[Twitter odzivi] Kdo je tu nor? Ko ljudje umirajo v čakalnih vrstah, Šarec pravi, da javno zdravstvo deluje. Ko človeka v lastnem vinogradu ugrabijo ilegalni migranti, Šarec pravi, da varnostni sistem deluje!?

Foto: STA

Ko se je razvedelo, da so migranti z maroškim in alžirskim državljanstvom ugrabili 79-letnega Mirka Moravca iz Bele krajine, ga zvezali, stlačili v prtljažnik in se odpeljali proti Italiji, so se med državljani upravičeno prižgali vsi alarmi. Na zaskrbljenost državljanov, ki do sedaj v Sloveniji niso bili vajeni ugrabitev v stilu hollywoodskih filmov, se očitno predsednik vlade Marjan Šarec povsem požvižga, glede na to, da je izjavil, da naj bi nacionalnovarnostni sistem deloval in da naj ne bi bilo potrebe po sklicu Sveta za nacionalno varnost. Glede na odzive uporabnikov družabnega omrežja Twitter je jasno, da imajo državljani dovolj sprenevedanja, saj je še slepcu jasno, da je varnostni sistem v razsulu, če človek niti mirno ne more več v svoj vinograd. In namesto, da bi sklical Svet za nacionalno varnost v tem trenutku, ko je to res nujno, ga je raje takrat, ko je šlo za nepomembne, domnevne pritiske na POP TV.

Šarec živi v svojem svetu, ki je povsem skregan z vsako logiko, saj kljub dolgim čakalnim vrstam, v katerih državljani tudi umirajo, pravi, da javno zdravstvo deluje. Po njegovo imamo celo perspektivno družbo, čeprav vsak dan vedno več mladih, ki odhajajo v tujino. Nič čudnega, da potem Šarec ob ugrabitvi med delom v vinogradu pravi, da varnostni sistem deluje.

https://twitter.com/Pertinacal/status/1126531190020870144

https://twitter.com/MilanZver/status/1126370447816298497

https://twitter.com/yrennia1/status/1126504799376031746

https://twitter.com/AndrazAnd/status/1126551827573612544

Glede na odzive je več kot očitno, da imajo državljani dovolj sprenevedanja. Marjan Šarec bi kot predsednik vlade moral reagirati, saj je varnost državljank in državljanov na prvem mestu. Naravnost neodgovorno je zavajanje, da naj bi bile varnostne zadeve pod kontrolo, če je še otroku povsem jasno, da niso, saj je ogromno predelov državne meje, ki sploh niso zavarovani. Očitno pa vladi Marjana Šarca ni jasno, da ko ljudje na lastni koži občutijo negativne posledice migracij, stresanje šal in arogantno obnašanje ne bosta odvrnila pozornosti od problematike. Dejstvo je, da bo ugrabitev 79-letnika prispevala k povečanju poguma, da ljudje spregovorijo in povedo, da migranti le niso takšna kulturna obogatitev, kot to trdijo nevladniki in levičarji. Označevanje nekoga za rasista, ker ta pove resnico, bo prej ali slej izgubilo pomen kot oblika zastraševanja, ker varnost je konec koncev najpomembnejša dobrina in ko te ni, ni ničesar! Pa naj mainstream mediji po naročilu Šarca pišejo, kar želijo, živimo le v digitalni dobi.

H. M.

 • Ryuk

  Sistem že deluje. Ampak za koga. Za vas ne. Za vlado, ki bi vas rada nadomestila s tujci, odlično.

  • Slovenec

   Tocno.

 • JANEZ GUS

  Ta klovn po naravni poti ne bo odšel.Treba ga bo znogirat kot garjavo ščene,preden nam do konca razsuje Slovenijo.To je tudi cilj rdečuhov,da bi potem uvedli svoj demokratični socijalizem po vzoru kakšne banana republike.Gre jim za oblast.Premislimo kaj naredit.

 • ZatonMesecnikov

  #Ko ljudje umirajo v čakalnih vrstah Šarec pravi, da javno zdravstvo
  deluje. Ko človeka na lastnem vinogradu ugrabijo ilegalni migranti Šarec
  pravi, da varnostni sistem deluje!?#

  Gre za staro prakso totalitarističnih komunističnih režimov. Govoriš eno, misliš nekaj čisto drugega. Trdiš eno, dejansko stanje je pa nekaj čisto nasprotnega. Tudi Juga je bila najbolje založena država s kavo in džinsom na svetu. Njeni prebivalci pa najsrečnejši na svetu. Ker jim je bilo dovoljeno iti po kofe in džins v Trst.

  “Če levičar laže, laže zaradi obrambe civilizacijskih pridobitev” Luka Polmesec, predvolilna soočanja 2018

  • antimur

   Državljani so že pred tem, da začno iskati hrano po kantah, veliko preveč jih je že primorano v to, ta 3,14zda Šarec pa zagotavlja, da sociala deluje, da standard raste in še nešteto takšnih traparij. Takšno gobcanje je znak popolne shizofrenije in akutne norosti
   P.S.: Ne vem, če ni baraba Erjavec v času njegovega haranja na okoljskem ministrstvu odletel ravno zaradi teh umazanih kant, ki jih ljudje že uporabljajo kot jedilni servis, ta levofašistična golazen je pa toliko dobrosrčna, da daje ljudem čiste kante, če že brskajo po njih.

  • piko8

   Govoriš eno, misliš nekaj čisto drugega. Trdiš eno, dejansko stanje je pa nekaj čisto nasprotnega!!
   Sam pa obdaja hišo z visokim zidom!
   Zakaj že??

