fbpx

Kaviar socialisti uživajo v kapitalističnem udobju

Foto: Altright.si

Poglejte jih, Rolex revolucionarje, ki naj bi jim bili prva skrb delavski razred, bratstvo in enotnost ter druge socialistične floskule. Tipični komunisti oziroma socialisti, ki govorijo o enakosti, delavstvu in boju proti kapitalizmu, sami pa živijo življenje kapitalističnih mogotcev.

Seveda enak seznam lahko naredimo tudi za vso slovensko komunistično elito stare generacije s Titom, Kardeljem, Mačkom in drugimi na čelu. Takoj po krvavi revoluciji, v kateri so pobili več deset tisoč sonarodnjakov, so se poslužili luksuznih materialnih stvari.

Komunisti igrajo biljard

Dobro pa njihovo tradicijo nadaljuje mlajša generacija revolucionarjev, kot je Violeta Tomić, ki je pred leti na ulicah kot “spontana” vstajnica kričala parolo “Poslance na minimalce!”, ob prvih naslednjih volitvah pa je kandidirala prav za poslanko in bila tudi izvoljena. Od takrat naprej svoje parole ni več ponovila, kaj šele izpolnila.

Ampak socialistki Violeti niti to ni dovolj, saj bo se bo letos potegovala za mesto evropske poslanke, kar finančno v praksi pomeni okoli 15.000 evrov mesečnih prihodkov.

V preteklosti smo v Sloveniji videli že marsikaj. Tako je pred leti sindikalist Andrej Zorko, samooklicani borec za pravice delavcev (za kar je po znižanju plač zaradi ZUJF-a prejemal 1.880 evrov neto mesečno), na tiskovni konferenci hrumel proti ameriškemu gospodarstvu in ameriški gospodarski zbornici (AmCham). Nič takega, bi rekli, saj socialisti to radi počnejo? Že že, ampak na tej tiskovni konferenci je imel oblečen pulover prestižne ameriške korporacijske znamke Tommy Hilfiger, ki predstavlja socialistično osovražen vampirski tuji kapitalizem.

Socialisti radi nosijo drage ameriške znamke

Tudi nekdanja predsednica vlade Alenka Bratušek, ki je v Stožicah prepevala “El viva communismo …”, je nosila pregrešno drago, nekaj tisoč evrov vredno uro, ki ji jo je bojda podaril mož, ki je s podjetjem naredil zgolj 65 evrov dobička.

Alenka Bratušek in nekaj tisoč evrov vredna ura

Seveda pa ne razočara niti najmlajši rod socialistov. Luka Mesec se je na soočenje pred volitvami pripeljal v luksuznem avtomobilu znamke Mercedes Benz.

Foto: Twitter

SD-jevec, zdaj državni sekretar na ministrstvu za šolstvo Jernej Štromajer, ki ima veliko povedati čez grd ameriški kapitalizem, je v Ameriki naredil doktorat. Tako kot Zorko pa tudi on zelo rad nosi oblačila prestižne ameriške korporacijske znamke Tommy Hilfiger.

Revolucionar Jernej Štomajer rad nosi oblačila ameriških izkoriščevalskih koorperacij

Ni kaj, težko je biti socialist!

Altright