Je razpad vlade le še vprašanje časa? Po številnih udarcih sta se nad Cerarja spravila še Erjavec in Židan

Foto: STA

Prvaka koalicijskih strank – Dejan Židan in Karl Erjavec – sta ob prihodu na sejo vlade menila, da bi nekdo moral prevzeti odgovornost za razveljavitev izida referenduma o zakonu o drugem tiru. Po “težkem tednu za vlado”, ki jo pestijo tudi stavke in težave z maketo drugega tira, čakata na odločitev premierja Mira Cerarja o prihodnosti vlade.

Predsednik SD Židan je ocenil, da je ta teden izredno težak za vlado, saj se ta ukvarja z javnim sektorjem, nato so v javnost prišle še informacije o preplačani maketi drugega tira, zdaj pa še odločitev vrhovnega sodišča.

V odzivu na odločitev sodišča je dejal, da je koalicija verjela ministru za infrastrukturo Petru Gašperšiču. “Veliko zaupanja nam je dajalo tudi to, da imamo predsednika vlade Mira Cerarja, ki je ustavni pravnik in mora poznati zakonodajo, tako da je tudi za nas odločitev vrhovnega sodišča veliko in neprijetno presenečenje,” je dejal ob prihodu na vlado.

Težak teden za vlado
Židan je napovedal, da bodo zdaj pogledali, kdo je za to odgovoren, hkrati pa se bo hitro iskalo rešitev, kako drugi tir, ki ga Slovenija potrebuje, zgraditi. “Ampak na način, da bo transparentno, v skladu z zakonodajo in da bo zgrajen v doglednem času,” je dodal. Pričakuje tudi, da bodo na vladi danes spregovorili o “nesrečni maketi”. Židan pričakuje, da se ugotovi odgovornost in primerno ukrepa. “Vendar ne, da se sankcionira tiste, ki so uradniki in opravljajo tehnična dela, ampak tiste, ki dajejo navodila. Želim izvedeti, kdo je dajal navodila za to nesrečno maketo in pričakujem, da bo tudi sankcioniran”. Za vlado je sicer po Židanovih besedah nesrečen teden. Pri tem je poleg makete in odločitve vrhovnega sodišča spomnil na stavko javnega sektorja, za katero ne ve, zakaj je do nje prišlo, ker je bilo v ponedeljek dogovorjeno, kako zadeve v soglasju s sindikatu rešiti.

Erjavec želi posledice za ministra Gašperiča in sekretarja Lebna
Erjavec je ob prihodu na vlado spomnil, da je DeSUS vedno menil, da zakona o drugem tiru sploh ne potrebujemo. “Zato tudi nismo sodelovali v referendumski kampanji, smo pa mnenja, da drugi tir nujno potrebujemo, če želimo nadaljnji razvoj Luke Koper, razvoj logistike in transporta,” je dejal. Izrazil je presenečenje, da “glede na to, da imamo vrhunske pravne strokovnjake, na ministrstvu za infrastrukturo niso znali tega projekta pravno izpeljati tako, kot bi bilo treba”. “Ne nazadnje vidimo, kaj se je zgodilo z maketo, jaz sem za to izvedel iz medijev in se mi zdi neumnost, dati toliko denarja za eno tako zadevo,” je dodal.

Če bi odločitev vrhovnega sodišča, ki je razveljavilo referendum o zakonu o drugem tiru, prišla pred letom dni, bi to po njegovih besedah terjalo velike posledice za nadaljevanje dela vlade, glede na to, da smo pravzaprav pred volitvami, pa ne pričakuje, da se bo kaj posebnega zgodilo. Erjavec meni, da bo Gašperšič težko še naprej minister, vendar je treba upoštevati okoliščine, da je do volitev le še tri mesece. Tudi državni sekretar Jure Leben, ki je bil posebej za to imenovan, bi moral nositi odgovornost za slabo pripravljen projekt, je dodal.

Glede obstanka vlade do konca mandata je Erjavec dodal, da ima zelo slabe občutke. “To je zelo slaba popotnica za naprej, glede na to, da so volitve 10. junija, ne vem, kaj naj si mislim o vsem skupaj,” je zaključil.

C. Š., STA

 • Rožle

  In po vsem tem bo Cmerotov odziv zopet takšen .. :
  ..”Mi vsi vemo, da delamo dobro —“

  • Slovenka

   O, seveda. Oni res delajo dobro.

   • Rožle

    To kar fino boli, če delaš fejst narobe sam sebi pa verjameš, da delaš odlično :
    ******************************************************************************

  • samotoje

   Saj, ampak tale “mi vsi” je jako izmuzljive sorte. Nikjer ga ni videti in še manj slišati. Fantom.

 • AlojzZ

  “Je razpad vlade le še vprašanje časa? ”

  Da. Takoj po volitvah bo razpadla. Gre kdo stavit?

  • Slovenka

   Takoj po volitvah bo razpadla.

   Razpada že zdaj.

 • Antonius

  Za posrane spodnjice se *tepejo*. Nihče noče iti nag na volitve.

  • samotoje

   Modra misel, Antonius.

 • janko

  Slabo mi postane, ko zagledam te naše večno vladajoče levičarje – luzerji, uničevalci Slovenije, zblojeni; otroci imajo veliko več zdrave pameti in razsodnosti!

 • Rožle

  Dejstvo je, da si je Cmero politično kariero že uničil kot tudi posledično odvetniško ..
  Torej bi bilo bolje, če ne bi nikoli Murgeslskemu Škratu telefona dvignu ..
  .

  • Slovenka

   Cerar se lahko sprašuje prosto po Molieru: Kateri hudič me je gnal na to barko?

 • Republic Commando

  Rdeči se med seboj žrejo. Neprecenljivo :)

  • janko

   Jah, se bodo spet zlizali, en brez druga te zgube propadejo.

   • FORT WORTH

    Tik pred volitvami bodo zaceli spet gonjo o NOB.
    Takrat se spet cudezno konsolidirajo.

  • Franc Šink

   Že pri oblikovanju koalicije so prišli iz sestankov vsi opraskani.

 • tetka z ozadja

  Všeč mi je odločitev US, tako si je janšek zabil še en žebelj v svojo politično krtso :-)

  • Republic Commando

   Janša še dil ni narezou za krsto, vi levi jih imate pa že sestavljene, oblazinjene in pobarvane. Glede na to koliko ste sranja naredili, koliko nakradli in koliko zavozili, nebi bilo nič čudnega , da imate tudi parcele na britofih rezervirane.

  • žogica

   Saj ne kapirajo…….

  • Mojca pokraculja

   Ti si sam sebi zabil žebelj v krsto. Ni odločitev US ampak Vrhovnega sodišča. Kar pomeni, da je žebelj zabit v cmerarjevo krsto. Postal je politični mrtvec.

  • osa

   tetka ali fejst boli, če je tetko neumna, ali sex z svetlano ni dober, te tudi zoki spoki več ne naskakuje

 • Tweety Bird

  Desnosučni bi spet radi koruptivno fehtarsko sekto na vladi… katera je po 8 mesecih dobila od naroda brco v rit… in jo bo spet?

  • osa

   bedak ostane bedak, čeprav je levak

 • Slovenka

  Sprašujem se, kaj je zadaj. Ali Vrhovno sodišče ruši Cerarjevo vlado? Kaj pa, če se vrhuški mudi na volitve sedaj, ko Šarcu ankete dobro kažejo, da ga ustoličijo. Dalj časa, kot bo na sceni, bolj očitna bo njegova nesposobnost in s tem so njegove možnosti za zmago manjše. Razen tega, če vlada sedaj pade, ni več pogajalca za pogovore z JS in se na ta način izmažejo iz godlje, Štrukelj pa bo imel fino opravičilo za svojo bazo, zakaj jo je peljal žejno čez vodo.

  Še to. Kdaj se bo sindikat boril, da se uvede v šolstvu red? Na naših šolah je čista muka učiti s psihopati v razredih. Če učiš v normalnem razredu, je to raj na zemlji. Prilagam članek.
  https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5aa8f5639566b/zakaj-se-stavkajoci-solniki-poleg-visji-plac-ne-borijo-tudi-za-svojo-varnost-in-varnost-otrok

 • Amerikanc

  Naj trpijo do konca. Vsak dan sproti jim je treba servirati barabije, ki jih počnejo ! Bi jim pa moralo Ustavno sodišče odvzeti “plačilno sposobnost”.

  • Slovenka

   Tudi opravilno sposobnost.

   • Republic Commando

    treba bi bilo odpreti novo ustanovo za tele na sliki, ker obstoječe kot so begunje, polje in druge so enostavno “prešvoh” za take kalibre :)

    • Slovenka

     Mimogrede, v kakšno ustanovo pošlješ ljudi, ki imajo nepopravljivo izprijen značaj?

     • Republic Commando

      A se lahko zid šteje kot ustanova?

     • Slovenka

      Jaz sem za življenje. Na tem svetu je potrebno popraviti napake in se spokoriti, da bo milost na onem.

 • VERRZIFIKATOR

  Mirica Recar

  DRUGOTIRNI

  Je od danes le še drugotirni,
  ni politik, je politikantek,
  večno upogljivi pridni fantek,
  naš cmeravec vekomaj čemerni.

  Nanj se spravita celo pajdaša,
  vse od židov pa do rjavosrajčnih,
  zoper njega kakor po brezjajčnih,
  vsak po njem samo slabo še vpraša.

  Rjavosrajčni dal bi mu s krepelom,
  in po glavi židek bi udarjal,
  z židano marelo ponazarjal,
  da opraviti ima z omelom.

  Zdaj ko je samo še drugotirni,
  vsak bi s proge ga na silo suval,
  vsak po glavi ščipal in pa kljuval,
  da potem bili ljudje bi mirni.

  Naš politikantek je primeren,
  da se odgovornost mu nalaga,
  saj če kdaj še ta ubožec zmaga,
  ateist bo v hipu najbolj veren.

  • Slovenka

   Čisto na kratko: Cerar je žrtev svoje lastne nepoštenosti. Kar je sejal, to zdaj žanje.
   Na nepošten način je prišel, sramotno bo odšel.

