Kot v času diktature: Predsednik Društva kriminalistov Slovenije in nekdanji udbaš Demšar z odkrito grožnjo nad predsednika opozicije

Foto: YouTube/SDS

Saj ni res, pa je. Predsednik Društva kriminalistov Slovenije Jakob Demšar, v krogu slovenskih tajkunov poznan kot “naš Jaka”, je zaradi navdiha po ustvarjanju higiene v državi pozval k napadu na predsednika največje opozicijske stranke Janeza Janšo in ga celo označil za osumljenca, medtem ko je ta v primeru afere IranNLBgate, ki predstavlja najhujši gospodarsko-politični kriminal v samostojni Sloveniji, molčal kot miš oziroma kot Miki Miška. S tem je kriminalist Demšar javno pokazal v katero smer je obrnjena kriminalistična policija: Še vedno deluje kot nekdanja tajna politična policija Udba, ustvarjena predvsem za pregon notranjih sovražnikov, medtem ko svoje brezpogojno ščitijo! 

Jakob Demšar, nekdanji namestnik direktorja uprave kriminalistične policije, je v eni izmed izdaj sobotne priloge Dnevnika tajno policijo totalitarnega režima Udbo označil za Marijino družbo in jo med drugim primerjal s FBI, Cio, MI5 in MI6, čeprav sta celo vrhovno in ustavno sodišče ugotovili, da je bila Udba organizacija, ki se je ukvarjala s kriminalnimi dejanji, ob tem pa sistematično kršila človekove pravice in temeljne svoboščine.

Demšar v bran Udbi in Türku
Majhen segment ohranjene dokumentacije o kriminalnih dejanjih Udbe kaže na to, da je bila vpletena v ugrabitve, mučenje in umore svojih nasprotnikov, njeno dejavnost pa sta v največji meri raziskovala Igor Omerza in Roman Leljak. Demšar je v preteklosti v bran vzel nekdanjega predsednika republike Danila Türka, čigar ime se je znašlo v Sončnici (dosjeju Udbe) kot ime enega izmed profesorjev, ki naj bi ga SDV povabila k sodelovanju. Pri tem pa je treba dodati, da je o sebi dejal: “Gotovo sem tudi sam udbovec. Omenjen sem na Udba.net pod meni neznano šifro.” Poleg imena Jaka Demšar je namreč šifra SDV 60000, ki jo imajo nekdanji uslužbenci SDV. Čeprav je pripisano, da je miličnik in uslužbenec RSNZ, je treba dodati, da številni tedanji miličniki in uslužbenci RSNZ te šifre sploh nimajo.

Foto: STA

Po osamosvojitvi Slovenije je bil Demšar namestnik direktorja uprave kriminalistične policije, sicer pa se je potegoval tudi za položaj državnega sekretarja na notranjem ministrstvu v času ministrovanja Rada Bohinca iz vrst SD. Leta 204 je deloval v politiki kot kandidat za poslanca stranke SD, dve leti pozneje kot kandidat za župana in kot občinski svetnik v Radovljici. V 50. letu starosti se je upokojil, trenutno pa predseduje Društvu kriminalistov Slovenije, saj ob sklicevanju na pregovor “enkrat policist, vedno policist” navaja, da ne more iz svoje kože. V intervjuju za varensvet.si je tudi povedal, da je proletarskega in partizanskega porekla, zato danes nima nikakršnih dilem, kdo je tisti, ki je leta 1945 zmagal in zakaj je bil socializem zgodovinsko pogojen.

Foto: STA

Napad na vodjo opozicije kot v totalitarnem režimu
“Zaradi splošne higiene v državi morajo naši organi izvesti pravi napad na osumljence, vključno z Janezom Janšo in doktorjem davčnih optimizacij Snežičem,” je nedavno zapisal Demšar. S tem se je več kot očitno spravil nad vodjo opozicije, kar je značilno za totalitarne režime, ki jim ni pogodu, da jim nekdo nastavlja ogledalo in jih opozarja na nepravilnosti, v katere so vpleteni ljubljenci in predstavniki elit.

Zanimivo, da se Demšar ni angažiral ob razkritju Grimsove Komisije za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb, da je bila med letoma 2009 in 2010 prek naše največje banke NLB oprana milijarda dolarjev za financiranje jedrskega terorizma. Znano je, da so najpomembnejši politiki slovenske levice vedeli in še vedo, kdo je organizator tega kriminalnega početja, saj so njihovo početje dopuščali in ga tudi zaščitili z molkom. Gre za očitno javno grožnjo z jasnim ciljem, medtem pa drugi kradejo milijarde.

H. M.

 • T-Rex
  • T-Rex

   Zmaga prvi komentar uporabnika tara-s z slikco kamelarja :))) hahahahahhaha

   • nevtrino

    Iz butalskih levakarjev bruha neizmerna globalna nepristranska človekoljubnost in dobrota, ko na javni RTV kamelar prebira osrednje butalske novice …

    • lokec

     Seku, ki sovraži Slovence.

 • Previdno, tukaj pri Danilotu, so vas 1x že dobili s ponarejeniki dokumenti.

  ..drugo, brez kreditov takšnih in drugačnih, tega vsega ne bi bilo.

 • nevtrino

  Moraš biti posebej pameten, da ugotoviš, kakšen smrad širijo rdečkarski levakarji naokrog, ko je vedno in povsod za vse slabo v Zlovenistanu kriv samo en JanezJ, a ?
  Žal pa je povsem enostavno v teh jugobutalah servirat folku usmrajeno večerjo, ki jo folk večinoma poje z navdušenjem…
  Menda ja ne, da kdo pričakuje, da se bo katera Udba sama razblinila ? Enako, enkrat udbovc, vedno udbovc.

 • “…predsenik opozicije”? Ne, predsednik sds, ne opozicije. Opozicija je malo širši pojem.

  • nevtrino

   Žal ni prav veliko opaziti še kaj več opozicije …

   • opozicija je vse kar ni v vladi, ZL celo zelo glasna

 • nevtrino

  Kdor hoče, lahko vsakodnevno opazi, da na Slovenskem bolj ali manj prikrito vlada totalitaren režim.

  • …od ’91 dalje ? / ne samo pri nas, cela EU ?

 • Vrhovni sodnik

  Ta se je tud pri 50 upokojil, zdaj pa afne gunca na tuj račun, drugač ni noben biser na nobenem področju.

 • Občasni Komentator

  “sodišče ugotavlja, da je Udba organizacija, ki se je ukvarjala s kriminalnimi dejanji, ob tem pa sistematično kršila človekove pravice in temeljne svoboščine.” To drži 100%. V čem je potem problematična primerjava c CIO in FBI? Menda nismo tako naivni, da menimo, da sta to človekoljubni organizaciji. UDBA je pobijala ljudi v tuijini, CIA tudi. UDBA je narekovala vsakodnevno politiko, CIA tudi. Mislim v čem je tista ločnica med eno in drugo organizacijo?

  • tohuvabohu

   “UDBA je narekovala vsakodnevno politiko, CIA tudi.”
   Haaaaahahahaha, kakšen butec. Udba je bila politična policija in torej v službi partije. Partija je odrejala VSE svinjarije, ki jih je počela udba.
   Vsak deseti Slovenec je bil sodelavec udbe, nadzorovani smo bili praktično vsi. V ZDA se kaj takega ne more zgoditi. Zato ne serji s takimi blesavimi primerjavami.

   • Občasni Komentator

    Pa ti si res model…ne res se ne more zgoditi to v ZDA….naivnost pa takšna

 • Miro Jereb

  Kaj pa to društvo…kriminalistov sploh je ? Neko tajno društvo PGC …? In koj kurac je ta demščar ? Naj uživa v penziji in bo tiho ker ga vsi plačujemo in verjetno ne slabo.

  • zokispoki

   Taksna groznja pa je kriminal. Ocitno je pri nas samo en korak, od kriminalista, do kriminalca! Visek vsega, kaj si komunajzarski aparatciki dovolijo! 70 milijard v davcnih oazah, bancna kriminalka
   NLB, cefurska Zoranova mafijska zdruzba,
   pa ostajajo neraziskani, domnevno zato, da bo ja vse zastaralo !

 • Jan Kovalski

  Gremo po spisku:
  Komandir policijske postaje Zlatko Gomilšek je grozil Janši z likvidacijo
  Zemljarič na sestanku “Janšo je treba ubiti, ubiti, ubiti”
  Masleša: “Janšo je treba sfukat”
  Demšar (spet policist, beri miličnik): “Na Janšo je potrebno izvesti napad”
  Kakšna država!

  • luckyss

   Zgoraj navedene je treba kazensko ovaditi, če je to res…
   Kaj za vraga čakate in jamrate ?!

   • althar

    Ne provociraj in ne delaj se večjega idiota, kot si. Zelo dobro veš, kje končajo take ovadbe. In kje ovaditelji.

    • luckyss

     Na evropskem sodišču ?!

     • VIKTORE

      Zakaj prizadeti ne sproži preiskave proti tistim, ki mu javno grozijo. Se boji evropskega sodišča ?

     • Capi

      Ti se ne delaš butastega, vidim da si resnično totalno zabit…..Evropsko sodišče pride na vrsto, ko v naši državi ni več nobenih pravnih možnosti za izkoristit, to pa lahko traja tudi 15 ali 20 let, hahahahahaha

  • samsara

   Udbofevd.

 • Božobožo

  Jaka prav si povedal.

 • Krtača 20

  Kaj pa Janša lahko drugega pričakuje? Zgagari proti dobesedno celi Sloveniji in še krade zraven. Druzga rezultata ne more bit.

  • MB

   kaj pa je ukradel?

   • luckyss

    Par deset kontejnerjev orožja v vrednosti okrog 100 milijonov DEM…Bosanci in Hrvati so to plačali v “kešu”…zato pa ga tudi “držijo za jajca” ;)
    In to je sedaj treba nekako oprati……pa očitno ne gre ;)

    • VIKTORE

     “Par deset kontejnerjev orožja v vrednosti okrog 100 milijonov DEM…Bosanci in Hrvati so to plačali v “kešu”…zato pa ga tudi “držijo za jajca” ;), če je to splošno znano, z resnico na dan ! Kdo zavira preiskave , skriva dokumente in odstranjuje priče in zakaj, če je vse neresnica. Kdor ve, pa molči- je sostorilec in bi ga morala doleteti enaka kazen za prikrivanje zločina…

  • tohuvabohu

   Rdečkarji niste “cela Slovenija”, tudi če vas je nekajdesettisoč in še vedno terorizirate slovenski narod.

  • Janez

   Kaj je gospod Janez Janša ukradel?Z argumenti boš moral priti,drugače si za mene lažnivec.

   • Svele

    Ni nič za njega so hlapci krdli

 • VERRZIFIKATOR

  Jakob D.

  VSE NAROBE

  Za deželo vem, kjer vse narobe
  kot pravilno moraš razumeti,
  moč zgrešiti ni, temveč zadeti,
  so v deželi tej nagrade globe.

  Ko v deželi tej je jasen dan,
  pravzaprav polnočna je temina
  in podgana glavna je živina,
  tam pritlikavec je velikan.

  Kar razglašajo tam za napredno,
  za antifašista vedno vneto,
  to globoko je v fašizem vpeto,
  še za Dučeja je več kot zgledno.

  Kar velja tam za demokracijo,
  strogo se kot kriminal preverja
  in na vse pretege vedno zmerja,
  javlja sproti se na policijo.

  In tako še zadnji izvajalec
  društva tamkajšnjih kriminalistov
  star je znanec mnogih policistov,
  saj navaden zgolj je kriminalec.

 • sloustava

  Se daj, Demsar, napadaj demokracijo. Bolj ko jo bos napadal, bolj bomo drzali skupaj. In vec nas bo! Clovek bi od takega veleuma, za kar se imas, pac pohlevno pricakoval inteligentne navedbe, pametne predloge, skrb za dobrobit ljudi, pa nas vedno presenecas. V nasprotnem od pricakovanega. Kaj, ko bi malo razmislil in ne tako zelo sovrazil nas, “vernike “ in cloveka, ki ti je dal lastno drzavo! Ali je ravno to narobe?

 • montyamp

  S samozapravnim socializmom pohabljen mladič .
  Takim se reče UDBOVSKA DECA .
  Pred društvi idiotov bankrot morilske mašinerije , zbeži letno iz Slovenije 8 000 ljudi .

 • MEFISTO

  Nehajte, prosim, za Janeza Janšo uporabljati skovanko “vodja opozicije”!

  Janša ni vodja opozicije, temveč vodja edine oziroma največje opozicijske stranke.

  V opoziciji naj bi bili tudi Levica in Nova Slovenija.

  Levica že po naravi stvari ni opozicija, Nova Slovenija z Ljudmilo Novakovo pa se je tako zlizala z vso levico, da bi ji ob današnji razporeditvi moči težko rekli, da je še opozicijska stranka, pa še iz parlamenta bo izpadla.

  • VIKTORE

   Vprašnje je, če preostala opozicija sploh hoče biti v SDSovski druščini ? Menim, da je to zanje žalitev, da jih tiščijo skupaj ! Saj nobena opozicijska stranka nima na grbi toliko vprašajev kot prav SDS-

 • Vojteh Dovč

  BLA BLA BLA….
  O KREDITIH PA NIĆĆĆ

  • MEFISTO

   Za take čenče imamo tebe.

   • Vojteh Dovč

    Bla bla bla dej neki bolj pametnega če?

    22. jan. 2018 07:02 je oseba “Disqus” napisala:

 • Vojteh Dovč
  • Capi

   Žurnal24, ja to pa je………..lol…..

 • montyamp

  Varuh klientelizma in korupcije , v pokoj pri 50 letih .
  Se pravi , da ima hipokrizija močan učinek na delovno dobo .
  A imajo v Avstriji policaji tudi že penzije pri 50 letih ???
  Zdaj bo pa pohabljenec , iz dolgočasja smradil po političnem prostoru in to za denar tistih , ki nimajo časa pogledati obeh strani murglosrbskega delovanja , kokakartelnega krivosojenja .

  • Steiermark

   Ne primerjaj tehle čobanov z avstrijskimi policaji, tile jugokomunistični čobani se zgledujejo po “svojih”, balkancih…….in če se je med osamosvojitvijo skrival ali celo deloval proti, potem je pa upravičen do “borčevske penzije”!

