Ker je preiskovala lopovščine v zdravstvu, kjer se v žepe globoke države pretakajo milijoni, so nad poslanko Jelko Godec sprožili medijski stampedo – aktivirali so celo Draga Kosa!

Predsednica dveh preiskovalnih komisij Jelka Godec dreza v osje gnezdo globoke države, kjer se prelivajo milijarde denarja - zato so nad njo sprožili afero.

Jelka Godec, predsednica komisije o otroški srčni kirurgiji in nekdanja predsednica komisije o nakupu in dobavah žilnih opornic, se je znašla v primežu medijskega napada – ker je razkrila že marsikaj gnilega v slovenskem zdravstvu in v bodoče napoveduje še več umazanih podrobnosti, je globoka država, ki se napaja iz slovenskega zdravstva, kjer se pretakajo milijarde evrov, nad njo sprožila usklajen napad in ji skušala podtakniti afero. Gre za sedem let staro in večkrat obelodanjeno zadevo, in sicer, da je Godčeva kot direktorica Ljudske univerze Šentjur podpisala pogodbo s svojim možem. V večernem prispevku oddaje Odmevi na RTV so aktivirali celo Draga Kosa.

Očitno smo res na pravi poti,” je predsednica preiskovalne komisije o otroški srčni kirurgiji Jelka Godec na Twitterju zapisala ob včerajšnjem usklajenem medijskem napadu POP TV in RTV, s katerim so jo skušali diskreditirati na podlagi sedem let stare pogodbe, ki jo je podpisala kot direktorica Ljudske univerze Šentjur s svojim možem.

Godčeva je pritrdila, da je kot direktorica in kot pooblaščena oseba za zastopanje LU Šentjur podpisovala najrazličnejše pogodbe, med njimi tudi avtorske pogodbe z različnimi predavatelji, ki so sodeloval z LU Šentjur, in da je kot pravna zastopnica LU Šentjur podpisala tudi avtorsko pogodbo, pri kateri je bil izvajalec storitve njen mož.

Toda Jelka Godec je že takrat za mnenje zaprosila ministrstvo za izobraževanje in Komisijo za preprečevanje korupcije – in oboji so prižgali zeleno luč za sklenitev pogodbe.

Pravo vprašanje je, zakaj napad v medijih ravno zdaj?
Godčeva navaja, da bi bilo v primeru suma nepravilnosti pri podpisu omenjene pogodbe karkoli narobe, bi v vseh teh letih proti njej že sprožili kakšen postopek. “Ne nazadnje, konec leta 2013 je Občina Šentjur kot ustanoviteljica javnega zavoda Ljudska univerza Šentjur od mene, kot direktorice, zahtevala, da predložim evidenco vseh sklenjenih pogodb od leta 2010 dalje. To sem tudi storila. Tudi iz te evidence je bilo povsem jasno in poimensko razvidno, kdo so bili predavatelji na LU Šentjur, koliko ur so predavali in kolikšen je bil honorar ter od kod je bil vir finančnih sredstev za plačilo (dokumentacija shranjena). Razvidno je bilo tudi, da je bil eden od predavateljev moj mož,” je zapisala v odzivu. Pri tem navaja, da je bil njen mož, kot še 13 drugih predavateljev, izbran s strani izbirne komisije, v kateri pa sama ni sodelovala.

Jelka Godec (Foto: STA)

Pri tem je še spomnila, da je podobno razpravo o zaslužkih njenega moža pred letom dni načel že eden izmed občinskih svetnikov. “Takrat sem omenjenega svetnika tudi javno pozvala, naj konkreten primer prijavi pristojnim institucijam, če meni, da gre za sporno ravnanje. Tega ni storil. Anonimno prijavo je mogoče raje sam ali pa nekdo od njegovih somišljenikov poslal na POP TV,” medijsko poročanje komentira Godčeva.

Predsednici preiskovalne komisije se zdi zanimivo, da se po sedmih letih prav danes, to je v času, ko so že opravili nekaj zaslišanj na preiskovalni komisij o otroški srčni kirurgiji in jih v tem tednu nameravajo opraviti še nekaj novih, ponovno javno razpihuje stvari, ki so znane, ki niso nobene skrivnost, ki jih nihče ni želel zatajiti, pri čemer gre tudi za stvari, ki so bile javno obelodanjene že večkrat.

Pri svojem delu se ne bo ustavila – kljub grožnjam
Pri vsem tem je precej zgovorno tudi to, da je bila Jelka Godec že v preteklem mandatu, ko je vodila preiskovalno komisijo o nakupu in dobavah žilnih opornic, deležna mnogih groženj, anonimk in pritiskov s strani nekaterih posameznikov, ki so bili prepričani, da te teme ne bi smeli preiskovati. “A smo z delom komisije uspešno zaključili, kljub vsem polenom, ki sem jih prejela pod noge. Tudi v tem mandatu, ko vodim preiskovalno komisijo o otroški srčni kirurgiji, kjer želimo ugotoviti odgovornost nosilcev javnih funkcij za projekt, ki nas je davkoplačevalce stal kar nekaj milijonov evrov, sem vedela, da se bo dogajalo podobno,” je izpostavila.