   • VERRZIFIKATOR

    Že kokodaka kot mamica, sramota na kvadrat.

    • Slovenka

     Kakor pridobljeno, tako izgubljeno.

     Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

 • Slovenka

  Še enkrat. Levici se mudi na volitve. Na bom se čudila, če jih bodo hoteli imeti že v maju. Razen tega hočeta Židan in Erjavec pravočasno skočiti s potapljajoče se barke in prisiliti SMS, da plača račun za gostijo, na kateri so se gostili in mastili vsi trije. Erjavček in Teranobran sta pač mojstra žara, Cerar pa kura, ki se peče na njunem žaru.

  • anzek

   ++++, Kakor slišim, naj bi šel Cerar v parlament po zaupnico. Lahko se zgodi, da, tako kot ste predvidela, vlada pade. Režiser je, tako kot vedno, v Murglah. On bo s svojim štabom preigral vse možnosti, poslanci bodo samo sledili navodilom!!
   To, da je Cerar politično truplo, ni nobenega dvoma. Ponujajo nov obraz s Serpentiškom, ampak, vsaj po mojem, bo skozi soočenja veliko izgubil. Požar mu je neposredna konkurenca, huda konkurenca, ki lahko na soočenjih s svojimi informacijami povozi kogarkoli.
   Potrebno je tudi vedeti, da je Serpentinšeku ustanovil stranko Golobič, tudi poslance na kandidacijski listi, take imam informacije, izbira Golobič & co.

   • Slovenka

    Sama tudi slišala nekaj podobnega. Šarec se bo soočenjem na veliko izogibal, ker bo v soočenjih z Janšo, Požarjem, Kanglerjem in preostalimi desnimi politiki izpadel kot bebo. Ded ni nor in počasi se mu svetlika, da bo imel na poti do oblasti bistveno več težav kot Cmero, ki je nastopal v času sprte in razdrobljene desnice, ko je bil njen vodja v zaporu. Šarcu zmaga, če bo zmagal, ne bo padla kar tako na krožnik.
    Razen tega mu naveza z Golobičem ne bo koristila.

   • Soave

    Iz vaših ust, v božja ušesa !!!!!

    • anzek

     Danes je, upam vsaj, zgodovinski dan, ko je tista iskrica, z izvolitvijo ddr. K. Jakliča na Ustavno sodišče, vzplamtela v majhen ogenj in vzpodbudila pogum sodnikov Vrhovnega sodišča k taki odločitvi, kot je.
     Kaj hitro se bo pokazalo kaj je v ozadju odstopa Cerarja. Upanje umre zadnje. Ne smemo pozabiti, da imajo v Murglah ogromen, odlično organiziran aparat, podprt z neomejenimi finančnimi viri in s presstituti v dominantnih medijih.

     • Soave

      Tudi jaz tako mislim.
      Cerarjev odstop pa močno smrdi. . . taka poteza, presneto čudna, dva meseca pred novimi volitvami ni kar tako. Dobro ste napisali. Aparat melje naprej !!

     • anzek

      Cerarjev odstop… po spremljanju dogajanja v sodni dvorani, po mimiki Cerarja in Lebna, brezvoljnosti, po izjavi ga.Lucije Ušaj, da sta oba, tako Cerar kot tudi Leben, govorila na sodišču v prid velikega borca “državljana K”, se je dalo slutiti na predajo. Na sesutje samega vase, kot je pravilno zapisala “osa” zgoraj.

      Potrebno je biti pozoren, kajti, globoka država ima kompletni represivni aparat za sabo, aparat v katerem je v vsaki mišji luknji njihov človek!!
      Svetlo točko pri vsem skupaj vidim v odločitvi sodišča!! Ne smemo pozabiti, da je ravno pravosodni sistem IMUNSKI SISTEM družbe!!

     • osa

      ja toje sicer res, imajo pa tudi, moderndorferje in instant pravnike, ki PAMETI nimajo ali pa je ne uporabljajo.
      slovenčki spreglejte. kakšno plačo si bodo izborili ŠOLNIKI, kakšno plačo pa bomo imeli v gospodarstvu.
      TO JE EDEN SREČNEJŠIH DNI ZA SLOVENIJIO, DA SE JE NAJBOLJ ETIČNA VLADA SESULA SAMA V SEBE

      .
      RESNICA IN LUČ VEDNO PRIDE TUDI ČEZ 50 ali več let

 • Rožle

  Sej ne vem …a zdej na konc pa odstop .. ?

 • Brutus

  ”Navidezni spopad-ali rušenje vlade” je le delscenarija murgeljštaba! Navidezno rušenje je le predpriprava za instaliranje ”novega” obraza, ki sliši na ime šarec. Pred volitvami že nekajkrat videno! Upam le, da bodo tokrat SLO butalske ovce spregledale, šle na volitve in volile SDS, ki je v dani situaciji edina sposobna Slovenijo izvleči iz tega komunajzerskega dreka…..!

 • PIA PlA

  Citiram: “Erjavec meni, da bo Gašperšič težko še naprej minister, vendar je treba upoštevati okoliščine, da je do volitev le še tri mesece. Tudi državni sekretar Jure Leben, ki je bil posebej za to imenovan, bi moral nositi odgovornost za slabo pripravljen projekt, je dodal.”

  Erjavec zahteva odgovornost Lebana za slabo pripravljen projekt in nikakor ne more razumeti, da tega projekta sploh ne bi smelo biti. Kriv je tisti, ki je Lebana posebej imenoval za vodenje vladne propagande za 2. tir oziroma za vodjo vladnega projekta Drugi tir.

 • Prle

  Potem. pa naj še kdo od vas izusti, da sodišča sodijo po nareku vladajočega režima.

  • Republic Commando

   fak končno je en levi priznal, da to kar nam vlada ni demokracija ampak režim :)

  • osa

   NE VČASIH SE ZMOTIJIO IN ZAČUDA SODIJO PO RESNICI

 • VERRZIFIKATOR

  Mira Cecljar

  MIRICI SE GLAS ZVIŠUJE

  Miričin, dekline iz soseske,
  hčerke konjederca brez ročajev,
  glas dobil je nekaj več tresljajev,
  so glasilke vse bolj njene rezke.

  Cvili, kot da na sodišču priča,
  kot da nezvestobe jo dolžijo,
  kot da jo za mehki del držijo,
  kot da rabelj z gajžlo punco biča.

  Mirica izgublja pod nogami
  tla in poden, ravnotežje celo,
  le še cvili, stoka na debelo
  in počuti se kot pes v osami.

  Glas se ji čedalje bolj zvišuje,
  z vsakim dnem je le še bolj otročja,
  prava pravcata je hči kokošja,
  ki na lastno mater se sklicuje.

 • tetka z ozadja

  Janšisteki ne vem zkaj ste tko nasajeni. Po vseh anketah in po mnenju desnih in levih političnih analitikov, se bo janšekova stranka uvrstila v parlament. Še več tudi po naslednjih volitvah boste največja opozicijska stranka, res sicer z manj poslanskimi sedeži kot jih imate sedaj, pa vendar.

  • Republic Commando

   Zakaj ste pa rdeči tako nadležni, če pravite , da je vaša zmaga zagotovljena. Vaše obnašanje in izjave kažejo nasprotno.

   • tetka z ozadja

    Seveda, da bo leva vlada, tako kot prejšna sedanja in bodoča, kakšna pa naj bi bila?

    • Republic Commando

     Bomo še videli ;)

     • ĐĐ Style

      To je že jasno

    • FORT WORTH

     Ti si tudi levi v tintari.
     Hehehe

    • osa

     TUDI NSLOVENČKI SPREGLEDUJEJO, DA JE DESNA ROKA VEČ VREDNA KAKOR LEVA

  • osa

   Ja tetka , hudo, ko človek izgubi vero v vase, janšek bo ukinil borčevske pokojnine po principu poljakov, ti masleša kučan pa boste zbirali od 300 € pokojnine za poplačilo škode janšeku , crnkoviču
   ja treba bo dvignit rezerve iz DAVČNIH OAZ ali pa umreti.
   tO BO ŠE NAJBOLJE IN BO ZA SLOVENIJO SPET SREČEN DAN.
   BOG MAVAS RAD SLOVENCI
   ZBERIMO SE IN POKONČAJMO TO KOMUNISTIČNO BOLEZEN IN OBDELUJMO SVET MARKA Z IZVOLJENO DEVICO IN ŽIVIMO PPRRRAVVVICOOOO

 • MEFISTO

  Škoda vsake sekunde za Cerarja in njegovo vlado ter za njuno koaalicijo.

  Niso več ne sedanjik in ne prihodnjik.

  Cerar, njegova vlada in koalicija so predpretekli čas.

  • VERRZIFIKATOR

   Je Mefisto Faustu dopovedal,
   da s hudičem je ta čas sedanji,
   znašel se nesrečnež je v kotanji,
   v predpretelik le nazaj bo gledal.

 • Lisjak

  Cmerko! Kučko ti bo zde glavo odšraufal!

 • Rožle

  Smo se tolažili takoj po volitvah …
  saj slabše od Šivilje že ne more biti…. mar res ???

  • Republic Commando

   Šivilja je bila Einstein proti telimi kreaturami

   • Slovenka

    Tudi sama že kar nekaj let ugotovljam, da Alenčica ni najhujši primer.

 • PIA PlA

  Zdaj mora sodišče samo še ugotoviti, da je zakon o 2. tiru nezakonit, d.o.o. 2TDK nepotrebna (generalni direktor firme Metod Dragonja občutno predrag), Cerar pa brez doktorata ustavnega pravnika. Pa so splavale sanjske veliko predrage vladne službice po vodi.

  • Slovenka

   Ne verjamem, da bodo šli tako daleč, Vrana vrani ne izkljuje oči.

