Ko se ilegalni migranti sprehajajo sredi Slovenske Bistrice, je konec Šarčevih pravljic!

Foto: STA

Število nezakonitih prehodov državne južne meje v Sloveniji letos strmo narašča. Še posebno rekorden je bil julij 2019. Če smo bili v prejšnjih tednih priča temu, da so migranti prehajali večinoma na območjih Bele krajine in Ilirske Bistrice, pa smo zdaj priča povečanemu številu tudi na podravskem koncu. Dogaja se že, da ilegalne migrante zajamejo celo v središču Slovenske Bistrice.

Tako so policisti včeraj zjutraj v Slovenski Bistrici prijeli dva Libijca, za katera so ugotovili, da sta na nedovoljen način iz Republike Hrvaške vstopila v Republiko Slovenijo. Ker sta oba zaprosila za azil, so ju odpeljali v azilni dom.

Število nezakonitih prehodov meje se je letos glede na lani sicer strmo povečalo. Avgusta se ta trend zgolj nadaljuje.

Rekordne številke
Julija je bilo v Sloveniji zabeleženo najvišje mesečno število prehodov po množičnih migracijah leta 2016, in sicer 1740. V prvih sedmih mesecih leta jih je bilo 7415, število glede na lani je bilo podvojeno in daleč največ v zadnjih treh letih, kažejo podatki policije. Slednje kaže na vprašljivost zagotovil predsednika vlade Marjana Šarca, da policija ustrezno varuje mejo med Slovenijo in Hrvaški. Še več. Podatki kažejo, da je ta čedalje bolj luknjasta.

Slika je simbolična.

Med nezakonitimi migranti prevladujejo državljani Pakistana, Alžirije, Afganistana, Maroka in Turčija, kar so vse države, kjer ni vojne. Migracijam iz teh držav tako ni mogoče pripisati humanitarnega vzroka in ni možno reči, da gre za begunce, ki potrebujejo pomoč.

Več si oglejte na portalu moje-podravje.si

 • mona lisa

  Teroristični vojaki nemoteno prihajajo čez mejo. Nekatere zajamejo jih dajo v azilni dom nekatere pa vrnejo na Hrvaško in so čez nekaj dni spet tukaj. Še več pa jih sploh ne ujamejo tako da to število ni niti približno realno. nesposobni Mizar pa še vedno laže in bluzi kako varna država smo in kako je vse pod nadzorom. Če bo še nekaj časa ta klovn na vladi nas bo ta divjaška gamad preplavila.O debilnem Pokljukarju pa tako ni vredno izgubljati besed.

  • tretjerazredni

   Vsako leto se k nam deči 40.000 migrantov iz hrvaških in albanskih dežel, iz te norišnice se odseli pa 20.000 slovencev, in tako je že 30 let, odkar smo po osamosvojitvi sprejemali begunce iz republik, kjer so zanetili državljansko vojno, ko de jih je v par letih preselilo k nam več sto tisoč, namesto izgnanih in odseljenih srbov

   Zdaj pa še tile čobani zraven, efina sreča, da afričani in indijanci samo bežijo čez naše dežele, ustaši in alkaida bodo ostali.

  • McBobo

   Zakaj pa misliš, da je poklukar minister? Seveda zato, ker je nesposoben. Če bi bil sposoben, ga nebi dali na tako odgovorno mesto, ker bi naredil red, to pa komunajzlom ni intimna opcija.

   • samsara

    Njega dni je bil po besedah njegovega takratnega šefa, vodje kuhinje v blejskem hotelu Toplice, zelo slab kuharski vajenec.
    Če ne kuhar, bo pa dober za ministra, kajne. Tako preprosto!

  • Dada

   Janšo, Mahniča, Grimsa, Bahovo… o ne ona pazi na Janševe otroke, Breznika, na mejo. Tako bodo še lanski begunci pobegnili nazaj v Turčijo

   • Capi

    Če bi ti na široko raztegnila svojo pizdo, potem zagotovo pobegnejo vsi…..

    • McBobo

     Imamo srečo, da imamo daduljo. Očitno je že raztegnila tisto svojo smrdljivo, picajzlasto, garjavo pizdo, zato se nas izbeglice izogibajo, kot hudič križa in po najhitrejši in najkrajši poti zapustijo Slovenijo.

 • bubamara

  Slovenska Bistrica? A to je čez Trojane? Nepomembno.

  • rdečicvet

   pa še krof ti dajo – :)

 • Anton

  Tako so policisti včeraj zjutraj v Slovenski Bistrici prijeli dva Libijca, za katera so ugotovili, da sta na nedovoljen način iz Republike Hrvaške vstopila v Republiko Slovenijo. Ker sta oba zaprosila za azil, so ju odpeljali v azilni dom.

  pa kaj ste vi normalni?, kako lahko nekdo ki na ilegalen način pride v neko državo zaprosi za azil, porkaduš. To je evidentno kršenje azilne zakonodaje in to levaki počno zavestno in namerno, gre bolje rčeno, kot je bilo že omenjneo praktično za “posilstvo” azilne zakonodaje!

  sarkazem press

  • tretjerazredni

   Preprosto, pri nas naredijo isto kot na.Hrvaškem, najprej prošnja za azil, da ostanejo svobodni, potem pa orva prilika in hop čez mejo, proti đermani.

   • McBobo

    Džermani pa, ko jim bo enkrat zadosti pa hop nazaj v države, kjer so pridobili azil. Postali bomo eu greznica.

    • Dada

     Ja, pri tebi doma bojo ekstradirani in deportirani. Zapri ograjo in luč ugasni.

