fbpx

Kaj se spet dogaja s predsednico državnega zbora? Tako se je blamirala pred tujimi diplomati

Urška Klakočar Zupančič ponovno buri duhove (foto: Twitter)

Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič, ki si je še nedavno pred vrata pisarne instalirala kamero in varnostno opremo, pred časom pa na državni proslavi paradirala kot kakšna hollywoodska zvezdnica, ne neha presenečati. Tokrat se je na srečanju z japonskimi diplomatskimi predstavniki pojavila oblečena, kakor da je pripravljena na vročo poletno noč na hrvaški rivieri. Da je z njeno presojo nekaj resnično narobe, pričajo tudi slike, ki jih objavljamo spodaj. Kot je jasno razvidno, so se prav vsi prisotni na srečanju oblekli priložnosti primerno – razen nje. 

Kakšen smisel ima postavljanje varovalne opreme pred kabinet z željo, da zadeve ostanejo skrite, ko pa potem javnosti razkriješ skoraj “vse”? Morda pa je varovalna oprema potrebna ravno za to, ker predsednica državnega zbora išče in hrepeni po pozornosti, vendar se zdi, da na napačen način, sploh ker govorimo o predstavnici DZ, za katero veljajo določena pravila dostojnega oblačenja.

Zdi se, da predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič hrepeni po pozornosti, vendar na napačen način. Njen način oblačenja namreč več razkriva kot zakriva, kar pa sploh ne bi bilo problematično, če ne bi šlo za osebo, ki zaseda eno najvišjih funkcij v državi, zanjo pa seveda veljajo določena pravila oblačenja. Tudi njeno postavljanje kamere in zvonca pred svoja vrata kabineta postaja zdaj logična odločitev in domnevna posledica njenega hrepenenja po “napačni” pozornosti. Očitno pa Klakočarjeva nima občutka za spoštovanje pravil ne doma niti v tujini, s svojim obiskom je počastila tudi Slovensko veleposlaništvo na Japonskem, kjer se je pojavila bolj pomanjkljivo oblečena za razliko od vseh ostalih prisotnih.

Zdi se, kot bi bila Klakočarjeva edina, ki ne pozna dostojnega načina oblačenja. (Foto: Twitter)

Njeno nedostojno oblačilo je sprožilo marsikatere komentarje na Twitterju, med drugim so se uporaniki Twitterja spraševali, “ali bodo naslednji korak bikini kopalke”, “zakaj gospa še nima svojega stilista” in podobno.

Ekshibicionistični užitki
Glede na njeno paradiranje na državni proslavi in mahanje z rokami, nošenje rdečih čeveljcev v državnem zboru in podobne zdrse iz preteklosti je strokovnjak za komuniciranje Edvard Kadič v preteklosti že zaključil, da “Urška Klakočar Zupančič očitno uživa v nekoliko ekscesnih dogodkih, zbujanju pozornosti in nasploh pompu, ki se sproža okoli nje, potem ko nekaj “zakuha”. Kako si sicer drugače razlagati takšno obnašanje na dogodku, kot je bil sprehod po rdeči preprogi pred častno stražo Slovenske vojske. Se je res tako težko sprehoditi v miru pred ljudmi, bez mahanja, plesa in nastavljanja kameram kot kakšna pop ikona pred hotelom”?

Ana Horvat