTH

   Ti si se bolj butast, kot pahor…
   Saj lahko cakas, saj ti bodo poslali naslov ja…
   (:-DDDDDDD

  • učko

   Boš dubu naprintanih 5000€ zavitih v leseno poleno ke u tvojo pederajzarsko čefursko dupe !

  • sprehajalec

   Dober komentator na portalu ima izgleda svojo ceno, Marđesiću. me zanima koliko ponujajo zate? Morda še celo plačajo, če te kdo hoče vzeti…

  • Luka Marchessi

   IMAMO, HVALA!!!

   • Republic Commando

    Mate ja :)

 • Ana Job

  Čakajte malo… k**c pa taka anketa, kjer ni vseh gor.. to je tako kot bi spraševala kdo uporablja Pal*omo skret papir, pa bi bila v raziskavi vključena samo Pal*oma!

  • komar marko

   Ja a pogrešaš liderje Lopovskih Dečko Slovenije. Ti gredo sedaj k Šarkotu, sopa v senci!

  • žogica

   To je edina kredibilna anketa, saj je SDS na prvem mestu !

   • Kosobrin

    Na Novi je SDS vedno na prvem mestu . Samo volitve bodo pokazale pravo sliko.

    • žogica

     Absolutno !

 • garfi

  BETTER DEAD THAN RED

 • garfi

  SOCIALIZEM DEFINICIJA POLOMA

  • komar marko

   A veš zakaj so socialisti tako v skrbeh, da ne bi propadel IMPERIALIZEM?

   • garfi

    izgubili bi tržišče za prodajo prazne slame

    • komar marko

     ker bi pokrepali, ker jim nihče ne bi posojal!

 • komar marko

  Jap TEŠ6, Prazne banke, žilne opornice, Jap sam kako lahko so še vedno v ANKETI? Kam sodijo LOPOVI?

  • Ana Job

   Vsi sodijo na hudičevo levo stran! Šiško pa pride s 4% v parlament, boš potem povedal.

   • komar marko

    samo poslušam preiskovalne komisije, Vedno samo z ene strani. A so to slučaji?

 • komar marko

  A mi lahko en rdečuh pove, kako je možno, da so lopovi še vedno v anketah. MAKETA drugega tira, TEŠ 6, prazne banke,žilne opornice, balkanski bojevnik, HYpo banka , farmacevtka in tako naprej. Ajde rdečkoti zjasnitre se!

 • garfi

  radikalna sd-židan predaja revolucijo opranoglavi mladini
  prava revolucija je lažno “levico” vreči z oblasti
  maja na volitvah

  • komar marko

   le zakaj je EU obsodila TRI totalirizme, pri nas pa veselo po proračunu v skladu z doktrino LAŽGOŠ in 1. BULE marksistov!

   • garfi

    ker nismo eu

 • komar marko

  hvala za vabilo. Rabimo poštene Slovence.

 • Krtača 20

  Pozor pozor! Po celodnevnem prerekanju podatki iz ankete niso več merodajni. Rabimo novo anketo v kateri je jajo izločen iz parlamenta.

  • komar marko

   a si čisto premočen od strahu. Lepo je da te zvija. Veš janšizem je neozdravljiv! Dokazano z LAŽGOŠAMI, kjer si prejel spomenico!

  • SmashFascism

   Jasno rezultate je potrebno prirejati bedakom…

 • Tweety Bird

  Res smo genialni. Genialni bebci…zlasti desničarji. Tako nasploh in še zlasti v diplomatski dejavnosti. Slovenija se je ob aferi s poskusom uboja ruskega dvojnega agenta v Veliki Britaniji odzvala presenetljivo suvereno. Prvič po razglasitvi samostojnosti tako pogumno. Za kar bi lahko izgubila nekaj naklonjenosti t. i. zahodnih zaveznikov, a bi pridobila čast in samozavest… Janez Janša in SDS pa nas hočejo prodati zahodnim neoliberalističnim podganam. Živela Slovenija…živel Putin !!!

  • komar marko

   Lej TUNKO, bliža se čas in mesečniki lahko ustanovite novo PIF. samo me zanima, kdo vasbo financiral, ko bodo ti krepnili. Ostane vam samo še 1, bula po marksistični teoriji in v skladu s poslovanji in običaji rdečkotov. KAPIŠ!

   • Tweety Bird

    Čuj komarček… režimi na Poljskem, Madžarskem, Slovaškem in Češkem postajajo po dejanski zavezanosti demokraciji namreč vse bolj podobni tistemu, na katerega ves čas kažejo s prstom… ruskemu namreč. Oligarhične skupine, neokonservativnost, paranoičnost in odkrit rasizem, iskanje zunanjega sovražnika… kako se je lahko zgodilo, da so šli prav v smeri, od katere naj bi se po večdesetletnih sanjah o demokraciji oddaljili?