 • luckyss

  Če hočeš dvakrat oprati denar na tako očiten način, potem menda lahko pričakuješ tudi sankcije….
  V ZDA bi že davno nosil oranžen kombinezon….
  In ne vem zakaj tako norite okrog “irangate”…Mnogo zahodnih bank, predvsem nemških je pri tem sodelovalo, ker to prinaša denar državi..
  Sicer pa imate na voljo vsa pravna sredstva, če vam kaj ne paše…tudi evropska…
  Tako pa samo jamrate, ker vam ne dovolijo mafijskih poslov….uueee, ueee, smrk…

  • kralj matjaž

   Ja delovanje pravne države smo videli v primeru zlorabe farmacevtke. Policija zbrala dokaze. Sodišče določilo, da se morajo dokazi uničiti, ker Zokija se ne sme preganjat.

   • luckyss

    V tistem primeru je šlo za drugo zadevo….očitno je prišlo do poravnave, tako, da lahko dotično uvrstimo med elitne prostitutke…
    Sicer pa se strinjam, da človek s takšno dvomljivo moralo ne sodi na takšno funkcijo…izvolite naslednjič torej drugega ;)

 • if

  Demšar državni higienik?

  Demšar, v funkciji zdravnika ne sodite v operacijsko dvorano demokracije, pač pa kot pacient nedemokracije v intenzivno karantensko obravavano demokratičnega tipa!

  NLBIrangate jn vaše neukrepanje sta oprimek, ki vas definira kot pacienta nedemokracije potrebnega demokrkatičnega zdravljenja!

 • Haloški Tunek

  Demšar gor ali dol, on tu ni pomemben. Ko je SDS z nerezidentko iz Bosne in Hercegovine Dijano, sklenila 450 tisoč ojrof težko posojilno pogodbo, je bilo očitno, da ne gre za navadno posojilno pogodbo, ampak za enega od načinof prikrivanja izvora denarja. Očitna kršitef zakona o političnih strankah, ki tem prepoveduje pri fizičnih osebah najemati posojila, večja od desetkratnika pofprečne mesečne plače v enem letu, je še najmanjša težava. Čujte, pomembnejše fprašanje je, ali so v SDS tako prali denar oziroma skrivali njegov izvor. In če so ga, kje je dejanski vir in kolikokrat so to v preteklosti že naredili ???

  • totex39

   Ne trosi bedarije, v tem primeru ni šlo za nobeno skrivanje, bilo je vse javno in prijavljeno in si ne izmišljajte stvari, ki niso resnične.

   • Haloški Tunek

    Republika srbska? Dodik? Snežic?… Pa smo tam!!!

    • totex39

     Vsemi temi je skrivno delala “paradajzarska” banda že več let.

    • Capi

     Rdeča kamarila z Glaserjem, Petričem, Škobernetom, Cerarjem, itd…….. že od nekdaj sodeluje z Dodikom in Republiko srbsko……..boš kaj o tem povedal??

   • Steiermark

    tale od šmarnice uničen kozjej…… ne zna, kot trositi laži in natolcevati, seveda proti poštenim……

  • Steiermark

   čuj tunek, tebi pa šmarnica ne popusti in ne popusti, oz. povzročila ti je trajne posledice na možganih……Raje kot da “filozofiraš” tukaj in trosiš svoje idiotizme in laži, poskrbi za svojo kozo……

  • VIKTORE

   Zakaj so specializirani organi za odkrivanje kriminala ? So samo za reveže, ki ne morejo
   poravnati položnic… Velike kršitelje pa ustavno sodiščr pšrpsto, ker so pomembni za demokracijo. Je za takšno modro o mnenje dobil g. Petrič vladno službo svetovalca,?

 • Krtača 20

  Desni, če slučajno država temu sds tepcu ne bo izstavila računa, mu ga bomo garantirano volivci ob naslednjih volitvah.

  • FORT WORTH

   Ni nobenega problema.
   Zapitek boste morali poravnati sami…
   Hehehe

 • Liberalec

  Kar ste volili, to imamo. Že od leta 1991 naprej.
  Prva napačna izbira; Kučan, namesto Dr. Pučnika in tako naprej…

  • Steiermark

   Ali ti ne spadaš med tiste, “kar ste volili”? Če ne, zakaj potem pišeš tako , za “nas”, ki teh barab in svinj nikoli v življenju nismo volili in ko dobro veš, koliko denarja – miliard je ta drhal pokradla, tudi z namenom, da nas s teem denarjem še naprej obvladuje, kupuje glasove, potvarja volitve – kot tiste “po tržiško” , ali pa vedno in povsod, ko po končanem urniku na volišču, rečejo včini prisotnim komisiji, : tako volitve so končane, sedaj pa lepo odidite, mi bomo pa prešteli glasovnice…..

   • Liberalec

    Mišljeno je na vse volivce. In večina vedno znova voli enako; komuniste v preobleki. Je pa res, da so tudi mnogi privrženci pomladnih strank volili “levo”…..Kučana, Drnovška, LDS,…..

 • centurion

  V naslov članka se je pritihotapila neljuba napaka.
  Pravilen naslov glasi:
  “Predsednik Društva KRIMINALCEV Slovenije ….”
  Za neljubo napako se opravičujemo tovarišu Demšarju, kakor
  tudi bralcem.
  Lep dan želim.

 • totex39

  Če hočeš koga utišati je za to bando že znano, da je najboljši napad na tako osebo.

  • Sredina

   Zakaj ga potem napadate nazaj? Verjetno ma prav

 • centurion

  Ma dobro jutro še enkrat, tokrat vsem
  levakom na tem forumu in širše v Sloveniji.
  Nekaj za žvečiti ta teden, kar ni od Nove24Tv….

  Težko leto Stojana Petriča. Razkrinkan z rajskimi bosanskimi dokumenti, odvisen od politike, čaka obtožnico.
  Bojan Požar, Ljubljana, 22.01.2018 06:00Objavljeno: Posli & FinanceKomentarji: 4Ocena: Galerija slik: 3
  Ja, zjemno težko leto 2018 čaka Stojana Petriča, lastnika Kolektorja in časopisne hiše Delo. Ivan Simič, vodilni davčni svetovalec v državi, nekdanji direktor slovenske in srbske davčne uprave ter stalni komentator oddaje VVFaktor na TV3, je ta konec tedna v svoji reviji Denar in na svojem blogu javno razkrinkal Petričeve sporne posle in njegovo dvojno moralo, kar pa je, kot kaže, šele začetek.
  Če je Petrič pred časom na Delu z objavo tako imenovanih “rajskih dokumentov” preko izbranih novinarjev Dela s člankom čez celo naslovnico napadel Simiča, češ, “za Ciper kliči Ivana Simiča,” zdaj Simič dokazuje, da je bil objavljeni članek navadna laž – fake news. Številke, ki jih je objavil Simič – na podlagi javno dostopnih podatkov Urada za preprečevanje denarja – so namreč kristalno jasne in za Petriča uničujoče: medtem ko Ivan Simič v davčne oaze oziroma države, v katerih obstaja visoko ali povečano tveganje za pojav pranja denarja ali financiranje terorizma, doslej še ni nakazal niti centa, je Stojan Petrič nakazal skoraj 36 milijonov evrov – in to samo od leta 2011 naprej. Večina tega denarja je bilo nakazanih v Republiko Srpsko (Bosno in Hercegovino), skozi (kar!) osem Petričevih podjetij, ki jih je doslej našel Simič (vir – faksimile teksta v reviji Denar objavljamo na koncu članka).
  Medklic: gre pa samo za tiste milijone, ki jih je Petrič nakazoval po letu 2011, torej še pred privatizacijo Kolektorja (vir: kako je obogatel Stojan Petrič?).
  Kar pomeni, da je Petrič v različne davčne oaze po svetu zelo verjetno spravil še dosti večje količine denarja.
  DVOJNA MORALA IN ZLORABA MEDIJA
  Da Stojan Petrič, sicer tudi častni konzul Južne Koreje, sam nakazuje denar v davčne oaze, skozi Delo pa aktivno napada druge, ki naj bi to počeli, kaže na Petričevo izrazito dvojno, če ne celo pokvarjeno moralo, pa tudi na eklatantno zlorabo javnega medija – časopisa Delo, čeprav je Delo v Petričevo zasebni lasti. Zakaj pri tem aktivno sodelujejo izbrani novinarji, pa je seveda drugo vprašanje.
  Po naših informacijah Stojan Petrič večkrat tudi osebno prihaja na uredniške sestanke Dela, urednikom in novinarjem pa je dal jasno vedeti, da je naloga Dela slediti poslovnim in zasebnim interesom lastnika, torej njega, Petriča. Kar je v eni od zadnjih oddaj VVFaktor potrdil tudi odličen poznavalec politične in medijske scene Sebastjan Jeretič.
  SVET KAPITALA – PRODAJO LE ŠE 32 IZVODOV!
  No, časnik Delo tudi zato tone vse nižje, vsebinsko (te dni so uredniško ukinili celo vse umetniške kritike) in prodajno (prodaja je že padla pod 20 tisoč prodanih izvodov). Lep primer, kako Petrič vodi Delo, pa je njegova “paradna” samostojna priloga dela – Svet kapitala. Gre za prilogo, s katero je Petrič želel uničiti konkurenčni poslovni časnik Finance ter prevzeti ključni medijskih vpliv nad poslovno sceno, toda projekt se klavrno končuje. Faksimile interne naročilnice Dela z dne 19. januarja, ki jo objavljamo v nadaljevanju, dokazuje, da je Petričev Svet kapitala popolnoma propadel poslovno-medijski projekt. Prodajo ga je še – hm, reci in piši: 32 naročnikom?!, 112 izvodov ga razdelijo brezplačno, vsega skupaj pa gre v prodajo samo 152 izvodov. Spomnimo, Stojan Petrič je za urednico Sveta kapitala postavil svojo najljubšo novinarko, nekdanjo radijko Petro Kovič, sicer tudi avtorico njegove biografije, ki je zdaj, za nameček, še hudo sprta s trenutno paradno novinarko Dela Suzano Kos.
  Interna naročilnica časopisne hiše Delo za distribucijo in prodajo samostojne priloge Dela – Svet kapitala. 19. januar 2018: 152 izvodov. Od tega 112 breplačnih!
  Interna naročilnica časopisne hiše Delo za distribucijo in prodajo samostojne priloge Dela – Svet kapitala. 19. januar 2018: 152 izvodov. Od tega 112 breplačnih!
  ŠE LETOS – OBTOŽNICA
  Po drugi strani so veliki gradbeni posli Stojana Petriča odvisni skoraj izključno od politike in države. Hkrati pa mu za letos, po zadnjih informacijah iz policije in državnega tožilstva, grozi obtožnica zaradi sponega nakupa Etre 33, kjer je Petril glavni osumljenec (vir). Kot rečeno, ta naj bi bila vložena še letos …
  Članek Ivana Simiča, objavljen v reviji Denar. Zadnja stran, zadnja beseda (za povečavo kliknite na sliko).
  Članek Ivana Simiča, objavljen v reviji Denar. Zadnja stran, zadnja beseda (za povečavo kliknite na sliko).

 • janko

  Ali obstaja v EU kak organ, kateremu bi lahko povedali za te naše komunistične zločince in tatove? To je mafija, hujša in bolj prefinjena od italijanske!

  • Soave

   Izgleda da ne ! Tudi EU se je prodala!

  • Svele

   94 Kunstelj mi je razkazoval( bug) za koga je takrat delal vemo za janso

 • Haloški Tunek

  Prva neresnica o IranNLBgate : “Denar je izviral iz banke, ki je bila pod embargom in tako na črnem seznamu.”

  V obdobju, ko so podjetja v lasti Farrokhzadeha na račune pri NLB prejemala denarna sredstva iz banke Export Development Bank of Iran, ta ni bila pod embargom EU. Iranska banka je bila 26. julija 2010 uvrščena na seznam pravnih oseb, za katere so veljali omejevalni ukrepi, sprejeti proti Iranu zaradi preprečevanja širjenja jedrskega orožja…kapish?

 • demistifakis

  Demšar je znan, da je znotraj policije, s pomočjo Udbe in sprva političnega, nato pa politično kompromitiranega tožilstva in sodstva, čistil policijske vrste in iz službe metal vse, ki niso bili na liniji, stricev iz ozadja. Če danes vprašate mnoge, ki so bile njegove žrtve, vam utegnejo povedati še kaj več. In končno naj se konča ta fama, ON nikoli ni bil dober kriminalist, bil pa je odličen, zvest in brez kompromisen služabnik tajne policije (partije), ki še vedno deluje v senci, predvsem pa z današnjimi kriminalisti, nima skupnega praktično nič. Ni tako obširno njegovo članstvo in 3/4 kriminalistov ga po domače povedano sploh ne akceptira kaj šele posluša.

 • Haloški Tunek

  Druga neresnica o Iranu: “Tuje banke so v 402 primerih opozarjale na spornost teh nakazil.”

  Ni res… kljub temu razlog za zavrnitf plačil v veliki večini primerof ni bilo domnevno pranje denarja ali sum drugih kaznivih dejanj, temveč neprave valute. Banke v ZDA naj bi tako zavračale nakazila, ki so bila izvedena v ojrih, ne v dolarjih…kapish drugič?

  • učko

   Lej, bizgec, tukaj so vsi “pomembni” ljudje že takrat vedeli, da se tam pere Iranski teroristični denar. Kako ti to razlagaš v svojih bolanoumjih pa je tvoja stvar !

 • Burek Burecki

  Udba ni kot cia, fbi, mi5 saj je sodisce reklo, da so krsili “clovekove pravice”. Aja Fbi, cia in mi5 jih pa ne?

 • von Rhein

  Jaka Demšar.Priden in zvest miličnik.Redno opazoval,zapisoval,javljal,dokler nekdo ni ocenil,ta bi bil lahko še koristen.Malo so mu pomagali pri izobrazbi in ga porinili na mesto kriminal ista. Znano mi je kako je lovil vlomilce in koliko jih je ujel.Nič.Prioriteta ….zasledovanje tistih,ki si dovolijo povedati resnico za tiste čase.
  Njegovo orožje so vedno bili ostri komolci in lažniv jezik.

 • althar

  Del kriminalistične policije je še vedno direktna udbovska izpostava. Celotna krim služba je sicer “družbenopolitično ustrezna”, v ta, posebni del pa izbirajo samo kandidate s poudarjenim pedigrejem – navadno sorodnike udbovcev.

  • Svele

   Odgovor SKB banka

   • Svele

    Zakaj misliš da je od roparja SKB banke Nosan nastradal njegova zorica medtem je čepel v zaporu.si zapornik ne pevec

 • Ana Job

  V bran udbi stojijo tudi drugi kriminalisti na Štefanovi, med drugim je eden najslabših umazancev tudi Ivan N., ki je poskušal JJ-ja uničiti že pri Patriji. Zato, ker Udba kriminaliste uporablja v zasebne namene se mamilarski kriminal in trgovina z belim blagom premalo preganja.

  Fuj, pa taka gnila država!

  • učko

   Država je takšna, kakršno smo dopustili, da nam jo naredijo ta rdeči fašisti !!!!!

