fbpx

Kriminalisti zdravega jedra NPU o Policijskem sindikatu Slovenije: To ni več sindikat ampak odkrita izpostava LMŠ!

Nekdanji premier Marjan Šarec in nekdanji minister Boštjan Poklukar v prvi vrsti kongresa Policijskega sindikata Slovenije.

Dober dan, upam da boste tole objavili! Naše pisanje, ki ste ga že objavili o vplivu Marjana Šarca in LMŠ na Policijski sindikat Slovenije ima nove neizpodbitne dokaze!” S temi besedami se je začelo pismo, ki nam ga je v uredništvo poslalo Zdravo jedro NPU. “To ni več sindikat, ampak odkrita izpostava LMŠ v policiji!” 

Iz prepisa magnetograma interpelacije ministra Aleša Hojsa, je Zdravo jedro NPU izpostavilo izjave ministra, ki je jasno in resnično povedal, da se je prvič v zgodovini sindikalizma zgodilo, da je na kongres prišel predsednik kakšne stranke ali predsednik vlade. Na kongres, kjer se voli predsednika kongresa, namreč. Hojs je torej dejal, kar je iz magnetograma evidentno, da je sindikat, ki ga na veliko obtožuje ne le “štrukljav”, “veste, kdo je prišel na kongres tega sindikata? To se v zgodovini sindikalnega boja še ni zgodilo – mimogrede, naj ponovim, podpredsednik tega sindikata je kandidiral na listi SD – na kongres tega sindikata je prišel pa, veste kdo, gospa Tomić? In povedal, kdo naj bo predsednik? Gospod Marjan Šarec. Si predstavljate? Predsednik vlade pride na sindikalni kongres Policijskega sindikata Slovenije. Neverjetno. Neverjetno, ampak resnično.

“Zanimivo, da Marjan Šarec na to obtožbo sploh ni repliciral niti je ni zanikal,” je Zdravo jedro NPU nadaljevalo svoje pismo. “Ni se oglasil in ni zanikal teh besed ministra Hojsa. In to je neizpodbiten dokaz, da so besede Aleša Hojsa popolnoma resnične, kar pa v policiji in NPU že dolgo vemo. Rok Cvetko je prodal Policijski sindikat Slovenije (PSS) ter vse policiste in kriminaliste stranki LMŠ. Le kako lahko, če ne po navodilih LMŠ, sindikat skliče tiskovno konferenco in izreče tako hude obtožbe o izsiljevanju in grožnjah ministra le dva dneva pred interpelacijo? To so sedaj neizpodbitni dokazi o sicer že razkritem delovanju PSS pod taktirko Roka Cvetka, Gregorja Novaka in Mitje Gregorca,” so še zapisali kriminalisti.

Odkrita izpostava stranke LMŠ
To ni več sindikat, ampak odkrita izpostava LMŠ v policiji!” Tako je pismo zaključilo Zdravo jedro NPU. “Naj javnost izve kaj se dogaja, pravijo, naj policisti in kriminalisti vidijo, kako se Policijski sindikat Slovenije prodaja LMŠ in dela po njihovih navodilih! Naj se izčlanijo iz tega skorumpiranega in prodanega sindikata, naj vidijo, za kake svinjarije se zapravlja njihov denar iz članarin”, so kriminalisti končali svoj zapis.

Sara Kovač