Je župan Zevnik iz vrst SD pomagal tihotapki Mavretičevi? Vaška straža napoveduje odločno akcijo!

Lidija Mavretič, Dejan Židan in Darko Zevnik (Foto: Facebook)

Afera, ki je izbruhnila v četrtek in v kateri je na dan prišlo, da je nekdanja kandidatka za evropsko poslanko SD Mavretičeva z možem tihotapila ilegalce, zdaj dobiva nove razsežnosti. Vse glasnejše so namreč domneve in govorice, da naj bi pri poslu sodeloval tudi župan iz vrst SD Zevnik. Policija naj bi namreč po nekaterih pripovedovanjih dobila navodilo, da morajo biti vrata in rampe panelnih ograj odprte. Zdaj se je odločila ukrepati kar vaška straža, vrata bodo na lastno pest zaklenili!

Slovensko javnost je v četrtek šokirala novica, da je znana Slovenka, prva vinska kraljica iz leta 1996 ter kandidatka stranke Socialni demokrati, takrat še poimenovane Združena lista socialnih demokratov, na evropskih volitvah leta 2004, Lidija Mavretič, tihotapila migrante. Več kot očitno pri tem pa je, da sta se globoka država in stranka SD na različne načine trudili, da bi omenjeni dogodek pometli pod preprogo. Podrobnejše informacije o škandalu brez primere so namreč v javnost prišle šele z dvotedenskim zamikom. Policisti so namreč Mavretičevo in njenega moža Marka Hraniloviča pri tihotapljenju ilegalnih migrantov zalotili že konec julija. Par so pridržali, v nadaljevanju pa po poročanju spletnega portala Moja Dolenjska začeli s predkazenskim postopkom zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države, za kar je zagrožena zaporna kazen do 5 let. Policisti so na pristojno državno tožilstvo že podali kazensko ovadbo, v konkretnem primeru pa naj bi Mavretičeva in Hranilovič skupaj s pakistanskim sodelavcem pomagala pri tihotapljenju sedmih Pakistancev.

Je pri tihotapljenju sodeloval tudi metliški župan iz vrst SD Zevnik?
Zdaj pa afera dobiva nove in nove razsežnosti. Pogovarjali smo se z lokalnimi prebivalci Metlike, ki pravijo, da naj bi policisti imeli navodilo, da se rampe in vrata ob panelnih ograjah ne smejo zaklepati. Po vsej verjetnosti naj bi takšno navodilo, tako naš vir (njegovo ime in priimek hranimo v uredništvu, op. a.), prišlo prav od župana Darka Zevnika, ki prihaja iz stranke SD. Poleg tega naj bi si Mavretičeva ob meji uredila kar svoj prehod, preko katerega je lahko z avtomobili povsem neovirano in neopazno prehajala slovensko-hrvaško mejo, kar naj bi bilo ključnega pomena pri njeni tihotapski dejavnosti, nam je zgrožen zaupal naš vir. Da je Mavretičeva še kako povezana s stranko SD, pa čeprav ti zdaj zanikajo njeno članstvo v stranki, potrjuje dejstvo, da je leta 2017 z Dejanom Židanom odpotovala v Hongkong, še lansko leto pa je, kot izhaja iz zapisa poslanca Sama Bevka na družbenem omrežju Facebook, sodelovala pri potrjevanju programa SD za lanskoletne državnozborske volitve.

O tem, ali držijo navedbe našega vira, da naj bi policisti imeli navodilo, da se rampe in vrata ob panelnih ograjah ne smejo zaklepati, smo povprašali tudi na PU Novo mesto, kamor spada Policijska postaja Metlika. Kot je razvidno, so naše sporočilo prejeli in prebrali, odgovorili pa nanj do zaključka redakcije niso. Njihov odgovor bomo tako objavili, ko ga prejmemo.

