Kar Kučanu na um, to Mladina na “drum” – Madžarska veleposlanica se je odzvala na zavržno naslovnico tega udbomafijskega tednika!

(vir: twitter)

Milan Kučan, zadnji šef Komunistične partije Slovenije in ex predsednik slovenske države, čeprav njena samostojnost ni bila njegova intimna opcija, v svojih govorih napoveduje pomembne politične “tektonske” premike v državi in išče vrage in sovrage doma ali v naši soseščini. Njegovim “zgodovinskim” besedam hlapčevsko sledi večina dominantnih medijev, med katerimi mu je najljubša Mladina, ki se finančno napaja iz istih mafijsko-udbaških virov, kot se je njegova Komunistična partija Slovenije. 

Na letošnji proslavi ob kulturnem prazniku v narodnostno mešani občini Dobrovnik je Kučan v svojem govoru “sovrage” poiskal kar v naši neposredni soseščini, na Madžarskem. V govoru, iz katerega so štrlele besede, kot so revolucija, osvobodilni boj in neobračanje v preteklost, je Kučan postavil okvir “novega” sobivanja! “Ustvarili smo svojevrstno, sicer majhno, a pravo multikulturno skupnost. To je velika civilizacijska pridobitev, ki se ji na žalost marsikje v Evropi, tudi v naši neposredni soseščini, zadnje čase odreka domovinska pravica.” In kdo bi naj bil ta, ki noče dati domovinske pravice multikulturni skupnosti v Evropi, za katero se tako zavzema Kučanov odlikovanec, ameriški milijarder madžarskih korenin George Soros, in je v naši neposredni bližini? Kučan pozna pod tem imenom verjetno le en odgovor: “Viktor Orban!”

Oglejte si še: Viktor Orban se je zahvalil Janezu Janši, ki kompromis komentira: “Je daleč najboljša možnost za Evropsko ljudsko stranko (EPP), za vse članice in tudi za Evropsko unijo!”

Tudi tokrat je Kučanovemu “umu” sledil Mladinin “drum”! Z naslovnicami pa tudi z vsebino so se primitivno lotili Orbana in sosednje Madžarske. Mladina ne bi bila Mladina, če v to svoje greznično novinarstvo ne bi zapakirala tudi Slovenske demokratske stranke.

Sledila je reakcija madžarske veleposlanice v Ljubljani Edit Szilágyiné Bátorfi, ki se je pisno odzvala na Mladinino poročanje o demokraciji na Madžarskem, zlasti pa na “zavržno” naslovnico 12. številke, ki skozi karikaturo Viktorja Orbana predstavlja kot fašističnega diktatorja, ob njem pa prvake stranke SDS, ki da ga ščitijo pred “demokratično” Evropo.

Odziv madžarske veleposlanice, objavljen na spletni strani Mladine, objavljamo v celoti:

Spoštovani gospod odgovorni urednik! O Vašem tedniku je mogoče reči marsikaj, le tega ne, da si prizadeva krepiti prijateljstvo med narodi. Glede na določila zakona o medijih bi človek pričakoval, da bo tudi Vaš tednik prostor, kjer se bo javnost lahko seznanila z resničnimi dejstvi in različnimi mnenji. Žal za Vaše članke o Madžarski po mojih izkušnjah to ne drži.

Madžarska veleposlanica Edit Szilágyiné Bátorfi

Skrajnega obžalovanja vredno je, da svojim bralcem o moji domovini in njeni vladi slikate neresnično sliko. Ne preseneča me, da si ne prizadevate preveriti resničnosti dejstev, o katerih poročate, temveč se Vam zdi ustrezno objavljati informacije, prevzete od drugih medijev, ki jih v svojih poročilih popačite oz. umeščate v neprimeren kontekst. V preteklem času ste o izobraževanju na Madžarskem, o madžarski delovni zakonodaji, madžarskih naložbah v Prekmurju, programu za razvoj prekmurskega gospodarstva in na splošno o stanju na Madžarskem večkrat zapisali popačene trditve, s čimer ste negativno vplivali na slovensko javno mnenje. Zanima me, kaj želite s tem doseči? Vzbujati sovraštvo? Je s tem namenom dovoljeno čisto vse?

Naslovnica Vaše četrtkove izdaje je prestopila vse meje, je nezaslišana in obenem obžalovanja vredna. Protestiram proti načinu, na katerega ste upodobili predsednika Vlade Madžarske. Nezaslišano in nesprejemljivo je, da predsednika vlade države, ki je zaveznica Slovenije v EU in v Natu, enačite s pripadniki mračnih sil preteklosti! Madžarska vlada se odločno zavzema za varstvo pravic judovske skupnosti na Madžarskem. Madžarska judovska skupnost nikakor ni ogrožena, se ne sooča z antisemitskimi napadi, temveč uspeva in cveti. Madžarska vlada ima ničelno toleranco do antisemitizma in je kot prva uvedla dan spomina na madžarske žrtve holokavsta. Vse to so dejstva, ki jih je mogoče preveriti. Zato je popačenje resnice, kakršno je prikazano na naslovnici Vašega tednika, še posebno hudo in nedopustno, tudi v času volilne kampanje.

Madžarska je od razglasitve slovenske neodvisnosti živela v miru in sožitju s Slovenijo, si prizadevala za dobre odnose med državama in za krepitev zaupanja med ljudmi. Žaljivi članki in naslovnice Vašega tednika, kakršna je bila četrtkova, vse to rušijo. Le čemu to koristi? Zagotovo ne Evropi. Pozivam Vas, da v imenu odgovornega novinarstva prenehate z negativno kampanjo, usmerjeno proti Madžarski, saj z njo žalite na milijone ljudi!

S spoštovanjem, 
Edit Szilágyiné Bátorfi, veleposlanica Republike Madžarske v Ljubljani

 

V Fokusu

 • Osti jarej

  …aaaahhhahhaaaaa….ampak,res je dobra….naslovnica

 • DEATH TO COMMUNISM

  Pizde levuharske!!!

 • francelj3

  Edini tisti “s spoštovanjem” na koncu veleposlaničinega pisma je bil popolnoma odveč.

 • Vlado77

  Vse v kontekstu Milana. Pa naj še kdo govori da imamo neodvisne medije. Mediji v veliki večini niso več to kar bi morali biti. V veliki večini so agitprop levice. Tega niti ne skrivajo recimo v Mladini. To je tednik ,ki se je ali se še napaja s udbovskega denarja in celo na račun pacientov- žilne opornice recimo.

 • pajot

  Otoček boljševikov sredi Evrope pač ne more drugače. Žal imamo več komunistov kot pa svobodomiselnih ljudi. Več kot polovica slovenskih državljanov sploh ne hodi na volitve. Jebe se jim za demokracijo in za svoje življenje. Rajši počivajo v objemu svojih domov in turških nadaljevank. Da o Rekah ljubezni sploh ne govorim. Masa ljudi,sprijaznjena s svojim suženjskim življenjem. Brez razmišljanja,brez čustev,samo,da je v nedeljo goveja župa in renstan krompir. Sramota za človeštvo.

  • Vera

   ” Reka ljubezni ” je že v redu napeta slovenska nadaljevanka , zato jo vsak večer komaj čakam .Turških, mehiških in ostalih žajfnic , pač ne. Mnogi ljudje so res nerazgledani,. pasivni, zato pa smo tam,kjer ni muh . Žal .

 • totex39

  Tožba sledi za milijon evrov takoj, si preveč upa ta komunistični cajting, za njih namreč ne velja sovražni govor.

 • Osti jarej

  Izdajalska Trojka Bruseljskih Slovencev

  Najprej moram priznati, da sem celo malce pozitivno presenečen, ker so se kot resnični odločni izdajalci dokazali le trije od osmih slovenskih poslancev v plačanem Bruseljskem fašističnem brlogu, a tudi Trojka je dovolj, da so pritaknili svoje lačne riti in prazno glavo zločinu nad EUropejci.
  Morda so bili upokojenci dolgo celo navdušeni, da jih bo politik Ivo Vajgl zastopal v Bruslju, a jim je na koncu vzel pravico do svobode kritiziranja izjemno bednih pokojnin, ki niso niti za golo preživetje.
  A to je avtorska pravica Vajgla in Erjavca, le onadva lahko dokumentirano lažeta o skrbi za upokojence, nasprotno dokazovanje pa bo v kratkem končalo tudi v zaporu.
  Pa Lojze Peterle, ki mu je laganje sveto opravilo, a so tudi to avtorske pravice za katere je odlično plačan, še lepše pa prikrito njegovo pokojninsko delovanje leta 1991 in kolaboracija z vsemi, prevarantskimi komunističnimi izdajalci in domobransko sodrgo.
  Zato je internetno svobodo govora potrebno obvezno ukiniti in le mediji lahko trosijo njegove lepe laži naivnim, ki v to celo verjamejo.
  Pa Franc Bogovič, avtor slovenskih laži o glifosatu, ki je zaklet grozotam Monsanta in ne bi nikoli dovolil svobodnega poročanja o raku in smrtonosnih posledicah tega, kar celo doma uporablja in uživa.
  Zato je Trojka ob povsem logičnih in enako plačanih razmišljanjih stisnila dlani v izdajalsko Trojko ter pritisnila ZA uničenje slovenske svobode govora.
  Če je EU Trojka uničila slovensko finančno stanje, potem je Trojka za cenzuro uspela s svojim vzponom v EU fašistični slavi.
  Koga so oni zaščitili?
  Prisluhnite mnogim lažnivcem in dojeli boste, kako gromozanski nateg za vpeljavo tišine je ta fašistična direktiva.
  In vi?
  Jim boste še dovolili vrnitev na Slovenska tla?

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/459811/izdajalska-trojka-bruseljskih-slovencev

  • tohuvabohu

   Kaj se dereš, frčafela?

   • Osti jarej

    …kaj rigaš,osel ?

    • tohuvabohu

     Jaz se ne derem, prismoda.

     • Osti jarej

      …tudi jaz ne….samo povdarjam …..osliček gre v gozdiček….

     • tohuvabohu

      Seveda se dereš, trapa. Lepiš mastne tekste, ki nimajo zveze s člankom.

     • Osti jarej

      …oooo….imajo,imajo….

 • realnost

  Za komuniste so vsi fašisti, če ne razmišljajo tako kot oni zločinski komunisti. Ta gnoj od mladine bi vsaka demokratična država po hitrem postopku sankcionirala!!

 • samotoje

  Pričakujem, da se bo na eklatanten primer sovražnega govora, torej očitnega spodbujanja k sovraštvu, ki je naperjen proti izvoljenim predstavnikom sosednje države, članice EU, odzvalo vseh 571 “pokončnih” novinarjev, vlada oz. zunanje ministrstvo z opravičilom, novinarsko društvo in na koncu tudi sodstvo. Gre za žalitev in pobalinstvo, ki daleč presega meje še sprejemljive satire. Skratka, Mladina je sama sebe potisnila v blato(kamor tudi sodi).

