Klemenčič predlaga Đorđevića za podpredsednika vrhovnega sodišča

Vrhovni sodnik Miodrag Djordjević. (Foto: STA)

Miodraga Đorđevića je za podpredsednika vrhovnega sodišča za šest let državnemu zboru včeraj predlagal pravosodni minister Goran Klemenčič. “Mudi se jim, da ga do volitev poslanci izvolijo. Zdaj še imajo večino. Ni pa dobra izbira za sodišče,” je bil sinoči prvi neuradni odziv med uglednimi sodniki. Težava na vrhovnem sodišču je, ker nihče drug ne kandidira za podpredsednika Damijanu Florjančiču. Podpredsednica pri prejšnjem predsedniku Branku Masleši je bila bivša Đorđevićeva soproga, vrhovna sodnica Nina Betetto.

Đorđević je za kandidaturo za podpredsednika vrhovnega sodišča dobil večino v sodnem svetu (dva člana sta bila proti) in med vrhovnimi sodniki na obči seji, kjer pa števila glasov proti kandidatu ni mogoče izvedeti. Je pa po neuradnih informacijah kar nekaj sodnikov glasovalo proti kandidatu, ki je v preteklosti neuspešno kandidiral za šefa vrhovnega sodišča, evropskega sodnika in tudi za ustavnega sodnika. Za ustavnega sodnika ga je leta 2007 predlagal predsednik Janez Drnovšek; v državnem zboru je bilo za kandidata 35, proti pa 42 poslancev. Za izvolitev je nujnih 46 glasov in ni bil izvoljen za ustavnega sodnika

Podpredsednik vrhovnega sodišča bo Đorđević postal za šest let, če ga tokrat potrdijo poslanci, ki se pred volitvami sestanejo le še na dveh rednih sejah.

Za vztrajnega se je Đorđević izkazal, ko ga predsednik republike Borut Pahor tudi v več poskusih nikakor ni želel predlagati državnemu zboru v paketu za evropskega sodnika. Njegovo kandidaturo sta podprla vlada in sodni svet. A pri Pahorju se je ustavilo. Če bi ga Pahor predlagal, bi kar polovico kandidatne liste tvorila nekdanja zakonca Đorđević in Betetto. Pahor se je na koncu odločil za nenavadno rešitev in državnemu zboru predlagal štiri kandidate za tri mesta. Ponudil je predavatelja na harvardski univerzi Klemna Jakliča, ki ga je podprl dotedanji evropski sodnik Boštjan M. Zupančič, podpredsednico vrhovnega sodišča Nino Betteto, predavateljico na univerzi v Gentu Nino Peršak in odvetnika Marka Bošnjaka.

Đorđević se je na to izbiro, ki ga je izključila, odzval z opozorilom, da ni naključno, da je Pahor predlagal kandidata, “ki sta se kritično izrazila do odločitev rednih sodišč v zadevi Patria.” Jakliča je leva vladna večina izločila v državnem zboru. Na evropski ravni pa je bil iz trojke, ki je preostala, izbran Bošnjak. Torej eden od tistih, ki si je upal kritizirati fiasko, ki se je sodiščem zgodil v primeru Patria.

Bettetova, ki je bila kot podpredsednica nekoliko soodgovorna za sramoto rednega sodstva, pa – čeprav je v slovenski vladajoči politiki veljala za favoritko – na evropski ravni ni uspela.

Težave z otroki z drugo pomembno žensko
Đorđević pa se v medijih zadnje čase precej pojavlja zaradi otroka, ki ga ima z drugo pomembno žensko: z državno sekretarko (to je enako kot namestnica) Gorana KlemenčičaTino Brecelj. Drugi Klemenčičev državni sekretar je Darko Stare, ki je bil s Klemenčičem že na KPK, predtem pa je bil namestnik šefa Sove. Brecljeva je v preteklosti delala tudi v sodstvu, v vladi pa je bila že v času Alenke Bratušek, ko je bila edina državna sekretarka pri pravosodnem ministru Senku Pličaniču, ki si je s službeno kartico na kosilih plačeval tudi cigarete.

Zaradi domnevnih težav povezanih s sinom, ki ga ima Đorđević z Brecljevo, na osnovni šoli Poljane, je spletni portal Nove24TV doletela prijava na policijo, ko so tam le poročali o tem, da je policiji že predtem prijavil revijo Škandal24, ki je poročala o neprimernem obnašanju otroka.