 • Anton

  Šarec čedalje bolj nazorno izkazuje svoj značaj. gre za preračunljivca, s skromnimi kongnitivnimi sposobnosti, po drugi strani pa nič skromnih ambicij, gre za hinavca,potuhnjenca da se rad laže je itak že dokazano na podlagi predhodnjih informacij,skratka gre za ničvredno osebo, zategadelj ga pač ne maram

  sarkazem press

 • Slovenec

  Šarec je pokazal konec blefiranja in dokazal popolno nesposobnost in
  nezainteresiranost za odpravo vseh
  nakopičenih problemov.

  Volilci zbudite se.

  • radames

   Šarc, dejmo se zment: kriv je domačin! Zakaj pa dela v vinogradu. A mu je tega treba?

   PS
   Včasih je leva banda na slovenskih mejah streljala ljudi, ki so na črno hoteli čez mejo.
   Danes
   leva banda zagovarja stališče, da ljudem (“beguncem”) niti dokumentov
   ni treba pokazati pri prehodu meje. Lahko gredo na črno čez mejo in leva
   banda je vesela, da to izvajajo. Levaki nimajo “vseh pik”. Nikoli jih
   niso imeli.

 • Boco

  Ja kaj je zdaj? Tečni ste ko ene babe. Samo nje, nje, nje ….
  Enkrat jo zebe, pol je prevroče, potem varnostni sistem ne deluje, potem spet zdravstvo ni vredu.
  Marjan bo vas počasi imel dosti, pa se ga bo šel nažgat! Pol boste pa vidli!
  Pokaduš babe sitne. Samo nje, nje, nje ….

 • garfi

  leWiČĆarji so nori in se delajo norca iz normalnih
  bo konec norčij, ko bo konec kreditov

 • tasilo

  Varnostni sistem seveda deluje.

  Migranti so nad delovanjem našega varnostnega sistema naravnost navdušeni! Prestopiti slovensko državno mejo je kot sprehod po Tivolju … Ob polni luni je že skoraj romantično.

 • KAPIBARA

  Če je res nor… ni prvi od naših politikov, ki je nor.. pa vsi so bili v hišah… za ograjami- psi- zlatimi ribicami

 • skorpijon93

  Slovenski volivci niste vredni počenega groša, ne hodite na volitve, ali pa volite levičarje , ljubitelje odprtih meja, visokih davkov in revščine ter birokracije , na Češkem je zgodba popolnoma drugačna, ne uvažajo si muslimanov, v zdravstvenih domovih ne iščejo albanske prevajalce za priseljence, fuj Slovenija fuj ! pa vsem zakritim muslimankam prepovedat vstop v državo ali jih deportirati !

  • Boco

   >>Slovenski volivci niste vredni počenega groša, ne hodite na volitve, ali pa volite levičarje
   Ne bi drzalo. Poglej na rezultate zadnjih volitev. Skoraj cela Slovenija je rumena, razen Ljubljane in obale ki sta rdeca. No pa Kamnik se istopa, to pa vemo zakaj.
   (klikni na “Po volilnih okrajih”)
   https://volitve.gov.si/dz2018/#/rezultati

   Drzavo so nam ukradli, to je problem. je pa res da bi lahko slo volit vec slovencev in slovenk. Ampak voliki so pa kar vredu na zadnjih volitvah.

  • antimur

   Kaj boš pa dejal za nas. ki od 90. leta dalje hodimo na volitve, volimo pomladne stranke, sranje v Sloveniji je pa iz dneva v dan slabše. S strani je lahko pametovati, mi smo pa ujetniki v svoji domovini, tako kot domoljubni ljubljančani, ki morajo prenašati čefurja in to samo zaradi zločinca Kučana in njegove udbaške in velikosrbske golazni ter slovenskih izdajalcev, kot so NSi. Slovenija je okupirana, za osvoboditev je pa potrebno kaj bolj konkretnega kot počnemo mi vsi skupaj, ki samo sučemo svoje jezike in tvitamo, česa drugega se pa ne lotimo. Sam sem vedno za odkrit spopad s to levofašistično svojatjo, toda rabimo nekoga, ki nas bo povezal. Posameznik ne pomeni nič, nekdo mora zbrati vse domoljube in popeljati v osvoboditev trpeče Slovenije. Če ne bo to Janša, bo pa kdo drug.

 • lokec

  Varnostni sistem deluje – italjanski ali slovenski?

  • totex39

   Iz njegovih in ostalih vijejo same bedarije, včeraj so dokazali kako deluje naš varnostni sistem, če jih ne bi Italijani dobili bi se lahko pod nosom zbrisali.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Če jih nebo dobili Itijani, Bog ve, če bi vse skupaj dobilo tako razsežnost. Težko mi gre iz ust, ampak hvala Italijanom. Naši pa sedi cvek.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Odgovor pa res ni težak

 • skorpijon93

  muslimanske migracije- priseljevanje uničujejo družbo, bilo kje na svetu ! islam in krščanstvo sta nezdružljiva, amen ! delodajalci tako kot levo usmerjeni politiki, se tega NE zavedajo, ker jim je dobiček pomembnejši kot dejstva , Slovenske državljane pa v tujino naganjajo

  • sodnikisozločinci

   Vse migracije uničujejo družbo. Meje je treba popolnoma zapreti. Prepovedati je treba vse, tako potovanje ljudi kot trgovino. Živeti bi morali samo od tega kar sami proizvedemo in prepovedati vso trgovino.