  • Osti jarej

   …kakšen sovražni govor…..a mogoče kaj ni res?!?!?!!

   • Andrej

    Ja, a kaj ni res, kar je madžarska veleposlanica povedala?

    • Osti jarej

     …..ne vem….nisem brala….me ne zanima….pri nas imamo menda demokracijo…in vsak lahko pove,kar ga je volja ….tudi resnico….ane….zato ima tudi ona pravico povedati svojo…ane

     • Andrej

      Kaj se dereš frčafela?
      Kaj rigaš osel?
      Če je to višek demokracije potem pa kar.

      V demokraciji lahko vsak pove, kar hoče. In vsak prizadet se ima PRAVICO oglasit, če se čuti prizadetega.

      Če te ne zanima in niti ne prebereš, kritiziraš pa – kaj je to? Demokracija? Je! Vendar, dopusti Madžarom, da se oglasijo, če so prizadeti.
      Če bi pri nas bila demokracija bi Mladino že zdavnaj ukinili, vodstvo pa zaprli zaradi plenjenja in bogatenja na račun bolnikov in predragih žilnih opornic. Vidiš, to pa ni demokracija.

     • Osti jarej

      …ja,jaz ti nisem kriva,če nisi funkcionalno pismen
      je pa naslovnica top,ane :-)

     • Andrej

      Predstavljaj si, da je na naslovnici Kučan, ki prisega petokraki, podpirajo ga pa F-21, pa F-571, pa Osti jarej. Ja, to bi bila pa res dobra naslovnica. Ker bi bila resnična.

     • Osti jarej

      …naj jo klele nardijo…Osti ne podpira NOBENE politike

     • Andrej

      Politika podpira tebe.

     • tohuvabohu

      Demokracija pomeni tudi odgovornost. Razumeš, butara?

     • samotoje

      Butara ne razume. Butara leži v drvarnici in je pač butara.

     • Osti jarej

      …pober jo,no ,tvojo tastaro…..ne puščaj je v drvarnici….

  • tohuvabohu

   A je Mladina že plačala Grimsu zaradi žalitev in napada na njegovo družino?

   • samotoje

    Ne vem.

  • Andrej

   Kar pričakuj. Kdor dolgo pričakuje dolgo živi. Menim pa, da ne bova dočakala. Žal.

   • samotoje

    Vidim, da nisem spredaj dodal ključne besede: zaman. Nemarnost, kaj češ.

  • diler resnice

   Članek v orto levičarski reviji MLADINA je tipičen sovražni govor, ki krha odnose s sosednjo Madžarsko na kar bi morala odreagirati vlada RS po diplomatski poti in ukiniti ta medij! Znano je tudi, da se ta edicija finančno napaja po skrivnih kanalih iz Soroš mafijske združbe, ki naj bi delovala pod krinko humanitarnosti.

 • Osti jarej

  …ampak….kako dobro je risar frise “zadel”…..hahhahhahaaaaaa

 • Osti jarej

  …pa situacijo…….hahhhahhaaaaa

  • totex39

   Ne razumem, kako lahko zagovarjaš tako svinjarijo, če se je še madžarska veleposlanica morala oglasiti in opomniti komunistično državo, da neha z sovražno propagando do njene države.

   • Osti jarej

    ……..ja,pikolo….če je pa tako bilo….kaj ga niso z vso silo in vnemo zagovarjali in celo izjavili,da bodo izstopili iz evropske stranke,če ga vržejo ven….orbana….pa kaj se tako žrete zdaj….naslovnica je samo poustvarila situacijo v obliki karikature…ane,no…..pa ,da dol padeš…..aaaaahahahhaaaaaaaa

    • Andrej

     Tam nekje na polici imaš Baldrijanove kapljice. Menda lepo pomirjajo. Pozabil si jih vzeti.

     • Osti jarej

      ….aaahhhahhhaaaaa….kdo se razburja…..a si ti tud v lukno padu

     • Andrej

      Niti tega ne razbereš več, da se razburjaš. Daj, hitro vzemi Baldrijan.

 • Osti jarej

  …v radovljici se pa koljejo….mater!!…..migranti??!!!

  • hladnik

   Takšni cepci, kot si ti.

   • Osti jarej

    …menda vaši

  • rabbit

   Zdravko Blagojević in Nevenka Osterc.

   • Duhec

    SDSovca se je dol dajala z južnjakom?! Kako si drzneeee????

    • Osti jarej

     …”z musličem”…pa ne moreš verjet…madona

     • rabbit

      Mislim, da je lep tisti slovenski pregovor: Kdor ne uboga ga tepe nadloga, je ta kar precej kruta, če bi poslušala svojega kolega Grimsa bi še danes lepo pela, tako pa naj ji bo mirna slovenska zemlja.

     • Osti jarej

      …jp

 • Osti jarej

  ….kako zelo pa se madžarska zavzema za pravice romov?!…oni so bili tudi žrtve holokavsta

  • tomnidari

   Če se motim naj me kdo popravi. Holokavst se uporablja za žide in ne ostale narode. Če mu pridaš še ostale narode kot žrtve neke morije pod imenom holokavst, potem holokavst lahko uporabimo tudi za poimenovanje žrtev morije ostalih režimov, med katerimi komunizem prednjači daleč pred ostalimi.

 • Duhec

  Čudovita naslovnica. Hudomušna in resnična. Res pa je, da so to vaši gospodarji in pač morate skakat.

  • macon

   Res je hudomušna, gospodarji so pa zate in tebi podobne, da jih častite. Svojo omejenost pač dajete na nalepke, ki jih potem limate.

   • Hun

    Malikuješ ti svojega bossa na vse pretege. Prostovoljno se trudiš kot odvetnik ga prikazat v popolni podobi. Malikovalci kot ste vcas Tita idolliziral.

    • macon

     A ti je danes že kdo povedal, da si butelj? Potrjuješ, kar sem pred tem zapisal.

     • Hun

      S tem butanjem po istem principu z glavo v zid kot telicek, ravno ti izpades butelj, ki mozno, da nisi tepec. Žal.

     • macon

      Zaničevanje opozicije mi je smešno, ker ga spodbuja oblastna levičarska mafijska tolpa. Butlji, ki lezejo v rit sistemu pa to potem ponavljajo, čeprav jim mafijska tolpa škodi in jemlje.

      Recimo davki na plače ali pa zdravstvo in to vsi rabimo.

     • Hun

      O tem trobimo mali podjetniki ves cas, da so prispevki preobremenjeni. Lezeti vsi v rit sistemu, ki volite levo desno, sprememb ni nobenih.Nisem tip cloveka, ki bi sledil izgovoru bolš volit najbolse med najslabsim.

     • Hun

      To je res. Ni pristne demokracije brez kriticne opozicije. Vendar se je politika spridila in poslednicno izpridila sebi v priddemokracijo.

 • Osti jarej

  Bruseljski fašizem ukinil svobodo govora

  Zgodilo se je sicer pričakovano – fašizem je v Bruslju slavil zmago. Začetek za popolno cenzuro interneta in utišanje svobodomiselnih je tlakovan! Korporacije in lažni mediji slavijo, plačani izdajalci narodov pa gredo na žurko, da se ga napijejo brez pameti, kot je niso imeli pri glasovanju. Edino kar še čakamo je poimensko razkritje glasovanja, da se lahko fašistom pošteno zahvalite, našim in ostalim iz EU diktature. Narodi EUrope so od danes le še zgodovina, laži bodo vodile vse posle, poučevanja in predvsem poneumljanja!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/459771/bruseljski-fasizem-ukinil-svobodo-govora

  • Ryuk

   Glasovanje je že bilo razkrito in objavljeno. Samo nekateri brihtneži ne znate najti tega na internetu.

   • Osti jarej

    ….a znaš brat…morda tudi sestra

 • Andrej

  Osti jarej
  http://www.osti-jarej.si/
  Osti, starec si, ki ni zmožen dojeti, da se Madžari borijo tudi za to, da bi tvoj pozdrav ostal na teh tleh. Pri musličih ga ne bo.

  • Osti jarej

   ….Oj… :-)……ovca

   • Andrej

    Dobro, popravljam. Stara ovca.

    • Osti jarej

     ..se opravičujem torej;Oj,stara ovca

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  “JANEZ CEPEC” visi v “PARLAMENTU” – v “PARLAMENT pubu” na Šubičevi,
  da ne bo pomote
  in – torej
  VISi — za šankom, srka pivo iz vrča, bulji in tipka v svoj “pametni mobi”
  in
  vsem v Parlament pubu – razglaša, kar mu skoči v njegovo “JANEZ CEPEC” pamet:
  “JAZ SE ŽE NE BOM UČIL MADŽARSKO – NAJ KAR MADŽARI POZABIJO
  SVOJO ZAGAMANO ŠPRAHO” !
  Mu reče sosed:
  ” ja, v katerem jeziku naj bi pa po tvoje govorili Madžari – če ne v svojem – madžarskem jeziku?
  A v slovenskem, v hrvaškem, v srbskem, po nemško, angleško – no v katerem?”
  JANEZ CEPEC – nadere soseda:
  “BUTL, PUST ME PR MIR. NIMAM POJMA KUKO NEJ MADŽAR GOVOREJO.
  PROVZAPROV MAŠ PROV.. NEJ MADŽARI KAR GOVOREJO PO MADŽARSK
  – JIH VSAJ NČ NE ZASTOPM”
  In še reče sosedu:
  “ZDEJ M PA DEJ GMH. PEJT MAU – U “BEGNE” . L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  O JANEZU CEPCU

  • janez cepec

   RESNICA
   JOHAN AUS BEGNE ŠETA PO KRUGU U BEGNAH IN ČAKA NA TABLETE, KOL TEREPIJO, AL PA DE GA PRKLOPJO NA 220 VOLTOV.
   KONEC

 • Get2 Business

  3,5€ za te smeti? boj za višjo naklado za vsako ceno.

  • Andrej

   A tolk stane? In to ljudje plačujejo? Jaz sem mislil, da ti toliko dajo, da bereš Mladino.

   • tomnidari

    Poglej na časopisne police dan dva pred izdajo nove številke MLADINE, pa ti bo hitro jasno, zakaj se mora lastnik skrivat v davčnih oazah, Furlan pa noče ukrepat proti dobaviteljem medicinskih pripomočkov!

 • Hun

  A je mladina po materijalu in vsebini zato kvalitetna revija, ker jo plačuje fond iz nakradenega vašega denarja?

 • Osti jarej

  …jaz jo bom kupila…naslovnico pa dala v okvir…pa steklo čez,da bo trajala :-)

 • Nej vsi vedo

  A je Šarec dovolj Slovenca da bi lahko bil genuine slovenian elite?

