fbpx

Kdo organizirano uničuje volilne plakate poslanke Anje Bah Žibert?

Foto: Fb

“Dragi moji prijatelji in podporniki. Človek res ne razume, kako nizko gre lahko konkurenca. Očitno sem jim res velik ‘trn v peti’. Organizirana akcija uničevanja mojih jumbo plakatov se nadaljuje. Tokrat so v istem dnevu uničili že drugi pano v Žužemberku in Šmarjeških Toplicah. Slednji je stal na dvorišču domačije,” je na socialnem omrežju Facebook zapisala kandidatka za poslanko Anja Bah Žibert, ki so ji vandali že večkrat uničili reklamne panoje. Vandalsko akcijo so izpeljali, ko so bili domači v službi, sredi belega dneva, zadevo pa je prijavila policiji. Plakate so uničili tudi kandidatu SDS v Kamniku Alešu Hojsu.

Kot kaže, ima kandidatka za poslanko na listi SDS Anja Bah Žibert v okolici Žužemberka resne težave z nepridipravi, ki ne dopuščajo politične konkurence in poštenega tekmovanja s primerjavo političnih programov. V enem dnevu so ji uničili kar dva reklamna panoja, to pa se ni zgodilo prvič, saj so ji plakate v kraju Dolnji kot uničili že na prvi dan kampanje 6. maja.

Žibertova je na svojem Facebook profilu ob dogodku zapisala, da ne razume, kako nizko gre lahko konkurenca, saj so ji pano uničili na dvorišču domačije in je zanj imela potrebna dovoljenja. “Pravzaprav se mi povzročitelji smilijo. Niso sposobni argumentirane volilne tekme. Očitno njihov obup ne zmore in ne zna drugega. Od policije pa pričakujem, da bodo zadevo obravnavali resno,” je zapisala in dodala, da je s tovrstnimi podlimi dejanji ne bodo ustavili, “kajti mi zmagujemo z najboljšim programom za slovenski narod!”.

Fotografija osebe Anja Bah Žibert.

C. Š.