O menda precej težkem sinu Đorđevića in zapletih, ki so posledica konfliktov, je na svojem portalu že prej precej pisal Bojan Požar, ki je nedavno napovedal pohod na volitve. Da zgodbe o težavah z otroki niso povsem iz trte izvite, je slišati tudi med sodniki.

Na probleme že prej na osnovni šoli Prežihovega Voranca je javno opozoril predsednik SNS Zmago Jelinčič. Jelinčič je, ko sem ga sinoči poklical, povzel, da je bilo veliko sestankov zaradi težav s starejšim sinom, ki sta ga starša na koncu prepisala na osnovno šolo Poljane. “Z Brecljevo ima dva sinova, eden je večji problem od drugega, z Betettovo pa hčerko, ki je v redu,” je ocenil Jelinčič, ki je otroke in sodnika Đorđevića nekoliko bolj osebno spoznal, saj sta na isto osnovno šolo kot nekaj časa Đorđevićev sin hodili obe njegovi hčerki.

Predlog predsedniku državnega zbora Milanu Brglezu, naj zbor za podpredsednika vrhovnega sodišča imenuje Đorđevića, je takšen:

Vir: spletnicasopis.eu

Brglez je Klemenčičev predlog včeraj že poslal mandatno volilni komisiji, ki o kandidatu razpravlja pred državnim zborom. Na lestvici priznanih in prezrtih pravnih avtoritet, ki je objavljena v Spletnem časopisu,  je Đorđević med tistimi doktorji prava, o katerih v tujini ne najdemo citatov, kar pomeni, da mednarodno ni zelo prodoren. A med dejavnimi sodniki, ki imajo doktorate, so le redki takšni, katerih dela bi v tujini veliko citirali.

Peter Jančič, spletnicasopis.eu

 • piko8

  Same nesposobne in upoglive kadre!!!

 • Gor Pri

  Žena je sekretarka na pravosodnem ministrstvu! Če to ni zrelo za KPK?!?

  • samsara

   Pa ne le za KPK…
   Norostim udbofevda ni videti konca, a konec obstaja in je čedalje bližje. Najbolj temno je tik pred rešitvijo.

 • janez cepec

  še enkrat, kva ma veze kuga al pa kašn je oče, al pa kašn je sin? od ljubljenga vodje fotr je biu domobranc, sin Ivan pa tak komunajzar. sej se more fotr u grob abračat

 • čips

  To je zajebancija? 1. april še ni…

 • MižekFiga

  Dovolj, še bolje PREVEČ, je srbovanja po ddr. Kučanovem merilu!

  • MižekFiga

   Vsem samo eno vprašanje:
   “Živimo v EU državi Slovenija, ali v ddr. Kučanovi Srboslaviji ???”.

  • samsara

   Nekakšen nadomestek za maslenega, ki se je inedavno izpel.

 • VERRZIFIKATOR

  Človečku je treba povedati po njegovo, sicer spet ne bo ničesar razumel.

  Đubrilo Kadijević

  CRNI ĐORĐE

  Crni Đorđe, rupa sitna mala,
  glumio bi kneza, čak i kralja,
  ali glas mu nekako ne valja,
  sve je ovo samo jadna šala.

  Crni Đorđe hteo bi da bude
  Karađorđe, junak, velik, prvi,
  svet da samo oko njega vrvi,
  nema nigde takve glave lude.

  Crni Đorđe kadijom bi bio,
  kolac oštar oruđe mu glavno,
  on bi proces da završi slavno,
  pri tom dokaze bi mangup krio.

  Crni Đorđe ima jadan sina,
  koji nožem deci bi da preti,
  kaže mangup tako da se sveti,
  pošto mrzi sva ga okolina.

  Crni Đorđe, sav iskompleksíran,
  pošto jadnikom se mangup zove,
  opet smišlja smicalice nove,
  vreme je, da bude suspendiran.

 • Rotar Jakob

  kurćanovo krivosodje tudi na vrhovnem sodišču!