   • Ana Job

    Predolgo je trajala strahovlada.

   • Janko Gedlička

    Ob nastajanju naše države smo bili preveč naivni. Dr. Pučnik je spregledal narejenost prijateljstva zakoncev Hribar. Glede lustracije je bil zelo mil, dr. Bučar pa je pred njo nastavljal svoje truplo, saj bi sicer res sam postal politčno truplo.

 • učko

  Dokler boste sam jamral, vas kurc gleda !!!!! Ko vas bojo udbovci v rit brcali, vi pa boste cvilili, se bom jest smejal !!! Dokler ne bo odločnosti v akcijah, dokler bo samo pasivno komformistično “gnitje”, naj vas, skupaj z JaJotom, udbovci še naprej u r’t suvajo !!!!

  • Capi

   A spet bi moral drugi vse naredit, namesto da se sam angažiraš…….no, kar začni in daj vzgled……

 • učko

  Ta rdeči fašisti se “upokojujejo” pri 50-tih, pa če prav tud’ prej niso kej prida delal, razen lumparij !

 • Grenze

  Jaka ni nič drugega kot zafukana butasta pizda ki ne more videti naprej ker je med ženskimi nogami

 • antimur

  Namesto, da Štrukelj ruši gospodarstvo, naj organizira vstajo proti tem kučanističnim udbaškim pizdunom, ki jih je največ prav v pravosodju in policiji, ker s takšnimi kot je Demšar, Slovenija nima najmanjše prihodnosti, seveda je tudi Štrukelj, ki ni policaj, ampak njihov provokator, med tistimi, ki ga je potrebno odjebati.

 • Aron

  Kaksna laz. CIA je neprimerno hujsa kot Udba. Za koliko smrti je odgovorna CIA? Stotisoce, ce ne miljone. Da ne pozabimo na mucenja, ugrabitve, podpiranje terorizma, nasilne prevrate, trgovino z drogo itd… UDBA je nula proti CII.

  • tohuvabohu

   Pazi, udbovček, CIA te opazuje.

   • Hun

    klerikalski inkvizitorji bi sam ovajal in opazoval…nc bolsi niste od cinkatorskih komunajzlov

    • Capi

     Hahaha, še bolj bolano….če nisi udbaš ali komunajzar si pa klerikalc….to lahko izusti samo umsko prizadet udbaš….pa saj ste bili vsi prizadeti, drugače ne bi bili komunajzli al pa udbaši…….

     • Hun

      prizadeti? nevem kdo prizadeto jokajoce hlapcuje…udbasi smucajo v Franciji in uzivajo zivlenje

     • Capi

      Ja, prizadeti, vendar ne v medicinskem pomenu, ampak v pogovornem……vidiš da ne zastopiš, je res nekaj resnice v tem…..
      Kar nekaj nas je v Sloveniji, ki ne jokamo in ne hlapčujemo, delamo zase in razmišljamo s svojo glavo,………ta razred hočete komunisti/udbaši uničit………
      Tud jest smučam pozimi, vendar zaradi rekreacije, ne zaradi statusa, kot ti……..

     • Hun

      ce bi razmislal s svojo glavo neb bil strankarsko obremenjen…ce men npr. pomen status je to moja stvar in moj nacin zivlenja. nimas pravice se vtikat. jasno..poznam take smrduharje k vodjo brigo o drugem zivlenju

     • Capi

      Kje ti vidiš da sem strankarsko obremenjen?? A zato, ker želite srednji sloj državljanov uničit? Jaz se sploh ne vtikam v tvoje življenje in ne ti meni s tvojim”jasno”……..velik smrduhar si ti, ker te moti drugačen način življenja poštenih ljudi……

     • Capi

      A da sem strankarsko obremenjen? No to pa je spet nekaj novega zame, hahaha……no, iz tega tvojga prispevka se vidi tvoj profil…….ne boš ti meni nič prepovedoval, to delajo komunajzli in smrduharji, kot si se izrazil, jaz bom pa še vedno razmišljal s svojo glavo in delal tisto kar je meni po volji……

     • Hun

      vidno se obremenjujes in se trudis dokazat da nis obremenjen…bogi si res

     • Capi

      Hahahaha……..

   • Aron

    Tocno tako!

   • Bozz

    American Made – Official Trailer [HD]
    https://www.youtube.com/watch?v=AEBIJRAkujM

    Vprašaj se zakaj je JFK hotel razpustiti in ukiniti CIO, za kar so ga ubili…

    Drugače pa udba, cia to je vse eno in isto, samo v manjšem obsegu, ker smo manjša država.

   • Svele

    Pokažem

  • Sredina

   Res je, CIA je drzava znotraj drzave, ki si je skozi leta izborila ogromno suverenost in samo oni vedo kaj vse se za tem skriva

  • diler resnice

   Kako to da ti os.šola ni dala niti toliko znanja, da ločiš vsaj tiste osnovne tajne organizacije, ki so delovale v totalirizmih kot KGB v komunizmu ZSSR in pri nas UDBA ! CIA je ameriška tajna organizacija za boj proti terorizmu in vojaškim aktivnostim ob 200 letih USA demokracije !?

   • Aron

    KGB je pljunek v primerjavi s Ciinimi zlocini. Vse od ustanovitve pa do danes, gre za skupek psihopatov v rokah oligarhov. So nad zakoni.

  • Capi

   Tipično…….zdej udbo opravičujete z dejanji cie……bolano…….Gre za Slovenijo in ostanke še vedno zelo aktivne udbe……..cia nas ne ovira, da pospravimo udbaše….

   • Aron

    Odgovarjam na nesmisle sokomentatorja in postavljam zadeve v kontekst. Ce v tem vidis opravicevanje, je to tvoj problem.

 • učko

  Ja, Janša je še edini politik, ki se upira zločinskemu vladajočemu nam režimu. Vsi ostali so že spustil hlače in nastav’li rit. Sramota !!!!!!!!!!!!

  • Svele

   On pa vtika gay

 • Caetano

  Tako je, če imaš udbaše na ključnih mestih v državi…

 • Ana Job

  Banda kriminalistična! Namesto, da bi lovili kriminalce, se gredo lov na čarovnice!

  • dež

   Na povezavi http://www.gorenjskiglas.si/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100225/PIS/302259999/1241/1241/May&template=printart imaš pismo kjer piše, da so ga tik pred upokojitvijo vrgli iz policije, citiram, “Policijo je Demšar moral zapustiti zaradi lastnih napak, arogantnosti in nezakonitega ter nestrokovnega dela.”

   • Coeus

    To ti narobe razumes… Demsar je spregledal, kako pokvarjena in skorumpirana je policija pri nas in jo je zato zapustil in se spreobrnil, ker je tako prekleto pameten, pokoncen, vizionarski,… podobno kot desnicarji interpretirajo za Janso, ko so ga, se za casa SFRJ, vrgli iz partije in jih je prosil, da ga vzamejo nazaj :D

    • tohuvabohu

     Ja, Kučan ima še vedno mokre prste od Janševih pisem. Nadvse zanimivo pa je, zakaj imate rdečkarji potrebo kar naprej poudarjati te prošnje za sprejem. Sami ste ga vrgli ven, bedaki, zdaj pa cvilite in že 30 let ščuvate ljudi na Janšo.

     • Coeus

      Se mi je zdelo, da se bos oglasil z bebavo repliko… ampak nic ne de… smo te ze navajeni.

      Sicer pa cvilis predvsem ti… in to vedno, ko kdo kaj rece proti Jansi.

      Bebavost je pac neozdravljiva… uzivaj ;)

     • tohuvabohu

      Kaj pa ti drugega sploh delaš, kot da serješ in kozlaš po Janši?

     • Coeus

      To je seveda samo tvoje dojemanje, ko ti nekdo predstavi dejstva. Ce ti je toliko do tega lopova, si ga komot domov peljes in ga imas doma… vsaj sranja ne bo vec delal po SLO ;)

     • tohuvabohu

      Ne serji, prismoda pobalinska, od tebe še nisem doživel, da bi navedel kako dejstvo. Vse je eno samo sranje, scanje in kozlanje.

     • Coeus

      No bebo primitivni, da ti malo pomagam. Odgovori na dve enostavni vprasanji… samo z DA ali NE. Bo slo?

      1. So Janso vrgli iz partije?
      2. Je jansa prosil (pisno), da ga vzamejo nazaj v partijo?

      Toliko o dejstvih ;)

     • ekspêrt

      Pa nehaj tule srat s tvojo primitivnostjo. Koza te doma čaka, da jo pomolzeš.

     • Coeus

      Se en bebav nepismen in primitivni desnicar.

      Tudi tebi sta zgornji dve vprasanji ocitno pretezki, vidim. Dajte malo staknite glave… saj ni tako tezko… lahko si z google pomagate.

      Potem bi pa taki bebcki radi vodili drzavo… priceless :D

     • ekspêrt

      Niti toliko korajže nimate, da bi priznali svojo nesposobnost.
      Vse ste zafurali in pokradli. Mrrrš ….

     • Coeus

      No ja, ko si jo boste nesposobni desnicarji… bo pa morda tudi neposobna levica morala priznati svojo. Do takrat, ko pa imamo tako nesposobno opozicijo pa lahko levica dela kar hoce… ampak to je prevec zapletena logika za tvoj intelektualni domet ;)

     • Svele

      Eni mamo koze eni pa masturbiranje

     • Svele

      Moledoval

     • ekspêrt

      Janša je slovenski HEROJ. Kaj pa si ti pa veš…… rima se nadaljuje.

     • Coeus

      Jansa je priblizno toliko HEROJ, kot si ti INTELIGENTEN :D

     • tramal

      Čez 160 ovadb ste spacali skupaj proti Janši pa nobene niste dobili opice komunistične.

     • Ja, tole vse pove o njegovih nevoščljivcih.
      Še zlagat se ne znajo dovolj dobro pa so drugače profesionalci v teh rečeh.

     • Coeus

      Res so nesposobni. Je pa Jansa ze nekajkrat placal… toliko o ovadbah pa placilih. Najprej si razjasni dejstva misko ;)

     • Svele

      Duplo nista

     • glas resnice

      Film Patriot Roman Končarja je biografija Janeza Janše.

     • Svele

      Heroj Cankarjeve kleti

     • Stajerka

      nicke menjuje…..

     • tramal

      Pa saj bedaki komunajzerski ne znate kaj drugega kot Janšo napadat že 27 let.Vsi ste usrani ko čujete ime Janez Janša.

     • glas resnice

      Um Janeza Janše je tako vseobsegajoč, da je skočil v zrak in se vanj zataknil.

     • Coeus

      Malo je taksnih bedakov, kot si ti… pa se vsi ste zbrani na desnici… zato pa lahko levica dela kar zeli…. Jansa jim je zagotovilo za uspeh in zmago. Samo vi bedaki si tega nocete priznati :)

    • von Rhein

     Pameten,pokončen in bla bla. Ko je bil še aktiven je bil navaden postopač od bifeja do bifeja.Hodil pa je pokončno,to drži.

    • demistifakis

     Na Gorenjskem sta bila par z Mencinom….

   • FUCK COMMUNISM

    In ker je pizda levuhar, je lahko zacel delat kot kriminalist… Zato pa je drzava v takem podnu, ce levuharji na tak nacin kadrujejo ze 22 let!

    • janez cepec

     ma kašnih 22 let, idijotu jedan, 72 let, pa še nadalnih 50 let bo tko, ker ste desnakarji kreteni

     • Aresnica

      janez cepec – Tovariš -ti pa nisi SLOVENEC – pa tudi Janez ti ni ime – je pa res, da si Tovariš CEPEC- nosil boš rdečo zvezdo in to …… BEDAK- ti si pa resnično plačanec SLOmafijskotajkunskega omrežja.Se pa ne zavedaš, da boš vse dobil nazaj ….. – tako ali drugače.
      ________-
      Lep pozdrav

     • janez cepec

      kva s’ zdej tle probu sklamfat ukup, pa ti ni čist glih ratau?

     • ekspêrt

      Imaš prav. Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade. Levaki to dobro vedo zato pa se tako okopavajo, ampak usodi se ne da uteči.
      Vse je treba plačat. Milom ili silom.

   • demistifakis

    Ne
    morem pa razumeti, da ima Jakob Demšar tako »kratek« spomin. Tako kot
    »njegovemu Janezu« se je tudi njemu zanimivo zgodil »BMW«. Zunaj delovnega časa
    je vozil službeno vozilo policije znamke BMW, ki mu je prebil »karter«, tisti
    del motorja, v katerem je motorno olje. Službeno vozilo je uporabljal na
    relaciji Lesce-Kranjska Gora. Po pričanju komandirja je vozilo poškodoval na neki gozdni kamniti poti…kaj pa je v službenem času počel tam??? Sicer pa človek neverjetne vzvišene arogance, človek ponižujoč do vseh, ki niso bili na,, valovni dolžini,, njega in stricev iz ozadja,, da ne omenjal, da je bil ljubljenček J.Z. in še pa še….

    • von Rhein

     Najbolj mi je bil ta drekasti tip hecen,ko je vstopil v bife in takoj pričel vzbujati občutek,da zaradi pomanjkanja časa lahko spije samo kavo.Počasi jo je pil,se oziral naokrog,gledakl kdo sedi za mizami,uhlje je imel kot lovski pes. Največkrat je počakal na klic ….živjo Jaka,a boš še eno,lahko kaj zraven?

 • soc

  Enkrat udbaš, vedno udbaš. Ob osamosvojitvi bi jih bilo treba izgnati v Srbijo ali pobesiti. Zdaj je prepozno, so spet na oblasti.

 • totex39

  Žalostno je, da ljudje, ki so se borili za samostojno Slovenijo so še danes najbolj na udaru. Nasprotniki jih na vse načine hočejo izpodbijati in to z različnimi svojimi oprijemi in napadi na njih.

  • Sredina

   Napacnih glagolov in samostalbikov ne bom komentiral

   Ampak slovenije jansa ni osamosvojil, to so bili tisoci vojakov in policistov, ter taki ki se nimajo potrebe izpostavljat ker sami in tisti ki so bili z njimi dobro vedo kaj so naredili za samostojnost, taki ki pa morajo ves cas ponavljati kaki osamosvojitelji so, pa samo kazrjo na to, da morajo na se sebe prepricat v svoje lazi…nekateri se vsaj niso skrival v bunkerjih pod cankarjevim domom

   • Vera

    Si jo ti ?

   • Antonius

    Ah, Janša?! Ker ni vreden omembe, ga zapirajo in že prek 160-tič vlačijo na sodišče.
    Dajte, zaupajte nam, kaj ste za osamosvojitev Slovenije, Vi naredili več od Janše?
    Tisti, ki Slovenijo nosimo v srcu, jo pišemo z veliko začetnico.