  • Duhec

   Od Janše je manj žgan. Tko da, ja.

   • Nej vsi vedo

    Samosvoj.

    • Hun

     Samovaš.

 • Duhec

  Naslednja naslovnica pa bo, ko bojo od Orbana dobil ta štil v anus. Ritolizniki ničvredni.

  • Osti jarej

   …dej nehej nooooooooooo :-)

   • Duhec

    Hahaha. Sam so že zdej dobri, priznam.

  • macon

   En najbolj ničvrednih osebkov na tem forumu si kar ti sama, ubožica. :)

 • Osti jarej

  ….lej,no,grimsija….aaahahhahhaaaaa

 • Aron

  Itaq. Saj Hitler je tudi izboljšal standard Nemcev, jim dal službe… Nevem v čem je problem te karikature?

  • Osti jarej

   …da je v piko zadela situacijo?

   • tomnidari

    Torej, so bivši razočarani komunisti, da se dokopljejo oblasti, sedaj postali fašisti? Na volitvah in v medsebojnem obračunavanju se pa volilci nikakor ne moremo večinsko prepričljivo odločit koga imamo raje na oblasti?

    • Osti jarej

     …pa saj so vsi iz istega,rdečega gnezda

     • Andrej

      Isti Osti.

     • tomnidari

      Torej fašisti!

  • Hun

   Ja samo Nemcev po vojni ni bilo,da bi opravljali te nove suzbe. No so pa Poljaki naselil novo Nemcijo po 2WW.

   • tomnidari

    Pričaš gluposti! Celoten pravni in politični aparat, je v povojni ZRN poskušal zaščitit nacistične zločince, ki so preko podpornikov in osebno vedrili na ključnih položajih v državi. Podobnost z našo poosamosvojitveno državo in delovanjem udbovcev je naravnost fantastična.

    • Hun

     Se kako se strinjam. Vendar je umirala raja in na koncu se otroci poslani s puskam v morijo-norijo.

   • Aron

    Seveda so bili. Pač so se iz nacijev prelevili v demokrate.

 • Osti jarej

  ….grimsi je dbest…no….aaaaaaaahhhahhhaaaa

 • janez cepec

  resnica boli. je pa najbolj fajn, ko se Vel’ki luzer in Prdonja kregata, kdo od njiju je najbel zaslužn, de Huna niso nogiral iz EU ljudske stranek. kera kretena, use je stvar dogovora med stranko in Orbanom, naša dva modela nista imela nubenga upliva na izid glasvanja

  • macon

   Boli, da si tako zabit in pokvarjen, ampak boli tudi tebe, ker te debila nategujejo brez vazelina. Jaz bom že nekako, ti boš težje.

   • janez cepec

    ne boj se ti za mene, zase se brigi, boš imu cev dan dost deva

 • Boris

  Hahahahaha, ubogi Orban. Mladina ga bo čisto uničila, potem pa ne bo več denarja za JJ-Orbanove medije…

 • Duhec

  Kaaaj vam delaaaajooooo!!!! Norooooo.

  • Hun

   A so ovcam strankarsko članarino povišal?

   • Duhec

    Nimajo dnarja. Zdej so še sam za volno.

    • janez cepec

     zbiram zamaške in flaše od pira Komunajzar Janez. ih mam malo murje. kam nej pošlem?

    • Hun

     Saj tisto malo volne bi doniral revezu s podrtijo v Trenti. Na Rajkota pa milijoni napisani. No familija Jansa vsaj uziva v osebnih smucarskih apartmajih na avstrijskem koroškem. Jajo ni neumen ve kaj je bistvo Bogatstva- predel Korotana.

 • Duhec

  Res pa je, da vsaka karikatura z Janšo mora uspet.

  • Hun

   Tale je mojster karikature. Pa se fant od fare. To je dodana vrednost, ki jo janšisti ne premorejo.

   • Duhec

    Oni majo dildo Marjanco. Hahahahaaa spet bo ban.

    • Hun

     Zlato Stojanko Marjanco.

     • Duhec

      A ma kak objavljen pornič?!

     • Hun

      Tud ce bi mela, bi bil nekvalitetn za pogledat,kot članki na Nora24, preberes naslov, branje clankov je zguba casa.

     • Osti jarej

      …vsekakor pa jo tisočkrat lažje gledaš,kot poslušaš

     • Hun

      Niti to ne. Mi je totalno nesimetrična v ksiht in teo.

     • Osti jarej

      ..jp….še milivojka ima manjšo rit

     • Hun

      Vseeno mi je ce je velka rit, hecno je ce ima kratke noge.

   • macon

    Karikatura je res mojstrska, se strinjam.

  • Osti jarej

   ……car je grimsi…prav rad ga začneš imeti….aaaahhhhahhhaaa

   • janez cepec

    jah, Glupi Branko pač nardi to, kar mu vel’ki luzer ukaže, tle ni neki silno carskega, bi reku, ane?

    • Osti jarej

     …na karikaturi najboljš zgleda :-)

 • Duhec

  Kje je njegovih 50.000 migrantov???

  • Osti jarej

   …počak ,da jih z madžarske spustijo

   • Duhec

    Hahahaaaa.

  • janez cepec

   de se jim ni kej naredl?

   • Hun

    Hrvaski policisti-klosarji so jim pobral denar in telefone, vse kar je vredno.

 • Andrej

  Mladina je res pokvarjena. V hipu so tukaj voluharji, ki razen mlatenja prazne slame nimajo na svetu kaj povedati. Sami sebi odgovarjajo na lastne nebuloze, pa režijo se trapasto. To morajo bit ful zadeti.

  • Duhec

   Ne jokaj ovca. Janša te pelje v zakol.

   • Hun

    Kva te briga za ovce, naj jih nafutra se prej z manipulacijo prek Nore24.

 • Peter

  Lepo jim je povedala, kar kaže tudi burna reakcija levih provokatorčkov, no.

 • Olga101

  Mladina je postala navadna medijska kloaka,financirana z udbomafijskim denarjem, tudi denarjem iz zdravstva, ki ga udbomafijec Kučan z Zemljaričem krade slovenskim davkoplačevalcem!
  Kučan, ki je kolovodja udbomafije in rušenja ustavne ureditve Slovenije bi moral že 27 let sedeti za zapahi, skupaj z Zemljaričem!

  • janez cepec

   Olga, šporget te čaka, sam se nau spucu, kr lot se ga, maš ceu dan deu

 • Rotar Jakob

  tako bi zledal kurćan z levimi pasjejebci!

 • Ryuk

  Če je ta ad hitlerum naslovnica vse, kar so od argumentacije zmožni na Mladini, tudi preostala vsebina gotovo ni kaj dosti kvalitetnejša. To je ena gnila revija, namenjena idiotom.

  • Andrej

   Preberi tukaj razne Duhce, pa Hune, pa ostale telebane, pa vidiš, da je intelektualni nivo Mladine in njihovih zagovornikov tam nekje na ravni preprostih opičnjakov.

   • rabbit

    Evglena in paramecij.

  • Duhec

   Največji idioti pa na Novi.

   • rabbit

    Si se pa dobro uvrstila ,saj kdo pa je več na Novi kot ti.

    • Duhec

     Jst se iz vas sam norčujem. Za kaj drugega niste.

     • rabbit

      Bolj se sama iz sebe norca delaš, a ne vidiš da se ti vsi smejimo.

     • hladnik

      Do tam ji pamet ne potegne.

     • rabbit

      Na žalost ne kapira, revica.

     • Duhec

      Lol. Kdo pa da kaj na vaše mnenje?! Pametni ne.

     • hladnik

      Seveda, da smo pametni zato pa se stalno tule motaš, da se kaj naučiš. Pametna baba.

     • rabbit

      revica na MMC in Kurah ne more delati konkurence sami kalibri ne veš kdo bolj zabit no tukaj pa jasno vemo.

     • macon

      Ti sirotica se vseskozi norčuješ iz same sebe, ker pač pišeš na takem nivoju. :)

   • Andrej

    Pa ti moraš bit res mentalno popolnoma na tleh, da plačaš 3,5€ da bereš Mladino.

 • Olga101

  Kučan=Hitler=Mussolini! Komunizem=nacizem=fašizem!

  • Duhec

   Hahahaaa. Stara, kdaj si ga nazadnje čutla?! Ej, spet se vam je ena SDSovca skurbala z južnjakom.

   • hladnik

    Tvoja hčera, :)

    • Duhec

     Ne, vaša zaklana SDSovka a nič ne bereš?!

     • hladnik

      Spet lažeš.

     • Duhec

      Sorči deda, ti ji z mehkim nis mogu pomagat.

     • hladnik

      Tvoja glava ni za dve noge.

     • janez cepec

      maš prou, če j’ vaš velki luzer reku, de ni res, poj ni res. laže pa ne – Titov ciciban

     • Steiermark

      drugega revica ne zna…..

     • Osti jarej

      …pa še kako res je

    • Osti jarej

     …tvoja mama? :-)

     • rabbit

      Pa je prišla odvetnica od Duhice se revica ne zna sama branit.

     • Osti jarej

      …saj sem ga samo vprašala :-(

     • rabbit

      A Duhica ni na takem intelektualnem nivoju, da bi ga sam pa je odvetnico na pomoč poklicala, tebe?

     • Osti jarej

      ……dej,naslovnico poglej :-)

     • rabbit

      A ta zmazek nič novega od Mladine,ko bo pa na naslovnici Demokracije kaj podobnega z Kučanom , Židanom in Šarcom v glavni vlogi bosta ti pa Duhica kaj hariakiri naredile.

     • Osti jarej

      ..nemogoče….ne premorejo toliko duhovite inteligence ali inteligentne duhovitosti……ampak …to je škoda…..hmmmm…židani s telečjimi očmi ,pa palček smuki…ti,kaj pa ognjišče?…bi oni zmogli??

   • Andrej

    Na Tromostovju bodo začeli hrano deliti. Hitro teci tja, da ne bo zmanjkalo.

    • Duhec

     Ko bojo vas začel kuhat in cvret, pridem. Kmalu…

     • Peter

      To je nivo, res. Si danes na čem novem?

     • rabbit

      Ona je vsak dan na čem novim, takih okoli nas kar mrgoli, vsak dan kaj novega prodajajo.

     • hladnik

      Ni nič dobila pa tule fehta :)

    • Steiermark

     za ćefurje in pritepence ne kuhajo na Tromostovju ampak na “elitnih lokacijah”, restavracijah z več “zvezdicami”…..

     • SIMON ROZIC

      Častni gostje so lahko v Murgljah počaščeni s samo
      krompirjevo “župco”- brez krajnske klobase, ki je proti
      islamski veri…>Štefka se hitro prilagaja , pa tudi škrta je dovolj!

