Ko Šarca in Jankovića na laž postavi kar moskovski župan! Gangster Janković je bil pri njemu z vladno delegacijo!

“Moskovski župan Sergej Sobjanin in ljubljanski župan Zoran Janković sta podpisala program sodelovanja med mestoma za obdobje 2019–2021. Slovesnost je potekala v navzočnosti ruskega premierja Dmitrija Medvedjeva in slovenskega premierja Marjana Šarca, ki je v Moskvi na uradnem obisku,” piše na uradni spletni strani moskovskega župana in na laž postavlja trditve Marjana Šarca in Mestne občine Ljubljana, da Zoran Janković ni del vladne delegacije v Moskvi.

Da bi bila vladna sramota po odpisu 29 milijonov evrov gangsterski družini Janković kar se da navidezno zakrita, so na obeh straneh, tako v kabinetu Marjana Šarca kot v Mestni občini Ljubljana, pred torkovim odhodom na vladni obisk v Rusijo zatrjevali, da bo Zoran Janković tja potoval samostojno. “Župan Mestne občine Ljubljana ni del uradne delegacije,” so zapisali.

Osrednji mediji so se tudi trudili, da Jankovića in Šarca ne bi nikjer slikali ali posneli v istem prostoru. Toda vse so na laž postavili kar na spletni strani moskovskega župana Sergeja Sobjanina. Tam so zapisali, da sta Janković in Sobjanin podpisala program sodelovanja med mestoma v navzočnosti ruskega premierja Dmitrija Medvedjeva in slovenskega premierja Šarca, sicer nekdanjega nekdanjega člana Jankovićeve Pozitivne Slovenije.

Zapis na spletni strani moskovskega župana.

Šarčeva morala na ravni Jankovića
Vezi med Jankovićem in Šarcem so več kot očitno ostale tako tesne, da ga je ta brez moralnih zadržkov vzel na uradno pot v Moskvo še z drugimi ministri in gospodarstveniki. To se je najbolj videlo že v trenutku, ko je v javnosti odjeknila informacija o odpisu 29-milijonskega dolga in ko bi moral Šarec zavzeti ostro stališče proti mafijskim praksam družine Janković, vendar se ni niti postavil na stran vladavine prava in se distanciral od tovrstnih anomalij, ki jih predstavlja enostavna prisilna poravnava, kot je to v oddaji Tema dneva dobro povedal poslanec Anže Logar.

Foto: Večer

Še več. Šarec je celo omenil, da je šlo za odločitev po črki zakona, pritlehno je obsodil celo takratno opozicijo, da naj bi ta glasovala za zakon, s čimer je ciljal na SDS in se še enkrat grdo zlagal. Redosled noveliranja zakona o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju jasno kaže, da so zanj in v takšni obliki, ki je omogočila odpis Jankovićevih dolgov, glasovali izključno v koaliciji strank Pozitivna Slovenija, Socialni demokrati, Državljanska lista in Demokratična stranka upokojencev Slovenije leta 2013. In da se ne pozabi: Sedanji predsednik vlade Marjan Šarec je bi takrat takrat član Pozitivne Slovenije!

In čeprav se Šarec še tako trudi distancirati, je danes prav tako na strani Jankovića – tistega Jankovića, ki so mu pred 29-milijonskim odpisom dolga odpisali še 16 milijonov evrov dolgov, državljani pa že leta drago plačujemo račune za zavožene projekte in zadolževanje vodenja občine Ljubljana. Da grehov iz Mercatorja in človeških žrtev sploh ne omenjamo. Šarec in Janković se na vas preprosto požvižgata, ko v Moskvi nazdravljata s pregrešno drago penino in se mastita s kaviarjem ter si želita še več volivcev, ki jima bodo namenjali glasove in plačevali račune.

Peter Truden

 • antimur

  S to kučanistično zločinsko navlako, ki nas brez vseh pristojnosti tlači v stalinizem, moramo nujno počistiti. Mislim, da sta Janša in SDS veliko predolgo mečkala, zato moramo mi domoljubi, ki bolj kot vsako stranko, ljubimo svojo domovino Slovenijo, nekaj uktreniti.
  P.S.: Prekleta Kučan in Šarec sta končno javno dokazala, da sodita med zločince in kriminalce.

  • Dragan Krstič

   Nič nista Janša in SDS mečkala. Mečkajo čisti Slovenci, to bo to.Večina čistih Slovencev ima kratko lajtengo. Najraje okopavajo vrtiček okol svoje hiše, ostalo jih ne briga.

   • Steiermark

    ….ali pa morda zaradi indoktrinacije v jugovini, še vedno ne uspejo videti resnice, katero jim kažejo , še naprej, razni šaraci in jankovićći , kućanćki….

    • Dragan Krstič

     Povprečni čisti Slovenec s kratko lajtengo takole rezonira: Tito mi je dal hišo ali stanovanje, za 7 dni sem lahko šel v tovarniške barake na morje, imam vrtiček ki ga okopavam da cneje čez pridem, več pa ne rabim, politika me pa ne zanima, zvečer namesto poročil gledam turške nadaljevanke, Janša je pa zdrahar in lopov.

   • SIMON ROZIC

    Tem volilnim trapcem, je potrebno natisniti slikanico, kjer bojo
    namalani vsi zločinci, ki so jih spravili na “kahlo”. Mogoče se bojo
    prebudili iz morečega sna!!!

  • FORT WORTH

   Ker “manager” jankovic ni znal sestaviti vlade, ko je bil cas, so udbasi nastavili Sarca, ki je bil pravtako iz krdela propadle PS.
   Skupaj vedrita, lazeta, kradeta in zavajata…

  • dob

   Šarec in Janković v Moskvi podpisujeta s Putinom pogodbo za nabavo in vgradnjo ruskega brskalnika GOOLAG na vseh računalnikih v slovenskih osnovnih šolah.