Janez Zemljarič, Rajko Kenda, Simon Vrhunec, Milojka Kolar Celarc in Borut Miklavčič so le nekateri izmed mnogih predstavnikov tako imenovane globoke države z močnim vplivom v zdravstvu, ki jih je zaslišala Jelka Godec v okviru obeh komisij.

Peter Truden

 • karpelec

  Nekomu se oža grlo in težje difa. Jelka na pravi poti si, kar z istim tempom naprej.

  • zokispoki

   V njihovem zargonu bi se reklo, sfukat je treba to bando skorumpirano, cist jo je treba sfukat ! In to brezkompromisno ! O hanzi TV, temu pijandurskemu, levicarskemu leglu ,Banglades expressu, pa tako ni, da bi govoril. Podn od podna !

 • janko

  Rdečkarji iščejo iglo v kupu sena!

  • Steiermark

   Ne, ne iščejo, trudijo se, kako bi jo podtaknili v kup sena, da bi bili bolj “verodostojni”!

 • Ivan Ivanovič

  Kakšna država smo, kjer se nacionalna RTV zlorablja za mafijske posle. In za to mafijsko trobilo moramo še plačevati prispevek.

 • Bula Gnojna

  Jelka ne se ustavit ! Za afero sem izvedel včeraj v Odmevih, na hitro so siknili da je bil cel paket 15-tih predavateljev cca 4000€ torej je vsak dobil drobiž, če je to afera potem ne vem, kaj boljšega bodo morali najti, tole je samo prdec iz Murgelj !

  • McBobo

   Prdci so vse manjši, smrdijo pa zmeraj bolj.

   • Steiermark

    Murgelski prdec je vse bliže Matildi, pravtako njegovi derivati, ki so smrdljivi do neba, svoj smrad pa proddajajo bebccem, ki jih sploh hočejo gledati po TV…… Nikoli nas pa niso seznanili z rezultati “preiskave” svinjarij, z Hypo banke in drugih, kjer so bili vpleteni tudi “preiskovalci” – ali so preiskovali sami sebe?

 • Eddie

  Včeraj je bilo v prispevku jasno povedano v ….na KPK ne beležijo nobene dokumentacije na temo povpraševanja pravilnosti izbire predavatelja, ki bi naj bil njen mož in tudi je bilo povedano, da je prijavi naredil svetnik OS Šentjur. Zakaj torej zavajate z negiranjem že povedanega v včerajšnjem prispevku? Aha, v službi resnice, itak. Mogoče ste pa članek začeli pisati že včeraj zjutraj, ko še to ni bilo v javnosti?

  • Peter

   Veš, naša Joži pravi, vedno ko prideš v bife, malo pomisli, kaj boš pil, potem pa blekni, no.

  • rabbit

   Saj KPK tudi ne ne najde, kako je delala Drago Kos in Klemenčič. A ne, ko je kupoval v sex shopu? Na naš račun. Račune pa zmetali v koš.

   • Steiermark

    Pa še kaj veliko hujšega, da ne rečem kriminalnega bi se našlo na njun račun, pa se je vse utišalo, v stilu:psi lajajo, karavana gre dalje! Dane si pa upa lajati eden izmed njih!

    • rabbit

     Seveda, če bi en res pravi prišel na to komisijo bi se videla vsa beda KPK-ja.

  • SIMON ROZIC

   …kaj pa je že Cerar predaval po šolah in vrtcih in si zaračunaval dvojne
   potne stroške in obenem bil redni predavatelj na univerzi…pa še s.p. je imel
   in ….v zahvalo je postal “ta glavni” na svinjskem sejmu (vladi) in naredil- nič?
   So bile kakšne sankcije?

   • rabbit

    In to otrokom ne odraslim kot v tem primeru.

    • SIMON ROZIC

     Še slabše, saj je to zloraba otrok za materialne dobrine
     osebka, ki zlorablja!!!!

  • Okra tatoo

   Sem napisal, da gre v primeru honorarja moža ge. Godec za bagatelo. V primeru plač tistih, ki tak mizeren posel rihtajo, pa na račun takih revežev ne gre za male denarje. Zakonodajalec je poslanec. Če nima pojma za kaj se tukaj gre, naj spakira. Jaz bi prvo preiskoval policijo, in podobne ustanove, zakaj ni napredka, na točno določenih primerih. In vložiti kazensko ovadbo proti takemu policaju… Od tu se začne sprememba zakonov, lepo po vrsti do tožilca in naprej, pred kamerami.

 • bubamara

  E tu Jelka ?

 • kokobily

  Ko nerodnost proglasiš za kriminal…

  • Steiermark

   Kakšno “nerodnost” pa?

   • kokobily

    Tista, ji jo Jelka sama tako imenuje…

    • Steiermark

     Ali lahko tudi , razen bluzenja po komunajzarsko, navedeš tudi nezakonitost njenega početja? Ali tudi ti delaš po strogem načrtu rdečih roparskih podgan, ki so Slovenijo privedle v slepo ulico, sedaj pa ne vedo, kako iz nje? Ne bi se čudila, da bi tudi njo “obravnavali”, po njihovem sistemu, kot so to že počeli z nič krivimi in ji očitali “neznanega dne, na nezanem mestu, od neznane osebe prejela obljubo o podkupnini….”, kokodakarski bednik?

