Ko se na RTV prikaže Kučan, dobita nadkoalicijski Mesec in osramočeni Erjavec “prime time” v večerni oddaji pri Tanji Gobec

Luka Mesec in Karl Erjavec v oddaji Politično s Tanjo Gobec (Foto: posnetek zaslona)

Državljane, ki so prisiljeni financirati RTV Slovenija, še vedno razburja fotografija zadnjega šefa komunistov Kučana, ki je bil zasačen med svojim obiskom te javne hiše. Prav tako RTV s svojo propagandno vlogo v korist delovanja vladne koalicije ne neha negativno presenečati. V nedeljo sta namreč v oddaji Politično gostovala predstavnika te koalicije Luka Mesec in Karl Erjavec, ki sta prosto predstavljala svoje poglede in nista bila soočena z nobenim protiargumentom. Erjavec, hudo osramočen po petkovi interpelaciji, si je namreč moral oprati svoje omadeževano ime, Mesec pa je moral biti tam kot nadkoalicijski partner. Kot kaže, si levica v tem trenutku boji nestabilnosti, ki bi pomenila predčasne volitve.

Potem, ko so na dan prišle fotografije zadnjega šefa Komunistične partije in trenutnega vodje Foruma 21 Milana Kučana, ki je bil zasačen ob svojem obisku RTV Slovenije, se je začelo ugibati, če je bilo nedeljsko gostovanje vodje skrajne Levice z nadkoalicijskim statusom Luke Mesca in ministra za obrambo Karla Erjavca v nedeljski oddaji Politično s Tanjo Gobec urejeno neposredno s strani Kučana. Erjavec, hudo osramočen po petkovi interpelaciji, si je namreč moral oprati svoje omadeževano ime, Mesec pa je moral biti tam kot nadkoalicijski partner.

Mesec in Erjavec dobila priložnost za samopromocijo
Kljub temu, da smo že vajeni levičarske usmerjenosti RTV Slovenije, nas ta še vedno ne preneha negativno presenečati. V oddaji, kjer je bilo med drugim govora o interpelaciji zoper ministra za obrambo in prihodnosti odnosa med koalicijo in nadkoalicijsko Levico. Mesec je tako lahko izpostavljal svojo izsiljevalsko moč do vladne koalicije ter grozil s prekinitvijo pogodbe o sodelovanju. Prav tako se je kot z uspehom hvalil s prekinitvijo nakupa osemkolesnikov, kar utegne dodatno oslabiti Slovensko vojsko kot temelja nacionalne varnosti, ki je finančno kronično podhranjena, zlasti na področju investicij. Erjavec je v oddaji zagovarjal odstavitev Mihe Škerbinca, čeprav ga je dokazano razrešil protipravno, prav tako pa je izrazil željo po čim hitrejši vzpostavitvi demografskega sklada. Bizarno, saj je prav stranka DeSUS z ostalimi koalicijskimi strankami pred nekaj tedni upokojence pustila na cedilu, ko so v parlamentu brez kančka slabega občutka zavrnili predlog za vzpostavitev demografskega sklada Slovenske demokratske stranke, ki bi zagotovil višje in vzdržne pokojnine.

Luka Mesec in Karl Erjavec (Foto: posnetek zaslona)

Oddaja popolnoma neprimerna, saj predstavnika vlade nista bila soočena s protiargumenti
Nedeljska oddaja sicer bolj kot na oddajo na nacionalni televiziji spominja na propagandni posnetek kakšne izmed političnih strank, kot jih lahko najdemo na družbenih omrežjih ali pa na njihovih spletnih straneh. V oddaji sta imela gosta, de facto oba predstavnika vlade, neomejeno možnost za samopromocijo, ki ni bila soočena z nikakršnimi protiargumenti. V oddajo bi lahko povabili npr. dva predstavnika opozicijskih strank, da predstavijo svoje poglede in z njimi soočijo gosta v oddaji. Mesec se sicer redno sooča z obtožbami o svoji ekonomski nepismenosti ter o tem, da laže in žali drugače misleče, tudi v parlamentu.

Foto: Twitter

RTV ne upošteva lastnega pravilnika, ki med drugim govori o nepristranskosti
Javna hiša RTV Slovenija, ki jo v obliki prisilnega RTV prispevka financiramo vsi davkoplačevalci, bi morala sicer na podlagi pravilnika o poklicnih standardih upoštevati naslednja merila: natančnost, nepristranskost, verodostojnost, neodvisnost, odgovornost – ter skrbeti za preverjanje dejstev, o katerih se poroča. “Novinarji in drugi ustvarjalci radijskih in televizijskih programov RTV Slovenija morajo biti pri svojem delu neodvisni in ohranjati avtonomijo novinarskega poklica in drugih poklicev, ki bistveno prispevajo k vsebini in podobi radijskih in televizijskih programov,” je mogoče razbrati iz pravilnika. A kot kaže, je ta pravilnik le mrtva črka na papirju, davkoplačevalci pa smo še naprej prisiljeni financirati to javno hišo, pa čeprav njenih programov sploh ne spremljamo.

J. Ž.

 • antimur

  Tako kot se komunist spreobrne, ko se v jamo zvrne, tako se tudi pijanka Gobčevka ne bo prej spremenila, dokler ne bo odpeketala. Zločincu Kučanu je potrebno prepovedati vsako sprehajanje po javnih ustanovah, najbolje ga je pa zapreti v hišni pripor, vse dokler se mu za njegove zločine ne bo sodilo.

  • JANEZ GUS

   S tako malo morale,kot je premore Gobec je lahko samo zakrknjeni rdečuh.S takim kiksom bi teško normalnega spravil spet pred kamero.

  • VERZIFIKATOR

   MOJ ŠAMPANJEC

   Čakaš me v omari in se staraš,
   vedno bolj med steklenice stisnjen,
   vse tesneje v zadnji kot potisnjen,
   iz omare kakor da ne maraš.

   Shranil sem te, ko sem si obljubil,
   da odprem te točno tisto uro,
   ko izvem, da svojo bedno turo
   sklenil on je in se v nič izgubil.

   Bil je nič, zdaj v nič se je povrnil,
   vmes pa kot pritlehen sivkast zmazek
   kazal je svoj zlodejev obrazek,
   se nazadnje le je v prazno zvrnil.

   Nikdar nisem sicer bil ljubitelj
   tvojega šampanjskega okusa,
   a premagam neokus iz gnusa,
   ko odide kratkih nog tlačitelj.

   Zdi se, da v omari izhlapevaš,
   vendar čakaš, da te stisk doseže,
   ko pravičnost končno vmes poseže,
   čakaš ta trenutek, dozorevaš.

   • Nata

    Dobra ideja. Tudi jaz ga bom pol kozarčka. . .

    • VERZIFIKATOR

     Premalo bo. Ob taki priložnosti do nezavesti.

  • milanček

   za dokazano izdajo domovine je kazen samo ena, šus! komunisti so brez sodnega epiloga, dokazov pobijali ljudi, otroke!

 • Anton

  http://www.norakrava.si/oblikovalski-presezek-pisoar-z-motivom-slovenije/

  hm, al je naš predsednikna kaki substanci mogoče, al je naravno tako bebav?

  sarkazem press

 • Oregon

  RTV je gnila ko tri mesece star paradajz

  • RATATA

   Na 74 let podlage

  • samsara

   Predlagam, da se nacionalko preimenuje v RTV kućanija.
   Naj se ve, kdo je kdo.

 • JANEZ GUS

  Samo ne plačevanje obveznega rdečega prispevka,bo to greznico naredilo NEPRISTRANSKO,ko se bo tričetrtine teh družbeno političnih delavcev dalo na trg dela.Polovica teh rdečuhov niti ne vedo,kaj na RTV šploh delajo.Groza od groze.

 • stajerc5
 • Rotar Jakob

  28LETNICA KURĆANIZMA!

  • dob

   Točno tako.
   Kepec se je osamosvojil in praznuje.