 • Vlado77

  Ta vlada hiti s kadrovanjem svojih po nazoru pa še malo popoprani po vrhu. Ne morem verjet , da bodo šli mimo zgodbe v šoli in njihova nasilnega otroka, ki so ga branila oba mati in oče .In to ne na legalen način temveč s grožnjami. Za njih (Klemenčiča) je idealen za visokokvalificiranega sodnika – bljack. Kdaj in kako se bomo znebili teh negativcev in častilcev prejšnjega sistema? Moramo res pasti na samo dno? Je res koalicija toliko zamašena in slepa ,da potrdi vse?

 • goldhorn

  Pero, en pomemben podatek manjka v članku:

  Državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje, ki sodnika Đorđevića predlaga za novega podpredsednika vrhovnega sodišča, je Tina Brecelj, žena – Miodraga Đorđevića!

 • FUCK COMMUNISM

  Prekleti levuharji izdajalski!!! Cefurje nam basejo na vsa vodilna mesta! Pa kaksen clovek moras bit, da lasten narod zajebes s tujci na vseh polozajih vpliva in moci?!? Celotno levuharsko pakazo je treba obsodit zaradi veleizdaje, zapret in kljuc stran vrzt! Placali boste tole, prisezem vam!!!

  • janez cepec

   pa kašn ljudje so bli tvoji predniki, kolaboranti, lizuni izdajalski, de so se za kos kruha pa strgane gate prodal okupatorju? a si kdej pomislu na to, pederčino jedna?

   • FUCK COMMUNISM

    Pizdun usran, da te nam ene dvakrat okol mavlna, pankrt hudicev! Pa odgovor na vprasanje, katerega sem ti ze 5x javno postavil: a je slika enonogega na tvoji steni doma??

    • janez cepec

     a maš ti sliko plešastega bivšga komunajzarja, dones samozvanega disidenta u špajz, de ti otroc, če ti jih je slučajn kdo naredu, sam jih nisi, ke si drkađija, marmelade ne kradejo

     • FUCK COMMUNISM

      Nimam nobenega in ne volim Janse! Odgovori na vprasanje, peder!

  • MižekFiga

   Ddr. Kučan ima formalno slovensko državljanstvo. Neformalno imamo nešteto izjav o njegovi NEslovenskosti. Njegov vpliv je neskončen, dokler ne bo izločen iz politike zaradi veleizdaje. Najbolj hecne so njegove aktivnost za Srbijance v Sloveniji z ruskimi državnimi odlikovanji.

   Mimogrede si zapomnite še vse EU državice, ki imajo rusko šablono za državno zastavo. Bolgarija, Srbija, Slovaška, Slovenija, pa še katera in ne pozabite na skrito komunistično navodilo o enakosti (FUJ-sanju) na svetu.

  • Krtača 20

   A veš kakšen moraš bit? Lih tolk prfuknjen kokr si ti. Tak moraš bit.

   • FUCK COMMUNISM

    Ja, prfuknen sem! Ti si pa ravn dost zabit, da se me ne bojis! Ko pride cajt je to zame boljs

 • žogica

  Naslov je zgrešen, glasiti bi se moral: Džordžević, strah in trepet beluharjev !

  • Mojca pokraculja

   A boš tih izdajalka jugoslovenarska.

   • žogica

    Ne, ne bom tiho…. Tvoja pritlehtnost je brezmejna, sramuj se sama sebe…. Nisem izdajalka, ti si potomka izdajalcev in večno boš. Sem SLOVENKA, kar sem že večkrat napisala, za razliko od tebe pa spoštujem tudi “jugoslovenarje”.

    • rubec

     A boš tiho smrkla. Zate je tovarišica bunka Mojca Pokraculja gospa.

     • žogica

      Ti se pa zavij v meglo, pa na Luno, gor ti bo fajn !

    • FUCK COMMUNISM

     Ti si zdrizast izlocek clovestva, nekaj kar se odvratno prime na podplat, da te mora clovek potem ob sop trave brisat, da se te znebi. Tolk si ti “Slovenka”. Fuj!!!

     • žogica

      Kako pogumen in poguben belouharski izloček si. Velika škoda, da taki pokvarjeni izločki hodijo po svetu im mešajo meglo. V ogledalo se poglej in boš videl, kako velik, nepomemben niče si !

    • Mojca pokraculja

     Nisi sam izdajalka, ampak navadna čefurka, ki zase trdi da je slovenka in že vnaprej ve za druge kaj so. Kar spoštuj jugoslovenarje sej to so tvoja braća.

