Javnomnenjska anketa: Večina Slovencev prepričana, da bo Šarčeva vlada propadla v enem letu

Foto: STA

Nedavna raziskava javnega mnenja, ki jo je na temo aktualnih dogodkov za Nova24TV izvedla agencija Parsifal, kaže, da večina Slovencev meni, da je bila že prejšnja vlada na psu, sedaj pa nas pod vodstvom Marjana Šarca očitno čaka povsem isto. Glede dolžine trajanja mandata vlade v sestavi, ki je nedavno prisegla, večina ni niti najmanj optimistična – kar 60,3 odstotka vprašanih namreč ne verjame, da bo ta trajal štiri leta. 

Na vprašanje: “Če primerjate novo ministrsko ekipo z ministrsko ekipo prejšnje vlade, kakšno imate zaupanje v Šarčevo ekipo?” je 44,3 odstotka vprašanih dejalo, da imajo enako zaupanje kot v prejšnjo vlado, 28,2 odstotka vprašanih pa je odgovorilo, da ima manj zaupanja kot v prejšnjo vlado. Glede na to, da je le 12,7 odstotka vprašanih dejalo, da imajo v Šarčevo vlado več zaupanja kot v Cerarjevo vlado, veliko (11,9 odstotka) pa je neopredeljenih, poleg tega pa se je mandat Šarca komaj začel, je očitno, da večina meni, da bo pod Šarčevo vlado enako zanič kot pod Cerarjevo, za katero je znano, da je vseskozi uživala izjemno malo zaupanja.

Vir: Parsifal

Glede dolžine trajanja mandata ni videti optimizma
Na vprašanje, kako dolgo bo trajala vlada Marjana Šarca v sedanji sestavi, je večina vprašanih, kar 60,3 odstotka, podala prepričanje, da vlada Marjana Šarca ne bo zdržala do konca svojega mandata. Od tega jih 31,9 odstotka meni, da bo zdržala največ eno leto, 22,1 odstotka jih meni, da bo zdržala največ dve leti, in 6,3 odstotka jih meni, da bo zdržala največ 3 leta. Le 27,5 odstotka vprašanih je optimističnih in menijo, da bo vlada pripeljala mandat do konca, ostali, 12,2 odstotka, pa so neopredeljeni.

Vir: Parsifal

Ravnanje Levice škodljivo
Vprašani so se v okviru ankete opredelili tudi glede tvitanja predstavnikov Levice, ki namigujejo na nacionalizacijo zasebne lastnine podjetnikov. Večina, kar 56,9 odstotka vprašanih, meni, da so namigi Levice o nacionalizaciji lastnine podjetnikov škodljivi. 22,6 odstotka vprašanih meni, da njihova sporočila nimajo nikakršnega pomena. Le 10,2 odstotka vprašanih podpira njihova sporočila, medtem ko je 10,4 odstotka vprašanih neopredeljenih.

Vir: Parsifal

Nov predlog obdavčitve dohodkov iz kapitala v veliki večini ne uživa podpore
Velika večina (77,6 odstotka vprašanih) se ne strinja s predlogom o novi obdavčitvi dohodkov iz kapitala (kar vključuje tudi prihodke od najemnin, prodaje nepremičnin, delnic in obveznic s sedanjih 25 odstotkov na tudi do 50 odstotkov). Predlog jih podpira zgolj 17,6 odstotka, medtem ko je neopredeljenih 4,8 odstotka vprašanih.

Vir: Parsifal

Vpliv Levice na delovanje vlade ogrožajoč 
Na vprašanje glede Levice, konkretneje njenega vpliva na delovanje aktualne vladne koalicije, je velika večina vprašanih (66 odstotkov) odgovorila, da meni, da bo delovanje Levice ogrožalo sedanjo vladno koalicijo, medtem ko le 16,3 odstotka anketiranih meni, da bo njihovo delovanje prispevalo k uspešnosti vladne koalicije. Neopredeljenih je 17, 7 odstotka vprašanih.

Vir: Parsifal

Telefonsko anketo je za Nova24TV opravila agencija Parsifal, in sicer med 24. in 26. septembrom 2018. V raziskavo je bilo zajetih 720 anketirancev, od tega je bilo 49,2 odstotka žensk. Povprečna starost je znašala 49,5 leta, največ anketirancev pa je z dokončano srednjo šolo (34,4 odstotka). Sledijo tisti z dokončano višjo, visoko izobrazbo ali več (26,9 odstotka), 23,3 odstotka anketirancev ima poklicno šolo, 15,3 odstotka anketirancev v vzorcu pa ima dokončano osnovno šolo ali manj.

H. M.

 • Stric iz ozadja

  “Javnomnenjska anketa: Večina Slovencev prepričana, da bo Šarčeva vlada propadla v enem letu”

  Glede na anketo jih je 31,9% ostane jih 68,1% (vec kot 2 leti ali neopredeljeni), tako da ne vem na kaksen nacin ste prisli do zgornje trditve. Ce mislite, da anketiranci lazejo objava ankete nima smisla.

  • KAPIBARA

   Teh cerka 70% jih pa vedno ostane doma..

 • Antonius

  Cerarjeva vlada je jahala psa brez ročajev, Šarčevo vlado jaha pa pes, ki ne rabi ročajev.

  • VERRZIFIKATOR

   Antologijska misel!

 • večni srb

  Večina volilcev je izvolila vlado zanič igralca, potem ko so najprej nastavili ostarelega manekena za predsednika države, zato se na mnenje takih jaz ne bi preveč zanašal.

 • Novakec1

  Kdaj pa Slovenija

 • Zgornji

  Četudi ne propade, Je Zanič Že Zdaj !!! ! !!!

