Kdo bo Jankovića opomnil, da se ne spodobi kandidirati obremenjen s pravnomočno obtožnico?

Foto: STA

Bo kdo opomnil Jankovića, da se po pravnomočnosti obtožnice zoper njega ne spodobi kandidirati za javno funkcijo? Ta je namreč napovedal kandidaturo za že 4. mandat in s širokim nasmehom že ponižuje svoje volivce. Ko je bil leta 2012 Janez Janša obremenjen s pravnomočnim obtožnim predlogom, sicer kasneje propadle Patrie, so se kolesja režimskega aparata zavrtela kot namazana, le zato, da bi preprečili nastanek druge vlade Janeza Janše. Med najbolj glasnimi je bil nekdanji predsednik države Danilo Türk. Se bo oglasil tudi v primeru Janković in mu odsvetoval kandidaturo?

Ko je v sredo prišlo na dan, da je postala obtožnica proti ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću pravnomočna, je novica kmalu poniknila proti dnu režimskih trobil, zasenčila jo je namreč bizarna nagradna igra, s katero so ponižujoče izžrebali deset “srečnežev,” ki bodo imeli pravico do neprofitnega najema stanovanja na območju Mestne občine Ljubljana, in s tem pravzaprav spremenil stari rek “kruha in iger” v “z igro do kruha”. Če imate srečo, seveda! Ni nam treba poudarjati, da so režimski mediji o ljubljanskem šerifu tudi ob tej priložnosti povsem nekritično poročali, celo več: prikazan je bil kot pravi dobrotnik! Povsem drugače je bilo v začetku leta 2012, ko se je po volitvah pričel postopek oblikovanja vlade.

Ko se kolesja režimskega aparata zavrtijo kot namazana …
Po tem, ko se je Janković kljub relativni zmagi na volitvah decembra 2011, ko je s svojo instant stranko Pozitivna Slovenija osvojil 28 sedežev, izkazal za tako nesposobnega, da ni mogel oblikovati vlade, in je na vrsto prišla Slovenska demokratska stranka Janeza Janše, se je storilo vse, da ta ne bi sestavil vlade. Janša je bil namreč takrat obremenjen s pravnomočnim obtožnim predlogom. O tem, koliko polen so mu mainstream mediji zmetali pod noge že med volilno kampanjo, ne bomo polemizirali. Naravnost bizarno pa je bilo, kako očitno in usklajeno so začeli delovati prav vsi akterji globoke države.

Pozneje je sledilo usklajeno delovanje vseh strank, predstavnic globoke države, katerih glavni cilj je bil preprečiti zmago SDS na volitvah ter za vsako celo preprečiti, da bi vlado oblikoval Janez Janša. Pritiski na javnost in morebitne neodločene politike so se zaostrili, ko je v začetku januarja 2012 takratni predsednik, dr. Danilo Türk, v javnost pošiljal sovražna sporočila proti Janši. Ta naj po njegovih besedah ne bi imel “polne legitimnosti” za sestavo vlade zaradi svoje obremenjenosti s kazenskim postopkom. Türk je sicer odšel v zgodovino kot predsednik, ki nas je Slovence razdelil na prvorazredne in drugorazredne. V kateri razred državljanov sodimo volivci SDS in Janše, v kateri razred pa po 34. členu protiustavno odlikovani Tomaž Ertl in šerif Janković, je dal jasno vedeti.

Svoje vloge niso pozabila odigrati niti režimska trobila, ki pa so to v nekaterih primerih storila tako očitno, da so osmešila celo sama sebe. Po Türkovi izjavi ga je Delo predstavilo kar v svoji rubriki portret tedna, kjer je na dolgo in široko pisarilo o pomembnosti Türkove izjave ter bolj ali manj eksplicitno izražalo nasprotovanje Janši, direktno pa je celo pozivalo k združenju političnih strank, ki sicer prikazujejo različne svetovne nazore, v tem, da se združijo proti SDS.