    • Mojca pokraculja

     Nisi sam izdajalka, ampak navadna čefurka, ki zase trdi da je slovenka in že vnaprej ve za druge kaj so. Kar spoštuj jugoslovenarje sej to so tvoja braća.

     • žogica

      Ja Mojca, sem SLOVENKA, spoštujem vse ljudi na tem svetu….., vesela in ponosna sem na to ! Ti revica, nimaš biti na kaj ponosna, nimaš biti za kaj vesela….. Tvoje sovraštvo in tvoja omejenost, ti krojita življenje, zato je tako bedno !

     • Mojca pokraculja

      Samo deklariraš se za slovenko. Miselnost je pa čefurska, komunajzarska, jugoslovenarska. Le kaj so ti naredili ! Leporečiš o tem kako spoštuješ vse ljudi, hahaha, pa saj ni enega posta v katerem ne zaničuješ. Kdo ti pa pluske daje, dej mal poglej, no.Preslikavaš name tisto kar si sama, ljudem lepiš neke oznake, ki jih pobiraš v svojem bednem umu. Beda in žalost.

     • žogica

      Res si bedna in žalostna, tvoj um je omejen, pa še veš ne, ker drugega sploh ne poznaš. Ja spoštujem vse ljudi, ki so vredni mojega spoštovanja, kar pa ti nisi, vseskozi dokazuješ svojo sovražnost in misliš, kako si pametna. Kratka je tvoja pamet in kratkoročno je tvoje pametovanje ! Te svoje pluske si pa kar talajte, zahojenci beli !

     • Mojca pokraculja

      Nimaš šans žogica. Si že blokirana.

     • žogica

      si me zelo razveselila, da ne bom imela več opravka z tabo !

  • MižekFiga

   Domobranstvo je častno proti nečloveški komunajzarski revoluciji. Bravo domobranstvu in fuj komunajzarstvu !!!

   • žogica

    Imaš pa na kaj biti ponosen, beluharski izdajalec !

   • žogica

    Domobranstvo je nečastno in grozljivo izdajstvo Slovenskega naroda, bljek !

 • totex39

  To dela človeški monsun vse zanalašč.

  • samsara

   Takšen preprosto je.

 • MižekFiga

  SAMI SMO si KRIVI zaradi ignoriranja volitev. Tako, zato imamo Cmerarja podložnega ddr. Kučanovim perspektivam za bodočnost Slovenije.
  NOVE VOLITVE IMAMO LETOS !!! in upam na dokončno zadnjo spremembo parlamenta za slovensko EU Slovenijo.

  • janez cepec

   vrajt, maš prou, sami ste krivi, sam ne zarad ignorance, ampak za to, ker mate komunajzarja za vodjo opozicije. prov vam je, luzerji

   • Vojteh Dovč

    tukaj je problem samo ime in priimek imenovanega-

    -ja kateri bi pa mogu bit dragi partizani in kolaboranti

 • MEFISTO

  A, seveda so si Slovenci sami krivi, da imajo krivosodje namesto pravosodja.

  Še huje bo, če bodoše naprej volili plenilsko in sleparsko levico, ki si izbira sodnike po svoji meri.

  • MižekFiga

   Ključ za normaliziranje je “pravosodni svet”.
   Spomnite se policajskih zadreg, dokler so o njih odločali samo policaji. Danes v teh svetih policaji niso v večini !!! Torej NORMALIZIRANO!
   Enake zadrege se nam dogajajo s pravosodnim in tožilskim svetom.
   O teh svetih odloča samo Parlament ????
   PARLAMENT volimo volilci iz Slovenije. Letos imamo volitve. IN …….. ne čakajte, za Slovenijo gre!

   • MEFISTO

    Ključ vseh ključev za spremembe je edino in samo izgon levice na smetišče zgodovine.

    Kaj ti pomaga pravosodni svet, če bodo pa vanj imenovali najbolj pokvarjene rdečkarje.

    • MižekFiga

     Velja samo z našim novim parlamentom. OK?

    • Vojteh Dovč

     na smetišče bravo…
     .. in iz smetišča potegnemo kolaborante ,verkvene miši, itd

 • šmentanamuha

  Beda od Cerarjeve vlade je sklenila po priporočilu strica iz ozadja: “Pofukajmo za konec te bedne Slovence še v glavo”. To bo Frankensteinovo maščevanje.