   • Estrim Rolls

    pod post od oriana fallaci ti ne morem nič napisati, tam me je nekdo zablokiral. očitno je nekoga zabolelo ko sem napisal da je krščanstvo sekta ki jo isto treba uničiti. spraševal si me kako bi to naredil, enostavno. spremeniti je potrebno šolski sistem da bo proizvajal genije, in ne ovce brez pameti ki se delijo na te in one

    • dob

     Glej, tale debata mene zanima. Če si resen in če imaš dobre namene.
     Najprej se sporazumiva okrog tega, da se ljudi ne ubija.
     Napredek ni v iskanju tehnologije, ki pospravi čimveč ljudi, jih zbriše s planeta. Napredek je v omogočanju evolucije duha (telesa ni treba, ker je telo že tam, kjer bi mi morali z glavo biti!).
     Upam si celo namigniti, d aso živali že tam. One znajo, kar mi ne znamo. Imamo jim kaj zavidati in se od njih učiti.

     O ostalem, kar si tu napisal, recimo o veri!

     Ideologija in religija sta nadomestek naših emocij.
     Politični program je DOGMA, ki zahteva služenje dogmi. Zato religija in ideologija ne preneseta lastne Volje in lastnih čustev. Z njimi bi namreč programi postali odvečni in nepotrebni.

     Lastna Volja nadomesti povelja z izkušnjo. Politični program je slab nadomestek za lastno Voljo! Sistemi ubijajo lastno Voljo, jo preganjajo, zasledujejo in jo iztrebljajo. Na Planetu je je še zelo malo.

     Toda – lastna Volja izhaja iz naših izkušenj, iz izkušenj človeštva!
     Živeti dogmo pa pomeni živeti po tujih izkušnjah in se odpovedovati svojim. To ni življenje!

     Življenje ni program.

     Religija in ideologija nikoli nista bili odgovorni! Delujeta samo v okviru Krivde, ki jo uporabljata za preganjanje sovražnikov, te pa sami sporti določita, ker norost tako ohranja samo sebe. Tako se zavaruje pred spremembami..
     To je diametralno nasprotje tistemu, čemur sicer pravimo Evolucija.

     Gre za degradacijo že dosežene stopnje civiliziranosti! Skrajna najnižja točka degradacije družbe sta sužnjelastništvo in kanibalizem. Pri tem je kanibalizem, poleg ljudožerstva, tudi pomanjkanje vseh vrst vrednot.
     Nam se zdaj prav to dogaja!
     Prišli smo tako daleč, da se religijskem kanibalizmu zdi, da je ideološki kanibalizem bolj kanibalski in je zato zdaj ves boj le v okviru tega, da bi manjši kanibalizem požrl večjega, ker ima več tradicionalnih navad (tradicionalnih, v smislu preizkušenih!).

     A tako nizko smo padli?! Kaj si ne zaslužimo česa boljšega in kaj več od tega?

     • Estrim Rolls

      to mi je všeč kar si napisal. edina rešitev je ta, da vsak posameznik v sebi odkrije “povezavo” do vsega. božje kraljestvo je v nas. in potem proces kakeršen koli že je, da vsak pri sebi preseže navidezno dualnost. če bi naprimer na vsake 100 km postavil eno energetsko piramido, da bi pravilno delovala. to bi ustvarjalo “pozitivno ozračje” in veliko bolše pogoje za duhovno oz. osebnostno rast. imaš tudi razne portale, kjer se meditantje po celemu svetu usklajujejo, da imajo skupne meditacije, da meditirajo za svetovni mir in napredek v pravo smer. stvari se počasi premikajo na bolje, pa čeprav mogoče tega ni videti

     • dob

      “…stvari se počasi premikajo na bolje, pa čeprav mogoče tega ni videti”

      Strinjam se s tem. Čeprav je to čudno slišati, pa je vendar tako! Zavest se na planetu dviguje, ne pada! Le videti je, kot bi vse šlo narobe, pa to ni res.
      Ne verjamem pa v pomoč zunanje “zavesti”, se pravi New Age pojmovanja “Boga”, ki ti ga nekdo posreduje.
      Jaz sem bolj od Telesa. Telesa kot tiste zavesti, ki je v sebi shranila VSE v Materijo, ki je zapis človekove zgodovine.

      To mi oživljamo, ko se rodimo sem. To knjigo beremo!

      Planet je v nas, ker komuniciramo s Telesom, ta pa je poleg tega, da je telo – (opremljeno s čustvi in čutili!) zraven še božja Zavest, ki je človek kot Telo – koncept razumevanja delovanja Stvarstva.

      In tega jaz kličem Moj Bog!

      Cerkev ves čas zmerja ljudi, češ da smo grešni in krivi. Pojma nimajo, kako nas ima Bog rad, kako hvaležen nam je, kako ponosen je na nas! In tudi tukaj je videti, kot da nas Bog kaznuje… ampak mi le sebe kaznujemo, ker ne moremo sprejeti tega, kako nas ima Oče rad, kako je na nas ponosen.

      Po celi večlnosti zmerjanja in posipanja s pepelom, brcanja vase, poniževanja, valjanja v Krivdi… je težko vstati in reči: Jaz sem!

     • Estrim Rolls

      sej veš kako je. toliko resnic je kolikor je ljudi. vsakega človeka njegova resnice pelje vedno bližje k absolutni resnici. samo škoda ker se vsi kregajo za svoj prav, namesto da bi si izmenjavali mnenja in dopolnjevali en drugega. tesla je imel …jaz mislim da moramo disciplinirati občutke in um. občutke zaradi tega da nas nič čustveno ne rani ali manipulira. um pa zaradi tega …sej veš kako je, tam kjer je tvoja pozornost, tam si ti. bolje je imeti pozornost, na tistem najbolj pravičnem in modrem delu nas, samo včasih je malo težko delovati iz “čistega dela sebe”

     • dob

      Obstaja Resnica, ki objame vse naše resnice, recimo jim “male” (le pogojno so male, kajti človek kot bitje je NESKONČEN) in jih vzame k sebi, kot recimo mati žival vzame k sebi svoje mladiče. Potem te resnice postanejo del Resnice, z njo skupne naše Zgodbe. Potem vse naše resnice nekomu pripadajo in nekam spadajo… postanejo tisto, kar so v sebi pogrešale, kar so nosile kot nekaj težkega vso svojo zgodovino človeštva… naenkrat to postane odrešitev!

      Kajti Resnica (tista ena, edina…) zna vse naše male resnice razložiti, jih sprejeti in jim dati pravo mesto, pravo vlogo, pravi pomen… kajti – kakšna Resnica bi pa bila, če tega ne bi znala?!

      In kakšen Bog bi bil Bog, naš Oče, če tega ne bi znal?

      Kakšni ljudje bi mi bili, če sebe ne bi sprejeli?

      Danes je praznik.
      Mene niti malo ni strah za Slovenijo, niti malo za ves Svet! Vse je tako, kot mora biti. Stvarstvo vedno ve kaj mora storiti in to počne prav in na svoj način. Nihče nas ne pozna tako dobro, kot to Stvarstvo.

     • Estrim Rolls

      jaz vidim da se zavest širi ciklično. naprimer par ciklov nazaj ni bilo šanse da bi ljudje imeli tako zavest kot takrat. čez zgodovino so samo nekatere velike duše, kot so bili jezus in podobni naredili svoje nebovzetje in s tem svoj pečat in kazali pot kam moramo iti. čeprav so to izkrivili in uporabljali za kontrolo in manipuliranje ljudi, je še vedno dosti resnice notri. stara in nova zaveza, če zna to kdo brati med vrsticami, je dobra zadeva. stara zaveza se gre o kabali oz. o drevesu življenja ki služi kot zemljevid obstoja. nova zaveza pa o višjemu jazu ki ga ima vsak človek. kristusov jaz se nanaša na človekov višji jaz. drugi kristusov prihod se ne gre o tem da bo jezus prišel na zemljo, ampak pomeni to, da se bo vsak človek uskladil s svojim lastnim višjim jazom oz. kristusovim jazom

     • dob

      Drži. Zato pa zloraba Boga tako zelo boli!
      Najbolj boli prodajanje Boga, in mi imamo celo inšitucijo za prodajo in promoviranje prodaje Boga. Če to ni bedno poniževanje samega sebe…

     • Estrim Rolls

      sej ljudje počasi dojemajo to vse skupaj. in vedno več zavračajo prodajanje boga. ampak vseeno različne sekte cvetijo kot gobe po dežju. veliko je takih ki znajo spretno oprati možgane. in naredijo svojo stad ovc. da ga imajo ljudje kot posrednika med njim in bogom. in seveda molzejo jih za denar. se spomiš tiste sekte leta 87 se mi zdi, ko so naredili skupinski samomor. koliko mrtvih? več kot 1000?