   • SIMON ROZIC

    …in vrtcih tuid!

   • rubec

    Hahahaha

   • mona lisa

    In v umobolnicah tudi.

  • zokispoki

   Zoki, de prjatli, potuje v Moskvo, de, pod geslom, de, KRIMINALCI VSEH DEZEL, ZDRUZITE SE !
   De, Dedededede!

  • SIMON ROZIC

   To pa že dolgo vemo, ne vemo pa, kako se bande rešiti!!!
   Najprej bi morali vse akterje od Šarca do Jankovića, preko
   vseh levakov in bedakov potegniti iz Kučanove riti, potem
   bo pa šlo kot po tekočem traku….

   • antimur

    Najmanj dela in še manj ogabnega in smrdljivega bi bilo, če bi golazen izdajalsko pustili v riti zločinca in izdajalca, pa tudi kriminalca Kučana, ter vse skupaj, z enim zamahom, poslali v nadzemeljske sfere.

    • mona lisa

     To so mokre sanje vsakega poštenega Slovenca. Bog daj da se zgodi čudež in se to uresniči.

  • Robi Drago

   Mršš v grmovje ker za v hosto niste

   • Schemva Miro

    V hostah so se skrivali osvoboditelji naroda,ko se je nebo razjasnilo,so pa zmagoslavno prikorakali ven.

 • tasilo

  V naslovu …

  (X) … je bil PRI NJEMU

  Sramota, da pisuni niti sklanjati ne znate prav in tvorite slovenski mestnik (5. sklon) po čefurskih pravilih. Najbrž se bebci niti ne zavedate, kakšno škodo delate slovenskemu jeziku! Vedno vas je en sam gobec domoljubja in slovenstva, pa niti osnov jezika ne znate. Res, sram vas bodi!

  Nova24, če hočete imeti ugled, resnično morate dobiti lektorja tudi zaradi drugih jezikovnih nečednosti, neumnosti, nesmislov, pačenja in napak.

  LP.
  Hanibal Lector

  • janko

   No, ni vsak profesor slavistike. Npr jaz odlično obvladam slovnico, pa so v firmah imeli precej višje plače od mene apartčiki in delali v spisih slovnične napake, da mi je nič kolikokrat izbijalo dno.

   • samotoje

    Kakšen profesor!! Medij mora!! skrbeti za pravilen jezik. Brez debate.

  • von Rhein

   Lublanski harambaša je bil….kod njega.

  • francelj3

   Jaz sem se odločil, da preneham opozarjati na katastrofalne jezikovne napake v Nova24tv, in sicer iz preprostega razloga, da se ponavljajo vedno enake napake, kar pomeni, da je uredniku in avtorjem popolnoma vseeno za jezik in se nočejo naučiti ničesar. Česa se niso naučili v šoli, pa itak vidimo vsak dan.

 • neuralinkn1

  Sobjanin Jankovič pakt.

  • sodnikisozločinci

   Sledi razdelitev Poljske, pri čemer bo Janković dobil burek in ćevap. Kar poglej ga, reži se kot špikana pleskavica s krožnika.

   • zokispoki

    Fukfehtar in kriminalc, de ! Pingvin Sarec pa njegov pudelj in pucpenzl ! Balkanski incest v vukojebini, pac !

 • neuralinkn1

  Mislim, da bido morali novinarji malo popraviti pogromsko retoriko, nekako nima smisla govoriti, da smo nekomu najprej odpisali na desetine milijonov dolgov, potem se ga pa zmerja z gangsterjem in poziva k odstopu. Mogoče razumemo narobe, dolgove so mu odpisali zato, da ga zdaj lahko kličejo gangster.
  V nadaljevanju članka lahko beremo, da je bil odpis popolnoma zakonit in celo po katerem zakonu, v istem zakonu piše tudi, da državljane drugo ne briga.
  Zdaj je kriv, ker je pobratil Ljubljano z Moskvo, od česar bi morali slovenci zagotovo žeti neke koristi, saj prestolnica nekdanjega sovjetskega cesarstva ni ravno največje mesto na vasi.
  Še marsikaj bomo požrli, saj prisotnost predsednika Rusije in naše vlade pomeni, da gre za državni in tudi globalni interes, če nič drugega, bodo vsaj nalili par milijonov na njegov račun, da ne bo zgledal tak cigan.

  Nekaj mu morajo dati, da ne bo še crknil od lakote.

  • von Rhein

   Kakšne koristi bomo imeli Slovenci zaradi “pobratenja” ?Če pogledamo na nižji nivo poglejmo kakšne koristi imajo Kranjskogorci od Ruske kapelice. Stroške in čiščenje posrane okolice,ko delegacije odidejo.

 • neuralinkn1

  Slovenija je trenutno najmočnejši igralec na svetovnem diplomatskem parketu, v Moskvi imamo Zokija, v Washingtonu Melanijo, v Vatikanu pa Rodeta, le kaj bi lahko sploh šlo narobe.

  • janko

   Yes, we are N1! In imamo prefinjen okus: Melanije nočemo niti omeniti, Rode je naš prvi in edini kardinal, pa smo ga vseeno opljuvali! Od EU ne rabimo denarja. Putin je pa zakon, samo priključuje ozemlja svoji najmanjši deželici na svetu!

  • Amerikanc

   Mely in Rode bi lahko Sloveniji, če bi bila normalna država in ne komunistična enklava, doprinesla ogromno dodano vrednost državici Sloveniji. A je nevoščljivost in hinavščina rdečkotov premočna.

