“Zelena je nova rdeča!” – Tanja Fajon na kongresu SD za še več “gretenizma” , Židan napoveduje pomik stranke v skrajno levo

Kongres Socialnih demokratov je v soboto potekal v Rdeči dvorani v Titovem Velenju, kot ga sami še vedno želijo poimenovati. Foto: Twitter.

V “Titovem” Velenju v soboto že ves dan poteka kongres Socialnih demokratov, “demokratični” naslednici Komunistične partije Slovenije. V slogu svojih komunističnih predhodnikov se tudi na tokratnem kongresu niso odpovedali zvokom revolucionarne pesmi “Bandiera rossa.”, katero so pomešali kar z uspešnico Imagine Johna Lennona. Glavni poudarki tokratnega zasedanja SD pa do odločitev o pomiku še bolj radikalno v levo, s čimer so napovedali oster boj Levici za volivce, boj za obstanek te vlade na oblasti za vsako ceno, pa tudi taktično obarvanje iz rdeče v zeleno. Da bomo Slovenke in Slovenci dobili še več “gretenizma”, je na kongresu obljubila kar evropska poslanka Tanja Fajon.

Zbrane tovariše in tovarišice je najprej nagovoril predsednik Socialnih demokratov Dejan Židan. Napovedal je, da se bodo socialni demokrati še naprej zoperstavili neoliberalni politiki ter in zavzemali za še bolj leva in novodobna zelena stališča. So pa, po zadnjih anketah sodeč, pri SD vendarle v skrbeh, ker jih po levi prehiteva njihova mlajša sestrska stranka Levica. “Neoliberalni kapitalizem z izkoriščanjem človeka, družbe in okolja največji del problema, svet pa pelje v povezano okoljsko, gospodarsko, socialno, politično in varnostno krizo. Ali bomo spet utrdili skupne cilje in voljo, da pospešeno premaknemo stvari, rešimo probleme in uresničujemo koalicijske zaveze, ali pa bo v to posegel nekdo drug z oblikovanjem neke druge, desne vladne večine. Nekateri se sprašujejo, ali sem pravi človek za to nalogo. Spoštovani kongres, odgovor na to vprašanje leži v tej Rdeči dvorani,” je za glasove pred volitvami za predsednika lobiral Židan.

https://twitter.com/andrejcus/status/1193248255985037313

Socialni demokrati so sicer že dobro desetletje praktično neprekinjeno v vladi, zaradi česar so po mnenju številnih poznavalcev najbolj odgovorni za trenutno stanje duha v slovenski državi. Ni bilo govora o škodljivih vplivih rdeče tovarišije v propadajočem okolju Šaleške doline. Ni bilo omenjeno, da so bili pri SD glavni tvorci enega najdražjih in škodljivih projektov v Sloveniji, TEŠ 6. Politični nasprotniki se se že obregnili ob kongres, ki je ideološko potekal v Rdeči dvorani, mesto pa so socialni demokrati kljub temu, da Jugoslavije že dolgo ni več, poimenovali za Titovo Velenje. V prvi vrsti med tistimi, ki jih je zbodel, je bil predsednik največje opozicijske stranke SDS, Janez Janša. “Kulturni program prihodnost”, je sarkastično zapisal na Twitterju.

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1193115682449350657?fbclid=IwAR0JXPtN7pmPM_flSB9YyDKjZWGYARFTEbVfuEi1lGkQjCQC0xHSYE6ZFmo

Greta jih je prevzela – ker je rdeča nova zelena, sporoča Tanja Fajon.
Zanimivo je, da je kongres Socialnih demokratov potekal po vzoru kongresov ameriških demokratov. Tako ni manjkal niti strankarski studio, kjer so se izmenjevali različni funkcionarji stranke Socialnih demokratov. Na njem so nastopili vsi “glavni zvezdniki” stranke. Poslanec Matjaž Nemec je zavzel slog svoje vzornice, švedske najstnice Grete in strašil pred skorajšnjo apokalipso: “Naš planet se segreva, živalske in rastlinske vrste izginjajo , pospešeno se uničujejo naravni viri. Ni planeta B, ni plana B. Je le plan A, to je akcija.” 