   • Peter

    To je tvoj nivo “komentiranja”, duhica?

    • Osti jarej

     ….yebal te nivo :-)

     • Peter

      Nekam polna si sebe danes. Ste dobili novo robo?

     • Osti jarej

      …..ja….naslovnico mladine…….aaaaaahhhahhaaaaa

     • Peter

      In to ti je dalo tak intelektualni naboj?

     • Osti jarej

      …moj intelekt je nad…..ampak me pa neskončno zabava….

     • Steiermark

      tvoj intelekt je podoben dreku, ki vedno plava na površju…

     • Osti jarej

      …ti boš pa že vedel

     • Luiggi

      Zakaj ne,saj sta skupna skretu sedela?

     • Luiggi

      mene je poizkusil,pa ga nisem ic cutila!

    • Duhec

     In kaj ni res???

     • Osti jarej

      ..nima kaj napisat,pol ga pa nivo drka :-)…

     • Peter

      To bo, ja. Nimam kaj napisat na vajinem nivoju, res je.

     • Osti jarej

      …občutljiva mimozica….če ti nisi petra ….glih kar od maše :-)

     • Peter

      Si danes že dobila svojo dozo kemtrejlov?Ali pa si vdihovala hladen zrak, ki so ga ameri pripeljali na poček?

     • Osti jarej

      ……Jedan od najuglednijih svjetskih neurokirurga upozorio je da su chemtrailsi odgovorni za porast broja oboljelih od Alzheimerove bolesti, demencije, Parkinsonove bolesti i ALS-a
      Dr. Russell L. Blaylock izrazio je zabrinutost zbog nanoaluminijskih, neurodegenerativnih i neurorazvojnih učinaka chemtrails zaprašivanja, piše CE. https://www.collective-evolution.com/2013/11/01/neurosurgeon-voices-health-concerns-over-geoengineering-and-chemtrails//NWO/

     • rabbit

      Takoj bi mu morali odvzeti vse izobrazbe kar jih je pridobil.

     • Peter

      Alan Ford za osti jarej.
      Btw, dozo hladnega zraka, ki so ga ameri pripeljali na poček so začeli včeraj distribuirati nad vso Slovenijo, kot si verjetno opazila, no.

     • rabbit

      Nad Ljubljano pa ga razvažajo pilatusi.

     • Luiggi

      Sm mislu,da so pilatovi motorji ze vsi zaribali in ne morejo vec letet!

     • Osti jarej
     • Peter

      Spet kaj o hladnem zraku?

     • janez cepec

      od ta desete, sam je mau potegnila, fajmoštru, namreč

     • Luiggi

      Ce ga nivo drka,pol ne bo nikoli zdrkan!

    • Andrej

     Prezahtevni smo za njih. Oni bi se še najbolje znašli v živalskem vrtu, med svojimi. Morda bi jih opice naučile, da je vsaka specias najprej sama sebi zvesta. Jaz se na njihov nivo nisem sposoben spustiti.

     • Osti jarej

      …oooo,mmaariiijaa….pa res…..aaahhhahhaaaaaa…..jest greeeemmmm…..aahhhahhahaaa

     • Andrej

      Pohiti, kletke se zapirajo.

     • hladnik

      :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • janez cepec

   janšizem s’ pozabiva

  • Steiermark

   Ne zdi se mi primerna primerjava malega zakrknjenega titovega zločinca, v primerjavi z Hitlerjem in Musolinijem – onadva sta bila šolarčka, v primerjavi s to zahojeno jugokomunistično revolucionarno podganjo srenjo, ki še vedno oz. vedno bolj, deluje pri nas….

   • Olga101

    Potem pa sodišče preganja Šiška zaradi rušenja ustavne ureditve?!!

    • SIMON ROZIC

     Saj bi sodna srenja raje preganjala Janšo, pa ne vedo, kako?

     • Luiggi

      Joj,saj so ga ze zadost,morda so se pa le navelicali!?

  • SIMON ROZIC

   Zdaj si se pač zamerila Šarcu&Mesečnjaku !

 • macon

  Madžari so naši sosedi in slikati njihovo oblast kot fašistično je samo izraz vaše zblojenosti. Tako hudičevo strpni in razumevajoči ste do pritepenih Pakistancev, Afganistancev, Iračanov, ki so samo za stroške in smetenje, hkrati pa serjete po enih od štirih sosedov s skrajno zavrženimi primerjavami.

  Radi bi živeli v urejeni razvijajoči se državi brez stotin in tisočev levih režimskih lopovov, ki nam samo jemljejo. Ti otroček in debilček pa rabiš močne opozicije, ki bojda zbujajo močna čustva v vas bedačkih in podpornikih ter zagovornikih milijardnega sistemskega kriminala, ki ga izvajate levi lopovi.

  Potem se počutite moralni in močni, vi pa ja veste, zakaj zares gre, kaj je ZARES zadaj. Korupcija ni pomembna, ker je vaša, važne so “fašistične misli” v tistih, ki vam ne kimamo.

  Jebi se skupaj s Hitlerjem, Stalinom in Titom, baraba.

 • boogin1

  Populisti, fašisti, nacisti, desnjaki, beli, Orban… joj kako ste komunajzli dolgočasni in zabiti s prividi in fobijami JJ in SDS. Vsi na MLADINI bi bili potrebni temeljitega psihiatričnega pregleda in uvesti zdravljenje, tudi prisilno, če bi bilo za splošno korist to potrebno in ugotoviti, ali so sploh še opravilno sposobni.
  Imate ponovno privide ? Vas spet preganja Janez Janša ali Orban? Vas: Orban, janez Janša in SDS pereganjajo tudi v dolgih nočeh ? Pazite-v alkoholnem deliriju se vam bodo začele prikazovati tudi miške. Vsi levaki in komunajzli obolevate za neko neozdravljivo nalezljivo bolezen.
  Ne boste verjeli za to bolezen obstaja evtanazija, vendar jo boste morali plačati sami, ker zavarovalnica na žalost to ne krije, niti nadstandarna storitev.
  V Sloveniji imamo komunajzelsko vlado, ki s pomočjo medijev pljuva po drugače mislečih državljanov, seveda komunajzarji v totalitarističnem sistemu komentirate samo izjave domoljubnih strank, fašističnih-skrajno levih, ki delajo, pravzaprav kar tekmujejo, katera bo državljanom naredila več škode, pa ne komentirate. Za vas izrojene komunajzarje, je dovolja, da pljuvate in ste proti Janezu Janši in SDS stranki in je to za vas edini in zadnji program, saj zaradi revščine v možganih drugega tudi sposobni niste.
  Vaš največji izdajalec Slovenije, ki mu samostojna Slovenija nikoli ni bila in mu še vedno ni intimna opcija, izdajalca Slovenije, je rekel »Najprej diskreditacija, nato pa likvidacija« “, cvet Slovenskih akademikov Svetlana M. “jebo te pas m…r.”,…

  • Andrej

   Ejga, predolg in prezahteven si ta Mladinine bralce. Ena vrstica, pa še te po navadi ne razumejo.

 • Osti jarej

  Visoki dužnosnik iz vladajuće stranke Angele Merkel izjavio je kako bi musliman mogao postati njemački kancelar do 2030. godine/NWO/

  • hladnik

   E pa može, kako da ne.

   • rabbit

    Samo da ne bodo prej Nemci spet Auschwitz zalafali.

    • Steiermark

     Kot izgleda, bodo prej, pri nas, solkanske peči zalaufali tile rdeči izmečki……

 • Common Sense

  Mladina sploh ni noben faktor. Vzemite ga kot nekoč interno glasilo podjetja Iskra, samo da je pač interno glasilo stranke Levica. Občasno preletim njihov uvodnik na spletu in vsakič znova se samo nasmehnem. Zelo dvomim, da bo čez par let Mladina v tej obliki še na trgu. Pospešeno izgubljajo naklado in to ni nič čudnega.

  • rabbit

   Še slabš tisto glasilo so delavci vsaj prebrali, da so izvedeli kdaj je sindikalni izlet pa kdaj sindikat ozimnico deli in kdaj bodo šli v počitniški dom na Hrvaškem.

   • samotoje

    Pa kakšna slika zgledne tovarišice, ki gradi boljši jutri, je bila tudi notri.

    • SIMON ROZIC

     Naprimer Milka Planinc….

  • Steiermark

   Tega si želimo vsi normalni, v Sloveniji, vendar se bojim, da se te drhali nebomo kar tako znebili, v tujini imajo zajetne račune, s katerih se “napajajo” in širijo svojo zločinsko in slaboumno zatohlostjo v njihovih glavah…

 • antimur

  Ne vem kako dolgo bodo še lahko prizanašali fašistični in antislovenski Mladini, sploh pa razpadajočemu prascu Kučanu. Zanesljivo gre njihova fašistična era proti koncu, polni kufer jih že ima tudi Evropa. Potrebno je prebrati tudi kakšne tuje komentarje, ki so diametralno nasprotje temu, kar gobca naša levofašistična golazen, s Fajonko in podobno smrdljivo golaznijo.

 • učko

  Zdej vidte desnaki kako se nardi karikatura ! Od levuharjev bse lahko velik naučl, pa se ne, ker ste zabiti !

  • Andrej

   Pojma nimaš kaj je karikatura.

 • Kučko pod pručko

  Madžar Orban in sin madžarona Kolomana

  Običajno otroci sledijo svojim staršem in tako kot je bil Kučanov foter kaborant z našimi madžarskimi okupatorji, je tudi njegov sin polagal velike upe na jugo-balkanske politike in sovražne generale. Razlika med Kolomanom, ki je bil kot ravnatelj šole izrazit madžaron, prav tako pa tudi Kučanova mama, se je murgelski pritlikovec prodal Sorosu in rovari proti Orbanu in našim sosedom.

  Sicer pa, kdo sploh je en Kučan? On nekaj velja samo v Sloveniji, kjer si je spletel veliko partijsko- mafijsko mrežo, v tujini pa ga itak nihče ne jebe!!!

  • Steiermark

   Mogoče pa ga prav “v tuini jebejo” in sicer , v njegovi domovini, od koder izhaja – srbiji….Saj veš, z državljanstvom ne pridobiš narodne pripadnosti!

 • Andrej

  Preden lapate s hvaljenjem Mladine si preberite tole:
  https://sl.wikipedia.org/wiki/Karikatura
  Mladina ne dela karikatur ampak žali. Sistematično in vedno samo določene. Kdor ji več plača. in komunisti dobro plačujejo.

 • Kučko pod pručko

  Mladine nisem imel v rokah vse od leta 1991 dalje!!!

  • hladnik

   Nič nisi zamudil.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Dobr si, men so je enkrat fliknl v kastlc, je šla naravnost v smeti

  • SIMON ROZIC

   Tudi jaz ne! Odbija me že naslovnica in zavedanje kdo so ustanovitelji in
   kdo prostituirani novinarji !