   • Slovenec

    Točno.

   • opazovalec

    Rode je je kar nekaj prinesel. Cel grad so mu na tuje stroške obnovili, še svojega grba nad vrati ni plačal.

    • Steiermark

     Si ga plačal ti ali pa je morda šel denar iz naših, slovenskih žepov, kot gre v primeru te balkanske jugomafijske združbe, ki nas zasužnjuje in uničuje!

    • Andrej

     A veš, kje sedaj domuje kardinal Rode?

     • opazovalec

      To je meni dobro znano, kakor mi je znano, da si je dal obnoviti grad Goričane na tuje stroške, cel osebni grb si je dal narediti. Sicer pa o tem potekajo dolgotrajni sodni spori.

     • Andrej

      Še vedno ne vem, kje zdaj stanuje Rode. Kolikor je znano iz

      https://sl.wikipedia.org/wiki/Dvorec_Gori%C4%8Dane
      obnavlja lastnik Škofija na svoje stroške. Kaj je tu sporno?

    • Amerikanc

     Saj ga ni nikamor odnesel. Grad stoji tam kjer je stal, v Skaručni mislim da je. Izropali in naselili z gošarji so ga naši vrli komunisteki. Drugače ga ne bi bilo potrebno kaj dosti obnavljati. Tako da s populizmi lahko kar zaključiva.

     • opazovalec

      A si ti iz Amerike sem padel, govora je o Gradu v Goričanah!

   • Steiermark

    To ni samo nevoščljiost in hinavščina ampak, čisto balkansko mafijsko ravnanje, kjer so vsi gangsterji brez vesti in zaradi tega , po titovo tlačijo vse v svoje žepe, medtem, ko ljudem trgajo kruh iz ust…..

 • janko

  Od vsega sveta zapuščeni rdečkarji iščejo bilko samopotrditve v pravoslavni ošabni velesili…

 • sodnikisozločinci

  Šarec je že večkrat dokazal, da je lažnivo komunistično prase in izrodek človeške vrste.

  • Skrajno Desni

   Šiptar… drugega od takega dreka tudi ni za pričakovat.

  • Robi Drago

   gnoj

   • mapu

    Dobro si se poimenoval..

 • Amerikanc

  Očitno se Šarko najbolje počuti v gangsterski združbi. Ne smemo pozabiti, da ima okoli sebe tudi “črnogorsko mafijo” ! Ne samo srbijansko.

  • Gašper Rozenstein

   Janša ima pa okoli sebe ovce hehehaha

   • Schemva Miro

    Janša je v parlamentu od začetka samostojne Slovenije,bomo videli koliko časa bo Šarec

    • Robi Drago

     JJ pač več ne bo dolgo v parlamentu (preje v zaporu)

     • mona lisa

      Še prej pa ti z levaško mafijo vred. Taki kot ti ste zafurali Slovenijo.

     • McBobo

      Zakaj bi moral iti pa v zapor? Daj razloži.

   • Franjo Trojner

    A ti si tudi z Šarcem v prazen bazen ( brez vode) na glavo skakal? Te si ti osl in to grande osl. In ti osel misliš, da izgledaš pameten, če modrim praviš ovce? No kdo že skače v prazen bazen? A ti je še vedno do smeha? Se smejiš svoji norosti?
    Daj mi ti povej, kaj si naj državljani mislimo o tvoji levi vladi, v kateri ministrca Bratuškova reže lovke, ki so predsednika leve vlade Šarca postavile na oblast??
    Daj mi povej kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ko gre predsednik leve vlade Šarec v Rusijo po navodila, kako ravnati z Merkatorjem?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, katero non stop izsiljuje nadkoalicijska ekstremno leva stranka ZL?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki izigrava USTAVO in priporočila ustavnih sodnikov/sodišča?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki pri sprejemanju proračuna ne upošteva fiskalnega pravila in še pred sprejetjem nerealnega proračuna sama že najavlja rebalans proračuna?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki nas vedno znova zadolžuje, da lahko poteši apetite velikega dela javnega sektorja po višjih plačah in vedno novih privilegijih?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki ne stori nič, da bi v arestu pristali vsi banksterji?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki nam vedno znova dviguje že itak previsoke in preštevilne davke in napoveduje še nove?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, katere predsednik vade ne želi govoriti v EU parlamentu, vez vzhičen pa leti Srbom in zdaj še Rusom v objem?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki ne zmore, ne zna urediti kaotičnih razmer v zdravstvu?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki ne zna predlagati in sprejeti niti ene samcate nujmo potrebne reforme?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, katere predsednik Šarec je mizarski tehnik z 7. popravci in neznan komedijant?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki ne zmore razrešiti z Hrvati z arbitražo že določene meje?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki ne zna ustaviti množičnih ilegalnih prehodov naših meja?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, ki je skregana z vsemi vladami nam sodednjih prijatelskih držav?
    Daj mi ti povej, kaj si naj mislimo o tvoji levi vladi, katere predsednik vlade poziva svoje somišljenike, da naj skupaj z njim skačejo na glavo v prazen bazen?
    In ti osel misliš, da izgledaš pameten, če modrim praviš ovce?

    • Mate

     Daj mi ti povej: a si kej ovčka janševka?

     • Franjo Trojner

      A ti si še eden izmed tistih, ki za kamikazo Šarcem na glavo skačeš v prazen bazen. Veš, da se ti fejst pozna..

   • mona lisa

    Budalo to se pravi da podpiraš tiste na zgornji sliki.