 • učko

  Šaro bo glumil premierja tolk časa, dokler bo to po godu Kučanu ! Razen, če se slednji v kratkem “stegne”, pol pa nihče ne ve kaj bo !

 • učko

  No, večina volivcev je na volitvah glasovala za režimske stranke, ki imajo sedaj vlado. Tako da se jaz ne bi kaj veliko oziral na “večinsko mnenje” Zlovenaca in Čefurčkov !

 • Jaka

  720 anketirancev ni večina slovencev tako da ne zavajajte. Isto mantro ste furali že pr Bratuškovo in Cerarjevi vladi pa sta obe prišli do konca. Kdo vam sploh še verjame.

  • Anton

   Obe do konca?

  • Anton

   Jakec, koliko časa je tarjal mandat “šivilje”?, no ap naj ti striček Google pomaga pri temu točno:

   20. marec 2013 – 5. maj 2014

   koliko časa je vladal sin telovadca in olimpionika in matere “Vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje” , 18. september 2014 je nastopil z mandatom, le nekaj mesecev pred zaključkom mandata pa je v vsej svoji hinavski maniri z ralozgom da je temu kao botreval projekt 2 tir podal odstopno izjavo, skratka gre za navadnega hinavskega, lažnjivega, strahopetnega pravnika, ki je ves čas svojega mandata in to ne samo enkrat dokazano zlorabljal in kršil ustavo.

   Drugič ti svetujem preden karkoli pišeš, če kajne ne veš z vkaj nisi 100% prepričan, preveriš na spletni knjižnici.

   sarkazem press

  • tohuvabohu

   Prišli sta do konca, hehehe, res je, hvala Bogu. Vendar ne do konca mandata.

 • VERRZIFIKATOR

  Šarko Marec

  KATERA VLOGA

  Dali vlogo so mu in scenarij,
  imitator je oba treniral,
  ni na skladnost dosti se oziral,
  v glavi svoj imel imaginarij.

  Ko naj zagral bi konja šarca,
  pravega konjička brez ročajev,
  se pojavil mu je kup vprašajev,
  bolj spominjal šarec je na jarca.

  Rekli so, ni jarec nam potreben,
  je v scenariju bila napaka,
  fant izpadel je kot konjska spaka,
  bil performans je preveč poseben.

  S pasjo vlogo raje naj poskusi,
  itak je na psu predstava cela,
  naj poskusi, se vsaj malo dela,
  da je pes in se pri tem obrusi.

  Imitator sprva je še lajal,
  a vse bolj spominjal je na konja,
  pravzaprav bil brez okusa, vonja,
  scenaristom zopet ni ugajal.

  Vloga se s scenarijem razhaja,
  to po prvih je nastopih jasno,
  kajti konj kot pes zdaj laja glasno,
  psu pa konjsko hrzanje uhaja.

  In na psu je celo gledališče,
  po zaslugi ve se pač čigavi,
  ves problem v igralčevi je glavi,
  režiser pa – ta dobi, kar išče.

 • komar marko

  Šarko je marioneta,ki enako renči kot moj FLOKI. Dokler bo odgovarjal GLOBOKI državi, toliko časa bo grelstolčekin pripovedovalNOROSTI.Stric iže pripravljajo PIRATSKO stranko. Malo spremljajte. Hvala tukaj, hvala tam in je na izhodišču!

 • totex39

  Tako kot Cerarjeva vlada se bo tudi ta šlepala do konca, kdo pa jo lahko sploh ogrozi, kajti opozicija nima moči. Moralo bi se narediti nekaj izven serijsko, da bi vlada padla.

  • učko

   Točno tko, vendar komformistični desnuharčki ne bojo naredil nič “izvenserijskega”, kar bi sigurno naredil rdečkarji, če bi bli v tem položaju. JaJo bo lepo cuzal državni denar od poslanskega denarja in to je to !

 • Lea Pralines

  SAJ PA šAREC NI JANŠA….le glejte belčki kako se vlada,naučili se itak ne boste nikoli,ker s pljuvanjem ,žaljenjem in grožnjami se ne vlada,problem pa je še ta da za vladanje rabiš inteligentnega vladarja kar pa vaš janša zagotovo ni….le učite se ….

  • KAPIBARA

   Inteligenco pa dobiš s “deltkanjem drevja “

   • Lea Pralines

    ..pa se ti dost ne pozna,še vedno imašIQ kot kaktus..

    • KAPIBARA

     Ne vem, mi pa poskušajo nekaj dopovedat, pa ne vem kaj..

     • Lea Pralines

      j jha kaktus te šiša….ha ha ha

     • KAPIBARA

      Saj ti pravim, da poskušajo, pa ne jim gre.. sam obupat se ne sme..

 • ĐĐ Style

  Javnomnenjska anketa gor-dol. Večina slovencev je prepričana, da Janša za njih ne bi bil dober mandatar in so mu dali samo 1/4 vseh glasov na volitvah. Bolečina vam ne bo nikoli ublažena,

  Naj vam še enkrat ponovim, Janša je na volitvah izgubil.

  • Anton

   čista laž in to je lahko več kot zadovoljivo dokazati.Kaj te ni sram da nas imaš za take idiote?

   sarkazem press

   • ĐĐ Style

    No,kje sem se zlagal? 25% ni večina na volitvah.

    V naslovu piše “Večina Slovencev prepričana, da bo Šarčeva vlada propadla v enem letu” , potem pa dobimo onformacijo kjer piše 31,9 % meni tako.

    Ne, nimam vas za idiote, sami ste dokazali da ste. Ali pa mi dokaži kje sem se zlagal.