     • dob

      Se spomnim. Jim Jones, Gvajana, skupinski samomor sekte!
      Najprej narediš takšen režim, ki pravi, da je ves svet sovražen, potem jim spereš možgane, da na koncu ne vidijo druge možnosti, kot skupinski odhgod v samomor, ko bodo skupaj šli v “Nebesa”. Karkoli jim že to pomeni. Neko predstavo so gotovo imeli o tem, kam si želijo.
      Kakorkoli že, tu jim ni bilo dobro.

      Zelo podobno je zdaj na planetu, ko ljudje čutijo svet kot sovražnega in njim nevarnega.
      Si opazil, da je vse manj humorja?

     • Estrim Rolls

      sej za jonesa je bil svet sovražen. bil je nek komunist in vodja krščanske sekte. zato ker je bil komunist, so ga v ZDA skoz benali. potem se je sekta priselila v gvajano v đunglo. v đungli je bilo veliko kokinih listov. in tako se je začel drogirati. takrat je šlo vse v kurac. žalostno da je nekdo imel tako moč, da jih je tako zmanipuliral. islam je tudi zanimiva sekta. če ne moreš spreobrniti človeka v islam, ga moraš ubiti. to je pot v raj. v nebesih bo za nagrado dobil nevem koliko devic. vsi ti ljudje ki so v različnih sektah. to imajo tako oprane možgane, da jim težko pomagaš da bi logično razmišljali

     • dob

      Sam pojem device je karseda telesen. Brez telesa sploh ni načina, da bi ga razumel!
      Moraš najprej priti sem na planet, torej iz breztelesnega stanja bivanja v telesnost, da bi pojem devičanstva sploh lahko to dojel.
      Potem pa hočeš nazaj tja, kjer boš brez telesa, da bi užival telesnost. Jebiga, to je zame prezapleteno.
      Brez telesa pač ne moreš ceniti devic, devištva, spolnosti…

      Videti je, da so muslimani podvomili v Nebesa in zato zdaj rinejo v EU, kjer lahko fukajo po metropolah, kjer mislijo, d ase deklice njim nastavljajo. V bistvu jim jih sistem nastavlja!

      Bolj me zanima kaj imajo s tem naši ateisti, da jih vabijo sem. Kakšen model razmišljanja so si izdelali v glavi.
      Po moje si pripravljajo teren za pedofilijo, ki je skrita v incest (poroke med bratranci pri muslimanih), množenstvo, prodajo in proizvodnjo otrok (LGBT skrita želja zaradi katere vztrajajo pri istospolnih porokah, kot imitaciji družinskega življenja), nikar ne pozabimo na poroke z mladoletnicami! Legalizacija vsega tega gre na roko Inetelektu, ki je ločen od Telesa!

      Tu notri namerava EU Intelekt najti svoje lovišče.

     • Estrim Rolls

      veliko sekt ima fetiš na device. zdi se mi da se je to preneslo še bolj iz tistih časov ko so bili pogani in obredna magija. device naj bi bile čiste in nedolžne, z muslimani se strinjam samo o tem da imajo lahko več žena. to je dobra stvar za nas moške:) vidim da ti na duhovnost gledaš bolj iz vidika “znanosti” oz. bolj iz teslinega vidika. poizkusi to če ti bo koristilo… https://www.youtube.com/watch?v=R73YdBgn3Ao&list=LLiobC-Lbjbi96DvZbrbW0VA&index=14&t=0s

     • dob

      Jaz sem pravo nasprotje temu, kar slišim da glas pripoveduje na tem videu.
      Od vedno je namreč obstajala dvojnost načina razumevanja vesolja, vse od svojnosti Vesolja, ki je sledilo Očetu ali Materi.
      Ta polarizacija nas zasleduje v tem življenju! Ponavlja se nam.
      Toda vsak otrok je narejen iz obeh staršev in mi smo plod duše in telesa. Zato dualnost sprejemamo kot razklanost med Telesom in Duhom, med Očetom in Materjo, posledično pa še med Materijo in Umom,. Zdaj pa še med strankami, ideologijami, religijami….

      Vsa ta nasprotja in spopadi iz Začetka Vesolja so se ponovili v nas. Mi smo otroci te dualnosti (razklanosti Vesolja na materialno in duhovno, telesno in umsko…), ločitve naših Prvih Staršev, ker smo otroci Prvih Staršev. Razen tega, da smo tudi otroci naših zemeljskih staršev, torej nas samih.
      Gotovo je res to, kar glas pripoveduje, da smo velikanski in da smo pomembni za Vesolje, s tem se strinjam, ker je naša naloga pomembna. Toda preden proslavljamo, mora Zavest dohiteti Telo, ki je druga oblika zavesti, a vendar – božja.
      Tokrat zavest – Telo vodi igro. Telo je tu doma!

      Rzalika med videom in mano je ta, da jaz govorim Mojemu Bogu Resnico, ne On meni! In On se mi zavaljuje za to, kar počnem, ker ve, da nisem imel nobene izbire (in je tudi nisem hotel), in sem samo naredil, kar sem moral.
      Tu se v začetku nisva strinjala – zdaj se strinjava.

     • Estrim Rolls

      če tako najbolje deluje zate, potem samo veselo in pogumno naprej. jaz naprimer vodeno meditacijo uporabim kot orodje če drugače ne znam. včasih sem imel veliko željo da dosežem astralno potovanje oz. izventelesno potovanje. način sem iskal v transu ko sem meditiral, pa nisem našel …našel sem način v vodeni meditaciji, da sem šel ven iz telesa. sedaj ko mi je enkrat to uspelo, sedaj iščem načine da sam pridem ven iz telesa brez vodene meditacije. meni je vse to kot so kristali, minerali, razne mantre itd. itd. samo orodja, ki mi ponavadi pomagajo samo od začetka dokler neke stvari ne osvojim, vrata za naprej se pa vedno odpirajo če delaš na sebi v tej smeri

     • dob

      Z meditacijo imam naslednjo izkušnjo!
      Enkrat (samo enkrat) sem sodeloval na skupinski meditaciji v naravi. ženska je rekla: zaprimo oči in predstzavljamo si, da zapustimo telo….

      No, tukaj sem odprl oči in nisem več mogel sodelovati. Nekaj je v mojem telesu, kar se ne strinja z “zapuščanjem telesa”, ne glede na logiko, na izkušnje, na rojstvo ins mrt… itzd. itd.
      Videti je, kot da sem povezan z Materino zavestjo, ki je Telo, in ta zavest deluje tako, da razmišljam s telesom. Ne z možgani.

      To pomeni, da razmišljam, sklepam, argumentiram… na podlagi telsnega (čustvenega) razumevanja sveta, in je to ves moj miselni svet, ki mi pomaga dojemati tudi Vesolje, hočeš nočeš! ker drugih izkušenj nimam, samo telesne. Čustva!

      Meni to pomeni VSE.
      Telo nima omejitve! Zato mi je Materin svet pomemben in zato je tudi moj! Rad bi tu ostal (spet: navkljub logiki smrti in rojevanja… navkljub boleznim, tegobam življenja v Materialnem svetu, navkljub vsemu, kar nam člobveška zgodovina govori).

      BVedno mi je njabolj všeč (od vseh svetnbikov) Sv. Juda! On je svetnik zgrešenih prizadevanj, vnaprej izgubljenih bojev, zapravljenih zadev… ampak meni je najdražji! In ljudje, ki se borijo za nekaj, za kar jim vsi pravijo, da nima smisla, da je vse izgubljeno… so mi najdražji in zanje vedno navijam!