  • Schemva Miro

   Bolj bo držalo šiptarsko.

  • mona lisa

   In vse to mi krvavo plačamo.

  • Steiermark

   pa šiptarsko tudi, katerih gene ima sam…..

 • zamaškar

  Kam se sprevrže takšna bratska pomoč,vidimo na primeru Venezuele,ki podpira verjetno enega najboljših režimov na svetu s človeškim obrazom za ustvarjanje miljonov razseljenih in lačnih ljudi.

 • est

  Bolj se bojim, da so podpisali protokol o povračilu pufa, ki ga je ustvaril Agrokor in posredno Mercator.

 • GverilaStyle

  GOLAZEN

 • Skrajno Desni

  Bolj kot ne so strici v ozadju Rusi, poglejte si vse sluzaste Slovenske delegate na fotkah.

 • bubamara

  Socijalistični otok sredi Evrope. Me zanima kolikokrat so že naše politike v Bruslu vprašali zakaj smo v EU. Po moje vsaj stokrat.

  • Mojca pokraculja

   Komunistični. EU razlikuje med socialisti in komunisti!!!!

   • Steiermark

    Čeprav neke velike razlike med komunisti in socialisti ni – oboji so zločinsko nastrojeni, predvsem proti avtohtonemu narodu ter se na veliko trudijo, da nas nadalje okupirajo z musliji in približujejo “bratom rusom”! Komunizem – socializem, je hujši zločinski sistem od nacizma!

    • neuralinkn1

     Samo v tvojih mokrih sanjah.

  • Andrej

   Jih ne sprašujejo več. Ker oni vedo, kako je s SLO, mi pa se delamo, da tega ne vemo.

  • Lustrator

   Se bojim, da je celotni levi hemisferi EU-ja je še kako v interesu imeti v svoji sredi muzej socializma na prostem – njihovi radikali niso niti pol toliko prismojeni kot naši “sredinci” in se lahko od nas še ogromno naučijo. Na zahodu in severu sta srp, kladivo in Žižek nekaj eksotičnega, pri nas pa je to stvar vsakdana.

 • VERZIFIKATOR

  Katinka Polak

  KDOR VISOKO LETA

  Kdor visoko leta, nizko pade,
  to letalska biti zna nesreča,
  sreča pa, ta reč je opoteča,
  spremlja tistega, ki več nakrade.

  Toda v zraku biti zna nevarno,
  vsa nakradenost tam ne pomaga,
  ko motor izteče se, omaga,
  šlo za vzdrževanje je nemarno.

  Tam nevarnost zlahka se poveča,
  to vedo predobro ruski brati,
  treba je samo dodobra znati,
  pa zavila v drugo smer bo sreča.

  Če se že tako visoko leta
  kakor sta visoko ti barabi
  v zraku se najlaže stvar opravi,
  pravzaprav naloga to je sveta.

  Res ne vem, v čem slabši smo Slovenci
  od Poljakov, nam slovanskih bratov,
  v Katinu znebiti se bedakov
  je rešitev, v večni hladni senci.

 • Ehnaton

  Pa se je hitro pokazalo kako dobro je, da hišno podjetje ni šlo v stečaj, kamor bi po vseh pravilih sicer moralo. In debilna sinčka bosta zopet polno zaposlena.

 • Igor Kavalar

  En velik minus za Ruse, da se sploh sestanejo z tem kriminalcem!

  • Dragan Krstič

   Preko njega bodo obvladovali Slovenijo, sicer jo pa že.Preberi Požareport.

  • Lustrator

   Ja preko česa pa misliš, da bodo njihovi državni mafijski moguli prali denar? Preko Nemčje, Švedske, Avstrije? Tako kot Kitajci, iščejo samo do dna skorumpirane narode tik pred bankrotom, kjer je vladam celo v interesu, da se posluje pod mizo.

 • VERZIFIKATOR

  Sergej Ivankovič Ljubljanin

  SLEPI POTNIK

  Na letalu, stojte, potnik slepi,
  v delegacijo se jim je vrinil,
  da njen član je, prav nesramno hlinil,
  nujno tu potrebni so ukrepi.

  Kdo sprejel je lumpa na letalo,
  kdo zanj jamči, da je tega vreden,
  kdo ga vrže iz letala, preden
  bo vzletelo, kaj šele pristalo?

  Dajte, no, stvari ni resno vzeti,
  da je slep, seveda je slepilo,
  da duhove z njim bi pomirilo
  in da treba ga ne bo prijeti.

  Da je slep, so rekli le pro forma,
  sicer pa mu vid prav dobro služi,
  zlasti ko z barabami se druži,
  kar njegova vsem je znana norma.

  Ko vzleti letalo, je neviden,
  skrijejo v kabino ga letalsko,
  v Moskvi pa pristane po padalsko,
  ves poštirkan, vdan in silno priden.

  Delegacije se izogiba,
  češ da slepi vanjo pač ne sodi,
  sam po mestu naokoli blodi,
  a izda ga znana ruska hiba.

  Ga posnamejo, ko se rokuje,
  ruski fotografi in agenti
  in še kakšni tuji eksponenti,
  veliki ga brat pač opazuje.

  Slepec naš pa se tako tolaži,
  kaj potem, če v Moskvi bil sem viden
  in če bil sem malce nepreviden,
  da ujeli spet so me na laži.

  Važno je, da so posnetki lepi,
  in doma nihče da nič ne vpraša,
  slepemu se vsakič prizanaša,
  saj igrajo vidci, da so slepi.

 • Slovenec

  Kaj pa ste pričakovali? Ali je treba barabam skrivati poreklo, če jih naivni in nezainteresirani volivci nočejo in ne zmorejo kaznovati na volitvah?