    • montyamp

     Prvi komunist je bil majmun , ko je padel z drevesa .

     • ĐĐ Style

      Torej kdo so tvoji predniki?

     • montyamp

      Ziher ne komunisti , kot tvoji .

     • ĐĐ Style

      Torej majmuni

     • montyamp

      Ne , Swiss ………… , Habsburžani …………
      Tvoji pa zazidarji ………………

     • ĐĐ Style

      He he, si navaden Slovan kot mi vsi.

    • Anton

     ok pa začnimo, matkurja je bila oblečena v rumena oblačila, SDS je zmagala v vseh volilnih enotah in domala v vseh volilnih okrajihna Slovenskemi , le zahvaljujoč volilnemu sistemu, ki ga je “globoka država” ustoličila, že ve čemu tako, ste dobili mandat, pa ne zgolj ta mandat govorim globalno gledano, bi imela desnica večina časa mandat v svojih rokah. Ta volilni sistem je idealen za nespsoobneže, manj sposobne, česar se levičarji, ki so v večina kajpak nespsosobni, leni, povrh temu pa arogantni, lažejo kot psi zavedajo, potrdilo ktemu je moč posikati v rezulattih levih vlad. Njihova bilanca uspeha je naravnost katastrofalna.Spoštovani, eminenti Gospod Janez JANŠA je naredil za Slovence(govorim za vse državlajne ne zgolj za izbrance, kot to počno/so to počele leve vlade), več kot vse leve vlade od leta 2011 naprej. to je dejstvo, tudi v mandatu 2004-08 je žal moral flikati luknje od fiasko vlade ki jo je vodil mandatar ,Tone Rop.Za vse to je potreboval veliko časa in truda, ob zavedanju da je moral obravnavati aktualne zadeve.
     Bilanca mandata 2004-08, je bila naravnost sijoča v primerjavi z ostalimi mandati pod mandatom levih vlad, o tem pričajo kazalci finančne stabilnosti in gospodarskega položaja. Vkolikor upoštevamo primerjalno analizo in damo v upoštev v primerjavo tedaj Slovenijo z ostalimi z nam primerljivimi državami npr višjegrajska skupina, vidimo da je bila uspešnost poslovanja države tedaj bistveno na višjem nivoju kot v kasnejšem obdobju ko so mandat imele v rokah leve vlade.Trend nazadoanja uspešnosti poslovanja države je potrebno kot posledivo iskati v pasivni attidute levih vlad, ki v vseh svojih mandatih niso za izboljšanje standarda(govorim zopet vseh državlajnov in državljak ne zgolj za izbrance) postorila mlome nič, še več zajebala je še tisto kar je bilo dobro zastavljeno.

     sarkazem press

     • ĐĐ Style

      In zakaj potem JJ ni premier? SDS je zmagala v skoraj v vseh okrajih, samo še to mantro ponavljate in se s tem tolažite. Sds ni zmagala v skoraj vseh okrajih, ker nikjer ni imela več kot 50%, je pa imela največji delež glasov. Važna je končna cifra, procentualni delež. Število glasov, ki so potrebni za podporo v parlamentu.

  • KAPIBARA

   JankoviĆ tudi govori, da ga je volila večina za župana mola-a, pa ga je samo slaba 25% od UDELEŽENCEV volitev, na pa od upravičencev…

   • ĐĐ Style

    Jankovič je dobil 57,53 % od udeležencev , realno cca. 20% od vseh upravičencev. Podobno je Janša dobil 25% od deležencev in 12% od vseh upravičencev. V nobenem primeru ni dobil večine kot sam trdijo.

  • slosin

   …. ….na vprašanje, kako dolgo bo trajala vlada Marjana Šarca
   v sedanji sestavi, je večina vprašanih, kar 60,3 odstotka, podala
   prepričanje, da vlada Marjana Šarca ne bo zdržala do konca svojega
   mandata. Od tega jih 31,9 odstotka meni, da bo zdržala največ eno leto,
   22,1

   …kje piše, da je 31,9 % večina…kam pa pridemo brez domišljija…?

   • ĐĐ Style

    Očitno si namerno slep, preberi naslov “Javnomnenjska anketa: Večina Slovencev prepričana, da bo Šarčeva vlada propadla v enem letu”

    V naslovu piše v enem letu, kasneje v tekstu pridemo do podatka 31,9%.je mnenja, da bo padla v enem letu. Očitno nisi sposoben razumeti.

    • slosin

     nej ti bo, k si glih ti…
     60,3% od 702 = 423, 31,9 % od 423 = 135, kar ni večina (352)…..31,9 je več kot polovica (večina) od 60,3 in tu je keč….zajebati se …humanum est….

     • ĐĐ Style

      wow 60,3 od 702, si celo popoldne iskal, da si našel en okraj z 700 volilci kjer je SDS zmagal. 31,9 ni večina.

     • slosin

      wow, celo popoldne si čakal na moj odgovor…zdej je končno tud teb jasno za kaj gre, a ne? Ampak priznaj, da ti tega nebi znal izračunati….tko med nama….za to moraš obvladati procentni (tudi sklepni) račun….si že slišal zanj..?

     • ĐĐ Style

      Potem pa izračunaj zakaj Janša ni premier.

 • Silos

  Ne vem če bo vlada do konca vem pa ,da bo država saj je že tik pred padcem v globel !

 • karpelec

  Vsi smo pričakovali najmanj čudežno vlado, z veliko potenciala, a lej ga zlomka, dočakali votlino, ki se noče zapolnit, tudi z balastom, ne. Vladati ja specifična vloga, ki se spreminja v času in prostoru vsak trenutak in ne moreš loviti svoj rep sredi predstave. Imeli so prav nekje, nekoč, ko so rekli; ” za žibke nej seno.”