     • McBobo

      Počasi bom šel v nabavo strojničnega gnezda, tako da ne bo potrebe po ugašanju luči. Ti pa tudi prideš na vrsto, bojda pred mano, ker tudi musliji ne prenašajo lgbtq in ostalih levo komunajzerskih pofuklov.

     • Dada

      Ni treba počasi. Ti kar nabavi. Širokoustiš se kot Breznik ali Grims v SDS. Velik gobec, sapa, drugega pa nič. Nihče od vas v SDS ne bo nič ustavil, ker ste zaplankani bimboti. Ostali ste v srednjem veku. Čeprav so Babilonci pred 4500 leti že poznali naše osončje s soncem v sredini, pa je RKC kurila ljudi, ki so trdili tako. ZA RKC je zemlja ravna in središče osončja. Tako si razgledan ti in vse SDS. …..

   • Dada

    In kaj te moti…..

  • Mojca pokraculja

   Seveda lahko dobi azil in pravico do stalnega bivanja. Celo turkom ga podeljujejo.
   Če je kdo spregledal , sem že enkrat objavila, naj vsaj preleti spodnjo sodbo našega Upravnega sodišča, ki razsoja o teh zadevah. Ljudem se ne sanja kako so organizirani in orkestrirani, oblast, politika, sodišče in nevladniki. In kako so humanitarni, kako se trudijo ugoditi, to ni več res. Hudičevi advokati !
   http://www.sodnapraksa.si/?…[SOVS]=SOVS&database[IESP]=IESP&database[VDSS]=VDSS&database[UPRS]=UPRS&_submit=i%C5%A1%C4%8Di&rowsPerPage=20&page=0&moreLikeThis=1&id=doc_2015081111430477

   • Nata

    O. M. G. tOLE PA ČLOVEK LAHKO PREBIRA CEL DAN !!

    http://www.sodisce.si/

    • Mojca pokraculja

     OMG. sem tudi jaz rekla. Predvsem na vsebino, na to “tenkočutnost” ki je Slovenci nismo nikoli deležni.Saj človek nima besed. Mi pojma nimamo kaj nam delajo za našim hrbtom.
     Koliko takih sodb je bilo izdanih, kdo piše pritožbe in tožbe ?! Madonca nimam drugih besed kot izdajalci. Vse je načrtovano in koordinirano. Požrli nas bodo z njihovo humanitarnostjo , človekovimi pravicami in “pravno državo”.
     Slovenije ni več !

 • Morala

  Sploh nič več ni pod kontrolo! Kako se bo to še maščevalo…

  • McBobo

   Žal res, samo narod se bo zavedel prepozno. Okoli mene podporniki komunističnih strank počasi spoznavajo, da migranti niso več samo nekaj tam daleč in iz televizije, ampak že hodijo zraven ob boku, da se je treba držati za denarnico.

 • RATATA

  Slovenska Bistrica je v Deželi Štajerski.
  Štajerci si naj sami rešujejo migrantsko problematiko.
  Prav tako Primorci, Pomurci, Krajnci, Korošci in o tem ni potrebno prav nič spraševat pokomunajzrsko elgebitovsko Lublano, kot glavno mesto osamosvojene socialistične Republike Slovenije!
  Vsi našteti živimo v svojih slovenskih starodavnih Deželah, ki še vedno obstajajo, se z njimi enostavno istovetimo in nujno potrebno je spoznati, da jih je obvezno tudi politično obuditi, saj tako kot sedaj več naprej ne gre!
  Obstaja lahko le Zvezna Republika Slovenija sestavljena iz slovenskih Dežel!!

  • tretjerazredni

   Saj to vedo, zato so pa razbili Slovenijo na sto občin, da ne more nastati konsenz med malomeščani.
   O kakšni starodavni kulturi nabijaš, hrvati so nam najprej ulinili narečja in ustvarili knjižno slovenščino, ki je niti Google ne loči več od hrvaščine. Na zahodnem balkanu bosta obstajala samo dva dialekta, izvorno hrvaški in popačen slovenski, iz katerih se bo razvila mešanica obeh in bomo končno en narod samih zglednih katolikov.

   Ne bo pokrajin, ker to bi pomenilo konec slovenskega.naroda, tako smo izgubili že Trst, Celovec in Piransko uvalo. V prvi priliki bi se odcepili eden za drugim ter priklkučili sosednjim državam, tako kot je zdaj, bo pa večina šla pod hrvate, od koder je doma.naša oblast.

   • RATATA

    Dejgatinomalmejfukat z izvorno hrvaščino!

 • Artur

  Do konca mandata Xarchija Šipka bodo vse tzv.kvote že enormno presežene morda se Hanžkove želje že uresničujejo. Levi režimski narodni izdajalci bolj marakeški od Marakeša.

 • Artur

  RAZKRITO: Evropska unija temelji na ideji uničenja Evrope (Slovenski podnapisi)
  https://www.youtube.com/watch?v=iHHc-dSPbOs

 • Lisjak

  Ma pustmo zdaj te kameltrajbarje,problem so zdaj vuki pa medvedi toti nas lahko vse požerejo!

 • šmentanamuha

  Taka je ta stvar: medtem, ko se slovenskim korenjakom tresejo hlače pred medvedi, se ilegalci iz daljnih dežel tihotapijo v nemogočih razmerah mimo policajev in vojske, ponoči spijo z medvedi v gozdu in po tisočih kilometrih pešačenja in vratolomne vožnje v zaprtih tovornjakih, cisternah, kombijih …in bogve na kakšen način še, se nenadoma znajdejo na vašem dvorišču …

 • antimur

  Od sramu bi se najraje vgreznil v zemljo, da takšna baraba in pokvarjenec kot je Šarec paradira po slovenski častni preprogi kot da je rešil Slovenijo vsega hudega. Tej barabi je potrebno takoj po zločincu in izdajalcu Kučanu odmeriti kazen, ki jima pripada.