 • totex39

  Hinavci preklemani kaj sploh rinejo v EU, če jim bolj pašejo rusofili. Kmalu bodo dobili vse to kot bumerang nazaj, pol pa bodo lahko razdeljevali kredite in subvencije, ki ga od nikogar ne bodo prejeli.

 • Dragan Krstič

  Vodenje globoke države od Kučana prevzema Janković s pomočjo bratov iz Rusije. Kučan bo samo še svetovalec.

 • Peter

  Za pike je dobil nagradno potovanje v Mockbo.

  btw, kdo sploh še kupuje v merkatorju, no?

  • šmentanamuha

   Jaz kupujem vedno več v Mercatorju. Imajo odlično linijo izdelkov Bio zone.

   • pajot

    Da ne govorim o Pilsner Urquellu,ki ga drugod nimajo.

  • Hugo

   Nerodna reč. Na vasi imamo šolo, vrtec, cerkev, gasilski dom, večnamensko dvorano prevsem za kulturne prireditve, bife, asfaltirano igrišče, zadrugo in trgovino. Pošto so nam ukinili. In na trgovini piše – Mercator. Hvala Bogu, pravijo priletni domačini.

   • Peter

    Ja. Pri nas imamo tudi vse to, tudi pošto še imamo, samo na trgovini piše nekaj drugega. Pa sem zelo vesel, da nimam prav nobenega opravka z merkatoriji.
    Pa še lekarno imamo svojo, privat, tako da tudi pri aspirinu nič ne dam lopovu.
    Kaj mi še manjka do sreče? Nič kaj dosti, še rublje uvedemo, pa smo na šarcu, no.

    • Šarko Janshari

     Manjka ti kurac od konja.

     • Peter

      Še dobro, da tebi ne, no.

 • me

  ko bo padla prva glava……..bo pokalo počez……zgodovina se oponavlja

 • Janez Novak

  Dober je Serpentinšek. Daje vtis, da se norčuje iz vseh. Igra vlogo, ki mu jo je dodelil režiser in se ne sprašuje, kakšen je scenarij. On samo igra po scenariju in navodilih režiserja.

 • Dragan Krstič

  Kaj se bo izmislil Šarec ko se vrne domov od Danajcev?

  • Beli Sneg

   Nič se mu ne bo treba zmišljevati. Na anketah se mu bo rejting dvignil.

 • Skrajno Desni

  Se spomnite besed Antona Ropa Jankoviću, sedaj Janković Šarcu KDO TE JE PRIPELJAL V MOSKVO JAZ SEM TE PRIPELJAV.

 • totex39

  Še po TV za javnost je izjavil, da ne gre z Jankovićem skupaj, lažnivcu ne bi smeli več verjeti, potrebno bi bilo izvesti takojšnjo nezaupnico.

  • McBobo

   Ne vem, kaj sds čaka? Za vsako tako laž nezaupnico vladi in premierja takoj nagnat.

   • Robi Drago

    pa tebi tudi

    • mona lisa

     Izdajalec.

    • Schemva Miro

     A si ponosen,ko imaš šiptarja za predsednika.

 • Zoki Spoki

  Oriđinal G.

 • Andrej

  Ni še čisto jasno, kdo vlada: Zoki ali Šarko. V bistvu je to Kučan, le da tega pametni Slovenci ne vemo.

  • Oliva

   Zokija pripravlja murgelski škrat, je na uvajanju. Zdaj se mora samo še lepega vedenja naučit, zato ga vlači šarko zraven.

 • mginko

  Večna komunistična laž za narod, ki ga ukradena država ne briga. Vse po režiji iz centra rdeče mafije.

 • xtc

  No kot sem že dejal težava je Mercator-očitno so Xaraxch,,Počepalšek in Šimpanzović narobe razumeli,kako in kaj z Mercatorjem.
  Seveda ,se sliši ,da bi rad šimpanzović prišel za direktorja SLO Sberr Banke,ka je teoretično možno,ampak ,če misli ,da bo kradel,kot je v mercatorju in Magistratu se je uštel zagotovo.
  Nekaj pa je jasno,Šimpanzović in Rusibodo prijatelji le toliko časa,dokler bodo Rusi imeli korist in d si bodo poplačali čim več pufa iz Agrokorja,takoj ko bo Šimpanzovič pričel krasti in ko ga ne bodo rabili se ga bodo znebili.
  Jasno pa je ,da bo verjetno Mercator kasneje za čim večjo ceno na prodaj na prostem trgu to pa SLO butci težko razumejo,da ko pride do denarja grejo prijatli preč.

  • Andrej

   Slovenci bodo kupovali v Mercatorju dokler je njegova zaščitna barva rdeča. Mene to sicer odbija od Mercatorja, nekatere pa nezadržno privlači. In teh je več od “mojih”.

   • šmentanamuha

    Vseeno raje Mercator kot pa Lidl.

    • neuralinkn1

     Lidl je najboljša trgovina pri nas, Mercator se lahko primerja edino še z vaškimi zasebniki.

     • McBobo

      Tudi vaški zasebniki ga prekašajo. Tisti pik vrbovac naj pa kar ćobankvić žre, prokleta nesnaga.

    • macon

     Raje Lidl in Hofer pa Spar kot “nacionalni interesnik”, ki me je ropal cela devetdeseta, ko nisem imel alternative.

 • Stajerka

  ….a je Putinu kdo povedal s kakšnimi lopovi in hinavci ima opravka…….in naj si krije hrbet, vključno z denarnico :))……naložit v helikopter in odvrečt v Sibirijo, potem pa tja izvozit slo volkove, medvede in F21….aja, pa Kućana ne pozabit, če slučajno ni že tam…….