    Pri nas se Janez Janša, SDS, cerkev, klerofašisti in NSi tudi gredo odkritega rasizma in ksenofobije. Zaradi svoje majhnosti še nas niso tako zelo opazili, a smo na “dobri poti.”
    Tega nam ni treba…zato VSI VOLIMO LEVICO…NAJ NAM MESEC SVETI :)

    • komar marko

     tunko, fašizem vzganjate taki kot si ti in LUNATIKI. Prav! Tudi pozdrav na kongresu je bil enak, zato MOLČI!

     • Tweety Bird

      Čuj komarček zabiti, toleriranje postopnega odstopanja od temeljih demokracije bo na koncu udarilo Evropo, staro Evropo. Tudi zato, ker skrajni politiki ala Orban, Janša in druga desničarska golazen, znajo delati široke koalicije. Hitro imajo lahko večino v evropskem parlamentu. Spomenka Hribar je nekoč izjavila “USTAVIMO DESNICO!!!”…Zato to moramo tudi na volitvah pokazati…Kapish?

     • komar marko

      čuj kreten. Če boste vladali lunatiji in rdečuhi, potem ni nič z demokracijo. To kar ti podpiraš je fevdalizem z graščaki, ki so nedotakljivi, monarh pa tala bonbončke in PRAVILA. Zato stop IDIOTOM tvoje baćže. Ni čudno, da se vas vsi NORMALNI izogibajo. Pač ste ljubitelji kužćitov in koz!

     • Tweety Bird

      Čuj voluhar desničarski neveden… če hoče zahodna Evropa zajeziti vzpon lastnih skrajnežev, mora torej ukrepati na vzhodu. Nemška nova vlada je komaj dobro začela delati, a je jasno, da bo ustavljanje skrajnosti postala ključna naloga tega mandata. Predolgo so gledali stran…tako kot pri lažnih novicah ala Nova24tv, zdaj vedo, da jih bo na naslednjih volitvah morda kar odplaknilo…USTAVIMO DESNICO… VOLIMO LEVICO!!! Lepše nam bo :)

     • komar marko

      lažne novice ste forsirali rdečkoti, ko NOVE še ni bilo lažnjivec. samo poglej se v dnevniku, kjer si se ob sredah podpisoval pod nekekga profesorja, ki je takoj po objavi svoje kolumne objavil še dopolnitev, da je vas IDIOTE podžgal. Daj IDIOT zafustrirani. Vi ste delproblema in ne rešitve.

 • komar marko

  TONKOTOVI mesečniki trdijo, da je potrebno da se preneha izvažati izdelke in je potrebno, da ima vas državljan doma na zalogi 100 hladilnikov!

 • garfi

  program RADIKALNE sd-židan
  1. obljubljati, nategovati
  2. lagati, manipulirati, skrivati, napihovati, pomanjševati
  3. krasti, pleniti, prihvatizirati, kadrirati
  4. uničevati, preganjati, zmerjati, deliti, izganjati, zapirati
  5. banditizirati, balkanizirati, islamizirati, pederizirati
  6. vladati in istočasno stavkati

 • Tweety Bird

  Nekje sem prebrala tole, pa ne vem več kje:

  Program radikalne klerofašistične SDS:

  1. lagati, manipulirati, skrivati
  2. krasti, pleniti, privatizirati
  3. uničevati, preganjati, zmerjati, deliti
  4. banditizirati, pedofilizirati, pederizirati,
  5. uvesti janšizem

  • komar marko

   jap ste zboleli za bolezen z imenom JANŠIZEM TUMPKO. Si bolan, samo so čakalne vrste predolge da bi pravočasno prišel na vrsto za sanacijo. Saj LUNATIKI trdite, da so vrste dokaz, da zdravstvo deluje, kanede IDIOT!

  • lokec

   najprej si napisal nato prebral

  • garfi

   6. uvesti resnico in pravico
   7. zapreti murgelske twety tiče in jim vzeti ukradene milijarde

   • ĐĐ Style

    8. kontrolirati medije s trdo roko
    9. Janšo proglasiti za svetega

    • garfi

     10. ĐĐ civilizirati

     • ĐĐ Style

      11 garfija kastrirati

     • garfi

      12. zdraviti ĐĐ

     • ĐĐ Style

      13 garfi ima rad fantke

 • Tweety Bird

  Grem se malo ljubit s Tunekom…pimpek mu spet stoji. Se vidimo kasneje… čao :)

  • lokec

   nesramnež rumen

 • Republic Commando

  Levi so čist prešvicani .

 • lokec

  Pa naj že enkrat zmaga Janša ne pa samo Kučan

 • garfi

  RADIKALNA sd-židan
  HKRATI V VLADI IN HKRATI V STAVKI PROTI VLADI !!!

 • garfi

  RADIKALNA sd-židan
  PREPEVAJO KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO-polnih riti naših evrov
  IN MLADIM PREDAJAJO TAKŠNO REVOLUCIJO, mentor milan kučan

 • garfi
 • tetka z ozadja

  Shit, desničarji, slabo, zelo slabo vam kaže.