 • montyamp

  Šarec je Stalin .
  Ledena lupina obkrožena z murglosrbskimi hlapci .
  Stalin,
  ko je ljudi pozval naj se uprejo nemškemu zavojevalcu. Nanje se je obrnil z besedami: »Tovariši! Državljani! Bratje in sestre! Na vas se obračam kot svoje prijatelje!« Še nedavno prej pa je dal ljudi streljati, ko so se po starem ruskem pravoslavnem običaju naslavljali z brat ali sestra.
  Šarec se pa liže z levico , to so TOVARIŠI BOLJŠEVIKI , uničevalci lepega , poštenega , skratka retardirani banditi .

 • montyamp

  Slovenija j močno – preveč kontaminirana s prosrbsko politiko atentatov .
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K

 • Haloški Tunek

  SDS ofce niso “večina Slovencef”… Kapish oprode desničarske???

  • montyamp

   Likvidacije pričele porajati dvome
   Angela je v knjigi izdala, da jo je zelo pretresla vest, na kako grozovit način so umorili profesorja Toneta Ovna iz Bele Krajine. “Poznala sem ga kot skrajno poštenega človeka. Oven je bil preveč priljubljen pri ljudeh svojega kraja, zato sem mu svetovala naj se umakne v Ljubljano. Omenila se mu, da se igra z glavo, če ostane doli, on pa je začudeno rekel: “Meni da bi kdo storil kaj žalega? Z vsemi se dobro razumem, s komunisti živim v prijateljstvu, samo to jim pravim, da nisem internacionalec.” Ni se znašel in je plačal z življenjem.” Angela je delila spoznanje, da so tudi mnogi drugi sodelavci in sopotniki OF v dilemi zlasti zaradi likvidacij. “Tako so za Erhlicha ljudje vedeli, da je rešil iz zapora Kidriča, ki ga je dal zdaj ustreliti. In so podvomili: ali je mogoče, da so vsi ljudje razen komunistov izdajalci, da hodijo vsi Italijanom ovajat lastne rojake? Nekateri so se domislili: morda pa s tem opravičujejo umore neljubih nasprotnikov.”

  • slosin

   večina slovencev je Kurčanovih ofc…ti si prva…

 • montyamp

  Ko bomo iztrebili boljševiško golazen , se bodo v Slovenijo vrnili pametni ljudje , ki jo zapuščajo zaradi banditov .

 • montyamp

  Levičarji -komunisti-udbomafija-veleizdajalci

  • Haloški Tunek

   Desničarji – bifši komunisti – bifša udbomafija – novodobni neodomobranci – SDS !!!

 • Mihilus

  Haha, večina Slovencev si to želi, ne vem pa če se bo tudi uresničilo.

 • Vera

  Saj je bilo jasno že takoj, da bo to ” kilava vlada ” . Po nastavljanju razni sekretarjev , podsekretarjev itd. se stanje samo slabša , saj so redki,ki so brez nahrbtnika .

  • tohuvabohu

   Še preden se je začela sestavljati, je bila že obsojena na razpad.

 • luckyss

  Kje ste delali anketo..v spovednici ali v zakristiji ?!
  Sicer pa nobena nova vlada ni imela bistveno višjih pričakovanj od volivcev..
  Če bodo ustrezno rešili še vprašanje nezakonitih migrantov, lahko postane najboljša vlada do sedaj…
  Seveda odvisno od tega koliko polen jim bodo pod noge zmetali skrajno rdeči..torej levica in SDS s skrajnim prefarbanim komunistom na čelu….

  • montyamp

   Po garažah , ne vem pa točno ali pred ali po ……………
   Spet si preživel noč brez LGBTQ kontaktov ???
   Se mi kar malce smiliš , ko moraš hvaliti šoder od politike .

   • luckyss

    Glej…zaradi tistih garaž sem bil dve leti blokiran na MMC, ker sem vztrajno spraševal kje so posnetki uličnih kamer…
    Pa tudi o “paradah ponosa” in podobnem gejevskem pretiravanju imam kritično mnenje..
    Poleg tega imam za razliko od vas kritično mnenje tudi o pedofiliji in cerkvenem prikrivanju le-te.
    Torej, napiši normalno z dejstvi podprto mnenje, na takšno primitivno bruhanje s katerim nas običajno “osrečuješ”, pač nimam namena več odgovarjati…velja tudi za ostale hišne hujskaške primitivce..
    Lep pozdrav ovcam..

    • tohuvabohu

     Kaj ko bi ti enkrat za spremembo kaj “podprl z dejstvi”, siromak? Recimo nakladanje, da ima Cerkev kakšno zvezo s politiko do migracij ali z gospodarsko politiko Lukca in njegovega Šarca. Sicer pa, ali nisi včeraj obljubil, da se boš speljal od tu?

     • luckyss

      Naša Cerkev novači stare mame in upokojence kot volivce SDSu…Torej bi morala biti poltika do migracij takšna, kot jo zagovarja papež in ne Janez…Seveda pa trenutno ni povsem jasno, kdo je vrhovni poglavar slovenske Cerkve…no, ovce ste v obeh primerih..;)

     • tohuvabohu

      Vidim, da si dobro obveščen, hehehe, kužek. Seveda pa nič od tega ne razumeš, siromak.
      In kaj še iščeš tukaj? Saj si že tisočkrat povedal vse, kar znaš.

    • montyamp

     Ne vem če lahko na HANZA-KURBENHAUS na tak način preganjaš svoje frustracije .
     Vidu sem pač pisanje o nekih spovednicah , garaže niso bile omenjene pa sem sklepal da provociraš za svoje .