  • SIMON ROZIC

   Tudi mene je žena priporočala na univerzi in – uspelo nama je! Univerza
   pa je pridobila na ugledu ! Še danes je ponosna, da ji je uspelo, saj nihče
   od naju ni bil v partiji in je šlo za stroko in znanje !

 • Cenzura

  Pošten bit pa nebo nobenih problemov. Naj gre za sto ali miljon nezakonito pridobljenih Evrov, “nagrad”, vse se lahko vrne oz. tako ali drugače “plača” ampak poštenja se nikoli ne da kupit.

 • Dragan Krstič

  A ni Kos v Avstraliji? Kot je bilo slišati ga je Kučan poslal tja z nalogo najti Janševo kliniko.

  • SIMON ROZIC

   …a jo Kos še zmeraj išče, če smem vprašat ?

   • Minovak

    Še, ampak sedaj samo še na podlagi indicev, ki so zadnja “rešilna” bilka rdečih ognojkov.

   • šrauf

    Če je ne bo našel, jo bodo sam sezidal in podtaknil Janši……

    • SIMON ROZIC

     Tako je naredil tudi šolski minister Lukšič, ko je za svojo
     dohtarsko ženičko prav na tiho zgradil kliniko za avtiste….
     Tisti 1 mio + , ki sta ga s Pikalom (vsak svoj delež v celoti
     pokasirala za program OŠ predmeta državljanska vzgoja
     in zdaj pišeta še enega, novejšega, za nov miljon, a ne?

  • tomven

   Ne, prejšnji teden je prišel nazaj, pozabil je ključe, pa mu jih mora kućan dati..

  • pajot

   saj jo bo našel. še zmeraj je bilo tako. Tudi Janši so našli obljubo na neznanem kraju.

   • rabbit

    Saj jo je našel v svoji prazni glavi. Janšitis je huda neozdravljiva bolezen.

 • Peter

  Hehe, levičarji. Še tega ne vedo, kdaj in kako se žaga jelke, no.

 • Imperial Commando

  Na kurah zmaga komentar srebrnega, tu znanega kot Tumpek, ki je odgovoril nekomu , ki se je obregnil ob Jankovićeve milijone : “Janković nas ne zanima, ker ni v vladi…”. Nisem vedel, da Jelka in z njo SDS vlada. Je pa nasploh aktivirano leviĆarsko pljuvanje na vseh MSM portalih, najdejo se tudi komentarji “NI OPRAVIČILA”, in to tistih komentatorjev, ki so bili pod JankoviĆevimi članki pridno tiho.

  • šrauf

   Ta bedak srebrni se je v tem času s penami na gobcu, cel dan trudil dokazati ,da so za Jankovićeve rabote kriva SDS in opozicija. SDS in NSI kot opozicija!!!!!!!!,naj bi bila , po njegovem krivi za ukinitev 50% praga poplačitve upnikov,kot pogoja za enostavno prisilko.

 • GverilaStyle

  vlada dela transparentno, VSI ostali krademo.

 • Boštjan Ivković

  To so šentjurska posla. Kot poznam Šentjurčane, se pri njih spodobi da nekdo na položaju sorodniku zrihta dobro plačano funkcijo. Tako je ona delova v sladu s to šego.
  Tudi njej je funkcijo direktorice LU Šentjur zrihtal njen oče, takrat podžupan, Jože Korže. Ker se pa ja spodobi.

  • Steiermark

   Zopet en ić, ki se trudi usrati ime avtohtonega in poštenega Slovenca, samo, da bi lahko dokazal, da pa sam pripada poštenim ić-em, kot je opankar in njegovih, upravičeno odpisanih, 45 milionov evrov pufov……. Pa se res nič ne sramuješ ali pa si samo tako zaplankan, da pač ne vidiš iz svoje svinjske jugokomunajzarske ograde?

  • rabbit

   Levičarska mafija v akciji. Včeraj je Rado Pezdir dobro povedal Mravljetu, ki ga toži UKC treba je ugotoviti kdo stoji za tožbo in mu vrniti drek v trikratni količini da bo faj usran. Pa bomo videli kako je to.

  • bubamara

   To niso Šentjurska posla, to so Slovenska posla. Brez veze si brezveze.

  • SIMON ROZIC

   ah, Boštjanček, si kar sebi dal “glas”, da bo bolj všečno, a ne!?

   • Stajerka

    :) še ni ugotovil, da je na demokratičnem portalu, kjer je zraven števila všečkov vidna tudi struktura :)

  • montyamp

   Pa poglejmo kako to delate udbovska deca :
   O nastanku in namenu Kučanovega klana: »Najbolj varovana skrivnost je bil ves čas podatek, da znotraj partije obstaja Organizacija oziroma nekakšna oblast nad oblastjo. (…) Milan Kučan je lahko začel upati, da bo nekoč šef partijskega imperija, šele potem, ko se je konec osemdesetih let prerinil v Organizacijo. (…) Obstajajo priče, ki zatrjujejo, da je najožji krog Organizacije leta 1989 sprejel sklep o nujnih ukrepih za preživetje njenih potomcev in da je bilo izrecno rečeno, da sprememba režima nikakor ne sme prizadeti ali socialno ogroziti njihovih otrok.«

 • althar

  Patetičen poskus. A vseeno – še en razlog več za ukinitev davka na udbomafijsko trobilo.