  • garfi

   Zaupni dokumenti: Kampanjo Tanje Fajon in Iva Vajgla je skrivoma sofinanciral kontroverzni Georg Soros!
   levi naci

  • SmashFascism

   …a maš tud’ ti mensuz’

 • SmashFascism

  Rdeči prdci z menstruacijo.
  Siamski dvojčki, trojčki, šesterci…

 • garfi

  “leva” vlada Cmerarja ukradla še nagrado košarkarjem za naslov evropskega prvaka
  in zlorabila športnika Jakova Faka za nabiranje političnih točk

 • Tweety Bird

  čiv čiv…spet sem nazaj. Lepo mi je bilo s Tunekom. Odspodaj je nekdo napisal, da je potrebno garfija kastrirat. Jaz ga ne bi, naj nabija cosmosjasnovidca…lepo jima je :)

  • garfi

   GOTOF SI levi fašist
   7. zapreti murgelske twety tiče in jim vzeti ukradene milijarde

   • Tweety Bird

    Pa saj te jaz ne bi kastrirala. Zakaj si tako hudoben do mene? :)

    • garfi

     GOTOF SI levi fašist
     7. zapreti murgelske twety tiče in jim vzeti ukradene milijarde

     • Tweety Bird

      Zakaj ne napišeš…GOTOFA SI leva fašistka? Saj jaz nisem moškega spola :)

     • žogica

      Le loči kaj je moški ali ženska, vseeno mu je !

     • garfi

      to bi bilo politično nekorektno

 • tohuvabohu

  Kakšna je razlika med nacisti in rdečkarji?
  Odgovor: je ni. Nacisti so se izživljali nad Judi, rdečkarji pa nad slovenskimi demokrati.

  • Tweety Bird

   Kakšna je razlika med Kim Jong-un-om in Janezom Janšo?

   Odgovor prosim:

   • janez cepec

    kešne velke razlike ni, res pa je, de Kim Jong Un zgleda mejčken bel fuknen kot ljubljeni vodja

    • Tweety Bird

     Meni pa se zdi prav obratno. Prištinska obrazna morfologija :)

   • tohuvabohu

    A je lepo biti rdečkar? Goebbels te ma rad.

   • Olga_10

    Ogromna! Janša je demokrat!
    Kim je pa komunistični tiran, podoben Kučanu! Kim je boljši kot Kučan, ker dela javno, Kučan pa ILEGALNO! Oba sta pa komunistična diktatorja in kriminalca!

    • Tweety Bird

     Pa saj je Janša tudi komunist…večni komunist :)

     • tohuvabohu

      Ti si pa rdečkar, Kučanova služinčad.

     • macon

      Ljudi določajo dejanja, ne pa komunajzarske nalepke in laži.

      Tvoja dejanja te izdajajo za pokvarjen gnoj. Kompost.

     • žogica

      Kompost je naraven in zelo kvaliteten gnoj, ti si pa “umetjek”.

   • garfi

    Nezaslišano: Član stranke SD s smrtjo grozil staršem in poslancu SDS Anžetu Logarju

   • macon

    Kim vlada in kolje, Janša pa v opoziciji trdi, da je treba znižati davke in dati leve milijardne kriminalce pred sodišča.

    Nezaslišano, to je potem sigurno fašizem.

 • tetka z ozadja

  Kaj je janšisteki, tudi po teh volitvah ne bo šlo, kaj ne? :-)

  • janez cepec

   dok ima Janaše, bojo tardeči volitve zmagvl. tko j’ to zmenen, sicer je pa Janša tud tardeč, še skoz pravovern komunajzar, sam ne okol govort

   • Tweety Bird

    Enkrat komunist, vedno komunist…

    • janez cepec

     TOČN TKO

     • Tweety Bird

      Janša je bil Titov pionir…he he…pohodnik v Jajce !!!

     • tohuvabohu

      Vendar ni bil klavec kot tvoj ta stari in ta stara.

     • ĐĐ Style

      Dokler je bil pionir , res ni bil klavec

     • tohuvabohu

      Ti že veš, sirota nacionalkomunajzarska. Najprej ste kradli kure in kolesa, potem ste pa narod oropali svobode, premoženja, po potrebi pa tudi glave. Danes ste pa fukfehtarji na Kučanovem plačilnem seznamu. A si kaj ponosen na to?

    • tohuvabohu

     A je lepo biti rdečkar, Pajnkirher? A je lepo biti orodje v Kučanovih parkljih? A imaš vsaj kaj od tega, siromak klošarski?

     • Tweety Bird

      Imam. Moj Tunek dela v šolstvu, jaz pa na ptujski občini. Zasluživa kar solidno in službe so zagotovljene. Lepa hvala Kučanu :)

     • tohuvabohu

      No pol daj pa mir, govedo zarukano.

    • garfi

     Nezaslišano: Član stranke SD s smrtjo grozil staršem in poslancu SDS Anžetu Logarju

   • Krtača 20

    Ko janšek gre pa karte padejo. Pol se bomo pa začel zares pogovarjat.