     • Estrim Rolls

      jaz meditacijo vidim kot način da “brskaš” po svoji podzavesti in ozaveščanje tega kar je “skrito” oz. tega kar z našim rojstvom ne spomnimo več. znanost pravi da imamo ljudje samo 3% zavednega dela, in 97% da je podzavesti. jaz to vidim kot dualnost. nižji jaz, 3% zavesti (ego). višji jaz, 97% podzavesti ki iz “ozadja” deluje na vse. to se odraža kot razni talenti, kakšna zanimanja ima kdo, in nasploh neke karaktaristike ki jih ima posameznik. jaz to vidim tako, da bolj kot človek raziskuje svojo podzavest, do več ugotovitev pride, in na podlagi teh ugotovitev, se mu spreminja tudi telo. na nek način postajaš sposoben delati take stvari, ki je za preostale ljudi popolna neznanka

     • dob

      Verjamem, da vsi (brez izjeme, celo morilci!) opravljamo neko delo za našega Boga. Za zdaj še vsak za svojega Boga! (zato jih je toliko, in so vsi različni)
      Vendar to počnemo vsak na svoj način in z zavestjo, ki je specializirana za točno določeno izkušnjo.
      Na koncu bomo vendarle vse znanje sešteli, ko bo vsak opravil “svoje”, toda v isti, naši, Zgodbi! Seštevek vseh “zavesti” smo! Človeštvo je seštevek vseh naših zavesti…

      Jaz to imenujem Telo.

      Zelo blizu temu smo, kmalu se bo ta zavest zbudila v nas in nam bo Oče!

     • Estrim Rolls

      zanimive so mi izpovedi seriskih morilcev. nekateri seriski morilci pravijo da je ubijanje za njih kot droga. da ko ubijejo človeka čutijo olajšanje, srečo in harmonijo. na nek način se hranijo s človeškim trpljenjem. kakšni so stvarnikovi načrti s kom od nas noben točno ne vem. lahko mu samo zaupamo in da se ne bojimo življenja

     • dob

      Človeštvo je vedno kazalo zanimanje za denimo tipe kot je Hanibal Lecter v filmu, ki prikazuje serijskega morilca, ki nima absolutno nobenega čustva v sebi in uživa v mučenju, jaz bi rekel, da v mučenju in krotovičenju Življenja. Kot bi Življenju hotel dopovedati: odnehaj že enkrat!
      Celotna Zgdoovina človeštva je en film mučenja Življenja, s podvprašanjem: zakaj vztrajaš?! ODNEHAJ!

      Kot bi se spakoval(i) Stvarniku s tem, da Življenje daje(mo) v nič.

      Boga najlaže prizadeneš, ga raniš (užališ, ga pripaviš do tega da trpi…), ko mu ubijaš otroke. Ko jih mučiš, ponižuješ, jih pripraviš do tega, da sebe zasovražijo. Njegove otroke!
      Človeštvo je njegov otrok!

      Jaz nalogo vidim v tem, da se vsak od nas, jasno in brez kančka dvoma, izjasni o tem ali hoče živeti ali ne!
      Da se pred Stvarnikom izpove! Hočem živeti – nočem živeti! Da ali ne!
      Življenje DA ali Življenje NE!

      Večina te civilizacije se zdaj obnaša, kot da ga noče (evtanazija, abortus), da smo nehvaležni da ga je Mati ustvarila, da nočemo da še naprej obstaja. Pravzaprav se obnašamo kot Hanibal Lecter, ki s tem ko sebe mučimo žalimo Stvarnika… češ, kaj ti je bilo tega treba… saj nismo nič vredni.

      Nikoli ne bo rekel: niste nič vredni!
      Vedno bo rekel: meni ste vse – vi ste mi VSE!
      Vi ste MOJI.

      Na koncu smo le mi tisti, ki moramo sami sebe sprejeti, On nas je že.

     • Estrim Rolls

      tudi Hanibal Lecter je imel iz neke bizarne perspektive svoj prav. življenje se prehranjuje z življenjem. za njega je bilo njegovo početje nekaj normalnega in naravnega. to zveni kot večni začaran krog, da se življenje prehranjuje z življenjem

     • Luiggi

      Kaj bos ti tega vola ucil,nemogoce,ima totalno skisane mozgane!

     • Estrim Rolls

      pojdi v nedeljo v svojo sekto k maši, da ti odpustijo grehe. ker drugače boš šla v večni pekel. sedaj se pa odstrani, ta debata ni za fanatike

     • dob

      Nihče tak, ki sprejema pogovor in pri tem uporablja logiko, lastne izkušnje, ki jih uporabi za argumentiranje… ni neumen. Samo da ne visi na dogmi, pa je zame že dober sogovornik!

   • mona lisa

    Saj je za svojo rit obilno poskrbel.

  • Anton

   Jutri pa je nov dan.

   • WISKY 1000

    ZA TEGA PAJACA BI TAKRAT MORAL BIT NOV DAN V ARESTU

 • Edi Puc

  mmmm… RTV plačujemo vsi, naj se opozicija PRITOŽI in zahteva enaki čas in dolžino, v odklonilnem primeru pa naj vloži tožbo in ovadbo korupcije. ( in seveda priloži posnetek kučana)
  Bodimo pošteni kučan ves čas hodi po robu, žal opozicija nI SPOSOBNA to IZKORISTITI !!!!!!!!!!

 • Ava

  Ni panike, ljudje se množično izseljujejo iz Slovenije, jasno je da to ni nova Švica. No tem starcem je tako ali tako vseeno, nagrabili so si že dovolj. Kdo bo financiral RTV in ostalo javno upravo v prihodnosti, ko bo vedno več nezaposljivega kadra pa bog ve.

  Sama danes praznujem s Slovenijo v srcu, se je pa za zamisliti, kakšno življenje vse čaka čez par let. Obstali bodo samo tisti pri koritu. Ko se gospodarstvo začne podirati, kratiti podjetniško svobodo, prirejati zakone za kriminalce, je to znak za alarm. Zapomnite si to. To je država samo za izbrance.

 • Povprečen Državljan

  Rtv Slo je edini normalni medij v Sloveniji.

  • Hamid Begic

   Program RTV je katastrofalen. :)

   PS: Pa še pod prisilo, ga moramo plačevati….Fuj,… Pa nisem na strani SDS-a. :)

   • Andrej

    Begić , a na drugi strani živijo partizani , pod prisilo , partizani ga dobe zastonj , še celo malico v ertevejski beznici !

 • RATATA

  Gobčeva že dvastu dni zelo dobro igra trezno.

  • Ana Job

   Tole se imenuje PIVSKA KONDICIJA.

 • Hamid Begic

  Referendum za ukinitev RTV prispevka. :)

  PS: Mislim, da se strinjamo “ta desni” in “ta levi”. :)

  • Ava

   Ne, preveč ljudi še dobro živi na račun tega. Se strinjam, samo večina pa ne :) in tisti ki bi to predlagal je avtomatsko na protestih in kockah v parlament :D

  • Anton

   to ni prispevek, zopet zavajanje iz vidika terminoogije, sicer pa levaki kar naprej zavajajo in lažejo, denarna socialna pomoč je tudi zavajanje, tu ne gre za nikakršno pomoč temveč iskreno povedano posojilo.Sicer pa me to nikakor ne preseneča, na podlagi predhodnjih informacij in dejanj it polretekle zgodovine, je stvar kristalno jasna, potomci današnjih levakov so z lažjo in krvjo prevzeli in ukradli državo po 2 sv vojni. vse ki niso se strinjali z njihovimi zblojenimi idejami so na tak ali na drugačen način odstranili.
   To kar smo priča sedaj s strani teh nebodigatreba levakov je zgolj ekstrapolacija idej njihovih potomcev-izdajlcev in kolaboristov.

   sarkazem press

  • dob

   kučan ni šel na RTV zato, da bi naročnino za TV znižali ali jo odpravili, temveč da bi jo povišali. Režim rabi še več dnarja!

 • Vojvoda Šarec.