 • antimur

  Šarec ne živi v svojem svetu, on živi v levofašistični kučanistični greznici.

  • macon

   Ja, to je njegov svet.

 • Observer

  Včeraj sem poslušal soočenje na RTV. Fajonova, Šoltes, Joveva, Tomić in ostala druščina, ki zagovarja islamsko invazijo v Evropo se ne zavedajo, da bodo kmalu postali irelevantni in počasi odpadli kot jesensko listje. Jasno je, da bo samo še huje in ko bo huje, upam da se narod prebudi in vse te izdajalce po hitrem postopku obsodi na sodišču izdajstva z vsemi dokazi in da gredo sedet za lep čas. Druga možnost, če se hočejo izogniti zapora, pa je izgon v katerokoli muslimansko državo na BV, v Afriki ali Aziji, z izjemo Dubaja in ostalih modernih mest, ki smo jim jih in jim jih gradimo zahodnjaki. Torej opcije so vse od Maroka pa do Indonezije, s poudarkom na Afganistan in Pakistan. Pa naj gre Tomićka tja živet, če se čuti tako odgovorno, ker smo jim baje mi sesuli njihove domovine. Kako me pogreje, ko poslušam te laži Levice. Slovenci nismo nobenemu muslimanu sesuli domovine in nismo bombardirali nobene muslimanske države. Ja, imamo vojsko v Afganistanu, ki bi jo bilo potrebno odpoklicati, samo to so igre velikih, ki držijo nas male za vrat in so nas prisilili, da moramo zraven njih patruljirat Afganistan.

  Lahko pa se ti zagovorniki Islamske invazije v Evropo preselijo tudi v Severno Korejo ali Venezuelo. Samo tukaj jih narod počasi ne bo več trpel. Zato pa Šarec zida ograjo. Samo, ko bo še huje, ne verjamem, da mu bo kaj pomagala.

  • skorpijon93

   v Sloveniji živi 3,8 % muslimanov po zadnjih podatkih, še leta 1991 jih je bilo 1,4 %, na madžarskem živi samo 0.4 % muslimanov

   • Observer

    Kaj točno želiš s tem povedati? Da zato, ker jih zaenkrat še tako malo, da Islam ni nevaren? Glej, osebno nimam nič proti našim Bosancem, ki so večinoma muslimanske veroizpovedi. Še posebej ne proti tistim, ki niso muslimani, takih je kar nekaj. Oni so tukaj in moramo se truditi živeti skupaj v miru. Poznam nekaj otrok Bosanskih korenin, ki so tretja generacija in govorijo tako lepo Slovensko, da dobivajo v šoli celo nagrade na njihovih tekmovanjih iz Slovenščine.Bi moral pa vprašati kakega Slovenca z Jesenic ali Kranja, kako se počuti med vsemi temi Albanskimi in Bosanskimi muslimani, med katerimi se jih vedno več radikalizira, tako kot v Bosni ponovno.

    Zagovarjam svobodo vesti in svobodo veroizpovedi, tako da ne hujskam nobenega prot muslimanom pri nas. Mimogrede, ko smo že pri svobodi veroizpovedi, bi si vsak moral prebrati izvor te pravice (ZDA) in kaj resnično pomeni. Za to moraš prebrati članek Josepah Story-a, vrhovnega sodnika, ki je v ZDA živel v 19. stoletju. On jasno pove, da njihov 1. amandma, ki ga je kopiral ves zahod, ne pomeni, da lahko Judaizem ali Islam, Ateizem, ali celo sedaj Satanizem, itd. prevlada nad protestantskim Krščanstvom, ki je (bil) temelj ZDA. Jasna razlaga svobode veroizpovedi tega vrhovnega sodnika se danes seveda skriva, da lahko lepo uvažajo Islam in vse ostalo, za namen uničenja krščanstva, na žalost pa s tem tudi vsega ostalega. Padli bodo v lastno jamo, ki jo kopljejo drugim.

    Sam dobro poznam Islam in se zavedam, da če bi oni bili v večini, mi ne bi bili deležni takega ravnanja z njihove strani. Predobro poznam zgodovino, recimo zgodovino Andaluzije in kjerkoli so muslimani bili v večini ali so v večini, kako oni ravnajo z manjšinami. Izkoreninijo jih. Sedaj so miroljubni, ko jih je komaj 3,8% kot praviš, pa bodo miroljubni tudi, če bi jih bilo recimo 30,8%? Če bi jih bilo toliko, bi naša država bila pogubljena. Dnevno bi trpeli teroristične napade. Poglej primer Asie Bibi. Zbežala je v Kanado, prav tako tudi one ženske iz Savdove Arabije, itd. Islam je teokracija.

    Mene bolj skrbi scenarij, če mi dobimo iz Nemčije nazaj veliko število teh Arabskih, Afriških in Azijskih muslimanov, ki so incestni low IQ psihoti, da se bo % muslimanov občutno povečal pri nas in da se bodo radikalizirali tudi naši muslimani Bosanskih korenin (pa še kak Slovenski neumnež, ki je prevzel to nevarno religijo). Znano je, da muslimani pobijajo tudi svoje, če niso preveč radikalni. Vsak, ki dobro pozna Islam in pozna vso zgodovino in zgodbo okoli tega in vsaj malo spremlja kaj se dogaja po svetu in ne tišči glave v pesek, ve kaj govorim.

