Kako sta Jelinčič in minister Pogačnik leta 2010 za vrat dobila policijo zaradi enakih zadev, s katerimi danes Levica izsiljuje Šarčevo koalicijo!

Foto: STA/STA

“Pomagajte mi. Korupcija pomeni zlorabo zaupanega položaja v zakonodajni veji oblasti ter v političnih organizacijah z namenom pridobiti si materialno ali nematerialno korist, ki ni pravno utemeljena. Kaj pomeni sporazum Levice s koalicijo za glasovanje o rebalansu proračuna?” je spomnil davčni strokovnjak Ivan Simič ob hvalisanju Levice in njenega predstavnika Mihe Kordiša glede izsiljevanja proračuna. Povsem drugače pa je, ko ne gre za “naše”, primer prvaka SNS Zmaga Jelinčiča  in nekdanjega ministra za kmetijstvo Milana Pogačnika to dokazuje, dvojica je bila namreč zaradi suma korupcije podvržena policijski preiskavi, medtem ko se glede Levice zdi, da je povsem nedotakljiva, saj so njeni glasovi za Šarca krvavo pomembni. 

Miha Kordiš, dobro poznan kot poslanec Che Guevara,  je na družabnem omrežju Facebook brez sramu in dlake na jeziku zapisal, da so izstavili zabeljeni račun za podporo proračunu 2019. “Odprava prekarnosti, dvig penzij, stanovanja, ukinitev dopolnilnega zavarovanja, obdavčitev kapitala in še kaj naj bi uredili do konca leta. Ni mi sicer jasno, zakaj, a kot kaže, bodo koalicijski liberalci to podpisali in zasoljeno ceno poravnali. Najbrž ne gre toliko samo za proračun – tu bi glasove lahko dobili tudi ceneje. Domnevam, da je posredi prej nelagodje ob misli na razvoj dogodkov, če tega ne storijo,” je prepričan Kordiš.

Po besedah Kordiša je vse skupaj razmeroma upravičeno. “Lahko bi kar začeli z odštevanjem do interpelacij. A če dam na eno stran tehtnice ministrske pavlihe (kot sta to Cerar in Erjavec) in serijo badass ukrepov za delavski razred na drugo stran … ajde, naj jima bo še eno eno leto, vzamem. Proračun je sicer slabši, kot bi lahko bil. Odstrelili smo za 350 milijonov vojnih nabav, drži. A tisti 4X4 ZA 30+ milijonov me še vedno bolijo, jih bom grizel dalje.”

Nič nenavadnega ni, da je hvala proračuna s strani Kordiša vzbudila toliko pozornosti, saj se ta hvalisa in javno daje vedeti, da je bil proračun 2019 v veliki meri izsiljen prav s strani Levice. Seveda pa je vsakomur z nekaj ekonomskega znanja jasno, da proračun sploh ne bo prispeval k razbremenitvi malega človeka, pač pa je bolj prioritetnega pomena polnjenje državne blagajne. Razbremenitve plač so namreč simbolične, prav tako ni predvidenega znižanja DDV na predkrizno raven, so pa zato poskrbeli za povišanje obdavčitev kapitalskih dobičkov, ki je bila povišana že v času krize. Tudi pri dvigu pokojnin gre pa za podoben nateg kot v primeru povišanja minimalne plače, saj je posledično prišlo do povišanja cen vrtcev in številnih domov za ostarele. Pričeli pa so tudi z dražitvijo mestnih storitev.

Foto: STA

Tako se pa obravnava tiste, ki so škodljivi vladajočim
Iz leta 2010 izhaja povsem drugačna zgodba, v katero sta bila vpletena tedanji minister za kmetijstvo Milan Pogačnik in poslanec iz vrst SNS Zmago Jelinčič. Zaradi suma korupcije pri trgovanju z zemljišči na Primorskem so policisti namreč opravili pregled prostorov sedeža stranke in poslanskih prostorov. Jelinčič je ob zaključku preiskave poudaril, da gre za udarec Katarine Kresal, poslanec SNS Miran Györek pa je je po navedbah Dela povedal, da je več kot očitno, da se za preiskavo skriva politično ozadje. “Ve se, katerim strankam pada rejting, vemo, s katerimi strankami imamo malo bolj pereče diskurze.” 