 • Aleksander Andolšek

  Ne spuščam se v vsebino, ampak med “Večino Slovencev” in “večino vprašanih” so ogromne razlike, ki jih očitno avtor članka ne razume. Če je bila anketa izvedena med par stotimi ali par tisoči Slovencev, je naslov članka najmanj neverodostojen, če ne že smešen.

  • antimur

   Kaj boš pa dejal na ankete kučanističnih medijev, kjer je pri vrhu Bulčeva, najslabša sevropska sekretarka, kar jih premore EU.

   • Aleksander Andolšek

    Tipično. Še enkrat preberi mojo pripombo: “Ne spuščam se v vsebino”… Ne preusmerjaj pozornosti iz diletantskega, napihujočega, pompoznega …. članka drugam. Anketa med par stotimi pripadniki JJ ali pa med vsemi Slovenci je nekaj povsem drugega. Upam, da vsaj to razumeš.

 • Borut Stari

  Osebno bi želel, da je vlada efikasna in uspešna.Da Slovenija stopi na pot uspešne in gospodarsko vzpenjajoče se države. Zdaj pa konec lepega, Zbudil sem se.

  • luckyss

   Pojdi še malo spat in počakaj da vidimo kako vlada dela in deluje…in ne ugibaj vnaprej…
   Mater vam jamrajočo…ne morete vsaj malo počakati z blatenjem in poleni…?!
   Banda..

   • xtc

    Odlično deluje Posvojenček še kar puli junckerjev čevel iz r***** ,Pahor pa Trumpovega,he,he,he butl.

 • RATATA

  Večina Slovencev je prepričana tudi,
  da je bil na slovenskem eNOBe.
  O čem so pa Slovenke prepričane?

  • luckyss

   Očitno o tem, da “levaki” bolje seksajo od “desnakov” …vprašaj Evo Irgl..;)
   https://novice.svet24.si/clanek/novice/kultura/530ae1702aeb3/janez-jansa-ne-pozna-ustave

   • RATATA

    Mi je pravil lewuhar s poreklom, da Eva Irgl smrdi ko prasica.
    Nism mu verjel.

    • Warrior princess

     Baje uporablja Channel številka 5. Komunajzerji imajo seveda raje vonj švica.

    • Ana Job

     Lewuharji nimajo porekla.

     • RATATA

      O pa imajo!!
      Njegov fotr je bil udbovc.

     • Ana Job

      Prav imaš, res ima poreklo. In to podganje.

  • Warrior princess

   Da ga ni čez dobrega ljubimca!

   • RATATA

    Kaj pa vem, ko nisem Slovenka.

 • ĐĐ Style

  Večina Slovencev prepričana, da bo Šarčeva vlada propadla v enem letu – Od tega jih 31,9 odstotka meni, da bo zdržala največ eno leto.

  Kaj ste pri Janez24 res toliko neumni. Še lastno anketo ne znate zrežirat.

  • xtc

   Ni je treba,ker resnica pove vse.

  • tohuvabohu

   Saj si že trikrat povedal. A te jebe spomin?

   • ĐĐ Style

    Premalo, nekateri še vedno ne dojamejo zavajajoči naslov.

 • Gavtroža

  Mnenje ljudi je eno , anketa pove le to kar si ljudje mislimo. resnica pa je popolnoma drugačna , vladali bodo toliko časa , kolikor imajo namen, Za enkrat komunistom še ne bomo prišli do živega, oni so bog in batina,

  • antimur

   To si misliš ti, tuda tej komunistični golazni že poje navček.

 • Haloški Tunek

  Desničarji = bifši komunisti = bifša udbomafija = novodobni neodomobranci = SDS !!!… Kapish?

  • xtc

   Tunek ne se truudit,po cipresah smrdiš.

   • macon

    Po čem lahko smrdi zadnji debil?

    • xtc

     Po titovem prhlem “šleglu”.

  • montyamp

   Te spet z bajoneti lovijo ???
   Sploh veš od kje si ponoči pobegnil ???

 • antimur

  Predlagam, da se Šarec, Kučan pa še kdo pomerijo z Janšo v inteligentnem testu, da bodo končno sami ugotovili kakšni butci so. Bratovšca, Erjavec, Mesec, Židan pa žal tako nizko kotirajo, da jih takšen test niti zaznava ne.

  • Haloški Tunek

   Z Janšo se lahko v inteligenci pomeri pijani klošar iz železniške postaje in ga premaga. Kapish?

   • tohuvabohu

    Seveda, v Sloveniji lahko vsak fukfehtar postane vladar, če je le pravilno nastrojen. Levi fašisti pa omedlevajo od navdušenja.

    • luckyss

     No, ne žali na teh straneh JJa, bodo prišli oni s sekiro in plastičnim AK ..;)

     • xtc

      Baje je Šiško povezan z ZZB psihopati torej tvojimi.

     • tohuvabohu

      Praskaj se tam, kjer te srbi, cucek. Kdo ti je kriv, če imaš bolhe.

    • branči

     fukfehtar premore vsaj trohico inteligence, komedejanti in imitatorji pa kopirajo vse tisto, kar je pred njimi že nekdo uporabil v praksi!

   • Mojca pokraculja

    Tone Pajnkiher priložnost zate za dober zaslužek: organiziraj ta dvoboj v Ankaranu ali pa v Halozah. Najbolje bi bilo simultanko JJ proti vsem! JJ jo špila že od 91 dalje, torej stava ne bo težka.

   • janez cepec

    s em, de bo klošar jutr trezn, Janša pa…….

