Karla Erjavca dohitela pretekla dejanja: Trepeta, ker bi ga resnica lahko stala stolčka evropskega komisarja?

Karl Erjavec. Foto: STA

Zadnje dni je vse bolj napeto med vodjo NSi in predsednikom komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb Matejem Toninom in trenutnim obrambnim ministrom ter predsednikom Desusa Karlom Erjavcem. Razlog za dodatne napetosti naj bi se skrival v informacijah, ki so jih posamezniki razkrili na zaslišanjih Knovsa v zvezi s prisluhi, ki so bili povod za hrvaški izstop iz arbitražnega postopka.

Predsednik Desusa Karl Erjavec se ni preveč obremenjeval, ko so v javnost pricurljali prisluhi nedovoljenih pogovorov med slovenskim arbitrom sodnikom Jernejem Sekolcem in uslužbenko zunanjega ministrstva Simono Drenik. Sam je v tistem času bil na počitnicah v Franciji in ni imel nobenega namena, da bi svoj dopust skrajšal zaradi državniških obveznosti. Dopust je namreč bil že v celoti plačan.

Erjavca ni takrat niti skrbelo, da bi ga lahko zaradi objektivne odgovornosti v zadevi odstavili. Takratnemu premierju in sedanjemu zunanjemu ministru Miru Cerarju je ponudil svoj odstop, a ga je ta zavrnil. Drugače tudi ne bi šlo. Cerar brez Desusa ne bi mogel nadaljevati z delom, kar bi lahko pomenilo predčasne volitve. Do predčasnih volitev je tri leta kasneje tudi prišlo, SMC pa se je znašel v še šibkejšem položaju, kot bi si ga lahko kdorkoli predstavljal le leto dni po izvolitvi v parlament s 36 poslanskimi mesti.

Erjavec se izmika objektivni odgovornosti
Akoravno bi moral Erjavec nositi objektivno odgovornost za spodletelo arbitražo, pa je breme padlo na vse druge. Vseeno navkljub praznim opravičilom in prevzemanju svojega dela odgovornosti tako s strani starega udbaša Sekolca, katerega imenovanje na mesto slovenskega arbitra v arbitražnem postopku je takrat izsilil predsednik Danilo Türk, ter opravičevanju Drenikove štiri leta kasneje, se Erjavec še vedno izmika odgovornosti.

Kljub Erjavčevemu zanikanju, pa ga postavljajo na laž posnetki med Sekolcem in Drenikovo, na katerih Sekolca skrbi ali bo lahko še naprej v kontaktu z Drenikovo. “Mislim, da te ne bodo drugam vlekli?” Odgovor Drenikove je bil: “Ne, ne bojo, ne bojo, to sem že z ministrom zmenjena.” Drenikova na vprašanje za RTV Slovenija, komu je poročala o pogovorih s Sekolcem, ni želela odgovoriti. A vsekakor je jasno razvidno, da je bil Erjavec o dogajanju sproti obveščen in se je to dogajalo z njegovim vedenjem.

To navsezadnje potrjujejo tudi same izjave ministra Erjavca na lokalni velenjski televiziji, kjer je trdil, da bo Slovenija po neuradnih podatkih dobila stik z odprtim morjem, torej ravno tisto, kar je v posnetem pogovoru Sekolec zagotovil Drenikovi.

Počilo med Toninom in Erjavcem
Kljub vsemu temu je Erjavec politični maček, ki mu nobena afera do danes še ni prišla do živega. A vseeno je potem, ko je izvedel, da je poleg preostalih direktorjev Sove na zaslišanje, ki bo potekalo 28. junija, povabljen tudi sam, počilo med Toninom in Erjavcem.

Karl Erjavec in Matej Tonin (STA)

Če je verjeti govoricam, naj bi razlog zato bilo povabilo na zaslišanje vodji kabineta zunanjega ministra Erjavca Vlasti Vivod. V preteklosti smo že pisali o tesnem sodelovanju Erjavca in Vivodove. Takrat je informacijski pooblaščenec in sindikalni zaupnik Peter Golob izpostavil, da je ravno Erjavec Vivodovi omogočil hitro in bleščečo kariero, v kateri je z bliskovito hitrostjo napredovala iz navadne bibliotekarke na Ministrstvu za obrambo do profesionalne diplomatke MZZ, in to brez predhodnih diplomatskih izkušenj.