Zmago Jelinčič Plemeniti (Foto: STA)

Do preiskave je po besedah Jelinčiča prišlo, ker je obstajal utemeljen sum, da je Pogačnik storil kaznivo dejanje jemanja podkupnine, njemu pa so očitali, da naj bi storil kaznivo dejanje dajanja podkupnine. Policija je Jelinčiču očitala, da naj bi v nekem pogovoru obljubil podporo Pogačniku v primeru interpelacije, v zameno pa naj bi bil postavljen letalski muzej v Murski Soboti. Čeprav tedaj po besedah Aleksandra Čeferina ni bilo sledu o kaznivem dejanju, so kriminalisti Jelinčiču odvzeli osebni računalnik in računalnik, ki ga je uporabljal v Državnem zboru RS.

V primeru Levice je davčni strokovnjak Ivan Simič izpostavil, da korupcija pomeni zlorabo zaupanega položaja v zakonodajni veji oblasti ter v političnih organizacijah z namenom pridobiti si materialno ali nematerialno korist, ki ni pravno utemeljena. “Kaj pomeni sporazum Levice s koalicijo, za glasovanje o rebalansu proračuna?” se je vprašal. Organi pregona v primeru Jelinčiča in Pogačnika več kot očitno niso imeli nikakršnih zadržkov pri opravljanju dela, ko pa gre za Kordiša in za več kot očitno izsiljevanje nadkoalicijske Levice, pa se očitno zadeva pomete pod preprogo. Glasovi Levice so za Šarca preveč pomembni in tega se orkestrirano zavedajo vsi, ki Šarcu nudijo podporo pri ustvarjanju podobe najbolj priljubljenega politika v državi. Se pa poraja vprašanje, kako to, da se vladajoči ne zavedajo, da ljudje na dolgi rok ravno zaradi potez, kot je ta, izgubljajo zaupanje v politiko in jih bo še težje prepričati, da naj gredo na volitve in zanje oddajo glas.

H. M.

 • Olga101

  Levičarji koruptivno sedijo na dveh stolih! V opozicijo blokirajo delo opozicije, v poziciji pa uničujejo Slovenijo s propagiranjem zločinskih komunističnih idej in kucangoebelsovega agitpropa!

 • if

  Norec komandira norcu, slednji komandira državi po diktatu globokih norcev, vsi ti norci peljejo volilne norce v propad.

  Kolateralna škoda je tudi človek nenorec!

 • zokispoki

  Che Guevara je za v norisnico , ne za v parlament !

  • pajot

   Ne v norišnico,Che je za pred zid.

 • Andrej

  Skrajna Levica je poseben ljubljenček Murgel. Nikoli ne pozabite tega.

 • Frank Novak

  Kaksna je bistvena razlika med Slovencem in Americanom?

  Slovenec ima nizko samospostovanje zato iskreno sovrazi drugega Slovenca da bi tako tujcem zlezel v rit in se izkazal za dobrega hlapcka. TUJCI FIRST.

  American ima previsoko samospostovanje in se z drugim Americanom ne strinja samo na videz. Ko pride do koncne odlocitve se levi ali desni American vedno odlocijo samo za tisto kar koristi njim, in ne tujcem. S tem zaigranim antagonizmom se izkazejo za dobrega gospodarja. AMERICA FIRST.

  • FORT WORTH

   Americani niso imeli Tita, revolucije in udbe, ki so razdvojili narod.
   Nase ljudi Slovence so pomorili in pometali v vec, kot 600 morisc.
   Ammericani so prvo Americani, sele potem republikanci, demokrati itd.
   Pri nas deljenje poteka nemoteno ze 75 let.
   Pri nas imamo namisljeno avantgardo, ki krade, laze, ponareja, tajkunizira…
   Cvet Slovenskih intelektualcev lezi v jamah.
   In to je delo tvojih stricekov…

   • Frank Novak

    Nas narod leze tujcem v rit ze od davno. Vcasih, pod avstrijo, se je to splacalo. Nas narod ima dolgo lajtngo in se ni zakuzil da musliji in Soros niso isto kot Franc Jozef.
    Slovani imamo zelo rigidno miselnost, nase nasprotje so Judje ki so zelo fleksibilni. Slovani smo “karakterji” in rinemo z glavo skozi zid, sevda zidu ne porusimo pac pa si poskodujemo glavo…

    • FORT WORTH

     Kaki slovani ??
     Mi nimamo s slovani vec nic ze dolgo.
     Slovani ne rinejo z glavo skozi zid, oni zamahnejo z roko in stvar resena.
     Mi imamo to po germanih, ker smo bili dolgo pod njihovo oblastjo.
     In takrat smo naredili najvecje korake v razvoju.
     Za vecino germanov je znacilno, da ne odnehajo dokler ne uspejo.
     Slovenci uspemo, kamorkoli na zahod odidemo.
     Doma brez povezav, redko.

