Jože P. Damijan izpada iz igre: V javnost prišlo, kako je grozil predsedniku uprave Unicredita, hkrati pa ima astronomski, nezavarovan kredit!

Jože P. Damijan (Foto: STA)

Iz bančnega sveta na dan prihaja celovita zgodba o Jožetu P. Damijanu, favoritu za novega guvernerja Banke Slovenije, ki uživa tako podporo Liste Marjana Šarca kot tudi strank DeSUS in Levica. Požareport poroča, da naj bi Socialni demokrati pričeli umikati podporo Damijanu, kar pa ne čudi, glede na to, da na dan prihaja vedno več umazanih podrobnosti, ki pod velik vprašaj postavljajo njegovo kandidaturo za guvernerski stolček. 

Že sam kredit, ki ga je Damijan najel v švicarskih frankih, nakazuje njegovo finančno in poslovno hazarderstvo, kar pa je seveda povsem v nasprotju z guvernersko funkcijo, ki velja za zelo resno. Iz uradnih podatkov Gursa je mogoče razbrati, da se dolg in hipoteka Damijana ne izideta; njegova nepremičnina je namreč vredna 170 tisoč evrov, dolg, ki ga ima pri banki Unicredit, pa znaša 587 tisoč švicarskih frankov. Vsakomur, ki ima nekaj zdrave pameti, je jasno, da 587 tisoč švicarskih frankov ni mogoče zavarovati s pomočjo hipoteke v vrednosti 170 tisoč evrov, saj ta predstavlja manj kot tretjino vrednosti kredita.

Foto: Požareport

Če ste se vprašali, ali ima Damijan za kredit še kakšno drugo zavarovanje, Požareport navaja, da favorit za guvernerski stolček navzven deluje, kot da ga nima. Na podlagi tega številni sklepajo, da je imel Damijan pri banki Unicredit korist, kar pa pomeni, da je nemogoče govoriti o njegovi nepristranskosti, saj je na neobičajen način povezan z eno izmed zasebnih bank. Morebitna nepristranskost na Evropski centralni banki bi lahko vplivala na to, da bi se preverjanje kandidature končalo tako slavno, kot se je zgodilo v primeru Alenke Bratušek, ko je ta želela postati evropska komisarka.

Nameraval obračunati kot v primeru Petrola
Številni viri Požareporta navajajo, da ima zgodba s kreditom Damijana še precej temnejšo plat, saj naj bi aktualni kandidat za guvernerski stolček šel na banko Unicredit in tam grozil danes aktualnemu predsedniku uprave Stefanu Vavtiju, da bo z njim obračunal v primeru, če njegov kredit ne bo konvertiran v evre. Morebiti je z njim nameraval obračunati tako, kot je to storil v primeru Petrola na svojem blogu. Spomnimo. Damijan je kot pravna oseba naročil kurilno olje za ogrevanje hiše na naslovu, na katerem ima poslovne prostore svojega s.p.-ja. Nato pa ga je razjezilo, ker ni dobil popusta, ki je sicer predviden za fizične osebe, zato je Petrol javno obtožil poslovne goljufije.

Profesor na ekonomski fakulteti dr. Jože P. Damijan (Vir: Twitter)

S tem pa je Damijan sam sebe razkril kot davčni goljuf, saj je izkoristil dejstvo, da ima v hiši poslovni prostor, in tako stroške ogrevanja prenesel na s.p. S tem, ko podjetje poveča stroške, zmanjša dobiček, posledično pa zmanjša davek na dobiček, zato je to za podjetje smiselno. Očitno je, da je Damijan želel stroške ogrevanja prenesti na poslovno osebo in s tem državo ogoljufati. Ob tem pa je zanimivo tudi samo poslovanje s.p-ja, saj se ta pri poslovanju v zasebne namene pojavlja kar z uradno elektronsko pošto ljubljanske ekonomske fakultete, sama bilanca podjetja pa je naravnost sramotna, glede na to, da je profesor ekonomske fakultete. Po podatkih Gvina Damijan posluje slabo, ima likvidnostne težave, slabo donosnost. Glede na to, da je od leta 2013 kapital negativen, se človek vpraša, kako je mogoče, da si takšna oseba želi postati guverner Banke Slovenije.