  • John Kovacs

   Vsakemu po 100 ilegalcev na dom. Stefica bo kar naprej kuhala caj…

   • SIMON ROZIC

    …pa enega medveda in dva volka….vse z mladiči!

    • tretjerazredni

     Ni problema, psica bo povrgla pest mladih volčjakov, to samo dpustiti v gozd in naj se trgajo z volkovi. Psica je lahko breja dvakrat na leto.

   • antimur

    Pa ja ne misliš, da jih bomo gledali kako razbojniško vandrajo po Sloveniji, pomagajo jim pa izdajalci in zločinski kučanisti. Najmanj jih je potrebno nagnati s smrdljivimi antislovenskimi kučanisti preko naših mej, da bi bili prepričani, da se poslavljajo za vedno, so še pa druge bolj zanesljive metode.

   • tretjerazredni

    Lahko, ampak najprej jih bomo nažokali k tvojem sosedu. 100 na enega, se boste že nekako zmenili, da.bo mir in prav za celo vašo vaško skupnost.

    Saj to si hotel, a ne, tudi če jih sprejme nekdo drug, bi potem ostali pri nas, ampak ti tako daleč zgleda ne razmišljaš.

  • tretjerazredni

   Dva sta, eno marioneto ste izvolili pa za predsednika države.
   Vem, da nisge imeli nekega izbora, ampak če ne moreš izbirati med normalnimi ljudmi, pač ne greš na volitve, ni treba za vsako ceno podpirat največje idiote.

 • John Kovacs

  Ko bo Serpentinsku zagustilo bo na pomoc poklical Melanijo….

 • Andre Frass

  No kaj pa bomo poreklo potem na Ursolo,ki jo je EPP enoglasno podprla. Ona se hoče tudi še več tega v Europi. Pa nihče iz EPP ni protestiral proti njenim idejam

  • tretjerazredni

   A veš kaj je še bolj noro?
   Evropo spet vodi velikonemška armija, kot da ni nikogar drugega bolj pametnega in civiliziranega, nenazadnje humanega.

   • Andre Frass

    Tudi slovenski EU poslanci so bili tiho in so jo podprli

  • Artur

   Ma kašno protestiranje, če so vsi v istem narodno izdajalskem šmornu. Seznam glasovanja V EU parlamentu naših strumnih vojakov, prodanih duš in plačancev EU NWO multikulti agende,
   https://drive.google.com/file/d/1EQEQ31U2VUg8mpmdIzY7_s8eqHKngiDp/view

 • Artur
  • šmentanamuha

   Hvala za ta video, Artur. Datum je 2016 in samo 4.500 ogledov.

   • Artur

    Malenkost, ja tri leta je od tega že a glupih, pohlevnih Slovencljev to preveč ne zanima. Pri Višegrajcih bi takšne barabe že isti dan za začetek zmetali v kontejnerje za smeti in to kar pred njihovim parlamentom in to z njihovimi fotelji vred..

    • Hugo

     Pretiravaš. Oglej si množične demonstracije proti češkemu premieru Babišu, junija letos. Zbralo se je 250.000 ljudi.

     https://www.delo.si/images/slike/2019/06/23/o_576474_1024.jpg

     In Babiš je danes še vedno trdno v sedlu, ker je preživel nezaupnico.

     • Novakec1

      Pri nas bi bilo enako če bi protestirali proti trenutni vladi, še naprej bi vladal v nedogled

     • Hugo

      Gre za vzor, ki ga ponuja @Artur.

     • Artur

      Poljski vzor ne Češki. Hmmm če so vzor za nekoga naši dosedanji maloštevilni protestniki z menoj vred proti tujerodni muslimanski invaziji tudi prav čeprav to pri nas še nič ne zaleže glede na to, da se večini SLOButalcem gladko jebe za to, če si ti med njimi me nebi to čisto nič presenečalo. “V vsakem žitu se najde plevel pri nas je že toliko tujerodnega invazivnega in komunajzlskega plevela, da je žita samo še za vzorec”.

     • Hugo

      Ja. Verjetno se ti je bilo v mnenju težko izrazit eksplicitno. Nisi računal na tovrstni odziv?

     • Artur

      Ni mi bilo težko to izraziti v prispodobi “V vsakem žitu se najde plevel pri nas je že toliko tujerodnega invazivnega in komunajzlskega plevela, da je žita samo še za vzorec”.
      Komunjare še tega niste sposobne.

     • Hugo

      Če praviš, da se v vsakem žitu najde plevel, potem razumem, da je plevela malo. Ustrezneje bi se izrazil, če bi menil, da se v vsakem plevelu najde tudi žito. Kajti Iz tvojega je potem mogoče zaključiti tudi, da so tisti, ki pri nas protestirajo proti migrantom – plevel.

     • Artur

      Če praviš, da se v vsakem žitu najde plevel, potem razumem, da je plevela malo ???!!

      Kakor kje in kakor v katerem . V našem ga je toliko, da se žita ven ne viti samo ti si namerno čorav ali pa si takšen že po naravi.

      Kajti Iz tvojega je potem mogoče zaključiti tudi, da so tisti, ki pri nas protestirajo proti migrantom – plevel ???!!!

      Iz tega tvojega debilnega odgovora oziroma ne-razumevanja kar sem napisal v prispodobi bi lahko v prenesenem pomenu sklepali, da po tvoje vsi Komunjazli in pohlevni Slovenclji s teboj vred protestirajo proti migratski invaziji samo nam par sto domoljubom kaj takega ne pride na pamet.

     • Hugo

      Težko mi boš prišel do konca, ampak, naj ti bo. Ne da se mi več.