Foto: Twitter

Vaška straža napoveduje odločne ukrepe
A glede na vse opisane dogodke se je zdaj odločila ukrepati tudi vaška straža, o vzpostavitvi katere smo že poročali. Ena izmed pripadnic omenjene vaške straže je na Facebooku sporočila: “Predolgo smo opozarjali, da se zaklenejo vrata panelnih ograj. Sedaj je jasno, zakaj se je temu nasprotovalo. Danes nam je dovolj, v lastni režiji gremo danes zaklenit 4 glavne vpadnice, skozi katere prehajajo migranti. Te vpadnice so le streljaj od hiše, kjer živi tihotapka Mavretič. Lahko se nam kdo pridruži!” Glede delovanja vaške straže se je župan Zevnik cinično odzval, da so pripadniki doživeli svojih pet minut slave, a bomo videli, kako bo odreagiral zdaj, ko bo očitno vaška straža dregnila neposredno v levičarsko “gnezdo”.

Vir: Facebook

Vaška straža je pripravljena, da v lastni režiji zaklene 4 glavne vpadnice, skozi katere prehajajo migranti. (Foto: Facebook)

Migrante mora vaška straža od nelegalnega prehoda meje včasih odvrniti tudi drugače, ne le z ustnimi opozorili
Kot smo na Nova24TV že poročali, je v Beli krajini skupina lokalnih prebivalcev iz Radovice in okoliških vasi ustanovila prvo pravo vaško stražo v Sloveniji, ki tedensko patruljira ob slovensko-hrvaški meji. “Na začetku nas je bilo okrog deset, a ljudje nimajo vedno časa biti zraven, zdaj lahko rečem, da nas res redno mejo nadzira okrog pet,” nam je pred časom povedal domoljub Blaž Zidar. Kot je poudaril, mejo neustrašno nadzirajo z golimi rokami, praviloma nimajo orožja, čeprav se vsake toliko časa zgodi, da je treba migrante prestrašiti tudi na drugačen način, ne samo z ustnimi opozorili, da v naših koncih nimajo česa iskati in da bodo poklicali policijo.

Rok Krajnc

 • RATATA

  Vinska kraljica potrjuje program česa? Osvobodilne Fronte? Leta 2018?

 • Stric iz ozadja

  Bravo, mislite da migranti (ali “pomocniki”) nimajo klesc, ki te kljucavnice prelomijo 1,2,3. Cestitke za “pametno” idejo.

 • Antonius

  Zakaj zaklepanje? A se tistih vrat ne more, ne da zavariti?
  Upam, da bodo kmetje zdaj končno spoznali, da jih s šerijatarji ogroža partijska SD in od njih izvoljeni župani.

  • Dada

   Seveda, če bi bili župani SDS, bi bilo vse v redu. Takrat Janša ne bi prišel na protest, izjemoma pa je sam osebno prišel na protest, če je župan iz druge stranke. . Za proteste pred sodišči, pa je nagovoril odvetnico ” Organiziraj proteste od spodaj, da bodo izgledali bolj spontani”. Ker odvetnice ni več v SDS, je moral Janša sam na protest, za vzgled. Tako sedaj ubogi podporniki, delajo proteste……

   • joza joza13

    Jejejej, kaj ti vse nabluziš???
    Kateri SDS župan iz mejnega področja s HR bi pa bili možni kandidati?
    Pa nikar ne reci, da SDS nima župana , kateremu občina ne bi mejila na HR…