 • učko

  Tale karikatura in vse, ki jih nardi Tomaž Lavrič, so perfektne ! Lahke za razumevanje in težko padejo po bučah desnakov kot macola, LOL !

 • Common Sense

  Mladina je Marcel Štefančič na papirju. Ofucana, zblojena, kričava, jecljava, nedosledna, nesramna. Če vam je to všeč, kupujte, sicer pa vam povem vsebino v skrajšani obliki: Janša je grd in zli človek -> Kapitalizem ni dober -> Če si bogatejši od povprečnega pisuna na Mladini si “ziher” to ukradel -> Premožne je treba obrati in maksimalno obdavčiti -> Socializem je super. -> Karkoli privat je slabo. -> Edino zveličavno je državno. -> Uber ni dober -> Airbnb ni dober. -> Delodajalci so lopovi -> Podjetniki samo gledajo kako si bodo kupili nov model mercedesa in jahto -> Še je treba stisniti grde zle podjetnike -> Janša je res velik lopov (njega je potrebno v vsaki številki obrusiti 2-3x) -> eko-socializem je super cool -> nato sledi še Marcelova ocena filmov in to je to:)

  Navali narode, izvodov bo zmanjkalo!

  • rabbit

   Lastniki Mladine pa živijo od raje, ki jih dobro nategujejo z žilnimi opornicami, švercjanjem tobaka, kokaina in ostalih stvari.

   • Common Sense

    Ja, lastniki Mladine pa z viskijem v roki zadovoljno opazujejo veletok denarja iz UKC in drugih zdravstvenih ustanov in držijo Mladino nad vodo samo zaradi PR učinka. Genialno!

    • rabbit

     Ja Zemljarič in co pa pobirajo denar. Mladino imajo samo za pljuvanje po Janši.

 • učko

  Ena “ta prava” karikatura, pa fukne u luft eno veleposlanico, LOL ! Orban je zapravu ogromno denarja za tiste plakate Junkerja in Soroša, no tukej pa je Lavrič mal pozehau, spiu en kofe in še preden se je odpravu na jutranje sranje narisal “bombo”, ki dejansko nardi “buuuuuuuum” !

  • Stajerka

   veš kaj…..slovenskega novinarja so pribijali in mislim, da še vedno teče postopek, zaradi naslovnice, kjer moške roke stegujejo po ženskem telesu…..NE se ti za Orbana sekirat, tolko gnoja kot ga imamo mi na hofu, ga v EU nima NIHČE…..žal!

   • rabbit

    Fotografa Janija Božiča je tožila Bratuškova zaradi fotografije, bil je obsojen pogojno in je moral zapustiti državo Naj mi en levak navede ime madžarskega novinarja, ki je fotografiral Orbana in bil zato obsojen in je moral zapustiti Madžarsko.

 • Stajerka

  ……zaj pa da vidimo – ŠAREC, TO JE SOVRAŽNI GOVOR…….a ne bo nihče reagiral?……a bodo spet pogledali proč, kot so to storili pri Kordeževem rušenju ustave…..o pravu, novinarstvu in šolstvu pa bi lahko rekli, da smo na sončni strani Alp lahko vzorniki Kim Yungu……
  kje so društva režimskih novinarjev….no, saj se je Cerar tudi norčeval in pljuval, na koncu je Orbana prosil za inštrukcije glede ograje…….in TAKOJ prekličite projekt 2. tir – NIHČE ga ne potrebuje, najmanj pa Slovenija z 2 mio trgom, VSI ostali pa so se nas pričeli v LOKU IZOGIBAT……
  smo kot gobavec sredi EU…..pljuvate po Orbanu, njega akceptirajo, njega se bojijo, ker ima za sabo narod – pa NE madžarski, ampak VEČINO zdrave evropske pameti……

  • rabbit

   Orban je 200 milijončkov že v Trst odnesel, je videl, da so tam bolj na varnem.

   • Stajerka

    jp…..Kitajci se povezujejo z Italijani in Francozi, jutri bodo svoj piskerček pristavili Hrvati oz. Reka…..lewaki na sončni strani Alp pa bodo ponovno tulili kakšna krivica se jim godi….ne samo 2. tir, tudi Luko Koper lahko v kratkem zapremo……

    • rabbit

     Morajo Mihata pa Luko prej vprašat, kaj bi naredili.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Kaj se sekiraš Štajerka, bo manj gužve na avtocestah, pa ladje bomo gledali kako pljujejo mim nas

  • Osti jarej

   …ja,a si ti tudi tko omejena,kot ostali kakor desnjaki….če že,bi najbrž šlo za sovražno risanje,ane….ahhhahaha….povej no,ko si tako nastrojena proti karikaturi…a ni morda bilo tako?!?!….vsi trije narisani slovenski akterji so javno zagotavljali,da bodo izstopili iz evropske stranke,če orbana naženejo….in nekdo pač je situacijo narisal,kot jo je videl…in to je to

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
  (znak “””>””” pomeni “””JO PREIMENUJEJO V”””):
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE > ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE > ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove > SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE > spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije > spet SDP, toda, POZOR= SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije > ZL= ZDRUŽENA LISTA > ZLSD= ZDRUŽENAA LISTA SOCIALNIH DEMOKRATOV > SD= SOCIALNI DEMOKRATI
  Sledimo? Razumemo?
  SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMI JUGA nje

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik IDS-ja = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

     • Luiggi

      Jaz tvojih copy/paste ze dolgo ne berem (in vecina drugih bralcev) ne,ker konstantno ponavljat isti drek,je nacin pecenega kommuista1

     • Osti jarej

      ….tip je ujet v napačno telo…poskušaj razumeti njegov gnev

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)
  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
  (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz. z njihovimi besedami,
  “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Država ne ukinja … država ne dela, država samo je,
   je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
   transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
   Država obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
   (ali pa kaviaržido kominternističnih
   in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
   skupnih poslih.

   Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
   MORATE povedati, katera!

   =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
   =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
   =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

   MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
   MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
   KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

   ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
   resnicoljubno …
   .
   Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
   JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL
   JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
   predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina revolucije.

   • Get Smart

    Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
    IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €
    in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

    • Get Smart

     MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
     RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
     “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
     “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST =
     sledite, OPRANI OTROCI???? = poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve,
     za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
     ki vam ROPAJO MILIJARDE
     v zameno pa vam nudijo storitev “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”
     Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
     Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
     ampak je
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
     vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
     so lahko in so:

     –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
     –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

     i tako dalje do tokija.

     * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
     = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za/SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIKI se razlikujejo po tem, ZA KATERO DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO, ne pa kot vam v glavice turi AGITPROPAGANDA in kar otročički neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”;
  nogometaš MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne, otroci?
  Pamet v glavo.
  .
  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
   = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
   FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
   = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
   = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
   potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   = enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
   njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
   = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
   = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
    = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
    = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
    ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21 =
    = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik pa je MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

  • Frank Novak

   Častno pionirsko zapriseči ni mačji kašelj, saj je Titov pionir:
   P = pošten
   I = iskren
   O = olikan
   N = neustrašen
   I = iznajdljiv
   R = radodaren

 • Van Der Waals

  ni bila njegova intimmna opcija! =)

 • baubau

  Čestitam Madžarski intelektualki-žal pa njenih argumentov ne morajo prepoznati in sprejeti neintelektualci.

 • Sandokan

  Mladina je edin cajtng k ga kdaj še z užitkom preberem

  • lojze

   Mladina je edin cajtng k ga užitkom ne preberem!!!

  • Andrej

   In ti plačaš 3,5€ za te užitke? Zato pa si tam kjer si. Kar uživaj.

   Samo namig: piše: Evropo damo, Orbana ne damo. Že to je čista laž. Kar še naprej plačuj.

  • von Rhein

   Beri tudi rikverc.Je užitek dvojni.

 • opazovalec

  Avtorja rime “um / drum” lepo naprošam, da mi obrazloži pomen besede “drum”. Ali je to angleška beseda v zvezi z glazbenimi instrumenti (le kakšna je potem logična povezava z umom politika), ali je to srbska beseda turških korenin, ki pomeni cesto. Prosim lepo za pojanilo.

  • Duhec

   Sam ban boš fasal, ker preveč sprašuješ. Tle morš sam beee beeee…

   • Andrej

    Ja, beee ti pa odlično gre. Edino.

  • von Rhein

   Si imel namen,da skozi neumno provokativno prošnjo pokažeš svoj um na drumu?

   • opazovalec

    Jaz lepo prosim vseumne za pomoč, kaj hočem sem pač omejenega uma, pa za hudiča ni nobenega smislnega odgovora…. še zdaj ne vek kakšna je zveza med um in drum, razes seveda da se rima.

  • macon

   Krulac od naslova. Skrpucalo.

 • Aton

  Orban je za Slovence na Madžarskem naredil več, kot vsi prejšnji madžarski predsedniki in vsi naši predsedniki skupaj.

 • Duhec

  SDSovce ste za jebat in Mladina se tega drži. No, sej se vsi.

  • Andrej

   A so spet kletko odprli?

  • antimur

   Krava levofašistična, dopovej si že enkrat, da levi fašisti ali kučanisti, Rogovci, častilci Dražgoš, predvsem pa roparji in antislovenci nismo vsi, oziroma ste le vi, to je gnojni del našega naroda.

   • Andrej

    Takim ne moreš dopovedat. So jim komunizem zapekli v spomin in ga zaprli. Njihov ROM ne dopušča dopovedovanja.

    • Imperial Commando

     Najhuje pa je, da debilčki ala Duhec komunizma niti od daleč niso videli.

   • Stajerka

    daj v blokado, pa bo mir…..druge rešitve ni…..

    • Osti jarej

     …že tko jih je samo pet klele gor…..pazi ,da tebe ne bo admin skinil

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Baraba brez primere.

  • Luiggi

   Bols kot ti grda baba,ko te nihce vec ne jebe v tvojo prano buco ali v suho pi.do!

 • Stajerka

  ….le tako naprej, lewaki s tem kažejo tudi lastni evroskepticizem……kar je dobra reklama, da jim NE uspe prit v EU parlament……

 • Frank Novak

  BRAVO ORBAN, JUNAK EVROPE.
  Tako kot sta bila vcasih Jan Sobieski in Josip Broz.
  VECNA SLAVA VSEM TREM.

  • garfi

   bravo titoist

   • Frank Novak

    Pred 3. dnevi sem se spomnil na tebe. Ob obisku Slovenije sva z zeno bila v gostilni Vodmat kjer nama je delal druzbo oranzni macek. Vprasal sem latnika po imenu pa mi je povedal da je mucku ime Garfield.