Propagandna trobila so presegla sama sebe. (Foto: posnetek zaslona)

Kako se bo končala zadeva Stožice za Jankovića?
Glede na to, kako mediji globoke države povzdigujejo Jankovića in ga kujejo v zvezde po njegovi napovedani kandidaturi za že četrti mandat župana Ljubljane, ob tem pa seveda priročno pozabijo poročati o njegovih težavah s sodiščem, se upravičeno sprašujemo in bojimo, kako se bo končala ta zadeva? Dodatno, niti na misel nikomur ne pride, da bi izrazil vprašljivost Jankovićeve “polne legitimnosti” kot kandidata za župana! Bo nekdo iz Murgel za ušesa nekoga s sodišča in bo zadeva spet poniknila v pozabo, tako kot zadeva farmacevtka pred tem?!

J. Ž.

 • Primorec 81

  Prav imate ZJ ne bi smel kandidirati, tako kot vaš šef JJ, ko je bil obdolzen v zadevi Patria ….tudi če so na koncu vsi nedolžnji….

  • jovan jovan

   To ne šteje. JJ je “naš”!

  • tohuvabohu

   Bumbar nevedni. Janša ni bil obtožen, ampak obsojen brez dokazov na montiranem procesu, kar pa je bilo razveljavljeno.

   • Primorec 81

    Ne jezi se, vedi pa da je prvo obtožnica pol pa obsodba, pravi ti da ne ZJ tako kot JJ ne bi smel kandidirati ker sta ali bila v postopku, pa brisano me ali je krical ali ne, dej malo misli….lp

    • bad brains

     Problem nastane, ker bi bil to hitro lahko postopek, kako se znebiti političnih konkurentov. Vložiš tožbo in….eden manj. Kriv al pa ne….

     • Primorec 81

      Se strinjam, bistvo vsega je da so ti članki brez veze, ker pri lajajo karavan gre dalje…..

   • Friderik Peršič

    Tudi naš Zoki bo oproščen …

  • Lustrator

   ??? Po kakšni logiki? V demokratičnih državah so nedolžni VSI do trenutka, ko se jim na sodišču DOKAŽE krivda. V primeru patetičnega skropucala imenovanega Patria je bilo od samega začetka jasno, da ni nikakršnih dokazov in pravne podlage že za sam obtožni predlog o čemer so se strinjali praktično vsi tudi zunanji pravni strokovnjaki in pravzaprav do samega procesa sploh ne bi smelo priti, ker bi moral biti predlog zavrnjen že v prvi stopnji zaradi pomanjkanja utemeljenosti suma.

   A več kot očitno prisegaš le na revolucionarno pravo in so ti temelji vsake normalne pravne države tuji.

   • Štajerc

    Dejstvo je, da je večina volivcev prepričanih, kakor je Janša na svobodi le zaradi nesposobnosti tožilcev.

 • Boco

  Janković je eden najvecjih anti-Jansa borcev. Tudi partizanske pesmice rad poslusa, se posebej “Hej masinca zagodi”. Njemu je zaradi tega vse dovoljeno, ker je nas!
  Janković je lepo ogledalo gnilosti leve srenje v Sloveniji. Dvolicni postenjaki, pravicniki, ki jih predvsem zanima lastna rit in denarnica. Pa ne pozabit, da vecina se jih ima za velike intelektualce in nasploh osebe, ki nekaj pomenijo. Fuj in fej kako smrdljiva je ta ljubljanska moralna greznica.

  • SIMON ROZIC

   Zeloooo dobro povedano!
   Zelooo smrdljiva in zeloooo globoka je ta ljubljanska moralna greznica!!!

   • Steiermark

    Bolj pravilno bi bilo reč, ne ljubljanska ampak greznica v Lublani! Ta smrddljiva greznica ni niti Slovenska…. je pa antislovenska u svojom najljepšom gradu na svijetu – ljubljani!

  • Gr Enze

   ODLIČNO

 • von Rhein

  Nobeden ga ne bo opomnil.Raje spremljajte izbor neumnosti s katerimi ga bodo vrivali še naprej na položaj preko katerega imajo sami koristi.Slovenija je v smislu morale in etike itak popolnoma zavožena ….(ne znam napisati,ker država to ni)…aha…tole bo,organizirano zavožena barbarska skupnost.

 • Vera

  Türk se od Jankovićevih grehov ( dolgov ) ne bo distanciral, še več , pomagal mu bo, ker je po moje Kučan obupal nad Jankovićem . Kaj stari predsedniki nikakor ne morejo doma mirovati ob soporogah ?