 • Osti jarej

  …mater,kako vas za padalca skrbi…a ga tudi rabite?!!

  • Peter

   Ne razumem. Kje si našla sled trditve, da jih skrbi za padalca?
   Podajo primer, kako se rešuje kriminal, če so vpleteni naši in kako če niso naši.
   Skrb za padalca? Madona, sam da nekaj težite, no.

   • Osti jarej

    …aha…in kar naenkrat so v primer kako naj bi se to ne delalo vpleteni taki,ki so v preteklosti stranki in njenim vazalom, od riti viseli

    • Peter

     Še vedno ne vidim nikjer skrbi za padalca.

     • Osti jarej

      ..OK…potem naj bo po tvoje…gre zgolj za zlorabo obeh v določene namene?!

     • Peter

      Ne, gre za zlorabo policije, tožilstva in sodstva v primeru, ko so v igri naši.
      Saj padalec je tudi naš, samo on je andergraund, no.

 • Mitja Mazini

  Vse je ok, samo očitno tisti ki so to preiskovali niso bili prava uki.

 • Silka

  Komunisti so se zopet vsrali v lastno skledo.

 • Osti jarej

  …a to oni pogačnik,ki je na veliko mutil s psi iz afere baričevič?

 • Rožle

  Lahko, da ga Serpentinšek celo prosi kaj naj ga vse izsili ..
  pri lewakih se nikol ne vem .. kaj vse imajo na skupnem imenovalcu ..

 • me

  skratka loška ortodoksna budala……isti oče……

  • Peter

   A Gorenc je?
   Uhrn.

   • me

    ja pravi ortodoksni mesečnjak pa kanglčar.(Železniki)
    Tam letno sije sonce približno 3ure.
    Vmes je pa tema!

  • janez cepec

   ni meilo, kuga j’ biv fotr. poglej npr. od vel’kiga luzerja fotr je biu domobranc, luzer pa tak, zadrt, pravovern komunajzar

   • me

    no ja res je , tud komunajzarji so ljudje..

 • Rožle

  Si ti Satan sebe že pogledu u špegu kako si luškan ..?

 • Peter

  O, Rdeči Balon Smrti.
  Dober dan.
  Ti si tudi luštkan.
  Pa taka lepa maškara si, no.

 • antimur

  Da Slovenija ni država, najmanj pa demokratična, pove dejstvo, da takšen zasvojen, zabit kreten kot Kordiš, sploh lahko hodi po parlamentu, ne pa da še izsiljuje. Je pa res, da so v koaliciji sami najbolj nagnusni izdajalci in grobarji slovenstva. Prihaja njihova ura, verjetno se tega zaveda tudi Kordiš, zato se mora zadevati, da lahko zaspi.

  • Osti jarej

   …kaj mora potemtakem šele janez početi pred spanjem?

   • Luiggi

    Ko bi se vsaj porezirala!!!

    • Osti jarej

     ….saj sem se….ampak ne okrog gobca,kot tvoja

   • janez cepec

    sanja, de je predsednik vlade.

  • Peter

   Daleč od tega, da bi bil zabit. Očitno je zelo brihten, je izjemno sposoben gobcač, spreten retorik, ki pa očitno ni sposoben nič konkretnega, z rokami skup spraviti. In brihten kot je, je zavohal priložnost v politiki, ki nagrajuje gobcače kot je on. In brihten kot je, je zavohal, da je zanj največ pršuta na kruhu pri talevih.
   Zabiti so ljudje, ki mu nasedejo.