   • Franjo Trojner

    Ne spreminjaj teme! Čemu te služi panelna ograja, če so vrata v njej nezaklenjena? Zakaj Židanovi, Šarčevi, Cerarjevi, Rjavčevi, Meščevi , Alenkini levičarji na oblasti ignorirajo zaenkrat še veljavno zakonodajo in ne preprečijo ilegalnih prehodov naših meja? Zakaj samo župani iz vrst politične levice nasprotujejo žici in panelnim ograjam, na naši južni meji? Zakaj samo levičarski aktivisti švercajo ilegalne migrante skozi južno mejo? Zakaj so poslanci politične levice nezakonito preprečili vrnitev Šamija Hrvatom? Zakaj politični levici servilni mediji načrtno ne poročajo o vsem kar je povezano z ilegalnimi migranti??? Zakaj se je hotelo zamolčati, prikriti, da je Lidija Mavretič iz stranke SD tihotapila migrante, zakaj objava z dvotedenskim zamikom??? Zakaj nič ne tvitne Fajonca, ki ima vseh drugih primerih hitre prste in oster jezik??
    Čuj, če bi ti in tvoji levičarji upoštevali črko zakona, ilegalnih prehodov meje sploh ne bi bilo! In če ilegalnih in s tem nezakonitih prehodov meje ne bi bilo, tudi protestov politikov desnice in tudi državljanov ob meji ne bi bilo, mar ne? Če bi Šarčeva leva vlada, notranji minister Pokljukar in šefica policije Bobnarjeva opravili svoje po črki zakona, tudi vaških straž ne bi bilo, mar ne??? Na bruhanje mi gre ob vsem tem vašem levičarskem sprenevedanju! Eno govorite in drugo delate!

    • Dada

     Na mejo pošljite Janšo, Grimsa, Mahniča, Bahovo, pa ograje sploh ne bo treba. ŠE lanski begunci bodo nazaj odšli, ha,ha,ha.

     • Steiermark

      Zakaj bi pa naj pošiljali na mej JJ, Grimsa itd. , bilo bi neučinkovito, ker ste vi smrdljivi komunajzlarji, četudi v centru države Slovenije, takšen magnet za to golazen, da jih pritegnete in podpirate, zraven pa še dobro zalsužite, najprej od smrdljivega satanista soroša, nato pa še od švercanja le teh, na naša tla, kjer jih čaka udobna namestiteev in mesečni prejemki, ki jih ne dobi nobeden Slovenec, razen tiste revolucionarno komunistične spake, ki si pravtko kot pritepeni capini. Najprej ste nam odžirali samo vi , rdečuhi in revolucionarne zerine, sedaj pa poleg potomcev te rdeče smrdljive drhali, nam odžirajo vaši varovanci, katere tudi sami švercate (seveda proti plačilu), k nam!

     • Dada

      Zakaj ?, da ne bo migrantov na mejo, takih ljudi iz SDS nihče ne prenaša, pa bodo migranti bežali, ha,ha,ha.

     • von Rhein

      Stavim,da si zadrta čefurka.Toliko izpljunjenega žolča na vse okrog SDS lahko izvrže samo čefur,sploh,če mu je blizu bivša “sivomaslinasta”jugo banda ali vsaj v najožjem sorodstvu.
      p.s. nisem član stranke niti poseben simpatizer.

     • Steiermark

      Zanimivo, da pa vas ne SDS-ovih , nič ne “prežene”! Toliko tuljenja in kričanja “ujemite tatu”, samo zato, da se nebi opazilo tega, kar počnete vi, rdeči plačanci in uničevalci Slovenije in avtohtonih narodov v njej! Malo razmisli in se po “razmisleku” podaj na pot – domov, s sabo pa vzemi vse “migrante” in rođake – daleč vstran od naše dežele, katere demokracija in svoboda ter samostojnost vam ni bila nikoli ni bila intimna opcija ter se z njo še danes ne strinjate!

     • Franjo Trojner

      Zakaj se ti zdi tvoje blebetanje smešno?
      Čuj, če se bebec zaveda svoje bebavosti, v resnici sploh ni bebec! Zdaj pa se kr krohotaj naprej.

     • Boštjan Brenčič

      Kdo nihče? Ti?

     • tramal

      Če pošljemo tebe grdoba ,se nobeden do meje sploh nebi upal.

     • mginko

      Ti iz psihiatrije z opranimi možgani, ne boš nič in nikomur ukazoal po udbomafijskem načinu.

     • boogin1

      Ko dobiš odgovor na konkretno vprašanje, potem ker drugih argumentov nimaš po komunajzarsko žaljivo užgeš z Janšo. Grimsem,…

     • pesjanar

      Zakaj ne bi poslali tebe če si tako nagraužna kot butasta se bodo “revčki”na smrt prestrašili…..