    Pa ne bom več pisal. Podal ti bom samo statistične podatke kaj se dokazano dogaja v vseh Evropskih in drugih državah, kjer se procent muslimanov povečuje in kako se to odraža v družbi:
    https://balaamsarse.wordpress.com/2011/11/01/how-islam-manifests-based-on-percentage-muslim-population/

    Tukaj imaš pa tudi video, ki sem ga ravno včeraj zasledil, pa poglej kaj se dogaja in kako mediji skrivajo resnično stanje. Kako preferirajo en dogodek, medtem ko o vseh drugih dogodkih kjer so preganjane manjšine, še posebej krščanske, molčijo (video večinoma vsebuje poročanje RT-ja, ki za razliko od ostalih medijev pove tako kot je):
    https://www.youtube.com/watch?v=CdZngifTKQw

    Pa še tegale si obvezno poglej v celoti:
    https://www.youtube.com/watch?v=IUXteUGhh7w

    Pa ko je že včeraj Jelinčič v soočenju omenjal rezanje glav, in so Tomićka in Fajonova nekaj kokodakale nazaj, babe neumne izdajalske, si tole preberi, da boš videl, da se rezanje glav dogaja že tudi v Evropi in v ZDA, ne samo v Maroku, primer, ki ga je dal Jelinčič:

    https://www.thegatewaypundit.com/2015/08/muslim-asylum-seeker-beheads-ikea-shopper-in-sweden/

    https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/11124701/Woman-beheaded-in-Oklahoma.html

    To sta samo dva primera… tega je še več. Če nočemo vojne, ki se je dogajala v Bosni v 90-ih, potem moramo ukrepati sedaj.

    • sodnikisozločinci

     Komunistična, NOB modrost: Bolje ubiti 100 nedolžnih kot da se en ta prav izmuzne.

   • radames

    @Altnernativa za Slovenijo.
    Ne deluje!!!!
    Odločili so se, da po določenem času ne moreš več pisati kot prvi na vrhu.
    Jaz imam teh hecov zadosti. Krivi so tisti (opozarjal sem jih že zdavnaj!!!!), ki odgovarjajo levakarskim provokatorjem.

 • Janez Kepic-Kern

  Ja, ja ! JAVNO ZDRAVSTVO – deluje – kakor deluje ! Nekateri zdravniki se zelo trudijo in so OK.
  A največ dela in najboljša zdravnica je še vedno – znana DR. MATILDA !? Se zdi !
  L. r. JANEZ K KERN KOMENDA

 • Andrej

  Ko bo Šarec uzakonil evtanazijo bo problem zdravstva dokončno rešen. Saj to želiš, slovenski VOLilec, ali ne?

  • Anton

   sem za evtanazijo, če se v prve vrste postavijo levičarji, hec

   sarkazem press

   • Andrej

    Ja, se popolnom astrinjam. Levi dajo zgled evtanazije. Če uspešno prestanejo preizkušnjo jo pa uzakonimo.

    • Zgornji

     :-) ;-) :-)

 • skorpijon93

  Češka Republika je svetlobna leta pred Slovenijo !

  • Zgornji

   ŽALOSTNO, TODA RESNIČNO !!! ! !!!

 • Anton

  bolj pokvarjene osebe od Fajonke težko najdeš. Dovolj mi je biloda sem jo poslušal 1 minuto, da sem ugasnil ekran

  sarkazem press

  • Zgornji

   JAZ JO NITI 1 SEKUNDO NEZMOREM !!! ! !!!

 • totex39

  Kaj bo pa takrat rekel, ko mu bodo kljub zgrajenemu zidu nekoga od domačih ugrabili.

 • palačinka
 • palačinka
 • palačinka

  Danes SDS ni več v vojni z SLS in Bogovičem, saj je »Veliki brat iz Trstenjakove« naznanil, da sta zaveznika. Kot je zapisal George Orwell v distopičnem romanu 1984: »Ravno tisti trenutek je bilo oznanjeno, da Oceanija sploh ni v vojni z Evrazijo. Oceanija je bila v vojni z Eastazijo. Evrazija je bila njen zaveznik«./reporter/

  • Duhec

   Opozicija sploh ne obstaja. To je vse farsa.

  • Lustrator

   Ko SDS vabi vse stranke na koalicijske dogovore in se vse stranke odločijo, da ne bodo sodelovali izključno z SDSom, je Janša izključevalen. Ko SDS v vlado v senci pokliče vse pozicijske in opozicijske stranke, pa se nihče ne odzove, je SDS izključevalen. Ko SDS na svojo listo uvrsti levega Bogoviča, je izključevalen.

   Se te obratne logike dojemanja sveta komiji učite na kakšnih posebnih kumrovških šnelkursih ali to pride avtomatsko z leti pasivnega vpijanja propagandističnih parol režimskih medijev? Dejansko se trudim razumeti od kod vam ta izjemen talent za protislovja, pa še vedno nisem prišel do enotnih zaključkov. Ker vidim, da si v tem domač, bi mi znal razložiti?

 • palačinka

  ..Tviti ne lažejo! Poglejte, kako so v SDS Francu Bogoviču očitali udbovskega mentorja Silva Gorenca, zdaj pa nastopa na njihovi skupni listi/reporter/

 • Lord Mercy

  Vsi nergači bodite veseli javno zdravstvo ko boste šli malo po svetu in vam bojo zavijali zdravile iv folije od čokolade takrat boste pa res zgroženi, lastna izkušnja, nekaterim. pač ne znate centi to kar imate….vsekakor so potrebne izboljšave in konec korupcije….ampak hvala bogu sistem za navadnjega državljana šef unkcionira!