   • antimur

    V tem mulcu ni kančka inteligence, prej bi spadal v obdobje neandertalcev, kot pa v današnji čas. Pa še hudičevo hudoben je. Po tem tvojem razmišljanju je tudi Tomićka (poslance na minimalce) brihtna, ker se slini za evropsko poslanko.

    • Peter

     Ja, seveda je. Poglej, kako lepo potuje skozi življenje. Malo glumi, malo prića, pa plačo ma tri tisuć, najman. Je neumna?

     • pajot

      ne,ni. Pametna. Izredno. Kot vsi ostali.

     • Peter

      Ne smeš zdaj mešat tega s tem, kaj si jaz mislim o njej. Ampak zase je dobro poskrbela in je pametna. Izkorišča neumnost ljudi za svoj uspeh.

     • pajot

      Ne,saj ne mešam. Jo pa poznam osebno. Netalentirana glumica,ki je pametno ugotovila,da lahko v parlamentu dobi trikrat večjo plačo,kot pa v gledališču. Sploh pa v teatru ni naredila nič posebnega. Borštnikovega prstana vsekakor ne bo dobila.

     • Peter

      Pa še grda je za povrh, no.

     • pajot

      se strinjam.

     • Peter

      Zdaj, zakaj je tako, da taki pravljičarji uspevajo v družbi, to je pa drug problem.

    • Slovenka

     Kar je res, je res. Tomićki je padla sekira v med. O tem, da ji utegne ratati za evroposlanko, pa raje ne bi.

     • Walt

      Jest bom z veseljem glasoval zanjo sm da je ne vidm več tuki.

    • SIMON ROZIC

     Sovražijo EU, ljubijo Rusijo in Venezuelo in se gurajo naravnost v osrčje Evrope! Levaki so večspolni sprevrženci !

   • von Rhein

    Misliš,da je brihten tako ali še bolj kot mutidorfl?

    • Peter

     Ja, glej, zase je.

     Pa mi povej, kateri drugi kahlonosec ima plačo namanj 3 jurje plus dodatki plus kar je nagrabil npr pri Olimpiji?
     Drugo je, ali je pokvarjen, ali je jeftin, ali je zloben, ali je…

     • von Rhein

      Jaz jih ocenjujem samo še po kalorični vrednosti.

 • me

  lahko, spravil smo vas na minimalce, nato vas bomo še v bankrot in potem se pobijte za burek
  goveda levaška.!

 • janez cepec

  koko ne morjeo, pa sej so volitve z veliko večino dobil, no ja, 25 posto niti ni neka silna večina, zblojene ovce trdijo, de so absolutni zmagovauci, tko, de jim je še pastir verjev, pa je mislu, de bo vladu. ma nima šans, nkol več, hvala Bog

  • Peter

   O, janez, zdaj se kar sam s sabo pogovarjaš?
   Se noben drug noče?

   • janez cepec

    očitno se ti z mano, bunksl naumn

    • Peter

     Ja, jaz sem na Novi zadolžen za posebne primere. Sem zelo dober z umsko prikrajšanami, s cepci, kot si ti praviš, no.

     • janez cepec

      bo držau, kreteni se zastopte med sabo. drgač pa, al si čez ograjo spizdo, al u Begnah beljo?

     • Peter

      Ne, spet nisi dojel, jaz zastopim kretene, kot si ti praviš.
      A sta tebe že oče pa mama klicala cepec?

     • janez cepec

      koko jih ne boš zastopu, če s’ sam kreten

     • Peter

      Še kar vztrajaš.
      Od kdaj se pa imaš za cepca? So te sosedovi otroci tako klicali?

     • janezxy

      Mama mu je že v zibki rekla ,o ti moj cepec.

     • Peter

      Kam si zdej zginu, janez cepec?
      Še pol ure terapije mava, no.

  • Rožle

   Ooo.. Cepcolog ..
   si že na odprtem oddelku?

   • janez cepec

    tud ti pozdravlen

 • Osti jarej
 • Luiggi

  Oba na zgornni sliki sta kosmata,prvi kot skunk (ameriski dihur,glej google sliko),tadugi pa je kosmat kot cmrl po nogah,ker lepo nakaze smrkavca.In takile vam krojijo usodo,zalostno!

 • antimur

  Pa še kako jih boste dobili po tintari, ne živi v lažnem upanju, ste ogabni izdajalci domovine, predvsem pedri, lezbijke, migrantoljubci, zasvojenci, kriminalci, zločinci, predvsem pa antislovenci, za takšne se pa slej ko prej najde primerna palica.