https://twitter.com/MatjaNemec/status/1193136077994893314

Novodobni globalistični zeleni ideologiji je podporo na glas izrekla tudi evropska poslanka Tanja Fajon: “Današnji kongres stranke SD je dokaz, da želimo zgraditi zeleni, ambiciozen in socialno pravičen dogovor za Slovenijo in Evropo. Te zaveze moramo sedaj uresničiiti s konkretnimi ukrepi. Ne želimo biti stranka izgovorov in na napakah se učimo. Ker zelena je nova rdeča,” je pojasnila Fajonova. V ta namen so ustanovili Zeleni forum s prvo podpisano Nevo Grašič, letošnjo mladinsko kandidatko za evropsko poslanko na listi SD.

Govora pa je bilo tudi o nekdanji zlati jami Socialnih demokratov, premogovniku Velenje. V kratkem želijo na vlado podati predlog o njegovem zaprtju. Po besedah evropskega poslanca Milana Brgleza bo “zelena” prenova Šaleške doline v naslednjih letih državo stala 3 milijarde evrov.

Največji spomenik ohranjanja okolje Šaleške doline, TEŠ 6. (Foto: STA)

Največji spomenik ohranjanja okolje Šaleške doline, TEŠ 6. (Foto: STA)

Isti ljudje, ki se jim očita, da so odgovorni za uničenje Šaleške doline, bi jo zdaj reševali
Socialni demokrati so na socialnih omrežjih naleteli na precej kritih zaradi svoje dvolične politike. Očita se jim, da so pozabili, da so bili med glavnimi režiserji projekta TEŠ 6.  Prebivalci Šoštanja in Velenja morajo namreč že desetletja vdihavati najbolj onesnažen zrak v Sloveniji. Ob tem se iskrenost njihovega “gretenizma” postavlja pod velik vprašaj.

Greta, nova politična vzornica zeleno rdečih Socialnih demokratov (Foto:Epa)

Greta, nova politična vzornica zeleno rdečih Socialnih demokratov (Foto:Epa)

Luka Perš

 

 • milanček

  skratka, stranka SD, gonite se v3pm! pocrkajte , golazen komunajzarska!

 • Hribouc

  Odfukejte, Krvave zore jalovih fukačev!

  Vaš zarod plačuje, pa ne vidite , idioti !

 • Ahoj

  SD radikalno nesposobna stranka.

  • Dragan Krstič

   Če bi bila samo nesposobna bi v Sloveniji bilo zelo lepo živeti. Če ti ni jasno, to je banda lopovov.

 • Antonius

  Zelena je nova rdeča?! Kri sto tisočev se vas bo držala, dokler vas na volitvah ne bo hudič pobral.

  • Antonius

   Naj dodam namig, da kliknete tudi kakšno redkih reklam, da nova zasluži kakšen prepotrebni evro.
   Državna podjetja so po nalogu Šarplaninškove vlade umaknila vse reklame iz Demokracije in Nove.
   Žrtvujmo kakšno minutko ali dve, da podjetja ugotovijo, da njihovo reklamiranje v obeh preganjanih medijih ni čisto zastonj.
   Naj dodam še HVALA vsem razumevajočim in dobrosrčnim.

   • Vera

    Sem že pisala, da so vsi tisti,ki ne oglašujejo na NOVA 24 TV neumni in nepravi gospodarji.Kaj pa, če imajo tukaj cenejše oglase,kot jih imata RTV SLO , POP TV ?

    • Nata

     Hja, so neumni in slabi gospodarji, vendar zaradi ugodnosti, ki jih imajo , bodo ostali podrejeni ta pravim.

  • WISKY 1000

   Ne bo dolgo ko bodo imeli črno barvo

 • rubec

  Takrat ko je sovjetska oblast Lenina dala v sarkofag kar tri metre globoko, ni mogla vedeti, da bodo taka tesla kot so tile čez sto let še obstajala. Drugače ne bi bil tako globoko in bi danes lahko slišali njegov krohot.

 • Artur

  Ali to njihovo novo rdeče zeleno demagoško sranje pomeni že predčasne volitve nekam se mudi tem galofak komunajzlom, njihovim bebavim VOLIvcem pa tudi.