  • osa

   DOKTORAT CERARJA JE NIČ VREDEN

   KATERI NORMALEN ČLOVEK BO CERARJA SEDAJ ZAPOSLIL
   JAZ MU TUDI SVOJIH KRAV IN OVC NE DAM. LAHKO PRIDE DO ETIČNEGA SPODRSLJAJA

 • antimur

  Takšni so kučanistični pizduni, ko je nekdo na tleh, ga je potrebno še pohoditi. Cerar je zagovo najslabši premier, tudi neetičen ter kako ironično, ustavni sodnik in obenem veliki kršitelj Ustave RS, toda ostala ministerska ekipa ni nič boljša, še najbolj škodljiv in zahrbten je prav Erjavec, zato takšno antislovensko tele nima kaj za gobcati ampak mora sam takoj odstopiti iz vseh funkcij in se skriti v mišjo luknjo. Pa še tam ga bodo našli tisti, ki bodo poravnavali ceho za vso zlo, ki ga je povzročil Slovencem.

 • FORT WORTH

  Cas do volitev bo naplavil se marsikatero koalicijsko sranje, ki so ga do zdaj barabini skrbno skrivali.
  Zidan in Erjavec sta pozabila, da sta iz istega smrdecega govna ??

  Ne hitimo z volitvami, cas je na nasi strani.
  Nova24 vi pa pridno, kot do sedaj.
  Gremo…

  • Slovenka

   ”Čas do volitev bo naplavil se marsikatero koalicijsko sranje, ki so ga do zdaj barabini skrbno skrivali”.

   Drži. Toda pri komunistih ni naključij. Blato bo hitelo na plan, ker oni sami tako hočejo. Zakaj? Da bo ‘neobremenjeni’ Šarec na tej umazani podlagi toliko bolj blestel kot pravičnik in znanilec boljših časov in imel tako boljše možnosti, da na volitvah čim več potegne.

   ”Židan in Erjavec sta pozabila, da sta iz istega smrdečega govna???”
   Dobro retorično vprašanje. Mediji bodo na to tehtno pozabili, ker ju potrebujejo v DZ, in vse blato se bo kot plaz zvalilo na Cerarja in SMS.

   • FORT WORTH

    Klown sarec je iz njihovega gnezda.
    Samo levaki ga podpirajo.
    In to je tudi za tiste, ki politike ne spremljajo dovolj mocan signal !

 • Burek Burecki

  Sem za drugo vlado ampak brez kosovarja jansicija…

  • FORT WORTH

   Kosovar te je naredo.

  • samotoje

   Mislim, da tebe ne bo nihče vprašal, za kaj si, mikrodelec.

   • ĐĐ Style

    Zaradi take vzvišenosti zgubljate volitve, večinska volilna moč je v malih ljudeh.

  • osa

   NAJBOLJE DA GREŠ H CMERARJU ALI KUČANU, ČE TE BOSTA SPREJELA. BEDAKOV SE TUDI BEDAK OTEPA

 • ĐĐ Style

  Domobranci, fašisti, narodni izdajalci….. Šarec vas pozdravlja

  • FORT WORTH

   A ti budalo kolaborantsko ze temo obracas ??

   • ĐĐ Style

    Samo želim ti omenit naslednjega mandatarja, da ne bi slučajno pozabili. Pa preverjam kdo se bo javil in prepoznal kot narodni izadajalec.

    • FORT WORTH

     Sarec je pusnil za predsednika in bo tudi za premjeja.
     (:-DDDDD

     • ĐĐ Style

      Kaj misliš da bo JJ, haha. Mater ti bi bil dober komedijant. Naj bo vesel če bo zasedel 2 mesto. Po teh volitvah bo politično mrtev. Lep pozdrav desničarji vidimo se po volitvah, sedaj se bomo mobilizirali proti Janši.

     • Republic Commando

      kako se boste mobilizirali, vam mamice sploh pustijo iti ven?

     • ĐĐ Style

      Luzerčki, kdaj nazadnje ste imeli vlado?

     • Republic Commando

      koliko ste nakradli v 20 letih?

     • ĐĐ Style

      Koliko orožja ste prodali?

     • Republic Commando

      manj kot vi v bosno.

     • ĐĐ Style

      Ja saj Ivan je bil takrat Minister za obrambo. 250.000$ za vsako ladjo

     • Republic Commando

      Samo preko kučana. in janša ni bil več minister ko ste vozili puške v bosno.

     • ĐĐ Style

      Janša je bil minister za obrambo v dveh Drnovškovih vladah, 1992–1993 (2. vlada Republike Slovenije) in 1993–1994.

      Kaj ti ni jasno?

     • Republic Commando

      vozili ste jih pa 95ga. kaj ti ni jasno?

     • ĐĐ Style

      Ne laži : Prva pošiljka je prispela v Maribor 21. septembra 1992; tega dne je bil na letališču tudi vodja TWRA Elfatih Hassanein. Tehnično plat operacije je nadzoroval Dieter Hofmann. Celotno organizacijo pa je vodil Hasan Čengić, svetovalec Alije Izetbegovića.

     • Republic Commando

      tudi če je to res, preko Kučana ni moglo iti. tako ,d a lajaš v tri dni. spet

     • ĐĐ Style

      Spet jst lajam, ti si pa zmišljuješ leto 95, takrat je bosna dobijala orožje prek hrvaške in slo sploh ni več bila v igri. Hrvaška se je pripravljala za olujo in se je Bosna sproti oborožila s pomočjo USA-ja. Nikoli nisem rekel da Kučan ni vedel. Vedel je toliko kot Janša, samo ko vam človek omeni Janeza se spremenite v pošast. Obas ta vedela, sedaj ti spet ne paše.

     • Republic Commando

      In zakaj se potem samo na Janšo spravljate , če veste , da jebiu Kučan kolovodja? Dvoličneži rdeči

     • ĐĐ Style

      OBA STA BILA, pač Janša mi je antipatičen in zahrbtnež, iščem majnše zlo

     • Republic Commando

      Manjše zlo? kdo vlada iz ozadja že 20 let in načrtuje in izvaja kraje, nastavlja “nove obraze” za naivno rajo, nastavlja svoje na RTV, sodišča, ….Ja Janša je žiu hudič

     • ĐĐ Style

      Zapomni si, vsi so produkt iste politične šole. V takem primeru ti preostane dvoje: se ne udeležiš volitev ali izabereš po lastni presoji majnše zlo. Politika je kurba in za poštenje ni prostora.

     • Republic Commando

      In jaz bom izbral svoj strup ti pa svoj. svet se bo pa vrtel naprej.

     • ĐĐ Style

      Dobiva se na sredini

     • osa

      tudi poh jJEZUSA sta bila križana dva razbijnika, eden je spregledal eden pa ni tudi tukaj

      Janša je spregledal, kučan pa ni, a nič zato
      resnica in luč prihaja, po njih delih jih boste spoznali
      kdo se sedaj veseli cmerarjevega odhoda, po mojem veliko, kdo pa joka za njim,.. mogoče ti pa še kašen borec-norec, ki bo ob pokojnino,.. pa tetka, pa burecki, pa franc novak,..

     • ĐĐ Style

      Za Cerarjem sigurno ne jokam, veseli me ko vidim da Đanša tudi ee bi zmagal ne more sestaviti vlade.

     • osa

      ne toliko so meni nakazali na moj račun v bosni , ker sem pri nalaganju samo zaboje štel. zakaj že sedaj vele-PIZDUNA ŠURC ALI ščurek in zgaga nočeta pisati knjige op prodaji orožja in razsvetliti vlogo kučana.
      resnica je daj ekučan največ pokradel in kasiral in lagal

      če bi bila resnica po kučanovo, bi enostavno prepisala repetovo sranje in dodala kakšnega francoskega hrvata izdajalca, kateri je videl kako je janša prenašal denar po gostilnah, pa bi bilo
      tako pa se tudi lažnivcem LAŽ upira

     • ĐĐ Style

      Torej Janša je malce manj vzel in avtomatsko ni kriv, ker se po zakonu densice šteje , da jelopov samo tisi ki je največ ukradel.

     • FORT WORTH

      Katero mesto bo zasedel na letosnjih volitvah, trenutno sploh ni vazno.
      Vazno je, da ljudje dobivajo tocne informacije o rabotah levakov.
      In odkrivajo se dnevno.
      Afera za afero.
      Menim pa, da bo JJ zasedel mesto premijeja najkasneje cez leto ali dve…

     • ĐĐ Style

      Nevem kaj se razburjate, saj boste v parlamentu. Večne sanje SDS-a ko izgubijo na volitvah , sanjajo o rušenju vlade in predčasnih volitvah.

     • Republic Commando

      Tako kot ste vi zrušili Janševo vlado? res ste smešni levi, ko nam očitate stvari katere vi stokrat bolj obvladate. :)

     • ĐĐ Style
     • Republic Commando

      Star Wars ste levi tudi že uničili. Je sploh kaj česar vi ne spremenite v drek? očitno ne.

     • ĐĐ Style

      Mater sedaj smo mi krivi ker je Lukas prodal franšizo Disneyu. Seda jres vidim, da se z vami ni več za pogovarjat. Res si nerazgledan, sedaj te pa prosim da mi razložiš kako so levi uničili STAR WARS

     • Republic Commando

      SW so uničili levi SJW in LGTB lobiji . Imaš na tone posnetkov na YT kako in zakaj.

     • ĐĐ Style

      Dosti si povedal, na YT imaš tudi zagovornike ploščate zemlje.

     • Republic Commando

      Kdo kerega na YT resno jemlje je njegova stvar. priporočam ti Geeks and Gamers, in worldclassbullshitters (ne oziraj se na ime) .

     • ĐĐ Style

      Priporočam ti Drunk History od CC, se boš malce nasmejal. Res da nima veze z levimi , niti z desnimi. Samo za razvedrilo.

     • Republic Commando

      bom pogledal, ti pa poglej unedva, da boš videl kaj hočem povedati , kajse je zgodilo z SW

     • aleks

      kriv što se rodio.

     • osa

      tudi kresalova je rekla;; samo še dva dni nas loči samo da ne bo janša
      in kje je sedaj kresalpova pička

     • Slovenka

      Goreče upam, da imaš prav. Upam samo, da ne bodo par tednov pred volitvami potegnili z rokava še enega asa.