  • samotoje

   Ni treba Putinu nič povedati. Enake sorte se razumejo brez besed.

 • šmentanamuha

  A lahko prosimo, da uredništvo Nove24 najame enega lektorja ali pa pošlje svoje novinarje na dodatne tečaje glede pravil slovenskega jezika. Nedopustno je, da v samem naslovu bije v oči napačna raba 5. sklona, ki ga avtor meša s 3. sklonom. Verjamem, da to napako delajo tudi mnogi in prav zato je dolžnost pisanih medijev, da se potrudite za pravilno rabo jezika.

  Predlog “pri” se uporablja v 5. sklonu: pri kom ali pri čem, torej beseda nima obrazila -u na koncu. V primeru iz naslova se pravilno zapiše “pri njem”.
  Pravilno bi zapisali: Gangster Janković je bil pri njem z vladno delegacijo!

  Obrazilo -u bi uporabili v 3. sklonu: komu ali čemu

  To so precej hude napake, zato se zaradi vaše verodostojnosti potrudite, da jih odpravite.

  • Observer

   Veš tako je šmentanamuha, spomin je velik prabljem. Ko ljudje odrastemo, hitro pozabimo tudi osnovnošolsko znanje, če znanja ne obnavljamo. Se spomnim kakšnih deset let nazaj oddaje na RTV, ko so novinarji hodili po raznoraznih firmah in za šalo intervjuvali direktorje ali pa kakšne druge znane osebnosti glede osnovnošolskega ali srednješolskega znanja slovenščine, matematike, geografije, itd. in je vse precej klavrno zgledalo. So se samo smejali, ko so videli, da ne obvladajo več osnovošolskih stvari. Novinarji bodo morali nazaj v osnovno šolo.

   • samotoje

    Nak, znanje maternega jezika ni program osnovne ali srednje šole, ampak gre za odnos do jezika. Ni treba vedeti, da se reče pri njem, ker je to lokativ in ne dativ, ampak je preprosto treba vedeti, ker je tako prav. Ker je to tvoj, moj materni jezik.

  • samotoje

   Absolutno res.

 • Coeus

  A so res vsi konkretno omejeni rezimski pisuncki v SLO na tem portalu ali gre samo za enega, ki ima veliko psevdonimov? Verjetno je eden izmed njih tudi Tomaz Majer. :D

  • Peter

   Res.
   Jaz, na primer, sem Tomaz Majer, no.

   btw, da nisi ti Milan?

  • Peter

 • Iva

  Ker hrvaško vodstvo ni pripravljeno sodelovati z Rusi pri reševanju Agrokorja (močno zadolžen pri Sherbank) je Medvedjev pozval “našega” Šarca, naj svoje prispeva SLO vlada.
  (Požar: slovenska vlada naj preneha metati polena pod noge pri prenosu Mercatorja iz Agrokorja na družbo Fortenova, ki jo – prek Sberbanke – obvladujejo Rusi – gre za “kompliciranje” Sibila Svilana, predsednika uprave SID banke, ki je v državni lasti in odločanje AVK)

  Zakaj je Slovenska tiskovna agencija sprva zatrjevala, da Mercator ni na dnevnem redu tega uradnega obiska in zakaj so Rusi pogojevali obisk Jankoviča, sicer bi obisk bil le “prijateljski” ?!
  Kdo odloča o usodi Šarca (novo obrazne marionetne vlade) funkcionalno pismenim ni treba ugibati!

 • Skrajno Desni

  Če drugega ne Šarec laže, Janković krade.

 • Peter

  Samo da ne bo spet ventil na Sokolu zmrznil, no.

 • ZatonMesecnikov

  Ve se kdo je gazda v Sloveniji.

  Pa saj to si nostalgiki želijo. Balkanskega gazdo.

 • Borut Stari

  Pregovor pravi:” kdo laže ta krade”.

 • Anton

  pravte da Šarec laže, vprašanje ki se mi porodi ta hip pa je,

  Kdaj se on ne zlaže?

  sarkazem press

  • Peter

   Če se zlaže, se zlaže, če se pa ne zlaže, se pa ne zlaže.
   Pa saj ni pomemebno, dokler ga osrednji mediji kujejo v zvezde, bo kovan v zvezdah, no.

 • pajot

  V naslovu mi je najbolj všeč beseda Gangster.

  • Hugo

   Seveda bere članke na portalu Nova največ – butastih bralcev. Tako so ukrojeni tudi naslovi.

   • Peter

    Zanimivo.
    Največ butastih bralcev. Kako si prišel do tega podatka?

    Jaz na primer mislim, da spremlja osrednje medije precej več butastih bralcev in gledalcev, no.

    • Hugo

     Jah no. Vsak portal bere največ butastih bralcev. Prav na portalu Nova pa je med komentatorji udomačena krilatica, češ, da so slovenski volilci butasti. To je bil tudi lajtmotiv mojega “tvita”.

     • Peter

      Nekam čudno si tole speljal, no.

      Torej trdiš, da pametni portalov ne berejo?

     • Hugo

      Beremo, samo smo v manjšini.

     • Peter

      V bistvu lahko govoriš samo za tiste, ki se oglašamo. Modri molčijo.

     • Hugo

      Saj sem napisal zgoraj, da velja za vse bralce. Nesmiselno je šteti mednje 50 ali 60 komentatorjev. Da pa modri molčijo, je pa filozofska trditev.

     • Peter

      Sem pa sam že nekajkrat napisal, da volivci niso butasti. Butasti so tisti, ki so dopustili, da so osrednji mediji ostali v rokah strokovnjaka za medije iz prejšnjega režima, no.