  • mona lisa

   Kučan ni obupal nad Jankovičem ampak mu drži skupno vrečo.

 • Caetano

  Kdorkoli ga bo opozoril bo ljubljanski rdeci in filoislamisticni serif ravnal po svoje…

  • Primorec 81

   Res je sam so vsi politiki isti levi rdeči in desni beli , noben ne bo odstopil od lepega sedeža in polozaja moči.

   • Caetano

    Pomota. Imamo politicne zapornike na eni ter priviligirance na drugi strani.

    • Primorec 81

     To je resnica, sam ko bo za njihovo korist bodo skupaj potegnili verjemi….

     • Caetano

      Nekateri res. Vendar kar se Janše in Kučana tiče nikoli.

   • Lustrator

    Sklepaš po sebi ali svojih? Jaz s svojimi teh izkušenj namreč nimam.

 • hribovc

  kaj si o pokvarjenem žepanu mafijankoviću misli tretjerazredni sluzavec turk me ne zanima !!

 • zvone gabrijan

  Murgle so že vse porihtale, brez skrbi.

 • pajot

  Pa kaj potem. Saj bo v Novi Gorici kandidiral Komel,ki je pijan povzročil prometno nesrečo. Na listi rdečih komunistov. Tako kot so kandidirali morilci slovenskega naroda: Kardelj,Kidrič,Maček…In bili izvoljeni.

  • dob

   pajot, ne pozabi, da Revolucija ne pozna pojma “umora”!
   Ne kraje, ne laži, ne sprenevedanja, ne podtikanja, ne lažnega pričanja, ne montiranih procesov, ne pranja denarja… ko gre režimski interes. To je vse Revolucija!
   Prepovedano je samo ovirati Revolucijo, pri oviranju izvajanja njenih revolucionarnih dejanj.
   Janković ni kriminalc – on je Revolucionar!

   • Mojca pokraculja

    Tako je drugovi !:))

    • dob

     Sluzimo narodu!
     (nisem pozabil ž-ja, ve se kaj je služiti in kaj sluziti)

   • zokispoki

    Ma ni cigan revolucionar, se to ni ! Je prevelik pezde, v resnici On je samo “sitna lopuza ” , ki se izzivlja nad sibkejsimi, ce se mu ne pustis, se pa kaj hitro ustrasi. . V cefurscini povedano, prava vucibatina ! Za taksne se ve kaksno je najbolj ucinkovito zdravilo. Batine, de, ali pa , izginil ponoci, neznano kam, de ! Sprejemljivo bi bilo tudi ekstenzivno namakanje v Ljubljanici na Sustarskemu mostu, de !

    • dob

     Lahko da izgine ponoči – toda zjutraj se spet pojavi kot župan!

     • SIMON ROZIC

      Pustimo vprašanje odprto….

    • Svele

     Hahhaha mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno tradicijo postajajo homoseksualci hahhajahha

    • SIMON ROZIC

     To bi edino 100% razumel in uvidel, da je še “hudič šalo vzel !”

  • von Rhein

   Nič posebnega,če kdo nafilan z maligani povzroči prometno nesrečo.Samo podgana iz pravega gnezda mora biti in lahko postane tudi sekretar na ministrstvu.

 • mona lisa

  Jankoviči si v Sloveniji lahko privoščijo vse dokler bo vladi dirigiral Kučan in vodil državo.

 • mona lisa

  Blesavi Ljubljančani pa ga volijo. Bo jim zgradil še eno džamijo.

  • SIMON ROZIC

   Kdo ve?Cerkev prav gotovo ne!

 • jovan jovan

  ivan je edini, ki ga lahko opomni. Ima izkušnje!

  • tohuvabohu

   A zato ga indijančki niste opominjali, da ni lepo zalezovati farmacevtk.

 • antimur

  Kdo od teh dveh odvratnih pizdunov je bolj pokvarjen, lopovski, kurbirski je že skorajda vseeno, zaskrbljujoče je, da sta oba izrazito protislovensko naravnana in direktna hlapca zločincu Kučanu. Morda pa ima Jankovićevega razbojništva dovolj tudi Kučan, da je dovolil tožilstvu, da ga lahko obsodijo.
  P.S.: Ne razumem žensk, da takšnima sluzavcema dovolijo, da skačeta po njih, tudi če se gre za službe.