 • Žiuc

  Takole je desnuhi: rdečkarji levuharski so se postavili kot vodilna ekološko-socialna politična stranka. Pri vsem tem je najbolj narobe to, da oni to sploh in nikakor niso !!! Ampak, desnuhi so s svojo “anti-ekološko držo” in socialno brezbrižnostjo levuharjem prepustili najbolj pomembno pozicijo in politično držo. Potem se boste pa spet spraševali, zakaj levuharji zopet in zopet zmagujejo na volitvah, čeprav so navadni zločinci! Ker imajo pač srečo, ker imajo za svoje nasprotnike totalne budale!

  • tohuvabohu

   A to ni dovolj ekološko, če smo proti masovnim migracijam?

   • Žiuc

    Jasno da ne !!! Sicer pa, kako ste vi sploh proti ?! Samo z gobcem, pa še to bolj potiho in neuglašeno. Pa kakšno svečko si mogoče še upate prižgati in to je vse. Slabo, slabo !

    • tohuvabohu

     Daj pa ti kaj, čombe.

 • Boco

  SD pravi: so napovedali oster boj Levici za volivce, boj za obstanek te vlade na oblasti za vsako ceno

  Ce prav razumem to kontradikorno in zmedeno izjavo se volitve hitro blizajo, so pred vrati.
  Upam da bodo ostali pred vrati parlamenta s svojo rdeco-zeleno mentalno drisko.

 • Dragan Krstič

  A bomo kdaj slišali od rd3eče ande lopovov: tovariši in tovarišice lagali smo vam.

 • Olga101

  Bodo prekrili krvavi rdečo z zeleno in postali lubenica, kar je danes moderno! Laž je nesmrtna duša komunizma!

  • samotoje

   Ha ha, lubenica. Ta je dobra.

 • rubec

  Verjetno so udeležencem te burke dali pisno zagotovilo, da tam ne bo kamer in fotoaparatov . Ne predstavljam si namreč, da bi se tam pojavil odrasel človek, ki bi mu bilo vseeno če ga bodo vsi videli. Mislim, da bodo zaradi tega padale tožbe.

 • Dragan Krstič

  Po 30 letih padca berlinskega zidu bi bilo lepo analizirati kje so danes državljani bivše NDR in kje Slovenija.
  Leta 1990 so bili vsaj 20 let za nami. Danes so pred nami.

 • Rožle

  Zakaj pa mislite, da se bikci naraj zaletavajo v rdečo … !!?

  • tohuvabohu

   Ker ne vedo, da jih nategujejo …

 • Artur

  Židan pride v pekel. Lucifer je je strog:
  »Pri nas je treba delati. Javite se v oddelku cestnih pometačev!«
  Židan pa hud: »Kaj si pa vi mislite? Kaj pa dela Obama?«
  »Gnoj kida.«
  »Kaj pa tovariš Tito?«
  »On pa poden riba.«
  »Ljubi Lucifer,« moleduje Židan, »pa za nas, velike revolucionarje, res ni nobene pomoči?«
  »Dokler bo Dolfi glavni tajnik – nobene!«

 • mitja čot

  Rdeči kreteni par exelance,po pahorju!!

 • KALAMAR

  Gmad smrdljiva!!!

 • Boco

  Rok Tuš na twiterju
  @roktus
  Žalno slovestnost ob 30. obletnici padca Berlinskega zidu in rdeče nadvlade je organizirala kar #SD v Rdeči dvorani v Titovem Velenju.

  Žiga Turk na twiterju
  Vemo že dolgo. Osnova za demagogijo bo torej konec sveta in ne več izkoriščanje.

 • lokec

  Pustite to bogo Greto.

  • centurion

   KURAC jo gleda, nej ona nas pa planet pr mir pusti!!!!!!!!!!!!!

  • Rožle

   Naj ona pust nas .. !!!

 • tohuvabohu

  Nun können wir zufrieden schlafen gehen
  und träumen von dem süssen Gretchen.

 • Skrajno Desni

  In kongres v Velenju med samimi šipci zemlja se pa ni in ni hotela odpret da pogoltne ta komunistični drek.

  • Jernej

   saj ga bo enkrat pojedla. Ce ne bo pa pride gotovo matilda in jih odpelje v sanjski svet komunizma

  • SIMON ROZIC

   …tam jim seveda ploskajo, ker mislijo, da je kakšen praznik (rdeče kravate in
   rdeče oblekce) in predbožični čas, ki ga Albanci in muslimani ne poznajo….
   ali pa mislijo , da so prišli iz Unicefa in prinesli Ameriške darove. EEEEE, kak
   so se nasrali….