  • tretjerazredni

   Zaman se trudiš, tudi če kdo pogleda tvoje linke, najprej opazi, da so iz Hrvaške in te ignorirajo, ker ne more biti drugo kot oslarije, okultna mistika in ideologika.

   • Artur

    Naša režimska trobila so torej merodajna in je vse kar objavijo za jemati zdravo za gotovo in večina Slovencljev vse to popuši kar se jim reče to pa, da so Hrvaški mediji razkrili skrivni dogovor med Plenkovičem in Cerarjem je pa okultna mistika in ideologika ? Saj ni čudno, da smo v riti.

    • tretjerazredni

     Niti ne, niti ena hrvaška teorija zarot se še ni nikoli uresničila, njihovi mefiji so vojaška propaganda, narejeni so za take, ki niso zadovoljni z resničnostjo, zato morajo neprestano potovati v čadu in poslušati novice iz drugih dimenzij, da lahko čedalje bolj neprijetno realnost nadomestijo s svojo iluzijo.
     Te dtvari ne drlajo nobeni amaterji, konstrukte izdeluje akademija v Zagrebu, pa če se agenti zavedajo svoje vloge ali ne.

     • Artur

      To je torej zate teorija zarote in takrat je bila to kar se nam zdaj dogaja po njunem sporazumu samo vojaška propaganda kar je potem povzela Nova24 tv potem je tudi to spodaj po tvoje oslarija, okultna mistika ideologika ali celo SDS vojaška propaganda ? Vse je zate tukaj in zdaj kar se objavi teorija zarote. Kje ti živiš potem, v paralelenem brez “teorij zarot”.
      Noro: V 48 urah prijeli 228 ilegalcev in štiri tihotapce
      https://nova24tv.si/slovenija/noro-v-48-urah-prijeli-228-ilegalcev-in-stiri-tihotapce/

     • šmentanamuha

      Govor podpredsednika EU komisije ni ravno znanstvena fantastika, bi rekla, ampak napoved naše prihodnosti. Šlogarce se lahko zmotijo, ta pa ima politično moč, da svoje napovedi uresniči.

 • John Kovacs

  Slovenija potrebuje svojega Orbana, svojega Broza.
  https://youtu.be/6IXhcrOqdng

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM
  Znani kralj
  iz starega veka
  DAVID
  je bil splošno priznano – pogumen in pameten.
  TUDI “BOG” GA JE POTRDIL – KOT PRIMERNEGA – ZA VLADARJA.
  Mnogi – takih vrlin – verjetno – nimajo ?
  Kaj
  torej delajo – v bližini – “OBLASTI” ? L.R. JANZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  DAVIDOV PSALM
  V
  UMETELNI IZVEDBI
  BATTISTE ACQUAVIVE – S KORZIKE

  ://www.youtube.com/watch?v=_Ay4zHP-G6E

 • alojz

  Vsi migranti bežijo pred policijo. Zato je bila patrulja nemalo presenečena, ko sta dva temna tekla proti njim in vpila “panda, panda”. Ko so jima pojasnili, da sta videla medveda sta ugotovila “You have monsters in the jungle”. Pa ni vic ampak je bilo pred kratkim.

  • šmentanamuha

   Bomo končno le ugotovili, kaj je pravi razlog nenadnega pojavljanja medvedov. Postrelili bomo medvede, v zameno pa bomo dobili še večjo pošiljko ilegalcev in BV.

   • tohuvabohu

    Če bomo uvozili dovolj migrantov, nam bodo medvedje ušli …

   • tretjerazredni

    Pravi razlog so veliki in nevarni psi, ki jih kmetavzarska goveda prosto spuščajo okoli bajte, kjer se potem raztepejo po okolici in strašijo itak redke nemške in italijanske turiste. Živimo kot v Sibiriji, radi bi se šli pa spodnjo Avstrijo, tako moderna država enostavno ne deluje, lepo dopovedat se pa zarukancem ne da nič.

 • John Kovacs
  • Kju

   Seveda imaš prav, ker pa je imel samo meter in pol do tal so mu pač morali po neuspelem poizkusu nesebično pomagati z davljenjem, za kar je poskrbela njegova prijateljica Killary Hlinton…

  • šmentanamuha

   Če kaj, potem Epstein samomora definitivni ni storil. Vprašanje je samo, ali zdaj leži v krsti ali je že na varnem na kakšnem karibskem otoku.

 • zaton

  Glej no glej, na drugi sliki sami inženirji, doktorji, astrofiziki, kirurgi in ostal kader, ki ga Evropa krvavo potrebuje.

  • zokispoki

   Prav tako potrebujejo nasi vrli levicarji novo volilno bazo, kenede !

  • Kju

   Aha, iskali so katero firmo bi lahko podprli s svojim izjemnim potencialom…

 • tretjerazredni

  Zakaj migranti niso problem, ker ubogajo navodila raznih agentov, večinoma ne delajo pizdarij in itak nočejo ostati v Sloveniji. Kam torej potujejo, nekdo v EU jih ne vrača nazaj, nekje dobijo tisto za kar se je bilo vredno odpraviti na tak križev pot.

  Zakaj slovenci nismo bolj proti migrantski anarhiji, k nam se ne selijo, večina državljano živi v rovtah in jih nikjer ne vidi, predvdem pa zato, ker se k mam že 30 let deliko hrvati in šiptarija, pa za njij nihče ni trdil isto kot za te muslimane, čeprav so balkanski migranti veliko slabši in so nam praktično že uničili državo.
  Migracije so se zadnje čase pač podvojile, kar je bilo tudi za pričakovati, saj aktivno sodelujemo v vojaških misijah agresorske in okupacijske nato soldateske, poleg 45.000 hrvatov, bosanskih hrvatov in bosanskih in albanskih muslimanov, zdaj prihajajo k nam še tile, sicer se ni popolnoma nič spremenilo od prej. Za vas ne vem, ampak jaz teh pakistancev enostavno ne ločim od hrvatov in albancev, meni se zdijo isti verski fanatiki in teroristi.