  • jovan jovan

   Mt5,3.

  • SIMON ROZIC

   …ko nimaš kaj žret in ko se ti svet podira, hitro zaćneš “razumeti”. Na koncu
   “akta” mu vedno lahko rečeš : “crkni, hudič”….

  • Steiermark

   tiste , ki jima “dovolijo” niso ženske ampak “javne delavke”, ki se prodajo , za karkoli, samo, da lahko “brezskrbno” zaživijo, takšnim brezjajčnim pojavam…..

 • althar

  Ni problema. Bo pač pobiral šticungo na Dobu. De.

  • stajerc5

   Ko bo slo za Dob, bo vprasal: Dob? Kulk pa kosta, de!?

 • rubec

  Poklic devetih izžrebanih je enak, farmacija. Deseti ima pa že svoj s.p., Popravila pralnih strojev in demontaža prisluškovalnih naprav.

  • Homosex

   Se dobima danes na zmenku mucek?

  • Homosex

   Prideš ali ne prideš??

 • Boy
 • Franc Šink

  He he.Naj kanditira in naj zmaga in ga takoj po”zmagi” Nemudoma zaprejo.Ni ga kekca ki bi si na to nekdo iz levice nato mogočnost upal sploh pomisliti.

 • SIMON ROZIC

  Dva pogoltna sluzavca je zame absolutno preveč! Hudič naju vzame že enkrat
  k sebi, da bo mir v naši lepi deželi!

 • soc

  Apelirati na etiko Zorana Jankovića in strica za njim ima precej manj možnosti uspeha kot prositi Marijo na Brezju, da bo jutri 30 stopinj v senci.

  • Steiermark

   Mogoče pa ni tako brezupno, apelirati na moralo in etiko, če mu priskoči na pomoč, najbolj etičen in moralen cmerar…… mogoče pa iz obeh “etično moralnih” pride kaj dobrega ven….

 • Svele

  * U Ružnој dоlini pоbunjеnici su isprеd svојih pоlоžаја, pоd prеtnjоm оru­ž­ја, dо­vеli žеnе i dеcu iz nеslоvеnаčkih pоrоdicа i prеkо njihоvih glаvа оt­vа­rа­li vаtru nа kоlоnu ЈNА!

  * U Vipаvi, prеkо 300 civilа, žеnа i dеcе, pоrоdicа pripаdnikа ЈNА, mеsеc dа­nа је zаtvоrеnо u stаmbеnim zgrаdаmа, bеz hrаnе, vо­dе, is­k­lјu­čеnа i s­t­r­u­­­ја. Nа оnе kојi su pоšli pо hlеb i vоdu, pucаli su slо­vеnаčki snај­pе­ri­s­ti.

  * U Ljublјаni, nаsеlје Kоsеdе, pripаdnici ТО i МUP Slоvеniје su iz vојnih zg­rа­­dа izvеli žеnе, dеcu i pеnziоnеrе, pоstrојili ih u strој zа strеlјаnjе, psi­hi­č­ki i fizički mаltrеtirаli uz оtvаrаnjе vаtrе iz оružја!

  * U nаsеlјu Zvеzdа u Šеntvidu hаpšеni su civili kојi su ulаzili ili iz­lа­zi­li iz zgrаdа gdе su stаnоvаlа vојnа licа, а pоtоm оdvоđеni u lоgоrе!

  * Prеd kаsаrnu u Маribоru pоbunjеnici su dоvеli žеnе i dеcu vојnih licа i ci­vil­nih licа nа službi u ЈNА, sа upеrеnim cеvimа pištоlја u glаvu nаtеrаli dа pоzivајu svоје оčеvе i mužеvе nа prеdајu!

  * Nа putu zа kаsаrnu Šеntvid, privаtnо vоzilо Nаdе Svоrcаn i Lju­bi­cе Sаšе pо­bunjеnici su nаmеrnо usmеrili nа pоstаvlјеnu minu. Мi­nа је rаznеlа аu­tо­mо­bil. Nаdа је tеškо pоvrеđеnа а Ljubicа оstаlа bеz nо­gе! U Univеrzitеtskоm kli­ničkоm cеntru Ljublјаnа nisu im pružili pо­m­о­ć!