    • garfi

     bravo titoist
     še ti bom delal družbo in ti dihal za ovratnik
     me

     • Frank Novak

      Odkdaj jaz Titoist? Nikoli bil v partiji, nikoli v ZSMS..

     • garfi

      povej od kdaj Bandit

     • Frank Novak

      Od rojstva 1954

 • bubamara

  Na provokacijo se odgovori s provokacijo. Mladina je tretjerazredni medij. Brez veze debata.

  • učko

   Jah, pa ni ! Je “avantgardni cajtng”. Jest ga sicer ne kupujem, da jim ne bi slučajno dal kakršen kol finančni prispeuk, jo pa, če imam priliko, z veseljem berem !!!!

   • bubamara

    Dobra. Avangardni.

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Učko, a si si skisu bučko?

 • garfi

  za karkoli SDS naredi ali ne naredi
  jih udbaška pljuvalo mladina napade
  gLobaListično €U imenujejo demokratično
  še malo pa bomo zopet svobodni kot v jugoslaviji

 • von Rhein

  Spoštovana gospa veleposlanica Republike Madžarske. Ne bodite razočarani,če uredništvo Mladine ne bo razumelo vašega poziva.Njih se dotakne samo mnenje ali navodilo,ki je poslano po frekvenci linije iz večkrat preimenovane komunistične centrale.

  • Aron

   Kaj ima neka nastavljena političarka pozivati medij v SUVERENI in demokratični državi?!?!? Slovenija ni Madžarska, kjer je Herr Orban uničil opozicijske medije.

   • rubec

    Menda so opoziciji celo televizorje hodili na dom pobirat. Aron, zamenjaj brikete, teli ti škodijo.

    • Aron

     A veš uno, ko ma pes več v glavi kot rubec. WooooF WoooooF!

   • von Rhein

    Kratko.Ima pravico braniti svojo državo in svoje politike pred žalitvami rdečih fašistov.

 • Minovak

  Svojo primitivnost in proti ljudsko nastrojenost je Mladina, ne samo napisala, temveč tudi narisala in samo potrdila, da so resnični in pravi narodni izdajalci, ki skrbijo za razdor med svojim ljudstvom in smešenjem sebe, edina sreča pa je ta, da tistih nekaj izvodov tudi neprodanih roma nazaj v kotel laži, kjer bi še Lažnivi Kljukec – zardel od sramu.

 • 10mile30

  glavno da demokracija nima podobnih. al pa reporter pred časom, ko ste ga oboževali

  • rubec

   Teslo, starši vedo kakšno teslo so naredili al so tudi oni tesla?

   • Hun

    A tvoji starsi vedo da si peder? Odgovor z JA ali NE.

    • rubec

     Seveda. In lahko se tudi oglasiš, če te potem lahko kdo pride iskat. Sam boš težko hodil.

   • 10mile30

    kolk časa si rabil za ta umotvor?

 • FRANC3

  Laž je neumrljiva duša komunizma (beri: levih medijev).

 • Get Smart

  Ko vam frenki novaki in kar je še MURGL JUGOKOMUNISTIČKIH govana drka na svoje TITOVO PIONIRSTVO in to svojo predanost dupeta gazdi podtikajo ljudem, še najraje pa JANEZU JANŠI,

  seveda ne smete nasedati, kajti JANŠA je bil pionir v času JUGOKOMUNISTIČNE DIKTATURE, kot so bili vsi okupirani otroci.

  .
  Ker pa JANŠA ni nastavljal dupeta gazdi, kot kaviaržidokominternistični MURGLsrborvacki pussić FRENK NOVAK,
  je KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE omladinca JANEZA JANŠO

  IZKLJUČILA že leta 1983

  in od takrat pa do danes proti JANŠI speljala že preko 160 JUGKOMUNISTIČNIH postopkov, ker pač ni želel prihvatiti SOCIALISTIČKO-MARKSISTIČKI ustroj države in ga označila za “neprijatelja države KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE”.
  .
  btw, @nova, zakaj MURGL JUGOKOMI pesjad=WATCHDOGI si sami pravijo, še vedno tu stresa MURGL JUGOKOMUNISTIČKA govna in blati ljudi?

  • Get Smart

   “Tito (“ljubičice bijela” —
   kot radodajka je bil tovariš JOSEPH BROZ TITO znan pod vzdevkom “bela vijolica”, kot lahko vidite) se punio u dupe na najjače (na veliko ga je sprejemal v tazadno), volio se oblačiti u žensku odjeću, posebice u Jovankine kombineže, gaće i grudnjake i takav ugošćavati svoje suradnike koji su, da ne bi pali u nemilost i završili na Golom otoku, prihvaćali njegove perverzne igrice. Film mi je pukao kada je Tito, nakon branja mandarina na Brionima, iz grupe bijelovarskih pijonira odabrao četvoricu dječaka i odveo ih brodom na Vangu. Pozvali su i mene. Nisam mogao odbiti jer bih završio tko zna kako … No kada su dječake skinuli do golog ostavivši im samo crvene marame i plave kapice sa zvjezdama te ih krenuli sodomizirati, u meni se prelomilo. Druže Tito, ja to nemogu – rekao sam. Ništa, ništa Džemale, sjedni ti u avion pa se vrati u Sarajevo – rekao mi je…” (Džemal Bijedić).

   • Get Smart

    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno FRENK NOVAK i drugovi?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Pokvarjenost lewuharyew ne pozna meja.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Tlele je vsak drug komunistično tele.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Orban je legenda brez primere. Naj se vsi Junkerji poskrijejo po mišjih luknjah.

 • Osti jarej

  V stanovanju našli mrtvo radovljiško svetnico in njenega partnerja

  https://siol.net/novice/crna-kronika/v-radovljici-nasli-mrtvega-moskega-in-zensko-493676

  • bubamara

   Jutro. Zamujaš 24 ur. Si kot RTV ob novicah o pizdarijah kozejebcev.

   • Osti jarej

    …ja…menda je z enim živela

 • VERRZIFIKATOR

  Milko Križevski

  NAJ SE VPIJE

  Zdaj se zopet vpije Smrt fašizmu,
  proti vzhodu zgolj se prst uperja,
  češ da Atila tam besno dirja,
  da smo priča njega barbarizmu.

  Panevropski bojda je fašizem
  vzniknil iz madžarske puste divje,
  o Madžaru vpije se, da kriv je,
  ker da bil je zoper komunizem.

  Naj pusti pri miru se pusti Madžare,
  rekel vsak bo humanist evropski,
  saj pri dimenziji makroskopski
  vidno je, kaj spet hudirja tare.

  O njegovem bi pritlehnem klonu
  vredneje bilo nam govoriti,
  in fašizem končno s tem prevpiti,
  ko zavpili bi: Smrt madžaronu!

 • Franc Šink

  Pod nujno moramo najti način, kako zapreti slovenskim komunistom gobec.

  • Frank Novak

   Ne volite levih strank.
   Desnaki nehajte pljuvati to NOB, nehajte steti kosti, nehajte napadati mrtve komuniste ki so ze strohneli v grobovih.
   Desnaki ze imaste glasove desnih, ce hocete biti v vladajoci koaliciji potrebujete glasove onih vmes, kot npr mene. ..
   Desnaki, zivite tukaj in zdaj in se lotite levice tako kot Milton Friedman:
   https://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A&t=4s
   https://www.youtube.com/watch?v=Wi-D24oCa10
   https://www.youtube.com/watch?v=MRpEV2tmYz4
   https://www.youtube.com/watch?v=hsIpQ7YguGE

   • Common Sense

    Frank Novak, bolje je težko povedati. Prva dva stavka morata postati modus vivendi desnice in vodilo pri vseh nadaljnjih korakih. Samo, meni se zdi, da so si glavni predstavniki desnice sami sebi največji sovražnik.

    • Osti jarej

     …+ vsi ostali….sicer bodo ostali večna opozicija…apropos;tvoj zadnji stavek bi si vsak kakor desničar moral napisati na čelo ….

    • Frank Novak

     Desnicarji so ostali na ravni uzaljenega otroka ki samo joka… kaj vec pa niti noce ali pa mu za to manjka jajc…
     Skoda da Romana Tomc nima vecje veljave. Meni se zdi izredno pametna zenska. Ce bi se zivela moja stricka Kardelj in Macek bi jo verjetno priporocila za guvernerko banke ali za kako drugo pomembno funkcijo, ne glede na to da ni rdeca.
     Romana ima vizijo in ima znanje, Jansa pa samo bljuva sovrastvo.
     SOVRASTVO PA JE NAJSLABSI ZAVEZNIK…

     • Common Sense

      Moj gut-feeling je, da bi JJ najbolje naredil, če bi kandidiral za evro poslanca in lepo odšel v Bruselj. Itak je na nek način prerasel to slovensko sceno, pa še njegovo ime je – hočeš nočeš – toksično – tu v podalpski republiki. Tam gori pa bi znal celo kaj narediti, glede na to, da kaže, da neko težo ima, celo v EPP. Po drugi strani bi sprostil desnico v Sloveniji in omogočil, da zaveje “svež” veter. Nisem rekel boljši veter. Rekel sem svež veter. On lahko še vedno tu in tam da kakšen nasvet iz Bruslja, a počasi bo potrebno prepustiti drugim. Pa še odmaknil bi se od Slovenistana v katerem je vsakih 5 minut za nekaj “kriv”, ali je imel prste zraven ali pa ne. Če bi jaz bil JJ, bi točno tako naredil, pa bi bil win-win.

      Samo potem bi se levica čohala po glavi, ker bi kar naenkrat izgubila glavni združevalni faktor in razlog, da sploh obstaja. Sicer bi se hitro pregrupirali in našli novega sovražnika, a isto ne bi več bilo nikoli.

      P.S. Franka Novaka za predsednika SDS. Podpredsednika Romana Tomc in Anže Logar. Pa piči miško! :)

     • Osti jarej

      ….jp….ovce mafijastanske poskrbijo,da imajo določene riti bajne službe,sami pa z mizernimi penzijoni životarijo…valjda…naj džejdžej spyzdi v bruselj….v domovini mu ljubi,bo dosmrtni opozicijec

     • Frank Novak

      Jaz sem ze 42 let v ZDA. Takole iz razdalje in po 2 mesecih dopustovanja letno v SLO se mi vse zdi kristalno jasno. Ce pa bi se z zeno preselila iz Miamija v Kranj, bi stvari mogoce obcutil drugace.
      Nisem ne levi ne desni. Raje kot bi sanjal ali se cmeril sestevam stevilke. Izhajam iz druzine Kardelj Macek, in to bi mi vsi metali v glavo… Potomec morilcev ki se noce pokesati za grehe svojih strickov pa predsednik SDS… Ne bi slo.
      V SLO se vsaka stvar polarizira, vse se vidi z otroske perspektive crno belo, obstajajo samo dobre vile (Fajonka) in zlodeji (moja stricka, Kucan ali Jansa – zavisi koga vprasas), vmes pa nic.
      JAZ VIDIM ZIVLJENJE MNOGOPLASTNO… Slovenci pa crno belo…

     • tomnidari

      Zelo dobro! Vprašanje vredno prihodnosti Slovenije pa je, zakaj tega ne naredi?