   • VERZIFIKATOR

    Kakšen predbožični čas, v zeleno
    barvajo se vendar v ramazanu,
    novi so volilci v prvem planu,
    levo pa pomeni pritepeno.

 • Rožle

  Drugače pa tako ..
  Planet Zemlja bo že preživela .. jo ni treba nič reševati.. vsaj še 5,4 milijarde let bo še aktivno naše osončje –
  potem bo konec življenja.
  Koliko časa bo pa še virus človek živel oz. preživel.. pa ve samo naš planet Zemlja kdaj ga po zmlela v atome ..
  Skratka Zemlja se bo že rešila parazita imenovanega Človek ..
  in ne obratno, da bo človek rešil Zemljo ..

 • antimur

  Židan, si tako butast, da ne veš, da bolj levo ne gre, saj ste vsa koalicija z ekstremno fašistično Levico že povsem v skrajnem levem kotu, pa še NSi s Toninom se štuli med vas.

  • WISKY 1000

   Ni kaj,sekret stranka

 • branči

  “Dejan Židan- naredili bomo premik v zeleno in v levo!” a je to napoved, da se leva horda seli nazaj v hosto odkoder so prišli?

  • janko

   Danes v hosti ne moreš več preživet. Preveč je klopov, raznih bolezni, strupov, ni pitnih studencev, veliko manj je divjih živali kot nekoč, ribe niso užitne vsled onesnaženih potokov…

   • branči

    v hosti ali sredi ljubljane – ta rdečim se čas vztrajno izteka!

    • Artur

     Glede na to da se jim že možgani kisajo ni več daleč, ko bodo dokončno zglajzali potem jih bo treba polovit kot nevarne za okolico jim prisilne jopiče nataknit in psihiatrične ustanove zaprtega tipa napolnit ali še bolje v samicah na Dobu, na Povšetovi ipd. izolirat .

   • centurion

    Danes so v hosti samo še muslimigranti.
    Tudi rjavi medved se počasi umika.

   • samotoje

    Nam bo žal za SD, če jih bo v gmajni vse pobralo, ampak ne moreš nič. Taka je usoda rdeče zelenih.

 • Artur

  Prej so bili komunisti potem seratorski demonkrati sedaj so že Gretenisti.

 • hribovc

  hehe, nadaljujejo pa po starem… jagrom so barvo ukradl’ !!

 • janko

  Pomik v skrajno levo? V Antifo?
  Po moje je to njihovo potezo povzročilo njihovo podzavestno gibalo ogroženosti, slutnja pred končnim popolnim sesutjem.

 • piko8

  sd stranka morivcev, goljufov, delomrznežev in lopovov!!
  Da bi sd reševala zemljo je enako, kot bi z ošiljeno preklo (fižolovko) vodo v breg potislav!!!

 • VERZIFIKATOR

  Luč rdeča sveti brez prestanka, bi prebarvali si jo v zeleno,. je prepozno, bratci, zamujeno,. je pri rdečih vratih stara stranka. Cena vse predobro ji je znana,. čudi se namembnosti spremembi,. vse zajeto v kratki je omembi, da je rdeča vnovič razprodana.

 • Unikatna

  Haha…sedaj se imajo že za zelene…

  Skrajno levo?

  “Kot skrajno leve ideologije se lahko smatrajo različne oblike komunizma in anarhizma, vključno z anarho-komunizmom, levim komunizmom, anarho-sindikalizmom, marksizmom, leninizmom, trockizmom in maoizmom.”

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Skrajna_levica

 • centurion

  Fanta je treba razumet.
  Zeleno, brez plastike, gume.
  Osemenjevanje svinj z golimi rokami,
  Tudi fafajonke, če treba.
  Zeleni Židan.

 • centurion

  Sicer ne vem, no ampak, če še ni kdo omenil,
  ne vem ali bolj gretenizem ali kretenizem…
  Slednje so bili že skoz….

  • dež

   Še malo počakaj, bo kmalu jasno. Če bo po kongresu na stenah visela Greta, potem je prvo, če bo še naprej Titej, je pa status quo.