   • tohuvabohu

    Ja, seveda, pri oblikovanju naslovov je treba misliti tudi na neumne. Pametni bralci ne potrebujejo dodatnih razlag. Ampak iz tega sklepati na porazdelitev pameti v bralski populaciji je neumnost.

 • Sonce

  Šarec in Medvedov na uradnem državnem srečanju, župana glavnih mest se srečata in podpišeta sodelovanje, in?

  • pajot

   In? sonce sveti dalje.

 • baubau

  No,pa smo vsemu svetu dokončno dokazali,kako pri nas vlada pokomunistična mafija.

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Če bi bili Slovenci in Slovenke vredni vsaj pou p**de mrzle vode, bi Jankovića narod osebno odnesel v Zapor. Ampak ker je kakor je, je pač na prostosti in potuje na davkoplačevalske posle in podpisuje v imenu slovenskih davkoplačevalcev.

 • Peter

  Sicer pa iz vsega srca pozdravljam vrnitev merkatorija v dolinske roke.
  Vse šerifove firme bodo imele spet ful dela, pa jim ne bo treba več odpisovat dolgov, if ju si vot aj min, de.

 • Peter

  Kot poroča TASS…
  https://tass.com/society/1077531

  Hehe, se počutim, kot da sem spet star 20 let…poroča TASS, no.

 • Vince Blake

  Ooooo, lepo od Jankovića, da je na svoje potovanje v Moskvo zraven vzel tudi Šarca. Morda pa imajo Rusi v svojih bazenih celo vodo.

 • Imperial Commando

  Vsi režimski mediji so še včeraj trdili, da Janković ne gre v Rusijo s Serpentinškom, da gre ločeno. Lažejo vsi levaki sto na uro.

 • GverilaStyle

  Ja sej šarac in janković imata itak verjetno dovoljenje, da lažeta….janković ima celo dovoljenje za kraje, šarac je pa tisti ki mu.jim dovoli, da kradejo, ker mu je milan tako rekel. Nič novega v demokraciji.

 • Franc Šink

  Je toliko hinavščine sploh mogoče?

 • Ros

  Ali to pomeni, da so Janković, Šarec in delegacija sodobni informbirojevci?

  • Lustrator

   nekaj takega ja. No, o “sodobnosti” bi se dalo še razpravljati.

 • Dragan Krstič

  Dragi Slovenci in Slovenke, sploh čisti, tako kot vi ravnate s svojo državo se kaže na državnozborski volitvah. Če bi bili do slovenstva tako brezbrižni in uhmepišovski vaši predniki v 18. in 19. stoletju današnje Slovenije sploh ne bi bilo. Zahod z Emono bi bil italijanski, ostali teritirij pa germaniziran, severovzhod pa madžarski.

  • AlojzZ

   Kaj pa Hrvati? A oni pa ne bi nič dobili?

 • Celcar Mojca

  Ta dva sta že od nekaj paklala skupaj. Ne vem, akko je sploh mkožno, da smo mislili, da je katerikoli od teh pošten. Barabe za dol vrečt!

  • Šarko Janshari

   Mojčka za dol vrečt!

 • Lustrator

  Ko je udbomafija enkrat videla kako apatično in brez kakršnihkoli resnih ukrepov se je na afero desetletja Irangate odzvala domača javnost, največji mediji in pristojne institucije, so se jim kar zasvetile oči.
  Putinovim mafijskim mogulom pa prav tako.

  Naj se pranje denarja z rusko globoko državo nadaljuje – tako kot v “dobrih starih časih”.

 • soc

  Že od ranega jutra eni in isti štirje udarni uvodni članki. Smo v letu 1989 ali 2019?

  Medtem je prišla na Javni hiši na plano zanimiva navijaška novica žal le s kraticami obdarjenega avtorja/avtorice. Da namreč ugledni slovenski intelektualci pozivajo Pahorja k odstopu zaradi njim in islamu nevšečne izjave… Objavite no še tule ta seznam “uglednih slovenskih intelektualcev”, da se bomo skupaj krohotali ob pojmih “ugleden” in ” intelektualec”. In se pravzaprav bali. Ker agenda teh poblaznelih levakov je že zdavnaj ušla izpod nadzora.

  https://www.rtvslo.si/slovenija/pahorjev-odziv-na-pozive-k-odstopu-moja-stalisca-o-turciji-so-znana-od-2015/499237

  Pa objavite še ime v celoti tega avtorja/avtorke iz Mesečevih krogov, saj vam je gotovo znano…

  • Peter

   Sem pomirjen. Tako tov Slabšakova kot tov Miheljak in tov Štrajn so zraven, no.
   tov Boris Vasev pa je tako ali tako aktivist in ne intelektualec.

  • šmentanamuha

   Lista antiintelektualcev, ki meni, da predsednik države nima pravice do svojega mnenja.
   V tem primeru Pahorja podpiram.

 • Šarko Janshari

  Stalingrad vs Zorangrad

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Komunisti u glavi niso čisti.

 • Šarko Janshari

  Jankoviću kapo dol.

  • Peter

   tumpek, spat pejt, no.

 • totex39

  Režimski mediji ne upajo napisati resnico o duetu Jankoviću in Šarcu, kako sta družno obiskala Rusijo.

 • Hribouc

  Gangsterski Boljševiki – Černobilsko elektrarno bi radi pripeljali v Slovenijo , norci !!!!!!!!!!!!!!!

 • Ahoj

  Gangster zoki

 • Slovenka

  Enaki ptiči skupaj lete.