    • rabbit

     Je včeraj Kangler povedal kako so hoteli Janšo namočiti z postonjskim orožjem pa Krkoviča pa Njavra pa je imel nesposobni uslužbenec Sove s seboj oddajnik ko je vlamljal v vojašnico v Postojni pa vse tiho je bilo.

    • Sredina

     Sem napisal kdo jo je, tisti, ki se ma vedno največ za hvalit o stvareh, je pa ponavadi najmanj prispeval k njim, to je dejstvo

     • rabbit

      Kdo pa je oborožil vso to policijo pa TO, kdo je nosil glavo na tnalu, če bi šlo kaj narobe ti že ne si poskril svojo ritko na varno in sedaj zaradi tega lahko kokodakaš bedarije.

     • Sredina

      Tako kot Janša v bunker?

     • rabbit

      A pa kot vaš Titek se je skrival celo vojno po raznih bunkerjih. Pa za razliko po koncu vojne Janša ni dal pobiti politične nasprotnike kot je naredil vaš Titek.

     • Sredina

      No tito se je pred tem boril tudi na fronti, tako da take nebuloze zadrž zase

      Pobijal jih pa je, to ni pa nobena skrivnost

     • rabbit

      Na kateri fronti, a tiste pravljice ti to misliš, ki jim verjamejo samo še kalibri kot si ti ostali pa nič več.

     • Grenze

      Nič se ni boril ne na fronti in tudi tako ne v Drvarju se je že hotel predati Nemcem pa so ga ostali štabarji porinili ,da so skupaj HRABRO pobegnili .RES PA JE ,DA SO SE VSI TILE TAKO IMENOVANI GENERALŠTABARJI NAJBOLJ BORILI ZA MIZO Z HRANO IN PIJAČO.

     • Svele

      Na tnalo v Cankarjevi kleti

    • Svele

     Janša osvobodil Cankarjevo klet

 • Steiermark

  Kar so janezka – jakoba naučili (v titovi diktaturi), to veliki ali postarani jakob (janez) zna…… Celo življenje je pil in jedel komunistično pokvarjeno “hrano”, kako naj bo na starost “zdrav” – na duhu. Sicer pa za komunajzle in titove pionirčke itak vemo, da se “spreobrne”, ko se “v jamo zvrne”!

 • xtc

  Še en zapiti udbašek,ki bi na Poljskem ali Češkem tolkel mnimalno penzijo in imel prepoved vsakršnega javnega nastopanja.
  Vedenje vodilnih ljudi iz policijskih vrat pa jasno nakazuj,da je treba policijo temeljito prevetriti,kot tudi zamenjati ideološko obarvan kader ,ki vzgaja bodoče policiste.

  • Janko Gedlička

   Žal si mislijo: “Malo morgen.”

 • etrusk

  Od Demšarja pa to nebi pričakoval.

 • Stajerka

  pri lewakih je greh na odgovorna mesta postavljat poštene ljudi……v imenu morale&etike, je zahteva po poštenju dosledna samo pri političnem nasprotniku…..in, žal, jim uspeva, ker narod še vedno NE obvlada osnovne matematične funkcije 1+1=2…..je pa res, da je temelj matematike tudi logika, ki pa je večina ne premore……

  Pokvarjena Milojka za šefa celjske bolnišnice postavila zdravnika, ki ga bremenijo sumi petih kaznivih dejanj!
  Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc, znana tudi po vzdevku “Pokvarjana Milojka”, je kljub resnim pomislekom za vršilca dolžnosti Splošne bolnice Celje imenovala zdravnika Dragana Kovačića, ki ga je poročilo parlamentarne preiskovalne komisije obremenilo suma kaznivih dejanj korupcije, poleg tega pa še štirih drugih kaznivih dejanj. To poročilo, ki ima kar preko 300 strani, portal+ tudi v celoti objavlja (vir, vir).
  https://www.portalplus.si/2565/splosna-bolnica-celje-dragan-kovacic/

 • Janko Gedlička

  Verzifikator zapoj kaj o lustraciji.

 • soc

  Norca, ki bi v Nemčiji dandanašnji javno primerjal z neke relativno opazne funkcije Stasi z FBI & CIA ali MI5 & MI6, bi istega dne strpali v umobolnico. Pove pa to vse o takoimenovanem Društvu kriminalistov. Poleg ZZB NOB in Antife še ena militantna organizacija za zaščito edinopravopartijskega sistema.

 • rubec

  ŽIVEL JANEZ JANŠA. Ti demšar pa spizdi hehe.

 • montyamp

  Primerjava UDBO-MAJMUNOV s CIA/FBI .
  To kot primerjava med magarcem in dirkalnim konjem .

 • Antonius

  Spominjam se pobčka Jakata, ko je še kratkohlačen skakal po skladišču v skladovnice zloženega lesnega materiala, ki ga je na drugi strani Dolenjke imela Utensilia. Starejši kolega je okrogloličnega Jakata prijel za otroška lička, jaz sem ga pa branil pred *nasiljem* starejšega. Kar precej desetletij je minilo, ko mi je neki gospod, znan po spominu v lokalu Rotovž nenadejano plačal vrček piva.Na moje vprašanje čemu, me je spomnil, zakaj mi je bil še po toliko letih hvaležen.
  Vedel sem, da je šel po policijski izobrazbeni poti, danes pa zvem, da se je nekoč maltretirani Jaka spravil v tajno udbo, da zahrbtno z lažmi maltretira druge.
  Drnovšku gre njegova zahvala, da se je, kot udbovski Dolančev sin pri 45-ih, Jaka lahko upokojil pri 50-ih.
  Okrogloličen deček je na policiji došolan, zrasel v policijsko pravniško barabo. Žalosti me spoznanje, da po vseh njegovih letih ni ostal vsaj v približku meni enak.

  • domovina mili dom

   Dobrota je sirota. Morda bi imeli sedaj mir.

 • Claudio Moro

  ZAVEDNI SLOVENCI HOCEMO JANSO!

  • Krtača 20

   Seveda. Dobiš. Doma ga postav v lonček in redno zalivaj. Mogoče mu zraste kak las…..

  • Svele

   Zavedeni zlovenci ga imate

 • tohuvabohu

  Demšar je ogaben šovinist. V Dnevniku piše med drugim: “Volilci SDS pač želijo verjeti v zarote. Pogoltnejo jih in potem rečejo: prosim, dajte nam še kakšno … Večina volilcev in članov strank ne glorificira svojih političnih liderjev. Za volilce SDS to ne velja – v svojem prvaku vidijo nezmotljivo božanstvo.”
  Kako se lahko v slovenskem časniku pojavi tak gnusen šovinističen pamflet? Očitno lahko in mu ga objavijo z veseljem, ker časnikarji sami ne upajo priti ven s tako očitnim šovinizmom. Kajti tako pisanje o PETINI slovenskega naroda je vnebovpijoč šovinizem. Mi demokrati seveda marsikaj rečemo na račun rdečkarjev, nikoli pa se ne znašamo nad VOLILCI levih strank. Nacisti so preganjali Jude najprej verbalno, potem pa še fizično. Ali bomo tudi podporniki in volilci SDS doživeli enako usodo?

  • Sredina

   No tu je pa zadel zebljico na glavico, tale izjava odlicno povzame stanje v sdss.. Na zalost

   • tohuvabohu

    Na žalost si šovinist tudi ti.
    Sicer pa si zmešan kot kurji futer. Volilci SDS niso “stanje v SDS”. Šovinizem pomeni grdo govorjenje o delu populacije, ne o strankinih ljudeh, ki nastopajo v javnosti.
    Btw, če nisi opazil, ime stranke že dolgo ni več SDSS.

    • Sredina

     Tut to kaj pomen beseda sovinist ne ves

     • tohuvabohu

      Kako da ne. Saj piše v Wikipediji, hehehe.

   • antimur

    S teboj je nekaj hudo narobe, si ogaben komunajzerski kreten, ki ne vidiš dalje od svojega pokvečenega nosu, pa še tisto kar vidiš, vidiš preko škilastih oči.

    • Sredina

     In pol se sprašujete zakaj vas folk ne voli? Še tisti ki pa volte SDSS ste pa taki kot ti

 • Sredina

  Ce bi bil jansa pameten bi odstopil z mesta predsednika sdss in na ta nacin vsem po vase “levim” vzel moznost da se spravljajo nanj…tomc naj prevzame sdss in mate vlado zagotovljeno

  • lokec

   In ti boš volil za SDS? hehe

   • Sredina

    Z romano tomc na celu in brez janse, gorenaka, grimsa, bah zibert, breznika, mahnica… Da

    • lokec

     Potm pa ustanovi svoj sdss.

     • Sredina

      Z vasim je tako konec

     • Soave

      Ja in ??

   • Sredina

    Na zalost se je pa stranka pod velikim vodjem sprevrgla v navadno groteskno tragikomedijo

  • Vera

   SDS = prav !

   • Sredina

    Ne ne, po nacinu delovanja, in vasih lastnih! besedah ste sdss in levicarji, tako kot pravite za hitlerja

  • rabbit

   Če bi v ponedeljek gledali oddajo Zamolčano bi videli, da je Gorazd Pučnik povedal, da bo vsakega , ki bi zamenjal Janšo čakala enaka usoda. Ker pred Janšo so enako delali tudi z dr. Pučnikom. Zmerjanje je bilo na dnevnem redu. Komunistki ne znajo drugega kot lagati, krasti in moriti.

   • Hun

    a zato je Janša unicil Drnovska po istem principu zmerjanja

    • rabbit

     Kdaj je pa Janša Drnovška zmerjal s princem teme.

     • Hun

      Drnovska je opozicija unicla za casa tranzicije…Jansa je brez custev…hladnokrvnez

     • rabbit

      Ti kdaj pa lahko opozicija uniči človeka, ki vlada daj mi ti to razloži.

     • Hun

      psihicno so ga unicl…le dobr clovek si jemle prevec k srcu..

     • rabbit

      Hahahah, vprašaj tiste podjetnike, ki jih je dal ravno ta tvoj človekoljub izbrisati a jih je kdaj poklical pa rekel oprostite, da smo vam uničili življenja. Ne ne preveč je skrbel za svojo rit je bilo pa hudo, ko je usoda rekla čakaj bom jaz poskrbela enako kot si ti za druge.

     • Hun

      take kot ti ne more rak zadet ker si žleht

    • Sredina

     Pa Türka, pa Novakovo pa še koga

     • Hun

      za Türka mi je vseen, ker je tipicn oportunist…Drnovsek je bil moz vizije in ni delal za lastn zep

     • rabbit

      A daj no ni delal za lastni žep, kot prvi predsednik se je vozil v prestižnem mercedesu, nabavil falcona, Šele ko ga je Matilda začela šlatati je začel z nekim poduhovljenim življenjem bla bla.

     • Sredina

      To da se delaš norca iz raka in bolezni je zgražanja vredno

      Sicer pa ne vem kaj je narobe če se predsednik okoli vozi s prestižnim avtom, če ima država vladni avion, če ima predsednik rezidenco itd.

      Samo pri nas morajo biti najvišji predstavniki države reveži in bog ne daj da se institucijam, ki jih predstavljajo izkaže spoštovanje in dostojanstvo

     • rabbit

      Moj sorodnik je še k temu oh in sploh predsedniku po tvoje prosit za svojega sina, ki je imela raka da bi mu država oz. ZZZS omogočila zdravljenje v tujini pa veš kaj je ta tvoj oh in oh predsednik rekel nič svoji tajnici je rekel, da se to njega ne tiče in naj gre kar na ZZZS. To je bil tvoj oh oin sploh predsednik, Karma je pa prasica a ne.

     • Sredina

      Kaj se pa ma predsednik države za mešat v poslovanje in delovanje ZZZS?

      O zdravljenju odločajo zdravniški konziliji in ne predsednik države

     • rabbit

      A dej on pa tak človekoljub še cigane je šel reševat v Ambrus, za enega Slovenca pa si ni hotel mazati rok z enim telefonskim klicem, ko je pa sam zbolel pa ni da ni bilo dovolj dobro zanj pa še mi smo morali vse to plačevati. Veš bi je za en drek predsednik samo zase in za svoje politične botre. Bolilo ga je za rajo.

     • Hun

      Jansa se je vozil v rikši naokol k je bil predsednik…ne bluzi po nepotrebnem

     • rabbit

      Ne vozil se je v Audiu ampak za razliko od tvojih on ni dal nobenega svojega političnega nasprotnika zapreti.

     • Hun

      tebe so kot pankrta zapiral v kevder ker si bil sramota za cerkev in vasko skupnost

     • rabbit

      So spet tabletke popustile.

     • Hun

      kako zgleda to k popustijo…razloz izkusnjo..zajkla

     • tohuvabohu

      Butl. Drnovšek je bil tehnokrat brez vizije.

     • rabbit

      Imaš prav, če bi bil Drnovšek človek z vizijo, bi takrat ustvaril pogoje, da bi Slovenci ostali doma delali v visoko tehnoloških poklicih in bi mi kot družba cveteli pa je ravno obratno mladi visoko izobraženi odhajajo, narod pa živi in dela z minimalnimi pokojninami in z minimalnimi plačami. Res je bil vizionar a ne HUN.

     • Hun

      v njegovi vladavini je bil presezek…ko so mladci prevzel LDS se je zacel pozresn plenilski pohod

     • rabbit

      To si si v sanjah želel pa ni bilo tako.

     • Hun

      a tko k vi sanjate o lustraciji pa jo nikol ne bo

     • Hun

      kdo po tvoje ima vizijo, Jansa? za cepce take kot si ti

     • rabbit

      Kaj pa je SDS naredila, ali jih je dala nezakonito v zapor, kot so oni Janšo, jim vzela mandat tudi nezakonito?

    • radames

     Ti uporno, jaz pa tudi. Zame najlažje delo od vseh del, tebe blokirati. Magari trikrat na minuto.

     • Hun

      rd napihujes stvari

  • Johan

   Tvoj problem je Slovenščina in mokre sanje, ko lulaš !

  • Mojca pokraculja

   Tvoje nasvete ponudi cmerarju, še boljše kuckotu, če te bo mafija tolerirala. Takega stratega se menda ja ne bodo branili!

 • domovina mili dom

  A znamo narediti galamo? Smo tiho kot riti. Zato si upajo udbovci javno groziti.

  • Johan

   Udbovce je nujno potrebno uničit !

  • baubau

   Galamo naredi tako,da boš prav volil!

   • domovina mili dom

    Živel g. Janša, odrešenik Slovenije in slovenstva.

 • Soave

  A zaradi napak, so ga pa kar upokojili ? No, ta je pa dobra.
  In, ker jim veliko ” dolguje ” se še naprej angažira, oz. ga najamejo .

