Vohunski načrti Gregorja Golobiča so se sesuli v prah! Sedaj poskuša razbiti SMC drugače!

Gregor Golobič (Foto: STA)

Konec je. Medijska razkritja o vohunjenju nad poslanci nekaterih strank ter njihovimi sorodniki so prekrižala načrte vplivnemu stricu iz ozadja – Gregorju Golobiču – da bi skušal s pritiski ter ustrahovanji preprečiti pogovore o sestavljanju nove desno-sredinske vlade ter omogočiti nadaljnjo vladavino tranzicijske levice.

“Slovenski Stalin”, kot je nekdaj vplivnega politika propadle LDS Gregorja Golobiča imenoval marksistični filozof Slavoj Žižek, je po nenapovedanem odstopu premierja Marjana Šarca skušal z agresivnim zakulisnim delovanjem – v tem je bil vedno mojster – spremeniti tok dogajanj v slovenski politiki. Operativno pa mu je pri tem pomagal njegov sosed s Kotnikove Damir Črnčec.

Le medijem, kot so Požareport, Nova24TV in Demokracija se lahko zahvalimo, da smo obelodanili pritlehne načrte globoke države, konkretno Gregorja Golobiča, da bi vohunili za poslanci nekaterih političnih strank in sorodniki – gre predvsem za SAB, DeSUS in SMC – tiste, ki si v tem trenutku ne želijo predčasnih volitev, da bi jih z nelegitimnimi praksami ter izsiljevanji skušali prepričati v sabotažo lastnih strank ali k prestopom v druge, predvsem LMŠ.

Računal je na številne Pucke
Kot smo izvedeli, je Golobič takoj po Šarčevem odstopu aktivno stopil v akcijo reševanja tranzicijske levice in sicer s preverjenimi metodami “prepričevanja” poslancev državnega zbora ter rušenja nekaterih strank na levi sredini, naj ne gredo v koalicijo Janeza Janše. Podobno smo v zgodovini slovenskega parlamenta videli že večkrat, z istimi akterji v ozadju. Pri tem kot enega najbolj usodnih velja spomniti na nekdanjega poslanca Slovenskih krščanskih demokratov Cirila Pucka, ki je leta 1996 omogočil 46. glas in sestavo vlade Janeza Drnovška ter nadaljnjo vladavino tranzicijske levice. Pucku se je njegov takratni “prestop” izdatno izplačal, saj je bil nagrajen s številnimi bogato plačanimi vodstvenimi položaji v bančništvu in državnem paragospodarstvu, kjer ga lahko najdemo še danes. In še danes se Puckota omenja kot človeka “Gregorja Golobiča”.

Ciril Pucko (spodaj levo) Roman Jakič in Jelko Kacin. (Foto: STA)

Poslovni interesi Golobiča pojasnijo njegovo agresivno zakulisno delovanje. Tudi je prisesan na državni Telekom
Toda osnovno vprašanje, ki nam pojasni, zakaj si Golobič tako vneto prizadeva sanirati Šarčev padec na glavo v prazen bazen in ga zopet napolniti z vodo, ima svoj odgovor v denarju ter poslovnih interesih. Nekdanji generalni sekretar LDS in predsednik propadle Zares ima podobno kot George Soros, čeprav se njun vpliv ne da primerjati, mesijanski kompleks, da se mora vtikati v demokratične procese države, čeprav za to nima nikakršnega mandata, vendar to skuša doseči z drugimi – neformalnimi vzvodi delovanja.

Člani uprave Telekoma: Ranko Jelača, Vida Žurga in Tomaž Seljak. Jelačo so maja 2018 opazili skupaj z najtesnejšim sodelavcem Golobiča Milošem Urbanijo, direktorjem podjetja Margento R&D. (Foto: STA)

Toda delovanje neformalnih mrež za svoje preživetje nujno potrebuje denar, ki ga je tranzicijska levica vseskozi črpala preko državnih monopolov. Velika državna podjetja ali “nacionalni interes” so bila v resnici zanje le samopostrežni bankomat. Eden izmed večjih gigantov je bil Golobiču že od nekdaj posebej ljub – to je državni Telekom. Toda Telekom je bil od začetka formiranja vlade Marjana Šarca zanimiv tudi njegovim krogom. Zato je njegov sekretar in kadrovik Damir Črnčec tja pripeljal članico uprave Vido Žurgo in Rolanda Žela, vmes jim je s pomočjo obveščevalnih prijemov uspelo zamenjati predsednika uprave Rudolfa Skobeta.