     • stane

      Pridi ti na mejo,bodo nezakon.migranti pomrli od tvoje grdote.

   • Jan Kovalski

    Če bi čebula ne imela če, bi čebula ne bila čebula ampak bula.

    • Dada

     A si papiga…..

     • Steiermark

      Ti si pa pravgotovo ena izmed “glavnih protagonistov” iz serijske nadaljevanke, Planet opic!

    • Steiermark

     Saj rdečuhi so vsi po vrsti “gnojne bule”, ki parazitirajo na nas in se pospešeno širijo in nas ugonabljajo….

   • maksimalno

    Lepo prosim, da pred zapuščanjem drevesa opozoriš okolico na svojo prisotnost, da ne bodo po nepotrebnem vznemirjali kakšnega društva za zaščito eksotičnih anomalij. Amen.

    • Dada

     Se je obesu pod kamen, … Ha,ha, to so stari vici. Če vsaj veš zakaj je Kajn Abla ubil, pa bi bilo kar dosti !!!!!!

   • mginko

    Zopet tvoje bluzenje iz prvorazrednih vrst.

   • Boštjan Brenčič

    Govora je o odklenjenih vratih ?!

   • stane

    Ti si prfuknjena psihopatka,sociopatka!

 • Dada

  Vaške straže na delo, policija pa tudi.

  • joza joza13

   Vaških straž se pa pič*e strahopetne bojite, ali ne?

   • zokispoki

    Itaq !

 • Lažnivi kljukec

  Nad vsaka vrata bom kamero postavil, pol se naj lewaki slikajo, konc je šverc comerca, krivi so pa prebivalci sami, kwa pa lewakrje voljo.

 • Jan Kovalski

  Namesto stroškov s ključavnicami in verigami naj raje uporabijo star preizkušen butaljanski, rahlo prirejen, način.
  Napis: “Ilegalnim migrantom vstop strogo prepovedan”.

 • Jan Kovalski

  Še pred nekaj dnevi je policija dejala, da jih vaške straže ne motijo in jim v resnici pomagajo z informacijami.
  Včeraj pa, potem ko so uskladili režimske smernice, pa je režim skupaj s policijo obsodil delovanje vaških straž.

  • Dada

   Tako je. Vaške straže na mejo, policija pa v akciji, ha,ha,ha.

   • tramal

    Pa kje ti vidiš policijo.Če bi bili policaji ,nebi vsak dan mejo prečkalo sto divjakov.

    • Dada

     Nisi razumel….

     • tramal

      Predobro sem razumel .Vi izdajalci domovine ,bi raje videli da miličniki lovijo in zapirajo svoje ,kot pa te divjake.

 • pijsek pujsek

  Ali se stranka SD financira s tihotapljenjem migrantov?
  Policija bi morala sprožiti preiskavo, državni zbor pa ustanoviti preiskovalno skupino.

  • samsara

   Domačini pa postaviti skrite kamere ob vratih.
   Zdaj je za to morda že prepozno. Zamujena priložnosti?

 • GverilaStyle

  Šiško je hotel zaščititi štajerce, Slovence…pa so ga zaklenili….političari pa uvažajo muslimanske teroriste…..a ni to ogrožanje Slovencev in Slovenk???!!! Ljudje pomislite na svoje otroke, na svoje vnuke,……vse ostale živalske vrste, ko se enkrat počutijo ogrožene, odreagirajo ali z begom ali pa z obrambnim napadom.

  • soc

   Razumeti moraš cilje marksistov, tako leninskih kot frankfurtskih. Odprte in jasno deklarirane.

   Ni ras. Ni narodov. Ni družine. Ni svobodnega posameznika. So posvečeni voditelji. Vse s končnim ciljem dobrobiti človeštva.

   Aktivistični polopičnjaki obeh spolov na tem forumu teh vmesnih ciljev seveda v svoji gorečniški vnemi (ali plačani s strani levih strank in “nevladnih” organizacij) obračuna z RKC, Janšo, ZDA, homofobijo, avtomobilisti… ne dojamejo, čeprav so zadeve tako prekleto jasno definirane s strani levih teoretikov, od Marxa do Žižka.