Vivodova je poleg tega bila v času največje finančne krize deležna še nerazumno visokih finančnih nagrad. Za stalno pripravljenost je zaslužila dodatnih 1100 evrov na mesec, preko 650 evrov na mesec naj bi prejela kot dodatek za delovno uspešnost, dodatnih 500 evrov za delo preko polnega delovnega časa ter še 150 evrov na podlagi položajnega dodatka.

Gre Erjavec v Bruselj?
In ravno zaradi Knovsovega zaslišanja Vivodove naj bi Erjavcu prekipelo. Po pisanju Pozareporta naj bi se bil Erjavec pripravljen umakniti iz slovenske politike v zameno za imenovanje na položaj slovenskega evropskega komisarja. A to bi znalo splavati po vodi, v kolikor Vivodova Knovsu pove kakšno podrobnost, ki bi lahko tako Erjavca kot premierja Marjana Šarca spravila v bolj  kočljiv položaj. Zato Erjavec že sedaj grozi s tožbami, Tonin pa ravno tako vrača udarec in vztraja, da bo tožil Erjavca zaradi razžalitve, saj ga je označil za “notoričnega lažnivca”.

R. O.

 • Antonius

  Ne vem kako je sedaj z Erjavcem? A je on samo retoričen ali tudi notoričen lažnivec, ker še zdaj ni izpolnil obljubljenih 1000 evrskih pokojnin?

  • stajerc5

   Laznivec gor ali dol, on je samo ena navadna pokvarjena baraba, ki se ves cas vlece na racun ubogih penzionistov skozi zivljenje. Ti tudi nisi verjetno najmlajsi in se moras cuditi stevilu opranih starejsih, ki so (sedaj ze) desetletja verjeli pokvarjencu.
   Pri nas se dogajajo stvari, da na koncu ne ves vec kdo je nor!

   • AlojzZ

    Se strinjam in pojasnjujem stanje:
    Med starejšimi je epidemija demence.

  • Kučko pod pručko

   Antonius, ker te imam za pametnega človeka, sem prepričan, da nisi padel na tako poceni finto kot veliko upokojencev. Tip, ki še Pretnarce ni mogel zrihtati, bo pa jurja evrov za penzije!?!

 • tasilo

  Na kratko:

  Karl Erjavc je pizdajavc.

  Na dolgo:

  Karl Viktor Erjavc je velepizdajavc.

  • von Rhein

   In še daljše…vollblütige giga velepizdajavc.

 • Kučko pod pručko

  Specialist za usrane kante

  Erjavec je samo še eden več iz plejade Kučanovih ritoliznikov, ki jih je Pritlikavec nastanil z namenom škodovati Sloveniji in še naprej vladati.

  Specialist za usrane kante, sicer pa nategun zabite slovenske raje, je končno prišel do točke, ki so jo pred njim spoznali že Kučanovi pokvarjenci Golobič, Kresalka, Jankovič na državni ravni, Šivilja in Cmero, če naštejem samo največje murgelske perle.

  Erjavec je praktično že politični mrtvec, vprašanje pa je, ali bo prej odfrzenkal on ali pa drugi klovn, Serpentinšek!!!

  • von Rhein

   Že,že politični mrtvec.Samo truplo je treba čimprej odstraniti.Smrad se širi na vse konce in kraje.

  • Common Sense

   Prej Korl. A zna biti, da bo se koga s sabo dol potegnil. Morda pa bo prevladal pragmatizem in se bodo zmenili. Zavoljo koalicije namrec. Odvisno od tet in strickov iz ozadja, kako bodo precenili situacijo.

  • tomven

   Za take stvari bi bil najboljši dvojec s krmarjem… krmar bi bil lahko marsikdo.

 • AlojzZ

  “Karla Erjavca dohitela pretekla dejanja: Trepeta, ker bi ga resnica lahko stala stolčka evropskega komisarja?”

  Ne. Njega lahko dohiti samo še gospa Matilda. On je večen, pameten, lep, brez njega ne moremo sestaviti vlade, brez njega nam živeti ni!

 • VERZIFIKATOR

  Toni N. Karlovšek

  SPLAV PO VODI

  V mlaki rjavi zdaj je prekipelo,
  brbotanje kakor v vojni coni,
  slišijo se nenavadni toni,
  žabca rjavega je doletelo.

  Se igra okoli mlake Toni,
  nenavadno žabca je vznemiril,
  ko ugotovitev fant je širil,
  da v prisluškovalni bil je coni.

  Žabec s tem docela je popenil,
  Tonija napadel kot lažnivca,
  glavnega imenoval ga krivca,
  ta pa zanj se ni kaj dosti menil.

  »Rjavi žabec, takšni so prisluhi,«
  Toni rjavčku zlahka bi navrgel,
  »da iz mlake sam si se izvrgel,
  v vroči končno si se znašel juhi.«

  Rad bi šel za mlake komisarja,
  da bi žabe te vsevprek slavile,
  lovorike da bi te dušile,
  poln, rjavček, da bi bil denarja.

  Pa bo v lastni kuhal se omaki,
  v brozgi rjavi tu se boš namakal,
  kvečjemu do splava boš priskakal,
  kamor takšni pridejo junaki.

  Žabec, priča takšni boš usodi,
  da zaman regljal boš, kvakal s splava,
  je na dan prišla resnica prava,
  komisarstvo splava ti po vodi.«

 • Joško

  Korl, ti je začelo malo rinček stiskat? Še pred dopusti boš “politično truplo”.

  • SIMON ROZIC

   Upam!

 • bubamara

  Karl komisar ? Hahahahahaha.

  • Andrej

   Jegulja iz Save !

 • Franc Šink

  Erjavec v Bruselj ? Saj ni čudno da je samomorilnost v Sloveniji tako visoka.Take politike ni enostavno prenašati.

  • tomven

   Po mojem se je povohali z iveno jovevovovo…

 • tasilo

  Kavel Viktov Evjavec ne move večt čvke v. Jasno, da je zagvenjen, če so ga pa že ob vojstvu tko zafvknili. Tvoje ime je iz tveh delov, pa zmeri je nekje en v, matv.

  Ves gvozno.

  • pajot

   Če bi se preimenoval v Boli Me Džoko,bi imel prijaznejše življenje. Brez r-jev. Pardon,v-jev

 • SIMON ROZIC

  Erjavec za EU komisarja? Kaj ste znoreli? Najbolj nesposoben
  kreten kar jih je v vladi, najbolj zmuzljiv in pokvarjen dvotirnik !
  Že skoraj tri desetletja barabij in zdaj nagrada? Noro!

  • JANEZ GUS

   Pa to je Slovenistan.Cela Slovenistan spada v rubriko ,saj ni res pa je.

  • Amerikanc

   Saj smo že navajeni. Ali se spomniš, kaj hudiča sta delala v Bruslju “prvaka” vseh slovenskih režimskih “javnomnenjskih” lestvic, Janez Potočnik in Violeta Bulc ? Jaz pojma nimam.

   • xtc

    Ne veš?
    Vlekla plačo in delala škodo.

   • SIMON ROZIC

    Tudi jaz ne, sem že mislil, da me spomin zapušča…

   • SIMON ROZIC

    Se spomnim! Nič nista delala, samo plačo sta “vlekla” !

   • maksimalno

    In še če pogledaš ninamedio, še pred kratkim je zvagala Violeto B. kot najnajnaj, na volitvah jo paljudstvo ne povoha. Kdo je tu nor? Če bo hotela ninnananamedia ostati kredibilna, bo morala rečt ali nekaj ukreniti tudi na temo ljudstvo. Najbolje da mu izmeri nekredibilnost, ali pa predlaga njegovo zamenjavo.

 • xtc

  Dejstvo je,da bi Tonin že takoj moral vložiti tožbo zoper Kahlo Vivodovo pa zaslišati i zadevo z napredovanje posredovati tudi KPK,ali lahko nekdo ,ki je bez ustrezne izobrazbe napreduje tako hitro kot je Vivodova, saj gre v tem primeru za sum korupcije ali sum plačevanja zasebnih uslug-kar je hudo sporno.
  Seveda,bi morala javnost po vseh teh fiaskih,ki jih je zakuhal Srpentinček sočiti v zrak in zahtevati takojšen odstop Kahle oz. razrešitev.
  Še huje je to,da je zadeva z izsiljevanjem za komisarsko mesto prišla na dan in bi morala leteti oba in Šarec in Kahl,Drenikova ,Erjavec,Cerar,Vivodova in Sekolec pa iz lastnih žepov poravnati škodo in denar ,ki smo ga porabili za nič in mednarodno sramoto..
  Definitivno pa bi moral zaradi te afere odleteti Šarec saj jo je zakuhal on z Pop TV jem vprašanje pa je tudi ali ni čas za slovo Murija.

  • JANEZ GUS

   Je ta Vivoda po izobrazbi farmacevtka.

   • xtc

    Ne vem,verjetno pa dobro obvlada držanje nog v luft ,da je kariera ša tako hitro.

   • tomven

    Je in to favmacevtka

    • maksimalno

     Je mogoče celo farmacevtka?. Sam vprašam

 • xtc

  V neki normalni državi bi Kahl.Srpentinček,Drenikova,Sekolec,Muri in še ko verjetno bili že totalna politična trupla in pred sodiščiz kaznimi na puklu.

  • JANEZ GUS

   Jaz bi za mnenje ,kaj z njimi povprašal Kima.

 • karpelec

  Hočeš nočes sledimo mačkovškovemu boju in morda bomo ugotovili tudi ostrino njunih kremplov. Torej borba naj se začne: stari mačkon proti mlademu mačkonu.

 • Franjo Trojner

  Stara levičarska garda se je spravila nad Rjavca, ker si na njegovem mestu želi Šoltesa.
  Rjavec je odigral svoje, stara levica se ga je odrekla in preko prijateljske stranke Nsi in njenega predsednika stranke Tonina pripravila njegov političen zaton!
  Za levičarske OLIGARHE je naveza Šarec, predsednik LMŠ in Šoltes predsednik Desusa zmagovira naveza za prihodnost, ki bi omogočala rdečim elitam zadržati absolutno oblast in s tem še nadajlno plenjenje državnega premoženja.
  Zapomnite si, v Sloveniji se nič ne zgodi brez razloga in za vsem še vedno stoji UDBA.

  • tomnidari

   Predvsem pa je Janša na čelu SDS garant za nadalnjo vladavino udbomafije. Na žalost je udbomafija v boju z Janšo zmagala, možno pa je tudi, da je z njim odlično sodelovala. Je ogromno nerazumnih napak v zadnjih 10 letih, ki jh Janša ne bi smel naredit.

   • Franjo Trojner

    A si nore gobe zaužil???
    Celo zamrznjenemu komunistu kučanu je stranka Nsi všeč, kar pove vse, mar ne? No, morda samo tebi ne!

    • tomnidari

     Kje pa sem sploh omenil žlahtno NSi?

   • maksimalno

    A samo do Janše seže tvoj potencial. Samo da ga lahko omeniš in si že v extazi. Samo ni mi jasno kako si prišel na to misel, a imaš to v sebi vgrajeno, da kakor hitro česar ne razumeš, ali ne gre v tvoj kalup, je temu verjetno kriv po tvoje g. J. J..

 • antimur

  Če je glava hin, trpi celo telo, v primeru barabe proruskega Erjavca je še hujše, trpimo kar vsi Slovenci. Ta norec pa sanja o evropskem komisarju, on ne samo da je spletkar, hudobnež in zahrbtnež, on je totalno nor. Stroka za mentalno zdravje na delo in preglejte tega norca. Čeprav že brez pregleda vemo, da za takšne 3,14zdarije kot jih počne ta idiot, moraš biti popolni debil.

 • Ryuk

  Tudi, če ga serpentinšek in janković predlagata za komisarja, ga evropski parlament ne bo potrdil. Kdo bi sploh hotel v svojih vrstah tako izdajalsko gofljo? ehjavec se bo samo osmešil tako, kot se je šivilja bratušek.

 • Common Sense

  Maske padajo. You can’t fool all the people all the time. Tega se Korl ni zavedal.

 • xtc

  No,Kahla je že političen mrlič.
  Seveda pa je treba glede EU začeti razumeti,da se počasi začenja njenn ,konec ,če bo nadaljevala po tej poti.
  Jasno postaja ,da Britanci odhajajo tako ali drugače in ,da je bruselj bitko z njimi prtaktično izgubil,saj bo verjetno pogajalec Farage-z katerin se pač nebo dalo kot z nesposobno Mayevko in jasno je ,da se stranka Brexit krepi tudi doma,večini angležev je začelo kaplati,da želi Bruselj 4 . Reich narediti iz njih kolonijo,kot iz ostalih.Zato je njih beg še kako na mestu-z Mulitikultarji ipd sodrgo doma pa bodo obračunali ,ko bodo na svojem.
  Definitivno Angleži lahko računajo na podporo ZDA.
  Seveda pa je beg Angležev vse bolj jasen in kot je rekel Trump naj EU ne plačajo nič, kar utegne Farage tudi storiti,če Angležem vse to uspe,se v EU odpirajo široke možnosti,da države s katerimi bodo bruselj multikulti anarholiberalnosocialistični birokrati skušali na vsak način obračunati -Orban,Salvini,Poljaki itd preprosto začele zapuščati 4. Reich in bežati proč

 • Nata

  Oprostite ??? Saj se hecate , a ne ??
  Korli pa komisar ?? Zelo se pa strinjam s komentarjem. . . . .

  Common Sense Kučko pod pručko • 3 minutes ago

  Prej Korl. A zna biti, da bo se koga s sabo dol potegnil. Morda pa bo
  prevladal pragmatizem in se boso zmenili. Zavoljo koalicije namrec.

 • xtc

  Preberite kozlanja Xarchija na Kurah.
  Na pos**+,človek je popolnoma izgubil kompas,fantazira o parlamentarnih volitvah in kako morejo levičarjio in anarholiberali stopiti skupaj da bodo dobili naslednje volitve.
  Očitno se je nesposobnemu tepčku popolnoma omračil razum ,da ne razume,da je na vladi le še zaradi nečloveških naporov Kučana ,da drži njega politično truplo na površju in da Kučan dobro ve mda z njim ne more niti na volitve za tajnika KS in ,če se bo afera z Kahlo še bolj zapletla bo potonil tudi on,sicer pa je pot Xarchija pot Mira Cerarja -tepčka.

 • šmentanamuha

  Karl Erjavec, evropski komisar? Ne morem verjeti, da sem kaj takega prebrala.

 • šmentanamuha

  V normalni državi, bi Karel Erjavec imel samo še pot na sodišče zaradi izdaje države oziroma pomoči pri tem. Rekla sem, v normalni državi.

 • palačinka

  Tista Slovenska pomlad je trajala od l. 88 do l. 91. Potem je izginila za vedno. Samo to obdobje je bilo obdobje Slovenske pomladi. Potem je prišla zmaga in z njo poletje. Zmagovalci iz vrst Demosa so začeli deliti plen. Na hitro so jih povozili komosolci zbrani v LDS in poletje je doseglo vrelišče. Kar ni bilo “privarjeno” so ukradli in olastninili z nekimi certifikati. Še pomnite?

  Na malce drugačen način so rdeči po letu 1945 slavili zmago in pobasali premoženje. Temu so takrat oni rekli nacionalizacija. Praksa se skozi desetletja ni spreminjala. Kdor pride na oblast, si vzame nagrado oz. plen.

  Potem je prišlo leto 2004. Vstop v EU je za nas jesensko obdobje. EU nam obljublja sadeže. Tisto, kar smo spomladi doma posadili. E, tu pa se zatakne. Izbrane elite, nekateri jim rečejo Bruseljski karteli, so se polastili naših sadov. Nam pa drobtinice in občutek lažne varnosti. Od jeseni nimamo nič kar smo si obetali. Zdaj se prepirajo, koliko naših sadov bo šlo migrantom? To je današnja realnost EU. Ima pa naša politična elita vrhunske koristi, zato so nas tako nadlegovali za glasove./mikstone/

 • Janez Kepic-Kern

  Spodnji “palačinka” – zavaja – o praktično – vsem.
  o
  t.i. ex KP, ZK STALIN, TITO STALINISTI,
  NAM SLOVENCEM ŠKODLJIVIH – EX KP, ZK KOMUNISTIH IN SEDANJIH – POKOMUNISTIH
  ŠE
  NIKOLI NI REKEL – KAJ KRITIČNEGA.
  ZATO
  ŠE 1X – SPODNJE. EV OK KNJIŽNIČAR IZ LJ. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S
  SE ZDI,
  DA BI RADI – TI – ŠE VEDNO – SE ZDI
  ŠE
  VENO – PROTI-SLOVENSKO USMERJENI EX KP, ZK POKOMUNISTI
  SPET
  RADI POVZROČALI “KARASTROFE” – NAM SLOVENCEM.?!
  Pa
  niti starih ex VKO/b STALINISTIČNO-TITOISTIČNIH “KATASTROF”
  V NAŠI R. SLOVENIJI – NIMAMO PRAVNO IN SODNO – SKORAJ NIČ UREJENIH !
  A
  VSAJ TOLE
  OKROG EX T.I. MARŠALA – TITA
  SE ZDI – VEDNO BOLJ – JASNO !?
  Tisti t.i. “MARŠAL TITO”, KI JE S ” KOMPANIONI-STALINISTI” EX KPS, KPJ
  POVZROČIL
  TOLIKO NESODNIH SMRTI, GORJA, ŠKOD ITD. NAŠIM PREDNIKOM
  VERJETNO,
  ZELO GOTOVO – SPLOH NI BIL – TISTI KOVINARSKI VAJENEC Josip BROZ iz KumrovcA
  AMPAK
  JE BIL POVSEM – DRUG ČLOVEK.
  Bajbolj verjetno – nezakonsko rojeni Jozef (Josi) Franz AMBROZ.
  VI
  BEROČI – TUDI SAMI – VAS PROSIM
  POIŠČITE VIRE
  DODATNIH INFO – NA SPLETU – JIH JE VELIKO. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  CITATNO,
  GLAVNI VIR ZA T.I.MARŠALA TITA = Momčilo JOKIĆ.
  Povzetek povedanega v tem zavihku !
  Zagovorniki
  tistih VKP/b, KPS, KPJ
  nedvomno STALINISTIČNIH T.I. PARTIZANOV – ŽE – “POGOREVAJO” – NA VSEJ ČRTI:
  O
  FORMACIJAH – KOT SO BILE KP VOS, OZNA, JNA-KNOJ
  PA?
  A se o njih sploh – da povedati – kaj pozitivnega ?
  Pa še :
  VEDNO VEČ DOKAZOV JE,
  DA TISTI “VODILNI” STALINSKO-KOMUNISTILNE KATASTROFE – T.I. MARŠAL TITO
  KI JE
  DOLETELA NAŠE – NIČESAR KRIVE SLOVENSKE PREDNIKE .
  DA
  TOREJ – “KP VODILNI ČLOVEK” – T.I. – MARŠAL TITO
  sploh
  NI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC IZ KUMROVCA – Josip BROZ
  ampak
  je z veliko verjetnostjo – bil – kar – en EX NEZAKONSKI OTROK,
  KI
  JE BIL ROJEN BOGATEMU MADŽARSKEMU ŽIDU Franzu AMBROZU
  IN
  POLJSKI GROFICI, VDOVI – MARIJI E.-S, lastnici večjega posestva pri SZEGEDU.
  V
  ROJSTNI LIST – JE TA NEZAKONSKO ROJENI VPISAN KOT – Jozef /Josip) Franz AMBROZ.
  Torej !
  Okoliščine okrog S HUMANEGA VIDIKA – KATASTROFIČNIH DOGAJANJ 1935-1980,
  KO JE TA
  “KATASTROFIČNA” DOGAJANJA USMERJAL T.I. MARŠAL TITO=verjetni FRANZ AMBROZ
  SE
  VEDNO BOLJ – BISTRIJO !
  DOGAJANJA IN AKTERJI – IZJEMNO VPRAŠLJIVE
  OSEBE-AKTERJI
  POSTAJAJO – IDENTIFICIRANE.
  Manjkajoči drobci v biografijah teh EX KP STALINSKIH OSEB
  SE
  BODO NAŠLI – VERJETNO V KRATKEM ČASU LETA, DVEH.
  iN
  ŽE ZDAJ
  NELEPA PODOBA, NELEPE PODOBE EX KP STALINISTOV
  BODO ŠE MANJ – LEPE.
  Se zdi – oz. bo tako – zagotovo.EX OK KNJIŽNIČAR IZ LJ. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  RAZISKOVALEC – MOMČILO JOKIĆ
  EX T.I. MARŠAL TITO, JE BIL
  ROJEN
  KOT
  JOZEF (JOSIP) = FRANZ AMBROZ

  • palačinka

   ..usekan,da normalne glava peče

 • milanček

  v urejeni pravni državi bi ta idiot sedel 30 let! erjavec je izdajalec slovenskega naroda! zavedni Slovenci, čas je, da naredimo konec tej kućanovi politični svinjariji!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!