  • Lustrator

   Močno upam, da se šališ. Če misliš, da smo z Marsa in nam boš lahko prodajal takšne klamfe, se močno motiš. Doslej še nisem spoznal človeka (režimski hlapčki tvojega kalibra izvzeti), ki bi bil zadovoljen z našim enormno preplačanim zdravstvenim sistemom ko se je enkrat znašel v njegovem kolesju z resnim problemom. In potem greš, upoga para, celo omeniti korupcijo, a zaključiš, da sistem FUNKCIONIRA. Se sploh zavedaš, da si TI tisti ki financira vse te stomilijonske koruptivne posle v privatne udbovske žepe? To je zate delujoče zdravstvo, ki naj ga bomo veseli??

 • mginko

  “Šarec živi v svojem svetu” = v kučanovi ugrabljeni mafijski državi

 • Morala

  Ne vem kje sploh tile živijo, ker za njih vse deluje, v realni SLO že ne?!

 • if

  Retorično vprašanje!

  • if

   Drugi del!
   Volivci, ki volijo “kdo je tu nor”.

 • Janez Kepic-Kern

  Ja, vojska, policija – nasploh – najbrż “delujeta” !?
  A ?
  A bolj v stilu JAVNEGA, DRŻAVNEGA ZDRAVSTVA – NAJBRŻ ?
  Kot vemo –
  V JAVNEM, V DRŻAVNEM ZDRAVSTVU – verjjetno največ “dela” opravi
  dr MATILDA. Se zdi. L R JANEZ K KERN KOMENDA

 • Franc Šink

  Migranti bodo obogatili neumnost Šarca. Postala bo neizmerno bogata.

 • Duhec

  Deluje, vse deluje a sam v parlamentu. Jebe se njim za navadn folk zarad kerega so tam.

 • stajerc5

  Kako primitivno! Takole vracajo rdecezvezdasi udarec Kahline interpelacije nazaj:
  .
  “Obveščevalno varnostna služba (OVS) ministrstva za obrambo je policiji naznanila poslanca SDS in podpredsednika komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) Žana Mahniča, so potrdili na ministrstvu za obrambo. Po informacijah STA Mahniču očitajo kaznivo dejanje izdaje tajnih podatkov.”

  • Sonce

   Izdajanje tajnih podatkov je kaznivo.

   Tudi Tone Rop je bil zaradi tega kaznovan.

  • KAPIBARA

   Tudi kvazi kulturnik Zlobec, je preko telefona izdajal Italijanom, med “10 dnevno vojno!.. Tako so mu očitali..

 • Observer

  Kakšna nesramnost. Zato, ker opozarjamo v dobro vseh in vem kaj se bo zgodilo, če bo šlo tako naprej, smo komaj čakali, da se nekaj takega zgodi? Se pravi sedaj smo mi krivi in ne vi zblojeni volivci levih strank, ki uvažajo te nevarne ljudi k nam?

  Zato pa si povprečen državljan, zarij glavo nazaj v pesek, bedak.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • karpelec

  Dragi komentatorji, se vam ne zdi, da se pokrovka na parnem kotlu nevarno dviguje?

 • PLavi-mil

  Ko pa Serpentinšek prebere tajne prisluhe iz pred 2 (dveh) let skliče pa Svet za nacionalno varnost.

 • Andrej

  Ti ne boš nikoli Calvo. Še navadna tuna nikoli ne boš. Vedno boš ostal povprečna ribica. Državljanstvo pa kar vrni, ker ga ne zaslužiš.

 • macon

  Glumač živi v udbokomunajzarskemu svetu in v njem je vse v najlepšem redu. Bedaki in barabe so glavni in kradejo milijarde.

  Ne mu no najedat z zdravstvom in pritepenci. On in njegov krog imajo že urejeno zdravstveno oskrbo in varnost.

 • Rožle

  Tovariš Kućan je že vedel, da mu bo AGRFT tišler za igranje še kako prav prišel ..

 • boogin1

  Režimski komunajzarski mediji so že udarili nazaj:
  https://www.dnevnik.si/1042885682/slovenija/ugrabljeni-domacin-na-varnem-tujci-v-priporu-desnica-pa-sklicuje-vaske-straze
  Verižno zavračanje migrantov
  Migranti so zaradi tega travmatizirani, prisiljeni v skrivanje, posamezniki pa se odločajo tudi za skrajna ravnanja. Od Italije do BiH poteka tudi verižno kolektivno zavračanje migrantov. Da so policijski postopki nepregledni in potencialno protizakoniti, slovenski policiji očita tudi urad varuha človekovih pravic. Vendar je vodja oddelka za upravljanje meja Peter Skerbiš včeraj odločno zatrdil, da Slovenija omogoči prošnjo za azil vsem, ki to želijo. Do ravnanja hrvaške policije se ni opredeljeval, poročil o tamkajšnjem nasilju nad migranti pa tudi ni zanikal.
  Takole je mišljenje izdajalskih komunajzarjev. Posamezniki so po njihovem prisiljeni v skrajna dejanja, bo zanimivo, ko se bodo ta skrajna dejanja prelevila v bombne napade, sekanje glav,…

 • radames

  Seveda zdravstveni sistem deluje. Zate, Šarc! Noben predsednik vlade v vseh državah na svetu ne čaka v čakalni vrsti.

 • Janka Kranjka

  Treba ga iti iskat na parlament in dobesedno zanest ven na ulico! Tako se dela s takimi in nikakor drugače več, ni preostalo drugih opcij zanj. Dovolj nam je Šarca!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Deluje ampak jalovo.

 • von Rhein

  V času pred volitvami in še nekaj mesecev zatem je blefer Šarac deloval precej nebogljeno zaradi omejenega znanja,ki spada na vaške veselice. V zadnjem času,ko se je malo sprehodil po svetu in ga nazivajo “vaša ekselenca” pa je dobil v svojo rit nekaj političnega jedrskega goriva in je s svojim neznanjem in aroganco prestopil mejo sprejemljivega. Ubogi podporniki,ki pravijo : Marjan bo pa neki zrihtu. Bo “zrihtu ja,sranje v državi bo zrihtu.
  Najbolj mi je blefer videti smešen,ko ga med ostalimi predsedniki vlad ujame kamera.Takoj,ko opazi (toliko se je le navadel kot dipl.glumac), se obrne k nekomu v svoji bližini,mu nekaj pove v smislu wonderful day in z enim očesom pogleda,če je še v kadru.

 • šmentanamuha

  Bolano.

 • Valter BraniSlav

  Ne umirajte v cakalnih vrstah.
  Prodajte vse kar imate in pridite na zdravljenje k nam v ZDA.
  Ce ste bogati bo 100 tisoc zadostovalo za kakih 5 dni oskrbe, nakar vas bo demokraticna Amerika vrgla iz bolnice in kasneje iz ZDA.
  ZAKAJ VZTRAJATE V KUCANISTANU, AMERIKA CAKA VAS IN SE BOLJ VAS DENAR.
  AMERIKA, DONALD IN MELANIJA MAJO VAS RADI, KUCAN VAS NE MARA, ODLOCITEV JE ENOSTAVNA, ZAKAJ SE NISTE V ZDA KJER SEM TUDI JAZ?

  • učko

   Vam bo treba ke dostavit Kučana ! Denar je že Kocijančič nekej nosu v Delaware pa še kam drugam.

   • Valter BraniSlav

    Zakaj v Delaware?

    • Janez Kepic-Kern

     VALTER NE VE – KAJ JE TO- DELAWARE. Se zdi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

     • Valter BraniSlav

      Delaware trust ni na voljo nerezidentom ZDA.

     • Janez Kepic-Kern

      SAJ ME NE ZANIMA.
      Kar tako rečem.
      ZDA me ne bodo videle. Zoprna dežela. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

     • Valter BraniSlav

      ZDA SO SUPER DEZELA.
      TITOVA SFRJ JE PRAV TAKO BILA.
      JAZ SE ZNAJDEM POVSOD.
      MOJE ZIVLJENJE JE NIZ USPEHOV.
      RAD IMAM SAMEGA SEBE.
      VALTER BS JE LEP, BOGAT, LJUBLJEN IN SRECEN.
      HVALA TI TOVARIS TITO

  • Imperial Commando

   Kdaj boš pa ti končno zares odšel v USA?

   • Valter BraniSlav

    Junija 1977.

 • Franjo Trojner

  Šarec, njegova leva vlada, Šarčevi ministri in ministrice ne dopustijo policijji, da bi na meji delovala v skladu z USTAVO predpisanimi ji nalogami. Ker policija NE varuje naše meje z dovolj številčnimi policisti naše meje vsak dan nezakonito prečka na stotine ilegalnih migrantov, ki ogrožajo varnost naših državljanov, ter ogrožajo naše premoženje. Tudi državljani živeči v občinah okoli Gruškivja znajo povedati, da vsak dan vidijo kako se ilegalni migranti sprehajajo po lesu, poljih, travnikih, po cestah mimo njihovih domačij in jih policija ne zaustavlja. Šarec nam javno v obraz laže, ko trdi, da varnostni sistem deluje! RAVNO Šarec, njegova leva vlada skupaj z nevladniki so načrtno, tako, kot že prej Cerar in njegova leva vlada, nezakonito, mimo USTAVE SUSPENDIRALI državni varnostni sistem in s tem omogočili prost pretok naših meja za vse ilegalne migrante tega sveta. Dejstvo je, da se z neobladovanjem ilegalnih migracij na naši južni meji povečuje tudi možnost resnih, tudi tragičnih incidentov. Ko tudi v Sloveniji pod roko ilegalnega migranta ali terorista pade prva žtrva med domačini, bo Šarec in njegova leva vlada imela enako krvave roke, kot morilec, morilci, ki bodo zločin zagrešili! Ko do tragičnega incidenta na meji pride bomo pretreseni, razočarani in besni državljani gotovo zahtevali, da se odgovornim za izigravanje USTAVE in opustitev nalog na meji SODI!

  • radames

   Se mi zdi, da je bilo že leta 2015, ko je begunec z nožem umoril našega policaja. Mediji so pisali, da je to storril “državljan Nemčije”

   • Zgornji

    :-O

 • Imperial Commando

  Vse deluje, varovanje meje deluje (čeprav nam nonstop prihajajo novi in tisti, ki smo jih že vrnili, ampak pustmo to), zdravstvo deluje (khm khm khm, Kranj, ampak pustmo to), vojska deluje (čeprav nimajo ne čevljev ne metkov, ampak pustmo to), zunanja politika deluje (čeprav smo vse sosede označili za fašiste, ampak pustmo to)……

  JEBITE SE

  • Zgornji

   AMENNN, VENDAR PA, ČE BOŠ TAKELE POKVARJENE ZAKLJUČKE NA KONCU DAJAL, POTEM TUDI TI KMALU NE BOŠ VEČ DELOVAL !!! ! !!! ( Zgolj v vednost in ravnanje) Žaaal.

 • SIMON ROZIC

  Šarec je tako,zaskrbljen, da ima že četrti pramenček sivine v vranje
  črnih laseh….
  ….ojejejej, kaj bo zdaj spet-
  v glavi slama, na njej otep!!!

 • Zgornji

  DA, DA, NOR JE PRAVA BESEDA , IN RES SEM BIL NOR TER SLEP, DA SEM ŠAROTU NEKOČ POMAGAL … AAAMPAK, SLOVENSKI MRTVOSLEP NAROD JE PA ZDAJ ŠE TOLIKO BOLJ SLEP, DA GA ŠE VEDNO GLEDA V SLOVENIJI !!! ! !!!

  • Valter BraniSlav

   Otroke delaj pa manj filozofiraj

   • Zgornji

    Bluzator , tako pasjejebsko jih sigurno ne mislim delati kot si jih ti !!! ! !!!

    • Valter BraniSlav

     Buzi

     • Zgornji

      Pasjejebec .

     • Valter BraniSlav

      Buzo

     • Zgornji

      Pasjejebec !!!

     • Valter BraniSlav

      Buzi

     • Zgornji

      Pasjejebko !!! :-P

     • Valter BraniSlav

      Buzo

     • Zgornji

      Pasjejebalec !!! :-P

     • Valter BraniSlav

      Buzic

     • Zgornji

      Pasjejebar !

     • Valter BraniSlav

      Zbuzan buzo.

     • Zgornji

      Zasexan pasjejebec .

     • Valter BraniSlav

      HSBP

     • Zgornji

      Basjejebić .

 • xtc

  Posvojen Balkanc nam ne bo reševal Slovenije,kot Srb Janković Ljubljane ne njih namen je uničevanje Slovenije pod vodstvom M Kučana,katerega to ni intimna opcija.
  Šarec je popolnoma enaka kreatura kot udbaš Marković 88,,ko je rigal ,da sistem deluje in da je vse pod kontrolo,kje je bila Yuga že čez leto in pol pa vemo.

 • Antonius

  Kdor se strinja s Serpentinškovimi zagotovili, da so se ugrabitelji z ugrabljencem, brez vznemirjanj varno šest (6) ur prevažali po Sloveniji, naj se pride jutri pokazati v Črnomelj.
  Jaz se strinjam, da je Slovenija šerijatarjem varna država, zato bom jutri zagotovo v Črnomlju, da na protestu slišim še drugo stran.

 • sodnikisozločinci

  Šarec je konj, nepodkovan konj.

 • Valter BraniSlav

  .Ne umirajte v cakalnih vrstah.
  Prodajte vse kar imate in pridite na zdravljenje k nam v ZDA.
  Ce ste bogati bo 100 tisoc zadostovalo za kakih 5 dni oskrbe, nakar vas bo demokraticna Amerika vrgla iz bolnice in kasneje iz ZDA.
  ZAKAJ VZTRAJATE V KUCANISTANU, AMERIKA CAKA VAS IN SE BOLJ VAS DENAR.
  AMERIKA, DONALD IN MELANIJA MAJO VAS RADI, KUCAN VAS NE MARA, ODLOCITEV JE ENOSTAVNA, ZAKAJ SE NISTE V ZDA KJER SEM TUDI JAZ?

  • xtc

   A si še kar na Ljubljanski Floridi?
   Rakovi jelši?

   • Steiermarkt

    KAJ JE NAROBE Z RAKOVO JELSO?

 • Janez Kepic-Kern

  ODZIVI
  POKOMUNISTIČNIH PREDSTAVNIKOV
  STRANK
  SD, LEVICA, SAB, LMŠ, DESUS, SMC STRANLIC – SO VILI MEDLI ALI PAJIH SPLOH NI BILO !
  ENAKO VELJA TUDI
  ZA “ŽAL” PREDS. BORUTA PAHORJA
  IN
  “ŽAL” PREMIERJA – MARJAN ŠAREC – NI
  IZRAZIL
  NOBENE ZGROŽENOSTI, SOČUSTVOVANJA – NAD TEM,
  KAR SE JE ZGODILO – OK SLOVENCU, GOSPODU MORAVCU.
  LMŠ M.Š.
  NAJ KAR ODSTOPI – NIČ GA NE BOMO POGREŠALI.!
  NAJ ODSTOPI !
  Sposobnejših od njega, za slovenstvo in nas Slovence – bolj zavzetih ljudi SLOVENCEV,
  IMAMO – V SLOVENIJI – DOVOLJ !
  VSI
  SE STRINJAM- O.O TEM.

  ZELO PODOBEN JE SPODNJIM EX KP,ZK ZAGOVORNIKOM KOMUNIZMA,
  NEUREJENIH MIGRACIJ ITD.
  IZTOK PUŠNIK=F.TUNEK, “RDEČI BALON”, “DUHEC” ITD.
  NISO
  IZRAZILI NOBENEGA SOČUTJA
  DO
  UGRABLJENEGA GOSPODA MORAVCA.
  ZATO
  TA SPODNJI ZAPIS

  RAZVESELJIVA, UPAJMO – RESNIČNA VEST.

  ŠALA

  RAZVESELJIVA, URADNO ŠE NE POTRJENA VEST !