 • mali49

  Zelo sumljivo pa je, če se oglaša in komentira na POP TV zloglasni in aferaški kriminalist Drago Kos.

 • Andrej

  Preverjena komunistična posla. Vedno boš v zgodovini vsakega človeka našel kako sivo točko, pa če je še tako nepomembna. To mu lahko do onemoglosti očitaš. S tem samo preusmerjajo svoje res velike lopovščine. Narod pa ni sposoben presoditi resnice. Resnico so komunisti ubili v izvensodnih pobojih, Ferdrangu, Barbarinem rovu, Krenu in stotinah drugih grobišč.

 • Skrajno Desni

  Se ne čudim da je Slovenija in njeno podeželje tako lepo, ko pa imamo toliko gnoja kot nobena druga država.

 • mginko

  Komunistični golazni so dovoljena vsa sredstva za dosego svojih mafijskih ciljev ob narodu, ki jih ukradena država od te mafije – ne zanima.

 • SIMON ROZIC

  A Kos? Večje barabe itak niso mogli “poiskat” ? Kdo pa preiskuje njega, njegovo sestro
  in vse mogoče in nemogoče povezave s to mafijo! Nedolžna predavanja strokovnjaka
  prikazana in plačana, davek odveden….ah, kakšen greh? Za 7000 eur, leta 2007?
  Po moje je vpleten tudi Janša in bosta z Godčevo šla “sedet”, vsak po 5 let , kazen bo
  denarno visoka, sledi odvzem funkcije in mandata in “utišanje za vedno”.!, Saj za to gre,
  a ne .tovariši! Resnica, ki jo morate poslušat s strani SDS-a in njihovih .strokovnjakov,
  vam pošteno načenja živce….in prav je tako!
  Gospo Godec visoko cenim, spoštujem in jo podpiram !

 • montyamp

  Kozorogi v politiki , država v atentatih in bankrotih .
  Seznam :
  Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Šketa Drago , Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone,

  Drago Kos,

  Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .
  Dokaz :K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..

  • montyamp

   Enajstoklasni primitivci na oblasti , le kako naj država preživi .

   • SIMON ROZIC

    …saj ne živi, naša država samo vegetira!

    • Steiermark

     Bolje rečeno, je v komi…..

  • Minovak

   Dobro si naštel narodne izdajalce, ki jim ni bilo in ni mar za svoj lasten narod, ki bi ga prodali za sto € ali manj. To je leglo zla, ki ugonablja človeštvo saj sta komunizem in socializem, največji prevari ljudi v zgodovini, ki so verjeli v socialo in demokracijo, ki je nikoli ni bilo.

  • Okra tatoo

   In zdaj še Karničar. Privezan na drevo, ki se je podrlo? Tako kot je on delal drugim? Kaj potem po Omanovsko nekaj bluzite o koncu državljanske vojne. Saj je nikoli niste nehali.

 • montyamp

  Afera DEPALA VAS
  Jackpot , sodelovali so Kos , Peinkiher , žvepleni……………………………..

  • totex39

   Se razume, zato pa so aktivirali Kosa, kateremu je že znano kako lahko nedolžnega človeka utišaš in narediš iz malega veliki medijski linč.

   • Minovak

    Je pa še eno dejstvo in to je, če so aktivirali Kosa, potem jim krepko teče voda v grlo…očitno prihaja čas obračuna.

  • Stajerka

   ….zdaj bo v stampedo še aktivaran POP TV……kjer imajo podporo druge polovice(žene) familie Kos in to celo na vodilnem položaju……

 • montyamp

  DEPALA VAS
  No pa poglejmo česa so sposobne udbovske hijene .
  Izsiljevali so hrvaškega kontraobveščevalca , da jim naredi načrt rušenja takratnega ministra Janše .
  Poglejmo kaj pravi Radojčič :
  Nakon ovakih govorenja o Janši , u niz razgovora TONE PEINKIHAR je negdje sredinom rujna 1993 g. zatražio , da sačinim skicu plana za psihološko – propagandno djelovanje, kojim bi se srušio JANŠA , najprvo kao ministar obrane, onda totalno kompromitirao .
  PAINKIHAR KAŽE DA PODRŽAVA KUČANA i KUČAN ima utjecaj u svim strukturama starih nomenklatura i starim kadrovima u novi nomenklaturi vlasti u Sloveniji , s osloncem na stare kadrove državne sigurnosti, na direktore velikih banaka , velikih privrednih organizacija Slovenije , te u ukupnim finansijskim strukturama .
  Drnovšek je tehnokrata vlasti sa osloncem na stranke lijevog centra , ali je pod utjecajem stranih centara moči , sa dobrim pozicijama u strukturama bivših jugoslovenskih vlasti .

