fbpx

Krščanski forum SDS poziva, da Slovenija po zgledu sosednjih držav, odstopi od podpisa razvpite Marakeške deklaracije!

Slika je simbolična Foto: iStock

Krščanski forum SDS se pridružuje pozivu Vladi Republike Slovenije, da po zgledu Madžarske in še nekaterih držav odstopi od podpisa Marakeške deklaracije, ki pod pretvezo humanitarnosti pripomore k nadaljnjemu zaostrovanju migrantske krize, saj se Slovenija s podpisom dokončno odpoveduje suverenosti na področju reševanja migracijskih vprašanj, čeprav je, resnici na ljubo treba priznati, da prejšnja (Cerarjeva) in sedanja (Šarčeva) vlada že do sedaj nista pripomogli k zavarovanju Slovenije pred negativnimi posledicami migracij.

Po mnenju krščanskega foruma SDS tudi s krščanskega vidika ni mogoče upravičiti nekontroliranega množičnega priseljevanja v Evropo. To dokazujejo tudi izjave številnih škofov in celo kardinalov v Afriki ter Bližnjem vzhodu. “Če želijo evropske države iz solidarnosti pomagati pri reševanju problemov, naj to storijo tako, da bodo prebivalci držav, iz katere odhajajo ilegalni migranti v Evropo, lahko ostali doma,” poudarjajo.

V Krščanskem forumu SDS tudi ugotavljajo, da namen režiserjev migracijske krize v resnici ni spodbujanje multikulturnosti, pač pa uničevanje evropske identitete ter sprožitev t. i. trka civilizacij, za čemer se skriva tudi cilj, da bi bilo krščanstvo v Evropi po več desetletij trajajoči sekularizaciji in laicizmu dokončno izbrisano. “Tega ne smemo dopustiti. Tudi zato je potrebno naše osebno spreobrnjenje in vrnitev k molitvi in postu,” so še izjavili.

Foto: epa

Demokracija