 • Hunyađi

  Kdo podpira Jelinčiča in Kordiša mora bit karakterno skrajno usekan.

  • janez cepec

   Jelinčiča, kriminalca, udbša in komunajzarja podpira velki vodja. no ja, gliha ukup štriha

   • Peter

    A tukaj si , janez cepec.
    Zakaj se pa mene izogibaš?

    • janez cepec

     nis na nivoju, svojih, gor u Begnah, se drž, pa se boste fletn mel

     • Peter

      Vidim, da veliko premišljuješ o Begunjah.
      Si se tam lepo imel, imaš na Begunje lepe spomine?

     • macon

      A niso tam neki hribi? Mogoče je pa po hribih rajžal pa se malo preveč z glavco v skalco udaril… ali pa z betico odlomil kako drevo.

      Čisto diht ni.

     • Peter

      Očitno je katolik, razočaran nad desnico (predvidevam, da bere nedelskega) in vodjo. In potem slabo voljo stresa na tej strani. Mogoče niti ne misli slabo, no.

     • macon

      Po mojem nič ne misli.

     • Rožle

      Begne .. forever

     • Peter

      Treba je ugotovit, kdaj je prišel tja, ali ima travme, ker so ga straši dali tja, kako je to sprejel, kakšne odnose je imel z ostalimi gojenci.
      vse to vpliva na to, da si nekdo da nick cepec, čisto prostovoljno, no.

     • Peter

      Vidiš, gor u Begnah…to zdaj lahko pomeni, da mu je ta kraj lepo ohranjen v spominu, tamo gor..
      Al pa, da je iz Krana al pa tm okol, no.

     • Hunyađi

      Pedrčka sm začel rajcat. Želi si desca.

   • Hunyađi

    Ga je obsojal, da je komunist, čudno, da je ploščo obrnu.

 • pajot

  Sam še mal počakej. Pa,da se ne boš kam skril,junaček. Boš videl svojga boga.

 • Aron

  Kaj ima kriminalec Jelinčič skupnega s političnim preigravanjem?

 • Duhec

  Skoz se ukvarjate z drugimi, ker so vaši blazno nezanimivi.

  • Peter

   A ti to dolgo premišljuješ, preden napišeš al to kr tko, uleti?

   • Rožle

    More neki nujno napisat .. vse za ego

    • marta

     Čist je postala nezanimiva.

     • Rožle

      no. že prej je bila .. zdaj je še malo bolj ..

     • Hunyađi

      Ti se ekstremno zanimiva.

     • marta

      Sem vedela, da me boš pohvalil. Joj, si srček.:)

     • Hunyađi

      Hvala enako!
      Spoštovanje gre samo z roko v roki.

  • Peter

   Veš, duhica, jaz zavidam Nizozemcem. Ne samo to, da imajo Kofi šope, ampak predvsem to, da se oni s politiko skoraj ne ukvarjajo. Večina jih sploh ne ve, kdo vlada, kaj se dogaja v politiki. Politiki skrbijo, da država bolja ali manj laufa, kot mora. Oni grejo na volitve, obkrožijo svoje in to je to….
   Skratka, kot bi ti rekla, njihovi so blazno nezanimivi.
   Pri nas pa, kar je res je res, imamo venček blazno zanimivih nenaših, kot jim ti praviš. Samo poglej jih: od šarca serpentinška navzdol, kordiš će, vejoleta poslance na minimalce, sendvičar, etični cerar z ročaji, krogec v krogec, minister ki se sam javi, državni sekretar ki ne plačuje davkov, upokojenec ki se ne ukvarja s politiko, ..
   Ja, tako zanimivo imamo pri nas. A ni fajn, no?

  • garfi

   dej ti s tvojim bluzenjem v nekaj besedah
   ta prav si ja

 • garfi

  Banditi in Teroristi nam vladajo
  NA MAJSKIH VOLITVAH DOL Z VSEMI STRANKAMI V KLOVNOVSKI protiSlovenski VLADI !!!
  nlihov L-opovski proračun sedaj podpira tudi kolaborantski sls

 • Minovak

  Dokler se v politiko mešajo narkomani in kriminalci, bo šlo navzdol, če pa se ti gredo še levičarje, potem je kaos zagotovljen. Čudno pa se mi zdi, da so narkomani iz levice tako tiho o Venezueli, njihovi življenski destinaciji…a ni to čudno? Aja, saj so res samo narkomani in pijanci.