 • Minovak

  Dolgo so vso levi ognojki preiskovali Jelko, aktivirali cel birokratski zbor ognojkov, da bi kompromitirali odločno raziskovalko posledic levih katastrof in marsikaj, če ne vse, je za lase privlečeno. Seveda pa je bilo levim ognojkom to najbolj važno, saj jim za ljudstvo ni prav nič mar, kar kažejo kazalci, da napr. za starejše (oni se ne starajo), niso naredili nič ali še manj, ko pa odprejo usta, z njih prileti laž. Do sedaj niso naredili nič, ker to tudi ni njihov namen!

 • rabbit

  Direktor Razvojne agencije Kozjansko, ki naj bi po 7 letih “odkril” zadeve v aferi Godec, je od leta 2012 predsednik lokalnega SD. JURE RAZTOČNIK

 • rabbit

  Toliko je pa padlo na njegov račun razkriva ERAR: https://erar.si/prejemnik/60289716/#transakcije

 • Stajerka

  ……ni samo komisija, vprašanje kaj se dogaja v ozadju, verjetno spet kakšna mega lopovščina……nabralo se je kar nekaj stvari – zdravstvo, Janković, Bratušek, Šarec, Erjavec/Erman, Mercator, Črnčec in še in še……napovedujem, da bo udarcev pod pasom iz dneva v dan več…….
  ….upam, da ima Jelka dejanja podkrepljena z dokazi……samo nazaj, na polno……je pa nekaj kar me bega, zakaj se govori o korupciji??……a ne sodi takšna zadeva v NEPOTIZEM?!……

 • rabbit

  Direktor Razvojne agencije Kozjansko, ki naj bi po 7 letih “odkril” zadeve v aferi Godec, je od leta 2012 predsednik lokalnega SD. JURE RAZTOČNIK
  Občina Šentjur mu je nakazala 112.00,00 evrov le kaj jim je svetoval. Razvojna agencija za Kozjansko pa 85.000 sedaj je pa direktor tega.
  vir: erar

  • Stajerka

   …112.000€ v 8 LETIH (3/2008-10/2015)…..

   • rabbit

    Se pravi 15.000 na leto ti dobiš toliko plače na leto.

    • Stajerka

     ….14.000/letno BRUTO…..

     • rabbit

      A dobiš toliko, za kaj dela, a je mlatil prazno slamo.
      Sem podrobno pogledala njegove račune in lej ga hudiča za občino je večina računov za 1.920 evrov. Delam za iste stranke pa nikoli se ne najdeta dva računa z isto vsoto denarja tukaj pa 80% računov za 1920 evrov.

     • Stajerka

      ….kaj te peće??….

     • rabbit

      Kaj me peče, da nekdo po politični liniji dobi posel za 304.000 evrov. Potem pa drugemu očita 7000 evrov. Pa ta delo opravi predava za kaj je pa on dobil denar pa nihče ne ve za piko na i pa dobi še dobro plačano službo na občini.

     • Stajerka

      …ti pišeš o Raztočniku ali Godcu??……očitno imava kratek stik :)

     • rabbit

      Raztočniku. Pa še nekaj za občino je delal 5 let. Tako pravi erar. Godec je dobil 7000 pa ne vem ali v paketu z vsemi predavatelji ali sam. Nimam POPTV tako da ne vem.

     • Stajerka

      …e sedaj vidim, da sem na Erar gledala Raztočnika :))……lapsus :))……mea culpa…..

     • rabbit

      Drži.

   • Ehnaton

    Sešteti je treba dva zneska, da dobiš pravi znesek, 197.000,00 EUR. Zdaj pa lahko še enkrat računaš. koliko tvojih letnih plač je to.

 • montyamp

  Bobu bob .
  Banditsko potomstvo ne izbira sredstev .
  Kdaj bo spet kaka likvidacija ?????????????
  Dajmo tokrat enih par murglosrbinov , ne samo Slovence .
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..

 • montyamp

  Family Kos in family Jajnković, to so cvetovi ki dajejo Sloveniji vonj po vukojebini .

 • Stajerka

  …..Kos se bo oglašal……pokasiral MILIJONE na NLB, sedaj bo pa druge učil morale……KJE je drugi član njegove KPK, še vedno na NLB??…..

  Podjetje nekdanjega kriminalista in vodje protikorupcijske komisije Draga Kosa v Novi Ljubljanski banki zasluži 218 evrov na uro, v enem letu pa 765.000 evrov, kar podjetje uvršča med najbolje plačane zunanje izvajalce naše največje banke.

 • Minovak

  Očitno je Jelka dregnila v samo sredino osjega gnezda, kjer se enormno napajajo, poleg bele mafije, še drugi levi priskledniki, saj se tam vrtijo velike številke. Privleči na dan 7 let staro, že zdavnaj pozabljeno zgodbo, za katero so vsi vedeli in tudi dali soglasje, je še en dokaz o primitivnosti in strahu, da bi jih odkrili. Tudi to se bo zgodilo in takrat ne bo lepo…za rdečo mafijo. Ali pa se že dogaja…!

  • rabbit

   Poglej si včerajšnjo oddajo Faktor pa ti bo vse jasno. Blaža Mravljeta toži UKC za 100.000 evrov ker o njih grdo govori glede žilnih opornic.
   Mravlje sekretar v preiskovalni komisiji o otroški srčni kirurgiji.