   Glede na dogajanja, medije in izobraževanje, se bomo temu cilju vedno hitreje približevali. Če ne bo prej eksplozije. Seveda bo, dokler nas je svobodnih posameznikov še dovolj.

 • Joško

  Precej mafiozarsko izgleda tale metliški župan. Kot da je tudi sam nekoč migriral.

  • GverilaStyle

   hahahaha ma kakšen mafiozo hahahahaha papak je papak.

   • zokispoki

    Klosar !

 • bubamara

  Vaške straže leta 2019? Do domobrancev je le še korak. Kar pogumno naprej. Najprej kozejebci, potem…..

 • ludvig

  ….vaške straže – kateri politik je dejal ..”da je legitimno uporabljati naravno pravo..”…mislim da prihaja iz SD…

 • zamaškar

  To so sama plemenita dejanja SD takoj za izvensodno pobitimi vse do 91leta in pokradenim.Javnomnenske anketa Ninamedija pa jih bo izstrelila na sam vrh.

 • Big Dick Tony

  Vaške straže? Domobranci? Če to drži…v brezna z njimi !!!

 • bobubob

  Ograja je postavljena zato, da zmanjša prisotnost policistov, ko jo namerno odprejo tisti ki so jo postavili, lažje tihotapijo prebežnike. Levičarji ne bodo nikoli branili naroda, najbolj uspešne se počutijo ko hkrati zavajajo o lastni dobrodelnosti in na račun tega tudi kradejo, kar pa ne sme nihče izvedeti seveda.

  • samsara

   Tebe so na MMC-ju očitno uspešno okužili s “prebežniki”.
   Teh NI! Ne obstajajo. Policija nima nobenih opravkov s “prevežniki”, tudi v tujini jih ne poznajo. So le nezakoniti migranti.
   Prosim ne razširjaj tega MMC virusa na tem portalu.

   • bobubob

    Tolk so me že spral da sem podzavestno politično korekten. Se opravičujem nelegalni migranti. pardon

 • centurion

  Panelno ograjo priklopiti na 10Kvoltno napetost.
  Pa bodo muslije tretjič in zadnjič pečeni.
  Slovenci pa varni.

  • Big Dick Tony

   To je poziv k umoru muslimanov…SOVRAŽNI GOVOR !!!… Po novi zakonodaji kaznivo dejanje!!!
   Dob te že čaka !!!

   • centurion
    • Big Dick Tony

     Niti centa ne bom plačal…niti opravičil se ne bom !!!… Ad acta !!!

     • centurion

      Boš, Tonči, BOŠ.

   • antimur

    Peinkirher, kaj pa tvoja brezna in ostale metode likvidacij, to ni sovražni govor, bedak neotesani.

    • Big Dick Tony

     Brezna so bila upravičena kazen za domobranske izdajalce. Kdo je izdai lasten narod za časa ww2… je bila kazen smrt. To ni sovražni govor !!!

     • antimur

      Kaj misliš kakšna kazen potem vam pripada in to v enaidvajsetem stoletju, za zahrbtno izdajo slovenskega naroda, kar počnete je genocid nad Slovenci, zato drži svoj rdeč mavel.

   • maksimalno

    Šolski primer za ukinjeni Pohorski dvor. Amen.

   • Mojca pokraculja

    Sanjaj o novi zakonodaji! Ena ublojena lgbtiq rajgla niti slucajno ne bo s komentiranjem sodb pisala zakone?!

  • samsara

   Vzporedno pastaviti še eno ograjo, vmes pa minsko polje.

 • Ros

  Vaške straže? Ali smo v 2. svetovni vojni?

  • Big Dick Tony

   Če je res, kar se sprašuješ…bo spet potrebno “aktivirat” brezna !!!… Prostora je še dovolj…seveda pod pogojem, da je res !!!

   • maksimalno

    Pri tvojem dometu pametovanja je res edino to, da najbrž nimaš inteligenčnega potenciala in vedenja o resnici materije o kateri poiskušaš pleteničiti. Amen.