  Kučan je prišel po repete v hišno menzo. Za malico vojaški pasulj po receptu JNA. Kuhal ga je Janša, Bavčar pa zapržil.

 • Povprečen Državljan

  RtvSlo je steber slovenstva,narodne identitete in kulture.

  • JANEZ GUS

   Ti je mama delala na rdeči greznici ali celo sam parazitiraš za naš denar.

 • Miha

  Javno hišo RTV žre dolgo časa ne gledam. Naj se že enkrat financira sama pa bomo videli kako so uspešni. Čim prej nam ukinejo obvezno plačevanje te sramote.

 • Povprečen Državljan

  Samo javni medij,kot je RTV Slo,lahko zagotavlja tako širok spekter programskih vsebin.Zato ga tudi plačujemo.

  • KAPIBARA

   A poznaš zgodbo, o najemu itelektualca-guruje-vedeža vseh ved, kako naj kaj prišparajo na RTV, ki je koštal,krepko blizu 100…?- Nasvet: Ponavljate stare oddaje .Spomni se raznih dnevnikovin+ ostali bedari, kao:Navdušeni gladalci nas prosijo za reprize..

   Ali veš, da je RTV prodal “satelit tehnologijo”, kupljeno z davkoplačevalskim denarje, to v tistem letu prikazal kot dobiček in na ta račun izplačal Božičnico/13 plačo… !! ?? Podobna zgodba z JŽ

   Ali veš….

  • WISKY 1000

   komunajzarski medij

 • Sonce

  Članek za naivne, spet

  Če bi Milan Kučan, po desničarsko Veliki Šef vsega v Sloveniji, res hotel vplivat na to, kdo bo ali ne bo gost te neke oddaje,
  bi enostavno poklical ali poslal sms
  ne pa da v tej vročini hodi osebno tja.

  Res pravljica, pač, članek, za naivne.

  • KAPIBARA

   Takil delajo še po starem: Osebno – Na 4 oči..

  • antimur

   Hudoben je res kot hudič, butast pa še bolj, pa ja ne pričakuješ, da bi bil sposoben poslati sms, če se še v avto ni sposoben vsesti na pravi strani. Tehnika je za takšnega ortodoknega stalinista kot je Kučan nedosegljiva znanost, zato raje operira okrog FVD, RTV, Pop TV, kjer še veljajo 74 let stare zakonitosti.

  • macon

   Dvomim, da sploh zna poslati sms. kučan je navaden trdorokec starega kova, poleg tega omejen in primitiven. Taki izdajajo “napotke” osebno.

   Upokojil se ne bo nikoli, tako kot Zemljarič, ker koordinira kriminalno organizacijo ali sprego.

   • Brezno

    Ejga pravs da je tk neumen a jajota vsake volitve pelje scat kok je sele pol jajo neumn?

    • antimur

     Kako moraš biti neumen šele ti, če ne spregledaš, da mu to uspe samo s kriminalom, antislovenstvom in zločinstvom, je pizda, katera bi morala že zdavnaj odpeketati v večnost.

    • macon

     Kako je bil šele sposoben Miha Marinko, ki je bil predsednik vlade po Kidriču in sicer v letih 1946-1953 pa ni imel osnovne šole. Opozicijo je čisto peljal scat, saj je ležala po rovih, jamah in rudniških jaških.

     • Luiggi

      Z mano je bil nekdo na Golem samo zato,ki je kazal na bika,ki je imel rinko v nosu in mu je bilo ime miha,fant je kazal na bika in krical miha ma rinko!!!

  • tohuvabohu

   Torej trdiš, da murglski rdeči pritlikavec vpliva na RTV ves čas, ne le takrat, ko pride tja na kavo? Tudi to je za naivne. Resnica je ta, da so uslužbenci RTV dovolj dresirani, da ne rabijo navodil. Podobno kot na partizanskih pogrebih slišimo reči govornike: “Ko je v deželo prihrumelj okupator, si takoj vedelj, kje je tvoje mesto”.

 • tasilo

  O jejhata …. Inicialkarsko pisunsko teslo J. Ž. tišči pod nos RTV nekašne standarde rekoč, da …

  “bi morala sicer na podlagi pravilnika o poklicnih standardih upoštevati naslednja merila: natančnost, nepristranskost, verodostojnost, neodvisnost, odgovornost – ter skrbeti za preverjanje dejstev, o katerih se poroča.

  Sam/a J. Ž. se teh standardov ne drži, temveč manipulativno piše, da …

  … javno hišo RTV Slovenija v obliki prisilnega RTV prispevka financiramo vsi davkoplačevalci

  To seveda ne drži. RTV ne financiramo vsi davkoplačevalci (teh je čez 1,7 millijona!), temveč RTV prispevek prisilno financirajo vsa gospodinjstva, ki imajo električni priključek, ter nekatere pravne osebe, ki imajo prijavljen TV in/ali radijski radijski sprejemnik (največ je lokalov vseh sort).

  Toliko o natančnosti in verodostojnosti. — Ali za J. Ž. pravilnik o zgoraj omenjenih poklicnih standardih ne velja?! (Mediju Nova24 pa predlagam, naj zaposli resne profesionalce. Aja … in lektorja).

 • Franc Šink

  Prikazen kot je Kučan, nikoli ne prinaša pozitivnih občutkov.

 • alojz

  Prav je, da vsi plačujemo TV. AMPAK imamo pravico odločat, kam gre ta denar. Zato predlagam da mesečni “prispevek” lahko nakažemo tisti TV hiši, ki jo izberemo sami. Je tudi najbolj pravično, etično in moralno (bi rekel Cerar).

  • Brezno

   Ti nimas nobene pravice. Placaj in tiho!

 • antimur

  Kučanistki na majavih nogah Gobčevki bi predlagal za naslednjo oddajo kot goste dinastijo Kučan, pa naj obrazložijo zakaj s svojo prisotnostjo na proslavi državnosti zasvinjajo vsak praznik veliko Slovencem in zakaj menijo, da je njihova prisotnost opravičljiva. Že sama “krompirjeva župca” Štefka je zelo moteča, sploh pa antislovenec in izdajalec Kučan, ter izdajalci in zahrbtneži kot so Tonin, Novačke, sinonim za izdajstvo sicer nisem opazil, je pa bila tam večina nedomoljubnih barab, ki se rinejo v prve vrste, tudi Zore je zelo sumljiv.

  • Brezno

   Tonin je bozji clovek, pazi bozja kazen je huda

 • Brezno

  Kuga je norci, pa saj imate svojo tv, tam lahko gostite vsak vecer milicnika gorenaka

  • JANEZ GUS

   Ne vem,kaj ti rdečuh počenjaš na tem portalu,ko imaš poln rdeči gobec desničarjev.Mi ne gnojimo na delu.

 • Povprečen Državljan

  Danes bo na RTV 1 ob 20.55 prvi slovenski zvočni film Na svoji zemlji.Pravoverni sledilci skrajne desne opcije, oglejte si ga.Boste videli,kaj je domoljubje.

  • macon

   Nobenih skrajnih desničarjev ni, ste samo skrajni levičarji. Tako si omejen, da niti tega ne veš, kaj določa ene in druge.

   Na svoji zemlji je precej slab, statičen film. Iz tistih časov najraje gledam sovjetsko kinematografijo.

   https://www.youtube.com/watch?v=H2ZFe7XGwt8
   Evo ti mojstrovino iz 1959 ampak verjetno ne znaš angleško ali rusko, ker si pač povprečen.

   • Brezno

    Ali pa zaprisego hitlerju iz stadiona?

    • macon

     A si zaprisegal? Moj ded je bil Majstrov borec in gorenjski VOS-ovec, njegov bratranec pa član CK Slovenije in je po njem poimenovana ulica v Kranju.

     Take kot ti: kretene in izdajalce sta metala v brezna.

     • Brezno

      Ma ejga naj te ne bo sram prednikov pa cetut so hitlerju jajca lizali

     • macon

      Mojim prednikom so se zagabili pokvarjeni gnusi kot si ti, pred tem so pa prelivali kri za osvoboditev od okupatorjev.

      Če bi se midva pogovarjala pred petdesetimi leti, bi se ti zjutraj znašel na živinskem transportu za gulag, iz take družine prihajam.