  • Peter

   Dodajam še misel M. Thatcher

   “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”

 • janezxy

  Potrpi še malo,prideštudi ti iz luknje.

 • Peter

  O, Rdeči Balon Smrti je spet priletel naokoli.
  Pa umlajtunge znaš delat?
  Pa bold?

  Dober si, kompjuter ekspert import, svaka ti čast, no.

  • Rožle

   … pa kako fejst je mikastu …pa kako daleč je kamne metou

   • Peter

    Ja, pa Bedanca je u kozji rog ugnou…

 • pajot

  Zgodila se ti bo smrt. Ker jo kličeš. Zapomni si moje besede.

  • Peter

   Ti resno jemlješ te dijake?
   Dej, no.

   • pajot

    kakšni dijaki,jebenti…bog ve,če to ni sam presvetli kordiš,ali kako se že piše

    • Peter

     Paniti kordiš ni kaj dosti boljši od dijakov.

  • Rožle

   Pol, ko ga bo Matilda obiskala ..
   se bo en klinc spomnu ..

   • Ares

    Obiskala bo tebe, upam da kmalu, takšni kot ti vedno tako končajo, preberi si kakšen roman o orožarski mafiji.

    • Rožle

     Ja, dej mi še kaj povej o meni .. res me zanima ..
     ti ko že veš več o meni kot jaz sam o sebi ..

     • Ares

      Kaj pa vem na pogled samo Mr 8 procentov poznam

     • Ares

      Te ne poznam.

 • Vera

  ” Skrajna fašistična levica ” ni za v slovenski parlament, zato jih je treba nagnati dokler še ni prepozno .Kordiš je tako neumen, da ne zna držati jezika za zobmi,če se gre za vlado , zato je velika nevarnost tudi za celoten narod, saj se ne ve s kom paktira še zraven Madure .

  • Peter

   Ja, problem je, da jim vse gre kot namazano, delajo, kar hočejo, nihče jim nič ne more. In to takemu prepotentnemu mladcu pač stopi v glavo in misli, da je glavni na svetu.
   Prizemljitev, upam, bo trda.

 • Peter

  Zanimiva taktika Rdečega Balona Smrti. Pa vendar jeftina.
  Spusti pasjo bombico in odleti, za kakšno urico ali dve…pa spet.
  V pogovore se ne spušča, ker ve, da bo pušnil na vsej črti kot je rdeč in kot je smrten.
  Glej, Rdeči Balon Smrti, otročji si, no.

  • Imperial Commando

   Nekoč znan kot Luka Marchesi, Cikada in še kaj, največji bednik ever. ;)

   • Peter

    Ja, vem. Ampak zdaj je Rdeči Balon Smrti. Moraš spoštovati grožnjo, ki jo Rdeči Baloni Smrti predstavljajo…no.
    Mislm, kašni utroc, Rdeči Balon Smrti, no.
    K d smo u vrtcu, pa še tam so že bl pametni…

    • Imperial Commando

     Me ni strah, ima v avatarju klovna iz novega IT, tisti originalen je bil bolj zastrašujoč :)

     • Peter

      A, se je mal skulerou, ni več tok nevaren, no?

     • Imperial Commando

      Pač milenijec, ki neve kaj je dobro. Sicer pa, pes ki laja ne grize, on pa na veliko laja ;)

     • Peter

      Lej, vsak lahko misli kar hoče, konec koncev je demokracija, zaenkrat še.
      Ampak, dati si nick Rdeči Balon Smrti…ma lej no, moj pubertetnik bi se uscal od smeha, če mu povem, kakšne modele mamo kle, no.

     • Imperial Commando

      Jah, sj moj nick ni sicer nič manj otročji hehe, takle mamo :D

     • Peter

      ;-)))))

  • von Rhein

   V pogovore se ne spušča,ker se boji razkritja.Je namreč znana oseba iz enega izmed medijev.

 • Vera

  Šarec je z levico skrajno nevaren za slovenski narod .Dlje bodo na oblasti , slabše bo .Se kdo tega zaveda ???????????