  • Kju

   S hrvatom se boš še kaj zmenil, pa da te vidim kaj se boš z afganistancem ali zumbo z iq 70…

 • Artur

  “Stupid funny SLOsheep horde answers altogether about muslim invasion”.
  https://www.youtube.com/watch?v=-0iengeKbOw

  150,000 Polish Nationalists march against muslim immigration
  https://www.youtube.com/watch?v=pDHvwz0jRuw

  • šmentanamuha

   Bravo, ti pa jih najdeš. Zanimivo je samo, kako deluje medijska blokada, da o teh poljskih protestih nismo vedeli ničesar, razen iz YT.

   • Artur

    Hahahaha ….še bo tega :)

    • šmentanamuha

     Jaz sem te proteste že videla pred tremi leti na YT, ampak uradno se sploh niso zgodili. Gre za gromozansko množico in vendar, če mediji ne poročajo, potem kot da se ni zgodilo. Nova24 bi, čeprav z zamikom, še vedno lahko naredila članek o tem. Mogoče bi se kdo, ki sicer podpira levičarje, vseeno zamislil, o čem poročajo ozoroma ne poročajo njegovi levi mediji.

     • Artur

      Se strinjam ampak pomenljivo pa je, da tega še ni storila.
      Za levajzle pa takitak ” levi bučmanski beton je premočan, da bi se ga dalo kar tako zrahljati” Ko bo začela migrantska drhal tudi njim že po glavi srat bodo še vedno trdili, da se jim cedi marmelada.

 • Kju

  Spet lažete, to niso bili ilegalni migranti pač pa turistični ogledniki.

  Vaš cilj je zaustavitev turizma iz držav s srhljivim potencialom.

  • gimme21zebra zebra

   “Butični turizem”

 • tretjerazredni

  Mene najprej zanima samo en podatek, koliko tujcev, ki so vstopili k nam iz Hrvaške se je preselilo v Belo krajino in še posebej v Ilirsko bistrico, v zadnjih 30 letih?

  • ZatonMesecnikov

   Raje se vprašaj, kje so vsi ti tisoči, ki so jih kao zajeli? nekega dne jih boš zagledal na mestnih ulicah, ko bodo zahtevali svojo legalizacijo in socialne pravice…. ter združitev s familijami. Seveda ne tam, kjer te familije so….

 • Hugo

  Ko sem jel brati članek, se mi je ob omembi Ilirska Bistrica zabliskalo, da bi se tamkaj danes mogla dogajat napovedana sindikalna manifestacija. Pričakoval bi o tem kakšno poročilo na teh straneh, saj je bila manifestacija v Velikih Laščah dobro pokrita. Ker je za naslednjo soboto napovedana sindikalna manifestacija tudi v Gornji Radgoni, upam, da ima vlada še v rezervi kakšnega migranta, ki bode takrat služil za preusmerjanje pozornosti.

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA

   TI SI NA SEZNAMU ZA IZVOZ V AFGANISTAN
   OZ. ČE TE TAM
   NE BODO MARALI – PA V – SEVERNO KOREJO.
   TAM EX TITA – SICER NIMAJO,
   LAHKO PA SE BOŠ KLANJAL NEKEMU – “KIMU” L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE

   • Hugo

    Če si že vplačal današnji avtobusni prevoz v Ilirsko Bistrico, zakaj nisi tam?

 • milanček

  preveč je še prtegnjenih slovenceljnov, ki volijo take kretene, kot so šarec, cerar oz vso kučanovo golazen z njim vred!

 • Novakec1

  Gasilska slika migrantov vse pove kaj si mislijo o butastih sloovcah.

 • Stefano Stefano Sever

  Azil???? Laj ce grem jaz nezakonito v Turcijo, Afganistan,Sirijo,Iran,Koreo, Avstralijo,….in prasam za Azil kaj se zgodi? Al me ubijejo al me dajo v zapor ali me vrnejo nazaj domov in se kazen placam.
  Vsakega podebej bi bilo potrebno dobro prebutat pretepst nalomit in jih poslat s prvim letalom, ladjo na drugo stran Mediterana!!!!!

  • Hugo

   Takšna je zakonodaja. Organiziraj proteste pred parlamentom.

 • gimme21zebra zebra

  Pravi Šengen ! Danes lažje prideš iz Istanbula do Pariza brez dokumentov kot pa obratno iz Pariza v Istanbul po legalni poti. Na Hrvaško te na mejnem prehodu iz Slovenije brez osebne ali potnega lista ne bodo spustili, še manj v Srbijo, kaj šele v Turčijo.

  • šmentanamuha

   Potrjeno.

 • Janez Kepic-Kern

  Spodaj je – se zdi
  – nekaj interesentov – za migriranje v AFGANISTAN
  OZ.
  V SEVERNO KOREJO. Naj se podpišejo sem spodaj. l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  EDINO,
  NA KORZIKO BOM ŠEL
  POGLEDATI
  TO
  “BEATO?POSVEČENO FONTANO” – S SVEŽO, OŽIVLJAJOČO VODO.
  O
  KATERI TAKO LEPO POJE – MOŠKI S KORZIKE.
  TAM,
  PRI TISTI FONTANI- JE SREČAL – NEPOKVARJENO DEKLE
  IN
  JO VZEL – ZA ŽENO.

  PESEM O POSVEČENI – FONTANI.