  PO LJUBLJANI SE GOVORI,
  DA SO AFROISLAM MIGRANTI
  POSTALI
  POZORNI NA – “DUHCA”, NA “RDEČEGA BALONA” , NA IZTOKA PUŠNIKA=F. TUNKA ITD.
  IN DA SO
  JIH – UGRABILI
  NJIH
  TER
  TUDI NEKAJ – POLITIČNIH
  IN EX KP, ZK KOMENTATORSKIH – PODPORNIKOV – NEUREJENIH AFROISLAM MIGRACIJ !
  ZLASTI
  SE V NENAVADNEM POLOŽAJU – UGRABLJENCEV
  BAJE
  NAHAJAJO “ŽAL NAŠI” PROVOKATORČKI – S TEGA OK PORTALA NOVE 24 TV !
  NJIH
  AFROISLAM UGRABITELJI SO IZ NEKIH – SE ZDI – KANIBALSKIH
  PLEMEN AZIJE IN AFRIKE .
  UBOGE
  “RDEČEGA BALONA, IZTOKA PUŠNIKA=. TUNKA, DUHCA in ostale
  imajo baje – KANIBALSKI – afroislam migranti
  UJETE IN ZVEZANE
  NEKJE V KOČEVSKIH GOZDOVIH !
  Kanibalski afroislam migranti – KURIJO OGENJ !
  Gladijo se po trebuhih in cmakajo, se oblizujejo
  ter
  KAŽEJO
  NA RDEČEGA BALONA, NA IZTOKA PUŠNIKA, NA – DUHCA ITD.
  IN
  GOVORIJO : KEBAB, KEBAB, KEBAB – MLJASK !
  UH !
  Čuden konec življenja
  se obeta – se zdi
  RDEČEMU BALONU, F.TUNKU=IZTOK PUŠNIKU, DUHCU ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  bolj slabe “kanibalske” šale.

  • Valter BraniSlav

   Konec sale

 • sodnikisozločinci

  Ko se Šarec poserje v hlače, pravi da rit deluje.

 • piko8

  Serpentinšek se pravni Sloveniji nebi smev zgoditi 12% glasov!!!
  Imamo ukradeno državo Mafijskega Botra milana kurčana!!

 • Valter BraniSlav

  ..Ne umirajte v cakalnih vrstah.
  Prodajte vse kar imate in pridite na zdravljenje k nam v ZDA.
  Ce ste bogati bo 100 tisoc zadostovalo za kakih 5 dni oskrbe, nakar vas bo demokraticna Amerika vrgla iz bolnice in kasneje iz ZDA.
  ZAKAJ VZTRAJATE V KUCANISTANU, AMERIKA CAKA VAS IN SE BOLJ VAS DENAR.
  AMERIKA, DONALD IN MELANIJA MAJO VAS RADI, KUCAN VAS NE MARA, ODLOCITEV JE ENOSTAVNA, ZAKAJ SE NISTE V ZDA KJER SEM TUDI JAZ?

 • Janez Kepic-Kern

  IZREKAM SOČUTJE IN RAZUMEVANJE – STRAHOTNE NEGATIVNOSTI,
  KI SE JE ZGODILA,
  PO KRIVDI SLABE POKOMUNISTIČNE SKOVENSKE POLITIKE
  – SEVEDA
  TAKO STAREMU, POŠTENEMU SLOVENSKEMU ČLOVEKU – GOSPODU MORAVCU !
  iN
  MU ČESTITAM,
  KER
  JE TAKO DOBRO PRENESEL – TA ZA VSAKOGAR NEVARNI – DOGODEK,
  , NAPAD ISLAMISTOV – NANJ.
  Take napade je treba – odločno – PREPREČITI !
  DOLŽNOST
  NAŠE DRŽAVE, POLITIKE – JE TO !

  Absolutno podpiram-o
  pokonćnega, cenjega gospoda , vodjo SDS Janeza JANŠO.
  Se oprosti
  “žal” premirju M. ŠARCU – NEODZIV – NA TA GROZLJIVI DOGODEK,
  ker ga trenutno – ni v SLOVENIJI. !
  NA
  UGRABITEV DOMAČINA, 78 LETNEGA GOSPODA IZ Bele Krajine.
  Vsaj
  meni osebno pa se zdi – SRAMOTEN – neodziv
  “žal”
  preds. B. PAHORJA !
  Njegov ugled – je že takointako – NIZEK: z nereagiranjem
  na
  TAKO POMEMBNE DOGODKE – pa si “žal” preds. B. PAHOR
  sam
  ZAPRAVLJA
  ŠE ZADNJE KANČKE ZAUPANJA, UPOŠTEVANJA OSEBE,
  KI
  GA PRI DELU NAS SLOVENCEV – le še, v zelo majhni meri – ima.
  Vedno
  bolj ga dojemamo kot zelo praznega, samovsiljenega nastopača,
  ki
  v odločilnih, težjih situacijah in pod
  PRITISKI LJUDI, KI JIH IMA
  ON ZA VPLIVNE – ZACINCA IN POKLEKNE.
  In si ne upa zastopati interesov – nas državljanov,
  Slovencev, ki se po nas ta dežela in
  naša država SLOVENIJA – imenuje ! L.r. JANEZ K KERN KOMENDA
  P.S.
  SDS
  NAJ ČIMVEČ DELA Z LJUDMI, Z NAVADNIMI LJUDMI.

 • Peter serdinšek

  Manjka še samo Šiškotov tveet, kako so ti migranti bogi v priporu! Češ nimajo niti denarja da bi domov klicali in itd.! Tak kot je na FB-ju pisal o Pakiju!

 • AIRWAYS

  Ja kaj vam ni jasno?! Šarec pač laže… Saj se ve od koga je. Zdaj se pa smejte njegovim šalam. Narod ima za norca.