  • janez cepec

   desnakarji se očitno ne, kajti namreč, dok ima Janše, bojo tardeči zmag’val volitve. sicer pa isti kurac, Janša al pa tardeči, isto je to leglo

   • Peter

    O, janez cepec, si še tukaj?
    Zdaj nočeš nehat, ker veš, da te lovim okol, kaj?

    • janez cepec

     ti mene ne moreš ulovit, nism toplovodar, tko kot ti

     • Peter

      Res je, nisi.
      Ampak lovljenje nima nobene veze z ogrevanjem, kaj praviš?

      Kdaj si se sprijaznil s tem, da si cepec?

     • janez cepec

      sej takmu debilkotu kot s’ ti ne moreš zamert, ane, sej poznaš tist, k’ je djav, baje, Đizus: blagor ubogim na duhu……….. s tem, de maš ti nebeško kraljestvo že tu in zdej- u Begnah

     • Peter

      Glej, janez cepec, če se boš nekoliko pozanimal, boš ugotovil, da Jezus tega nikoli ni rekel.

      Pa ti zelo odleže, ko se spremeniš v janeza cepca, ti to dejanje, to zanikanje svojega pravega jaza prinaša veselje, izpolnjenost?
      Ali si res Janez Cepec?

     • janez cepec

      no pa ti povej, kva j’ reku Đizus po tom pitanju? zgleda, de s’ ti tud star komunajzar,, prefarban u demokrata za dnevne potrebe, z šibkim predznanjem Božje besede

     • Peter

      Kaj tebi zgleda, ni moj problem, janez cepec.
      Sem pa vesel, ko vidim, da si sposoben spraviti skupaj več kot enovrstične glupe komentarje, ki so bili do sedaj tvoj zaščitni znak.
      Saj bo še kaj iz tebe, no.

     • Imperial Commando

      Lihkar se bo izdal, da je vsako nedelo prvi pr cerkvi lol

     • Peter

      Hehe, saj je.

      Pa saj to ni hudega, naj bo.
      Samo zakaj sem serje vsem, ki so proti komunjaram, mi pa ni jasno, no.

     • Imperial Commando

      Saj še sam ne ve zakaj komunjare sploh podpira.

     • janez cepec

      svakoga dana, u svakom pogledu, se više napredujem. kar za tebe ne b’ mogu rečt

     • Peter

      Evangeljski odlomek današnje nedelje nam predstavi blagre in se začne z znamenitim stavkom:

      »Blagor ubogim v duhu,

      kajti njihovo je nebeško kraljestvo.«

      Trditev »Blagor ubogim v duhu« je danes pogosto napačno razumljena ali
      pa jo navajajo celo s porogljivim sočutjem, kakor nekaj, kar naj
      verujejo naivneži. Jezus namreč ni nikoli preprosto rekel: »Blagor
      ubogim v duhu!«; nikoli mu ni prišlo na misel, da bi rekel kaj
      podobnega. Rekel je: »Blagor ubogim v duhu, kajti njihovo je nebeško kraljestvo«, to pa je nekaj povsem drugega.

      Popolnoma napačno razume Jezusovo misel in jo banalizira, kdor navaja
      le polovico njegovega stavka. Gorje, če ločimo blagor od njegovega
      motiva. To bi bilo, če dam kar slovnični primer, kakor, če bi nekdo
      izrekel nekaj uvodnih besed, ne bi pa nadaljeval s pripovedovanjem.
      Predpostavimo, da bi vam rekel: »Če danes sejete …«; kaj ste razumeli?
      Nič! Toda, če dodam: »Boste jutri želi«, hipoma vse postane jasno. Če bi
      Jezus preprosto rekel: »Blagor ubogim!«, bi stavek zvenel absurdno, a
      ko doda: »Kajti njihovo je nebeško kraljestvo«, vse postane razumljivo.

     • janez cepec

      de ne bo kešnga misanderstendinga. če s’ ti zdej ata Gugla uprašu, še ne pomen, de s’ pametn. jest nism navedu polovice enga od Blagrou, povedu sem ga u celoti, jeba je pa ta, de ti pač nebeško kraljestvo uživaš že zdej, ker s’ glih tok fuknen, de se počuteš, kot de bi biu u nebeseh. kapiš? verjetn ne

     • Peter

      O, še en kapiš tovariš?
      Glej, janez cepec, prepričal si me, da si cepec. Kar pa se janeza tiče, pa nisem prepričan.
      Pa srečno hodi, janez cepec, no.