  “BEATA FUNTANELLA”
  https://www.youtube.com/watch?v=F_64n1wGrq8

  • Hugo

   Le kam se je porazgubilo tistih tisoč protestnikov iz Velikih Lašč, da danes ni nikogar v Ilirski Bistrici? In to samo po tednu dni.

   • Janez Kepic-Kern

    DOMA DELAJO.
    Imajo kaj bolj pametnega početi
    kot
    ti, ki cele dneve “afne guncaš”
    na tem OK E-PORTAL NOVE24TV L.R. JANEZ K. KOMENDA

    • Hugo

     Zakaj si pa potlej vplačal avtobusno karto za Ilirsko Bistrico? Mar bi brez tega raje doma delal.

     • Janez Kepic-Kern

      BLA, BLA.
      Sprememba plana – pač.
      Praskaj se – kjer te srbi.
      Se te zadeva – nič ne tiče. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Franc Šink

  Šarec se sprehaja po rdečih preprogah, migranti pa svobodno po slovenskih gozdovih.

 • Zombi Gartner

  Ne morem vrjeti, da je Marjan Šarec napredoval. Iz komika v pravličarja…
  Čestitam.

  • xtc

   Niti eno niti drgo je pa napredoval do spznanja svojih pravih korenin.

 • pajot

  Hudiča,srčni kirurgi se sprehajajo po Slovenski bistrici,namesto,da bi jih nemudoma zaposlili v UKC – ju. Pa na inštitutu za droge potrebujejo še kakšnega Libanonca. Stephan ne more vsega sam.

 • marta

  Čudim se, da Damir Črnčec tule nima dovolj moči in veljave, da se takšne stvari ne bi dogajale, saj vendar gre za VARNOST Slovencev in na splošno, kot celotne države Slovenije, njenih prebivalcev in nedotakljivosti in zavarovanja naših meja. :(

  • tretjerazredni

   Če hočemo biti varni, zakaj potem država sodeluje v Nato agresijah in pošiljamo slovenske plačance rušit domovine teh divjakov?

 • +Slovenec

  Če bi na prejšnjih volitvah zmagal Janša, ne bi bilo sedaj nič drugače. Premier dobiva podkupnine za uvažanje migrantov.

  • Imperial Commando

   NE NAKLADAJ

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  NASLEDNJI SHOD BO NA – H A L O Z A H !
  Shod
  šakalov-kojotov – ali kaj že so – s HALOZ – bo to.
  So
  haloški šakali ali kojoti ugotovili, da se je HALOŠKI F. TUNEK -PREVEČ ZREDIL.
  Pa
  se bodo zgleda – NA SHODU NA HALOZAH
  šakali- kojoti dogovorili – se zdi,
  ZA KOLIKO BODO OBGRIZLJALI – F. TUNKA
  da
  BO BOLJ NORMAlL IN ŠLANK,
  ne pa kot en okrogel ČEBER MESA IN ŠPEHA- kot ena prleška – “TUNKA”
  Zdi se,
  da se s tem, da ga haloški KOJOTI-ŠAKALI – OBRGRIZLJAJO
  se zdi,
  se haloški ex DON JUAN- F. TUNEK – se zdi – KAR STRINJA.
  Zdi se,
  DA BI BIL SPET RAD – F. TUNEK – DON JUAN iz Haloz?. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Ros

  Slovenija ima že dolgo anarhijo. 80 let, pa ljudje še vedno volijo revščin in anarhijo. Zakaj?

  • tretjerazredni

   Kaj to tebe briga, za sebe poskrbi.

 • est

  Sem trdno odločen, da bom z vsemi sredstvi branil svoj dom in družino pred nepovabljenimi gosti.

  • tretjerazredni

   Florentince in benečane di vzemi za vzor, če hočeš imeti mir, se moraš pogajati s sosedi in si morate skupaj zavarovati boljšo politično vizijo. S pomočjo diplomacije in trgovine, lahko sosede spremeniš v živi ščit in pridobiš vpliv na širšo krajevno politiko, politična moč je najboljša garancija za trajen mir, visok družbeni položaj ti omogoča tudi, da si lahko soseda sam izbereš.

 • Objektivno

  Šarec bi marski kaj ukrenil pa mu globoka država tega ne dopušča.

  • Artur

   Ukrenil bi on tako, da bi še enkrat podpisal marakeški sporazum, če bi bilo treba in še marsikaj drugega bi-bo storil v škodo naroda tudi, če bi mu to globoka država dopuščala. “Kri ni voda”.

  • šmentanamuha

   Veš kaj, česar mi ne vemo?

   • Objektivno

    To kar že veste, da globoka država grozi, poškoduje, mori…, če jih ne ubogaš.

 • Janez Kepic-Kern

  še 1x
  ŠALA

  NASLEDNJI SHOD BO NA – H A L O Z A H !
  Shod
  šakalov-kojotov – ali kaj že so – s HALOZ – bo to.
  So
  haloški šakali ali kojoti ugotovili, da se je HALOŠKI F. TUNEK -PREVEČ ZREDIL.
  Pa
  se bodo zgleda – NA SHODU NA HALOZAH
  šakali- kojoti dogovorili – se zdi,
  ZA KOLIKO BODO OBGRIZLJALI – F. TUNKA
  da
  BO BOLJ NORMAlL IN ŠLANK,
  ne pa kot en okrogel ČEBER MESA IN ŠPEHA- kot ena prleška – “TUNKA”
  Zdi se,
  da se s tem, da ga haloški KOJOTI-ŠAKALI – OBRGRIZLJAJO
  se zdi,
  se haloški ex DON JUAN- F. TUNEK – se zdi – KAR STRINJA.
  Zdi se,
  DA BI BIL SPET RAD – F. TUNEK – DON JUAN iz Haloz?. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Dada

  VZGLED SALVINI
  Salvinija preiskujejo, ker rešenim migrantom z ladje Open Arms ne dovoli na kopno. 134 beguncev je na mali ladji in čakajo na vstop……. Očitno si dela reklamo, desničarske vrste, itak bo na sodišču dobil ustrezno porcijo. Ampak pri desničarjih v Sloveniji je popularen…..ker je nestrpen in sovraži.