 • Johan

  Tega Jaka je potrebno odstranit !

 • Johan

  Ne morem verjet, kako je leva mafiska banda uporna na pisanju na Portalu NOVA 24TV. Vsak teden BRIŠEM do 10 mafijašev, zopet se pojavijo novi plačanci. Za zlivanje gnoja dobijo vsak po 100€ davkoplačevalskega denarja.

  • rabbit

   Ne oni delajo to za en frakelj scavnice, ki jim jo udba vsak ezlije v korito.

  • totex39

   Množijo se kot musliči!

  • Svele

   Reče Urša lajdra sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že brat Jakob povedal

 • glas resnice

  očitno rakija še ni popustila čobana grosupeljskega. zdaj vidi udbo že na vsakem vogalu. osamosvojiteljski poscane in ljubitelj srbske kuhinje ivan janša se spet pripravlja na vlogo večne žrtve. vsega so drugi krivi, vse so drugi storili, on je pa čist kot lanski sneg. patologija osebnosti se očitno preveša v zadnjo fazo. to se pozna tudi pri podpornikih, ki z vsakim dnem postajajo bolj slepi in verni. samo vprašanje časa, kdaj bodo postali nasilni in poskušali s silo uvesti enoumje. vendar njihov spomin je kratek, zgodovina se pa rada ponavlja.

  • Svele

   Paranoicni shizofrenik vidi komuniste ki so izumrli.razcepljene osebnosti(Ivan,Janez šiptar berisa)kleptomanka(krade kar lahko)patološki lažnivec laže malemu crtu da ga je murgeljn vzel v zapor.prosimbog skrajšaj muke Janezu naj ne trpi več amen

 • FUCK COMMUNISM

  Z levuharji je očitno resnično potrebno postopat na samo en način…

  • totex39

   Napiši kako, ne bodi tako dvoumen…

  • glas resnice

   vidim, da si ljubitelj angležev. je anglež lepo pokazal, kaj si misli o kolaboraciji in izdaji. vas je lepo pospremil na vlak.

   • FUCK COMMUNISM

    Ti do vagona sploh prisel ne bos!

    • glas resnice

     anglež ve kako je treba s kolaboranti in izdajalci! naslednjič bo anglež kar samo opravil delo in bo verjetno bolj temeljit in neusmiljen kot so bili partizani!

   • Svele

    Bleiburg ekskurzija.vabljeni v barbarin hostel na skupinski samomor amen grešniki crknte Janševiki

 • baubau

  Pa koga briga neki jako?

 • Iva

  Ob pravem času (volitve 2014, tik preden so Janšo strpali v zapor) sta POPtv in RTVS gostili DEMŠARJA. LE ZAKAJ?
  Na POPtv je razlagal, da je Janša dobil podkupnino (Patria), novinar (mislim da Slak), pa ga ni vprašal (le zakaj?), zakaj dokaza ni posredoval tožilki, ki ni imela niti indica, kaj šele dokaza in se je v obtožnem predlogu zlagala(!), da je sojenje lahko steklo, vse do US, ki je končno vse razveljavilo (9:0).
  Kasneje je bila laž na sodišču obelodanjena, vendar ker menda ni bilo naklepa (HALOOO?), Hrastarjeve niso kaznovali!

  Demšar&Hrastarjeva&Co. so del pokvarjenega sistema, so sedanji in bivši agentje in pravniki, ki delajo za paradržavo, ki je ugrabila Slovenijo in jo spremenila v Slovenistan.
  Seveda paradržava potrebuje F571, ki imajo pozicije v vseh dominantnih medijih, Mladina pa je bila celo lastniško prevzeta kar z udbovskim kapitalom (Safti-KB 1909) in s pomočjo slamnatega začasnega lastnika Grege Repovža.

 • tarantela

  Osmrtnica:
  V Delu je bila objavljena osmrtnica:
  “Vrhovno državno tožilstvo RS sporoča, da je umrl
  ANTON DROBNIČ, prvi generalni državni tožilec RS v letih 1990-1999.
  Spominjali se ga bomo kot pokončnega moža in odličnega pravnika.
  Ljubljana,19 januarja 2018”.
  Kako to, da na tem portalu ni nikjer niti besedice o tem, saj je bil iz desne politike?

  • rabbit
  • von Rhein

   Zakaj? V izogib temu,da bi provokatorska golazen,ki hodi sem provocirat in nevzgojena jugo mularija še tukaj pljuvali po njem.

  • tohuvabohu

   Drobnič nikoli ni bil v politiki, prismoda.

  • Krtača 20

   A to je un izdajalc k je rožmanove kosti vlaču v Slovenijo. Pfej, naj ga bo sram. Pfej pfej….

   • rabbit

    Rožmanove kosti iz Amerike je privlekel Milan Kučan.
    Med obiskom v Sloveniji oktobra 2001 se je takratni državni tajnik Svetega sedeža kardinal Angelo Sodano sestal s takratnim predsednikom Slovenije Milanom Kučanom. Med pogovorom mu je predsednik Kučan predlagal, da bi posmrtne ostanke škofa Rožmana prenesli v Slovenijo in jih pokopali tukaj.

    vir: Delo

    • Krtača 20

     Razveljavitev sodbe zoper škofa Rožmana
     Drobnič je bil sicer eden najzaslužnejših za razveljavitev sodbe zoper škofa Gregorija Rožmana. Predvsem na podlagi Drobničevih zahtev je vrhovno sodišče leta 2007 sodbo razveljavilo in jo vrnilo pred okrožno sodišče, ki je leta 2009 kazenski postopek zoper Rožmana dokončno ustavilo. Vir rtv

     • rabbit

      Se pravi Drobnič ni nič kosti vleku, Kučan jih je si je vest pral.

 • Vojteh Dovč

  IN KAJ JE TUKAJ NAROBE???

  Zaradi splošne higiene v državi morajo naši organi izvesti pravi napad na osumljence, vključno z —– in doktorjem davčnih optimizacij ——–,”

 • RATATA

  Kolk pa je članarina v temu društvu kriminalistov Slovenije in kakšni so pogoji za članstvo me zanima.
  Pa še to me zanima, ali je ovira ta moj hendikep, da nisem bil nikdar udbovc?

 • majda božnar

  Vse skupaj , na tej ali oni strani POP, ima svoj namen – pa ni važno, kdo zmaga na volitvah, za male ljudi bo samo slabše. Zato ne vidim vzroka, da bi še kdaj šla na volitve, kajti naš parlament sestavlja koalicija in opozicija, se pregovarjajo, v resnici se gre pa samo za to, kdo da vrhu bo imel največ koristi. Levi so svoje že dobili , sedaj bodo pa še desni. Verjemite, za tiste z dna se nihče ne sekira, še bolj jih bodo obremenili.
  Kako pa desnica komentira predlog Cerarjeve o obveznem zavarovanju 20-35 evrov in dolgotrajno oskrbo, ki je v enakem razmerju???? Pa poglejmo razmerje plač? Bo desnica tukaj naredila preboj in obremenila neto plače bogatih? Verjemite, ne bo šlo……. niti na levi, pa tudi na desni ne….

  • rabbit

   Gospa Majda ni potrebno obremeniti bogate, da družba cveti, Švica svoje bogataše obremeni samo s 15 % davkom pa ali tisti najšibkejši zaradi tega živi slabše ne ker je njihova povprečna plača 7000 frankov najnižja pa koli 4500 frankov mesečno.

   • majda božnar

    Torej smo tudi mi Švica! Glede stanovanjske stiske nisi napisal nič, končni rezultat pa je ta: Če živiš z minimalnimi dohodki ali pa si celo socialno podpiranec, nikar ne imejte več otrok, da ne bodo pristali tako kot vi ali celo nižje, če niso kakšni geniji! Otroke moraš imeti rad, zato se pobrigaj, da boš bogataš, da bodo imeli lepo prihodnost. Saj ni pomembno, s kakšnimi lumparijami se ukvarjaš, samo glej, da te ne dobijo!

    • rabbit

     Gospa Majda in kdo je kriv, da uspevajo kriminalci vi volivci, ker ali volite leve barabe ali pa ne hodite volit in spet daste s tem posredno glas levim barabam.
     Mi nismo Švica in nikoli ne bomo, ker v Švici že otroke od vrtca učijo, da ni lepo če živiš na račun drugega ampak moraš delati, da nekaj ustvariš in edino to lahko tudi trošiš. Kaj pa mi učimo svoje otroke, saj ni potrebno delati bo že država poskrbela zate. Ljudje raje živijo od socialne pa še vpijejo čez državo češ lej koliko malo nam dajo, pa veš država ne da nič, vse kar dobiš dobiš od tega kar vzamejo tistim ki delajo pošteno in plačujejo davke. Veš v Švici država ne da nobenega stanovanja svojim državljanom si ga morajo kar lepo prislužiti.

     • majda božnar

      Verjemi, vse si napisal tako, kot razmišljam tudi jaz. Za časa vlade Janše, ki je hotel po navodilu EU zmanjšati stroške javnega sektorja, se je zgodila velika vstaja in je odletel. Kako, da ni ugotovil, kako se krade v javnem sektorju? Kako, da ni ugotovil , kako je naše zdravstvo skorumpirano? Kako, da ni ugotovil izplačilo stroškov za stalno pripravljenost? Kako, da ni ugotovil, da nismo pravna država? Preprosto zato, ker je lahko sestavil vlado samo s tem, da je imel v koaliciji več levih spreobrnjencev. Sedaj mi pa povej, ko bo zmagal, kakšna bo njegova opozicija??? Pa ne reci mi – imejmo čim več otrok!

     • rabbit

      Gospa Majda v Sloveniji ne bo toliko časa bolje, dokler bomo imeli tak volilni sistem in dokler bo slovenski volivec padal na nove obraze. Zanima me volivec, ki vedno voli nov obraz ali bi šel tudi k kirurgu čeprav bi mu le ta povedal da je ravno prišel iz medicinske fakultete.
      Gospa Majda se spomnite 2012 konec leta, Janša dobi od Banke Slovenije poročilo o bančni luknji preda ga tožilstvu in kaj se zgodi: zgodijo se t.i. vseslovenske vstaje, pride slavno poročilo KPK vlada pade, kaj se pa je zgodilo s poročilo Banke Slovenije tožilstvu to bi moralo Slovenci vsak dan vprašati vlado, policijo, tožilstvo ne to ni treba zakaj ker imajo vsi ti ljudje prste v koritu imenovanemu denar slovenskih davkoplačevalcev. In zakaj je Janša moteč dejavnik ker hoče nekaj spremeniti poglejte si včerajšnji intervju z Kanglerjem pa vam bo marsikaj jasno celo v afero Vič Holmec ker Janša ni imel nič zraven so ga hoteli vplesti.

     • majda božnar

      Na volitvah bo izvoljen SDS. Sedaj mi pa daj zagotovilo, da bo vse tako, kot bi moralo biti, ker vem, da živim v narobe svetu. Verjemi, če bi hotel Janša vse krivice popraviti, potem bi doživeli vojno. Vsak, ki ima otroke, si pa tega ne želi….

     • rabbit

      Kdo pa bi vojno skuhal Janša?

     • majda božnar

      Kdo pa je uvedel fiskalno pravilo v našo Ustavo – Janša, pa se je z varčevanjem spravil na učitelje, vzgojitelje….pa se je zgodila vstaja. Če hočeš imeti fiskalno pravilo, potem moraš preveriti, kdo je tisti, ki krade državo. Tega pa tudi on ni naredil….. Zame bo zmagovalec tisti, ki bo izjavil in naredil sledeče: g. Kučan in njegova žena dobita skupno 1.400 evrov mesečno, saj več na starost tudi ne potrebujeta!

     • rabbit

      No gospa Majda preden pišete neumnosti se prej prepričajte kdo je uvedel fiskalno pravilo.

     • majda božnar

      Dragi g. zajec, sem vse prebrala, vendar me zanima, kako bi SDS vrnila posojila, če ne bi po izvolitvi kje vzela. Torej začnite dajati donacije na veliko, nekaj bi
      prispevala, pa imam samo za preživetje. Pa vendar je Janša bivši komunist!

     • rabbit

      Gospa ta najprej je treba vse lepo prebrati potem pa razumeti, jaz nisem noben gospod zajec sem ženskega spola. Gospa zakaj pa vas briga kako bo SDS vrnila posojilo tudi če ne pride v parlament saj ga ne boste vi vračala. Kolikor vem so dali v garancijo iz medijev, da so dali 44% Novih obzorij, če je posojilodajalcu to dovolj je dovolj kaj pa vas boli če to ne bo dovolj. Niste mi pa odgovorili na dva vprašanja,:
      1. Zakaj bi bila vojna če bi SDS prišla na oblast? Leta 2004 -2008 nisem videla nobenega političnega zapornika, nobene vojne.
      2.Kdo je bil na vladi 2015 ko je bilo sprejeto fiskalno pravilo?

      Glede donacij pa takole jaz pa imam pa ne dam zakaj zato, ker je moje in jaz z mojim delam kar hočem, drugi pa lahko s svojim denarjem delajo kar hočejo in če hočejo dati denar SDS je to čisto njihov denar in ne vaš.

    • Svele

     V tem sistemu moraš biti JANŠA (pokvarjen do srzi/ da imaš pankrte da ti je kajtimarnaroda

  • Iva

   Vlada 2004-08 je davčno razbremenila najnižji doh. razred, kmečkim gospodinjam je namenila okoli 200 evrov dohodkov (oboje je Pahor odpravil), bistveno je povečevala (vsako leto) pokojnine, šolarjem je zagotovila brezplačne malice (takoj je sledil napad levičarjev, da so to predvolilne poteze) …
   Leta 2007 so bile investicije (nova delovna mesta) za 30% višje kot so danes, javni dolg – zadolžitev države (obremenjenost davkoplačevalcev) je bila le ena četrtina današnje …
   https://www.portalplus.si/2565/splosna-bolnica-celje-dragan-kovacic/

  • Peter Leskovar

   Majda….če boš samo …bla, bla, bla, bla…..verjemite, ne bo šlo (kdo pa si ti pravzaprav, da bi se ravno tebi moralo verjeti?) in ne boš šla na volitve…..potem bo samo še slabše. Levičarji bodo to državo dali zastonj arabcem in tajkunom iz balkanskih držav, mi državljani se pa lahko po svoje jebemo. Ampaaaaaaaaaak……najmanj kar pa ta država potrebuje…..je pa take Slovenke in slovence kot si ti, ki celo deljao reklamo in iščejo opravičila kako in zakaj NE iti na volitve. Seveda……..pri levičarjih sindrom zlate ribice razsaja na veliko .