  Nа svim grаničnim

  • večni srb

   Čim prej v Strasbourg, do Evropskega varuha človekovih pravic.

  • Jože Kovač

   Zveza lažnivcev je Sveleta proglasila za častnega predsednike, ker take piše. No lep pozdrav Svele, greš na blokado.

   • Svele

    Hahhaha kaj pa stokate resnica boli hajjajajja

   • Jože Kovač

    Kako lahko odgovarja na mail, ko pa je blokiran ??

    • Štajerc

     Samo tistemu, ki ga blokira, blokirani zgine z oči…

     • Jože Kovač

      Na forumu mislim, da je bl on tako, da piše Uporabnik je blokiran, na mail pa je prišla pošta, torej je blokiran samo njegov prikaz na forumu. OK, mi je vseeno, tam ga z enim likom “pozabim”

     • Štajerc

      Ne berem mailov. Imam dispostable, kjer se po enem tednu vsebina avtomatično briše.

   • domovina mili dom

    Brez veze ga dajati na blokado. Z njegovim sranjem dobiš potrditev, da so levičarji intelektualno nižji od podna.

 • Svele

  Nа svim grаničnim prеlаzimа kоје su pоbunjеnici zаuzеli, civili, slu­ž­bе­ni­ci Sаvеznе uprаvе cаrinа, su kidnаpоvаni, tučеni, izvоđеni nа strеlјаnjе, vе­zi­vаnе im оkо vrаtа trаkе zа dаvlјеnjе, pucаnо iz pištоlја sа cеvimа uz uhо.

  • večni srb

   Državni udar?

 • Svele

  Prеd kаsаrnu Slоvеnskа Bistricа 30. Јunа оkо 19. 00 čаsоvа pripаdnici Јаn­ši­nе ТО su žеnu i dеcu kаpеtаnа Drаgаnа Stојаnоvskоg dоvеzli sа upеrеnim оru­žјеm, uz prеtnju dа ćе ih svе pоbiti.

  * U Pоstојni mаsоvnа tоrturа 35 žеnа sа dеcоm vојnih licа nеslоvеnаcа.

  • večni srb

   Če to dela država, se gre za take stvari v Hag.

  • Jože Kovač

   Resnica o kasarni Slovenska Bistrica pa je, da je na njenem dvorišču pristal helikopter JLA z oznakami Rdečega križa in izkrcal oborožene specialce iz Niša. Nikjer v Sloveniji pripadniki TO niso maltretirali civilnih oseb, pripadniki jLA pa so jih pobijali, recimo v Gornji Radgoni, na Medvejku, …In nobenega hrvaškega političnega velikaša niso poslali v Haag zato, ker so enote JLA s hrvaškega ozemlja z orožjem napadle Slovenijo. Z letali pa iz Bosne, slovenski politiki pa so Bosancem potem še prodajali orožje in strelivo, ki je bilo državna last, zdaj ga bojo pa bosanski mladeniči lahko spet uporabili kar proti Sloveniji https://rs-lat.sputniknews.com/regioni/201802081114478584-bosna-daes-deca-kampovi-/.

 • Svele

  U Sеžаni minirаnа (!!) stаmbеnа zgrаdа pripаdnikа ЈNА. Vеzаnim i prе­m­lа­ćе­nim žеnаmа, dеci, stаrim pеnziоnеrimа, Zdеnkо Lаtin, оficir dеzеrtеr iz ЈNА stаvlјао nоž nа grlо i urlао: „Svе ću vаs pоklаti!“ Pоslао је аu­tо­mо­bil sа оzvučеnjеm kојi је cеli dаn 30. јunа grаdоm еmitоvао pоruku: „Srbi, nа­pu­stitе Slоvеniјu! Bićеtе pоklаni!“

  • večni srb

   A svoje je pa opozoril, lepo, da jim je dal nekaj časa za odhod in jim je povedal kaj bo naredil.

 • Svele

  Prеd­sе­d­nik оvе оpštinе је nа ulici prеmlаćivао nеslоvеnаčku dеcu!

  • ZatonMesecnikov

   Svele, marš nazad na serbian cafe….

   • Caetano

    Ti konstrukti KOSa so sluzili za prikrivanje resnicnih grozenj iz vrhov Jla kako bodo mnozicno bombandirali slov. mesta itd. Lazni poboj na Holmecu, konstrukt glede helikopterja s Krkovicem itd. Itd.

    Slovenska stran ni v vojni 1991 ubila niti enega civilista agresorska Jla pa kar precej. In se kasneje so pobili nekatere slov. novinarje, ki so jih zajeli v Bosni ipd.

    • Štajerc

     Ja, poročali so približno tako, kakor danes poročajo modeli na Nova portalu.

     • DržavljanD

      Mene pa zelo veseli, da je nova24tv tako pomembna, da ji namenite veliko svojega časa. Jaz recimo še nikoli nisem bil na portalu Dela ali na MMC.

     • Štajerc

      Tudi jaz ne. Sem pa na Nova od prvega dne in sem v tem času spisal tukaj že najmanj 25.000 komentarjev. Veliko si zamudil.

     • Caetano

      Problem so Kucanovi mediji in ne Nova24!

     • Štajerc

      Protiutež se zgleduje po problematičnih medijih. Samo z drugačno vsebino.

     • Caetano

      Po tistih medijih se nimaš v nobenem pogledu za zgledovat.

 • Silos

  Odprite poseben forum za manijaka spodaj saj tukaj ga tako nihče ne bere ! Potem pa naj si da duška

  • Svele

   Bolje polnoletnega Duška kot pa mladoletne črta in Jakoba hahahhaha.slovenski dojenčki umirajo hahhajahha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije

 • bad brains

  Akrapovič bi mu moral iti za protikandidata. Samo toliko, da ga vrže iz prestola.

  • večni srb

   Nisem vedel, da je v Ljubljani toliko ljubiteljev auspuhov.

   • Svele

    Hahhahahah ni cerkev priljubljeno leglo pedofilov

   • sodnikisozločinci

    Kompletna rdeča koalicija je ljubiteljica auspuhov, predvsem Kučanovega, pa tudi Pahor jih ima rad.

 • večni srb

  Kaj obtožnica, če bo treba, bo pač županoval iz Doba, isto kot je vodil parlament Janša. Taka je sodna praksa.

  Po moje, SDS spet brca v temo, Ljubljane ne morejo osvojiti, lahko pa bi zmagali proti županom SLS, ki nimajo kaj iskat v parlamentu in jih drži nad vodo samo še kmečka m*, pardon, vaška jara gospoda. Če se SDS ne bo zresnila, bodo čakali še najmanj pet let, ker močna županska naveza je ključ tudi za parlament.

 • Jože Kovač

  Pričakujem, da bo namesto volitev od sedaj naprej kar žrebanje županov, poslancev, vlade. vsak ki bo vplačal 1.000,00€ je lahko kandidat za boben za katerokoliod teh funkcij. Me res zanima, koliko ljudi bi kupio srečko? A ja, pa še jaz bi moral voditi žrebanje? Vsakega posebej oštevilčiti, potem pa številke v enake kuverte in v boben, pa žrebanje. Recimo številka 69 je izžrebana pa se reče, to je poslanec številka 1, ali župan Butal, ali pa celo predsednik vlade, ha, ha, ha.

 • Svele

  Kako so si Janeza podajali ko je bil oče na službenem potovanju hahhahah Janez crtojebec se je lagal črtu in Jakobu hahhahaj da ga je murgeljn hahhahahah zaprl.zdaj se pa oba črt in Jakob zbujata posrana in poscana zaradi murgeljna hahhajaja

 • Grog

  ” zasenčila jo je namreč bizarna nagradna igra, s katero so ponižujoče izžrebali deset “srečnežev,” ”

  Wow 10 ljudi je dobilo 30 stanovanj ;) No se dobro da imamo Nova24tv , da to zvemo. ;)

 • Grog

  Hm sam J.Ž. posredno si napisal , da je JJ nesposoben ;) Bi blo dober , ce bi tisti odstavek izpustil iz clanka ;)

 • jaz mene

  Predlagam, da vsakega 5. v mesecu (ko JS dobi plače), v znak protesta proti BANDI NESPOSOBNI trobimo z hupami avtomobila. Vsi. Preko celega dne. To bi bilo lepo videti vsakega 5. v mesecu. Naj se to prime in naj pol Slovenije hupa! Naj to postane tradicija in naj se vsi v JS sprašujejo vsaj 5. v mesecu zakaj so tam in za koga delajo.