 • Poštenje velja

  Cofurji Raus

  • MižekFiga

   Komunisti (tudi nasledniki) FUJ, FEJ in FUJ.
   IN
   Slovenija NI BALKAN ampak je osrednja Evropa.

   • žogica

    Tudi ti imaš alergijo, daj namaži se čimprej, da nebo kakih hujših posledic.

   • Krtača 20

    To pa vašmu sokiću povej, pa scheiserci pa ibrotu z berglo pa….. mah kva se z bedaki bodem….

    • MižekFiga

     Ćofurji raus.

 • Krtača 20

  Đuđić al pa đorđević sej je vseen.

  • FUCK COMMUNISM

   Takemu izlocku smrdljivega organizma kot si ti, je vseeno, ja

 • VERRZIFIKATOR

  In kje je našel tole lepotico,
  ki ves zaljubljen ji v uho šepeče,
  zarobljen kot ksk šolarček trepeče,
  da kmalu jo povabil bo na pico?

 • MEFISTO

  Pravilno sem se vprašal, alini škoda moje modrosti in učenosti, ki jo razdajam rdečkarjem, čeprav vem, da v njihove trde glave ničesar ne spravim.

 • Radolf Mitler

  Po zmagi na volitvah bomo sprejeli zakone o prepovedi delovanja vseh južnih bratov na katerikolih funkcijah v Sloveniji. Plačevati bodo morali davek v višini najman 300 EU in več (Glede na dohodke).
  Gibanje bodo imeli omejeno .

 • Vojteh Dovč

  tukaj je problem samo ime in priimek imenovanega-

  -ja kateri bi pa mogu bit dragi partizani in kolaboranti

  • RATATA

   Tukaj je problem tvoja butasta zahojena buzefurćefurantska glava!

   • Vojteh Dovč

    so kreteni in so kreteni tu gor — ti si falu stran.

  • FUCK COMMUNISM

   Problem je, da ni Slovenec! Za vas levuharje in komunajzle je pa ze dolgo znano, da vam je vseeno za nacionalnost, glavno, da je rdecuh, pa tut ce je opica! Rajs imate rdecuharsko opico, kot politicno drugace mislecega sonarodnjaka. Internacionala, pa to… Hudic naj vas vzame, cimprej!

  • šmentanamuha

   Ja, žal priimek postaja vedno večji problem.

 • Olga_10

  Osebek, ki ne obvlada niti svojega mladoletnega otroka, naj bi bil podpredsednik vrhovnega sodišča??? In to na predlog osebka, ki krši ustavo in zakone????
  Še sedaj niso začeli s preiskavo bančnega kriminala in pranja terorističnega denarja, torej ropanja davkoplačevalcev!!!
  Prioriteta jim bo kredit SDS…s čimer davkoplačevalci nimamo nič! Seveda, volitve so blizu! Ščititi je treba privilegije “naših”!
  Dol s komunisti!

 • FUCK COMMUNISM

  Za Klemencicem bo kmalu razpisana tiralica… kreten se bo pa spraseval zakaj le, saj da je nedolzen… Fizicno je najbrz res nedolzen, glede na to kako je odurno grd!

 • Franjo Trojner

  Vzamimo raje kakšnega Avstrjica, ali pa Madžara, celo kak makaronar bi mi bil ljubši, samo totega Đorđevića NE!

  • FUCK COMMUNISM

   Ne, v Sloveniji naj bodo na vodilnih polozajih vpliva in moci izkljucno Slovenci. Drugi lahko tukaj zivijo, pod pogojem, da so posteni in da spostujejo Slovence in Slovenijo, sefi bomo pa Slovenci!

  • šmentanamuha

   Se strinjam. Ima preveč mekanih đ-jev in ć-jev. Če pa vzamemo v obzir še njegovega nasilnega sina, ki ustrahuje celo šolo in mu nihče ničesar ne more, potem pa je jasno, da imamo opravka z navadnim balkanskim krvosesom, ki ureja stvari pač po balkansko.

   • FUCK COMMUNISM

    Pankrt mojemu otroku ze ne bi tezil! Bi jih najprej foter fasal, ce ga ne bi umiril, pol pa se pankrt!

 • Franc Šink

  Nekam mnogo je tujih priimkov v slovenskem pravosodju.

  • FUCK COMMUNISM

   Ne vec dolgo!

  • zokispoki

   Ja, tako kot v parlamentu in se kje !