 • Tweety Bird

  …čiv čiv…naš Šarko in Zoki sta pravi tandem. Slovenija bi imela veliko korist od tega obiska…čiv čiv…

 • Tweety Bird

  …čiv čiv…predstavniki največjih slovenskih podjetij v Rusiji so zelo zadovoljni z obiskom vladne delegacije pod vodstvom premierja Marjana Šarca v Moskvi, katere del so bili tudi sami. Seveda, bil je tudi Zoran Jankovič, ki je spremenil Ljubljano v najlepšo prestolnico na svetu. Tovrstni obiski so, kot so pojasnili v Moskvi, za njih zelo pomembni, saj jim odpirajo vrata in nove priložnosti…čiv čiv…

 • Tweety Bird

  …čiv čiv…Krka se bo letos približala znesku 300 milijonov evrov prodaje v Rusiji, kar predstavlja okoli 40 odstotkov vsega slovenskega izvoza v Rusijo. Taki obiski pa dajejo še dodatne priložnosti, ker ustvarjajo dobro vzdušje in podpis novih pogodb…čiv čiv…

 • Jožefa Benko

  murgelčan pa ima okoli sebe ovne in kozle,he,he

 • radames

  “…gangster janković..”

  Ja, tako se zapiše. VEDNO! Sam pa že dolgo pišem žepanov priimek janković z malo.
  Temu gangsterju je treba izkazovati prezir.

 • Common Sense

  Jah. Ne pozabite, Šarec je bil včasih član Pozitivne Slovenije…

 • Sonce

  Moskovski župan ni nikogar postavil na laž.

  3000 zelenih le icarskih!!

 • Olga101

  Slovenija bo imela od tega obiska korist le, če oba zadržijo v kakšnem sibirskem gulagu!

  • Sonce

   Z Rusijo dobro sodelujemo, več kot z ZDA, in to šteje, kapitalizem, to ste hoteli to imate

   • Olga101

    Trgovinska izmenjava z Rusijo je za vas uspeh?!! Pojdite pogledat na SURS! Ste Srb in slavite poraze? Ali pa, ni važno, samo da je “naš”?!

    • Sonce

     Ne, pri trgovski izmenjavi štejem evre, pa Vi?

 • učko

  Tako Šaro kot Zoki sta oba lastnini super gangsterja Kučana. Tako da, ne vem zakaj se čudite, da sta šla skupaj po “opravkih” v Moskvi.

 • Miki Miška

  ti gašper ..ti se rajš zjoči…

 • Dragan Krstič

  Menim da se bo Šarec zapisal v slovensko zgodovino kot kralj Lear ali celo Hamlet v ljubljanskem mestnem gledališču, seveda ta višek kariere bo dosegel po koncu njegovega političnega udejstvovanja.

 • Robi Drago

  Kaj je banda SDS kaj lažete

 • Robi Drago

  Banda ciganska desnuharska pejte spat

  • FRANC3

   Od kdaj pa sta Šarec in Zoki desna opcija. Daj malo preveri tvoje znanje, kaj je levo in kaj desno!

 • mona lisa

  Mafija vodi državo in skrbi za svoje mafijozote. KAKO DOLGO ŠE BODO IZIGRAVALI IN KRADLI SLOVENCEM KI POŠTENO DELAJO?

 • Peter

  Jaz pa čakam, da 29 entelektualcev pozove k odstopu lublanskega šerifa zaradi odpisa 28 miljonov pufov…al jih je blo 29, pa entelektualcev 28…no.

 • Marija

  To povej vsem njihovim volivcem.Ali kdo pomaga Kovačiču kateri dokazuje,da so bile volitve nepravilne?Sam se bori.Kaj bom povzeli,če ima za sabo vse tujce z našim državljanstvom.Sedaj si pa tako uvažajo nove volivce.Kdo se bo izpostavil?Z lepim kakšen preobrat ne bo šel.Ti se bodo še samo lepo smejali in uživali.

 • Janez Kepic-Kern

  Tudi ta OK, dober prispevek potrjuje
  to
  kar jaz ves čas, vsa zadnja leta – zatrjujem
  in je – ZELO DOBRO DOKAZLJIVO !
  Namreč,
  da so bili predvojni in medvojni KPS, KPJ KOMUNISTI: Kidrič, Kardelj. I. Maček, M. Ribičič,
  A. Bebler in vsi ostali
  ZELO “ORTODOKSNI” – S T A L I N I S T I !
  Točno to – in niič drugega.
  KP STALINISTIČNA VOJSKA SO BILI tudi t.i. KP STALIN, TITO T.I. “PARTIZANI”.
  Dejstvo.
  Kogarkoli so KP stalinistični t.i. “partija-partizani”, OF KP VOS, OZNA, KNOJ
  NESODNO
  POLITIČNO UMORILI – so ga likvidirali zato,
  KAR JE BIL
  PROTI STALINU IN STALINIZMU V SLO IN YU. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  PONAVLJAM.
  Na polpretekli KP STALINIZEM, KOMSOCIALIZEM – pa res ne moremo – praktično v ničemer – biti ponosni.
  Lahko se ga le – sramujemo: toliko nesodno polit pomorjenih pozitivnih Slovencev
  – zaradi nekega ex OBCESTNEGA ROPARJA, KI JE PRIŠEL
  DO POLITIČNE MOČI. Žalostno, res žalostno.

 • Mate

  Če bi bil JJ na oblasti in bi slučajno bil župan Ljubljane Logar, bi pa šel JJ na obisk h avstrijskemu predsedniku, logar bi pa šel u Hitlerjevo rodno mesto in tam zigjajlov skupaj z županom. Vsi ste isti!