 • DržavljanD

  Potrebno bo pač še nekaj časa, da splahni moč jugoslovanarske mafije v naši politiki. Nič hudega, tudi jugoslavije se nismo znebili v enem dnevu. Težko je pač usmerjeno izobražene izobraziti v EU državljane.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  To big moral pri tej starosti že sam vedet. Se vam ne zdi??

 • KAPIBARA

  DanilĆe TurĆine in njegov ego: https://www.youtube.com/watch?v=dQ2CW3Zuo9M

 • freedomfighter

  A nismo imeli pri nas ze zapornika ki je kandidiral??? Dvojna merila??

  • KAPIBARA

   Zakonsko uničevnaje obremenjujočih dokzao- lakarnarica ..

   • Štajerc

    To je Kanglarovo maslo, da so izločli prisluhe. Kanglar se je nekaj buno, ko so ga dobli z prsti v marmeladi.

    • KAPIBARA

     JankoviĆ.. JankoviČ.. je večja riba- največja..

     • Štajerc

      Drži. Toda pri prisluhih ga je rešil Kanglar.

     • KAPIBARA

      nI MI ZNANA TA POVEZAVA.. NA KAKŠEN NEČIN JE kANGLKER UPLIVAL NA UNIČENJE LEKARNIČINIH PRISLUHOV ??
      Se zmotil pri velikosti.. sorči

     • Štajerc

      Kanglar je zahteval izločitev obremenilnih prisluhov v njegovem primeru, ker bi naj prišlo do procesnih napak. Ustavno sodišče je potem, marca 2017, to upoštevalo in izdalo odločbo, ki je spremenila sodno prakso na področju rokov, v katerih se lahko v
      kazenskem postopku uporabi dokaze, zbrane s prikritimi prisluškovalnimi
      ukrepi. Ker nisem pravni strokovnjak, se dalje ne bom spuščal. Zato debato zaključujem.

 • Miro

  predlagam da še Jajo kandidira……

 • BlackOpsSystem

  Mi ni povsem jasno, kako se upajo ti lopovski jankovići(zoki, jure in damjan) sploh po sloveniji sprehajat??!!! Za mijo pa itak vemo, da je zaradi sramu, ki ji ga je povzročil zoki zaprta v lastnem domu kot v zaporu, seveda po lastni izbiri.

 • ĐĐ Style

  Ja Janković je burleska. Ampak, da se bivši zapornik kandira za premiera je pa odklop

  • Olga2345

   Če bi bila Slovenija pravna država, bi vsa komunistične svojat sedela do smrti, skupaj s Kučanom in vaših bebavih komentarjev sploh ne bi bilo, ker ne ni bilo političnih procesov!

   • ĐĐ Style

    Tudi JJ je bil komisar

   • Tone

    Ravno to, da ne sedijo, je znak, da je Slovenija pravna država.

 • Olga2345

  Trump je lepo pokazali levičarjem, skupaj s Pahorjem, njihovo “vrednost”!

  • Steiermark

   Ampak klubtemu ne razumejo…..

 • Olga2345

  Janković in Türkov Danilo imata skupne značilnosti: komunizem, korupcijo in kurbarijo (3 K)!

  • zokispoki

   Rdeci mehkocurasi, de !

 • učko

  Janković vas bo Lubulančnane zazidal v beton, majmuni neslovančki !

 • luka globus

  sej se bo cigan kmal stegnil…

 • FRANC3

  Sluzavi: To z Jankovičem je drugorazredna tema. Njega zanimajo samo prvorazredne teme: LAŽI.

 • mapu

  Barabine moramo začeti namakati v Ljubljanici,pa vsake toliko časa malo ven potegniti…..

 • sodnikisozločinci

  Hanzi TV Jankoviča sigurno ne bo opomnil, njegova naloga je neprenehoma in povsod z lažmi blatiti SDS in Janšo. Njihove novinarske race so pač lažnive komunistične kurbe, ne glede na to kar trdijo pravosodne kurbe.

 • PORK Amashina

  Najlepše mesto ki je najlepše samo za njega ko se pa brez kazni kljub več ali manj dokazanim kriminalnimi dejanji lahko šopiri kot puran.