     • Brezno

      No pa si le povedal da si sincek izdajalckov, za take je narava ustvarila jame

     • macon

      Kretenček, a niti brati ne znaš? Nič čudnega, saj si komunajzar.

      Taki kot ti so prilezli v partizane na začetku maja 1945 in se potem celo življenje kitili z “zaslugami” in zahtevali ugodnosti. Tisti, ki so dali skozi jebo v gozdu, so bili precej tiho, ker je bilo treba imeti jajca (in srečo), da si prišel skozi proti precej močnejšemu okupatorju,

      Danes gobec vrtite najbolj ničvredni pokvarjeni primerki in kretenski izmečki.

 • tonite falco

  Jebe jim pas mater (po Makarovički)!!!!! Same gnide od novinarstva na RTV Ljubljana, ki jih moramo še prisilno plačevat za svinjarije in laganja narodu, ki jih počnejo. Pod od podna “novinarstva”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upor takoj in na ulice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Brezno

   Nimas jajc!!!!!!!!!!!!!

  • RATATA

   A ni mal prevroče za na s soncem obsijane ulice matr. Septembra bo bolj znosno, če ne bo dežja.

 • Povprečen Državljan

  Pravoverni pljuvate čez javni medij,ki edini zagotavlja objektivnost..Objektivnost vaših medijev je poden od podna,;novinarski; prispevki so pa karikatura novinarstva.

  • JANEZ GUS

   Lahko je zate,zame ni.To je rdeča hanzi greznica.VOSOVSKA posla.

   • Brezno

    Tam med g pa u ti manjka N

    • JANEZ GUS

     Pojdi v Idrijo,da ti povejo,kaj ti vse manjka.Pa doma povej,da boš dalj časa odsoten.

     • Brezno

      Da ti manjka n ze tk ves ti je ze zena povedla

  • tohuvabohu

   Objektivnost ne obstaja, butl zarukani. Na celem svetu ni nobenega objektivnega medija. RTV in ostali režimski mediji so pa živ primer pristranskosti.

   • Brezno

    Pol pa mors kdaj na novi24 kaj prebrat

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  A tokrat ni bil nič drogirana???

  • Brezno

   Sds mladina?

   • Nata

    Dej, pogrezn se že !

    • Brezno

     Bicika za kuga se naj pogreznem?

     • Nata

      Ker ne spadaš na ta portal.

      Oddajo si poglej, potem pa kaj napiši, ne samo čivkat na naše besede.

     • Brezno

      Mas prav to je norc portal

     • Vojvoda Šarec.

      Gospa pritlikavka ne se hecat.

     • Nata

      Resno mislim. Ste jo pogledali ? Oddajo mislim, ne gospico Tanjo. Čeprav ni slaba.

     • Vojvoda Šarec.

      Ne nisem pogledal. Tanja mi je pa povsem v redu napovedovalja. Tudo zažarela je na novo od kar je prišla nazaj. Vsak si zasluži šanso.

     • Nata

      Prav gotovo.

     • Vojvoda Šarec.

      Ja vendar na tem portalu ste jo potolkli z zlobnim jeziki. To je za vas svoboda govora. Naj bo temu tako. Kar sejemo to žanjemo.

     • Janko Gedlicka

      Zelo vljudno.

     • Vojvoda Šarec.

      Hvala.

 • Desnoklik

  Spet bojo komunisti pucali nepoželjne. Ne komentiram več, grem v ilegalo, Kučan pa kar tako vkoraka v rtvslo. Adijo.

 • Janko Gedlicka

  Uboga Tanja Gobec. Za male denarje se mora presstit***rati ku**nu

  • Brezno

   Kaj se ne upas napisat?

   • Janko Gedlicka

    Ne, ne upam si napisat. Imam majhno penzijo in ne bi bilo dovolj za plačila sodnih taks za redna in izredna pravna sredstva zoper “nepristranske” sodne odločbe. G. Janša to zmore, ampak luštno pa najverjetneje tudi njemu ni.

    • Brezno

     Pol ze ni resnica kar govris drgac bi mel jajca pa napisal

    • Vojvoda Šarec.

     Zato tolk čislate Jajota, ker si z davkoplačevalskim denarjem upa pljuvat po drugih?! Bolana družba.

     • WISKY 1000

      kaj si pa doziral danes

     • Vojvoda Šarec.

      Skledo lokalno proizvedene mešane solatez 100% bučno+extra devisko olivno olje); lososovo pašteto argeto na polnozrnatem kruhu in skodelico nabranih borovnic.

 • Nata

  + + + + + Ta pravi vedno dobijo prostor na Tv.Vemo tudi zakaj. Zato se niti ne splača komentirati Mesečevih laži in Erjavčevega sprenevedanja.
  Edino tole lahko namesto čivkanja pripnem
  http://pozareport.si/post/480204/epilog-erjavec-obstal-toda-ni-zmagal-on-vsi-ostali-smo-izgubili-resno

  • Brezno

   Kaj je narobe z novotv? Tam lahk cel dan poslusas grimsa

   • Nata

    Nič nisem rekla o Novi Tv. Slabo . . . . . oz., po svoji potrebi. . . . . bereš.

    • Vojvoda Šarec.

     Kaj pa Luciferke Ušajeve več ne pogrešate ga.Valant.

     • Nata

      Pogrešam, pogrešam.
      Je pa včasih dobro, da človeka obsede kakšen vrag, da zine ta pravo besedo !!
      Večkrat pokukam na DOM !! https://domovinskaliga.si/
      A, žal zelo malo pišejo. Bolj twittajo – tega pa ne maram, saj ta način ni za ljudi, ki so hitri na jeziku.Tudi moj šef to dela. Jaz bi mu prepovedala, ali pa bi ga dala pod kontrolo.
      Vi tudi twittate ?

     • Vojvoda Šarec.

      Twitnem pa spet opustim za nekaj časa. Twitanje je druzbeni medij kot vsi ostali, več imaš genetike, da vplivaš kot influencer na množico, več imaš od Twiterja( predvsem finančno stanje ti narašca)
      Ja Ušajeva čivk vsako minuto. S tem kaže vsem, da je polna nekvalitetne kvantitete. Ušajeva je povprečnica brez dodane vrednosti.

     • Vojvoda Šarec.

      Kdo je vaš sef?

    • Brezno

     Ja spremljal novotv ce rabis dnevno dozo neumnosti, zakaj spremljas rtv?

   • WISKY 1000

    bolek

 • KAPIBARA

  A je bla trezna.. al je samo igrala treznost…. ??

  • WISKY 1000

   BLA,BLA……..

 • KAPIBARA

  Med novonastalimi novinarji, je običaj- navada, da imajo zjtrk s Kučanom..
  pol pa kar odneseš- odneseš al pa ne.. služba je pač služba..

  -to so govorili novinarji sami..

 • garfi

  murgelska Podgana je zelo aktivna
  na njegovem val202 je dr.mitja žagar ob državnem prazniku pol ure razlagal, da osamosvojitev in nacionalna samoodločba nujno potrebuje nadaljevanje v njihovem muLtikuLti gLobaLizmu
  PRAVICA DO SAMOODLOČBE NARODA JE PO NJIHOVEM TUDI “PRAVICA SAMOODLOČBE POSAMEZNIKA IN SKUPIN”
  rtv presstuti so vpletli še manipulacijo z otroki in samostojnostjo za dobro mero pranja možganov
  https://www.fdv.uni-lj.si/obvestila-in-informacije/imenik-sodelavcev/pedagogi/kartica/mitja-zagar/
  levica je prasica press

  • Brezno

   Pridna da si poslusala!

   • garfi

    Bandit Brezno fukn se v !

    • Brezno

     No bicika ne tako nasilno, to ne pase zenskam

 • baubau

  gledate?potem si to zaslužite…

 • radames

  A je Kučan pokazal in sčekiral svojo službeno izkaznico RTV???

  • Brezno

   Kdo pa se gleda rtv, edine nepristranske verodostojne in objektivne novice so na novi24!

