Kaviar socialisti uživajo v kapitalističnem udobju

Foto: Altright.si

Poglejte jih, Rolex revolucionarje, ki naj bi jim bili prva skrb delavski razred, bratstvo in enotnost ter druge socialistične floskule. Tipični komunisti oziroma socialisti, ki govorijo o enakosti, delavstvu in boju proti kapitalizmu, sami pa živijo življenje kapitalističnih mogotcev.

Seveda enak seznam lahko naredimo tudi za vso slovensko komunistično elito stare generacije s Titom, Kardeljem, Mačkom in drugimi na čelu. Takoj po krvavi revoluciji, v kateri so pobili več deset tisoč sonarodnjakov, so se poslužili luksuznih materialnih stvari.

Komunisti igrajo biljard

Dobro pa njihovo tradicijo nadaljuje mlajša generacija revolucionarjev, kot je Violeta Tomić, ki je pred leti na ulicah kot “spontana” vstajnica kričala parolo “Poslance na minimalce!”, ob prvih naslednjih volitvah pa je kandidirala prav za poslanko in bila tudi izvoljena. Od takrat naprej svoje parole ni več ponovila, kaj šele izpolnila.

Ampak socialistki Violeti niti to ni dovolj, saj bo se bo letos potegovala za mesto evropske poslanke, kar finančno v praksi pomeni okoli 15.000 evrov mesečnih prihodkov.

V preteklosti smo v Sloveniji videli že marsikaj. Tako je pred leti sindikalist Andrej Zorko, samooklicani borec za pravice delavcev (za kar je po znižanju plač zaradi ZUJF-a prejemal 1.880 evrov neto mesečno), na tiskovni konferenci hrumel proti ameriškemu gospodarstvu in ameriški gospodarski zbornici (AmCham). Nič takega, bi rekli, saj socialisti to radi počnejo? Že že, ampak na tej tiskovni konferenci je imel oblečen pulover prestižne ameriške korporacijske znamke Tommy Hilfiger, ki predstavlja socialistično osovražen vampirski tuji kapitalizem.

Socialisti radi nosijo drage ameriške znamke

Tudi nekdanja predsednica vlade Alenka Bratušek, ki je v Stožicah prepevala “El viva communismo …”, je nosila pregrešno drago, nekaj tisoč evrov vredno uro, ki ji jo je bojda podaril mož, ki je s podjetjem naredil zgolj 65 evrov dobička.

Alenka Bratušek in nekaj tisoč evrov vredna ura

Seveda pa ne razočara niti najmlajši rod socialistov. Luka Mesec se je na soočenje pred volitvami pripeljal v luksuznem avtomobilu znamke Mercedes Benz.

Foto: Twitter

SD-jevec, zdaj državni sekretar na ministrstvu za šolstvo Jernej Štromajer, ki ima veliko povedati čez grd ameriški kapitalizem, je v Ameriki naredil doktorat. Tako kot Zorko pa tudi on zelo rad nosi oblačila prestižne ameriške korporacijske znamke Tommy Hilfiger.

Revolucionar Jernej Štomajer rad nosi oblačila ameriških izkoriščevalskih koorperacij

Ni kaj, težko je biti socialist!

Altright

 • Rožle

  Kaj pa sanaderjev Rolex …

  • SIMON ROZIC

   Kaj nas Sanader zanima?Poglej si raje naše “avtohtone” in Yugo prasce!

   • Kataklizma

    Zanima zanima, saj pridiga isto kot vaši “vodje”.

 • alojz

  Vsi našteti nočejo, da bi bili vsi bogati. Potem razlik ni več. Kam bi pa prišli, če bi vsi imeli Rolex ure in najdražje avtomobile.

  • tonite falco

   Samo levaki, ki so na oblasti lahko imajo vse te materialne dobrine al kaj?
   A mi drugorazredni, ki plačujemo davke si pa tako ne moremo privoščiti takšnega luksuza. Saj gre za naš denar preko davkov za te nesposobneže, ki bi morali že zdavnaj biti na odpadu zgodovine z njihovimi predsednikami strank. Narod pa zmeraj bolj blesav, da voli to kamarilo nesposobno, ki nas bo kmalu, če bo šlo tako naprej tudi uničila.

 • Ryuk

  Ne pozabite jankovićevih kosil za 800 evrov.
  Se jim ne pravi zastonj kaviar socialisti.

  • slosin

   res so neverjetni….sadove kapitalizma zajemajo z veliko žlico, istočasno pa po njem pljuvajo…a so tolk zabiti ali pa pokvarjeni…mogoče je tudi oboje…

  • xtc

   Ki,jih nebi bilo ,če bi jih moral poravnati iz svojega žepa.

  • SIMON ROZIC

   To še ni vse; požrl bo celo Ljubljano !

 • xtc

  Komunisti se gredo luxus predvsem z ne njihovim in nezasluženim denarjem,če bi morali do njega priti po svojih sposobnostih ne revolucionarni in drugih krajah, bi zelo verjetno nosili Spaljotke in se oblačili v kiitajskih trgovinah.

 • marker

  Dokler bomo najemali nove kredite za plače JS namesto za investicije v gospodarstvo ne bo nič boljše. Lustracija je nujna, druge pomoči ni, ker se pri nas komunizem pod imenom liberalizem spet krepi.

  • Vera

   Oprostite , ker vas moram popraviti . Največ delamo za državne uradnike od katerih ni nobene koristi . JU = razdeljena na več skupin raznih poklicev . Upam, da razumete ?

  • moon

   Drzava nima kaj investirati v gospodarstvo, lahko in morala bi v infrastrukturo!

 • marker

  Če 25 km nove proge ne moremo narediti brez kredita, nas je lahko sram. Letno plačamo čez milijardo samo za obresti najetih kreditov. Koliko km proge ali cest bi to naneslo?

  • moon

   Ne vem, bi (bo) pa veliko km kolesarskih stez.. Pravzaprav povsod tam, kjer bi morala biti boljsa cesta bomo dobili krasne kolesarske steze.. norci na kvadrat!

   • Schemva Miro

    Kolesarske steze niso nič slabega,koliko jih pa imamo?Pojdi pogledat v Avstrijo.Kolesarjev je zmeraj več,je zdravo,vožnja je zastonj,pomembno je za turizem,imamo idealne pogoje,Slovenec pa bi se najraje še v skret pripeljal z avtomobilom.Seveda pa je treba urediti tudi ceste in železnice,za vse bi bilo dovolj,če se nebi tako kradlo.

 • if

  Proizvodni procesi odlično tečejo v kapitalizmu, zdravem kapitalizmu, ki ga definira uravnoteženost med blaginjo in prihodostjo.
  V državi tržne svobode proizvodni procesi generirajo produkte ROLEX, TOMY HILFIGER …, v državi nesvobode uzurpatorji svobode uporabljajo produkte izdelane v državah tržne svobode.

 • Claudio Moro

  PRASICA! Slovenci pa lacni!

  • WISKY 1000

   ampak res,da je ni sram,pa ne samo njo.

 • SIMON ROZIC

  Duhovna revščina; lažniva in izprijena, s ponarejenimi diplomami ali brez,
  magisteriji, doktorati brez vrednosti! S plagiati !
  Normalnemu človeku lahko gre na bruhanje vse, kar te barabe producirajo,
  saj to počnejo samo v lastno korist! Floskule o razumevanju ljudi in pomoči,
  so njihova osnovna laž že od leta 1945 dalje!

 • Andrej

  Vse, kar pravite je res. Ampak, ljudje imajo to radi. Saj jih že desetletja volijo. Če bi ljudje kdaj vzeli kakšno resno knjigo v roke, bi se pa kaj spremenilo. Recimo tisto, kjer piše: Po njihovih delih jih boste spoznali. Ker pa ljudstvo tega ne bere ne spozna niti slabih del niti tistih, ki ta slaba dela delajo.

 • FORT WORTH

  Pa vsi tile revolucionarji od Kardelja ( je imel ) naprej imajo v lasti ameriske ali zahodno evropske izdelke.
  Zakaj nimajo vzhodno evropskih ali ruskih ??
  Pa bilijard je ruski izum, kenede ?!
  Ko americani ne bi dajali yugovini kreditov bi se sesula ze leta 1955 !!

 • rrrrr

  Kod nas u Fužinama svaki ljubljanćanin nosi lanac od barem dva kila zlata. I svaki cigo ima po pet šest zlatnih zuba… A zakaj pol naša Alenka Bratušec ne sme da nosi jedan običan karter od zlata, a ?

  • WISKY 1000

   molim?

  • rubec

   hehe

  • rubec

   Eni naši konji imajo zobe še dražjih kovin. Ko se šarec zasmeje, vidimo da gre za belo zlato.

  • Osti jarej

   .. :-))))))))

 • lado

  NAJVEČJI NORCI SO VOLILCIIII ,KI JIM BEDA IN KRAJE PAŠEJO ,KER JIM USILJUJEJO SOCIALIZEM ;SVOBODO GOVORA …EVO KOBALĆIĆ BO SPET UPIL IN ZMERJAL V Šk LOKI,MENGŠU…… IN NORI FOLK GA BO ŠEL “GLEDAT” !!!! UPAM ,DA VAS SLEČEJO KOMIKI IN OSTALI ĆEFURJI -SLO ima polovico teh parazitov -SODIŠČA,POLICIJA,VRTCI,ŠOLE;KOALICIJA-poslanci ! ŽIPANI !!! UŽIVAJTE ,!!!! KRETENI VENEZUELSKI !!!!!!!!!!!ZIGH HEIL !!!!

  • Andrej

   Saj res, morda si namignil, da bo naslednji predsednik sajjevseenočesa Boris Kobal. Ljudje ga imajo radi, glumač je, kaj več se pa pri nas za predsednika ne pričakuje. Saj mu vse povedo, kaj je treba narediti in povedati. Igralec pa zna vse tako povedati, da je ljudem všeč. A zdaj razumete, ljudje, zakaj je pomembno imeti ministrstvo za kupturo? Tam se kujejo novi predsedniki.

 • Common Sense

  Socializem in komunizem, “borba za delavskega človeka” in kar je še teh nebuloz so le “performance” za neuke, neumne in prestrašene ljudi. Še vedno je elita poskrbela za svoje riti. Tako je bilo v Jugi, tako je tudi danes. Pač, v skladu s sloganom “Beda za vse, razen za nekatere”.

 • Silos

  To uro ima verjetno že od prej,in jo je še zaslužila s šivanjem

  • WISKY 1000

   Jaz imam pametno za 15 evr in enako funkcijo upravlja kot rolex

  • tonite falco

   To pa je za vic tedna .. ! Zaslužila z šivanjem cca.3500 euro.
   Ta je pa dobra … ha ha ha ha ….

   • Zgornji

    AMENNN !!! ;-))

  • Zgornji

   ;-)) ;-)) ;-))

 • Van Der Waals

  KOMUNISTI IMAJO POLNA USTA LAŽI!!! ŽE ZDAVNEJ NE VRJAMEM V SOCIALIZEM, MULTIKULTURNOSTI,…

 • janez

  Vsem tem levim MANDRILOM,bi bilo treba oduzeti vse zahodnjaške dobrine,pa da jih vidimo potem.Vsa ta banda z palčkom na čelu ima polne gobce socializma,ko ne gre za njihove riti.

 • Kataklizma

  Dajmo malo tradicionalne slovenske zavisti … lahko bi jo izvažali … kot da je to kaj novega kar ste objavili … mislim, žalostno je, da takih glumcev kot so tej Rolex Komunsti ne morete premagat, že 70 let se trudite … pa kaj je z vami, a ste res tako nesposobni ali vam je všeč biti na drugi strani, ker se vam hlačke tresejo in bi itak isto zafurali pa pokradli …

  Seveda, JJ, MZ, ŽM, in ostali, ki niso socialisti, kupujejo na tržnici oblačila in nakit, verjetno kupijo samo na štantih pred cerkvijo, po sveti maši … nakit iz jantarja, lesena obuvala (v obtoku vsaj 100 let) … skratka, reveži – res ne vidim drugega razloga za to nečimrnost … kaj vas toliko boli, vi vsaj živite po podobi J. Kristusa in vam bo vse poplačano … a ne?!? Boli vas patka za Rolex, vi greste v RAJ!

  • janez

   Še vedno nisi razložil,zakaj se ti levuharji poslužujejo dobrin iz gnilega kapitalizma.Ti jaz povem,ker v socializmu do zdaj ni bilo še nič za pametno koristit.,razen kobalščina.

   • Kataklizma

    Daj no, ne bit tolk predvidljiv, koliko časa bo zdaj Kobal na tapeti? En mesec, dva, bedni ste da se napajate na napakah in grehih drugih … zakaj se poslužujejo teh dobrin? Ja, a kje v Kapitalu ali kateri drugi teoriji Komunizma izrecno piše, da ne smejo nosit Rolex ur? Ne vem zakaj misliš, da bi moral jaz vedeti zakaj imajo takšen okus kot ga imajo … saj zastonj zdravstvo je tudi “izum” socializma, pa še vseeno navijaš zanj … večina naukov v religiji se drži “zlatega pravila” – spet, zelo podobno socializmu … zakaj duhovniki posiljujejo, zakaj imajo redovnice otroke … ne vem, vsakdo je hinavec v tem kar počne … najprej pred svojim pragom, smo včasih rekli.

    • marker

     Pometi najprej pred svojim pragom! Koliko časa pa je Patria na tapeti? Pa dvakrat preprodana parcela v Trenti? Pa kredit pri Dudićevi?

     • Kataklizma

      Boris je (čeprav se mi gnusi kar je storil in za to ni opravičila) vsaj priznal. Za Patrio pa pač ne bo nikoli dovolj “cojones”. Aja, pa BK ni politik, čeprav ima izrazita politična prepričanja, kar je spet bolj odraz njegove vzgoje in kulture kot pa nekega intelektualnega procesa. Patria pa je zadeva na najvišji državni ravni in je ne gre dajati v isti koš, po moji skromni oceni.

      2x preprodana parcela … evo, a ni žalostno, da najmočnejša in najvplivnejša kvazihumanistična nevladna organizacija naredi nekaj takega (s čim opravičuješ to in kako si uspel to oprostiti – ironično, Božja beseda uči o odpuščanju – torej selektivno izbiraš komu odpustiš in komu ne … po tvojem mogoče to niti ni bil greh? Vprašaj se, če bi imel Jezus toliko posesti, likvidnih in nelikvidnih poslov in denarja – a ne bi tega razdelil med svoje “sledilce” in vse, ki so pomoči potrebni? Zakaj je že sam obstoj Cerkve velika zaušnica jezusovem nauku … on je s 5imi ribami in nekaj kruha nahranil množice, Cerkev (vse RELIGIJE) pa danes ne pomaga(jo) k zmanjšanju te lačne množice … našlo bi se kaj v nogavici ziher. To je tudi že predolgo na tapeti. Na Jezusa so vsi pozabili, samo ime ponavljajo.

      Kredit pri Dudićevi … iskreno, mene ne moti, je dobra tema za nabiranje političnih točk, moramo pa istočasno preveriti kaj o tem pravi Ustava, na katero se vsi vseh barv vedno sklicujejo, ko jim gre za nohte in njihovo “dobro ime”.

    • macon

     Lepo prosim, levi pridigajo o enakosti ljudi, da sami izhajajo iz ljudstva za katerega se bojda borijo, v praksi pa potem čim hitreje za državni denar uživajo bogataško razkošje. Tu je vsa hinavščina levice.

     Seveda v socialistični teoriji piše o vodenju z zgledom, kaj se spakuješ. Cerkev je pa večini povsem nerelevantna, ker smo ateisti.

     • Kataklizma

      Predstavljaj si, da bi bili vsi kot gospod Trček … a si res želiš takih socialistov? :P Skregano z njihovo “doktrino” in res odurno, moramo pa vedno pogledati obe oz. vse strani, ki so vpletene. Nihče od tistih, ki so visoko v politiki in to že od pamtiveka, ni nedolžen, isto je z religijami, ateistična in “poganska” kri je napajala zemljo skozi dve tisočletji našega spomina. Mogoče je vse skupaj le odgovor na stoletja represije – vsako dejanje ima posledico, srhljivo, ko pomisliš, da so si religije v bistvu same krive za ateizem.

     • macon

      Religije so zakrivile toliko oblastnih zlorab in človeškega gorja ter žrtev, da bi jih že davno ne bilo več, če ne bi imele podlage v človeški duhovnosti in tistem nam nedoumljivem in presežnem. Primerjaj recimo z raznimi režimi, dinastijami in državami, ki so lahko vladali tudi tisoč let pa se vsi izpeli in izginili. Recimo Habsburžani, Otomani ali pa rimski imperij.

      Religije in narodi so daljšega roka pa tudi oni v povprečju zdržijo največ kakih 2000-3000 let.

     • Zgornji

      NE KRIVI ZDAJ RELIGIJE ZA ZLOBNO ZLORABO OD VSEH ZLOBNIH LJUDI KI SO ZLORABLJALI RELIGIJE !!! ! !!!

  • WISKY 1000

   Janez pusti tega rdečkota,škoda časa.

   • Kataklizma

    Gospod Wisky 1000, če je to letelo name (rdečko), si samo dokazal, da nisi niti prebral oz. kar še bolj bode v oči … nisi razumel, za Vas je res škoda časa (kot je rekel kolega Janez – ne kradi (Bogu) časa.

  • ĐĐ Style
   • Kataklizma

    Od Boga poslan …

    https://youtu.be/xaonY26iPok?t=95 (če smo že pri FR)

    • ĐĐ Style

     Skromnost je vrlina cerkvenih veljakov

   • slosin

    kolk so dal slovenski davkoplačevalci za tega mercedesa…aja, nič…

    • ĐĐ Style

     Samo naivne cerkvene ovčke, ki še vedno va 21. stoletju verjamejo v pravljico o brezmadežnem spočetju

     • slosin

      kaj ne poveš…logika pa taka …Če rečem, da niso davkoplačevalci dali nič za mercedesa, sem že vernik…

    • Tone

     Pa tudi, koliko davkov pobere država od takega mercedesa!

     • slosin

      avto očitno ni kupljen in registriran v slo…

 • luka globus

  od bratuškove mož je ustanovil microsoft, od tod jim toliko denarja… kaj vam ni jasno…
  fovšivci…

  • sunday

   ja in še marsikaj drugega je ustanovil — hehehe!!!

  • moon

   Ti, tebe je pa tole, kar si skadil fejst zadelo :s

 • totex39

  Vsi te skrajni levičarji ljudi podpihujejo z socializmom, sami pa živijo kot kapitalisti, kar je v prvi vrsti res zlaganost in nesramnost.

  • Kataklizma

   Začnimo pri 10ih zapovedih … DUHOVščina živi svoje zlagano DUHOVNO življenje za obzidji svojih palač, na breme davkoplačevalcev, ponavljajoč pravljico z največjo naklado … a ni BOŽJA beseda zastonj, zakaj služijo za nekaj kar je BOG DAL ljudem?

   • Zgornji

    ZATO KER ZLORABLJAJO BOŽJO BESEDO ZA SVOJE ZLOBNE SEBIČNE NAMENE !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!! ŽAAAL .

 • Anton

  besedo socialisti lahko mirne duše izpustite!

  sarkazem press

 • Staybell geenius

  Kaviar “konzervativni domoljubi” uživajo v komunističnih prijemih in čaščenju bivšega komunista

  • slosin

   ….uživajo v komunističnih prijemih in…

   hebat vas je treba z vašo taktiko….

   • Staybell geenius

    hebejo edino sami sebe in lastne volilce

 • BlackOpsSystem

  vsem politikom, gospodarstvenikom in ostalim pri koritu, bi morali pogledati na zapestja…..

 • FRANC3

  Že stokrat napisal in bom še stokrat:
  LAŽ JE NEUMRLJIVA DUŠA KOMUNIZMA (Kowalkovski).
  Komunisti so zakonca Hribar ubili samo zato, ker sta bila zavedna Slovenca in lastnika dveh tovarn. Njuni komunistični morilci pa so po vojni v gradu Strmol igrali biljard.
  In danes nekateri komunistične morilce celo slavijo.
  Cankar je napisal: Narod hlapcev. Narod si bo sodbo pisal sam. Pišemo si sodbo in to žalostno-krvavo.

 • učko

  Kaviar sociopat-demonkrati si privoščijo na naše, davkoplačevalske žulje samo najboljše in najprestižnejše. Seveda, “elita” med temi pa krade milijarde !!!!!

  • Novakec1

   Miljard ni več je sam še drobiž ostal.

 • piko8

  Edino, kar amerom zamerim je to, da so povojni z UNRA paketi nafutral jugo komunistično GOLAZEN, da niso POCRKALI od lakote, sedaj pa njihovi PANKRTI serjejo po meni ljubi Sloveniji!!!

 • šrauf

  Ne počni tistega, kar jaz delam , ampak tisto kar jaz govorim….je rekel (kaviar) komunist…

  • sunday

   to je njihovo najnovejše vodilo, ne glede na državo, ki jo molzejo !!!

  • Zgornji

   JA, VSI TAKI SO NAJVEČJI HINAVCI , KER DRUGIM SVETUJEJO TISTO ČESAR SAMI NE DELAJO !!! ! !!!

  • Tone

   To je prirejen štos. V starem izvirniku je to tekel župnik.

 • Novakec1

  Mi smo pa kot navadna raja biljard pri Vrbincu špilal

 • Ravno zato jaz ne maram Rolexa. Kajti nikoli ne veš, kdaj ti ga komunist ne ukrade ….

 • Artur
 • Gr Enze

  HAVBICA PA ROLEX HAHAHA

 • Franjo Trojner

  Levica danes v Sloveniji vehametno počne kar si pač zaželi! In to počne surovo, bahato, vsiljivo, dekadentno, pogosto nezakonito, mimo veljavne USTAVE in vedno v škodo samostojni demokratični, pravni državi in vsemu SLOVENSKEMU RODU.
  Predsednik vlade Šarec, leva koalicija z Židanom, Mescem, Rjavcem, Cerarjem in Bratuškovo je pokazala svoj pravi obraz ob ustavni obsodbi Šarca v parlamentu. Takšno nedostojno obnašanje, nestrpni in ves čas že žaljivi govori tudi iz ust predsednika vlade Šarca, uperjeni zoper demokratično izvoljene poslance desnice v našem parlamentu še niso bili ne slišani in ne videni . Kdor je to spremljal po TV mu je lahko kristalno jasno, da ta vlada, koalicija ne zastopa interese vseh državljanov Slovenije, temveč samo interese svojih levičarskih volilcev! Ta nedemokratična, izključujoča leva vlada/koalicija je dan kasneje v parlamentu z glasovanjem SLOVENSKIM VOLILCEM odrekla možnost, da se na referendumu izrečejo o podpori ali nepodpori MAKAREŠKI deklaraciji, kar pove vse o demokraciji v naši državi, ki je dobesedno na psu. Močno izmaličena demokracija, pravna država, etika, morala je omogočilo izigravanje volitev, volilcev in izigranje relativne zmagovalke volitev stranke SDS, kar se je dogodilo po volitvah in je rezultiralo v izključujočo levo Šarčevo koalicijo in “manjšinsko” levo vlado, kar je negativno odmevalo med demokrati doma v Sloveniji, kot v civiliziranem demokratičnem svetu, mar ne? Zato mene ne čudi, da se danes levica na oblasti obnaša podobno, kot leta 1970. Sicer pa od predsednika leve vlade Šarca , ki je volitve izgubil z rezultaom izpod 14 % volilne podpore, kaj drugega niti ni za pričakovati, kar meni pove, da tak človek ni gentlemen, še manj demokrat in iz tega razloga tudi moj in vseslovenski predsednik vlade nikoli ne more biti!
  Samo poglejte si vse zablode, afere in škandale leve Pahorjeve vlade, prejšne leve Cerarjeve vlade in po vsega par mesecih zdajšne leve Šarčeve vlade pa vam bo takoj jasno zakaj je pri nas tako vse drugače, kot v nam bližnjih demokratičnih, pravnih, prijateljskih ALPSKIH državah Avstrije, Nemčije in Švice. V teh ALPSKIH demokratičnih, pravnih državah se upošteva izražena volja volilcev na volitvah, tam so banksterji že zdavnaj za zapahi, tam ne perejo Iranskih milijard v državnih bankah in tudi nezakonitih dodatkov za stalno pripravljenost si elita tam ne izplačuje, tam ni razpasena korupcija in tudi megalomanskih čakalnih vrst v zdravstvu ni, tam državljane celo vspodbujajo k neposredni demokraciji, da na zavezujočem referendumu povedo kaj si želijo, kako hočejo živeti…Ja tam se v hramu demikracije ne žali demokratično izvoljenih poslancev desnice in s tem vseh volilcev desnice, zagotovo pa to ne počne predsednik, kancler vlade, mar ne?