     • janez cepec

      pravi cesar, ……… pa nič

     • Peter

      Oho, janez cepec je spravil skupaj nekaj pametnega. Pomeri si pritisk in srčni utrip in se drugič ne spuščaj več v debate, ki ti lahko škodujejo in jim nisi kos.
      Drži se svojih neumnih enovrstičnic, to obvladaš.

     • janez cepec

      cajt je, de strčka u beli halji poišeš, pa reč, de te mau jebe, ti bo dau kešno tablerko, če pa še to ne bo pomagau, nej te pa na 220 prklop

     • Ares

      Ta je samo za v arest.

     • janez cepec

      to b’ se ti zdeu

     • Ares

      Nimaš pojma kaj so to zaeni tipi tu gor.

     • Peter

      Ares?

     • Ares

      Res, pa ne delaj se hipija, ker nisi noben Hipi.

     • Peter

      Ares????

     • Ares

      A ti si poročen? Boga tvoja žena.

     • Peter

      Vidiš, janez cepec, pogrneš na vsakem koraku, pa še kar težiš. Res si cepec, za janeza pa nisem siguren, no.

     • von Rhein

      Nič ne bo iz njega.Vse kar spravi skupaj je ustvarjeno s pomočjo sestre.

     • Peter

      O, janez cepec pozna in spoštuje Božjo besedo. Kaj pravi božja beseda o tvojem delovanju na tej strani?
      Boš našel kaj ali naj pošičem jaz?

     • janez cepec

      ti za sebe kej poiš, sej u tvoj glav tko ni nč, razn štrikca, de ti ušesa gor drži

     • Peter

      Oho, ajnez cepec se je razgovoril. Sem te spravil ob živce, janez cepec?
      Bolj slabo ti gre tole, same neumnosti in žaljivke so te. Je to Božja beseda po tvojem mnenju?

     • janez cepec

      teb tud Boh namore pomagat

     • Peter

      Poln si presenečenj, janez cepec, no.

     • Imperial Commando

      Tale cepec je neki obseden z Begunjam??

     • Peter

      Ima lepe spomine, zgleda.

     • Imperial Commando

      Verjetno še čisto sveže…

   • DEATH TO COMMUNISM

    Pizda, ti pa si zabit! Brezmejen idiot si!

 • Anton

  zakaj pamet ni pošteno, sploh pa ne pravično porazdeljena, imamo dokaz in to je naš hram demokracije

  sarkazem press

 • DEATH TO COMMUNISM

  Kordiš bo s tem njegovim komunajzarskim gobcanjem enkrat naletel na zanj napačnega človeka. Samo vprašanje časa je!

  • Peter

   Fizično obračunavanje nima smisla. Za povrh pa bodo to zagotovo navlekli SDSu in desnici. Pojdi raje mirno mimo in si misli, da za vsako rit raste palica, no.

   • xtc

    Seveda ima,ko ko zopet grozil kot je onima dvema na vlaku,bo sleje kot preje naletel na nekoga,kiga bo na brzino knok-outiral v samoobrambi in od takrat bo imel precej krajši g****+ ,če ga bo še imel.

    • Ares

     Lahko da bo nate naletel.

 • xtc

  Zgodba z socialisti se bo nehala tisti moment,ko bo zmanjkalo denarja za penzije,socialo in plače takrat pride ura resnice.

 • Janez Kepic-Kern

  “EX ZL – “LEVICA” ?!
  DA JE STALINISTIČNA
  – ZDAJ PO TV GOVORIJO TUDI – NOVINARJI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  MENI OSEBNO SE ZDI – “LEVICA” – NIKAKRŠNA, “BREZVEZNIŠKA”ITD

 • Gabrijel Obid

  Tale Kordiš naj gre tja od koder je prišel saj sam pravi,da je tam lepo.

 • garfi

  L-unatiki se sedaj imenujejo pogodbena OPOZICIJA
  prevzeli bodo kućanovo štafeto, ko bo čas za odhod šarca

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!