   • majda božnar

    Kdo sem jaz? V tej družbi sem nihče in nič – preberi moj priimek, pa boš ugotovil, zakaj sem nihče in nič, rojena po vojni. Gledam na prihodnost, čas tehnološkega napredka in robotizacije – kaj bodo delali naši vnuki??

 • Iva

  “S tem je kriminalist Demšar javno pokazal v katero smer je obrnjena kriminalistična policija: Še vedno deluje kot nekdanja tajna politična policija Udba, ustvarjena predvsem za pregon notranjih sovražnikov, medtem ko svoje brezpogojno ščitijo! ”

  Tudi umor dr. Jamnika potrjuje zgoraj citirana dejstva.
  Mafijski umor so (paradržava – vpletena NPU, pravosodna in ostala državno mafijo) zvalili na dr. Noviča, da se ne bi raziskovali nelegalni posli (ozadje umora Jamnika) na KI.

  • rabbit

   Gospa Iva vi primer Novič spremljate od blizu pa bi me zanimalo ali je bilo kdaj povedano zakaj policija ni takoj zavarovala Jamnikove pisarne in kdo je vzel vsebino iz njegove pisalne mize. In še nekaj zakaj se ne pogleda njegove elektronske pošte in izpiskov iz mobilnega telefona.

   • Iva

    Prisotna javnost se je morala zadovoljiti z odgovorom sodnice, da so vse naredi in nič pomembnega ugotovili.
    Popolnoma brez moči je tudi obramba. Ni šlo le za kršenje zakona in ustave, ampak kar za zanikanje osnovne logike – zdrave pameti. Ko sem v živo poslušala neumnosti, bi najraje glasno protestirala, pa sem morala molčati n. pr. ko sta tožilka in sodnica skušali izsiliti od dr. Čeha, da gredo po strelu naprej delci tudi na hrbet (na hrbtni strani jakne je bilo namreč največ! delcev) in se je doktor kemije komaj zadrževal, ko jim je povedal da vendar velja zakon težnosti; nemški balistik je šele z računalniškim posnetkom streljanja prepričal sodnico kam gredo strelni delci-takrat je bil Novič začasno izpuščen, seveda pa ga je mafija obsodila že drugi dan po dogodku – oni so ga tudi prijavili na policijo. Preberite moje pisanje v prejšnjem Reporterju, saj časi SMS sporočil Noviča popolnoma razbremenjujejo, sodišče in novinarji pa vse zamolčujejo!

    • rabbit

     Hvala gospa Iva vse kar mi je na voljo preberem. Mi pa nikakor ne gre v račun oz. mojo glavo, da tajnica izjavi, da je imel dr. Jamnik v predalu neke pomembne dokumente in da naj jih ona vzame ven, če se mu kaj zgodi dokumentov pa sedaj ni saj a ni tako, da mora vsak ki pride v neko ustanovo se registrirat , recimo nekam grem pa me varnostnik popiše mi da vizitko in to je to. Kaj na Ki se kar vsak lahko sprehaja po inštitutu.
     Druga taka zadeva pa je mama dr. Jamnika točno pove katerega dne so bili na morju in da je bil njen sin zaradi telefonskih razgovorov čisto iz sebe. Ve se točen dan zakaj se ne more pridobiti izpisek za tisti dan kdo je dr. Jamnika klical.
     Ves primer je skregan z logiko. Me pa resno zanima namesto koga sedi dr. Novič.

     • Iva

      Kot kaže se je nakopičilo veliko stvari. Z Novičem so skušali (kriminalni lobiji alias udbomafija) preprečiti raziskavo ozadja umora in zadevo zapreti, njihov namen pa je tudi ljudi, ki kaj vedo, ustrahovati. Sprašujem se tudi, zakaj se je Fank upokojil in kaj je bilo s sinom?

     • rabbit

      Več vprašanj kot odgovorov je pa jasno, da se t.i.globoka država ne ustavi pred ničemer. Za obrambo svojih privilegijev so pripravljeni na čisto vse. Včeraj je Franc Kangler rekel da celo na uničenje lastne države. Mu verjamem.

 • Interkom

  Jakob Demšar primerja Udbo s FBI, Cio, MI5 in MI6, čeprav sta celo vrhovno in ustavno sodišče ugotovili, da je bila Udba organizacija, ki se je ukvarjala s kriminalnimi dejanji, ob tem pa sistematično kršila človekove pravice in temeljne svoboščine.

  Zadetek v 10-ko. Primerjava je ustrezna saj se navedene organizacijo ukvarjajo s kriminalnimi dejanji, ob tem pa sistematično kršijo človekove pravice in temeljne svoboščine. In ne samo to, tudi vojne izzivajo in jih podpirajo s kriminalnimi tolpami tipa AlQueda in ISIS po celem svetu, predvsem tam, kjer je za ukrasti kaj naravnih bogastev. Ko pa se bo sesul denarni sistem,pride za ropanje na vrsto tudi vatikansko zlato.

 • Stajerka

  na SLO3…..prenos iz DZ…..ko poslušam Židana, mi gre, se opravičujem, dobesedno na kozlanje……človek brez karizme, brez sposobnosti retorike, znova in znova uprizarja udeležbo na literarnem krožku, kjer je osnoven namen izobraževanje javnega prebiranja naplonkanih vsebin……še to mu ne gre – branje katastrofalno, tako vsebinsko kot fonetično…..
  in potem slišim, da bi naj bil to bodoči PREDSEDNIK VLADE, ki ga javno tako orakterizira poslanec Levice, istočasno tudi javno prizna pogajanja Židana z Levico za sestavo nove vlade…..
  to, da pa podpredsednik vlade izjavi, da je vlada njemu nadrejena……pa presega vse zdravorazumske smernice sodobnega časa…….
  ne vem, al se dela bedaka al je dejansko bedak, ki ga (žal) nekateri kujejo v zvezde……

  adijo pamet, pozdravljena norost……a gre še nižje od Bratušek-Cerar???…..očitno gre, naslednji v vrsti je Židan!!!

 • radames

  Torej je Jaka šef slovenskih kriminalcev. Posebno še, ker mu pravijo “naš Jaka”!

 • radames

  S temi šiframi SDV je prava zmešnjava. Ustvarjena NAMENOMA. Zato, da bi lahko sumničili eden drugega.

 • garfi

  po kreditnih pljunkih na SDS je rtvZLO že izvedla “anketo” strank
  pričakovano SDS tlačijo navzdol, sd in šarac gresta navzgor in pred volitvami bo SDS v ozadju
  VOLIvci press

 • Osti jarej

  Seveda nismo smeli pričakovati poštenega ponedeljka, kajti kar se je zgodilo včeraj se ne sme več ponoviti. Sta ARSO in Vrhovni poveljniški izdajalec klicala celo noč v Bruselj, da je ta organiziral številne zločinske ekipe in današnje jutro je že normalno, za izdajalce seveda! Pogled takoj zjutraj je bil ena sama žalost, prvi zločinec, ki sem ga uspel ujeti tudi na fotografiji in Flight24 pa je prihajal iz Aten. Je Cipras sklenil, da bo z zločini odplačal grški dolg in je zato poslal neznano letalo, da nas zastruplja, saj ga tudi uradna letalska kontrola nima v registru, razen številke poleta. Potem so sledili znani in preverjeni zločinci, med njimi najodločnješa Izraelski El Israel in Angleški EasyJet, ki so Pahorjev nasmeh razširili kot letalske črte od Vzhoda do Zahoda in obratno. Seveda se na ARSO ne smejo vprašati, kako je možno ob enakih vremenskih pogojih, enakih temperaturah, včeraj jasno, danes, kot je Markošek takoj veselo napovedal, zmerno oblačno, pozabil pa je reči s koprenasto zločinsko oblačnostjo. Sram nas je lahko, da imamo toliko narodovih izdajalcev in še huje, da je še vedno zelo veliko naivnih opranoglavcev, ki verjamejo medijem in vremenarjem, da jim lažejo kot prostitutke pred sklenjenim poslom – smo nedolžne in želimo dvojno plačilo! /Vse fotografije so današnji originali!/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/346418/arso-in-vrhovni-izdajalec-uspeli-s-pritozbo-sinoci

  • radames

   Če tako nora baba citira še hujšega norca, bo potrebno graditi. PB!!!

   • Osti jarej

    …da si ne boš kaj naredu….pufi

 • Osti jarej

  …politikantje naj se pa med seboj potolčejo….jih gleda klinc

 • Osti jarej

  Bi prepoznali policijsko državo?

  Mnogi se hvalijo, ker imajo urejeno zakonodajo in do policijske države ne more priti. Zato so nosilci oblasti naredili najmanj deset odločnih potez, da ohranijo stabilnost svojega fevdalnega ozemlja:

  – žvižgače so odstranili, da resnica ne prihaja nenadzirano v javnost

  – postavili so kamere povsod, kjer je možnost, da gre katerakoli oseba mimo

  – volilne glasove ljustva so odstranili iz sistema veljavnih volitev

  – njihova novica v medijih je edina resnica, ki ni kaznovana

  – prepovedali so svobodo govora in tako rešili onesnaženje zraka

  – nadzirajo do popolnosti vsak telefon in računalnik v izogib terorizmu

  – vojne se nadaljujejo v neskončnost, da ohranijo mir na svetu

  – “začasno” so odvzeli ljudem vse pravice, da je zadovoljstvo izpolnjeno kot v Sloveniji

  – gradijo nove zapore v slogu Al Goreove palače, kot v Sloveniji

  – najvišji podpisujejo začasne odloke, da kršijo zakon in zagotovijo prisilni mir in revščino, kot v Sloveniji

  To je pač prihodnost našega planeta, prihodnost, ki se je veselijo skoraj vse države. Zato pojdimo na ulice in prosimo, naj ZDA čimprej vstopijo v našo palačo birokratskih lutk! Da bomo ponosno gledali do zob oboroženo vojsko in policijo, ki bo pazila na nas pred nami! /virASheepNoMore/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/346342/bi-prepoznali-policijsko-drzavo

  • radames

   Ne pozabi, da so Američani 2x osvobodili Evropo. Ti pa si tako blesava, da bi danes hvalila naciste, če tvoji sovražniki Američani ne bi osvobodili Evrope.
   God bless America!

   Edit
   Ugotavljam, da te bo treba blokirati. Mislim, da je dovolj preizkušanja do kam gredo lahko najbolj blesava bitja – babe! Pa seveda ne vse. Ampak babe gredo v blesavosti najdlje.

   • FUCK COMMUNISM

    Prav inteligenten pa ti nisi, kaj!?

    • radames

     Seveda nabolj inteligentnega NA VSEM SVETU

     FUCK COMMUNISM

     ne morem doseči.

 • Haloški Tunek

  Čujte, Demšar gor ali dol, on tu ni pomemben. Ko je SDS z nerezidentko iz Bosne in Hercegovine Dijano, sklenila 450 tisoč ojrof težko posojilno pogodbo, je bilo očitno, da ne gre za navadno posojilno pogodbo, ampak za enega od načinof prikrivanja izvora denarja. Očitna kršitef zakona o političnih strankah, ki tem prepoveduje pri fizičnih osebah najemati posojila, večja od desetkratnika pofprečne mesečne plače v enem letu, je še najmanjša težava. Čujte, pomembnejše fprašanje je, ali so v SDS tako prali denar oziroma skrivali njegov izvor. In če so ga, kje je dejanski vir in kolikokrat so to v preteklosti že naredili???

  • Haloški Tunek

   Republika srbska? Dodik? Snežić?… Pa smo spet tam…na SDS-ovih balkanskih rabotah !!!

   • bojan dolmovic

    Ali imaš dokaze za to kar trdiš?

  • Iva

   Demšar je del plačane udba-agenture, ki suportira kontinuiteto, tako kot ti, le da si ti večji butalec kot on in žepnina (donacija), ki jo prejemaš je nižja od njegove.

   • Haloški Tunek

    Moja služba v javnem sektorju me kar lepo plačuje. Nimam se kaj pritoževat. Kapish?

  • bojan dolmovic

   Ne laži kredit je bil javno objavljen.Od kdaj pa je problem jemati kredit če ga pošteno vrneš.

   • Primoz Papez

    Pri sumljivi osebi iz davčne oaze…
    Pošteno čisto pranje denarja od patrije…

    • Brane Novak

     seveda, pere denar v sloveniji, pol ga pa z volvom vozi v avstralijo v svojo klniko. baraba mafijska

     • rabbit

      Tam ga pa Urška še enkrat v pralni stroj vrže za vsak slučaj da je dobro opran in dezinficiran. Haha

     • Brane Novak

      pozabu si povedat, da majo okrog ene 4 km štrika na katerem sušijo denar, zato so naši kbg 571 lahko vse posneli iz zraka.

      p.s. nasa javlja o neznanem letečem ojektu,kjer z vrvi dol visijo trije kamermani

     • rabbit

      Veš tam ko ima Janša tisto kliniko je močvirje pa mora imeti kar električne drogove veš da še elektrika suši veš močvirje je hudič je vse skozi vlažno.

     • Brane Novak

      če je okrog močvirje, a je pol specializacija za zdravljenje malarije? edino, kar sem slišal je, da se zadeva lahko sprevrže v neozdravljivo bluzenje, zato jih ima že veliko(kobajagi slovencev) napotnice in rezervacije za zdravljenje.
      p.s. klinike še niso zakoličilo povpraševanje pa že presega vse kapacitete. je JJ našel tržno nišo, baraba grosupeljska

     • Svele

      Urška se je urila pri psojebcu baricevicu

     • Svele

      Ne v Avstraliji zdravi svoje defekt otroke

   • Primoz Papez

    Nekako moras dobiti denar skrit v davčnih oazah gospa je dobila tista dva procenta pstalo je pa jajp pobasu..

  • Viktorh

   Bodi tako prijazen, pa se skopaj, preveč zaudarja.

 • Haloški Tunek

  Čista neresnica. “Šlo je za velikansko pranje denarja, ki se vrti okoli milijarde dolarjev. Šlo naj bi tudi za financiranje terorizma in vohunjenja. Pranje denarja je kaznivo dejanje.”

  Foglof Tunek: “Po mojih informacijah je bilo 80 milijonof ojrof nakazanih na račune v Nemčiji in 60 milijonof ojrof na račune v Italiji. Če bi v resnici šlo za utemeljene sume pranja denarja ali financiranja terorizma, bi se odzvale tuje banke in preprečile nakazila. Kapish?

  • Rožle

   Ti je Rotvajler še premalo hlače izmeril … !

   • Metilni Alkohol

    Pust ti Tuneka…on je največji car, samo ga novatv nonstop blokira.

 • DJURO SUMAR

  V SDS se nikakor ne morete sprijazniti z dejstvom, da je Janez Janša neprestano navzkriž z zakoni. Je vodja tolpe, ki mu slepo sledi.