 • xtc

  Kot sem že napovedal;Posvojenčka bo demontirala tujina in prvi znaki so že bili v Salzburgu,dejansko ga bodo nogirali in ignorirali kjer se bo dalo,kajti tujini je jasno kako je kučanova klika izigrala volilce in jasno so slišali kaj bi komunistična posvojenčkova klika počela,nacionalizirala,pobijala in preobdavčevala in jemala,to pa je rdeča cota s katero so pomahali tujini,da bo pa še huje pa Junckerja rišejo kot Ustaša,Hrčke zmerjajo z ustaši in pisarijo neka čudna pisma po EU,potem ,ko so pogoreli povsod,zmerjajo Jude,zagovarjajo palestinski terorizem itd.
  In ,ko bodo pogoreli še z Zalivom ,bo Slovencem končno jasno kdo je IZDAJALEC SLO.
  Definitivno pa je jasno ,da Posvojenčkova vlada nima nikakršne teže v tujini in kot je razvidno vse bolj se je tujina želi odkrito znebiti kot sogovornika in očitno bodo ukrepali vedno tako,da bodo JJ u omogočili,da bo sleje kot preje sesul Posvojenčka in levake.

  • luckyss

   In zbudil si se z roko v kahli..Ne sanjaj pri belem dnevu…

   • xtc

    No daj potegni že roko iz kahle bimbo tvoj Posvojenček še kar vleče junckerjev čevelj iz Salzburga iz riti.,to bi ti moralo biti jasno,da je to to.

    • luckyss

     Mislim, da je prej obratno…

     • xtc

      Če bi mislil nebi zapisal te neumnosti,Juincker kot ostali so Posvojenčka dobesedno ODF**************,kot je Trump Pahorja,ki sde je nato drl kot otrok za Melanio,da se ga je usmilila za slikanje-ja samo vam levim butlom in kučanocvim ovcam ni jasno kaj se dogaja.

   • montyamp

    Daj pesjanar , kdo te je klical med pametne ???
    Hitro odidi – spizdi !

    • janez cepec

     če ti je un stričk u beli hali u Begnah reku, de si pametn, še ne pomen, de je to res. verjetn te je mu pun kurac, ke mu serješ po krugu, tablete pa kol terapija očitno ne pomagata, pa se te je mogu na en način losat

    • Simon Novak

     Drugega ne znate, zahojenci đešnjakarski

   • branči

    lajanje v polno luno! imaš še teden časa, potem bo druga mena! aja pri ženskah se to pozna, levake pa drži vsak dan, ne glede na luno!

 • montyamp

  Kako se je upognil serpentinšek , da je nastavil žveplenemu pritlikavcu ???

  • Simon Novak

   Ja, to bo, zahojenec đešnjakarski

 • xtc

  Zadnji teden je tujina Kučanovi partiji poslala,dve jasni uničujoči sporočili ;Naprej zbrcanje Posvojenčka s strani Junckerja,ki ga je dobesedno zbrcal in odf**** nato pa še bolj ali manj zignorirali ostali politiki in z dobesednim sesutjem Pahorja s strani Trumpa,ki se je nato kot otrok drl za Melanijo,da se je lahko slikal z njima.
  skratka oba dogodka sta več kot povedna,da Slo nima več nobene mednarodne teže in veljave,ter ,da levi oz. komunistični SLo politiki so dejansko dobili mednarodni dvojac oz. ODF***** na čisto.

 • totex39

  EU bi morala posredovati, če noče, da sredi Evrope še naprej obstaja komunistična oaza, ki lahko močno kali mir in se vedno bolj zapletamo v režim, ki ga nočemo.

  • Simon Novak

   Zahojeni đešnjaki ga nočete, ostali nimamo problema z njim

 • Morala

  Takšne vlade si nisem želela, ker so isti osebki oz. stranke v koaliciji kot v prejšnji vladi. Mnogi niso niti bili izvoljeni v parlament in so ministri.

  Mimogrede, zelo napeto je med Srbi in Kosovci! Tu bo še pokalo, če Kosovec ne bo umaknil svojih specialnih enot!

  • opazovalec

   Čuj ti Morala, odkah je pa pogoj z ministrsko mesto izvolitev v parlament? Daj povej, kje je to zapisano. In kaj je narobe, če so isti osebki in stranke v novi koaliciji. Eden boljših gospodrskih ministrov si sigurno zasluži nov položaj. V svojem 4 letnem mandatu je v Slovenijo pripeljal več green field investicij kot vsi dosedanj skupaj…sicer je pa priznan poslovnež slovenskih korenin delujpč v tujini dejal “Ubog narod, ki ponovno ne izvoli vlade s takimi rezultati kot jih je imela Cerarjeva”, pa pustimo vnemar vpliv zunanjih faktorjev, saj se stalno sklicujete na najboljšo vlado, prvo IJJ, ki je doputila nazarensko zapufanje Slovenije, tako bruto, vključno gospodarstvo, kot samo sektorja država, ki je podvojil dolg. Rezultat smo pa plačevali kar nekaj let.

   • Vera

    Joj, kako nakladaš ! :(

   • Morala

    Hehe…in katere so to? Da greš prodati najboljšo zemljo in na njej postaviš Magno Steyr in ji daš povrhu še državno subvencijo?…druga je naložba švicarsko-japonskege družbe Sumitomo v Logatcu.

    V kolikor misli Levica nadaljevati tako kot je začela, tujih investicij ne bo…
    Že tole odvrača – obremenitev dela z davki in prispevki, rigidnost delovne zakonodaje in stroški dela, neučinkovitost sodnega sistema, obdavčitev dobičkov in dohodka ter davčni postopki in plačilna nedisciplina.