  • tohuvabohu

   Ne, to je začetek 3. SV.
   Gregor Preac svetuje vaškim stražam, naj se preimenujejo v partizane in si nadenejo rdečo zvezdo. Dobra ideja …

 • soc

  Nekoč vinska kraljica, danes kraljica dreka. Lepa kariera.

  • Big Dick Tony

   JJ nekoč skrajni komunist, danes še vedno skrajni komunist…pod krinko SDS-a. Lepa kariera.

   • centurion

    Tonči, enkrat si bil zadrt SDV-jevec,
    ostajaš zadrt SDV-jevec.
    Samo “oni” te ne rabijo več.
    https://www.yumpu.com/xx/document/read/29277786/izjava-radenko-radojcic-7-dio

    • Mojca pokraculja

     Ne skrbi zanj, vedno v službi udbe. To so samo finte. Ko enkrat izdaš lastno mater, ni več poti nazaj.

     • tohuvabohu

      Njegova lastna mater (pa foter tudi) sta bila klavca Slovencev in udbovska agenta.

   • soc

    Priznano delovni bebček se je z novim nickom spet usedel na ta forum. Kaj čemo, prazna glava in veliko časa. Marš spet nazaj v greznico, bogve katera ponovitev.

 • centurion

  Vino je vsako leto boljše.
  Mavretićka bi bila danes lahko le
  kraljica vinskih kisov.
  Zakisana kraljica….

  • Slovenka

   Finančno dobro podprta kraljica.

 • PLavi-mil

  Preoblečeni komunisti, da vas ni sram izdajati Slovenijo, zgledujte se raje po županu Ilirske Bistrice, sicer od vas se ne pričakuje nič dobrega, IZDAJALCI.

 • RATATA

  A v Hongkongu je tudi bila hoho, jaz še nisem bil in tudi ne bom. So pa tja hodili starejši fantje saj so nam, mlajšim, ko smo jih vprašali kam gredo, vedno rekli, da grejo v Hongkong kače fukat!

 • antimur

  Vsa golazen, ki podpira Kučana, Šarčevo vlado in ostale rdečezvezdaše so tihotapci afroazijske muslimanske drhali, eni v kabinetih, s pripravo zakonov za te smrdljive pritepence, drugi na terenu.

 • Slovenka

  Odklenjena vrata v ograji? To se zgodi, če voliš komunistično sodrgo. Belokranjci, kakšen gnus od človeka ste izvolili na lanskih volitvah?

  • PLavi-mil

   Saj tisti, kateri so ga volili niso nič boljši, če bi bilo kaj trohice domoljubja v njih, bi se udeležili protesta, pa so se rajši skrivali doma, isti komunisti, le koliko od njih jih tihotapi nezakonite migrante.

   • Slovenka

    Dobro vprašanje. Mrha zanesljivo ni edina domačinka, ki si na tak način služi denar. Belokranjci bodo morali narediti red pri sebi.

  • samsara

   Zakaj smo torej davkoplačealci drago plačali postavitev ograje na državni meji in zakaj plačujemo nadziranje meje ter popravila ograje?

   • Slovenka

    Dobro vprašanje. Čas je, da oblast,ki ji Slovenci omogočamo privilegirano življenje, končno izpljune kak uporaben odgovor.

 • Mojca pokraculja

  Nisem zasledila, da bi se na Madzarskem dogajale podobne reči. Se pravi mi imamo ograjo za blef, predvsem slovencev, češ zagotavljamo varnost. V resnici pa ograja služi tihotaplenju migrantov.

 • bubamara

  Hahaha. Migranti imajo ključe od vrat ograje. Hahahahahaha. To je možno samo v vukojebini imenovani RS Slovenija. Hahahahahahaha.