Foto: Požareport

Foto: Požareport

 

Foto: Požareport

Sicer pa je poslovanje njegovega s.p. za podjetniško in drugo poslovno svetovanje ter njegovih drugih podjetij še posebej zanimivo. Prvič, Damijan se pri tem zasebnem poslovanju pojavlja z uradno elektronsko pošto Ekonomske fakultete v Ljubljani, in drugič, bilanca s.p. je tako rekoč sramotna za profesorja te fakultete. Po navedbah poslovnega spletnega portala Gvin ekonomist Damijan posluje “slabo, za naprej ima predvideno še slabše poslovanje, ima likvidnostne težave, obenem pa še slabo donosnost“. Kapital je negativen, vsaj od leta 2013 naprej, kandidat za guvernerja Banke Slovenije “tolče” minus, hkrati pa je 134-odstotno zadolžen.

H. M.

 • Antonius

  Dr. Jože Damjan, skrajšano P., je cenen slovenski ekonomski prevarant.
  Prevarant Dušan Mramor je bil njegov predavatelj in učitelj.

 • karpelec

  Bog ve, koliko takih gnilih jajc iz EF Ljubljana prevlečene z neblestečo glazuro gnezdi po globelih Butal?

  • SIMON ROZIC

   Ogromno in preveč gnilih, nesposobnih, lažnivih in tatinskih gnilih jajc je izlegla tale Ljubljanska EE In vsa se kopičijo ob državnih jaslih in molzejo, molzejo! Jože P Damjan je tipičen predstavnik!

 • VERRZIFIKATOR

  Damjana P. Jožovec

  MENJA SRAJCE

  Kakor moški srajce menja mnenje,
  tudi dve na dan, tako če kaže,
  saj vse prepogosto se pomaže,
  takšno žal njegovo je življenje.

  Je neroden, vsakič bolj pomazan,
  si celo obraz s težavo spira,
  a zanaša se, da ga podpira
  vsak, ki je podobno pač umazan.

  Veter tudi dela mu težave,
  plašč obrne večkrat mu na glavo,
  toda on za lastno puhlo slavo
  vsakič si strani poišče prave.

  Madež zanj je sleherni banalen,
  jih kopiči, se ne zmeni zanje,
  vodijo ga namreč mokre sanje,
  vedno bolj je v sanjah radikalen.

  Se mu zadnje čase je sanjalo,
  da so dali ga za guvernerja,
  za okras dodali mu šoferja,
  umaknili v avtu ogledalo.

  Umaknili, da ne vidi vzvratno,
  ko vozilo se v prepad pomika,
  da ne vidi se uboštva slika
  in cestišče sluzasto, odvratno.

  Vedno bil ljubitelj je denarja,
  menja srajce, a nič ne pomaga,
  nanje sproti lepi se nesnaga,
  saj poklic opravlja pač grobarja.

  • Kučko pod pručko

   Pa če si menja tudi gate dnevno,
   vse, kar je napisano, dovolj je gnevno,
   zato naj si odmisli guvernerja mesto,
   saj zanj le metla je za čistit cesto.

 • Beli Medo

  Če si butl, se moraš se moraš priklopiti na levičarski vlak nesposobnežev.
  Uspeh zagarantiran!

 • Kučko pod pručko

  Zakaj je ljubljanska Ekonomska fakulteta povsem brez veljave v svetu

  Za kako slabega ekonomista, ki je hkrati tudi profesor na ljubljanski Ekonomski fakulteti, gre, je povsem razvidno iz zgornjega odličnega prispevka H.M.-ja. Stvar je žalostna, da takšen analfabet uči študente in jih že v rani mladosti navaja na goljufije, poslovna tveganja, najemnaja sumljivih kreditov in podobno. Vendar je bil tudi ta isti Damjan nekoč študent EF in če vemo, da je Partija na njej ustoličila za nesporno avtoriteto Bavcona, vemo tudi, da je bil deležen podobnih predavanj, kakšne trosi svojim študentom. Za komuniste ekonomija nikoli ni bila huda znanost, saj so si s pomočjo terorja in represivnih organov ustvarili položal, v katerem jim dobre ekonomije niti ni bilo treba poznati. Njihova ekonomija so edino polni žepi, kaj žepi, vreče naropanega denarja, kar počnejo povsem brez skrbi, saj se jim ne more nič zgoditi.