   • branči

    če hočem zvečer zaspati vedno preklopim na RTV!

    • Brezno

     Ti pa mas probleme

   • radames

    Gleda Kučan. Še vedno RTV spada pod ingerenco CK ZKS. Če je njegovo nestrinjanje s programom prehudo, MORA osebno v 4. nadstropje na Kolodvorski.
    In v taki funkciji mu naročnine na RTV ni treba plačati, ker mora TVS gledati po službeni dolžnosti.

 • tonite falco

  Jebe jim pas mater (po Makarovički)!!!!! Same gnide od novinarstva na RTV Ljubljana, ki jih moramo še prisilno plačevat za svinjarije in laganja narodu, ki jih počnejo. Pod od podna “novinarstva”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upor takoj in na ulice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Brezno

   Ne upas!!!!!!!!!

 • Luckyss

  Ne vem zakaj vse to tako moti SDSovce.Luka in Korl sta bedni figuri našega volilnega sistema, kjer lahko vsak bumbar zaseda vidne državne funkcije..
  V stranki kjer se imate za desnico in vas vodijo “bivši” komunisti pa ste podobni ali še večji “modeli”..
  Pljuvanje, jamranje, podtikanje, laži, blatenje države v EU…so ves vaš repertoar…
  Ovce bebave…”novinarji” in komentatorji…

  • Mojca pokraculja

   Ampak pozabljaš, da “modeli” na desnici niso bili na oblasti večino časa. Od 4 letne vlade JJ je že 11 let in kaj ? Je bolje, napredujemo ?

  • Luiggi

   Go fuck yourself right in your lucky ass!

 • Sonce

  Pravljica za naivne

 • piki

  ..na naslednjih volitvah ne bo ne kohlna ,ne meseca več v politiki

 • piki

  …če ima špicparkelj res tako”moč”,jo ima zato,ker mu jo desnjakarji dajete….kakor bi polena na ogenj dajal….samo,da nikoli ne ugasne….le kaj bi sicer počeli,če bi bil zgolj bivši predsednik in zdajšnji upokojenec…po kom bi pljuvali in srali

 • piki

  branči Brezno • an hour ago
  če hočem zvečer zaspati vedno preklopim na RTV!
  ********************************************************************

  ponovitve ponovitvenih ponovitev na vaši tv ,so boljši tablet in dlje deluje

 • Janko Gedlicka

  Kmalu po začetku objave tega članka sem najboljše razvrščenemu Antimuru napisal tale odgovor: “Ali res ne poznaš nobenega komunista, ki bi se spreobrnil prej kot bi se v jamo zvrnil?”
  In Nova 24Tv mi odgovora ni objavila, pač pa je sporočila:
  “There was internal server error while processing your request.”
  Ker moj odgovor še sedaj ni objavljen pošiljam ta samosojen komentar. Dovoljujem si misliti, da v mojem odgovoru ni bilo nobene žalitve, saj le omiljujem kategorično Antimutjevo trditev.

  • Brezno

   Koga briga?

  • antimur

   Ti bom jaz odgovoril. Komunist, ki je spoznal vse zmote te zločinske, nedemokratične ideologije in se ji je zavestno odpovedal, po komunajzerskih kriterijih, sploh pa kučanističnih, ki je nadgradnja komunizma, ni komunist. So pa komunisti vsi ostali idioti, ki po nešteto dokazih, ki so začeli prihajati na dan v osemdesetih letih, pa že prej, tako knjižnih kot po družbenih omrežjih, ni odpovedal tej zločinski ideologiji, vidiš, ta je pa pravi komunist, celo več, ta je kučanist, ali pa popolnoma zabita, zavedena in funkcionalno nepismena oseba.

  • Mojca pokraculja

   Enako se dogaja tudi drugim komentatorjem. Kdo je “na delu”, me prav zanima ?

   • Janko Gedlicka

    Ja, to zanima tudi mene. Pravkar mi je Antimur dokaj vzišeno odgovoril, na njegov odgovor pa sem odgovoril tudi jaz. Antimurjev odgovor je čudežno izginil, na moj ponovni odgovor njemu pa sem dobil isto prepreko kot na prvotnega. Izgleda, da imamo tudi na 24 tv “politično policijo” tako kot na Fb, le da sta raznorodni.
    Sicer pa mi kar konstantno po malem kradejo všečke.
    Pravzaprav sem jim kar hvaležen, vsaj ne bom več visel na teh portalih in se lotil fizičnega dela.
    Lep pozdrav!

    • Mojca pokraculja

     Zelo dobro, fizično delo nenazadnje krepi duha , s portalom je itak vse slabše. Tudi mene ne zanima več , ker so članki večinoma slabi. So dobesedno vrženi: tle imate pa se “kregite in zmerjajte” .
     Hvala, vračam pozdrav !

     • Janko Gedlicka

      Ja, se kar strinjam. Škoda, ker se “ne bova več brala”.

     • Luiggi

      Tudi meni bo dolg cajt po vama,kajti namrec,ce zivis v izgnanstvu krepko vec kot pol stoletja,so ti komentarji v veliko zabavo.Pa srecno pri fizicnem delu,jaz sem za fizicno delo itak nesposoben,samo komentarje se lahko berem!

     • Mojca pokraculja

      Seveda se bova, kar tako se pa ne bomo vdali, kajne !

    • Janko Gedlicka

     No pa se je Antimurjev odgovor spet pojavil, moj ponovni ofgovor njemu pa ne.

    • Nata

     Oprostitw, da se se vtikam, toda, ne. . . ne odnehati, to je pa napaka.

     Še pišite !
     Je pa včasih malo čudno, zakaj se pojavijo tista rdeča okenca.

     Jaz potem znova napišem, drugače začnem stavek in kakšno besedo tudi obrnem, pa gre !!
     Se pa premalo spoznam na računalnik, da bi lahko kaj več vedela.

     • Janko Gedlicka

      Hvala Nata

     • Nata

      https://www.youtube.com/watch?v=s_O7q9RIep4
      No, pa zopet nagaja. . . . . . mi ni jasno zakaj

     • Janko Gedlicka

      Gospa Nata, hvala za izbiro odličnega umetnika. Očitno živi glasba, ki jo izvaja, v njegovem srcu in duši, telo pa jima voljno sledi. Čeprav vam po pravici povem, da mi Chopinova romantika ni preveč pri srcu, pa me je Lang Langovo navdušenje prevzelo.

     • Nata

      Ooooo, sijajno ste ga označili !! Človek se res naleze njegovega navdušenja nad muziko in veseljem, da zmore. . . . . .

    • antimur

     Da se ne boš počutil zapostavljenega, tudi meni kot jim ti praviš všečki izginjajo, pa vseeno verjamem, da to ni nobena diverzija, konec koncev se mi pa gladko =be za njih.

  • Luiggi

   If there was internal server problem,they did not cut you out,it was a problem with internet,kapish?

 • Miro Jereb

  Preprečili nakup 8 kolesnikov in se za borbo pripravili z nakupom 5tih ton vazelina.

  • piki

   ..zakaj jih pa rabimo…saj smo v natu…

 • Big Bird-Veliki Tič

  Naš Milan zna. Smo vas in še vas bomo. Smrt janšizmu, svoboda Slovencem !!!

  • xtc

   Jep!
   Sam cukr bolezen in Matildapa znata z njim.

 • MOSTISCAR

  Ubogi užaljeni izdajalčki.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Referendum za ukinitev RTV prispevka za levičarje :)

  PS: Desničarji pa naj kar plačujejo :)

  • piki

   …itak da…dokler bo možina svoje pričevalce trajbal

   • Big Bird-Veliki Tič

    Pričevalci so toti ki so se izognili Hudi jami. Sam nikoli ni prepozno…Huda jama še vedno obstaja :)

 • Van Der Waals

  ZA UKINITEV RTV PRISPEVKA!!!!

  • Brezno

   In kdo te je vprasal za mnenje? Placaj in tisina!

 • Olga101

  Zgleda, da je Murglski zločinec prinesel tudi “anketo” , ki je bila objavljena na Hanzi….
  Očitno bomo morali množično na ulice, da bodo ukinili prisilni harač!