 • Zgornji

  GNOJ BABJI BRATUŠKOV DELA SRAMOTO PRIIMKU BRATUŠEK !!! ! !!! Žaaal.

 • Osti jarej

  ..dejte no,mir….kupi ene pulover drage znamke,pol ga pa nosi 5 let….

 • Osti jarej

  …jest nosim rusko slavo…. :-))

  • alborebeka

   Jaz pa Rusko Wostok iz leta 70 birmansko.!

 • RATATA

  Ne čudimo se.
  Spomnite se spiska želja komunističnih voditeljev s konca maja 1945, ko so definirali meščanska stanovanja in vile u Lublan, ki so jih navedli, da jih hočejo zase! Dokument obstaja in vse pove.
  Potomci in nasledniki ter slavilci komunistične revolucije so popolnoma isti isti!
  Socialistična republika Slovenija se je osamosvojila le zato, da je tusto podružbeno premoženje preko podržavljanja prišlo v roke “pravim”, njihovim!!

 • Osti jarej

  …ura od bratušce je grda

  • alborebeka

   Saj ne ve kaj je moderno ,to je bolj staromodno sumim ,da je to dobila od Junkera on je že star pa nima žmaha kaj je moderno.!

 • Osti jarej

  …njihova naloga je,da nakladajo.za to so plačani.
  raji,ki ne misli z lastnimi možgani in je gnilo meso….vsi so isti…

 • Skrajno Desni

  Sami vladni lopovi, čefurski kriminalci jih pa ščitijo da lahko neomejeno kradejo.

  • BlackOpsSystem

   razišči svoje družinsko drevo…..boš videl, da si ti tudi čefur!!!

 • BlackOpsSystem

  a tomičeva ima pa joške tri al pa štiri številke različne???

 • Van Der Waals

  KOMUNISTI LAŽNIVCI KRADLJIVCI IN MORILC. LJUBIJO REVŠČINO IN KRIMINAL! ”ANTIFA”, VENEZUELA,…

 • sveta preproščina

  Po komentarjih sodeč je bil skrajni čas, da ste odklenili komentiranje. Ene je napadla steklina

 • Franc Šink

  Revica nosi najcenejšo izvedbo te znamke.

 • antimur

  Kako dolgo bomo še dovolili tej postkomunistični drhali, da se bodo norčevali iz poštenih delovnih državljanov, ki komajda prebijemo iz meseca v mesec. Vse kar ima vonj po socializmu, je do skrajnosti pokvarjeno in nepošteno. Djilas je napisal, da je že v letu 1943 videl, da gre vse skupaj v tri PM, ko je videl, da skrbi za Broza cela četa partizanov, da mu iščejo lepe ženske, medtem, ko so za razmerje med navadnimi partizani bile celo smrtne obsodbe.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!