 • rebula7

  KUCANOVA MAFIJA SKORUMPIRANEGA SISTEMA SLOVENIJE 27 LET UBIJA VES
  SLOVENSKI NAROD.SAJ VESTE KAKSEN JE PREGOVOR RESNICE JAZ SEM TIHO TI SI
  TIHO ON JE TIHO MI SMO TIHO VI STE TIHO ONI KRADEJO .SLOVENIJA ZBUDI SE POSLEDNJI CAS.NE SE VEC BATI RESNICE

 • rebula7

  CE TE SCITI KUCANOVA MAFIJA SODISC IN SKORUMPIRANEGA SISTEMA SLOVENIJE 27 LET POTEM SE TA LOPOV RES NE RABI BATI ZA NIC.RES DA JIH POLICIJA VSE ULOVI AMPAK VSE OD POLICIJE NAVZGOR PA JE ZAL KORUPCIJA GNILEGA SISTEMA SLOVENIJE 27 LET .IN NE VEC POSTENOSTI NAKLADATI PRAVLJIC .TO NI NIKAKRSEN SOVRAZEN GOVOR TO JE ZAL REALNOST SLOVENIJE KI BO PROPADLA NATANKO V 10 LETIH CE BO SE TAKSEN GNIL SISTEM OBSTAJAL DALJE.DA POTEM KDO NEBO DEJAL NISMO VEDELI .USTAVRITI SE MORA NOV POSTEN SISTEM KJER BO PRED ZAKONOM VSAK ENAK NE PA TO SRANJE NAKLADANJE 27 LET .PRIHODNOST PRINASA RESNICO

 • djoka bolime

  Če pa fukfehtar na teh volitvah zmaga, te pa smo gotovi.

  • Tone

   Če boste samo hrepeneli, da bo sam odstopili, bo zmagal.
   V demokraciji je treba poiskati kandidata, ki ga bo premagal.

   • djoka bolime

    Tvoj kurac ti hrepen, Tona balona. Če zmaga fukfehtar, so ljubljančani navadni dreki.

    • Tone

     Navadni dreki so tisti Ljubljančani, ki ne zmorejo zrihtat boljšega kandidata.

     • djoka bolime

      Romana Tomc (SDS) ga lahko premaga!
      p.s.
      Tokrat ga lahko premega ženska, ker se ja zaradi fukfehtarstva zajebal, samo dolgi jezik mora met, ko se bo pogovarjala s prestitukami.

 • Šobar Davorin

  Kdo ga bo spomnil??? Ko je vlada demosa ali petrletova ali tudi osamoosvoboditeljska vlada imenovana, likvidirala SDK in uspešno inštalirala sistem,temelječ na korupciji in rokovnjaški zakonodaji, je spremenila tudi pojmovanje o tem, kaj je morala. Zato ga ne bo treba spomniti. Ker ni novomoralne potrebe po tem. Je pa res, da na stožiških plankah morebiti še vedno piše “zazidajmo jankoviča”.

  • anzek

   Nekaj stvari si pomešal.
   To ni bila Peterletova ampak Drnovškova vlada!!

   Kdo bi moral pomniti mafijankovića? Odgovor je jasen, represivni organi!!

   V preiskovalni zapor z njim, obtožnica, sodba, Dob, tak bi moral biti vrstni red in nič drugačen!!

 • Pikec

  Če lahko kandidira barabinski Janša lahko tudi Zoki in pika. Itak pa bo Zoki spet zmagal saj mu Ljubljančani zaupamo.

 • mali49

  Kdo bo Jankoviča spomnil? Spodobilo bi se, da ga spomni Turk ali pa Kučan, če imata kaj jajc.

 • Gr Enze

  CIGO ŠARPLANINSKI MARŠ U ŠARPLANINU !!

 • Simon Novak

  Kdo bo Jankovića opomnil, da se ne spodobi kandidirati obremenjen s pravnomočno obtožnico? Ja, verjetno JJ

 • Steiermark

  Botri lahko kandidirajo vedno in povsod, kot vidimo imajo veliko svojih “podpirancev”, ki bodo napeli vse svoje antislovenske in komunistične moči, da ga bodo obdržali na vrhu…. Botri niso nikoli krivi ali obtoženi, ker za to poskrbijo njihovi “vojščaki” in nadrejeni botri, strici……

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!