  • Simon Novak

   Takšne vlade, kot si jo želite zahojeni đešnjaki, ne bo nikoli več

   • Morala

    Kar tolaži se s svojimi lepimi izrazi…

    • Simon Novak

     Ni tolažba, ampak resnica

 • Haloški Tunek

  ZAHTEVAM LUSTRACIJO SDS-a !!!!… Tam je tričetrt bifših komunistof…ki jih vodi skrajni komunist št.1… Herr Fuhrer JJ !!!

  • xtc

   Šef CK ZKS alias SDV Plavi ni v SDS ima pa zamrznjeno kjižico SD ja Tunek.

 • Mojca pokraculja

  Ojoj pa kdo še verjame kakšni anketi ? Nabor fint s katerimi se da vladati in obvladovati , kolikor jih ima kučan v tamalem žepu,sploh ni mogoče predvideti.
  Prva, ki mi pride na misel, odstop vlade po 1 letu, potem pa začasna vlada in brezvladje do naslednjega mandata. Vse se da, če se hoče,če bo še malo ustavno sodišče pomagalo.

 • žogica

  Večina Slovencev?????? Večina Slovencev želi dobro Sloveniji, ne, da se jo ruši, kar počnete VI! Vseskozi se vam dogajajo slabe stvari, pa še niste doumeli, da zato, ker VI počnete slabe stvari drugim. DOBRO se vedno vrača z DOBRIM, SLABO pa s SLABIM!

  • xtc

   Večina Slovencev želi Sloveniji dobro zato želijo zbrcati levake z oblasti -beograjske konjušarje pa v gospodarjem v Srbijo.

   • žogica

    Ne boš ti nasilnež nobenega zbrcal, tako se ne dela, nasilje rodi nasilje! Ampak si pa revež, res!

    • xtc

     Bomo bomo zelo kmalu nič se ne boj pripravi si kufre za k gospodarjem v beograd.

     • žogica

      Ljudje vedo, da bi vi brcali, pa saj vas nobeden ne mara, vsak se vas izogiba….., z nasilneži, lažnjivci, izdajalci…… nihče noče imeti opravka, ti se kar spakiraj, ti bo Orban odrezal kos kruha.

     • xtc

      Izogibajo se vas in Posvojenčka tepci očitno ne razumete ,da vam je čas potekel vsi vas brcajo enkrat kučana,drugič Posvojenčka tretjič pahorja-looserji.

     • žogica

      Bebček, potolaži se, bebček….

     • xtc

      Saj sem se žr Posvojenček in Pahor že ves teden pulita čevlja iz r**+ prvi od juncxkerja,drugi od Trumpa,ja treba se bo sprijaznit dišite po cipresah.

     • žogica

      Hihihiiiiiiihihihiiiiiiiiiiiiii, no bebček še, še……

 • Ivan Friderik Novak

  Ja, vemo kdo si želi padec vlade, ovce!

  • xtc

   Ato Kućanove?

 • šmentanamuha

  Hvala Bogu, da imama Zmageca v parlamentu, tako bomo vsaj izvedeli nekatere stvari. Bog, te živi, Zmago!
  Govori Zmaga Jelinčiča Plemenitega na 7. izredni seji DZ, dne 29.08.2018
  https://www.youtube.com/watch?v=f8M4oTnzxls

  • Simon Novak

   Ha ha ha

 • Simon Novak

  Vi kar objavljajte ankete še naprej, vlada pa bo vladala naprej

  • xtc

   He,he,he z debakli kot v salzburgu-hehe,he,ke ena ovca.

  • branči

   in kako je tvoja visokointeligentna pamet zadovoljna z njeni dosedanjimi in bodočimi dosežki? prosim razsvetli nas neuke državljane!

   • xtc

    Za njega je mednarodni uspeh to ,da Posvojenček že cel teden vleče iz r*** junckerjev čevelj iz obiska v salzburgu.

   • Simon Novak

    Zelo sem zadovoljen z dobrim dvotedenskim vladanjem, zahojenec

 • Soave

  Mene pa kar malo skrbi, da se bodo držali z vsemi štirimi vsa štiri leta !!

 • tramal

  Meni se zdi da so tile komunistični klovni razpadli ,še preden so sploh spacali vlado skupaj.

  • Simon Novak

   Naj se ti kar to zdi še 3 leta 11 mesecev in 14 dni

  • cosmosjasnovidec

   Nima se ti kaj zdeti,ker je tako tudi res.
   Sicer jih pa razen nekaj zarukanih levuharjev,čefutarjev ter komunajzarjev sploh nihče ne jemlje resno.
   Za vsakega pametnega so ti sluzavci le kot pasji drek na cesti razen za čefutarje,levuharje,komunajzarsje kateri ta pasji drek pobirajo.
   Komunajzerji so toliko naprej,da z tem pasjim drekom hranijo levake ter čefutarje kateri jim iz hvaležnosti sledijo kot pamži kar se sicer za dvorne norce spodobi.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • xtc

  Salzburg je bil začetek konca posvojenčka,definitivno so mu bolj ali manj dali vedeti vsi ,da pač ni v “igri” in da je “tretja” liga,to mu je dal vedeti tudi Juncker,saj ga je preprosto ignoriral in se na njegova lajanja niti ni odzval,kar vsaj malo trezen politik tudi naredi in raje “tretjeligaša” zignorira in nogira.

