fbpx

Jenull, Stariha in Čosić deklice za vse v rokah Levice in SD

Ograjo preskočil Jaša Jenull. (Foto: posnetek zaslona)

V seriji člankov smo razkrivali resnično podobo Jaše Jenulla, čigar podobo tako skrbno negujejo slovenski dominantni mediji v rokah levega političnega in gospodarskega omrežja. Spor je eskaliral, ko smo objavili, da je Jenull označil protestnico Tjašo Prošek za patološko lažnivko ter jo hotel diskreditirati z udeležbo na eni izmed videokonferenc stranke Socialnih demokratov kjer jo je označil za janšistko. Kljub ostrim napadom Jenulla je Proškova argumentirano zavrnila vsa podtikanja angelskega režiserja. V našem mediju še vedno čakamo odgovore Jenulla o njegovem netransparentnem in sumljivem zapravljanju zbranega denarja protestnikov, za policijske kazni, njegovo povezanost s črnosrajčnimi Antifovci in namernimi provokacijami predstavnikov policije.

Žvižgaški protestniki so se odločili, da preko njihovega “najljubšega” medija dokončno razkrijejo pravo resnico o Jaši Jenullu. Oglasil se nam je vir, ki je v času protestov sodeloval z Jenullom in Tjašo Prošek. Potrjuje navedbe naših prejšnjih virov, da je spor med Proškovo in Jenullom nastal zaradi politične ugrabitve protestov s strani strank SD in Levica.

Jenull je hotel, da gredo protesti v smer ekstremne levice in sprožanja konflikta s policijo, medtem ko je Proškova zagovornica, “da ne glede, kdo kaj misli, se mu mora omogočiti, da pove svoje mnenje.” Ne glede na to, da je Proškova zelo kritična do vladne politike in našega medija, ji moramo priznati, da se vsaj zaveda, kaj je to demokratično izmenjavanje in spoštovanje različnih mnenj. Jenull na drugi strani si predstavlja demokracijo kot v času bivšega režima, ko so drugače misleče in oporečnike pošiljali na prisilno delo na Goli otok.

Ena od neformalnih organizatork nezakonitih protestov, Tjaša Prošek je postala politična žrtev slovenske tranzicijske levice. (Foto: Facebook)

Vir razkriva, da Jenull osebno nima nobenih vodstvenih in organizacijskih sposobnostih. Na proteste ni sposoben pripeljati več kot 1000 ljudi, a s pomočjo vplivnih levih medijev, daje vedeti, da jih je več kot jih je v resnici. Po drugi strani je, po oceni insajderja, ekipa okrog Tjaše Prošek vedno pripeljala vsaj od 3000 do 4000 ljudi.

Levičarski ekstremisti s “sredinci”

Vir potrjuje, da so Jaša Jenull, radikalni ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha in Vuk Čosić le izvršitelji politik Levice in Socialnih demokratov. Naš vir opisuje, da se Jennulovi pogledi v ničemer ne razlikujejo od pogledov radikalnih levičarjev. Kljub temu je mnogo protestnikov spregledalo, da se za njihovo fasado skriva le težnja, da bi dolgoletna vladajoča tranzicijska levica na silo, za kakršnokoli ceno, prevzela oblast.

Zato je vse dogajanje okrog Jenulla le ena velika prevara za slovensko javnost. V tej pa sodelujejo mediji kot so Mladina, Dnevnik, Delo, POP TV in RTV Slovenija. POP TV smo v našem mediju izpostavili, ko je na zadnjem petkovem protestu Jenull dajal napotke novinarki 24ur Katarini Matejčič, kako naj snema njegove proteste.

Jaša Jenull je celotni čas manipuliral s protestniki in slovensko javnostjo, ko je igral policijsko žrtev. (Foto: posnetek zaslona/ Twitter)

Na drugi strani se je, po opisu žvižgača, znašla skupina ljudi okrog Tjaše Prošek. Pred tem le ena od državljank Slovenije, se je čez noč preobrazila v novo vlogo in se znašla v soju žarometov. Le-ta skupina naj bi, po navedbah našega vira, imela v rokah kar nekaj neprijetnih resnic o stranki Socialni demokrati, kar je najbolj razjezilo Ćosiča in Jenulla.

Luka Perš