     • ĐĐ Style

      Raje pazite, da se par tednov pred volitvah ne isplava še kakšno vaše brezmadežno sranje

     • Republic Commando

      tako kot vaša maketa? ne skrbi, ne bo.

     • ĐĐ Style

      Za Cerarja se mi jebe, vi raje pazite, da ne isplava kakšna skrita JJ-ova položnica ali pa kaka nepremičnina. Pa upam da ste Snežiča dovolj utišali, kajti Jankovič ima močnejše zveze v Banja luki. Mogoče imaj levi kakšnega asa ki ga čuvajo za ciljno ravnino.

     • Republic Commando

      vaš as je že na mizi, to je serpentinšek, parodija od politika :)

     • ĐĐ Style

      Na koncu šteje zmaga, mogoče bo kaj od njega. Janša je komunist pa vseeno zagovarja demokracijo.

     • Republic Commando

      kako je Janša komunist? razloži

     • ĐĐ Style

      To vsi vejo, enkrat član komunistične partije – vedno član. To je isto kot če bi skušal zamenjat barvo kože.

     • Republic Commando

      ni on kučan veš. Janša je zapustil to sprevrženo ideologijo, vi se je pa kar oklepate, čeprav v 20 letih ni naredila NIČ.

     • Republic Commando

      Se opravičujem je naredila, zmanjšala SLO ozemlje, zgubila teran, se zadolžila za miljarde, nakradla miljone itd.. res ste uspešni rdečkoti, ni kaj

     • ĐĐ Style
     • Republic Commando

      Lejga palčka, kako ničvreden je v primerjavi z Janšo. si to hotel pokazati?

     • Slovenka

      Mislim, da je SDS pripravljena. Je izkusila komunistični način boja za oblast.

    • aleks

     robin hood.

  • Republic Commando

   kaj potem tu delaš? tu ni nič od naštetega :)

   • ĐĐ Style

    3in1

    • Republic Commando

     je 4. in kaj zdaj?

     • ĐĐ Style

      3IN1 (*ANGLEŠINA) 3 v enem

     • Republic Commando

      kaj je to ANGLEŠINA?

     • ĐĐ Style

      To je stvar, ki tvoji ženi med nogami visi. Soseda vprašaj.

     • Republic Commando

      Nisem še poročen, mogoče pa tvoji mami visi iz smrdljive kosmate rdeče pizde?

     • ĐĐ Style

      Istospolna zveza je dovoljena v SLO, kaj čakaš???

     • Republic Commando

      ne plujem v rdečih vodah, tako , da ne hvala.

     • ĐĐ Style

      Desni ste zelo verni, torej imaš rad malde fantke.

     • Republic Commando

      sem ateist in pedofili so za odstrel, vi po drugi strani pa imate neki zelo radi pse.

     • ĐĐ Style

      Ne podpiram kar so počeli z psi, vendar se desni otepajo priznanja kaj počnejo duhovniki. Sem starš in drugače gledam na zlorabo otrok.

     • Republic Commando

      Če si starš zakaj potem ljudem pišeš take gluposti?

     • ĐĐ Style

      Katere točno????

     • Republic Commando

      da imajo radi male fantke?

     • ĐĐ Style

      Saj imajo radi, sam papež je priznal in obsodil

     • Republic Commando

      Whatever lol. ne piši vsakemu take, niso vsi ljudje bolani izprijenci veš. imaš jih pa na desni in levi. samo ne obsojaj glede takih občutljivih tem v tri dni.

     • ĐĐ Style

      Imaš pasejebce na obeh straneh, da nebi bili dvolični.

     • Republic Commando

      nikoli nisem rekel da jih ni. samo odkrili so leve in ta argument bom vedno uporabil ko me levi obtoži biločesa.

     • ĐĐ Style

      Torej po vaši logiki, če eden to dela, delajo vsi? Po tej logoki so vsi desničarji plešasti.

     • Republic Commando

      ne obračaj besed. ti si me tudi obtožil da sem pedofil, ker sem pač desni in kao verni in jaz sem ti pač vrnil z psi.

     • ĐĐ Style

      In ne zanikam

  • bojan dolmovic

   Če verjameš.

  • maksimalno

   S kermo mitraljezu pa ti tu stršiš?

  • osa

   SLOVENCI. DOMOBRANITELJI, DOMOBRANCI dobra novica
   CMERAR ŠArec se poslavljata, ker sta se usrala v hlače, KER NIMATA NE ZNANJA NE MOČI, DA BI SVOJE USRANE HLAČE OPRALA IN ODVRGLA, TER SE OBLEKLA NOVE.

   KAKO OŠISTITI NUSRANO RIT, teh navodil ni v murglah niti v kumrovški šoli

   slovenčki vprašajte sedaj šarca. kakšno plačo bodo imeli šolniki, kakor avstrijci
   delavci v gospodarstvu pa 5x manj pod šarcem kakor v avstriji.
   jaz bi kot predsednik najmanj prvih deset ljudi odpeljal na otok st helena ali napoleonov otok in tam pustil, za stražo pa naselil morske pse.
   kućan, turk, klemenćič, golubič, virant, turnšek, cmerar,..tetka, ĐĐStxyle,..

 • žogica

  Kdo bo zdaj Vili ali Janez?

 • tasilo

  Premier Cerar se je odločil, da bo vlada odstopila … od projekta Drugi tir.

  “Projekt Drugi tir je kompromitiran do konca in zavoljo volivcev in davkoplčevalcev je nesmiselno in neokusno vztrajati pri njem. S projektom Drugi tir je nepreklicno konec. Drugega tira Divača — Koper ne potrebujemo, potrebujemo pa tretjega, zato bomo zdaj zastavili projekt Tretji tir, ki bo potekal po isti trasi in z enako finančno konstrukcijo. ,” so veselo novico sporočili iz kabineta PV.

 • Kosobrin

  Mislim, da bi morali odgovornost za to prevzeti kar vsi trije.

 • Rožle

  To kar fino boli, če delaš fejst narobe sam sebi pa verjameš, da delaš odlično :
  *****************************************************************************

 • bubamara

  Predlog SMC-ja za dosledno izvajanje cepljenja in prepoved vstopa necepljenim otrokom v javne vrtce, je še eno skrapucalo možganskih trustov iz elite izobražencev. Če so bili njihovi poslanci bili dobra tri leta tiho, ne vem zakaj niso zdržali še teh nekaj dni.

  • Slovenka

   Še to? Ne morem verjeti.

 • Franjo Trojner

  Ustavni pravnik Miro Cerar bi moral poznati USTAVO, zakonodajo in jo vestno tudi izvrševati. Cerar državo ni spravil na etične temelje, kot se je samo ustil pred zadnjimi volitvami in potrjuje tudi vsak dan njegovega vodenja vlade.
  Ta vlada, vsi ministri in ministrice z samim predsednikom vlade Cerarjem, bi zaradi objektivne krivde in vseh afer morali v dobro pravne države, etike in morale že zdavnaj odstopiti, kar bi bila edina prava moralna in etičina poteza v vsem času njihove vladavine.
  Če bi bil Cerar res demokrat in zavezan vladavini prava, etiki in morali niti predsednik vlade ne bi smel postati, glede na dejstvo, da se je za zmago na volitvah boril z šefom opozicije, ki je bil nedolžen obsojen in zaprt! Vse tiste podle nezakonite in neustavne poteze poslancev Cerarjeve stranke SMC v parlamentu, ko so poslancu odvzeli poslanski mandat in mu vztrajno onemogočali opravljati delo v parlamentu, kakor tudi imenovanje v komisijo za nadzor obveščevalnih služb so jasno dokazale, da predsednik vlade Cerar, njegovi ministri in ministrce, vlada in koalicija ne spoštuje ustave republike Slovenije kakor tudi domače zakonodaje in predpisov DZ tudi ne. To vlado bi morali odnesti tudi neupravičeno in nezakonito izplačani prispevki za stalno pripravljenost. To vlado bi moralo odnesti nespoštovanje domače zakonodaje in zakonodaje in predpisov EU, pri porazni migrantski politiki, ko je Cerarjeva vlada stihijsko in nenadzorovano, nezakonito v Slovenijo in celotno EU masovno spuščala ilegalne migrante.To vlado bi morala odnesti kontaminirana arbitraža in nato še očitna nesposobnost implementacije razsodbe tribunala o naši meji na kopnem in morju. To vlado bi moralo odnesti lomastenje v luki Koper. To vlado bi moralo odnesti zaradi nespoštovanja zavez do EU, glede odprodaje NLB. To vlado bi morala odnesti očitna nezainterisiranost preiskovanje več milijardne bančne luknje in totalna nezaintetesiranost po kaznovanju banksterjev. To vlado bi moralo odnesti zaradi čudnega odnosa do afere razkritja ene milijarde opranega denarja v NLB. In nenazadnje to vlado bi moralo idnesti zaradi unučenja SV, zaradi netransparetnosti pri izgradnji drugega tira, kakor tudi financiranja spornega referendum, kot je danes odličilo sodišče. Če nič od naštetega Cerar ni smatral za dovolj velik razlog za svoj odstop, pa je to zagotovo nesramno, nespodobna 130560 € draga maketa drugega tira, katera mu je bila tako všeč, da je ob njej čisto pozabil na slabih 200 m oddaljene ribiče, ki jim Hrvati vsak dan otežujejo delo in pošiljajo kazni za plutje po našem SLOVENSKEM MORJU.
  Pred 100 leti so pravi džentlemeni ob tako očitnih osebnih porazih naredili samomor. Danes v moderni dobi pa džentlemeni, častni ljudje v primeru osebnega neuspeha ali svojeva neetičnega in nemoralnega dejanja odstopijo sami! Cerar tvoj oče športnik ve kaj ti je storiti, žal pa ti nimaš načel, kot jih ima tvoj oče, zato ti ne zmoreš odstopiti.
  Za Slovence ti Cerar, kot predsednik vlade ne obstajaš več, tudi, kot politik si preteklost, kar ti bodo volilci v fris povedali 10.06. 2018!
  Žal nam po Cerarju strici in tete iz ozadja v spregi z kupljenimi dominatnimi mediji in raznoraznimi dobro plačanimi pisuni in civilnimi gibanji ponujajo novega Cerarja, ki se imenuje Šarec, srčno upam, da jim v dobro države in vseh nas tokrat na volitvah ne nasedete.