 • Artur

  Dokler se za začetek ne bo začelo s temi narodno izdajalskimi gnidami to dogajat ne bo nič.Kaj se mora pohlevnim slovenceljskim idiotom še zgoditi, da bodo zmigali svoje strahopetne riti? Pi…ce kot pi…ce.
  https://www.youtube.com/watch?v=JW6UA_2tV7g&t=1s

  Clint Eastwood’s Pussy Generation
  https://www.youtube.com/watch?v=xG2LOhCWvKA

 • xtc

  SD=ZKJ kriminalna združba že od časa Kraljevine napreje.
  Dejstvo je ,da bi morali stranko,ki se očitno na očeh vsem večji del članstva ukvarja z kriminalnim dejanjem trgovine z ljudmi,ogrožanjem državne varnosti in podpori terorizma bi morali prepovedat z ustavo.

 • Garbage man

  Tej klošarji so samo orodje. šiptarski vladar in najlepša rtv novinarka sta kriva za naval islamistov!

 • tohuvabohu

  Razlika med fafjonko in vinsko princeso je v tem, da prva uvoz migrantov podpira teoretično, druga pa praktično.

  • Stajerka

   …..simbioza…..ena vabi, druga vozi…….župan očitno skrbi za koridor …….

   …..Hrvati bodo v Schengnu prej, ko bodo lewaki sploh uspeli odpret oči……pa dobesedno, prenesen pomen odpiranja oči je za njih in njihove volilce znanstvena fantastika…..

 • Morala

  Osebe na položajih tihotapijo ljudi…sramota…

 • Olga101

  Očitno bo narod moral poskrbeti sam zase! Na volitvah pa skorumpiranim županom iz vrst SD nogo v pokvarjeno rit!

 • tramal

  Ja ,komunajzerja lahko kupiš in podkupiš že za en evro .Divjaki ki prehajajo ilegalno mejo pa imajo tako vedno dosti denarja.

  • Dada

   SDS ovca pa kupiš za 2o centov, ha,ha,ha. Še slabše. Pravi SDSovec, sovraži vse okoli sebe, po načelu, ĆE je meni krava crknila, naj še sosedu krava crkne…..

   • tramal

    Najdi sebi primerno umsko zaostale,pa kvasite neumnosti .Jaz sem stoletja pred tabo po pameti.

   • Slovenec

    Bolano.

 • Janez Kepic-Kern

  RESNO – ni šala.
  Ja ?
  V Ljubljani se govori,
  da v nekaterih krajih ob meji s HR npr. LOŠKI POTOK ITD.
  nekateri ljudje
  SKRIVAJO NELEGALNE MIGRANTE – ZA PLAČILO – BAJE – SEVEDA
  KAR
  PO SVOJIH KLETEH SVOJIH HIŠ.
  Lepo bi bilo, ko bi
  ORGANI NAŠE DRŽAVE, KI SO POOBLAŠČENI IN PLAČANI – ZA VZDRŽEVANJE REDA IN MIRU
  PREVERILI
  TAKE GOVORICE – O BREZVESTNIH SKRIVAČIH ILEGALNIH MIGRANTOV.
  Govori se

  o stotinah in tisočih evrov,

  ki jih tisti, ki na tak način “POMAGA” ilegalnim migrantom – dobi TAKOJ NA ROKE.
  Ali moramo
  res živeti v TAKEM , VERJETNO S STRANI NEKATERIH NA
  – VOLJENIH ALI
  – ” IMENOVANJKSKIH” POLOŽAJIH.- “?NAMERNO” VZDRŽEVANEM – NEREDU !?
  NEREDU,
  KI JE OSNOVA ZA ŽE OBSTOJEČE
  ALI BODOČE
  – RESNE NEVARNOSTI – za nas prebivalce in državljane naše R. SLOVENIJE.
  Naj
  IZVOLJENI IN DOBRO PLAČANI PARLAMENTARCI
  OPRAVIJO
  SVOJO DOLŽNOST IN
  OPRAVIČIJO ZAUPANJE , NJIH VOLILCEV. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Novakec1

  Zahtevat da so vaške straže financirane bolje od nevladnih organizacij. Bo denar davkoplačevalcev koristneje ponucan.

  • FRANC3

   Vaške straže delujejo v dobrobit države, nevladne organizacije pa v škodo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!