    • janez cepec

     Janša sam ne bo odšou, tko kot njegov vzornik in indo drug Tito, Janšo bojo z nogam naprej odneslu, u trug

    • macon

     Noben vas ne bo nič vprašal.

  • garfi

   Razkriti dokumenti mednarodnega finančnega sklada v lasti Georga Sorosa razkrivajo, kako je mogotec pomembno vplival tudi na zadnje evropske volitve v Sloveniji. V nedavno razkritem poročilu Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019) najdemo poročila o financiranju kampanje za leve politične stranke in informacije o tem, da sta Tanja Fajon in Ivo Vajgl plačanca t.i. Open society. Oba sta v Evorpskem parlamentu člana t.i. radikalne skupine LGBTQ aktivistov in zagovornika proabortivnih lobijev.

 • Tweety Bird

  Večina danes skrajnih desnih strank na vzhodu (pri nas SDS) je del Evropske ljudske stranke. V evropskem parlamentu so v isti poslanski skupini. A moč je dejansko v vladah držav članic, ne v evropskem parlamentu… če ne bi bilo te anomalije, ki je dejansko hkrati eden ključnih problemov same unije in njene demokratičnosti, boj zoper skrajnosti sploh ne bi bil mogoč…Smrt evropskemu fašizmu, janšizmu in klerikalizmu…svoboda narodu !!!

  • tohuvabohu

   Smrt rdečim pujsom!

   • janez cepec

    ti ti pujsek, pa je ne želiš Janši smrti?

    • tohuvabohu

     A si danes že dobil piškotek?

   • ĐĐ Style

    Zakaj grozis s smrtjo?

    • Krtača 20

     Kaj pa ta osel ve kaj riga. Bedak je bedak.

    • tohuvabohu

     A si se prepoznal?

  • garfi

   vaša “leva” vlada Cmerarja ukradla še nagrado košarkarjem za naslov evropskega prvaka
   in zlorabila športnika Jakova Faka za nabiranje političnih točk

 • ĐĐ Style

  “Pripašite si vsak svoj meč okoli ledij, pojdite po taboru sem ter tja,
  od vrat do vrat, in vsak naj ubije tudi svojega brata, prijatelja in
  sorodnika!” Leviti so to storili, kot jim je rekel Mojzes in tisti dan
  je padlo izmed ljudstva 3000 mož. (2. Mojzes 32, 27 isl.)

  • janez cepec

   to so domobrančki, zgleda, med vojsko bral, pa so se spravl nad lastn narod, banda izdajauska. edina razlika je ta, de so jim “meče” Švabi dal

   • ĐĐ Style

    Citati iz Biblije,ki kažejo, da je marsikaj v Bibliji sovražno nastrojeno

   • garfi

    Nezaslišano: Član stranke SD s smrtjo grozil staršem in poslancu SDS Anžetu Logarju

   • učko

    Komunajzarji, Stalinovi hlapčki, hlapčki največga zločinca v človeški zgodovini so bli pa heroji, al kwa ?!! Ni večga izdajalca k’ je komunjar. Še dobr, da je Broz vedu, da ga bo Stalin zatouku, pa je use pro-sovujetske komunjare potolku in na Goli zvozu. Ta komunjarska golazen kaže svojo izdajalskost tud dons, k’ uvaža tujce in izganja Slovence. Preveč je blo Cepcu med Slovenci oziroma preveč je blo Zlovencev in zdej imamo totalno pizdarijo !

  • garfi

   Nezaslišano: Član stranke SD s smrtjo grozil staršem in poslancu SDS Anžetu Logarju

   • ĐĐ Style

    Člani SDS-a grozijo vsej Sloveniji, če ne boste volili za SDS vas čaka islamizacija in komunizem

    • garfi

     hvala za to grožnjo, ki se imenuje resnica

     • ĐĐ Style

      Krščanski terorizem je najhujše prikrito zlo na svetu in ima podružnice v vsakem mestu in zaselku.

     • garfi

      Zaupni dokumenti: Kampanjo Tanje Fajon in Iva Vajgla je skrivoma sofinanciral kontroverzni Georg Soros! NACI

     • žogica

      Ti si avtor teh dokumentov?

     • ĐĐ Style

      Orban financira NOVA24

   • ĐĐ Style

    Tudi meni so na tej strani grozili s smrtjo in kaj je Logar večji od mene, je od krvi in mesa, ko ga jebe

 • ĐĐ Style

  »Pelji preklinjevalca ven iz tabora in vsi, ki so ga slišali, naj
  mu polože svoje roke na glavo in vsa občina naj ga kamenja …« (3.
  Mojzes 24, 14)

 • garfi

  LEVI NACI IN RADIKALNA sd-židan
  Razkriti dokumenti mednarodnega finančnega sklada v lasti Georga Sorosa razkrivajo, kako je mogotec pomembno vplival tudi na zadnje evropske volitve v Sloveniji. V nedavno razkritem poročilu Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019) najdemo poročila o financiranju kampanje za leve politične stranke in informacije o tem, da sta Tanja Fajon in Ivo Vajgl plačanca t.i. Open society. Oba sta v Evorpskem parlamentu člana t.i. radikalne skupine LGBTQ aktivistov in zagovornika proabortivnih lobijev.