 • macon

  A lahko prosim dobimo Zorangutana za naslednjega PV? A še kaj volje do moči po žilah tli? Nje nje de de.

  Ps: Najbolj zahojeno in primitivno kar sem se spomnil, ampak pustimo se presenetiti. Ko mislimo, da hujše govno ni mogoče, izplava novo levajzarsko govno.

  • Slovenka

   Ne kliči vraga.

   • macon

    Katarza bo nujna in blagodejna.

    • Slovenka

     Bog nas čuvaj take katarze, ker se bo še več Slovencev izselilo iz Slovenije, namesto njih pa bomo dobili še več nekvalitetnih nadomestkov.

 • MadMan

  Se je že začelo, klasičen Erjavec, ki pred volitvami nikoli nič ne ve in vse zve zadnji…

 • Olga_10

  Predstava za javnost….lopovi čakajo, da mine mandat…
  Vsi na volitve! Naženimo levičarje z oblasti!

 • tasilo

  Karel Erjavec je sporočil, da on pa že ne bo oCtopil.

 • xtc

  He,he,he levakom se podira svet.
  Ko bo narod zahteval glave vodilnih kolovodij propada Slovenije bo bolje,dotlej samo čakamo.Kdo so pa se ve,precej glasni in aktivni so iz ozadja.

  • žogica

   Čez 3 mes. se bo desnakom podru svet…

   • aleks

    si našla lopar.

    • žogica

     Velikega—-

 • Olga_10

  Pogrebni zavod SMC ….

  • žogica

   Imaš danes kiklco ali hlače, Olgica?

  • ĐĐ Style

   Olgici so pa danes zrasla jajca

 • Rožle

  Upam, da bo že enkrat konec s tem LDS – om ..

  • Slovenka

   Upajo, da jih bo Šarčeva zmaga spet izstrelila v slovenski politični prostor.

   • FRANC3

    Potem bomo pa spet objokoval napačno odločitev.
    Novi obrazi in stranke: Zares, PS, Virantova stranka, SMC, G, Golobič, Z. Janković-šerif, G. Virant, A. Bratušek, M. Cerar,.. Kaj jim je skupno?
    Prišli za en mandat, pokradli in odšli. In kaj ima Slovenija od tega?? Predvsem pa se vprašajmo, kdo je tega kriv: SLOVENSKO VOLIVCI!!! Mi smo tiste ovce, ki so nas ”nategnili”. In vse kaže, da nas bo Šarec nategnil še enkrat.

    • žogica

     Spet boste jokali…..

  • samotoje

   Tale koalicija je LDS Forte. Podobno kot Linex Forte.

 • Brutus

  Kako je že rekel oni muslič v Lj? Da si bodo zapomnili imena! Mi tudi!

 • Rožle

  A Cerarja res ni nič sram, ko le še tretjina volivcev verjame v njegovo stranko…?
  ..in še celo iz svoje stroke mu je priletela klofuta
  …Iz moralno etičnih načel…bi bilo pošteno, da bi že spakiral svoje kufre….

 • FORT WORTH

  Nas vrli premje se je spet pridusal, da za g.Vilijem stoji stranka SDS.
  Temu bedniku se vedno ni jasno, da je za kurcevo maketo 133.000€ prevec, in 1.2 miliarde € prevec za enojen tir, ki naj bi bil zgrajen sele v 10 letih…
  Cerar si z osla padel ???
  Hehehe

  • bubamara

   1.2B€ v sanjah. Ceno gradenj na takšnem terenu je nemogoče izračunati.

   • FORT WORTH

    Seveda je mogoce.
    1,2 miliarde sploh ni max. ampak minimum.

  • Slovenka

   Moraš razumeti. Denar mu je vedno letel na kup, zato je zgubil občutek. 133.000 za maketo in 1.2 milijarde je za Zdenkinega sina navadna žepnina.

 • Olga_10

  Marionetno gledališče Milana Kučana….

  • ĐĐ Style

   Kdo bo na repetoarju ko enkrat ne bo Kučana?

   • Slovenka

    Prazen prostor, ni nikoli prazen dolgo časa. Verjemi, hitro se bo našla kakšna siva eminenca, ki bo z užitkom držala vse niti v svojih rokah.

 • Olga_10

  Komedija del arte Šarec….

  • žogica

   ….bo ustvarila tragedijo SDSa !

 • ludvig

  …ta trenutek premore Šarec samo ime stranke: nima programa, nima občinskih odborov, nima ljudi za položaje…zato mu bo padec vlade dobrodošel oziroma je načrtovan – da se lahko začne velika selitev “LDS boys-ov” iz SMC v novo stranko .. .tudi Štrukljeva stavka ni ciljana na to vlado, temveč je namenjena prihodnji vladi in njeni destabilizaciji…

  • Anton

   Šarec sploh ne ve v kaj se spušča…

   • ĐĐ Style

    Dobro ve, Janšisti ga na vsak način želite osmešiti, na koncu se bo on smejal.

    • garfi

     če ste pa leviČĆarji tako smešni v svoji tragičnosti

 • Anton

  Ker je Janša reku da bo vlada razpadla ne bo razpadla samo zato ker je Janša to reku. Posledice niso važne samo da ni tako kot je Janša reku. Dokler bo kaj Janša reku se bojo lewaki trudili da ne bo tako.

 • Olga_10

  Upokojenski dom “Mirni gej” Kahl Erjavec…

  • žogica

   A tu si ti?

 • Rožle

  Po volitvah mu preostane samo še basket …

  • Anton

   Samo ne več na naše stroške…

  • Stajerka

   a pol ne bo več strojevodja :)))

 • Stajerka

  dajte lewaki ne nakladajte, da se vam je težko ukvarjat z javnim sektorjem……to počnete že CEL MANDAT…..pa povejte KDAJ, S ČEM in KOLIKO ste se ukvarjali z gospodarstvom???…..ukrepi, reforme???……ja, nekaj pa le je – DVIG davkov in dajatev, luksuz na veliki nogi na naše stroške na vseh področjih – od potovanj do najbolj prestižnih avtomobilov…..o poslancih SMC pa samo tole – zelo malo je sposobnih, realnih, dobronamernih……večina populistov, teoretikov in nakladačev – no, nekateri še to niso in so v javnost stopili šele pred kratkim……tolko, da se pač pokažejo, če slučajno zadanejo srečko za naslednja 4 leta……

 • garfi

  za Butalce murgelska mafija ruši Cmerarja in pripravlja Serpentinška
  Cmerar je lepo pripravil tudi nove VOLIvce iz javnega sektorja
  10.000 novih parazitov

  • Anton

   Kva je dej babe zoprne!

   • garfi

    Butalke

   • Slovenka

    Tista ženska, ki bo volila Serpentinška, je zrela za popravni dom.

    • Matija

     A Serpentinšek kandidira?

     • Slovenka

      Kdo pa drug.

     • Matija

      Samo vprašam, ker na listi kandidatov ga nisem zasledil.

     • Slovenka

      Vedi torej, da se pod Serpentinškom skriva Šarec, da ne boš kaj narobe obkrožil.

     • Matija

      čaki čaki, Šarec javno kandidira in se nič ne skriva.

     • Slovenka

      Še enkrat. Šarec je Serpentinšek oziroma Serpentinšek je Šarec. Zakaj bi se mučil, voli SDS in še nekaj dobrega boš naredil za Slovenijo. Pusti Šarca/Serpentinška, da dela, kar najbolje zna, namreč, da vozi traktor in bere berilo v cerkvi.

     • Matija

      Hja, sds bom volil, ko JJ ne bo več glavna violina. Do takrat zajebi sds. Aja, Serpetninše je Šarec….zakaj pa potem ne pišepš Šarec, kar je krajše in lažje pa še dvomov ni.

     • Slovenka

      Šarec oziroma Serpentinšek. Ni razlike, SDS pa le voli, naj ti Janša ne služi za izgovor. Na ta način boš naredil nekaj dobrega za slovenstvo. Voliti Serpentinška/Šarca bi bilo pobalinsko, škoda te je za kaj takega.

     • Matija

      Janšata poznam osebno preko 30 let in niti slučajno ga ne bom volil, ga predobro poznam. Sicer pa Šarec je Šarec, Serpentinšek je pa zgolj njegova igrana vloga. Lahko bi igral tudi Slovenko pa dvomim, če bi ga potem imela za Slovenko.

     • Slovenka

      Mislim, da je Serpentinšek njegov drugi jaz in da njegov odnos do žensk ni niti za las boljši kot Serpentinškov. Če bi bil, si ne bi prizadeval za odstranitev ograj na meji. Točno se ve, da migranti ogrožajo ženske, ampak to Šarcu oziroma njegovemu drugemu jazu Serpentinšku prija.
      Imela bi ga za Slovenko, zakaj ne, ampak za Slovenko nižje vrste. Slovenke višje vrste Šarec ne bi bil sposoben zaigrati. Za njega so Serpentinški skrajni umetniški domet.

     • Matija

      Lepo si povedalo, skladno z int dometom

     • Slovenka

      In kakšen je tvoj domet? Po zapisanem sodeč ne najboljši. Zdaj pa nehaj, ker ti bom odgovarjala šele tedaj, ko mi boš prepričljivo dokazal, da si volil SDS ali kakšno drugo desno stranko.

 • ĐĐ Style

  Lahko noč domobranci

  “Nocoj so dovoljene sanje, jutri je nov dan”

  • garfi

   nova noč

 • FORT WORTH

  Cerar je klofutal…
  Na koncu BO SKLOFUTAN !!
  https://m.youtube.com/watch?v=Dsn3hf93o78

 • Olga_10

  Murgleone se je ustrašil, da bo narod do junija spoznal, da je njegova nova marioneta Šarec, nag … in le prazna lupina polna komunizma….s Kučanom v sredi….Polno novih strank na desnici, skupen nastop le teh v Celju….vloga Nove 24..vse to mu je nagnalo strah v kosti…
  Zato hoče globoka država, s Kučanom na čelu, hitro zamenjati Cerarjevo lutko s Šarčevo….in si tako zagotoviti še štiri leta ropanja, siromašenja Slovenije in rekomunizacije države!