 • sprehajalec

  V deželi s potlačenim egom, se kot ribe v vodi počutijo tisti, ki so prišli iz juga in s seboj prinesli izraziti ego. Kaj lepšega ob takšnih butljih, ki jim ego udari ven le če je v varnem zavetju avtomobila ali pa domačega vrta. Zato so tam, kjer se potlačeni ego ne upa izpostaviti. Predsedniki sindikatov, sindikalni delavci, uniformirane službe, sodišča. Povsod tam, kjer se da goniti gobec.

  Pa da ne bo pomote, če bi bil ta prispevek pozitiven, bi bil Balkan že zdavnaj eden najbolj razvitih krajev sveta. tako pa izvaža samo balkance.

 • plavi-mil

  Prokleta banda pokvarjena, ta bi moral iz vseh funkcij, pa doma naj poštima, da bo njegov mulc postal normalen, ne pa da njegov mulc po šoli maltretira sošolce in jim grozi, da bo vse pobil.

  • FUCK COMMUNISM

   Na katero solo pankrt hod???

 • svoboda sloveniji

  KAKO BOLANI SO ŠE VEDNO
  OD SVOJE RDEČE KUGE ……….
  PREBUDI SE SLOVENIJA !!!
  SLOVENSKI NAROD , NAŠIM POTOMCEM IN TUDI SEBI SMO DOLŽNI
  OČISTITI – OSVOBODITI NAŠO PRELEPO SLOVENIJO !
  PREBUDIMO V SEBI PONOS, POGUM, POKONČNOST – KAR V BISTVU TUDI SMO !!!
  SLOVENCI DELUJMO ODLOČNO IN ODGOVORNO !!!
  ČAS JE …….
  VSI NA VOLITVE !!!
  ZMAGA RESNICE !!!
  ZMAGA SDS !!!
  SVOBODNA SLOVENIJA

  • Nada Razborsek

   SDS je tvoja opcija. “Crna kuga je nastala oz. se preobrazila iz rdece kuge”. Koliko sovrastva je v ljudeh in s kaksnimi izrazi se obkladate na druzbenih omrezjih. Sramota!!! Ni cudno, da so otroci ze pri 10 letih tako borbeni , samosvoji, neposlusni in s taksnimi izgredi opozarjajo na sebe(predvidevam, da so jim vzorniki starsi) ter ogrozajo nedolzne solo obvezne otroke.

 • borko

  ciganerija na pohodu,,,

 • večni srb

  Rotirajo se naj, tako kot na nižjih sodiščih, potem se bo lahko vsakdo izživljal nekaj časa nad svojimi ideološkimi nasprotniki in kritiki.
  Pa pridni bodite, Škoberne še vedno piše pritožbe kameradom na Dobu, čeprav so ga zaprli še za najmanjšo svinarijo. Za primer ostalim.

 • večni srb

  Ko slišim za ugledne slovenske pravnike, vedno najprej pomislim na Evropska sodišča.

 • večni srb

  Pahor ga je predlagal, po moje, za take ni treba dodati nič več drugega.
  Pod novicami o slovenskem pravosodju, bi lahko stalno objavili tudi naslov Evropskih sodišč in varuha ČP, da bodo ljudje takoj razumeli razliko.

 • Lustrator

  Kot kaže bo Srbov in Bosancev na vodilnih funkcijah slovenskega gospodarstva, pravosodja, politike in estrade več kot v matični Srbiji in Bosni. Nisem nacionalist, samo izpostavljam nezanikljiv trend.

 • joza joza13

  A Đorđević?
  Zakaj pa ne bi Mustafe?
  Hasan in Mujo sta tudi ok.
  Zaradi mene lahko za podpredsednco imenujejo tudi La Toyo.

  Na volitve bom pa letos šel!

 • samsara

  Kaj najvišje funkcije krivosodja so nekako dedne al’ kako?

 • samotoje

  Je pa tale Džordževič res en hud schmuck; bolj ga v rit suvajo, bolj kandidira. Zakaj ne bi še v, recimo, Panćevu kandidiral za kaj?

 • Maja

  kaj je to ta g.Djordjević ki ima najbolj nevzgojenega otroka v Sloveniji ? jok, dajte mu takoj leto izrednega dopusta, da bo imel človek čas za vzgojo otroka ! za Slovenske otroke gre…v OŠ !