  Predstavljamo vam lažnega humanitarca, botra “begunske krize” in mavričnih revolucij. George Soros, rojen kot George Schwartz, je Kazarski Žid iz Madžarske. Rodil se je leta 1930 v Budimpešti. V času 2 sv.vojne je sodeloval z nacisti pri organizaciji Judenrat, katera je bila sestavljena iz Židov, ki so reševali svojo kožo tako, da so iskali in izdajali svoje »ljudstvo« nacistom. Soros je v 60 minut trajajočem intervjuju s Steve Kroftom dejal da ne obžaluje kolaboracije z nacisti, saj bi v nasprotnem primeru nekdo drug opravljal njegovo delo. Že kot najstniku mu ni bil problem izdajati svoje ljudi, le zakaj mislimo da dela dobro stvar sedaj?
  Predsednik Republike Slovenije Milan Kučan je v navzočnosti veleposlanika Združenih držav Amerike v Ljubljani Johnnyja Younga na slovesnosti v predsedniški palači Georgu Sorosu izročil državno odlikovanje.

  • ĐĐ Style

   Kot pravi Ivan : Gre za čisto izmišljotino. Gre za domneve.

   • garfi

    Predsednik Republike Slovenije Milan Kučan je v navzočnosti veleposlanika Združenih držav Amerike v Ljubljani Johnnyja Younga na slovesnosti v predsedniški palači Georgu Sorosu izročil državno odlikovanje.

    • ĐĐ Style

     Pravilno, vsaka čast Kučanu

 • xtc

  Orbiju se nasmiha zmaga,levaki pa v obup Evropa gre desno.

  • ĐĐ Style

   Jebeš madžarsko, Merklova je kapo evrope

   • xtc

    Ki se ji vse bolj maje kapa.

    • ĐĐ Style

     To je tvoje mnenje, v Nemčije so bile nekaj časa nazaj volitve in Merklova je ostala kanclerka. Tako da ne nabijaj v prazno.

  • Krtača 20

   Evropa gre v maloro.

   • xtc

    Splohleva in progressivna,kot vaša avstralska veja v hosti.

   • SmashFascism

    Zaradi nepismenih ljudi kot si ti…

  • Luka Marchessi

   @disqus_aOsx1jgUMq:disqus “Orbi”?!
   A imate že ljublkovalno ime za nega?! AHAHHAhahaaha!!!!
   Debili.

  • žogica

   Ooh Orbii !

 • tetka z ozadja

  Saj Slovenska levica ne potrebuje nobenih sredstev za predvolilno
  kampanjo. Oni imajo janšeka. Ta več vlaga v predvolilno kampanjo slabše
  mu gre. In posledično zmaguje levica. Elegantno, kaj ne?

 • Luka Marchessi

  “Zmaga na volitvah” in “vladajoča koalicija” tudi približno ni isto.
  A ne, SDS?

  • tetka z ozadja

   Ali nisi gledal zadnjih rezultatov ankete? janšistekom slabo kaže, zelo slabo.

   • macon

    Vam bebčkom slabo kaže. Voliti višje davke je enako ustreliti se v koleno, goveda debilna.

    • tetka z ozadja

     Tebe ni nihče nič vprašal. Ti si drugorazreden.

     • ĐĐ Style

      Pravilno si ga odjebu

   • Luka Marchessi

    @tetkazozadja:disqus Tudi če jim uspe zmagati, ne bodo mogli sestaviti koalicije.
    So pač z vsemi skregani.

    • sprehajalec

     S komunisti nihče ni prijatelj marđesiću…

   • mapu

    Ja tetka, si slepa in zaslepljena z Janšo, verjetno se ti še ponoči prikazuje, nekateri so ubogi na umu, mogoče bo jutri kaj boljše,,, Cerar je verjetno tvoj idol.

 • učko

  Pederajzarji, komunajzarji, govnarajzarji, čefurajzarji, balkanajzarji in ostala rdečuharska fašistokracija bojo skupaj spet zmagal. V Zloveniji je golazen v veliki večini. Kot v Južni Afriki, kjer sesuvajo državo in pobijajo belce. Tud’ pr’ nas žgani in umazani že upravljajo z državo, že zdavnej !

 • učko

  Dons rabmo najprej politično gibanje, ki bo točno določilo sovražnika v državi, to je zločinski vladajoči režim, potem pa preraste v 2 do 3 politične stranke in odstrani zločinski neo-komunistično-rdeče-fašistični zločinski režim, posameznikom pa sodi in to na komunistični način, brzi sud, pol pa naprej!!!!!!

 • cosmosjasnovidec

  Torej bo levuharskemu pasjejebcu “židanu”ostalo nekaj več časa za posiljevanje Bullmastifov.
  Ubogi psi,da bi mu vsaj odgriznili kurca nesnagi nagraužni.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • učko

   To je klena beseda ! LOL !!!!