  • Matija

   Kaj pa je to murgleone?

 • Olga_10

  Povejmo jasno in glasno murgleoneju: dovolj imamo vas in leve – komunistične – gerontologije!

  • Matija

   Kdo pa je to? Murgleone?

   • Olga_10

    Mafijski šef iz Murgel Milan Kućan Plavi!

    • Matija

     A tko, nisem vedel. A pol se Janšatu reče trstenjakaone, ker je mafijski šef iz trstenjakove Janez Janša Noriški panter.

     • Olga_10

      Janez Janša je demokrat! Z zločincem Kučanom nima nič skupnega!

     • Matija

      Janša je ravno toliko zločinec kot Kučan in nasprotno. To, da je nekdo demokrat, republikanec, zelen, laburist,… še nič ne pomeni.

     • Olga_10

      Zakaj? Zato, ker je proti njemu Kučan z Udbo sprožil 200 političnih procesov, ki so vsi padli?

     • Matija

      Kakšnih političnih procesov? 200? Udba??? Kučan?????

     • Olga_10

      Vprašajte srbskega Udbaša, ki je jasno povedal, kdo stoji za procesi proti Janši!
      Kučan bo moral odgovarjati zaradi zločinov proti političnim nasprotnikom! Perković in Mustać že sedita!

     • Matija

      Kerga srbskega udbaša? A vašega leljaka? Ups, sorći, ta je ustaški udbaš.

     • Olga_10

      Poglejte v arhiv Nove! Jasno je pričal in eksplicitno povedal, da je za vsem Kučan!
      Tudi na Hrvaškem sodišču je nek udbaš pričal, kako so poskušali s psihološko vojno uničiti Janšo, na zahtevo slovenskih komunistov pod vodstvom Kučana! Sramota!

     • Matija

      Ja, seveda, pa tam en je pričal, da je videl vesoljce… pa to…. Sicer pa, verjetno so mu klerofašisti ponudl kak dober znesek… za denar pa marsikod marsikaj reče in naredi… ane.

     • Olga_10

      Priimkov se ne spomnim! Zaradi takšnih provokatorjev kot ste vi, se mi ne da guglati!
      Je pa vse jasno in dokumentirano!

     • Matija

      Se mi je zdelo da bo tko

     • beno

      Kok si ti zaplankan ?

     • beno

      Matija, a ti Noriš ?

  • garfi

   nujna evtanazija desusa

   • Olga_10

    Tako je! V nobeni normalni državi nimajo upokojenske stranke! Ta stranka samo ščiti privilegije komunističnih zločincev in parazitov!

    • Matija

     Drobnič je imel odlično penzijo…. verjetno je bil komunistični priviligiranec in parazit.

     • Olga_10

      Drobnič je bil tako kot mnogi Slovenci zlorabljen s strani zločinskega komunističnega režima!

     • Matija

      Drobnič je bil ene navadna domosranska podlasca, ušiva uš. Hvala kurcu da je crknu, škoda k ni že prej.

     • Olga_10

      Komunistična propaganda?

     • Matija

      Hja, verjento, če ni klerofašistična je pa komunistična, a ne

     • sprehajalec

      tvoja krvoločna Borčevska kri, bi tudi 16 letne fantiče, kot je naprimer Timi sunila v brezna;

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/61/2017-10-01_COC_Klingenthal_Siegerehrung_Timi_Zajc.jpg/1200px-2017-10-01_COC_Klingenthal_Siegerehrung_Timi_Zajc.jpg

      Tako je izgledal Drobnič takrat.

      Zvezane seveda. Pa jemala celo življenje penzijo iz tega naslova.

     • Matija

      Drobnič je pri 16-tih nosil puško…. verjetno ne zato, da bi nanjo obešal mavrične zastavice…

     • sprehajalec

      tako kot star Lovec in član ZZB novj z lahkoto prereže vrat ljubki srnici v gozdu, tako bi ga tudi 16 letniku. Samo da bi imel materialno korist….

     • Matija

      Ne 16letniku, vsakemu, ki bi sovražno proti meni mahedrav z orožjem.

      A ti si vegi?

     • sprehajalec

      Za razliko od tebe mi gre hudo na jetra pobijanje. Še sploh tisto brez sodnih osnov….

     • Matija

      A si vegi?

     • sprehajalec

      mesa se izogibam. Za razliko od tebe, ki nastaviš kozarec na srnino arterijo pa eksaš. pa utripajoče srce poješ, za potenco in moč.

      kar ti pa sicer ne pomaga kaj dosti….

     • Matija

      aha, torej si vegi

     • sprehajalec

      Komunistu in Borcu, vajenemu krvi je to seveda čudno…

     • Matija

      Vegi…še malo pa bo homo eko bio vegi,….. dejzika

     • sprehajalec

      Ti pač verjameš v pobijanje in klanje, konec koncev je penzija prišla v rodbino, zaradi Nonota iz tega naslova….

     • Matija

      Kot ateist težko v kaj verjamem, je pa res, da se svojih vsejedih korenin zavedam in jih negujem

     • sprehajalec

      saj ti prinašajo denarne koristi, kaj jih ne boš. Brez ozira pa seveda na mlade v tej skupnosti….

     • Slovenka

      Obe strani, partizanska in domobranska sta novačili mladoletnike, kar zamerim enim in drugim. Mulce bi morali eni in drugi za ušesa odvleči domov, staršem pa svoje povedati.

     • sprehajalec

      Drobnič je imel eno samo, ti imaš pa generacijsko dedno, Borčevsko. kdaj greste v štrajk, (maček) Matija, za višje borčevske?

     • Matija

      In še tisto ene predobro, so mu jo komunajzerji zrihtal… tko k teb

     • sprehajalec

      To ste si komunajzarji pa Borci leta 1990 zrihtali, da je bil 1 Jugo Dinar vrednoten za 1 DEM pri obračunu penzije. Drobnič je pač s svojo padel v ta rang, tako kot ti.

      otroci pa lačni po šolah in s prihodnostjo 50 milijard eurov pufov.

     • Matija

      A zdej vidiš kaj ste naredil s to deželo

     • sprehajalec

      da se je penzijo pri 300 dem plače v socializmu obračunavalo v višini 1000 Eur v Sloveniji, je lahko prišla komanda samo iz Borčevskih in podobnih organizacij.

      Otroci bodo pa plačali razliko. 700 Eur nezasluženega….

     • Matija

      Ti očitno dobivaš tok krasno penzijo k vse to veš. Jest sem žal izločen iz tega

     • sprehajalec

      Ha, ha, sedaj boš pa zanikal svojo borčevsko penzijo po Nonotu, ali kaj? zakaj ste se pa borili?

     • Matija

      Mi smo se za svobodo in ne tako kot vi, k ste kolaboriral z naciji

     • sprehajalec

      Moji so bili NOB, vendar so jih komunisti bridko razočarali, ko so rekvirirali pa kradli pa pobijali vse povprek….

    • žogica

     30 let si že v komunistični penziji, kaj bo rekel Janez?

     • sprehajalec

      Drugače je, če pa ležiš na javnem, Žogica hihihihi. Denar kar pada v žep, hihihihi…

   • Slovenka

    Da jih več ne vidimo v DZ.

  • žogica

   Danes imaš jajca, pa si upaš?

   • sprehajalec

    ti si pa na štrajku danes Žogica, hihihihi. Premalo denarja za toliko surfanja po Novi?

 • Stajerka

  do konca tedna bojo še dobli porcijo iz EU zaradi NLB…….

 • garfi

  erjavc murgelski-desus je uničil zunanjo politiko
  druži se z ruskim kgb
  podpira palestinske teroriste
  zasral arbitražni sporazum
  od obljubljenih 1000€ pokojnin je zrihtal 10€
  EVTANAZIRAJMO DESUS JUNIJA

  • žogica

   SDS bo junija doživel evtanazijo !

 • Stajerka

  saj sem vedla, da ne trpijo tako kot jamrajo…….pa Serpentinšek še ni parajt – mali še ni dal zelene luči……

  Židan: Vlado imamo do volitev
  Seja vlade v sredo zvečer, namesto v četrtek dopoldne
  14. marec 2018 ob 21:19
  Vlada ostaja do volitev, je dejal kmetijski minister in predsednik SD-ja Dejan Židan, ki se je udeležil nocojšnje seje vlade. Ob tem je poudaril, da vlada o sodbi vrhovnega sodišča glede referenduma o drugem tiru ni razpravljala.

  ugotovitve vrhovnega sodišča so drugorazredna tema…..ni pameti, ni panike…..

  • Slovenka

   Bomo videli. Koliko jim lahko verjameš?

   • Stajerka

    o verjamem, da jim je lepo in da vlada ne bo padla……Cerar je preveč egocentrična osebnost, da bi se odpovedal lastnim koristim, pa če tudi na račun lastne neumnosti – eanko Židan in Erjavec……sedaj bo potrebno bit samo pozoren kaj se dogaja – prvega, ki je potrebno imet pod lupo je Štrukelj……naslednja je Milojka/zdravstvo in Mateja/finance…..pa Matić in Levica s svojimi neblozami……tudi Alenka se še vedno trudi s spremembo ustave……časa je še vedno PREVEČ za polnjenje žepov in sprejemanje odločitev v ŠKODO NARODA……in če bo kdo temu držal štango bo to Brglez…..

    • Slovenka

     Dobro razmišljanje. V teh nekaj mesecih lahko pade še kar nekaj cekinov v prave žepe, ustanovi se še kak urad ali zavod ali inštitut za prodajanje megle in vlečenje lepih plač, lahko odstranijo ograje na meji in še in še. Počakajmo. Komunisteki so navihani, prakse jim ne manjka, po glavi jim gredo same vragolije, tako da brez podlage tvoje razmišljanje ni, čeprav še vedno mislim, da bodo pohiteli. Nastale so nove stranke na desnici, ki so jim lahko pognale strah v kosti, in če sedaj pohitijo z volitvami, upajo, da bo novim strankam na desnici zmanjkalo časa za uveljavitev in prepoznavnost.

    • Slovenka

     Štajerka, katera je imela prav? Sem ti rekla, da se jim mudi, da izpeljejo volitve, preden se nove desne stranke uveljavijo in poberejo desne nezadovoljneže, ki so do sedaj ostajali doma, kot tudi zmerne levičarje. VODA TEČE LEVAKARJEM V GRLO.

  • aleks

   kdo pa je židan, da pravi vlada bo ostala do volitev.

 • garfi

  židan-sd je zrihtal hrvaški teran
  EVTANAZIRAJMO SD JUNIJA

  • Slovenka

   Židan Teranobran.

 • Sredina

  Naj skličejo predčasne volitve, itak se že vsi grejo predvolilno kampanjo..

  • žogica

   SDS niso pripravljeni…

 • sprehajalec

  Po številnih udarcih sta se nad Cerarja spravila še Erjavec in Židan

  Podgani. To sicer ni nobeno presenečenje, kdor pozna politične ramere v Sloveniji, je to pričakoval. To je pač vloga “Novega Obraza”, da je bokserska vreča, za katero se skrivata Stranka Kontinuitete in progresa, naslednica Partije in njenih priveskov ZSMS, SZDL, ZZB, Kolektiv antifašističnih pletil, Pevski Zbor Pinko Tomažič z Kombinatkami & Co.

  Karel pa zaščitnik Drnovškovih in zaslužnih penzionerjev. Da jim slučajno ne bo šlo na slabše.

  • Sredina

   Erjavec je prot temu, kar dela SD , še perla

   Židan že praktično cel mandat od znotraj ruši vlado, in točno ve, da vse kar bo ta vlada slabo nardila, se bo v veliko večji meri poznalo Cerarju kot pa njemu

   Ampak to kar se grejo pa zadnje čase je pa res dno od dna, pošiljanje Šamija na kongres SMC, zavlačevanje s predajo, ki gre na škodo SMC, stavka javnega sektorja, debakl z vojsko, izkoriščajo svj vpliv v zdravstvu in ga sesuvajo od znotraj, izkoriščajo svoje ljudi v SOVI…

   Nevem zakaj je sploh vleku SD v vlado, če ma večino tut samo z DeSUS-om, če bi pa kje zmanjkalo, bi pa lahko glasove dobil drugje

   • sprehajalec

    če si ti morda naiven, pa iščeš neko sredino, potem si res iz nekega pasjega zavetišča, kar sem vseskozi sumil.

    Od leta 1991 je siva eminenca vsake vlade SD, prej pa LDS. Stranka s široko mrežo socialnih in gospodarskih povezav, zaščitnica vseh izgubljenih po letu 1990, ki so kao izgubili svojo Partijo. S svetom modrecev, v podobi bivšega CK ZKS, ki ga je Židan pred leti hotel uzakoniti, kot del Vlade.

    Zapomni si, v Sloveniji obstaja samo ekstrem. Vmesnih poti ni, oziroma je virtualna. Ali je levi ekstrem, ali pa desni. Za eno stran se boš pač moral odločiti. da ne boš tako očitno trpel in boš vedno znova razočaran, tudi po serpentinšku, boš cvilil.

 • garfi

  UPOKOJIMO DESUS JUNIJA !!!
  murgelska vladna rdeČĆa nit

 • Sredina

  Predčasnih volitev ne bo

  • žogica

   Taako se je Janez odločil, ga je strah?

 • garfi

  SPLAVIMO “LEVE” STRANKE JUNIJA šarec-sd-desus-smc-zl-l-itd
  DOL Z LOPOVSKO BANDO

  • žogica

   Na Blejskem jezeru?

   • garfi

    …potopimo splav

    • žogica

     Vsi plavamo, se vsi rešimo in vladamo naprej !

     • garfi

      Vsi plavamo, se vsi rešimo in krademo-te naprej !

     • žogica

      Ponavljam: Vsi plavamo, se vsi rešimo in vladamo napre !

     • sprehajalec

      Žogica, toliko denarja, kot ti dobiš kot šolnica za surfanje po Novi čez dan, ti noben sistem na svetu ne bo plačal. Zate je tole sanjska družba….

 • Matija

  V glavnem belouške bodo štele poraz na volitvah

  • žogica

   Se še ne zavedajo….

   • Matija

    k neki sanjajo

    • žogica

     Tako jim je lažje….

   • sprehajalec

    tebe naj bolj skrbi Žogica, če bo kdo še dal puf za tvojo plačo hihihihi….

  • Sredina

   Relativna zmaga se jim zna zgodit, samo ne bojo mel kej z njo nardit, podobno kot so oni nardil Jankoviću, bodo zdej drugi njim

 • garfi

  naslednje “leve” vlade ne bomo preživeli

  • Matija

   To zna bit vspodbudno….

   • garfi

    samomorilec

    • Matija

     Nimam teh fetišev…raje druzga kot sebe

     • garfi

      rdeČĆi fetiš 70 let

     • sprehajalec

      Raje ubijaš druge v gmajni, pa tudi najstnike bi v obrambi pridobitev revolucije in penzije iz tega naslova?

     • Matija

      Raje ubijem tebe kot sebe. A je u kaj spornega? Mogoče imaš ti kaka mazohistična nagnenja, jaz jih nimam.

     • sprehajalec

      Mene boš težko, rekel sem ti, da imaš prekratke noge in roke.

      Slaviš poboje 16letnikov leta 1945?

     • Matija

      16letnih oboroženih morilcev…………..

      Tako šlevo k si ti z lahkoto, sem ti že rekel

     • sprehajalec

      jaz sem ti pa rekel, da bi tekel, kot leta 45 tvoj Nono….

     • Matija

      A za tabo proti avstriji?

     • sprehajalec

      leta 1945 so borci čakali na prihod okupatorske JA, ki se je šele čez 45 let pregnala nazaj, odkoder je prišla. Kvizlingi torej…

     • Matija

      ha ha ha ha, lej, ne moreš, lahko se še tako trudiš ampak ti ne gre. Pejt spat, prej si pa še en korenček nastrgi:)))

     • sprehajalec

      kaj sedaj je pa to to, eno glupo streseš, pa pol stavka hahaha. kaj misliš da si med svojimi lovci?

     • Matija

      Ma kakimi lovci…. tuki sem med ali smrkoladjo ali pa bebci. Bova pa res težko, ker jest teh njuejđerskih homoekobiovegilezbo…variant ne poznam. Sem stara šola.

     • sprehajalec

      Krvave roke pač….

     • Matija

      Človeška evolucija pač

     • sprehajalec

      Pobijanje mladincev. Kot star medved pobije mladiče drugih genov…

  • žogica

   Desni?

 • Sredina

  Cerarju je dopizdil haha, mal je gajstn

  • Mojca pokraculja

   Blefira tko kot ti nataška.

 • Sredina

  Evo šou je

  Temu se reče državniška poteza, pa ga ne podpiram sicer, ampak tu pa mu dajem kapo dol

 • čips

  KONCNO JE KONC TE TRAGIKOMEDIJE

 • DJURO SUMAR

  Kdo stoji za štrajkom JS ne vem, vem pa, da je za polomijo izgradnje drugega tira kriva opozicija. Sicer pa, kaj bi se človek živciral, saj bodo kmalu volitve, potem pa se bomo šli jovo na novo. Bo pa zelo zanimivo, ampak se bojim, da bodo desničarji zopet razočarani. Živi bili, pa videli.
  Ja, tista maketa je pa resnično preplačana, pa še popolnoma nepotrebna.

  • sprehajalec

   Boš spet stavil na “nov obraz” Đurice? Če boš volil tvoje komuniste, jim boš slabo uslugo naredil, pri toliko pufa, kot ga ima že država….

 • centurion

  YYYYYYYYYEEEEEESSSSSSS.
  3 leta prepozno!!!!!

 • žogica

  Jaanez jeclja, ga je strah Šarca !

  • centurion

   Ajd, kurba rdeča, lahko noč!

 • Janez

  Cerar spizdi čimprej.,ali ne vidiš,da si prekratek..Nazaj prinesi,kar so tvoji pokradli.

  • Sredina

   On je še najmanj pokradu, udarte po Židanu in Erjavcu, sploh po prvem

   • sprehajalec

    Slednja dva sta ga nastavila, v režiji Murgle generalštab. kaj res ne moreš spregledati igrice, ki se jo grejo? pa zaporedje novih obrazov, za katerimi se skrivajo? kaj ti resno verjameš v moč nove stranke in obraza? Moč na kakšni osnovi pa? Ekonomsla moč, socialno omrežje, borci, lovci, žerjavisti ali v kaj ti misliš?

    • Matija

     A tvoj izdajalski predniki so bili tut vegiji al si samo ti?

     • sprehajalec

      Priznam, da so bili izdajalski do slovenskega naroda, ker so bili v NOB. vendar so hitro spoznali zablodo komunizma….

     • Matija

      aha, so pizde izdajalske nacifašistom ovajale slovenske domoljube, kajne

     • sprehajalec

      Saj niso bili moji tvoj Nono, ki je klavce bril in strigel. Nacifašistov pri nas niso poznali pod tem imenom, ta ime so po letu 1945 uvedli ZZB in Komunisti.

      takrat so jih poznali samo pod imenom Antikomunisti.

  • žogica

   Ti si ta pravi Janez?

 • Vrhovni sodnik

  Pred sejo vlade prav cmero Židanu, kupu si bom 3m štrika in se obesu, Židan mu odgovori, zakaj bi denar stran metal, kup raj 1,5m bo dost

  • Slovenka

   Ni treba, da se obesi, naj dela nekaj pametnega in pošten naj bo enkrat za spremembo.

 • matjazr7

  Miro Cerar odstopil s položaja predsednika vlade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ĐĐ Style

   Šarec bo pometel z ljubljenim vodjo!