   • Minovak

    Že vrtim nazaj…!

    • Minovak

     Gledal, čista desetka, samo premalo takih ljudi, a čas streznjenja prihaja, zanesljivo, ker mora.

   • Ehnaton

    Blaža Mravljeta bo absolutno potrebno podpreti s prisotnostjo na sodnih obravnavah, če bo do njih prišlo in javnim objavljanjem dogajanj v zvezi s sojenjem ter s tem vršiti pritisk na sodno oblast, ki jo obvladuje globoka država. Možak je v boju za resnico izpostavil le sebe brez udeležbe politike, ki bi mu sicer ščitila hrbet, zdaj je padel vanjo kot je dolg in širok.

 • rabbit

  Zanimivo je, da sem Godca vpisala v Erar in njegova firma ne posluje z državo nima nobene transakcije niti te.

 • Stajerka

  ….MILIJARDO opranega so že razpucali??…..tudi tam KPK NE najde nobene dokumentacije!!!……

  • rabbit

   A ni čudno.

 • Stajerka

  ….en izmed akterjev otroške srčne kirurgije je že spakal kovčke…..in našel službo v Jankovićevi rodni domovini…….

  • rabbit

   Klokočovnik pokrita rit.

 • antimur

  V kolikor so vklučili na RTV samega zahrbtnega in gansterskega barabina Kosa, je očitno, da je kučaniste panično strah za dotacije, ki jih dobivajo in ropajo na račun bolnikov za ohranjanje svoje okupacije.

  • rabbit

   Mravlje in Pezdir povedala, da bi samo z znižanjem materiala prihranili 3,5 milijarde, sedaj pa poglejte koliko bi prihranili z zajezitvijo kraj. V UKC kradejo vsi od direktorja do snažilke glede na to kaj lahko ukradejo. Veliki veliko mali pa malo kradejo pa vsi.

 • Vera

  Nasmeh voditelja dnevnika na POP TV je povedal vse o njih samih .

  • rabbit

   Kaj češ piškotkar.

 • totex39

  Za bebavi narod, ki verjame medijske režimske pravljice je bilo potrebno najdit za njih nekaj novega, da se pozabijo Jankovićevi milijonski odpisi. To je pač barbarska slovenska družba.

  • Anton

   jap tako je to, pri tej zgodbi ne morem mimo primerjave Jelka Godec-in odpis dolgov klana Janković, pa da se navežem na anakdoto ko delavec ukrade šrauf dobi knjižco, ko pa režimsko nastavljeni direktor-aparaček brez ustrezno strokovnih kompetenc zafura podjetje pa nikoma ništa, blesavi narod pa še naprej voli levičarje, da pa je to vse skupaj več kot prozorno pa itak vidi vsak ki ima trohico še ZKP(beri zdrave kmečke pameti) .

   sarkazem press

 • Polh Dobri

  Eno so pogodbe, ki so škodljive, drugo pogodbe, ki so doprinos ljudstvu, družbi ali osebni doprinos, ki je v skladu z zakoni, izveden pregledno, racionalno in profesionalno, ki ne diši po korupciji, zvezi in poznanstvu ampak po kvaliteti. Nevoščljivost in hudobija v pogodbenih zadevah nimata kaj iskati !

 • Ryuk

  Kaj se je NLB končno znebila skorumpiranca kosa, da ima ta zdaj čas metati polena pod noge Jelki Godec?

  • totex39

   Sigurno je še tam in vleče lepo plačo, zraven pa še gobezda.

 • Peter

  “Novica” je medtem že izginila s prve strani hanzi mmc. Razen nekaj režimskih komentatorjev-tipkačev, ki so z običajno vnemo udrihalu po desnih, pretiranega zanimanja ni vzbudila.
  Še ena brca v temo, no.

  • rabbit

   Takoj ko so odkrili kdo je zgodbo povedal medijem se pravi JURE RAZTOČNIK predsednik lokalne SD so novico hitro umaknili.

   • xtc

    Težava je v tem ,da ta tov. ni kdor koli,kdor malce pozna žlahto se hitro zave s kom imamo opraviti.
    Tov izhaja iz zelo ideološko pravoverne familije po mami malo manj po očetu,ki je zagrižen levičar kot njegova dva svaka,no oče je bil soudeležen in vedril pri potapljanju Alposa,drug del sorodstva pelje do OZS in vodstva tretji pa do nekdanjega visokega funkcionarja občine in grobarja celjske lesne firme ,katerih starši so bili borci,kot pri prvoomenjenemu po mamini strani.
    Ded tov. Raztočnika po očetu pa je bil vodja crkvenega pevskega zbora in organist v farni cerkvi in zelo pobožen.
    Čudna pota gospodova.

    • Polh Dobri

     Pa naj še kdo reče, da jabuk ne pade dalč od dreva.

    • rabbit

     Skratka komunističen koritar.

     • Polh Dobri

      Prasc po domače.

     • xtc

      Hja, preje večen strošek države kot fotr.

     • rabbit

      Saj zato se pa sinček bojuje za korit, drugače bo pa revež lačen, nič ne zna pa še len za povrh.