 • tetka z ozadja

  Kako mi je všeč, da jenšisteki izgubljajo, kako se bomo čez kakšen dober mesec naslajali nad njihovem porazom.

  • ĐĐ Style

   Prihaja 27.April, 1.Maj, 25.Maj , zmaga na volitvah. Pred nami same dobre stvari

  • garfi

   Vzpon Židanovega “botra”, gradbenega tajkuna Polaniča: SD je s koruptivnimi posli ustvaril novega Ivana Zidarja!

   • ĐĐ Style

    Kje je pa bivša tajnica krščanskih demokratov, tovarišica Hilda Von Tovšak

  • sprehajalec

   kdaj se nadaljuje štrajk štrukljevih? Oziroma drugi polčas?

  • xtc

   Mi pa nad prodajo NLB in novimi 3 miljardami pufa ,ki ga boste naredili in prodaji A Banke in Telekoma- posebej zanimivo bo gledati ko vas bo narod brez vsega začel loviti tako kot Causcecuje.

 • garfi

  Sebastjan Jeretič: SD je stranka škodljivcev, ki to državo držijo v rokah korupcije in nesposobnosti

  • ĐĐ Style

   Kriminalisti so na računalniku Stanka Receka našli več datotek, na
   katerih so tudi posnetki spolne zlorabe otrok. Iz SDS sporočajo, da
   Recek ni njihov kandidat za poslanca v državnem zboru in da je bil le
   predstavljen kot evidentirani kandidat, a je nato sam odstopil.

   • garfi

    ste že našli računalnik Andreja Magajne, ki ste mu uničili življenje ?

    • ĐĐ Style

     Ste Janši kupili večji poštni nabiralnik.

     • garfi

      ste že odgovarjali za vaš veliki prdec iz murgel patrijo

     • ĐĐ Style

      Ste našli Tomaža Majerja, naj ti namignem – JJ

     • garfi

      ste že našli kliniko v Avstraliji bolniki

     • ĐĐ Style

      Ja za odvajanje od drog pomladka SDS-a

     • garfi

      angleži so tja poslali svoje kriminalce
      dobra ideja za Slovensko Vlado

     • ĐĐ Style

      No saj vas SDS-ovcev ni veliko, lahko bi vas na eno ladjo vse natrpali

     • garfi

      no lahko greste na počitnice na vaš goli otok

     • ĐĐ Style

      Kot čuvaji, ja lahko

     • sprehajalec

      Pogovarjaš se z osebo nizkega umskega dometa, Garfi, džidžićem.

      škoda tvojega časa..

 • ĐĐ Style

  Janez Janša naj bi v času, ko je bil obrambni minister, za vsako
  ladjo z orožjem, ki je leta 1991 nezakonito priplula v Luko Koper,
  prejel 250.000 dolarjev podkupnine.

  • garfi

   Sebastjan Jeretič: SD je stranka škodljivcev, ki to državo držijo v rokah korupcije in nesposobnosti

   • ĐĐ Style

    Na novomeškem okrajnem sodišču začelo sojenje v zadevi SDS proti
    poslancu Zvonku Lahu, v kateri tega njegova bivša politična stranka toži
    za povrnitev stroškov za izvolitev, potem ko je izstopil iz poslanske
    skupine oziroma prestopil v poslansko skupino NSi.

    • garfi

     ja vrne naj denar izdajalec

     • ĐĐ Style

      Spametoval se je

     • garfi

      goljufal je ja

     • ĐĐ Style

      Le zakaj je zapustil tako opevano stranko?

     • garfi

      vprašaj ga pa še vašega pucka

     • ĐĐ Style

      Saj nam je jasno zakaj je zapustil

     • garfi

      ja, vaš dnar dela čudeže
      no ukraden

     • ĐĐ Style

      Moj denar????

     • garfi

      vaš udbomafijski, katere del si

     • ĐĐ Style

      Hasan Čengić je Ivanu dal, on nam ni nič razdelil, škrtuh. Rekli smo da bomo delili

    • sprehajalec

     Džidžić, Stranka ga je tja pripeljala, potem jo pa nabije pa vlečeš plačo. Še v socializmu so morali starši povrniti stroške šolanja Tacenskih Miličnikov in pa šol JNA, če se je učenec premisli, ali pa faliral.

     Samo levičarju je samoumevno, da ko nekaj doseže, pa pozabi na tistega, ki ga je do tja pripeljal. Lojalnost (razen do partije, zaradi strahu) res ni levičarska lastnost.

     Zamisli se džidžić nad svojo neumnostjo.

  • sprehajalec

   Džidžić, kar na dan z dokazi. pa na najbljižjo policijsko postajo.

   Treplali te bodo še dolga leta, končno boš v življenju persona, kljub grdi babi doma.

   Naredi nekaj iz svojega življenja, ne pa da si denar služiš z miniranjem portala Nova24.

  • tramal

   Dober vic in star bedak.

