fbpx

Kakšna nestrpnost! Minister Aleš Hojs deležen mazaškega napada pred domačo hišo!

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs (Foto: STA)

Levičarski mediji in levičarski politiki obsodijo vsako pasjo “procesijo” ki je uperjena proti njim. Nikakor pa nočejo obsoditi vso sovraštvo in ves gnev, ki ga sporočajo njihovi podporniki in somišljeniki. Seveda ne. Saj si utiranja poti na oblast ne znajo drugače predstavljati. Na račun te ignorance smo iz dneva v dan priča večji nestrpnosti.

“Danes popoldan na pragu naše hiše. Nestrpnost, poblaznelost levičarjev je vse hujša,” je ob mazaški akciji pred njegovim domom na družabnem omrežju Twitter zapisal minister za notranje zadeve Aleš Hojs.

Nestrpneži so pred domom ministrove hiše zapisali “Lažnivec (Hojs)”. Več kot očitno je, da gre za enega ali več protivladnih protestnikov, ki poskušajo na primitiven način ustrahovati tiste, ki jim niso po volji. Človek se na tem mestu vpraša, kako daleč bo vse skupaj šlo? Dejstvo je namreč, da so takšne akcije neprimerne tudi zato, ker se odvijajo na zasebnem prostoru, kjer živi ministrova družina.

Foto: Posnetek zaslona

Daleč od tega, da gre za osamljeni primer ustrahovanja. Pred dobrim tednom dni smo lahko dobro videli, kako daleč lahko gre vse skupaj. Neznanec je skozi okno hiše občinske svetnice stranke LMŠ v Črnomlju Vesne Fabjan vrgel steklenico, ki je bila napolnjena s petrolejem. Ob tem je izbruhnil manjši požar, ki so ga domači pogasili. Pri tem na srečo ni bil nihče poškodovan.

Tik pred tem, ko je koalicija KUL napovedala težko pričakovano nezaupnico, so se poslanci SMC-ja in poslanec DeSUS znašli na tnalu zaradi velikih interesov globoke države. Lepili so se namreč plakati, kjer so zapisali svoboda ali strah in še dodali kljukasti križ, ki označuje nacizem. K vodji poslanske skupine SMC Gregorju Periču so neznani napadalci celo vstopili pred njegov dom in mu izobesili plakat “Heroj ali izdajalec?”

Sara Kovač/E-Maribor