  In če pomislimo na Bavcona in sedaj Damjana, da veleuma Mencingerja niti omenjamo ne posebej, je zadeva natančno enaka tudi na Pravni fakulteti. Ker so tam od druge svetovne vojne domovali trdi zagovorniki komunizma, pobojev in kriminala, so tudi njihovi današnji pravniki z redkimi izjemami na absolutni ničli. Takšnega kalibra kot je Damjan, so tudi sodnice Klajnškova, tožilka Žgajnarjeva, Ferlinc in drugi, prepričan pa sem, da Kučanova, partijsko pridobljena diploma ni vredna piškavega oreha. Zelo pa sem skeptičen tudi do doktorata Cirila Ribičiča, če vemo, kdo je bil njegov oče, da pa o Cmerotu, v nebo povzdignjenemu pravniku niti ne govorimo. Tudi temu nedonošenčku je bilo že vse postlano, ko je privekal na svet, za kar sta poskrbela mamica in striček iz Murgel.

  Kar sem napisal, tudi razkriva, zakaj diplomanti ljubljanskih Ekonomske in Pravne fakultete nikjer v civiliziranem svetu nimajo nobene prave vrednosti, medtem ko naše zdravnike in inženirje cenijo povsod, kamor pridejo!!!

  • MižekFiga

   Končno pravična ocena za ničvredno “Politično komunistično ekonomijo”.

 • Slovenec sem

  Pred izbruhom komunistične revolucije in svobode smo imel srednjo Državno trgovsko akademijo.

  Njeni maturanti so in bi še danes, če bi še živeli, vodili scat diplomante, magistre ter doktorje Ekonomske fakultete v Ljubljani.

 • BlackOpsSystem

  Pa tako pošten ksiht ima……..kaj men kakšen tak veljak ne stopi na živec z grožnjami????? Postavit je treba gnide skorumpirane na mesto, ki jim pripada…..pred zid!!!

 • totex39

  Vse te nesposobne prevarantske ekonomiste so podpirali režimci, sposobni pa samo zaradi njih niso mogli na površje, ker so jih takoj potunkali in se niso mogli uveljaviti.

 • domovina mili dom

  JPD je bil samo dimna zavesa. Ne bodite naivni. Komunisti so pač morali lansirati nekoga medijsko prepoznavnega. Bo neslišno poniknil. V ozadju je že pripravljen “o majstore moj”. Kaj mislite, da bodo levinegativci prepustili svoje rabote neznancu. Kar pozabite. Vse poteze so po šahu predvidene za par let v naprej.

  • Zora

   A to pomeni da so veliko bolj sposobni, inteligentni in zviti od desnosučnih?

   • domovina mili dom

    O “entelegenci” ne bi mogla govoriti. O zvitosti in podlosti pa nimajo primerjave, jim desnosučni ne sežejo do narta.

   • slosin

    ljukavi, ljukavi…ne pametnejši…

   • tramal

    Tile levaki so sposobni samo krast ,goljufat in živeti na tuj račun.

 • Nšo-či

  A Damijan je špekuliral s CHF ji? Se on tudi sedaj izgovarja, da ni razumel tveganj? Tko kot člani združenja Frank in tožijo banke?

  • učko

   Mah, kje bo on razumel tveganja, on je DOKTOR MARKSISTIČNO-KOMUNISTIČNIH BUDALAŠTIN !!!!!

  • slosin

   če ga je banka nategnila s CHF, potem ni njegovo ekonomska znaje vredno PPHV…

  • samsara

   Od nekod imam v spominu, da naj bi podoben dolg (cca 400,000,00) v CHF imel tudi Masten.
   Ne vem ali sem ju morda zamenjal, ali pa so naši najbolj ‘vrhunski strokovnjaki’, serijske žrtve lastnega pohlepa? Da o njihovi morali ne izgubljamo besed.