 • rubec

  Če bi mene kdo videl da sem med njimi, bi me bilo bolj sram, kot če bi mi bog ne daj ušlo v hlače. Na mestnem avtobusu recimo, kjer je poleg mojih na ošvicanih štangah moč videti še preostalih 100 rok.

  • tohuvabohu

   Kaj imata skupnega rdeča dvorana in kupleraj?
   Odgovor: pri obeh ti je nerodno, ko greš ven.

   • Mademoiselle

    Hahahaha :D

    • Minovak

     Odličen slogan, dajem naprej…

 • macon

  Otroški vrtec SD ima za svetli zgled histeričnega otročeta Greto. Oboji pa vulgarno vreščijo in zahtevajo denar, denar, še denarja, še več denarja…

  • cosmosjasnovidec

   To ne bo držalo,ker je očitno da ima SD vse državljane Slovenije za navadne naivno zahojene bedake kar je tudi res in mu uspeva,ker če ne bi bilo tako bi se ti že zdavnaj zoperstavili.
   Torej jasno je kot beli dan ti v SD niso bedaki ampak je ravno obratno.

   • gušto

    Hmmmm…. ja, okus pa imaš.
    Lep avatarček ;)

   • Rožle

    A kužata še kar ni nazaj :) ?

    • cosmosjasnovidec

     Prihaja.
     Trenutno me je šivilja “alenka”prosila,da objavim njeno fotografijo,ker si je sešila obleko sestavljeno v stilu propadle SFRJ.

 • Artur
 • ROMAN Naprudnik

  Saj je enako kot pred 1991,prvo zafurali firmo,potem pa isti na zboru delavcev govorili o sanaciji!!????

 • slosin

  ….več gretenizma….ma ja, več kretenizma …

  • Rožle

   ali KUĆANIZMA ..

   • slosin

    isti q…za kaj izvirnega so totalno nesposobni…

 • stajerc5

  To je nova vojna, …vojna proti Slovenskemu narodu, ki jo ti SD neokomunisti spet ponavljajo in netijo razdor med Slovenci.
  Rdece SD podgane, poglejte si posnetek govora Izidorja Cergolja- Celjana v vojni Lublani-bolani (link!!!)
  https://twitter.com/i/status/1193086270064463874

 • cosmosjasnovidec

  Greta ?????????
  Tej nagravžni spaki se pa res že na ksihtu vidi,da ni med normalnimi.

  • Rožle

   Am I evil? .. Yes I am
   My mother was a witch, she was burned alive.
   !!!.” ..

   https://www.youtube.com/watch?v=1kD1zubg3cA

  • rubec

   Kozmos, mi daš telefonsko od avatarke?

   • Rožle

    01 5872100

    • slosin

     https://www.psih-klinika.si/skupno/kontakt/

     ….no, evil mogoče nisi, znaš biti pa žleht

     • Rožle

      Tam je v službi .. no, sam domišlja si da tam dela ..

     • Rožle

      A ti si kar poklicu .. pa dobr no

     • slosin

      nisem, sem pa preveru…saj veš kako je bilo v našem fohu….vse je treba preveriti…

   • FORT WORTH

    Wonder Woman mojškra…
    Hehehe

    • rubec

     V mislih sem imel samo del pod glavo.

   • Vrhovni sodnik

    oogle.com/search?sxsrf=ACYBGNQmCwv0Lu7G7GqxgUCXZUR3P0dltQ:1573339400173&q=alenka+bratušek+otroci&tbm=isch&source=iu&ictx=1&tbs

 • FORT WORTH

  In, kdo bo reseval planet ?
  Nemec, Fajon…
  Zidan pa bo zavil se bolj v levo ?!
  Pa, kam v levo, ko pa so ze tako levicarski radikalci, ki nimajo dveh cistih na podstresju.
  Takile ekstremizmi vodijo drzavo direktno v prepad, posledicno pa v novo drzavljansko vojno.

 • Rožle
 • FORT WORTH

  Kretene SD-jevce nekdo potiska v zenski sp.org.
  In sodec po sliki vse zgleda, kot da so ze globoko v maternici…
  Na mater drzavo se bodo se bolj prisesali.
  Vse gre navzdol po strmi poti do Venezuele.
  Kako ne sprevidijo zablode ??