 • Unikatna

  Preveč svinjarij je odkrila…če ni afere, si jo bodo pač izmislili…krade se, krade…namesto tatov, preganjajo tiste, ki opozarjajo na kriminal…sram naj bo vse…

  • Polh Dobri

   Sram v današnji Sloveniji nima teže, žal. V poštev pridejo samo denarne kazni in rešetke ! V najtežjih in brezupnih primerih pa šus v glavo !

 • Poserjemsenavse

  Drži se Jelka…super gospa

 • montyamp

  Nasledniki komunistične partije v pravi luči:
  “Mi vse ukrademo na svetu, zato vse to je naša last, najlažje delavcu in kmetu, ker imamo tu pač mi oblast!”

 • Polh Dobri

  Nekje sem slišal, da so Japonci izdelali robota, ki lovi lopove. Enega so za testiranje poslali v Rusijo. V Moskvi je v dobri uri polovil 100 dolgoprstnežev. Nato so robota testirali v Srbiji in tu v Beogradu je v uri polovil 200 kradljivcev. Za referenco in zadnji poskus uspešnosti pred trženjem so se Japonci odločili še za Slovenijo – Ljubljana. Tu pa se je zalomilo saj so v dobre pol ure robota ukradli.

 • zamaškar

  Dokler Slovenija ne postane pravna država bi se morale razne županove liste prepovedati,kajti v njih je zbran jagodni izbor modelov trdega dela totalitarnega sistema.

 • Okra tatoo

  Kaj je zdaj narobe? Jelka Godec je vaški funkcionar in na vasi gre za zneske nekaj sto evrov, Odnosi med sorodniki, ki si “rihtajo” posel so pa enaki kot v mestu, kjer gre za večji denar, Večja vas, večje mesto, večja država, je večji kup denarja. Problem Slovenije pa izgleda, da je velikost. Pa ni tako. Problem je pretočnost. Če bi imela vas, kjer živi ga. Godec, večji tok denarja, potem bi se po sistemu provizij, ki veljajo za to državo, tudi na vasi in s tem tudi na privatnih računih lahko nabralo kar nekaj denarja. Ne na računu ge. Godec, ker je poštena, vendar takrat, ko posla na vasi ni, še hudič muhe žre. Problem Ge. Godec je pokazal kako sistem deluje. Na vasi in v mestu popolnoma enako. Zato, dokler ne bo dodeljevanje služb, poslov, izvajalcev in podobno v tej državi popolnoma transparentno iz tega kruha ne bo nič. Ker volje po spremembi ni. Pa bi bila zelo lahka in poceni. saj imamo internet. In vsi imamo GSM aparate in še kaj več. kaj je lažjega, kot nekaj portalov prilagoditi temu. Da v trenutku vidimo, ne da moramo biti super detektivi, kako je ta mala državica s kompleksom, pognojena. Od A do Ž. In imamo zakonodajalce, ki delajo te zakone in izvajalce teh zakonov, se pravi nas in nekaj vmes, se pravi razne Kose, ki pozobljejo, ker razni nesposobni in marmeladni ali pa sendvič poslanci nočejo ali ne znajo zakonov spremeniti. Saj vas gledamo na TV. Ali ne bi mogli teh svojih monologov bolj ciljno usmeriti in poenostaviti. Vsi poslanci ste po moje v isti gnojnici, ki se imenuje parlament. Kaj mislite, da če se boste lepo oblekli in lepo govorili na TV, da se ne boste “pognojili”? Vi poslanci ste navadni “drek pumparji”, da vam bo jasno. In od tega “dreka je odvisno, kako bo Slovenija rasla. Premalo je premalo in preveč gnojevke tudi zaduši vse, se pravi ravno prav, saj živite od provizij, pardon, od gnojila, a ne. Vsi, od dohtarjev, so drek pumparjev, ki za svoje delo dobivajo nekaj exstra, da so bolj učinkoviti. Ge. Godec želim še naprej uspešno delo, predvsem zato, ker je doživela to, kar dnevno doživljamo vsi navadni državljani, malo odcepljeno Slovenijo, ki se je odcepila od norm, in od belega kruha. Za črn kruh se je pa treba boriti. Dobrodošli.

 • WISKY 1000

  pravega poštenjaka so levuharji aktivirali

 • Imperial Commando

  https://www.rtvslo.si/slovenija/fakin-in-gregoric-pred-preiskovalno-komisijo-dz-ja/499870

  Če slučajno še komu ni jasno zakaj je ta “afera” prišla na dan po 7ih letih… In učinek se že kaže, prvi komentar na hanzi kurbenhaus je “A bo na zaslišanju tudi mož Jelke Godec?”.

  • Peter

   Pa dežurni tipkač tao3 se kot stekel pes zaletava v zaprta vrata, hehehe, no.