   • Nšo-či

    Tega pa ne vem. Spomnim se le, da sem prenehala prebirati finance, ker so propagirale CHF kredite in se čudila, da nikoli ni bilo zapisano, da imajo CHF krediti izvor v avstrji, ker so si ji zaželeli ljudje, ki so delali v švici. Špekulanti so pa zgodbo ravno obrnili.

 • učko

  In ta Jozo Pička Damjak je hotu bit finančni minister v JaJotovi vladi, oziroma je hotu zalafuat “liberalni kapitalizem po komunistično” !

 • Miccy

  Dokaj nenavadna trditev, da je Damijan grozil zavoljo konverzije. Banke namreč trdijo, da so VSEM, brez izjeme, domnevno ponudile zelo ugodno konverzijo kreditov. Pri čemer se bo še naprej trdilo, da so banke ravnale prav, da so ljudje špekulanti, vključno z Damijanom. Ali pa se bo komu morda le zazdelo, da v tej zgodbi o kreditih s CHF klavzulo ni vse tako, kot ljubitelji bank ves čas trdijo?

  Je pa lepo prebrati, tudi med komentarji spodaj, koliko komentatorjev je sposobnih zagovarjati domnevno pošteno ravnanje bank in pljuvati po ljudeh, ki so žrtve bančnih rabot…

 • Garbage man

  Lahko pa Šarac napove vojno Švici…..in odpadejo CHF obresti za damjančka

 • Slovenka

  Z Damijanom tako in tako niso nikoli mislili resno. Tip je ves čas služil samo kot dimna zavesa za nekoga drugega. Vsak čas bomo izvedeli, kdo je srečni izbranec.

 • Bandit123

  Vsi moderni finančniki so debelo zadolženi brezi pokritja, saj gredo potem v stečaj in državljani pokrijemo njihove pufe. S tem nam samo kažejo koliko bolj pametni so od nas.

 • lukamiha

  bil je poročna priča Kosu, ni čudno, enaki letajo v isti jati!

 • centurion

  Ko so to doktorji, profesorji, ki učijo kadre na univerzah
  Jože P. Damijan
  Trček
  Brglez
  Cerar
  Mramor
  Turk sluzasti

  …….
  Potem so tudi študenti taki kot so.
  Šund

  • največji ljuzer jjajo

   še dobro, da ima desnica pravega doktorja znanosti, pa čeprav na šiptarski univerzi, in to iz obramboslovnih znanosti : ta bi moral učiti kadre na univerzah, kot je to počel kot srednješolski profesor obrambe na ljubljanskih gimnazijah. to so najbolj zagrizeni in indoktrinirani abramboslovni in jla-ljubni kadri, produkt FDV, ko je bila še dolančeva in popitova

  • kuzapazi5

   g. Turka se iz tega seznama lahko takoj odstrani. On je povsem druga kategorija. Poleg tega je prof,. tehničnih znanosti. Tam blefiranje ni možno.

   • centurion

    Ni si nič zastopil…
    ŽIGA ni Danilo sluzasti…

 • Common Sense

  Eno drži kot pribito. Nikoli ne jemlji dologorčnih kreditov (dolgoročno v finančnem svetu je > 1 leto) v valuti, ki je drugačna od tvojih pretežnih dohodkov. JPD ali tega ne ve ali pa je hazarder. Oboje je slabo, posebno če kandidiraš za guvernerja fakine Banke Slovenije. To, da je odkriti simpatizer stranke Levica (kar priznava v svojem blogu) je pa samo češnja na torto.

 • Olga2345

  “grozil danes aktualnemu predsedniku uprave Stefanu Vavtiju, da bo z njim obračunal v primeru, če njegov kredit ne bo konvertiran ..” Pravi levičar!
  Kakršna vlada, taka “stroka”…

 • Get Smart

  P.ussić damijanka je MURGL JUGOKOMUNISTIČNA lutka.
  Ostalo so nepomembni detajli.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
     FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!