 • SIMON ROZIC

  Bolnišnica na koncu mesta….sami idioti! Ne moreš verjet , da se je rdeč
  otoški vrtec odeva v barvo zelenice pred vrtcem….so to varovalne barve?

 • bubamara

  Kako pomik v skrajno levo? Kot stranka kapitala ne more biti levilačarska. Aja, za butalce je lahko. Butalcem lahko prodaš vse. Tudi to, da se SD bori za starostnike.

 • samotoje

  Dve stvari se pojavljata kot relevantni:
  – ni jasno, kam bi SD lahko še šla, če bi šla še bolj levo. V grobnico herojev?
  – ker bi bili radi greteni pa še komunisti povrhu, je najbolje, da se kameradi prebarvajo- pol krvavo rdeče in pol gretensko zeleno. Vsi člani. Bo menda TE6 kaj doniral za barvo.

 • rubec

  Je možno, da nekje na Zemlji obstaja še večjo teslo kot je židan? Mogoče na dnu atlantika, v močvirjih vzhodne Sumatre, ali kje po jamah pod visokimi Andi? Odgovor je NE.

  • Rožle

   .. Zvezdana traja tam nekje do 22:40 ..

   • rubec

    1:0 zate. Res sem bil prehiter.

  • Mademoiselle

   Hahaha :D

 • xtc

  Hočete EU kruto realnost?
  Hja TE in ostale EKO neprijazne zadeve bodo pospešenosprejemale Ekološko gorivo iz EU in svet,samo da kriza nartedi svoje.

 • xtc

  Mislim ,da bi Greto in ostale morale skrbeti,Kccal.

 • Mademoiselle

  Bandierra Rossa se poje v Sloveniji na kongresu stranke v koaliciji v letu 2019????? Saj se norca delajo, ne?
  Jao, jao.

 • WISKY 1000

  Gretafujon

 • šmentanamuha

  Permanentna levičarska komunistična revolucija še kar traja in traja … ampak proti komu se borijo, zaboga, saj so ves čas na oblasti?
  Mislim, da je strategija naslednja: detektor je zaznal, da se ljudje prebujajo in več ne prijemljejo kot ribe na trnek, okej razen levo hendikepiranih, Pred očmi nam razdirajo domovino in celo Evropo, na veliko uvažajo ilegalno vojsko, za katero ne vemo kdaj in na kak način jo bodo uporabili proti nam, otroke v šolah “učijo” (dejansko jih posiljujejo) s teorijo spola in ustvarjajo kaos v njihovih mladih življenjih, posmehujejo se Božjim normam in poskušajo dokazati, da so resnični bogovi pravzaprav ONI.
  In kot protiutež temu nam ponujajo Greto in “borbo” proti podnebnim spremembam (skratka nekaj, česar ne moreš ujeti, prijeti, naravnati po svoji želji, čeprav z geoinženiringom delajo prav to: ustvarjajo podnebni kaos proti kateremu se zdaj “bojujejo” in nas pozivajo na boj. Proti komu, pravzaprav se borimo?
  Slovenske komunjare so poškodovale in trajno spremenile so Šaleško dolino, ki jo zdaj ti isti povzročitelji “rešujejo”. Glede na to kako je vse preluknjano pod zemljo, lahko katastrofa v tej degradirani dolini pride kadar koli.
  Ampak nekaj je treba priznati: dresura v socialističnih šolah je bila učinkovita in še vedno traja, ker je desnica preprosto zaspala in ni znala strateško razmišljati. Pomladniki so naivno razmišljali, da se bo sistem spremenil sam od sebe, zato ker bodo napisali nekaj novih dokumentov, zakonov in ustavo. Ampak pisali so jih isti, ki so jih pisali že pred tem, zato je bila samo stvar taktike, kako bodo zakamuflirane krte vrinili v sistem in ga spodjedli. To se je zdaj zgodilo. Država več ne deluje, edini regulator je EU oziroma zunanji svet, ki nas gleda in pred katerim si ne upajo (še) uradno pokazati, da se je pri nas zgodil mehki državni udar (zaenkrat brez orožja), vendar če bo potrebno, bodo uporabili tudi silo. Njihov vrhovni globalistični gospodar jim še ni dal zelene luči.
  Ko sem zadnjič poslušala Vodeba na faktorju, sem zaznala, da se nekaj kuha.