V nadaljevanju objavljamo zgolj en primer kako se Gregor Golobič financira iz državnega Telekoma. Podobno kot Janez Kocjančič uporablja znano metodo svetovalnih (avtorskih) pogodb. Iz zapisa na spletni strani Telekoma je razvidno, da je Magento R&D podpisal pogodbo za svetovanje za več kot 30 tisoč evrov. To se je zgodilo po tem, ko so v upravo nastavili Vido Žurga. Da bo razumljivo Margento R&D izhaja iz nekdanje razvpite golobičeve Ultre. Koliko je takšnih in podobnih pogodb z Telekomom ali drugimi državnimi podjetji ne vemo. Očitno pa jih, glede na paniko pred sestavo nove vlade, ni malo.

Margento R&D je v resnici nekdanja Ultra, kjer se financira Golobič.

Vse to je ustrezalo tudi Golobiču, sicer sosedu Črnčeca, zato je ob padcu vlade postal neverjetno agresiven pri poskusih rušenja oblikovanja desno-sredinske vlade. Kot je znano je Golobičev vpliv še vedno močan v osrednjih medijih, predvsem RTV, POP TV, Večeru ter Dnevniku, zato tudi tako močne medijske ofenzive proti SDS in Knovs, ki je začela s preiskavo policije zaradi resnih sumov o “špijonaži” politikov SMC, DeSUS in SAB ter njihovih družinskih članov.

Kot je znano poznavalcem iz zakulisja, Golobič preko povezanih poslovnih subjektov na debelo posluje tudi s podjetji kot so Slovenske železnice, Eles in Ljubljanski potniški promet.

SMC ima Golobičevega krta
Če je Svet SMC pred dnevi pooblastil predsednika stranke Zdravka Počivalška, da nadaljuje pogovore o vstopu v morebitno novo vlado v sedanji sestavi DZ, pa je kot edini glasoval proti poslanec Jani Möderndorfer. Prav njegovo glasovanje potrdi navedbe, da je ‘na liniji’ z Golobičem in le izpolnjuje njegove ukaze v smeri rušenja stranke in naporov za sestavo nove koalicije, prav tako njuno bližino izdaja skupna preteklost v strankah LDS in Zares, nato pa je Möderndorfer zašel še v Jankovićevo PS, SAB ter nato SMC – vse to so stranke, ki jih je uspel zamenjati v kratki politični karieri, toda to še ni vse, vse bolj se govori, da bo prestopil k Šarcu v LMŠ.

Poslanec Jani Möderndorfer. (Foto: STA)

Hana Murn

 

 • Unikatna

  No, pa je razkrito…Tudi na POP-u je Počivalšek zaprl usta oni, da samo strašijo pred JJ. A ta Moderndofer bo spet zamenjal stranko? Katera že po vrsti? :) Migrira nonstop…

  • zokispoki

   Azilant Jani, de !

   • zaslosds

    Migrant

    • Janko Lisjak

     Zaslo zasds zabedake

  • zaslosds

   Zdaj gre v wc stranko

  • Silos

   Res trdnaa drža g.Počivalška pred izsiljevalsko novinarko,ki mu je hotela polagati
   besede v usta!

 • jan Gedli

  Stvari niso minornega pomena. Grožnje in izsiljevanja imajo svojo težo. Pivčevi že izvajajo realistične performanse. Mafija se ne pusti odtrgati od poslov. “Zanimiv” je odnos Golobiča do zadeve dr. Jamnika – njegovega umora.

 • Antonius

  Med golobom in *golobičem je razlika, golob ni *golobič.