  • freedomfighter

   Ne da res da je tretja liga ce je pa slovenec v eu hahaha a mislis da jansa je pa prva liga…nobenega nikoli ne briga za nas kdaj se boste ze sprijaznili s tem

 • xtc

  Kruti nauki za kučaniste iz Salzburga-prihaja njihov zaton.
  Če kučanistom SLO ovcam uspe usiliti preko prevar tretjerazrednega političnega looserja so mislili ,da bo isto kupila EU,ki jih je v Salzburgu z zbrcanjem in ignoriranjem Posvojenčka,dala jasno lekcijo,da politični šudr,ki je pač “top izbira” za SLO leve ovce pač ni zaželjen v visoki politiki EU,ker je daleč pod EU nivojem in takih udarcev bo vse več no naslednjega je fasal Pahor.
  EU je Posvojenčuku z levaki vred vedeti,da so za njih “tretja” liga,ki lahko le izvršujejo,kaj se oni zmenijo med tem,ko pa oni nimajo kaj govoriti tam.
  Če so JJ sprejemali po državniško spoštljivo tudi ,ko ni bil več PM,se Posvojenčka in Pahorja domala že izogibajo,kar bi moralo biti levim looserjem jasno ,da se jim političen čas izteka neizbežno in zelo hitro zaradi zunanjih okoliščin in sovražnikov,ki so si jih nabrali.

 • Nšo-či

  Končno dobra novica. Anže Logar kandidira za Župana Ljubljane

  JUhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  https://www.facebook.com/4logaranze/photos/pcb.234981484037773/234981250704463/?type=3&theater

  • Rožle

   Juhuuu… !!!

  • šmentanamuha

   Res? To pa je kul novica, res. Močna poteza, tako se igra!

  • šmentanamuha

   Kaj če bi še v Mariboru kandidirala Lucija Ušaj?

  • slosin

   levuharji pravjo, da Nova objavlja same negativne novice…

   • Simon Novak

    Drži

   • Nšo-či

    Končno imajo prav. Ta je pa res negativna za njih.

  • Simon Novak

   Končno dobra novica, Anže Logar bo pušnil na celi črti

   • cosmosjasnovidec

    Pušil oziroma fafal mu boš ti lahko kurac smrduh buzerantski vendar na tvojo žalost ni buzič tako kot si ti.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • mona lisa

  Eno leto je predolgo. Škoda bo prevelika.

  • murgl

   Na žalost, vendar se bojim da bo še huje. Toliko nesposobnežev na kupu družita dve stvari: strah pred Janšo ter veselje do privilegijev. Zna se zgoditi, da bodo zdržali 3 leta in 9 mesecev, seveda če bo zdržala Slovenija

  • Simon Novak

   4 leta bodo, vi pa v jok pa na drevo, zahojeni đešnjaki

   • cosmosjasnovidec

    Kaj spet bluziš gnida buzerantska?Kdo na svetu je pa sploh lahko bolj fuknjen od levakov?
    Prekleti sluzavec pasjejebski tako si zabit z ostalo levaško čefutarsko drhaljo,da se sploh ne zavedaš za kake hlapce vas imajo čeprav je dokazov poln internet.
    Preklete svinje zabite se niti ne zavedate,da vam ravno ti katerim ližete stopala v države navažajo muslimansko golazen katera vas bo slej ko prej pričela pobijati pa,da ne omenjam kaj vse pokradejo na vaš račun vi lenuhi smrdljivi ste pa več kot zadovoljni z socialnimi podporami katere nesnage lene prejemate.
    A tudi to se bo končalo.Upam,da čimprej pride do vojne takrat pa boste gnoji videli kje ima bik pizdo,ko boste plačali za vsa kriminalna dejanja katera ste storili v dolgih letih nazaj ter za izdajo Slovenije.
    Marš nesnaga buzerantska bumbarska ti boš nekomu razlagal,da je nor prekleti kozojebec zabit.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

   • xtc

    Jep!
    Nazoren prikaz smo videli v Salzburgu-čevel v r** in na ignore.Opica leva kdaj boš sprevidela?

 • Kosobrin

  To meni večina simpatizerjev stranke SDS. Drugi so drugačnega mnenja.

 • janez cepec

  večina (Slovencev ) je za velikega luzerja 25 posto, to j’ absolutna zmaga, pa še ni predsednik vlade. kva j’ dej to? neki ne štima

 • Olga2345

  Ko vidim idiote iz cirkusa Marjana Cerarja ups Šarca, prešaltam TV!

 • Olga2345

  Neka Anuška bi red delala v EU! Najbolj “transparentni” so po njenem Sorosovi plačanci s Fajonko na čelu! Hahahahahahahahaha

 • cosmosjasnovidec

  Kakem enem letu?
  Saj je pa propadle še preden se je prislinila v parlament.Ne poznam nobenega pametnega (razen nekoličine pritegnjenih levakov tukaj na portalu) kateri bi te luzerske zabiteže smatral kot vlado.
  Sicer mi pa ni jasno kako se lahko dovoli tovarišu “šarcu”,da se z takim dolgim ošiljenim nosem naokrog sprehaja brez nagobčnika.Dokler nekomu ne bo iztaknil oke tako,da bo slep ne bo nihče prej ukrenil ničesar,da bi to preprečil.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • M. Ritchie

  Kaj pa lahko drugega pricakujete? Kje so si “Lunce oz Meseci” nabrali kaksne izkusnje! Samo blebetati znajo, in to dobro! Naj se grejo najprej malo v gospodarstvo sprobat, potem naj politizirajo. Eden od mojih profesorjev je pred davnimi leti rekel, predavamo zato, ker v praksi nismo bili sposobni preziveti. Morda vam je to hecno, vendar tako je dejstvo. Mi smo kot politiki, ki v zivljenju niso naredili absolutno nic, so pa pametni kot hudic.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!