 • Osti jarej
  • Amerikanc

   Ekipa Bled ?

   • Osti jarej

    ….ne…serpico…radovljica

 • Frank Novak

  MESANJE LJUDI RAZLICNIH BARV KOZE JE V ZMERNIH OKVIRIH DOBRO. KAR NA JOK MI JE SLO KO SEM PREBRAL SPODNJI CLANEK… Videl sem sebe in svojo Latino zeno pred 42 leti ko sva se spoznala:
  https://hudo.com/si/2019/03/27/ljudje-se-ne-morejo-nagledati-lepe-hcerke-tega-prekrasnega-para/

  MESANJE SEKULARNE EVROPE Z SREDNJEVESKIM ISLAMOM PA JE SEVEDA DIZASTER… KI Z BARVO KOZE NIMA NIC.

 • Imperial Commando

  Te karikature so zelo podobne tistim, ki so jih nacisti imeli za jude. Levi fašisti pač.

  • Hun

   Spet nekaj izvirnega od preddvorskega seljaka brez njive.

 • Janez Kepic-Kern

  SAJ JE OK NAPISANO.
  Tisto Merkel – 64 let
  in JUNCKERJA – damo. Z veseljem, zastonj – damo vsakemu. ki bi ju maral.
  Damo tudi
  vse “žal naše ponosne naslednike ex KP STALINISTIČNIH “TITO, KARDELJ,
  I. MAČEK, M. RIBIČIČ ITD. POLIT ZLOČINCEV”.
  Tudi mizerni cajtng “MLADINA” – DAMO, KUPIMO GA PA – NE.
  Tudi
  vse tu packajočee ex KP, ZK PROVOKATORJE – DAMO. A jih nihče ne mara.
  ORBANA,, SLOVENCEV IN OSTALIH
  – PONOSNIH NASLEDNIKOV – MARIJE TEREZIJE – PA NE DAMO. L.R. JANEZ K.K. KOMENDA
  P-S.
  OD “ŽAL PREDS.” B. PAHORJA IN
  SMC DR. CERARJA NEPOČAŠČENI
  300. OBLETNICI ROJSTVA https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2018/10/SlovenianaRevija_mesecnikJUL2018_WEB_marijaT18.pdf
  NAŠE DOSLEJ NABOLJŠE VLADDARKE – MARIJE TEREZIJE
  VEČ V MOJI “SLOVENIANI”, NA: sloveniana.si

 • Hun

  Jansa svoje ovce sprobava kolk so mu lojalne.

  • Janez Kepic-Kern

   TEBE DAMO
   AFROARABO ISLAMISTOM, ISISU, NAJ TE KAR VZAMEJO. L.R. Janez K. Kern KOMENDA

   • Hun

    Hvala Janez.

    • Janez Kepic-Kern

     ŠALA

     NE ZAHVALJUJ SE PREZGODAJ: morda te bodo
     – za glavo skrajšali, morda te spremenili
     – v sužnja=fidaja?
     Ali pa te porabili kot surovino – ZA KEBAB. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
     P.S.
     KONEC ŠALE

  • Osti jarej

   ….samo stare…tiste,ki za nikamor in za nič več niso…mlade se mu spridijo ,ali pa odidejo….me zanima,kako grimsi zadeve v tržiču ureja….vsi sds,pa kandidirali na kakor nestrankarski listi županovi ,ki je bivši lds

  • mladen filak

   Da se ne boš čudil ko te na ulici sreča ta tvoja ovca (žival ni kriva nič)in te povpraša kaj si mislil s tem OVCA.

 • RATATA

  “Every record has been destroyed or falsified, every book rewritten, every picture has been repainted, every statue and street building has been renamed, every date has been altered. And the process is continuing day by day and minute by minute. History has stopped. Nothing exists except an endless present in which the Party is always right.”
  ― George Orwell, 1984

  puslouensk prnbližn:
  »Vsak zapis je bil uničen ali ponarejen, vsaka knjiga je bila ponovno napisana, vsaka slika je prebarvana, vsak kip in stavba je bila preimenovana, vsak datum je bil spremenjen. In proces se nadaljuje iz dneva v dan in iz minute v minuto. Zgodovina se je ustavila. Nič ne obstaja, razen neskončne sedanjosti, v kateri ima Partija vedno prav. “

  • Osti jarej

   …kdo…Patrija?….aja…partija…partija je vsaka politična stranka..

   • RATATA

    Katera partija je pa tvoja? in
    katera je tvoja patrija?

   • Common Sense

    Morda si premlada ali pa preneumna. Sicer pa dobro veš katera Partija. George Orwell je že vedel.

    • Osti jarej

     …seveda je vedel…amapak….napisal je tudi živalsko farmo……sicer pa …dokazano….prenesete samo lastno resnico.drugih resnici se posmehujete

     • Common Sense

      Ja, napisal je živalsko farmo. Tudi ta je povedna.

     • Osti jarej

      …..absolutno…prašiči so zmeraj pri ali pa v bližini korita……itak so pa vsi rdeči,čeprav se mnogi zdaj tega sramujejo,lažejo o tem in tajijo posedovanje rdeče knjižice,ki so si jo ,s komolci prigrebli v preteklosti

 • Frank Novak

  Levaki, potomci mojih strickov, so se sprevrgli v nekaj najbolj nagnusnega.

  • von Rhein

   Povej to tvojemu sorodniku Šoltesu.In to dovolj glasno.

   • Frank Novak

    Oh saj to on ve. Mene ima za materialista ker sem v ZDA svinjsko obogatel. On je bolj akademske narave. Je pravnik jaz pa prakticen ekonomist. Sicer pa je dober fant, malo dogmaticen, jaz pa popolnoma vulgarno prakticen.

 • Darth Vader

  Seveda je v mnogih pogledih v teku igra šaha. Macron je mislil, da bo z zaprtjem Champs-Elysees preprečil rumenim telovnikom, da ponovijo to, kar so storili 16.3.2019 – izstrelili so metaforično, v mnogih pogledih pa tudi dobesedno, raketo v njegovo rit. V resnici se je s tem, kar je storil, samega sebe stisnil v kot, ker bodo sedaj Rumeni Telovniki (in njihovi zavezniki) to poizkušali osvojiti nazaj, bodisi s silo ali pa bodo režim utrudili z asimetričnimi akcijami.

  Naslednji trije tedni so kritični – 30 marca 2019 bodo velike demonstracije proti deložacijam v Parizu, naslednjo soboto za tem je planirano zborovanje v Tolousu, 13. aprila 2019 je v načrtu zborovanje v Bordeaux, 20.4.2019 pa Rumeni Telovniki načrtujejo napad z vso artilerijo na Pariz. Vkolikor Macron nima lobotomije in ne bo začel takoj implementirati popolno “demokracijo” do 20.4.2019, se lahko pripravimo na najhujše. Vemo, da “Black Blocks” pripravljajo novo strategijo proti “Manuju” med pisanjem tega prispevka.

  Kajti cilj rumenih telovnikov ni uničenje neke banke ali pa luksuzne trgovino ampak destabilizacija in škodovanje ljudem na oblasti. V tem smislu je bilo okrožje Champs Elysees veliko bolj prizadeto
  zaradi Acte 19 kot pa prejšnjega. A očitno je, da je bilo vse to mogoče zaradi dejanj na Acte 18.

  Druga zmaga (ni zato nič manjša) pa je zmaga proti strahu. Strah pred odzivom policije ali vojske z verbalnimi provokacijami, ki so nakazovale na to, da policija ne bo imela več nobenih omejitev. Strah
  tudi pred aretacijo, obsodbo ali obtožbo. Kljub takšnemu ustrahovanju je na desetine tisoč ljudi protestiralo povsod po Franciji, včasih celo v prepovedanih območjih. Brez nasilja ampak na radikalen in odločen način. Nič drugega kot samo njihova prisotnost je sedaj močno in radikalno dejanje v družbi, ki tepta človekove pravice dan za dnem. več: https://ambasador21.wordpress.com/2019/03/27/rumeni-telovniki-poplave-upanja-se-ne-da-ustaviti-s-policijskimi-blokadami/?preview_id=2898&preview_nonce=9e79519aeb&preview=true&_thumbnail_id=2899

 • piko8

  Tose dogaja s privoljenjem murglske PODGANE milana kurčana!!!

 • trumpet2018

  tipično levičarsko, na druge projecirajo tisto, kar so v resnici sami, že znana taktika levih izdajalskih migrantoljubskih lažnivih smeti. Je pa smešno, ad Orbana primerjajo s Hitlerjem, glede na to, da je Soroš znan naci kolaborant, ki je med vojno sodeloval z naciji, ovajal žide, čeprav je sam žid, sodeloval je pri zaplembi njihovega premoženja, seveda naslovnica Mladine za levake ni sovražni govor…..narobe svet… ko pa napišem na facebook nekaj resnice o zločinih ilegalcev v Nemčiji, pa že po petih minutah dobim strike (grožnjo) s strani facebooka, da me bodo za vedno izbrisali, če še enkrat uporabim sovražni govor….WTF……..golazen fašistična facebookova, udbaši pa 24 na dan na FB, da “odkrivajo” sovražni govor, gamad levičarska in takoj prijavijo facebooku v petih minutah, samo vi širite sovražni govor, nihče drug, resnica ni sovražni govor

  • šmentanamuha

   Levičarski Mladinini paraziti so v ihti za denar in preživetje in zato so pripravljeni po navodilu narediti kar koli. Pravzaprav mi je všeč, da so sneli masko. Iz nekdaj naprednega časopisa je nastala navadna politična greznica, ki z novinarstvom nima ničesar skupnega.

   • Imperial Commando

    Tako kot “veliki brat” RTVslo.

 • Common Sense

  Naslovnica in naci pozdrav demokratično izbranega predsednika vlade (65%) sosednje države seveda ni sovražni govor. So pa sovražni govor črnske roke na joški od mladenke. WTF?

  • šmentanamuha

   To je to, seveda.

  • Hun

   Hitler je bil tudi demokratično izbran.

   • mladen filak

    A Josip Broz Tito tudi???

 • if

  Bravo, Edit Szilágyiné Bátorfi, veleposlanicarepbulike Madžarske v Ljubljani.
  Slovenec sem, sem slovenstvo, nisem MLADINA!

  MLADINA je Neslovenec, antislovnstvo, je Niče, ki uzurpira samostojno RS!