  • Aton

   300.000. Po desetih letih pa je kupil kliniko v Avstraliji in parcelo v Trenti.
   Tako on ima, ti pa ostajaš klošar…

 • garfi

  RADIKALNA sd-židan
  Mladi forum SD obnavlja Titovo Jugoslavijo – z novim predsednikom so postali še bolj radikalni!
  V tem tednu smo že poročali o sobotnem kongresu Mladega foruma, sicer podmladka SD. Slednji namreč velja za eno od najbolj revolucionarno usmerjenih mladinskih organizacij v Sloveniji. Kot je znano, so se kongresa udeležili številni gostje, med njimi predsednik SD Dejan Židan, nekdanji predsednik Mladega foruma Jan Škoberne, pa tudi zadnji partijski šef Milan Kučan.
  http://nova24tv.si/slovenija/politika/mladi-forum-sd-obnavlja-titovo-jugoslavijo-z-novim-predsednikom-so-postali-se-bolj-radikalni/

  • ĐĐ Style

   Titova jugoslavija je bila dobra dokler je bil Tito živ, nato so podgane začele svoj ples

   • garfi

    lepo si opisal svoje komunajzle

    • ĐĐ Style

     Potem so se ti komunajzarji kot ti praviš primenovali v demokrate in danes iščejo domneve in konstrukte

     • sprehajalec

      tako je, Socialdemokrati SD in združena Levica.

   • sprehajalec

    Hebeš takšenaga vodjo, da Država funkcionira le dokler je živ. Zahod tega ne pozna džidžić.,..

    Samo levičarske kulture. Tudi s Stalinovo glavo so balinali po cestah šele potem, ko je umrl.

    To je avtoriteta iz strahu, značilna za levičarske tirane. In ne iz spoštovanja.

 • Občasni Komentator

  Volite neznano osebo, z neznano vsebino, z neznanimi člani, vendar na znan način in znan datum parlamentarnih volitev. Lista MŠ – za vedno nepismene. LMŠ – le malo šminke in to je to. Obkrožite Marjana ime, ki vam je neznano. Neverjetno je, da vsak peti anketiranec podpira nekoga, ki nima ne programa, ne stranke…nima dejansko nič…res čudežno

  • Luka Marchessi

   Zmenjeno!

   • sprehajalec

    Marđesiću, nizkocenovnik. Niti 500 Eur ni tvoja vrednost.

    • FUCK COMMUNISM

     On je ze mrtev!

  • Ivan Friderik Novak

   Vidiš, v tem je problem.
   Marsikdo ne bo volil SDS. Pa ne zato, ker ta ne bi imela programa, ampak zato, ker ima program.

 • garfi

  RADIKALNA sd-židan
  Levičarji nikoli niso imeli pozitivnega odnosa do vojske
  Novinar Večera Aleš Kocjan je tako izjavil, da je bila predstavljena izkrivljena slika položaja v Slovenski vojski, ter da so “po uradnih informacijah vojaki lani prejeli novo opremo, med drugim tudi škornje, ki ustrezajo vojaškim standardom. Uničena vojaška oprema po vrhovnem vojaškem poročilu pomeni, da pripadniki vojske izpolnjujejo svojo nalogo in se pripravljajo na ekstremne razmere,” je prepričan Kocjan. Sicer pa je Kocjan opozoril tudi na to, da so težave Slovenske vojske, o katerih se piše, dolgoročna posledica gospodarske krize. V času recesije je namreč Vlada močno skrčila proračun za vojsko, v obdobju 2010 do 2016 za kar 42 odstotkov! V tem času je tako popolnoma ustavila modernizacijo SV, “država pa je za vojaške naložbe namenila manj kot dva odstotka BDP, medtem ko je priporočilo Nata svojim državam članicam, da od tega zneska nameni investicijam v vojaško opremo najmanj 20 odstotkov od tega zneska.”
  Začelo se je z Borutom Pahorjem, Socialni demokrati pa še naprej uničujejo
  Nad stanjem v Slovenski vojski pa je razočaran politik iz stranke SDS in nekdanji obrambni minister Aleš Hojs. Trenutno stanje SV je po njegovem mnenju takšno zaradi dolgoletnega zmanjševanja proračuna za oborožene sile, na kar s prstom kaže na predsednika Boruta Pahorja. Hojs je namreč razkril, da je Pahor z zmanjševanjem sredstev za vojsko začel že pred desetimi leti, ko je bil premier, “žaljiv odnos do vojske pa v vseh teh letih izraža njegova stranka Socialni demokrati”.
  http://nova24tv.si/slovenija/podhranjenost-slovenske-vojske-v-tujih-medijih-novinar-vecera-laze-da-je-prikazana-izkrivljena-slika-medtem-ko-hojs-s-prstom-kaze-na-pahorja-in-erjavca/

 • Sarkazem

  Star pregovor pravi: Kakorkoli se obrneš, imaš rit zadaj.
  Katerikoli anketo gledaš, ima levica dvetretinsko večino! Adijo torej EU, ZDA in NATO, doberdan revščina, Balkan in Rusija!