 • skorpijon93

  to komedijo so si volivci zakuhali sami, kaj pa ne hodijo na volitve prav jim je !

 • Vrhovni sodnik

  Zdaj so potrdili, da oni stojijo za mladimi, ki protestirajo proti podnebnim spremembam.

  • Žiuc

   Men tud večkrat stoji za ritjo moje.

 • Slovenec 33

  Slovenija je okupirana država, v kateri vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda.

  Nasledniki rdečih verskih blaznežev, ki so izvedli genocid nad slovenskimi
  rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji
  in so po koncu vojne izvedli največjo veleizdajo slovenskega naroda, ker
  so v Slovenijo pripeljali nove okupatorje , se jimudinjali in z njimi sodelovali KOT VELEIZDAJALCI.
  Zato so po slovenski zemlji hodili oboroženi tuji vojaki, govorili tuj jezik in še s pisavo so nas posiljevali
  Njihovi nasledniki in potomci, združeni V “naprednih strankah” so rdečiklerikalci, ki so se nekajkrat preimenovali (ZKS, ZKS-SDP,ZLSD, SD) še sedaj vladajo v Sloveniji.

  Njihovo delo ima namen, ropati in zatirati slovenski narod.

  Spreminjanje imena stranke in delanje megle ne mora prikriti dejstva, da so to
  IDOTI, ki pojma nimajo kaj je PATRIOTIZEM, ki je edina smer v korist SLOVENCEV.

 • mitja čot

  V levo rdečo in zeleno muslimansko,dobro naštudirano!

 • Minovak

  Rdečim fanatikom se je popolnoma zmešalo tako, da so odvratni celo nekaterim njihovim simpatizerjem, katerih ni veliko in oni mislijo, da bo pošteno ljudstvo delalo za njih, oni pa jih bodo vodili v “lepšo prihodnost”. Na srečo smo uspeli videti to njihovo”prihodnost”, ki ima obvezno smer samo navzdol in je vse skupaj izpadlo, kot še ena nora, rdeča maškerada več, s katero pa so se še bolj oddaljili od realnosti.

 • Jožefa Benko

  .lvse skupaj bilo premalo udarno,morali bi peti,druže tito mi ti se kunemo in jurišati z metanjem jajc po Velenju

 • Novakec1

  Kure so zahebale našo kuro slolandijsko , sedaj bodo pa do konca uničle še €U.

 • ludvig

  …seveda se stranka nagiba v zeleno, saj je vlada namenila cca 200 mil eur za reševanje podnebnih sprememb…boj se gladi, rata in socialnih demokrata…

 • pesjanar

  Da bo bolj evropsko se bo potrudil njihov sekretnik dejan leva nič,od sedaj bo dejan levanula,se opravičujem ker mi računalnik ne dovoli velikih začetnic imen povezanih z rdečo levo fašistologijo.

 • tohuvabohu

  Najprej so bili rdeči. Potem so bili rumeni. Potem spet rdeči. Poslej bodo zeleni. Katera bo naslednja barva?

  • Žiuc

   Krvau zeleni, se mi zdi.

   • tohuvabohu

    SD = sodobni daltonisti.

 • tomven

  Tem rdečkarjem se že blede, majke mi…

 • Ivan Ivanovič

  Rdeči, zeleni, liberalni, antilberalni kameleoni, vedno isti prevaranti, ki jih briga samo davkoplačevalski denar in nič drugega, da si z njim polnijo žepe. To je vsa njihova idelogija in morala.

 • Vera

  Ne Greta , ne Fajonova še nista nič zgradili in ne bosta .Njune izjave so na ravni nedonošenčka.

 • PORK Amashina

  Zeleni forum je seveda pravzaprav podmladek islamistov islamske države in hezbolaha od katerih se ti levi maderfakerji financirajo.

 • Novakec1

  Samo začetno črko v k spremenite pa je vse kot mora bit v SD.

 • von Rhein

  Glede na to kaj počnejo bo njihov pomik samo še bolj v kretenizem in banditizem.

 • gabrijelobid

  Ne mi spravljat lovce v slabo luč