   • Imperial Commando

    Vidim ja, pri JankoviĆu pa ni bil tako zagret :)

 • xtc

  Mislim ,da tukaj velike zgodbe ni-če res obstajajo potrdila od ministerstva in ostalih organov kam je bila zadeva poslana,je zadeva OUT tudi za Kosa in Štefanc ne vem zakaj omenjena nista glasna pri 2TDK in SODU-ki bremenita AB.
  He,he,he še ena prav smešna in resnična zgodba.
  Ded po očetu Tov. Raztočnika je bil velik prijatelj še z enim dedom bivše SD političarke Anite Koleša v prejšnjem mandatu SMC,oba sta bila zelo pobožna Raztočnikovi so stanovali v kaplaniji,ded Kolešobe pa par deset metrov stran v delu lastne hiše ,ki jo je moral ponovno idkupiti nazaj ,ko so mu komunisti po vojni pobrali vse od premoženja do zalog in ga poslali ravnat žeblje za prevzgojo v Šterenthal za par let.Iz njegove nacionalizirane delavnice in še ene je nato nastal Alpos,kjer je vedril oče Tov. Raztočnika,

 • prodriges6

  V takih krogih je verjetno njen gospod bil najcenejši od najcenejšega, kar pomeni da je dejansko vsak predavatelj tam delal za sendvič in še malo drobiža,…..To se sedaj išče dlako v jajcu da se pomete pod prag milijonske lumparije ostalih,…jaz sprašujem državo če nam sedaj ni potrebno več plačevati davkov ker vsak državljan ima v dobrem 29 milijonov? Jaz si predstavljam da do izpolnjene kvote 29 mio ne plačam nič?

 • frondi

  sds-ovci nesposobni, saj še krast ne znate,
  no trudite se pa, to priznamo hahaha loleki luzerski

 • marker

  Treba je zakriti lopovščine Jankovićeve družine. Po sedmih letih to vlačite na svetlobo. Mož poslanke ni nič ukradel in si tudi ni nič prilastil, ampak je le prejel zaslužek za opravljeno delo.

 • SIMON ROZIC

  Gospa Jelka Godec je osebnost, zakon resnice, glasno-govornica , brez dlake na jeziku,
  ki z veliko dozo zdrave pameti predstavlja trn v peti mafijski globoki državi!
  Ponosni smo na njo, na Logarja in vso pogumno opozicijo, ki nas tako vztrajno razsvetljuje!

 • Coeus

  “Toda Jelka Godec je že takrat za mnenje zaprosila ministrstvo za
  izobraževanje in Komisijo za preprečevanje korupcije – in oboji so
  prižgali zeleno luč za sklenitev pogodbe.”

  Ce zgornje drzi, ima tako crno na belem, da je delala “zakonito”, ceprav neeticno, in je vse skupaj farsa. Ce pa ne drzi… pa nekdo laze.

 • Anton Zgaga

  Le kaj neki bi s to novico kdo hotel zamegliti? Mogoče afero Črnčec, na kateri bo pravkar doktoriral Požar? Mogoče Jelinčičeve darilne potegavščine, ki so pravkar top novice konkurenčnega spletnega Reporterja? Včasih so vlekli na plano Cerarjevo dvojno zaračunavanje potnih stroškov ali pa popust Virantu pri letalski karti. Le kaj so takrat hoteli zamegliti?

  • Olga101

   Plačujete za zdravstvo ali ste eden tistih, ki imajo vse zastonj, ker je “naš”?

   • Anton Zgaga

    A o Mrevljetu pa nič? Ves čas imam vzporedno odprt tviter od Janše.

 • Steiermark

  Jaz bi predlagala, da se vzame v “najem”, od Hrvatov, Goli otok, obkrožen z barakudami in drugimi morskimi zvermi, ki bi jih, potomce te jugoudboske drhali, obdržali na njem, kjer bi si z razbijanjem kamna in prenašanjem kock z enega dela otoka, na drugega (kot so to počeli z svojimi zaporniki, na Golem), “prislužili” kdaj pa kdaj, grižljaj kruha in kozarec slane vode!…..

 • Olga101

  Spoštovana gospa Godec, vsi vemo, da gre za poskus utišanje in ustrahovanja s strani udbomafije! Podpiramo vas! Nadaljujte!

 • JANEZ GUS

  Jelka,samo tako naprej.Komunjarje z milo ali silo.Kako je ta pokveka od Šarca nategnila blesavi narod,da so ga volili.

  • pedro

   in kako nas nateguje, da obdrži Kralja. Ja normalno, njegov Kralj je država.

 • janko

  Pri poročilih o povpraševanju novinarja stare visoke zdravnike se je videlo, da so pokvarjeni ko sam hudič!

 • Polde Bastič

  Jelka mnogo nas drugorazrednih smo ti iskreno hvaležni za tvoja prizadevanja za opravke z njimi, ki bi jih moralo biti vsaj sram, dokler niso za zapahi. Jelka nadaljuj z našo moralno pomočjo!

 • Polde Bastič

  Gospa Jelka ste in smo na pravi poti.Lopovom se tresejo hlače – slab znak ob razkritjih za njihova početja, kraje, kopanje bančnih lukenj, grabež pri žilnih opornicah, pa Jankoviči itd.Imamo še kaj razkriti in zvedeti, dovolj materiala za tožilsvo, da se zmiga. Hvala vam gospa Jelka od nas drugorazrednih davkoplačevalcev. Polena, ki vam jih mečejo pred noge, bomo skupaj moralno sproti odmetavali.