  • VERZIFIKATOR

   Gregec Galopič

   GOLOBČEK SE TRANSFORMIRA

   Golobček je, ki rad ima denarček,
   lahko bi rekli mu zatorej sraka,
   a ni podoben ji, saj ptiček kraka,
   da rad bi v ptičjem svetu bil vladarček.

   Postavljal bi, rangiral nižje ptiče,
   počel to tajno bi, saj ga poznajo
   in nanj, je jasno, da prav nič ne dajo,
   ker vse počne tako, da manjka priče.

   Mu zadnje čase stvar iz rok uhaja,
   je golobiček naš zdaj ultra besen,
   pod nebom mu postaja prostor tesen,
   ker drugih ptic kot tak več ne dohaja.

   Grozil bi drugim vsem po vrsti pticam,
   kako bo perja ultra jih oskubil,
   če ne drugače, sam jih bo orubil,
   nastavil past ubeglim golobicam.

   Golobček ta, ki rad ima denarček,
   prav smešno v krokarja se transformira,
   kot šema pustna je, ki se maksira,
   brez maske zgolj oskubljen ptič, kanarček.

 • if

  Golobič-Golubović, vzajemnost v podlosti!

  • zaslosds

   Golubič-ovičvičvič to je isto sr

  • Gren

   Ta spodnji cigani

 • piko8

  Mudadorfer nebo nič mejav, on bo izpadev iz parlamenta, ko bo setavljena nova koalicija g. Janeza Janše, ravno tako cmerar ne bo več zunanji minister!!!

 • Miro Jereb

  Tale mudadorfer je kot prostitutka…kdor več da…ta ga bo lahko…

  • VERZIFIKATOR

   Hvala za idejo.

   Dani Meden Gofljar

   SEZNAM STRANK

   Janica vsem znana je v soseski,
   pravijo, sezname da sestavlja,
   vedno nove, za nazaj popravlja,
   črtanja deležni so priveski.

   Kot strežnica začela je pred leti,
   bolniška sestra, da ne bo pomote,
   navdušila po vrsti je falote,
   sklenila jih na svoj seznam sprejeti.

   Janica si dela strank sezname,
   pravzaprav en sam seznam osebni,
   dosežki njeni so na njem posebni,
   doda kaj včasih, drugič kaj odvzame.

   Zares se sprva vedla liberalno
   in pozitivno je, je rekla zase,
   v zavezništvu modernem dala nase
   je čisto vse, je vključeno oralno.

   Seznam je dolg, saj vrsto strank obsega,
   veliko se pri njej jih je zvrstilo,
   a delo ni je še ugonobilo,
   po novih strankah Janica posega.

   Trenutno eno zopet stranko tipa,
   seznam odslej se lista imenuje,
   zdaj z Marjanom naslov si izmenjuje,
   povejmo že, da Janica je cipa.

   • tomven

    +++++++++ čudovito!!

   • Vesna Kovač

    Ne more bit boljše!

    • VERZIFIKATOR

     Upam, da bo vendar kdaj še bolje,
     saj kdor bil bi zadovoljen s takim,
     bi z naslednjim že korakom vsakim
     ob navdih bil in ostal brez volje.

     • Vesna Kovač

      V upanju na spremembe in pogum vsem, ki jih podpirate!

 • res je konec….v italiji je 50.000 ljudi v padovi in lombardiji pod karanteno, odkritih preko 20 primerov okužbe s koronavirusom…..tako da pozabite na volitve :) zdaj prihaja kruta realnost, kjer ni prostora za strankarsko politiko…..pa lep kolaps Slovenije Vam želim…..1 mesec sem vam trobil, ampak vi ste slepi in gluhi…predlagam pa, da izkoristite tole zgodovinsko priložnost…..in poradirate vse komuniste po sloveniji, kar jih ne bo že virus sam ali pa gopodarske posledice, ki ga spremljajo…..polaganje računov se je začelo….pa ne tistih o katerih je govoril janša pred leti….

  • joza joza13

   Ne, ne. Ni re. Spremljam blog, ki si ga na linku posredoval že pred časom – no, ne vem več ali je blog tvoj, ali si nas le usmeril nanj – pa ni pomembno. Dobro gre avtorju pri obelodanjanju trenutne situacije v svetu. Čeprav ni prijetno spremljati vse te ukrepe in neverjetne situacije, sem ti hvaležen.
   L.p.

   • če ga boš podelil še s kakšnim prijateljem iz tvojega socialnega kroga (pa ne tistega iz facebooka ali pa twitterja) ampak tistega v realnosti….žena…brat….sin…fotr…sosed itd….boš trenutno naredil največ, kar je možno, torej z realnostjo informiral ljudi ter boš tako prispeval k manjšemu strahu in jezi, ker ljudem se začne, ko se zakriva, laže in manipulira, sploh pri takšni pizdariji tisočletja, popolnoma trgat in se jim odpelje, ker trenutno večje zbirke kredibilnih informacij v slovenskem prostoru ni….ker eno je biološki vektor torej okužbe, smrti, zdravstvene posledice….drugo je gospodarski vektor (grozi kolaps bančnega sistema EU) ki je tudi zelo dobro opisan v blogu…tretje je pa socialni vektor, kjer se lahko zaradi neinformirnosti in strahu množic oziroma civilne družbe zgodijo še bolj grozne zadeve, kot pa če umre zaradi okužbe 10% slovenskega prebivalstva…..

    • KAPIBARA

     Pa keri vama je to ta blog.. ??

     • v spletni brskalnik duckduckgo.com , ki ne sledi tvojim iskalnim nizom in ni del globalističnega tehnološkega konglomeratavtipkaj iskalni niz “Alternative Media Blog Ambasador21” po vsej verjetnosti bo med prvimi iskalnimi nizi…..

     • Capi

      Kaj pa kis tud polivaš po dvorišču?

  • Rožle

   V Italiji prva smrt zaradi koronavirusa

   Rim, 22.02.2020, 8:37 | Posodobljeno pred 5 minutami

  • Mademoiselle

   Se strinjam, v Italiji je 10 mest že v karanteni, pri nas so pa še zdaj tiho.

  • Kalabicnikola

   Da bi le bil ti prvi pametnjakovič

  • Unikatna

   Še inkubacijska doba je pod vprašanjem, tako, da naj bi bila 14 dnevna prekratka…naj bi bila 27 dnevna…tako, da smo res v r.ti…

  • šmentanamuha

   In kljub vsemu, še dedno noben ilegalec ni v karanteni.

 • tasilo

  Möröndörför — nenačelen, pokvarjen, zahrbten, prozoren, butast, pucflek, a ubogljiv “naš” kader, Vsi so ga že spregledali. Domišlja si, da bo njegovih pet minut slave trajalo sedem minut. Bebec.

  • Anton

   od naštetega pa predvsem bebav

   sarkazem press

  • tomven

   Vedno mi je bilo zanimivo, kako lahkotno mudadolfer dojema to preskakovanje iz ene v drugo pozicijo, vse s ciljem ohranjanja njegove polne riti. Ko ve, da ljudje gledajo nanj s prezirom, z vsemi najslabšimi lastnostmi, ki jih človek lahko premore, veselo koraka dalje. Verjetno se ne zaveda, da bo ob koncu tega cirkusa, ko bo končno padel na tla, samo bilka, vredna manj kot pohojen drek na cesti. Jaz trota poznam še iz časov, ko je bil navaden pucflekar v bolnici. Od takrat se je spremenil za 300%. Verjamem pa, da bo cena njegovega vedenja huda. Zna bit, da bo kot človek hudo trdo pristal na tleh. In prav bi bilo!

   • Matjaz Mraz

    Izdajalcev nobeden ne mara. Nna koncu se jih odkrižajo tudi tisti za katere so izdajali.

  • šmentanamuha

   Resnici na ljubo njegovih 5 minut že zelo dolgo traja.

  • Miha

   Dokler ne bo Golobič in njemu podobni za rešetkami ne bo svobode.

 • JANEZ GUS

  Je pa tale JANI zvit lisic.Samo še v Marijini družbi ni bila baraba.

  • Slovenec

   On je v satanovi družbi.

 • Hribouc

  Se je vendarle Baraba pribezala na plano.
  Od nekdaj je jasno, da je Golobič Stalin prestolonaslednik in kronski princ Kučanove KPS in aktivni general sekretar “neobstoječe” Komunistične Partije Slovenije, Kučan pa “Angleška kraljica” z veliko lento, pogrebec odhajajočih zombijev Organizacije ter podpisnik vseh strategij v Kominterni Laibach-veliki Kremelj na Rdečem trgu.
  Kaj bo Bobnarca odkrila v primeru “vohunjenje”? Nič, najbrže.Zavajanje, kot po navadi to počenjajo.

 • Silka

  Kakorkoli je Möderndorfer zelo neugoden in celo pokvarjen, pa ima izjemne retorične sposobnosti, ki dostikrat zelo vžgejo. Lahko bi bil marsikateremu politiku predavatelj retorike, sprenevedanja in manipulacije. Podobno velja za Golubiča: zahrbten, prepričljiv in dober retorik.

 • Slovenec

  Za Golobiča so pravili, da se je prisesal že h koritu ob gradnji TES-a 6, obenem je eden od zvestih Kucanovih naslednikov. V glavnem prej se takih rešimo, bolje bo za Slovenijo.

 • Rožle

  Še en dokaz, da se je levak razvil oz. nerazvil iz opičnjaka
  .in, če smo bolj natačni je to pravzaprav iz neke Orangutanove vrste ..
  .. takoimenovan Oranžogutan ..

 • Gren

  GOLOBIĆ JE SLOVENSKI STALIN MODODORFUK MU PA FAFA TISTO MED NOGAM .

 • Viktorh

  »dajmo mu še eno priložnost«, … “kot sem takrat pojasnil, Gregor Golobič ni storil nič protizakonitega…”
  Verjetno tudi sedaj ne, delali so drugi, po navodilih…

 • von Rhein

  Pameten fant ta golobić.Pozna se mu dolga pot izobraževanja in neprespanih noči ob knjigah.

  • Viktorh

   Bojim se, da ga bo prehitela Šarčeva Jerca Korče, ki že 12 let študira zemljepis…

 • Slovenec

  Tipičen aparatcik take Golobič, kdor dobro opazuje na njem vse opazi. Govorica telesa izda osebnost in karakter človeka.

 • Kalabicnikola

  Počivavšek izdajalec slovenskega naroda, prvi kandidat za najgloblje brezno vključno s tistimi s katerimi se je spajdasil. Golobič v AKCIJO

 • Mademoiselle

  V Italiji 10 mest pod karanteno, ljudje začnite pripravljat zaloge hrane.

 • milanček

  golobić in golubović se ne zavedata, da prihaja čas, ki bo zelo, ponavljam, zelo neugoden-nevaren za oba pokvarjena sekreta! majmuna, razmislita, narod vas ima dovolj, delavec ne bo več delal za kućanovo F21 mqfijo, ter za jugo mafijo zćefurjem jankovićem !!

 • Kalabicnikola

  POCIVAVSEK = PRODANA DUŠA. …LIZE JANŠEVO RIT ZA MALE PARE. ..GOVNO

  • Rožle

   Hun = Mauzahecmauzares
   Nimaš ti čas komentirat moraš minuske talat ..

   • Kalabicnikola

    Goni se u tri pizde materine

    • Rožle

     dej mi še enga .. ajde
     ne bod površen ..

     • Kalabicnikola

      Lahko dobiš dve po gobcu, brco v rit pa v brezno gnida

 • Rožle

  Mi lewaki bomo vse naredili za varnost .. “PA SAM DA NI SDS” **** !!!
  Koronavirus pa lahko počaka .. nimamo mi časa za drugorazredne … !!!

 • Rožle

  Pa ne da ste res vsi pobegnil v šoping .. po zalogo .. ?!

 • Foglof Tunek

  ZDAJ PA DOVOLJ !!!… Na NoviTV se nonstop napada migrante in “njihov terorizem”. Če je migrant nekoga zabodel in je ta zaboden tudi preživel… se NovaTV zgraža in popa simbolne fotografije okrvavljenih nožev. O tem gnusnem dogodku v Nemčiji pa niti ene besede…NIČ !?!?!?. Vsi mediji so o tem poročali, naši in tuji:

  V nemškem mestu Hanau je napadalec v dveh lokalih s šišami streljal na obiskovalce in ubil najmanj devet ljudi, več oseb naj bi bilo ranjenih… Gre za 43-letnega Nemca… Tobias R… ki je na svoji spletni strani objavil številne videoposnetke z rasistično vsebino, pa tudi neke vrste uničevalni in morilski manifest.

  Sram vas bodi za dvojna merila. Pol pa se čudite zakaj nihče noče iti v koalicijo z JJ. Pokvarjeni ste bili in pokvarjeni boste ostali !!! Sramota od sramote!!!

  • Viktorh

   Hugo, moraš se pritožiti, lahko pa jih ovadiš…

  • Artur

   Koilko tebi plača tvoja tovarišija, da trolaš tukaj ves čas?

   • Foglof Tunek

    A samo to fkup spraviš? Ti je muca popapala jezik, gnoj desničarski?

    • Artur

     Daj spelji se že enkrat od tu govedo levajzlsko primitivno.

     • Foglof Tunek

      Pička ti materina…JJ ližete rit in ne poročate resnice. Ni čudno, da smo metali vaše prednike v brezna. Tudi vas bomo če bo treba…Kapish?

     • Artur

      Ja prihaja čas za narodno deratizacijo levega mrčesa s teboj vred ne bo treba nobenih brezen, za to obstajajo bolj učinkovite metode kot vaše gošarske zločinske protinarodne nekoč. Pošten narod vas ima že poln kufr .Tik tak tik tak…

     • Foglof Tunek

      Zakaj ni Nova24TV o tem nič poročala? Vsi so…tuji in naši mediji?… Ste navadni lažnivi in enostranski neobelogardisti in neodomobranci. In vi bi radi vladali v Sloveniji????… NIKOLI !!!

     • Viktorh

      Hugo pač rad liže rit.

 • Rožle

  2 Goluba ..
  U kafani kod dva goluba

  https://www.youtube.com/watch?v=l664ihv7UFU

 • Artur

  Kako se postopa s takšnim “škodljivim mrčesom” ? Zatre se ga kolikor hitro je to mogoče. Romunom je to veliki meri uspelo da o Višegrajcih ne govorimo. Pri nas levi mrčes še vedno mrgoli in katastrofalno škodo dela do mile volje že najmanj 30 let in vse bolj agresiven postaja. Pohlevni butasti Slovenclji sananjo snom pravičnega in pobožno pričakujejo,da se bo ta pokvarjena leva lopovska banda sama razpustila namesto da bi jo že zdavnaj pregazili kot ščurke.

  • Joc 52

   ja, čedalje bolj agresivni postajajo……nujno je potrebna nova oblast in škodljivi mrčes poslati na gnoj

 • Vana

  Mene motijo ta osebna svetovanja, ki so zelo dobro plačana.
  Kaj pa delajo zaposleni v pisarnah po ministrstvih ??

  Saj jih je kot listja in trave !!

  • Joc 52

   koliko je šele pravnikov zaposlenih na državnih firmah in kljub temu se podpisujejo svetovalne/pravniške pogodbe…..da se le molze denar, pohlep ne pozna meja

   • Vana

    + + + ZATO PA NE BODO POPUSTILI
    Sedaj nekaj mečkajo in si pridobivajo čas.

 • montyamp

  Al Capone je tudi bil kozorog z luno v ovnu in merkurjem v kozorogu .
  Še seznam kozorogov ki delujejo v dobro slovenskega uničenja .
  Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Šketa Drago , Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Zmago Jelinčič , Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

 • Artur

  Je migrant Modernidolfi že pri katerih levoretardiranih dobil azil ?

  • šwarctrot

   NomadniDolfi še cvili in luta okol – “joj, kam bi se usedel in kaj pojedel ?” :

 • Janko Lisjak

  Kot je znano poznavalcem iz zakulisja, Janša
  preko povezanih poslovnih subjektov na debelo posluje tudi s podjetji kot so Slovenske železnice, Eles in Ljubljanski potniški promet.

  • Den456

   Predlagam ti, da črke Lisj zamenjaš z Bed. Bo bolj pristajalo tvojim komentarjem.

 • Ferlič Milan

  To,hitro v LMŠ,potem pa še v SD,da grejo še ti v maloro aja pa na Levico naj ne pozabi ….

 • benson

  Golobćka bi bilo tudi lepo vprašat okoli droge in ostalih psihotropnih sredstev,s katerimi se napaja levica…..ni mali diler….

 • Den456

  Kdaj bo v Sloveniji mir pred leftardiranimi golobi tipa Golubič in Golubović. Kletke za take ptice so na Dobu. Izlovit jih je potrebno in pospravit tja, da se ne bodo razmnoževali in delali še več škode. Če bo potrebno, se bomo ravnali po njihovih principih in izlovili tudi vse njihovo potomstvo. Prevzgoja te perjadi bo dolgotrajna. Potrebnih bo vsaj 75 let, saj so se toliko časa vzgajali v škodljivce.

 • Artur

  Kako je pri nas s temi častilci luciferja glede na zlobo, lopovski, lažnivi značaj prvorazrednih levajzlov takšnih in drugačnih ni dvakrat za reči, da niso tudi oni meštri v njihovem tajnem luciferskem pajzlu. Bo treba začet raziskovat v tej smeri, na Hrvaškem so jih nekaj že izbezali iz njihovega tajnega brloga in jih “pribili” na pranger.
  Tko su masoni? Što se događa u masonskoj loži? ŠOKANTNE ČINJENICE
  https://www.youtube.com/watch?v=jZcmnlI2l1k

  Bio sam mason:
  https://issuu.com/verbum.hr/docs/bio_sam_mason_w

  https://www.knjizara.com/pdf/118719.pdf

 • Olga101

  Golob-ić, Golub-ović Milovanovi pismonoše…Moderndorfer pa glede na specializacijo drek kida …

 • Artur

  Otvoreno: Tko su masoni i smiju li sudjelovati u vlasti? 19.02.2020.
  https://www.youtube.com/watch?v=Xnd-a4TqsE0&t=752s

 • hajduk

  Kako sploh to deluje,a Golubič gre z nekimi bogatimi strici na pir in se zmenijo koga bodo zjebali, da jim ne bo začel odtekati denar, potem pa on razpošlje po nekih podjetjih okrožnice in vodilnim posreduje navodila o operacijah v njihovem okraju ali kako.
  Mislim, kaj to pomeni, da nekdo vpliva, verjetno ne štrikajo s prsti in čakajo Janšo, da se bo opogumil in jim vse pobral, verjetno zahajajo nekam v družbo in tam najprej razpravljajo kaj bi sploh radi ter koga vse morajo odžagat.

 • Ježek Teka Teka

  Navaden komunistični spletkar … ki mu ne bi uspevalo NIČ, če ne bi imel okrog sebe same pokvarjence …

 • šmentanamuha

  Poslanski prostitutek Jani M. Kakšna kariera za nekega bolničarja s poklicno šolo… mislim, da ga imajo prav zato, da nadzoruje “nove obraze”.Kot kaže, pa je Počivalšek več deda, kot so mislili buzeranti.Moški, ki da kaj nase, se takim pač ne more pustiti voditi na povodcu.
  S Cerarjem ni bilo problema, ker je pusy, Počivalšek pa dokazuje, da ga je neki v hlačah. Ni se dal zmesti uni krvoločni POP Spermi, pa tudi pedrćkom očitno ne misli nastavljati. Bravo!
  Je pa neki, gej lobi, ki ga v Sloveniji očitno vodi Golobič, deluje zahrbtno, pritlehno, podtalno … in zato je treba biti previden. Samo to mi še ni čisto jasno, ali sta si s Kučanom prijateljsko razdelila fevde, ali delujeta povezano.