  • majda božnar

   Saj ne veš, kaj govoriš – naj bodo levi ali desni, riba vedno smrdi pri glavi! Zato imamo komentarje, da lahko ugotovimo, kdo živi v narobe svetu! Jaz živim v narobe svetu, kjer poštenost, pravica ….., ne veljajo NIČ! Preveč komentarjev se ukvarja z malenkostmi! Smrad glave pa ne bomo nikoli odpravili.

   • DJURO SUMAR

    Točno. Tudi SDS smrdi pri glavi.

    • Brane Novak

     ¨točno! SDS smrdi pri glavi, rdeče stranke pa pri riti, ker tisto-kje je glava nimajo pojma.

     • DJURO SUMAR

      Meni je pomembno, da se strinjava o tem, kje smrdi SDS. Rdečih strank pa pri nas itak nimamo.

     • Brane Novak

      djuro ime ponosito, kde si krio svoje mišlenje neodkrito?

     • FUCK COMMUNISM

      Zate Mesec in Kordis, pa kurba Tomicka z rdecimi petokrakimi svinjarijami niso rdecuhi?? Se en zabit cefurski levuhar!!!

     • DJURO SUMAR

      To je stranka LEVICA. Nikjer nimajo napisano RDEČI. Po tvoji logiki bi morali reči stranki SDS črnuhi s tistimi svojimi črnimi krvavimi križi. Ti si navaden zabit klerikalni fašist.

     • Svele

      Lajdra ti je mama nimfomanka ki ti ni dala pol so pa vse lajdre

 • Jani Steiner

  Tole bi bilo bolj društvo kriminalcev…

 • AHMAD

  Slovenci ste drugorazredni državljani. Migranti so prihodnost Slovenije.

  • Svele

   Slovenije in Slovencev čez par let ne bo več.vojna bomba bakterija ni vaš več.ne rabiš veliko da spraviš vse Slovence v zaro

 • Janša Heroj

  Moje ovčice so spet vznemirjene, ker bomo izgubili še ene volitve.

 • Haloški Tunek

  Dejstvo je, da kriminalistična preiskava nakazil iranskega državljana prek NLB v letih 2009 in 2010 ni ugotovila, da bi šlo za pranje denarja…ad acta !!!…Kapish?

  • Brane Novak

   če ti kapish, je popolnoma jasno zakaj gre.je mama rekla svojemu šestletnemu sinu:” a veš, da smo komaj čakali, da boš rekel mama”

  • Metilni Alkohol

   Res je…

 • Luiggi

  No ja,ce ze imate Drustvo kriminalistov,je nujno,da se cimpreje za protiutez organizira se Drustvo kriminalcev z glavnim prcednikom na celu tocvarisem Tunnekom iz Haloz!!

 • glas resnice

  ivan janša, grosupeljski poscane, kako pa kaj paravomo? so fantje še aktivni? kaj pa danes počne darko njavro ali franc oražem? dajte nova24 malo to raziskat.

  • Vido Fekonja

   Poscane si ti,ki pišeš kot anonimnež.Če bi te bilo kaj v hlačah bi komentiral z polnim imenom in priimkom !

  • milanček

   bebec, verjetno si tudi ti nedonosenček, kot miro, se je tvoja mati preveč gonila s komunajzarsko svinjarijo, pa te je predčasno povrgla!

   • Svele

    Janša morilec ubil Krambergerja Mišo Vesota sakana djordjevica itd

    • milanček

     kot sem dejal, si bebec, ni ti pomoči, si bolnik in pomilovanja vreden!

  • Brane Novak

   milan kurčan:” resnic je več”. edina resnica, ki jo poznaš, je papagajsko ponavljanje svojega ovčarja.

  • Svele

   Darko njavro podpredsednik šlo železnic. v vojski na Vrhniki je bil že navaden Janšev pedofil.on pa Krkovič nisem videl večjih pičkice samo grdo si jih pogledal so se taktično umikali.kunstelj je bil za vse njih Bog človek najbolj sposoben najbolj cloveski

 • Rotar Jakob

  kurćanovi kz slovenistan predsedniki samo z ubomafijo obvladujejo komunistični zlo-teror nad slovenistanom!

 • Metilni Alkohol

  Udba? Še vedno ni pofsem jasno, odkod izvira denar na računu Dijane Đuđić, ki je SDS-u posodila 450.000 ojrof. Bosanski organi pregona bojo po nalogu slovenskega Interpola preverili tudi poslovanje Roka Snežiča, ki je povezan z Đuđićevo. Janša je trdil, da so pri SDS do Đuđićeve prišli prek podjetja Nova obzorja, a direktor s tem ni seznanjen !?!?

  • Metilni Alkohol

   Bosanska televizija N1 poroča, da je več bosanskih državnih agencij po nalogu, ki ga je izdal slovenski Interpol, preverjalo poslovanje in premoženje razvpitega slovenskega poslovneža Roka Snežića, ki je na novogoriški univerzi doktoriral iz davčnih utaj, in je povezan z Dijano Đuđić in JJ !?!?

   • rabbit

    Samo en problem je katera bosanska oblast kolikor je meni znano Snežić posluje v Republiki srbski ta pa vlado v Sarajevu ignorira.

    • Metilni Alkohol

     Pa saj to je to. A JJ tega ni vedel? Ne bi rekel…Pač probal je in so ga spet dobili v marmeladi.

     • žogica

      Očitno ima zelo rad marmelado !

     • Olga_10

      Kredit je marmelada? Kaj pa je pranje denarja in kraja? Kaviar?

   • Brane Novak

    da t’nau vzignlo pokrov, tako kot baronu minhausnu. je mu take lovske kot ti tle,pa kaj večkot smeha ni spacal skupaj

    • Metilni Alkohol

     Zgodba Đuđićeve, ki je bila zaposlena na geodetski upravi v revnem Prijedoru, zdaj pa kar naenkrat vozi luksuzne avtomobile in fSloveniji fse pofprek posoja na tisoče ojrof, se sliši kot čudež, a so se sedaj vanj poglobili tudi bosanski preiskovalci. Najpomembnejše fprašanje je…odkod izvira denar z računa bosanske državljanke?
     JJ dobro ve.

     • Brane Novak

      a se s kdaj vprašov,kam je šlo jankotovih 16 mio,ki jih ni mogel vrniti, pa jih odpišejo? jebote duduka,ki jo vlečeš že toliko let kolikor si na svet!.je čas, da odrasteš sine, pa da loćiš črno od bele, razen če nisi barvno slep!

 • žogica

  Jaz sploh ne vem, zakaj se sekirate, če jansha ni nič kriv, oz., če je jansha nedolžen, se nimate kaj obremenjevat. Če se pa jansha ukvarja z mednarodnim kriminalom……………………….., potem pa nehajte bluzit….

 • Metilni Alkohol

  Demšar gor ali dol, on tu ni pomemben. Ko je SDS z nerezidentko iz Bosne in Hercegovine Dijano, sklenila 450 tisoč ojrof težko posojilno pogodbo, je bilo očitno, da ne gre za navadno posojilno pogodbo, ampak za enega od načinof prikrivanja izvora denarja. Očitna kršitef zakona o političnih strankah, ki tem prepoveduje pri fizičnih osebah najemati posojila, večja od desetkratnika pofprečne mesečne plače v enem letu, je še najmanjša težava. Čujte, pomembnejše fprašanje je, ali so v SDS tako prali denar oziroma skrivali njegov izvor. In če so ga, kje je dejanski vir in kolikokrat so to v preteklosti že naredili???

  • Stajerka

   kolko Metilnega maš v tazadnji…….blokada…..pa čuvaj si jetra……škodi ti tako metilni kot misel na JJ…….ebi ga, on je zdrav, ti se boš pa razpočo……

   • Svele

    Zdrav Janša.samo mrtev jansa

  • Olga_10

   Demšar tu ni pomemben?? V vsaki pravni državi bi sedel!

 • Coeus

  “Zaradi splošne higiene v državi morajo naši organi izvesti pravi napad na osumljence, vključno z Janezom Janšo in doktorjem davčnih optimizacij Snežičem,” je nedavno zapisal Demšar.

  In v cem je tezava tega zapisa?

  Pise… napad na osumljence “vkljucno” z Janso in Snezicem. To samo pomeni, da nedotakljivi Jansa in Snezic ne bi smela biti iz tega izvzeta.

  Napad na vodjo opozicije…. bla, bla, bla…

  Prvorazredni Jansa ocitno misli, da je iznad zakona, ker je vodja opozicije in lahko zato dela, kar mu srce pozeli in mu nihce nic ne sme in ne more.
  Sicer pa ne vem kaj ga tako skrbi, ce je vse po zakonu… ali ga morda skrbi, da bodo pocasi prisli njegovi posli iz preteklosti na plano?

  Zalostno je, da se njegovi bedasti podporniki, s tem strinjajo. Sreca pa, da jih ni kaj vec kot okoli 10% :D

  Tale dr. Snezic bo moral se malo nastudirati luknje v zakonih, da bo lahko opral Jansev denar.

 • Krtača 20

  Janśa igra po načelu; ni važn kolk prfuknjeno potezo nardim pa ljudi nategnem, zmer se bo najdl 5% debilov ki bojo glasoval zame – no matter what….

  • Metilni Alkohol

   baaaa baaaa baaaa… janšaaaaaaaaaaa…

  • Aurelius

   Ubogi podnpiršna, iz vsakega tvojega komentarja veje sovraštvo do “nenaših”. Če bi uporabljal svojo lastno pamet, bi se tvoj komentar glasil takole: Kućan igra po načelu: ni važno, kako prfuknjeno potezo naredim in davkoplačevalce nategnem, zmer se bo najdl 45% debilov ki bojo glasoval zame – no matter what…

 • mapu

  KRtača, domnevam, da imaš v glavi nepooblano dilo…

 • Metilni Alkohol

  Čujte, to, da je SDS vrnila denar in prekinila pogodbo, ne ustavlja preiskaf…kapish?

  • Krtača 20

   Ja sej. A je res vrnila al se je zlagala da je vrnila? Nimamo dokaza. Definitivno temeljita preiskava.

   • Metilni Alkohol

    Itak

 • Krtača 20

  Jest temu janšu nč ne verjamem. A je objavil kak dokaz da je vrnil džudžu kredit? Da ne govorim o 60 čukcih od založbe, pa da ga Interpol išče pa da ga v Bosni iščejo. Cel Balkan ga ma že poln kurac. On bi se šel volitve….hehehe good luck SĐS…..

  • Metilni Alkohol

   Čuj Krtača…sedaj se končno postavlja fprašanje ali bojo odgovorne institucije sledile toku denarja in raziskale izvor denarja ali pa bojo zopet fse kar se tiče Janše in SDS-a pometli pod preprogo v imenu države? V imenu rumeno-kravatnega ustavnega sodišča???

   • Krtača 20

    Lani je samo v slo baje posodla miljon šesto dnarja. Po normalni poti jih ni zaslužla.

   • tohuvabohu

    A zdaj že šmarnica ni več dovolj dobra, haaahaha, govedo komunajzarsko?
    Sicer naj pa kar raziščejo. Janša vam bo hvaležen, ker bo vsaj izvedel, s kom ni dobro poslovati. Forum 21 s Kučanom in Petričem na čelu pa lahko brez skrbi še naprej pretaka tja dol milijone, zaščiten je kot kočevski medved z bosanskimi geni.

  • janez cepec

   a veš kva je jeba? zdej, ko zbirmo zamaške za ljubljenga vodjo pa njegovo ubožano stranko, a misleš, de puf uhka u zamaških vrne. mrbit pa una Bosanka ne bo porajtala, ka-li?

   • Krtača 20

    Ma najbolj. Sej tupava kokr je, kva pa ve kva je mljon evrov al pa mljon štoflcov. Je sam ena zaplankana poštarca. Bo pa zanimivo kdo stoji za to poštarco. Bosanci delajo baje na polno. Če jim je za verjet…

    • janez cepec

     ma jest ti povem, de se to dnar od šverca z orožjem vača ljubljenmu vodji nazaj

     • Krtača 20

      Tud jest mislm da je probu oprat. Ni pa sam to. Kaj pa če še na novo pere pa šverca?

     • janez cepec

      tud možn, je pa fajn, k’ če poslušaš njegove zblojene ovce (Hojs u Reporterju, mali Pizdek-član dvojca A JE TO- pigface Žan po radiju) pravjo, de nubedn ni nč vedu o tem. a so res tko fukneni, al je pa ljubljeni vodja čisti absulutist. mislem, de je oboje

     • Svele

      Pokojna veso in Mišo sta mu tudi veliko zapustila SKB banka

     • Svele

      Švedske bande mu na račun nakazujejo.janez Janša na Švedskem persona non grata

   • Svele

    Akcija zamaški se je začela .to Slovenija ima še upanje.belosralci povabljeni na ekskurzijo v Barbarin hostel na skupinski samomor amen grešniki crknte Janševiki

  • FUCK COMMUNISM

   Jansa nima levuharjem kaj za dokazovat! Vi abervezniki mu pa tudi ocitno ne morete cesarkoli dokazat. 22 let se ze jebete s tem, pa se kar nic! Totalna nula! Kurac od ovce! Levuharji ste resnicno podn od podna!

  • Svele

   Enkrat izdajalec vedno Janša

 • Hribouc

  Tako je to v modernem demokratičnem udbokučanizmu v rdeči postsovjetski republiki Slovenistan.
  RasPutin dela novo rdečo imperialno carsko Rusijo in stvari se bodo izkristalizirale.

  Bučar je reku: “Samo preko mojega trupla!”
  Torej pot za Lustracijo je že en čas odprta!

  • Metilni Alkohol

   Ja, a bomo lustrirali fse bifše komuniste…čisto fse? Pol bo 3/4 SDS-a na smetišču zgodovine!!!

   • FUCK COMMUNISM

    Ti majmun zelo ocitno nimas blage veze kaj lustracija sploh je! Zabit si kot kurac!

    • janez cepec

     tebe bi lo za kastrirat, ne za lustrirat, de se teb podobna zalega ne bi več razmnožvala ke okol

 • Metilni Alkohol

  Srečno vam novo leto 2018… Dijana, Rok in Ivan !!!

  • KIKI

   Po kaj je že ata Kučan hodil dol po Bosni? Po kakšnih
   mirovnih poslih že? In kako dolgo je bil tam na “mirovni”
   asistenci ???

 • Metilni Alkohol

  Res, človek pogreša nekdanjo skupno državo Jugoslavijo. Takratno sodstvo bi poslalo na letovanje celo SDS z JJ na čelu… na otok v Jadranskem morju. Pa niti tako daleč ni ta otok od Slovenije… bi bilo to res hitro urejeno…pa to… Ivan v črtasti pižami.