  • Artur

   Naredi si ti reklamo pa naj ti nevladniki z ladje Open Arms zrihtajo vsaj 34 “beguncev” zate k tebi za na dom pokaži javnosti kako si strpna do “ubogih beguncev” ampak jih boš morala pedenat na tvoje stroške, da se bo videlo kako resno misliš, pokaži že enkrat kakšna samaritanka si ne samo nakladat.

   • tretjerazredni

    Zelo pametno, k sosedom jih porini, jih boš imel kmalu tudi na svojem pragu.

    • Artur

     Se že sprehajajo okoli naših pragov in to prosto vsak dan več jih prihaja 34 več ali manj država ne bo zaradi njih 34 nič več ali nič manj v multikulti greznici kot je že, na dnevni bazi nam jih vladajoči komunajzli filajo kar v stotinah medtem ko trejerazredni Slovenclji vse bolj rinejo glave v pesek in guzice v luft, no Dada pa bi tako vsaj z dejanji pokazala številnim levim migrantoljubcem kot “vzor” koliko jim je do njih.

   • Dada

    Ti si že eden od SDS nestrpnih in sovražnih. Takoj si se pokazal v svoji značilnosti.
    Zakaj pa misliš, da ga preiskujejo.
    KER SE JE 6 EU DRŽAV ODLOČILO PREVZETI TE BEGUNCE NA LADJI. ZATO JE SALVINI KLOVN.

    • McBobo

     Lahko ga preiskujejo po mili volji, bolj ga bodo obsojali, prej bodo razdražili EU narode, da se bodo končno masovno dvignili in uprli. Policija in vojska se bosta pa takrat razbežali.
     Se pa zna zgoditi, da je Salvini novi Dolfe modernega časa. Ko bo ljudem enkrat konkretno zadosti, bo cela EU normalnih ljudi potegnila z njim.

 • Dada

  VZGLED SALVINI
  Salvinija preiskujejo, ker rešenim migrantom z ladje Open Arms ne dovoli na kopno. 134 beguncev je na mali ladji in čakajo na vstop……. Očitno si dela reklamo, desničarske vrste, itak bo na sodišču dobil ustrezno porcijo. Ampak pri desničarjih v Sloveniji je popularen…..ker je nestrpen in sovraži.

  • Olga101

   Lopovi preiskujejo nedolžne! Tudi v Sloveniji! Preiskovati je treba levičarje zaradi politične korupcije!
   Neka Stefanija Kučan iz Slovenije ima pri mehiški HSBC na računu 200 MILJONOV dolarjev! Od česa?

  • šmentanamuha

   Kaj pa je tu za preiskovat? Takoj ko se bodo tile izkrcali, čaka že nova pošiljka migrantov. Samo budale mislijo, da tu rešujejo neke avanturiste, ki so mastno plačali za potovanje s čolnom po Sredozemlju. Salvini ve, kaj dela, za razliko od tebe, ki ne veš, kaj pišeš.

 • Olga101

  Tovarisica Fajon je na Sorosovi plačilni listi! Koliko dobijo trgovci z ljudmi v koaliciji? Brez njih trgovine z ljudmi in zlorabe azila ne bi bilo!

 • Olga101

  Tako “skrbijo” levičarji za slovenski jezik in slovensko kulturo!

 • Dada

  VZGLED SALVINI
  Salvinija preiskujejo, ker rešenim migrantom z ladje Open Arms ne dovoli na kopno. 134 beguncev je na mali ladji in čakajo na vstop……. Očitno si dela reklamo, desničarske vrste, itak bo na sodišču dobil ustrezno porcijo. Ampak pri desničarjih v Sloveniji je popularen…..ker je nestrpen in sovraži.
  Salvini je navaden klovn. PRED NEKAJ DNEVI JE 6 EU DRŽAV SPOROČILO DA SPREJMEJO TE BEGUNCE. Salvini torej igra na populistično karto, bolje slaba reklama, obsodba sodišča, kot nič reklame. Desničar pač.