 • Big Bird-Veliki Tič

  Pravite Milan Kučan?…Glih zdaj sem gledal svet na kanalu A. Same pohvale Borutu Pahorju za govor na proslavi, tudi iz tujine… papež Frančišek, predsednik ZDA Donald Trump, hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, predsednik Francije Emmanuel Macron, ruski predsednik Vladimir Putin…in še in še!!! Na kanalu A celo intervju z Milanom Kučanom. Nič lepega ni povedal o Janezu Janši, celo grajal ga je…. Pravzaprav, nihče ni čestital JJ za osamosvojitev, razen tega, da je sam sebi čestital, ovce pa ste blejale!!!

  • Amerikanc

   Kako le bo Kučan povedal kaj lepega o IJJ, če pa mu je ukinil njegovo intimno opcijo – Yugoslavijo ! Res si ovca iz krdela 10% – predosamosvojitvenega.

   • Big Bird-Veliki Tič

    You fuckin’ stupid American redneck. Fuck you !!!

 • Ros

  Jihad.

 • Common Sense

  Ne placujte RTV prispevka. Jaz ga ne.

  • Big Bird-Veliki Tič

   O ja…plačuješ ga…brez skrbi.

 • Janez Kepic-Kern

  O cca 80 letnem globokem penzionistu iz ex CK ZK – NIČ.
  IN
  O “POLITIČNO MRVEM” nepriljubljenem, da ne rečem –
  pri penzionistih – “osovraženem ” Kerlu E. ki sam o sebi pravi – celo javno na TV,
  “DA JE DOBER OBRAMBNI MINISTER”, čeprav vsi vemo, da
  NIKAKOR – NI – DOBER – OBRAMBNI MINISTER,
  saj niti za UĆINKOVITO OBRAMBO JUŽE MEJE – NI – POSKRBEL !
  O
  Krlu E. le to, da
  BOMO VSI ZELO VESELI – TISTI DAN,
  KO BO ODŠEL IZ NAŠE SLOVENSKE OLITIKE
  OD KATERE JE TOLIKO DOBIL V EVRIH
  – pa tako malo pozitivnega za nas Slovence – pozitivnega – storil ?”
  =
  Luki Mescu – paponavljam,
  Ah, Ah!
  Ta “FAKE” PONAREJNA, NIČ DELAVSKA – pač pa ex KP, ZK T.-I. “LEVICA” Luka MESEC
  naj raje pove
  KAKO JE Z NJEGOVIM
  – P I T J E M
  P I V A ! ?
  Kot sem pred meseci večkrat zapisal – sem tega – Luko MESCA
  na
  moje lastne oči – VIDEL,
  kako je pri mizah zunaj lokala PELIKAN pod stavbo METALKE v centru Ljubljane – S P I L
  kako je spil
  brez vsakega problema – KAR TRI VELIKE VRČE PIVA – enega za drugim, zaporedoma.
  To sem videl nekega poletnega večera
  dve leti nazaj.
  Jaz sem pri sosednji mizi od Luke MESCA – ob kavi in soku – nekaj pisal na mojo e- tablico,
  Luka MESEC
  je pa klepetal z nekom neslovenskega videza.
  Po prvem VELIKEM PIVU se je vidno ALKOHOLIZIRAN lenobno pretegoval,
  opletal je z rokami in se otročje brezsmiselno – smejal.
  Gotovo
  se večina to beročih – strinja z menoj, da je ZADNJA STVAR,
  KI JO MI SLOVENCI “POTREBUJEMO”,
  da bi imeli v PARLAMENTU naše R. Slovenije – POSLANCE,
  ki so nagnjeni k pitju
  ALKOHOLA ali K UPORABI, K ZLORABI PPREPOVEDANIH DROG i.t.d.
  Kako pogosto in
  koliko PIVA – “žal” poslanec Luka MESEC – RESNIČNO PIJE
  – morda redno ?, Vsakdan ?
  To naj pa javno na TV pove – Luka MESEEC –sam ! l.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • milanček

  ja, hvala Bogu, da gre ta komunistični gnoj, človeški iztrebek na zadnjo pot, tja kamor bi moral zaradi svoje pokvarjenosti, nemorale , hitrih korakov na poslednjo pot, kjer mu nihče več ne bo pomagal! kućan, čim preje crkni, ti boš crknil in ne umrl kot ostali normalni ljudje, za dobro slovenskega naroda! kućan, torej crkni ti in tebi podobni!

 • šmentanamuha

  Ja, Milan zna nategovati Tiče in Fičfiriče.

 • janez55

  Malo boljšo fotko bi vam pa lahko zrihtal Možina. Očitno so se mu pred Kučanom zelo roke tresle, pa še samo v rit si ga je upal slikati. Od tako pokončnega novinarja bi pričakovali, da bo odločno stopil pred vrhovnega strica iz ozadja, ga slikal v obraz in ga še kaj udarnega vprašal o globoki državi.

 • šmentanamuha

  Zanima me, kako se počuti en novinar ali novinarka, ki sam zase rad misli ali celo trdi, kako je neodvisen in suveren, pol pa pride tale penzioner Milan in vsem se zatresejo hlače in brez ugovora morajo narediti to, kar zahteva. RTV novinarji z integriteto? Mhm, malo morgen. Povsem pravilno ste ugotovili, kaj se resnici dogaja.

  • herman

   kako se šele tresejo hlače Janševim postreščkom na Novi24, ki pride k njim ljubljeni vodja.

   • centurion

    manj, kot tebi na poti v garažo.

 • herman

  Kje pa je rečeno, da je obiskovalec na megleni fotki, slikan v hrbet, res Kučan? Sodeč po utečeni praksi Nove24TV lahko gre tudi za fake photo.

 • xtc

  Zapita novinarka in dve politični trupli.
  Katera normalna televizija na svetu bi si upala tak moralni fiasko.
  Žal tudi Kučan ne more več rešit ne ruskega hlapca Kahlo in Lunatika,kaj šele Xarcxija ,ki izgobi vsake volitve,skratka konec Kučana se bliža kot tudi Xarchija.
  Milani kleple koso Matilda in cukr bolezen in alko,Xarchiju pa EU realnost.

 • xtc

  Človek ne ve koliko nisko lahko SLO še gre,potomec Mađarskih romov bi JNA sistem vojske-torej ideološko CKZS opranoglavo Vojsko in policijo-ne profesionalce.
  Sicer pa bi se kazalo vprašati,zakaj potomec madžarskih romov to ne predlagaOrbanu?Ne drugi naciji?

 • mona lisa

  Bruhaš. In mi plačujemo to sranje. Mladi pošteni dobri ljudje umirajo ta stari prdec pa je poln življenja in vleče v tej državi vse umažane niti. O Korlu pa tako ni več vredno besed. Smrkavi brezdelnež Luka pa se itak samo repenči in troši težko zaslužrn davkoplačevalski denar. Žalostno je tudi koliko denarja požre ta stari smrdec Kučan, ubogi upokojenci pa životarijo.

 • Janez Kepic-Kern

  VČERAJ JE BILO V – ARBORETUMU – VOLČJI POTOK – RES LEPO.
  PRIJATELJI, PODPORNIKI RADIA “OGNJIŠČE”
  SMO DANES IMELI
  ZELO LEPO – POČASTITEV – DNEVA DRŽAVNOSTI NAŠE R. SLOVENIJE
  V
  ARBORETUMU – VOLJČJI POTOK ! Pri Radomljah oz. pred Kamnikom.
  Bila je res lepa
  prireditev – v lepem okolju – tega zelo znanega parka oz. botaničnega vrta.
  Nadškof A.STRES
  JE IMEL – ODLIČNO, RES SMISELNO – PRIDIGO,
  VODIL JE PA TUDI
  SV. MAŠO
  – V NARAVI TEGA PARKA.
  Udeležencev nas je bilo – zares veliko, več sto,verjetno cca tisoč ljudi.
  Dober pevski zbor
  KRILA
  in PRIFARSKI MUZIKANTJE – so bili- odlični. Res lepo je bilo. L..R. JANEZ K. KERN KOMENDA