fbpx

Skrajna levica ne odneha: Jenull napovedal grožnje pred hramom demokracije, poslancem pa sporočil, da jih opazujejo!

Foto: Facebook

Jaša Jenull, organizator kolesarskih protestov (ki to baje ni) in paradigmatični primer “komunističnih igric”, kjer je oče del establišmenta, sin pa igra vlogo anarholevičarja, ki ruši establišment, ponovno poziva k protestom in ob tem grozi poslancem SMC-ja in DeSUS-a z besom drhali, če ne glasujejo za konstruktivno nezaupnico vladi.

Jaša Jenull, režiser in sin Hinka Jenulla, vrhovnega tožilca z jasnimi protisdsovskimi inklinacijami, že mesece govori o Janševi strahovladi, medtem ko s stisnjeno pestjo kriči, da njega ni strah in poziva k protestom. Tudi tokrat je temu tako in tudi tokrat niso izostale bolj ali manj subtilne, bolj ali manj neposredne grožnje poslancem SMC – ja in Desusa in tradicionalna grožnja Janši in vsem, ki volijo zanj.

Tudi tokrat je temu tako in tudi tokrat niso izostale bolj ali manj subtilne, bolj ali manj neposredne grožnje poslancem SMC-ja in DeSUS-a ter tradicionalna grožnja Janši in vsem, ki volijo zanj. “Smrt janšizmu, svoboda vsem” namreč sporoča letak, ki ga je objavil, današnji dan pa označil za zgodovinskega, saj bo to za levico zadnja priložnost pred rednimi volitvami, da izsilijo oblast nazaj v svoje roke.

Foto: Facebook

Jenull je na svojem Facebook profilu, kot vedno, objavil zapis, ki je nekakšen promo letak za proteste, h katerim spet vabi, prav na dan razprave o konstruktivni nezaupnici. Na njem poleg ustaljenih puhlic o strahovladi, nagovarja tudi poslance SMC-ja in DeSUS-a, naj glasujejo prot vladi, češ, da bodo tako glasovali za – spet kontingent tisočkrat zlorabljenih puhlic – demokracijo, vladavino prava … In kar je še podobnih terminoloških nebuloz, nastalih v tovarni levičarskega politiko – humanizma.

Vir: Facebook

Aleš Ernecl