 • Janez Kepic-Kern

  BOG DAJ
  en lep dober dan vsem skupaj !
  Sem bi kar presenečen,
  da se je praznovanje 100. obletnice Prekmurja v Sloveniji
  začelo s kompletno – SV. MAŠO.
  Saj
  bi – se zdi – “žal še migajoči – žal naši” ex KP, ZK
  SE ZDI – RADI PRIPISALI “ZASLUGE” ZA PRIKLJUČITEV PREKMURJA SEBI
  A
  SO VSAJ TO UGOTOVILI,
  DA HVALABOGU T.I. “STALINISTOV-KOMUNISTOV” LETA 1919
  V
  SLOVENIJI – HVALA BOGU – ŠE NI BILO – IN
  DA
  GREJO VSE ZASLUGE ZA TO, DA JE PREKMURJE DANES V SLOVENIJI
  PAČ
  TEDAJ ŽIVEČIM SLOVENSKO ZAVEDNIM KATOLIŠKIM DUHOVNIKOM
  IN
  OSTALIM – SLOVENSKO ZAVEDNIM PREKMURCEM. L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  zanimivo je, da med sv. mašo – RTV SL KAMERE – NISO NI KAZALE 1. VRSTE.
  Sta
  pač “žal preds. B. Pahor in žal prisotni” ex CK ZK M.K, – SE ZDI – “TAM MED SV. MAŠO – TRPELA”
  VERJETNO NOBENE MOLITVE- NE ZNATA,
  OPAZIL SEM, DA EX CKZK M.K. ob koncu sv. maše -celo roke – ni nikomur – podal.
  Se je pa uspelo
  “samovsiliti se” na novinarski del RTV SLO PRENOSA
  iz Beltincev, kjer je vsaj to “priznal”, da so “oni ” – (ex KP ZK)
  “malo ” storili za PORABSKE SLOVENCE,
  da so Madžari v Prekmurju – bolje organizirani.itd.
  Kar seveda vsi vemo.
  In nam ni bilo treba slišati tega od cca 80 let M.K, ja.
  Kaj vse slabega
  je ex KP; ZK nasilno vsiljena KP, ZK “ablast” storila v Ptreknurju
  po letu 1945 – tega od 80 let ex CK ZK -JA – SEVEDA – NISMO SLIŠALI.
  Spoznavanje lastnih “napak, greov, priznanje grehov, kesanje zanje itd.)
  to
  v KRŠČANSKI VERI – ŽE OD NEKDAJ OBSTOJI
  EX
  KP, ZK – JEM – JE PA “SPOZNANJE” LASTNIH NAPAK, GREHOV ITD.
  SE ZDI – ŠE VEDNO NEKAKŠNA – ” TERRA INCOGNITA”

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  PONAVLJAM,
  JE POMEMBNO

  ŠALA

  Napovednik – bližnjih – S H O D O V
  v
  – NAŠI R. SLOVENIJI,
  ki
  jih bo v prihodnnjih tednih – ZELO VELIKO !

  VELIKO SHODOV – BO ZLASTI V NEPOSREDNI BLIŽINI – PARLAMENTA R. SLOVENIJE
  na Šubičevi v centru Ljubljane,

  SE – manjši,a zelo pomembni – SHODi
  – ŽE NONSTOP – DOGAJAJO
  V
  – – t.i. PARLAMENT pubu
  na Šubičevi, blizu pravega PARLAMENTA.

  Tam se takointako stalno shjajo “ZNANE LJUBLJANSKE FACE,
  KI RADE PIJEJO IN POLITIZIRAJO.
  Eden od najbolj stalnih gostov IN PRIREJEVALCEV – SHODOV v Parlament pubu
  pa
  I .je SMC “žal” poslanec Matic T., ki se tam sestaja, ne ravno s klošarji,

  pač pa z raznimi njemu znanimi judmi, bolj “zmahanega” videza,
  podobnega videzu, ki ga ima – tisti “žal” poslanec Matic.

  II.
  V istem lokalu Parlament pub
  se da videti kdaj pa kdaj – tudi kak SHOD – kakega znanega “politika” s kakšno “damo”
  Več o takih shodih – kasneje.

  III.
  NADOMESTNA LOKACIJA
  ZA TAKE MANJŠE – A NE NEPOMEMBNE – SHODE
  so
  MIZE NA PLOČNIKU PRED LOKALOM – “P L A T A N A ”
  na Kongresnem trgu, tistim s SIDROM v centru LJUBLJAE.
  TAM SE DA VIDETI TISTE,
  “KI SO VSAK DAN OB ISTEM ŠANKU”
  IN
  občasno tudi – SHODE, neformalne resda,
  ki jih organizirajo ljudje kot so
  ex KP, ZK “POMEMBNEŽI” J. ZEMLJARIČ, D. KOS , S. ŽIŽEK
  ITD.
  IV.
  Četrta lokacija za neformalne, a pomembne – SHODE
  v centru LJUBLJANE – PA JE ZNANA “SLAŠČIČARNA MAXIMARKETA”
  Celo SD D. ŽIDANA
  in
  EU “ZLOGLASNO” “ŽAL” POSLANKO – Tnnjo F.
  sem
  na moje oči – TAM VIDEL – LIZATI – SLADOLED.
  1. PONAVLJAM
  PRVI BO NA SPOREDU

  NASLEDNJI SHOD BO NA – H A L O Z A H !
  Shod
  šakalov-kojotov – ali kaj že so – s HALOZ – bo to.
  So
  haloški šakali ali kojoti ugotovili, da se je HALOŠKI F. TUNEK -PREVEČ ZREDIL.
  Pa
  se bodo zgleda – NA SHODU NA HALOZAH
  šakali- kojoti dogovorili – se zdi,
  ZA KOLIKO BODO OBGRIZLJALI – F. TUNKA
  da
  BO BOLJ NORMAlL IN ŠLANK,
  ne pa kot en okrogel ČEBER MESA IN ŠPEHA- kot ena prleška – “TUNKA”
  Zdi se,
  da se s tem, da ga haloški KOJOTI-ŠAKALI – OBRGRIZLJAJO
  se zdi,
  se haloški ex DON JUAN- F. TUNEK – se zdi – KAR STRINJA.
  Zdi se,
  DA BI BIL SPET RAD – F. TUNEK – DON JUAN iz Haloz?. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  ALI KDO KAJ VE O TEM.
  JE POMEMBNO.
  PONAVLJAM.
  VČERAJ – v BELTINCIH
  NI
  BILO VIDETI GLAVNIH PREDSTAVNIKOV – NAJBOLJ POMEMBNE NAŠE SLOVENSKE STRANKE – SDS..
  Jaz sem
  opazil le OK – SDS gospo . Jerajevo !
  NEKAM
  ČUDNA – SE MI ZDI – TA ODSOTNOST NAJBOLJ POZITIVNE NAŠE STRANKE
  – SDS.
  Neki prazni stoli so bili v 2. vrsti. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA