fbpx

Jelinčič o Sophie in ‘t Veld: Ni čisto gladka!

Predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti (Foto: FB)

“Skratka, marsikaj je ta gospa že naredila, seveda v korist levih, ekstremnih, dekadentnih, tistih, ki rušijo demokracijo, tistih, ki rušijo evropske postulate, evropske kulturne korenine, hočejo uničiti vse, kar je evropskega, in vpeljati nekaj,  kar je zblojeno, degenerirano itd. Konec koncev: v kateri državi imamo pedofilsko stranko? Na Nizozemskem! In kdo je njen ustanovitelj? Eden od najvišjih predstavnikov političnega življenja” je Sophie in ‘t Veld brutalno razgalil prvak SNS Zmago Jelinčič Plemeniti. 

“Glavna “fora” je sedaj tista Sophie in ‘t Veld, ki po Sloveniji pljuva po dolgem in počez. Pljuva po naši vladi, po našem premierju in predvsem po naši domovini. Vse, kar ni njej prikladnega in kar ni levega, je slabo,” je bil znova neposreden Zmago Jelinčič Plemeniti v kratkem videoposnetku. Ob tem pa je omenil dopise, ki jih je prejel iz Bruslja. Novinar makedonske tiskovne agencije Boban Novković je Jelinčiču posredoval nekaj podatkov o tej gospe. Njeno polno ime je Sophia Helena in ‘t Veld. Kot je izpostavil, se mu zdi zanimivo to, da je v Evropski parlament prišla že leta 1994.

V začetku je bila asistentka nizozemske stranke Democrats 66. Kot je še dejal, se to stranko na Nizozemskem označuje kot stranko “nobel in pametnih ljudi”, vendar pa nikdar ni prejela več kot pet odstotkov glasov na katerih koli volitvah na Nizozemskem. “Kot asistentka ene od poslank je delovala samo dve leti, od leta 1996 do leta 2004 pa je bila generalna sekretarka t. i. Evropskih liberalcev, torej skupine Alde, v katero so vključeni tudi nekateri naši levičarji.” Od leta 2004 pa je ta gospa evropska poslanka in je bila nekaj časa celo edina poslanka skupine Democrats 66.

Trenutno pa je na čelu neke skupine za spremljanje demokracije, vladavine prava. Kot je Jelinčič ob tem še prepričan, gre za trošenje denarja. Tako ali drugače jo podpira Soroševa fundacija skupaj z njenimi sateliti. “Zanimivo je, da je ta gospa zagovornica federalizacije EU, skratka, narediti iz EU nekakšno verzijo nekdanje Jugoslavije, čeprav se že kaže, da je EU desetkrat slabša, kot je bila nekakšna bivša skupna država Socialistična federativna republika Jugoslavija. Zanimivo pa je tudi to, da znotraj njene stranke – Democrats 66 sploh ne volijo, kdo bo odšel v parlament, ampak jih stranka sama imenuje. Se pravi daleč stran od demokratičnega odločanja, daleč stran od kakršne koli demokracije.”

Kje že imajo pedofilsko stranko? Na Nizozemskem!
Šefi oziroma tisti, ki jim je kakšna gospa oziroma gospod všeč, mu dodelijo pozicijo v Evropskem parlamentu. Volitve zanje očitno niso pomembne. In na takšen način imenujejo tudi župane in evropske poslance. Pravzaprav sami sebe imenujejo na te določene položaje in tam delajo, kot pač delajo. Zanimivo pa je, da so to Sophio Heleno leta 2018 izrabili kot glavno orožje pri rušenju imenovanja vodje kabineta Jeana-Clauda Junckerja kot kandidata za generalnega sekretarja Komisije. “Skratka, marsikaj je ta gospa naredila, seveda v korist levih, ekstremnih, dekadentnih, tistih, ki rušijo demokracijo, tistih, ki rušijo evropske postulate, evropske kulturne korenine, ki hočejo uničiti vse, kar je evropskega in notri pripeljati nekaj, kar je zblojeno, degenerirano itd.

Srečanje predsednika Evropske komisije Jeana-Clauda Junckerja in premierja Mira Cerarja (Vir: Twitter)

Konec koncev: v kateri državi imamo pedofilsko stranko? Na Nizozemskem! In kdo je njen ustanovitelj? Eden od najvišjih predstavnikov političnega življenja. Skratka, gospa po mojem mnenju ni čisto gladka, zna se pa lepo “uturit”!” Zna lepo “pumpat” ljudi proti tistim, ki želijo imeti red in disciplino in ki želijo zagotavljati resnične demokratske vrednote. Jelinčič Plemeniti je še prepričan, da bo kmalu odšla v pozabo, ohranili pa jo bomo v enem čudnem “kvadratu”, “črnem okvirju”, ampak tako kot EU, kot trenutno kaže, da gre k hudiču, bo šla tudi ta gospa.

Lažno je prikazovala, da biva v hotelu in prejemala na deset tisoče evrov!
Za konec pa je še navedel, da je kot evroposlanka prejemala deset tisoče evrov kot nadomestilo za bivanje v hotelu, kjer sploh ni bivala, vendar  je bila pri tem zasačena. In menda je celo naknadno prinesla ponarejene račune. A tudi takrat so jo ujeli pri njenem podlem dejanju in jo razkrinkali. “In ta gospa bo nam govorila, kaj je demokratično in kaj je prav, kaj je legitimno in kaj je v skladu z zakoni. Pa, dajte ga srat!”

Domen Mezeg