 • Olga101

  Orban je lepo postavil ogledalo skorumpiranim llevicarjem, sorosovim placancem v evropskem parlamentu! Komunistični zločinec in veleizdajalec Kučan se je v nastavljenem ogledalu prepoznal in v komunistični maniri išče zunanje sovražnike, da bi si nataknil figov list in skril vso bedo! Kdo je boljši za njegov agitorop in napad na Orbana in Madžare kot udbomafijska Mladina?

 • Osti jarej

  …naslovnica je legendarna

 • Janez Kepic-Kern

  PA?
  Saj ta pokomunistični “cajtng” “MLADINA”
  bo najbrž kmalu – “ŠKRIPNIL” ?

  Zdaj, ko bodo najbrž usahnili viri pritoka denarja iz – kot se govori “ZDRAVSTVENEGA DENARJA ITD”
  Zakaj pa
  TE “MLADINE” – NE VZAME POD DROBNOGLED – RAČUNSKO SODIŠČE?

  Par sto
  IZVODOV MLADINE POKUPIJO SLOVENSKE SPLOŠNE KNJIŽNICE.
  Te izvode dobite ZA BRANJE – ZASTONJ
  oz. za članarino v splošnih knjižnicah. – V ČITALNICAH SPLOŠNIH KNJIŽNIC
  POVSOD PO SLOVENIJI
  KJER TE KNJIŽNICE IMAJO SVOJE CENTRALE IN PODRUŽNICE.
  Jaz “Mladine” nikoli be kupim.
  Naročnikov Mladine – najbrž – ni dosti :
  proda se je pa verjetno – tudi – ne veliko.

  Jaz, JANEZ KEPIC.KERN – KOT OK EX KNJIŽNIČAR
  IZDAJAM BOLJ KULTURNIŠKO IN “TEMELJNO” – MESEČNO REVIJO “SLOVENIANA”.
  Ta revija “SLOVENIANA” se v na papirj natisnjeni izvodih nahaja le v nekaterih knjižnicah
  ter na mojem e-portalu “SLOVENIANA”, NA: sloveniana.si.
  Natisnjene izvode revije “SLOVENIANA” tudi podarjam posebno pomembnim
  – znanstveno-kulturniškim ljudem,
  – pomembnim “pomladnim” politikom itd.
  Oglejte si jo kdaj – “SLOVENIANA” revijo, na: sloveniana.si. L.r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  MOJ E-PORTAL IN
  MESEČNA REVIJA – “SLOVENIANA”

  https://sloveniana.si/

 • kokobily

  Madžaronka je šla čez vse meje diplomatskega. Lahko se ne vem kako jezi (tudi upravičeno), nima se kaj stresati na kakršnokoli slovensko inštitucijo, podjetje, posameznika. Ona je tukaj gost, biva med nami z našim dovoljenjem. Če babše ima kakršnokoli pripombo na račun delovanja kakršnegakoli slovenskega subjekta na slovenskih tleh, ima sogovornika -izključno- v našem ministrstvu za zunanje zadeve. Nima nobene pravice brisati nosu nobenemu. Babše prepotentno Orbanovo. V tem je problem Madžarske v EU. Kdo vas jbe sistem.. ko so milijarde € romale v kečenpereke, da jih se zvleče iz zaostalosti, je bilo vse OK.
  Cmero Cero, maš kaj slovenskih jajc v gatah ?? Naribaj ji nos in jo pošlji na prisilne počitnice na Balaton …

  • šmentanamuha

   Oooo, miroljubni levičar, ki bi rad imel pravico do svobode govora in širjenja sovraštva in lažnih novic ekskluzivno samo zase.

  • von Rhein

   Butelj zagamani.Ona je tu,da brani interese svoje države in ima stik s slovensko javnostjo.Tako kot tvoj Vidović v USA. In nekoč Vajgl. Prepotentni ste rozardeči komunajzli,ki še vedno mislite,da vi določate brzino obratov Zemlj. Ko boste odstopili od stalne kraje dobrin,ki so jih ustvarili drudi,naj bodo materialne ali demokratične ,ste na vrsti za opravičilo storjenega in kandidati v vrsti za ogled,če ste sploh vredni besede.Do takrat …marš.

   • kokobily

    von Butelj, a ne dojemaš, da zahtevam, da babše spoštuje državo gostiteljco. To ji je delo !
    Zato ji je DOVOLJENO delovati tukaj. Enkrat bo popljuvala Mladino, drugič tebe, tretjič Janšo, četrtič…
    To nima nobene zveze s svobodo govora. ONA predstavlja R.Madžarsko. Ne sme, preprosto ne sme direktno posegati v delovanje nobenega slovenskega subjekta. Ti, jaz, kdorkoli, ki ni v tuji diplomatski službi lahko benti nad komerkoli. Mladina je itak totalno zafurana, ampak tudi takšna je naša, slovenska. Svoboda govora velja tudi za njo, nobena kurčeva madžaronska diplomatka jo zaradi tega nima pravico oštevati. Da je to naredila v Franciji, bi jo že spakirali čez mejo…

 • mapu

  V službi Mladine je preveč telet in ovc, ampak prišel bo tudi njihov konec..

 • xtc

  Očitno bo Mladina zopet morala fasat kako tožbo.
  Sicer pa sovražniki se Kučanu množijo s kvadratom.

 • Frank Novak

  Miami, in ti ?

 • Frank Novak

  Brickel

 • Frank Novak

  Kaj je to Lodge 777? V Miamiju ?

 • Frank Novak

  Nikoli slisal. Kaj je to Slovenska podporna jednota ali kaj podobnega?
  Si tudi ti v Miamiju?

  • Imperial Commando

   Ma pusti ga, naklada sto na uro, on je bil že vse in povsod možno. Nakladač svetovni retardiran. Blokiraj ga, kot bi ga vsi morali.

   • Rožle

    Šizofrenija je cel hudič …

    • sodnikisozločinci

     A ne šmarnica?

   • Frank Novak

    Nic ne nakladam. Se vidimo jutri na tekmi v Areni Am Airlines… tam kjer bodo Slovenske zastave. Izgledam kot Stalin, ob meni bo moja zenka Alexis, temnopolta latina. SE VIDIMO. HASTA LUEGO CHAMO.

    • Imperial Commando

     Saj nisem tebe misli, mislil sem Rdečega Debila Smrti

     • Frank Novak

      Saj je vseeno, ce si v Miamiju se vidimo jutri na tekmi… Tam nas bo baje vsaj 2 tisoc…

 • macon

  Verjetno si jih vprašal, če poznajo Franka Novaka, ki izgleda kot dvojček Ronalda Reagana.

 • šmentanamuha

  Prpa dela. Levičarski Mladinini paraziti so v ihti za denar in preživetje in zato so pripravljeni po navodilu narediti kar koli. Pravzaprav mi je všeč, da so sneli masko. Iz nekdaj naprednega časopisa je nastala navadna politična greznica, ki z novinarstvom nima ničesar skupnega.

 • Janez Kepic-Kern

  SKRATKA !
  NE kupujte “MLADINE”. Dobite jo zastonj
  oz. za letno članarino knjižnic – V VSEH ČITALNICAH
  SPLOŠNIH KNJIŽNIC SLOVENIJE IN V NUKU. Ex knjižničar L.r. Janez K. Kern KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  Kaj pa je tole spodaj?
  Poizkus – narediti iz tega OK portala Nove23TV – podružnico “PSIHIATRIJE”?
  NO !? Hvala za trud.
  Frank NOVAK in RDEČI BALON – kot referenta za ZABAVO.!? L:R: Janez K.K. KOMENDA

 • Janez Novak

  Mladinarji so stekli psi levice, ki so se strgali s ketne. Vsem, ki se ne strinjajo z njimi, bi pod pretvezo sovražnega govora nataknili nagobčnik, sami pa bruhajo iz sebe zgolj sovraštvo do vseh drugače mislečih. Svoboda je svoboda tistega, ki misli drugače!

 • Franjo Trojner

  Gospa veleposlanica ima prav, levičarji na oblasti v SLO + njihova od države in ogabnega Sorosa dobro plačana raznorazna civilna družba/združenja/gibanja/časopisi/revije v vseh naših sosednjih državah vidijo na oblasti vse same sovražne fašiste. Z vsemi sosedi nas želijo levičarji na oblasti skregati, da bi nam nato lahko lažje/suvereno, z trdo roko, mimo pravil demokracije vladali doma. Ti totalitarni časi, po katerih SLO levica na oblasti tako zelo hrepeni so se za vedno poslovili z gnilo totalitarno komunistično YU in se hvala Bogu ne vrnejo nikoli! Je že res, da je v SLO po zaslugi nelustriranih komunistov tranzicija klavrno propadla, TODA pohoda demokracije se v SLO razen z KRVAVO REVOLUCIJO več ne da zaustaviti, kar bodo kmalu spoznali tudi zagrizeni levičarji v Sloveniji. S temi svojimi nedemokratičnimi, samouničevalnimi potezami politična levica na oblasti našo državo bremza, da bi kmalu stopila v družbo civiliziranih držav zahodne napredne civilizacije. Kar pa se bo v prihodnosti zagotovo spremenilo, ker naš slovenski narod ni neumen, samo malce več časa potrebuje, da pravilno, samoohranitveno, državotvorno odreagira.
  Na koncu koncev nam SLOVENCEM, kot narodu niso mogli do živega antični Rimljani, ne Turki, ne nacisti, ne fašisti, ne Stalinovi in Titovi komunisti, TAKO si tudi totih par zbojenih jugonostalgikov, komunistov, “demokratičnih” socialistekov TRENUTNO na oblasti naj ne vzbuja prevelikih upov, da jim bo uspelo pokoriti in uničiti naš SLOVENSKI ROD in prvo samostojno, demokratično državo vseh SLOVENCEV!
  Vi komunisteki/”demokratični” sicialisteki ste samo grd virus, ki ga na koncu PENICILIN zmeraj premaga, da telo znova ozdravljeno zdravo zaživi in tudi z našo državo Slovenijo ne bo čisto nič drugače.

  • Šobar Davorin

   Je nekaku poznanu de antibiotiki na viruse v principu še ne delujejo. Si poklej enmau kiksnu pr terapij. Kenede.

 • Župevec Zoran

  A so slučajno falili resnico? Aja, saj res, resnica boli….

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM !

  SKRATKA !
  NE kupujte “MLADINE”. Dobite jo zastonj
  oz. za letno članarino knjižnic – V VSEH ČITALNICAH
  SPLOŠNIH KNJIŽNIC SLOVENIJE IN V NUKU. Ex knjižničar L.r. Janez K. Kern KOMENDA

 • Janez Pavel Kanc

  To, da se je veleposlanica obregnila ob karikaturo, ni nekaj, kar bi bilo hvale vredno.
  Vemo, katera sorta politikov je preganjala politično satiro (fašisti, nacisti, komunisti, . . .).

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!