  • totex39

   V tvojih možganih pa je že preveč metilnega alkohola, ko blebetaš take bedarije.

  • tohuvabohu

   Če se ti toži po jugociganariji, imam rešitev zate. Lahko izbiraš med Severno Korejo, Kubo in Venezuelo. Pa pohiti!

  • KIKI

   Metilni, pa saj SDS niso proruski…a si pozabu, po kaj si šel ti na
   Goli otok!? So te pa politkomisarji dobro obdelali spredaj in od
   zadaj!!!! A je od tebe, še razen kupa dreka, kaj ostalo?

  • Svele

   Janez zrihtal službe.solo zdravstvo samooskrbe lastna cepiva.vodne vire .brate in sestre spravil skupaj

 • Krtača 20

  Heh, nej mi en “usijan” desnakar pove zakuga bi volu SĐS? A zato da bo odpiral katolibanske šole? A takale? Z vc-ji brez vrat pa s kameram da bojo pokvarjenci lahko zumiral kako fantki lulajo? Prasci katolibanski. Zgleda da se jim je do konca spalčkal. Poglej si tale posnetek, za pop….t: http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1612046/Video-Liverpool-school-creates-open-plan-female-toilets-knocking-wall.html

 • Metilni Alkohol

  Sporno kreditiranje stranke SDS se je začelo že pred najemom kredita v višini 450 tisoč ojrof pri bosanski državljanki Dijani Đuđić…. SDS je še pred tem najel kredit pri družbi Nova obzorja, čepraf zakon političnim strankam tovrstnega kreditiranja ne dovoljuje.

  Zakon? Kaj je to?

  • Metilni Alkohol

   Posledice “transparentnega poslovanja” velikega vodje! Celo številni volivci SDS ocenjujejo, da je kredit, ki ga je stranka najela pri Dijani Đuđić, sporen. SDS po javnomnenjski anketi padla podpora, na vrhu pa sedaj SD…. Anketa Vox populi, ki jo za RTV in Dnevnik mesečno redno izvaja agencija Ninamedia, je zaznala več sprememb v primerjavi z zadnjo lanskoletno anketo. Tako bi, če bi bile volitve to nedeljo, največ volivcev izbralo stranko SD Dejana Židana, 13,7 odstotka… Tak ofce, zdaj pa v jok.

   • Metilni Alkohol

    Trstenjakova je že na okopih…pa to…

    • ekspêrt

     Vzemi pohodni palici, da se ne zvrneš !

  • tetka z ozadja

   Saj to ni bilo kreditiranje, to so sam malo denarja oprali.

   • ekspêrt

    Nič posebnega. Levakom je to že rutina.

 • tetka z ozadja

  Kako kaj desničarji, kako vam kaj gre, bolj slabo in še slabše vam kaže.

  • Metilni Alkohol

   Čuj tetka, voluharji me nonstop brišejo… nonstop spreminjam mail-e in nicke. Pošlji mi tisto kar sma se oni dan pogovarjala na mail: [email protected]

   • tohuvabohu

    Zakaj pa se ne obrneš na murgelškrata, ta vse zrihta, hehehe.

   • tetka z ozadja

    Poslano in boš videl, da je uspešno.

   • radames

    O, lej ga! U, hvala. Veš kako uživam, ko malo tipkam in manipuliram s tipkovnico. Frc, pa si blokiran. Kako lepo. pa še probaj spreminjati “identiteto”. Neznansko uživam. Že spet frc, pa si blokiran.

   • tramal

    To je resen portal in bedake pač sproti brišejo..Žali se gnusobi kučanu.

    • Svele

     Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že brat Jakob povedal

  • Olga_10

   Očitno vam, če grozite!

 • janez cepec

  dobr jim gre, sej jim zbiramo zamaške, jest sm jim poslov malo morje štoflcov od pira Komunajzar Janez, pravjo, de bojo kr zamaške vrnil, dol u Bosno, sej baba ne bo porajtala

 • šmentanamuha

  Kako je mogoče, da je ta pravični in pošteni kriminalist Demšar spregledal kriminalce iz verige TEŠ6, Mercatorja in ene milijarde oprane iranske žehte? Ne morem verjet, ga morda na levi strani političnega pola pitajo s kakšnimi psihotičnimi tabletami za izgubo spomina? Čisto mogoče, UDBA obvlada vse podsisteme vključno z univerzo.

  • Primoz Papez

   Kako pa se ne moreejo spomnit desničarji kako je jajo opral orožalske posle pa patrijo sedaj si pa preko kreditov izplacuje denar…

   • tohuvabohu

    A je Rdeča kapica res požrla volka?

   • tramal

    Bedak a iz svojega podjetja pere denar,kjer ima SDS polovico delnic .Kaj tako debilnega lahko pričakuješ človek samo od tromesečne kumrovške šole .

    • glas resnice

     Janez Janša je leta 95′ sam izvedel Million Man March.

   • FUCK COMMUNISM

    Kako gre ze najvecji dosezek slovenskih komunajzlov, cvet levuharske obsodbe?!?!? “Na neznanem kraju ob neznanem casu od neznane osebe prejel neznan znesek….” ali povedano drugace: rekla, kazala! Pa se ti zabit kreten zavedas, da se tej levuharski obsodbi smeje ves normalen svet!? Budala!!!

 • demistifakis

  Je eden izmed ožjih kandidatov (stricev iz ozadja), za novega ministra za notranje zadeve.

  • KIKI

   O, Bog nam pomagaj!

 • Andrej

  Tu dam Janši v celoti prav.

  • glas resnice

   Janez Janša spelje trulo brez škisa, monda in pagata

 • andreas82

  Kyrie eleison, kaj delajo sposobnemu politiku v Sloveniji, ki vrača čast Slovencem, da ne pademo pod tretji svet! Janša ima pa toliko podpore, kot nebeden drug, porazil je levico brez medijev, dobiva več glasov kot vse desne stranke skupaj, pa enim to še kar ni dovolj!?

  • tetka z ozadja

   Definitivno bo stranka SDS padla pod svoj minimum, kaj storiti potem? Je to vprašanje za levico ali desnico?

 • Novakec1

  V času gospodarske krize, ki še ni končana in tudi ne bo, vsaj pri nas, je zadnjih deset let diktatura obilnejša ko v svinčenih časih, kriva je pa opozicija ki je rep med noge stisnla in se prodaja za pet centov.

  • tramal

   Pri tebi so verjetno krivi otroci da imajo tako butastega očeta .Točno tak primer si dal bedak.Ne ločiš opozicije in pozicije in njenih funkcij.

   • Novakec1

    Mijau…..Kdo je sprejel zakonodajo ki omogoča preglasovanje pozicije v parlamentu- zdajšnja opozicija z Jajotom na čelu, pa je štala v slolandiji. Pozicija in opozicija so pa zlizani en z drugim

  • FUCK COMMUNISM

   Preklet kreten zabit!!! Opozicija (?!?!?!?!?!?) je po tvoje kriva za umazane levuharske rabote v Sloveniji ze 22 let!? Pa sej pri taki zabitosti niti ne mores bit kaj drugega kot fuknen levuhar! Idiot!!!

   • Novakec1

    Mijau….

   • Novakec1

    Vzem apaurin pa spat, da se ne boš razpoču.

 • žogica

  SD prvi, SĐS druga, Šarec diha za ovratnik SĐSu…………itd.

  • ekspêrt

   Kaj ste se danes učili v vrtcu ?

 • Stajerka

  no…..kaj vse ne izveš na twitterju…..spet bo na sramotilnem prangeru lewakov tisti ki lopovščino odkriva in ne tisti, ki je kradel…….

  Metod Berlec
  @Metod_Berlec
  #Iran_NLB_gate Kriminalisti se namesto s pranjem denarja v NLB ukvarjajo s tem, kdo je informacijo o tem spravil v javnost. Danes sem bil na Litostojski, kjer je sedež MNZ in kriminalistične službe “zaslišan” zaradi tega. Izkazalo se je, da so @Demokracija1 pomešali z @Nova24TV!

  • tohuvabohu

   Nič niso pomešali. Banda kriminalistična je namazana z vsemi žavbami.

   • Stajerka

    odpelalo se jim je do konca……res bo krvava borba, kot je napovedal Kangler……

 • AlojzZ

  JJ brca v kamen, berimo oziroma poslušajmo:

  Še eno sporno posojilo SDS-a
  http://4d.rtvslo.si/arhiv/dnevnik/174515392

  • Stajerka

   pa ja…..vi orgazme na račun JJ………….medtem nam lewaki državo sesuvajo v prah……dobesedno na več področjih……
   dajte se raje ukvarjat z Irancem, NLB in milijardo opranega…….res ste bedaki na kubik…….zakaj bi se ukvarjali s terorizmom, če lahko terorizem ustvarite……

   • glas resnice

    govori se da je ivan janša v spolnosti izkušen do te mere, da v bistvu ni nikoli izgubil nedolžnosti. prvič je bilo zanj že drugič.

    • ekspêrt

     duhovit pa res nisi, da o kaj več niti ne bi.

     • glas resnice

      ko je bil janez janša v srbiji je naučil Miškota voziti avtobus z zaprtimi očmi.

   • Stajerka

    ti doli…..sigurno nimaš povedat kaj pametnega, argumentiranega……zato si blokiran…..ne se trudit s praznimi patroni…….

 • glas resnice

  Janez Janša je lepši, hitrejši in pametnejši od samega sebe. Zadnjič se je na maratonu prehitel za 15kilometrov.

 • tramal

  Janša ,je najbolj sposoben in bedaki,delomrzneži,morilci in kradljivci pač vedno napadajo sposobne.

  • ekspêrt

   Delajo to, kar znajo – če jih nekaj preseneti pa se podelajo v hlače.

  • glas resnice

   Janez Janša ima 32 modrostnih zob.

  • glas resnice

   Janez Janša lahko prime atom za elekrton.

  • Stajerka

   Ljudska modrost pravi, da se za dobrim konjem vedno praši.

  • glas resnice

   Janez Janša je prvi potoval v preteklost in Prešerna prepričal, da glavni ženski lik v Povodnem možu poimenuje Urška.

 • glas resnice

  Janez Janša je ’91 dal v roke puško nekemu pijancu. basen pravi da se je dogajalo v vasi z imenom Jurovski Dol

  • Svele

   Naročil umor Krambergerja

 • glas resnice

  Janez Janša si lahko poljubi komolec. Iz tega izhaja, da je ustvaril Urško iz svojega komolca.

 • Borut Zabret

  Kva se spet komerati delajo,delate,da ste skregan potem pa udri po sirumaku.

 • šmentanamuha

  Glas resnice je izpušni plin kravjega prežvekovanja. Tako se je namnožil, da se je začela povečevati ozonska luknja nad Antarktiko.

 • Jožef

  Korektno o poltični nekorektnosti !
  Za nekatere med nami je vsak ljubi dan kakšna slaba novica, za nekatere pa je taista novica pravo veselje in radost. Za to dvopolno razpoloženje jeze na eni in veselja na drugi pa vsakodnevno poskrbijo naši sužnjelastniški novinarji.
  Ugotavljamo, da je slovenski narod politično in tudi drugače razdvojen. Obnašamo se kot skregana družina.
  To našo razdvojenost skrbno negujejo strici iz ozadja. Vedo, da bodo tako dolgo brezskrbno uživali sadove revolucije in uspešnega bratomora, dokler bo narod sprt.
  V zadnjem času se odpira nova porazdelitev podalpskega plebsa. Leva polovica se krepi, desnica pa razpada na vsaj dva opazna dela. SDS bi želel ponoviti vajo osvoboditve Slovenije, vendar mu pri tem nočejo druge stranke na desnici pomagati. NSi tudi poskuša z novim DEMOSom ali nekaj podobnega.
  Nekateri pismouki zaskrbljeno ugotavljajo, da bi moral lider in staroste naše največje stranke g. Janez Janša pospraviti svojo pisarno, zložiti papirje v karton in za večno oditi v pokoj. Na drugi strani ugotavljajo poznavaci in pristaši NSi, da je prej omenjeni vsega kriv Janez globoko užalil cenjeno g. Novakovo. Mernda so užaljeni tudi liderji SLS. V medijih in med branjevkami na tzržniici je slišati, da bo se moral g. Janša Novakovi upravičiti.
  Ja bilo bi pošteno od ključnega osamoosvojitelja Slovenije, da bi obiskal Ljudmilo, ji prinesel šopek gorenskih nageljnov, pokleknil na desno koleno in se ji opravičil.
  Gdo pri samem hudirju se bo Kranjskemu Janezu opravičil za tistih nekaj stotov takšnih ali drugačnih optožb. Kdo se bo opravičil njegovi ženi in otrokoma.
  SLS ali kmečka ljudska stranka prav tako v žalosti pričakuje opravičilo predsednika SDS-a. Zakaj že, ne spomnim se prav, kaj ga je ušpičil.
  Dragi liderji desnih strank, zavedajte se, da ste odgovorni za nadaljno usodo vsaj 2/3 Slovencev. Odgovorni ste za našo bodočnost in bodočnost naših otrok.
  Vse zamere, ki jih imate med seboj Ljudmila, Janez in drugi pomembneži, rešujte samo osebno, brez da mešate v to vaše in naše stranke. Vašo simpatijo ali antipatijo med liderji imejte vsak sam zase in ne prenašajte vaših frustracij na nas že tako do kraja obubožanih Slovencev.
  Volitve sebližajo in čas je, da že enkrat vsi skupaj na desnem polu naredite nekaj, nekaj zgodivinskega.
  Naredite nekaj, kar bo dalo boljše rezultate od tistih, ki jih je ustvaril DEMOS.
  Ustvarite novi DEMOS – skupni in enotni DEMOS, kjer ne bo vsaki ljubi dan na tapeti, kdo je boljši in kdo je koga užalil.
  Če protagonisti desnice niste sposobni tega izpeljati, prepustite tistim, ki so sposobni, imajo Slovence in domovino Slovenijo radi. Potrebujemo liderje, ki nas boodo združeva v duhu domoljubja in medsebojne bratske ljubezni.

 • Olga_10

  Kriminalec in to udbaški, je Demšar! V vsaki pravni državi bi sedel skupaj s svojim šefom, Milanom Kučanom, zadnjim šefom zločinske komunistične partije in Udbe!
  Vsi na volitve! Volimo SDS, da bo naredila red – tudi v policiji, ki naj bi bila v službi državljanov in ne Murgel!

 • Olga_10

  Kje je odziv predsednika države? Kje je odziv varuhinje človekovih pravic? Kje je odziv organov pregona? Gluhi? Slepi?

  • ekspêrt

   pa ne jih motit, no !