   • Vrhovni sodnik

    A mu ne bo nerodno s ponyom pometat, saj ima že 85 let

    • ĐĐ Style

     Čas je , da J počasi obišče SPIZ

  • Mojca pokraculja

   In? Vse je samo špil. Dogovorjen.

 • Sredina

  Dobr je povedu, da ga Židan in Erjavec rušta že od samga začetka, predvsem zato, ker vesta da je naiven v določenih zadevah, kot neizkušen politik

  Upam da bodo volivci Židana in Erjavca primerno nagradili za tole

 • Vrhovni sodnik

  Vlada je padla, cmero je odstopu.

  • sprehajalec

   To jih je nategnil. jim je počitnice pokvaril….

 • neny

  Meni je ta vlada okej. Prišla bo slabša.

  • ĐĐ Style

   N ne bo, ker Janša ne bo zmagal

   • sprehajalec

    Slovenija je pripravljena na Ciprasa II. Učiteljice naj kar na ulici ostanejo….

  • matjazr7

   Se strinjam, kamniški konj in beograjski konjušari okoli njega …

 • ĐĐ Style

  Orban za predsednika vlade

 • ĐĐ Style

  Desničarji se veselijo, vendar so spregledali trojasnkega konja. Samo levica se bo zamenjala. Vseeno bolje kot JJ.

  • žogica

   Levica gre naprej, ABSOLUTNO !

   • ĐĐ Style

    Dejansko Cerar je v vsej zgodbi najmanj kriv, vsi so ga napadali dobro je toliko dolgo zdržal.

    • žogica

     Se popolnoma strinjam !

     • ĐĐ Style

      Ampak že res dolgo nisem napisal JANEZ JE KRIV!!!!

     • žogica

      Pa saj je, SDS je stala za Vilijem…..

 • žogica

  So že kakšna navodila od Janeza?

  • ĐĐ Style

   Prvo mora Janez dobiti navodila od Orbana, potem pa po lestvici nižje sledi komanda.

   Raspored za Novo24: 3 dni Cerar, potem pa standard Partizani, Islamisti, Kučan, Komunisti, Janković…

   • žogica

    Ja Orban je ta glavn, Janez je nekje pri tleh….

   • Si pa fino bolan. Tabletke rabiš.

    • ĐĐ Style

     Hvala za diagnozo, ne soditedruge po sebi.

   • Sašo

    Uf ko bi vsaj imeli ORbana na desnici, bi zradiral levico enkrat za vselej . Žal nimamo maherja kot je Orban.

  • Sašo

   Ja, ti moreš Ahmadu glavo zarit v rit.

 • Sašo

  Naj pakirajo vsi banda antislovenska .

 • neny

  Ministrica Kopač Mrak je naredila veliko koristnega. Zakaj ne kdaj pohvalit, ne pa samo grajat. Stranka SMC mogoče res ni za vlado, ker so premalo na hard, kot je recimo kaka SDS. Te stranke si pa res ne želim par cm višje, ker je pretirano radikalna.

  • Sašo

   Za koga je naredila veliko dobrega ? Za manjšinske marginalne skupine ?? temu s ereče klientelizem , ne pa dobro delo.

   • neny

    wow

    • RATATA

     Kuzla laja ….

     • neny

      sds-ovec je primitIvc v genih. Bil in bo. Žalitve so za vas normala. Heh..

     • Sašo

      zmerjaš ljudi s primitivci, potem pa v isti sapi govoriš da SDS-sovci zgolj žalijo..? Na kakšni drogi si ti ? Definitivno ji je potekel rok uporabe, ker so se ti možgani skisali.

 • Osti jarej

  …cunja odstopil….končno…no,saj sploh ni taka cunja

 • ĐĐ Style

  Kje je sedaj admin? Naslov je potrebno zamenjat. EKSKLUZIVNO Cerar odstopil, partizani so domobranca skuhali v golažu

  Pa unga pesnika mate na POPTV

 • Osti jarej

  … a korlna je pa kap

 • sprehajalec

  Sedaj pa kao jok za cmerotom, pa tako dober pa ostale lažnive levičarske floskule. Svojo nalogo je opravil, za njim sta se skrivala Karel in Židan. Kao ohranila čisti obraz.

  edino kar jih je nategnil je, da jim je počitnice pokvaril, pa Serpentinšek še nima stranke pripravljene. Da vskoči v sedlo, pod budnim očesom znanih krotilcev iz sfere sil kontinuitete in progresa.

  Učiteljice pa lahko kar na cesti ostanejo…

  • Slovenka

   A ni istočasno zašil tudi Štruklja?

   • radames

    Poleg makete je tale “stavkovni val” največji nateg te vlade. Kako nas imajo za norca!

 • Spartan

  Peace. Ljubav. Bog!

 • MEFISTO

  Eno uro po odstopu premiera Cerarja in po razpadu vlade in koalicije se ta portal še kar sprašuje, ali je razpad vlade in koalicije samo še vprašanje časa.

  Izrekam sožalje enemu, edinemu in vedno istemu, ki je spodaj oznanil svoj obup v petnajstih zaporednih komentarjih ter pri tem pokuril najmanj pet svojih dragocenih, vendar zlajnanih nickov.

 • neny

  Občutek imam, da je Cerarjeva vlada v SLO zadnja, ki je imela razumevanje tudi za socialni kontekst. Šarec bo “opasan’ kapitalc beton. S kompanjoni SDS bi se znal celo ujeti. HitlerJugend.

  • Sašo

   Socialna vlada, kaj se zajebava.š? Vzeli so dodatek pogrebnine, ki ga je dobil vsak državljan ob smrti, invalidom so vzeli del nagrade ki so jo dobili ob zaposlitvi..obdavčili so tiste, ki se vozijo v tujino delat, trošarine imamo najvišje v vsej soseščini itd.itd..o kakšnem socialnem kontekstu ti to ?
   Mislim da ti hodiš malo provocirat na ta portal, kaj ?

   • neny

    SMC je izločila dodatek na pogrebnine. Se ti zajebavaš!? ker tako neumen menda nisi.

    • Sašo

     ????Kaj motaš ? Vzeli so pokojnim denar , posmrtnino, ki jo sedaj dobivajo samo še najboljs ocialno ogroženi, torej šiptarji in Bosanci, ter upokojenci..kaj ti tu ni jasno ???

     • neny

      “Vzeli so pokojnim denar”

      pokojnim so vzeli denar za bencin. Bravo.

     • Sašo

      Pa dobro ti si zabi-a ali kaj ? Očitno ne veš kaj je pogrebnina, ko ti bo kdo prišepnil se oglasi, do tačas pa se z glavo butaj v steno, priporočam ti tisto ki ni nosilna, mogoče naletiš na gipsplato .
      Kje se najdete pacienti, radi bi bili pametni, pa duhoviti, pa bemtiš da si zadajate eni prevelike zalogaje.

   • Mojca pokraculja

    Pozabil si na povečanje pokojnin za 2% in to po treh letih in pol te “čudovite” vlade.

  • Ti in tvoji občutki, he, he

  • čips

   …zadnja z razumevanjem za soc. kontekst?!?!? Hahahahaha na vse brezveze zapravljen dnar,cakalne vrste v zdravstvu,otroska kirurgija v razsulu,pokojnine in minimalc pa niti za zivet in lih dost da ne crknes…. ja zelo so socilno obcutljivi.

  • domovina mili dom

   Kje vidiš socialo. A v podpori v socialni podpori raznih Arabcev. Si pa res humorist. Res si me nasmejal. Pa tako sem bil prepričan, da ni vrst v zdravstvu, penzije nad povprečjem. Zdravstvo zastonj, šolstvo zastonj.

 • Sodni dan

  Zdej študirata Židan pa Rjavc kak pobegnit s titanika brez da bi jih kdo opazu. Nažalost nebo šlo tudi onadva čaka kazen.

 • Vrhovni sodnik

  Štrukelj je spet svoje nategnu, zdaj se nima s kom dogovarjat.

 • RATATA

  Predlagam uvedbo izrednih razmer, saj je brezvladje. Zakaj bi bila pravila vedno samo za ene?
  Do 10.junija naj velja eno pravilo; Pravil ni!

 • samotoje

  Nova, posodobite stran ali pa spremenite naslov. Recimo:Padec vlade ni več vprašanje časa…

 • RATATA

  Cerar doma babo tepe.

  • neny

   na Kosovskem polju.

  • beno

   Pol dobi pa še “svoje stvari” na prag.

 • radames

  Odprimo šampanjce! Boljše ne bo! Državo je v roke dobila globoka država, ki ne bo dopustila, da viri denarja presahnejo. Nastavili bodo drugega, ki bo serpentinast in še slabši. Tudi če na volitvah ne bo dobil nobenega glasu, bo namontiran za predsednika vlade. Taka je pač globoka država, ki ima slovenske zakonitosti porojene 16.sept. 1941. Za spremembe se bo le treba upreti in globoki državi napovedati vojno. Drugače ne bo šlo.

 • Kosobrin

  Bitko je dobil Kovačič, vojno bo dobilo ljudstvo!

  • Krtača 20

   Sam ne bo tko kot mislijo nekateri ki so ti dali like.

   • Kosobrin

    Morda, kakor bo določilo ljudstvo, tako naj bo in tako bo najbolj prav.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Židan podlasica vse podlasic

 • Jan Kovalski

  Izgubil kraški Teran, štajerski Židan.

  • dež

   Malo si krivičen do njega in gledaš preozko na te stvari. Res, da je bil neuspešen pri teranu, a po drugi strani nosi vse zasluge za izjemen razvoj populacije smrekovega lubadarja.

 • domovina mili dom

  Koalicijo je kučan držal skupaj na silo, dokler je rabil, da pošlihta panamske dokumente, mafijo v zdravstvu, utrdi jugonostalgijo.

 • mginko

  Obe rdeči podaljšani roki udbomafije. Državljani – ali to vam kaj pove, ali boste spali na volitvah še naprej, ?

 • Borut Stari

  Tako kot so nečastno prišli na oblast, z ukradenimi volitvami, bodo tudi nečastno odšli

 • Borut Stari

  Dobra novica. Sindukati so se obrisali pod nosom

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!