  • sprehajalec

   Slovenija pač še ni šla skozi desocializacijo in dekomunizacijo. odtod vir vseh težav.

   žal nas to še čaka, najverjetneje se bo pa zgodilo v navezi z bankrotom države.

 • Krtača 20

  Kokrkol obrnemo, dset procentov in jajo misli vladat hahahaha. Komu pa? Pa vsi komentatorji so se razbežal na rtv in 24kur….to bi mogl jajotu velik povedat ne? Podgane zapuščajo sđs in se farbajo v druge barve. Domobrančki gotovo je. Ni vas več. Zdaj pa spat, jutr morte sklonjenih glav za tekoči trak.

  • FUCK COMMUNISM

   Bos volu Zidana, ki pravi, da je Slovenija podpovprecno obdavcena al pa Mesca, ki je izustu, da je izvoz ahilova peta slovenskega gospodarstva! Sam da so “nasi”, a ne?! Pametno…

 • Krtača 20

  Mar bi bil jajo pameten pa vsaj urški joške kupu dokler jih je lahko, zdaj pa ma….drek na solat…

 • skorpijon93

  jaz vedno volim za SDS pa me anketa ni zajela

 • Franjo Trojner

  Židan je itak LUZER , njega je celo Veber zapusto, Fajonco pa je Soros čisto dol kupu, Nemec pozer, Han kapitalist, Škobrne sin kapitalista, ki ne ceni žensk ima pa rad ilegalne migrante, Katićka super tajnica, ki je SV na beraško palico spravila, Mrakova prava darkerca in takšno je tudi njeno ministrovanj mračno in zelo hladno ha, ha, ha, za crknit od smeha!
  Šarec, lesarski tehnik bo pa moral kmalu narodu kaj povedati, ko bo začel populistično tveziti mu bo vsaka izgovorjena beseda odstotke dol zbijala.
  Šarec je AUT in on to že dolgo VE!

 • Palček

  JJ bi se moral umakniti….vam povem ,bi imela SDS takoj par tispc glasov vec…pa Romano na glavni polozaj…ni on po godu volilcev

  • bubamara

   Če bo Romana šefinja, volim SDS. Vrhunska milfa.

   • FUCK COMMUNISM

    A si ti zenska al tip??

    • bubamara

     Kaj želiš, da sem ?

    • Zgornji

     DOBRO VPRAŠANJE !!! ! !!! AMPAK, ŽAL JE CEL SKRET , MAR NE VIDIŠ ??? !!! ??? SAMO POKVARJENE DUŠE SE NEZNAJO IZJASNITI KAJ BI BILE RADE !!! ! !!! HINAVSKE DUŠE = ZLOBNE DUŠE !!! ! !!!

   • Aton

    Suhe sanje propagandnega strojčka v Murglah

    • bubamara

     Romana je Milanov kader ?

   • Zgornji

    KRAVA KRASTAČASTA :-P

  • mona lisa

   Noben ni dobra izbira. Ampak naj zmaga JJ in razturi pokvarjene lopovske levake ki so se zažrli v vse pore države.

   • Zgornji

    Ja, ampak po mojem jih spet nebo, ker jih že tudi prej ni razturil !!! ! !!!

  • Zgornji

   ŽAL JE TUDI ROMANA ZANIČ !!! ! !!!

 • FUCK COMMUNISM

  Samo kompletn debil lahko da glas nekomu, ki je sposoben izustit, da je Slovenija podpovprecno obdavcena! Preklet imbecil!!!

 • mona lisa

  Obup. To kar se nam ponuja je sam gnoj. Najboljša izbira je JJ da razhajka povarjene levake.

  • Zgornji

   Ja, Žal. Čeprav se sprašujem, zakaj tega janko ni storil že prej, kajti tako priložnost je Že imel !!! ??? !!! ZAKAJ, ZAKAJ, ZAKAJ ??? !!! ???

 • 5-RA

  Bog nam pomagaj….Lista Marjana Šarca…., SD, LEVICA….z nami je konec.
  Zadnji naj ugasne luč.

  • Zgornji

   ;-)

 • demistifakis

  Volitve ali obredno klanje Halal, Židan se spozna na vse, a mu nasede le še peščica zvestih oboževalcev Maročanov, Sirijcev, Afganistancev, Alžircev idr…

  • Zgornji

   Točno Tko !!! ! !!!

 • Zgornji

  VSI STE ZANIČ !!! ! !!! TUDI JANKO JANŠEV !!! ! !!! EDINA RAZLIKA JE TA, DA JE JANKO VSAJ MALO MANJ ZANIČ KOT OSTALI !!! ! !!! LUDAMILA BI BILA PA LAHKO VSAJ MALO MANJ MIGRANTSKO POKVARJENA, DA BI LAHKO KAK GLAS PRIDOBILA, DA BI SLOVENIJO VEN IZ GODLJE VODILA !!! ŽAL TEGA NI, IN TAKO TEGA TUDI NEBO !!! ! !!! MI PA TONEMO ŠE NAPREJ !!! ! !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!